Gott Nytt År Till Er Alla!

Nu ska jag åka hem till min familj och fira nyår :)
Hoppas ni alla får en fantastisk kväll!
Kram


Myspace Comments




Hej på er

I dag har jag inte gjort så mycket. Har tagit ett bad och lekt lite med mina vovvar :) Det gäller att dom är trötta vid tolvslaget så att dom inte märker av alla raketer och smällare så mycket. Tilda har inga problem med smällare hon blir bara mest arg på dom hihi. Men Tindra vet jag inte hur hon kommer reagera, det är andra nyårsafton för henne,  första nyårsafton så var hon hos en dagmatte för att jag var bortrest då och det gick väl sådär. Men jag tror nog att det ska gå bra i dag, hoppas jag i alla fall.

Nu sitter jag och tittar på en film på tven som heter You Wish, ska strax göra iordning mig lite och sedan bege mig hem till mammi. Men jag skriver nog ett inlägg till innan jag går.


Lill tösen min

Har satt på mig min Hello Kitty pyjamas^^ och ligger just nu i min säng och tittar runt lite på internet. Tindra är så frusen av sig nu när det är vinter att hon nästan alltid ligger nära min dator nu för tiden, gärna också vid vänster sidan av min dator då den blåser ut lite varmluft där hihi.

Såhär kan det se ut^^







Min enastående dessert till nyår är nu klar



Denna underbara dessert blir en värdig avslutning på året. Blandningen av passionsfrukt, hjortron och björnbär är enastående.


Nu är mina hjortronparfe klara och står nu i min frys. Hoppas dom blir goda med det tror jag nog :)
Tog inga kort då jag vispa ihop allt i vattenbad, bunke mm glömde det.
men här kommer några bilder.

Detta behövs för att göra hjortronparfe. Vinflaskan glömde jag fota ser jag nu men
det ska i alla fall vara lite vitt vin i. Det står i receptet, Dom där tre silvriga
sakerna med blåa piggar på det är typ som tomtebloss som jag ska sätta
i hjortronparfeérna i morgon :)



Här har jag alltså vispat ihop allt och lagt i plast kaffekoppar HAHA, ja ni läste rätt^^ Plast kaffekoppar! Jag hittade inte mina muffins formar i plåt, så jag tog det jag hade helt enkelt hihi^^ men det funkar lika bra med plast muggar. Glöm inte och lägga plastfolie i bara innan du häller i själva smeten. Varför... Jo för att när du sedan fryser dom så är det lättare att ta ut dom plus att dom går då inte sönder som dom kan göra annars. Efter jag hält i smeten så avslutar jag med digistive kex. Väldigt simpelt!



Nu är dom inne i min frys och där ska dom minst stå i 8 timmar innan man kan ta ut dom.
Men mina kommer stå där tills i morgon kväll så dom lär ju va hårda då^^



Färdigt på: 8 tim 20 min - Beräknas för ca 6 personer.


Ingidienser:
11
11 st digestivekex
3 3 msk smält smör
0.75 0.75 dl strösocker
4 4 st äggulor
3.5 3.5 msk vitt vin
1.5 1.5 dl hjortronsylt
5 5 dl vispgrädde
2 2 dl björnbärsmarmelad, till servering
5 5 st passionsfrukter, till servering

Gör såhär:

1. Klä 6 portionsformar med plastfolie. Smula kexen och blanda med det smälta smöret, gärna i en marberedare.

 

2. Sätt på en kastrull med vatten och låt det koka upp. Blanda socker, äggulor och vin i en rostfri bunke. Vispa kraftigt över vattenbadet tills smeten tjocknar och blir som en toddy.

 

3. Ta skålen från vattenbadet och blanda i sylten. Vispa grädden lätt och blanda ner den i äggsmeten. Häll upp den i formarna. Lägg på kexsmulorna som lock. Frys i minst 8 timmar.

 

4. Ta fram parfaiten ur frysen och ställ den i kyl cirka 30 minuter innan den ska serveras.

 

5. Stjälp upp parfaiten på fat. Värm björnbärsmarmeladen något i en kastrull och ringla den sen runt parfaiten. Gröp ur passionsfrukten och garnera med de små kärnorna.



hemma

Nu är jag hemma och jag ska strax börja göra min efterrätt som jag och min familj ska äta i morgon på nyår :) Hoppas jag lyckas med den nu bara, men det ska jag nog göra ^^ Men innan jag börjar så ska jag varva ner lite, tänkte göra mig en kopp te och titta lite på tv.

Min bror hämtade mig i dag efter jobbet, så himla gulligt av han :) Jag skulle egentligen fått min dator i dag också men så blev det inte. För igår ringde jag honom och frågade om han kunde lägga in två andra program som jag ville ha och självklart sa han att han kunde göra det :) Så detta betyder att jag får vänta ett par dagar till tills jag får den.

Klicka här om ni vill se vilken efterrätt
jag ska göra i kväll


Nu åker jag

Jag hinner inte skriva mer än att jag sticker och jobbar nu. Sen ska jag göra lite ärenden i stan så jag är nog hemma vid sex tiden typ. Hoppas ni alla får en bra dag :)
Kram


Pluggat

Sorry att jag uppdaterat så dåligt men jag säger det igen som jag sagt förrut. Jag har saker som är viktigare än bloggen och i dag har det varit mina skol arbeten som hållt mig sysselsatt. Jag blev inte klar med mitt arbete, fick inte heller tag i min pappa så jag får helt enkelt försöka få tag på honom i morgon och hoppas på att jag kan få lite hjälp.

I morgon så ska jag jobba också, behöver göra lite ärenden i stan så jag blir borta större delen av dagen. Ska försöka handla ingredienser till en efterrätt som jag vill bjuda min familj på på nyår :)

Nu ska jag sätta på en film, krypa ner i min säng och dricka mitt te som jag precis gjort och få i mig mina två knäckebröd med korv på sen ska jag sova.

Natti Natti på er!


Nästan klar

Jag sitter just nu med ett arbete om syrgasbehandling och jag är nästan klar med det. Har skrivit förhand på papper men ska lite senare i kväll skriva det på datorn. Jag har fastnat lite med 3st frågor så jag tänkte att jag skulle ringa min pappa senare i kväll och fråga om han kanske kan hjälpa mig med dom.

Nu tänkte jag ta en pause och titta lite på förkväll som går på tv.


Måste verkligen plugga nu

I dag har jag städat i mina låder (byråer) här hemma och nu är jag äntligen färdig. Känns skönt att det inte bara är rent på ytan utan också under ytan^^

I går kväll så mailade jag min älskling han frågade nämligen mig sist vi prata på telefon om jag skulle vilja ha något ifrån Thailand och självklart skulle jag vilja ha något där ifrån :) Jag vet inte riktigt vad som finns i Thailand men jag skrev att han kunde köpa något gulligt hihi va nu det är för nått^^ vet jag knappt själv haha men jag hoppas han förstår vad jag menar ;)

Jag måste verkligen sätta mig och plugga lite, har inte gjort det på flera veckor nu och jag känner att jag typ fått världens ångest för det :( Jag gillar inte att ligga efter med mina arbeten utan jag ligger hellre lite före. Men det värsta är att jag typ tappat motivationen till att plugga, jag vet inte vart den tagit vägen. Jag ska i alla fall försöka sätta mig en stund med ett arbete så får jag se hur det går.



Jag har verkligen SÅÅÅÅ mycket arbeten att göra. Inte konstigt
att jag har ångest :(


Fixade mina naglar

Filmen Total Recall va ju ingen höjdare så jag gjorde iordning mina naglar istället.
Det blev fransk manikyr med blommor och trollsländor i
rosa och blått :)

Här ser ni resultatet



Rätt så gulliga faktiskt


Jäklar va gott det va!

Kom precis upp från badet och har lindat in mig i min morgonrock. Det va så jäkla skönt med ett bad och mina Healing SPA produkter gjorde verkligen under för min kropp :) Nu är jag len och luktar supergott.
Känner mig som en ny människa^^


Nu ska jag dricka en kopp med Lipton Citron te




Och så ska jag sätta mig i soffan och titta på




Dax för lite hemma SPA

Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt gottit bad och jag tänkte testa mina nya Healing SPA produkter som jag fick ut av min killes mamma och pappa i julklapp :) Dom doftar så juvligt och innehåller
White Tea och Ginseng vilket är väldigt bra och uppfriskande för kroppen.
Sen ska jag även testa mitt nya shampoo och balsam
från Tresemmé som jag fick av min
mammi i julklapp :)




Renbäddat

Nu har jag bäddat rent i min sora säng... ja den är stor då jag nu sover uan älskling :( Just nu så har jag ett dubbel täcke i min säng som är 250*250 sort (har jag för mig) och jag hade rent ut sagt ett helvete med att få på påslakanet haha (älskling brukar hjälpa mig annars). De slutade med att jag fick lägga påslakanet på golvet och krypa in med hela täcket hihi^^ Efer ca 25 min så va jag klar.




Bäddade med mina nya Hello Kitty lakan^^ nu fattas bara påslakan
men Hello Kitty på så är jag nöjd hihi!


Julknäcke

Nu har jag tagit en till pause från städandet och fått i mig lite soppa och julknäcke :)
Det är första gången som jag äter Julknäcke och det var faktiskt väldigt gott.
Det har en väldigt speciell smak som påminner lite om julen :)




Nu ska jag ta en liten sväng med hundarna sen ska jag
fortsätta städa här hemma.


Filmer jag vill se

 

 

 

 

 

 

 



Städar

Sorry att jag inte skrivit för än nu men jag håller på att städa här hemma. Har precis tagit en pause för att titta lite på Simpsons^^ Jag håller på och gå igenom alla mina låder här hemma som är fulla med en massa skit känns det som hihi. Jag kommer inte bli klar med min städning i dag utan det ser ut som om jag får ta en städ dag i morgon också. Uppdaterar lite senare



True Lies

Tittar just nu på filmen True Lies på 6:an med Arnold Schwarzenegger. Det är en Action film men jag tycker den är väldigt rolig i bland så för mig är det en Action Komedi :)






Hello Kitty påslakan

Jag vill ha detta påslakan setet i min säng hihi
Jätte gulligt ju^^




Men det var väldigt dyrt så jag ska nog leta vidare lite till.
Behöver ju två påslakan då jag har 180 säng.
Det skulle bli lite dyrt att köpa två
om jag nu väljer detta ovan.


Tv- freaks se hit

Är ni som mig och vill att plasma glider upp och ner på beställning? Jag vill så jäkla gärna ha min
plasma i denna superläckra konsol nedan.
Hur coolt är inte detta!



Någon gång så vill jag införskaffa mig en sådan som denna
fast i en snyggare design^^
Källa


Sockervadd

Fast än att jag är diabetiker så kan jag inte motstå sockervadd när jag är på Liseberg eller något annat slags Tivoli där det finns sockervadd. Men nu kan man äntligen göra sockervadd i sitt eget hem :)
Med en egen Sockervadd Maskin^^




Om jag vill ha denna, ja det är bara förnamnet hihi^^

Ni hittar denna och en massa andra coola & roliga saker
hos Roliga Prylar


Bär din dator med stil



Trendiga datorväskor, fodral och ryggsäckar i hög kvalitet
och funktionalitet, passande från 7 tum till 17 tums bärbara datorer


Klicka på bilden för att komma till PikMee


The Bodyguard

Fick en kommentar för en stund sedan om att Bodyguard går på kanal5 i kväll kl: 21:00. Jag har F*N inte den kanalen jäkla skit också :( Bodyguard är en av dom bästa filmerna enligt mig och det var jätte länge sedan som jag såg den. ÅHHH jag hade så gärna velat se den i kväll.



 



BH - Axelband

Otroligt söta och fina Bh band som kan piffa upp vilken
tubklänning/linne som helst :)




Snygga ringar

Jätte fina ringar till ett otroligt bra pris
Dom får gärna sitta på mina
fingrar^^





Jag har tråkigt

Tittar just nu på Amazing Race på tv6 och har allmänt tråkigt. Det går verkligen inget bra på teven i alla fall inte på dom kanalerna som jag har :( Va ute med hundarna för en stund sedan och det har börjat regna hos mig, snön är nästan helt borta och det är bara is typ överallt. Mina hundar va som bambi på hal is hihi^^ Deras ben gick kors och tvärs.

Min bror logga precis in på skype nu ser jag så jag tänkte prata lite med honom och se hur långt han kommit med min dator :) Längtar sååå tills jag får hem min lilla diamant hihi kan man säga så om sin dator^^


Honey ringde

Klockan 15:34 ringde älskling mig i dag för första gången från sin mobil, vi kunde inte prata så länge för det blir så dyrt för honom men det blev i alla fall fem minuter :) Han är nu nere i Thailand och befinner sig utanför Bangkok. Dom skulle egentligen flugit till Phuket men det fanns inga biljetter så dom får tillbringa några dagar utanför Bangkok och flyger någon gång efter nyår till Phuket. Jag är så glad att flygresan ner gick bra för dom fast än att den var väldigt lång. Han sa att det tog dom ca 33 timmar att flyga ner med alla mellanlandningar.

<3 Ålskar & saknar dig sååå mycket honey <3


Hunden mår bäst av att ha regler

Sitter i soffan just nu och tittade precis på ett program som heter Min hund styr mitt liv. Jag fattar inte hur vissa människor inte kan ha regler för sina hundar oavsett om dom är små eller stora. Vissa människor som har små hundar har inte så mycket regler för dom enligt mig. Det spelar ingen roll om hunden är stor eller liten man ska ha samma regler för båda. Men har man en liten hund så kan man ibland tycka att men han/hon är så liten, det gör inget om hon/han gör så, det gör inget om han /hon tigger lite osv osv. Jag har själv varit där, jag tyckte inte att det gjorde något att min lilla hund gjorde vissa saker för hon va ju så liten osv. Men efter ett tag började hon försöka bestämma över mig och då fattade jag att jag inte kunde ha olika regler för mina hundar. Jag bestämde mig för att bli stenhård med att båda mina hundar skulle ha och följa samma regler. Har man inte regler på sina hundar så kan det leda till att hunden blir dominant, aggresiv, biter, skäller, tuggar sönder saker osv.

Jag har alltid haft stora Rottweiler hundar men sen snart två år tillbaka har jag en chihuahua hon är min första lilla hund. Jag har sen ca ett år tillbaka samma regler för min stora hund som för min lilla hund. Dom ska inte tigga, dom får inte va i köket då jag äter, oftast sitter jag i vardagsrummet och äter men då får dom ligga på mattan i hallen. Dom får inte ta godis eller mat som jag ger dom för än jag säger varsegod. Dom måste sitta ner innan jag tar på dom kopplet, det gäller samma då vi kommer in efter en promenad innan jag tar av kopplet, dom får inte gå ut genom yterdörren för än jag säger varsegod, dom måste tacka för maten dvs ge mig tassen som tack. Oftast så äter min stora hund upp sin mat innan min lilla hund och då måste min stora hund lägga sig ner och vänta tills min lilla hund ätit klart osv. Har man regler för sin hund/hundar så mår dom mycket bättre. Ingen hund mår bra av att inte ha regler.


Här väntar Tilda på att Tindra ska äta färdigt.



Här brukar dom ligga då jag äter i vardagsrummet.



Min nya dator :)

Jag har inte fått hem min dator än som jag fick i julklapp utan den är fortfarande hemma hos min bror. Han ska lägga in lite program på min dator men jag får nog hem den på onsdag. Här nedan kan ni se ett litet videoklipp på datorn som jag fick. Otroligt cool dator med fjärkontroll och den har till och med ett slags säkerhetssystem med fingeravtryck, vilket menas att bara jag kan komma in på datorn och andra filer med hjälp av mitt fingeravtryck. Riktigt coolt tycker jag :)

Datorn Dell XPS M1330 ska tydligen vara otroligt grym.


Här nedan är reklamen för datorn Dell XPS M1330

 




Tips - Applicera du din parfym rätt?



Din doft speglar din personlighet. Men hur ska den appliceras?
Jo såhär:


Satsa på en dagdoft och en aftondoft. Din dagparfym ska appliceras bakom knäna, på handlederna och lite på dina kläder om så önskas. Allt eftersom avtar parfymen under dagen och då är det dags för aftonparfymen. En doft som får dig att känna dig kvinnlig och sensuell. Den skall sprayas bakom öronen, kring halsen och lite i hårsvallet.

Parfymflaskan skall hållas 2 decimeter från kroppen. Blir du blöt håller du den för nära. Doften utvecklas med tiden och till en början känns inte doften starkt nog. Det tar ett par minuter för doftnoterna att släppa loss. Det bästa är att spraya ett moln som du sedan tar ett steg in i. Det blir dyrt i längden men så sätter sig din personliga doft allra bäst.



Förtrollad

Klockan 21:25 så kommer Förtrollad på tv4 en romantisk komedi :) Det var längesedan som jag såg den filmen så självklart ska jag se den nu i kväll.



Trött i dag

Det blev ingen städning här hemma i dag. Jag har bara tvättat två maskiner med lakan, påslakan och örngott. Disken och golvet får vänta tills i morgon. Jag är jätte trött i dag orkar inte göra någonting utan jag vill bara ligga i soffan i kväll men mina hundar och mysa med dom och titta på tv.

