HOT Makeup Shadow Box

I denna läckra "limited edition" upplaga från HOTmakeup presenteras 24 underbara bakade ögonskuggor i spännande färger, dessutom medföljer en multiglimrande eyeliner.

Denna grymt häftiga Shadow Box ger dig möjligheten att mixa färger, nyanser och skuggor. Nu har du friheten i din hand att skapa olika makeup-looker varje dag. Med endast några penseldrag kan du förvandla din mjuka dagsmake-up till en syndig partymake-up. Låt fantasin flöda!

 

Jag var som sagt snabb på att klicka hem denna Shadow Box då det är en

Limited Edition produkt. Och jag måste säga att ögonskuggorna är helt fantastiska

Dom lägger sig så jäkla fint på ögonlocket och färgerna är jättefina och dom är även

lätta att blanda med varandra :)


 

Finns hos Eleven

 

Nu kom honey också och vi ska strax se på Twilight. Jag måste stänga av min dator nu för den hänger sig hela

tiden. Det tog mig huuuur lååååång tid som helst att ladda upp detta inlägget

ÅÅH blir galen på min dator.



Mätt som bara den

Nu har jag ätit lite hemma gjorda pannbiffar med mos och lingon och det var super gott :) Ligger just nu i sängen med hundarna och myser :) Vi alla tre är lika mätta att vi inte orkar röra på oss haha. Undra varför jag alltid ska äta så mycket att jag får ont i magen?

Väntar också på att honey ska komma han har med sig den nya Twilight filmen New Moon :) Så det ska bli jätte kul att se den. Hade ju bokat biljetter till den på premiären men var tvungen att avboka på grund av att det kom annat ivägen. Men nu så... nu ska jag se den :)



Nyheter på Chique




Nytt klädmärke & 20-70% rabatt på alla skor

Nu händer det mycket på Chique.se - nytt märke, stor sko-REA
och nya betalsätt för dig som kund.

CHICK WITH GUNS
Chique är stolta över att kunna presentera Victoria´s Secret-modellen
May Andersens nya underbara klädmärke Chick With Guns på Chique!
Märket har hyllats i tidningar som Vogue, InStyle, Bazaar m.fl.

20-70% RABATT PÅ ALLA SKOR
Ta chansen att fynda lårhöga stövlar, pumps och boots.
Just nu erbjuder Chique 20-70% rabatt på ALLA deras skor!

HANDLA TRYGGT I JUL
- Beställ före 13.00 & Chique skickar din order samma dag
- Förlängt öppet köp på alla ordrar t.o.m. 8 januari
- Betala först i slutet av januari eller delbetala på 24 mån

PS. Håll utkik på Chique.se i veckan, deras julshop är på gång!

Gå direkt till sko-REAN

Chick With Guns på Chique.se


Vinnaren i Tävlingen

Vinnaren i Osis Dst It tävlingen är Sarina
Stort grattis till dig!



Och stort tack till er alla andra som varit med
och tävlat. Snart drar jag igång
en till tävling så håll
utkik!


I Natt hände detta

Hade lagt mig i sängen och precis satt på filmen Sagan Om Ringen varpå Tilda helt plötsligt börjar storm skälla. Tur att jag inte drack ur min te kopp precis samtidigt för då hade det gått riktigt illa. Te + laptopp i knät + skällande hund = blött i hela sängen och antagligen hade datorn gått sönder hehe. Så jäkla glad att jag precis hade ställt ner koppen innan hon började skälla.

Men va fick henne att skälla nu då??? Jag har faktiskt ingen aning, men hon är som sagt en rottweiler med mycket vakt i sig och hon vaktar mig till 100, minsta lilla kan få henne att reagera ibland. Men jag tror nog att hon såg  grannens ljusslinga reflektera i fönstret eller nått?! För den har hon aldrig sett förut. Grannen satte nämligen upp den i går.

 



Måndag

En gammal vän till mig som heter Malin har varit här hos mig i dag och det har varit jätte kul :) Vi har suttit och pratat gamla minnen i timmar haha och druckigt te och ätit en massa pepparkakor, det börjar kännas lite i magen nu faktiskt hehe. Vi har också varit ute på en väldigt lång promenad med mina hundar och det var riktigt gott att vara ute i dag. Det var inte för kallt utan det var lagom kallt ute i dag, lite tråkigt att himlen va så grå bara men men.

I natt så fick Tilda ett ryck haha och med det menar jag att hon helt plötsligt började skälla mitt i natten. Jag filmade henne och fick med en del så jag tänkte visa er klippet men först måste jag ladda upp det bara.

Ska dra en vinnare ur Dust it tävlingen strax också :)


Första Advent

Det är ju första advent i dag, jag hade nästan glömt av det hi,hi
Hoppas ni alla haft en bra första advent :)



Sagan Om Ringen

Nu har jag varit ute och gott en runda med hundarna. Ska strax gå och göra lite te till mig sen ska jag lägga mig i sängen och titta på en film. Jag har fortfarande inte kommit på vilken film jag ska se men det lutar åt sagan om ringen :) va så sjukt länge sedan som jag såg den.




Tacos i dag igen!

Åt lite rester av tacosen som blev över från igår för en liten stund sedan. Sitter just nu i min säng med laptoppen i knät och funderar på om jag ska sätta på en film. Jag ska nog ta en sväng med hundarna nu och fundera på vilken film det får bli :)

Det blir kanske inte i dag som jag kommer lägga upp filmen på Alicias kalas, Det kanske inte blir att jag lägger upp den över huvud taget. Jag måste först höra med restan av folket som är med i filmen om det är OK att jag lägger upp den. Jag vill ju inte lägga upp en film om nån inte vill.


MMMMM!!
TACOOOOOOS :)



A:s Kalas!

Här kommer ett gäng bilder som jag tog i dag när jag var hemma hos
min bror och firade A som fyllde tre år!


Först var det paket öppning :)



Sen blev det Fika med saffransbullar, pepparkakor, sockerkaka,
kakor och kaffe/te till det!




Efter fikat blev det Tårta!
Självklart en rosa prinsesstårta till en liten prinsessa :)




Lilla I va så himla fin och söt i sina finkläder :)
Fasters lilla älskling!




EN HELT FANTASTISK DAG VA DET!


Dagens outfit

Tänkte visa er dagens outfit först innan jag slänger upp alla bilder på kalaset.




Cremevit Topp: Ellos
Skärp: Gina Tricot
Bruna Leggins: H&M
Diadem: H&M





Home

Nu är jag hemma och jag har haft en fantastisk dag hos min bror och hans tjej :) Vi firade deras dotter Alicia som fyller tre år. Vi fikade en massa gosaker, pepparkakor, saffransbullar och sockerkaka med te och kaffe till det. Sedan blev det tårta och den var hur god som helst, prinsesstårta med massa grädde och hallon mmm jag är svag för sådana tårtor hi,hi! och efter det så blev det lite lek och annat skoj :)

Jag tänkte slänga upp en bild bomb strax på kalaset :) Men först måste jag tanka över allt till datorn så det tar en liten stund, men kika gärna in om ett tag :)


A:s Paket!

Nu har jag slagit in A:s paket och det ska bli så roligt när hon öppnar dom sedan i dag :) Hon kommer bli så himla glad. Hon önskade sig en rosa pinsess klänning och det ska hon få också plus att hon kommer att få lite accesoarer till!



Prinsess klänning & Accessoarer




Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag göra iordning mig lite. Min kusin kommer
och hämtar mig vid ett tiden. Vet inte när jag kommer hem med jag är nog hemma vid
sex tiden i alla fall :)
Kram Kram



F*n mitt internet

Mitt internet krånglar igen...ovanligt. Det har tagit mig nästan en hel timme att koppla upp mig på internet och jag fattar inte varför det tar sån tiiiiid????

Vakna av att Tilda väkte mig i morse vid halv nio, gick då ut med med vovarna och när jag kom in ställde jag mig och bakade bröd :) Jag väckte Veronica när brödet var färdigt och överaskade henne med nybakt bröd och det tyckte hon om ;) Nu ska jag kolla om jag har lite tejp här hemma för jag ska nämligen slå in två paket till min brors dotter som vi ska fira i dag, hon fyller på onsdag nästa vecka men vi ska fira henne i dag.


Nu blir det The Surrogates

Ne nu tänkte jag lägga mig i sängen med datorn och sätta på en film. Jag tänkte ta och titta på The Surrogates. Har sagt att jag ska se den filmen typ varje dag nu haha men det har inte blivigt av. Vill helst se filmen med min honey men jag kan nog inte hålla mig längre nu hi,hi. Förlåt honey men jag kan gärna se om den en gång till med dig :)

La upp trailen för några dagar sedan men jag
slänger in den igen ;)


 

Natti Natti

på er!



Hjärtformad kaka

Nu är våran hjärtformade kaka färdig. Den blev ju inte alls fin HAHA! Men skit samma, vi hade i alla fall kul när vi gjorde den. Och den smakade helt underbart. Kakan är gjord av vanlig sockerkaka fast vi valde att göra den med citron smak och sedan är det vit glasyr på och små rosa blommor av socker!

Allt började bra



Vi hälde sedan smeten i en hjärtformad form av papper HAHA!



Vi råkade glömma den i ugnen allt för länge HAHA
Resultatet: Lite bränd




Vi började sedan dekorera med glasyr och rosa blommor.
Glasyren räckte inte som ni ser, den är lite genomskinlig
HAHA




Nu vet vi att vi inte kommer att jobba på nått konditori i alla fall
HAHA!


Baka

Nu har jag börjat vakna till liv igen och kan röra på mig haha. Jag och Veronica tänkte faktiskt att vi skulle baka nu :) Vad vi ska baka får ni se om en stund. Hoppas vi inte misslyckas med den nu bara haha vi tänkte nämligen göra kakan hjärtformad! Hmm undra hur detta ska gå?




Tacos Kväll

Nu har vi ätit tacos och det va så jäkla gott. Ligger i soffan just nu och frågar Veronica i fall hon orkar gå och kissa åt mig HAHA, jag är så mätt att jag inte orkar flytta mig en cm.

Veronica vaccinerade sig mot svininfluensan i dag också och hon va så duktig hi,hi men jag fick allt hålla henne i handen :) Nu ska jag fortsätta slappa i soffan och kanske sätta på nån film så vi hörs lite senare.

TACOOOOS KVÄLL!!!




Nu ska vi åka

Nu ska jag kila ut med hundarna en snabbis sedan åker vi in till stan för vaccination och inhandling av kvällens mat. Hörs när jag kommer igen.
Kram Kram


Lechien

Första Advents Erbjudande!


10% RABATT på alla beställningar!


Dessutom får du:

HUNDGODIS & HUNDLEKSAK
(om du handlar för minst 300 kr)

Obs! För att få rabatten måste du ange följande erbjudandekod:

ADVENT

(VIKTIGT! Anges i kassan i rutan "erbjudandekod/presentkortskod")

(Gäller fr.o.m 28/11 - 30/11 och kan inte kombineras med andra rabatter/erbjudanden)

Jag vet ju en som kommer klicka hem lite saker från Underbara Lechien!
JAAAAG haha!!

 

 

 

 



Akta dig Vanessa Hudgens

Oops, akta dig Vanessa Hudgens! Miley Cyrus har nämligen erkänt att hon har en "crush" på din pojkvän! Detta avslöjades under en intervju med Miley och hon la även till att hon tycker Zac är supersnygg och att han är så lojal mot Vanessa gör honom ännu mer attraktiv. De frågade då om hon nu skulle stöta på honom men Miley svarade att hon inte alls hade planer på det. Hmm, ska bli kul att se hur detta utvecklar sig! (Källa: USWeekly)

Jag tror inte han skulle lämna Vanessa för Miley.
Va tror ni?

 

 

 

 



Hej på er!

Jag hade en såååå rolig kväll ute i går, träffade massa gamla vänner som jag inte sett på hur länge som helst. Vi dansade typ non stop hela kvällen. Så jäkla dumt att jag inte hade laddat min kamera, hade verkligen tänkt ta med mig den i går när vi gick ut. Men jag ska försöka ta med den nästa gång jag går ut.

Vi va hemma vid halv fyra i natt och jag slockna med en gång ja la mig i sängen. Min kropp va heeelt slut och lika så min röst haha, vi sjöng rätt mycket i går så i dag är jag lite hes.

Nu ska jag och Veronica strax åka in till stan. Veronica ska vaccinera sig mot svininfluensan och jag ska följa med och hålla henne i handen.....haha, ne nu skojar ja bara ;) jag ska följa med i alla fall. Sen ska vi åka och köpa lite mat tills i kväll, vi funderar på om vi ska köpa tacos, va jätte länge sedan som jag åt det. Så i kväll blir det en riktigt mys kväll :)


Nu sticker vi ut!

Va tyckte ni om idol i kväll då? Jag tyckte dom va jätte bra. Mariette åkte ut vilket jag tyckte var bra, hon sjunger otroligt bra men jag tycker att Calle, Tove ch Erik är bra semifinalister.

Nu är jag och Veronica färdiga för att gå ut och jag tror att vi kommer få en helt underbart rolig kväll ute, vi ska som sagt möta upp en massa vänner i stan och sedan ska vi slå klackarna i taket :) Jag kan tyvärr inte lägga upp någon outfit bild på vad jag har på mig för min kamera är inte laddad och jag hinner inte ladda den nu. Men jag kan visa er klänningen jag har på mig en annan gång :)
Ha en underbar fredags kväll!
Kram Kram


Inväntar Idol

Nu har jag och Veronica slängt i oss en pizza och vi tänkte nu placera våra rumpor i var sin soffa och invänta idol :) Ska bli spännande och se vem som åker ut i kväll. Jag tror att Mariette åker i kväll faktiskt. Undra om Anders Bagge är tillbaka också?


Ville bara uppdatera lite fort

Jag fick inte fixat ordning här hemma så mycket. Mami ringde och fråga i fall jag kunde hjälpa henne att fixa lite med julbelysningen hos henne och självklart ställde jag upp på det. Jag tog med mig Tilda och Tindra på en promenad till mami och väl där fick dom springa lösa på tomten medans jag och mami pysslade med alla julbelysningar :)

Nu är jag hemma igen och Veronica kommer när som helst och det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig. Jag fattar inte att jag kan ha få det så stökigt på bara några dagar haha, mina kläder ligger verkligen överallt nu igen.

Nä nu får jag allt ta och sätta lite fart, hörs om en stund.


Britney Spears blev antastad

Courtney Love påstår att Britney Spears blev antastad av sin pappa

Courtney Love är ökänd för sin förmåga att lyckas kasta ur sig olämpligheter om kändisar till höger och vänster. I sin senaste attack har hon siktet inställt på Britney Spears pappa Jamie Spears.

I ett osammanhängande inlägg på Facebook skriver rocksångerskan att Britney blev sexuellt utnyttjad av pappa Spears under uppväxten.

— Britneys pappa antastade henne. Tänka sig; pappan som äger dig som en slav och tvingar dig att sjunga låtar som valts ut för deras sexuella innehåll – varje kväll. Sjukt, eller hur? skriver hon, och tillägger att hon har fått sitt avslöjande från ”en förstahandskälla”.

Den skandalomsusade 45-åringen skriver även att hon, trots sin frispråkighet, inte är rädd för rättsliga påföljder:

— Vill de bråka med mig? Bara kom! Jag är SÅ rädd för de små trollen som kallas för advokater. Jag utmanar er! säger Courtney.

Enligt Courtney ska övergreppen ha skett när Britney slog igenom i slutet på 90-talet och början på 2000-talet.

Ja jag tror då inte ett skit på detta.
Vad tror ni?


Hänga tvätt

Nu ska jag hänga upp lite mer tvätt här hemma och fixa iordning lite tills Veronica kommer. Ska även ta en sväng med vov och vov. Så vi hörs lite senare.

Jo jag måste säga att

Det är jätte kul att så många är med i tävlingen :) Ni är nu över 100 st. Och ni som kikar in här och inte är med,
tycker jag att ni ska ta och kika in mina tävlingar i mina kategorier
och va med och tävla :)


Skynda er, tävlingen avslutas den 30/11-09


Kram Kram


BangerHead

BangerHead har otroliga paket priser just nu som ni inte får missa. Kanske vill du ge bort en Exklusiv julklapp eller varför inte köpa något till dig själv!







Funderar på om jag ska klicka hem Lanza Molding Paste
till min honey i julklapp :)

Klicka på bilden för att komma till respektive produkt.


Bluebox - Julklappstips

Vet du ej vart du ska hitta den perfekta julklappen? Kika då in hos Bluebox
dom har det mesta. Jag har hittat otroligt mycket fint hos dom :)


Nu får du dessutom en trasa på köpet om du anger koden: jultrasa








Klicka på bilden för att komma till Bluebox!


Fredag

Jag orkade verkligen inte skriva i bloggen i morse då jag gick upp. Honey och jag gick upp tillsammans vid lite över sex i morse och åt frukost, när klockan var sju så åkte han till jobbet. Jag la mig i sängen och satte på en film, efter filmen så gick jag upp för att slänga in en maskin tvätt och sedan la jag mig i soffan och bara slappade.

Min vän Veronica kommer hit i dag efter att hon slutat jobbet, tippar på att hon är här vid fem eller nått. Vi ska antagligen gå ut i dag och träffa några gammla vänner till oss men vi får se hur det blir, Veronica mådde inte riktigt ok när hon ringde förut på sin rast men jag hoppas att hon mår bättre snart.

Nu ska jag kolla igenom mina mail tänkte jag får ju så jäkla många mail varje dag.


Nu måste man vänta i en hel vecka

Åhh så jobbigt...nu måste man vänta ytterligare en hel vecka tills man får se nästa avsnitt av mammas pojkar, så jäkla jobbigt. Honey kom precis innan det började också så vi såg på det tillsammans och myste till det lite med pepparkakor och julmust :) Nu ska honey gå och lägga sig för han är jätte trött och jag tänkte sätta på en film. Så med detta inlägget säger jag godnatt till er så hörs vi i morgon. Natti natti.

Hot Comments




E.M.D

Gillar ni också ica reklamen med E.M.D? Jag fullkomligt älskar den HAHA.
Danny e ju bara så jäkla skön

- Beställ fler julskivor, dom går åt som smör HAHA!


 

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på halv åtta hos mig och efter det så kommer ju

mammas pojkar och det vill man ju inte missa :)

Hörs senare!



Rihanna Fenty

Rihanna Fenty är en otroligt vacker tjej enligt mig och hennes klädstil är verkligen unik och lika så hennes hår. Jag fullkomligt älskar hennes klädstil och beundrar hennes vågade stil på klädval.



Här nedan är bara några av många frisyrer som hon haft.




Julklappar till Henne & Honom

Här är några parfym gift set till henne :)




Här är några gift set & lite annat till honom :)




Allt kommer från underbara Nelly
Klicka här för att komma dit


Mys i sovrummet

Nu har jag tänt ljus i mitt sovrum och placerat min rumpa i sängen med datorn i knät, förkväll är på i bakrunden på teven. Tindra och Tilda ligger också i sängen med mig :)

Min öppna spis i sovrummet
Love Love Love :)




Min goa säng, Tindra fick komma med på bild också :)




Andra halvan av mitt sovrum



Jag trivs så gott i mitt sovrum och extra mysigt blir det
med alla tända ljus :)


Torsdag

Sorry att jag inte skrev nått inlägg i morse men jag försov mig hehe. Mami ringde vid tio och fråga om jag hade frukosten färdig, vi hade bestämt att vi skulle äta frukost tillsammans i dag nämligen. Eftersom jag hade försovit mig så fixade mami frukost hemma hos sig och jag gick upp och gjorde iordning mig snabbt innan jag stack hem till mami och åt frukot med henne. Efter frukosten så åkte jag och jobbade och så har jag varit och handlat lite mat nu påvägen hem. Va tvungen att fylla på med lite mera pepparkakor och julmust hi,hi.

Nu är jag hemma och så jäkla skönt, ska tända lite ljus i mitt sovrum lägga mig i sängen med en kopp te och placera datorn i knät :) Hoppas eran dag varit bra.


Godnatt på er

Oj vad klockan sprang iväg hi,hi har suttit och tittat på lite program på tv4 play. Har bland annat kollat på mamma till en mördare. Usch vad hemskt det var att titta på det. Det avsnittet som jag tittade på nu handlade om en kille som heter Christer och som år 2006 mördade sin sambo i Göteborg, inte långt ifrån mig. Han sitter nu på lillhaga som är en psykiatrisk avdelning som finns på Sahlgrenska sjukhus i Göteborg. Min pappa jobbar där och det har han gjort ett antal år. Om han har hand om just Christer vet jag ej men jag förmodar att han har det.

Nu ska jag försöka sova, ska hem till min mami i morgon eller om hon kommer hem till mig, vi har inte riktigt bestämt än, men vi har i alla fall bestämt att vi ska äta frukost tillsammans :) sen efter det så ska jag åka och jobba.


Jag vill haaa

Att jag alltid ska vara så sent ute va. Jag vill väldigt gärna ha ett par sådana här svarta varmfodrade skor nu i vinter men dom är ju slut på var enda online shop. Jag har inte lust att lägga över 1000 - 2000kr på ett par äkta uggs utan jag nöjer mig med ett par för under 500 lappen. Ska försöka åka in till stan nån dag och titta lite i skobutiker om det finns några svartingar till mig :)




Fint under

Europas ledande underklädesmärke LASCANA finns att köpa hos Bubbleroom.
Lite dyrare underkläder men otroligt fina!





Klicka på bilden för att komma till underkläderna


Min blogg krånglar

Vill tala om för er att min blogg krånglar lite bara så ni vet. Har försökt att skriva en massa inlägg och ladda upp bilder men det har tyvärr inte gått. Har pratat med blogg.se om detta och det har blivit nått fel men dom ska försöka fixa detta tills i morgon för hoppningsvis. Jag brukar oftast uppdatera rätt bra i min blogg men ni får ha lite överseende med detta i dag.

Har precis slängt i mig lite kyckling och potatissallad så nu är jag mätt och belåten. Ska ge mig ut med hundarna nu innan bonde söker fru börjar, för inte missar ni väl det i kväll?

Jag hoppas att jag kan skriva nått mer inlägg lite senare men jag kan som sagt inte lova något.


HOT Makeup Shadow Box

I denna läckra "limited edition" upplaga från HOTmakeup presenteras 24 underbara bakade ögonskuggor i spännande färger, dessutom medföljer en multiglimrande eyeliner.

