Häst balle a la Jouline & Angelica

Nu har vi ätit och vi är proppmätta. Gott va det!


HÄST BALLEN VI ÅT :)



SEDAN IN I UGNEN FÖR ATT GOTTA SIG LITE!



KLART



OCH JA VI DRICKER MJÖLK I VINGLAS!



Nu tänkte vi sätta på en skräckis och bli lite rädda!






Va ju bara tvungen att måla lite på Angelicas underbara mage :) Hon är nu i vecka 30 och jag längtar SÅÅÅ MYCKET tills jag får träffa lillan i magen!

Vist va det fint!
Inte viste jag att jag var en riktig konstnär HAHA!



Halloween







Häst balle

Jag och Angelica står just nu och gör lite god mat till oss. Vi ska äta honungsmarinerad häst balle HAHA, fläskfile menar jag och till det ska vi ha klyft potatis och kantarellsås. Mmm det ska bli så gott :) Min mage kurrar som bara den just nu och vill bara ha mat, mat, mat.


Bild Bomb

Här kommer lite bilder på min lilla Tindra och Angelicas lilla Aaila. Jag tyckte detta var jätte skoj att dom äntligen fick träffas och leka med varandra. Tindra har ju bara Tilda (min rottis) men dom kan inte leka med varandra på samma sätt efter som Tilda är så stor.



Vika kläder

Nu ska jag ta och vika ihop alla mina kläder som jag rev ut ur garderoben i går. Min vän Angelica kommer till mig vid sex tiden och vi ska ha mys kväll i kväll. Titta på film och äta en massa gottit :) Det ska bli så kul att träffa henne för det var en månad sedan som vi sågs. Angelica ska bli mamma i januari nästa år och jag är så glad för hennes skull. Ska krama hennes goa mage när hon kommer :)

Ne nu måste jag röja lite här hemma. Hörs lite senare / Kram Kram


Min kväll i går

Oj va kul vi hade ute i går. Träffa så mycket folk och massa gamla vänner, vi dansa non stop, folk drog i mig och skrek efter mig hela tiden, typ som om jag uppståt från de döda HAHA.

Jag måste berätta en rolig sak haha. När jag kom in på Peppes som stället heter så efter ca en timme kom jag på att jag hade mina byxor åt fel håll haha dom kändes liksom inte som dom skulle, jag gick till toan med min vän Camilla för att vända på dom men väl där inne träffar vi på tre andra tjejor och min tjejkompis säger då.

Camilla- Tycker ni hennes byxor ser konstiga ut?
Tjejerna- Ne vadå?, dome ju skit snygga!
Jag- Men dom är på fel håll.
Tjejerna- Vadå fel håll?
Jag- Alltså dom är bak och fam.
Tjejorna- Men de syns ju inte
Jag - Kanske inte, men det känns fel haha.
Camilla- Du måste vända på dom.
Jag- Mm det är nog lika bra.
Tjejorna- Men det syns ju inte.
Camilla- Jo, men de känns ju inte bra för henne.

Tjejorna Sätter sig ner och börjar dra i mina leggins lika så Camilla. Dom börjar sedan bråka om hur mina leggins ska va. Eftersom att dom har två ränder på sig så tyckte Camilla att ränderna skulle vara på sidorna av mina lår medans dom andra tjejorna tyckte att ränderna skulle vara bak och fram på låren haha. Jag sa sedan till dom att jag skiter i hur dom ser ut nu för nu har vi stått här inne i 20 min och inte kommit fram till något. Jag kunde ju lika väl vänt på legginsen med en gång i stället men det gjorde jag inte, varför vet jag ej haha.

Gick sedan ut till Veronica

Veronica- Fick du vänt på dom nu?
Jag- Ne, de sket dig!
Veronica- Aja men de syns ju inte ändå.

Så jag gick med dom bak och fram hela kvällen, men jag tror inte någon annan såg det..hoppas jag inte!

Det var i alla fall en fruktansvärt rolig kväll i går och TACK alla mina goa vänner för att ni gjorde den oförglömlig!
Och Veronica du var som en solstråle i går :)



Här har ni mig med mina leggins bak och fram haha. Det var den enda bilden jag tog i går innan vi skulle gå ut. Inte den bästa bilden haha men skit samma. Man kanske inte ser så bra på bilden men ni ser ju att det är en svart rand där bak och en där fram.



Nu sticker vi ut

Jag hinner inte lägga upp några bilder för vi ska åka nu. Men jag kanske skriver ett natt inlägg när jag är hemma igen om jag inte är alltför trött. Kram Kram


Det blir utgång :)

Vi har bestämt oss nu för att gå ut i kväll så det ska bli skit kul. Det blir jag och V sen ska vi möta upp min jobba kompis och hans kompisar!

Va tyckte ni om idol i kväll då? Jag tyckte att Tove var bäst i kväll, hon levde verkligen in sig i sången och Las Vegas temat. Tråkigt att Rabih inte va så bra i kväll, hade faktiskt rätt höga förväntningar på honom i kväll. Men, men man kan inte vara bäst varje gång! Hoppas bara att han inte åker ut.

Nu ska jag in och rota fram nått fint i garderoben. Funderar på att ta på mig en klänning men jag tror det blir allt för kallt faktiskt men vi får se. Tänkte att jag skulle hinna fotta min outfit i alla fall innan jag drar ut så att ni får se hur jag kommer se ut i kväll!


Mätt

Nu har vi ätit och är riktigt mätta. Snart börjar idol och självklart ska vi se det. Men innan idol börjar så ska jag ut och gå en sväng med hundarna. Ska sedan välja ut nått ur min garderob att ta på mig om vi nu ska gå ut.
Hörs lite senare!


Fräcka skålar


Medans soppan står på spisen och kokar tänkte jag bara visa er lite fräcka skålar.






Ett läckert tvådelat serveringsset att servera t.ex. snacks i. Delarna har två skålar vardera, alltså sammanlagt fyra små skålar. Utmärkt till jordnötter, oliver och annat smått och gott. Eller varför inte till dipp och dressingar.


Jag tyckte dom var riktigt söta och design på dom var ricktigt fräck!




Miss V har anlänt

Min tjejkompis kom för en stund sedan. Vi har suttit och pratat lite om vad vi ska göra i kväll. Har inte kommit fram till om vi ska gå ut eller ej men det hade vart kul att gå ut och parta lite och slå klackarna i taket :) Vi ska i alla fall se på idol så det blir inte för än vid elva halv tolv som vi går ut i sådana fall.

Nu ska jag göra iordning lite mat till oss, det blir soppa i dag igen och till det nybakt bröd mmm så gott!


Fixa Halloween stämning!


Funderar på om jag ska sätta upp detta blodiga dusch drapperi och lägga ut denna blodiga badrumsmattan nu när det är halloween :)

Bli ju lite mer halloween stämning här hemma då! Undra om mina tjejor som kommer i helgen blir rädda när dom går in på toaletten? HAHA



Fin I Spets


VILKEN GILLAR NI BÄST?



Spets klänning 1




Spets klänning 2



Spets topp



Dessa tre fina spets plagg vill jag väldigt gärna ha speciellt den första klänningen!





Tattoo Socks


Va inne hos söta Foki och såg dessa coola strumpbyxorna va bara tvungen att lägga upp dom här med. Vist är dom fräcka? Nu behöver man inte ha en tatuering sittandes forever :)


Va tycker ni om dessa?




Finns att köpa hos Etsy


Tävlingen är avslutad


Vinnaren är nu dragen och kontaktad. Den lycklige vinnaren av styling sprayen blev Alisa
Stort grattis till dig :)



Fredag

I dag är jag trött riktigt trött. Satt ju och prata i telefon tills klockan två i natt efter det så kunde jag inte somna, klockan var väl närmare halv fyra innan jag sov. Hade ställt klockan på åtta för att gå ut med hundarna men det var knappt att jag kom upp haha men jag va ju bara tvungen. När jag väl kom in igen så la jag mig i soffan satte på tven och slockna med en gång. Vaknade vid ett och begav mig ut med hundarna igen. Nu har jag ätit min frukost/lunch :) och tänkte sätta mig här vid bloggen en stund.


Natti Natti


Oj va klockan sprang iväg klockan är över två haha. Har suttit telefon i två timmar. Nu måste jag verkligen sova. Natti, Natti!




I morgon är det sista dagen att hjälpa mig att rösta!


Min mammas arbetskamrats söta dotter är med som Lucia kandidat i Varberg och självklart vill jag att hon ska bli årets Lucia.

Jag skulle bli glad och lika så Sandra om ni ville hjälpa till att rösta på henne genom att SMS:a!



För att rösta så SMS:a HN Luciavbg K7 samt ert namn och fullständiga adress till nr: 72099

EXEMPEL: HN Luciavbg K7 Olivia Ollson, Olivgatan 7, 43240 Varberg



RÖSTNINGEN PÅGÅR TILL 25 NOVEMBER.

Och TACK alla ni som redan har röstat :)



Halloween


Ska ni fira halloween nu i helgen den 31 Oktober och i sådana fall ska ni klä ut er till nått?

Det ska faktiskt inte jag göra i år. Jag ska bara va hemma och mysa framför teven med en massa skräck filmer tillsammans med min tjej kompis :)




Svininfluensan


Jag vet om att jag är i Risk gruppen efter som att jag har diabetes men jag vet inte om jag vill vaccinera mig mot svininfluensan efter att ha sett detta klippet. Säker en chans på miljonen om inte mer att detta händer men lite rädd blir man ju faktiskt.

Ska ni vaccinera er eller har ni kanske redan gjort det?




Glömde av

Jag glömde helt av att jag skulle sätta mig vid bloggen ju :) men jag och honey fastna lite på en hemsida nämligen. Men nu så har han gott och lagt sig. Han ska jobba i morgon. Så nu tänkte jag att jag skulle sätta mig här en stund men först måste jag bara springa ut en snabbis med lilla Tindra hon står här vid min sida och det ser ut som om hon vill ut och kissa :)


En riktigt mysig kväll

Jag och honey har haft det riktigt mysigt i kväll. Vi har ätit en jätte god lax och räk soppa med gott bröd till. Honey hade med sig det till oss, så himla gulligt och gott va det! sen har vi tittat på tv och ätit lite godis :). Nu tänkte jag göra mig och honey en kopp te sedan så ska jag sätta mig vid bloggen sen stund!


Tröja

Ååå va jag vill ha denna söta tröja från H&M men självklart så är den slutsåld :( hoppas verkligen att den kommer in igen. Man ser kanske inte tröjan så bra med det var den enda bilden ja fann på den.

Va tycker ni om päls mössor? jag vet faktiskt inte va jag tycker om dom men dom ser ju väldigt mysiga och varma ut! Men jag kommer nog inte bära en sådan nu i vinter.



Honey kom för en stund sedan så jag tänkte umgås lite med honom nu. Sen klockan 20:00 så kommer ju mammas pojkar som jag bara måste se :) följer ni mammas pojkar med?


3 roliga dagar

Jag har verkligen tre roliga dagar framför mig. Idag så kommer honey och vi ska mysa titta på film och tv samt äta gott. Och i morgon kommer en av mina tjej kompisar hit, vi ska titta på idol och köte lite skit, sedan blir det antagligen utgång med min jobba kompis och hans vänner. På lördag så kommer en annan tjej kompis hit och med sig har hon sin lilla valp som hon inte haft så länge :) Min lilla chihuahua ska få träffa hennes lilla blandras så dom lär känna varandra. Kommer bli jätte kul, sen framåt kvällen blir det film och en del godis och chips skulle jag tro!


Jag behöver en ny dator

Jag skulle verkligen behöva en ny dator men en stationär dator blir det inte än i alla fall. Min laptopp som jag har nu är rätt kass måste jag säga, det är en dell. Vist funkar den men tex: skärmen är det glapp i, baterit håller i ca 3 min haha, måste darför alltid ha i sladden vilket är rätt jobbigt. Och så väger den alldeles för mycket plus att det finns en massa annat fel på den.

Min mammi har lovat mig en ny dator pga av att jag är så duktig och pluggar så mycket som jag gör, men jag ska inte få den för än jag är färdig med skolan. Men då är min fråga till dig mammi om du nu läser detta :) varför kan jag inte få en dator nu då jag verkligen behöver en. Jag skriver oftast dagligen på mina arbeten och efter som att jag distans läser hemmifrån så lämnar jag in allt över internett. Jag behöver verkligen en dator nu som fungerar ordentligt och bra.

Jag lär ju inte få en dator nu i alla fall men jag kanske kan få den i julklapp? i stället för nästa år i maj nån gång som det är sagt. Kan ju alltid hoppas :)

Skulle vilja ha en rosa Vaio eller en vit har inte riktigt bestämt mig för vilken färg än.



Men den rosa är väldigt fin så det lutar åt den faktiskt :)



Vill ha

Jag skulle jätte gärna vilja ha dessa tre söta sakerna med Hello Kitty på! Men tyvärr så äger jag bara laptopp här hemma men det är nästan så att man borde skaffa sig en stationär dator bara för att införskaffa sig dessa söta saker :)



Finns att köpa hos söta Nicole som driver underbara Cute Shop. Klicka här för att komma till hennes shop.

Va tycker ni om dessa tre söta sakerna?


På väg hem till mig :)


Dessa söta rosettarna är på väg hem till mig och ska få pryda mina öron!
Vist är dom söta?



Dom kommer från underbara Mihi


Grannens hundar (varning långt inlägg)


Jag är verkligen trött i dag ändå la jag mig tidigt i går. I morse när jag skulle gå ut med hundarna så mötte jag på grannens stora dregel hundar hehe kallar dom för dregel hundarna bara för att dom dräglar myckt :) Jag kommer inte ihåg vad det är för ras men stor är den och liknar näst intill en pittbull fast sjukt mycket större. Hon har i allafall sju stycken sådana hundar som springer löst på hennes tomt. Men det jag skulle komma till var att jag inte gillar dom hundarna så mycket. Som tur var så såg hon att jag kom förbi så hon fick stängt in hundarna i hundgården.

Varför gillar jag inte hundarna:

För det första så ser dom riktigt farliga ut, fast än att jag själv är van vid rottweiler så blir jag lite rädd för dom.
För det andra så är dom så på när man väl träffar dom och det gillar jag inte, hoppar, buffar, nafsar lite osv.
För det tredje så dreglar dom.

Om jag får tycka själv så tycker inte jag att hon har pli på sina sju hundar, dom springer fritt och många människor är rädda för hundarna. Det finns inget staket runt hennes tomt utan hundarna kan lätt springa ut på vägen. Det händer ofta att en hund om inte fler kommer springande emot en när man går förbi huset och tyvärr så är man tvungen att gå förbi hennes hus för att komma  till vägen. Dom bråkar ofta med varandra, låter nästan som om det vore en massa kamphundar där. Häromdagen hörde jag ett jävla skällande när jag titta på tv, de visa sig att en av hundarna hade fått tag på en annan kvinnas lilla hund. Va som hände med den lilla hunden vet jag ej men jag hörde min granne med dom sju hundarna säga: Säg till om det hänt något allvarligt med den lilla hunden, jag står för alla kostnader i sådana fall! Och då blev jag lite rädd. Jag har den minsta hunden här i trakten alltså min chihuahua och hon springer löst på min tomt men tänk om någon av hennes hundar skulle komma över till min tomt när jag har henne ute, ja menar det är ju bara ett nafs så är min lilla Tindra borta. Visserligen så skulle självklart min rottweiler Tilda skydda henne för det har hon gjort förrut :) men dom är liksom sju hundar så det blir väldigt svårt plus att vissa av dom är större än min rottweiler.

Det är inte bara jag som tycker att hon måste ha mer pli på sina hundar utan många mer av mina grannar. Jag bor i ett jätte mysigt litet områda där vi alla är som en enda stor familj typ :) förrutom henne då med dom sju hundarna. Jag kan inte säga nått elakt om henne för hon är verkligen jätte trevlig och go att prata med.

Men jag ska inte och vill inte behöva känna någon oro. tex: Tänk om hundarna kommer nu, va ska jag göra när dom kommer? Tänk om dom biter Tindra? tänk om dom biter mig? ja det är fruktansvärt jobbigt ibland.


HITTA DENNA ARTIKELN OM PRECIS SAMMA HUNDAR SOM HON HAR.



Hunden bets ihjäl i parken



Han lekte med sin lilla hund i parken. Plötsligt gick fem stora kamphundar till attack.
Den ensamma hunden var chanslös - sekunder senare låg den död i gräset.
- Det här händer allt oftare, säger Lars-Gunnar Backemyr vid Malmöpolisen.

Hundattacken skedde strax innan nio på lördagskvällen.
En 34-årig man var ute och rastade sin lilla hund, en blandning av raserna Jack Russel och tax.

 

Fem hundar utan koppel

Vid Falsterboplan, i den så kallade Jesusparken, tog han av kopplet för att leka med hunden. I parken fanns sedan tidigare en 48-årig man tillsammans med sina fem stora hundar.
– De var okopplade och hade tidigare lekt med andra hundar i parken, säger Lars-Gunnar Backemyr.
Men när de fick syn på den lilla blandrashunden ville de inte leka. I stället gick de till gemensam attack. 34-åringen kunde bara titta på medan hans hund slets i stycken på bara några sekunder.
– Det hela gick väldigt fort, säger Backemyr.
Den försvarslösa hunden dog direkt.

 

Misstänkt för djurplågeri

Ägaren till kamphundarna är nu misstänkt för både djurplågeri och brott mot lagen om tillsyn över hundar.
– Men det är osäkert om han kommer fortsätta vara misstänkt för djurplågeri, säger Backemyr.
Efter att pratat med polisen fick 48-åringen ta sina fem kamphundar och gå hem.
– Det talades om att man skulle tvångsomhänderta hundarna, men det blev inget med det, säger Backemyr.
– Det krävs väldigt mycket för att vi ska kunna omhänderta hundar. De måste i stort sett attackera en människa eller vara vanvårdade.
Ägaren till den attackerade hunden tog efter attacken sin döda hund i famnen och lämnade parken.
– Han skulle gå hem med den, säger Backemyr.

