Nu får det vara nog

Nä nu lägger jag ner arbetet för jag kommer ingen vart. Helt sjukt att jag suttit i över åtta timmar med detta arbetet och inte skrivit ett enda ord. Jag pratade med min pappa men han kunde inte hjälpa mig då det är lite svårt över telefon så jag ska antagligen åka in till pappa på onsdag och då ska jag få lite hjälp av honom.

Apropå något helt annat så snöar det hos mig som bara den, jag som trodde att snön va påväg bort nu men det kan ja ju glömma^^ det blåser också väldigt mycket ute och det uppskattas verkligen inte av hundarna eller mig. Usch va kallt det är och just nu är det fem munus ute och kallare lär det ju bli, i alla fall i natt så det blir att sätta på extra elementet här hemma.

Nu ska jag göra mig en varm kopp te.


Pluggar som bara den

Sitter i soffan och försöker plugga men det går verkligen inte framåt. Jag har fortfarande inte hittat ett enda svar på frågorna. Jag har laddat upp med lite bullar och kall mjölk så kanske vill min hjärna fungera lite bättre efter detta hihi. Tindra ligger tillsammans med mig i soffan och myser hon har på sig sin lilla söndags tröja i dag^^ Tilda ligger på golvet och sover på sin madrass.





Blir galen snart

Nä nu har jag suttit med mitt arbete ett bra tag och jag har fortfarande inte fått fram ett enda svar på frågorna som jag har kvar. Jag har letat och letat i böcker och på internet men jag hittar verkligen inget, åhh jag blir galen snart, varför ska detta arbetet va så jäklans invecklat och svårt för?

Nu tänker jag ta en pause från arbetet, ska ringa min pappa om en stund och fråga om han kan hjälpa mig. Jag vill verkligen bli klar med detta arbetet i kväll men just nu så ser det inte så ut :(


En till tavla på mig

Här kommer en till "tavla" på mig^^ den är gjord i PS och bilden är ca 5 år gammal. Den andra tavlan jag gjorde på mig var lite ljusare medans denna är lite mörkare.



Jag tycker det är riktigt kul att leka med PS :)


Söndag

Jag har verkligen sovit gott i natt. Gick upp vid elva och åt frukost, nu sitter jag i soffan och ska strax börja plugga. Honey skulle ju hjälpa mig med några frågor som jag fastnat med men han kan inte då han inte heller förstår frågorna så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Men jag måste helt enkelt försöka och försöka tills jag klarar det. Detta kommer verkligen inte bli lätt för mig och jag lär ju säkert sitta hela dagen med arbetet :( Men jag funderar på om jag ska ringa min pappa lite senare för han brukar va duktig på att hjälpa mig.


Vi har haft besök

Jag och honey fick besök av en kompis vid åtta tiden nu i kväll och det var himla trevligt. Vi satt och pratade om allt möjligt och det blev mycket skratt^^. Nu har han åkt så nu ska jag och honey titta på en ny film som kommit som heter The Box med Cameron Diaz och jag tror den kan vara riktigt bra faktiskt.

Kolla in trailen här



Våran middag

Honey kom hit för ca två timmar sedan och vi har ätit lite middag. Det blev en lite konstig middag då jag va sugen på lasagne och honey på köttbullar och makaroner hihi, så jag gjorde mitt medans honey gjorde sitt^^



Vi satt också med var sin dator vid köksbordet^^ honey spelade nått spel medans jag satt och tittade runt lite på youtube. Nu är vi mätta och ska lägga oss i soffan och sätta på en film, va det blir för film får ni se om en liten stund. Jag skulle ju plugga i dag men det blir nog inte så, jag är fruktansvärt dum som väljer film framför mina arbeten men i morgon så ska jag allt plugga och honey ska försöka hjälpa mig så gott han kan :)


Är det blogg.se eller mitt internet som krånglar?

Jag har försökt komma in på blogg.se i flera timmar nu men det har verkligen inte gått, och först nu kommer jag in på min blogg. Tänkte lägga upp lite bilder så jag hoppas att detta går nu. Jag är lite osäker på om det är mitt internet som krånglar? men det återstår att se. Ska i alla fall tanka över lite bilder från kameran till datorn nu så om en stund så får ni förhoppningsvis se lite bilder^^


En tavla på mig

Har suttit och lekt lite med PS, hittade en gammal bild på mig så jag la på ett filter som ser ut som om bilden vore en tavla, blev rätt coolt faktiskt^^



Lördag

I dag vaknade jag rätt sent lika så honey men vi har ätit en god frukost tillsammans som bestod av fil och flingor och smörgås. Honey har precis åkt här ifrån då han skulle hem till en vän och tanka över lite filmer som vi ska titta på i kväll. Jag skulle egentligen gått ut i dag med eftersom honey precis kommit hem så vill jag hellre va hemma med honom.

Jag måste verkligen plugga i dag också men jag behöver hjälp då jag fastnat med några frågor så jag får vänta tills honey är tillbaka för han kan nog hjälpa mig :)


Nu blir det film

Nu är Let´s Dance slut och jag tyckte att Stefan och Malin som dansade i kväll var helt klart bäst och dom var verkligen värd sina tior som dom fick. Men va chockad jag blev att Agneta åkte ut i kväll då jag trodde verkligen att Elin skulle åka ut, men men så blev det inte. Elin va väldigt duktig i kväll måste jag säga så vem vet kanske hjälpte det henne att bli kvar i tävlingen? Jag och älskling har ätit pizza i kväll och det var super gott, va jätte längesedan som jag åt pizza. Vi har också ätit lite godis och chips och mer godis lär det ju bli för nu ska det ses på film :)



Vi ska titta på en film som heter Year One en komedi film så jag hoppas jag får skratta lite men det tror jag nog att jag får för av det jag sett på trailen så verkar den ganska så rolig.

Här är trailen

 


Tittade också på Solsidan som hade premiär i dag och den serien ska jag allt försöka följa för den va/verkar himla rolig. Efter filmen så blir det sängen, börjar redan känna mig lite trött faktiskt.

Godnatt!


Snart börjar Let´s Dance

Jag ska jag strax sätta mig i soffan och titta på Let´s Dance som börjar nu klockan 20:00 men innan det så ska jag kila ut med vovvarna en snabbis. Pratade med älskling för en stund sedan och han skulle köpa med sig pizza och lite annat gottit hit :) vet inte om han hinner till klockan åtta men jag hoppas det.



Efter Let´s Dance ska vi nog sätta på en film och bara mysa med massa gott godis och chips^^
Hörs efter Let´s Dance.


Mina Naglar

Det blev fransk manikyr med blått nagellack och vita hjärtan och små blåa prickar vid sidan av hjärtanen men dom syns knappt. Jag blev rätt så nöjd med dom^^




Tack Älskling :)

Detta va vad jag fick av älsklingen :) Två väskor, en D&G och en Burberry väska. En Billabong bikini och en Billabong klol :)




Nu ska jag fixa mina naglar så om en stund får ni se resultatet av dom :)


Fredag

Jag skrev inget i bloggen i morse för jag och älskling har tittat på film nästan hela dagen. Nu har min älskling åkt hem en stund, han behövde packa upp sin väska och tvätta lite kläder men han kommer hit lite senare i kväll igen :) Själv tänkte jag att jag skulle fixa mina naglar nu. Jag ska också ta ett kort och visa er vad älskling hade köpt till mig i Thailand. Skulle visat er det i går men jag hade som sagt inte tid i går.

Det har varit dålig uppdatering i bloggen men det är för att jag har velat umgås med min älskling.
Har ju inte sett han på hela fem veckor^^


Hemma

Nu är jag och älskling hemma hos mig. Vi har ätit en jätte god middag hemma hos hans familj och jag är så mätt att jag knappt orkar röra mig^^ Nu ska jag och älskling sätta på en film, jag tror nog att jag kommer somna till den för jag är jätte trött.

Jag fick inte fixat min dator hos min bror i dag då kontraktet tog upp all tid men jag kanske ska åka till han i helgen, får se om han har tid, han har som sagt mycket att stå i nu, jobb, flytt, barnen mm, så vi får helt enkelt se.

Ne nu ska jag göra mig och älskling en kopp te sen blir det film.

Godnatt på er!


Blir borta hela dagen

Det var helt underbart att vakna upp i morse med älskling vid min sida^^ Vi gick upp vid nio och åt frukost sen satte vi på två filmer. Nu har vi precis slängt i oss lite korv med bröd och sitter i soffan och pratar lite.

Jag kommer inte skriva så mycket i bloggen i dag för jag och älskling ska hem till min bror strax, han ska fixa lite saker med min dator och sen så ska min älskling och hans kompis skriva på ett kontrakt då dom snart ska ta över min brors hus. Min bror ska ju flytta så då ville min älskling och hans kompis gärna hyra hans hus.

Efter vi har varit hos min bror så ska vi åka och äta middag hos min älsklings familj så jag är nog inte hemma för än vid tio i kväll eller nått så vi hörs då.



Nu blir det film

Jag har inte skrivit något här i bloggen i kväll för att jag har varit med min älskling och är fortfarande :) Han har berättat lite om vad han gjort nere i Thailand och det har varit jätte kul att höra allt. Han hade också med sig presenter till mig^^ två väskor en bikini och en söt liten kjol :)

Nu sitter vi och tittar på Into The Blue som går på tv6. Jag kommer inte blogga något mer i kväll för vi ska titta på film och bara ha det gott och äta lite godis.

Bild på sakerna jag fick kommer upp i morgon.
Godnatt på er!


Försov mig i morse

Jag hann inte skriva i morse då jag försov mig^^ Tindra har inte varit bra i magen i natt (kanske beror på kattskiten som hon fick i sig i går?) så jag har sprungit ut och in med henne flera gånger i natt och när klockan ringde nio i morse så va jag väl så trött att jag måste tryckt av klockan. Vaknade när klockan va tolv hehe. Skulle ju vara på jobbet halv ett så jag bara slängde på mig kläderna gick ut med hundarna och sedan åkte jag iväg.

Men nu är jag hemma och strax så kommer min älskling hit, eller ja det är faktiskt en hel timme kvar tills han kommer^^ vi ska bara mysa och titta på film hela kvällen, kanske ska jag försöka plugga lite också för det behövs^^

Nu ska jag städa lite här hemma innan älskling kommer så vi hörs lite senare.


I morgon ska jag träffa älskling :)

Nu ska jag och mina vovvar gå och lägga oss. Ska jobba i morgon fast inte för än kl: 12:30 så jag kan allt sova ut i morgon, som vanligt^^

Natti Natti



Som jag har längtat efter honom^^


Vad är det med vissa hundar & kattskit egentligen?

Nu sitter jag äntligen med min nya dator igen och det känns SÅÅÅ BRAAA^^ Tack underbara bror för att du hjälpte mig med datorn :) När min bror skulle åka så passade jag på att gå ut med hundarna och va tror ni händer, JO Tindra rullar sig i kattskit och jag tror även att hon åt lite också för det luktade så jävla illa i munnen på henne, hela hon stank verkligen skit. Jag fattar inte vad det är med vissa hundar och katt skit i bland asså?

I alla fall så blev det raka vägen in i badrummet med henne och ner i badkaret för att duschas av, efter duschen så blev det tandborstning i 20 minuter, hon är inte den lättaste att borsta tänderna på för hon är som en hal ål och stretar emot allt va hon kan. Tänk om hon va så duktig som Tilda är som bara öppnar munnen när man säger gapa, det ni.. det är inte dåligt!! ^^

Här är min lilla sötnos för en liten stund sedan.



Nu är Tindra ren och hon luktar gott.


Ett glädjand telefonsamtal - yeeeey :)

Fick alldeles nyss ett väldigt glädjade telefonsamtal :) Det var min kära bror som ringde och sa att han är påväg hem till mig med min dator, yeeeeey^^ åh vad glad jag är just nu, jag trodde inte att det skulle gå så fort att fixa datorn. Min bror sa att jag antagligen skulle få den i morgon om allt gick som det skulle men man kan ju lugnt säga att det gick bättre än väntat :)

Så om en liten liten stund sitter jag äntligen med min nya dator igen :)


The Annoying Orange

Nu är Bygglov slut och jag ska strax ge mig ut i mitt kök och sätta på en kopp te till mig.
Apropå någonting helt annat.

För ett tag sedan så la jag upp några videoklipp på The Annoying Orange och nu när jag tittade in på youtube så hittade jag flera klipp med Annoying Orange som jag inte hade sett. Jag tycker att dessa klippen är jätte roliga men det är kanske bara jag som har sådan sjuk humår?^^

Har ni inte sett the Annoying Orange någon gång så tycker jag att ni ska ge klippet en chans för
skratta kan man då inte låta bli att göra haha.



Patrik 1,5

Ligger i soffan och kan knappt röra mig för jag är så mätt, jag slängde verkligen i mig middagen då jag va så hundrig^^ Det går inget bra på teven just nu så jag funderar på om jag ska sätta på en film fram tills klockan blir halv 8 för då kommer halv åtta hos mig som jag vill se på och efter det så kommer ju bygglov som jag också vill titta på.

Men nu blir det
Patrik 1,5



Nu - Ghost Whisperer

Kom precis upp från badet och gud så gott det va att ligga där ett tag. Jag har skrubbat hela kroppen från topp till tå med mina Healing SPA produkter och jag känner mig som en helt ny människa^^ Har placerat min rumpa i soffan med laptoppen i knät och tänkte titta på ghost whisperer nu, gillar den serien otroligt mycket.



