Dumma Matte^^

Min lilla tjej blev väl inte så jätte glad när jag för en liten stund sedan lyfte på täcket och drog fram kameran med blixt^^ Dumma matte. Jag tänkte strax krypa ner hos henne och titta på en film.



Lovely Rings


Finns att köpa HÄR


Efterrätt & Extreme Home Makeover

Nu blir det efterrätt, och den består av en väldigt god vaniljbulle och ett glas kall mjölk :) Tittar just nu på Extrem Home Makeover på tv3. Älskar det programmet. Kan inte låta bli att bli rörd och tårögd varje gång jag tittar på det.



Hemma

Jag har precis gjort iordning ris och några spett med kycklingbröstkött och lite jordnötsås. Jäklar va gott det ska bli, är så hungrig nu. Det tog sin lilla tid hos veterinären förut. Veterinären är nämligen en släkting till mig och min kusin och det va väldigt längesedan som jag va och hälsade på dom så det blev att vi stanna en stund och prata. Jobbigt va det i alla fall när min kusins katt Gullis skulle somna in, men nu har hon inte ont längre och det känns bra.



Mobilbloggar. Nu har jag och min kusin avl...

foto0418 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag och min kusin avlivat hennes katt. De va verkligen jätte jobbigt. Min kusin tog de faktiskt bättre än mig och de är inte ens min katt. Bilden ovan är precis innan hon somna in.



Tisdag

Idag ska jag åka med min kusin och avliva hennes katt. Hennes katt är gammal och sjuk :( Usch, jag hatar verkligen när djur ska avlivas och lika så gör min kusin. Men hon ville gärna ha med mig som stöd och självklart ställer jag upp. Ska hoppa in i duschen nu och sedan göra iordning mig lite sen kommer min kusin och hämtar upp mig. Mobilbloggar senare.


Älskling & Tindra

Älskling och Tindra har lagt sig i sängen för länge sedan. Själv sitter jag i soffan och tittar på teven, men nu börjar jag bli väldigt trött så jag tänkte strax krypa ner till dom. Kortet nedan tog jag för en liten stund sedan, det såg så himla mysigt och gott ut när dom sov att jag bara va tvungen att ta ett kort^^



Myskväll med film & pannkakor

Jag och älskling har haft en väldigt mysig kväll ikväll. Tänkte mobilblogga förut men jag glömde av det. Gjorde ju mini pannkakor förut och dom åt vi till filmen Flickan Från Ovan. Älskling hade hyrt den filmen häromdagen men vi va så trötta att vi somnade dom första minuterna^^ Men nu ikväll så såg vi hela filmen och jag måste säga att den va lite av en besvikelse faktiskt. Av att ha sett trailen så verkade den bra, men jag ska inte säga att den va dålig men jag förväntade mig nog mer av filmen. Men jag blev allt lite rörd av den.

Här är trailen till filmen

 

Mina mini pannkakor jag gjorde och till det, grädde och sylt.

Super gott va det :)

 

 

Jag va självklart tvungen att leka lite med maten^^

 



Mobilbloggar. Står just nu vid spisen och ...

foto0414 (MMS)

Mobilbloggar. Står just nu vid spisen och gör mini pannkakor :) älskling sitter vid min dator och spelar en Poker Tunering. Mobilbloggar lite senare.



Mobilbloggar. Jag har precis varit inne på...

foto0408 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har precis varit inne på ica och handlat mat. Just nu sitter jag på en bänk utanför ica och leker lite med angelicas son theo. Väntar på att min älskling ska komma och hämta upp mig.



Fika med min underbara vän Angelica & hennes son

Min kusin hade fullt upp idag men kanske ses vi en sväng senare idag. Ringde upp min vän Angelica och fråga om hon ville ta en fika och kanske titta i lite butiker och det ville hon så gärna, så om en liten stund ska jag möta upp henne och hennes son Theo.

Har lagt upp denna bilden förut
men den är absolut värd att lägga upp igen, så himla fin.
Det är alltså min vän Angelica och hennes underbara son Theo på kortet!



Måndag

Åh så gott det va att sova ut idag. Gick ut med Tindra i morse, sen va det bara att krypa ner i sängen och sova igen :) Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. Något som jag måste göra idag är att handla lite mat. Mitt smör är nästan slut och lika så brödet och mjölken. Ska nog ringa min kusin och höra vad hon har för sig, kanske vill hon ta en fika med mig idag :)


Lillskruttan

Tindra ligger just nu på fotpallen här hemma och tuggar på sitt ben. Ska strax gå en sista kvällsrunda med henne och sen blir det sängen + film. Ska bli så himla gott och få sova ut i morgon, visserligen så går jag ut med Tindra runt 8:00 men sen blir det att krypa ner i sängen igen och somna om :)



Snygg Jacka & Mysig Cardigan

Är inte denna jackan helt underbart fin. Fastnade verkligen för den. Och den mysiga cardiganan hade inte heller suttit fel :) Klicka på respektive bild för att se jackan/cardiganen lite bättre.



Mmm...



Mums va gott, jag hittade två choklad nougat i skafferiet, så detta är vad jag tänker mumsa på nu
och så självklart en kopp svartvinbärste :)


Hemma

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Nu är jag ledig måndag och tisdag, så jäkla gott. Just nu sitter jag i soffan och myser framför teven. Är sugen på något gott faktiskt så jag tänkte kila ut till köket och se om jag hittar något gott i skåpen :) Hörs om en stund!


Söndag

Yeeey, mitt internet funkar nu :) Fatta inte va som var fel i går asså, men men jag jobbade ju så det gjorde inte så mycket då, men det hade däremot varit segt om jag varit ledig och suttit hemma utan internet, nä fy... tänk va beroende man är av internet.

Idag ska jag jobba kvällen igen, så om en liten stund bär det av till jobbet. Mobilblogga ju igår, skrev visst lite fel^^ visade ju filmen - Flickan från ovan på bilden och skrev att det är den bilden som är här under men bilden hamnade ovan texten. När jag mobilbloggade så hade jag placerat bilden under texten men så såg jag nu att bilden kom ovanför texten, konstigt haha aja skit samma^^

Det blev i alla fall inte att vi såg filmen
, jag va så himla trött att jag somnade strax efter vi satt på den. Men vi får se den en annan dag. Nu ska jag kila ut med Tindra sen måste jag åka till jobbet. Vet att det varit dåligt med uppdatering dom senaste dagarna men jag har jobbat så mycket och när jag väl kommit hem från jobbet så har jag inte orkat sätta mig vid dator och blogga. Men vi hörs när jag kommer hem ikväll, slutar kl: 23:00. Hoppas ni alla får en fin söndag!

Slänger upp en gammal bild
för att inlägget inte ska va så tråkigt
och bara inehålla en massa text.



Mina Ögonstenar Tindra & Tilda!


Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för en l...

foto0406 (MMS)

Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Får fortfarande inte igång mitt internet, jätte konstigt, fattar inte va de är som är fel :( Men jag hoppas att de funkar i morgon. Min älskling är här också och vi tänkte nu Mysa i soffan framför en film som heter: flickan från ovan. De är den som är på bilden här under. Hoppas ni alla haft en fin lördag :)



Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Mitt inte...

Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Mitt internet funkade inte förut idag så jag kunde inte Blogga då. Slutar kl 22:00 i kväll så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin kväll.



Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Slutade inte klockan 22:00 idag utan klockan 23:00, såg fel i almanackan i morse. Min älskling är också här, vi hade tänkt att mysa lite framför teven nu, kanske äta nått gott också :)


Fredag

Om en stund ska jag sticka iväg till jobbet. Jobbar till klockan 22:00 ikväll. Har inte gjort något speciellt idag, bara varit hemma och slappat. Tittar just nu på Ellen DeGeneres Show på kanal 5. Älskar det programmet. Men nu måste jag kila ut med Tindra sen bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem.


2½ män & smörgåsrån

Just nu sitter jag och äter smörgåsrån med ost och tittar på 2½ män. Känner mig lite sömnig så det blir att nana kudden snart. Men innan jag hoppas i säng så får det bli en snabbis ut med Tindra.



Städat

Jag har precis städat här hemma. Har dammsugit, diskat, vikt tvätt och plockat iordning. Nu tänkte jag sätta på en maskin tvätt sen ska jag sätta mig i soffan och äta mina leverpastej smörgåsar och bara koppla av tills tvätten är klar för att hängas.



Cicatrix - Avancerad gel för korrigerin av ärr

Cicatrix är en transparent silikonbaserad gel som med framgång mjukar upp, slätar ut samt bleker missfärgade ärr orsakade av kirurgi, skador, akne och brännskador. Cicatrix är ett behändigt och smärtfritt sätt att motverka dina ärr. Gelén kan appliceras överallt på huden, torkar snabbt till en osynlig film och gör att läkta sår/ärr blir mindre framträdande.

Gelen kan användas som komplement till kirurgtejp för personer som visat sig känsliga mot ämnen som kan förekomma i tejpens klister. Salvan är ett effektivt och smärtfritt alternativ till andra tillgängliga metoder som laser och IPL, som kan vara smärtsamma vid ärrkorrigering. Gelén innehåller även e-vitamin vilket stimulerar blodcirkulationen, påskyndar sårläkning och förhindrar ärrbildning.

Fördelar med Cicatrix:
  • Fungerar även för ärr orsakade av akne.
  • Enkelt och smärtfritt.
  • Skonsam mot huden och kan användas på känslig hud.
  • Kan användas på rörliga delar av kroppen såsom ansikte och leder.
  • Genomskinlig och doftfri.
  • Effektivt, bekvämt och diskret sätt att förebygga fula ärr.
  • Torkar fort och kan användas under smink.
  • Minskar klåda och rodnad, ökar hudens elasticitet.
  • Fungerar på upp till fem år gamla ärr.
  • Säker att användas under graviditet.
  • Hållbarhet: Öppnad 6 månader, Oöppnad 3 år.


Jag funderar faktiskt på att kanske köpa denna och testa på ett ärr som jag har. Är det någon som testat denna och vet om den funkar bra? Cicatrix finns att köpa HÄR.


Min älskling i tidningen



Jag hade tänkt att lägga upp detta
i tisdags den 24/8 men glömde av det, men så kom jag på det nu. Den 24/8-10 så satt jag på jobbet och läste tidningen. Helt plötsligt får jag syn på min älskling i tidningen. Tyckte det va jätte kul och ringde genast upp honom och sa, eller sa och sa hehe, skrek typ nått i stil med - ÄLSKLING DU ÄR MED I TIDNINGEN, VISSTE DU DET, DU ÄR VERKLIGEN MED I TIDNINGEN haha^^ För ett tag sedan så va min älskling på sitt gamla gym, han har inte kunnat gymma där på ett bra tag på grund av att dom rev hela byggnaden. Men nu så har dom byggt upp ett helt nytt gym och min älskling va inte sen med att vara där på visningsdagen. Tidningen va där och dom frågade min älskling om dom fick ta en bild och intervjua honom.


Hemma + Top Model

Nu är jag hemma efter att ha varit på coop och handlat lite mat. Har precis sjunkigt ner i soffan och tittar just nu på Top Model på tv3. Min kusin ringde för en stund sedan och undra i fall jag ville följa med till Black Pearl ikväll. Dom har tydligen fråge sport och live musik där ikväll. Vet inte riktigt om jag orkar för jag känner egentligen bara för att vara hemma idag men vi får se vad som händer.


Till Coop

Nu hade jag tänkt att promenera till coop. Behöver fylla på kyl och frys lite. Ska jobba hela helgen så jag behöver handla lite färdigrätter och kanske lite annat gott, är riktigt sugen på glass faktiskt :)



Puma Flowing Woman Gift Set

Som en fruktcocktail på din hud! Kombinera doft och bodyprodukter och upplev flytet. Flowing är en blommig, fruktig och söt doft. Den öppnar med noter av mandarin, hallon och fresia för att utvecklas till viol och iris. Doften avslutas i en träig bas av sandelträ. Jag har själv denna hemma och den luktar super gott. Finns att köpa HÄR.


Torsdag

Idag är det min lediga dag. Jag ska inte göra något speciellt idag utan jag ska bara va hemma och pyssla lite i min lägenhet. Har precis hängt upp en maskin tvätt, funderar på om jag ska dra fram damsugan och ta en sväng om här hemma.

Filmen
SALT med Angelina Jolie som jag och älskling såg igår va bra, helt klart en sevärd film. Jo jag måste berätta. I morse så vaknade jag först klockan 04:30 och trodde att jag hade försovit mig till jobbet, jag titta på klockan och tänkte: jag kan sova en halvtimme till. Sen vaknade jag runt 06:30 och flög upp i sängen och och skrek fan jag har försovit mig, min älskling vaknade till och sa - Men älskling du är ledig idag. Jag tänkte efter och kom tillslut fram till att jag va ledig idag. Glad va jag att jag kunde lägga mig och somna om igen. Men jag vaknade ytterligare en sista gång vid 8:00 och trodde att jag hade försovit mig. Va tvungen att gå upp och titta i min almanacka och där stord det LEDIG med stora bokstäver.

Det har varit rätt mycket på jobbet
dom senaste dagarna att jag tror jag blivit lite stressad, vilket resulterat i att jag inte kunnat sova riktigt. Nä nu blev jag hungrig här. Hörs om en stund och då med lite roligare inlägg :)


Angelina Jolies nya film SALT

Har precis smällt i mig lite pizza och nu har jag skit ont i magen^^ åt alldeles för fort. Nu tänkte jag och älskling titta på filmen Salt med Angelina Jolie. Den verkar väldigt bra av det jag sett på trailen i alla fall.

Här har ni trailen till filmen

 



Malaco Pim Pim

Jag sprang ner till Hemmakväll men en gång. Visste inte när dom stängde och jag ville vara säker på att få mina påsar Pim Pim ikväll^^ Min älskling ringde och sa att han blir lite sen, han höll på att tanka över en film till sin dator. Han sa inte vilken film det va för det skulle bli en överraskning, han är så söt^^ Nu ska jag hoppa in i duschen.



Strax blir det myskväll

Nu har min kusin åkt hem och strax kommer min älskling hit. Vi tänkte mysa och titta på film ikväll. Är ledig i morgon, så jäkla gott. Men sen jobbar jag hela helgen. Nu tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis innan älskling är här. Undra om jag hinner till hemmakväll för att köpa lite godis också, hmm ja men det borde jag hinna, är jätte sugen på pim pim :) Hörs om en stund!