 

 

Detta är ju skrämmande, tänk om detta skulle hända min lilla chihuahua eller min rottweiler, ja menar min rottis har inte en chans mot sju stycken sådana hundar.



Godnatt & Sov gott

Sitter och pratar med en vän på msn nu. Tänkte ta en sväng med hundarna alldeles strax och efter det så ska jag sitta en liten stund till på msn. Efter det blir det nog att slå på en film och somna till den. Så nu säger jag godnatt.


Bonde söker fru

Nu ska jag sätta mig i soffan och tittar på bonde söker fru. Ska ni också titta på det? Hörs efter det!


Egna smycken

Här har ni några av mina första saker som jag gjort. Jag har gjort så mycket mer och mycket finare men tyvärr så hittar jag inte dom.

Det är allt i från halsband, armband, hårklämmor och mobil smycke som ni ser nedan!













Gangster Tindra & Pärlor

Nu har jag ätit utan att spilla nått på mig hehe. Har percis vikt ihop all tvätt som jag hade på tork i vardagsrummet. Råkade då stöta emot mitt piano och en låda ramla då ner på golvet och ut kom en massa pärlor. Det var säkert minst två år sedan om inte mer som jag tittade i den lådan. Men i lådan så fanns alla mina pärlor och en del halsband, hårspännen och armband som jag har gjort. Det var jätte kul att se dom igen fast jag saknar många många mer halsband, armband etc. Kanske ligger dom i en annan låda som jag råkat ställa nån stans!

För några år sedan gjorde jag massor med olika saker av pärlor, stenar, kristaller, glaspärlor osv och sålde sedan dessa. Varför jag sluta vet jag inte men jag bara gjorde det. Kanske ska man ta upp det igen för det är väldigt kul att sitta och pyssla med och fint blir det men framför allt också något eget och något som ingen annan har :)

Tänkte visa er några av sakerna som jag gjort om en liten stund.



Måste bara visa hur söt Tindra va i dag också :) Det var ju så kallt ute i dag och hon skaka som ett litet asplöv så jag tog på henne en tröja :) Hon ser ut som en lite gangster hund HAHA fattas bara ett stort hängande bling bling halsband!



Vist är hon söt?



Jävla tomatpure

Fan Fan Fan, står vid spisen och har lagt i köttfärsen och allt annat bara tomatpuren kvar. Va tror ni händer? Jo jag råkar trycka alldeles för hårt på tuben så jag får det mesta över mig. Både på mitt linne och mina leggins som jag hade i dag. Tur att jag hade svart på mig i allafall, tänk om jag hade haft vitt på mig.

Bytte om till nya kläder så jag tänkte lägga upp vad för kläder jag ska myspysa i ikväll.



Den första bilden blev väldigt gul typ men det är bara för att
jag har tänt lampan i hallen & då det är mörkt ute.



Leggins, linne och en super söt topp med vingar där bak :)


Hemma tidigt

Det blev inte av att jag åkte till min vän efter jobbet. Hon skulle på möte och jag kände inte för att sitta hemma hos henne och vänta i två timmar tills hon kommit hem. Tanken var ju att vi skulle se lite film snacka lite skit och dricka te, tråkigt men det kommer ju fler dagar. Ska försöka klämma in henne nästa vecka då jag jobbar! Men jag träffa min andra tjejkompis i stället, hon kom bort till mitt jobb och med sig hade hon en ica kasse med mjölk och smör till mig :) hon är så gullig, slapp jag handla ju! Sedan åkte vi hem till mig hon hade en väska fylld med kläder hos mig under min säng haha, hade jag helt glömt av. Men nu har hon åkt hem. Ska antagligen träffa henne på fredag, vi tänkte ha en film kväll då och självklart se på idol så jag hoppas att det blir av :)

Nu ska jag ställa mig och göra lite mat, är super hungrig :). Funderar på spagetti & köttfärsås. Jo jag glömde berätta att jag tog ju med mig lilla Tindra till jobbet i dag...aldrig mer kan jag säga haha aldrig, hon stod non stop och skällde och gnälde, tur att jag har en sån snäll chef som ändå låter mig ha henne där trots att hon är som hon är :)


Dagens outfit

Nu måste jag skyda mig. Men här har ni dagens outfit. Det blev inget lockigt hår för jag hann inte.



Lite suddig bild kanske? Spegeln behöver jag vist putsa igen hehe. Det var svårt att fånga legginsen på bild men det blev som det blev.

Linne: Gina Tricot
Leggins: Vila

Ja de va väl allt :) Ska ta på mig min vita tjocka vinter jacka i dag för det är svin kallt och mina svarta stövlar. Hörs när jag kommer hem, förmodligen så blir det i kväll.


Godmorgon

Shit va jag e trött i dag. Hade ställt klockan på nio i dag men ligger fortfarande i sängen. Ska gå upp och duscha nu så att jag blir lite piggare men först så ska jag äta lite frukost. Funderar på om jag ska ha lockigt hår i dag, får väl se hur mycket jag hinner. Ska också försöka hinna med att slänga upp en dagens outfit sedan.

Hörs igen innan jag sticker :)


Inte så mycke uppdatering i morgon

Nu har jag sett filmen open water. Tyckte att den va lite jobbig att se, dom var mestadels i vattnet och man väntade hela tiden på att nåt extremt skulle hända. Men det gjorde det ej. Filmen är också baserad på en sann berättelse så det var faktiskt läskigt. Tänk er att bli kvar lämnad så mitt ute på ett öppet vatten, nä usch fy... får rysningar bara jag tänker på det. Själv så är jag faktiskt väldigt rädd för vatten eller havet kanske jag ska säga. Jag måste alltid nå botten, för vissa kanske det låter löjligt men tyvärr så känner jag så. Jag måste kunna se vad som är under mig, gör jag inte de så får jag typ panik haha.

Nu ska jag strax lägga mig, vet att jag inte kommer somna för jag är jätte pigg men jag tänkte sätta på en film som vanligt :) och förhoppningsvis somna till den. I morgon så ska jag in till skolan en snabbis, ska börja med en ny kurs. Och efter det så ska jag till jobbet och jobba ett par timmar. Och sen ska jag hem till en vän som jag inte träffat på väldigt väldigt länge, ska bli jätte kul. Så jag vet inte hur det blir med uppdateringen i morgon. Kommer i alla fall skriva ett inlägg innan jag åker i morgon och kanske lägger jag upp en dagens out fit också! Men sedan så skriver jag nog inte förens jag kommer hem och det blir runt 23:00 tiden på kvällen. Kanske har min vän en dator som jag kan låna, kanske inte. Men nu vet ni varför jag inte kommer uppdatera i sådana fall.

Natti, natti på er.


Open Water i kväll

Nu ska jag göra mig en smörgås och en kopp te. Sedan ska jag bege mig till soffan för att titta på Tisdags filmen Open Water på kanal 6 kl 21:00. Älskar haj filmer :) Gör ni?

Hörs efter filmen!


Rabattkod


Lyxoutlet är en sida med ett brett sortimen av kända märkes kläder. Kika gärna in hos dom!


Slå in rabattkoden: "vinter"
Ger en rabatt på 150 kr om ni handlar för 300 kr.

Just nu har dom också rekordlåga priser på stora delar av deras sortiment.

Klicka HÄR för att komma till deras sida.





Hawaii Blommor

Va tänker ni på om jag säger Hawaii? Själv tänker jag självklart på det fina vattnet och alla stränderna men också deras vackra blommor, Hawaii blommor! Deras blommor är verkligen så vackra!

Jag har hittat väldigt fina Hawaii örhängen med dom vackra Hawaiianska blommorna!





Vist är dom fina? Så himla färgglada och söta :)


Hello Kitty


Fruktansvärt söta halsband med söta Hello Kitty!



Örhängen nedan!



12 Snygga Halsdband


La ju upp 12 snygga armband förut så jag tänkte lägga upp 12 snygga halsband också! Hur läckra är dom inte? Och mycket mer läckra halsband finner ni självklart hos Bagsandfashion
Dom har otroligt bra priser!



Saw 6


Ni har väl inte missat att saw 6 kommer? Här har ni trailen. En film jag definitivt ska se!



Plugga... nja

Jag måste plugga egentligen, men har ingen motivation just nu. Så jag tänkte lägga mig i soffan och titta lite på tv och hoppas att motivationen kommer om en stund. Haha tror ni den gör det? Så länge teven är på så tror inte jag det! Ne, nu kurrar magen också...får nog göra iordning lite mat till mig först innan tv.

Hörs lite senare


12 Snygga Armband



Och mer finns att välja mellan hos Bagsandfashion Behöver jag säga att jag är kär hihi :)

Vilket eller vilka armband gillar ni bäst?


Snygga väskor

Denna black balencia väska är så otroligt snygg. Den är gjord av konstläder och har fina detaljer av guldmetall. Denna väska bärs bland annat av kändisen Vanessa hudgens. En riktigt snygg och enkel väska!

Kostar 529 kr



Denna black spring väska är också riktigt snygg. Det är en inspiration från Juicy Couture. Den har fina detaljer i guldmetall och ett otroligt sött litet bi som pryder väskan!


kostar 499 kr


Ni finner dom hos Bagsandfashion



Fräcka skor

Har tittat runt lite på skor och va bara tvungen att visa dessa. Kanske inte riktigt min smak men dom va lite fräcka faktiskt. Va tyckr ni?



Glömde av att skriva

I dag skiner solen :) så fruktansvärt skönt för jag ska strax kila ut med vov och vov så att dom år springa och leka av sig lite. I morse när jag logga in på bloggen så tittade ja lite bland kommentarerna och sedan klickade jag mig in på lite olika bloggar varpå jag helt glömmer av att jag logga in på min blogg för att skriva ett inlägg, jag kikar runt och läser lite och så tittar jag på klockan. Då har det gått hela två timmar, helt sjukt va tiden går fort i bland hehe. Så det blev lite sent skrivet i dag. Fast jag har ju skrivit senare förut, är ju inte direkt en morgon människa.

Ne nu ska jag dricka upp mitt te och sedan ut. Hörs när jag är tillbaka.


Natti Natti

Nu ska jag hoppa i säng och titta på film, va det blir för film vet jag inte än. Men ni får sova så gott i natt så hörs vi i morgon :) Natti, natti!


Berlockprydd Chanel väska

Den här snygga berlockprydda chanel väskan får också mer än gärna flytta hem till mig. Den va riktigt cool tycker jag



Chanel väska

Den här svarta fina Chanel väskan får mer än gärna flytta hem till mig :)



I love you man


I går nar jag gick och la mig så satte jag på filmen I love you man. Har ni inte sett den så gör det, den är verkligen rolig.

Här har ni trailen på filmen.




Bus Tindra

Tindra är hel galen här hemma. Hon springer runt i min säng med en pip leksak som är sååå rolig haha. Ångrar nu lite att jag köpte en leksak som piper.



Sjungande bebis i badkaret



Här är en till sjungande bebis som jag fick på min mail. HAHA den är skit rolig. Vem kommer på att göra nått sånt här igentligen? Inte mig emot, jag gillar dom haha!


Äntligen färdig

Nu har jag städat färdigt, tog mig hela eftermiddagen bara haha. Men va skönt det känns när man har fått ordning på allt hemma. Man mår liksom bättre när allt är på sin plats och städat, tycker inte ni de? Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och titta på tv, återkommer om ett litet tag.


Amazing Truths



Här kommer en liten rolig grej. Amazing truths, testa den :)



Tog bort det

Jag tog bort testet. Klarade inte av den musiken som var på. Och man kunde inte heller stänga av den :S inte så kul att komma in på nån blogg då det spelas jätte jobbig musik, och som dessutom inte går att stänga av. Men jag kanske kan lägga upp en annan rolig grej lite senare som inte spelar musik non stop haha. Men först måste jag städa färdigt här hemma.


Måndag

Snart tänkte jag att jag skulle slänga in en maskin tvätt och efter det så ska jag damsuga och tvätta golven här hemma. Men först ska jag ut en snabbis i regnet med hundarna. Dom står och tittar på mig just nu så det är nog bäst att jag kilar iväg på en gång :)


Medans jag städar här hemma så tänkte jag lägga upp ett litet test till er som ni kan få göra, det är jätte kul och man måste göra testet flera gånger ( i allafall tills man klarar det) :) Låter väl spännande?


Natti Natti

Tänkte sätta på en film nu & mysa ner mig i sängen med hundarna :)

Backgrounds | http://www.graphicsgrotto.com
Backgrounds


Babies

HAHA, Jag fick precis den här sköna videon på min mail. Kan inte låta bli att skratta åt den, låten är ju stört skön :)



Va tycker ni om den?



Nu te & smörgås :)

Nu ska jag göra mig en kopp te och en smörgås. Honey har åkt hem för han var tvungen att plugga lite och sen skulle han lägga sig tidigt i kväll för han börjar jobba klockan sju i morgon bitti.

Jag har precis betalt en massa räkningar och det känns lika tråkigt varje gång. Nu får jag bara hoppas på att resten av mina pengar räcker till mat.

Ska se på parlamentet som börjar aldeles strax nu så nu får jag skynda mig att bre mig en smörgås och göra en kopp te :)


En av mina favorit parfymer


En av mina favorit parfymer är Donna Karen's gröna äpple, den doftar sååå gott :). Jag har även de röda äpplet också men den är lite starkare än den gröna men är ändå helt ok. Jag faller oftast för parfymer som doftar väldigt fräscht liksom lite vattnigt. Det lila äpplet har jag bara luktat på när jag var inne på kicks men tyckte att den var alldeles för stark för min smak.




Har ni också en av dessa parfymen eller kanske fler? vilken är erat favorit äpple?




Tigi Pet Head


KÄNNER NI IGEN MÄRKET?

För er som älskar Tigi Bed Head's hårprodukter och dessutom har en hund, så har det nu kommit Tigi Pet Head till våra älskade hundar :) Tyckte jag va lite kul faktiskt.

Jag själv som älskar Tigi Bed Head's hårprodukter kanske borde införskaffa mig Tigi Pet Head till mina hundar nu också :)




Tigi Pet Head finns i en rad olika juvliga dofter och shampoo eller balsam som passar för just din hunds päls. Ni finner dom hos Pupstore


En Nyhet

Om några dagar så är min design på plats och det kommer kännas så bra och kul. Jag kontaktade ju en jätte go tjej som heter Nicole som ska fixa den. Det kommer bli betydligt mycket roligare att besöka min blogg när designen är på plats. Och det ska bli så skönt att slippa denna tråkiga design, eller kan man ens kalla det för design som jag har nu haha.

Hur tror ni att min design kommer att se ut? Vilken färg kommer jag att ha? Svart, lila, rosa, gul, blå, röd, orange, brun, beige, grön?


Rase To Witch Mountain

Jag såg ju Race to witch mountain i går som är en familje film. Kan inte säga att den va dålig eller bra, men den var liksom underhållande.

Den handlar om:

Jack Bruno, en taxichaufför i Las Vegas som kämpar för att hålla sig på rätt sida om lagen. En dag hoppas två, till synes, vanliga tonåringar in i hans taxi. De visar sig dock vara förklädda utomjordingar och Jack kastas in i ett svindlande äventyr! Barnen behöver Jacks hjälp att hitta sitt försvunna rymdskepp så att det kan rädda jorden och även sin egen planet.

Mer vill jag inte skriva om filmen för dom som tänker se den.



Halsband & armband

Jag kunde inte stå emot detta halsbandet och armbandet så jag klickade hem dessa. Men vist var dom söta :) Så gulligt med rosetter tycker jag!



Söndag

Sorry att jag inte skrivit nått i dag men jag har haft fullt upp med två arbeten som ska vara inne i morgon, så min söndag har inte vart så rolig. Jag gick upp klockan tio i dag och har suttit och skrivit tills nu. Nu är jag färdig och det känns så skönt. Tänkte ta mig en kopp te nu och sedan ska jag sätta mig här vid bloggen och visa er vad jag har klickat hem :)


Natti Natti på er!

Honey har suttit och spelat poker enda tills nu så vi ska sätta på filmen som vi hyrde alldeles strax. Först ska jag gå ut en sista sväng med hundarna.

Ni glömmer väl inte att ställa om era klockor i natt kl: 03:00 till vinter tid?

Natti, natti på er.



Äntligen hemma


Äntligen hemma, det tog oss tre timmar ju haha. Men jag bor som sagt inte mitt i stan utan en bit utanför. Men i alla fall när vi kom fram till hemmakväll så va ju tanken att vi skulle hyra tre filmer, för dom har ett erbjudande "köp 3 för 120 kr" men hitta vi tre filmer då......nej de gjorde vi ej hehe utan vi hitta bara en. Men vi tänkte att om vi åker till ica så länge och handlar lite mat som vi ville ha i kväll så kanske vi kommer på två filmer till som vi vill hyra. På väg från ica säger honey att vi kanske ska åka till ett ställe som heter videonytt för där har dom de flesta nya filmerna, aja tänkte jag... mot videonytt! När vi väl kom dit inte fan fans det någon film som vi inte redan hade sett eller ville hyra. Ååå höll på att bli galen haha. Vi kunde ju inte åka tillbaka ända till hemmakväll bara för att hyra den enda filmen som vi tänkte hyra. Tillslut så tog vi bara en film och det blev: Race To Witch Mountain, har ingen aning om den är bra eller inte men det återstår att se.

På ica så köppte vi också våran favorit glass Ben & Jerry's. Min till höger och honeys till vänster!



Nu ska honey spela lite poker, vilket betyder att han måste ha mitt internet så jag kommer inte blogga för en efter vi titta på filmen så vi hörs senare :) Kram på er!


Ska åka och handla lite gott

Jag och honey ska åka och hyra film på hemmakväll och så ska vi köpa lite godis och kanske nått annat gott tills i kväll. Tror jag ska passa på att köpa lite mjölk hem också. Jag älskar verligen mjölk lika så gör honey :)

Så vi hörs när jag är hemma igen så får ni se vilka filmer vi har hyrt. Tror vi ska hyra tre st faktiskt!