Nu ska jag gå ut i köket och göra en kopp te till mig. Sen ska hundarna få varsitt gott ben av mig
dom va ju så duktiga förut när jag klippte klorna på dom :)


Kloklippning

Tilda har nu kommit hem och hon är mycket bättre :) Jag klippte klorna på mina goingar för en stund sedan. Tilda säger igenting och hon är hur lätt som helst att klippa klorna på. Medans Tindra är som en hal ål i min famn hihi^^ hon vill verkligen inte klippa klorna. Förr va det superlätt att klippa klorna och borsta tänderna på Tindra men nu för tiden är det typ omöjligt. Vet inte vad som hänt? allt började för ca ett halvår sedan, jätte konstigt.

Men nu är deras klor klippta...skönt :)



<3 MINA TVÅ HJÄRTAN <3


Garnier Eye Roll-on

Trött på trötta ögon? Ge dem en skvätt kaffe då! Ja, det tycker i alla fall Garnier som lanserar Garnier Nutritionist Caffeine Eye Roll-on. Detta är en roll-on för området kring ögonen som verkar dränerande och uppfriskande. Som om inte det vore nog ska den även reducera mörka ringar och påsar under ögonen.

Koffein är känt för att motverka trötthetstecken och för sin stimulerande effekt av mikrocirkulationen. Kombinationen av koffein och massage (genom kulan i roll-onen) bidrar till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen. Resultatet ska vara en omedelbar fräsch och lugnande effekt runt ögonpartiet. Tester av Garnier har också visat att mörka ringar och påsar reducerar synligt vid daglig användning.

Produkten appliceras omkring ögonpartiet med lätta cirkelrörelser och vid behov kan man använda fingrarna för att massera in produkten i huden. Tanken är att den ska fungera som ett komplement till din vanliga ögonkräm.


 

Jag använder Garniers ansiktsvatten och ansiktskräm som ni se här nedan

så varför inte testa denna för ögonen också :) Visserligen har jag inga

mörka ringar eller påsar runt ögonen men den kan nog kännas vädigt

uppfriskande för ögonen! Vilket kan va bra om man känner sig

lite trött.

 

 



Simpsons hela dagen

I dag är det Simpsons på kanal 6 ända fram till kl 23:00 i kväll. Självklart sitter jag i soffan och tittar på det just nu. Men jag ska inte titta på alla avsnitten utan jag ska faktiskt ta och städa här hemma. Jag ska byta påslakan i sängen och även tvätta lite påslakan. Sen ska jag diska och dammsuga.



Jag saknar min älskling redan och det har bara gått
två dagar sdan han åkte^^ Jag tänker
på han hela tiden

<3
Man tänker nog mer på sin älskling då man vet att han är på andra sidan jordklotet
och man vet att det inte går att ringa till han och man vet att man inte
kommer ses på hela fem veckor. <3


Mmm va gottit de va

Ris A la maltan var super god Tack snälla mammi :)



Här nedan ser ni mina rosa goa får tofflor som jag fick i julklapp och en bit av
min rosa Hello Kitty pyjamas^^




En riktig film dag

I dag har jag verkligen haft en riktig film dag och det hela började redan i morse med Bröderna Lejonhjärta sedan såg jag Den Heliga Familjen efter den blev det En Prinsessas Dagbok och sedan Narnia och nu tittar jag på Sagan Om konungens Återkomst.

Nu tänkte jag att jag skulle hämta lite Ris a la malta som står i min kyl och ropar på mig hihi, mammi kom över med den förut och jag blev så glad för det är ju så gott^^


Mina julklappar

Här är några av mina julklappar som jag fick :) Jag blev otroligt glad för dom.



Glömde fota mina rosa får tofflor och min rosa Hello Kitty pyjamas som jag fick, men jag har dom
faktiskt på mig just nu så det va inte så konstigt att jag inte tänkte på att fota dom hihi^^

Fick också en ny dator men den lämnade jag kvar hos min bror för han
ska lägga in lite olika program till mig. Men jag ska självklart
visa er datorn när jag väl får hem den :)

Nu ska jag fortsätta titta på Narnia


Julmat

Sitter och tittar på en prinsessas dagbok och äter lite rester av julmaten som blev över från igår :)
Mmm va gott det är!



Janssons, omelett, julskinka, sill, prinskorv, köttbullar och rödbetssallad.

Efter en prinsessas dagbok kommer Narnia på tv4, den ska jag faktiskt se då det var
väldigt längesedan som jag såg den. Himla mysig film :) Skulle egentligen gått ut
i dag men jag orkar verkligen inte jag är så trött och dessutom är det rätt dålgt
väder ute. Snö blandat regn = inte så kul och kallt.


Min julafton

Min julafton var helt underbar :) Jag började min julafton med att göra
risgrynsgröt till mig och honey



Efter frukosten gjorde jag iordning mig och sen sa jag hej då till min älskling
som i går kväll åkte till Thailand.

<3 Miss you so honey <3




När jag kom hem till min bror där vi firade julafton så åt vi jätte god mat och tittade
på Kalle Anka sen blev det lite lek och bus med barnen och efter det var det gröt. När
klockan va lite över sex på kvällen ställde vi ut gröt på trappan till tomten och tomten
kom faktiskt :) och med sig hade han en massa paket!





Kortet nedan är taget precis innan vi åkte hem.




När vi kom hem så följde mammi med hem till mig, vi satt och pratade en
stund och sedan beslöt vi oss för att testa våra Hello Kitty
pyjamaser som vi fick likadana i jullapp hihi^^




Hoppas ni också hade en underbar julafton med mycket mys,
skratt, god mat och klappar :)


Jag vill tacka min underbara familj för en helt fantastisk julafton och så vill jag
tacka för alla dom fina paketen som jag fick :)

Jag ska självklart visa er läsare vad jag fick men det får kanske bli senare i kväll eller
i morgon. För nu ska jag titta på en prinsessas dagbok på tv4.


God Jul


Nu ska jag åka hem till min underbara bror och hans familj och fira julafton :)
Det kommer bli en fantastiskt mysig och rolig dag/kväll.


Jag vill önska er alla en God Jul
Och jag hoppas att ni får en underbar dag/kväll!
Många Kramar
till er!



Myspace Comments




Vinnaren i Tävlingen

Stort Grattis till Lina som vann
Shampoot & Balsamet från märket I.C.O.N.




Och tack till er alla andra som var med och tävla. Håll utkik för
snart dyker det upp en till tävling :)


Sista kvällen med älskling

Nu i kväll ska jag och min honey bara mysa tillsammans. Vi ska spela bingolotto och äta lite gott och efter det ska vi titta på en film och bara mysa. Det är sista kvällen som vi får spendera tillsammans då han åker till Thailand i morgon kväll och blir borta i fem veckor. Så i kväll tänkte jag inte blogga något mer.
Men jag hoppas att ni alla får en underbar kväll!



Tänkte bara påminna er om att i morgon när jag vaknar så drar jag en
vinnare ur min tävling. Är du inte med så
klicka här för att komma
till tävlingen


Hemma

Nu är jag hemma eller ja jag har varit hemma i en timme. Jag har precis slagit in den sista julklappen :) Jag är verkligen nöjd med mina julklappar och tror min familj och mina vänner kommer bli jätte glada!

Här har ser ni alla mina julklappar. Dom tre som ligger
på golvet fick inte plats i påsen som jag hade tänkt^^



Har varit hemma hos mammi en stund och hälsat på min lilla älskling hon mår lite lite bättre ser det ut som, hon är i alla fall lite piggare och det gör mig otroligt glad :)



Nu ska jag äta en smörgås med smält ost och paprika ktydda på, mums va gottit det ska bli. Har ni inte ätit det någon gång så tycker jag verkligen att ni ska testa det för det är super gott^^



Det ser kanske inte så gott ut med det är det. Jag lägger alltid lite extra ost utanför
smörgåsen då jag verkligen älskar smält ost som ni kanske ser på bilden hihi^^
Mycket mycket mycket ost ska det va :P


Min älskade Tilda mår inte bra :(

Jag har inte fått så mycket sömn i natt för att min älskade Tilda har inte mått bra i natt. Hon har gnällt titt som tätt hela natten, jag trodde först att hon hade en orolig mage så jag va ute med henne flera gånger i natt men det var inte alls hennes mage som spökade.

Jag ringde veterinären i morse klockan åtta och fick en tid men en gång. När vi väl var framme så fick dom undersökt henne. Dom tog prover och gjorde ultraljud på hennes mage och det visade sig att hon fått livmoderinflammation. Jag blev så fruktansvärt tagen och fick en klump i magen då dom sa det. Tusen frågor strömmade i mitt huvud och jag fick ont i mitt hjärta av bara tanken på vad som kan hända med henne. Livmoderinflammation kan leda till livmodercancer men det hoppas jag verkligen inte att det gör. Hon fick två sprutor, den ena var något antibiotika liknande och den andra var lugnande/smärtstillande har jag för mig. Hon har även fått massa mediciner som ska tas ett tag framöver sedan får vi se vad som händer. Kanske blir det en operation kanske inte.

Mitt älskade hjärta mår inte alls bra :( På två av bilderna här nedan så kan ni se
att dom rakat hela magen på henne. Det gjorde dom då dom skulle göra
ultraljudet. Min lilla tös eller ja..stora tös va så duktig hos veterinären
hon sa inte ett ljud när dom stack henne med en massa nålar.
Men när dom skulle trycka och känna lite på magen gav hon
ifrån sig ett pip då dom tryckte på en öm punkt.
Det vill säga livmodern.



<3<3<3 TILDA MITT ÄLSKADE HJÄRTA <3<3<3
<3<3<3
VI SKA KLARA DETTA <3<3<3

Tilda är nu hemma hos min mammi då hon behöver vila i lugn och ro. Hon har inte heller fått så mycket sömn i natt. Sen vill jag inte att Tindra ska störa Tilda med sitt fram och tillbaka springande skällande eller lekande. Utan Tilda måtste verkligen ha lugn och ro omkring sig, så därför tyckte jag att det var bäst att hon fick vara hemma hos mammi i dag. Sen hur länge hon stannar får jag se. Jag ska strax åka och jobba ett par timmar så hon får i alla fall vara där i dag.

Min honey kommer till mig i kväll också, det är sista kvällen/natten som vi spenderar tillsammans då han åker till Thailand på julaftons kväll och där ska han vara i fem veckor. Det kommer kännas tomt utan honom och jag känner på mig att dessa fem veckor för mig här hemma i Sverige kommer att kännas väldigt långa.

Min pappa kom föresten hem i går från Thailand och jag ska ringa han nu innan jag sticker till jobbet.
Vi ska träffas en stund i dag och prata lite om hur han har haft det där nere,
plus att vi ska byta lite jullappar också.

Vi hörs senare då jag är hemma igen.
Kram Kram


Har varit hos mammi en stund

Har precis varit hemma hos mammi. Hon ringde och frågade om jag ville fixa hennes naglar då hon tyckte att mina naglar va så fina :) Hon fick röda naglar med lite svart på och några vita/silvriga stenar. precis som mina typ.



Tindra fick följa med hem till mammi och väl där så fick hon smaka på lite julskinka som mammi precis hade gjort iordning. Hon blev helt galen hihi^^ hon älskar verkligen skinka (speciellt julskinka tydligen) När mammi skulle säga sitt fint till henne så gjorde hon nästan alla trix som hon kan haha. Hon stod på bakbenen, hon dansa, satt fint, snurrade runt mm hihi det såg så himla kul ut :)




Mammi stod med julskinkan i handen precis när vi kom så jag hann inte ens ta av hennes
väst innan hon började springa runt som ett yrväder och göra en massa konster^^


Hemma

Nu är jag hemma efter att ha ätit en jätte god middag hemma hos mina honeys föräldrar. Vi åt oxfile med potatis och egengjord kantarellsås mmm himla gott va det :) Efter att vi hade ätit så spelade vi lite spel. Jag hade med mig min kamera men jag glömde helt av att ta några kort hihi^^

Det snöar rejält hos mig nu ca 20 cm snö har kommit. Och inte har dom plogat vägarna hos mig, de tog oss nästan 40 min att komma hem till mig, vanligtvis tar det en kvart. Vi körde i 40 hela vägen, fortare gick nästan inte att köra för då började bilen glida åt sidorna. Vi mötte en bil som hade kört av vägen, bilen låg helt på sidan i diket och med blinkande lampor på. Vi stannade för att kolla så ingen var skadad men när vi kom fram så fanns det inga i bilen så jag antar att dom klätrat ur och gått för att hämta hjälp.

Här ser ni hur mycket snö det kommit. Kortet tog jag för en liten stund sedan när jag
var hemma hos min mammi.



Dagens outfit

I dag är jag röd och vit med flätor i håret.



Kofta: Gina Tricot
Leggins: H&M
Linne: Gina Tricot

Min honey ringde nyss och dom är här strax så vi hörs när jag
kommer hem.


Nu är dom klara

Nu har jag slagit in mina peket som jag ska ge till min honeys föräldrar :) Tror dom kommer bli jätte glada på julafton då dom öppnar paketen^^



Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag kleta på lite mascara.
Tror dom kommer lite tidigare än väntat pga att det är så mycket snö.


Laila Bagge

Gick in på Nelly för att titta om dom fått in något nytt och det kan man ju säga att dom hade fått. Inte bara nya kläder utan också en ny modell som vi alla nog känner till..nämligen Laila Bagge.





Middag i kväll

Jag har precis kommit innan för dörren och ska strax göra mig lite mat. Jag har varit ute och busat med mina vovvar i snön :) Dom tycker verkligen det är kul att busa runt i snön^^

Efter att jag fått i mig lite mat så ska jag slå in lite julklappar till min honeys föräldrar vi ska nämligen äta middag i dag tillsammans och byta julklappar. Min honey och hans mamma kommer och hämtar mig runt halv sex tiden i kväll. Det var väldigt längesedan som jag åt middag hos min honeys familj så det ska bli jätte mysigt :)

Nä nu ska jag göra mat och titta på reprisen av faddergalan.


Bästa filmen

Asså jag måste skriva det med en gång haha filmen va

SÅÅ   J-Ä-V-L-A   GRYYYYM!!!

Vi såg den förresten i 3D också, först trodde jag att det skulle förstöra filmen lite men nej då... man levde verkligen in sig i filmen och det är då ingen sket 3D som när jag gick och såg en skräck film på bio i 3D för inte så länge sedan. Utan denna 3D effekten är verkligen jätte bra!
filmen va ca 3 timmar lång och jag ville verkligen inte att den skulle ta slut hihi^^

Den va bra enda från början till slut och vet ni va det bästa är, dom har redan skrivit både tvåan och trean som ska komma. Han som gjort filmen är han som gjorde Titanic och jag måste säga att han har gjort ett riktigt bra jobb^^ Avatar är enligt mig den bästa filmen jag sett. Helt otroligt fräcka effekter och storyn är helt fantastisk :D Va jag har hört så ska filmen ha kostat runt två miljader att göra helt sjuka pengar men dom gjorde värkligen rätt i att göra denna filmen. Har ni inte sett den så bara måste ni göra det. Gud va bra den är jag längtar sååå mycket tills den kommer på DVD och jag längtar ännu mer tills tvåan och trean kommer :D



Bio i kväll

Nu ska jag göra lite mat är vrål hungrig sedan ska jag lägga mig i soffan och vila en stund och titta lite på förkväll som går på tv4. Min honey kommer hit snart vi ska gå på bio i kväll och se Avatar :) det ska verkligen bli skit kul, har verkligen sett fram emot den filmen!

Bion börjar 20:30 men vi ska hämta biljätterna klockan 19:30 vi får nog åka ganska så tidigt pga att det är väldigt mycket snö ute och honey kör då väldigt långsamt/sakta :) vilket jag tycker är väldigt bra. Två vänner till oss ska också följa med, ska bli roligt att träffa dom då det var ett bra tag sedan som vi sågs.

Här har ni trailen till Avatar


 

Detta blir nog det sista inlägget i bloggen innan jag åker men jag kommer

självklart blogga lite när jag kommer hem i kväll. Vet inte när det blir

för jag har ingen aning om hur lång filmen är.

Ha en trevlig kväll alla läsare.

Kram Kram



Ett litet videoklipp

Va ute förut och busade lite med Tindra i snön,
hon gillar verkligen snö hihi^^



Mina naglar är äntligen klara

Nu är jag klar med mina naglar, dom blev helt ok jag är inte jätte nöjd med dom men dom får helt enkelt duga för jag orkar definitivt inte göra om dom. Fick göra om tre naglar då dom inte blev som jag ville men tillslut blev dom ok.

Jag skojar inte nu men jag tog ca 50 bilder på mina naglar, nästan alla blev suddiga eller konstiga på nått sätt... jag fick verkligen inte en bra bild på dom...jäkla sket kamera hihi nej men så ska jag väl inte säga jag ska va glad för att jag har en i alla fall^^

Resultatet ser ni här




Nja jag tycker inte dom blev så fina, inte på bild i alla fall.
Dom ser mycket bättre ut i verkligheten.
Vad tycker ni, blev dom fina?







Fixa mina naglar!

Nu tänkte jag göra mig en kopp te och hoppas på att jag ska få upp värmen lite i kroppen sen tänkte jag att jag skulle fixa mina naglar :) Hoppas dom blir fina nu bara... har en tendens att måla utanför hihi^^ vet inte riktigt vad jag ska sätta på dom eller hur dom ska se ut men grundfärgen ska i alla fall vara röd. Lägger upp lite bilder sedan så ni får se resultatet.