Denna grymt häftiga Shadow Box ger dig möjligheten att mixa färger, nyanser och skuggor. Nu har du friheten i din hand att skapa olika makeup-looker varje dag. Med endast några penseldrag kan du förvandla din mjuka dagsmake-up till en syndig partymake-up. Låt fantasin flöda!

 

Klicka på bilden för att komma till ögonskuggorna. Jag har klickat hem den så skynda er

och gör det ni också innan den tar slut

Limited Edition

 



Är choklad farligt för hundar?

Härom dagen så hade jag glömt att ta bort min geisha choklad från vardagsrumsbordet, ni vet sådana små ihop rullade. I alla fall dom låg mitt på bordet och jag skulle iväg och glömde helt av att dom låg där. När jag kom hem så hittar jag Tindra liggandes i soffan med en geisha i munnen. Visserligen så hade hon inte fått i sig så mycket av geishan eftersom det var papper runt den men jag var rädd och tänkte: tänk om hon fått i sig en hel sådan då jag inte såg? Jag blev jätte rädd och trodde att jag nu var tvungen att åka till veterinären men jag väntade en stund, satte mig och sökte på internet om hur farligt choklad är för hundar. Jag vet att choklad är farligt för hundar sen spelar ju storleken på hunden väldigt stor roll och eftersom att Tindra är en liten chihuahua så blev jätte rädd. Men Tindra verkade inte må dåligt resten av kvällen som gick, hon var lika glad som vanligt, åt sin mat som hon skulle och sprang runt och lekte. Så jag antar att hon inte fick i sig så mycket choklad då.



Här nedan har jag skrivit lite bra fakta om choklad och hur farligt det är för hundar.


Är choklad giftigt för hundar?

Svaret är JA. Faran för din hund är dock beroende på vilken typ av choklad, storleken på hunden och hur mycket den ätit.

Den giftiga komponenten i choklad heter theobromin. Medan människor lätt smälter theobromin går det mycket saktare för hundar att smälta det ämnet. Detta innebär att theobrominet har tid att byggas upp till giftiga nivåer i hundens kroppssystem.

 

Storleken har betydelse

En stor hund kan äta mycket mer choklad än vad en liten hund kan göra innan den blir allvarligt sjuk. Det är också värt att komma ihåg att olika typer av choklad har olika innehållsnivåer av ämnet theobromin. Mörk choklad och matlagningschoklad har de högsta nivåerna medan mjölkcholkad och vit choklad har lägre nivåer.

En väldigt liten mängd choklad ger förmodligen bara din hund en dålig mage. Hunden kan kräkas eller få diarré. Större mängder ger dock allvarliga konsekvenser. I tillräckligt stora mängder, kan theobromin ge muskelkramper, krampanfall, oregelbunden hjärtrytm, invärtes blödningar eller en hjärtattack.

Vad du skall hålla utkik efter

Påverkan av theobrominförgiftning ses ofta som en ordentlig överaktivitet hos hunden.

Var inte orolig om din hund har ätit en enda liten choklad eller stulit den sista rutan av din chokladkaka, för detta ger inte tillräckligt stor dos av theobromin för att kunna skada. Om du har en liten hund dock, och hunden har ätit en kartong med choklad måste du åka till veterinären omedelbart. Och om det handlar om vilken kvantitet som helst av mörk eller osötad matchoklad är det bäst att vara på den säkra sidan. Den höga nivån av theobromin i mörk choklad innebär att det endast behövs en mycket liten chokladbit för att förgifta en hund. 25 gram av en sådan typ av choklad kan räcka för att förgifta en 20 kilos hund.

Den vanligaste behandlingen för theobromin-förgiftning är att få hunden att kräkas inom 2 timmar från dess att hunden åt chokladen.
Är du orolig att din hund har ätit för mycket choklad så tveka inte att ringa till din veterinär. Tiden är viktig i dessa fall.

 



Onsdag

I more när jag vakna, klockan var elva så hade jag så jäkla ont i kroppen, kändes som om jag hade haft världens gympapass i går och i dag vaknar jag med världens träningsverk. Jag tappade upp ett varmt bad och låg där nästan en hel timme. När jag klev ur badet så kände jag mig allt lite mjukare och piggare i kroppen.

När jag väl fått på mig kläder så ringer mami och frågar om jag vill följa med och hälsa på mormor, och det ville jag ju självklart :) Vi fika med goa bullar, kaffe, saft för min del och pepparkakor. Det var riktigt mysigt att träffa mormor för det var några veckor sedan som vi sågs.

Nu har jag två hundar som står och blänger på mig och ja vet ju va den blicken betyder :) VILL GÅ UT!


Systemunderhåll 24:00 - 06:00

Om en lite stund kommer bloggsystemet att vara avstängt för systemunderhåll 24.00 - 06.00. Dom kommer att ta en ny och kraftfullare databasserver i drift. Bloggarna kommer att kunna läsas men det går inte att kommentera under driftstoppet. Några andra prestandahöjande åtgärder kommer också att genomföras under natten.

Jag hoppas att blogg.se inte kommer att vara så segt efter i natt. Och jag hoppas verkligen inte att något förstörs av misstag.

Nu ska jag krypa ner i min goa säng, natti natti på er.


Legat i soffan

Jag har legat i soffan hela kvällen och bara tagit det lugnt. Det har vart jätte skönt :) Har ätit lite pepparkakor och drukigt julmust :) Just nu tittar jag på America got talent, hade tänk och lägga mig i sängen efter det och titta på nån film.


Färgat hår & ätit hamburgare

Så nu har jag färgat håret på min mami, det blev jätte fint och hon blev jätte nöjd :) Jag följde sedan med hem till mami en stund för hon ville bjuda på hamburgare, och det var riktigt gottit :) Nu är jag som sagt hemma hos mig igen och jag tänkte lägga mig i soffan nu och zappa lite på tven och se om det går nått bra. Har för mig att äntligen hemma börjar nu klockan 20:00.


I morgon är det sista dagen att hjälpa mig att rösta!


Min mammas arbetskamrats söta dotter är med som Lucia kandidat i Varberg och självklart vill jag att hon ska bli årets Lucia.

Jag skulle bli glad och lika så Sandra om ni ville hjälpa till att rösta på henne genom att SMS:a!



För att rösta så SMS:a HN Luciavbg K7 samt ert namn och fullständiga adress till nr: 72099

EXEMPEL: HN Luciavbg K7 Olivia Ollson, Olivgatan 7, 43240 Varberg



RÖSTNINGEN PÅGÅR TILL 25 NOVEMBER.

Och TACK alla ni som redan har röstat :)



Färga håret

Mamma ringde nyss och fråga om jag ville va så snäll och färga hennes hår i dag. Och så snäll som jag är så självklart gör jag det :) Så hon kommer hit strax. Jag tänkte att jag skulle sätta på en kopp te till oss och ta fram några goa muffins :)
Hörs lite senare


Hej på er

Jag somnade igen vid halv elva i morse och vaknade lite i två. Sitter just nu och äter spagetti och köttfärssås som jag gjorde för en stund sedan himla god blev den :)

Fick ett mail från min lärare nu, och soooom jag har försökt att få tag på henne va. I nästan två veckor har jag mailat henne om att jag är redo för att göra mitt slutprov. Nu skrev hon till mig att hon hade tagit ledigt ett tag för att det tydligen behövdes, men då tycker jag att man ändå kan maila sin elev och förklara hur det ligger till. Jag ska tydligen inte få göra provet nu i veckan som jag ville utan hon vill att jag skulle läsa färdigt dom två andra kurserna som jag håller på med???? ööö VA, jag fattar inte varför. Jag har ju övat på detta provet och så nu helt plötsligt ska jag lägga det åt sidan och plugga en massa annat, ja då kommer jag ju glömma av det jag precis pluggat och får börja om från början sen igen "frustrerande"


Tilda & Tindra

Hade tänkt och lägga upp detta klippet i går då jag filmade det men jag glömde av det :)


HAHA



Skapa din egen parfym!

Vill du också göra en egen parfym så som Hollywood stjärnorna Britney Spears, Madonna och Paris Hilton har gjort?

Du kan nu enkelt göra din egen parfym hemma i din egen takt! Det är också perfekt för ett partytema med dina tjejer där ni alla tillsammans kan göra den egna unika parfymen!

Bags And Fashion har tagit fram ” Doftboxen” – ditt parfymskapar kit - som innehåller 20 olika grunddofter och alla nödvändiga tillbehör så att du kan ha ditt eget parfymlaboratorium hemma. ”Doftboxen” är ett litet parfym labb, lätt att bära med sig och det är super enkelt att blanda dina absoluta favoritdofter, göra en unik parfym till dig och till dom som du tycker om.


Genom att prova fram vilka olika dofter du tycker om, och sedan testar dem i olika kombinationer, får du fram en helt unik och egen parfym som bara du har, detta utan att det ska kosta en förmögenhet och utan krångel.

 

I ”Doftboxen” finner du en fyllig beskrivning om allt du behöver för att hjälpa dig att göra din egen parfym! Där finns även exempel på blandningar i de olika parfymfamiljerna.

 

 

Den svarta och den röda parfymflaskan som syns på bilden ovan i högra hörnet beställs separat.


Doftboxen innehåller följande:
20 st   7 ml doftblandningar
20 st   pipetter
20 st   doftremsor
4   st   7 ml små flaskor med spraykapsyl
8   st   2 ml mini spray flaskor
1   st   brun sidenpåse till kaffebönor


Du kan köpa 10 ml sprayflaskor i rött/guld eller svart/guld eller mer eleganta parfymflaskor för att smycka ditt sminkbord eller till present av din egna parfym, se alterativen här nedan




Sprayflaskan i mitten rymmer 14 ml
Den röda & svarta 10 ml


Letar du efter en ny väska?

Bags And Fashion har trendiga väskor och exklusiva handväskor med inspiration från bl.a. Fendi, Gucci, Bridge, Guess, Chanel, Prada och Louis Vuitton. Du hittar snygga "look alike" märkesväskor i deras online shop!






köper du en handväska hos Bags And Fashion så får du gratis en super snygg och praktisk dustbag värd 69kr! Dustbagen är mycket praktisk och kan förutom att skydda din väska användas som laundry bag (smutstvättsväska ) eller skoväska på dina resor! Kan även användas som presentförpackning om du ger en väska i gåva! Mycket användbar!

 

 

OBS! Du behöver inte lägga dustbagen i varukorgen när du shoppar - utan du får den automatiskt vid beställning av en handväska!


Godmorgon - Tisdag

Är uppe tidigt i dag med :) Gick upp och åt frukost med min honey i dag igen innan han skulle åka till jobbet. Vi rostade mackor och tände lite ljus :) Nu har han åkt, tråkigt nog :( Vi såg föresten inte ensa filmen The Surrogates i går hehe, vi tyckte att klockan blev för mycket för film eftersom honey skulle upp och jobba så tidigt. Så vi tittade istället på America got talent. Men nu har vi ändå två bra filmer att se fram emot :)

I går kväll fick jag ett mail som jag blev väldigt upprörd över och jag är skit förbannad på tjejen som maila mig. Det handlar inte om att det är ett mail från er läsare utan detta är privat och tjejen jag är förbannad på är näst intill släkt med mig. Aja skit i det nu, ville bara få ut lite till av min ilska för jag är så jäkla förbannad va.

Nu tänkte jag kila ut med vov och vov på en morgon runda sedan ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis sova en liten stund till.



Måste Ses!





The Surrogates

Det blev inte Public Enemies i kväll utan vi tar den filmen en annan dag. Istället ska vi se på The Surrogates, Bruce Willis nya film som handlar om att alla är robotar typ. Kolla in trailen!



Videoklipp - Mitt Sovrum

Här har ni ett litet videoklipp på mitt mysiga sovrum :) Jag tyckte det var lite jobbigt att filma samtidigt som jag skulle prata haha. Kändes liksom lite konstigt att prata med sig själv :) Man vet inte riktigt vad man ska säga ibland eller så säger man kanske fel haha, men det tror jag inte att jag har gjort. Det blev som det blev, vill ni inte höra mig prata så är det bara att stänga av ljudet haha ;)

Jag säger tydligen att tända ljus är det bästa jag vet, de kanske va det enda som jag sa som var fel, för det är det självklart inte men ni fattar haha.
Att ha tända ljus hemma på kvällen är där emot en av det bästa/mysigaste sakerna jag vet :)



Tänkte visa er mitt sovrum

Nu har jag fixat lite fint i mitt sovrum. Vikt ihop alla mina kläder och bytt lakan. Tänkte faktiskt visa er hur mitt sovrum ser ut nu när jag gjort så fint :) Ska bara ladda min kamera så tänkte jag filma sedan. Får ni se min öppna spis som jag har i mitt sovrum också ;)

Prata med min honey för en stund sedan och han sa att han skulle komma hit om en stund. Vi tänkte se filmen Public Enemies med Johnny Depp, som vi egentligen skulle sett i går men jag blev så himla trötter så jag somna hi,hi.


Nu har jag ätit

Nu har jag ätit en stor portion med pyttipanna, åt nästan lite för mycket känner jag hehe gör lite ont i magen. Det blev lite mat över så Tilda & Tindra fick lite också och det var dom mer än glad över :) Dom står just nu och slickar sina skålar skinande rena :)

Nu tänkte jag att jag skulle slänga in en maskin tvätt. Ska också byta mina lakan i sängen sen ska jag städa upp lite i mitt sovrum, har kläder typ över allt hi,hi.

Hörs lite senare


Jag är med & tävlar

Jag är med och tävlar hos söta Linda Blom om att få en miljövänligare värld.

Allt du behöver göra är att skicka in en bild där du gör nått miljövänligt. Det kan vara allt ifrån att du släcker lamporna och tänder ljus, Borstar tänderna med avstängd kran, drar ur kontakten till laddaren när mobilen har laddat färdigt, cycklar eller går istället för att ta bilen osv osv. Det finns mycket som man kan göra som är miljövänligt.

Man kan delta hur många gånger man vill, ju fler desto större vinst chans. Så tveka inte utan va med och tävla tycker jag :)

PRISET ÄR:

Vinnarbloggen alltså Linda Blom får tillsammans med sina läsare massor med uppmärksamhet för sin insats. Bidragen kommer visas för bilddagbokens 1 400 000 besökare1minut.se samt i samband med faddergalan! Alla som deltar har möjlighet att länka sitt bidrag till sin blogg, hemsida, myspace etc.

Klicka här för att skicka in ditt bidrag

Jag släcker mina lampor och tänder ljus!



29 November avslutas tävlingen och den bloggare som har flest
bidrag vinner tillsammans med sina läsare!


Hej då Heidi Klum

Nu finns det inte längre någon Heidi Klum! Åtminstone inte på papper för i fredags den 20/11 så godkändes Heidi Klums ansökan om att få byta sitt namn till Heidi Samuels och därmed ta Seals efternamn! Paret gifte ju sig för fyra år sedan och har tre barn ihop (fyra om man räknar Leni) och nu var det alltså äntligen dags att göra det officiellt! Det är ännu oklart om Heidi kommer att fortsätta använda Heidi Klum i professionella sammanhang. (Källa: People)



Måste vila

Ne nu tänkte jag gå ut med hundarna sen när jag kommer tillbaka så tänkte jag lägga mig i sängen och vila en stund. Har ju varit vaken sen klockan halv sju i morse "jäsp" shit va trött jag blev.
Hörs senare


Tips: Pet Blinkers

Pet blinkers är väldigt bra till er som har små hundar


Med Pet Blinkers syns din hund ute i mörkret!

Pet Blinkers är smidiga att sätta fast i halsbandet, selen eller på kopplet med en liten gripklo.

Din hund kommer att synas på upp till 800 meters håll.

Pet Blinkers har starka blixtdioder som växelvis visar vitt & blått ljus. Den jag har till min lilla Tindra blinkar rött, vitt och blått och den används flitigt varje kväll.

Jag handlar nästan alla mina saker till Tindra hos underbara Le Chien


Läckert Till Köket

Läckra koppar av porslin med glansiga metallic färger


En matchande te kanna till kopparna, finns
i flera färger


Metallic färgade muggar


Tekula till löste med sött litet hänge på



glasstrutar i melamin, roliga att servera glassdessert eller andra
efterrätter i




Allt detta och mycket mer fint hittar ni hos Inreda


Tilda har tagit Tindras ben

Det är lika roligt varje gång när jag upptäcker att Tilda tagit Tindras ben.
Tilda får ett helt annat ansiktsuttryck och lägger öronen bakåt.
Titta på klippet och se vad hon gör när jag frågar:
Vad har du i munnen.


 



Ljus Lyktor

Hittade en super gulli shop som säljer jätte mysiga saker :) Bland annat dessa ljus glasen/lyktorna nedan. Jag älskar att tända en massa ljus och det ska helst vara doft ljus för det luktar så underbart :) Jag har tänt ljus nästan varje kväll faktiskt och mysigare blir det att tända ljus om man har fina, söta lyktor eller glas lyktor. Det lyser så fint och man kan få en helt underbar belysning :)

Här är några av många som finnas hos Dixie














DIXIE


Godmorgon

I dag va jag upp tidigt :) Gick upp med honey klockan halv sju och åt frukost med honom innan han skulle åka till jobbet, mysigt! Jag gjorde iordning rostade mackor med ost och tomat och så drack vi te. Va ute med hundarna precis och det var inget roligt väder att gå ut i dag heller. Det regnar och blåser som bara den hos mig så det blev bara fort ut och kissa och sedan in :)

Så just nu ligger jag och mina hundar i den stora goa varma sängen :) Sängen blev plötsligt väldigt stor efter att honey hade åkt hehe. Men det är bara Tilda glad för, hon får då extra stor plats att ligga på :) närmare bestämt en hel 90 säng för sig själv hehe.

Får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken är rätt så sömnig nu faktiskt. Vi såg ju UFC galan i går och det var riktigt bra fighter tycker jag. Efter att galan var slut så skulle vi ju tittat på filmen Public Enemies men jag blev för trött så kanske ska vi se den i dag i stället :)

Ne nu ska jag hämte lite mera te sen ska jag kolla igenom mina mail.


MMA & Public Enemies

Nu har honey kommit och filmen som vi ska se heter Public Enemies med Johnny Depp och Christian Bale. Men innan vi tittar på filmen så ska vi kolla in den sedaste MMA galan. Den gick i går på tv men som sagt så var både jag och honey ute i går så vi missade den. Men han hade laddat hem den och det ska bli spännande att se Forrest Griffin och Tito Ortiz fightas.



Love MMA :)



Här är trailen på Public Enemies




Film kväll

Prata precis med min honey och vi kom överens om att vi skulle ha en film kväll i kväll :) Så han kommer hit strax. Vi ska titta på Johnny Depps nya film, har ingen aning om vad den heter så jag kan tyvärr inte lägga upp en trailer som jag brukar göra men kanske kan jag göra det sedan då jag vet vad den heter och om det finns en trailer på filmen.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp te sedan ka jag busa lite med mina fina hundar tänkte jag :)




Tindra & Tilda


Gift box

Killen heter Alberto Barba och bor i Los Angeles och tillverkar saker av vax. I klippet nedan visar han sina underbara persent paket som jag blev helt kär i :) Det enda han har andvänt sig utav är vax, swarowskikristaller och ett siden band. Vissa rosetter är till och med gjorda av vax.
Tänk och få ett sånt fint paket när man fyller år eller på julafton.
Jag hade blivit jätte glad :)
Älskar fina paket!

(Det inns inget ljud på klippet bara så ni vet)

Ni hittar mer saker av vax här



Rabatt kod på Chicy

Missa inte... 5 % rabatt hela butiken!

Använd koden "5%rabatt" i kassan så dras rabatten av automatiskt. Gäller endast beställningar från och med idag (22/11)klockan 20.00 till och med torsdag 26/7.


Klicka på bilden för att komma till CHICY




Ont i huvudet

Nu har Veronica åkt hem. Och jag tänkte att jag skulle ge mig ut i regnet på en liten promenad med hundarna. Har sjukt ont i huvudet just nu så resten av kvällen kommer jag att tillbringa i min soffa framör teven. Kanske ska jag ringa min honey och fråga om han vill komma hit. Får väl se om han orkar, han var nämligen också ute i går och han brukar må värre än mig när han har druckigt hehe.


Hej på er

Asså jag skojar inte nu men det har tagit mig över en timme att få igång mitt internet. Jag vet helt ärligt inte vad problemet är? Är det själva tre som krånglar eller är det min dator som är super seeeg? Min dator hänger sig hela tiden, jag loggas ut på diverse sidor, det kommer upp popup förnster där det står att jag inte kan ansluta till sidan fast än att internetet är i full gång osv osv. Datorn är heeelt cp, jag måste införskaffa mig en ny och det är snart.

Men nog om det nu. Jag hade en skit rolig kväll ute i går med mina vänner. Träffade även en massa gamla klass kompisar som jag inte sett på jag vet inte hur länge :) Vi började kvällen på ett ställe som heter Peppes sen drog vi vidare till Ester och där blev vi kvar reten av kvällen. Kvällen bjöd på mycket skratt, dans och andra trevligheter :) Va hemma efter fyra nånting i natt eller morse kanske jag ska säga ;)

Det regnar som bara den hos mig i dag så jag och Veronica tyckte det var en perfekt dag att tillbringa i soffan och självklart med en film. Vi tänkte se I Love You Man, jag har redan sett den filmen men inte Veronica.

Kameran glömde jag som vanligt, jag som hade lagt den på laddning i går för att jag skulle ta med mig den och ta en massa kort :( Förhoppningsvis glömmer jag den inte nästa gång!

Hörs lite senare.


Nu sticker vi ut

Nu är jag redo för en hel kväll ute med mina vänner :) Såhär ser jag ut i kväll.
Svart klänning med en söt rosett & ett skärp!

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll

Kram Kram



Ska fixa mig nu

Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan gå ut med Vironica och fira Camilla, vi kommer bli ca 30 st som ska fira henne i kväll :). Jag tror att kvällen kommer bjuda på massor med skoj :)

Ska försöka hinna lägga ut en bild på hur jag kommer att se ut i kväll!


Vet ni vad

Jag kan vist filma med min kamera HAHA, hittade manualen till min kamera och började genast leta i den om man kunde spela in film på den. Och det kunde man :)

Här kommer min första video på Tindra in Action haha.


 

Så nu kommer ni nog få se en hel del videoklipp på mina hundar till en början i alla fall.