Snygga armband

Nu har jag städat lite men det är fortfarande mycket kvar att göra. Tänkte bara visa er två skit snygga armband ett i guld och ett i silver. Dom får mer än gärna sitta på min handled just nu :)



Va tycker ni om dom? Är ni en mer för guld smycken eller silver smycken? Eller är ni kanske som mig som gillar båda? Fast jag gillar mest guld smycken. Har typ bara guld smycken här hemma.


Sen uppdatering

Jag och honey har bara tagit det lugnt i dag. Vi har sovit ut...vilket jag ofta gör nästan varje dag hehe men det var skönt att sova ut med varandra. Vi har tittat på film, ätit frukost i sängen och bara myst.

Nu hade jag tänkt att jag skulle få lite ordning här hemma, så medans honey lånar mitt internet så ska jag städa. Så vi hörs om ett tag och förhoppningsvis med lite roligare uppdatering :)


Med detta inlägg säger jag godnatt

Nicklas åkte ut vilket jag blev glad för, hade han vunnit över Eddie så hade ja slutat titta på idol, haha... ne de hade jag inte gjort men Nicklas sjunger inte lika bra som alla dom andra deltagarna, de gör han inte.

Honey snodde mitt internet så jag har inte kunnat blogga men jag hitta mitt andra trådlösa internet som jag stoppat in i datorn. Inte det snabbaste men det funkar :) Snor ju grannens förtillfället nu då hehe.

Jag ville bara säga godnatt med detta inlägg för nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i sängen. Så vi hörs i morgon. Natti, natti & Kram på er!


Min kväll

Nu har jag och honey nästan slängt i oss en hel familje pizza och nu ska vi ta oss en kopp te var. Idol i kväll va bra tycker jag, gillade rock temat. Har inte så mycket att säga om deltagarna förutom att rösten höll inte riktigt hos visa av dom. jag tycker i alla fall att Nicklas ska åka ut i kväll.

Ne nu är tet färdigt så vi hörs lite senare.



Tindra ville väldigt gärna ha en bit av pizzan :)



Men hon fick snällt lägga sig på golvet med Tilda :)




Men sen ville hon mysa i mammis morgonrock :)




Fraktfritt hos Chicy



Chicy har mycket coola saker i sin webbshop så passa på att klicka hem något nu medans det är fraktfritt!

Nu kommer honey så vi hörs efter idol/Kram Kram


Mmm... Pizza =)

Det blev ingen städning för mamma kom och hälsade på så vi satt och drack te och pratade lite. Men jag hade tänkt att städa lite nu för honey kommer snart och med sig har han en stor familje pizza =) mmm så gott det ska bli, va jätte länge sedan som jag åt pizza. Det blir som sagt en lugn dag i dag, bara mysa framför teven och idol som kommer i kväll. Ska ni se idol i kväll?

Ne nu måste jag börja städa lite så vi hörs kanske innen idol annars efter.


Love Knot

Jag älskar verkligen märket Knot. Det är ett koreanskt märke som tillverkar unika och lyxiga smycken. De säljer kvalitativa smycken som görs av ursprungliga naturstenar och emalj. En symbol för Knot är rosett där de skapar ett unikt koncept i varje smycke som är handgjorda och alla smycken från Knot är dessutom fria från nickel.


Detta halsbandet & armbandet vill jag verkligen ha!


Ni finner dessa smycken & mycket mer hos Mihi


Nytt hos Chique

Nyinkommet hos underbara Chique. Friis & Company matchande örhängen och halsband, jätte fina tycker jag!


Örhängerna & halsbandet kostar 199 kr st & levereras i den söta asken!


Höstens lack


Själv gillar jag lacken 2, 3, 6, 7, 9, 10 bäst. Men dom andra är också väldigt fina. Vilka är era favoriter?


Internet fan

Mitt internet har vägrat att funka i dag. Höll på att bli galen i morse men nu funkar det igen, skönt. Förutom att jag suttit med datorn sen kl 11 i morse så har jag pluggat lite och tittat på tv funderar på att ta och städa här hemma för der ser ut som "kom och hjälp mig att dö". Och vilken dag som helst kommer en kille som ska fixa nån fläkt hemma hos mig och det skulle ju va rätt pinsamt om han kom och såg hur det ser ut nu hehe.

Innan jag börjar städa så tänkte jag visa er höstens nagellack från Depend. Så håll utkik, dom kommer upp inom kort.


Natti Natti på er!

Blogg.se är sjuuuuuukt segt nu igen. Så det blir inget mer bloggande i kväll, orkar liksom inte sitta och vänta på att en bild ska ta 10 min att ladda upp osv, osv. Så jag och honey tänkte sätta på en film och somna till den, så vi hörs i morgon. Natti Natti på er


Funderar på att starta en till tävling


Medans jag gör mat och tittar på film & grejer så tänkte jag höra med er om ni är intresserade av Osis Dust It?



Detta är ingen tävling men tanken är ju att jag ska tävla ut denna hårprodukten men vill först veta om det finns något intresse.

Så är ni intresserade skriv gärna en kommentar.


Home

Nu är jag hemma, skönt.. känns som om det varit en lång dag fast än att det inte har det, men det känns väl så bara för att man är sjuk. Honey kom och hämtade mig på jobbet, så snällt av han så nu sitter vi här i min soffa och tittar på scrubs. Det blir kanske inte så mycket bloggande i dag för jag ska strax ställa mig och göra lite mat sen klockan 20:00 i kväll kommer mammas pojkar som jag bara måste se! och efter det så ska jag och honey titta på film. Han ska upp och jobba tidigt i morgon så det blir tidig säng gång för hans del. Men jag är ju ledig så jag får nog över lite tid att blogga senare i kväll kanske, om jag själv inte är trött då.


Dagens outfit


Såhär ser jag ut i dag!




Creme färgade leggins:
H&M
Brun Topp/tunika: H&M
Creme färgad tröja: M&Q
Pälsväst (fejk): Vila
Skor: Bianco

Nu sticker jag till jobbet hörs när jag är hemma igen, är väl hemma runt halv 6 tiden. / Kram Kram


Ett avsnitt av...

Tänkte se ett avsnitt av two and a half men medans jag äter frukost, dom är ju så sjukt roliga =)




Godmorgon

Vakna för en stund sedan. Ska göra mig lite frukost nu tänkte jag och sen ska jag börja göra iordning mig lite innan jag sticker till jobbet. Det kommer va segt att jobba i dag för jag har fortfarande ont i ryggen. Ska försöka slänga upp en sagens outfit sedan också.


Natti Natti

Nu ska jag sova, ska upp och jobba i morgon, men vi hörs innan jag sticker till jobbet.

Good Night Graphic #57

DesiComments.com | Good Night | Forward this Picture


Clinique 3-stegs serie

Asså nu blir jag trött på blogg.se jag kan inte göra nått utan att de ska ta femtielva timmar att ladda upp något eller göra nått annat på bloggen. I kväll är det värst men blogg.se har vart seg i tre kvällar i rad nu.

Aja skit samma, hoppas det löser sig snart.

För ca en månad sedan så fick jag ett litet prov-kit på clinique 3-stegs serien och jag föll med en gång för clinique. Jag är en typisk person som faller för söta små flaskor med fin design och som gärna luktar gott. Clinique har inte någon fin design enligt mig eller luktar speciellt gott, missförstå mig inte nu..dom luktar inte äckligt men dom luktar typ ingenting. Men OJ vilka bra produkter, man känner verkligen hur ren hyn blir med 3-stegs serien och len. Jag har lite problemhy vid hakan, den är väldigt torr och plitor & finnar har en tendens att dyka upp just där. Men förövrigt så har jag väldigt fin hy. Clinique har gjort att min hy har blivit betydligt mycket bättre. Dom kostar lite mer än vanliga produkter men är inte svin dyra. Hela 3-stegs serien kan ligga runt 500 lappen.

Många älskar dessa produkter andra inte. Något bra man kan göra är att besöka en hudterapeft och fråga vilka produkter som är bra för just din hud. På de sättet så slipper man att slänga ut en massa onödiga pengar på en rad olika produkter innan man finner den som är bäst för en själv. Så detta är ett jätte bra tips.


Mitt prov-kit är nu slut så nästa inköp blir att införskaffa mig Clinique 3-stegs serien när lönen kommer!


Snart börjar bonde söker fru och jag ska sitta bänkad framför tven. Ska ni också göra det?


Äntligen färdig med ett

Nu har jag suttit i telefon i ca en timme och fått lite hjälp av min pappa och hans flickvän. Dom är helt underbara som ville hjälpa mig med mitt arbete. Så nu är jag färdig med ett arbete, känns så skönt. Ska bara läsa igenom det en sista gång innan jag skickar in det. Sen ska jag börja på nästa arbete men det vet jag inte om jag orkar i kväll, får se va som händer.

Nu ska jag ta mig en smörgås och en kopp te.


Tilda

Får väl lägga upp en bild på Tilda också. Hon är lika trött hon med efter lång promenaden. Ligger i soffan och orkar inte röra sig ut fläcken haha.



Ingen motivation till att plugga

Sitter här med mitt arbete men inget händer. Jag är verkligen inte motiverad till att skriva idag, hoppas motivationen kommer lite senare.

Tindra ligger oftast väldigt nära mig när jag sitter i soffan men nu gjorde hon inte det så jag ropade på henne men hon kom inte. Jag började sedan leta efter henne men hittade henne inte någon stans. Inte konstigt att jag inte hitta henne hon låg under täcket i mitt sovrum. Hon va så trött efter lång promenaden att hon helt enkelt däckat i sängen och inte orkat komma fram när jag ropat haha.

Här ligger sötnosen!



Vart på långpromenad i dag

jag har varit ute och gott nu på morgonen med hundarna så darför skrev jag inget i morse. Solen skiner i dag och det är jätte skönt. Vi gick väldigt långt, vet inte hur lång men långt va det haha. Så nu hoppas jag att min rygg ska bli lite bättre när jag rört så mycket på mig i dag. Hundarna är helt slut.

När vi kom hem så va Tilda så törstig att hon drack upp Tindras vatten först pga av att hennes skål stod närmast. Sedan gick hon över till sin egen vattenskål och drack lite. Men lilla Tindra är ju så liten så hon når ju inte upp till Tildas vattenskål. Så där stod hon och pep och gnällde i ca fem minuter innan jag fatta att hennes vatten va slut... Stakarna då. Ska nog ändra om lite på matplatserna, kanske ställa ner Tildas skålar så Tindra kan nå i fall att. Jag vet inte vad det är som gör att Tilda ofta dricker upp Tindras vatten först men hon har en tendens att gilla små skålar haha.

Nu ska jag sätta mig med mina arbeten och se vad jag får gjort. Hörs om en stund.

Ni glömmer väl inte tävlingen? Har ni inte skrivit en kommentar så gör det!
Ni hittar tävlingen i inlägget som heter TÄVLING.



Natti Natti




Betty Boop

För dom som inte gillar Hello Kitty kanske tycker bättre om Betty Boop?

Detta har kommit in:

Läppglans
Ögonskugga
Necesär
Sminkväska
Hårborste
Bodyspray



Jag gillar necesären & sminkväskan här med, har en tendens att falla för små väskor =)

Vilken gillar ni bäst, Hello Kitty eller Betty Boop???


Hello Kitty


Det har kommit in en massa söta saker på H&M med Hello Kitty på! Personligen tycker jag att den katten är otroligt söt och har en & annan sak här hemma med Hello Kitty på!

Detta har kommit in:

Kroppslotion
Duschgel
Läppglans
Nagellack
Ögonskugga
Necesär
Sminkväska
Spegel



Necesären & sminkväskan va ju jätte söta!


Resultatet

Här har ni resultatet. Det blev rätt ok faktiskt, om man inte tar en nära titt haha utan står man en bit ifrån så ser det rätt sött ut!. Glömde vist ta bort de vita nagellacket som hamnat utanför såg jag nu. Vita, ljus rosa och lite starkare rosa plast kristaller blev det och vitt nagellack som grund.

På dom tre första bilderna ser det ut som om jag har korv fingrar typ haha, små, korta och tjocka men den sista bilden ser mer normal ut!



Min dåliga sket kamera gör inte färgen rättvis på kritallerna men det blev som det blev. Orkade inte ta om bild efter bild.

Blogg.se är otroligt segt i kväll. Tog evigheter att ladda upp bilderna.


Pynta Naglarna

Men va har jag get mig in på nu då... haha jag har fått för mig att jag ska sätta små söta plast kristaller på naglarna..hmm de va ju inte så lätt eftersom jag inte har lösnaglar. Det är ju betydligt lättare om man ska måla och pynta sina naglar då, eftersom nageln inte sitter på men har man sina egna naglar så är det då inte lätt haha. Sitter här med pinsett och lim och har gjort fyra naglar, ja tänkte ge upp men eftersom jag har börjat så måste jag ju slutföra det. Så ni får srax se resultatet =)


Tittar tv & måla naglarna

Sitter och tittar på postkod miljonären samtidigt som jag målar mina naglar. De blev inget pluggande utan jag tar det ännu lite senare i kväll. Efter postkod miljonären kommer äntligen hemma och det ska jag också se på...mycket tv tittande i dag hehe men de kul när det går så bra program. Äntligen hemma är ett program som jag får mycket inspiration och tips i från och det är så himla kul! Ne nu måste jag återgå till mina naglar, ska måla dom en omgång till. De tog mig ca 10 min att skriva detta inägget haha, naglarna har inte torkat ordentligt än. Tänkte visa er resultatet sedan om ni vill?


En mycket seg dag

Jag har inte uppdaterat mycket i dag men jag har inte haft nått att skriva om. Har bara tittat på tv i dag gjort mitt arbete och varit ute och gott en hel del. Man ska ju röra så mycket som möjligt på ryggen när man har ont i den så att den inte blir stel. Sitter just nu och tittar på förkväll på tv 4 ska fortsätta med mitt arbete snart igen. Känns som om jag aldrig blir färdigt med det men jag hoppas att bli klar med det i kväll... vi får se. Kanske får jag nån inspiration lite senare och skriva om nått kul!


Förlossningskliniken


Har precis tittat färdigt på förlossningskliniken. Det programmet är verkligen känsloladdat, jag älskar sådana program och speciellt när det slutar lyckligt! Läkarna är så fantastiskt duktiga på det dom gör och lika så mammorna som ska föda. I dag var det en tjej som bara var 14 år gammal som skulle få barn. Helt sjukt att bara va 14 år gammal.. hon är ju barn själv. Hon var bara i vecka 20 så bebisen var pytte pytte liten, hon va tvungen att förlösas med kejsarsnitt pga av att verkarna hade satt igång och det går inte att föda normalt när bebisen är så liten. Det var lite hemsk att se för att bebisen hade 50% chans att överleva men allt slutade bra och hennes lilla dotter var riktigt stark och fick tillslut komma hem.



Min rygg har inte blivit bättre, dom där Voltaren T funkar inte på mig. Men vete kudden är skön att ha, den mjukar upp lite grann över stunden i alla fall. Nu tänkte jag ta en sväng men vovvarna så dom får leka av sig lite.


Hej bloggen

Va har ni haft för er nu på förmiddagen då? Själv har jag suttit med ett arbete, är snart färdig.. känns jätte skönt. Jag har världens ryggvärk i dag, måste ha lyft fel i går. Vi va ju och handla mat på vägen hem efter vi hade shoppat och jag hade två jätte tunga kassar med mat. Men i alla fall det gör jätte ont på vänser sida av ryggen, känns lite som om de sitter i hela vänster sidan av njuren och lite ner i svanken. Kan inte titta ner med huvudet i golvet för då hugger det till så jag inte kan andas typ, så svårt att förklara med det gör skiiiiit ont. Har tagit en Voltaren T som den heter så fint och hoppas att den ska hjälpa. Har även värmt en vete kudde och laggt på ryggen så jag hoppas att värmen ska mjuka upp musklen i ryggen.


Natti Natti




Monsters VS Aliens = Riktigt Rolig

Nu är filmen klar. Asså den va skit rolig har ni inte sett den så gör det. Jag kan garantera att ni kommer få ett par rejält goa skratt, det fick jag haha! Skit ball film!!!


Monsters vs Aliens


Honey kom för en stund sedan, vi har ätit goa smörgåsar och druckigt te tillsammans. Han hade hyrt med sig en film...som vanligt haha, han älskar filmer. Men i alla fall han hyrde en tecknat barn film haha Monsters VS Aliens heter den. Jag har ingen emot sådana filmer för vissa kan faktiskt va skit roliga. Så nu ska vi se på den så vi hörs lite senare.



ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER ATT BLOGG.SE ÄR SEGT JUST NU???


Sockersöta klänningar =)


Hitta två supersöta klänningar. Dom får mer än gärna flytta in i min garderob =)




Vist var dom riktigt sockersöta? =)


Hemma

Nu är jag hemma igen efter en lång dag i stan. Först åkte vi till min skola och där blev jag fast i ca 2 timmar, höll på att bli galen nästan haha. Men i alla fall så ska jag läsa fem kurser samtidigt nu och det blir tufft. Läser annars två just nu, jag kommer alltså läsa hela 150% normalt är 100% eller mindre, men jag känner att jag vill bli klar med kurserna snabbt. Så nu får jag bara hoppas att jag kommer klara detta. Men det ska jag göra!

Efter skolan så åkte vi och shoppa lite kläder till mammi. Vi eller rättare sagt jag hitta jätte fina kläder till henne och hon blev sååå nöjd med mitt klädval =). Hon blev dessutom jätte fin i kläderna. Några tusenlappar fattigare så var vi hemma igen.

Här har ni mig utanför provrummen i väntan på att mamma ska göra sin modevisning för mig!



Här ser ni föresten min jacka som jag hade i dag. Och det blev inga converse för det regnade ju så.