Min älskling ringde mig nu också och sa att han hade landat i Sthlm och att allt gått bra
:) så nu är han påväg från Sthlm i bil och han är hemma någon gång i kväll men jag tror inte att vi kommer träffas i kväll för han är nog alldeles för trött för det så det får bli i morgon i stället.


Min älskade Tilda

Tänkte vis er hur Tilda ser ut just nu, och såhär har hon sett ut sen hon opererades för några dagar sedan och hon kommer även se ut såhär ett tag till.

Hon har alltså på sig ett gammalt nattlinne som tillhör min mammi. Varför hon har nattlinne på sig är för att hon har lite problem med att ha på sig tratten som vi fick. Hon gillar inte tratten alls, så då klippte jag sönder ett gammalt nattlinne istället som skyddar henne.

Detta är ett jätte bra sätt för hundar som inte vill ha på sig tratten, har man inget nattlinne så kan man klippa sönder ett gammalt lakan eller nått. Jag gjorde såhär på min andra rottweiler som jag hade då hon hade opererat bort en tumör i bröstet, den huden lever inte i dag :( men hon hette Nikki och gillade inte heller att ha på sig någon tratt. Att ha ett nattlinne, lakan etc över hunden gör att hunden inte kan komma åt och slicka på operationssåret, vilket har samma effekt som tratten. Hon har även på sig tass skydd på baktassarna så att hon inte ska kunna klia på operationssåret.

Hon ser kanske löjlig ut men hon har som sagt hellre på sig detta
än tratten.



Såhär ser hennes operationssår ut. Man ser inte så mycket då dom har gjort det väldigt fint,
men snittet ligger raklångt mellan brösten på henne och är ca 20 cm långt.
Hon är fortfarande lite svullen på magen.



Tilda är väldigt pigg och återhämtar sig väldigt bra och snabbt och det märk då hon vill leka och busa.
Men än så får hon inte leka, busa eller gå långa promenader pga av att allt är inte läkt än. Hon får bara vara ute 5 min åt gången just nu, det är viktigt att hon inte överanstränger sig. Men det är svårt att hålla henne lugn då man är ute och går med henne för hon vill väldigt gärna springa, hoppa och leka i snön^^ Så just nu är hon till och med kopplad på tomten här hemma, så jag kan ha kontroll över henne.

Nu funderar jag på om jag ska ta mig ett varmt gott bad :)
Hörs sen




Tisdag

Åhh guuuud va jag är trött i dag asså, kunde inte somna i går så jag låg vaken tills klockan var över tre. Hade en mardröm i natt och den handlade om att ett flykplan krascha med min älskling i. Jag är fruktansvärt nervös när mina nära och kära ska flyga någon stans eller jag själv. Men jag hoppas att älskling ringer sen och säger att dom har landat och att allt gått bra.

Nu har jag en stor och en liten vovve som står och skäller på mig, dom vill ut och göra nummer 1 och 2 skulle jag tro^^ så vi hörs senare.


I morgon kommer...

Siter i soffan och tittar på tv hehe ovanligt va...not haha, jag ska strax lägga mig i sängen och sätta på en film tänkte jag. Men först ska jag göra mig en liten smörgås och en kopp te. I morgon så kommer min älskling hem, han kommer hem någon gång på kvällen om vädret tillåter vill säga. Det är ju fortfarande väldigt halt ute och i morgon så ska de ju tydligen snöa också. Han landar i Sthlm med flyg och ska sedan åka bil ner till Göteborg så kanske kommer han hem lite senare än väntat så jag är inte 100 på att vi ses i morgon men annars så ses vi ju på onsdag :) men jag hoppas verkligen att det blir i morgon^^

Ne nu kurrar magen, natti natti på er alla!


Ett litet videoklipp

Jag har suttit på msn nästan hela kvällen men jag har också tittat lite på tv. Såg bland annat familjen annorlunda nyss och nu kommer också spårlöst som jag ska titta på.

Det var längesedan som jag la upp ett videoklipp så jag tänkte lägga upp ett på min minsta vovve Tindra som busar lite med sitt ben^^ Detta filmades för bara en liten stund sedan!



Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit mycket i dag men det beror på att jag inte haft något att skriva om. Jag har typ inte gjort någonting i dag, har bara legat i soffan och tittat på tv, myst med hundarna och varit på promenad. Sen är det så jäkla tråkit att jag har fått gå tillbaka till min gamla dator, det är så jobbigt att skriva på den^^ jag hade verkligen vant mig vid min nya dator och va så glad över att allt gick så fort på den datorn hihi, tangenterna var inte tröga, hela datorn va så smidig osv osv. Så detta var vekligen ett stort minus att gå tillbaka till den gamla burken^^

Nu ska jag göra lite köttbullar och makaroner till mig.


Måndag

I dag har jag sovit länge. La mig vid nio i går kväll för jag va så trött och vakna vid tio i dag, fast jag har ju vaknat lite till och från i natt som vanligt då jag fortfarande har ont i lungan men jag kan nu sova på höger sida och på mage framförallt som jag älskar så mycket :) jag behöver alltså inte halvsitta upp och sova längre^^

Har sutit och pratat lite med min bror nu på morgonen också och han har fixat så att Dell eller va man ska säga kommer och byter ut skärmen och modekortet på min nya dator. För det var antagligen nått i modekotet som inte stämde och som gjorde att skärmen la av osv. Så jag får antagligen tillbaka datorn på onsdag :)

Nu ska jag ut med hundarna.
Hörs lie enare.


så himla trött

Ne jag är faktiskt jätte trött så jag tänker gå och lägga mig nu. Jag hade gärna försökt hålla mig vaken till i alla fall 22:00 tiden men jag kan knappt hålla ögonlocken öppna nu^^ så det får bli tidig sängång i dag.

Godnatt!


Hej då datorn

Nu har min bror varit här och hämtat min dator, jag får förhoppningsvis tillbaka den på tisdag eller onsdag. Åhh det känns verkligen jätte konstigt att sitta vid min gamla dator igen, den är seg då den är fullproppad med massa skit^^ tangenterna får jag typ banka på när jag skriver haha, den hackar jätte mycket och hänger upp sig nästan hela tiden osv osv.

Jag kommer sakna min nya dator jätte mycket och jag kommer sakna min PS som finns på den datorn. Men nu är det som det är så jag får helt enkelt bita ihop några dagar bara.

Messade lite med min honey förut i dag och han har fått feber igen
:( han va ju sjuk för ca två veckor sedan då han åkte på en förkylning där nere sen fick han inflammation i en tand som han fick dra ut och nu har han fått feber. usch stackarn, men på tisdag kväll så kommer han hem och jag längtar verkligen sååå mycket :) kan inte fatta att det gått fem veckor sedan som vi sågs.

Nu ska jag återvända till mitt tv tittande^^


Hemma

Nu är jag hemma igen, har varit hemma hos min mammi en bra stund. Jag tog med min brors dotter A dit och där åt vi lite lunch vid 12:00 det bev köttbullar och makaroner och A fick steka sina egna köttbullar i en liten stekpanna och det tyckte hon va jätte kul, hon sa flera gånger - Jag älskar denna lilla stekpannan^^ :) sen lekte vi massor bland annat kurragömma som hon tycker så mycket om. Vi tittade även på film och pysslade lite med lera^^ Det har varit jätte mysigt att ha henne här i dag men jag måste säga att jag är helt slut nu^^ vi har verkligen hållt igång hela tiden. A är fortfarande kvar hos min mammi och vid sex tiden skulle min bor komma och hämta henne men först kommer han nog hem till mig skulle jag tro för att hämta min nya dator som gått sönder :( Jag hoppas verkligen att han kan fixa den snart.

A ville att jag skulle göra en Hello Kitty i lera till henne, hon älskar
Hello Kitty^^ här ser ni resultatet hihi.



Nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund innan
min bror kommer hit.

Hörs lite senare!


Söndag

Godmorgon på er alla, har inte sovit många timmar i natt :( har haft ont i lungan som vanligt så jag är rätt så trött, i alla fall just nu men piggare lär jag ju bli. För i dag så är min brors dotter A här och hon ska vara här större delen av dagen. Min bror och hans tjej håller nämligen på att packa där hemma hos sig då dom ska flytta ganska snart så jag tänkte att jag skulle ställa upp och passa henne lite då :) Vi ska strax gå bort till min mammi och där ska vi leka lite med lera som hon gillar^^

Så vi hörs lite senare i dag, antar att jag kommer ha ganska så fullt upp^^




NEEEEEEEEEEEJ MIN NYA DATOR..

Sitter just nu på min gamla dator och skriver för min nya dator har gått SÖNDER :( det är något fel på skärmen, så min bror ska komma hit i morgon och då tar han med sig min nya datorn hem till sig för att kolla vad som är fel. Skärmen behövs i alla fall bytas ut så det ska han fixa fast på måndag eller tisdag nästa vecka.

Åhhhh va störande detta är va, nu när jag fått en ny dator så händer detta. Men som tur är så har jag ju min gamla dator än så länge. Men jäklar va konstigt det är att sitta vid min gamla dator igen, näää jag vill ha min nya dator :(

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på
G-Force



 

Godnatt på er!



Lite tilltugg

Nu har filmen börjat och jag har precis satt mig i soffan med lite gott tilltugg, nämligen smörgåsrån
och creme bonjour ost :)



Efter smörgåsrånen blir det mer ahlgrens bilar
Mums^^



Ahlgrens Bilar

Ligger just nu i soffan och äter Ahlgrens Bilar och tittar på Simpsons,
strax kommer Family Guy också^^



Och sen kommer ju filmen Fantastic four 2 som jag väntat på!




I kväll

Det blir en film kväll i kväll, vilket jag inte har något emot då jag älskar film^^ Först på schemat står Fantastic four 2 som kommer klockan 21:25 på tv4.



Handling:

Amerikansk action från 2007. Fantastic four är fyra astronauter som fått superkrafter och de försöker hantera sina roller som nationens nya superhjältar. Nu står de inför sitt livs svåraste uppdrag när den mystiske Silversurfaren dyker upp för att förstöra jorden. Situationen förvärras ytterligare när deras ärkefiende dr Doom blandar sig in i leken och superhjältekvartetten får ta till alla sina superkrafter för att bekämpa ondskan.


Missa inte detta - Gäller endast i helgen



Klicka på bilden för att
komma dit


Jag skojar inte..

Jag har helt glömt av bloggen i dag haha, gick upp vid halv elva tiden i dag och gjorde iordning lite frukost sen har jag myst med Tilda^^ sms:at lite med min älskling som just nu befinner sig i Bangkok och i morgon så sa han att han skulle ge sig ut på en shoppingrunda och hitta något fint till mig. Hmm va har jag mer gjort i dag?... tittat lite på tv också..ja det va nog allt^^

Har laddat ner en film som jag velat se ett bra tag nu, tänkte att jag skulle satt på den i morse men tiden bara sprang iväg så jag sparar den nog tills i kväll.


Godnatt

Jäsp.. nu är jag väldigt trött och tänker gå och lägga mig nu. Mitt internet krånglar igen, de måste vara något fel på Tre. Hoppas bara det inte krånglar något mer för jag tänkte nämligen ladda ner lite filmer i natt som jag vill se i morgon.

Natti Natti på er!


Tildas Operation

Vi åkte som sagt in vid 08:00 tiden i morse med min lilla skatt som skulle operera bort livmodern. Helt ovetande om vad som skulle hända så kände jag ändå att Tilda kände att något var på gång. Hon ylade och pep lite på vägen in till veterinären.

Här är Tilda precis innan vi åkte i morse. Hon hade
sin röda fina scarf på sig^^



Här nedan är vi nästan framme. Man kan riktigt se hur orolig
hon är. Hon ser faktiskt lite ledsen ut.
<3 Åhh mitt älskade lilla hjärta <3



Här är min lilla skatt hemma och ligger på sin madrass.
Hon var/är verkligen helt slut.



Och titta så söt hennes lilla tass är^^ dom hade virat tassen med
ett fint litet bandage med hjärtan på.
Det var här droppet satt.



Operationen gick som sagt jätte bra
och nu ska hon bara återhämta sig ifrån den också. Det kommer bli mycket vilande för hennes del här framöver och hon kommer bli mycket ompysslad här hemma med extra mycket kel och mys :)


WOW!

Jag måste ju säga att det var ett riktigt bra avslut på Let´s Dance också^^ Mattias och Cecilia var jätte duktiga och vilka lyft han gjorde :)

Jag hejar helt klart på Claudia och Mattias^^





Let´s Dance

Sitter och tittar på Let´s Dance och jäklar vilken grym start, Claudia och Tobias va verkligen jätte duktiga! Mitt internet funkar nu som det ska så jag håller på att ladda upp lite bilder på Tilda som ni snart ska få se.

Nu börjar Let´s Dance igen



Hörs efter det!


Tilda är nu hemma :)

Jag har försökt att ladda upp bilder i snart en timme men det går inte för varje gång jag gör det så bryts internetuppkopplingen..jätte konstigt. Jag får försöka lite senare.

Tilda är i alla fall hemma nu och allt har gått jätte bra :)
Hon ligger just nu och sover som en stock^^ hon är verkligen jätte jätte trött och det är ju inte så konstigt heller då hon gått igenom en rätt stor operation plus att hon har smärtstillande tabletter som gör henne lite dåsig och trött.

Nu ska jag göra mig lite mera te sen ska jag titta lite på tv.


Eftersom jag inte kan ladda upp några bilder så lägger jag upp en gammal bild på Tilda som
jag hade här i bloggen.