Får väl se när jag vågar lägga upp ett klipp på mig själv hehe.



Victorias Secret

Victorias Secret hade en visning för nån dag sedan och trots att Victorias Secrets mest kända ängel Heidi Klum födde barn för bara några veckor sedan så var hon med! Det var sagt att hon endast skulle vara värdinna, så alla blev mäkta överraskade när hon dök upp i underkläder. Andra vackra änglar på plats var Marisa Miller, Doutzen Kroes, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio och nykomlingen Candice Swanepoel. Uppträdde live på scen gjorde Fergie och Black Eyed Peas. Vilken show! Tänk om man hade kunnat vara där och fått uppleva en sådan cool visning som Victorias secret!



Hade gärna velat ha en sån perfekt kropp som deras!


Hemma

Nu är jag  hemma hos mig igen och Veronica har precis kommit. Jag är verligen helt slut just nu, som jag har busat med alla barnen va haha. Jag är allt en liten favorit för dom :)

Självklart så glömde jag min kamera hemma, jag som tänkte ta en massa kort, men men det kommer ju fler gånger. Jag är verkligen expert på att glömma min kamera.


Uppdaterar lite fort bara

Maten blev klar tidigare än väntat hos mami, men nu har jag ätit och det var super gott :) Lite tråkigt att ja inte kan uppdatera så mycket i dag men så får det bli ibland, bloggen är inte viktigare än min familj. Nu ska vi äta lite efterrätt så jag återkommer lite senare.

Kul att det är så många som gillar tävlingen :) Och ni som inte är med kika in i mina tävlingar som ni hittar under mina kategorier.




Städa...igen

Har legat i sängen och tittat på två avsnitt av Heroes. Honey har åkt hem också så jag tänkte att jag skulle börja städa lite här hemma tills Veronica kommer. Sen ska jag börja göra iordning mig för vid sex tiden ska jag hem till mami på middag :) Känner att jag städar rätt ofta här hemma hehe.

Antingen är jag väldigt pedantisk av mig eller så är det ofta stökigt hemma hos mig
Vad tror ni?


Godmorgon

Hur mår ni i dag? Själv mår jag toppen. Har sovit helt underbart i natt. Vakna för ca en timme sedan och gick upp och gjorde iordning frukost. Sitter här just nu och dricker jordgubbs te :)

Så vad händer i dag då? Jo i dag ska jag på middag hos min mamma, hon har bjudit dit alla barn och barn barn med respektive, det ska bli så himla myigt och träffa alla. Längtar tills i kväll då jag får pussa, krama, leka och busa med Alicia, Isac och Jesper :)

Sen så är faktiskt tanken att jag ska gå ut i kväll. Min vän Veronica kommer hit i kväll och vi ska fira Camilla, hon fyller år i morgon men vi ska fira henne i dag :)

Så detta kommer bli en väldigt rolig dag :)
Va ska ni göra i dag?


Natti Natti

Det blev bara två avsnitt av Heroes blev alldeles för trött nu så jag tänkte gå och nana.
Natti Natti på er


Nu är jag besviken

Helvete säger jag bara va arg och besviken jag är nu va. Reza fick lämna idol, jag tycker inte att Erik och Reza förtjänade att vara dom två sista i kväll asså, verkligen inte. Jag hade gärna sett dom två i globen. Aja nu är det som det är men jag hoppas verkligen att det inte är sista gången som vi ser Reza sjunga. Hon om nån kan slå stort i hela världen.

Nu ska jag och honey titta på fem efterlängtade Heroes avsnitt så vi hörs efter dom.


Reza - You go Girl

Så nu är idol slut. Hur tyckte ni att kvällens låtar va då? Själv tycker jag att Reza var bäst fast jag gillade Calle också i båda hans låtar och Eriks sista låt till sin pappa sjöng han jätte bra :) Men som sagt så gillar jag Reza starkt och jag föll en liten tår faktiskt när dom visade meddelandet från hennes mamma. Har även ringt och röstat på Reza :)

Rezas röst är inte jämförbar med dom andra idol deltagarna, jag peronligen tycker att hon klassas som en världsstjärna. Reza är våran ny lilla Whitney Houston :) Helt otroligt röst har hon!



Tar hon inte hem idol så hoppas jag att hon får synas och sjunga på annat håll
för det är hon värd


Citat



Hantera alla stressiga situationer som en HUND!
Om du inte kan äta det eller leka med det!
BARA KISSA PÅ DET OCH GÅ DIN VÄG!




Med vänliga hälsningar Tindra!


Pizza

Nu kom honey och med sig hade han en jätte Pizza :) Mmm va gottit det ska bli :)



Ser ni vad det är för pizza?


Tester inför julen

Dom har testat vilken julmust, glögg och pepparkakor som är godast.
Här nedan har ni resultatet.




På första plats kom: Hammars Julmust

Betyg: 7,2

Bryggeri: Hammars Bryggeri AB

Kommentarer: Bra balans mellan kryddighet och sötma, lång eftersmak, bra kolsyra, fyllig och mycket god, skummig, inte så speciell, lagom sötma.

 

Tro det eller ej men på andra plats kom: Eldorados Julmust

Betyg: 6,3

Tillverkare: Axfood

Kommentarer: God, något artificiell smak, fräsch och god smak, vuxen, bra eftersmak, inte så pjåkig.

 

På tredje plats kom: Apotekarens Julmust

Betyg: 6,2

Bryggeri: Carlsberg Sverige

Kommentarer: Okej smak, fint skum, något konstgjord smak, mycket bra, sötman känns artificiell, vuxen smak, kraftigt skum.

 

 


GLÖGG TEST


På första plats kom: Åkesson Kronovalls Slott

Betyg: 7,7

Pris: 138 kr/liter

Ursprung: Sverige

Färg: Tät, mörk brun färg.

Doft: Stor, kryddig doft med inslag av torkad frukt, ingefära, kaffe och choklad.

Smak: Mycket söt, smakrik, kryddig glögg med inslag av russin, fikon, choklad och kaffe.

Alkoholhalt: 15%

Kommentarer: Mycket god, härlig färg, kryddig och god, mycket bra, jättegod.

 

På andra plats kom: Dufvenkrooks Vinglögg

Betyg: 7,3

Pris: 78,66 kr/liter

Ursprung: Sverige

Färg: Blåröd färg.

Doft: Stor, kryddig doft med inslag av kardemumma, kanel, pomerans och ingefära.

Smak: Halvsöt glögg med inslag av kardemumma, kryddnejlika, ingefära, pomerans och vanilj.

Alkoholhalt: 10%

Kommentarer: Välbalanserad smak, klassisk, luktar ljuvligt, trevlig, lite saftsmak, välsmakande och behaglig, så här ska glögg smaka, mjuk och len, kanel, lagom söt.

 

På tredje plats kom: Blossa Starkvinsglögg

Betyg: 7,0

Pris: 85,33 kr/liter

Ursprung: Sverige

Färg: Mörk, brun färg.

Doft: Kryddig, aningen bränd doft med inslag av russin, nejlika, kanel och ingefära.

Smak: Mycket söt, kryddig smak med inslag av dadlar, kryddnejlika och ingefära.

Alkoholhalt: 15%

Kommentarer: Mums, bra sötma, kryddig smak, jämn och behaglig,

 

 

 

PEPPARKAKS TEST

 

 

På första plats kom: Kung Oscar Välkryddade

Betyg: 6,9

Kommentarer: Riktigt bra, god och gammaldags, god men något hård, helt okej, lite tjock, mycket god.

 

På andra plats kom: Annas Ekologiska Pepparkakor

Betyg: 6,3

Kommentarer: Mycket god och lagom tunn, traditionell, något trist, väldigt god, något söt och torr smak.

 

På tredje plats kom: Annas Orginal pepparkakor

Betyg: 5,9

Kommentarer: Vanlig pepparkaka, god smak, helt okej, något tam, god och krispig






Egna Smycken

Som jag nämnt förrut så tycker jag om att göra mina egna smycken. Har inte gjort nått på länge nu men jag funderar på om jag ska ta upp det igen. Det är så kul att sitta och pyssla med nått om kvällarna och framför allt kul med egna smycken som ingen annan har :)

Jag gjorde smycken som: Halsband, armband, örhängen, fotlänk, ringar, maglänk, mobilsmycke och hårklämmor. Jag sålde väldigt mycket och tyckte att det var superkul att folk tyckte om det jag gjorde :) Jag funderar som sagt på att ta upp det igen för just nu när jag pluggar och inte jobbar så mycket så kan det vara skönt att ha en hobby som man kan sysselsätta sig med.

Jag gjorde smycken i äkta pärlor, glaspärlor, kristaller, sötvattenspälor, swarowskikristaller, plast pärlor, äkta guld & silver kedjor/länkar, berlocker etc.




Jag tycker att
Varje smycke som jag gör är unikt och det ligger mycket arbete bakom det


Honey kommer hit i kväll :)

Prata precis med min honey och han ska komma hit snart :) Vi ska ha en riktig mys kväll i kväll :) titta på idol och äta massa gottit :) Han skulle försöka ladda hem dom nya Heroes avsnitten också, som jag har längtat efter dom va. Har bara sett det första dubbel avsnittet men nu väntar en massa nya avsnitt :) kul, kul

Tycker ni också att Heroes är bra?



Tindra, Nisse & Tilda

Släppte ut katten och Tindra tillsammans, ville se hur dom fungerade och det gick väldigt bra måste jag säga fast än att det var ombytta roller hehe katten jagade Tindra, brukar ju va hunden som jagar katten :)

Tindra va den som var mest tillbaka dragen men det kan jag gott förstå för kattens klor är inte och leka med.



Släppte sedan in katten och tog ut Tilda för hon stod och gnällde
vid dörren. Jag släpper inte Tilda & katten tillsammans för Tilda är
allt för på katten och då blir det bara synd om katten hehe. Tilda
är inte jätte förtjust i katter.




Tindra springer hack i häl efter Tilda när vi är ute

Hon känner sig så trygg hos Tilda :)


Hämtat posten

Va ute och hämtade posten precis, hatar när man får räkningar som kommer såhär innan löning. Aja va ska man göra. Det är bara att betala och se glad ut. Tindra fick följa med också :)


Tindra färdig för att gå ut :)




Lill skruttan fick span på grannens hund när vi var ute




Fredag

I dag är jag lite trött faktiskt, somna rätt sent i går. Och alltid när jag somnar sent så ska det alltid ringa på dörren tidigt på morgonen...varför det så för? Jag hasade mig ur sängen i morse då det ringde på dörren, tog på mig min morgonrock öppnade sedan dörren och där stod den där gubben som var hos mig häromdagen och fixade min värmefläckt här hemma. Han ville bara kolla så att det funka och så skulle han fixa en sak med den, vad han fixade vet jag inte. Satt mest som en zombi i soffan och bara svarade mmm på allt han sa hehe.

Har precis varit ute med hundarna också så dom fått leka av sig lite. Det är rätt skapligt väder hos mig i dag, solen tittar fram lite och vinden ligger stilla.

Skulle ju gjort ett prov i dag men jag har som sagt inte fått tag på min lärare. Tror nog att hon har blivit sjuk eller nått. Kanske har hon fått svininfluensan? Usch, nä det hoppas jag inte. Men men jag kan inte göra mycket mer än att vänta på att hon mailar mig tillbaka.


Halsband

Coola halsband med små söta saker på.
Jag hade gärna haft nått av dessa halsbanden runt min hals.
Kanske halsbandet med dom söta rosa ballerinaskorna och rosetten :)







Sockersöta klänningar

Ååå jag skulle vilja ha allihopa
Vist var dom fina?







Har pluggat lite

Har suttit vid datorn nu ett tag, har påbörjat ett arbete som jag hoppas att jag ska bli färdig med denna veckan. Min mage börjar prata lite med mig nu så jag tänkte ge mig ut i köket och se om jag hittar nått gott att äta. Blir antagligen te och smörgås igen hehe :)


Har inte fått svar angående provet :(

Nu är mammas pojkar slut, tråkigt nog. Hade gärna velat se alla avsnitten efter varandra :) men men det går ju inte. Nästa vecka så ska vissa av tjejerna få flytta in i en spa stuga av nått slag har jag för mig att dom sa och det ska bli spännande och se vilka dom väljer.

Jag har fortfarande inte fått nått svar av min lärare om jag ska göra provet i morgon, blir lite irriterad faktiskt eftersom det är sista dagen som jag kan göra provet på för på måndag sätter hon slutbetyget i den kursen. Jag har mailat henne ett flertal gånger men inte fått något svar :(


Te & smörgås

Nu ska jag göra mig lite te och en smörgås. sedan ska jag sätta mig i soffan och invänta mammas pojkar som börjar strax. Ni missar väl inte det?

Hörs efter lite senare


Söt liten webb butik

Har hittat en söt liten webb butik som säljer bland annat dessa nedan



Jätte söta ljushållare

På den första står det : Njut av nuet det går inte i repris
På den andra står det: Det är aldrig för sent att få minnan för livet



Denna serien skulle jag vilja ha ståendes i mitt kök
Jätte fin tycker jag att den är



Här är en lite mindre serie om man nu inte vill ha en så stor som den ovan.

Det finns mängder av andra delar som man kan pussla ihop som man själv vill,
man måste ju inte ha det så som på bilderna.

Mycket mer fint hittar ni hos

Hemma hos Tindra

Väldigt fint namn det var på webb butiken måste jag säga hi,hi
Samma namn som min chihuahua heter :)



Twilight Umbrella

När vädret är fult finns det ju ingen anledning att ditt paraply inte kan vara fint.

Twilight Umbrella ser vid första uppfällningen ut som vilket svart paraply som helst men med ett simpelt tryck på skaftet är du plötsligt en lysande stjärna bland paraplyägare. Paraplyets ovansida och insida är bestrött av fiberoptiska lampor som glittrar likt en alldeles egen liten stjärnhimmel du bär ovanför huvudet.

 

Och en sån soft grej kan ju liva upp vilken regnig dag som helst!

Dessutom så syn du ju bättre också :)


Twilight Umbrella finns med vita lampor eller lampor som skiftar genom hela färgspektrat.



Finns att köpa här för 399 kr


Tindra i sin jul dress!

Här har ni några av korten som jag tog i dag. Tror inte att jag ska använda några av dessa korten till mina jul kort i år. Hatar att jag inte har en bättre kamera asså.

Ska hälsa på min pappa snart så jag ska nog låna hans kamera istället.

Men såhär ser hon ut i sin jul drees i alla fall





Sötnosen min :)


Har pratat i telefon

Har suttit i telefon ett bra tag nu med en vän och beklagat mig över hur ont jag har i mitt huvud hehe. Har också tagit lite bilder på Tindra i hennes nya jul dress, tänkte att jag skulle beställa lite julkort snart och tanken är att hon ska få pryda julkorten :)

Ska strax lägga upp bilderna på henne så ni får se hur hon ser ut!


Jävla huvudvärk

Det är inte så många som besökt min blogg i dag, brukar ha betydligt mycket mer besökare hos mig. Men kanske är det för att jag uppdaterat för tråkigt och för dåligt.

Nu ska jag ta mig en till tablett mot min huvudvärk den börjar nämligen komma tillbaka nu igen :(


Årets sexigaste man

Varje höst utser den amerikanska veckotidningen PEOPLE årets "sexiest man alive". I år går äran, för andra gången, till skådespelaren Johnny Depp.

Tycker ni Johnny Depp är årets sexigaste man
eller finns det kanske någon ni tycker är sexigare?



Jag tycker han är en riktig snygging :)


Donuts

Det va inte länge jag var ute med hundarna för det regnade så mycket och sen var det knappt att jag fick ut dom hehe, dom gillar absolut inte när det regnar.

Men nu ska jag smaska i mig dessa två donuts ringarna :) mmm det ska bli så gott va, var jätte längesedan som jag åt donuts.

Gillar ni donuts?



Huvudvärken nästan borta

Receptet som jag la upp i förra inlägget är verkligen skit gott kan jag lova er, ni måste testa det nångång :) Min huvudvärk har försvinnut lite så jag tänkte att jag skulle ta mig en liten promenad med hundarna. Inget kul väder att gå ut i för det regnar här i dag usch.

När jag kommit tillbaka från promenaden tänkte jag visa er vad jag ska mumsa i mig för nått :)


Jag är med & tävlar

Jag är med och tävlar hos söta Foki om en Iphone i sammarbete med Mrgizmo



Första pris - En Iphone med valfritt Iphone tillbehör
Andra pris - Nonstop-hörlurar (3 personer kommer att få 2:a priset)

Om jag vann så skulle jag vilja ha detta söta Iphon tillbehöret

Hoppas Hoppas Hoppas
Vill så jätte gärna ha en Iphone


Så skynda er in hos Foki och va med och tävla
Hon drar vinnarna på Söndag den 22/11-09


I Will Always Love You

Jag bara älskar denna låten och lika så filmen Bodyguard
Vad tycker ni om filmen?




Hej på er

Vakna vid nio i dag och har bara tagit det lugt i dag det har varit jätte skönt. Har lite ont i huvudet men ja hoppas att det ska gå över snart. Har tvättat lite kläder här hemma, myst med mina hundar och tittat lite på tv.

Avbokade mina biletter till New Moon på lördag också.... igen hehe, men ja var tvungen för jag hade helt glömt av att jag ska på midda på lördag. Vet inte när jag ska boka nya biljetter men kanske blir det i veckan som kommer.

I dag så måste jag verkligen plugga till mitt prov som jag antagligen har i morgon, har ej fått nått svar av min lärare om jag ska göra det i morgon, lite frustrerande är det eftersom det är sista dagen som jag kan göra provet för på måndag så sätter hon slutbetyget i den kursen. Aja jag hoppas att hon mailar mig nu under eftermiddagen.

Nu ska jag göra mig en kopp te och ta en huvudvärkstablett.


Jag tänkte nana nu

Ne nu tänkte jag krypa ner i ming säng och sova, så tråkig är jag i dag. Men jag är så jäkla trött det var knappt att ja orkade hålla upp ögonen till bonde söker fru. Brukar ju annars sitta uppe till minst ett två nånting. Ska ta mig en sista sväng med hundarna nu innan det är nana dax.

Så vi hörs i morgon
Natti Natti
på er.


Somna aldrig

Jag somna aldrig i soffan vilket kanske är ganska bra för då kanske jag kommer i säng i tid i kväll.

Tänkte visa er min nya fläckt jag fått upp här hemma. Inte för att det är intressant men eftersom jag skrev om den i morse så måste jag ju visa hur det slutade :)

Och det slutade med att efter ca 5 timmar så var min nya värme fläckt uppe. Här nedan är den nya fläckten och den är jätte bra, den bara sprutar värme ur sig :) me like!

och här under är den gamlma




Måste vila

Ne nu måste jag vila lite är så trött nu va, tänkte att jag skulle försöka vara vaken så jag kan lägga mig i tid i kväll men jag känner att det bara inte går hehe, mina ögonlock åker bara ner hela tiden. Så nu ska jag lägga mig i soffan och vila en timme.

Men vi hörs efter bonde söker fru för det ska jag inte missa.
Ska ni se bonde söker fru?


FÅ EN VITAMIN KICK AV MATEN

 

Med mörkret brukar trötthet, förkylningar och nedstämdhet komma som ett brev på posten.


SÅ FÅR DU I DIG VITAMINER OCH MINERALER

 

A-vitamin: Rödgula och mörkgröna grönsaker, ägg, smör, fisk, lever och fiskleverolja, morötter, aprikoser, spenat och persilja

B-vitamin (alla 7 b-vitaminer): spannmål, groddar, ärtor, ägg, bönor, kött, mjölk, baljväxter, grönsaker, fullkorn, lever, mjölkprodukter

C-vitamin: Citrusfrukter, potatis, vitkål, paprika, bär, kiwi, tomater

D-vitamin: Fisk, fiskleverolja, äggula och D-vitaminberikade mjölkprodukter

E-vitamin: Ärtor, bönor, groddar, vegetabiliska oljor, jordnötter, havre, broccoli, sojabönor, frön, ägg och grahamsmjöl

Kalcium: Mjölk, mjölkprodukter, mörkgröna grönsaker, baljväxter, tofu. Lax, nötter, rotsaker, broccoli

Magnesium: Gröna grönsaker, baljväxter, fullkorn, råris, sojabönor, nötter, bitter choklad

Järn: Spannmål, kött, torkad frukt, mörkgröna bladgrönsaker, lever, njure, kakaopulver, bönor, mörk choklad, skaldjur, nötter, rött kött och äggula

Zink: Kött, fisk, grönsaker, fullkornsprodukter, inälvsmat, champinjoner, ostron, ägg, frön, nötter

 

 



Creme eller Svart Poncho

Jag vill ha dessa två. Men om jag ska välja en så får det nog bli den creme färgade ponchon.
Vilken gillar du bäst?




Finns hos chique för 699 kr


Hemma från jobbet

Precis hem kommen från jobbet, jag han inte skriva innan jag stack för det blev lite brådis. Shit va trött jag är nu, vet inte om jag klarar av att hålla mig vaken tills bonde söker fru i kväll. Funderar faktiskt på att lägga mig och vila en stund. Fick ju som sagt inte så mycket sömn i natt.

Såhär ser jag ut i dag i alla fall, jag ser lite ledsen ut på bilden men det är jag inte hi,hi jag orkade inte ta om en massa kort utan det blev som det blev.
Körde på svart/vitt i dag





Visste ni att

 

7 GELÉHALLON = 100 KALORIER

 

Visste du att 7 geléhallon ger dig lika mycket energi som du får i dig av 400 gram sockerärtor? Båda innehåller 100 kalorier, men av sockerärtorna får du dessutom i dig vitaminer, mineraler och en volym som du känner mättnad av medan geléhallonen endast ger dig energi i form av socker.

Det kan vara intressant att jämföra olika livsmedel som motsvarar samma energi. Det ger en förståelse att volymen kan variera en hel del men energimängden är densamma. Mättnaden blir också en annan om man jämför hur man känner sig efter sju geléhallon eller efter nästan ett halvt kilo sockerärtor. För att göra av med 100 kalorier motsvarar det en halvtimmes promenad.