Dagens outfit

Nu ska jag och mammi åka och shoppa. Min lärare ringde nyss och sa att det blivit nått fel med mina kurser som jag läser...typiskt, så nu måste jag in till skolan och fixa det också... jobbigt!!!!

Hörs när jag kommer tillbaka / Kram Kram!



Tröja: M&Q om jag minns rätt
Linne: Gina Tricot
Jeans: Only
Slips: Mexx
Skor: Vita Converse, dom står så fint i högra hörnet på sista bilden haha!

Ursäkta röran i bakgrunden, men är man sjuk så orkar man inte städa ;)


Hej bloggen

Vakna för en halv timme sedan. Fan va tött jag är ändå la jag mig tidigt i går. Sjuk är jag fortfarande också, men i dag ska ju jag i väg och shoppa med mammi så det kan nog ta ner febern lite hehe. Det regnar föresten hos hos mig i dag, gör det de hos er med?

Nu tänkte jag ta mig lite frukost sedan ska jag ut i pissvädret med vov och vov och efter det ska jag göra i ordning mig lite. Det blir kanske en dagens outfit i dag, måste komma ihåg att putsa spegeln också!


Natti Natti




Shopping i morgon!


Ne jag tänkte faktiskt gå och nana kudden nu för jag är riktigt trött. Ska på shopping runda med mammi i morgon, hon behöver införskaffa sig lite nytt i garderoben plust att hon ska ut på en härlig middag med sina arbetskamrater nån dag nu i veckan tror jag det var. Så hon behöver lite råd och hjälp av mig att hitta nått fint! och självklart ställer jag mer än gärna upp =).


Vill Ha

Hitta denna väskan på nätet, otroligt söt va den. Skulle jätte gärna vilja köpa den men det är lite tomt i plånboken just nu. Så en väska får vänta till jag fått mer pengar.



LA Ink

Sitter och tittar på LA ink på tv 6. Blir rätt sugen på att göra en tatuering faktiskt. Kat Von D som är "huvudrollen" i serien eller ska man säga ägeren till tatueringsstudion tycker jag är riktigt cool, hon har en sån unik stil! och är riktigt duktig på de hon gör.

Jag vet vad jag ska göra för tatuering och var den ska sitta men jag måste hitta någon bra tatuerare som kan måla upp den riktig snyggt. För den ska ju sitta där resten av livet =) Kanske borde man åka ner och hälsa på LA Ink haha!!!



Fattar inte, orkar inte...


Nä jag klarar inte mer nu. Har suttit här med mina arbeten men inget händer. Jag bara sitter och tittar på alla frågor och undrar varför läran vill ha svar på en sådan svår fråga och hur fan jag ska kunna hitta ett bra svar haha. Alla frågor ska vara så invecklade hela tiden, klart de är ju kroppen det handlar om och den är faktiskt väldigt invecklad. Ja skojar inte om jag sitter i hela tio minuter med en fråga och försöker klura ut va de är hon vill få fram av mig och vad för svar hon vill ha. När jag väl "fattat" själva frågan så börjar jag söka på internet och i min böcker får jag inte fram det jag ska inom en kvart så ger jag upp haha, ne..men inte riktigt, men jag känner just nu att min hjärna inte kan tänka klart och då är det ingen ide att försöka plugga.

Ringde min pappa nu men han jobbade så han kunde inte hjälpa mig just nu. Men han ska ringa senare i kväll så ska jag få lite hjälp =).



Måste plugga


Jag måste verkligen sätta mig och plugga ett par timmar nu. Har två arbeten som ska vara inne i morgon... har jag för mig hehe, bra att man har koll på när allt ska va inne eller hur =) Men i alla fall så är det två stora arbeten, jag vet ej om jag kommer få klart dessa i dag men jag ska försöka. Känner att jag inte har motivationen till att skriva just nu. Men jag MÅSTE!



Hej bloggen


Sorry att jag inte skrivit för än nu men min bror hans fru och barn kom och hälsade på idag. Det va jätte mysigt. Vi satt ute i solen och fikade. Jag leka lite med min älskade lilla A och så pratade jag lite med min älskade lilla I, fast på avstånd. Jag kunde inte va allt för närgången med lilla I eftersom att jag är lite sjuk. Men jag hade gärna velat ha han i min famn och mysa lite med honom. Jag älskar verkligen min brors och hans frus barn över allt annat, dom är så underbara =).



A älskar verkligen färgen rosa och Hello Kitty, syns det! =)


Natti Natti




Knivställ


Finns det någonting tristare än att stå och karva i söndagssteken med en slö kniv, sådär så det känns som om man lika gärna skulle kunna försöka slå itu köttet med handen?

Det enda problemet är ju att även knivar av mycket hård och vass metall så småningom blir slöa om man inte behandlar dem väl. och Nej, det duger inte att ha dem i kökslådan, även om man placerar dem ack så varligt där. Man behöver ett ordentligt knivställ för ordentliga knivar.


Problemet med knivställ är att de ofta är ganska trista. De är liksom bara... ställ som man ställer knivar i. Men jag har hittat ett knivställ som jag verkligen skulle vilja ha och de skulle passa jätte bra i mtt kök =)



För vist var det coolt?


Sugen på att baka


Jag blev jätte sugen på nybakta bullar, muffins, kakor..ja allt som är nybakt! Men jag kan ju inte ställa mig och baka nu. Kanske ska göra det i morgon om jag orkar.

Jag måste köpa nya bull/muffins formar. Har bara vanliga tråkiga formar här hemma. Men det spelar ju ingen roll huvudsaken är ju att man har former som man kan hälla smeten i. Men jag tycker det är kul med lite färg på formarna, det ser liksom så fint ut. Och dom ser till och med goare ut tycker jag =) Vad tycker ni?




Hmm, undra va jag ska bara för nått i morgon då?


Lill snuttan mår inte bra =(


Sitter och tittar på körslaget nu med min stora stora godispåse =). Lilla Tindra mår inte så bra i dag, hon har spytt ett antal gånger i dag. Jag vet ej vad det kan vara men jag har mina misstankar på att hon ätit gräs i dag, men ändå så ska han inte få upp all sin mat hela tiden. Aja hoppas det går över tills i morgon annars får jag nog åka till veterinären med henne. Hon ligger i min säng med den stora nallen runt sig och vill helst vara i fred, så fort Tilda närmar sig så ger hon ifrån sig ett litet morrande haha.



<3 Mitt lilla lilla hjärta <3


Min godispåse!

Det har blivit en riktig film dag för mg i dag. Skönt eftersom jag ligger hemma och är sjuk. Hostan har blvit värre och lika så halsen. Men i mellan alla hostningar tar jag en liten godis. För på en lördag måste ma ju ha lördagsgodis =).

Min godispåse innehålleren salig blandning av surt, sött & salt.


Va innehåller eran godispåse?


Ligger i soffan


Min honey åkte precis, han skulle till golfbanan och spela en runda, sedan skulle han hem och plugga lite matte innan han ska iväg till en poker tunering i kväll. Själv ligger jag i soffan med en filt runt mig och hostar som bara den, usch. Funderar på om jag ska sätta på nån film för det går ju inget bra på tv just nu.


Tindra för en liten stund sedan i Papis knä!



Host, host

Jag sitter här i soffan och hostar och hostar, har fått en såndär riktig rethosta samtidigt som det gör jätte ont varje gång jag hostar, så fruktansvärt jobbigt. Kanske ni vet nått som kan lindra ens hals när man hostar så?


Godmorgon


Godmorgon alla läsare. Har ni sovit gott i natt? jag har sovit ganska så gått. De är ju inte så lätt att sova när näsan är täppt och halsen retas med än, har hostat som bara den haha. Sitter just nu och tittar på reprisen av Tinas cocalong på tv samtidigt som jag äter min frukost/lunch. Varma smörgåsar med smält ost och paprika krydda på, jätte gott!

Solen skiner hos mig i dag, fast de blåser lite kallt. Ska snart kila ut med mina vovvar. Hörs lite senare Kram kram


Natti Natti



En liten Bambi =)


Nääää va arg ja blir nu, Camilla åkte ut ur idol, vist hon är inte den bästa av dom alla som är med i idol men snälla nån, när ska folk fatta att Niklas inte sjunger bra. Vist jag kanske är lite elak nu men de är ju bara sanningen. Han sjunger inte bättre än Camilla i alla fall. Aja skit samma... nu är det som det är.

Jag och honey ska ta mig oss en kopp te var nu, sedan ska vi titta på en film som han hade hyrt med sig =) The Lazarus Project heter den och snyggingen i filmen är Paul Walker, för vist är han snygg?!

Bjuder på en bild av lilla Tindra mysandes i papis knä! Hon ser ut som ett litet rådjur tycker jag =) en liten liten Bambi.



Va jag tyckte om idol i kväll


Nu är det paus i idol. Och jag måste säga att Reza och Rabih var mina favoriter i kväll enlig mig. Erika tyckte jag också om i kväll för i kväll var hon mer kaxig än va hon brukar va och hon sjöng fantastiskt. Reza fick verkligen med sig hela publiken och även tittarna, hon va så sjukt bra. Rabih sjöng en av mina favorit låtar av Michael Jackson i kväll: You are not alone! Jag tyckte att han verkligen förmedlade känslor i kväll och han fick faktiskt mig att rysa vissa stunder! Erik var också bra i kväll han gjorde thriller rätt bra. Den som var sämst i kväll tyckte jag var Niklas. Han har liksom inte riktigt rösten. Jag tycker att det borde bli Niklas som ska få lämna idol i kväll.

Va tyckte ni om kvällens idol?


Sen middag i dag


Nu har jag hoppat i min mysdress och tänkte göra lite mat till mig och honey. Sedan är det idol som gäller kl 20:00. Men vi hörs efter idol. Ska ni också titta på idol? kram kram



Osis dust it


Använder ni denna produkt? Tycker ni den är bra? Skulle ni vara intresserade av att tävla om denna hårprodukt i min blogg?

Jag funderar på om jag ska starta en till tävling snart, men bara om det finns intresse.

Så va tycker ni?



Kära Pappa


Skapa en personlig bok till din pappa. Perfekt som t ex födelsedagspresent, julklapp, eller varför inte till Fars dag som är snart den 8/11-09!

Jag gav en sådan lite söt bok till min mamma fast i rosa då! och hon blev jätte glad. Jag skrev om mina bästa minnen jag haft med henne och satte in en massa bilder.


Funderar faktiskt på om jag ska beställa hem denna boken. Har mamma fått en så ska väl ändå pappa också ha en =)



Boken heter: Kära pappa detta är en liten bok om dig!

Boken är spiralbunden och har måtten 16.5 x 16.5 cm.

Förutom fyll-i-sidor finns poesi-ord och scrapbookgrafik (ramar, illustrationer, bårder) att klippa ut och klistra in där man har lust. Det finns även plats för foto eller teckningar. Lite som scrapbooking med assistans!
De sidor man inte vill ha med river man helt enkelt ut.

Finns hos Bluebox och kostar 150 kr.



Michael Jackson tema i kväll


Ikväll är det Michael Jackson tema på idol. Och jag ser verkligen fram emot det, gör ni? Michael är The King Of Pop och är en av mina favort artister. Jag beundrar han och hans låtar, och det har jag gjort sen jag var liten. Jag hoppas att idolerna klarar av att bemästra Michael Jacksons sånger.



Mina paket


Detta var vad jag hämtade ut i dag!



Jätte söt necessär, skit coola leggins och den lilla flaskan med riktig magi i =)


Hemkommen från stan

Sorry att jag inte har skrivit nått i dag för än nu. Men jag har varit iväg hela dan i dag. Har hämtat ut två paket till mig, visar sedan. Sen har jag varit på skolan och efter det va jag på banken och sist va jag på apoteket och köpte mig lite saker som jag behöver nu när jag är sjuk. Åkte sedan hem till honey en snabbis för att hämta han dator och X-box. Vi ska ha en riktigt mys kväll i dag med film, godis, X-box och idol på tv.


Natti Natti




En kopp te sedan sängen


Nu har jag ätit gott och tittat på tv. De har vart skönt att bara ligga i soffan och inte göra nått. Tänkte ta mig en till kopp te nu. Känner mig rätt trött faktiskt, så de får nog bli sängen för min del snart. kanske blir det ett till inlägg innan jag går till sängs kanske inte.


Naglar


Jag älskar verkligen att ha fina naglar. Man behöver självklart inte ha en massa små mönster, blommor, stenar eller va det nu är som man tycker är fint vaje gång, men vist är det gulligt med den lilla detaljen på nageln. Men att matcha sin outfit med sina naglar gillar jag. Jag har alltid nagellak på mina naglar, har jag inte det så känns det jätte konstigt, liksom naket typ. Jag har alla möjliga färger i mitt lilla "negellacks skåp", älskar och sitta och måla fransk manikyr, inte bara i vitt som är så fräscht utan också andra färger, heltäckande är också superfint eller små små detaljer med olika färger.




Gillar ni också att fixa era naglar?


Nyinkommet hos Nelly


Dessa mysiga tröjorna är nyinkommna hos underbara Nelly. En sådan tröja skulle jag jätte gärna vilja springa runt i =). Fastna för den röda. 359 kr kostar dom.

Just nu så ger Nelly en gratis mössa i varje oder som man beställer. Gäller så långt lagret räcker. Man kan antingen få en svart eller grå nelly mössa, det blir en överaskning, man kan alltså inte välja färg.




Tror jag börjar få feber =(


Jag sitter här med näsdroppar, papper, te och halstabletter i soffan. Inlindad i en filt och fryser, tror jag börjar få feber =(. Jag vill inte ensa tänka tanken på hur det kommer kännas i morgon när jag vaknar, för det är då man mår som värst. Min mamma ringde för en stund sedan, hon bjöd hem mig på middag i kväll! så jag slipper ställa mig vid spisen och laga mat nu när jag är sjuk. Hon är så underbar. Nu tänkte jag faktiskt gå en liten sväng med hundarna. Funderar på om jag ska rota fram nått overall liknande och sätta på mig, haha för jag fryser så och det är jätte kallt ute nu. Känner att jag inte riktigt har nått kul att blogga om i kväll, men de kanske kommer nått sedan. Nått som är säkert är att jag ska kolla på mammas pojkar klockan åtta på tv 4. Ska ni också titta på det?


Hemma


Nu är jag hemma igen. Sitter och tittar på förkväll på fyran. Ska snart göra mig lite mat, måste försöka få i mig nått fast än att jag inte mår så bra. Vi hörs lite senare.


Dagens outfit


Här har ni dagens outfit. Man kanske inte ser så jätte bra, har fortfarande inte putsat min spegel hehe! Men, men såhär ser jag ut i dag i allafall, sjuk & förjävlig enligt mig. Usch va dåligt ja mår.



Tröja: Nelly
Leggins: M&Q

Bilden gör inte färgen på legginsen rättvis men dom är mossgröna.


Ska åka strax så jag kommer inte uppdatera mer för än jag kommer hem igen. Är hemma runt fem tiden. Puss & Kram


Hej bloggen


Jaha, ska man gå och bli sjuk nu. Jag mår skit i dag. Jag har ont i halsen och näsan rinner och är täppt. Usch va jobbigt. och så ska jag jobba i dag också. Men det blir inte så många timmar så det ska jag nog klara av. Sitter i köket nu och försöker svälja små små bitar av min smörgås...de går men aj va det gör ont. När jag tryckt i mig min smörgås så tänkte jag kila ut med vovarna. Om jag hinner så ska jag försöka ta en dagens outfit. Hörs om ett tag.


Godnatt & Sov gott

Jag är faktiskt jätte trött nu så jag tänkte gå och nana kudden! Hörs i morgon. Natti, natti.

Ni glömmer väl inte tävlingen? har du inte skrivit en kommentar så gör det! Du hittar tävlingen i inlägget som heter TÄVLING.






Paranormal Activity

Paranormal Activity är en dokumentär film som ska vara sjukt äcklig. Va jag vet så handlar den om att tjejen i dokumentären tror att hon har en demon som är besatt av henne och har varit ända sedan hon var liten. Demonen förföljer henne överallt, så hon och hennes pojkvän bestämmer sig för att sätta upp videokameror hemma för att se vad som händer i huset.

Jag blev faktiskt lite rädd av mig när jag såg denna trailer. Om någon frågar mig om jag tror på att demoner, andar, skyddsänglar eller spöken finns så är mitt svar JA.

Tror ni på spöken, andar, demoner eller skyddsänglar?

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!



Necessärer


Otroligt söta necessärer från ett av mina favort märken Friis & Company. Vilken gillar ni bäst?






Bonde söker fru


Sitter fortfarande och skriver på mitt arbete. I bakgrunden går bonde söker fru på tv. Tittar ni också på det? Va tycker ni om bönderna då? Jag tycker de ska bli kul och följa alla och se hur det slutar! Nu tänkte jag kila ut med vov och vov innan det börjar igen. Hörs efter bonde söker fru.


Min nya tröja


Denna söta tröja fick jag av honey i dag =) Den är jätte mysig att bära och sitter som smäck på mig!




Paket till mig =)


Tog en pause från mitt skrivande och gjorde iordning lite mat. Min honey kom förbi för en stund sedan. han hade ett paket till mig =) visar lite senare va de va. Tyvärr så kunde han inte stanna för han skulle iväg till en poker tunering. Han vann nämligen i går på pokern och gick vidare till den stora och sista avgörande tuneringen i dag! Jätte kul för han, han är fruktansvärt duktig, kanske kommer han till mig ikväll kanske inte, beror på när tuneringen är klar. Ne nu är det dax för mer pluggande. Hörs lite senare. Puss & Kram



Dax för plugg


Nu har jag duschat av mig all skit! Så nu är det tid för lite pluggande. Ska göra ett arbete om hjärtsvikt & allt va det innebär.

Tänkte bjuda på en bild




Denna bilden är tagen för några veckor sedan. Jag har precis tagit på mig dom ur snygga operations kläderna haha. Och är på väg in för nästa operation som ska göras. Vi skulle då operera bort en gallblåsa. Operationen gick stålande & patienten var nöjd!