Klockan 06:00 i morse

Här kommer några bilder som jag tog vid sex tiden i morse när jag va ute med hundarna på långpromenad. Helt otroligt att jag kom upp i morse. Somna vid tre tiden i natt och gick upp lite i sex, fick typ två och en halv timmes sömn hehe.



Det var riktigt kallt ute i morse men hundarna gillade allt att springa och leka
i snön :) mest Tindra hihi^^


Dagens outfit

Nu är jag hemma, otroligt skönt för det är super kallt ute^^ Fick handlat dom sista julklapparna så det känns riktigt bra, nu ska jag bara slå in dom också :)

I dag valde jag att sätta på mig min creme färgade mysdress :)
Och det blev flätor i håret i dag igen^^ har väl haft flätor
nästan varje dag i över en vecka nu hihi.
Men det är rätt gulligt med flätor tycker jag!



Julnaglar

I morgon när jag kommer hem från stan så ska jag fixa mina naglar. Min tumnagel har inte hunnit växa till sig än ordentligt sen jag bröt den för någon vecka sedan men det skiter jag i nu hihi, den få helt enkelt va lite kortare än dom andra. Jag skulle ju kunna köpa lösnaglar och sätta på en nagel.. men nej inte denna gången.

Temat på mina naglar ska självklart vara jul så jag tror nog att dom ska vara röda. Sen va jag ska ha på dom.. ja det återstår att se i morgon. Dom ska i alla fall inte vara för kompliserade utan dom blir väldigt enkla.

Dessa naglarna nedan hade ju varit riktigt coola att ha :D



Nu ska jag nana, klockan är snart två på natten och jag fattar inte varför jag inte sover då jag vet att jag och mammi ska åka redan så tidigt som klockan 08:00 hemifrån i morgon. Jag har ställt min klocka på 06:00, rätt tidigt men jag vill inte stressa på morgonen plus att jag har två hundar som ska ut på en rätt så lång promenad innan jag sticker också så då behöver man allt gå upp så man har god tid på sig.

Jag kommer antagligen inte skriva ett inlägg i morgon bitti då jag är alldeles för trött, bara så ni vet utan det får bli när jag kommer hem. Vet inte riktigt när jag är hemma men jag hoppas på innan tre i alla fall.

Kram Kram

GLÖM INTE MIN TÄVLING
TILL ER SOM INTE ÄR MED KLICKA HÄR
SÅ KOMMER NI DIREKT DIT


Avslutas: Julafton


Godis på nätet

 

Chokladaskar, praliner och karameller kan ni alltså beställa på nätet.

Sweets tillverkar och säljer godis i alla färger och former. Från sega rottor till exklusiva chokladaskar,

Blandat lösgodis och presentkorgar mm.

 

 

Kliska här för att komma till Sweets

 

 


 



Sweet Things

Hitta en sida med otroligt söta armband och örhängen. Dom har även väskor jätte fräcka naglar, halsband mm. On ni gillar så kallat Sweet Things tycker jag ni ska besöka denna sidan.

Några armband jag hitta som jag tyckte om




Här nedan är några söta örhängen





Klicka här för att komma
till Victorian Dreams











Snöööö :)

Innan jag lägger mig i soffan så vill jag bara säga att i dag är det första dagen som snön täcker hela marken hos mig hihi. Det har annars bara snöat pytte pytte lite men nu så nu är det riktigt go kramsnö :)



Älskar när det låter så gott under skorna när man är ute
och går i kramsnö hihi!


Nu blir det soffan en stund

Nu har jag hängt en upp en jäkla massa tvätt. Det dumaste jag kunde göra va ju att sätta på en till tvätt haha, har ju ingen stans att hänga det sedan hihi. Jaja det får jag lösa på nått sätt. Nu ska jag slappa lite framför teven.

Måste bara visa er dessa armbanden för 149 kr st och dessa söta örhängena
för 179 kr. jätte fina tycker jag :)
finns hos chique



Bara tvätten & disken kvar

Ville bara uppdatera lite fort. Har precis städat lite här hemma, nu har jag bara disken kvar och så väntar jag på att min maskin tvätt ska bli klar. Det är så roligt när jag ska dammsuga här hemma för Tilda min stora hund hon springer och gömmer sig för dammsugan medans min lilla hund är helt galen och ska anfalla dammsugaren hela tiden haha.

Nä nu ska jag ta tag i disken och sedan ska jag gå ut en sväng med hundarna.


Gris eller hund?

Jag börjar undra om jag köpt en gris i stället för en hund hihi. Jag och honey lekte lite med Tindra förrut i dag och helt plötsligt började hon låta som en gris typ, asså jag tycker verkligen att hon grymtar haha. Kolla in klippet och avgör själva.

Lået hon som en hund eller en grymtande gris?


 

Men hon är ju himla söt hihi^^



Filmen va ok

Nu har vi tittat klart på filmen och den va väl helt ok. Inte jätte bra men inte dålig heller men den är klart sevärd. Honey ska strax åka hem då han ska spela en poker tunering om någon timme. Själv hade jag tänkt att jag skulle städa lite här hemma nu. Behöver slänga in en tvätt och sätta på diskmaskinen. Sen ska jag nog slå in lite julklappar.

I morgon ska jag upp tidigt redan klockan åtta på morgonen ska jag och mamma in till stan. Jag ska till sjukhuset och sedan ska vi handla dom sista julklapparna plus julmat.


American Pie The Book Of Love

Jag blev väckt med frukost på sängen av honey i dag :) hade hade gjort varm choklad med grädde och ost mackor till mig det va så himla gott men framför allt mysigt. Vi ska nu tittat på American pie the book of love det är den nya American Pie filmen. Hoppas den är bra.

Här har ni trailen




Min dag i bilder + Videoklipp

Vi hade en otroligt mysig kväll på Liseberg och det hela
började vid sagoslottet :)



Nästan varje träd på Liseberg är klädda från rot och ända ut i
grenarnas toppar med ljusslingor.




Här nedan ser ni slänggungan. Jag åkte den inte då jag redan tyckte det
var kallt, tänk va kallt och åka den med full fart i 7 minus brrr..

Men vissa klarade det allt :)



Mer vackra träd och slänggungan i bakgrunden.




Här nedan ser ni några av dom små söta röda stugorna som fanns lite överallt
man kunde köpa massor av olika saker i dom. Stugorna finns
endast på Liseberg vid jul.




Här nedan gick vi över en vacker bro!




Det var rätt mycket folk på Liseberg. Alla vill väl dom se och uppleva
det fina med Liseberg vid jul :)





Lite mera träd här nedan.



Här nedan ser ni en av dom röda små stugorna. I denna såldes det nallar,
Dockor och dockkläder.




I denna såldes det mycket goda ätbara saker som pepparkakor,
polkagrisar, karameller, kringlor mm.



Här nedan tog jag kort på jätte söta lycktor som såldes i en av stugorna.
Fantastiskt fina var dom när dom var tända.



Det fanns även andra söta ljushållare som dessa nedan.



Här lyste det blått som bara den hihi. En liten skymt av
parisjulet ser ni i bakgunden.



Självklart va ju jag bara tvungen att ställa mig där och bli
fotad hihi. Kallt va det..




Vi var så frusna sedan att vi gick och köpte nybakta Spanska våfflor.
Hur goda som helst. J-Ä-V-L-A-R rent ut sagt vad
goda dom är :D




Sen gick vi och tittade på "Rudolf "och hans vänner^^ som dom har på Liseberg
vid jul. Väldigt söta men otroligt svårt va det att fånga "Rudolf" på bild^^




Efter det spelade vi lite och självklart vann jag hihi, en liten
låda choklad :)




Efter spelandet besökte vi tomtarnas värld. Dom hade en fantastiskt fin gran.
Den skulle jag vilja ha hemma :)




Efter tomtarnas värld så begav vi oss hemåt. Här nedan ser ni
lilla utgången på Liseberg.





Vist ser träden fantastiska ut? Har ni inte besökt Liseberg någon gång vid jul så tycker jag
att ni borde göra det. Ni kommer absolut inte ångra er :)


Här kommer även ett litet videoklipp inne i

TOMTARNAS VÄRLD


 

När vi var på väg hem stannade vi till vid Ica Maxi för att köpa lite gottit. Det blev inga pannkakor i kväll då vi åt Spanska våfflor på Liseberg.


Här nedan står min honey, han hade väldigt svårt att bestäma sig för vad han ville ha^^

 

 

Själv viste jag precis vad jag ville ha. Honey hittade mig
bland TACOSEN hihi^^

 

Så ni kanske kan gissa vad det blev i ställer för pannkakor :)


rätt svar är tacos!



Hemma från Liseberg

Nu är jag och honey hemma hos mig igen. Det har varit en fantastiskt mysig kväll och det bästa med kvällen är att den inte är slut än hihi. Jag och honey sitter just nu och tittar på Stardust som går på tv och äter lite godis och dricker julmust.

Jag ska självklart visa er en massa bilder av min kväll på Liseberg, till och med ett litet videoklipp ska ni få se men det får ni se efter att jag tittat klart på Stardust.



Vi köpte 8 st julmust på flaska & det är bara 5 kvar
vi kom hem för 20 min sedan & vi har redan
hunnit dricka upp 3 hihi!



Nu blir det Liseberg

Nu åker jag och honey till Liseberg. Det ska bli så himla mysigt :) efter Lieberg ska vi åka och handla ingredienser till pannkakor, vi blev så sugna på det så i kväll blir det pankaks mys hihi.


Tog förresten myskläder på mig i dag, vi ska ju ändå bara gå runt och mysa där så det passar ju bra :)



Lilla Tindra fick komma med på bild också!
Hörs när jag är hemma igen
KRAM


Liseberg

Nu har vi tittat färdigt på galan och shit va bra den va, Baby J (Bj Penn) vann överlägset hihi. Men nog om det nu. Jag och honey har bestämt att vi ska in till Liseberg i dag och gå omkring där lite bland dom vackra träden som är så fint upplysta och kanske hittar vi något på den lilla julmarknaden eller kanske vinner vi något :) Det ska i alla fall bli jätte mysigt.

Det hade ju varit mysigt om det va såhär mycket snö inne på Lisberg i dag hihi
men tyvärr så är det ju inte det.






Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag göra iordning mig lite. Jag ska framförallt klä mig
varmt för just nu visar min termometer sju minus brr..


MMA Gala

Har varit vaken sedan klockan tio i morse, vakna då av att det va svin kallt i hela huset tänkte sätta på min värmefläkt men kom på att den gått sönder :( Gick i alla fall upp tog på mig mys kläder, morgonrock och en filt på det hihi sen gjorde jag mig lite te och smörgås till mig och honey. Honey däremot tyckte det va gott när det va så kallt han sover tydligen bättre då.

Nu sitter vi och tittar på en MMA Gala som honey har laddat ner. Spännande och se vem det är som vinner :) Ni är nog inte lika insatt som jag är men dom som ska fightas heter Bj Penn och Diego Sanchez.



Älskar verkligen dessa galor då det är bra fighters.
Bj till vänster & Sanchez till höger.

Jag hoppas på att Baby J vinner hihi!


Som jag har skrattat

Nu har jag och honey tittat på Dance Flick och den va skit rolig, nästan lite för rolig orkade knappt skratta i slutet haha. Ni måste bara se den! Honey va så trött nu att han gick och la sig kan förstå han, han har jobbat sedan sju i morse plus att han jobbade över i dag till klockan sju på kvällen så 12 timmar arbete är mycket.

Själv tänkte jag inte riktigt krypa ner i sängen än, ska ut med hundarna på en sista runda sedan ska jag titta igenom mina mail. Kanske blir det ett till inlägg i bloggen innan jag kryper till kojs kanske inte, vi får se om jag orkar. Huvudvärken verka ha släppt nu i alla fall så det är skönt, hoppas den inte kommer tillbaka typ i morgon eller nått utan helst vill jag gärna att den håller sig borta för alltid hihi... om det nu gick ;)


Dance Flick

Min huvudvärk har släppt lite så det är skönt. Honey kom vid åtta tiden och vi har tittat på sista avsnittet av bonde söker fru. Nu ska vi titta på en skit rolig film jag kommer typ dö av skratt HAHA
Ni måste kolla in trailen här nedan.



Aj aj aj

Jag har fått världens huvudvärk :( har verkligen skit ont i huvudet. Det kom då jag låg i soffan och tittade på tv och så skulle jag resa mig upp och då bara kom det. Jäklar va ont jag fick och nu gör det ont hela tiden. Jag ska nog lägga mig i sängen en stund och vila lite utan dator och utan tv på, kan nog behövas sitter annars 24/7 framför dator och tv typ haha. Men innan jag lägger mig och vilar en stund så ska jag ta en tablett och be till gud^^ att den hjälper för såhär jävla ont har jag aldrig haft.



Min honey kommer hit lite senare också hoppas att
huvudvärken gått över tills dess så jag
kan vara lite social hihi.


Black and Pink

Hittade dessa super söta och fina kläderna, accessoarer och skorna hos stylebystars
Behöver jag säga att jag verkligen vill ha detta!
Åhh titta dom rosa skorna hihi.
<3 Me like <3




Söta toppar

Dessa söta topparna kommer från Nelly och kostar ynka 139 kr. Passa på att klicka hem något från Nelly nu i helgen för dom har nämligen frakt fritt!



Klicka här för att komma
till Nelly


Love Love Love

Jag bara älskar dessa söta örhängen och armbanden från milajki med små söta glassar, donuts, cupcake mm på. Nästa år så ska jag börja ta upp och göra mina egna smycken igen och det lutar ju väldigt mycket åt att smyckena kommer att se ut som dessa nedan :)







Lunch

Har precis fått i mig en sen lunch, det blev en omelett. Väldigt enkel att göra man tar vad man har i kylskåpet så att säga hihi. I dag hade jag i:

3 ägg
5 piccolinitomater
1 korv
4 ostskivor


Medans stekpannan värms upp så skär korven i små tärningar spelar ingen roll vad för korv du har i utan du tar den som du har eller tycker om. Dela sedan dom små tomaterna en gång. När stekpannan är varm lägg i äggen häll sedan över dom små korvtärningarna och lägg i tomaterna. Lägg över så många ostskivor som du själv vill så att dom täcker en del av tomaterna. låt det steka en liten stund, gör sedan en dubbelmacka av allt, lägg över ena halvan av omeletten på den andra halvan. Vänd sedan på omeletten och låt den steka lite på den sidan sen är det klart. Super enkelt och går att göra på ca 5 minuter.



Jag gillar inte så mycket krydda men vill man så strö gärna över nån krydda du själv
tycker om för att få lite mer smak på omeletten.


Ett efterlängtat paket

Kom precis ur badet och gud så skönt det va att ligga där en stund, min kropp känns redan lite bättre :) Förut fick jag ett litet paket och det innehöll detta nedan.




4 st ögonskuggor och 3 st läppglans från Lars Wallins nya smink kollektion :)
Jag vann detta hos söta Natacha Peyre

Gissa om jag är glad :)


Red Dimond Bathtum - Ja Tack

Nu ska jag ta mig ett varmt bad har lite ont i kroppen faktiskt så jag känner mig nog lite bättre efter det :) Sen ska jag skriva en liten önskelista till min honey och hans familj, dom undrar vad jag önskar mig i julklapp så det passar ju bra att ta ett bad nu och fundera lite på vad jag önskar mig.

Tänkte bara visa er ett jävligt coolt badkar som jag hittat. Och hade jag haft detta i mitt badrum hade jag nog bott där inne hihi^^




Red Diamond Bathtub från Water Games Technologies är enligt uppgift världens dyraste badkar. Priset är satt till 47,200$, med dagens dollarkurs landar det på 288,000SEK.

 

Specifikationer lyder enligt följande:

  • 2 st vattentäta HDTV-monitorer
  • GSM fjärrkontroll
  • En konsol med en ram i massivt guld (42 g 18 k)
  • Röd lack!
  • Swarowski Kristaller
  • Bubblor

VIST VA DET COOLT?



Myspys

<3<3<3 Nu ska jag lägga mig i soffan igen och mysa med mina hundar <3<3<3
& äta piccolini tomater & fetaost^^

Ni glömmer väl inte min tävling?
Klicka här


Piccolini Tomater & Fetaost

Nu har jag fått i mig lite mat, det blev pizza i dag igen^^ va ju inte länge sedan som jag åt pizza men det är ju så himla gottit :) Nu till efterrätt ska jag äta lite piccolini tomater dom är fruktansvärt söta och goa sen har jag även lite fetaost till det och så blev jag så himla sugen på korv så det fick det bli också hihi, en ganska konstig blandning. brukar annars bara äta piccolini tomater och fetaost.

Ni måste prova detta tillsammans det är super gott och samtidigt bättre än godis. I alla fall tycker jag det. Jag kan inte heller äta så myckt godis då jag har diabetes, så detta för mig är jätte gott godis :)

Om ni ska prova detta så behöver ni inte ta med korven haha bara jag som va sugen på det också^^ Annars är det bara dessa två nedan som behövs inhandlas.

* Apetina Classic fetaost (finns även med andra smaker & kryddor)
* Piccolini Tomater
glöm inte tandpetare också hihi det smakar godare om man äter
med tandpetare^^ja lovar ;)





jätte jätte gott!


