Tips - Till Naglarna



Med LCN Nail Art Liner är det enkelt och kul att få snygga naglar. Välj själv hur du vill måla naglarna – ett mönster, bokstav eller kanske en blomma? LCN Nail Art Liner finns i massor av färger, med och utan glitter. Välj den eller de färger du gillar bäst! Måla först med det nagellack du önskar som grund och låt det torka. Lek sedan loss med LCN Nail Art Liner och skapa egna, personliga naglar efter humör och tillfälle!


Aroma Remover är en nagellacksremover som skonsamt tar bort nagellack. Är du trött på illaluktande removers är detta en produkt för dig! Aroma Remover doftar gott och finns med en doft av Exotic Fruits eller Strawberry! Välj den doft du gillar bäst!


Nail Cuticle Softener är en praktisk penna som innehåller mjölksyra som mjukar upp nagelbanden och underlättar att skjuta upp dem vid manikyr. Appliceras på nagelbanden med tip-sidan. Låt verka i någon minut och skjut sedan upp nagelbanden med pennans ände. Pennan är enkel att använda och lätt att ha med sig i väskan.


Ni hittar pridukterna om
ni klickar här


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag gillar att hålla på med mina naglar och detta va ett jätte bra tips :D dom va inte dyra heller! Tack tack tack så mycket jag ska beställa detta nu hihi

2010-01-03 @ 19:40:39



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0