 

Detta ger dig cirka 100 kalorier:

 

7 geléhallon

400 gram sockerärtor

18 gram mörk choklad

1 småkaka (20 gram)

1 glas juice (2 dl)

5 skivor skinka

10 tomater

2 äpplen

1 banan

1 kg gurka

400 gram grönsaker (broccoli, blomkål etc)

4 morötter

2 skivor 17 % ost

½ dammsugare (20 gram)

1 dl kokt ris

1 ½ dl kokt pasta

38 gram köpt pizza

80 gram biff

 



Angelina Jolie & Brad Pitts smycken

Angelina Jolie och Brad Pitt kan numera utöka sina meritförteckningar med ytterligare en yrkesroll: smyckesdesigners.

Paret har tillsammans med den brittiska juvelerarfirman Asprey tagit fram örhängen, halsband, armband, ringar, skedar och till och med en elegant äggkopp.

Liksom mycket annat i skådisparets liv är smyckeskollektionen ett sätt att samla ihop pengar till välgörenhet. Intäkterna kommer att gå till Education partnership for children of conflict, en organisation som hjälper barn i krigshärjade länder.

Enligt tidningen People fick Angelina inspiration till smyckena från en ormring som hon fick då hon födde dottern Shiloh 2006. Ringen sades symbolisera trygghet för en mamma och ett ofött barn.

 

 

Hittade ett armband på Chique som är ganska likt deras orm smycken

och det kostar 329 kr

 

 



Klockan 7:30 ringde det på dörren

Jag borde inte va vaken nu...jag är inte vaken nu hehe, fast denna tiden är normalt att gå upp vid, men inte i dag. La mig strax efter ett i går satte på en film klockan var lite över två då jag stängde av datorn. Tror ni ja somna sedan då?...det rätta svaret är NEJ. Jag låg asså och vred och vände mig i sängen fram tills klockan var fem i morse.

Klockan halv åtta ringde det på dörren......Allvarligt tänkte jag säg inte nu att det är killen som ska fixa min värmefläkt eller va det nu heter som sitter uppe på min vägg i vardagsrummet....Jo vist är det han. Jag vet inte vad jag sa till han i morse när jag öppna dörren men det var nått i stil med: Gå du bara in så går jag och sover igen, för jag är inte vaken HAHA det var det enda jag sa, jag hälsade inte ens på han HAHA va pinsam jag är.

Självklart kunde jag ju inte gå och lägga mig, ja menar tänk om han vill fråga nått hehe, och för det andra så va han inte så tyst heller. Det bankades och knakades och borrades och brötades och mumlades utifrån vardagsrummet. Så jag gick upp och gjorde i ordning lite frukost och nu sitter jag här vid datorn och skriver.


Jag fick taget ett kort på min fläkt innan han skulle byta ut den, den som sitter på väggen nu är
alltså sönder eller ur funktion kanske jag ska säga. Såhär ser den ut och den ger mig värme i hela mitt hus. Har alltså inga element här hemma.


bye, bye gammla fläkt



Natti Natti

Nu har jag och Veronica suttit i min soffa och sminkat varandra haha fråga mig inte varför vi kom på det såhär mitt i natten men det gjorde vi, och kul var det, kändes som om jag var 10 år igen haha.  Tyvärr så vågar jag inte lägga upp några bilder på hur vi såg ut. Men jag kan ju säga som såhär att det var ingen vacker syn. Jag såg ju fan halvt ihjälslagen ut HAHA.

Ser nu att klockan är över ett och jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Somna lär jag inte göra så en film får det nog bli och förhoppningsvis somnar jag till filmen.

Natti natti på er alla

(Och sorry för sådan dålig/tråkig uppdatering men ibland så får det bli så)


Usch va tråkigt det är att plugga

Jag har suttit och pluggat en bra stund nu men det känns som att ingenting fastnar i huvudet på mig. Jag tror jag är för stressad av att jag ska göra provet på fredag och känner att jag inte kommer klara det. Jag är också medveten om att jag är väldigt sent ute med och börja plugga, bara två dagar innan provet...inte bra. Brukar annars börja plugga ca två veckor innan jag har prov. Aja det får gå som det går, man kan ju alltid göra om provet i sådana fall.

Min vän är ju också här i dag och hon ska stanna över natten, känner att jag vill vara lite social med henne också och inte bara sitta vid bloggen. Jag tänkte nu göra iordning lite mera te till oss och sedan tänkte jag lägga mig i soffan och titta lite på tv med henne.

Men natt människa som jag är så skriver jag säkerligen nått inlägg till innan jag lägger mig. Fast det får inte bli för sent i dag, ska jobba i morgon och in till stan en snabbis.

Men jag vet ju hur detta kommer sluta haha, att jag sitter här vid bloggen och skriver klockan ett två på natten ändå hehe.


Dålig uppdatering

Jag vet att det har blivit lite dålig uppdatering i dag men min kompis har glömt sin dator hemma och jag är då så snäll och lånar ut min dator till henne^^ Just nu så tänkte jag sätta mig och plugga lite. Har ett prov på ferdag (antagligen) och jag har inte ens börjat plugga än.

Men för hoppningsvis så blir det lite bättre uppdatering lite senare i kväll.


Klar

Nu har jag gjort webbundersökningen och den tog väldigt lång tid att göra. Trodde aldrig att frågona skulle ta slut^^ Men nu är den klar och det är skönt. Nu tänkte jag låna ut min dator till min vän Veronica som är här, hon ska skriva lite i sin blogg. Så jag tänkte göra mig en kopp te nu sen sätta mig lite i soffan och titta om det går nått bra på tv.


Webbundersökning

Nu ska jag sätta mig och göra en webbundersökning om diabetes, det är en väldigt stor undersökning och kommer ta ca en timme att göra. Men jag gör den så gärna om det nu skulle hjälpa :) Givetvis får jag också betalt för att genomföra undersökningen. Lite extra pengar skadar ju aldrig :)

Hörs om ett tag


Har bokat om mina biljetter till New Moon

Skulle ju gått på New Moon nu på fredag men min vän kunde inte så jag avbokade dom och bokade nya på lördag i stället. Jag kunde ju gått och sett den på fredag med min honey men jag kände att jag ändå hade lovat min vän att se den med henne :) Så på lördag klockan 22:00 bilr det. Har jag väntat i ett helt år på att se New Moon så kan jag lika väl vänta en dag till med att se den :)



Hej på er

Jag har inte kunnat skriva för en nu för jag har haft fullt upp här hemma. En Telia gubbe har varit här hos mig och fixat nått med ledningarna och så har mitt internett cpat sig. jag blir galen på 3 snart. Internetet vägrade gå igång i morse så jag satt i telefon med dom i en timme.

När jag väl fick igång internetet så svarade jag på lite kommentarer här i bloggen som jag fått och efter det skrev jag ett ganska långt inlägg om vad jag gjort i dag men då helt plötsligt dog hela datorn, jag hade glömt att batteriet var dåligt och inte satt datorn på laddning (frustrerande).

Men iallafall så orkar jag inte skriva om hela inlägget så det blev väldigt kort nu. Min vän kom också precis hit och vi sitter och äter pizza och tittar på Helens små underverk just nu.

Återkommer om ett tag då min ilska lagt sig haha, för just nu hatar jag min dator.


New Moon På Fredag

Nu har jag bokat biljetter till New Moon som har premiär på fredag och jag har längtat sååå mycket till den filmen va. Ska bli så himla kul att se den. Hoppas nu bara min vän som ska följa med mig orkar se den klockan 00:00 på natten haha. Det fanns inga tidigare biljetter kvar. Men kan inte hon så blir det jag och honey som kommer se den :)

För se den DET SKA JAG.

Ska ni se den? Har ni bokat biljetter?

 



En näsa på väggen

HAHA, Ja jag har då hittat en rolig grej. En näsa som man fäster på väggen på toaletten och som du sedan fyller med duschkräm. Du trycker sedan på näsan och ut kommer duschkrämen rinandes ur näsborren HAHA.

Va tycker ni om den? Hade ni velat ha
en näsa på väggen hemma hos er?




HAHA skit cool


Inget för er som inte är VIN fantaster

Vin + luft = bra
Vin + luft + snabbt = ännu bättre


Vin måste, precis som vi människor, andas. Dock inte för att kunna leva utan för att kunna smaka bättre.


Genom kontakt med syre kommer nämligen vinets verkliga smak och arom fram. Allt det gottiga helt enkelt. Ni vet jord, kåda, kotte, eld, ekplanka, citrus och allt vad det kan vara. Därför bör vinflaskor öppnas ett bra tag innan vin ska drickas.

 

Och det har man ju inte alltid tid med.


Så när den spontana lusten till ett glas gott vin dyker över dig är Vinturi Vinluftare din nya bästa vän. Med sin snillrika konstruktion* luftar den ditt vin lika snabbt som det tar att hälla upp ett glas. Låt helt enkelt vinet rinna igenom tratten så tillförs exakt rätt mängd syre i exakt rätt hastighet och resultatet blir, exakt, ett gott glas vin. Färdigt att hälla i munnen, rulla runt bland smaklökarna, mumla något om "mulligt sval i grönäpplig stil", svälja och vara glad.

 

 

Så vad tror ni vin fantaster där ute, hade detta vart något?



Mysigt i vinter

Jag har hittat en super mysig kofta som jag väldigt gärna vill ha och helst vill jag ha den nu, nu, nu haha



Sen hitta jag en mysig Poncho som också väldigt gärna får flytta in i min garderob :)




Nu - tv

Nu tänkte jag sätta mig och titta lite på tv, Paradise Hotel kommer ju klockan 22:00 ska ni se på det? Tindra springer runt här hemma och leker med sin rosa pip boll som är sååå himla rolig enligt henne, jag har däremot tröttnat rejält på pipandet haha.

Hörs lite senare


Inte viste ni att jag spelar Piano ;)

Jag kom in på en tjejs blogg och hon hade ni vet en såndär ipod på sin blogg där det var massa musik på och en av låtarna som var på var Edward's lullaby - River flows in you by Yiruma.

En låt som jag tycker är otroligt vacker så jag var ju bara
tvungen att lära mig den på piano :)

Lyssna och njut!

Jag kan spela denna låten på mitt piano om och om igen här hemma

för den är så vacker :)



Tindra som Valp

Tänkte visa er lite bilder på min lilla Tindra som valp :)

(Observera att Tid & datum på korten ej stämmer)
Jag köpte en ny kamera samma dag jag köpte Tindra. Försökte få bort tid + datum men
kameran ville inte göra som jag ville haha så helt plötsligt stod det en annan tid ett annat datum på kameran, orkade inte leta i manualen, så jag lät de stå där haha.
Lite tråkigt är det eftersom tid + datum kommer ivägen för massvis med fina kort :(



På dessa tre ovanstående bilderna är Tindra 8 veckor gammal





På dessa 5 ovanstående bilderna är hon 10 veckor gammal. Om ni undrar
vad hon har på sig så är det en halv strumpa som jag klippte sönder
haha.



På dessa 4 ovanstående bilderna träffar hon Tilda för första gången
och hon är 10 veckor gammal




Här är hon 12 veckor gammal och sitter i famnen hos min kompis dotter



Och såhär stor är min lilla tös i dag :)


Tråkig nyhet

Nu har jag ätit lite mat. Det blev resterna från i förrgår, skinksnitzel med ris och kantarellsås. Jag hade två hundar dreglandes nere på golvet hehe. Min lilla hund dreglar visserligen inte men det gör min stora hund, och det är inte lite heller haha. Tur att hon inte dreglar hela tiden utan bara när det är mat :) hi,hi

Jag har fått reda på en jätte tråkig nyhet och det är att min underbara bror kanske ska flytta och det är inte en liten flytt heller utan ända ner till Sweich. Han har kanske fått ett jobb där nere och då blir han tvungen att flytta dit. Men dom kommer bo väldigt fint där nere. Två timmar till Italien (venedig) och två timmar till Alperna för att åka skidor. Men va jag kommer sakna honom och hans barn och flickvän fru menar jag.
Men självklart kommer jag att hälsa på dom :)


Venedig underbart vackert :)



Alperna lika så :)

Så trivas lär dom ju säkerligen göra, men jag kommer gråta när dom flyttar hehe,
nä men det kommer kännas så tomt utan dom här och deras underbara barn,
Alicia och lilla Isac usch va jag kommer sakna dom :(
Älskar er alla så himla mycket :)


Nailart

Jag blev väldigt sugen på att klicka hem lite olika dekorationer till mina naglar. Det är ju så fint och så är det riktigt kul att hålla på med naglarna, resultatet blir ju oftast väldigt fint också :)






Men just nu så räcker inte pengarna till. Får bli lite senare
framöver :)


Nu är dom färdiga

Så nu har jag målat om och filat ner mina naglar en bra bit. Har aldrig haft såhär korta naglar, men dom växer sig snart till den längd jag är van vid. Fast det är rätt skönt att ha såhär korta naglar måste jag säga :)

Såhär såg mina naglar ut för ca en timme sedan hehe
Vissa är av och de svarta lacket är avskavt
på många ställen.



Usch va fult, ser ni den nageln i mitten, den var bland annat av.

Här nedan har ni resultatet av mina nya naglar.
korta och ja vet att ja målat utanför men det ska tas bort när
lacket har torkat helt, det är mycket lättare att ta bort
det som hamnat utanör när det väl torkat tycker jag.

Det var svårt att fånga den brons/guldiga färgen som jag nu
har på mina naglar, men man ser på ett ungefär
hur färgen är.



Fixa naglarna

Jag funderar på om jag ska fixa mina naglar nu. Har svart naglar just nu men lacket är väldigt avskavt och vissa av mina naglar har gått av halvt uppe på kanten hehe. Dom behöver som sagt filas och målas om.

Återkommer om en liten stund med före och efter bilder på mina naglar :)


New Moon 20 November

Om bara några dagar, närmare bestämmt på fredag så kommer New Moon på bio och jag ska försöka få tag på biljetter till den.
Ska ni se New Moon?


 



Tindras nos

Jag fick inte världens bästa bild på Tindras nos men det syns ju lite i alla fall. Jag fattar inte vad det är hon har gjort? Och jag hoppas att det ska läka ihop snart.
Hoppas hon inte får ett ärr där.




Ser ni den lilla pricken på hennes nos? Det är liksom bortskavt typ.


Oxbotten & en skadad Tindra

Sitter i soffan med datorn på bordet och teven på hehe. Måste ju ha igång datorn samtidigt som jag tittar på tv. Sitter och äter min lunch, smörgås med oxbotten salami och skagenröra på och till det dricker jag svart skogsbärs te. Jätte jätte gott :)

I går upptäckte jag att Tindra skadat nosen sin, på vad vet jag inte men hon verkar inte ha speciellt ont där heller. Jag kan lätt röra vid nosen utan att hon rycker till eller drar ifrån. Jag hoppas att det snart ska läka ihop och att hennes nos blir svart åter igen. För just nu är hennes nos lite rosa,
ska ta en bild så ni får se hur det ser ut.

Här är min lunch



Natti Natti

Nu ska jag göra mig en kopp te och efter det så ska jag krypa ner i min säng och läsa lite. Håller just nu på att läsa Ljudet av ditt hjärta av Stephenie Meyer, tredje Twilight boken.
Natti Natti


Vet ni vad

På några minuter fick jag övertalat honey att stanna hos mig en till natt :) Han hade inte med sig sina arbetskläder till mig så därför var det egentligen bäst att han sov hemma i dag. Men nu stannar han, visserligen får han åka lite tidigare än vanligt till jobbet i morgon eftersom han måste hem först och hämta sina arbetskläder innan han sticker till jobbet.

När man bor i ett hus som jag gör så kan det kännas rätt ensamt, än när man bor i lägenhet. Det är alltid tyst här och väldigt mörkt, speciellt nu när vintern närmar sig, och då är det väldigt gott att ha min honey här, känns liksom lite tryggare :) Vist jag har mina hundar så ensam är jag ju inte men det är gott att ha någon att prata med som svarar än tillbaka HAHA vilket mina hundar inte gör :)



Home

Nu är vi hemma igen. Filmen 2012 var jätte bra, väldigt coola effekter! Har ni inte sett den så gör det. Efter bion så svängde vi in på Mcdonalds, honey var lite sugen på en hamburgare och jag testade dom nya hjärtanenen med en jätte god ost inuti som kommit in, skiiit goda var dom.

 

Nu ska min honey åka hem så jag ska säga hej då till honom. Hörs om ett litet litet tag.



Redo för 2012

Så nu är jag redo för att gå på bio :) Jag orkade inte duscha håret för det tar sån tid att torka det. Men såhär ser jag ut i kväll.

Ser nu att det är nån skit på linsen på kameran. Ni ser den stora pricken på höger sida av mig (typiskt)





Hörs när jag kommer hem, filmen är ca 2 tim 40 min lång och börjar klockan sju
i kväll men vi ska hämta biljetterna klockan sex.
Är hemma efter tio nån gång i kväll.


Kram Kram


Nu duschen

Ne nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning lite innan vi ska på bion. Kanske hinner jag skriva ett till inlägg innan jag åker men jag kan inte lova nått.



2012

Här har ni trailen på 2012 som vi ska se på bio i dag.
Tror ni att jorden kommer gå under 2012?




Hej på er!

Sorry för att jag inte har skrivit för än nu men det är för att jag varit med min honey. Vi vakna vid elva i dag och gick upp och åt en god frukost. Efter frukosten så satte vi på en film, vi såg Marley And Me. Helt underbar film, den är både rolig och sorgsen. Efter filmen tog vi en lång promenad med hundarna, vi gick ner till stranden/vattnet (bor väldigt nära havet). När vi väl va hemma så satte vi oss i soffan och funderade på vad vi skulle göra i dag, och vi kom fram till att vi skulle gå på bio i dag, jätte kul och mysigt ska det bli :)

Vi ska se 2012 och jag har hört att den ska va jätte bra! Bion börjar klockan sju i kväll men vi ska hämta biljetterna vid sex tiden.


Natti Natti

Visit GlitterJoy.com




En nybadad Tindra

Tänkte ju att jag skulle göra mig i ordning för kvällen och sedan krypa ner i sängen, men först tog jag en sista runda med hundarna och vad gör Tindra då, jo hon rullar sig i nått äckligt, gegigt och fruktansvärt illaluktande gojs. Det var inte bajs ja tittade med min ficklampa haha. Så jag var ju bara tvungen att bada henne. Tur att Tilda inte är en sån hund som rullar sig haha, hade varit jobbigt att tvätta en så stor hund nu så sent på natten.

Men nu luktar mitt lilla hjärta gott :)




Nybadad och söt!


Ostkaka!

Sitter just nu i min säng med datorn i knät och äter ostkaka, love it. De sååå gottit med ostkaka. Väntar också på att min honey ska komma fast de lär han ju inte göra på den närmaste timmen i alla fall. Han kollar som sagt på en kampsports gala i kväll och den skulle vara slut vid halv två nånting.

Funderar på om jag ska göra iordning mig för kvällen snart och krypa ner i min säng med mina underbara hundar och sätta på en film.




Det smakar godare än vad det ser ut HAHA!
Gillar ni ostkaka?


Lady Gaga - Bad Romance

Vad tycker ni om Gagas nya låt? Jag tycker den är bra och videon är ball!

Kolla in den om ni inte sett den



Läckra Klänningar

Hitta ett par skit coola klänningar.

Korta klänningar med paljetter över framsidan och helsvart på baksidan. Bred mudd nertill och halterneck som övergår till en snygg kedja på ryggen.





Klicka på den bilden av klänningen du vill se lite mer av!


Sött från Friis & Company

Sött sovset från Friis & Company finns i storlekarna S, M, L, XL
Jag skulle väldigt gärna vilja ha denna rosa!





Finns att köpa här


REA på hund & katt Godis

Nu är det jätte REA på hund och katt godis hos Swecat. Så är du en hund eller katt ägare kika gärna in där och se om du hittar nått gott!
Deesa nedan är hund godis.




KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL HUND GODISET

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL KATT GODISET


Prata precis med

Min honey som skulle kommit hit men tydligen så går det nån kampsports gala på tven i kväll och jag hade inte den kanalen hemma. Men han kommer antagligen hit efter galan, beror på om jag är vaken eller inte. Galan slutar vi ett nånting i natt. Aja jag är säker vaken, så som jag vänt på dygnet haha.


Pepparkakor!

Skulle precis gå ut till köktet för att se om jag hade nått gott hemma så fick jag syn på en röd burk på diskbänken. Hade helt glömt av att jag i går köpt en burk med pepparkakor hi,hi. Vad glad jag blev :) Det är ju så himla gott med pepparkakor och ett kallt glas mjölk.



Mmm så gott!
Har ni ätit pepparkakor i år än?
Dessa var mina första i år!


Jacka eller väst till Tindra?

Jag är sugen på att köpa en jacka eller en väst till min lilla Tindra men jag vet inte vilken jag ska välja, jackan är en stor favorit faktiskt, otroligt söt är den. Tindra har en exakt sådan fast vit jacka men den är för liten för henne nu. Vilken gllar ni bäst?





Jag vill ha

Kikade runt lite på Nellys sida och jag hitta massor av saker och kläder som jag skulle vilja ha. Bland annat dessa nedan.

 



Nu är jag klar

Nu har jag städat här hemma, men jag orkade inte moppa golven, så det får jag göra en annan dag. Det blev ingen skinksnitzel med mos utan det blev skinksnitzel med ris och kantarellsås.
Jätte gott! Speciellt men mycket mycket sås :)

 

Min vän Veronica skulle kommit hit i kväll men det blir inte så. Men jag funderar på

att ringa min honey och fråga honom om han vill komma hit istället :)



Storstädning!

Nu ska jag storstäda här hemma. Det ser för J*vligt ut här igen. Det ska diskas eller a det gör ju diskmaskinen, men jag ska ställa ner det i diskmaskinen hehe. Sen ska jag vika ihop alla mina kläder som är utspridda lite var och stans här hemma och sedan ska jag dammsuga och tvätta golven. Efter de ska jag försöka ge mig på och laga lite skinksnitzel med potatis mos.


Christian The Lion

Detta är en sann historia och många ut av er har säkert redan sett den. Den handlar om två killar som adopterar ett lejon vid namn Christian. Christian växer och blir allt större. Dom kommer då överens om att föra över Christian till Afrika så att han ska få bli fri. Ett år senare besöker dom Christian och killarna är mycket väl medvetna om att Christian kanske inte kommer ihåg dom och vad som helst kan hända.

Titta vad som händer



Hej på er!