Lek med 50-kilos rottweiler = inte så kul ibland!


Har vart ute med hundarna nu & lekt som bara den. Nu är dom riktigt trötta och ligger helt utslagna på golvet! Själv ramlade jag när jag busade med min stora rottis, hon väger lika mycket som mig, så att välta omkull mig är rätt lätt nar man kommer i full fart haha. De slutade i alla fall med att jag hade gräs, löv & pinnar i håret grus, lera & dregel över hela mig =) gott! Så nu är det duschen som gäller för mig, sedan en massa plugg. Puss & kram



Tilda & Tindra


Hej bloggen


I dag skiner solen hos mig! Gör den det hos er med? Vakna vid halv elva i dag, och sen dess har jag tvättat en massa lakan, påslakan, örngott & handukar. Har vart ute med vovvarna också, tänkte att jag skulle kila ut med dom snart igen faktiskt. När solen väl är framme så försöker jag va ute så mycket som möjligt med dom, så dom får leka/springa av sig! plus att dom älskar att ligga i solen på altanen och bara sola sig i solen haha. Får se hur mcket update det blir här i eftermiddag, måste verkligen plugga i dag. Puss & Kram

Glöm inte TÄVLINGEN!!!!


Natti Natti på er!





Hemklickat


La precis en beställning hos Nelly. Tänkte prova Lee Staffords Split Ends Serum
, som fixar ens kluvna toppar. Serumet har en mjukgörande formula som ska göra håret fantastiskt.


Magi i en flaska!


Känner mig som ett litet barn just nu =)


Jag fick precis ett mail av en otroligt söt tjej vid namn Nicole som ska fixa min design här i bloggen. Och det kommer bli jätte bra tror jag! Hon är fruktansvärt duktig på de hon gör. Jag längtar verkligen sååå mycket tills designen är på plats. Men det kommer att dröja några dagar innan den är klar. Känner mig just nu som ett litet barn som räknar ner dagarna fram till julafton haha!


Premiär för kläder


Chique har i dag premiär för kläder på sin hemsida. Kika in & kolla, man hittar garanterat nått som man vill ha i deras shop!


Få gratis hos Nelly


Beställer ni något från Nelly skönhetsavdelning så får ni just nu ett biosilk prov silkesdroppar, så långt lagret räcker. Biosilk är ett av USA's ledande hårvårdsmärken, med produkter som innehåller rent silke som återfuktar håret och slätar ut ditt hårstrå. Dunderprodukten som flera år i rad vunnit utmärkelser för bästa produkt mot frissighet.

Silkesdropparna innehåller även värmeskydd så de är perfekt att använda tillsammans med dina värmeverktyg för ett strålande resultat.




Kyckling & världens finaste dikt!


Mammi kom över med lite kyckling till mig nu mmm så gott! Jag har verkligen världens bästa mamma. Hon är inte bara min mamma utan hon är också min bästa vän. Vi har så roligt tillsammans. Det finns inte någon som ställt upp så mycket för mig som hon har gjort och fortfarande gör.


En underbart fin dikt från min mamma till lilla mig. Jag blir så rörd av denna dikt, den är så vacker!

Du somnar så nöjd och trygg till min röst
Jag nynnar små visor till glädje och tröst.

Brunt vackert hår och ögon så grå
Knubbiga armar och fingrar så små.

Din hand i min hand, ditt gurglande skratt
För mig är du lyckan, en värdefull skatt.

Du växer var dag, liten blir stor
Jag gläds åt din framgång, jag är ju din mor!

Jag räddar för spöken som kommer om natten
Jag vänder din kudde och hämtar dig vatten.

Snart springer du lätt på smidiga ben
Och kroppen blir knotig som förr var så len.

Du pratar, skrattar, sjunger och gråter
Jag tröstar, förmanar, lyssnar och förlåter.

Du frågar om livet och allt runtomkring
Jag svarar på allt och på ingenting

Du börjar i skolan med ryggsäck och allt
Och vantar och mössa ifall det blir kallt

Jag står där i fönstret och ser hur du går
Jag ler fast i ögonen skymtar en tår

Vart tog de vägen, de år som försvann
Vad stor du har blivit, vad mycket du kan

Snart blir du förälskad och kinderna glöder
Och sen blir du sviken och hjärtat det blöder

Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl
Hur sårbar man är i hjärta och själ

Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig
Och livet går på, fast nu utan dig

Vi träffas ibland, du gör små besök
Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök

Får nybakta bullar och dricker choklad
De minnena värmer, de gör mig så glad

Och snart har du gift dig och har egen familj
Och jag får små barnbarn som jag tittar till

Fast pannan den rynkas och håret blir grått
Så minns jag med glädje de åren som gått

Jag tackar för lånet - för stort och för smått
Du är den vackraste gåva jag någonsin fått!

 

Mamma om du läser detta så vill jag bara säga att jag älskar dig så mycket!


Yankee Candle hos Nelly


Nu har mina favorit ljus Yankee Candle kommit in Hos nelly i lite större format & kostar 159kr st.

Dom finns i dofterna Cotton clean (min favorit) Vanilla, Bech Walk & Tropical Fruit (en stor favorit oxå).




dåligt med uppdatering

Ja vet, de har varit väldig tråkig och dålig uppdaterin i dag, men jag har haft lite och stå i som sagt. Outfit som jag lovade er glömde jag att fotta och nu sitter jag bara i min mysdress i soffan kanske inte så kul att se?. Har skrivit ett långt mail till en tjej som jag hoppas på ska fixa en fin design åt mig så nu är det bara att invänta svar. Nu ska jag ut med hundarna igen men vi hörs som sagt om en liten stund igen och då ska det allt bli lite roligare uppdatering!


Damsugar j*vel


Ja bli sååå trött... damsugar j*vlen gick sönder. Som tur va så fick jag låna mammis! Så nu är de klart. Nu väntar ett berg med diska bara, tur att man har diskmaskin..att jag aldrig lär mig att sätta ner den smutsiga disken direkt i diskmaskinen, istället ställer jag allt i diskhon. Efter det så ska jag ta en långpromenad med vovvarna, vill passa på nu när det är så fin väder. Hörs om ett tag igen

Puss & kram


Mät & belåten, nästa- Storstädning


Nu har jag & mammi ätit lite. Tänkte att jag skulle göra en storstädning här hemma. Det ser ut som om en bomb slagit ner ner här haha. Kläder över allt, disk som ska diskas, tvätt som ska vikas, golven är fulla med hudhår osv, osv. Åter kommer lite senare.

Glöm inte tävlingen! har du inte skrivit en kommentar så gör det!




Stylinspray som skyddar ditt hår från värme!


Godmorgon bloggen


Hur mår ni i dag? har ni sovit gott i natt? Jag somna som sagt alldeles för sent i går, vilket leder till att jag vaknar sent =) men gott har jag sovit i alla fall. Nu tänkte jag bjuda hem min mammi på lite lunch..(frukost för min del!) haha, Sedan tänkte jag gå ut en stund men hundarna så dom får leka av sig. Det är strålande sol hos mig i dag =) dagens outfit kommer lite senare.

Kul att ni är några stycken i tävlingen som vill tävla om hårprodukten! då kanske man ska fortsätta men tävling här i bloggen?

Hörs om ett litet tag! Puss & kram


Natti Natti




Andrea Bocelli


Andrea Bocelli är en fantastisk sångare & känd över hela världen. Han är dessutom helt blind, när han spelar piano & sjunger så får jag verkligen gåshud. Han har en sån stor röst i sina lungor och sjunger helt otroligt live. Han sjunger låtar på Italienska och det är så vackert!


Här sjunger han med Marta Sanchez- Vivo por ella




Här sjunger han med katharine McPhee- Can't help falling in love




Här sjunger han live med Katharine McPhee- Somos Novios




Tips om vacker hud (varning för långt inlägg)



Det lönar sig att lägga ner lite extra tid på huden för att du ska bli så vacker som möjligt. När huden är ung stämmer balansen mellan fett och fukt, fuktproduktionen och nybildningen av celler arbetar för högtryck och bindväven är rik på collagen- och elastinfibrer som står för spänst och fasthet. Redan efter 20 års ålder börjar fuktproduktionen att trappas ner och nybildningen av nya celler tar längre tid. Brist på fukt, UV-strålar och fria radikaler börjar göra hudens struktur ojämn vilket på sikt ger linjer och små rynkor, som först visar sig kring ögonen. Men det går att skjuta upp hudens åldrande. Både genom att leva sunt och genom bra hudvård.

Rengöring

Oberoende av ålder är den dagliga rengöringen viktig. Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då bevaras huden frisk och hälsosam längre och åldras vackrare. Det gäller inte bara om du bär smink, huden utsätts dagligen för damm, smuts och andra föroreningar. Till rengöringen behöver man rengöringskräm eller mild tvål, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Man behöver också borttagningsmedel för ögonmakeupen. Då och då kan man friska upp hyn med olika masker, och när man är över 30 är det också klokt att investera i en kräm för ögonen och halsen, liksom en fuktighetsbevarande nattkräm. Innan man fyller sitt toalettbord med dessa oumbärliga produkter så måste man ta reda på vilken hudtyp man har. Normal hy är smidig och genomskinlig, fuktig utan att vara fet. De flesta har torr hy, fet hy eller blandhy. Fet hy känns igen på synliga porer, glansig yta med feta partier. Den lämnar ofta en genomskinlig fläck på en ansiktsservett om man trycker den mot huden. Torr hy har tendens att fjälla. Många kvinnor har blandhy tex. fet hy i pannan, på hakan, på näsan och neråt kinderna och och torr hy på resten av kinderna. Välj produkter som passar just din hudtyp, det är också viktigt hur man applicerar rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Ansiktshyn är känslig, särskilt kring ögonen och på halsen, därför måste den behandlas varsamt.


Steg 1
Om man föredrar tvål och vatten till rengöringen ska man välja en mild oparfymerad tvål och undvika ögonen.
Använd ljummet vatten, skölj noga och avsluta med kallt vatten som sluter porerna. Välj lotion eller mild tvål till rengöringen om du har fet hy. Rengöring i krämform är det som passar bäst för torr eller blandad hy. Skölj noga bort alla rester av rengöringen efterråt.


Steg 2
Nästa steg är ansiktsvattnet, det tar bort alla spår av fett från hyn, fräschar upp den och stänger porerna. Var noga med att välja alkoholfritt ansiktsvatten om du har känslig hud.

Steg 3
Följ upp med fuktighetskräm som skyddar huden och ger den näring. Särskild nattkräm bör användas innan man går till sängs, i synnerhet om man har torr hy.

En ansiktsmask är stärkande när hyn har blivit matt. Den tar bort smuts och döda hudceller dessutom gör den så att ansiktet känns levande och fräscht. Lägg aldrig masken för nära ögonen, där huden är extra känslig. Det finns många masker att välja på i handeln så var noga med att välja en som passar just din hudtyp. Om man vill göra sig en egen ansiktsmask så ger avokado mosad med lite olivolja perfekt näring åt torr hy, medan gurkskivor som trycks lätt mot ansiktet och ögonlocken har en uppfriskande effekt. Havregryn som blandas med vatten till en kräm blir en mild skrubbkräm som tar bort döda hudceller.

Tips för torr hud

Du kan göra ett fukttest för att se om din ansiktshud är uttorkad. Om du lägger ett tjockt lager fuktighetslotion och det efter 5-10 minuter inte finns en enda lotionrest kvar på ytan så har din hud sugit i sig fukten som en svamp! Det är beviset för att din ansiktshud är extremt törstig och att du bör förutom din dagliga hudvård upprepa fuktkuren minst en gång i veckan.


Vistas du mycket i torr inomhusvärme och arbetar ofta framför dataskärmar? Då behöver du säkert fräscha upp din hy med en välbehövlig fuktdusch då och då. Köp en liten duschflaska och fyll den med pärlande mineralvatten. En spraydusch då och då tar bort den ansträngda känslan och ger huden en ny och frisk mjukhet. De finfördelade fuktpartiklarna ger djup lyster åt huden och kan sprayas direkt över makeupen.


Torka dig inte helt torr efter duschen utan massera in kroppslotionen medan huden fortfarande är aningen fuktig. Då har huden lättare för att tillgodose sig den näringsrika lotionen eller krämen.


Tips för fet hud

Det vanligaste felet man gör för att få bort glansigheten i hyn är att tvätta sig med starka och uttorkande preparat. Det gör att huden försvarar sig med att utsöndra ännu mer fett och gör att din hud blir mer glansig.


Rengör ansikte och hals varje morgon och kväll och undvik att skrubba för hårt. Tänk på att tvätta dig med en mild gel eller rengöringstvål som rengör utan att vara för uttorkande, rätt pH värde är 4,4-5,5.


Ett ansikts-vatten med alkohol är bra till att ta bort överskottsfett mellan tvättarna. Ha en liten mini flaska och bomulls-pads med i handväskan, fukta bomullen en aning och dutta på de feta partierna i ansiktet.


Tänk på att använda en fuktcreme hellre än fet creme som är mer anpassad för torr hy. Det finns även dagcremer som innehåller mattgörande ingredienser. Köp en oparfymerad eller lätt parfymerad ansiktskräm och använd inte bodylotion till ansiktet.


Mild peeling 2-3 ggr/v hjälper huden genom att blir mer mottaglig för ansiktscremen. Då maximerar du dessutom verkan av cremen.


Använd oljefria foundations och pudersorter. Det finns speciellt puder i handeln som fungerar bra mot glansig hy. Vissa pudersorter sägs hålla glansigheten borta hela 6 timmar i sträck. Hur väl det stämmer med verkligheten får dock förbli osagt.

Lite intressant fakta om huden

Huden är mycket komplex i sin uppbyggnad, visste du tex. att huden är kroppens största och tyngsta organ och mäter 1, 6 kvm. Hudens viktigaste uppgift är att verka temperaturreglerande och skydda inre, ömtåliga kroppsdelar. Huden består av tre lager: det yttre, som kallas överhuden består av hornlager och tillväxtlagret. Hudcellerna bildas i tillväxtlagret och det tar 27 dagar för en hudcell att färdas ända nerifrån och upp till hornlagret där den stöts bort. Sedan kommer läderhuden som är full av körtlar och blodkärl. Och sist men inte minst kommer underhuden, som huvudsakligen fungerar som en stötdämpare mellan läderhuden och musklerna undertill. Underhuden ligger nederst och här lagras 60% av kroppens fett.

Överhuden har inga blodkärl och det innebär att den kan läka ihop utan att syns. Ytcellerna är platta och hornartade, ja de är i själva verket döda och byts ständigt ut. De flagnar av vid friktion mot kläder eller lakan, eller sköljs bort när man tvättar sig. Om huden utsätts för strängt klimat, som tex brännande sol, bitande vind eller isande kyla, byts cellerna ut snabbare. Huden blir då röd och ömtålig. Läderhuden är full av blodkärl och bildar därför ärr om den blir skadad. Den svarar för färgförändringar som antyder vår sinnesstämning. Känslor utlöser en rad fysiska och kemiska reaktioner i kroppen. Blodkärlen i läderhuden vidgas när vi rodnar av ilska, avsmak eller glädje och de krymper när vi bleknar av skräck eller illamående. Talgkörtlarna i läderhuden avsöndrar talg eller sebum - en av kroppens naturliga fuktighetsbevarare. Inaktiva talgkörtlar ger torr hy - överaktiva ger fet hy. Läderhuden innehåller också nerver som ligger tätt på vissa ställen och glest på andra. Koncentrationen av nerver kan också variera från person till person - så vissa är mera kittliga tex vid revbenen, andra kan vara känsliga på halsen eller under fötterna. Huden påverkas inte bara av arvsanlagen, utan också av ditt levnadssätt. Huden åldras i förtid av sjukdomar, ohälsosam diet, mycket cigaretter och sprit. Även av alltför mycket värme, kyla och fuktigt klimat. Men vill man behålla sin hy klar, slät och ung bör man börja med att sköta om den ordentligt - med rengöring två gånger om dagen - så tidigt som möjligt!



Äntligen tror blogg.se funkar nu...

Blogg.se ser ut att funka bättre nu. Sitter & tittar på scrubs på tv 6 just nu. Tänkte göra mig en kvälls macka och lite te. återkommer med lite roligare uppdatering alldeles stax!


Blogg.se va har hänt?

Blogg.se är sjuuukt segt nu. Har försökt lägga upp lite bilder osv, men de tar evigheter. Hoppas att det blir bättre snart. Så det kan bli lite roligare uppdatering!


Bjuder på en bild av mina vovvar



Tindra & Tilda förut i dag!

Myser tillsammans på madrassen,
Tindra fryser så lätt men då är det gott att krypa tätt intill Tilda!


BEHÖVER DISIGN HJÄLP


Är det någon som är riktigt grym på design här i bloggvärlden?
Om du vet om att du är duktig & vill hjälpa mig med en snygg
design skriv då en kommentar till detta inlägget!


TÄVLING


Vinn stylingspray som skyddar mot värme!
I samarbete med http://www.klippcenter.com/


250ml


Matrix Essentials Sleek look Iron Smoother 4 Skyddar mot
värmeskador (upp till 204 grader) och fuktighet.
Maximerar resultatet från termiska stylingapparater och doftar helt juvligt.

Hur använder man Matrix stylingspray:


* spraya jämnt över torrt hår.
* Använd sedan din plattång/locktång/fön/värmespolar, va de nu är du använder dig ut av.

För att delta:

Skriv en kommentar till detta inlägget med mail och/eller bloggadress.

Har du en blogg?
Länka gärna och skicka sedan länken i samma kommentar.

Avslutas: 30/10-09

Grattis till Alisa som vann!


Hemma


Nu är jag hemma igen! har varit i göteborg och fikat samt besökt en av min väns hårsalonger =) Vi pratade lite om vilka produkter som jag ska få tävla ut osv. Tänkte att jag skulle fotat lite i hans salong men självklart så glömde jag kameran.

Ni är några stycken nu som vill vara med i tävlingen så jag tänkte dra igång den nu!