Mysiga Cardigans

Jag och min kusin har suttit och kikat på lite kläder på nätet och jag tyckte att dessa två cardigans va väldigt fina. Dom får gärna flytta in i min garderob. Klicka på respektive bild för att se tröjan lite bättre.



Hemma

Har precis kommit hem från jobbet, blev inte så många timmars jobb idag och det va himla gott. Har jobbat rätt mycket nu det senaste och mer jobb blir det nu till helgen. Om en liten stund så kommer min kusin hem till mig. Vi tänkte ta en fika och prata lite. Va ett tag sedan som jag träffa henne nu så det ska bli jätte mysigt. Kanske tar vi en sväng på stan också.


Onsdag

Fyy vilket väder det är hos mig idag :( Det spöregnar och det blåser som bara den. Pratade med min mamma i morse och ett stort träd hade vält över hennes parkering och dom kunde då inte komma ut med bilarna. Mammas man fick ta fram motorsågen och kapa trädet i delar för att få bort det. Tur att trädet inte föll på deras bilar. Nu måste jag sticka iväg till mitt jobb, ska inte jobba så många timmar idag, är hemma vid 18:00 tiden. Hoppas ni alla får en fin dag!


Night Cops

Oj vad klockan sprang iväg nu då^^ har legat i soffan och tittat på Night Cops. Gillar verkligen de programmet. Man får följa poliser som arbetar nattskift i Storbrittannien. Det är ett farligt arbete där de måste hantera allt från fylla och bråk till inbrott, stölder och droghandel.



Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova
. Ska jobba i morgon men det är inte för än klockan 13:00 så jag får allt sova ut i morgon med :) Natti Natti!


Mentos - AQUA KISS


Jag vill tipsa om dessa underbart goda tuggummi. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dom men dom är verkligen så jäkla goda. Dom oranga AQUA KISS Hawaiian smakar typ lite tropiskt, väldigt fruktig smak. Och dom gröna AQUA KISS Pecific smakar pepparmint. Smaken håller också länge vilket är ett stort +


Hemma - Livsfarliga Djur

Har precis kommit hem från jobbet. Sitter just nu och tittar på en dokumentärserie på tv4 som handlar om Livsfarliga Husdjur. Handling: Man tittar närmare på vad som driver människor som har vilda djur i sina hem. Frågan är vad som får dem att leva tillsammans med djur som har förmågan att döda. Man undersöker de mest extraordinära djurattackerna som inträffat på senare år och avslöjar varför folk öppnar sina hem för livsfarliga djur. Jätte intressant program.



Tisdag

Ännu en dag som jag har fått sova ut, riktigt gott :) Skulle egentligen varit ledig idag men dom ringde från mitt andra jobb igår och fråga om jag kunde jobba kvällen idag, och jag tackade ja till det, behöver verkligen pengar så jag tackar ja till allt jobb jag kan få. Så om en liten stund bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag. Hörs när jag kommer hem ikväll.


Mobilbloggar. Har precis kommit hem Från j...

foto0397 (MMS)

Mobilbloggar. Har precis kommit hem Från jobbet. Min älskling hämtade mig från jobbet. Cyklade till jobbet idag men fick Punka påväg till jobbet :( sen regnade de som bara den och jag hade inga regn kläder med mig så jag är väldigt tacksam för att min älskling kunde hämta både mig och min cykel :) just nu så sitter min älskling i en Poker Tunering som ni kanske ser på bilden ovan så därför Mobilbloggar jag. Han lär nog sitta i den ett tag så vi hörs i morgon. Hoppas ni alla haft en bra dag!



Måndag

Det har varit riktigt gott att få sova ut idag. Har precis ätit lite lunch som bestod av pyttipanna och ägg. Nu tänkte jag slänga mig i duschen och sen blir det lång promenad med Tindra innan jag sticker till jobbet. Slutar 21:30 ikväll så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin måndag!


Tindra ligger redan under täcket

Nu har jag tittat klart Sagan Om Konungens Återkomst, det va inte så jätte länge sedan som jag såg den men den är bra så den va helt klart värd att se nu igen. Nu tänkte jag krypa ner i sängen. Min fina lilla tös ligger redan under täcket och har näst intill somnat^^ (se bild nedan)



Strax blir det film

Om bara en liten stund så kommer Sagan Om Konungens Återkomst på tv3 och jag hade tänkt att titta på den. Imorgon så jobbar jag men det är inte för än på kvällen, så det ska bli riktigt gott att få sova ut imorgon.



Hemma

Nu äntligen är jag hemma. Slutade jobbet klockan 15:00 och då kom min mamma och hämtade upp mig. Vi åkte sedan till min mormor och hälsade på, jätte mysigt va det :) Nu tänkte ja att jag skulle få i mig lite mat sen ska jag lägga mig på soffan och bara slappa. Jo förresten, filmen Centurion blev inte av att vi såg igår, jag va så jäkla trött att jag somnade. Så det får bli att se den en annan dag.


Myskväll med älskling & Centurion

Min älskling är här, han har varit här ett bra tag. Vi har suttit och myst i soffan framför teven. Nu tänkte han låna min dator för att han ska spela lite poker och efter pokern så blir det film. Vi ska titta på Centurion. Har aldrig hört talas om den filmen förut men den verkar helt ok, får bara hoppas på att jag klarar av att hålla mig vaken^^ är så himla trött. Ska upp tidigt i morgon och jobba också. Så med detta inlägget säger jag godnatt. Hoppas ni alla får en fin och mysig lördag kväll!

Här är trailen till filmen





Trendiga Armband



Riktigt snygga och trendiga armband av läder med nitar och kedjor på.
Finns att köpa HÄR.


Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Är lite trött nu så jag tänkte lägga mig och vila en stund. Va ju uppe rätt sent inatt och titta på Twilight Eclipse. Den va bra och jag ville inte att den skulle ta slut, ville se mer^^ Idag händer faktiskt inte så mycket hos mig, ska jobba tidigt i morgon också så det blir en lugn kväll ikväll.


Yeeey - Twilight Eclipse

Nu äntligen är korvarna klara^^ är så jäkla hungrig. Vi ska också titta på film nu och det blir filmen Twilight Eclipse YEEEY! Äntligen ska jag få se den. Min älskling har lyckats få tag på en bra kvalite och jag blev så himla glad när han sa att han hade med sig den nu ikväll :) Efter filmen blir det sängen för mig, ska upp tidigt och jobba i morgon.

Här är trailen

 

Våra hot dogs!

 



Besök av kusinen

Vid 18:00 tiden så kom min kusin och hälsade på mig. Vi har suttit och pratat och druckigt te tillsammans. Jätte mysigt har vi haft det. Nu har hon åkt och om en liten stund så kommer min älskling hit. Han skulle köpa med sig korv sa han då han va så sugen på det, så det blir att ställa sig vid spisen och steka lite sen. Har inte direkt ätit någon middag idag, åt ju bara tre kycklingklubbor förut och lite mera mat i magen känner jag att jag behöver så korv med bröd låter toppen :)


Too Faced - Concealer



Too Faced Absolutely Flawless Concealer är verkligen hel grym. Den förvisa mindre skönhetsdefekter och radera envisa mörka ringar medan du anpassar din täckning från skir till full med denna peptid- och vitaminrika, lyxiga formula. Ett måste i sminkväskan!
Finns att köpa HÄR och HÄR.