Glömde julkorten

Ska jag ta en sväng med hundarna nu och posta mina julkort som jag glömde göra i går hihi. Hoppas dom kommer fram i tid ändå :) När jag kommer hem igen ska jag göra lite mat sen ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. Egentligen så måste jag plugga, har inte gjort det på väldigt länge nu. Men en kväll till kan jag allt få ledigt^^ så i morgon ska jag faktiskt plugga lite.


Selena Gomez video

Disney-stjärnan Selena Gomez har precis släppt en ny musikvideo till låten "Naturally Music" och som vanligt så är skådespelerskan/sångerskan otroligt söt i den! Vad tycker du om låten?


 

Vill ni se hela videon klicka här



Har P. Diddy en Tvillingbror?





Nej självklart är det inte hans tvillingbror men Wow asså, ofta när man ser vaxfigurer av Hollywood-stjärnor ser de inte alls ut som i verkligheten. I P. Diddys fall är det dock helt annorlunda. Här är det verkligen svårt att se vem som är vem av dessa två. Bilderna är från Madame Taussauds museum i New York där de presenterade den nya vaxdockan P. Diddy.


Mina Goody Bags till mina tjejer!

Här får ni en titt på vad mina tjejer ska få i julklapp av mig. Det är två tjejer som ska få dela på allt detta. Jag tror att dom kommer bli jätte glada :)




GOODY BAGSEN INNEHÅLLER:

nageltorkare (blåsapa) Hello Kitty smink väska, 2 st nail art, 2 st chocklad, 2 st tvålar, Matrix hårspray, 5 st body lotion med olika dofter, en osis dust it, 2 st nagellack, ett par örhängen, 2 st doft ljus, en body butter jordgubb, 2 st deo, ett shampoo, en conditioner, ett nagel set med nagelfil, handkräm och en sån som man putter ner nagelbanden med (vet inte vad en sådan heter?) ett set med tre st lip gloss med olika lukter.
Ser nu att jag glömde få med (fota) den andra smink väskan.

Tjejerna som ska få dessa goody bagsen läser inte min blogg så det är ingen fara att
jag lägger upp dessa bilder.


Har hämtat ut ett paket

Jag började min dag i dag med att gå upp klockan sju i morse då min honey skulle åka till jobbet. Efter att han hade åkte gjorde jag mig lite frukost och där efter gick jag ut men hundarna. När jag kom in va jag så jäkla kall, det va svin kallt ute, min termometer visade sju minus. Jag tog mitt stora goa täcke i sängen virade det om mig ordentligt och satte mig i soffan och slog på en film :)

Efter filmen blev jag så trött att jag somna en stund^^ och när jag vakna lite i tolv gjorde jag iordning mig lite för att åka och hämta ut ett paket som hade kommit. Och paketet kunde ju inte komma mer lägligt än nu hihi för det innehöll nämligen detta nedan.



Sex st värmepåsar som håller värmen i upp till 18 timmar och två små söta värme hjärtan.
Det ena hjärtat öppnade jag med en gång då jag ville testa den så därför är det
bara ett hjärta på bilden. Hjärtat håller värmen i ca 20 minuter men
kan användas om och om igen efter att man kokat den. Jag
använder min tekokare hihi^^


Jag köpte dessa för att jag är så frusen av mig och hjärtanen är perfekta att lägga i varsin ficka på jackan då jag tar mig en 20 minutare med hundarna. Och värmepåsarna är perfekta att ha i fickan då man kanske ska i väg och man vet med sig att man kommer va ute större delen av dagen. Man kan också använda påsarna och hjärtanen om man har ont någon stans på kroppen, perfekt att lägga på lite värme på ett ömmande knä eller en rygg.

Perfekt till er som är lika frusna som mig!


Titta va jag fick av min honey

Jag är så himla glad just nu hihi :D Min honey hade med sig ett litet paket till mig i dag
och det innehöll detta nedan :) En nageltorkare och två nail art!
Han vet hur mycket jag gillar att pyssla med mina naglar

så han tyckte att jag skulle ha detta :)



Han har liksom gått in på nelly, blivit medlem och beställt hem detta till lilla mig :)
Han är helt fantastiskt söt min honey!

<3<3<3


Vi har titta på bonde söker fru och nu tittar vi på oskyldigt dömd på fyran. Jag är jätte trött, ska ta en sväng med vovvarna nu sen tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen. Det blev inte så mycket bloggande i dag men jag har ju varit i väg hela dagen plus att jag gärna vill umgås med min honey lite också. Men jag lovar mer bloggande i morgon :) Då tänkte jag visa er mina goody bags till mina tjejor som dom ska få i julklapp av mig!

* Natti Natti på er *


Home

Nu är jag hemma, det blev lite längre i stan än väntat. Efter jobbet handlade jag lite julkappar till mina tjejor och sen tog jag en fika med en vän som jag träffa och tiden bara flög iväg hihi, tiden går så fort när man har roligt! Nu sitter jag i soffan och myser med mina vovvar och en kopp te. Väntar också på att min honey ska komma, han har med sig ett litet paket till mig^^ undra vad det kan vara?

Känner mig faktiskt lite bättre i dag, har inte så jätte ont i halsen längre och inte lika snuvig :) Min mage kurrar lite nu så jag tror att jag ska göra lite mat, får nog bli korv med bröd.


Godmorgon

Gick upp vid halv tio och tog en lång promenad med hundarna, jag går alltid en långis men hundarna innan jag ska jobba eller då jag vet att jag ska vara borta ett par timmar uder dagen. Nu ska jag göra lite frukost sedan ska jag hoppa in i duschen sen göra iordning mig lite. Efter jobbet i dag så ska jag försöka hitta lite mer julklappar till min vän Angelica, vi brukar varje jul ge varandra en goddy bag med massa olika saker i. Men jag får nog allt hitta nått litet till Teo också :) Angelicas lille kille som föddes 13 dec nu i år :D Åhh jag längtar sååå tills jag får krama och pussa på han.

Min honey ska hämta upp mig i stan efter att jag julhandlat lite vi ska sedan åka och hämta ut ett paket och sen åker vi hem till mig. Nä nu måste jag skynda mig, att jag alltid ska vara sååå seeeeeg hihi. Hörs när jag är hemma igen
Kram Kram


Natti Natti

Nä nu ska jag strax ta och hoppa i säng, ska först ge mig ut på en snabb runda men hundarna bara. ska jobba i morgon också plus att jag ska försöka hinna med och handla lite julklappar efter jobbet. Hinner jag inte med att handla alla så har mammi lovat mig att följa med på torsdag :)
Natti Natti på er.


Tips på hur man kan slå in ett paket

Kanske har ni redan slått in alla era julklappar kanske inte? Och kanske vill ni slå in ett paket lite extra fint! Här kommer ett litet tips på hur ni kan slå in ett paket^^

Vid 1:54 in i klippet så börjar det låta lite konstigt i bakgrunden hihi, det är bara lilla Tindra
som håller på och leker i sitt lilla hus som är en bit bakom mig.


 

Hoppas ni tyckte det va ett bra tips?



Tänkte lägga upp ett vidioklipp

Sitter just nu och tittar på äntligen hemma på tv, gillar verkligen det programmet för man får så mycket inspiration. Apropå någonting helt annat så för ca två veckor sedan spelade jag in ett vidioklipp tänkte lägga upp det klippet nu i kväll om det inte tar för lång tid att ladda upp, annars kommer det upp i morgon. Jag visar ett litet tips på hur man kan slå in ett fint paket :) hihi^^ hoppas ni kommer gilla det i alla fall? Nu ska jag fortsätta titta på äntligen hemma och efter det kommer jag ska bli stjärna som jag inte vill missa. Hörs om ett tag


Videoklipp - Tindra

Här är ett litet videoklipp på min lilla Tindra där hon visar några trix som hon kan hihi^^
Hon är en väldigt lättlärd liten vovve :)




Sparris soppa & knäckebröd

Nu har jag fått i mig lite soppa. Det blev grön sparris soppa och den är väldigt god måste jag säga. Till det åt jag två knäckebröd med ost på. Va lite lite svårt att svälja knäckebrödet faktiskt med tanke på att jag har väldigt ont i halsen. Varför jag inte tog mjukt bröd va för att jag va så himla sugen på knäckebröd hihi^^




Nu ska jag titta på förkväll som går på tv4 tycker det programmet är väldigt mysigt att titta på.
Ska äta lite Never Stop också, älskar dom!
mmm va gottit det ska bli :)




Soppa igen

Nu tänkte jag att jag skulle göra lite soppa igen, åt ju soppa för två dagar sedan men soppa är faktiskt det bästa tycker jag då man har ont i halsen. Håller just nu på att ladda upp ett litet videoklipp på Tindra som jag filmade för nån vecka sedan, hade glömt av att jag filmat henne men hittade videoklippet nu så jag tänkte visa er det om en liten stund.


Världens första fungerande trollstav

Kymera Magic Wand, världens första fungerande trollstav!


Ja, du läste rätt. Fungerande och trollstav i samma mening. I och för sig kan du inte framkalla kaniner ur din mössa eller förvandla sura grannen till en groda men å andra sidan behöver du inte heller pantsätta din själ till onda krafter.

Kymera Magic Wand är i själva verket en exklusiv universalfjärrkontroll som kan dominera de flesta elektroniska apparater. Tv, dvd, stereo, din laptop - alla kommer de att följa din stavs lag. Snurra den motsols eller medsols för att höja eller sänka volymen, för den uppåt eller nedåt för att byta kanal osv. Totalt kan den utföra 13 "magiska" uppgifter.

 

Klicka här för att läsa mer & se ett videoklipp på trollstaven


 


 

Skit coolt tycker jag hihi jag skulle jätte gärna vilja ha en sådan

Fräckare än mina tråkiga vanliga DVD/TV kontroller



Underbart Söta!

Hittade två söta t-shirt på H&M
Tweety & Hello Kitty




Titta vad som låg i min brevlåda

I dag kom mina personliga julkort som jag beställde förra veckan. Och det va väl på tiden att dom kom för i morgon den 16 (har jag för mig) att det är den sista dagen att skicka sina julkort så att dom säkert kommer fram innan julafton. Såhär ser mina julkort ut i år.





Tisdag

Har inte fått så mycket sömn i natt pga att min hals har gjort jätte ont. Har vaknat varje timme av att jag behövt ta näsdroppar för att det gick verkligen inte att andas i natt asså. Så i dag är jag väldigt trött och mår verkligen skit. Min mammi ringde mig förrut och skulle titta till hur jag mådde, hon hörde knappt va ja sa pga att ja va så hes så jag fick lägga på och skriva ett mess i stället. Så jäkla tråkigt att bli sjuk såhär innan jul men ja hoppas verkligen att jag blir frisk till julafton då hela släkten ska samlas :)

Nu ska jag värma lite mjölk med honung, det är jätte bra för halsen om man har ont så testa det om ni har ont i halsen någon gång. Sen ska jag ta en snabbbis ut med hundarna men det blir verkligen ingen lång promenad i dag utan bara ut på tomten och sen in.



Kommer nog inte få så mycket sömn

Jag tänker krypa ner i min säng nu för jag börjar bli trött. Min hals gör jätte ont och jag kan typ inte andas för min näsa är så himla täppt. Har tagit näsdroppar men dom verkar ju inte funka :( Känner på mig att jag inte kommer få så mycket sömn i natt. Godnatt på er


Lite te kanske hjälper?

Nu kommer America got talent på tv, klart jag ska sitta bänkad framför det :) Ska göra mig lite te först tänkte jag så kanske min hals mår lite bättre? Hörs om en stund.


Nu har jag fått i mig mat

Jag va så jäkla hungrig men orkade verkligen inte ställa mig vid spisen och laga nån mat då jag är sjuk nu. Men när jag tittade vad jag hade i frysen så hittade jag en pizza, shit va glad jag blev hihi och pizzan va super god, la även på lite extra ost för det är så gott :) ska nog köpa på mig ett gäng sådana faktiskt. Det är alltid bra att ha lite färdig mat i frysen om inte orkar laga själv :)



Sitter och tittar på Svenska Hjältar som går på tv just nu och jag kan säga att jag har inte gråtit såhär mycket på väldigt väldigt länge hihi. Det går ju bara inte att hålla tillbaka tårarna.


Host Host Host

Jag kan inte sluta hosta. Har fått en riktig rethosta nu och inte nog med det så gör halsen jätte ont och det blir ju verkligen inte bättre av att jag hostar. Åhhh va jobbigt kan inte detta gå över nu. Är fruktansvärt hungrig också men jag orkar inte laga någon mat hmm...va ska ja då göra? Ska nog ta mig en titt i min frys och hoppas på att jag har någon färdigmat som bara är att värma :) Sen tänkte jag lägga mig i soffan och titta lite på tv.


Dagens outfit

Körde på svart och rött i dag plus flätor i håret. Känner mig lite hängig i dag
då jag är sjuk :(






Min dag i bilder

I dag var jag på min brors dotter A:s avslutning på dagis och det va jätte mysigt. Det va lucia tåg med jätte små söta lucior och små tomtar och dom sjöng så sött för oss :) Här kommer lite bilder som togs i dag plus en film.




Lilla I va så söt i sin lilla tomtedräkt :)




Här är lilla lucian :) Pepparkakshuset kunde man vinna men
jag blev inte den som vann :( synd för det ser gott ut hihi.


I går kväll

Innan jag gick och la mig i går sa va jag ute en sväng med hundarna och jäklar va kallt det va ute. Känndes nästan som om det va typ 20 minus eller nått men det var ca 5 minus. Här nedan har ni två bilder som jag tog i går på min lykta som jag har ute. Man kan riktigt se hur kallt det va hihi.



Nu ska jag göra mig iordning för jag ska åka till min brors dotters avslutning som
är på hennes dagis :) Hörs när jag kommer hem
Kram Kram


GRATTIS MIN UNDERBARA ANGELICA

I går på lucia klockan 23:53 fick min underbara vän en liten son :) Det blev en liten stjärngosse hihi, som ska få heta Teo^^ Han vägde 2595g och va 48cm lång.
Åh han va så himla söt!

<3 GRATTIS GUMMAN <3



Många varma kramar till er från
mig & min familj!


Ni glömmer väl inte min TÄVLING

Där du kan vinna två unika hårprodukter!

Klicka här för att komma
till Tävlingen


Påslakan set & Plädar

Vill du kanske göra en liten förändring i ditt eget sovrum? eller kanske är det en bra julklapp till någon? Jag fullkomligt älskar påslakan i alla dess färger och mönster. Hemtex har ett par
stycken som jag fastna för :)




Gillar du också plädar lika mycket som mig får du inte missa
Hemtex fina! Klicka på bilden för att komma till
plädarna!



Jag är med & tävlar




Jag är med & tävlar om ett hemligt smink kit hos Frida hjärta Kevin i samarbete med
makeupcosmetics.se
Avslutas 18 dec

Klicka på bilden för att komma till söta Frida


Pamela Anderson har släppt sin egna parfym

 

Ja, det är verkligen sant! Förra Baywach-stjärnan Pamela Anderson har följt så många andra kändisar och släppt sin egna parfym. Den heter "Malibu" och är döpt efter hennes favoritplats på jorden där Pamela bor och hänger på stranden. I sann Pamela-style är parfymen billig så att alla tjejer kan köpa den. Undrar om den luktar gott? Vad tror ni?


Grattis till...

Nu är klockan över tolv vilket betyder att det är den 14 december och i dag fyller min underbara arbetskamrat Niclas år, stort grattis till dig vännen :) Har tyvärr ingen bild på honom annars hade ni allt fått se han hehe.

Men jag har däremot en bild på en annan som också fyller år i dag den 14 december.
Vanessa Hungens fyller nämligen också år i dag hihi.
Grattis till henne med!



Filmen va inte jätte bra

Nu har jag och honey tittat klart på filmen solstorm. Den va väl sådär, inte jätte bra men en sådan där typisk film som har man väl börjat titta på den så måste man se klart den. Honey ska lägga sig nu för han ska upp och jobba tidigt i morgon. Själv så har jag inga planer på att ge mig upp tidigt i morgon hihi, vet inte riktigt vad jag ska göra nu för jag är inte så trött. Kanske sätter jag på en film på datorn.


Solstorm

Jag och honey fick oss allt ett par goa skratt till parlamentet som gick förut :) såg ni det? Nu sitter vi och tittar på filmen solstorm som går på tv4. Har aldrig sett den förut så jag har ingen aning om den är bra eller inte men det återstår att se. Hörs efter filmen.



Har ni sett Solstorm?


Honey överaskade mig!

Nu har jag badat. Oj va det gjorde mig gott :) känner mig lite bättre nu faktiskt. Är väldigt sugen på att fixa mina naglar nu men min tumnagel som gick av för några dagar sedan har inte hunnit växa till sig ordentligt än :( men jag hoppas den hinner göra det innan julafton för då vill allt ha fina naglar :) Min honey överaskade mig för en stund sedan^^ han kom hit i alla fall, hade ju sagt till honom förut i dag att han inte skulle komma då jag inte vill smitta han innan han ska åka till Thailand men han ville så gärna träffa mig ändå :) Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa lite framför teven med honey.