Hur mår ni i dag? Jag mår väl rätt bra faktiskt, de skulle i så fall va armen som jag fortfarande har ont i, fast inte lika mycket som i går så det är gott.  Jag önskar jag hade en video kamera nu va haha, min lilla chihuahua håller just nu på att jucka på sin lilla leksaks tiger haha. Min chihuahua är ingen kille, hon är en tjej.....och hon juckar haha.

Ne nu ska jag få ett slut på juckandet och ta ut hundarna på en liten promenad.



Natti Natti på er!

Nu är jag super duper trött. Att jag ens klarade av att hålla mig vaken i dag med så lite sömn i natt är ett under hehe. Men nu ska jag förhoppningsvis sova gott i natt. Allt hänger på hur ont jag har/får i armen.



Visit GlitterJoy.com




Vill ni veta något roligt?

Att ta på sig en långärman tight tröja är ingen bra ide när man ska vaccinerat sig mot svininfluensan. Varför?... Jo de ska jag tala om för er, JAG FÅR INTE AV MIG MIN TRÖJA NU, HAHAHA, jag skojar inte. Jag har så J*vla ont i armen nu va, kan knappt lyfta på den.

Vet ni vad jag fick göra då? ja menar jag kunde ju inte sova i den tröjan i natt hehe. Så jag ringde min mammi HAHA, hon fick komma hit och hjälpa mig av med min långärmade tröja plus mitt linne som jag hade under tröjan.



Ja vet att spegeln är skiiit smutsig hehe, en av smuts prickarna
hamna precis vid mina läppar så jag ser ju inte klok ut HAHA.
Men skit samma, denna tighta tröjan + linne
skulle i alla fall av.


Efter mycket åmande från min sida så var dom av :)
SKÖNT!!!
TACK SNÄLLA MAMMA



Tinkerbell And The Lost Treasure

Jag måste bara se denna filmen, Tinkerbell And tha Lost Treasure. Trailen är i väldig dålig kvalite men den går att se på, hitta ingen bättre än denna, alla andra var man tvungen att
få inbäddning på begäran.

Vet att den har kommit på DVD. Någon som sett den?



Hur ska jag slå in denna då?

Nu var Idol slut, för en stund i alla fall. Jag tyckte att det var lite synd om Reza i kväll. Hon fick kritik både på solo sången och när hon sjöng med Eddie. Jag tyckte att hon var duktig i kväll oavsätt vad andra tycker, vist hennes engelska är väl inte den bästa men va f*n i helhet så sjöng hon fantastiskt i kväll tycker jag :)

Aja skit i det nu haha, jag sitter just nu och håller på att slå in en leksak till den lilla killen som fyller två år. Han ska få denna söta hunden nedan som sjunger och pratar :) Med andra ord en hund som lär dig, haha! Men nu är då frågan, jag har ingen kartong här hemma som jag kan lägga den i eller nått annat passande. Hur ska ja då slå in den utan att paketet kommer gå sönder så fort man tar i den. Förstår ni vad jag menar? Den är hård på undersidan och baksidan men inte uppe på huvudet och framifrån...oj det där var detaljerat HAHA, de syns ju på bilden så det hade jag inte behövt förklara ju hehe. Men seriöst jag kommer inte kunna slå in den så att den inte går sönder haha.

Men men det får bli som det blir.

Synd att jag inte kunde spela in hur den sjunger & pratar för den

är verkligen hel mysig. Kanske har vissa av er sett den förrut?


Tindra ville va med igen & det är väl klart att hon fick :)

 



Underbar Tävling Hos Dustin Home

Jag fick ett mail från Bubbleroom om att Dustinhome tävlar ut ett presentkort på 15.000 kr

Detta kunde ju inte komma mer lägligt än nu. Gud så spännande detta ska bli :) Visserligen så är min chans att vinna denna kameran väldigt liten men jag ger ändå inte upp hoppet om den :) För denna kamera skulle jag så hemskt gärna vilja ha. Och jag har så länge pratat om att jag vill ha en ny kamera. När jag började blogga så skrev jag att jag ville ha en Nikon D40 men nu när jag har chansen att vinna en mycket bättre, nämligen en Nikon D90 och alla dess unika tillbehör så vill jag självklart hellre ha den. Jag hoppas nu att jag har turen på min sida.

Visserligen så är det fredagen den 13 i dag vilket betyder otur, så nu för detta säkerligen otur med sig, men jag hoppas att fredagen den 13 för med sig tur i stället.

Tävlingen avslutas 22/11-09



Jag har valt ut en kamera och inte vilken kamera som helst utan en grym kamera, nämligen en Nikon D90. Den kameran har en mängd sofistikerande funktioner för att uppnå ett bra resultat.

Klicka här för att komma till kameran



Dess CMOS-bildsensor i DX-format har 12,3 megapixel och EXPEED bildbehandlingssystem ger en fantastisk bildkvalitet för en mängd olika ISO-ljuskänsligheter. Med livevisningsläget kan man komponera och fotografera via den högupplösta LCD-monitorn på 3 tum, och ett avancerat system för motividentifiering och autofokusprestanda hjälper till att ta bilder med förbluffande noggrannhet. Filmer kan spelas in i Motion JPEG-format med den innovativa D-filmfunktionen. Att det går och filma med den är ju helt underbart, jag som så gärna vill börja med video inlägg här i bloggen. Kamerans stora bildsensor ger också filmerna en fantastisk bildkvalitet och man kan skapa dramatiska effekter genom att använda en mängd olika utbytningsbara NIKKOR-objektiv, från vidvinkel och makro till fisheye, eller genom att justera objektivbländaren och experimentera med skärpedjupet.

  • CMOS-bildsensor i DX-format med 12,3 megapixel och inbyggd självrengörande sensorenhet
  • Lågt brus mellan ISO 200 och 3200
  • D-filmfunktionen ger Motion JPEG-filmer med fantastisk D-SLR-bildkvalitet
  • Livevisning med kamerans högupplösta LCD-monitor på 3 tum och 920 000 punkter


  • Nikon D90 är verkligen utformad för att stimulera min passion för fotografi


    Draktränaren

    Den 26/3-2010 har draktränaren premiär och de verkar vara en typisk mig film
    HAHA, Love tecknat!





    Trodde jag skulle få sova lite

    Ja som trodde att jag skulle få sova en liten stund men nej då. Satt istället i telefon några timmar haha. Jag prata med bland annat min vän Angelica, hon hade en tråkig nyhet och det var att hon inte kan komma till mig den 16 Nov :( Hon skulle kommit och vart hos mig i en hel vecka då men tyvärr så blev hon tvungen att jobba på sitt extra jobb den veckan. Men men hon skulle försöka komma hit nån dag i alla fall :)

    Det är väl ingen ide att lägga sig och sova en stund för nu är ju klockan ändå så mycket och det slutar bara med att jag vänder på dygnet. Men jag kan inte lova mig själv att inte somna HAHA. Skulle inte förvåna mig om jag somnar ändå.

    Ne nu ska jag ut med mina hundar på en liten runda. Börjar känna att min arm börjar göra ondare och ondare efter sprutan. Men jag har inte fått någon feber eller frossa, hoppas nu att jag fortsätter må såhär bra, för sjuk vill jag då inte bli.


    Nu ska jag vila

    Jag är verkligen jätte trött nu. Fick inte så många timmars sömn i natt eftersom jag somna så himla sent och gick upp lite i sex i morse. Så jag tänkte lägga mig på soffan en stund och slumra till. Men först ska jag ta mig något att äta för min mage började precis och prata haha!


    Det snöar hos mig!


    Det snöar hos mig nu och jag var ju bara tvungen att gå ut med Tindra för hon älskar att jaga snöflingor. Tilda däremot skiter fullständigt i dom haha.



    Vi kom inte längre än utanför dörren innan hon började
    jaga snöflingorna HAHA.




    Här ser man inte att det snöar men det gör det, har bara en
    dålig kamera hi,hi.




    Men här fick jag allt med nån snöflinga! hon ska precis fånga
    den snöflingan som är framför henne :)




    Min lilla sötnos!


    Här vaccinerar jag mig mot svininfluensan

    Som ni ser så håller jag min hand på magen och det var för att jag trodde helt ärligt att mitt hjärta skulle hoppa ut där ifrån HAHA. Jag var fruktansvärt nervös inför denna sprutan. Men jag hade inte behövt vara det för den kändes faktiskt ingenting, jag blev verkligen chockad, ingenting kände jag. Nu efteråt så har jag bara lite ont i armen, känns typ som om jag har lite träningsvärk.

     

    Nästa vaccination mot svininfluensan sker om ca tre veckor.

    Eftersom jag är i riskgruppen

    så behöver jag dubbel dos.




    Äntligen hemma

    Nu har jag kommit hem från sjukhuset. Åkte vid sju tiden i morse hem till min bror för att han, hans fru och deras dotter också skulle ta svininfluensa vaccinationen i dag. Klockan var väl kvart i åtta när vi åkte från min bror och vi var framme ca åtta på sjukhuset. När vi väl kom in så var det ju världens kö. Vi fick stå upp och vänta i ca två timmar. När det väl var våran tur så visade det sig att min bror och hans fru inte fick vaccinera sig pga att denna vecka så var det bara barn och personer som var med i riskgruppen som fick vaccinera sig. Så det blev bara jag och lilla Alicia som fick ta den. Jag är ju i riskgruppen eftersom jag har diabetes.

    När vi väl kom in i rummet så blev jag självklart jätte närvös haha, jag kände verkligen hur jag skakade. Jag är väldigt rädd för sprutor, kan man kanske inte tro eftersom jag har diabetes och sticker mig dagligen, men det är skilnad när det är mina egna nålar etc. Så fort någon annan ska sticka mig så får jag nästan panik haha, känner då att jag inte själv har kontrollen och det tycker jag är jobbigt. Men nog om det nu hehe.

    Jag fick ta sprutan först, tyckte det var bra så att Alicia kunde se att det inte var farligt. Sen var det Alicias tur att ta den och hon var super duktig, är så stolt över henne :) hon sa ingenting. Hon var till och med duktigare än mig tycker jag och hon är bara tre år haha.

    Såhär ser jag ut i dag, min spegel är jätte skiten som ni kanske ser hehe, måste putsa den nu.

    Mina mys kläder hade jag på mig!

    Ska strax lägga upp en video där ni kan se när jag vaccinerar mig
    Mot svininfluensan.


    Mot sjukhuset

    Nu åker jag till sjukhuset för att vaccinera mig mot svininfluensan. Hörs när jag kommer tillbaka.


    Godmorgon

    Jag "lovar" jag är inte ens vaken när jag skriver detta haha, ska hoppa in i duschen så jag vaknar till liv. Har inte alls sovit mycket i natt, somna halv två nånting och gick upp för en 20 minuter sedan, så ni kan ju räkna ut själva. Ändå la jag mig tidigt i sängen i går, men inte f*n somna jag.
    Hörs nog igen innan jag sticker.


    Natti Natti på er!

    Ne nu ska jag nog krypa ner i min säng. Ska ju upp klockan 06:00 i morgon och åka och vaccinera mig mot svinet haha. Ska sätta på en film, tänkte se på Tinkerbell :) jag älskar verkligen tecknade filmer hi,hi. Givetvis inte allt som är tecknat men det mesta faller mig nog i smaken haha.
    Tycker ni om tecknat?

    Tinkernell är en väldigt mysig film kolla in trailen!





    Julmust!

    I går så drack jag för först gången i år julmust. Och det var så himla gott, jag älskar julmust. Visserligen så har jag Nygårdas julmust här hemma nu för det fanns bara den i affären när jag handlade i går. Annars brukar jag köpa Apotekarnas julmust.

    Har ni drukigt julmust i år än? Och vilken julmust gillar ni bäst, Apotekarnas eller Nygårdas?

    Tindra fick komma med på bild :) Hon blev så nyfiken på vad det var för flaska

    och stod bara i vägen hela tiden när jag skulle ta ett kort på den, så jag

    satte henne igemte flaskan så hon också fick komma

    med på bild hi,hi :)

    sötnosen min



    Godis

    Prata precis med min vän Veronica och hon sitter hemma och myser i sin soffa med en massa gott godis, så jag var ju bara tvungen att kolla om jag hade nått gott själv hemma. Hitta i alla fall inget ätbart godis i mitt skafferi HAHA. Men tydligen så hade honey glömt av att han köpt med sig en påse med godis i går när vi titta på film, så godis påsen låg kvar i påsen han hade med sig i går hi,hi :) Vilket tur man kan ha då :) Så nu tänkte jag faktiskt lägga mig i soffan och titta lite på tv. Sen klockan 20:00 kommer ju mammas pojkar och det får man ju inte missa!



    Gott gotti gott gott


    Snygga Klackar

    Tyckte att dessa klackarna var väldigt söta :) Klacken är ganska höga på dom.
    Vilken sko gillar ni bäst?
    Jag tycker nr: 1



    Mer skor finner ni Här


    I morgon smäller det

    Nu har jag ätit, de blev korv med bröd :) Min mammi kom precis förbi och med sig hade hon denna lappen till mig.

     

    Så i morgon smäller det HAHA, ne men smäller gör det väl inte men jag ska ta svininfluensavaccinet. Och jag ska göra det klockan 07:00 på morgonen, jag kommer ju komma dit i mitt täcke HAHA.

    Jag som fortfarande är osäker på om jag vill ta den, men det är väl kanske lika bra och ta den?



    Huuungriiiig

    Ne nu ska jag göra mig lite mat. Va de blir för mat vet jag ej men det måste gå snabbt för min mage skriker verkligen hehe.


    Ed Hardy parfym

    Ed Hardy verkar vara en populär parfym? och finns nu åter i lager hos Eleven.
    Har aldrig luktat på dom. Har ni?
    Luktar dom gott?

    Ed Hardy finns i både  body lotion, deo för tjejer & killar, dusch kräm för tjejer & killar,

    Gift set, body lotion mm. Klicka på bilden för att se alla

    Ed Hardy produkter.



    Vakna 7:45 i morse

    Sorry för att jag inte skrivit något för än nu. Men jag la mig ju ganska så sent i natt och så gick jag upp tidigt, närmare bestämt kvart i sju i morse. Gick upp med honey innan han skulle åka till jobbet och åt frukost, gick ut med hundarna, la mig sedan i soffan och satte på två filmer. Klockan var väl halv tolv nånting då jag blev skit trött och somna och sen vakna jag för en halv timme sedan. Shiiiit nu spyr min lilla Tindra, undra vad hon ätit??? Gräs kanske? hon brukar ju aldrig spy hmm?

    aja nu är det över i alla fall men hon sitter just nu och tittar på mig med jätte stora ögon och öronen slickat bakåt, typ som om hon skäms över det hon gjorde. Hon ser verkligen ledsen ut, snuttan min naaaw.


    Risker med svininfluensavaccinet och dess följder

    Jag har inte vaccinerat mig än pga att jag var emot vaccinet först men sedan ångrade jag mig och tanken är att jag ska vaccinera mig så snart som möjligt. Men så läste jag denna texten och blev osäker igen. Jag är i risk gruppen eftersom jag har diabetes, min läkare och mina sjuksköterskor säger att jag borde (måste) ta den. Men vad vet vi egentligen om biverkningarna för vaccinet och alla farliga ämnen som vaccinet innehåller?



    Läs själv och tyck gärna till i kommentarsfältet nedan om du vill! Tror du på det som sägs nedan? Tänker du vaccinera dig? eller har du redan gjort det? och om i så fall, fick du några biverkningar?



    http://www.amalgamskadefonden.se/default.asp?id_Page=188


    Ny alarmerande forskning: Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser


    Insamlingsbrev oktober 2009

    Lagom till den omfattande vaccineringen av svenska folket kommer det nu nya alarmerande forskningsresultat från USA om konserveringsmedlet Tiomersal som innehåller etylkvicksilver.

    Forskarna som ligger bakom studien kunde visa att tiomersal ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser och att cellskadorna som uppkom liknade dem som återfinns i cellstudier på autistiska barn.

    Socialstyrelsen och Läkemedelsverket kan inte komma undan

    Vi har nu sänt in den nya alarmerande forskningsrapporten till cheferna på både Socialstyrelsen och Läkemedelsverket för kännedom. Därför kan ingen av myndigheterna i efterhand komma undan med påståendet att de inte kände till riskerna med tiomersal.

    Forskarrapporten – en mardröm för myndigheterna

    Genom att beställa ett vaccin med etylkvicksilver har Socialstyrelsen gjort bort sig fullständigt. De nya forskarrönen kan dessutom förvärra situationen ytterligare för Socialstyrelsen och Läkemedelsverket och utvecklas till en riktig mardröm för myndigheterna

    Ofödda barn är helt värnlösa

    Denise lopez säger och jag håller med

    Personligen tycker jag det är fruktansvärt att man medvetet utsätter ofödda barn för tiomersal i vaccinet genom att vaccinera deras mammor. Det är ett allvarligt övergrepp mot en liten varelse som inte har en chans att tacka nej till att bli utsätt för ett extremt giftigt ämne som riskerar att allvarligt skada utvecklingen av hans/hennes hjärna.

    Det är naturligtvis lika illa att utsätta barn upp till tioårsåldern för detta övergrepp.

    Thomas Karlsson

    Generalsekreterare amalganskadefonden



    Källa: http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_svininfluensan_10685766.asp


    I aprilnumret av Nature citerades en forskare som sa: "Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte."


    "Den nya influensan H1N1 har en genetisk sammansättning som inte setts förut.

    Viruset är en gåta för virologerna.  Omfattande analyser tyder på att svininfluensaviruset

    består av spanska sjukan-virus från 1918, fågelvirus och två nya H3N2 virus-gener.

    Debatten om huruvida det kan vara ett genetiskt tillverkat virus fortsätter"


    Det här skriver Dr Russell Blaylock, professor i neurokirurgi och biologi och ansedd som en av USA:s främsta inom sitt område, i en artikel publicerad den 7 juli i år kallad “Är vaccinet farligare än svininfluensan?"

    Dr Blaylock varnar inte bara för kvicksilvret i det nya vaccinet, vilket han menar kan leda till både autism och schizofreni för barnet om gravida får det.

    I en nyligen gjord intervju i Dr Bill Deagles utmärkta radioprogram The Nutrimedical Report ger han även en utförlig beskrivning av farorna med Skvalen, en adjuvant, det vill säga tilläggsbehandling i vaccin för att få snabbare effekt. 

Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack.

    Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa. Förutom Skvalen ska det nya vaccinet tydligen innehålla bland annat följande: Polysorbat 80, något som innehåller etylenoxid vilket är giftig att inandas. Ämnet irriterar både huden och andningsapparaten och inandning kan göra att lungorna vätskefylls flera timmar senare. Tiomersal, vilket innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen. Fosfater, bland annat dinatriumvätefosfat som sägs vara mycket giftigt för vattenrelaterade organismer och kunna orsaka högt blodtryck, sämre sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, myrkrypningar, sömnlöshet och muskelsmärta. 

USA:s smittskyddsmyndighet CDC har beskrivit svininfluensan som en blandning av virus som finns hos grisar, fåglar och människor. I aprilnumret av Nature i år citerades en forskare som sa:

    "Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte."

     


    Värt att notera under den hysteri som råder är att enligt WHO:s senaste mätningar så har cirka 1 700 personer i världen hittills dött av svininfluensan, medan den vanliga influensan sägs döda mellan 250 000 och 500 000 per år.

    Dr Jaan Suurküla är en läkare som är kritisk till vaccineringar och säger att eftersom det nya vaccinet utformats på samma sätt som de tidigare så finns det ingen anledning att tro att det ska fungera bättre.

    Det nya vaccinet släpps utan de säkerhetstester som är nödvändiga och vaccinets skyddseffekt är totalt obevisad hävdar han. På sin hemsida presenterar han flera studier som visar på att vaccinationer inte utgör det skydd man försöker slå i oss. Bland annat skriver Dr Suuküla:

    "Flera rapporter som bekräftar att bevisningen på att vaccinet fungerar på influensa är bristfällig och snedvriden av allt att döma av kommersiella skäl.

    Vacciner inbringar miljarder årligen till läkemedelsindustrin och det finns därmed ett uppenbart incitament till faktaförvanskning."

    Han skriver också:

    "Svininfluensavaccinet är inte bara ineffektivt utan därtill även potentiellt skadligt, inte minst eftersom det innehåller skvalen som kan vålla alvarliga autoimmuna reaktioner med i värsta fall livslång sjukdom.

    I korthet kan vi konstatera att det inte är tillfredsställande bevisat att influensavaccinering skyddar dig. Däremot är det tillfredsställande bevisat att du löper risk för allvarliga biverkningar."

    Det finns 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om skvalen och dess skadliga effekter. Bland annat så har den Polska Vetenskapsakademin gjort studier som pekar på att skvalen allvarligt kan skada hjärnan och nervsystemet.

    En studie från 2002 visar på att skvalen också är ansvarigt för Gulf War Syndrom vilket bland annat inkluderar symtom som kronisk trötthet, yrsel, hudproblem och fibromyalgi.

Dr Alan Phillips, en ansedd läkare från England skrev för flera år sedan en mycket avslöjande och intressant artikel kallad Myter om Vaccinering, där han bland annat slog fast:

    "Det finns 100-tals med publicerade medicinska studier som dokumenterar vacciners misslyckande och allvarliga effekter, dussintals böcker skrivna av läkare, forskare, och oberoende undersökare som avslöjar allvarliga missgrepp i immuniseringens teori och praktik.

    Ironiskt nog är de flesta barnläkare och föräldrar helt okunniga om detta."

    Professor Michel Chossudovsky, som tidigare tjänstgjort som rådgivare åt WHO, UNDP och UNFPA avslöjade att läkare och epidemiloger i Storbritannien hotas med avsked om de offentligt ifrågasätter felaktigheter och brister i den data som presenteras om svininfluensan.

    Amerikanska FDA, Food and Drug Administrations rapportsystem över vaccinskador innehåller ca 11 000 rapporter/år om allvarliga reaktioner. De tror att bara 10 % av alla vaccinationsskador rapporteras överhuvudtaget.

    Det stöds av NVIC, National Vaccine Information Centers undersökningar som visade att i New York vara det bara 1 av 40 läkarmottagningar som rapporterade skador eller dödsfall efter vaccinationer, med andra ord: 97,5 % rapporteras aldrig.

     


    Vad vi däremot vet är att nyligen gjorda studier visade att när barn i Storbritannien fick Tamiflu mot svininfluensan så drabbades över hälften av biverkningar som illamående och mardrömmar.

