Jag flyttar i morgon, Yeeey!


Fick precis det glädjande smset om att jag får flytta in i min lägenhet i morgon :) Jag va helt inställd på att jag skulle flytta in på söndag. Åhh va roligt detta ska bli asså. Men shit jag måste ju packa nu och jag har inte packat något HAHA^^ aja det löser sig. Ska in till stan i morgon vid 17:00 tiden och få nycklarna :)


Mini Fish!

Dessa små Mini Fish är verkligen sååå goda, Dom är lätt saltade och kan absolut ersätta en godispåse, i alla fall för mig. Min mamma köpte dom till min brors barn när dom va här och när jag kom hem till mitt hus igen så fanns det en halv burk kvar och jag blev så glad^^ Dom finns att köpa på det flesta matbutikerna och kostar ca 12kr burken.




Michael Jackson lever...

Det är mycket skriverier om att Michael Jackson lever, att han bara fejkade sin egen död för att undkomma sitt kändisskap. Vad ska man tro? jag tror inte att han lever tyvärr, men jag förstår att hans fans vill tro att han lever. Michael va en fantastisk sångare och dansare.

Här nedan är ett litet klipp om att Michael skulle ha tagit någon annans identitet
och alltså fortfarande är vid liv.

VAD TROR DU, LEVER MICHAEL JACKSON?




Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Sitter och väntar på att min Gorby pirog ska bli färfig, är skit hungrig sen ska jag vila en stund framför teven hade jag tänkt, är lite trött faktiskt. Så vi hörs lite senare.


Onsdag

Idag är det onsdag och det betyder som vanligt jobb för mig. Men innan jag åker till jobbet så ska jag åka och handla lite mat med min mamma, har ju inte varit hemma på ett tag så jag behöver införskaffa lite bröd, pålägg och flingor.

I går kväll efter filmen
så fick jag skit ont i huvudet, tog en tablett men den hjälpte inte. Jag fattar inte vad det är asså, har ju haft ont i huvudet rätt ofta nu på sistone. Kanske borde jag gå och kolla upp det? eller så får jag huvudvärk tack vare att jag är så dålig på att få i mig vätska på dagen? Jaja.. nä nu ska jag ge mig hem till min mamma, hoppas ni alla får en fin onsdag :) hörs när jag är hemma från jobbet.


Nej det åskar hos mig :(

Sitter i soffan och tittar på filmen DOA: Dead Or Alive på tv6. Den är rätt bra faktiskt. Det har dragit in ett stort åskväder hos mig just nu, himlen är nästan helt svart hos mig och det blixtrar som bara den. Jäklar vilken smäll det kom nu, shit asså, jag hatar verkligen åska. Jag kanske blir tvungen att stänga av strömmen här hemma :(



Hemma i mitt hus

Nu är jag hemma i mitt hus igen och det känns faktiskt gott. Jag har haft det väldigt trevligt och mysigt dom 10 dagarna som jag va hemma hos min älskling men, borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Har precis placerat mig i soffan och slagit på teven. Har hällt upp lite godis i en skål, så det är vad jag sitter och äter just nu, mums va gott. Men jag funderar på om jag ska hämta lite glass faktiskt :) Tindra är så trött nu va, hon hoppade upp i soffan med en gång när vi kom hem och somna på stört^^ se bild nedan.



Mitt godis








Vilken dag det varit :)

Har precis kommit ur från en go dusch. Gick hem till min kusin förut, vi har ätit god middag tillsammans, det blev vegetarisk mat sedan satte vi oss i solen på hennes uteplats och jäklar va varmt och gott det varit idag. Nu ska jag sätta mig i uterummet här hos min älskling och dricka en kall cola sen ska jag börja packa ihop mina saker här, åker hem till mitt hus ikväll.


Till Hunden




Hos Poshpooches
finns otroligt snygga, söta och fina saker till hunden. Jag har ännu inte beställt något från dom men tro mig, så fort jag får över lite pengar så ska jag införskaffa lite saker till Tindra. Jag är helt fascinerad av deras shop och jag fullkomligt älskar allt dom har^^ Så alla hundägare in och kika hos dom!
Klicka här för att komma dit.