Om en liten stund lägger jag upp tävlingen om en hårprodukt =) så håll utkik


Nu åker jag & fikar

Nu åker jag men är tillbaka om några timmar =)

Glöm inte tävlingen

Vill du vara med & tävla om olika hårprodukter? Skriv då en kommentar till detta inlägget. Jag drar igång alla tävlingar när det blivit ett härligt gäng!



Du får gärna låna bilden och länka till min i din egen blogg!


Dagens outfit


Ja e så trött på min kamera va... den e så jävla dålig. Men skit samma, spegeln har jag glömt putsa också haha.

Men här har ni dagens outfit! Kör på nästan hel svart i dag.





Linne: Gina Tricot
Leggins: Nelly
Benvärmare: Chique

Ska också ha en lång svart kofta på mig men glömde fota med den på ;)


Frukost & Tow and a half men

Kollar på ett avsnitt av tow and a half men medans jag äter frukost. HAHA jag kan inte få nog av dom avsnitten! Gillar ni också dom?




Godmorgon

sovit gott? det har jag, somna som en stock i går! haha. Va händer i dag da.... jo jag ska träffa en vän och fika med honom. Vi ska prata lite om olika tävlingar här i bloggen =) kul va! Han äger tillsammans med andra vänner sju st gryma hår salonger i göteborg.

Tänkte slänga upp en dagens outfit sedan men det kommer inte att ske den närmaste timmen i alla fall. Ska äta lite frukost nu, sedan ta en promenad med hundarna och sen ska jag slänga mig i duschen.

Men medans jag är borta nån timme eller två nu så får ni inte glömma tävlingen.

Vill du vara med & tävla om olika hårprodukter? Skriv då en kommentar till detta inlägget. Jag drar igång alla tävlingar när det blivit ett härligt gäng!



Du får gärna låna bilden och länka tävlingen till min blogg i din egen blogg!
Skriv gärna med länkningen =) kollar på allas!


Godnatt

Nu är det nana dags för mig!... Att jag alltid ska lägga mig så sent då!






Behöver hjälp med design!


Någon som är riktigt gryyym på disign? Vill verkligen inte ha denna standard designen på min blogg. Skriv gärna en kommentar till detta inlägget om du vet att du är duktig!


Tävling


Vill du vara med & tävla om olika hårprodukter? Skriv då en kommentar till detta inlägget. Jag drar igång alla tävlingar när det blivit ett härligt gäng!



Du får gärna låna bilden och länka till min i din egen blogg!


Värmespolar

Jag funderar på om jag ska klicka hem värmespolar. Man får perfekta Hollywood lockar. Visserligen så har jag ju min babyliss I- Curl som både lockar och plattar håret. Jag älskar verkligen den, men de är lite svårt att göra lockarna på sig själv där bak. Darför tänkte jag att värmespolar skulle va lösningen på mitt problem!


Så dessa ska jag klicka hem, men det får vänta tills löning.


Tävling


Ni glömmer väl inte att om ni vill vara med och tävla om kända hårprodukter så skriv en kommentar till detta inlägget.

Jag börjar med tävlingar när jag ser att det är ett gäng som vill vara med!






Nisse eller inte?

Jag var precis inne hos den lille kattungen. Han är faktiskt ganska kaxig av sig, lekte lite med han och du har jag lite riv märken på mig hehe... AJ. Vet inte än om han ska heta Nisse?! Nisse är så typiskt för en katt.

Kanske ni kan komma på nått bra namn?




Michael Jacksons Spöke

Ni måste bara se denna. Höj ljudet för det är väldigt dåligt ljud




Fur Ribbon Boots


Dessa söta Fur ribbon boots kommer från chicy.se Funderar på att kanske klicka hem ett par sådana! Vem vet jag kanske vinner ett par istället =)




565 kr


Tävling hos Chicy


Jag är med och tävlar där man kan vinna en valfri vara hos chicy.se
! Klicka in på apieceofsisters.se och anmäl er nu! så är ni med och tävlar. Avslutas den 18 Oktober




Det regnar här


Här händer inte så mycket i dag. Ska bara va hemma, de är skit väder ute i dag, regn och blåst... usch. Men det är mysigt att sitta inne och höra regnet smattra på fönsterna, ha tända ljus och titta på en bra film. Tänkte göra lite mat till mig nu, får se va de blir för nått men det lutar åt korv med bröd =).


Nisse


Lilla Nisse är så snäll och söt. Han har nu varit i min tvättstuga själv i nån timme och han säger ingen ting. Han är så nöjd och glad =). En riktigt liten mys katt!



Celeste in the City


Här är en film som är väldigt bra. Har ni inte sett den så gör det!




Det är en Amerikansk romantisk komedi från 2004. Celeste, flickan från landet, kommer till Manhattan för första gången. Där får hon en total makeover av sin kusin som är gay. Den totala förvandlingen leder till en rad romatiska äventyr.


Yankee Candle


Yankee Candle är utan tvekan marknadens levande varumärke. Jag fullkomligt älskar dessa doftljus. Det är ett starkt produktsortiment som står i klass för sig med enastående kvalitet och stil. Doften luktar ljuvligt och brinntiden på ljusen är många.




Gillar ni också doftljus? Vilken är eran favorit doft?

Min favorit är Clean Cotton. Luktar så fräscht med nytvättat hemma!


11/10-09

Sorry att jag inte skrivit nått för än nu. Men jag har ju fått den lilla katten i dag. Han är jätte söt, hel vit med två svarta prickar vid öronen och vit/svart spräcklig svans. Har suttit med han i min tvättstuga ett tag nu så att han ska vänja sig vid att vara där. Nu under vintern så ska han få vara inne men sen när det börjar bli lite varmare så ska han bli en ute katt.

Jag kan väl säga att det gick sådär när Tilda & Tindra träffade katten HAHA. Oj va den lille katten fräste åt Tilda. Men åt Tindra sa han inte så mycket. Katten känner sig nog inte lika "hotad" med lilla tindra eftersom dom är i samma storlek nästan.

Tänkte visa er katten sedan, men först får han vänja sig lite här hemma innan jag tar fram kameran och börjar blixtra med den framför han.


Sov dags

Nu har jag tittat färdigt på Final Destination. Den va faktiskt bra. Nu ska hundarna och jag gå och lägga oss men vi hörs i morgon. Natti, natti på er


Tips till alla er nattugglor


Ni som är nattugglor som jag. Tips, klockan halv ett på fyran kommer Final Destination 2.


Amerikansk thriller från 2003. Kimberley Corman är på väg att tillbringa en helg tillsammans med några vänner. Då blir hon vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare. Lasten blir till en dödlig fälla för flera bilar bakom och Kimberley är själv ett av offren. Bara ett ögonblick senare upptäcker hon att hon fortfarande sitter i sin bil på väg till sina vänner och runt henne finns alla andra trafikanter som hon nyss sett lemlästade och döda. När Kimberley inser att hon sett in i framtiden ser hon till att stoppa alla bilister bakom henne och på så sätt räddar hon deras liv. Men frågan är om det är så lätt att förhindra döden, kanske är det så att döden själv bestämmer när ett liv ska avslutas?



Sitter i soffan

Sitter och myser i soffan med en kopp svartavinbärs te och med Tilda vid mina fötter och tindra på min mage =) Kollar på en komedi film på fyran, skruva den som Beckham heter den. Inte jätte bra men ändå underhållande. Min honey är och spelar poker i kväll, ska ringa honom alldeles strax och se hur det går och om han vunnit något.


Dirty Dancing


Här har ni lite ihop klipp av bilder och låtar från min favorit film Dirty Dancing
!



Gillar ni också Dirty Dancing?
Så himla tråkigt att Patrick Swayzs har lämnat vår jord i bara 57års ålder, det är alldeles för tidigt.


Dolly Parton


En låt som jag gillar och också är döpt efter!




Söta saker som gör det lilla extra

Har surfat runt lite på nätet och hittat en massa fint. Bland annat detta.


Örhängen, diadem, armband

Väska, benvärmare




Tävling

Ni glömmer väl inte att om ni vill vara med och tävla om kända hårprodukter så skriv en kommentar till detta inlägget.

Jag börjar med tävlingar när jag ser att det är ett gäng som vill vara med!






Mys Tindra


Tindra har myst ner sig i min morgonrock i soffan =). Hon ligger alltid med sin lilla tiger när hon ska sova! Kan ni tänka er att Tindra var mindre än hennes tiger när jag köpte henne. Jag trodde jag hade köpt en liten hamster HAHA.



Min Rottweiler Tilda

Min rottis är inte vilken hund som helst. Utan hon är min diabetes hund. Som jag berättat lite kort innan så har jag diabetes. Tilda varna mig innan jag blir för låg i mitt blodsocker men också innan jag får allt för högt blodsocker. Hon har räddat mitt liv ett antal gånger.

Att göra en lång historia kort.

Allt började för ca 5 år sedan hon började bete sig konstigt kring mig, när jag antingen var låg i blodsockret eller hög i blodsockret. Men så va det en dag när jag var så hög i mitt blodsocker, låg i soffan och var så trött att jag höll på att somna. Tilda hade då varit i min väska och hämtat min spruta, hon kom med den och la den i mitt knä och sedan började hon yla, skälla och trampa med tassarna i golvet. Sedan den dagen så har Tilda haft de som jag kallar för DET. (Hon har DET liksom) som inte många andra hundar har.

Jag började sedan att träna med Tilda otroligt mycket. Varje dag nästan, och till slut blev hon så bra på det hon gjorde att hon blev en riktig service diabetes hund. Hon är så fruktansvärt smart att det är äckligt i bland. Och hon har sten koll på mig.

Jag har gjort min historia väldigt kort, men när jag berättar mina historier för människor om vad Tilda kan och vad hon har gjort så får dom alltid ryssningar och gåshud.

TILDA ÄR MIN ÄNGEL & JAG ÄLSKAR HENNE SÅ MYCKET!



Jag & Tilda för nått år sedan när vi tränar.


Hemma från Storhandlingen

Nu är jag hemma igen. Oj va vi handlade, men va skönt det är när skafferit, kyl & frys är fyllda med gosaker =). Sitter och tittar lite på tv går inget speciellt nu. Kanske går det nån bra film i kväll? (ska kolla upp det). Nu tänkte jag ta en liten promenad med vovvarna, är starx tillbaka med lite roligare uppdatering.


Handla mat

Nu ska jag och honey åka och handla mat. Det är tomt i kylskop, frys och skafferit. Hörs när jag kommer tillbaka.


Möss = Införskaffning av Katt

Jag satte ju en mus fälla i tvätt stugan för nån dag sedan och när jag skulle slänga in en tvätt så låg det en liten mus i fällan. Fan va jag tyckte synd om musen men samtidigt inte. Vist dom är rätt söta men det är inte kul att ha en massa möss i hemmet. Dom tuggar sönder allt och kissar & bajsar. Men det är sånt man får räkna med när man bor i hus att det oftast kommer in en mus, haha lite rim också!

En ganska så stor nyhet är att i morgon så kommer det en liten kisse katt som ska få bo i min tvätt stuga =) En liten kattunge på ca 10 veckor som ska heta Nisse (tror jag). Han ska få fånga alla mössen och förhoppningsvis så har jag inga möss sen.

Frågan är nu hur Tindra & Tilda kommer att reagera när det kommer en katt hit. Jag tippar på att det kommet bli kaos här hemma. Tilda älskar att jaga iväg katter medans Tindra är rädd för dom hehe.



Plugga

Hur mycket jag än inte vill så är jag ändå tvungen att göra mina arbeten. Så nu tänkte jag sätta mig och plugga lite.

Ni som är här i bloggen kan väl rulla ner lite på sidan och skriva en kommentar i fall ni vill vara med och TÄVLA om kända hårprodukter! =)

Tävlings inlägget hittar ni i inlägget som heter: Va skulle ni tycka om tävlingar här i bloggen?


Dagens outfit

Ska inte göra nått speciellt i dag. Så i dag ska jag bara ha på mig mys kläder.



Linne från M&Q
Byxor från H&M


Godmorgon

Har ni sovit gott? När jag hade stängt av datorn i går så ringde min honey och fråga om han kunde komma hit, självklart kunde han de =). Klockan var väl lite över tre i natt när han kom. Vi kollade på det nya avsnittet av South Park och efter det la vi oss. Ca 2 min efter att vi hade släckt så kände jag att jag började må illa. SHIIIT tänkte jag....jag har fått SVIN INFLUENSAN. Men det gick över efter ca tio minuter. När jag vakna i dag mådde jag toppen, fast näsan e lite täppt, är nog allt lite förkyld.

Tänkte slänga upp en bild på dagens outfit sedan. Men först måste jag ta mig en kopp te & en cigg.


Trött

Nu tänkte jag lägga mig, hörs i morgon!



Matskålar till Tindra

Har suttit och tittat runt lite på matskålar till den lille. Hon behöver nya. Köpte för ca ett år sedan vanliga silvriga rostfria skålar. Men nu har jag tröttnat lite på dom =). När jag väl satt och klickade mellan olika sidor, inte hittar jag några matskålar inte. Utan jag hittar ju bara en massa annat roligt, mysigt och gulligt till den lilla chihuahuan. Bland annat det här söta huset!

Tindra älskar att sova, leka & mysa i små grottor! Så detta söta rosa hus hade inte varit helt fel till henne! Nästan så att jag vill krypa in och sova där haha, för vist ser det mysigt ut =)



Tycker den är lite för dyr bara..... 999kr kostar den!


Va skulle ni tycka om tävlingar här i bloggen?



Jag vet att jag inte har en så välbesökt blogg men min fråga är: Ni som besöker min blogg skulle ni tycka det var roligt i fall jag började med lite tävlingar här i bloggen. Tanken är att jag ska börja tävla ut massor med hårprodukter av kända märken så som: Tigi Bed Head, L'oreal Professionnel, Osis, m.fl.

Ni får jätte gärna skriva en komentar till detta inlägg så jag vet hur många av er som tycker det ska bli kul & vill vara med!

När jag känner att det blivit ett härligt gäng så börjar jag lotta ut!






Nikon D40

Har kollat runt lite på kameror nu och har nu bestämt mig för vilken kamera jag vill ha. Det blir en Nikon D40. Jag känner att jag inte vill ha en jätte komplicerad kamera, och då är denna perfekt. Väldigt enkel tar super bra bilder och är lätt att lära sig. Dessutom så har jag provat den och JA den är bra IRL.



Liten kort recension om ögonskuggorna

Jag fick ju som sagt mitt get started eyes-kit i går, och i dag var första gången jag provade dom. Ögonskuggorna var jätte fina. Det är lite svårt att applicera den mörka skuggan på ögonlocket. Har liksom inte blivit så haj på de där än...men det kommer väl. Men förövrigt så är dom helt underbara och gör sig fantastiska runt ögat. Man behöver ju inte ta den mörkaste om man inte klarar av att applicera den eller tills man har lärt sig det ordentligt, jag tog bara dom två ljusaste i dag. Vanilla sugar och peach puff.



Det är svårt att beskriva hur dom ser ut mer än att säga att dom är fantastiskt fina (dom skimrar lite). Ni får helt enkelt köpa er ett get started eyes-kit och prova själva (849kr) värde (1765kr). Ni hittar allt id mineral smink hos makeupdesignbysara.se


Min lilla familj

Nu sitter jag och mina vovvar i soffan och tittar på idol. Om ni undrar varför jag är så glansig i ansiktet är det för att jag precis tvättat av mig mitt smink och smörjt in mig.






Hörs efter idol


Vem vill bli miljonär & Idol

Sitter och tittar på vem vill bli miljonär. Men väntar på att idol ska börja. Ska ni också titta på idol i kväll eller blir det kanske utgång för nån av er? Helgen för mig kommer att bli lugn. Ska bara va hemma och ta de lugnt, kanske plugga lite.


Dagens outfit

Tänkte bjuda på en dagens outfit! Bilderna är väldigt dåliga och jag ser nu att jag behöver putsa min spegel haha!



Leggins från Gina Tricot
Långt linne med vit text på från Gina Tricot
Väst från H&M
Stövlar från Bianco
Kappa från Nelly


Såg att Tindra kom med på mitten bilden =) sötnos!


Min shopping i dag!

Detta fick jag med mig hem i dag!



Linne från M&Q
Slips (för tjejer) från Mexx
Leggins från M&Q


Som sagt så har jag inte den bästa kameran men den får duga ett litet tag till, ska snart köpa mig en system kamera, och då ska ni få se på bilder =)


Äntligen hemma

Nu e jag hemma. Det tog lite längre tid än väntat. Efter att jag hade jobbat ett par timmar så åkte jag till skolan för att hämta en bok. Och efter det så blev det lite shopping med mammi. Hon behövde en ny jacka så självklart hängde jag med. Hittade även lite saker till mig själv. Tänkte visa er om en stund. Men först måste jag ta mig en kopp te och varva ner lite.


Jobba + skolan

Nu ska jag åka, men vi hörs när jag kommer tillbaka. Tippar på att jag är hemma vid fem nån gång.


Godmorgon

Har precis slängt i mig två skink smörgåsar och en kopp te. Gick upp klockan elva i dag, tog lite sovmorgon. Eller a de gör ju jag varje dag hehe. Men i dag så skulle jag gått upp rätt tidigt för att åka och jobba. Men eftersom att jag har ett sådant underbart jobb så får jag välja själv vilken tid jag vill börja! Och det är super bra. Så jag hade ställt klockan på åtta i morse men va så trött så jag sov några timmar till =).

Ska göra mig i ordning nu, testa mina nya ögonskuggor från id, kul, kul! så vi hörs om ett tag.


Kunde inte hålla mig ;)

Jag kunde inte hålla mig längre haha så jag klickade hem den söta necessären =) Nu e klockan alldeles för mycket. Jag borde legat och sovit nu, ska ju upp och jobba i morgon plus att jag måste besöka min lärare för att låna en bok av henne till nästa arbete som jag ska göra.