Hemma

Nu är jag hemma eller ja jag har varit hemma i ca en halvtimme. Sitter just nu i soffan och äter två nybakta frallor med korv på och dricker en kopp svartvinbärs te. Jag har inte så stor lust att skriva just nu för att det enda jag tänker på är Tilda, hon ligger nog på uppvaket nu skulle jag tro. Jag hoppas verkligen att allt gått bra, men det borde det gjort för annars så hade dom ju ringt. Ska hämta henne vid fem tiden och jag längtar sååå mycket tills hon är hemma igen.

Hörs senare


Nu åker jag

Nu måste jag åka...herre guuud va nervös jag är nu, tänk då när jag väl är framme och ska lämna henne, jag kommer ju skaka som jag vet inte vad och jag kommer säkert gråta en liten skvätt^^ usch jag är så känslig när det gäller mina två ögonstenar. Men detta kommer att gå bra, man måste intala sig själv att det kommer göra det och tänka positivt.

Hörs när jag kommer hem


Operations dagen är nu här

Godmorgon, kanske inte är så många som är vakna nu och tittar in i min blogg? det är knappt att jag själv är vaken^^ Har inte sovit så jätte bra i natt då jag haft ont i lungan som vanligt men jag hade också en mardröm och ni kan ju gissa vad den handlade om... självklart Tildas operation. Jag vakna alldeles kallsvettig vid sex tiden och trodde att hon inte fanns mer men det gjorde hon allt, min lilla kärlek låg alldeles bredvid mig och sov. Tänkte att det är lika bra att jag går upp, Kan ju mysa lite extra med Tilda^^ Jag ska i alla fall börja min morgon med en liten promenad med mina hundar.

När jag kommer tillbaka så ska jag göra frukost till mig själv, hmm.. funderar på om jag ska gör ost smörgåsar med en kopp varm choklad till :) mm de lutar åt det i alla fall.


Godnatt

Nu tänker jag lägga ner mitt pluggande för jag kommer ingen vart känner jag utan jag får fortsätta i morgon. Måste också lägga mig nu strax då jag ska upp tidigt i morgon, Tilda ska vara på operation klockan 09:00 och jag vill vara där i god tid. Efter att jag lämnat Tilda så åker jag och jobbar i ett par timmar sen ska jag även hälsa på min mormor tänkte jag och så behöver jag även handla lite mat hem. Så med detta inlägget säger jag natti natti till er så hörs vi i morgon bitti en snabbis innan jag sticker iväg.


Jäkla internet

Nu är Made In Sweden slut och jag måste nu återgå till mitt tråkiga pluggande. Mitt internet håller på och cpar sig hela tiden vet inte vad det är som är fel men jag kommer inte in på vissa sidor och helt plötsligt bryts internetuppkopplingen. Blogg.se är verkligen jätte segt det tar typ 100 år att publicera ett inlägg kolla statistiken gå in på arkiv osv. Tycker att blogg.se har varit segt i ett par dagar nu faktiskt. Aja hoppas det fixar sig snart i alla fall.

Ne nu måste jag fortsätta plugga
hörs sen.


Pluggar

Huvudvärken har släppt lite så just nu sitter jag och pluggar men jag har fastnat lite med en fråga så jag tänkte ta en liten pause, ska ringa min pappa och fråga om han kan hjälpa mig men just nu jobbar han och är inte hemma för än vid tio typ. Så jag får väl försöka slå mina två hjärnhalvor som (förtillfälligt inte vill samarbeta) ihop och helt enkelt försöka själv^^

Ne nu ska jag titta lite på Simpsons och sen kommer ju Made In Sweden
klockan 21:00 på tv4 som jag inte vill missa.


Åhh nej..

Jag har fått världens huvudvärk asså, har inte pluggat något än och tänker inte göra det heller för än huvudvärken har försvunnit lite. USCH va ont jag har :( ska lägga mig i soffan ett tag och vila en stund, förhoppningsvis blir det bättre men helst vill jag att det ska gå över helt.

Hörs senare när mitt huvud
är normalt igen^^


Ännu mera REA :)



Ni missar vä inte den stora REAN hos nelly?
Klicka på bilden för att komma dit.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eller varför inte kolla in det nya VÅR FRÄSCHA




Klicka på bilden för att komma till det senaste
inkomna hos Nelly










Missa inte den stora..

 

Här kan du fynda kläder, skor, accessoarer mm.

Klicka på bilden för att komma dit.

 



Torsdag

Sorry att jag inte skrivit för än nu men jag har suttit på msn i nästan 3 timmar och pratat med min älskling :) I morgon så åker han till Bangkok och där ska han stanna dom sista dagar innan han åker hem. Det är inte många dagar kvar tills han är hemma, bara 5 dagar kvar :) Kan inte fatta att det snart gått hela 5 veckor sen vi sågs sist, jag längtar verkligen sååå mycket tills han står här i dörren hos mig och jag får ge han en kram, en kram som kommer vara väldigt väldigt länge hihi^^

I natt har jag sovit lika dåligt, vakna vid halv fem och hade jätte ont så jag tog en tablett efter ca en timme somnade jag om igen men vaknade titt som tätt fram tills klockan va halv tolv. Nu sitter jag i soffan och tittar på Simpsons men jag ska strax börja plugga. Jag hoppas på att jag ska bli färdig med mitt arbete i dag, men vi får se.

Nu ska jag göra mig en god kopp
svartvinbärs te^^


Nu blir det äntligen sängen

Oj va klockan blev mycke nu^^ jag har pluggat men jag har också pratat i telefon i ca en timme med min bror. Vi pratade lite om allt möjligt men mest undrade han hur min nya dator är som jag fick i julklapp (den är helt underbar och jag älskar den) är verkligen så glad för den. Tycker det är jätte mysigt att han ringer mig ibland och vill prata lite, han är som sagt mitt enda syskon och han ställer verkligen upp för mig i vått och tort, bättre bror kunde jag inte fått. Jag älskar han otroligt mycket :) Tragiskt nog så ska han flytta till Schweiz nu om en månad ungefär och där stannar han nog i minst 2-3 år. Men det är väl tur att det finns flyg så man kan besöka varandra :) visserligen hatar jag att flyga men va gör man inte för att få träffa sin bror och hans fina familj.

Nu ligger jag i min säng med laptoppen i knät och två goa hundar^^ jag ska bara drick upp mitt te sedan så ska jag släcka lampan och försöka sova i den mån det går :( har ju rätt ont i lungan på nätterna (har vänstersidig lungsäcksinflammation för er som inte viste). kan inte heller sova på verken höger eller vänster sida eller på mage, inte raklång på rygg heller utan jag måste halvsitta upp och sova^^ har just nu pallrat upp med 4 kuddar bakom mig^^ jag kan ju säga som såhär att det är verkligen inte den lättaste ställningen att somna gott i men jag hoppas snart att detta ska gå över så att jag kan sova på mage igen.. för det gillar jag hihi^^

God natt på er!


Pluggar

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg bara och berätta att jag just nu sitter och pluggar för fulla bullar^^ Det går rätt bra nu faktiskt så jag tänkte plugga på ett tag till. Hade lite problem i början av arbetet men med ett snabbt telefonsamtal till pappa så löste det sig :)

Ne nu måste jag fortsätta innan jag kommer av mig^^




Här sitter jag just nu och pluggar!
Hörs senare.


Ni missar väl inte den stora rean




Klicka här för att komma till köp 2 DVD för 149kr

Klicka här för att komma till TV-Serier från 99kr


Klicka här för att komma till köp 2 DVD för 69kr


Nu tänkte jag sätta mig och plugga lite, förhoppningsvis så får jag i alla fall gjort lite på arbetet i kväll. Ska ringa min pappa och fråga om jag kan få lite hjälp av honom  :)

Hörs lite senare!


Goa Koftor + en tröja

Har kikat runt lite på nätet en stund och hittade tre fina koftor och en tröja. Dom fyra får mer än gärna flytta in i min garderob^^ Det är fortfarande kallt ute och lär så vara ett tag till så att klicka hem en kofta eller två skulle inte alls skada :)




Ni hittaer dessa och mycket mycket mer
HÄR


Söta toppar

Söta Randiga toppar i over-size modell med 3/4 ärmar för endast 159 kr
Kanske ska man klicka hem dessa två?



Finns att köpa HÄR


Tävla om en riktigt STOR Goodiebag

Jisses vilken tävling! Jag är med och tävlar om en Goodiebag värd över 10.000 kr hos Julia Berg.
Gå in på hennes blogg och va med du också :)

Tänk och vinna allt detta, vilken känsla^^



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

 



Nu blir det korv

Har varit på en promenix med hundarna och det var riktigt härligt. Har precis gjort iordning korv med bröd till mig också så nu ska jag sätta mig i soffan och äta och titta på Family Gye.



Rastlös

Jag har nu gjort en ny kategori här i bloggen som heter Mina Naglar, där kan ni alltså hitta alla mina små verk^^ Jag är fruktansvärt rastlös, vet inte riktigt va jag ska göra men jag tror att jag ska ta en extra lång promenix med vovvarna och när jag kommer tillbaka så ska jag göra lite mat. Sen kanske jag ska sätta mig och plugga lite faktiskt.

Hörs lite senare!


Mina Naglar

Nu är dom klara :) det blev fransk manikyr med chockrosa färg, vita blommor och silvriga stenar. Jag blev riktigt nöjd med dessa. Tråkigt nog så ser man inte på bilden att färgen är chockrosa :(



Nu ska naglarna fixas!

Nu tänkte jag att jag skulle fixa mina naglar. Jag vet inte än vad det blir för färg eller vad jag ska ha på dom men det återstår att se^^

Resultatet får ni se om en stund :)



Tilda ska opereras

Japp ni läste rätt, mitt lilla hjärta ska opereras på fredag klockan 09:00 jag tänkte slå två flugor i en smäll så medans hon är på operation så tänkte jag jobba.
(därför jobbar jag ej i dag som jag egentligen skulle gjort)

Varför ska hon då opereras? Jo såhär ligger det till:

För ett tag sedan så fick mitt lilla hjärta livmoderinflammation (läs här) vilket visserligen gick över MEN.. eftersom att hon är rätt så gammal nu (hon blir 8 år i April) så kommer det ofta tillbaka och det kan också bli värre och utveckla cancer osv. Så genom att ta bort hela hennes livmoder så minskar alltså risken betydligt för detta. Plus att hon lever troligtvis längre om man tar bort hennes livmoder.

Och jag vill ju självklart ha kvar henne så länge som det bara går.
<3 Önska att hon kunde leva föralltid <3



<3<3<3 MIN FINA FINA TÖS <3<3<3
Detta fixar vi


Onsdag

Sitter i soffan och äter frukost och tittar på Jims värld på tv6. I natt har jag sovit sådär, till och från som vanligt. Hade i alla fall jätte ont vid halv sex i morse så jag gick då upp och tog en tablett. Efter de kunde jag typ inte somna om, låg och vred och vände mig fram tills klockan va tio i morse sen gick jag upp. Och nu sitter jag som sagt i soffan och äter en smörgås med makrill på.

Ja ska förresten inte jobba i dag utan jag tar jobbet på fredag i stället^^
Varför får ni veta om en liten stund.






Nu blir det sängen

Nu har min kusin åkt hem. Det var jätte kul att han kom hit, vi satt och pratade lite om allt möjligt och han hjälpte mig med lite saker :) men jag har som sagt väldigt mycket kvar att lära vad det gäller PS.

Nu tänkte jag krypa ner i min säng och sätta på en film. I morgon så ska jag jobba, visserligen inte tidigt men eftersom att jag inte får så mycket sömn på natten pga min onda lunga så är det bra om jag lägger mig i tid så jag förhoppningsvis är lite utvilad.


Inväntar Kusinen

Slänger in ett litet inlägg medans jag väntar på att min kusin ska komma. Har precis tittat på halv åtta hos mig på tv, åh gud va hungrig ja blev^^ får nog gå och göra mig något att äta.

Tänkte bara berätta att jag snart ska börja med att göra smycken igen :) la ju ner det ett tag då jag inte hade tid för det men nu känner jag att jag vill ta upp det igen! Min älskling sa att när han kommer hem från Thailand så ska jag få beställa lite tillbehör som jag behöver för att göra smyckena :) åh ja blev så glad när han sa det^^ han är så himla gullig och snäll. Åhh jag längtar såå tills jag får sätta igång och börja tillverka mina egna smycken :)



Jag ska inte bara använda pärlor, stenar osv utan jag ska
även använda lera och göra mina egna berlocker!


Nu ska det pluggas ett tag!

Pratade precis med min kusin och han kommer hit runt 20:00 i kväll :) Ska bli jätte kul då det va ett tag sedan som vi sågs^^ Han ska som sagt hjälpa mig lite med PS plus att han ska försöka hjälpa mig med en annan sak angående bloggen :)

Just nu sitter jag i mitt kök och rättar till dom frågorna som jag missupfattat i mitt arbete som jag lämnade in i går. Har även ringt min pappa och frågat om han kan hjälpa mig lite och det kunde han :) så nu väntar jag på att han ska ringa tillbaka strax.

Funderar på om jag ska göra mig en kopp te till^^


Nu får det vara bra

Nu lägger jag ner städningen, hade behövt städa lite till men jag orkar verkligen inte mer. Det gör lite ont i lungan nu också så jag tänkte lägga mig i soffan en stund och dricka lite Tropical Fruit Te^^ och titta
förkväll som går på tv4 nu.



Ska ringa min kusin också och höra om han kommer
i dag eller inte.