Tisdag

Åh va det är varmt i dag asså. Himlen är klarblå och inte ett moln så långt ögat kan nå. Tindra går här och flämtar, ska nog hälla lite vatten på henne och sen placera henne i skuggan någonstans.

Nu tänkte jag göra lite lunch till mig, sen ska jag lägga mig i en av baden-baden stolarna här igen.
Hoppas solen lyser hos er idag också?


Nu blir det sängen & film

Jag och min kusin åkte iväg för att sola förut vid sex tiden, det va riktigt gott. När vi kom hem så satte vi på en film, vi tittade på 17 again, min kusin hade inte sett den och hon tyckte att den va väldigt rolig, vilket också jag tycker att den är. Efter filmen så satte vi oss och pratade lite och tog en kopp te, himla mysigt.

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min älskling och titta på en film, fast jag tror nog att jag kommer få titta på film själv^^ älskling är jätte trött nu så han kommer nog somna rätt fort. I morgon så har jag inte planerat något, i alla fall inte på dagen, på eftermiddagen någon gång så åker jag nog och solar med min kusin igen och sen på kvällen så åker jag hem till mitt hus igen.


Måndag

Jag har varit iväg hela dagen idag så därför har jag inte skrivit något i bloggen. Kunde ju faktiskt mobilbloggat men jag tänkte aldrig på det då jag va iväg, men men. Har varit i stan idag tillsammans med min kusin och hennes dotter. Vi åkte hem till mitt hus där min bror och hans familj bor för tillfället (dom åker hem i morgon) jag lånade med mig min brors dotter så hon kunde leka med min kusins barn. Vi åkte till stan och tog en fika och köpte glass, sen kom mina vänner ner till stan också och satt med oss en stund, vi hade det himla mysigt :)

Nu är jag hemma i min älskling hus igen
och ska få i mig lite mat strax, sen kommer min kusin hit och hämtar upp mig, vi ska åka och sola någonstans hade vi tänkt.


Ben & Jerry´s och Hot Tub Time Machine

Nu ska vi titta på en komedi film och äta ben & jerry´s. Älskling köpte Cookie Dough till mig och jag blev så himla glad, har nämligen inte smakat på den än men jag har hört att den ska vara riktigt god, så jag ser verkligen fram emot att få sätta skeden i den^^ Till sig själv köpte han New York Super Fudge Chunk. Den är också riktigt god.



Här är trailen till filmen som vi ska se nu.
Hot Tub Time Machine
heter filmen.



Stromae - Alors On Danse

Min älskling åkte precis iväg för att köpa lite Ben & Jerry´s glass, jag bad han köpa Cookie Dough så hoppas dom har den på statoil :)

Denna låten går väldigt ofta hemma hos oss just nu
. Alors On Danse heter låten och själv tycker jag att den är rätt bra :) Va tycker ni om låten?



Blackcurrant

Har precis gjort iordning en god kopp blackcurrant te, nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med älskling och dom andra killarna här i huset och titta lite på tv. Min kusin kommer hit alldeles strax också :)



Hemma

Nu är jag hemma i min älsklings hus igen. Jag har varit iväg hela dagen idag. Först åkte jag och älskling ner till min familj och åt middag tillsammans med dom på resturangen nere vid havet, jag åt en jätte god snitsel med stekt potatis och bearnaisesås. Efter det åkte vi till golfbanan och spelade 9 hål, det va jätte mysigt och vädret va strålande så det va riktigt gott. Nu ska jag gå och göra mig en kopp te sen ska jag placera mig i soffan tillsammans med killarna här i huset och glo på teven en stund


Söndag

Idag lyser solen hos mig och jag vill absolut inte sitta inne. Ska gå ut och busa lite med Tindra på gräsmattan nu tänkte jag, sen får jag se vad jag hittar på för något. Min älskling vill nog spela golf så kanske följer jag med honom till golfbanan eller så ringer jag min kusin och går hem till henne. Filmen Valentine´s Day som jag såg igår va sådär faktiskt, hade nog för höga förväntningar på den filmen.


Valentine´s Day

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och titta på Valentine´s Day. Jag har länge velat se den filmen och nu ska det äntligen bli av :) Har ni sett den? vad tyckte ni om den i sådana fall?