Annorlund Badkar



Att ha ett annorlunda badkar kan göra hela badrummet men dessa badkar från italienska SICIS kräver nog att man älskar högklackade skor. Badkaret är format som en högklackad sko och är klätt i glasmosaik i ett flertal avancerade mönster. Priset är okänt men har en känsla av att det ligger på en helt annan nivå än vad vanliga dadkar gör.

Visst va det coolt? Jag hade inte haft nått emot att det stod i mitt badrum :)
Nu ska jag själv ta mig ett bad fast i mitt tråkiga badkar.


Nu blir det soppa

Nu ska jag värma lite soppa det blir samma soppa som jag åt i går, fick nämligen över lite :) och sedan ska jag lägga mig i soffan och zappa lite på tven. Undra om det gåt något bra i kväll? Pratade med honey för en stund sedan också, han skulle kommit hit egentligen men jag sa att eftersom jag börjar bli sjuk så vill jag inte att han ska bli smittad då han åker till Thailand om några dagar. Så jag får helt enkelt ta hand om mig själv i kväll.


Tips: Se upp för matmyterna

Det är inte lätt att välja rätt. Här är matmyterna som du helst bör se upp med.


1. "Utan tillsatt socker"
Är produkten märkt med dessa ord betyder det inte att den är fri från socker, bara att det inte är tillsatt. Livsmedel med frukt innehåller till exempel alltid socker eftersom socker finns naturligt i frukt. Så se upp om du vill snåla på sötmedlet – och det bör du vilja göra. Socker tillför bara tomma kalorier på bekostnad av riktig näring.

2. "Mörkt bröd är bäst"
Allt mörkt bröd är inte grovt. Många sorter sötas med sirap och får då en mörkare färg, men det gör inte fiberinnehållet högt. Vad du ska spana efter är hur mycket fullkorn som finns i brödet, och se till att det innehåller minst sex gram fiber per 100 gram.

3. "Flingor och müslibarer är hälsosamt"
Grova flingor, havrekex och müslibarer marknadsförs som supernyttiga snacks. Men produkterna innehåller ofta en hel del fett och socker. Det som är hälsosamt med dem är att fiberinnehållet är högt – inte mer. Var försiktig.

4. "Nyckelhålet säger allt"
Livsmedelsverkets symbol sitter på produkter som har lågt socker-, salt- och fettinnehåll samt mycket fibrer. Det säger inget om produkten i övrigt. Märket funkar som en vägledning på dessa områden. För en helhetssyn, läs innehållsförteckningen i stället. Det bör du förresten alltid göra om du vill vara på den säkra sidan.

5. "Lätt är rätt"
Om man jämför en lättyoghurt med fullfettprodukten så ger de nästan lika många kalorier, men i originalversionen kommer kalorierna från fett. I lightversionen kommer de från socker – vilket är ännu sämre ur hälsosynpunkt. Att köpa lightprodukter är inte alltid så bright. De innehåller också ofta olika tillsatser, som är dåliga för kroppen. Naturliga produkter är bättre.

6. "Naturgodis kan jag unna mig"
Energiinnehållet i en chokladdoppad nöt är högre än i ett geléhallon. Ur kalorisynpunkt är naturgodis alltså kasst. Men samtidigt är det naturligare och bättre för kroppen ur hälsosynpunkt.

7. "Kalorier är det enda som räknas"
Den förra punkten för oss in på detta ämne – kalorier är inte allt. Feta livsmedel som avokado och lax ger mycket energi, men också en massa fibrer, vitaminer och mineraler. Det är ett högt kaloriinnehåll i kombination med mycket socker, salt eller tillsatser som du ska akta dig för. Ett riktigt husmorsknep är att undvika hel- och halvfabrikat och satsa på hemlagat med färska råvaror. Mycket sundare.




Källa: Aftonbladet


Adventserbjudande!

Klicka på bilden för att komma till La Redoute









Parfym Hjälp

Min parfym börjar ta slut nu så jag funderar på om jag ska önska mig en ny i julklapp. Just nu använder jag Jean Paul Gaultier Classique men är lite sugen på att köpa en annan doft men frågan är då vilken? Kanske vet ni någon parfym som luktar gott?




Denna använder jag nu!



Är det någon som vet om dessa två luktar gott?
Jätte tacksam för svar!


Doftljus Wish Candle

Jag har blivit riktigt förälskad i doftljusen Wish Candle. Dessa vackra doftljus är dekorerade med pärlor och gör sig lika fina som prydnad eller som stämningshöjare. Innehåller Primal Elements orginaldofter och en unik vegetabilisk vaxblandning. Wish Candles har en ungefärlig brinntid på 55 timmar och kostar 179kr.





Vist är dom otroligt söta och fina?

Klicka här för att komma till alla doftljusen.
Finns i många andra dofter & färger!


Fint under!

Nelly har fått in jätte söta trosor och dessutom är dom billiga. Dom första här nedan kostar
149 kr dom andra 139 kr och dom tredje 99 kr.






Klicka här för att komma till
trosorna


Söta små bakelser

Dessa söta små bakelserna i plast innehåller smaksatt läppglans och luktar jätte gott
Finns att köpa här





Vill man kanske inte ha läppglans i en liten bakelse kanske man hellre vill
ha dessa små godingar som doftar juvligt




EOS Organic Lip Balm är ett vårdande organiskt läppbalsam utan petroleum och paraben, men rikt på anti-oxidantrikt Vitamin E, vårdande Shea Smör och Jojobaolja.

Håller dina läppar fuktiga och härligt mjuka!

Innehåller sheasmör och E-vitamin.
Finns i 3 smaker.
Inte testat på djur.


10 små goingar

Åhh va jag vill ha dessa 10 små sockersöta klänningarna. Jag vill att dom
alla ska hänga i min garderob nu nu nu hihi!








Vist va dom fina?


Söndag

Hej på er jag har faktiskt sovit rätt så gott i natt fast än att halsen har gjort ont. I går innan jag la mig hittade jag mina bafucin och dom gör verkligen under för halsen om man har ont i den. Dom liksom bedövar halsen lite vilket är positivt då man lättare kan svälja osv.



Trots att jag för det mesta försöker äta en allsidig kost är det svårt att veta om jag verkligen får i mig allt som min kroppen behöver. Jag brukar därför ibland ta lite extra vitaminer och speciellt när jag är sjuk och mitt emunförsvar inte är på topp.


Jag brukar ta dessa brustabletterna med apelsinsmak. Dom innehåller höga doser av hela 8 olika B-vitaminer samt viktiga vitamin C, kalcium, magnesium och zink. Finns att köpa på apoteket för ca 50 kr

Nu ska jag äta en lite sen lunch och det blir detta nedan





Verums fil med blåbär & svartavinbärs smak, mussli med russin kanel & banan, två smörgåsar med
ost & onsalakorv och en clementin.


Redd Grönsak

Nu har jag fått i mig lite soppa och två smörgåsar (första vörtbrödet i år faktiskt). Det blev Blåbands Redd Grönsaks soppa, mycket god måste jag säga :) Men shit va jag har ont i halsen nu va, de är ju helt sjukt..jag mådde toppen förrut i dag men nu så mår jag verkligen skit :(



Detta blir mitt sista inlägg för i dag faktiskt. Tänkte krypa ner i sängen nu och
sätta på en film och sedan försöka somna...om jag kan, halsen lär väl
göra tio gånger ondare om en stund så det kanske inte blir så
mycket sömn i natt?

Godnatt på er


Neeeej min hals

Åhhhh va jag är hungrig men jag vet inte vad jag ska äta för nått. Är inte så jätte sugen på smörgåsar, är mer sugen på lite mer riktig mat typ falukorv och makaroner eller en god gryta med ris. Hmm jag orkar ju verkligen inte ställa mig vid spisen och göra en gryta och falukorv har jag ingen hemma :(

Känner att jag börjar bli sjuk faktiskt. Själva sjukdomskänslan kom för ca två timmar sedan. Jag börjar känna att min hals gör ondare och ondare USCH ja vill inte bli sjuuuk nuuu. Det förvånar mig inte om jag vaknar typ dö sjuk i morgon haha inte dö sjuk men ni vet när man känner på sig kvällen innan att i morgon kommer jag vakna upp och ha jätte ont i halsen, kan inte svälja, näsan rinner osv.

Nu vet ja... jag ska nog gå och göra lite soppa det är ju väldigt lent för halsen plus att det går fort att göra. Har blåbands soppa på en påse så det är bara att tillsätta vatten och lite mjölk. Till de blir det nog en smörgås också.


Avatar

Ser fram emot att se denna filmen faktiskt
Tycker den verkar väldigt bra :)



Pepparkakshus

Oj va jag helt plötsligt blev sugen på att göra ett pepparkakshus^^ Jag ska nog försöka handla det till veckan som kommer faktiskt. Jag mins knappt sist jag gjorde ett pepparkakshus typ, ja va kunde jag ha vart 10-11 år eller nått kanske sist ja gjorde ett. Och då är det väl på tiden att jag gör ett nu haha.



Men jag måste bara visa er detta gigantiska pepparkakshus.
Sveriges största pepparkakshus.


Det jättestora pepparkakshuset var uppbyggt av 101,2 kvadratmeter pepparkaksplattor, degen bestod av alla de klassiska peppis-ingredienserna. Men det gick åt extra av allt!

Vill du baka ett själv, räkna med att det går åt:

294 kg vetemjöl
110,4 kg socker
92 kg Milda mat- och bakmargarin
66,3 liter sirap
66,3 liter vatten
2,2 kg ingefära
2,2 kg kanel
2,2 kg nejlika
3,7 kg bikarbonat


Resultatet blev ett nästan 5 meter högt pepparkakshus!




Nedanför det stora pepparkakshuset sitter
Ann Söderlund med Ossian och Ilon, Laila Bagge med Liam och Cecilia Blankens och Bonnie
och dekorerar små pepparkakshus.



Här ser ni Laila och Cecilia.



Här ser man hur stort pepparkakshuset är om man jämför med den lilla
pojken.




Ni glömmer väl inte min TÄVLING

Nu tänkte jag ta en sväng med mina vovvar sedan ska jag lägga mig i soffan och titta lite på tv.
Ni glömmer väl inte min tävling?

Klicka här för att komma
till den.


Mystic 8 ball

Alla vill vi ha svar på livets gåtor och hjälp med svåra beslut. Vad känns då naturligare än att vända sig till en gigantisk biljardboll i plast? Spåkulor, kortlekar, kaffesumpar och inte minst tarotlinjer kan slänga sig i väggen. Mystic 8 Ball rymmer svaren på alla dina frågor!
HAHA

Mystic 8 Ball är fantastisk rolig. Jag kan inte sluta ställa frågor till den. Kanske låter jätte dumt men det är faktiskt sant, den är verkligen beroendeframkallande. Men vist självklart ställer jag ju inte alla frågor till en boll haha, men typ: Ska jag klicka hem denna tröjan? Borde jag vänta med detta? osv osv. Man får roliga svar varje gång och ibland är den lite kusligt faktiskt då det känns som om den verkligen funkar haha.




Vill ni också ha lika roligt som mig? Kika då in hos CoolStuff
och klicka hem den för bara 89 kr

Här har ni direktlänk till Mystic 8 Ball. Dom har också en liten
filmsnutt som ni kan titta på :)


Här har ni min dag i bilder

A:s gymnastik avslutning

Vi alla samlades i gymnastik salen. Dom flesta barnen var utklädda till tomtenisse eller tärna, alla va så söta så! Sedan sattes musiken igång och barnen började dansa. Efter dansen togs det fram massa roliga saker så som ringar i taket, bommar att gå balansgång på, rep, plintar etc. Och det var väldigt roligt måste jag säga haha.




Här har vi lilla I, faster Joulines andra lilla älskling :)
Han är så himla go!




Sen åkte vi hem till min bror och där gjorde jag och A fina armband.



Efter allt pärlande så blev vi lite trötta så då blev det film. Vi såg på Tingeling, himla mysig film.
Och efter filmen åkte jag sedan hem.





Jag har haft en väldigt mysig och rolig dag och på måndag ska jag på A:s avslutning
på dagis. Hon ska då vara lucia så det ska bli jätte kul!

Det märks att hon gillar rosa och Hello Kitty va hihi?


Hej på er

Nu är jag äntligen hemma. Hann inte skriva i morse då jag försov mig lite och fick lite brådis. Jag har som sagt varit på min brors dotters gymnastik avslutning och det va jätte kul att se på henne :) Det slutade med att faster Jouline fick vara med också :) Snacka om att jag har fått dålig kondition, va helt slut efter tio minuter haha. Efter gympan åkte vi hem till min bror och där bjöds det på jätte god omelett. Sedan kom min honey dit och hans vän, som jag skrev i bloggen i går så ska min kille och hans vän antagligen hyra min brors hus då han ska flytta till Schwech. Dom tyckte huset var väldigt fint och dom vill mer än gärna hyra huset :) Så vi får se hur det blir framöver. Nu tänkte jag ladda upp lite bilder som jag tagit under dagen. Ni ska få se lite hur min dag har varit.


Jag vann!

Jag blev jätte chockad när jag gick in på Natacha Peyres blogg och såg att jag hade vunnit Lars Wallins lyxkit med 7 st produkter ur hans kollektion. Jag är så himla glad.
Tusen tack söta Natacha för att du valde mig!


Kika gärna in Lars Wallins underbara kollektion!
www.larswallin.se


Ska upp tidigt i morgon

Nu tänkte jag försöka sova, är inte speciellt trött men jag ska upp tidigt i morgon och gå på en gympa avslutning. Det är min brors lilla tös Alicia som ska ha avslutning där i morgon så det ska bli jätte kul att se. Efter avslutningen så ska jag åka hem till min bror och vänta på att min honey och hans vän kommer dit. Anledningen till att min honey och hans vän ska komma till min bror är att dom antagligen ska hyra min brors hus i ca två år, min bror ska antagligen flytta till Schweiz nästa år i februari och han vill då hyra ut sitt hus till min kille och hans vän.
Godnatt på er.


Middagen hos mammi & Teddy

Åt som sagt en väldigt god middag hemma hos mammi och hennes man Teddy förut innan idol började. Teddy hade gjort nån jätte god gryta med underbart fint kött i och massa massa annat gottit. Till grytan åt vi ris och sallad och drack röd vin, mjölk för min del :) gillar inte rött vin.




Vår lilla överaskning till grannarna

Jag och mammi ville överaska våra två underbart goa grannar och det gjorde vi genom att vi gav dom varsin liten korg med en liten juluppsättning som vi gjorde själva för en stund sedan. Vi köpte en korg som va vinröd och gjord av plåt vi köpte också jord, blommor, stenar och lite dekorationer. Och resultatet ser ni här nedan.




Tindra va så himla nyfiken på vad det va för nått som stod på golvet så hon fick
helt enkelt komma med på bild hihi.





Såhär såg dom ut när vi hade tänt ljusen
Vist ser dom fina och mysiga ut?




På korten här ovan så har vi alltså lämnat dom hos grannarna. Man ser knappt på den första bilden men ovanför den ena vita statyen ser ni ett litet litet ljus som lyser..hihi där står den.

Det roliga va att jag och mammi smög runt på deras tomt, vi kröp eller hukade oss rättare sagt under deras fönstrer för att dom inte skulle upptäcka oss, vi ställde våran lilla jul hälsning utanför deras dörrar. Sedan ringde vi på dörren och spran där ifrån HAHA. Jag kände mig som en sju åring igen, tjuvringer på grannens dörr och springer sedan där ifrån HAHA. Va vi skratta jag och mamma haha, det va verkligen skit kul att smyga runt så :D




Och så avslutar jag med en liten blid på min älskade Tilda :)


Min dag i bilder

När vi kom in på ICA Maxi och skulle handla mat möttes vi av två uppstoppade djur.
En björn och en ren. Själv tyckte jag att det var lite hemskt att se.
Och de va
jätte läskigt att ta på dom.
..Usch



Hittade otriligt söta små kit inne på ICA Maxi till ett väldigt bra pris. Denna rosa lilla ask
kotade 69 kr. Så har ni inte hittat en julklapp till tjejkompisen, mamma, mormor etc
så åk till ICA Maxi dom har massor med bra och billiga saker!




Själv fick jag köpt mitt favorit doftljus som bara finns på ICA Maxi va jag vet?!
Wild Cranberry, luktar så jäkla gott.
29 kr bara :)



När vi hade handlat färdigt blev vi så hungriga att vi va tvungna att ta en korv :)
En ICA Maxi korv haha




Nu ska jag faktiskt hem till mamma och hennes man Teddy. Dom har bjudigt mig på middag i kväll. Sen vid åtta så kommer honey hit :) vi ska mysa framför idol och äta pepparkakor och dricka julmust hihi. Jag tar med mig kameran till mammi i fall att jag skulle vilja fotta något, och det kommer jag säkerligen göra! Ska ju bland annat visa er vad jag och mammi har gjort till grannarna sedan :)


Dagens outfit

I dag valde jag att ta på mig myspys kläder. Orkade inte platta håret i morse
efter att jag duschat så jag gjorde två flätor istället :)
Men det blev rätt gulligt!



T-shirt: Gina Tricot
Mysbyxor: Stadium


Home

Nu är jag hemma efter att ha varit i stan med mammi och hennes man Teddy, han ville följa med så varför inte liksom haha men vi varnade han att det kunde bli lite tråkigt för han och va ensam kille tillsammans med mamma och dotter, men han tyckte det va skit kul att få följa med :) Mamma fick handlat några julklappar men inte jag. Jag hade världens beslutsångest, hittade massor med saker men kunde inte bestämma mig så jag sa till mamma att vi får åka till stan snart igen så får jag klura ut lite först vad jag verkligen behöver köpa för julklappar.