Men de blev allt lite uppdatering nu i kväll/natt ändå! Natti, Natti på er.


Skit Söt Necessär

Jag funderar starkt på att klicka hem denna snygga necessären från Friis & Company!






Svart utvikningsbar lacknecessär med praktiska gummisnoddar där man enkelt fäster sina makeup-penslar, tuber m.m. Necessären har även en liten dragkedjsförsedd makeupväska som enkelt används separat genom att lossa den med tryckknapparna. Snygg stor lackrosett som dekoration på necessärens front.

Necessären stängs med tryckknappar i tre olika lägen beroende av hur mycket du förvarar i den.


Perfekt nu när jag har beställt så många makeup penslar från ID.
Vist är den söt?


Lårhöga Stövlar

My Favourites by Friis & Company

Riktigt läckra höga svarta moccastövlar med hög klack (10,5 cm) Skorna stängs med dragkedja på insidan.


Love them!


Bubbleroom

Hittade en väldigt söt cardigan på bubbleroom.



Grovstickad, lite längre modell som är rundskuren fram och något längre bak. Mönsterstickad volangkant och mönsterstickning i ärmslut. Avtagbart knytskärp.


Dålig uppdatering

Det har varit jätte dålig uppdatering, men jag har inte haft orken i dag. Känner mig som sagt inte bra. I morgon så ska jag jobba fast inte hela dan så förhoppnings vis blir det bättre uppdatering. Sitter just nu och tittar på heroes, men jag ska försöka slänga in ett till inlägg innan jag lägger mig.


Leyla Topp

En mycket fin och välarbetad tunika. Den har dragsko vid höften som knyts med ett svart band. Dolda knappar vid ärmens slut. Snygg öppen detalj i ryggen. Klänningens färg är en blandning mellan korall och rosa. Och är tillverkad av 100% Silke. Jag skulle jätte gärna vilja ha denna men tyvärr så har jag inte pengarna till den nu.



Finns hos nelly för 2595kr


Honey & paket

Nu kom min honey och med sig hade han mitt get started eyes-kit =). Vi ska sitta bänkade framför teven klockan 20:00 för då kommer första avsnittet av mammas pojkar! Ska bli kul att följa alla tre pojkar och se vilka som blir dom lyckliga tjejerna.

Nu tänkte jag göra lite te till mig och honey
ska försöka slänga in ett roligt inlägg innan 20:00 men kan inte lova nått.


Sjuk & mus skit

Sorry för att jag inte skrivit nått i dag. Men jag vakna vid ett i dag och mådde skit. Jag tror att jag börjar bli sjuk =(. Näsan bara rann, hade värdens huvudvärk och ont i typ hela kroppen. Jag tog mig en tablett gjorde iordning frukost satte på en film. Efter filmen så tog jag mig ett varmt bad, huvudvärken släppte och lika så värken i kroppen. De va så skönt!

Efter badet tänkte jag att jag skulle slänga in en tvätt med lite handdukar, och vad möts jag av när jag går ner till min tvättstuga...... jo, hela min tvättstuga och även min tvättkorg är full av mus skit. FYYY FAAAN asså! Men det var bara och bita ihop och börja städa. Tvättstugan är nu kliniskt ren efter ca en och en halv timme. Och mus fällor är nu utsatt.

La mig sedan i soffan för att vila lite och nu känner jag mig rätt bra. De är ju som sagt alltid värst på morgonen när man är sjuk och sen börjar de komma tillbaka lite när kvällen närmar sig. Men nu mår ja som sagt rätt bra och kände att jag nu orkar slänga in ett inlägg här i bloggen. Jag vet inte hur mycket uppdatering det kommer att bli i dag men jag ska försöka hitta på nått kul till er!

Hörs om ett tag!


God Natt

Nu tänkte jag lägga mig, är jätte trött. See ya tomorrow!



Dolce & Gabbana

Tänkte klicka hem detta gulliga sätt.



Otroligt sött & enkelt!


En kopp svart te & diabetes

Nu har jag suttit och tittat på ett heroes avsnitt som gått på fyran på teven. Love heroes! Har gjort i ordning lite frallor med ost, skinka, gurka och till de en kopp svart skogsbärs te, mm så gott! Nu kanske mitt blodsocker går ner lite. Som jag beskrev lite längre ner i ett inlägg så sänker svart te ens blodsocker.
Perfekt för mig att dricka svart te då, eftersom att jag har diabetes. För er som inte vet vad diabetes är så kan jag försöka förklara det väldigt kortfattat.

Att få diabetes innebär att kroppens eget immunsystem, vilket skall hjälpa till att bland annat skydda oss mot infektioner, har rubbats så att det riktar sig mot vissa av kroppens egna celler. Vid typ 1-diabetes som jag har så är det de insulinproducerande cellerna i bukspottkörteln som angripits och förstörts. Kroppen kan då inte längre tillverka sitt eget insulin. Bristen på insulin leder i sin tur till att sockret stannar kvar i blodet och blodsockernivån stiger.

Så nu vet ni det.

Har du själv diabetes eller känner någon som har det, börja gensat dricka svart te HAHA!



I morgon kommer mina ögonskuggor

I morgon får jag mitt get started eyes kit, yeeey =). Det ska bli så kul att testa alla ögonskuggor! Det är väldigt naturliga ögonskuggor men de är bara bra eftersom att man är ju nybörjare. Jag hoppas att dom ska ge en fin effekt med ett bra resultat.



Lip Injection

Det var den här som jag beställde också. Ska bli jätte spännande att prova, den kostade 319kr så jag hoppas verkligen att den fungerar!


Lip Injection Extreme är ett läppförstorande serum som ger ett långvarigt resultat tack vare fyra av de mest bevisade metoderna för lipplumping. Detta serum ökar volymen och bibehåller ökningen vid kontinuerlig användning.


Hemma igen

Nu e jag hemma, eller a ja har vart hemma ett tag. Har vikt ihop lite tvätt, städat lite. Just nu sitter jag bänkad framför teven och tittar på de första avsnittet av bonde söker fru. Jag glömde visa en annan sak som jag beställde på nelly förut, men den kommer upp om ett litet tag. Hörs om en stund


Nu åker jag

Nu ska jag åka hem från pappa. Men vi hörs när jag kommer hem.


Hemklickat från Nelly

Detta har jag hunnit klicka hem, medans jackan fortfarande håller på att torkas.



Tröja/skärp & armband

Föresten så har nelly i dag 7/10 och i morgon 8/10 100kr rabatt om du handlar för minst 500kr och anger koden: NELLY09


Italiensk Pasta

Pappas tjej gjorde precis i ordning Italiensk pasta med soltorkade tomater, fetaost och olivolja. Så himla gott! och så himla enkelt att göra! Nu är jag mätt och belåten.

Min jacka har inte torkat än....den ligger fortfarande i torktumlaren. Pappa kommer när som helst och ska köra hem mig. Men är den inte torr tills han kommer så får han allt vänta, för en blöt/fuktig jacka åker jag inte hem med.


Te gör underverk för din hälsa

Om du vill vara hälsoriktig i höst bör du göra som många andra 
redan gjort och byta kaffet mot te. Att dricka te är inte bara mysigt och gott, utan drycken är även bra för kropp och hälsa.






Sänk blodsockret med svart te

Svart te Innehåller mycket antioxidanter och även koffein. Med andra ord ett perfekt substitut till det svarta kaffet. Antioxidanterna minskar risken för hjärt -och kärlsjukdomar och koffeinet verkar uppiggande. En annan bra egenskap som det svarta teet har är att det också kan sänka blodsockret.

Sov gott med rött te
Det röda teet är bra om du vill sova gott om natten eftersom det inte innehåller något koffein. Andra bra egenskaper som det sägs ha är även att det kan lindra allergier, astma, eksem, kolik och höstsnuva.

Undvik att åldras i förtid med grönt te
Grönt te har många bra egenskaper. Det verkar gott för huden samt skyddar även det från hjärt -och kärlsjukdomar. De höga halterna av polyfenoler skyddar också dina celler mot att åldras i förtid.

Minska fettinlagringen med vitt te
Många menar att grönt te är det "nyttigaste" teet av dem olika sorterna. Tittar man till faktan kan man dock se att vitt te innehåller ännu högre halter av nyttiga ämnen och antioxidanter. Med andra ord är vitt te ännu bättre än det gröna. Vitt te sägs också minska fettinlagring i kroppen.


YES...

Jag hittade jackan men OJ va den kostade. Får bli att spara, spara, spara.


MÅSTE HA

Hittade föresten en SKIT SNYGG canada goose jacka som jag bara MÅSTE HA nu till vintern. Frågan är bara vart den säljs. Hittade den på internet men inte vart den är ifrån. Den ska tydligen finnas i svart också.


VIST ÄR DEN SNYGG!


Tvättar min jacka

Har slängt in min vita (vinter) jacka i tvättmaskinen nu. Den var inte vit längre hehe! Så ja hoppas nu att smutsen ska gå bort helt. Varför köper man en vit jacka för? de tar ju bara 5 minuter så är den skiten sen.

Nu hörde jag att den var klar, ska slänga in den i torktumlaren nu också. Hoppas den bara hinner torka tills pappa kommer, men de tror jag att den ska.


Korv med bröd & Small people in big world

Har precis slängt i mig två korv med bröd. Sitter och tittar på small people in big world. Har följt det programmet en lång tid nu. Man får följa dom i sin vardag och hur dom upplever allt som dvärgar och mycket mer där till. Alla är ju inte små i familjen utan det är bara mamman, pappan och den ena tvilling pojken. Rätt sjukt att den ena tvillingen är normal och den andra inte. Dom andra tre är normala.


De händer väl inte så mycket för mig i dag, väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så att han kan köra hem mig. Antar att jag är hemma nån gång runt sex tiden.


Följer ni också detta programmet, va tycker ni om dom?


Ny kamera

Jag är såååå sugen på att köpa en ny kamera. Min kamera som jag har är skit tycker jag. Den tar inga bra bilder alls. Pappas kamera är däremot jätte bra och tar fantastiska bilder, så antagligen blir det en sådan. Men den kostar ju som sagt ett par tusen. Så jag får helt enkelt börja spara eller önska mig en i julklapp! För en sådan kamera SKA JAG HA!


En Liten bild på mig & kameran som jag SKA HA!


Tittar på en dokumentär

Sitter och tittar på Discovery Travel & Living. En familj som består av tio familjemedlemmar. Mamma, pappa och åtta stycken barn. Den ena flickan är sju och den andra fem sen har vi sexlingarana: tre pojkar och tre flickor som är tre år gamla. Man får följa dom i sin vardag, skola och utflyckter som dom gör. Tycker det är jätte kul att titta på sådana dokumentärer.


Vilken Mascara?

Jag har i flera år använt mig av L'oreals Telescopic Mascara och man får verkligen otroligt fina ögonfransar. Borsten fördelar var ensda liten frans samtidigt som ögonfransarna ser fylliga ut. Men jag är lite sugen på att byta mascara nu, fast än att L'orela är fantastisk bra. Men vet inte riktigt till vilken. Har hört att HR-Spactacular Mascara ska vara jätte bra, men det finn ju så många fler, hmm de blir svårt.


L'oreal Telescopic Mascara

HR-Spactacular Mascara


Godmorgon

Va uppe klockan 10 i dag. Pappas tjej hade gjort havregrynsgröt, mmm så gott de va! efter frukosten tog jag mig en sväng med Tindra. Vi träffade på en gammal dam med rullator, damen ville väldigt gärna hälsa på Tindra men det ville inte Tindra. För den där läskiga stora saken som hon höll i så hårt med sina händer (läs: Rullator) va ju så fruktansvärt skrämmande. Haha!


Amerikanska Pannkakor eller Smörgås?

Jag fattar inte ens att jag är vaken nu. Har vart uppe sen klockan nio i morse. Suttit över tolv timmar med ett arbete. Just nu sitter jag och tittar på ett program på National Geographic som handlar om alligatorer. Rätt spännande faktiskt. Älskar djur program! Ne... nu tänkte jag ta mig en smörgås för min mage skriker verkligen efter mat, eller kanske skulle jag ta några amerikanska vanilj pannkakorna? Det blev nämligen över ett gäng sen i eftermiddags, goa som faaan blev dom. Efter det tänkte jag lägga mig. Hörs i morgon natti, natti.



Superheta balmain-klackskor

OM jag vill ha dessa skor, de är bara förnamnet. Dom så sjukt läckra men också sjukt höga, kanske inte ser ut så på bilden men de är dom. Frågan är hur länge jag orkar gå i dom. Jag tippar på 20 min haha!



Love Michael Jackson



Friis Company

Dessa sötnosar hittade jag hos shopfrisscompany.com Scarfen är jätte fin! väskan snygg! morgonrocken ur mysig och som jag förresten redan har! och skärpet är jätte gulligt!





Odd Molly

Dessa underbaringar kommer från märket Odd Molly och ska tydligen dofta helt juvligt! Här har ni BodyLotion, Handkräm, Badskum och BodyButter.




Fins att köpa hos Nelly.com!


Babyliss iCurl

Babyliss iCurl använder jag mig utav när jag ska fixa mitt hår. Babyliss iCurl lockar med ett enda drag! Men kan även användas som plattång! Super bra!




Klar

Nu är jag klar med mitt arbete. Glömde föresten att säga att jag inte har åkt hem från pappa. Jag stannar en dag till, men åker hem i morgon nån gång. Nu har jag verkligen skriv kramp i fingrarna haha. Har ju suttit i över tolv timmar och skrivit. Fattar inte ensa att jag orkar skriva nu =) men ja tänkte som sagt komma med lite roligare uppdatering vad får ni se om en liten stund, för först ska jag ta mig en kopp te och en cigg.


Skriver fortfarande

Jag håller fortfarande på att skriva på mitt arbete. De har varit jätta dålig och tråkig uppdatering under dagen men tyvärr så får det bli så i dag. Jag måste verkligen bli klar med detta. Kanske blir det nått roligare inlägg lite senare om jag inte är alltför trött.


Det rullar på

Tänkte bara uppdatera lite fort här. Jag sitter just nu och skriver på ett arbete och det rullar verkligen på =) det är ett väldigt stor och individuellt arbete, så det kommer nog ta hela dagen. Men jag ska försöka skriva mellen pauserna jag tar.


Godmorgon

Helt otroligt att jag är vaken nu, hehe. Jag somna ju rätt sent i går men ändå va ja uppe klockan nio i dag. Jag hade lite svårt att somna i går eftersom att jag hade så ont. Men till slut va ja så trött att ja bara somnade. Jag har inte lika ont i dag men jag ska ändå ta en tablett nu. Jag ska strax sätta mig och skriva på mitt arbete. Inte de arbetet som jag skrev så fel på igår utan ett annat. Är fortfarande alldeles för arg för att börja skriva på det, så ett nytt arbete får det bli. Hörs om ett tag


God Natt

Nu ska jag lägga mig. Har fått väldigt ont i mina äggstockar. Fattar inte varför, har nämligen ingen mens sen tre år tillbaka pga att jag äter p-piller. Men nått är det ju som spökar. Får kolla upp detta. Har i alla fall tagit en tablett så ja hoppas att den ska hjälpa lite. Natti natti hörs i morgon.


Arg & ledsen

Jag är så fruktansvärt arg just nu. Har suttit i nästan fyra timmar och skrivit på ett arbete, det visar sig att jag har svarat helt fel på alla frågor. Jag fattar inte ens att jag kunde se så fel. Detta har aldrig hänt mig förut. Jag blir alltså tvungen att börja om från början igen. Känslan jag känner just nu går knappt att beskriva, men jag är både arg och ledsen på mig själv...hur kunde jag se så fel? Fan Fan Fan..... Ja orkar verkligen inte skriva om hela arbetet.


Datorn funkar nu

ÄNTLIGEN. Pappa har fått datorn att funka igen. Så nu tänkte jag börja skriva på mitt arbete. Har precis varit ute med Tindra och det regnar ute nu igen, de som var så fint väder förut i dag, kunde det inte hållt i sig lite längre. Ska försöka uppdatera lite senare men jag kan inte säga om det blir om en timme, två, tre eller kanske mer. Men jag återkommer.


Cp Dator???

Jag kan inte plugga på min pappas laptopp för att det har blivit nått knas med den??? fattar ingentin. Men pappa håller på att försöka fixa den. Just nu sitter jag vid pappas andra dator men där kan jag inte heller skriva på mitt arbete för att microsoft word inte är installerat på denna och jag årkar inte installera de just nu. Va jobbigt allt ska vara ibland då. Imorgon åker jag hem från pappa, tråkigt, för det har varit jätte mysigt att vara här. Men jag ska snart hälsa på han igen nästa gång han är ledig.


Asos

Asos har sjukt snygga kläder. Jag blir helt förälskad i vissa kläder. Här är lite snyggt som jag väldigt gärna skulle vilja ha.



Mys i soffan



Bjuder på en till liten blid av Tindra!


Färdig med ett..... men många kvar

Blev precis klar med ett arbete. Men jag har fortfarande ett par st kvar att göra. Jag tänkta att jag kanske skulle börja på ett till nu med en gång. Lika bra när man ändå håller på. Tråkigt, men det måste ju göras. Jag ska försöka uppdatera mellan mina pauser i arbetet.


Solen skiner i dag!

Nu tänkte jag ta mig en kopp te med pappa. Kaffe för hans del! Och sätta mig på balkongen, för i dag skiner solen =) Och sedan ska jag plugga lite till. Återkommer om ett litet tag.


Bilder på Tindra & Mig












Pappa tog lite bilder på mig & Tindra!
Vissa bilder är lite suddiga på Tindra, men hon kunde ju inte direkt vara still =)


Tindra



Hittade dessa två bilder på pappas dator med lilla Tindra. Dom är tagna för ca ett halv årsen.


Trött...