Chips & Dipp

Älskling och jag har placerat oss i soffan nu. Vi har huset för oss själva i kväll. Dom andra två killarna som också bor här är ute och festar. Så ikväll blir det en riktig mys kväll :) Vi har precis gjort iordning dipp och tagit fram chipsen, detta ska vi mumsa på ikväll. Just nu tittar vi på fotboll eller rättare sagt älskling gör det, jag sitter vid datorn. Lite senare blir det nog en film :)



Lördag

Idag har jag inte hunnit skriva något i bloggen, kom precis hem nu. Har varit hos min kusin, vi har suttit ute hela dagen i solen och bara haft det riktigt gott :) Det har verkligen varit helt fantastiskt fint väder hos mig idag.

I går på misdommar så va vi hemma hos några vänner och firade. Vi va ca 20 st och vi hade det sååå himla roligt. Vi åt jätte god mat, självklart blev det sill och potatis, gräddfil och gräslök och ännu mera gott där till :) till efterrätt blev det jordgubbar och grädde/glass. Vi hade poängpromenad som va skit rolig och en massa lekar, vi hade verkligen så roligt :)


Tog ju inte med min kamera igår då jag inte hade så mycket batteri men jag tog bild på min midsommarkrans som jag gjorde igår. Den va lite vissen på kvällen när jag kom hem och några blommor hade ramlat av men jag blev rätt nöjd med den. Rosa och vita blommor fick det bli :)

 



Glad Midsommar



Nu åker jag iväg och firar midsommar tillsammans med några vänner.
Hoppas ni alla får en rolig, fin och mysig midsommar!


Fredag

Jag hade en väldigt mysig kväll igår tillsammans med min kusin :) Vi satt först ut i uterummet här och drack te och pratade gamla minnen sen gick vi in och tittade på Avatar, såg den häromdagen men min kusin ville gärna se den då hon inte sett den och hon tyckte att den va jätte bra. Klockan va över tre inatt när hon gick hem.

Har sovit i min älsklings hus själv inatt
. Lite läskigt va det allt måste jag säga då huset är så stort^^ Men jag har sovit gott inatt ändå. Idag kommer min älskling hem från Frankrike, han landar här i Sverige vid halv 2 tiden. En av killarna här i huset ska då åka och hämta honom. Åh va jag har saknat honom :) ska pussa och krama ihjäl honom när han kommer hit^^

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta lite lunch och efter det ska jag börja göra iordning mig. Vi ska hem till ett par vänner idag och fira midsommar, Tindra följer också med och firar midsommar med oss :) Jag tänkte att jag skulle tagit med min systemkamera dit vi ska idag men batteriet är snart slut och jag har ingen laddare, glömde den hemma hos mig och jag hinner inte åka och hämta den idag :(


Hemma

Nu är jag hemma i min älskling hus igen. Jag har haft en jätte rolig och mysig dag idag med min familj. Vi har grillat och ätit tårta :) Glömde min kamera hemma, så jäkla synd för jag hade verkligen velat förevigat denna dag. Men , men inte mycket att göra åt.

Min kusin följde med mig hem nu också
, vi tänkte sätta oss i uterummet här och dricka te sen blir det nog att slå på en film :)


Idag blir en mysig dag :)

Jag håller på att göra iordning mig nu. Klockan tre ska jag befinna mig hos min kusin. Vi ska ha en familjemiddag där idag. Min pappa hans tjej, min bror med familj, min faster och mina kusiner kommer att vara där. Kommer bli jätte mysigt, de va längesedan som just den delen av min släkt va samlad och åt tillsammans.

Hoppas ni alla får en fin torsdag så hörs vi när jag är hemma igen


Muffins & mjölk :)

Nu har jag myst ner mig i sängen med morotsmuffins och mjölk, mums va gottit :) Tindra har krypit under täcket och lagt sig gott^^ se bild nedan. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken film jag vill se, får nog fundera ett litet tag till. Mina vänner som åkte till hamnkrogen för bara en liten stund sedan kom precis tillbaka^^ tydligen så hade dom stängt hamnkrogen av någon anledning :S




Edward Maya - Sterio Love

Nu har några tagit taxi till hamnkrogen som det heter, min kusin och en av killarna här i huset stannade kvar här med mig. Dom har 29:an på hamnkrogen idag så det blir nog en hel del öl för dom andra ikväll skulle jag tro^^ Sitter och lyssnar på denna låten nedan just nu medans jag funderar på vilken film jag ska titta på.