Kycklingklubbor

Nu är jag tillbaka efter en promenad med Tindra. Blev lite hungrig nu så jag gjorde precis iordning kycklingklubbor och till de lite salsasås. Efter att jag har ätit så tänkte jag vila en stund. Lite senare hade jag tänkt ge tips på en super bra concealer :)



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet, gud så gott. Är väldigt trött just nu och tänkte lägga mig på soffan och vila en stund men innan jag gör det så ska jag kila ut med Tindra på en promenad, om hon nu kan slita sig från sitt ben^^



Fredag

Åhh jag va så trött när jag vaknade vid 06:30 i morse. Men jag har mig själv att skylla, skulle nog inte sett Clash Of The Titans igår kväll så sent. Den va ca 1 tim och 45 min lång och det va faktiskt lite svårt att hålla sig vaken i slutet men jag lyckades allt göra det. Filmen va väldigt bra så jag tycker absolut att ni ska se den om ni inte gjort det. Nu måste ja kila iväg till jobbet. Hoppas ni alla får en fin Fredag.


Hemma + Clash Of The Titans

Nu är jag hemma från jobbet, sluta 22:00 men fick jobba över lite idag. Min älskling hämtade mig från jobbet och nu sitter vi här hemma hos mig och dricker te. Vi ska strax sätta på en film och det blir filmen Clash Of The Titans. Tror att denna filmen är bra faktiskt och den verkar riktigt fräck :)

Här är trailen till filmen

 

I morgon så jobbar jag tidigt, fattar inte att jag orkar sitta och titta på en film nu haha. Men jag vill så väldigt gärna se denna filmen^^ och jag har bara mig själv att skylla om jag är super trött i morgon. Men jag ska som tur är inte jobba så många timmar så det ska nog gå bra.

 

Natti Natti på er!



Torsdag

Idag ska jag jobba kvällen, så det kommer bli dåligt med uppdatering här idag. Jag tänkte nu hoppa in i duschen sen ska jag ta en långpromenad med Tindra och sedan bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin torsdag så hörs vi när jag kommer hem vid 22:00 typ!

Filmen Prince Of Persia som jag och älskling såg igår va verkligen jätte bra. Ville typ inte att den skulle ta slut^^ Så har ni inte sett den så tycker jag absolut att ni ska se den :)


Prince Of Persia

Nu är min älskling här och vi ska nu mysa ner oss i soffan och titta på Prince Of Persia. Har så länge velat se den filmen men det har bara inte blivit av att jag laddat hem den. Men nu så, nu ska jag äntligen få se den :)

Här är trailen till filmen



Somnade på soffan

Åh herre gud jag somnade på soffan förut när min vän Angelica hade gått hem^^ Aja jag behövde det då jag inte sov så många timmar inatt. Om en liten stund kommer min älskling hit och vi tänkte mysa och titta på film ikväll. Jag och älskling älskar verkligen att kolla på film och det märks nog här i bloggen^^ Nu ska jag kila ut med Tindra. Hörs om en stund.


Hemma + Thaimat

Nu är jag hemma från jobbet, eller ja jag har varit hemma en stund. Min fina vän Angelica har varit hemma hos mig hela dagen och passat Tindra, tusen tack till dig Angelica :) Hon hade även varit nere på Thai Resturangen och köpt med sig mat till mig så jag har precis avnjutit en himla god thaimat :) Nu ska jag umgås lite med Angelica innan hon ska gå hem så vi hörs lite senare.



Onsdag

Godmorgon! Jag är verkligen helt död idag^^ somnade inte för än efter klockan två inatt och steg upp klockan 05:00. Nu ska jag slänga i mig lite frukost sen ska jag kila iväg till jobbet. Hoppas ni alla får en fin onsdag. Hörs när jag kommer hem från jobbet.


Nu blir det sängen

Jag och Angelica har precis ätit lite fiskgratäng, super gott va det. Angelica kommer att sova här hos mig inatt vilket jag är väldigt glad över för imorgon så jobbar nämligen jag och jag har ingen som kan passa Tindra. Börjar 6:45 i morgon och slutar 15:30. Så nu tänkte jag faktiskt lägga mig. Kommer antagligen inte somna då jag inte är trött men jag måste om jag ska orka gå upp så tidigt i morgon.

Natti Natti



Bildbomb

Det har varit en fullspäckad dag idag därför har det varit dåligt med uppdatering här i bloggen. Jag har tillbringat hela dagen tillsammans med min vän Angelica, hennes son Theo och hennes hund Aaila. Vi har varit på stan och fikat och så har vi kollat i lite butiker. Själv hittade jag inget men Angelica hittade ett par skor. Dom är fortfarande kvar här hos mig och vi sitter just nu och tittar på en dokumentär på tv4, det handlar om barn som inte äter.

Här nedan ser ni Theo, han är helt underbar och så himla snäll :)



Här nedan är jag, Tindra, Theo och Aaila




Jag och Theo



Här ser ni Theo med min slickepott^^




Tindra, Theo och Aaila leker



Aaila och Tindra




Fina Aaila



Tisdag

Om en liten stund kommer min vän Angelica och hennes son Theo hem till mig, kanske har dom med sig Aaila (hunden) också, hade varit tolig för Tindra om hon va med, så hoppas på det :) Filmen Karate Kid som jag och älskling såg på igår va jätte bra, så har ni inte sett den, gör det.


Karate Kid

Nu har min älskling spelat klart och vi tänkte nu sätta på en film som jag sett fram emot att se ett bra tag nu. Nämligen Karate Kid. Den går fortfarande på bio nu men älskling har lyckats få tag på en bra kvalite så detta ska bli jätte kul. Hoppas att den är bra, men det tror jag nog att den är.

Här är trailen




Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos mig. Det...

foto0385 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos mig. Det regnade så mycket nu ikväll att jag inte ville gå hem då jag inte hade kläder för det, så jag väntade tills min älskling kom och hämtade mig. Min älskling sitter just nu i en Poker Tunering som ni kanske ser på bilden ovan. Så därför Mobilbloggar jag. Men när Tuneringen är klar så kommer jag att Blogga lite :)



Mobilbloggar. Jag befinner mig hemma hos m...

Mobilbloggar. Jag befinner mig hemma hos min vän angelica. Har varit här hela dagen så därför har jag inte Blogga något. Angelica har haft ett mary kay party hemma hos sig idag och det va jätte mysigt :) hade ju själv ett mary kay party för ett väg sedan. Just nu sitter vi tjejer och dricker te. De spöregnar ute nu och jag har ingen lust att gå hem i regnet så jag väntar och hoppas på att det ska sluta snart så jag kan promenera hem.



Min lilla bustjej

Nä nu tänkte jag ta med mig min fina lilla tjej till sängen och titta på film. Tindra har precis busat runt här i soffan som en galning med en av sina leksaker^^ Men hon är inte trött, utan fortfarande på bushumör. Jag får väl busa lite till med henne innan jag lägger mig i sängen^^



Fashion Report - A Journey Into Autumn Fashion

Hösten hos Lindex bjuder på en moderesa i både tid och rum. Inspirationen till kollektionerna kommer både från forna tider och från framtidsvisioner, både från skogen och från storstaden. Motsatserna i modet mixas och matchas – matta ytor mot blankt, mönster mot mönster, volym mot kroppsnära. Jag kommer definitivt att köpa lite höstplagg där :)



Riktigt snygga plagg eller vad säger ni?