Nu har jag pratat med honey

Nu har jag pratat men min honey i över en timme på msn. Han mår lite lite bättre i dag men han har fortfarande väldigt ont. I dag sa han att han bara hade legat på stranden och haft det gott och nu ska dom ut och äta en bit mat :) Om några dagar så åker dom till Bangkok och där ska dom shoppa lite dom sista dagarna innan dom åker hem. Han sa att han skulle försöka logga in på msn i morgon också :)

Nu ska jag fortsätta med städningen här hemma, min kusin kanske skulle komma hit i dag och då vill jag ha det lite fint^^ Fick föresten tillbaka mitt arbete av läraren i morse, tydligen hade jag fattat en fråga fel så jag måste gör om de svaret lite senare i kväll.

Hörs lite senare


Tisdag

Sitter just nu och väntar på att min älskling ska logga in på msn :) han sa att han kanske skulle logga in i dag mella ett - två svensk tid hos honom är klockan ca sju - åtta Thailändsk tid. Loggar han inte in i dag så skulle han logga in i morgon. Han sa att allt hänger på hur ont han har. Han drog ju som sagt ut en tand i går pga att han fått inflammation :(

I natt har jag inte sovit så mycket heller, utan det har varit till och från. Vakna ca halv fem av att jag låg på vänster sida och jäklar va ont det gjorde i lungan. Tog en tablett med en gång och va vaken tills den började verka lite dvs runt halv sex tiden. Efter den tiden somna jag och jag vet att jag vakna när klockan va åtta sen lite i nio sen lite i elva och när klockan va elva gick jag upp.

Har bara tagit det lugnt här hemma fram tills nu. Åt frukost efter elva nånting, smörgås med ost på och varm choklad.


Nu - Film

Nu har jag pluggat färdigt, gick rätt så fort :) Nu tänkte jag att jag skulle se en film som jag inte sett på väldigt väldigt länge. Nämligen The Hunchback Of Notre Dame

På svenska: Ringaren I Notre Dam^^

 

Natti Natti på er



Nu ska jag plugga^^

Nu är America´s got talent slut och jag har precis krypit ner i min säng men inte för att sova...inte riktigt än utan jag ska faktiskt plugga en liten liten stund. Har ett arbete som måste lämnas in i morgon bitti. förhoppningsvis så blir jag klar med arbetet om ca en halv timme.

Funderar på om jag ska sätta på en film sen också.


Nu får det räcka..

Nu orkar jag inte städa mer i dag utan jag får fortsätta i morgon. Jag vet att det varit tråkig uppdatering i dag men jag va tyvärr tvungen att städa och det tog som sagt längre tid än vandligt då jag fortfarande har inflammation i ena lungan :( Hoppas det går över snart.

Nu sitter jag i soffan och dricker julmust och tittar på America´s got talent.



Behöver en energikick

Nu ska jag ta en pause från allt städande och äta något nyttigt. Nämligen detta nedan. Förhoppningsvis
så får jag lite mer energi efter detta och orkar fortsätta med städningen.
Det är en del kvar att städa^^





En tandlös pojkvän

Åh herre gud.. de känns som om jag inte kommer någon vart med städningen här hemma för allt tar sån himla tid^^ Förmodligen så kommer jag att städa tills tio i kväll eller nått haha.

Fick ett medelande från honey för ca två timmar sedan där det stod:
Hej älskling bara så du vet så har du en tandlös pojkvänn nu. Jag messade snabbt tillbaka att han skulle ringa mig. Han ringde och berättade att han tydligen hade fått inflammation i en tand så i dag så var han och drog ut tanden. Han har jätte ont stackarn. Tänk att va nere i Thailand i 35-40 graders värme och ha så ont..nä usch. Jag hoppas verkligen att det går över och att han mår bättre snart. Det är inte många dagar kvar tills han kommer hem och jag längtar sååå mycket :)

Ne nu ska jag fortsätta med min städning
hörs om en stund


Måndag

I natt sov jag inte bra heller, ja har varit vaken till och från hela tiden så jag är väldigt trött i dag. Men jag håller just nu på att städa här hemma, det går inte så fort då jag har väldigt svårt för att böja mig ner och plocka upp eller flytta på det som ligger på golvet. När jag böjer mig ner så blir det som ett tryck för lungan kan man säga och det hugger till och gör jätte ont men det går självklart och böja sig om jag bara tar det lugnt och försiktigt. Men det gör faktiskt nästan lika ont för det.. :(

Jag ska slänga in en maskin tvätt hade jag tänkt också, behöver tvätta lite sängkläder. Men det får bli senare, nu tänkte jag ta en pause från städandet och göra någonting att äta. Funderar på att göra korv med bröd.

Hörs senare.


Nu blir det film

Jag tänkte titta på en gammal klassiker, nämligen peter Pan^^ Låter kanske löjligt men jag gillar tecknade filmer och gammla disney klassiker går alltid hem :)
I alla fall hos mig^^

 

Natti Natti på er alla

Sov så gott!



Smörgåsrån med ost

Nu ska jag äta lite smörgåsrån med ost på som jag precis gjort iordning. Sen ska jag krypa ner i min goa säng och sätta på en film. Va det blir för film får ni se om en liten stund :)



Assassin's Creed 2

Hmm ska jag köpa det eller ska jag vänta ett tag? Jag vill så jäkla gärna ha Assassin´s Creed 2. Har ettan här hemma men det har jag varvat sedan länge så nu vill jag verkligen ha tvåan. Min Älskling gillar också detta spelet och lika så han har varvat ettan och vi båda har sagt att vi måste köpa tvåan :) Men frågan är när vi ska köpa det! Älskling kommer hem från Thailand snart så kanske ska jag överaska honom med detta spelet eller så väntar jag tills han kommer hem. Hmm..svårt.



Två bilder ur spelet



Spelet finns ju faktiskt till mitt PSP också hihi^^



Men jag köper det nog hellre till X-Boxet faktiskt. Det är mycket lättare att spela på plus att min
älskning hade hellre velat ha det till X-Boxet.

Spelet finns hos CDON. Klicka här för att komma till
spelet för X-Box.


Love PSP

Om det är något som jag gillar så är det tv-spel, jag fullkomligt älskar det^^ Just nu har jag ett Gamecube ett X-box 360 (som visserligen är min honeys) men jag spelar ofta på det. Och så har jag mitt underbara PSP som är så händigt att ta med sig över allt :) Man kan inte bara spela på PSP:et utan man kan också titta på film, lyssna på musik, chatta med vänner via skype, internetsurfa och mycket mer där till vilket jag älskar. Sitter jag på en tråkig buss eller kanske är på en lång road trip så är det underbart att bara kunna ta upp PSP:et och spela/titta på film, lyssna på musik osv.

Här nedan ser ni mitt svarta PSP till höger och till vänster om det är ett fodral och det lilla fodralet i mitten är till filmer/spel. Det lättare att ha med sig den lilla rosa i väskan än hela film fodralen då dom tar en del plats. I bakgrunden ser ni några av mina filmer/spel som jag har. På bilden är bara ett spel med, hittade inte dom andra, men jag har som sagt några stycken.



Här har ni en bättre bild på några av filmerna som jag har till mit PSP.
Längst ut till höger är ett spel.



Jag har också väldigt mycket tillbehör till mitt PSP som t.ex. högtalare, hörlurar, fjärkontroll, laddare till bilen som man sätter i cigarettuttaget (ett måste då jag vill spela se på film i bilen om jag åker långt). Annars
så är batteritiden väldigt bra ändå, ca 5-6 timmar.

Men det tråkiga med mitt PSP är att jag inte kan använda det förtillfäligt pga att jag inte
hittar min vanliga laddare till den. Jag har letat som en galning här hemma
men den finns verkligen inte någon stans :( Jag måste kolla upp om
man kan köpa en laddare till PSP.

Jag har köpt dom flesta spelen och filmerna från CDON för jag tycker att dom har
väldigt bra priser och det gäller även spelen till mitt Gamecube och
honeys X-Box, dom kommer också där ifrån.


Nu - 2 ½ men

Nu har jag varit ute och gått en sväng med mina hundar, just nu ligger dom på golvet nedanför mig och sover eller rättare sagt Tilda gör det, Tindra ligger i mitt knä^^ Nu ska jag titta på 2 ½ men som går på 6:an och dricka mitt vanilj te :)



Hörs om en stund!!


Just nu

Sitter jag och tittar på Hål I Väggen på tv6, det är himla roligt^^ Pratade lite med min kusin för en stund sedan, vi pratade lite om att han kanske skulle komma hem till mig på tisdag och hjälpa mig lite med PS osv. Vill ju så jätte gärna lära mig det. Han är inte jätte duktig på PS men han kan lite saker som jag också skulle vilja kunna :) Så förhoppningsvis så kommer han hit.

Efter Hål I Väggen så ska jag ta en sväng med vovvarna sen ska jag göra mig en kopp te
och sätta mig i soffan och bara ta de lugnt.


Vita Liberata Silken Shimmer

24ct Silken shimmer ger en solbränd glöd åt huden med sin chokladtonade bronzingeffekt. Innehåller naturligt silkesextrakt som gör huden silkeslen, skimrande och mjuk. Den torkar på några sekunder, är fläckfri och tvättas bort i duschen.


Jag är väldigt sugen på att testa denna då jag hört väldigt gott om den.
Finns bland annat att köpa HÄR


Nail Art

Många av mina söta Nail Arts som jag använder mig av till mina naglar
köper jag här och kostar från ca 25-50 kr st




PC-Headset

Jag behöver köpa mig ett par hörlurar till min dator men har just nu ingen aning om vilka jag ska välja. Det finns ju så otroligt många. Men jag hittade ett par för bara 249 kr hos CDON (ord. pris 499 kr)

Ett snyggt & innovativ headset med mikrofon för gamers, Ip-telefoni, och röstbaserade chattar, men som också går alldelles utmärkt att använda som vanliga stereo & video hörlurar. Dessa skulle kanske va något för migt då jag ofta pratar över Skype och tittar på film^^


Snygga Leggings

Dessa tre snygga leggingsen vill jag
verkligen ha




Finns att köpa här


Ballongklänning

Jätte söt ballongklänning för ynka 249 kr hos Bubbleroom
Åhh jag vill ha^^



Man kan ju alltid matcha klänningen med en av klockorna
i förra inlägget^^


Jet Set Klockor

Bubbleroom har fått in väldigt snygga klockor av märket Jet Set och självklart är
rosa och vitt en favorit hos mig^^



Kostar mellan 500-600 kr


Söndag

Jag har suttit och skrivit på mitt arbete ett tag nu och nu ska jag bara skriva över det på datorn så är det klart sen :) I natt sov jag inte bra heller :( vaknade vid halv 4 i natt av att jag typ hade nackspärr pga att jag halv satt upp och sov. Vaknade sedan vid 5 och hade väldigt ont i lungan så jag tog en tablett. Efter 6 tiden i morse så har jag varit vaken till och från fram tills klockan va 11. Somnade sedan och vakna vid ett. Gick upp och tog en till tablett och nu sitter jag i soffan.

Usch detta är verkligen jätte jobbigt att inte kunna sova på nätterna. Jag är näst intill som en zombie på dagen sen. Jag hoppas verkligen att detta ska gå över snart.

Nu ska jag äta en smörgås med ost och tomat plus en liten yoghurt på det.
Sen ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt.



I natt blir det halv sittande ställning^^

Nu är Godzilla slut och jag ska krypa ner i min säng strax, men först ska jag ut en snabbis med vovvarna så dom får kissa av sig. Sen hoppas jag verkligen att jag får sova i natt. Ska pallra upp med massa kuddar så jag typ halv sitter upp, hmm undra hur jag ska kunna somna i halv sittande ställning? Men men förhoppningsvis så underlättar det för andningen.

Natti Natti
på er.


Mix a´la Jouline

Eller va ska man säga att det blev? En blandning av minimorötter, tomat, svamp och creme bonjour. Bonjouren tänkte jag att använda som "dipp sås". Jag vet inte alls hur detta kommer smaka då jag aldrig ätit detta förut men jag hoppas inte att det ska smaka dåligt^^



Dålig hastighet

Nä någon ordning på internetet fick ja ju inte. Det är ju alltid hög belastning på helgerna också men det är ändå konstigt tycker jag för på min förra dator så gick allt jätte bra och jätte fort oavsett om det var helg. Jaja... jag ska göra en koll på på måndag och se om hastigheten är bättre då. 

Nu sitter jag och tittar på Paradise Hotel. Jag tänkte att jag skulle ge mig ut i mitt kök snart och göra iordning något gottit till mig, ni får strax se vad det blir, ja vet inte ens själv va det blir med något ska ja väl kunna hitta på^^


Godzilla

I kväll kl: 23:40 kommer Godzilla på tv4. Jag tänkte faktiskt titta på den, vet att jag sett den men det var många år sedan och jag kommer faktiskt inte ihåg något från filmen^^



Men det är ett tag kvar tills den börjar så jag vet inte riktigt vad jag ska göra så länge?
Kanske ska jag sätta mig och leka lite i PS? eller nu vet jag något som
jag borde göra och det är att fixa internetet på min dator, det går
huuuur segt som helst de tar ca 15 min att ladda upp en bild
här i bloggen och så lång tid ska det inte ta.