Just nu

Min kusin har precis kommit hit + några vänner. Vi eller dom rättare sagt sitter och dricker lite (inte jag) dom ska sedan gå ut. Själv tänker jag stanna hemma för jag är så trött idag. Känner inte för att dricka på en onsdag heller. Så när dom drar ut så blir det bara jag och Tindra. Tänkte då mysa ner mig i sängen och titta på film :) Såg ju första Harry Potter filmen förut så kanske blir det tvåan sen. Nä nu ska jag gå ut till dom andra och vara lite social, hörs lite senare.


Söta toppar & mysiga cardigans

Åh jag vill ha... Riktigt söta basic toppar från ONLY för bara 99 kr, finns i färgerna vit, nude och svart. Och två mysiga cardigans i färgerna ljus grå och mörk grå från OBJECT.

klicka på respektive bild för att se topparna/cardiganen lite bättre.





Hemma

Nu är jag hemma i min älsklings hus igen. Jag är jäkligt hungrig nu så jag tänkte göra iordning lite mat. Sen ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Funderar på att se Harry Potter faktiskt, va ett tag sedan som jag såg någon av dom filmerna.


Onsdag

Jag somnade väldigt sent i går eller inatt kanske jag ska säga^^ klockan va över tre. Så jag är lite trött idag igen. Filmen The Human Centipede som vi såg i går va verkligen dålig, jag trode faktiskt att den skulle va bättre men det var den som sagt ej.

Idag så är det ju onsdag också och det betyder jobb för mig. Min mamma kommer strax hit och hämtar upp mig. Men nu måste jag gå ut med Tindra, hon står här och gnyr lite. Hoppas ni alla får en fin onsdag. Hörs när jag är hemma igen.


Nu blir det film

Nu ska jag och killarna här i huset + min kusin mysa ner oss i soffan och titta på film. Vi ska se The Human Centipede. Jag och älskling började se den får några dagar sedan men vi såg bara lite i början på filmen, vi va så trötta. Men nu ska jag äntligen få se klart den. Har hört både bra och dåliga saker om filmen. Har ni sett den?

Vet att jag lagt upp trailen här i bloggen innan men
jag slänger upp den här igen.




Hemma

Nu är jag hemma i min älskling hus igen. Jag har haft en jätte mysig dag idag. Har pussat, kramat och lekt med min brors underbara barn. Vi åt också en jätte god middag. Min mamma hade gjort kalkon, potatis och sås, älskar när min mamma lagar den maten :) Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och titta på teven tillsammans med killarna här.

Detta åt vi idag



Tisdag

Idag är jag trött, satt ju och titta på Avatar i går kväll. Men så efter en stund så hände det något med filmen, den började hacka och ha sig så det tog ett bra tag innan vi fick igång filmen igen, så klockan va närmare 3 i natt när filmen va slut. Efter filmen så kunde jag inte somna. Gick sedan upp halv 8 i morse och tog en promenad med Tindra. När jag kom tillbaka så åt jag frukost och sedan så somnade jag^^ Om en liten stund så kommer min bror och hämtar mig. Jag ska hem till mamma för att äta familjemiddag, ska bli jätte mysigt. Vet inte när jag kommer hem men vi ska i alla fall äta vid 17:00 tiden så kanske är jag hemma vid 20:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin tisdag.

Här är en låt som går rätt ofta hemma hos oss just nu^^
lyssna på den, den är faktist bra^^




En av mina favorit filmer & en massa godis

Har precis kommit in från en promenad med Tindra. Det är riktigt gott väder nu ikväll, hade bara en tunn tröja på mig och jag frös inte en sekund. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på Avatar. Har sett den 3-4 gånger nu tror jag, men den är ju så bra^^ Min stora godispåse som jag köpte idag följer också med till sängen, MUMS :)



MITT GOA GODIIIIIS^^



Chewbacca & Tindra

Chewbacca eller Choi som vi kallar henne är min älsklings mammas katt. Vi passar Choi medans hon är i Frankrike. Korten nedan tog jag bara för en liten stund sedan. Det är första gången som Tindra och Choi träffas. Det är lite stelt mellan dom men annars så funkar dom jätte bra ihop :) Just nu sitter jag, Tindra och Choi i soffan och myser.