    Medicinen är inte lika harmlös som folk verkar tro sa en brittisk läkare till Pulze Magazine och studierna gjorda av brittiska motsvarigheten till Socialstyrelsen visade att biverkningar är mycket vanliga.

     


    Ett av de två bolag som fått uppdraget att framställa vaccinet mot svininfluensan är The Baxter Company som varit inblandade i två gigantiska skandaler.

    Det första var när tiotusentals blödarsjuka injicerades med HIV-virus, inklusive tusentals barn, och Baxter fortsatte sälja vaccinet även efter att smittan var känd.

     


    Den andra var när Baxter släppt ett influensavaccin som innehöll fågelinfluensavirus till 18 länder. Tack vare att ett labb i Tjeckien upptäckte viruset i vaccinet undvek vi en världsomfattande epidemi då.

    Novartis, det andra företaget, klargjorde nyligen att de inte kommer att ge något gratis vaccin till fattiga länder, alla ska betala.

     


    Vad är det då som gör att vissa dör av svininfluensan?

     


    Cytokiner är små proteiner vilka fungerar som signalmolekyler mellan cellerna och de produceras av immunförsvaret, ofta som svar på en infektion.

    Flera forskare, bland andra Dr Blaylock menar att det är den cytokinstorm som uppstår, det vill säga kroppens reaktion på viruset, som leder till att det blir dödligt.

    Kroppen börjar överproducera dessa inflammatoriska cytokiner och det förstör vävnader och skadar lungorna så de flesta dör av lungbesvär.

    Forskarna tror att yngre har en kraftigare produktion av cytokiner och att influensan därför slår hårdare mot dem. Att dämpa ner cytokinstormen skulle förmodligen ha räddat de flesta menar Dr Blaylock.

     


    Hur kan man då dämpa cytokinstormen?

     


    Här går åsikterna isär. Dr Blaylock menar att en fiskolja av bra kvalitet kan mildra stormen en hel del. Andra menar att det tvärtom ökar cytokinreaktionen.

     


    Under fågelinfluensan spelade följande cytokiner en viktig roll: TNF-alpha, Tumör nekrotisk faktor-alpha, en cytokin central för utveckling av inflammation och skada vid ledgångs-reumatism,

    IL-6, interleukin 6 som bildas av en rad olika celler i samband med trauma eller inflammation, samt IFN-gamma, en viktig cytokin för immunförsvaret vad gäller virus, intracellulära bakterier och tumörkontroll.

    Ett hämmande av dessa skulle kunna visa sig effektivt mot viruset tror vissa forskare.

     


    ACE, Angiotensin-converting enzyme, är ett äggviteämne i blodkärlsväggen och blodet som är viktigt för vilket blodtryck vi har. Ju mer ACE desto högre blodtryck.

    Det finns studier som indikerar att ACE-hämmare kan lindra cytokinstormen men än så länge är inget bevisat.

    Kost som ska vara bra för att hämma ACE och reducera cytokiner sägs vara grönt te, äpplen, granatäppel-juice, rödvin, gurkmeja, svartpeppar, vitlök, e-vitamin och kokosolja.

     


    Är man frisk är det viktigaste förstås att förebygga smitta. Näringsmedicinare Bertil Wosk har gett ett antal förslag som jag tycker är utmärkta. Här är några av dem:

     


    - Undvik nära kontakt med personer som är sjuka.

    - Undvik att röra vid slemhinnor (till exempel ögon, näsa och mun) utan att först tvätta händerna, så slipper du smittas om du råkat ta i något föremål som influensavirus nyligen fastnat på.

    - Tvätta händerna noggrant med vatten och tvål, särskilt om du har berört ytor som kan vara kontaminerade eller om du hostar och nyser.

    - Öka syremängden i rummen där du bor och arbetar genom att öppna fönster. Syret i luften dödar virus.

    - Se till att du får ordentligt med sömn och undvik stress. Stress och sömnbrist nedsätter immunförsvaret.

    - Ät näringsrik mat, undvik raffinerad mat och särskilt raffinerade oljor, margarin, socker och snabba kolhydrater. I bra mat finns den näring som ditt immunförsvar behöver medan snabba kolhydrater däremot försämrar immunförsvaret.

    - Gör nässköljningar varje dag.

    - D-vitamin, 2000 IE per dag. Brist på D-vitamin är en av orsakerna till att man insjuknar i infektionssjukdomar.

    - Rensa kroppen genom att detoxa.

    - Ta ett bra multivitamin/mineraltillskott.

    - Ta extra tillskott av zink.

     


     



    Drag Me To Hell - besvikelse

    Nu har vi sett klart på filmen drag me to hell. Jag måste säga att jag blev lite besviken på filmen faktiskt. Trodde att den skulle va läskig men det visa sig att det var horror/komedi typ. Det stod horror på filmen, men jag satt asså och skratta åt vissa scener. Sen när det väl började bli lite läskigt så helt plötsligt blev den typ rolig. Jag hade ju förväntat mig att jag skulle sitta i soffan och vara skit skraj, som jag brukar vara när jag ser på läskiga filmer, men nej, nej, nej.

    Trailern visar ju inte heller att det finns inslag av roliga scener utan den visar ju att filmen verkligen är läskig. När man ser trailern så handlar själva filmen om att det kommer en gammal dam in till en bank där den här tjejen jobbar som spelar huvudrollen. Den gamla damen behöver hjälp att förlänga sitt förfallna huslån men förlängningen nekas. Den gamla damen blir då av med sitt hus och som hämnd kastar den gamla damen en förbannelse över tjejen som jobbar på banken och hon har då tre dagar kvar att leva innan förbannelsen kommer och tar henne. Ja menar hur spännande låter inte detta då? Tycker detta låter som en jätte bra/spännande film, men så har den inslag av komedi ibland. Nä... besviken är jag.

    Och regissören Sam Raimi som gjort filmen har ju bland annat gjort storfilmen Spider-man. Och de är ju självklart att man har höga förvänntningar på drag me to hell då och speciellt efter att man sett trailern.




    Drag Me To Hell

    Nu ska jag och honey titta på en film som han hade hyrt. Drag me to hell heter den och jag har sett fram emot att se den väldigt länge. Blev så glad när honey sa att han hade hyrt en film som jag längtat efter och jag hoppades på att det var den och så var det det hi,hi :) Hoppas den är bra nu bara.

    Tydligen så är det den bästa skräckfilmen som nått biograferna på många år!

    Här har ni trailen



    Honey kommer snart :)

    Nu har jag ätit en god fralla med ost, skinka och tomat på. De gjorde gott för min lilla mage och likaså tet, känner att jag börjar bli lite varmare i kroppen nu :) Min honey är på väg hit och vi ska titta på bonde söker fru som kommer klockan 20:00. Ska bli spännande och se lite vad som har hänt på gården och vad som kommer att hända :) Ska ni se på bonde söker fru i kväll?


    Fryser

    Usch jag fryser nått så fruktansvär här hemma nu. Hela jag är som en isbit. Måste va värmen som försvunnit i huset på nått konstigt sätt, hmm...aja jag får väl ta och sätta på Mr värmefläkt, som just nu är min allra bästa vän HAHA. Ska nog göra mig en kopp te och en smörgås också :)


    Love You


    A phone company commercial

    Kolla in denna sköna reklamen jag hitta. Kul när människor är så kreativa!



    Såhär ser jag ut i dag

    Outfit



    Älskar skärpet med den gulliga rosetten på!


    Hemma

    Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat och varit i stan och handlat lite leksaker till två små goingar som snart fyller 2 och 3 år :) Hon som fyller 3 önskar sig en prinsessklänning och jag hitta så många söta och fina prinsess klänningar va, nästan så att jag själv vill vara liten igen och strutta runt i en prinsessklänning haha! Sen älskar hon att måla och så är hon helt såld på Hello Kitty. Men om hon får en klänning, kritor/pennor, målarbok eller nått med Hello Kitty tänker jag inte skriva här för jag vet att min underbara bror kikar in här ibland :) Visserligen skulle det ju inte göra nått om han viste, men det är kul att överraska honom med :)

    Den andra lilla goingen som fyller 2 är en kille och han vet jag inte riktigt vad han önskar sig. men jag vet ju att han gillar bilar och saker som sjunger och låter roligt!

    Tänkte lägga upp en bild strax på vad jag hade på mig i dag, ska bara tanka över bilderna till datorn!


    Nu sticker jag

    Nu måste jag åka, min mamma står utanför och väntar. Tänkte att jag skulle visa dagens outfit men jag hinner tyvärr inte men jag är hemma vid halv sex typ i dag så då kan jag lägga upp en bild :)

    Ha en trevlig dag så hörs vi senare / Kram


    Godmorgon

    Jäsp...så jävla trött man är. Somna alldeles för sent i går. Hade ställt klockan på 9:00 för att ha god tid på mig, hatar att stressa på morgonen. Men vakna jag klockan nio när klockan ringde då?...neeeej absolut inte, utan ja vakna nu... halv elva. Så nu får jag lik förbannat stressa.

    A ne, ja ska pallra mig upp från min underbart varma goa säng (som jag helt ärligt inte vill kliva upp från) och ställa mig i duschen så ja vaknar till liv.


    Borde lägga mig nu

    Jag borde lägga mig nu för jag ska in till stan med mammi i morgon och handla present till en liten kille som fyller två år snart. Sen så ska jag jobba i morgon också. Men hur lätt är det att lägga sig när man inte är trött då? Får hoppas på att jag blir trött snart.

    Sitter och tittar runt lite på youtube, Kom in på Heinekens reklam. Den är bara sååå skön HAHA. Kom ihåg att min bror skickade den till mig innan den kom till Sverige för väldigt länge sedan. Fast då fanns den inte på engelska utan nått annat språk.

    Ni har ju säkert redan sett den för den går ju som reklam på tv ibland.



    The Hoedown Throwdown Video

    När jag hör denna låten så blir jag så glad. Den får mig liksom på gott humör. Vissa tycker nog att den är lite barnslig, men jag är väldigt barnslig av mig ibland :) Låten är väldigt härlig och likaså dansen HAHA!!!



    America's got talent

    Sitter och tittar på America's got talent nu. Asså jag skäms ibland haha, vissa är ju bara så pinsamma. Men sen har vi ju självklart dom som verkligen har talang.

    Sitter och tänker på om jag har någon speciell talang, hmm... ja jag har ju dansat sen jag var tre år gammal så det måste ju vara en talang jag har :)

    Har ni någon speciell talang?


    Ni har väl inte glömt bort att hjälpa mig att rösta!

    Förra gången var ni några stycken som hjälpte mig att rösta men jag skulle bli jätte glad om fler ville
    hjälpa mig :)


    Min mammas arbetskamrats söta dotter är med som Lucia kandidat i Varberg och självklart vill jag att hon ska bli årets Lucia.

    Jag skulle bli glad och lika så Sandra om ni ville hjälpa till att rösta på henne genom att SMS:a!



    För att rösta så SMS:a HN Luciavbg K7 samt ert namn och fullständiga adress till nr: 72099

    EXEMPEL: HN Luciavbg K7 Olivia Ollson, Olivgatan 7, 43240 Varberg



    RÖSTNINGEN PÅGÅR TILL 25 NOVEMBER.



    Vill förändra mitt sovrum

    Äntligen hemma håller just nu på att göra om ett sovrum och jag blir sååå himla sugen på att göra om mitt sovrum med. Jag älskar att hålla på och inreda med massa fina saker. Det jobbiga med mig är att jag efter en ganska kort tid vill förnya det jag väl gjort om ganska precis HAHA. Ja menar det kommer ju hela tiden nya saker, modeler och färger etc. Och jag vill bara ha, ha och ha allt nytt som kommer in i diverse butiker.

    Man behöver ju inte köpa allt nytt så som sängstomme, nattduksbord, garderober osv fast än att jag väldigt gärna hade velat det haha, men det räcker att man kanske förändrar detaljerna/sakerna som finns runt omkring sovrummet. Så som ljus, kuddar, filtar, påslakan, lampor, tavlor etc. Bara det gör ju en jätta skillnad på rummet. Exempel: ibland har jag mycket vitt i sovrumet så som vita ljus, påslaka, kuddar, filtar etc. Och ibland känner jag för att ändra färgen kanske till rött, grönt, brunt, beige osv och då är det så checkt att man bara behöver ändra lite små saker för att få ett nytt sovrum :)

    I det huset som jag bor i nu så har jag en öppen spis i mitt sovrum och det är verkligen helt underbart. Jag har visserligen inte tänt den med ved på grund av att jag är rädd för att mina hundar ska råka skada sig och så vill jag inte ha en massa svart aska i sovrummet som det blir efter att man eldat och plus att mina sängkläder, kläder etc kommer lukta rök eller va säger man brasa HAHA. Utan jag har i stället satt stora doft ljus där istället och det funkar lika bra för mig :) Ser super mysigt och fint ut!

    Inte alla som har en öppen spis i sitt sovrum hi,hi :) Får visa er den nån gång!


    Tittar på tv

    Sitter och tittar på halv åtta hos mig på tv just nu. Lite kul och få lite tips på olika maträtter :) Sen kommer äntligen hemma och det ska jag också titta på. Man får alltid lite inspiration på saker och ting som man själv kan göra hemma :)

    Va gör ni i kväll då? det är ganska många besökare på min blogg i dag men väldigt dåligt med kommentarer :)


    Hello Kitty finns ju på allt nu för tiden

    Dammsugaren klarar en halv liter damm och ljudnivån uppges vara på 74dB (vilket är rätt mycket). Pris cirka 800 kronor. Jag skulle då inte vilja ha den då den låter alldeles för mycket men söt va den ju :)

    Nu kan man med gott samvete säga att Hello Kitty suger HAHA!

     

     

     

    Men denna brödrosten skulle gärna få finnas i mitt kök.

    Lite gulligt med ett avtyck av Hello Kitty på brödet.

     

     

    Hmm undra vad honey skulle säga om han fick en sådan här öl av mig HAHA.

    Hello Kitty finns fan på allt nu för tiden.

     



    Nu har mamma gått hem

    Vet inte om ni såg förkväll på tv4 i dag men i alla fall så var Joe Labero på plats i studion. Jag skulle igentligen gått på hans show nere i Malmö nu den 21 november med mitt jobb och tillsammans med respektive alltså med min honey. Men tyvärr så har jag ingen som kan passa mina hundar den helgen :( Och eftersom jag jobbar på min pappas jobb så ska han också dit och självklart tillsammans med min mamma. Lite tråkigt att jag kommer missa det, men det kommer ju fler gånger. Jag hoppas att min mamma och pappa får det himla roligt den helgen i Malmö.

    Jag och mamma låg i var sin soffa hemma hos mig och lilla Tindra hade krypigt ner och lagt sig bakom min mammas rygg. Hon älskar trånga utrymmen haha och såhär kan det se ut.





    Sen vakna hon, dumma matte som stör mig när jag sover
    genom att ta massa kort.

     



    Mens Underwear

    Skulle ni kunna köpa dessa till eran pojkvän med Hello Kitty på? Och tror ni att han skulle bära dom då? Jag tycker dom är otroligt söta och tycker bara det skulle va gulligt om min honey hade dessa på sig :) Men om han hade haft dom på sig vet jag inte, men jag tror inte han skulle ha nått problem med det :) har ju köppt massa rosa till han förut och dom älskar han och används flitigt HAHA!

    Söt rumpa killen hade haha tycker inte ni?




    Mamma är fortfarande kvar :)

    Sitter just nu i soffan med mamma och tittar på förkväll på tv4. Vi har ätit ostkaka och druckigt te och det var jätte gott. Vi har också pratat om gamla minnen och det är alltid lika roligt :)

    Tilda och Tindra har också fått smaka lite på ostkakan och det tyckte dom verkligen om :)


    Tilda fick inte bara slicka tallriken utan också skeden!



    Likaså Tindra! HAHA, kolla in hennes tunga :)



    Tilda blev sedan lite busig, hon står här och
    skäller lite åt oss och vill leka!





    Min goa mamma

    Min goa mamma skrev just en kommentar till inlägget under och fråga i fall hon kunde komma hem till mig på lite te och ostkaka :) Och självklart kunde hon det. Så mysigt när ens mamma kommer hem till en, tycker inte ni det? Jag står ju som sagt min mamma väldigt nära och hon är en av mina bästa vänner :)

    Ska strax sätta på tet och ta fram ostkakan till mig och mammi :)


    jävla 3

    Mitt internet har varit huuuur segt som helst i dag, det är det fortfarande. Jag vet inte hur många gånger som min dator har hängt sig eller hur många minuter det tagit för att komma in på en sida eller hur många gånger som jag fått starta om datorn. Jag tycker att detta händer väldigt ofta för mig nu. Vist ja måste nog kolla min dator så jag inte har allt för mycket skit på den. De kan ju va ett av problemen att det går väldigt segt.

    Nä... nu ska ja ta mig lite ostkaka sen ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. Ska nog ta med mig mitt tjocka täcka till soffan för nu är det sådär super kallt hos mig igen. Får nog ta min bästa vän Mr värmefläkt och ställa han igemte mig också haha:)

    Jo just det ja fick ett mail från min lärare där det stod att jag måste komma och göra mitt slut prov i min kurs. Jag hade helt glömt av att jag hade de provet kvar. Ååååh så nu måste jag sätta mig och plugga till de också, som om jag inte hade nog med arbeten att göra. Usch va jobbigt.


    Natti Natti


    Oj va klockan sprang iväg
    nu måste jag sova
    natti natti


    Ipod nano

    Min ipod som jag har är sönder och då menar jag verkligen sönder. Ingen ide att liksom lämna in den för lagning, dom hade bara tittat på den och sagt köp en ny HAHA. Men det är också precis vad jag vill. Men denna gången vill jag nog ha denna rosa ipod nanon :)

    Ska nog kanske önska mig den av tomten i år :)

     



    Toalettpapper & öronproppar

    Jag måste bara visa er vad jag har hittat. Dom är inte bara rosa utan dom luktar även fantastiskt gott och kommer i ett champagnerör! HAHA, jag skulle inte ha nått emot att dom fanns på min toalett :) Väldigt roligt att ge bort som present också! Finns även i svart.



    Klicka på bilden för att komma till toalettpapprena

     

     

     

    Lite extra fin i öronen när du går på konserter eller kanske flyger?

     

    Amerikanska öronproppar är bland det bästa i världen och håller de höga decibeltalen ute, samtidigt som du hör utmärkt vad som sägs eller spelas.

    Jag tyckte dom var jätte söta!

     

     

    Klicka på bilden för att komma till öronpropparna

     



    Tips: Läppar

    Jag tycker att det är otroligt snyggt med röda läppar. Jag kan ha det ibland men det sker väldigt sällan.

    Här kommer lite tips på hur jag brukar göra för att få en matt look och glansig look på mina läppar.

    • Eftersom att ögon dras till röda läppar måste man se till att läpparna är återfuktade, och inte fnasiga och torra. Jag smörjer därför mina läppar med ett balsam. Läppstiftet fäster bättre på en bra grund. Har jag inte något läppstift smörjer jag dom ändå ofta med balsam för att hålla dom mjuka och fina!

    • Knepet för den perfekta läppstiftsgrunden är att pudra lite lätt med ett transparent puder på läpparna.

    • Jag välj sedan den nyans/färg som jag känner för och avslutar med lite transparent puder för en matt look eller ett transparent gloss för en glansig look.

    Väldigt enkelt!



    Jag brukar ha den lite mer naturliga färgen på mina läppar. Ibland har jag den matta looken och ibland känner jag för den mer glansiga looken som denna nedan. Man kan se lite på min bild i headern att jag har en naturlig färg på mina läppar och att det är den glansiga looken!



    Tips: Ansiktsmask med Papaya

    Papaya innehåller enzymet papain. Det löser upp det kreatin som håller fast döda hudceller.

     

    Papayan är både mjukgörande och rengörande

     

    Ansiksmasker med papaya är kraftigt rengörande. Döda hudceller och sårvävnad släpper från huden. Huden blir otoligt mjuk och ren.

    Utmärkt för torr och åldrad hy.

     

    Såhär göt du ansiktsmasken

     

    Mixa en omogen papaya. Det mosade fruktköttet kan läggas direkt på huden. Inte mer än fem matskedar bör räcka för ditt ansiktet.

    Låt verka upp till 20 minuter och tvätta bort med ljummet vatten.

     

    Super enkelt och jätte bra för hyn!

     

     



    Ostkaka :)

    Ne nu tänkte jag faktiskt ta mig lite ostkaka som mammi kom förbi med förut :) Och sen ska jag sätta mig i soffa och titta lite på tv. Honey skulle kommit hit i dag men han var tvungen att plugga igen och sen så börjar han jobba tidigt i morgon och då är det nog kanske bäst att han sover hemma. För här sitter vi ju uppe halva nätterna och tittar på film och pratar hela tiden haha.

    Hörs lite senare


    Rosa Uggs

    Jag vill väldigt gärna ha dessa rosa söta uggsen men jag vill också ha ett par svarta uggs! Dom kostar ju som sagt rätt mycket om man ska ha dom äkta. Och då är det nog bättre att kanske köpa dom svarta i äkta än dom rosa. Rosa syns ju smutsen mer på och det är ju inte kul när man betalat så mycket för dom. Men jag kanske kan hitta ett par billiga rosa uggs kopior nån annan stans :) Jag kanske till och med hittar ett par svarta kopior. Behöver ju inte va äkta, huvudsaken är ju att man trivs i dom och att dom känns bra. Sen spelar ju självklart materialet stor roll. Dom äkta håller ju säkerligen längre om ni förstår vad jag menar, dom tål lite mer och kanske är lite mer varmare och mysigare! Men kopior skulle funka för mig :)



    Hjälpt en vän!

    Har precis hjälpt min vän Camilla att lägga in en ny design på hennes blogg! Ja måste säga att det trodde jag inte att jag skulle klara haha, jag är ju som sagt inte så haj på datore men tydligen så kunde jag det :) Det var faktiskt väldigt lätt eftersom jag redan hade alla koderna till designen haha. Hon blev i alla fall nöjd och det är ju huvudsaken.