Två snygga & billiga armband







Mysiga koftor

Åhh va jag vill ha dessa två koftor nedan. Speciellt den vita med svarta detaljer på.
Klicka på respektive bild för att se koftan lite bättre.



Hemma efter en mycket trevlig & mysig kväll

Nu är jag hemma efter en jätte mysig kväll tillsammans med min älskling och hans familj. Glömde min kamera hemma, jag hade till och med lagt fram kameran så att jag inte skulle glömma den men så gjorde jag det ändå :( Så tyvärr har jag inga bilder att visa.

Vi satt i alla fall ute
på min älsklings mammas altan och grillade entrecote. Till kötet blev det potatis, sallad och en supergod egengjord kantarellsås. Min älskling mamma hade till och med plockat kantarellerna själv. Efter maten så blev det efterrätt som bestod av olika melon sorter och även lite blåbär till det, super gott. Sen gick vi in för det blev lite kallt ute. Väl inne så spelade vi kort i ca 2 tim. Det har verkligen varit en super trevlig och mysig kväll ikväll och vi sa att vi snart skulle göra om det igen :) Nu ska jag kila ut med Tindra sen ska jag nog titta på en film i sängen.


Middag med älsklings familj ikväll

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta en lång promenad med Tindra. Vid sex tiden kommer min älskling och hämtar upp mig. Vi ska hem till hans familj på middag ikväll och detta ser jag verkligen fram emot, va ett tag sedan som vi alla var samlade och åt god mat och spelade sällskapsspel tillsammans :) Hoppas ni alla får en fin söndag kväll så hörs vi när jag är hemma igen!



Maltesers

Ligger i soffan och har så ont i kroppen, jäkla träningsvärk^^ Men mina maltesers får mig allt på lite bättre humör. Har ni smakat dom? så himla goda. Tips: Lägg dom i kylen en stund, då blir dom extra goda tycker jag :) Nu ska jag fortsätta titta på Paris Hilton´s my new BFF på tv3.



Söndag

AJ, AJ, AJ säger jag bara. Dom där 18-hålen som vi gick igår satte verkligen sina spår^^ Fy vilken träningsvärk jag har idag. Hela min kropp gör verkligen ont. Dessutom så försökte jag slå på ett lite annorluna sätt igår på golfen vilket resulterar i att jag knappt kan lyfta min högra arm idag.

Min älskling har precis åkt från mig
, han skulle göra lite ärenden. Den sista filmen som vi såg på igår va sådär. Tyckte mer att det va en drama film än en action/thriller faktiskt. Nu ska jag lägga mig på soffan och titta på Paris Hilton´s my new BFF.


What Doesn´t Kill You

Nu har jag och älskling tittat på Wrong Turn 3 och enligt mig och älskling så va den inte bra. Ettan va däremot bra men tvåan va inte bra så vi hade faktiskt lite på känn att trean inte skulle va så bra. Nu ska vi titta på en annan film och den heter What Doesn`t Kill You och det är en Action/Thriller.

Här är trailen till den filmen

 

Detta ska vi mysa med nu

 

 

Tindra har somnat så gott jämte papi^^

 



Afrika eller Sverige?

Kolla in den här vackra bilden. Tog den för bara en liten stund sedan från min balkong. Visst är den vacker? Känns typ inte som om man vore i Sverige utan i Afrika eller nått.



Myskväll med älskling & Wrong Turn 3

Nu är jag och älskling hemma hos mig. Vi har precis värmt pizza i ugnen :) Lite senare ska vi titta på filmen Wrong Turn 3. Jo förresten, filmen som vi såg igår From Paris With Love den va faktiskt rätt bra. Inte skit bra men underhållande och rolig. Nä nu måste jag äta min pizza innan den kallnar.




Här är trailen till Wrong Turn 3



Mobilbloggar. Nu har jag och älskling spel...

foto0384 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag och älskling spelat klart. Vi befinner oss just nu vid statoil, tänkte hyra film och köpa lite gott :) Tindra sitter i bilen och tittar efter papi (se bild) hörs när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Nu har vi gått 9 hål och vi ...

foto0383 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har vi gått 9 hål och vi tar just nu en pause. Vi sitter och äter pannkakor med massa grädde och Sylt på :) Mobilbloggar nog lite senare igen.



Mobilbloggar. Jag och älskling befinner o...

Mobilbloggar. Jag och älskling befinner oss på golfbanan. Vi ska gå 18 hål idag. Det kommer att ta lång tid. Vi är just nu på 6 hålet. Mobilbloggar lite senare igen.



From Paris With Love

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och titta på action filmen From Paris With Love med
Jhon Travolta och Jonathan Rhys-Meyers. Hoppas den är bra. Men av att ha sett trailen så verkar den sådär faktiskt.



Somnade förut^^

Jag somnade på soffan strax efter att jag publicerat förra inlägget, va så jäkla trött^^ Vaknade sedan av att min kusin ringde på dörren. Vi har gått en promenad i stan och så har vi fikat. Nu är vi hemma hos mig igen och jag tänkte nu göra två koppar te till oss.

Lite senare ikväll kommer min älskling hit. Vi ska bara mysa och titta på film. Hoppas att han hyr med sig någon bra film, det brukar han iofs alltid göra faktiskt :)


Fredagen den 13

Jäkla skit asså, jag mobilbloggade igår men det kom inte fram denna gången heller. Tycker det är jätte konstigt för på min mobil står det att det är skickat. Aja inte mycket man kan göra åt det.

Igår så åkte
jag ju hem till min älskling efter att jag, min kusin och hennes dotter hade varit på bio. Väl hemma hos älskling så drack vi lite öl och vid 22:00 tiden bestämde vi oss för att åka in till stan för att gå till Black Pearl och lyssna på skotten. Han sjunger så gryyymt bra och vi hade verkligen en toppen kväll igår :)

Förresten vet ni vilken dag det är idag?
..... FREDAGEN DEN 13. Fredagen den 13 som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag. Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen: antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Jag tror inte riktigt
på att fredagen den 13 är en otursdag, i alla fall inte för mig. För fredagen den 13 har faktiskt varit en väldigt lycklig dag för mig, för att för ca 3 och ett halvt år sedan träffades nämligen jag och min älskling och det var på fredagen den 13. Min första kyss med honom inträffade även den dagen också :)



Hur känner ni för fredagen den 13?
Är det en otursdsg?

HAHA, jag publicerade detta inlägget 13:13, lite kul^^



Bio - Som hund & katt 2

Nu är jag hemma från jobbet men jag ska inte va hemma så länge till. Jag, min kusin och hennes dotter ska nämligen gå på bio nu 18:15. Vi ska se filmen Som Hund Och Katt 2.

Här är trailen till filmen

 

Efter bion så ska jag åka hem till min älskling. Ska sova hos honom inatt. Kommer inte ta med mig min dator men jag har ju min mobil så jag mobilbloggar. Hoppas bara det kommer fram.

 

Ha en fin kväll allihopa!



Torsdag

Jag mobilbloggade igår kväll men det kom visst inte fram :( Min älskling kom hem till mig vid 20:00 i går kväll och han snodde då min dator^^ Han spelade nämligen en poker tunering och den höll på i ett par timmar så därför kunde jag inte blogga något. När klockan närmade sig tolv så blev jag trött och gick då och la mig.