Choi har så himla fina ögon och hon är så snäll och go.
Hon är en helt underbar katt :)




Här nedan är första mötet mellen dom, Tindra va den som va mest rädd.
Hon försöker gömma sig bakom mig^^





Färsk pasta med citron

Killarna blev jätte glada när dom kom hem och såg att jag hade bakat :) Vi har precis lagat lite mat här, färsk citron pasta och köttfärssås blev det. Har aldrig ätit citron pasta förut och det va faktiskt gott och det kändes väldigt fräscht. Efter maten blir det morotsmuffins som efterrätt :)




Underbart Goda Muffins!



Nu är hälften av muffinsen klara, resten står i ugnen just nu. Åhh det luktar ljuvligt gott här.
Tänk om ni kunde känna den goda doften av mina nybakta morotsmuffins^^



Hemma

Nu är jag hemma i min älsklings hus igen, eller a jag har varit hemma ett tag. Har varit i stan och handlat lite mat och gjort lite andra ärenden. Köpte även ingredienser till att baka morotsmuffins till mig och killarna här i huset, tror dom kommer bli väldigt glada när dom kommer hem om en stund och ser att jag bakat :) Nä nu måste jag fortsätta med mina muffins.


Dagens Outfit

Nu sticker jag in till stan. Fick lite brådis här nu, så dagens outfit bild blev inte så bra. Ser ni Tindra? hon fick också va med på ett litet hörn^^ Hoppas ni alla får en fin måndag, hörs när jag är hemma igen.



Underbara klänningar

Jätte söta och fina klänningar med underbara ryggar. Klicka på respektive bild för att se klänningen
lite bättre, eller varför inte klicka hem en?! Dom alla ligger under 500 lappen :)



Till din kropp


Dessa tre body smoothie från Moyana Corigan verkar ju helt fantastiska :) Jag föll pladask för Blue Cotton Candy med den söta godisdoften. Ni hittar dessa body smoothie´s om ni klickar här (scrolla ner lite på sidan så ser ni dom) Dom finns också i duschkrämer :)


Måndag

Godmorgon! Har varit vaken sedan klockan halv åtta. Killarna här i huset skulle åka till jobbet då och dom va ju inte direkt tysta om man säger så^^ Men vi la oss faktiskt tidigt igår så jag känner mig ändå utvilad. Efter tacosen igår kväll så satte jag på filmen Madagascar 2, och efter den så va jag så jäkla trött att jag gick och la mig, lika så killarna.

Idag ska jag åka in till stan en stund
, ska göra lite viktiga ärenden. Efter stan så kanske jag åker hem till mig för att hälsa på min bror och hans familj (dom bor ju just nu i mitt hus) men jag får se vad jag hinner. Vet inte riktigt när jag åker in til stan men kanske blir det runt tolv tiden.


Mätt & belåten

Shit va jag är mätt nu asså, jag va så jäkla hungrig att jag verkligen slängde i mig tacosen, aj min mage^^ Men det va gott :) Nu sitter vi i soffan och vilar våra fulla magar. Vi funderar på om vi ska ta och titta på en film men vi vet inte vilken vi ska se. Själv är jag sugen på en rolig komedi film :)




Lillskruttan är trött

Jag och killarna har nu börjat göra tacos. Är så jäkla hungrig nu va^^ Och min lillskrutta Tindra försvann plötsligt från köket så jag gick och letade efter henne och fann henne i min älsklings säng, hon va så trött att hon gick och la sig och sov. Annars brukar hon alltid vara med i köket och hoppas på att det ska ramla ner något gott på golvet^^

Här ligger hon i älskling säng och sover så sött



Tacos

Jag och killarna här i huset bestämde att vi skulle ha en mysig tacos kväll ikväll. Så vi drog iväg och inhandlade detta nedan. Om en liten stund ska vi börja tillaga tacosen :) Gud så gott det ska bli, va alldeles för längesedan som jag åt tacos.