Vi va inne på en blombutik och köpte lite roliga saker. Vi ska nämligen överaska 2 av våra grannar här. Vi hade tänkt att smyga ut i kväll och lämna en liten sak på deras trappor hihi. Mer om det lite senare :) självklart så ska ni få se vad vi ska göra för nått. Nu tänkte jag ladda upp lite bilder som jag tog under dagen och lägga upp här i bloggen.


Åker nu

Nu åker jag in till stan en stund. Hörs när jag kommer hem igen.
Och förhoppningsvis kommer jag hem med några julklappar!
Kram Kram


The annoying orange

Ja måste ju bara lägga upp ett till klipp med the annoying orange HAHA jag tycker dom är sjukt roliga!
Om ni skrollar ner lite så kan ni se de första klippet med the annoying orange.



Fredag

Nä vet ni vad... Ja kom inte upp i morse, jag och mammi skulle ju åka och handla julklappar tidigt i dag. Mammi hade sagt att vi skulle åka halv tio i förmiddags men det blev inget med det. Nu är klockan över tolv och jag är inte klar haha, inte mammi heller för den delen. Men vi ska åka och handla lite men det blir inte riktigt som vi hade tänkt oss. Utan vi åker in till stan en snabbis i dag bara så får vi ta och handla lite mer julklappar en annan dag.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag göra iordning mig lite lätt.



Mmm julmust & pepparkakor är så himla gott

Ne nu ska jag krypa ner i min säng med mina underbara vovvar och slå på en film :) I morgon bitti bär det av till stan med mammi, vi ska handla julklappar :) ska bli så mysigt att gå och handla men henne för hon och jag har alltid så kul tillsammans!


Men innan jag lägger mig ska jag äta några pepparkakor och
drika ett glas med julmust




Natti Natti på er


Trodde jag köpt Påslakan

Åhh jag måste ju bara berätta för er. För några dagar sedan gjorde jag världens misstag eller världens misstag är det ju inte men jag fatta inte hur jag kunde se så jäkla fel asså haha. Jag skulle köpa två Hello Kitty påslakan till sängen men så när jag kom hem hade jag köpt två lakan i stället :( Butiken där jag köpte dom i ligger ungefär en timmes bilfärd bort så jag kunde ju inte bara åka och lämna/byta dom. Men men aldrig har jag då haft lakan med tryck på så detta blir första paret. Har annars alltid enfärgade lakan i sängen. Dom va riktigt söta :)



I dag kom mitt efterlängtade paket

Jag vann ju en otroligt fin löpare från CULT design i söta Linda Bloms julkalender den 6 december och i dag så låg den i min brevlåda. Nu ligger den så fint på min byrå i hallen!




Asså mitt strykjärn måste ha fått ben eller nått för jag hittar den inte nån stans???
Jätte konstigt hihi. Så tyvärr så får löparen vara lite skrynklig ett tag till.
Ska fråga mammi om jag får låna hennes nån dag.


Söta Armband & halsband

Nu är jag hemma igen. Det blev bara en snabbis hos mammi. Hennes man Teddy mår inte alls bra i sin rygg. Han tar muskelavslappnande tabletter men dom verkar inte hjälpa så mycket. Han får nu invänta en rimiss till magnetröntgen så dom kan se vad det är som är felet.
Hoppas han blir bättre snart.

Nu tänkte jag visa er några söta armband och halsband med jätte söta cupcake, tårtbitar och kakor på som jag hittade. Dom skulle mer än gärna få flytta hem till mig :)

ARMBAND




HALSBAND





Ni hittar dom här


Hem till mammi

Nu tänkte jag faktiskt bege mig hem till min mammi en stund. Mammi och hennes man Teddy kom precis hem från sjukhuset, Teddy har skadat sin rygg så jag tänkte att jag skulle gå dit och se hur det är med han. Men först ska jag göra mig en kopp varm oboy innan jag går så jag kan ålla värmen lite hihi för det är jätte kallt ute.



Hmm..undra om jag har grädde hemma? Så himla gott med
vispad grädde i :)

I kväll klockan 20:00 kommer ju sista avsnittet av mammas pojkar och det vill jag
verkligen inte missa. Ska ni titta på det?


The annoying orange

Asså är det bara jag som har sånhär sjuk humor HAHA. Ni måste bara kolla in klippet.



Ätbara julklappar

Varför inte ge bort något som du själv bakat i julklapp! Här har jag tre jätte bra tips och väldigt lätta recept. Vill du inte baka dom själv kan du ju alltid samla tjej kompisarna eller barnen och göra det till en riktigt mysig dag!

Här kommer första receptet och det är på

MARSIPANHJÄRTAN MED APELSINSMAK




(Ca 25st)
Ingredienser:

Smör 0,7 msk
Vatten 2,0 msk
Vetemjöl 1,5 msk
Mandelmassa 250 gram
Florsocker 2,0 dl
Apelsinskal 1 st

Granering:

Mörk eller ljus choklad 50 gram
Strössel

Tillagning:


1. Koka upp vatten med smör. Vispa ner mjöl och låt sjuda tills degen släpper från botten. Häll över i en bunke och låt kallna.


2. Finriv apelsinskal (endast orange ytan). Blanda apelsinskal, smulad/riven mandelmassa och florsocker med smöret. Knåda samman till jämn deg. Om degen är kladdig tillsätts mer florsocker.


3. Kavla ut massan till ca 1/2 cm tjocklek. Stämpla ut hjärtan med pepparkaksform.


4. Koka upp vatten i en kastrull och ställ en lagom stor, djup tallrik över. Smält choklad i tallriken.

5. Pensla marsipanhjärtan med choklad. Garnera med strössel.
Låt stelna, helst i kylskåp.


Andra receptet är på

KANDERADE BRÄNDA MANDLAR



(Ca 3 dl)
Ingredienser:

Sötmandel 150 gram
Strösocker 150 gram
Vatten 0,5 dl
Kanel (mald) 1 tsk

Tillagning:

1. Lägg ingredienserna i en kastrull, gärna bredbottnad.

2. Koka tills vattnet kokat bort och sockret kristalliserats (blivit torrt). Rör om då och då.

3. Fortsätt att värma på tills sockret börjar smälta igen och skiftar till en brunare färgnyans, men bara så länge att det fortfarande ligger kvar som klumpar runt mandlarna. Rör regelbundet.

4. Lägg över mandlarna på en bricka. Skilj mandlarna från varandra med en gaffel, medan de svalnar.

Tredje receptet är på

MJUK CHOKLADCOLA MED APELSINSMAK




(Ca 60 st)
Ingredienser:

Smör 50 gram
Vispgrädde 3 dl
Strösocker 3 dl
Sirap (ljus) 1 dl
Mörk eller ljus choklad 100 gram
Apelsinskal 1 st
Smörpapper

Tillagning:

1. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull.
Tillsätt grädde, socker och sirap.
Koka utan lock. Rör om då och då.

2. Koktid 20-30 minuter beroende av hur bred kastrullen är (bred = kortare tid).Kolan är klar när temperaturen nått 124°C.Testa genom att göra s.k. kulprov.

3. Riv skalet på apelsin och rör ner. Hacka chokladen och tillsätt. ta av grytan från värmen. Chokladen får inte koka. Rör om tills chokladen smält helt.

4. Klä en form (ca 18x20 cm) med smörpapper. Häll smeten i formen.
Låt smeten kallna. Skär i bitar ca 1,5 x 4 cm. Förvaras kallt.






Till er som har Hund eller Katt

 

SWECAT BJUDER PÅ FRAKTEN TILL & MED 13 DECEMBER!

Handla hos Swecat innan den 13 december och ange koden halvfrakt i kassan så bjuder dom på frakten. Glöm inte trycka på knappen räkna om för att rabatten ska dras av automatiskt

Klicka på bilden ovan för att komma till deras sida


Miljader goda bakterier

Har precis kommit in från en runda med vov och vov, Brrr va kallt det va ute. Nu tänkte jag äte lite fil och musli och det är inte vilken fil som helst utan det är Verums goda fil med blåbär & svartavinbärs smak med miljader goda bakterier hi,hi och till det har jag AXA´s goda musli med rusin, kanel & banan :) Otroligt god kombination ni bara måste testa någon gång!




Verums fil håller ditt immunförsvar på topp speciellt nu under
influensa tiderna.




Har du handlat julklapp till tjejkompisen än?

Inte? I så fall har jag jätte bra tips som jag verkligen tror kommer gå hem :) Själv har jag plockat ihop en liten goody bag åt mina tjejor :) Det är alltid uppskattat!






Allt kommer från Nellys skönhets avdelning och
är till ett rimligt pris






Titta va jag fick av min honey i går

Min honey vet att jag alskar att måla och sitta och pyssla med mina nalglar så i går fick jag ett paket av honom. Och paketet inehöll detta nedan :) Nail art, nailpolish remover och en supersöt blåsapa som torkar ens naglar. Tack så mycket hjärtat!

Men det tråkiga var att min lilla söta blåsapa vart sönder :( När jag satte i batterina på apan så började den blåsa med en gång, hela tiden så länge batterina satt i och det ska den inte göra. Utan den ska bara blåsa då man sätter sitt finger och trycker ner bananerna som ni ser på bilden ovan. Honey sa att han skulle försökte fixa den men jag sa att det är lika bra att jag skickar tillbaka den och får en ny men likt honey skulle han på den i alla fall och det slutade med att den inte funkar alls nu :( Jag kan ju inte skicka tillbaka den nu eftersom han nu har varfit där och pillat på den :( Jag får helt enkelt beställa en ny.









Saknar lilla Aaila & Angelica

Har suttit och tittat igenom lite foton på datorn och så hittade jag dessa bilder :) Känns som om det var evigheter sedan som min vän Angelica var här och hennes lilla Aaila. Men det var bara någon vecka sedan. Men snart kommer hon hit igen och då tar hon med sig Aaila så min lilla Tindra kan få busa lite :)



På första bilden ser ni min lilla Tindra som ligger på pallen. I bakgrunden ligger lilla Aaila och lurar hi,hi.
På andra bilden ser ni Aaila, min vän Angelicas lilla vovve!
Dom är verkligen för söta när dom busar.



TÄVLING

Jag fick hem ett gäng shampoo & balsam från märket I.C.O.N. för att testa och se hur dom är. Vad jag har läst och hört så ska dom vara riktigt bra. Jag tänker låta någon av er testa dom också. Shampoot & balsamet som jag tävlar ut finns inte att köpa i butik utan finns bara i diverse frisörsalonger.

Shampoot:

stimulerar och rengör ditt hår och hårbotten på djupet och lämnar en fräsch och ren känsla. Håret blir glansigt och lent. När du appleserar shampoot i håret och sedan sköljer ur det kan du få en känsla av att din hårbotten blir väldigt kall.

Lukt: Mint

Conditioner:

Sprayas i haddukstorkat hår. Den ger ditt hår volym samtidigt som den skyddar ditt hår från att torka ut. Den är perfekt att använda innan du fönar ditt hår då den ger skydd mot värme.

Lukt: Fräsch doft




I.C.O.N.

Jag tävlar ut ett Shampoo & en Conditioner från märket I.C.O.N.

För att vara med och tävla skriv en kommentar till detta inlägget med mail och/eller bloggadress. Om du vill får du gärna skriva varför just du skulle vilja testa I.C.O.N.
(inget måste att skriva)

Har du en blogg?
Får du mer än gärna länka tävlingen. Skicka sedan länken i samma kommentar.
(Jag kollar alla som länkar)

Avslutas: 24 December


Ont i magen som bara den

Nu har jag och honey ätit, de blev köttbullar och makaroner och jag är hur mätt som helst, ja verkligen tryckte i mig all mat för jag va så hungrig och de ångrar ja lite nu för min mage börjar göra riktigt ont hehe. Nu har halv åtta hos mig börjat på tv och jag tänkte lägga mig i soffan och titta på det tillsammans med honey. Sen kommer ju bonde söker fru och det vill man ju inte missa :) Hörs efter det


Nu är jag hemma

Det har varit en lång dag men rolig. När jag kom till jobbet i dag så hade det varit en försäljare där som sålde shampo och balsam, min chef köpte några stycken och så snäll som min chef är så fick jag alla flaskor :) jag ska få testa dom och se om dom är bra :) Dom ska tydligen va väldigt bra och dom säljs bara till frisörsalonger. Det går alltså inte att köpa dessa i butik. Ni får veta mer lite senare i kväll, kommer komma med en liten överaskning till er! Nu ropar honey att maten är klar.

Dagen outfit som jag lova att lägga upp i dag.
Såhär ser jag ut.


Hann inte fixa året innan jag åkte till jobbet så det blev bara en
slarvig fläta.





T-shirt: Melba
Jeans: Only


Onsdag

Gick upp när klockan ringde vid nio i morse och gjorde mig lite frukost. Det blev lite frallor, ni vet sånna man värmer i ugnen. Gud så gottit det va med ost, gurka och tomat på :) Efter frukosten blev det en runda med hundarna och nu sitter jag och tittar lite på tv. Jag ska vilken minut som helst sticka till jobbet så tyvärr hinner jag inte lägga upp en outfit på vad jag har på mig men självklart gör jag det när jag kommer hem.

Vid fem kommer honey och hämtar mig från jobbet och då ska vi åka och handla lite mat. Plus att jag ska hämta ut lite julklappar som kommit på posten. Det är alltså julklappar som jag beställt på nätet. Kanske kan jag visa något paket för er, vi får se :) Nä nu får jag allt ta och åka. Kram Kram



Ett långt videoklipp på Tindra

Här är en längre version av när Tindra juckar och leker med sin leksaks tiger som hon älskar över allt annat. Filmen är rätt lång, sex minuter och under dom sex minuterna sätter hon på sin tiger tre gånger. Leker med tiger gör hon varje dag men sätta på han gör hon inte varje dag men det sker allt ett par gånger i veckan haha.

Ni får helt enkelt kolla in videoklippet

 

Jag säger det igen som ja sa på förra videoklippet. Hon sätter inte på sin tiger för att hon är kåt.

Utan det är ett dominansbeteende som han har. Vissa hundar

är mer dominanta än andra.



Nu har jag badat

Har precis tagit mig ett bad, jäklar va gott det va :) känner mig som en ny människa nu. Har skrubbat hela kroppen med eukalyptus nånting kommer inte ihåg vad den heter men den öppnar tydligen och rengör alla porer på kroppen och sätter igång blodcirkulationen. Hela jag luktar eukalyptus nu haha. Va skit trött innan men nu så nu är pigg som bara den. Jag som trodde att jag skulle lägga mig i tid i dag men det ser inte ut som att det kommer bli så hehe.

Hade lite kul med kameran för en stund sedan haha såhär ser mitt hår ut när jag inte har plattat det. På vissa bilder är jag rätt lik Samara, tjejen i THE RING haha.
Fast inte lika läskig.









Fick filmat en bättre film på Tindra

Sitter i soffan just nu och äter mina goa pepparkaksmuffins och tittar på tv. Min mammi kom precis förbi nu också, hon ville väldigt gärna också smaka på mina pepparkaksmuffins :) Fick filmat Tindra förut då hon juckar och leker med sin leksaks tiger haha tänkte lägga upp filmen strax om det inte tar för lång tid att ladda upp. Jag ska nämligen jobba i morgon, visserligen inte så tidigt men jag känner mig rätt trött nu faktiskt efter att ha städat hela dagen. Så kommer filmen inte upp i kväll så kommer den upp i morgon.


Pepparkaksmuffins

Nu är mina pepparkaksmuffins färdiga. Jag önskar verkligen att ni kunde känna den underbara doften av nybakata pepparkaksmuffins. Det luktar juvligt här hemma :)





RECEPTET PÅ MIN PEPPARKAKSMUFFINS
(ca 12-16 st)

INGREDIENSER:

150 g smält smör
1,5 dl socker
2 st ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
0,5 tsk kanel
0,5 tsk malen kardemumma
0,5 tsk malda nejlikor
0,5 tsk ingefära
0,5 dl vispgrädde

TILLAGNING:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Ställ muffinsformar på en plåt.
2. Rör smör och socker pösigt, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner dom i smeten. Rör i vispgrädden.
3. Häll smeten i formarna, grädda i mitten av ugnen cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade.

Dom blev otroligt goda!


Baka

Jag är otroligt sugen på att baka något gott nu i kväll :) hmm undra va ja ska göra för nått. Är jätte sugen på att baka muffins med pepparkaks smak. Pepparkaksmuffins kanske det heter? Ska bara kolla så att jag har alla ingredienser bara. Hoppas, hoppas jag har det.



Tänkte lägga upp mitt recept sedan här i bloggen om någon nu
skulle vilja baka pepparkaksmuffins :)


Får aldrig nog av glas & muggar

Jag älskar verkligen glas, koppar, muggar som finns i alla dess former och färger :) För länge sedan skrev jag här i bloggen att jag har en speciell kopp/mugg beroende på vilket te jag dricker och beroende på vad det är för tid på dygnet. Jag tycker att tet exempel smakar mycket goare i en viss mugg och det är faktikt sant haha det gör verkligen det!