Vakna för ca en halvtimma sen. Är så trött i dag, men ja hoppas att jag ska piggna till. Jag och pappa satt uppe till lite över tre i natt =) vi tittade på hajar som sagt. När pappa väl sa att han skulle lägga sig för att han var trött så satte jag på ett avsnitt av two and a half men. Älskar dom! Sen blev jag själv trött och stängde av datorn och gick och la mig, klockan var väl lite över fyra då tror jag.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta på mitt arbete, får se hur mycket jag får gjort i dag...


Uppesittar natt med pappa...

Ne nu tänkte jag umgås lite med min pappa, klockan är snart två men inte sover han inte =) Han sitter i soffan med lilla Tindra i knät och tittar på hajar på tv. hörs i morgon. God Natt


TIGI Bed Head Shampoo & Balsam

169kr179kr


Många som vill ha volym bränner allt krut på volymgivande
stylingprodukter och missar det viktiga faktum att en volymfyld
frisyr grundas med hår som tvättas med volymgivande schampo
och conditioner. Nya i Superstar-serien är därför Sulfate-free shampoo
och conditioner for thick massive hair.

 

Användning: Shampoo
Blöt håret ordentligt, arbeta upp lödder och skölj.
Efteråt används Superstar Conditioner.


Användning: Balsam
Efter att håret tvättats med Superstar Shampoo arbetas balsamet in
i blött hår. Låt verka i 1 till 3 minuter och skölj.

Detta shampoo & balsam använder jag mig utav när jag inte har löshår insatt.



En liten produkt som doftar blåbär och som jag fullkomligt älskar!!!


199kr

Small Talk

En 3-i-1 stylingprodukt som gör håret fylligare och ger glans.
Ger liv och energi tillbaka till håret.
Kan även användas som en finish produkt för att ge definition,
separation och stadga.

Egenskaper:
Utseende: Fyllighet glans och lätt volym.
Hårtyper: Alla hårtyper, längder och textur.
Hold: Lätt till medium.
Doft: Blåbär.
Detaljer: Ger volym, struktur och stadga.
Ger fukt och kontrollerar trassel.

 

Användning:
Gnugga en liten mängd i handflatan och fördela jämnt i håret.
Small Talk kan användas i både fuktigt och torrt hår.
Extra effektfullt när fön används.


Produkterna finner ni hos Lyko.se


Hårprodukter som jag använder mig utav!

169kr

Self Absorbed Shampoo Återuppliva håret med detta näringsåtergivande schampo!
Ett schampo för daglig användning som ger håret styrka,
glans och skyddar mot värmeverktyg och sol.
Tynger inte ned tunt hår.
Egenskaper: Glans och vitalitet.
Närande schampo med ett vitamintillskott
utöver det vanliga för att ge livlösa, kemiskt behandlade hår
mer livfullhet och energi.
Känsla: Mjukt, tjockt och rent.
Hårtyper: Fint-Normalt.
Doft: Citrus.

Nyckelinformation:
Vårdande näringsämnen som hjälper till att reproducera
hårets celler samt för att återge liv och energi till håret.

Användning:
Masseras in i vått hår. Skölj noga. Upprepa om nödvändigt.
Används tillsammans med Self Absorbed Conditioner.

179kr

Self Absorbed
Conditioner


Säg farväl till platt, livlöst och torrt hår.
Self Absorbed Conditioner ger en
megavitamininjektion som stärker och
skyddar håret mot sol och värmeverktyg.
Tynger inte ned fint hår.

Egenskaper: Glansigt och friskt, ger ett vitamintillskott utöver det vanliga.
Känsla: Mjukt, och livfullt.
Hårtyper: Fint till normalt.
Doft: Citrus.

Nyckelingredienser:
Vitamin A&B Hjälper till att hålla håret friskt samt för att hjälpa till att
tillväxt och reproduktionen ska fungera normalt.
Vitamin C&E Antioxidanter som skyddar hårets celler och mot fria
radikaler.

Användning:
Masseras in i vått eller handdukstatkat hår. Låt verka i 2-3 minuter innan du
sköljer ur med vatten. För mer balsameffekt låt verka i 5 minuter.
Används tillsammans med Self Absorbed Schampo för bästa resultat.

Detta shampoo & balsam använder jag mig ut av just nu pga att dom passar perfekt till hårförlängningar. Har nämligen löshår insatt för tillfället.

Produkterna finner ni hos Lyko.se



Orkar inte skriva mer

Nu e klockan snart ett och jag är inte färdig med mitt arbete än. Har i alla fall kommit halvvägs. Jag orkar inte skriva mer i dag på arbetet så det får bli mer i morgon. Tänkte lägga upp lite hårprodukter som jag använder och fullkomligt älskar. Kanske är det nått för dig kanske inte?


Måste börja på mitt arbete

Ne nu måste jag verkligen börja på mitt arbete. Har suttit i telefon i en timme nu om inte mer. Va ute med lill Tindra också i spöregnet. Om jag blev blöt...bara förnamnet. Ne nu måste jag börja hörs sen.


Body Butter

Härliga body butter från body shop. Själv har jag cocconut och den doftar juvligt. Använder body butter efter att jag har duschat/badat. Huden blir återfuktad och hyn blir mjuk och len. Finns i många andra härliga dofter. Men dessa är mina favoriter.  Coconut, Grapefruit, Mango, Cherry.







Hälsa på pappa

Har inte hunnit skriva i dag. Har suttit med ett arbete och så var jag tvungen att packa lite. Min pappa kom och hämta mig vid tre tiden i dag. Han har precis flyttat till en ny lägenhet i göteborg, så jag ville häls på han och se hur han har det. Med mig har jag lilla Tindra som fortfarande är väldigt mammig. Pappas lägenhet var fin. men den var inte lika fin som den han bodde i innan. Men som pappa sa så är det bara tillfälligt! Jag tänkte påbörja ett nytt arbete nu men jag återkommer om ett litet tag med lite roligare uppdatering.


Natti Natti

natti natti Pictures, Images and Photos


Flickvänner från förr

Har precis tittat klart på filmen flickvänner från förr. Den var skiiiit bra, enligt mig. En rolig och charmig film som jag starkt kan rekommendera. Matthew McConaughey och Jennifer Garner är verkligen strålande tillsammans i denna underbara film! Nu ska jag sova eller ja... jag ska läsa lite i min bok först =) hörs i morgon. Natti natti



Komedi Film & läsning

Nu ska jag och honey titta på film. Ska bli kul med en komedi film, såg ju en skräckis i går. Efter filmen ska jag nog lägga mig och läsa lite, måste ju få veta vad Bella Swan ska göra härnäst!


Nelly.com

Snygga klackar från nelly




199kr                                                599kr               


399kr




Vill ha...



Den här underbara klänningen kommer från halens. Vill så väldigt gärna ha denna klänning, men tyvärr så är den slut i min storlek =(. Finns i färgerna: Aprikos & Svart.

Direktlänk: klicka på bilden.


Underbar stövel


Den här söta stöveln kommer från halens och kostar endast 199kr. Den finns även i svart också. Funderar på i fall man ska klicka hem ett par sådana! Hade ett par sådana förra året och dom var helt underbart mysiga att gå runt i. Frågan är om man ska ta dom svarta eller dom beigea?.......hmm, kanske lika bra att ta båda två! =)

Direktlänk om du klickar på stövlen


Film kväll

Min honey kom för ett tag sedan och han hade hyrt film igen=). Flickvänner från förr, en komedi. Han hade inte med sig mitt Get Started Eyes-Kit=(, kom på att posten inte delar ut på helger hehe! Fick inte gjort två arbeten till men jag gjorde ett i allafall. Så nu har jag gjort tre arbeten i dag och jag är riktigt stolt över mig själv haha. Tänkte bjuda på en bild av Tilda & Tindra mysandes i min säng=).


Tilda

Tindra


Butterfly Fly Away



En låt som jag tycker är mycket fin!


Plugg, plugg, plugg...

Nu har jag skivt klart två arbeten men jag måste mins skriva två till i dag. När man läser på distans som jag gör så får man väldigt mycket arbeten som ska göras och lämnas in. Jag har sju veckor på mig att lämna in 10 arbeten, arbeterna är inte små heller. Eftersom att jag precis blev klar med min sista praktik på sjukhus så kom jag efter med fyra veckor och har nu alltså tre veckor på mig att få in alla arbeten. Så just nu känner jag en väldigt stor press. Men jag ska allt fixa detta, allt går om man bara vill.....eller?



Det är ett fruktansvärt tråkigt väder ute i dag, det regnar och blåser som bara den. Tindra vill inte gå ut för att hon gillar inte när det blåser, hon blåser typ bort haha (stackarn) och Tilda vill inte gå ut för att hon hatar regn. Så jag har fått gå i omgångar här hemma. När det inte blåser som värst tar ja ut Tindra och när det är uppehåll från regnet så tar jag ut Tilda hehe.


Godmorgon

Jag har sovit supergott i natt. Somnade rätt sent, närmare halv 3 nånting. Efter att vi hade sett filmen the uninvited som föresten var jätte bra så la jag mig i sängen och läste lite i min bok. Jag läser just nu boken: Ljudet av ditt hjärta (den tredje Twilight boken) av Stephenie Meyer. Den är så spännande just nu. Jag älskade verkligen filmen Twilight så jag var tvungen att köpa böckerna också, och dom är så sjukt bra, de händer någonting hela tiden. Jag har snart läst ut den tredje boken och ska börja på den fjärde och sista boken. Spännande men samtidigt jätte tråkigt, jag vill inte att böckerna ska ta slut.



I dag måste jag verkligen plugga, ja ska försöka bli färdig med minst ett arbete. Honey åkte precis men han kommer kanske hit lite senare, och med sig hoppas jag att han har mitt Get Started Eyes-Kit! Nu ska jag ge mig ut i regnet med Tindra.


Te

Jag älskar verkligen te, jag dricker säkert 5-6 koppar te om dan ibland kanske mer =) men det är ju så himla gott. Jag är sån att jag har olika koppar, muggar beroende på vilket te humör jag är på. Låter kanske sjukt men det är faktiskt sant. Ibland känner jag för mina turkosa indiska tekoppar rymmer en halv liter om inte mer haha. Ibland mina svart/vita design muggar visserligen rätt så små men ändå lagam. Eller mina färgglada randiga muggar som är precis lagom. Tet smakar på nått sätt goare om man har sin favorit mugg/kopp tycker jag!


Ne nu ska jag titta på en film som honey hade hyrt. En läskig film, the uninvited heter den.
Hörs lite senare om jag inte är allt för trött.


Get Started Eyes-Kit

Jag kunde bara inte hålla mig så jag va liksom tvungen att klicka hem ett sådant här kit =). Eftersom jag är helt förälskad i id mineral smink så självklart måste jag ha lite ögonskuggor också! Kommer säkerligen beställa mer id om ett litet tag men jag får vänta lite. De kostar ju som sagt lite mer än mitt andra smink Max-Factor som jag använde mig ut av förut, Men jätte dyrt är det inte heller, speciellt inte när det finns magi i de =). Kitet kostar 849kr ordinarie pris är 1765kr.


Ett kit som passar både nybörjare och riktiga makeupentusiaster! Här finns allt du behöver för att få till olika ögonmakeuper. Helt enkelt ett måste!

Kitets innehåll:

• Peach Puff Eye Shadow – sammetslen persikonyans som ger ett uppiggande intryck och är lätt att kombinera med andra färger.
•Vanilla Sugar Eye Shadow – mjuk, gräddvaniljfärgad ögonskugga som kan användas som både bas och highlighter.
•Soft Focus Explore Shadow – en varm hasselnötston, enkel att jobba med och perfekt till globlinjen. Ett säkert kort!
• Fashionista Liner Shadow – en mycket användbar chokladbrun nyans. Markera fransarna, skapa dramatiska linjer eller använd som ögonskugga.
• Wet & Dry Brush – konturborste som passar alla skuggor. Kan användas torr eller blöt och ger ett täckande resultat.
• Eye Defining Blush – idealisk för globlinjen. Ger lätt till medel täckning.
• Eyeliner Brush – kan användas både blöt och torr för att rama in ögonen och markera fransar.
• Instruktions-dvd – inspirerande tips om hur man enkelt kommer igång och kan kombinera de olika produkterna | 3 lättkombinerade skuggor, eyeliner, 3 proffsiga borstar och en instruktions-dvd.

Finns hos makeupdesignbysara.se


Jag & Tindra

Tänkte bjuda på en liten blid av mig och min lilla chihuahua Tindra. Hon är väldigt mammig i dag, vet inte vad det är med henne men hon vill vara hos mig hela tiden. Kan inte ens gå på toa själv utan att hon står och gnäller utanför dörren och vill komma in (mycket konstigt) hon har aldrig varit sån här förut, men det går väl över snart. Förutom att jag har haft Tindra vid min sida non stop så har jag kollat på idol, tyckte att dom flesta var väldigt bra i dag men dom som stack ut lite mer var allt Erika, Reza, Rabih och Mariette. Tycker väldigt bra om Erik men i kväll tyckte jag att han hade valt helt fel låt, annars är han ju så sjukt bra!



Min dag

De har inte blivit så mycket pluggande nu i dag. Har inte riktigt hunnit eller ska ja säga orkat =) Har hjälpt min mammi med att fixa ett bord. Hon ska bjuda grannarna på middag i morgon (kul). Har även hjälpt henne att städa lite där hemma! Ja va har ja mer gjort... vart ute med hundarna så dom fått leka av sig lite, ätit lite mat, makaroner och korv blev det, snabbt & enkelt att göra och dessutom väldigt gott! Nu tänkte jag slänga in en maskin tvätt och sedan lägga mig i soffan, idol kommer ju kl:20:00 i kväll spännande och se vilka dom fyra finalisterna är. Min honey kommer nog strax också, han skulle hyra med sig en film och köpa lite gott till i kväll =). Hörs lite senare.


Till den lilla hunden

papstore.se finns mycket fina saker för den lilla hunden men också till den stora. Här är några saker till den lilla hunden som jag tycker är söta, bra och mysiga.


Söta dressar                Mysiga tröjor             Leksaker

Matskålar                Mysiga bäddar

Bra Shampoo               Bra Lotion


Mineral smink (Get Started-Kit)



Jag betällde ett get started-kit mineral smink för 2 dagar sedan och fick hem det i går. Super snabb leverans! Id bare mineral är verkligen helt fantastiskt! Det känns liksom "lyxigt" och lägger sig jätte snyggt på huden samtidigt som den döljer fina linjer, ojämnheter, rodnader och ger huden en naturlig lyster. utöver detta så skyddar även bare mineral fondation ditt ansikte från förtidigt åldrande.

Kittet innehåller 2 foundation, en mineral veil, ett solpuder/ögonskugga, en primer, en flawles face borste, en kabukkuborste och en concealer borste. Som en extra bonus medföljer en DVD med instruktioner om hur man använder produkter från id bare Minerals.

  • Inga konserveringsämnen
  • Naturliga UV-skydd SPF 15
  • Inget talk, olja eller vax
  • Ingen parfym eller tillsatser
  • Lugnande och anti-inflammotorisk
  • Inte djurtestat
Ni hittar Get started-kit hos makeupdesignbysara.se
Just nu kostar det endast 949kr gäller oktober ut! (ordinarie pris 2200kr)


Skyhöga Klackar

Här är skorna jag beställde. Dom är jätte snygga och söta men typ omöjliga att gå i för mig. Jag är inte så varn att gå i så höga klackar speciellt inte med 15 cm klack. Men jag antar att det bara är övning som gäller.



God morgon

God morgon bloggen här händer inte så mycket i dag förutom att jag ska försöka sätta mig och plugga lite, jag måste verkligen. Somnade som sagt rätt sent i natt på grund av att det oskade nått så fruktansvärt, så jag e lite trött i dag =) Tänkte lägga upp en bild på ett par skor som jag beställde sedan.


Stöd bröstcancerfonden

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj till förmån för kampen mot bröstcancer. Pressbyrån är en av sponsorerna och bidrar till insamlingen genom att sälja rosa band i närmare 330 butiker runt om i Sverige, så är du nära en pressbyrå tveka inte att gå in och köpa ett rosa band. Priset för ett band är 25 kronor där hela summan går till Cancerfonden. Målet är att sälja 40 000 band under oktober månad och därmed samla in en miljon kronor.

Utöver försäljningen av rosa band kommer det under oktober att pågå ytterligare en insamling till förmån för kampen mot bröstcancer på Pressbyrån: en krona från varje såld tidning i Interpress Pressat Pris-kampanj kommer att skänkas till Cancerfonden.


Oktober=Rosa månaden Du kan göra skillnad!


Oskar...

Det blixtrar och oskar som bara den här hemma hos mig. Hela huset skakar (no kidding) detta är nackdelen med att bo vid havet. Oskan är f*n tio gånger värre här ute. Min stora hund skäller och morrar som bara den när blixten slår ner, medans min lilla hund skakar som ett asplöv och piper (stackarn). Själv går mitt hjärta i 110 av rädsla att blixten ska slå ner i huset.



Mina två älsklingar

Här är mina två charmtroll, min rottweiler Tilda och min chihuahua Tindra!





Kläder från H&M

H&M kan verkligen ha otroligt snygga kläder ibland och till ett bra rimligt pris. Många av mina kläder som finns i min garderob är från H&M. Här kommer lite snyggt från H&M och som kostar under 500kr. Allt finner ni på deras hemsida.



Väskor

Här kommer tre väskor från märket Friis & Company som jag tycker är riktigt snygga!
Ni hittar även dessa väskor på chique.se


Denna väska kostar 899kr



Denna väska kostar 749kr.



Denna väska kostar 699kr


Fina armband

Dessa tre fina armbanden kommer från Friis & Company, ett av mina favoritmärken! Svarta med borstade silverfärgade budkapsmärken på. Endast 99kr för alla tre. Vist är dom snygga!



Detta armbandet från Friis & Company är också väldigt sött! 249kr kostar det.

Ni hittar armbanden på chique.se


Välkommen till min blogg




Allt är mycket nytt för mig här i bloggvärden men jag ska nog lära mig de mesta snart. Ingen speciell design har jag men det kommer inom en snar framtid.


RSS 2.0