Nu är jag strax klar :)

Har suttit i telefon ett bra tag nu med min pappa och han har hjälpt mig med några frågor som jag inte riktigt kunde svara på i arbetet. Nu har jag bara en fråga kvar sen är jag färdig med arbetet och det känns riktigt skönt :) Funderar på om jag ska börja på nästa arbete nu i kväll, jag vet inte vad det är med mig men så fort jag har börjat skriva på ett arbete och det är klart så börjar jag genast på nästa arbete osv osv, det finns typ inget stopp i mig^^ men jag tror jag ska försöka väntar till i morgon i stället. Jag måste lära mig att ta lite mer pauser och framförallt inte ha så brottom med allt.

Nu ska jag ta det lugnt och titta på Simpsons och äta lite choklad :)



Romerska bågar med apelsinsmak är
sååå gott^^


Ska plugga en stund

Nu har jag tittat klart på filmen Princess Protection Program och den var helt ok, inte jätte bra men en underhållande film som man lätt kan se på då man inte har något annat för sig^^ Nu ska jag ta en sväng med vovvarna och när jag kommer tillbaka så ska jag göra mig en kopp te och sätta mig vid datorn en stund och plugga lite.

Jag måste ringa min pappa också, har fastnat med några frågor så
förhoppningsvis så kan han kanske hjälpa mig
med arbetet :)


Lördag

Åh herre gud... Jag har inte sovit bra i natt asså. Jag trodde verkligen att jag skulle få sova gott eftersom att jag mådde rätt så bra i går, men nej då.. jag har knappt sovit någonting i natt :( Men jag tror att det är för att när jag lägger mig ner så trycks lungan ihop lite, vilket gör att det gör ont och att jag får svårare för att andas. Jag måste nog pallra upp med en massa kuddar i natt så jag typ halv sitter upp och sover, jag tror det kan funka faktiskt. Usch det är verkligen skit jobbigt att ha lungsäcksinflammation.

Jag har inte gjort så mycket i dag förutom att jag har vilat till och från hela förmiddagen. Min mammi kom hit en stund i dag igen :) vi satt och pratade lite i köket men nu har hon åkt, hon skulle till jobbet. Själv så tänkte jag att jag skulle sätta på en film nu. Jag tänkte se Princess Protection Program som jag ladda hem i natt. Har ingen aning om den är bra eller inte men den verkar ju va en sådan där typiskt tjejfilm^^ Vilket jag inte har något emot.

Här är trailen



Natti Natti

Nu är Let´s Dance slut och Victoria och Anders fick lämna programet. Jag har inte direkt något att säga om det förutom att jag tyckte att hon var rätt så stel i dansen men annars så gjore hon helt ok ifrån sig. Och från att aldrig ha gått i högklackat så var det bra :)

Nu ska jag ta en sväng med vovvarna sen tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen. Jag är riktigt riktigt trött och det ska bli så skönt att lägga sig. Jag mår mycket bättre i dag/kväll och det har jag nog medicinen att tacka för. Jag kan nästan andas normat nu vilket känns otroligt skönt :) Hoppas nu bara att jag kan sova gott i natt och inte vakna varannan timme av att det gör ont som jag gjort dom senaste nätterna.

God natt på er!


Nu - Let´s Dance

Nu har jag placerat min rumpa i soffan och väntar på att Let´s Dance ska börja. Jag har faktiskt ingen aning om vem som kommer åka ut i kväll men det återstår att se.



Jag har även laddat upp med lite Romerska Bågar :)
Mmmm^^



Det blev...

Lite smörgåsrån, skorper och salta kex med goa
creme bonjour ostar och vanlig ost :)




Mums va gott det är^^


Bättre uppdatering

I dag har det allt varit bättre uppdatering här i bloggen tycker jag :) Just nu sitter jag i min soffa (som vanligt hihi) och tittar på förkväll som går på 4:an. Min lunga känns lite bättre faktiskt, vilket är underbart och jag hoppas nu bara att det är på väg åt rätt håll. Ne nu ska jag ta mig en titt i min kyl och se om jag hittar något gott att äta, är inte jätte hungrig men något är jag allt sugen på^^


Butterfly fly away

Jag gillar verkligen denna låten som Miley gör
tillsammans med sin pappa.



Armanis nya modeller

I går lanserade Armani en serie heta bilder med deras nya modell Megan Fox. I dag släpps de första av Cristiano Ronaldos modellbilder för den italienska modebjässen.

Cristiano och Megan ersätter som bekant de tidigare affischnamnen David och Victoria Beckham.

 

 

Cristiano Ronaldo är såååå snygg^^



Ta bort stressen

Ge dig själv lite lyx i vardagen. Släpp ner en "bubble boll" i badkaret och låt den underbara doften ta bort stressen från ditt dagliga liv.





Alla behöver vi bubblor i vår vardag^^
Så häll upp ett varmt bad och lägg i en "Bubble Ball" och upplev totalt lugn!

Finns att köpa hos bland annat eleven


Ni missar väl inte

Chiques största REA!!



Klicka på bilden ovan för att komma
till REAN.

Dom har även fått in massa nytt som t.ex. detta nedan.






Gillar verkligen modellen på väskorna^^ och toppen är super söt!

Klicka här för att komma
till nyheterna!


Ankle Boots

Hittade dessa ankle boots med nitar på och tyckte
att dom var lite fräcka faktiskt.








Koppar & fat

Här ser ni hur mina nya koppar och fat ser ut. Kanske inte så värst speciella då dom bara är enfärgade. Men jag älskar modellen på kopparna :)



Jag fick 4 koppar och 4 fat av mammi! Ni kommer säkerligen få se fler
bilder på kopparna framöver då jag kommer drick en hel del
te ur dom ^^


Fredag

I natt har jag inte sovit så jätte bra, har vaknat flera gånger av att jag fått ont i lungan. När klockan va ca halv sex i morse så gick jag upp för att ta en tablett då jag hade jätte ont. Va vaken till klockan sju typ sen somna jag om. Gick sedan upp vid tolv och ringde min mammi som sedan kom hit på en fika :)

Jag tänkte att jag skulle fota mina nya koppar och fat som jag fick av mammi i går och visa er strax.


Men oj då

Jag råkade somna i soffan^^ Vet att jag såg ca 30 min i början på Du, jag och dupree som började kl 21:00 på tv6, sen somna jag hihi. Jag vaknade för en stund sedan men är fortfarande trött så jag tänkte faktiskt gå raka vägen in i sängen nu. Jag vet att jag skulle visat kopparna och faten som jag fick men det får jag göra i morgon. Nu ska jag ta mig en till tablett så jag förhoppningsvis kan sova rätt så gott i natt.

Natti Natti
på er.


Hemma

Nu är jag äntligen hemma och har precis lagt mig i soffan. Det var väldigt jobbigt att jobba i dag då jag har så ont. Men tack vara att min underbara mammi hjälpte mig så fick jag jobbet gjort. När vi hade jobbat färdigt så åkte vi till Ica Maxi och där handlade vi lite mat plus att jag fick 4 koppar och 4 fat av mammi :) Jag blev så glad för dom. Jag har två liknande koppar här hemma som jag bara älskar att dricka te ur men att bara ha två av dom är lite lite tycker jag^^ så nu när jag hittade liknande koppar så fick jag dom hihi^^ Kan visa er dom lite senare. Nu ska jag bara ligga och slappa i soffan.


Torsdag

Jag har inte sovit så mycket i natt då jag har haft väldigt ont, så just nu är jag väldigt trött. Sitter i köket med min mammi som kom över för en stund sedan och dricker te. Jag ska strax göra iordning mig lite för vi ska åka in till mitt jobb. Jag ska jobba i dag men jag kan egentligen inte men min mammi följer med och hjälper mig i dag för jag förlorar så mycket pengar annars. Och jag är oerhört tacksam för att hon vill hjälpa mig.

Nu ska jag och mammi ta en sväng med vovvarna.
Vi hörs när jag kommer hem.


Nu blir det film

Nu ska jag krypa ner i min säng och titta på Into the blue 2. Efter filmen hoppas jag att jag ska kunna få sova lugnt i natt. Jag har väldigt ont nu men jag tog precis en tablett så inom en timme så ska väl en del av smärtan försvunnit i alla fall.

 

God natt på

er alla!



Mina Naglar

Har suttit och målat och pillat med mina naglar ett bra tag och nu är dom klara. Det blev svarta naglar med rosa och vita rosetter och blåa, vinröda och vita fjärilar på.





Jag blev rätt nöjd med dom^^


Det blev akuten i natt

Efter att jag skrev sista inlägget i bloggen i går så tog jag mig ett bad och sen så gick jag och la mig. Men jag hade en väldans smärta i vänster lunga. Jag försökte sova men det gick verkligen inte för det gjorde så jäkla ont. Jag kunde inte andas ordentligt (normalt) jag kunde bara ta små små korta andetag, tog jag större andetag så va det som om det sprängdes i hela lungan på mig. Man kan säga att lungsäcken inte klarade av att vidga sig som den brukar göra. Jag ringde min mammi när klockan va lite i 12 i går kväll och vi bestämde oss för att vi måste åka in.

Väl inne på sjukhuset så fick vi vänta några timmar innan jag fick komma in till ett undersökningsrum. Vi satt och vänta i ca 3 timmar. Väl inne så kopplades EKG på mig för dom ville se hur mitt hjärta jobbade. Och mitt hjärta jobbade alldeles för fort för min ålder, dom blev oroliga och frågade mig om jag åt p-piller och det gör jag (har gjort i över tre år) och jag tänkte bara N-E-J säg inte att jag fått en propp i lungan. Men det var precis va dom trodde att jag hade fått. Blodprover skulle tas fort för att se om jag hade fått en propp eller inte.

Jag kan säga som såhär att ibland är det lite jobbigt att vara patient och veta så mycket om kroppen. Eftersom jag läser till undersköterska så vet jag en hel del.

Men det är inte det lättaste att ta prover på mig då jag är väldigt svårstucken. Det kom först in en jätte gullig kille som skulle ta prov på mig, han stack mig utan resultat, han stack mig igen utan resultat igen. Då hämtade han en annan kille som tydligen skulle va duktig på att sticka svårstuckna människor. Han var också väldigt gullig och snäll mot mig, jag är som sagt väldigt rädd för att bli stucken, jag hatar det. Han satte sig och tittade på min arm i hopp om att hitta ett bra kärl. Han hittade sedan ett kärl och stack men inget blod kom. Jag sa åt han att testa min andra arm för där har jag ett bättre kärl och som dessutom är lite större. Han sa att det såg bättre ut och att han skulle ge det ett försök. Han tyckte också det va bra och kul att patienten dvs jag hittade ett bättre kärl än honom. Men jag talade då om att jag själv jobbar inom vården och att jag tagit blodprov på många människor. Han skrattade gott och sa att - ja det måste ju kännas konstigt för dig att vara på andra sidan nu...alltså patient, och det tyckte jag också att det var. Men i alla fall så lyckades han inte där heller. Han ringde då till en narkosläkare som kom, och dom är väldigt duktiga på att hitta kärl på en och självklar hitta hon ett men jäklar vilket dumt ställe hon satte nålen, hon satte den vid sidan av min handled och det gör betydligt mycket ondare att bli stucken där. Men men fast än att det gjorde ont så var jag glad över att dom äntligen hittade ett kärl. Proverna skickades och ca 2 timmar senare kom provsvaren.

Mitt ena armveck, här stack dom två gånger. Mitt andra armveck ser likadant ut, också två
stick. Andra bilden var där nålen sattes av narkosläkaren. Jag har
fortfarande väldigt ont i handleden.



Läkaren som också var hur gullig, trevlig och snäll som helst kom in med provsvaren och han sa direkt att jag INTE har en propp i lungan. Åh vilken lättnad det var för mig. Dom andra provsvaren som togs såg också bra ut. Men han sa att jag däremot har ett virus i vänster lunga vilket resulterar i lungsäcksinflamation. jag har också en tendens till lite lite vätska i lungan. Jag fick ett recept på starka inflamationshämmande tabletter och man blir allt lite go^^ men och trött på dom. Han sa sedan att det inte finns så mycket mer man kan göra, och att jag tyvärr nog kommer ha lite ont i upp till en vecka men skulle det inte bli bättre inom två till tre veckor så skulle en röntgen göras för att se om det finns någat annat i lungan. Men jag hoppas så in i bomben att jag slipper röntgas och att detta ger med sig om en vecka. Varför jag inte vill röntgas är för att det ger så mycket strålning som verkligen inte är bra och strålningen kan i sin tur senare i livet skapa massa tumörer osv. Jag har redan röntgat lungorna en gång då jag va liten så jag har redan lite stålning i mig så därför hoppas jag att detta ska gå över nu så jag slipper och röntgas. Men går det inte över så självklart måste jag röntgas.

När jag kom hem i morse så var klockan lite i 8 har jag för mig. Jag hade fortfarande ont i lungan då tabletten inte hunnit verka ännu. Men så när jag kom innanför dörren så började det helt plötsligt klia vid nyckelbenet på mig, då upptäckte jag att dom hade glömt ta bort några av klisterlapparna från EKG:n^^ Jag hade tre klisterlappar kvar på mig hihi.



Jag har inte sovit så jätte mycket i dag men några timmar fick jag allt. Lungan känns lite bättre tack vare tabletterna. Jag kan nu andas lite bättre fast fortfarande inte riktigt normal och det känns lite jobbigt. Det gör ont i lungan då jag gör hastiga rörelser eller böjer mig ner, då hugger det liksom till. Så det gäller att jag tar det väldigt lugnt här framöver.