    Det är ju faktiskt så mycket roligare att både skriva och klistra in lite bilder i sin egna blogg när den har en fin design. Innan jag fick min egna design till min blogg så tyckte jag inte alls om det jag såg. Jag tyckte bara att den var jätte tråkig och tänkte: ingen vill ju läsa/följa min blogg om jag inte har en fin design. Jag själv hade inte velat följa min blogg haha. Men nu när den är så fin så hoppas jag att fler vill besöka mig men också återkomma till mig :)


    Tröja till Tindra

    Den här stickade tröjan i svart skulle jag vilja ha till Tindra. Stickat formar sig så bra på hennes kropp och det håller dessutom värmen och det är ju det som är tanken. Hoppas den finns kvar ett tag till för den tröjan skulle vara så perfekt till henne nu när det är kallt ute.

    Finns att köpa här



    Tre överaskningar

    Nu har min mammi varit här och lämnat en liten kasse med mat till mig :) Men hon sa inte att hon hade tre överaskningar i påsen till mig :) mamma då... Den första saken var att hon hade köpt den underbart goa leverpastejen som jag gillar. De andra var små söta clementiner och den tredje saken var OSTKAKA :) Asså jag tror jag skulle kunna leva på ostkaka HAHA de är så gottit :) TACK igen underbara mamma!

    Just  nu sitter jag i min säng med min bästa vän, Mr värmefläkt haha ingen värme här hemma. fryser som ett as gör jag. Har två par tofflor på mig också haha fråga mig inte hur jag fick på mig två :) Golvet här hemma är ju näst intill en ishall. Men de blir ju lätt kallt på golvet när vintern närmar sig och när man bor i hus.

    Kanske ska flytta in i bastun som jag har på min tomt HAHA. Där skulle jag nog trivas rätt gott :)


    Tack snälla mamma

    Nu har jag vaknat till här igen hehe, eller ja...jag fortfarande väldigt trött. Men det är ingen ide att jag sover mera för jag måste ju somna i kväll också. Men huvudvärken har släppt så det va skönt, den lilla tuppluren gjorde vist sitt :)

    Min underbara mammi kommer snart hem till mig och hon har vart så söt att hon handlade lite mat till mig på vägen hem från sitt jobb. Jag var i behov av Hundmat, för Tindras mat var slut. Den tog ju slut lite extra fort nu när lilla Aaila vart här i två nätter också :) Aaila tyckte ju att Tindras mat var sååå mycket, mycket goare än sin egen :) Sen bad jag henne också köpa lite goa frallor till mig och lite skinka och så mjölk :) TACK snälla mamma!


    Vila mig en stund

    Nu blev jag allt bra trött. Så jag tänkte att jag skulle vila mig en stund. Men först ska jag gå ut en sväng med vov och vov. Sen ska jag göra en kopp te, lägga mig i soffan, kanske sätta på en film om det nu inte går nått skoj på teven. Men förhoppningsvis så somnar jag :)

    Måste bara säga att det är jätte kul att ni är så många som vill vara med i tävlingen :) Och till er som inte är med och vill kanske vara med klickar er in på mina tävlingar under kategorier för att komma till tävlingen!


    Min Nya Design!!!


    Som ni ser så har jag fått min nya design :) Vist är den fin? Och om jag är glad...de är bara förnamnet haha! Underbara Nicole du ska ha stort TACK för att du ville hjälpa mig. Du är så fruktansvärt duktig på det du gör. Och jag kan inte vara mer nöjd än såhär :)

    TACK, TACK, TACK

    Asså jag kan inte sluta och titta på den HAHA!
    Den är sååå fiiiiin!!!





    Ja somna inte


    Jag somnade inte förut fast än att jag var så trött och att jag sa att jag skulle sova en stund. Utan jag började läsa några bloggar och nu snart två timmar senare sitter jag fortfarande vid datorn. Aja jag får väl vila mig lite senare i stället.

    Jag är så spänd just nu för jag vet ju som sagt inte än om min design kommer upp i dag. Det beror helt på om jag fört över pengarna på rätt konto HAHA. Enligt min bank så skulle pengarna finnas på söta Nicoles konto klockan 12:30 i dag och det är om bara några minuter :) Får hoppas på att Nicole kollar sitt konto strax! Jag skrev till Nicole i morse också för att jag ville få ändrat en sak på bloggen så jag hoppas verkligen att hon kan göra det :) Så jäkla typiskt att man ska komma på saker i efterhand. Men det är så typiskt mig va! Förlåt Nicole^^



    Tips: Har du koll på maten?


    Har du koll på maten som gör underverk för både smaklökar och hälsa? Hälsoexpertern Jonny Bowden tipsar om världens nyttigaste mat!


    Riktig mat, det vill säga naturkost med minimal behandling, innehåller enligt hälsokostexperten ett helt apotek fullt av nyttiga näringsämnen så som enzymer, mineraler, antioxidanter och hälsosamma fetter.


    1. BÄR. Lite socker och mycket fibrer! Blåbär sägs öka minneskapaciteten och nya rön visar att exempelvis jordgubbar är nyttigare än man tror. Halten av nyttiga antioxidanter är 5-10 gånger högre än i äpple och de kan minska kolesterolets skadliga effekter på blodkärlen

    2. BÖNOR. Innehållet extremt mycket fibrer som hjälper dig att hålla din vikt och motverka diabetes. Ät ett par deciliter bönor och du får i dig en tredjedel av det dagliga rekommenderade fiberintaget. 

    3. NÖTTER. Den som äter nötter varje dag minskar risken för hjärtosjukdomar med 30-50 procent.

    4. VILDFÅNGAD LAX. Fet fisk från ett kallt hav är rikt på omega 3 som skyddar hjärta och hjärna samt uppges kunna hålla blodtrycket i schack.

    5. GRANATÄPPELJUICE. Forskare vid Tel Aviv University kallar granatäpplen för "naturens eget Viagra" och lär verka blodtryckssänkande.

    6. KÖTT. Nötkött från kor som betat gräs har en betydligt bättre fettsammansättning än kött som du köper i livsmedelsbutiken. Gott om omega 3, proteiner och vitamin B12. Du slipper också bismaken av antibiotika!

    7. ÄGG. Anses av många som naturens mest perfekta diet. Kalorisnålt och gott om proteiner. Gulan innehåller ämnen som är bra för såväl hjärna som ögon.

    8. KÅL. Grönsaker som vitkål, brysselkål och broccoli motverkar cancer och är rika på vitaminer och mineraler. Bra för detox!

    9. ÄPPLEN. Påstås motverka såväl lungcancer som diabetes och astma. Ett äpple innehåller så mycket som 5 gram fibrer och har anti-inflammatoriska egenskaper.

    10. LÖK OCH VITLÖK. Har en konstaterat skyddande effekt mot exempelvis mag- och prostatacancer. Sägs kunna minska risken att dö i hjärtinfarkt med 20 procent.

    Om man räknar på en hel vecka så får jag i mig ca 8 av dessa nyttiga livsmedel
    Hur många av dom får ni i er på en vecka?





    Godmorgon

    Jag har varit vaken sen klockan kvart i åtta i morse. Angelica och hennes kille kom och hämtade hem sin lilla hund Aaila som jag passat nu i två nätter. Det har varit jätte kul att få ha henna här :) Och snart kommer dom båda två hit igen. Den 16 november så ska Angelica och lilla Aaila komma och bo hos mig i en vecka :) jätte mysigt och kul ska det bli!

    Efter att dom hade åkt så blev jag jätte sugen på ägg, så jag kokade upp några ägg och gjorde mig två goa smörgåsar. Har kikat lite på nyheterna och nu är jag jätte trött. Sov inte sådär jätte mycket i natt. Somna väl när klockan var två nånting och vakna klockan halv fyra av att Aaila ville ut och kissa. Sen vakna jag fem av att hon ville ut och göra nummer två^^ sen lite i sju av att hon ville leka haha, och slutligen ringde klockan kvart i åtta och då gick jag upp. Så jag är som sagt väldigt trött nu. Tänkte lägga mig och sova lite till, känner att jag börjar få lite ont i huvudet av att inte fått tillräckligt med sömn. Så vi hörs senare!



    Jag är med & tävlar


    Jag är med & tävlar om en mysdress hos söta LindaBlom!
    i samarbete med MissBella!

    Bilden är lånad av Linda, klicka på bilden för att komma till
    MissBella & välja ut en mysdress. Gå sedan in hos Linda och
    lämna en kommentar!
    Avslutas: 18/11-09







    Jag är med & tävlar



    Jag är med & tävlar hos söta Foki i samarbete men underbara Mihi!

    Man får önska sig vad man vill & man kan till & med välja upp till två saker om man vill!

    Så in & kika på Mihi och skriv sedan va du vill ha i en kommentar hos Foki :)

    Jag vet precis vad jag skulle vilja vinna :)

    * En smyckehållare till mina smycken &
    * Ett jätte fint halsband som skulle matcha mina örhängen som jag beställde från Mihi för inte så länge sedan!

    Vinnaren dras på onsdag den 11/11-09


    Min design

    Förresten så kommer min nya design upp i morgon :) Jag är 99,9 % säker. De enda som skulle göra att designen inte kommer upp är att jag fört över dom pengarna som jag betalat för designen, hamnar på någon annans konto HAHA skulle inte det va underbart. Jag är lika rädd varje gång som jag för över pengar på någons konto för det finns ju ändå en chans att dom skulle hamna fel om man råkar skriva nån siffra fel. Men det få la vi inte hoppas.

    Glad är jag i alla fall och jag är jätte nöjd med designen :)



    Två hel galna hundar!


    Nu har jag vart ute med dom små. Och dom är i full gång här hemma nu igen. Tindra har ett älskling gosedjur, en liten tiger som hon har med sig över allt. Men aldrig trodde jag att hon skulle låna ut den till Aaila. Men så snäll som lilla Tindra är så fick Aaila låna tigern.

    Såhär ser det ut just nu. Dom är verkligen hel galna här hemma. Sliter, biter, drar och springer runt, runt, runt med alla leksaker. Synd att jag inte kan filma på min kamera :( Men jag ska framöver köpa en ny eller förhoppningsvis få en ny kamera i julklapp och då ska jag filma mina hundar :)



    Tindra blev lite trött efter all lek så hon la sig igemte mig &
    min dator :)






    Makrill mmm

    Jag har precis ätit en god smörgås med makrill på och druckigt en kopp te. Ska strax gå ut med dom små hundarna. Just nu äter dom lite mat.

    Gillar ni makrill? inte många i min omkrets som gillar det.

    Har pratat lite med min vän på msn och fått höra alla smaskiga detaljer om vad som hände på hennes firmafest i går! Alltid lika kul och höra :)



    Underbart påslakan


    Ååå va jag skulle vilja ha detta underbara påslakanet i min säng. Fast det var lite dyrt och jag som måste ha två också eftersom att jag har en dubbelsäng. Men det hade vart super fint. En till mig och en till älskling, precis som det står på kudden :) Vist var det fint?


    Finns att köpa här


    Hund som pratar :)


    Dom här hundarna är så fina. Jag har alltid velat ha en husky men det blev att jag skaffa mig rottweiler & en chihuahua. Men nån gång i framtiden så kanske jag skaffar mig en husky!

    Min rottis kan faktiskt säga mamma hi,hi!

    Kolla in denna huskyn som kan säga I love you!



    Så himla söt!





    För er som gillar Hello Kitty!



    Super söta tofflor!




    Gulligt set linne + trosa!



    En mysig mys dress!

    Allt finns här


    Just nu!


    Just nu sitter jag i min säng med världens goaste små hundar. Aaila och Tindra ligger igemte mig och tuggar på var sitt ben som dom fick av mig :)

    Lilla Aaila



    Och lilla Tindra!



    Det har blivit mycket bilder på dom små hundarna på sistone men jag hoppas ni tycker att det är lite kul ändå? Hellre bilder än bara en massa texter i alla fall! Och sen tycker jag det är så kul att fotta dom tillsammans :) Får ju också passa på så länge jag har lilla Aaila här för i morgon så kommer Angelica och hämtar hem henne!




    Japansk tv reklam


    Kolla på den här Japanska tv reklamen för green te, HAHA. Så jäkla rolig reklam dom har i Japan då :)




    Santa's Jumpsuit


    Denna söta dressen kom i fredags, glömde av att visa er den. Den är jätte mysig och passa jätte bra. Tindra såg sååå himla söt ut i den :) Är verkligen super nöjd med den!

    Bilder med dressen på får ni se då vi närmar oss julen!



    Jag klickade hem den från underbara Pupstore


    Ändrade planer


    Angelica ringde mig precis och det har blivit ändrade planer. Angelicas pojkvän har fått förhinder och kan inte komma och hämta Aaila och Angelica ska jobba i natt igen. Så Aaila ska få stanna en natt till hos mig. Men det tycker jag bara ska bli mysigt :) får jag kela med henne en natt till :) plus att min Tindra får leka en extra dag med henne!

    Min honey åkte precis från mig nu. Han var tvungen att åka hem för att han skulle plugga och sen så ska han jobba i morgon så han behövde lägga sig i tid i kväll. Brukar annars bli att vi sitter uppe ganska länge hos mig och då är han så trött på morgonen. Men han ska antagligen komma till mig i morgon och då ska vi försöka lägga oss i tid :)


    Tindra & Aailas dag i bilder



    Dom är för söta när dom leker :)



    Söndag 8/11-09 = Farsdag!


    Det har varit fullt ös här hemma på förmiddagen och det är det fortfarande. Det har i alla fall gått jätte bra i natt med lilla Aaila, förutom att jag varit ute fyra gånger i natt med henne så jag är lite trött nu. Men så är det ju när man har en valp som man ska få rumsren.

    Filmen i går var helt ok. Först tyckte jag den var jätte bra men slutet var lite dåligt så jag blev lite besviken. Men det är ändå en film som är värd att titta på för aldrig har jag sett Ashton Kutcher agera så i vissa sener haha.

    Angelicas pojkvän ska snart komma och hämta Aaila. Han har varit i Danmark över natten och Angelica jobbade i natt så därför fick jag ha lilla Aaila över natten. Och jag tycker det har varit super mysigt men framförallt roligt för Min Tindra :) Dom har verkligen jätte kul tillsammans!

    I dag är det ju farsdag också och jag har varit och grattat min pappa med lite blommor och ett litet paket. Har ni grattat eran pappa i dag?


    L.A. Gigolo


    Nu ska jag och honey titta på Ashton Kutchers nya film som heter L.A. GIGOLO. Hoppas den är bra!

    Här har ni trailen om ni vill se vad den handlar om!



    Jag är med & tävlar


    Jag är med och tävlar hos Kristin om ett underbart hudvårdskit till ett värde av 735 kronor!

    Klicka här för att komma direkt till tävlingen!
    Avslutas 20 November

    Kan ju alltid hoppas på att turen är på min sida denna gången för detta skulle jag verkligen vilja ha :)





    Är så glad nu!


    Jag är så super glad just nu för om ca två dagar så kommer min nya design upp som underbara Nicole har gjort åt mig :) Och den är verkligen jätte fin, är så nöjd med den! En typiskt mig design :)

    Hundarna ligger just nu helt utslagna i sängen här efter all lek haha. Ska gör mig en kopp te nu sen ska jag titta lite på tv tror ja. Honey kommer också om en liten stund så det ska bli mysigt :)


    Aaila & Tindra leker!


    Det är så kul att Tindra och Aaila har så kul tillsammans! Dom leker som bara den här hemma nu :) Är så glad att min vän Angelica skaffa sig en liten hund hon med så Tindra fick nån att leka med!




    HAHA kolla denna sista bilden på Aaila! Så söööt!



    Hittills har allt gått bra :)


    Nu har Angelica varit här och lämnat lilla Aaila till mig. Hittills så har det gått väldigt bra så jag hoppas att resten av kvällen och natten kommer gå lika bra! Jag tänkte ringa min honey strax och fråga i fall han vill komma hem till mig i kväll, hade vart mysigt att se på någon film eller nått.

    Just nu står dom små och äter varandras mat i köket haha. Tindra äter Aailas & Aaila äter Tindras!




    Va kul att det blivit ett gäng som är med i tävlingen föresten, hoppas att det blir några till!


    Hej på er

    Jag vakna ganska tidigt i dag fast än att jag ville sova ut, klockan var runt 10 när jag gick upp. Men jag orkade inte sätta mig vid bloggen för än nu. Jag har precis städat här hemma också. Min vän Angelica kommer hit om en liten stund fast hon ska inte stanna länge, hon ska bara lämna sin lilla vovve Aaila till mig. Jag ska nämligen passa henne tills i morgon och det ska bli super mysigt :) Hoppas bara Aaila inte gnäller för mycket efter sin matte Angelica när hon väl gått.

    Hörs lite senare!


    Nu ska jag krypa ner i min säng


    Nu är jag hemma. Shit va trött jag är, jag hann inte lägga upp en bild på vad jag hade på mig i kväll innan vi stack, vi fick lite brådis för vi var lite sena. Men i alla fall jag tänkte att jag lägger upp en bild nu medans jag äter lite nattamat :) Blev så fruktansvärt hungrig nu när jag kom hem. (brukar ju bli så) Nu ska jag krypa ner i min goa säng och sova ut länge i morgon.

    Jag hade väldigt roligt ute i kväll och Veronica du var en riktig solstråle denna kvällen också!

    Jag va inte riktigt med på när bilden togs men, men såhär såg jag ut!



    Körde på svart och nitar i kväll!

    Godnatt på er!



    Nu sticker vi ut

    Nu drar vi ut. Ha en fortsatt trevlig kväll!


    Mätt & belåten

    Nu har jag ätit det blev korv med bröd, snabbt och lätt! Ska slänga mig i duschen nu innan idol börjar. Ska ni också titta på idol i kväll? Efter idol ska jag börja göra mig i ordning, vet inte än vad jag ska ha på mig i kväll men nått hoppas jag att jag hittar!


    Paket till mig!


    Veronica är här nu, hon kom för en timme sedan. Vi har suttit och pratat lite samtidigt som vi suttit vid var sin dator. I dag så kom mitt efterlängtade paket fån mihi och i det fanns mina nya rosa söta rosett örhängen :) Dom ser typ vita ut på bilderna nedan men det blir väl så när man fottar med en sket kamera haha.



    Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag göra nått att äta, är super hungrig. Kanske ska jag äta innan jag går in och duschar??? kanske lika bra.

    Hörs om ett tag / kram kram


    TÄVLING


    Nu drar jag igång en till tävling och denna gången kan du vinna en Osis Dust It i sammarbete med Klippcenter

    Dust it är ett lätt puder som ger ditt hår extra textur och volym som håller hela dagen. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma med cirkelrörelser.





    För att delta:

    Skriv en kommentar till detta inlägget med mail och/eller bloggadress.

    Har du en blogg? Får du mer än gärna länka, skicka sedan länken i samma kommentar.

    Jag kollar alla som länkar.

    Avslutas: 30 November





    Vart på långis med vov & vov


    Jag är har precis kommit hem från en långis med vov och vov. Har också hunnit få i mig en kycklingsallad :) Hur är vädret hos er i dag? Hos mig är det väldigt mulet och grått men det regnar inte så det är skönt, men man ska aldrig säga aldrig rätt som det är så kommer det väl en skur.

    Vid fem tiden så kommer Veronica hit. Vi ska se på idol i kväll och sedan så ska vi gå ut. Va ju ute med Veronica och Camilla och några till förra helgen och vi hade super trevligt och super roligt så va sa att detta får vi göra om snart igen (rättare sagt denna fredag). Vi blir ett gäng i dag med som ska ut och det ska bli jätte kul!



    Lite senare så kommer jag dra igång en tävling om en hårprodukt så glöm inte och kika in!


    Hachiko monogatari - Bittersweet (Akita dog)


    Denna videon upptäckte jag för ca två år sedan och den är otroligt vacker.

    En gång i tiden i en stad som heter Shibuya i Tokyo bodde en professor med en hund som var av rasen Akita och hette Hachiko. De var helt oskiljaktiga, och varje dag följde hunden sin husse till tågstationen och där satt han sedan hela dagen och vänta tills husse skulle komma tillbaka (utan koppel). Varje dag satt han där oavsätt hur vädret var. Men så en dag kommer inte husse...

    Detta är en sann berättelse och är mycket känd i Tokyo. Det finns en staty i Tokyo av hunden Hachiko och som ska finnas sittandes någonstans vid tågstationen än i dag. Hunden Hachiko föddes 11/10-1923 och gick bort den 3/8-1935, han blev lite mer än 12 år gammal.

    En berättelse som berört mig och som säkerligen kommer att beröra er. Otroligt vacker och det är svårt att hålla tillbaka tårarna (om jag får säga det själv). Kanske för att jag själv är en hund människa men denna berättelsen borde beröra alla. Så jäkla vacker är den.







    När jag ser denna videon så tänker jag på min rottweiler Tilda. Som jag nämnt förut lite så är hon en väldigt speciell hund som har de som jag kallar för DET. Hon är min service diabetes hund och varnar mig innan något allvarligt händer mig. Hon har räddat mitt liv många gånger. Hon är min skydds ängel. Och jag vet inte vad jag skulle göra när hon går bort, för aldrig får jag en sådan hund igen aldrig. Usch jag vill inte ens tänka så..

    ღ Hon är mitt allt ღ





    Tests and illusions


    En flicka som gungar! Ser du något konstigt?






    Hur många hjortar ser du?






    Titta på bilden nedan, flytta din blick lite upp och ner.
    Ser du hur fönstret ändrar sig?






    Saxofon spelare eller en kvinnas ansikte?
    Vad ser du?



    Tycker sånt här är skit fräckt när man lurar ögat.

    Källa


    Sjuka skyltar


    HAHA tänk och möta denna skylten när man är ute och kör.




    Eller denna skylten nedan, snacka om Lost, lägg märke till
    Good Luck HAHA.




    HAHA denna då, kanske får man träffa på Gandalf!



    Källa


    Sidewalk Art

    Kolla in dessa coola målningarna :) Tänk va man kan lura ögat.




    Källa


    Dessa vill jag ha


    Söt liten hjärtformad teflonstekpanna eller varför inte en stjärnformad. Underbara att steka ägg eller pannkakor i. Gör dig själv glad eller bjud någon annan på något riktigt gott men framförallt något gulligt och fint :)



    klicka här för att komma till sidan. Såg att jag glömde skriva vilken sida jag hittat cupcake sakerna och telefonerna men dom är från samma sida som dessa!


    Min kväll

    Nu har jag kollat på mammas pojkar och inlåst. Jobbigt att man nu måste vänta tills nästa torsdag för att se nästa avsnitt av mammas pojkar. Inlåst va det sista avsnittet i dag, tråkigt men så är det ju. Allt måste ha sitt slut.