Nu har min älskling åkt till Frankrike

Nu har min älskling åkt till flygplatsen och om bara några timmar så kommer han att befinna sig i underbara Frankrike. Han ska vara där i 5 dagar så det är inte så länge, han kommer hem på fredag igen. Men jag kommer att sakna honom sååå mycket. Min älskling ska besöka Fayence i Frankrike, samma ställe som jag och han besökte sommaren 07. Det är helt underbart vackert där.

Här nedan följer lite bilder på mig och älskling
sist vi va i Frankrike












Hemma hos älsklingen

Jag är nu hemma hos min älskling. Min bror och hans familj kom hem till mig vid fem tiden i dag och klockan halv åtta kom min älskling och hämtade mig. Vi åkte och köpte pizza sen åkte vi hem till honom och just nu sitter jag i soffan och tittar på fotboll eller a älsklingen tittar själv sitter jag vid datorn istället :) Jo förresten... Victorias och Daniels bröllop va ju jätte fint och va fin Victoria va :) Titta ni på bröllopet?

Min kusin kommer hit om en liten stund också
vi ska ta en kopp te tillsammans och bara sitta och mysa och prata i uterummet här. Är rätt så trött så ikväll blir det nog tidig sänggång. Älsklingen åker ju till Frankrike i morgon klockan ett också, åhh va jag kommer sakna honom men han är bara borta i fem dagar så det är ganska lugnt^^


Det Kungliga Bröllopet

Idag är ju faktiskt en mycket speciell och historisk dag. För idag den 19 Juni så gifter ju sig våran kronprinsessa Victoria och Daniel Westling sig. Klockan 15:30 börjar vigseln. Själv har jag på teven här hemma och följer bröllopet. Jag tycker att det ska bli jätte kul att se hur Victoria ser ut, hon kommer säkert ha en fantastisk klänning på sig. Jag önskar dom all lycka i framtiden.



Lördag

I går va det verkligen dålig uppdatering. Mobilbloggade igår men det kom visst inte fram :( Städade som sagt större delen av dagen igår men vid åtta tiden på kvällen så kom min älskling och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och där satt vi och drack lite. Vid elva tiden så gick vi ut och vi hade väldigt trevligt och roligt :) Vid halv två tiden inatt så tog vi taxi hem.

Just nu håller jag på att städa det sista
innan min bror och hans familj kommer. Dom ska vara här i 10 dagar och dom ska då få låna mitt hus. Själv ska jag sova hos min älskling. Det tråkiga med att sova hos min älskling är att jag kommer att få vara utan honom i fem dagar. Min älskling åker nämligen till Frankrike i morgon. Men jag kommer inte att vara helt ensam i hans hus utan älskling två kompisar bor ju också där så vi kommer nog ha roligt :)

Nä nu måste jag fortsätta med städningen.



Fredag - städar

Jag håller på att städa för fullt här hemma. Har slängt in en maskin tvätt och tänkte nu ta en liten pause från städandet. Shit va jag har mycket kvar att städa^^ men jag måste bara hinna färdigt tills ikväll. Jag kommer antagligen hålla på med städningen hela dagen så idag hamnar bloggen lite åt sidan. Men förhoppningsvis får jag lite tid till bloggen ikväll. Hoppas ni alla får en fin fredag :)

Här har ni mig idag HAHA^^



Jäkla tvättmaskin

Filmen daybreakers va sådär, helt ok film att se på men jag förväntade mig så mycket mer av filmen. Nu har min älskling krypit ner i sängen för att sova, han ska jobba tidigt i morgon. Själv sitter jag och väntar på att min maskin tvätt ska bli klar. Det måste vara något fel på min tvättmaskin för jag har nu centrifugerat tvätten två gånger och tvätten är fortfarande pissevåt när jag ska ta ut den^^ aja jag får hoppas på att detta blir sista gången jag behöver centrifugera och att tvätten är som den ska vara nästa gång jag går till tvättstugan. Efter att jag hängt upp tvätten så blir det sängen för mig med, ska försöka att gå upp i rimlig tid i morgon och sätta igång med städningen här hemma.