Shit va jag har ont

Nu ska jag lägga mig i ett bad. Hoppas det varma badet kan mjuka upp min kropp lite. För övrigt så har jag väldigt ont i min vänstra sida/lunga vet inte riktigt vad det är men det gör skit ont när jag andas. Har haft det i ett par dagar nu men nu i kväll så gör det otroligt ont. Jag tror nog att jag åker in till sjukhuset tidigt i morgon bitti för att kolla upp vad det är. Kanske kan jag få något som gör att det onda släpper så jag kan andas normalt igen, för jäklar va jobbigt det är att inte kunna andas ordentligt. Och förhoppningsvis så hittar dom vad det är som är fel på mig.

Ne nu ska jag lägga mig i bedet sen ska jag krypa ner i sängen
och försöka sova.



Jag ska använda mina healing SPA produkter som gjorde susen för min kropp
sist, dom piggar verkligen upp kroppen.

God natt på er.


Nu - Tv

Jag ska ta en paue nu från arbetet, jag är snart klar med det :) Men jag vill titta lite på bygglov som går på tv4 nu. Efter bygglov så kommer jag ska bli stjärna och det vill jag också titta på. Men efter dessa programen så tänkte jag ta mig ett varmt gott bad. Har lite ont i kroppen faktiskt, vet inte om det kanske är en förkylning på gång men jag hoppas inte det, för sjuk vill jag då inte bli. Så kanske kan ett bad hjälpa mig att må lite bättre.


Bloggen blir lite lidande

Sitter i min soffa och skriver på mitt arbete nu. Har tittat lite på förkväll också som gick på teven för en stund sedan. Jag blev otroligt sugen på cupcakes när det visades på förkväll^^ och dom var ju verkligen gudomligt söta :) Tindra verkar må bättre nu, hon har inte spytt något mer och hon har fått lite extra god mat av mig, nämligen lite köttbullar och makaroner som blev över från igår. Och hittills så har det fått stanna i hennes lilla mage.

Lite tråkigt att bloggen får lida rätt mycket nu med tanke på att jag pluggar så mycket. Det blir inte så många inlägg och inte så mycket bilder men tyvärr så får det va så ett tag till, ska försöka lägga upp lite mer bilder men det blir som sagt lättast att bara slänga in några rader. Jag har inte många arbeten kvar nu och efter att jag kommit i kapp med alla arbeten/prov så kommer jag att uppdatera som vanligt igen dvs. runt 8 - 10 inlägg per dag!

Ne nu ska jag återgå till mitt arbete så vi hörs om en stund.


Tisdag

I dag är jag hur seg som helst, jag som trodde jag skulle få en god natts sömn men så var inte fallet. Strax efter att jag skrivit sista inlägget i bloggen i går så spydde Tindra 3 gånger. Vi gick sedan och la oss och jag vakna 4 gånger i natt av att hon spydde. Hon spydde alltså 7 fånger i går kväll/natt. Jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag åka till veterinären eller inte? Jag får vänta och se vad som händer, spyr hon mer i dag så får jag åka in med henne.

Nu ska jag sätta mig i soffan och plugga, måste bli färdig med mitt arbete i dag.
Hörs lite senare.


Herreguuuuuud

Jag har skrivit och skrivit och letat och letat efter svaren på alla frågorna och jag är inte klar än. Detta arbetet jag håller på med nu är väldigt omfattande så jag får helt enkelt infinna mig i att det inte går att klara av detta arbetet på en och samma dag. Jag som trodde att jag skulle bli färdig med två arbeten^^ Jaja jag får fortsätta i morgon när jag vaknar och i morgan ska jag i alla fall bli färdig med minst ett arbete.

Nu sitter jag och tittar på America´s got talent på teven men jag ska strax krypa ner i sängen tror jag. Är väldigt trött, så en god natts sömn gör nog gott för mig.

Fast det klart jag vet ju inte om det blir en så god natts sömn, Tindra har spytt en gång till nu
och jag vet inte hur det kommer bli i natt, men jag hoppas inte att det blir värre.
Kanske har hon fått i sig snö då vi varit ute som gör att hon spyr??
Just nu ligger hon vid mina fötter och sover, men jag
hoppas att hon också ska få en god natts sömn.


Mys Snuttan

Har fått i mig lite makaroner och köttbullar nu, så nu ska jag väl orka plugga ett tag till^^ Tindra ligger just nu i hörnet på ena soffan och myser bland filtar.




Det ser så hima gott ut :) Min stora vovve Tilda är hemma hos mammi, då jag ville att Tindra skulle få lite lugn och ro här hemma i dag efter att hon mått så dåligt.

Jag tycker att Blogg.se är väldigt segt i dag, det tar hur lång tid som helst att ladda upp bilder
och publicera inlägget osv. Hoppas det blir bättre snart.

Nu ska jag återvända till mitt pluggande så vi hörs lite senare


Chicy

Ni måste kolla in Chicys rea. Allt ska bort!! Kankse hittar ni nån söt topp eller en fin klänning
till ett biligt pris?!



Klicka på bilden för att
komma till Chicy


Vet inte om jag hinner

Sitter som sagt och pluggar som bara den här hemma i soffan. Ska ta en pause nu och göra mig något att äta. Tindra mår bra nu känns det som, hon har inte spytt något mer och hon äter, dricker och leker precis som vanligt. Att jag ska bli färdig med två arbeten i dag vet jag inte om jag hinner men jag ska försöka i alla fall. Blir väl kanske klar nån gång vid midnatt förhoppningsvis.

Ne nu ska jag titta in i min frys och se om jag hittar nått ätbart^^
Hörs om en stund.


Nej vad är det som händer...?

Jag har sovit helt underbart i natt men inte lika så underbart i morse. Vakna av att Tindra står på mitt bröst och spyr. Jag gick och hämtade papper osv, sedan när jag väl håller på att ta av påslakanet så spyr hon på lakanet. Jag fick slängt lakanet och påslakanet i maskinen, när jag kommer tillbaka så hör jag att hon sitter under soffan i vardagsrummet och spyr, stackarn. Jag fick flyttat på soffan och ska precis toka upp det då hon spyr på mattan i hallen, jag kände verkligen då att - nej detta är inte sant, vad är det som händer med henne, för hon har aldrig spytt såhär förut. Jag har suttit med henne i mitt knä ett bra tag nu och hon verkar må mycket bättre. hon vill då inte ligga i mitt knä längre utan hon vill leka och busa, hon hämtar just nu sin leksak och vill att jag ska ha dragkamp med henne^^ så det är ju ett gott täcken på att allt är på sin god väg.

Jag ska strax gå ut med vovvarna och sen när jag kommer in så ska jag sätta mig och plugga. Har två arbeten som måste bli klara i dag. Min lärare ringde i morse och hon vill ha dom, hehe jag hade faktiskt glömt av dom arbeterna^^ men men dom ska göras i dag.

Hörs senare!!


Ett arbete till :)

Åhh herre gud jag blev klar med ett arbete till nu^^ åhh va glad jag är :) Jag börjar verkligen komma ikapp nu. Allt flyter verkligen på så himla bra nu! I morgon så ska jag börja på mitt tredje arbete. Just nu känns det som om mina ögon är fulla med damm haha, orkar knappt hålla dom öppe så nu tänkte jag lägga mig i min goa säng och sova. Jag kommer verkligen sova gott i natt då jag varit så duktig i dag eller jag menar i natt^^ och blivit klar med två stora arbeten. Det känns som en jätte stor sten lyfts från mina axlar. Jag är riktigt stolt över mig själv och riktigt, riktigt glad hihi :)

Godnatt på er!


Klar :)

Nu äntligen blev jag klar med mitt arbete^^ tog mig ca 8 timmar att skriva arbetet. Har precis skickat in arbetet och det känns så skönt, Jag tänkte faktiskt börja skriva på arbete nr 2 nu, ja vet att klockan är mycket men jag känner att jag inte kommer lägga mig dom närmaste två timmarna ändå så varför inte börja skriva lite på andra arbetet då^^

Det har varit väldig dåligt uppdatering i dag, kanske också tråkig uppdatering men jag måste som sagt plugga. Jullovet är över och skolan är helt enkelt ett måste. Jag har inte långt kvar på min utbildning, näramre bestämt första April så är jag klar. Hoppas allt går som det ska bara och att jag klarar av alla proven osv. Men det ska jag nog göra :)

Ne nu ska jag först gå och göra mig en kopp te sen ska jag börja skriva på mitt andra arbete.
Hörs sen.


Nu - Two and a half men

Nu ska jag ta en liten pause till från pluggandet. Two and a half men går på teven nu så jag tänkte titta på det. Har gjort iordning en skål med verums blåbärs fil, musli och banan också, blev så sugen på det^^



Muffins pause

Har suttit och pluggat i ett par timmar nu och det går fakttiskt riktigt bra :) har inte fastnat vid nån fråga än. Tänkte ta en liten pause nu och äta lite muffins^^ Min mammi och min brors dotter A kom förbi för en stund sedan och dom hade bakat muffins hemma hos mammi och dom va så gulliga att dom kom över med nybakta muffins till mig nu.



Efter att jag mumsat i mig dessa så ska jag återvända till mitt pluggande.
Så vi hörs lite senare.


Jäkla internet - måste plugga

Mitt internet har krånglat i ca två timmar nu men nu funkar det igen..skönt! I förmiddags har jag inte gjort så mycket mer än att jag låg i soffan och tittade lite på tven gick en promenad med vovvarna och sedan satte jag mig vid datorn. I dag ska jag plugga, jag måste få gjort minst ett arbete. Hoppas jag fixar detta nu och att jag inte kör fast som jag gjorde sist då jag skulle plugga och inte hittade svaren på frågorna^^

Hörs senare.


Det blir en annan film i stället

Into the blue 2 väntar jag med att se då jag precis laddat hem en annan film som jag verkligen vill se. Filmen heter Boot Camp och är en sann berättelse.

Här är trailen till Boot Camp



Neon Glow

En söt liten blid på Tindra i Neon Glow färg^^



Into The Blue 2

Har ingen aning om In to the blue 2 är bra eller inte, har sett ettan och den va faktiskt helt ok så varför inte se tvåan då :) Laddade hem denna i natt så jag tänkte se den lite senare i kväll.



Nu är köket fint

Jag har städat klart köket här hemma nu och det blev riktigt fint :) Nu är det rent i vartenda skåp och vartenda litet hörn haha. Men vardagsrummet får vänta tills i morgon för nu orkar jag inte städa mer. Sitter nu i soffan och tittar lite på tv, inget speciellt som går men kanske kommer det nån bra film i kväll?


Målat

Lekte lite i PS precis. Har upptäckt lite olika filter som man kan använda sig utav. Det känns som om jag är på god väg att lära :) Synd bara att Tindras ansikte blev suddigt på bilden.

Jag & Tindra



Ne nu måste jag städa här hemma som jag sa att jag skulle göra.
Hörs om en stund.


Lördag

Sitter och tittar på reprisen av Let´s Dance, såg bara slutet i går. Har virat in mig i ett täcke här i soffan för det är svin kallt hos mig. Jag har ju inga element i mitt hus utan jag har en vläkt som sitter på väggen som sköter värmen i hela huset men det har hänt nått med fläkten, vet inte vad det är men den funkar inte som den ska. Just nu har jag bara 16 grader inne hos mig och ute är det 14 minus. Fläkten vill liksom inte ge mer värme.. Men min mammi ska åka in till stan i dag och köpa en lite mindre fläkt som jag kan ställa på golvet här hemma och förhoppningsvis så blir det varmare då. Åh jag längtar tills fläkten väl står här hemma på golvet och går för fulla bullar^^

Efter Let´s Dance så ska jag sätta igång med att städa här hemma, ska ta och fixa fint i köket och vardagsrummet kanske hinner jag med sovrummet i dag också, om inte så får jag ta det i morgon.


Coola leggings

Hitta ett par leggings som jag tyckte va riktigt coola :)
va tycker ni?



Snygga eller fula?


En scrap på mig

En lite rolig bild som jag gjorde för en stund sedan^^



Två fulla påsar blev det

Jag håller fortfarande på att städa mitt badrum och jag har lyckats fylla två papperspåsar med massa flaskor och annan skit som jag inte vill ha. Jag bröt också en nagel då jag skulle tvätta handfatet, råkade köra in nageln i kranen :( Men det känns otroligt skönt att det är rent i badrummet nu från golv till tak och även bakom allt.

I morgon när jag vaknar så ska jag sätta igång och städa nästa rum, funderar på att ta köket först och sedan vardagsrummet. Kanske hinner jag med sovrummet också. När jag väl har städat klart alla rummen så ska jag börja plugga lite, jag måste verkligen plugga för jag ligger efter med några arbeten :( men jag hoppas att jag ska hinna ikapp lite.

Nu ska jag återgå till städningen av mitt badrum, men vi hörs om en liten stund igen!



Badrummet nästa..

Jag har nu dammsugit, diskat och tvättat golven här hemma och nu när jag ändå har kommit in i städningen så tänkte jag att jag skulle göra iordning mitt badrum. Det ser ut som fan rent ut sagt där inne hihi^^ jag har saker högt och lågt i badrummet. Jag måste verkligen gå igenom alla mina flaskor som shampoo, balsam, lotions etc och slänga det jag inte använder och även slänga det som står där och är typ slut^^ man kan väl säga att jag är expert på att spara på saker och ting^^ men nu ska det bli ändring på det :) Måste också gå igenom allt mitt smink och mina nagellack som ligger utspritt lite över allt i badrummet. Slarv maja är vad jag är^^ Hörs sen!!