Idag ska jag jobba några timmar
, börjar klockan 13:00. Så vi hörs senare när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin torsdag.


Städar

Jag håller på att städa här hemma nu. Har precis diskat men ska diska lite mer sen igen. Mitt diskställ rymer inte så mycket så därför får jag diska två gånger. Men nu tänkte jag ta tag i vardagsrummet här. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig asså, för i förrgår så va det jätte fint här och nu så ligger hälften av min garderob på golvet haha.


Kanelgifflar & Mjölk

Strax börjar Top Model och jag har myst ner mig i soffan under en filt med ett glas kall mjölk och kanelgifflar. MUMS va gott det ska bli, va längesedan som jag åt kanelgifflar faktiskt.



Regnet vräker ner

Fy vad det regnar hos mig asså. Tur att jag va ute med Tindra innan det började regna såhär mycket. Tog denna bilden nedan precis, man ser ju inte direkt hur mycket det regnar men jag kan lova er att det verkligen vräker ner. Ringde min älskling och fråga om han visste något kul som man kunde hitta på idag, men det visste han ej så jag antar att jag får ha en mysig hemma dag idag då, inte mig emot :) Behöver ändå städa lite här hemma. Just nu så tittar jag på The Tyra Banks Show och efter det så kommer Top Model :)



Onsdag

Idag är det skit väder hos mig. Det bara regnar och regnar. Har suttit i telefon med min kusin och pratat lite, vi funderade på vad man skulle kunna göra en regning dag som denna, men vi kom tyvärr inte fram till något^^ Men jag ska nog ta och ringa min älskling också och fråga om han vet något kul som man kan hitta på idag.


Min fina kusin

Jag glömde helt av att blogga när jag kom hem förut. Efter att jag och min kusin hade fikat så gick vi en liten promenad med Tindra och sedan gick vi hem till mig. Väl här så värmde vi te och tiden bara sprang iväg, vi satt och pratade i timmar och det va jätte mysigt :) Min kusin åkte precis hem nu.

Lekte lite med min kamera också
, tog bland annat denna vackra bilden nedan på min kusin.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, är jätte trött, natti natti.



Mobilbloggar. Sitter och fikar just nu med...

foto0381 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och fikar just nu med min kusin på ett mysigt café vid vattnet. Vi ska strax gå hem då dom snart stänger här. Min lilla fina tjej sitter i sin väska här jämte mig och myser (se bild ovan) ingen bra bild men min mobilkamera är inte den bästa. Hörs när jag kommer hem.



Jag och min lilla prinsessa ska nu gå ner ...

foto0373 (MMS)

Jag och min lilla prinsessa ska nu gå ner till stan för att möta upp min kusin. Vi ska ta en fika någon stans :) Kortet ovan tog jag precis, lite mörk bild men det är jag och Tindra vid min franska balkong. Mobilbloggar lite senare igen!



En fika sen kanske

Min powernap blev lite längre än vad jag hade tänkt mig^^ men det va väl behövligt antar jag. Min kusin messa mig för en stund sedan och det verkar som om vi kanske ska ses i dag i alla fall :) Hon va sugen på att ta en fika och prata lite. Men allt hänger på om hon får någon barnvakt. Nu ska jag fortsätta titta på Simpsons.


Då va man mätt

Har precis släng i mig dessa toast mackor. Inte så mycket till mat^^ men jag är i alla fall mätt nu. Ringde min kusin men hon är på IKEA och shoppar och sen skulle hon hem, så det blir nog inte att vi ses idag. Blev lite trött nu faktiskt så jag tänkte lägga mig på soffan en stund och ta en liten powernap.



Tisdag

Nu är jag hemma från jobbet. Sitter och tittar på Vänner just nu på tv5, älskar den serien^^ Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag funderar på om jag ska ringa min kusin och se vad hon har för sig. Men först måste jag få i mig något att äta för jag är jätte hungrig.


Mobilbloggar. Nu är jag och älskling på...

Mobilbloggar. Nu är jag och älskling påväg hem från Bion. Filmen va helt ok, inte jätte bra men inte dålig heller. Jag är jätte trött nu så när vi kommer hem så blir det sängen med en gång. Jobbar i morgon också. Börjar 8:00 och slutar kl 15:00 så vi hörs när jag kommer hem från jobbet i morgon. Natti Natti på er.



Mobilbloggar. Nu har jag och älskling hämt...

foto0371 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag och älskling hämtat ut våra biljätter till Bion. Vi sitter just nu utanför biografen och tar en fika innan filmen börjar. Filmen är slut vid elva typ så vi hörs då.



Bio - Predators

Min älskling ringde mig för en stund sedan och sa att han bokat två biobiljetter till oss. Vi ska gå och se den nya filmen Predators. Jag hade gärna velat se Eclipse men tyvärr så gick inte den på bio längre :( Men det gör inget, vill väldigt gärna se Predators också. Hoppas den är bra :)

Här är trailen

 

Men innan bion så ska vi åka och handla lite mat. Behöver nämligen fylla upp kyl och frys lite. Sen blir det en lång promenad med Tindra. Mobilbloggar nog sen, hoppas ni alla får fin måndag kväll!



Måndag

Idag har jag inte orkat blogga, känner mig inte riktigt bra idag. I morse när jag vaknade så kände jag mig verkligen sjuk men nu är det bättre så hoppas verkligen inte att jag är påväg att bli sjuk :( Just nu tittar jag på Top Model på tv3. Ska strax göra lite mat här för jag börjar bli riktigt hungrig.


Film och Spicy Mexican Chips

Lillskruttan har myst ner sig jämte papi här i soffan^^ Vi tänkte sätta på en film nu och äta Spicy Mexican & Sourcream Chips. Rätt så ny smak som kommit faktiskt och dom va himla goda måste jag säga.



Snygga Linnen

Jätte fina linnen med brottarrygg och dekorativa knappar framtill. Linnena finns i färgerna
vitt, rosa och sand och kostar 199 kr. Klicka här för att se linnet bättre.



Blod på lakanen

Min lilla sötnos har börjat löpa. Upptäckte det för två dagar sedan då jag hittade små blodfläckar på lakanen i sängen. Trodde först att Tindra hade gjort sig illa men det slog mig ganska fort att hon löpte. Så nu springer hon runt med sitt lilla tikskydd på här hemma, hon är för söt i den^^



Hemma - Det gick inte att spela

Nu är jag och älskling hemma hos mig igen. Det gick verkligen inte att spela golf idag på grund av att det regnade så mycket. Gräsmattan va alldeles för blöt vilket resulterade i att golfbollarna knappt gick framåt^^ och vissa sköt vi åt helvete haha^^ Så det blev bara 9 hål för oss idag.

Vi sitter just nu
och tittar på en MMA Gala som vi laddat hem. Galan gick inatt och vi hade tänkt att se den men vi somnade. Det är i alla fall en grym gala och huvudmatchen är mellan dom två som är på bilden nedan. Anderson Silva och Chael Sonnen.



Mobilbloggar. Nu är jag och älskling på go...

foto0368 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag och älskling på golfbanan. Vi ska strax gå ut på 18 Hålsbanan. Just nu står vi och slår på Drivingrange. De är min älskling som står och slår på kortet ovan. Hörs lite senare!