Daybreakers

Daybreakers heter filmen som jag och älskling tänkte titta på nu. Det är en vampyrfilm och jag har hört att den ska vara bra, så hoppas den är det nu :)

 



Nu orkar jag inte städa mer

Jag har nu städat lite här hemma. Har precis slängt in en maskin tvätt och satt på diskmaskinen också. Nu orkar jag inte städa mer idag utan får ta det sista i morgon istället. Det är också sista dagen för mig att städa i morgon för på lördag kommer ju min bror och hans familj hem till mig och ska bo här i några dagar.

Min älskling kom precis hit han hade köpt med sig lite gott och hyrt film, slänger upp en trailer till filmen om en liten stund. Tindra ligger just nu här i soffan och är lite smått trött, se bild nedan.



Jäkla internet

Mitt internet har inte funkat för än nu, behöver jag ens säga att jag är lite smått trött på tre? Det va faktiskt ett tag sedan som mitt internet krånglade så jag har liksom typ kännt på mig att detta skulle hända^^ Men jag hoppas inte att det ska krångla mer och att jag kan hålla mig uppkopplad.



Jag har städat lite här hemma sen förra inlägget men jag har fortfarande mycket städning kvar. Min bror och hans familj kommer nämligen till mig på lördag och då ska dom få låna/bo i mitt hus i 10 dagar så därför måste jag städa. Vill ju att det ska vara fint här när dom och barnen kommer :) Själv så ska jag bo hos min kille.


Torsdag

Idag har jag gått och plockat lite här hemma men inte mycket^^ jag har varit så seg idag. Sitter just nu och tittar på Jims Värld på tv6, älskar den serien. Tänkte ta och städa lite mer lite senare idag för just nu orkar jag inte. Nu piper Tindra här hemma, hon vill ut så jag får gå ut med henne nu. Hörs senare.


En jätte rolig kväll

Nu är jag och min kusin hemma från krogen. Vi har haft en helt fantastisk kväll ikväll. Live bandet va skit bra och lika så ölen haha, det blev också några drinkar som va riktigt, riktigt goda. Vi har precis ätit lite natta mat, vi gjorde varma mackor i ugnen, mums va gott det va. Nu ligger vi i sängen här hos mig och ska strax släcka lampan. I morgon ska jag banne mig ta och städa här hemma, tvätta behöver jag också göra.


Ner till krogen

Det blir inte något städande för mig idag heller. Jag och min kusin ska ner till krogen här vid havet hos mig och lyssna på live band och kanske ta en öl eller två, kommer nog bli jätte mysigt :) Hörs senare när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin onsdag kväll.


Herre gud vilken dag^^

Äntligen hemma. Gud vilken jobbig dag jag haft i dag^^ Slutade jobbet halv fyra, tanken va att min kusin skulle komma och hämta upp mig på jobbet då men hon va fast i ett möte så jag åkte bort till stationen med en jobbarkompis för att ta bussen hem. När jag väl ska gå på bussen så ser jag att jag glömt mitt busskort, jäkla skit, aja men jag ringer Angelica och går hem till henne tänkte jag men då va hon inte hemma. Ringde Camilla men hon va inte heller hemma. Jag hade inga pengar och knappt några pengar kvar på mobilen så jag gick runt i stan i två timmar hungrig och utan jacka och frös och tänkte på hur fan jag skulle komma hem^^ men så ringer min kusin och säger att hon va klar och att hon kommer och hämtar upp mig, åh vilken lycka haha jag kom hem^^ Så nu har jag landat i soffan här hemma men jag ska strax stätta igång med städningen.


Sovit dåligt inatt

Idag är det onsdag och det betyder jobb för mig. Känner att jag är påväg att bli sjuk :( har sovit jätte dåligt inatt. Vaknade flera gånger inatt av att jag var jätte täppt i näsan och i morse när jag vaknade så kände ja att jag hade lite ont i halsen. Ska nog åka förbi apoteket innan jobbet idag och köpa nässpray. Det värsta jag vet är att vakna mitt i natten och inte kunna andas genom näsan ordentligt, så nässpray är ett måste just nu. När jag kommer hem så ska jag försöka tvätta och städa lite... usch så tråkigt, men jag måste. Hoppas ni alla får en fin onsdag :)


