Inget för er som inte är VIN fantaster

Vin + luft = bra
Vin + luft + snabbt = ännu bättre


Vin måste, precis som vi människor, andas. Dock inte för att kunna leva utan för att kunna smaka bättre.


Genom kontakt med syre kommer nämligen vinets verkliga smak och arom fram. Allt det gottiga helt enkelt. Ni vet jord, kåda, kotte, eld, ekplanka, citrus och allt vad det kan vara. Därför bör vinflaskor öppnas ett bra tag innan vin ska drickas.

 

Och det har man ju inte alltid tid med.


Så när den spontana lusten till ett glas gott vin dyker över dig är Vinturi Vinluftare din nya bästa vän. Med sin snillrika konstruktion* luftar den ditt vin lika snabbt som det tar att hälla upp ett glas. Låt helt enkelt vinet rinna igenom tratten så tillförs exakt rätt mängd syre i exakt rätt hastighet och resultatet blir, exakt, ett gott glas vin. Färdigt att hälla i munnen, rulla runt bland smaklökarna, mumla något om "mulligt sval i grönäpplig stil", svälja och vara glad.

 

 

Så vad tror ni vin fantaster där ute, hade detta vart något?



Kommentarer
Postat av: Zarah-Lou

Oh, smart grej! Synd att man inte dricker vin ;D

2009-11-18 @ 08:17:49
URL: http://zarlei.com/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0