Mobilbloggar. Jag och Tindra sitter just n...

foto0365 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och Tindra sitter just nu i bilen. Älskling är och köper golfbollar. Det regnar som bara den men vi bestämde att vi skulle spela golf ändå. Innan vi åker till golfbanan så ska vi åka förbi min mamma och hämta mina regnkläder. Mobilbloggar lite senare igen.



Söndag

Nu äntligen funkar mitt internet. Det va riktigt iriterande att inte internetet funakade igår när jag kom hem från jobbet. Det har ju vari lite dåligt med uppdatering dom senate dagarna tack vare att jag har jobbat och haft fullt upp med annat. Men så igår kväll så tänkte jag att nu jäklar ska det bloggas och jag var verkligen blogg sugen. Men neeej då mitt dumma internet hindrade mig :( Men, men nog om det..

Idag ska jag och älskling spela golf
. Hoppas inte det ska regna bara, det ser nämligen så ut. Så vi får la se vad vi gör om det regnar. Om en liten stund ska vi i alla fall göra lite ärenden i stan. Kommer bli borta större delen av dagen men mobilbloggar senare.



Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt in...

Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt internet här hemma, så därför Mobilbloggar jag. Har jobbat mellan 14:00 och 23:00 i dag. Nu ska jag Mysa med min älskling, vi tänkte strax sätta på en film. Hörs kanske lite senare om jag får igång mitt internet.



Fredag

Idag har jag varit på stan hela dagen tillsammans med min kusin. Har mobilbloggat men det har visst inte kommit fram :( Vi har fikat och kikat i lite butiker. Ikväll så ska vi ut så idag blir det dålig uppdatering här i bloggen. Sen i morgon så jobbar jag mellan 14:00 och 23:00 så det blir även dåligt med uppdatering i morgon med.


Hemma

Nu är jag hemma. Har haft en väldigt rolig kväll tillsammans med min kusin och mina vänner. Och skotten som sjöng i kväll på baren är så jäkla bra. Varför vi kallar honom för skotten säger sig kanske lite själv. Han är från Skottland. Och det roliga med honom är att han alltid har kilt på sig när han spelar^^ Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska jag gå på stan med min kusin :)


Mobilbloggar. Sitter på black Pearl nu och...

foto0363 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter på black Pearl nu och lyssnar på skotten som vi kallar honom. Han är så Jävla bra. Jag vet att bilden är skit ha ha men lite ser ni kanske? Nästa gång han spelar ska jag föröka komma ihåg att ta med kameran och ta lite bilder :) hoppas ni alla har en fin kväll. Hörs när jag kommer hem.



Underbara korgar

Idag så fick jag två jätte fina korgar av min fina mamma. Jag hade tänkt att ha dom i min bokhylla då jag tycker att det ser lite finare ut än att ha en massa saker liggandes/ståendes, det ser liksom mer välorganiserat ut med korgarna. Mamma sa att jag även ska få 4 st korgar till :) Det fanns bara två korgar kvar i butiken men dom skulle beställa in fler. Har nämligen 6 hyllplan i bokhyllan och varje hyllplan ska alltså få sin egen korg. Visar självklart bilder när jag fått alla korgarna på plats :)

Korgarna är off white och klädda med mönstrat tyg innuti




Såhär ser dom ut från sidan



När jag skulle fota korgen på golvet så blev lillskruttan väldigt nyfiken på vad detta va för något.
Hon hoppade i och ville absolut inte kliva ur så det fick bli en bild med henne i^^




Men visst va dom fina?


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Idag så var det marknad i stan. Jag och min kusin tog en fika innan jag började jobba och vi hade tänkt att gå runt på marknaden men jag hann tyvärr inte :( och nu när jag kom hem från jobbet så hade jag tänkt att springa ner en stund men då höll dom på att packa ihop. Men jag får hoppas på att jag kan gå på nästa marknad nästa månad.

Nu tänkte jag slänga mig i duschen
sen ska jag ta det lugnt en stund innan jag börjar göra iordning mig. Ikväll tänkte jag och min kusin gå till ett ställe som heter Black Pearl. Dom har trubadur där ikväll och det är så himla mysigt att sitta på en uteservering då och bara njuta av musiken :)

Fotade denna bilden igår från min balkong. Himlen va rosa/lila/gul,
jätte vackert!



Träffade också min fina mamma idag
. Fick två underbara korgar av henne som jag ska ha i min bokhylla. Visar dom om en liten stund :)


Torsdag

Idag ska jag jobba men det är inte för än klockan 13:00. Min kusin är påväg till mig nu och vi tänkte ta en fika på stan innan jag åker till jobbet. Efter jobbet så ska jag möta upp min kusin igen, får se vad vi hittar på då men lite senare ikväll så tänkte vi sätta oss på en uteservering.

Hoppas ni alla får en fin torsdag!


Mmm Paj

Min älskling kom precis hit och han överraskade mig med en jordgubb/vanilj paj från McDonald´s :)
Gott gott gott va det. Nu ska vi fortsätta och titta på Sjätte Sinnet.



Toast macka & Sjätte Sinnet

Jag har precis gjort iordning lite kvällsmat. Toast brödet va slut så jag fick ta hönökaka i smörgåsgrillen istället men det funkade bra och smakade faktiskt helt ok. Strax börjar Sjätte Sinnet på tv4+. Va längesedan som jag såg den filmen så det ska bli kul att se den. Min älskling kommer hit om en liten stund också :)



Just nu

Idag har jag verkligen inte haft någon ork till att blogga. Just nu tittar jag på Wipeout på kanal 5, haha det är rätt roligt faktiskt^^ Efter Wipeout så kommer Livet På BB och sen kommer Sjätte Sinnet på tv4+. Himla bra tv-kväll måste jag säga :)

Min lilla prinsessa ligger och myser här tillsammans med mig i soffan




Onsdag

Idag så tänkte jag att jag skulle jobbat men jag tar det i morgon istället. Kände mig lite kraslig i morse när jag vaknade men hoppas det går över tills i morgon. Min vän Rebecka har precis varit här. Jag har fixat hennes naglar igen. Förra gången som jag fixade dom på henne så hade hon lite bråttom och naglarna hade inte riktigt hunnit torka då vilket resulterade i att hon råkade skava bort lite från naglarna. Men nu så, nu hoppas jag att det sitter. Tänkte att jag skulle fotat hennes naglar men glömde av det. Nu ska jag titta på The Tyra Banks Show på tv3.



Hemma

Nu är jag och älskling hemma hos mig. Vi har precis ätit pizza så nu är vi mätta och goa. Just nu tittar vi på So You Think You Can Dance på tv5. Gillar verkligen det programmet :) Om en liten stund så blir det faktiskt sängen för min del, brukar ju annars vara en riktig nattuggla men det är jag inte idag, för idag är jag trött. I morgon så ska jag nog jobba, har inte riktigt bestämt mig än^^ men jag får se hur jag gör.


Mobilbloggar. Skulle Mobilbloggat tidigare...

foto0361 (MMS)

Mobilbloggar. Skulle Mobilbloggat tidigare men glömde av det. Jag och älskling har precis parkerat golfbilen (se bild ovan) och ska nu sätta oss i bilen och åka hem till mig. Vi har gått 18 hål idag och det gick skit bra :) hörs när jag kommer hem.