    Nu ska jag ta en sväng med vov och vov sen ska ja nog sätta mig här vid datorn.


    Just nu...


    Just nu sitter jag i soffan med mina vovvar och myser och tittar på nyheterna. Funderar på om jag ska göra mig nått att äta, för min mage kurrar lite, tror jag ska göra mig en ostfralla och en varma koppen faktiskt!

    I kväll kommer mammas pojkar och det ska bli så spännande och se vad som händer i kväll. Så jobbigt att man måste vänta en hel vecka innan man får se nästa avsnitt. Tycker att det bord gå varje dag haha. Ska ni se på mammas pojkar i kväll?


    Mina Fina Vovvar!



    Tindra & Tilda myser i hallen!



    Tilda får en godis kaka för hon var så duktig!



    Tilda & jag, taget för en stund sedan



    Min fina stora tös :)



    Tilda myspyser i soffan. Ser nu att hon snott Tindras lilla ben
    haha.




    Rosa funkar alltid för mig :)


    Dessa coola rosa kyl & frys & diskmaskin får gärna stå i mitt kök och den sista i min tvättstuga :)




    Den första är kyl & frys den andra är en diskmaskin och den tredje är faktiskt en tvättmaskin med ett litet handfat på!

    Va tycker ni om att dom är rosa? skulle ni vilja ha dom hemma?




    Coola telefoner eller inte?


    Skulle ni kunna tänka er att ha någon av dessa telefoner hemma hos er?



    Klackskon va rätt söt faktiskt!


    Cupcake


    Titta så söta saker med cupcake!





    Den första är tandtråd med smak av cupcake den andra är plåster med cupcake på och den tredje är små cupcake godis i en liten cupcake ask.



    inte vart hemma i dag

    Jag har inte vart hemma i dag utan jag har varit hos min mamma. Så därför har jag inte skrivit något. Men nu är jag hemma efter en mycket lång dag. Tänkte sätta mig här vid bloggen och visa er lite coola saker som jag hittat :)


    Torsdagens Horoskop 5/11-09


    Väduren 21/3-20/4

    Torsdagen blir bäst om du samarbetar med andra. På egen hand får du inte alls lika fina uppslag.

    Oxen 21/4-21/5

    Torsdagen handlar om shopping, affärer och investeringar. Du tar risker men lyckas rätt så bra.

    Tvillingarna 22/5-21/6

    Månen ger dig en romantisk torsdag. Du struntar i allt annat och följer ditt hjärta dit det vill.

    Kräftan 22/6-22/7

    Du vill ha lugn och ro men så blir det inte. Torsdagen blir livlig och ger både glädje och bekymmer.

    Lejonet 23/7-23/8

    En fin torsdag om du kan fokusera på familj, nära vänner, folk du litar på. Gott om irritation annars.

    Jungfrun 24/8-23/9

    Torsdagen blir egentligen rolig men du är inte nöjd, du granskar dina egna prestationer hela tiden.

    Vågen 24/9-23/10

    Romantisk och trevlig torsdag som dessutom kan föra med sig en oväntat lönsam affär av något slag.

    Skorpionen 24/10-22/11

    En blandad men i stort sett trevlig torsdag. Du längtar efter mer romantik men det leder ingenstans.

    Skytten 23/11-21/12

    Spontant väljer du en helt ny metod och det löser ett gammalt problem, men det skapar också ett nytt.

    Stenbocken 22/12-20/1

    Ingen märklig torsdag men du kan ge den en guldkant genom att skämma bort din kropp ordentligt.

    Vattumannen 21/1-18/2

    Avkopplande torsdag så länge du slipper folkmassor, vimmel och ytliga bekanta. Du orkar inte med dem.

    Fiskarna 19/2-20/3

    Tillsammans med goda vänner kan du lösa det mesta, bara du inte tar på dig alla deras bekymmer.

     

    JAG ÄR TVILLING!    VILKET STJÄRNTECKEN ÄR DU?

     

     

     



    Love Pink Sugar!


    Aquolina Pink Sugar Sweet Wolumizing Lip Gloss




    Godis för dina läppar!!! Detta gloss smakar lika härligt som det doftar. Med den härligaste mjuka konsistens man kan tänka sig gör den dina läppar oemotståndliga och förföriska. Det är rosa, lite glittrigt och helt underbart. Det gör dina läppar naturligt plutiga och du kommer bli förälskad på gränsen till besatt.


    Se alla produkter från Pink Sugar



    Handväskhållare!


    Är du kanske trött på att behöva sätta din handväska på golvet? ha den i knät? eller kanske leta efter en bra plats att ställa den på varje gång du är ute?

    Det här är perfekta lösningen för alla handväskor!

    Sätt fast den på bordsskivan när du är på restaurang, baren eller på caféet.

    Delen som hamna ovanpå bordet är i form av ett hjärta med texten:

    Sisters make the best friends


    Perfekt att alltid ha med sig.





    finns hos Fannymichel


    Söta armband med budkap!



    Vänskapsarmband med texten:

    A true friend is one who reaches for your hand but touches
    your heart



    Friends's blessing armband med texten:

    My dear friend, may your day be filled with blessings, and
    mat you aiways have the courage to spread your wings
    and fly



    Vänskapsamband med texten:

    A friend is a special gift, a blessing from above

    Finns hos Fannymichel


    Paket till mig!


    När jag kom hem i dag så låg det ett paket till mig :) och i det fanns dessa fina smycken i.




    Ett underbart sött halsband med en stor vit rosett :)



    Och detta söta armbandet med en lite mindr vit rosett :)



    En gigantisk sn*pp till Veronica!


    Nu har jag färgat håret på Veronica. Här nedan visas vad hon fick av en leverantör i dag HAHA!



    Lägg märke till piercingen, haha!



    HAHA, ser ni vad det är?

    Min vän Veronica är nämligen chef över brödet, alla goa bakelser och alla mumsiga kakor som finns i butiken som hon jobbar i. Och i dag kom en väldigt ovanlig present till Veronica som leverantören kom med i en låda som var från det konditoriet som hon beställer allt gott ifrån.

    Om vi fick en CHOCK när vi öppna lådan HAHAHA, en gigantisk Sn*pp låg där i!
    Men den var fruktansvärt god måste jag säga :)



    Hemma sent i dag


    Oj va sent jag va hemma i dag. Efter jobbet så kom min vän Veronica och hämtade mig. Hon skulle till frisören i dag och självklart hängde jag på för att ge lite tips. Hon skulle klippa sig väldigt kort så jag tyckte att en Victoria Beckham frisyr skulle passa henne bra.

    Efter att vi hade vart hos frisören så åkte vi till hennes jobb för att hämta en present som hon hade fått från en leverantör. En väldigt rolig sak hade hon fått. Jag vek mig av skratt, HAHA. Ska snart visa er va det var för nått.

    Dessa korten tog jag på Veronica hos frisören!



    Nu ska jag färga Veronicas hår lite svartare :) så vi hörs efter det.
    Och då ska jag också visa vad det va hon fick av leverantören!




    Dagens outfit


    Nu måste jag sticka till jobbet. Hörs när jag kommer hem, tippar på att jag är hemma runt fem tiden. Kram Kram



    Ja vet att blderna är väldigt suddiga eller va man ska säga.
    Hann inte och putsa min spegel. Shit va sketen den är haha!



    Godmorgon

    Jag är jätte trött i dag. Men jag hoppas jag ska vakna till liv om ett litet tag. I dag ska jag åka och jobba och efter jobbet så ska jag kanske följa med en vän till frisören, vi får se om jag får tid till det. Nu ska jag göra mig lite frukost och sedan ska jag göra mig iordning.

    Hörs om ett litet tag, kanske hinner jag slänga upp en dagens outfit också.


    Juicy Couture väskor


    Snygga hanväskor


    Fräck laptopp väska


    Rosa söt liten hund väska





    Lyx till den lilla hunden!


    Titta vilka söta hund sängar jag hitta :) För dom som vill lyxa till det lite extra för sin lilla hund!
    Super söta ju :)




    En sådan här trappa som visas nedan är jätte bra att ha. Jag har en liknande
    till min chihuahua. Det är lättare för henne att komma upp och ner i soffan/sängen.
    Soffan kan hon hoppa upp i men inte sängen så just nu har jag den nedanför fotändan
    på min säng.

    Jag införskaffe mig en trappa när min lilla Tindra hoppa ner från sängen
    och stuka sitt ena ben. Dom är jätte bra att ha till små hundar. Men också
    gammla hundar som kanske inte riktigt orkar att hoppa upp och ner!






    Cp dator

    Tror min dator har fått svininfluensan HAHA. Eller i alla fall mitt internet. Vet inte vad som hänt med den men nått fel är det ju. Den är hur seg som helst och stänger ofta ner sig, jag kommer inte in på några sidor utan att den hänger sig osv osv.



    funderar på att stänga av datorn ett tag så kanske den vill funka lite senare. Ska ändå titta på äntligen hemma som går på tv nu.

    Ja skojar inte om det tog mig en timme att skriva detta inlägget haha.



    Klart att djuren ska ha en julkalender!



    Julkalender för hund
    Innehåller hundchoklad
    som ser ut som
    choklad bitar och är
    ofarligt för hunden.



    Julkalender för katt
    Innehåller en godisform
    av milkdrops och
    kattmynta drops.

    Finns att köpa här


    Hungrig

    Ne nu är jag jätte hungrig och tänkte äta lite lax som blev över från igår. Sedan ska jag ta mig en sväng i mörkret med hundarna. Hatar när det är så mörkt ute att man knappt ser två meter ramför sig. Får nog leta upp en ficklampa!


    Orphan

    Orphan heter filmen och verkar vara en ganska läskig film. Men jag vill gärna se den!

    Kolla in trailen.



    Att leva i en Sagovärld del 3


    Dom allra minsta bäbisarna kan självklart också leva i en sagolik värld. När jag får barn så skulle inte jag ha nått emot att mitt barns rum/säng såg ut såhär :) Så himla gulligt!








    Att leva i en Sagovärld del 2


    Att ta från en sagovärld och näst intill göra det verkligt, riktigt sagolikt.

    Tänk att få känna att man lever i en liten sagovärld. I alla fall i sitt hem eller sitt rum. Tänk att få känna hur det känns att vara tex Bell som i Skönheten & Odjuret med alla dom förtrollande möblerna som springer runt och är levande. Det går fast självklart inte levande men med dom rätta detaljerna. Som exempel dessa häftiga möblerna nedan så kan man nog känna lite att man lever i en magisk sagolik värld.

    Fast än att dessa möblerna är typiskt för barn så skulle jag ändå kunna tänka mig att ha några av dessa hemma hos mig. För designen på dom är riktigt coola.








    Att leva i en Sagovärld del 1


    Askungen åkte ju i en pumpa vagn till balen kommer ni väl ihåg. Men nu kan man parkera den i sitt sovrum och sova i den :) Helt underbar är den! Visserligen är det för mindre barn men jag hade inte haft nått emot att ha denna sängen i mitt sovrum och jag är 23 haha.







    Vill man kanske inte sova i en pumpa vagn så kanske man
    föredrar att sova i en prinsess säng.




    eller kanske denna fantastiska säng som är nedan!



    Eller den här underbara soff/sängen!



    Internet helvete

    Mitt internett funkade inte i morse. Asså detta är ju inte första gången som det händer. Försökte koppla upp mig på grannens men det var alldeles för svagt. Så jag satte mig vid datorn för att plugga lite men det var inte mycket jag fick gjort. Har en jätte svår uppgift som ska göras så jag måste nog få lite hjälp med denna av min pappa tjej, hon kan om nån!

    Tänkte visa er lite.... ja va ska man säga.. häftiga, söta. underbara saker om en liten stund. Tänkte bara göra mig en kopp te först och sedan ska jag börja ladda upp bilderna.


    Natti Natti

    Nu har vi tittat klart på andra filmen och den var också väldigt bra, speciellt för att vara en drama film. Lång var den också 111 min. En film jag kan rekommendera. Nu ska vi sova eller a honey ska sova för han ska upp och jobba tidigt i morgon, fattar inte att han kan sitta uppe så länge som till klockan ett. Men men det är ju hans val! Jag ska nog sitta en liten stund till vid datorn men jag säger ändå god natt till er nu. Natti, Natti.


    Gran Torino


    Nu ska jag kila ut med hundarna sedan ska jag och honey lägga oss i sängen och sätta på en till film. Han hade nämligen hyrt en film också :) Gran Torino heter den en drama film.

    Här ha ni trailern



    Tindra förra julen


    Snart är det jul och jag ska införskaffa mig lite nytt till Tindra. Förra julen så såg lilla Tindra ut såhär. Men i år så är hennes jul tröja alldeles för liten. Så jag hade tänkt att köpa nått nytt i år. Och det är lika bra att jag beställer nu när alla jul kläder precis kommit in för om någon vecka så är alla storlekar slut.

    Datumet som står på korten sämmer ej som ni kanske ser!



    Hon ligger & biter på sin halsduk! (ser nästan ut som en liten
    snöboll som hon har mellan framtassarna) haha.



    Här ser man tröjan lite bättre som nu är för kort för henne.
    Och så går den knappt att knäppa. Hon har blivit tjock... haha
    ne då, hon var bara 8-9 månader på dessa korten. Men nu har
    hon vuxit lite mer.



    Men tomteluvan passar ju så den kanske hon ska ha i år igen.
    Och lika så halsduken som hon har på första kortet.




    Jag funderar på att klicka hem denna söta dressen till Tindra
    i år. Den var ju sååå söt!







    Cool Säng


    Någon mer än jag som skulle vilja ha denna coola sängen
    ståendes i sitt sovrum?

    Shit va mysigt det ser ut där inne. Ååå va jag vill ha den!



    Nu har vi tittat på film


    Nu har jag och honey tittat på Transformers 2 och den var jätte bra. Nu längtar jag tills det kommer en trea. Har ni inte sett den så gör det. Man får sig ett par sköna skratt men också en liten tår här och där :) (i alla fall jag)
    .



    Jag & honey hade självklart laddat upp med Ben & Jerry's
    Vi åt direkt ur burken och den var mycket kall att hålla i, så därför
    hade vi vantar på oss när vi åt dom HAHA!



    Jag med min rosa vantar :)



    Honey med mina svarta tumvantar :)

    Något jag har funderat på väldigt länge är varför pojkvänens saker är mycket goare. Ja menar köper vi typ var sin pizza så är hans mycket goare. Köper vi var sin glass så smakar hans mycket goare. Köper vi var sin godispåse så innehåller hans påse mycket goare godis osv, osv.

    Nu var det lika dant med Ben & Jerry's glassen vi köpte. Jag brukar för det mesta köpa den jag håller på bilden ovan för den är jätte god, men när jag väl smaka på honeys så var den självklart mycket mycket goare. Så det slutade med att jag satt och åt ur hans istället HAHA!

    Känner ni igen er i detta?







    Transformers 2


    Denna filmen ska vi se nu. Tyckte väldigt mycket om ettan så jag ser verkligen fram emot tvåan :)


    Har ni sett den? Va tycker ni om Transformers filmerna?



    Supergott va det!


    Nu har jag och honey ätit och det var supergott! Lax och ris med hollandaisesås och sallad. Vi ska strax sätta på filmen som jag längtat så mycket till.




    Det blev mjölk i vinglas i dag igen :) Verken jag eller honey är
    några vin människor. Självklart kan jag kan ta ett glas vin, men
    det sker väldigt sällan. Mjölk tycker jag är godast till mat :)




    Glömde lägga upp salladen men vi åt också sallad med tomat,
    gurka och fetaost till. Jätte gott blev det!




    Mmm Lax

    Försökte skriva ett inlägg förut men det gick inte. Måste va blogg.se som krånglar kanske? Honey kommer strax och jag står och lagar mat just nu. Det blir lax och ris till middag i dag. Jag älskar verkligen lax! Tycker ni om lax?

    I kväll så ska vi titta på film och va det blir för film får ni reda på lite senare, jag har sett fram emot denna filmen så länge :)

    Ne nu måste jag fortsätta med maten.


    Give a smile to a friend!


    Pilgrims senaste smycke, super gulligt. Give a smiley to a friend!
    Ett halsband som du kan dela med dina vänner. Halsband med öppningsbar jordglob och i denna ligger 3 små smileys i olika färger och 3 snoddar till armband.


    En gullig present att ge bort!




    Begränsad upplaga. Finns att köpa här


    Två mobiler & två väckarklockor!


    Sitter just nu i soffan med en filt om mig och tittar lite på tv. Det regnar ute och det är jätte kallt. Hundarna vill inte ens gå ut haha. Dom ligger här med mig i min lilla två sits soffa under min filt :) Jag en rottweiler och en liten chihuahua.

    Nu ska jag ta och göra mig en kopp te för jag fryser så sen ska jag sätta mig här vid datorn. Jo jag måste berätta honey försov sig sist han var hos mig. Men i går hade han laddat upp med två mobiler och två väckarklockor haha. Han ställde dom lite var och stans i mitt sovrum så han var tvungen att gå upp för att stänga av dom. Jag var lite skeptisk mot detta i går och kände att han inte kommer vakna utan att det blir jag som får gå upp och stänga av klockorna och väcka honom.

    Va tror ni hände? Jag sov som en stock, det trodde jag inte att jag skulle göra. Jag som är så lättväckt hörde ingenting i morse. Och när jag vakna klockan elva så var honey inte i sängen så han måste ju ha kommit upp då! Men frågan är om han var i tid? Hoppas det!



    The Devil Wears Prada


    Jag har tittat på The Devil Wears Prada nu i kväll och ätit mina goa Amerikanska citronmuffins. Det var första gången som jag såg den filmen faktiskt. Lite chockad att jag missat den filmen hehe. Den var väldigt bra i alla fall! Killarna har lämnat mitt hem efter poker kvällen, och jag och honey sitter nu i soffan och myser med en kopp te var :) Ska strax lägga mig för jag är jätte trött så natti natti på er!



    Amerikanska Citronmuffins


    TÄNKTE GE ER MITT RECEPT PÅ AMERIKANSKA CITRONMUFFINS!

    INGREDIENSER

    150 g smör eller margarin
    2 dl socker
    2 ägg
    1 tsk vaniljsocker
    1 msk citronsaft (+ citronskal)
    ½ dl mjölk
    3 dl vetemjöl
    1 tsk bakpulver


    TILLAGNING

    Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör ner mjölken, citronen och vaniljsockret. Blanda mjölet med bakpulvret och rör sedan ner det i smeten.

    Häll smeten i formar, smeten räcker till ca 16-20 muffins (beroende på formarnas storlek).

    Grädda i 200 grader i 15 minuter.




    SUPER GODA!



    Poker kväll

    Honey kommer hit strax tillsammans med sina kompisar. Dom har bestämt att dom vill spela poker hemma hos mig i kväll. Jag tänkte att ja skulle ställa mig och göra muffins :) hade nog vart väldigt uppskattat tror jag! Är sugen på citron muffins så det får det nog bli. Bara jag hittar några formar!


    Tatuering


    Min vän Camilla har gjort denna coola tatueringen och jag tycker att den är så grymt snygg! Själv hade jag inte velat göra en sådan stor tatuering på revbenen för det gör så fruktansvärt ont där, jag hade aldrig klarat av den smärtan. Men jag är otroligt imponerad av att hon klarade av det!




    Vist var den fräck?





    Sparris Soppa


    Blev så sugen på sparris soppa och ost smörgåsar så det fick det bli!




    WORD BRACELET


    Humanity for all. Armbandet alla kändisar älskar just nu! Läderband med livets ord:

    Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.


    Jätte fina!
    299 kr hos Nelly


    Snabb & snygg make up?


    Direktapplicerande ögonskugga som ger en proffisionell make för varje tillfälle. Det går snabbt och blir inte kladdigt samtidigt som det garanterat blir snyggt.

    Själv tycker jag att det låter för för bra för att vara sant? Men va vet jag. Har ju inte provat, men funkar dom så är det ju toppen. Speciellt så dålig som jag är på att lägga en fin ögonskugga haha.

    Någon som testat dom?



    trött

    Jag och Angelica la oss väldigt sent i natt. Vi satt uppe till klockan fyra och pratade, glömde helt av tiden. Men ändå så var vi uppe klockan tio i dag. Angelica har precis åkt, jätte tråkigt för det har vart så mysigt att ha henne här och lika så hennes lilla Aaila. Men vi ses snart igen. Den 16 November tror jag det var så ska Angelica och hennes lilla vovve komma och bo hos mig en hel vecka. Hennes pojkvän ska resa bort en vecka och det ska bli super kul att ha henne här en hel vecka :).

    Jag är väldigt trött just nu eftersom jag inte fick så mycket sömn i natt, vi somnade efter fyra nån gång men blev dessutom väckt av hennes lilla Aaila pga att hon hade så ont efter att hon blivit biten i går, så hon gnällde lite. jag tänkte att jag nu skulle lägga mig i soffan en stund och vila för lite senare så kommer honey hit och då vill jag vara lite piggare!

    Tindra till vänster & Aaila till höger!



    En till bild bomb

    Jag är så fruktansvärt glad att Tindra har fått en kompis i hennes egen storlek. Visserligen så kommer Aaila att bli kanske det dubla av vad hon är nu, men jag tror nog att dom kommer kunna leka på en bra nivå ändå.

    TINDRA & AAILA LEKER :)



    Det är helt otroligt att Aaila klarar av att leka just nu. För precis innan Angelica kom hem till mig så blev Aaila biten av en stor Grand danois. Den stora hunden tog tag i lilla Aaila och skaka henne som en trasa, sedan slängde Grand danoisen iväg Aaila över sin egna kropp och hon landa en bra bit ifrån henne. Asså hon kunde lika väl ha dödat Aaila.

    Man ser inte så mycket på denna bilden men hela magen/sidan är upprivd av tänderna som Grand danoisen satte i henne.



    Bakom Aailas vänster ben syns det mest men det går ej att lyfta upp henne för hon har så ont i själva bröstkorgen och vänster ben.




    VÄRLDENS STÖRSTA HUND JUST NU GRAND DANOIS. HAN HETER GIBSON OCH ÄR 1 METER OCH 7 CM I MANKHÖJD OCH VÄGER 108 KG.

    DET VAR EN SÅDANHÄR HUND SOM AAILA BLEV BITEN AV.




    SNACKA OM ATT AAILA HADE ÄNGLA VAKT!




    RSS 2.0