På morgonen brukar jag dricka ur mina design muggar från Filippa K, en lagom stor mugg men endå inte allt för stor. På kvällarna då jag är på mys humör vill jag hellere ha en lite större mugg, då brukar jag dricka ur mina stora Indiska muggar som rymmer ca en halv liter haha - Ja jag vet det är mycket hihi! men jag gillar det :)

Här nedan har ni några av mina glas, koppar, muggar etc.



Jag har betydligt mycket mer men som jag ej har packat upp
sedan jag flyttade till detta huset som jag bor i nu. Fast
dom jag har räcker faktiskt gott & väl...än så länge hi,hi!



Här ser ni mina svart/vita design muggar från Filippa K. Och mina
stora indiska turkosa muggar ser ni en bit av i vänstra hörnet
högst upp på bilden.


Ville bara uppdatera lite fort

Så nu har jag diskat upp berget av disk som jag hade :) sen har jag tvättat, vikt ihop kläder och dammsugit. Nu ska jag bara plocka undan lite saker som ligger lite här och där sen ska jag damma och tvätta golven.



Det börjar bli riktigt fint här hemma :) Och man både trivs bra och mår bra om man har
ordning och reda i sitt hem faktiskt!


Hej på er alla

I dag ska jag ha storstädning igen, känns verkligen som om jag storstädar varje vecka här hemma. Men har man två hundar, en katt och en chinchilla plus mig själv så blir det rätt stökigt och rörigt haha. Jag ska tvätta en massa i dag och så ska jag diska, har berg av disk här hemma hi,hi, jag är verkligen expert på att använda massor med glas och inte ett. Undra varför det är så? asså på en dag kan jag ha använt 6 glas...ett till mjolk ett till vatten ett till julmusten ett till tet ett till saften ett till glas till julmusten för jag inte kom ihåg vart jag ställde glaset som jag först drack julmust ur osv osv detta är ju helt sjukt haha ja måste lära mig att det går att använda ett och samma glas till allt, det är bara att skölja ur de ju!

Sen ska jag byta laka i sängen, plocka undan alla saker som ligger typ överallt, damma, titta om jag hittar mina julgardiner i garaget, tror faktiskt inte att ja kommer att hitta några :( men men och till sist så ska jag dammsuga upp alla små dammrottor haha.



Hoppas ni får en betydligt mycket roligare dag än mig!


I år fick Tindra pryda julkorten

Detta året fick lilla Tindra pryda mina julkort. Hon är för söt
i sin lilla jul dress och tomteluva :)




Vad tycker ni, va hon fin?


Nu blir det mat


(gammal bild taget för ca två månader sedan, men detta har jag på mig)

Myssdressen är på och jag ska nu sätta mig och äta detta gottiga som jag lagat
till här nedan. Mums va gott det ska bli :)



Min Önskelista










En system kamera, En rosa laptopp, Olika nageldekorationer, nagellack, Hello Kitty påslakan, Rosa tofflor, Ljus rosa mysdress, Rosa 4-bent dress till Tindra, pengar, Ljusrosa panelgardiner,
Saker från CULT design, Smyckehållare.


Jag kommer säkert komma på mer saker som jag önskar mig i julklapp.
Men detta är vad jag kommer på just nu!







Min Chihuahua Juckar

Jag sitter här i min säng med datorn i knät och kikar runt lite på olika kläd sidor varpå Tindra helt plötsligt börjar jucka på sin Tiger HAHA. Det är inte förta gången som detta sker utan det händer ett antal gånger i veckan kan ja säga. Helt sjukt att jag fick fångat det på film för varje gång jag tar fram kameran och ska filma så slutar hon.

I videoklippet nedan så juckar hon inte så jätte mycket men hon juckar haha.
Värre och längre juckningar har jag sett. Jag brukar ha väldigt svårt med
att hålla mig för skratt men denna gången klarade jag det!

Här har ni min perversa lilla chihuahua
HAHA


 

Varför hon juckar är inte för att hon är kåt utan det är ett

dominansbeteende. Vissa hundar är mer

dominanta än andra.



Nail Art

Jag är så fruktansvärt sugen på att fixa mina naglar nu, nu, nu :) Men det känns ju inte så kul när man har en
halv tumnagel. F*n att jag skulle gå och bryta av den då :( Hur lång tid kan det ta innan den växer till sig då,
en vecka? två kanske? åhh det är alldeles för lång tid tycker jag. Kan dom inte
typ växa till sig under en natt bara haha det hade vart något :D



Super gulliga nail art som jag köpte häromdagen!


Thailand

I dag är det måndag och i dag just nu faktiskt klockan 14:00 så går ett plan från Landvetter flygplats till Thailand, och i skulle lilla jag suttit men mina pengar räckte inte :( Det är fruktansvärt jobbigt att vara student ibland. Men i alla fall min pappa och hans tjej sitter på det planet och ska spendera två helt fantastiska veckor där nere :)




<3 Kommer sakna er massor <3


Jag vann!

Jag trodde inte det var sant först när jag fick en kommentar där det stod att jag vunnit en otroligt fin löpare från CULT design. Tack söta Linda Blom :)

Såhär ser löparen ut som jag vann och jag funderar på om jag ska klicka hem den fina ljushållaren som står så fint på duken på andra bilden :) Så fint när det matchar!



Tänkte fixa mina naglar, men...

Jag har varit så fruktansvärt trött i dag, har bara legat i sängen med datorn och soffa och tittat på tv. Tänkte att jag skulle fått gjort iordning mina naglar men förut när jag var ute med Tilda (min stora hund) så fick hon syn på en katt i busken och självklart fick hon ett utfall och skulle springa efter men jag fick hejdat henne med kopplet och då bröt jag av halva min tumnagel :( Så jag får helt enkelt vänta tills den växt till sig igen.

Har tittat runt lite på nätet efter lite julklappar också. Hittade mest saker som jag själv skulle vilja ha hi,hi. Men något hittade jag allt till min familj också. Ska höra med min vän nu i veckan om hon vill följa med in till stan och julhandla lite :) har ett par stycken kvar att handla till.

Förra året slog jag in alla mina paket jätte fint, vet ej om jag orkar göra det i år
men kanske slår jag in någon lite extra fint :)



Tindra busar med Papi

Här kommer ett video klipp på lillskruttan när hon busar med "Papi"




Ni har väl inte missat alla dessa erbjudanden?




Klicka på respektive bild för att komma till produkten



Klicka på denna bilden ovan och kom till massor med
olika erbjudanden!





Personliga Julkort

Nu har jag gjort en beställning med personliga julkort och jag blev super nöjd med dom :) Beställde även lite annat smått och gott också, men vad kan jag tyvärr inte säga mer än att det är julklappar. Jag är inte klar med min julklapps handling så jag måste åka in till stan nån dag, helst nu i veckan faktiskt och köpa dom sista. Hatar att vara ute i sista stund som jag råkade va förra året. Fick inhandlat dom sista julklapparna två dagar innan julafton. Men detta ska inte ske i år har jag bestämt hi,hi!



Amazing Pool

Kolla in den här fräcka Japanska fake poolen.
Skit cool!



Söndag

I dag är det söndag och jag ska bara slappa hela dagen. Titta på tv, sitta vid datorn, kanske titta på nån film och bara ta det lugnt. I går kväll så ringde min mami och fråga i fall jag ville komma hem till henne och bada badtunna, ni vet en såndär badtunna som man har utomhus och som man värmer upp med ved (vedeldad badtunna). Jag ville absolut ta mig ett dopp igår och det var sååå jäkla skönt. Det var 40 grader varmt i vattnet och det var näst intill minus grader ute. När jag skulle gå i så var det alldeles för varmt först eftersom jag var så kall men när jag väl var i och hade suttit där i några minuter så blev jag så varm att jag va tvungen att ställa mig upp. Och fast än att det nästan var minus grader ute så kändes det som om det var mitt i sommaren, så jäkla varmt, ljummet va det. Men det blir ju så eftersom att jag är så varm i kroppen efter att jag badat i 40 grader varmt vatten.

Mami har frågat mig flera gånger i fall jag vill komma över och bada i tunnan men jag har alltid tackat nej. Så det var faktiskt första gången i går som jag badade i den. Och en sak är ju säkert jag kommer absolut inte tacka nej nästa gång. Vilken upplevelse det var :) Tänk och sitta där när det är snö ute :) det måste jag bara testa.

Har ni badat i en vedeldad badtunna någon gång?



Mami hade tänt en massa lycktor runt tunnan :) På andra bilden ser ni lilla mig
och min mammas man Teddy.




Här sitter min mami och Teddy





Tassavtryck

Detta köppte jag i dag men tyvärr så fanns det bara en kvar och jag som har två hundar. Så jag lottade faktiskt vilken hund det fick bli hi,hi. Och det blev Tindra. Så hennes tassavtryck och foto på henne kommer att finnas i den fina ramen :) Men självklart så ska min andra vovve Tilda också få göra ett tassavtryck men jag får helt enkelt ge mig ut och leta efter en till.



<3 ETT MINNE FÖR LIVET <3



Dagens bilder & Filmer från ullared

 

Bilar över allt, får man en parkering inom 20 min har man tur.
Mami & min kusin på andra bilden.




Utanför ullared & tomten va också där hi,hi!




Lite av det jag handlade sedan är det mamis & min vagn på andra bilden
med alla våra kassar.




När vi kom ut från ullared så var det mörkt och på vägen till bilen hittade jag
super söta små utomhus tomtar :) Köpte ingen men det hade varit fint med en eller två på
min trappa faktiskt.




På första bilden är utgången och på andra bilden är en av resturangerna
som finns där.




Vi stannade och tog en korv innan vi gick till bilen. Min underbara kussin
på andra bilden.




En frusen Jouline & en bild på en liten del av väldigt mycket julpynt
som fanns utomhus på ullared.


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Här nedan har ni bara en liten del av den sjukt långa, långa kön. Jag stod ganska dumt
och filma så jag får inte med mycket av kön men man ser ju lite i alla fall.
Bakom alla buskar som filmas är kön, in mellan alla husen är kön.
Ja den var verkligen enorm.

 

Här nedan har ni den söta tomten som jag bara va tvungen att filma
HAHA.

 

 

Såhär såg det ut precis innan det stängde och det var då man riktigt kunde

börja köra med vagnen men ni ser ju ändå hur mycket folk det är.

 

 

 

Ja så såhär såg alltså min lördag ut.

Hoppas ni haft en bra lördag :)



Hemma från Ullared

Nu är jag hemme och fy satan va skönt. Jag har så ont i fötterna va, jäklar så ont jag har. Vi åkte vid nio tiden i morse jag och mami, sedan åkte vi och hämtade min kussin och sedan bar det ner till ullared. Vi var i ullared vid halv elva typ. Och om jag fick en chock när jag kom dit... a det var ju bara förnamnet, Världens långsta kö jag någonsin sett. Vi stod i kö i tre timmar innan vi fick komma in...TRE TIMMAR! Det var nästan så att jag sa att ska vi skita i det haha. Jag har varit i ullared många gånger men aldrig har jag sett eller stått i en sådan lång kö. Och jag hade ju inte rätt kläder på mg heller. Ett par tunna leggins och en topp och ganska tunn jacka på mig och det var sviiin kallt.

När vi väl kom in så var det självklart proppfullt överallt, man kunde knappt röra på sig. Ja skojar inte om jag rulade vagnen fem meter på fem minuter, så jäkla trångt va det. Jag fick inte handlat dom julklapparna som jag skulle gjort, jätte tråkigt men så blev det. Inte lätt när det är så mycket folk. Men lite fick jag handlat i alla fall.

Nu tänkte jag tanka över några bilder på datorn som jag tog där nere. Filmade också så ni ska få se lite filmer.

Att det var så fullt som det var på ullared är nog mycket tack vare att ullared sends på tv. För aldrig har jag då sett sån kö och aldrig har det varit så trångt.


Ullared Here I Come

Shit vad klockan har sprungit iväg i kväll eller ska jag kanske säga i natt hehe. Klockan är snart två, visserligen så är det fredag men jag ska faktiskt upp tidigt i morgon för jag ska åka till ullared. Jag brukar åka till ullared såhär innan jul för att handla en massa massa julklappar :) Ullared ligger inte så långt från mig, en timmes bil körning bara. Jag ska åka dit med min underbara kusin och kanske, kanske ville mami haka på och det får hon så mer än gärna göra!

Jag ska upp klockan 07:00 och vi åker vid ca 08:00 så jag kommer ju vara helt död i morgon haha men men, jag har bara mig själv att skylla. Jag kommer nog inte skriva nått inlägg i bloggen innan jag sticker, det känns liksom lite meningslöst och jag skulle ändå bara skrivit nått i stil med: Godmorgon nu åker jag till ullared haha. A ni fattar så detta inlägget jag skriver nu får duga gott och väl :)

Men självklart skriver jag när jag kommer hem :) ska ta med mig min kameran också så ni får se lite bilder och kanske en och annan film :) Men jag blir som sagt borta hela dagen och har inte en aning när jag är hemma.

ULLARED HERE I COME





Tindra Myser

Om det är något som min lilla Tindra älskar så är de när man masserar henne på huvudet. Hon njuter som bara den hi,hi
Kolla in klippet nedan :)

Mitt lilla charmtroll



Va jag tyckte om idol i kväll

Shit va bra Erik va i kväll, helt otroligt bra! Tove däremot tyckte jag faktiskt lite synd om, hon fick inga bra låtar som passade till hennes röst. Jag tyckte hon sjöng falskt ibland och i helt fel tonläge. Jätte tråkigt för hon är duktig annars. Calle var också bra i kväll, hans röst var strålande och sångerna han sjöng passade han utmärkt. Just nu känner jag att Erik och Calle ska gå vidare till finalen i Globen, jag vet att jag ska Erik och Tove förrut men i kväll så var det en stor besvikelse att lyssna på Tove enligt mig.

Kul att Westlife var i Göteborg i kväll också och sjöng :) Det var otroligt länge sedan som jag lyssnade på dom. Dom är ju här i Sverige nu för att dom släpper ett nytt album. Ska bli spännande och se vad det är för låtar :)



Här kommer lite bilder som jag tog i dag







<3 FASTERS SMÅ HJÄRTAN <3

Nu ska jag titta på idol så vi hörs efter det :)
Kram Kram


Hej på er

Nu är jag hemma igen, har haft en otroligt mysig dag i dag tillsammans med min brors tjej och deras barn. Vi har fikat, lekt, dansat, busat ja allt verkligen :) Super kul!

Snart är klockan 20:00 och självklart ska jag titta på idol :) det ska väl ni också göra? Jag hoppas på att Tove och Erik går till final!

Nu tänkte jag duka fram lite pepparkakor, julmust och godis :) jag och honey börjar kvällen med det sedan blir det film :)


Fredag

Jag skrev inget i bloggen i går kväll för att jag satt och pratade med min pappa hela kvällen :) vi satt uppe ändå tills klockan tre i natt nästan hi,hi. Vi tittade också på mammas pojkar på tv som var så spännande :) Ska bli så kul att se sista avsnittet nästa vecka. Nu är jag hemma hos mig i alla fall och Tindra blev överlycklig när hon fick träffa Tilda :) Hon kröp på golvet runt henne flera varv och ylade medans Tildas svans gick som en propeller HAHA.

Nu ska jag strax åka iväg igen, jag ska åka till min brors tjej och fika och så ska jag leka med fasters små älsklingar :) Min honey ska hämta mig där senare i kväll och då ska vi åka hem till mig och så ska vi fira våran tre års dag :D

Mina hjärtan :)



Julklapp till tjejen/tjejkompisen

Jag uppskattar alltid sådana saker så som detta nedan. Det är billigt, fint och gulligt :)
På H&M online så är det mesta slut, men det finns säkerligen i butik.
Jag ska plocka ihop lite små saker till mina tjejor i julklapp!

Nu ska jag sätta mig i soffan och umgås lite med min pappa. Jo jag glömde berätta att jag kommer att

stanna en natt till hos pappa hi,hi mysigt :) Ni glömmer väl inte mammas pojkar på tv4 klockan 20:00.

 








Min Tindra!

Tindra fick vara modell för i dag! Hon va så söt när hon låg på kudden på golvet så jag
var ju bara tvungen att ta fram kameran och fotta en massa hi,hi Tänkte fotat lite andra
bilder men batterit på kameran dog. Få se om jag kanske kan ta några bilder lite
senare i kväll.







Sötnosen min :)



Ghds Precious Set

Ghds Precious Gift Set är ett fantastiskt set i glamouröst utförande och finns bara i begränsad upplaga. Förutom den underbara väsan med praktiska fack medföljer även en mattsvart resehårfön, en värmeväska, och en designad styler av bästa kvalité. Stylern ger ett mjukt, slätt resultat; med reglerad värme vilket betyder att håret inte dras och sträcks ut; och en fräsch oslagbar glans uppnås. Man kan göra håret platt och slätt - men man kan också locka, vrida, skruva, göra vågor, höja, krusa..ja, precis vad du vill. Jag vill så väldigt gärna ha denna men det är synd att den är så dyr, 2199 kr kostar den och det är alldeles för mycket för mig just nu. Jag får helt enkelt nöja mig med den plattången och fönen jag har.


Finns hos Nelly


Förhoppningsvis TÄVLING nästa vecka!