Mot golfbanan

Min älskling ringde mig förut och frågade i fall jag ville följa med till golfbanan, och det ville jag. Så om en liten stund kommer min älskling och hämtar upp mig. Vet inte om vi ska gå 9 hål eller 18 hål idag, får se vad vi gör men jag mobilbloggar lite senare.



Mary Kay - Satin Hands Pampering set

Detta setet fick jag igår, Satin Hands. Detta setet är bara till för händerna och ger verkligen lyxigt lena händer. Det görs i 3 steg. Först smörjer man in händerna med Extra Emollient Night Cream det är den flaskan från vänster på bilden nedan. Den innehåller bivax och det känns nästan som om man smörjer in händerna med vaselin. Krämen är också läkande för händer och nagelband, säg att man är lite röd vid nagelbandet då hjälper denna krämen att läka nagelbandet fortare. Den innehåller också mycket vitaminer. Sen tar man den stora flaskan i mitten, Hand Scrub som innehåller aprikoskärnor och en mild, ljuvlig doft av persika. Känns som om man smörjer in händerna med sand, men det känns riktigt gott då den får igång blodcirkulationen i händerna och tar bort orenheter. Efter Hand Scruben så tvättar man av händerna i bara vatten och redan då känner man hur lena händerna blivit. Och till sist tar man Hand krämen, (flaskan till vänster) och smörjer in händerna. Och händerna känns som nya sedan :)

Händerna blir verkligen super duper mjuka.
Har aldrig haft så lena händer!



Bilder från Mary Kay Partyt igår

Igår hade jag en väldigt rolig, mysig och trevlig kväll. Började med ett Mary Kay party hemma hos mig. Det var Jag, min kusin och några vänner. Vi fick testa en massa produkter, bland annat smink och hudvårdsprodukter. Vi fick ansiktsbehandling, läppbehandling, hand och nagel behandling av hudvårdskonsulten som höll i partyt. Helt underbart va det och jag kände mig verkligen som en ny människa efteråt, det gjorde vi allihopa :)

Tog ganska så många bilder igår
men tråkigt nog så hade jag råkat komma åt någon jäkla knapp på kameran vilket resulterade i att alla utom 3 bilder blev suddiga :( jätte tråkigt verkligen men här nedan är i alla fall dom tre bilderna som inte blev så sudduga.

Här håller hudvårdskonsulten på att plocka upp alla sina produkter på mitt bord.




Min vän Rebecka och min kusin. Bordet som ni ser en bit av hade där bytts ut från hudvårdsprodukter, smink mm. till ostbricka, vindruvor, vin, chips och dipp. Ser lite rörigt ut^^




Här ser ni lte fler produkter. Den blev lite suddig denna bilden också faktiskt. Så man kan väl säga att jag bara fick två helt ok bilder då (alltså dom 2 ovan)^^




Mina vänner köpte rätt mycket produkter
, sammanlagt så sålde hudvårdskonsulten för ca 5 tusen kronor i går kväll. Själv fick jag ett underbart litet kit för händerna, visar det lite senare.

Efter partyt
så bestämde vi tjejer att vi skulle gå ut och ta en öl på en uteservering. Det va himla mysigt. Träffade också på en gammal engelskman på uteserveringen som visade sig vara stört skön^^ Han drog en massa roliga skämt och berättde fantastiska historier om England som vi inte hade en aning om.

Lite senare så joinade Nicklas Hocker oss vid vårat bord, (han från idol) En väldigt rolig och go kille faktiskt. Det slutade med att han fick sova på min soffa då han missade sista bussen hem^^





Mobilbloggar. Nu sitter jag, min kusin och...

foto0359 (MMS)

Mobilbloggar. Nu sitter jag, min kusin och mina vänner på en Uteservering och tar en öl. Hade ju ett mary kay party hos mig nu ikväll och det va verkligen jätte roligt. Vi åt gott och fick ansiktsbehandlingar mm av Hudvårdskonsulten som höll i själva partyt, helt underbart va det :) lägger upp lite bilder i morgon. Ha en fin kväll allihopa!



Måndag - Mary Kay Party

Idag är en rolig dag för idag ska jag ha ett Mary Kay Party hemma hos mig klockan 17:00 :) Det blir jag och så några vänner till mig. Hudvårdskonsulten som håller i själva partyt ska göra ansiktsbehandlig, läppbehandling, naglar och hand behandlingar på oss :) Nu ska jag ut på stan med min kusin, vi ska handla lite mat och ta en fika.



Lite nattamat

Blev lite hungrig nu så det fick bli lite nattamat. Två smörgåsar med créme fraiche och sylt på och så en kopp svartvinbärste :) Sitter och tittar på teven just nu medans jag mumsar i mig dom goda smörgåsarna och samtidigt sitter och skriver här i bloggen^^ Det går inte direkt något bra på teven så jag funderar på om jag ska sätta på en film.



Underbar Himmel

Tog även denna vackra bilden ikväll. Det va precis när solen hade gått ner och himlen blev så vacker att jag bara inte kunde motstå att klicka av den silvriga knappen på min kamera^^



Stjärnfilter

Nu har jag lekt lite med min kamera här hemma. Jag har testat lite olika filtereffekter som finns i min kamera. Bland annat stjärnfilter. Tände ett ljus här hemma och släckte ner helt och här nedan ser ni resultatet. Man kan verkligen göra jätte fina bilder men man kan lätt överdriva också^^ Ni kommer se det om ni scrollar ner lite.



Nu ska det fotas

Nu har min vän Rebecka gått hem. Vi har haft det jätte mysigt, har druckigt te och pratat och så har jag målat hennes naglar. Nu tänkte jag ta fram min kamera och leka lite med den. Ska testa lite olika inställningar och filter och även det tipset från den tidningen som jag fick av min pappa idag.


Rester från i går

Sitter just nu och äter resterna från korv stroganoffen som jag gjorde igår. Jag kan tycka att ibland kan nästan maträtter smaka lite godare dagen efter då dom fått stå och dra sig lite^^ eller är det kanske något fel på mig haha? Om en liten stund kommer min vän Rebecka hit, ska bli kul för det va ett tag sedan som vi sågs :)



116 sidor fototips

Jag har suttit och läst denna tidningen nedan. Fick även den av pappa idag också. Verkligen jätte bra tidning då man får jätte bra fototips. Jag hade tänkt att testa en grej som jag läste om i tdningen men det kan jag inte göra för än det har blivit mörkt ute. Så förhoppningsvis så får ni kanske se lite fina bilder ikväll om jag nu lyckas :)



Söndag - besök av pappa :)

Idag har min pappa varit och hälsat på mig. Han kom hem till mig i förmiddags. Det va första gången som han såg min lägenhet och han tyckte att den va jätte mysig och helt parfekt till mig. Vi har fikat och pratat massvis, bland annat om min kamera Nikon D5000. Min pappa är en väldigt duktig fotograf och har fotat i över 15 år så han kan sin grej. Han har idag visat mig lite tips och trix, hur jag ska fota, va jag ska använda för inställningar osv osv.

Fick två presenter av min pappa idag också och den ena presenten innehöll en Gorillapod. Ett stativ där jag kan fästa min kamera på alla möjliga föremål för att sedan fota den perfekta bilden :)



Sen fick jag också en kylplatta till min dator. Kylplattan gör så att datorn inte blir så varm och min dator har en tendens att bli super varm, verkligen brännhet. Den har inbyggd fläckt och drivs via datorns USB-port. Skit grym!



RSS 2.0