Måste städa

Kollar just nu på Simpsons på tv och dricker lite te. Jag tänkte att jag skulle ta och städa lite här hemma strax. Det behövs diskas, dammsugas och damms. Sen ska jag sätta mig och leka lite med PS, ni kommer sedan få se vad jag lyckats åstakomma med PS och scrapbooking :)


2009 års 10 största kändishändelser



1. Michael Jackson död



2. Chris Browns misshandel av Rihanna



3. Tiger Woods-skandalen


4. Patrick Swayze död



5. David Lettermans sexskandal



6. Kanye West förstörde Taylor Swifts tacktal på MTV Video Music Awards



7. Twilight-filmernas enorma succé



8. Brittany Murphy död



9. John Travoltas son funnen död på Bahamas



10. Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovar sig


Klicka på respektive länk/rubrik för att läsa
mer om händelsen.




Paris Hiltons Hårband

Det är inte bara Blair Waldorf i Gossip Girl som har fallit för trenden med hårband. Vår kära partyprinsessa Paris Hilton är även hon ett stort fan av denna stil och hon bär det mer än gärna. Paris dyker ofta upp i ett sött hårband på fester, röda mattan och naturligtvis på stranden och till vardags. Dessutom är hon en tjej som gillar att ändra frisyr hela tiden och ett hårband är en bra hjälp för det. Här har jag valt ut fem bilder på Paris med snygga outfits olika frisyrer och med hårband som jag tycker är fina.



Gillar verkligen denna stilen på kläderna. Den vit/röd randiga tröjan
är sååå snygg lika så väskan! Och ett sött enkelt hårband
blir pricken över i^^



Här tycker jag att hon är jätte söt, hon liknar mycket min barbie docka som
jag hade som liten^^ Hårbandet och frisyren är riktigt snyggt.
Älskar volymen i håret!



En sommarsöt Paris, gillar den enkla frisyren med hårbandet och den lilla röda
dvs väskan^^



Gillar håret, otroligt snyggt med stora lockar ner till och de breda hårbandet gör
sig verkligen perfekt till denna frisyren.



En till enkel, snygg och fräsch frisyr med ett litet svart hårband.
Gillar hennes solglasögon också^^



Redigering

Här är en till redigering som jag gjort i PS bara för att visa er hur man kan ta bort oönskade ting. (Bilden är tagen sommaren 09). Här har jag tagit bort två små finnar i pannan. Man ser dom inte så jätte bra men jag har markerat med två röda pilar vart dom är.



Och på bilden nedan är dom borttagna.



Det är alltså väldigt simpelt att redigera bort finnar, plitor etc. Om jag går igenom mina bilder så hittar jag säkert nån mer bild där jag kan redigera bort oönskade ting och visa er.








Jag har lärt mig

Att redigera bort små oönskade ting som röda prickar, finnar, plitor, födelsemärken, röda ögon och fläckar i PS. Här nedan är ett exempel.

Här ser ni min hand och jag har ett litet födelsemärke på handen.



Såhär ser det ut när jag tagit bort födelsemärket.



Att redigera bilder i PS har både för och nackdelar. Jag vill inte starta någon diskussion om detta men jag vill bara tala omm att vissa är emot redigering av bilder och tycker inte att man exempelvis ska göra sig smalare/tjockare, göra större/förminska läppar, större/mindre bröst osv osv. Men jag tycker att PS är väldigt bra och väldigt kul och att jag nu lärt mig att ta bort oönskade små ting kan ju faktiskt vara bra. Kanske vaknar man upp en dag med en gigantisk finne i pannan och så ska man lägga ut en dagens outfit exempelvis, då vill man kanske inte att den ska synas, och då är det ju bra att man kan ta bort finnen om man nu vill. Jag säger inte att det är fel att visa upp sig i en finne/finnar för finnar är helt naturligt. Jag har några kort på mig där jag har lite små plitor/finnar och jag skäms inte för dom, men självklart kan jag störa mig på finnen och tänka - Varför skulle den komma just i dag osv^^ Men det är ju perfekt att ha PS då så man kan ta bort den då :)



Scrap på Tilda & Tindra

Här kommer ytterligare två scrap bilder jag gjort i PS.
En i färg och en i svart/vit.





Scrap på Tilda

Här är en scrap i färg och en i svatt/vit som jag gjort i PS







På denna svart/vita bilden har jag även dragit ner kontrasten så att bilden
även ser lite gammal ut. Tilda ser mycket äldre ut på
denna bilden tycker jag.



MSN

Jag har suttit en bra stund på msn så därför har jag inte skrivit något i bloggen. Men i dag har jag inte så mycket att skriva om. Sitter just nu i min soffa och tittar på tv samtidigt som jag har laptoppen i knät. Ska nog gå och göra mig en kopp te för jag fryser så. Sen ska jag ta en sväng med hundarna. Jag lär nog inte krypa ner i snängen än fast än att klockan är så mycket för jag är absolut inte trött^^ Så det blir väl att sätta sig och leka lite med PS :)

Kanske dyker det upp nån scrap bild i natt^^


Princess dress

Jätte söt klänning, hittade den på en sida som heter Elins Moster.
Finns i svart och röd också.



Klicka på bilden för att komma till
sidan.


Me and my dog

Det kommer nog bli en hel del bilder med scrapbooking i bloggen framöver hihi, men jag hoppas ni inte har något emot detta. Jag är som sagt helt ny på detta och har bara haft PS CS4 i två dagar. Men jag har fortfarande mycket mycket kvar att lära ved det gäller scrapbooking i PS. Men det jag allra helst vill lära mig det är redigering av bilder osv och förhoppningsvis bli duktig på det i framtiden :)

Här kommer en till bild på Tindra& mig i svart/vitt.
Bilden är tagen i början av sommaren 09.



Lilla I

Gjorde en liten bild på I också med blå ram, cupcakes, rosetter, hjärtan mm. Men jag måste lära mig hur man förminskar bilder så att dom får plats i olika ramar för här har jag bara klippt bort bakgrunden, vilket gjorde att bilden inte hamnade i mitten. Därför la jag till cupcaksen, brevet och hjärtanen vid sidan om.



Scrap på A



Här är en scrap på lilla A. Jag kom på vad det va som gjorde
bilderna så dåliga/suddiga, de va för att jag inte valde att
spara bilderna i jpeg. Men nu vet jag det :)


Mera Scrap




Jag & Tindra


Saknar Älskling

Jag saknar min älskling jätte mycket. Det känns så konstigt att va ifrån han så länge som fem veckor. Det längsta vi varit ifrån varandra är en vecka. Jag trodde inte att fem veckor skulle va så jobbigt men det börjar kännas lite nu och det är fortfarande 19 dagar kvar tills han kommer hem.




Jag fattar fortfarande inte varför bilderna blir så suddiga när jag väl
lägger upp dom i bloggen då jag bara gjort lite scrapbooking i PS???


Glömde

sorry att ja inte skrivit för än nu, jag har sutttit med PS och helt glömt av bloggen hihi. Jag skriver ju alltid imin blogg när jag vaknar men i dag så satte jag mig vid PS i stället^^ ne såhär får jag inte göra hihi jag får inte glömma av att skriva i bloggen. Men det är vist ganska lätt att glömma av saker och ting då man sitter i PS. Det är så himla roligt att sitta och leka med olika bilder och se vad man kan göra med dom osv.

Något som jag egentligen måste göra som är viktigare än bloggen och PS är plugga. Jag gör verkligen allt annat än pluggar. Det är precis som om jag kommer på massa viktigare saker som egentligen inte är viktigare än skolan. Jag måste försöka sätta mig och plugga minst 3-4 timmar varje dag. Tänk om pluggandet hade varit lika roligt som PS ja då hade det allt gott undan haha, timmarna hade ju bara flugit iväg :)


Svart/vit

Denna svart/vita bilden på Tindra gjorde jag precis nu :) Ville se hur det såg ut med svart/vit. Jag har inte bara ändrat hela bilden till svart/vit utan jag har även ändrat färgerna på blommorna. vissa är lite mer ljusa, vita medans andra är väldigt mörka nästan svarta.

Ja ni ser ju själva på blommorna att dom går i olika
nyanser som svart, vitt & grått^^




PS och scrapbooking är verkligen skit kul :)


Jag har gjort en scrap

Denna bilden hjorde jag nyss i PS. Det är Tindra på kortet och jag har lagt in alla blommor en och en :) Tog ett tag då detta var min första scarp men nu vet jag lite hur scrapbooking fungerar i PS.

Jag valde att lägga blommorna så dom bildade en ram!




Bilden på Tindra är väldigt suddig ser jag nu, vet inte varför den blev det?? I PS så
var bilden mycket mycket bättre hmm.. Jag måste absolut lära mig
att redigera bilder.





Mys Outfit

I dag så valde jag att sätta på mig en mys outfit. Det blev en lång ljusrosa tröja med hög krage och ett par vita mys byxor men dom ser man inte på bilden.



Runt halsen har jag min lilla mobil strumpa (heter det så?)
Den fick jag av min mammi i julklapp och jag
gillar den otroligt mycket^^



Självklart är den rosa också hihi^^ Love Rosa


Bullar

Det blev en smörgås men vet ni vad jag hitta i frysen då... Bullar^^ självklart blev det två bullar med ett kallt glas mjölk till :) Mmm det är så gott med bullar.



Glömde att jag hade fotat en outfit i dag också så jag
tänkte att jag skulle lägga upp den
om en liten liten stund.


PS

Har suttit med PS lite och jag har faktiskt lärt mig ett och annat i dag, jätte kul :) Nu tänkte jag att jag skulle göra mig en smörgås och lite varm choklad sendan ska jag titta lite på tv. Jag vet att jag uppdaterat så himla dåligt dom senaste dagarna men jag har som sagt inte mått så bra. Och att sitta och leka lite med PS har liksom fått mig på andra tankar och timmarna verkligen flyger iväg^^ vilket jag kan tycka är rätt skönt att dom gör just nu, plus att det får mig att känna mig lite bättre faktiskt.

Ne nu måste jag äta något, min mage skriker^^


Nu är jag hemma

Oj vilken tid det tog att komma in till jobbet i dag och lika så hem pga all snö. Kom innanför dörren för ca 10 minuter sedan, slängde mig på tekokaren haha och nu sitter jag i min soffa med tet och två filtar om mig^^ Brrr va jag fryser. Ska sitta i soffan resten av kvällen med mina vovvar :) en innanför tröjan och en vid mina fötter.. kan man ha det goare?? tror inte det hihi^^

Nu ska jag titta lite på teven och bara koppla av.


Såhär mycket snö är det hos mig

Det är helt sjukt va snö det är hos mig. Det har inte varit såhär mycket snö på flera flera år. Jag va tvungen att skotta en väg så att min lilla Tindra kunde gå ut HAHA, Tilda däemot klarade sig själv. Här nedan har jag några bilder som jag tog för en stund sedan då jag va ute och skotta.



Detta är alltså min ena dörr ut min andra dörr är på andra sidan
huset, och hade jag inte haft den andra utgången ja då vet
jag nästan inte hur jag hade kommit ut hehe, titta
här nedan.



Jag fick inte upp dörran mer än såhär HAHA. Det ser kanske inte ut
att va så mycket snö, men bakom dörren så är det desto mer och
det är kramsnö också vilket gör det svårare.



Här är en del av tomten. Här kunde jag inte gå då snön va upp till
låren på mig nästan^^ Alla granarna som ni ser dom är minst två
meter höga, så det är säkert minst 70-80 cm snö här.



Här är ett bord som står utanför mig och här kan ni se
hur mycket snö det kommit bara på bordet.
Då kanske ni kan förstå hur mycket snö
det är hos mig?!

Och vet ni vad det värsta är..Det kommer mer snö, för just nu
så snöar det igen. Men jag hoppas det slutar för jag vill inte
skotta mig ut varje gång jag ska gå ut med Tindra haha.

Vägarna har dom i alla fall skottat så jag kan komma iväg till jobbet.
Vi hörs när jag kommer hem...om jag kommer hem haha ne då
det gör jag hihi^^

KRAM!!


Onsdag

Jag vaknade innan klockan ringde i dag, det är ju helt otroligt med tanke på hur sent jag la mig i går..natt hehe, jaja uppe är jag i alla fall och det är ju huvudsaken. Det första jag gjorde när jag gick upp var att titta hur mucket snö det kommit och det har kommit mycket mera snö. Det blåser fortfarande väldigt mycket ute så snön har liksom lagt sig lite mer på vissa ställen osv, som exempel utanför mitt köksfönster där är snön lika hög som mig haha och jag 161 cm. Men i snitt kan man säga att det är ca 40 cm snö på marken. Alla mina grannar är ut och skottar för fullt, dom är så gulliga att dom skottar lite hos mig med hihi^^ Jag ska strax bege mig ut och hjälpa till jag med men först ska jag drick upp min varma kopp med choklad :)

Hörs innan jag sticker till jobbet.


Snö snö snö

Jag måste bara visa er hur mycket snö det är hos mig. Man ser inte så jätte bra och kanske inte hur mycket snö det kommit men det är minst 30 cm snö hos mig.

Här är några bilder som togs för en stund sedan. Det blåser otroligt mycket så på första bilden
kan man just nu se en bit av min trappa, det kunde men ej förut. Jag kan knappt öppna min
ytterdörr haha, tur att jag har två ingångar så jag kan komma ut i andra
dörren hihi^^




Min gran utanför mig är nästan helt täckt av snö. På första bilden här kan man se att min kruka
som min lysboll står på är nästan helt täckt av snö. Min kruka är 50 cm hög så ni
kanske kan förstå att jag knappt kan få upp dörren.




Kolla in mitt fönster... det är sjukt mycket snö här asså.


Blir galen snart..