Nu har jag varit och träffat min vän en snabbis. Vi pratade lite om vad vi skulle kunna hitta på för nått kul till er. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska lägga upp själva tävlingen. Men tävlingen kommer inte komma upp denna veckan utan det blir förhoppningsvis någon gång nästa vecka.


Något ska jag allt komma på till er!

Jag sitter med mitt arbete om ni undrar varför jag inte skrivit något inlägg. Jag måste verkligen bli klar med detta i dag och helst gärna innan jag åker hem från pappa. Så ni får ursäkta för sådan dålig uppdatering. Jag ska antagligen träffa en vän en snabbis i dag vid två tiden, vi ska prata lite om vad för produkt jag ska tävla ut härnäst till er :) och det ska bli jätte kul! Som alla kanske inte vet så tävlar jag ut olika kända hårprodukter i samarbete med Klippcenter. Jag funderar på om jag ska hitta på något roligt nu när det ändå är jul snart så vi får se hur det blir, jag får allt klura lite till på det, men nått ska jag allt komma på till er ;)
Hörs lite senare
Kram Kram


Vilken lång dag

Klockan är nu tre på natten och tro det eller ej men jag sitter fortfarande med mitt arbete. Denna gången har jag kört fast och då menar jag verkligen kört fast asså. Jag håller just nu på att göra mitt sista arbete i psykiatri och jag tror snart att jag håller på att bli galen. jag sitter med bara en fråga kvar men kan verkligen inte formulera mitt svar på papper? har ingen aning om varför, för svaret har jag i huvudet men jag får liksom inte ner det om ni förstår vad jag menar? Sen gör ju inte saken bättre att jag alltid ska satsa på MVG heller. Jag har hittills fått MVG i alla mina arbeten som jag gjort så ni kanske förstår att jag då inte nöjer mig med ett G, men självklart är huvudsaken att man Godkänd.

Nä nu måste jag verkligen försöka sova, ska möta en vän i morgon också innan jag åker hem från pappa plus att jag måste bli färdig med arbetet.
Godnatt på er.


Hos pappa

Nu är jag hemma hos min pappa och jag ska snart börja på ett arbete. Hoppas jag blir färdig med det redan nu i kväll. Tindra blev överlycklig när hon fick träffa min pappa och just nu så sitter pappa på golvet och leker med henne :) Tänkte att jag skulle göra en kopp te nu och sedan ska jag prata lite med pappa, va ju så länge sedan som jag träffa honom, har verkligen saknat honom!


En promenad innan pappa kommer

Så nu är jag helt färdig här hemma och nu är det bara att invänta pappa. Han ringde precis och sa att han är här om en halv timme. Tänkte att jag skulle ta en promenad med Tindra innan han kommer så hon blir lite trött. Tilda följer som sagt inte med till pappa utan hon är hemma hos min mamma i natt medans jag sover hos pappa. Vi hörs lite senare.
Kram Kram


Onsdag

Det har varit mycket i dag så jag har ej hunnit skriva. Har varit över hos mami hela förmiddagen och så har jag även varit över hos grannen och pratat lite. Nu är jag hemma och ska slänga mig i duschen sen ska jag börja packa lite saker som jag ska ha med mig till pappa, han hämtar mig klockan fyra. Jag tror bara att jag stannar en natt hos pappa så jag behöver inte packa ner en massa kläder utan det räcker med dom kläderna jag har på mig. Men min lille Tindra ska med så jag får inte glömma att packa ner hennes mat, matskålar, godis, jacka och självklart hennes leksaks tiger ;)

Ne nu måste jag duscha får se om jag hinner skriva ett till inlägg innan jag sticker, annars skriver jag då jag kommer hem till pappa.

Glömde nästan och skriva att i dag så firar jag och min honey tre år tillsammans. Vi ska inte fira det idag då jag måste åka till pappa utan vi ska fira det på fredag i stället med middag och film :)
<3 Love You Honey <3

GRATTIS till min underbara ALICIA som fyller
tre år i dag också!


Såhär ser det ut just nu

Jag ligger just nu i min underbart goa säng och känner att jag är hur trött om helts. Så jag tror nog att jag ska slå på en film och sedan somna till den. Mina hundar ligger helt deckade här i sängen och på golvet eller i alla fall Tindra. Tilda vakna till liv då dumma matte skulle ta kort^^




Natti Natti på er


Dagens outfit

Såhär såg jag ut i dag föresten. Hann inte lägga upp en bild i morse då jag fick lite brådis.
Shit va handdukar jag har hängandes på min spegel då hi,hi.
Får allt ta och hänga dom i badrumet :)



Ljus Rosa Topp: Gina Tricot
Svarta Leggins: Gina Tricit
Stövlar: Bianco


Inte många timmars sömn

Jag sov som sagt inte många timmar i natt så just nu är jag vekligen skit trött. Jag tänkte lägga mig i soffan och zappa lite på teven, förhoppningsvis går det nått bra. Jo äntligen hemma kommer ju klockan 20:00 kom jag på. Halvtimmen fram till dess ska jag nog sluta mina ögon och vila en stund faktiskt. Jag vaknar nog till liv lite senare i kväll och då ska jag blogga lite bättre :)


Nu är jag hemma

Gud så skönt det va att komma hem va. Det har varit mycket på jobbet i dag, jag har nämligen julpyntat och gjort det lite exstra mysigt och det blev super fint :) Jag hade ju skrivit ett personligt brev till min chef men han sa inte nått till mig i dag förutom att han hade läst det bara så jag antar då att han håller med mig i det jag skrev ;)

Handlade lite mat på vägen hem också det blev väldigt god mat haha om man nu kallar det mat? ostkaka, kakor, julmust, nötter, godis, donuts, mjölk och nyponsoppa :) Skickade också iväg ett paket till tjejen som vann i min tävling så jag förmodar att hon har paketet hos sig redan i morgon :)

Jo föresten i morgon så ska jag åka och hälsa på min pappa och det ska bli jätte kul. Han åker till Thailand på måndag och ska vara där i två veckor så jag vill ju självklart säga hej då. Men jag måste också plugga när jag kommer till pappa, hans tjej har lovat att hjälpa mig med ett arbete som jag fastnat lite med och jag är sååå tacksam för att hon hjälper mig för på fredag morgon ska den vara inne.


Godmorgon på er

Inte många timmars sömn i natt inte. La mig väldigt väldigt sent hehe. Gick upp vid nio och åt frukost och har gjort iordning mig nu, ska strax åka till jobbet och efter jobbet ska jag åka och hälsa på min underbara mormor :)

Måste bara berätta för er haha, min honey va så rädd i går att han skulle försova sig i dag men jag sa till han att jag ställer min klocka också så väcker jag dig så du kan vara lugn. När klockan var fem i natt vakna jag av att lampan var tänd i sovrummet och honey fullt påklädd och påväg till jobbet haha, ja fråga han om han viste va klockan va och han sa: alldeles för mycket, ja har försovit mig. Jag titta på klockan och sa att klockan är bara fem du kan allt lägga dig ner och sova två timmar till, han blev helt chockad - Va är klockan bara fem sa han! Så han klädde av sig igen och la sig haha. Tänk va sjukt det är ändå när man lägger sig på kvällen och man vet om att man ska upp tidigt dagen efter och man vet om att man inte får försova sig och så vaknar man oftast alltid innan klockan ringer eller ännu tidigare. Det har hänt mig flera gånger, det är precis som om hjärnan ställer en liten klocka själv där inne haha.

Nu måste jag åka till jobbet så vi hörs när jag kommer hem igen.
Kram Kram


Michael Jacksons handske

 

Vill du se Michael Jacksons vita, strassklädda handske? Boka en biljett till Macau!


Hotellet och kasinot Ponte 16 i Macau öppnade utgiftskontot rejält under en auktion med Michael Jacksons tillhörigheter i New York. Den strassklädda handske Jackson bar när han gjorde sin första moonwalk 1983, köptes för 420 000 dollar, knappt tre miljoner svenska kronor.

 

Det femstjärniga hotellet ska visa handsken tillsamman med nio andra föremål från Michael Jacksons liv i ett galleri som öppnar i början av nästa år och ska bli en "samlingsplats för Jacksonfans i Asien".

 

Bland de övriga föremål hotellet köpte på auktionen finns en teckning av Charlie Chaplin som Michael Jackson gjorde som barn, t-shirten han bar i videon till Thriller, och ett par paljettklädda sockar, skriver The Independent.

 

Macau är en före detta portugisisk koloni som lämnades tillbaka till Kina 1999. Macau ligger nära Hongkong och är den enda plats i Kina där kasinon är tillåtna.



Ekorre kraschade semesterfotografering

Semesterbilder kan vara ganska tråkiga. Men ibland blir de alldeles, alldeles bedårande.

HAHA!

Huvudpersonen äter nog knoppar och kottar helt ovetande om sitt nyvunna kändisskap, men på nätet sprids bilden på ekorren i Alberta i rasande fart.

 

Allt började med att Melissa och Jackson Brandt skulle ta ett semesterfoto under en utflykt i Banff National Park i Alberta, Kanada.

 

Kameran monterades på stativ och paret satte sig ned för att fotografera sig själva med hjälp av en fjärrkontroll, en sådan som finns som tillbehör till digitala systemkameror.

 

Men knappt hann första bilden tas innan en ekorre dök upp på scenen. Den fattade tycke för kameran och tycktes framförallt vara intresserad av ljuden från kamerans autofokusfunktion.

Naturligtvis hamnade ekorren i fokus och det semestrande paret förvandlades till suddiga statister.

Nu har fotot spridits över världen och det har blivit populärt att frilägga ekorren och placera den i egna bilder.

 

- Det är ganska häftigt att se hur den dyker upp överallt. Jag tycker att det påminner om den där trädgårdstomten som brukade dyka upp på olika platser i världen, säger Jackson Brandt till The Globe and Mail.

 



Rymdhotell öppnar luftslussarna 2012

 

På med kardborrdräkten! Redan 2012 ska ett spanskt företag ha ett rymdhotell i omloppsbana runt jorden. Pris: 30 miljoner kronor för tre nätter.


Ett spanskt företag planerar att öppna det första hotellet i rymden - och det så snart som 2012. Men kritiker ifrågasätter rimligheten i projektet, skriver Reuters.

 

Att bo på hotellet, The Galactic Suite Space Resort, kommer att kosta tre miljoner euro, cirka 30 miljoner kronor, för tre nätter. Då ingår åtta veckors förberedande träning på en ö i Karibien och resan till hotellet - i en ryskbyggd rymdraket.

 

Under vistelsen på rymdhotellet får gästerna se solen gå upp över jorden 15 gånger per dag, och färdas ett varv runt planeten var åttionde minut. Hotellet rymmer fyra gäster åt gången, plus de två piloter/astronauter som tar besökarna till kapseln.

 

Gästerna ska bära kardborrdräkter! så att de kan krypa runt i rummet och fästa sig själva i väggar och tak medan de njuter av utsikten.

 

Företagets vd, den före detta rymdingenjören Xavier Claramunt menar att Galactic Suites blir föregångare i en industri med en enorm framtidspotential.

 

- Det kommer att bli normalt att tänka, inom säg 15 år, att våra barn sticker iväg på en weekendresa i rymden, säger han till Reuters.

 

Runt 200 personer har visat intresse för en övernattning i rymden och 43 stycken har redan bokat. Ungefär samma siffror som för Virgin Galactic, Richard Bransons rymdreseföretag som lovar att skicka upp de första rymdresenärerna redan 2011, bland annat från Spaceport Sweden utanför Kiruna.

 

Men kritiker ifrågasätter Galactic Suites hotellplaner.


Tidsramen anses vara orimlig och finansieringen oklar. Vd Xavier Claramount säger dock till Reuters att en anonym miljardär med intresse för rymden har lovat tre miljarder dollar till projektet.

 

Vist hade det varit fräckt att få uppleva en sådan resa men 30 miljoner kr och för ynka tre nätter, tänker jag då inte betala för det. Xavier Claramunt säger att det kommer vara normalt om ca 15 år att våra barn kommer sticka iväg på en weekendresa i rymden. Hmm nja jag vet inte vad jag ska tro med vist, är det ett rimligt pris så kan jag nog tänka mig att det kan bli så med inte om det kostar upp emot några miljoner.

 

Vad tycker ni om detta rymdhotellet?

 

Galactic Suites webbplats hittar du här.



Vampyrturisterna hittar till lill Forks

 

Stephanie Meyers bokserie Twilight, och de efterföljande filmerna, om romansen mellan vampyren Edward Cullen och nyinflyttade Bella Swan, har fått turisterna att strömma till den lilla staden Forks i delstaten Washington, USA.


Andelen besökare till skogsbruksstaden Forks har på kort tid ökat med över 1 000 procent. I juni och juli kom fler besökare än under hela förra året. Alla kommer de för att uppleva de närmast trollska miljöerna i Twilight.

 

Fansen besöker skolan som Bella, Edward och de andra går på, kollar in sjukhuset där vampyrpappan Cullen arbetar - och fotograferar sig själva vid vägskylten med Forks på, skriver Daily Mail.

 

Affärsidkarna i staden har inte varit sena att hänga på. Hungriga besökare kan äta en Bella Burger och en Twilightrestaurang öppnar snart. I den närbelägna kuststaden Port Angeles, där Edward och Bella hade sin första dejt, går det att få ett glas blodrött Twilight-vin till svampraviolin.

 

Forks har till och med instiftat en speciell dag till författaren Stephanie Meyers ära, på Bellas födelsdag den 12 september.

 

Naturligtvis har man också en webbsida för Twilightfans som vill besöka staden. Du hittar den på www.experiencewa.com/twilight.



Konstiga Hotell

Vill du bo i en trädkoja, i en igloo, eller kanske under vatten? En ny sajt listar konstiga hotell världen över.


Trenden har varit tydlig de senaste åren: att hitta rätt hotell blir allt viktigare när vi reser.

Ofta handlar det om läge, service och antal stjärnor, men det finns också en växande marknad med nischade, annorlunda hotell. Det har sajten Unusual Hotels of the World tagit fasta på. I deras sökmotor finns bara boenden som är experimentella, udda eller på något sätt avvikande från traditionella hotell.

 

Vill du kanske sova 155 meter under jorden? Kolla här

Tycker du kanske om design och gillar lyx? Kolla här

Eller vill du kanske hellre bo i ett träd med vilda djur runt om kring dig? Kolla här

 

Det finns mängder med konstiga hotell, ni måste kolla in deras sida

HÄR



Oasis Of The Seas

Den 1 december seglar Oasis of the Seas på sin första ordinarie passagerarkryssning i Karibien. Hemmahamn är Port Everglades i Fort Lauderdale.



FAKTA

Världens största kryssningsfartyg är lång som tre och en halv fotbollsplan. Ombord finns världens största simbassäng till sjöss, en grön park, golfbana, isbana, gym med över 150 maskiner, klättervägg, vågmaskin och naturligtvis butiker, barer och restauranger i överflöd.

 

Mått och siffror

Längd: 360 meter
Höjd: 72 meter (över vattenlinjen)
Bredd: 66 meter
Hytter: 2700
Antal passagerare: 5400
Besättning: 2165
Antal däck: 16
Tonnage: 220 000 ton
Pooler & jacuzzis: 21 stycken
Rederi: Royal Caribbean

Fartyget har en egen webbplats på www.oasisoftheseas.com.

 

Royal promenad, är kantad av butiker, serveringar och olika barer. Den ovala baren är helt öppen och tycks sväva när den sakta rör sig uppåt flera våningar till området Central Park där gästerna kan kliva av och strosa iväg till någon lyxig restaurang.

Förutom den intima atmosfären och maten, är det parkkänslan som imponerar. Genom att öppna upp fartygets mitt har man lyckats skapa en karibisk trädgård under bar himmel vilket också möjliggjort fler balkonghytter.

På The Boardwalk kan stilen liknas vid en gammaldags badort. Här kan man åka runt, runt på en karusell av traditionellt slag, äta burgare på en klassisk diner i 50-talsstil, avsluta med glass eller glaserade munkar, och mäktigast av allt – se en fantastisk vattenshow på utomhusarenan AquaTheater.

Sammanfattningsvis har Oasis of the seas megamycket av allt; från varierade matupplevelser och underhållning, till häftiga aktiviteter och spabehandlingar. Jag tvivlar på att ens en vecka vore nog för att hinna uppleva allt!


KLICKA PÅ BILDENA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE

 

 



Nu har jag sett New Moon

Nu har jag och honey sett filmen New Moon och jag måste säga att det är tur att man läst boken för kvaliteten på filmen var inte alls bra enligt mig men enligt honey så va den ändå sevärd tyckte han. Man hörde inte alltid va dom sa och det var väldigt mörka bilder men men nu har jag sett den men jag kommer absolut att se om den när det kommer en bättre kvalite. Blev lite besviken på hur den slutade bara den kunde ju allt hållt på i minst en timme till haha.

I morgon så ska jag jobba, tråkigt för jag ska nämligen ha ett allvarligt snack med min chef om några saker som jag inte tycker om på jobbet, hur allt fungerar osv. Förra veckan då jag jobbade så skrev jag ett personligt brev till chefen, Så vi får väl se hur detta slutar men jag hoppas att det ska gå bra.

Nu ska jag försöka sova
Godnatt på er alla!


RSS 2.0