Har suttit i flera timmar nu med PS CS4 och jag blir galen snart haha, känns typ som om jag ger upp snart och det har bara gått några timmar sen jag fick det^^ Jag hoppas verkligen att någon jag känner kan PS CS4 och kan hjälpa mig för det känns som om jag inte kommer någon vart själv. Det är ett otroligt svårt program speciellt om man är nybörjare.

Nu är klockan mycket och jag ska strax krypa ner i snängen och försöka sova. Ska jobba i morgon fast det är inte för än vid halv två typ men så som jag vänt på dygnet så lär ju jag va skit trött.

Bjuder på en bild på lilla Tindra :) den är gjord i photoshop alldeles nyss, kan inte låta bli att skratta åt bilden då jag suttit så många timmar med denna bilden och allt jag åstadkommit är det här haha. Vet inte ens vad jag gjorde för att den skulle bli såhär *skratt*



Den blev ju inte ens fin haha..


Photoshop CS4

Sitter med min dator just nu och försöker lära mig Photoshop CS4. Jag är inte så bekant med Photoshop men jag vill väldigt gärna lära mig det :) Det kommer ta väldigt lång tid innan jag lärt mig allt osv men jag hoppas på att kunna bli duktig på det. Jag ska höra mig för lite bland vänner och bekanta om någon kan photoshop. Det hade underlättat så himla mycket. Just nu sitter jag och försöker lära mig PS CS4 på olika internet sidor och videoklipp och det går väl sådär...fattar typ ingenting, men men så småningom så ska väl något fastna hoppas jag :)

Jag kommer säkerligen sitta med PS näst intill varje dag nu hihi^^. Va ute med hundarna för en stund sedan och jag kan ju säga som såhär att det är knappt att man kan va ute hos mig. Det blåser och det snöar som bara den, världens snöstorm är det verkligen. Och min lilla Tindra gillar absolut inte att gå ut, de är knappt att det ens går att gå ute med henne då snön är ca 20 cm hög och närmare 40 cm på vissa ställen och hon är ca 26 cm i mankhöjd. Hon försvinner i snön stackarn.

Nu skriker min mage här efter mat så jag ska gå och göra mig en smörgås eller två. Funderar på om jag ska göra en kopp med varm choklad också :)


Min nya dator

Sitter i soffan med min nya dator :) åhh jag är sååå glad. Mycket på datorn är ganska nytt för mig så i dag tänkte jag ägna mycket tid till att lära känna min nya dator. Bara att sitta och skriva på den just nu känns otroligt konstigt eftersom jag är så van vid min gamla dator^^ Det tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid tangentbordet osv.

Här ser ni min nya och min gamla dator. Den nya till vänster och den gamla till höger. Den nya datorn är också lite mindre än den gamla, min nya dator är 13,3 tum och min gamla är 15,4.




Det blev ingen rosa dator hihi^^ utan en mörkblå ;)
och jag är otroligt nöjd med den!


Hej på er

I dag har jag små plockat lite här hemma, dvs städat lite igen. Sitter just nu i soffan och har precis satt på tven och tänt lite doftljus här hemma..(mysigt) Just nu är det typ världens snöstorm utanför mig, det snöar och blåser som bara den...usch. Min bror ska komma hit i dag också, han kommer väl om ca en halvtimme och med sig har han MIN NYA DATOR :) Åhh jag är så glad just nu, äntligen är den klar och alla program är installerade.

Hörs senare


Nu blir det film

Har suttit på msn och skrivit i ca två timmar med mina vänner... Tiden går verkligen fort när man har roligt hihi^^ Ska strax lägga mig i sängen och titta på Mio min Mio men innan jag sätter på filmen så ska jag ut en snabbis med vovvarna. Ska nog göra mig en lax smörgås sen när jag kommer in :) Min underbara mamma var här förut i dag och med sig hade hon nämligen lax mmm det är så himla gott.


Nu är jag allt lite piggare

Kom upp ur badet för en stund sedan, himla gott och avslappnande va det^^ Har hängt upp lite tvätt också, slängde in en maskin till så just nu sitter jag i min säng med datorn i knät och väntar på att andra tvätten ska bli klar.

Min älskling och jag skrev lite med varandra på msn förut :) blev lite chockad att han helt plötsligt skrev till mig då han aldrig är inne på msn, men det va mysigt. Han berättade att dom har det jätte bra och att han köpt två presenter till mig :) Ska bli spännande och se vad det är när han kommer hem :) Åhhh ja längtar så mycket efter han <3 Men det är många dagar kvar tills jag får träffa han...han kommer hem den 26.

Nu ska jag göra te, hörs om en stund :)


Dax för ett bad

Nu har jag städat lite här hemma, har också slängt in en maskin tvätt och medans jag väntar på att tvätten ska bli klar så tänkte jag ta mig ett varmt gott bad.



Ska också använda mina Healing SPA produkter för andra gången som verkligen gjorde under för min kropp sist^^ Finns att köpa på Hälsokosten.


Love Aquolina

Jag har några av Aquolinas produkter hemma. Bland annat Aquolina Pink Sugar Hårparfym och Aquolina Pink Sugar Sweet Volumizing Lip Gloss. Verligen jätte nöjd med Aquolina^^

Men nu är jag är otroligt sugen på att testa fler Aquolina produkter :)
Aquolinas produkter finns i allt från parfym, bodylotion,
Läppbalsam, shampoo, deo, cool spray etc.

Här nedan är några av Aqulinas produkter som jag vill testa!





Jag köper mina Aquolina produkter
hos Eleven


Måste städa

I dag ska jag försöka städa lite här hemma, mår fortfarande inte ok men städa behövs verkligen. Speciellt om man har två hundar som hårar ner hihi^^. Tittade aldrig på Mio min Mio i går blev så jäkla trött men jag tänkte kanske se på den lite senare i kväll. Nu ska jag först ta en sväng med vildingarna här hemma sedan ska jag sätta igång med städnigen.


Mio min Mio

Jag vet inte hur länge sedan det va sist jag såg Mio min Mio men det är minst 7-8 år sedan om inte mer. Men nu ska jag allt se den^^ har laddat hem den och laddningen blev precis klar :) 

 

Med detta inläget så säger jag godnatt. Efter filmen så ska jag

krypa ner i sängen min och nana.

Natti Natti



Tingeling

Jag giller verkligen tecknade filmer^^ och nu tänkte jag titta på
Tingeling och den förlorade skatten :)



Boot Camp

En film som jag verkligen vill se är Boot Camp. Det är en sann historia
vilket gör filmen ännu mer spännande och förhoppningsvis sevärd.



Wave Maker

Jag är otroligt sugen på att köpa denna vågtången från babyliss.
Har hört att den ska ge fantastiska vågor i håret.
Kostar 1195 kr



Men så hitta jag denna som ganska nyligen kommit
av Björn Axén för 795 kr. Och jag tror nog att
den är minst lika bra. Jag har några av
Björn Axéns produkter och
är väldigt nöjd
med dom.



Hmm... Undra om man ska klicka hem denna???


LA Ink

Sitter just nu i min soffa med en filt om mig och dricker te :) Tittar på LA Ink, gillar verkligen det programmet. Blir så sugen på att göra en tatuering va^^ Men jag ska nog vänta ett tag till, har en tatuering som jag vill göra men jag vill att den ska vara perfekt och just nu så är den inte de. Jag ska rita till lite extra saker som jag vill ha med osv.



Linne med Rosett

Sött långt linne med tryck av en rosett fram
endast 99kr här



Jätte Söta Skor!

Söta skor från H&M med paljetter på
för endast 149kr




Åhh jag vill ha alla tre hihi^^


Tips - Till Naglarna



Med LCN Nail Art Liner är det enkelt och kul att få snygga naglar. Välj själv hur du vill måla naglarna – ett mönster, bokstav eller kanske en blomma? LCN Nail Art Liner finns i massor av färger, med och utan glitter. Välj den eller de färger du gillar bäst! Måla först med det nagellack du önskar som grund och låt det torka. Lek sedan loss med LCN Nail Art Liner och skapa egna, personliga naglar efter humör och tillfälle!


Aroma Remover är en nagellacksremover som skonsamt tar bort nagellack. Är du trött på illaluktande removers är detta en produkt för dig! Aroma Remover doftar gott och finns med en doft av Exotic Fruits eller Strawberry! Välj den doft du gillar bäst!


Nail Cuticle Softener är en praktisk penna som innehåller mjölksyra som mjukar upp nagelbanden och underlättar att skjuta upp dem vid manikyr. Appliceras på nagelbanden med tip-sidan. Låt verka i någon minut och skjut sedan upp nagelbanden med pennans ände. Pennan är enkel att använda och lätt att ha med sig i väskan.


Ni hittar pridukterna om
ni klickar här


Vill du göra fina naglar?

Ja då ska du besöka Välaboden. En fantastisk sida!
Dom har även smink och priserna är väldigt bra :)




Klicka på bilden för att komma dit

P.S (Filmen Up va väldigt bra :) himla söt film och rolig)


Up

Nu ska jag sätta på filmen Up som jag ladda hem i natt.
Hoppas den är bra :)



Mår inte riktikt OK

Jag mår inte så bra i dag, har lite ont i huvudet. Om ja ska va ärlig så har jag inte mått bra på ett par dagar, vet inte vad det är men jag känner mig liksom inte ok. Jag orkar inte plugga, jag orkar inte städa här hemma som jag tänkt att jag skulle gjort ja orkar typ ingenting. Jag vill helst va för mig själv, tror jag behöver det också. Ja vet att det har varit rätt dåligt med uppdatering här i bloggen men de ska bli bättre bara jag får orken tillbaka, men just nu så orkar jag som sagt inte ens sitta vid datorn. Men jag hoppas ni har förståelse för detta, jag ska i alla fall försöka uppdatera minst 3 gånger om dagen fast än att jag inte mår så bra. Men jag lovar när jag är bättre så blir det självklar mer uppdatering :)




Funderar på att dra igång en till tävling
snart igen så håll utkik.


Älskling ringde i dag :)

I natt så har det snöat lite hos mig så nu är det allt vitt på marken igen, men det är väldigt väldigt halt ute. Har varit ute med mina vovvar så dom fått springa av sig lite. När jag kom in för ca en halv timme sedan så ringde älskling :) Dom är just nu på en ö som heter Ko Chang och där har dom snorklat runt lite i vattnet och bara haft det allmänt gott. Om några dagar så ska dom till (ett ställe som jag ej kommer ihåg vad det hette) och simma med delfiner :) Åhh va jag också hade velat göra det. Sååå Avunsjuk!!!

Jag har laddat hem lite filmer nu över natten så jag har något att se på i dag :) älskar verkligen film, är typ världens film nörd haha^^ Nu ska jag göra mig en kopp te för jag fryser så, det är jätte kallt hemma hos mig.


Little Black Book

Tittar just nu på Little Black Book som går på tv6.



Det är en Amerikansk komedi från 2004.

Handling: Stacey Holt, en TV-producent för en pratshow, är förvirrad över varför hennes pojkvän, Derek, aldrig vill prata om sina tidigare förhållanden. Med uppmuntran från sin kvinnliga kollega, går Stacey tillslut igenom hans handdator och hittar alla hans före detta flickvänners namn...och nummer. Hon ringer dem en efter en och planerar att göra intervjuer med dem, för att komma närmre sin kille. Men när hon blir vän med en av de före detta flickvännerna börjar hennes plan att spricka.


Film kväll

Ligger i min soffa och har en film kväll med mina hundar hihi^^ orkar verkligen inte göra nått idag utan jag vill bara koppla av. Orkar inte ens blogga, har inget att blogga om heller och då är det verkligen ingen ide att ens försöka skriva något. Hörs lite senare.


Min Nyårsafton i bilder

Jag åkte hem till min familj vid sex tiden i går kväll och strax
efter att jag kommit så var det dax för trerätters middag:)

Förrätten var hummer med massa gottit i och lite sallad :)




Till huvudrätt blev det oxfile med klyftpotatis, sallad och en underbart
god hemmagjord rödvinsås :)




Efterrätten hade jag gjort^^ supergod hjortronparfe med topping av passionsfrukt
och digistiv kex botten och sedan björbärsmarmelad runt :)




Efter maten blev det familjespel och lite choklad :) Mammi hade tänt lite
mysiga ljus och sa måste jag bara visa er en av dom söta dekorationerna
som satt runt vinglasen, alla hade olika så vi viste vilket glas som var vems.




Efter allt myspys så var klockan nästan tolv och då gick vi ut. Vi tände en brasa utanför
för att det skulle va lite mysigt plus att det gav en väldigt god värme :) Hundarna fick självklart
vara med och det gick hur bra som helst med Tindra hon brydde sig ingenting. Men Tilda hon stack iväg
vid tolvslaget då alla började smälla HAHA. Det är inte det att hon är rädd för raketer/smällare utan
hon blir arg på dom och så vill hon skydda oss. Men efter att vi hämtat henne på grannens tomt typ hihi
så var det dax att öppna champagnen och skåla för ett nytt år :)




Här nedan öppnar vi champagnen, man ser lite dåligt på bilden
men men lite syns i alla fall^^




Försökte fånga några fina raketer på bild men det blev inte så lyckat.
Min kamera är så himla dålig men två st fick jag allt på bild som var rätt ok^^



Det var första gången på 9 år som jag var hemma med familjen och firade nyårsafton och jag
kan säga att det ångrar jag verkligen inte. Vi hade det super mysigt, åt jätte god mat och hade allmänt trevligt.

Hoppas ni också hade en bra nyår!



RSS 2.0