Tindra

Just nu ligger Tindra har i soffan och myser med mig. Jag tittar på filmen Mumien på tv6. Det va väldigt längesedan som jag såg den filmen så det va kul att den gick nu ikväll :)



Söta Halsband

B&F har som vanligt en massa söta halsband och dom är inte så farligt dyra heller vilket jag gillar. Här nedan har jag samlat ihop 6st söta halsband som gärna hade fått pryda min hals :)




Vacker blomma

Måste bara visa er^^ Tog en så fin bild på en blomma i min rabatt idag. Nu vet inte jag om jag använde rätt inställningar på min kamera men jag tyckte att den blev bra ändå :) Jag är ju fortfarande nybörjare när det kommer till fotografering men jag lär mig nya saker hela tiden och det är så himla kul att fota :) Kameran som jag fotar med är en Nikon D5000.



Bildbomb på hundarna

Det har varit dålig uppdatering i bloggen idag men jag har ej varit hemma något. Tänkte ju att jag skulle tvättat och städat lite här hemma idag men så blev det inte. Det blev så fint väder så jag bestämde mig för att gå hem till min mamma och där har jag varit hela dagen. Hundarna har fått sprina på gräsmattan som vanligt och här kommer en massa bilder på mina två hjärtan :)

TINDRA



TILDA









Tisdag

Idag har jag varit riktigt trött. Allt började i morse klockan 06:00 då älsklings klocka ringde. Den ringde och ringde och jag fatta inte varför han inte stängde av den. Jag sa till han att stänga av klockan men då svarade han - jag kan inte stänga av den, Vadå kan inte svarar jag, varför kan du inte det? Klockan har åkt ner mellan sängen och jag når den inte. Så jag kliver upp ur sängen för att hjälpa honom men vad ser jag då^^ Jo älskling har lyft ur hela ena 90 sängen ur sängstommen HAHA^^ jag frågade varför han gjorde så när han bara kunde krypit under sängen, då svarade han att han visste inte varför han gjorde så^^ han va nog så trött i morse att han inte riktigt visste vad han gjorde^^ Men så började det jobbiga sen..... att få i sängen igen och det va inte det lättaste, vi höll på i 20 minuter innan vi fick sängen på plats haha.

Sen va ju jag klarvaken så jag kunde inte somna om
så då satte jag på en film, (älskling åkte till jobbet). Efter filmen så kände jag mig lite trött igen och tillslut så somnade jag. Håller just nu på att städa här hemma och packa lite saker, flyttar ju ganska så snart :) Min bror och hans familj kommer också hit den 19 juni (har jag för mig att dom skulle komma) och då ska dom få bo i mitt hus till den 29 juni. Så jag håller på att städa ordentligt här hemma nu. Åhh måste tvätta också, har hur mycket tvätt som helst.


Tilda & Tindra

Här kommer lite mer bilder på Tilda och Tindra som jag tog förut idag när jag va hemma hos min mamma. Vi hade en helt fantastisk dag. Vi fikade även ute i solen och det va himla mysigt och gott :)

TILDA



TINDRA








<3 Åh mina fina tjejer, va jag älskar er <3



Tindra attackerade sopborsten förut idag då min
mamma skulle sopa haha^^
hon gillar inte den.




Hemma från golfbanan

Nu är jag hemma och gud så gott. Jag älsklingen och Tindra gick 9 håls banan idag. Tindra ville springa efter golfbollen hela tiden^^ Vi åt också jätte god mat på resturangen vid golfbanan, vi beställde in två stycken pasta/kyckling. Nu är jag både mätt och trött men jag tänkte ladda upp lite mer bilder på Tilda och Tindra som jag tog förut idag och visa er :)

Jag och älsklingen vid golfbanan idag HAHA^^



Mina fina ögonstenar

Nu är jag hemma hos mig igen. Har varit hemma hos min mamma och hälsat på henne och så självklart min ena ögonsten Tilda :) Vi har varit ute hela eftermiddagen och det har varit jätte härligt. Tog jätte mycket bilder på mina vovvar men just nu hinner jag inte visa så många då jag nu ska hoppa in i duschen en snabbis sen så kommer min älskling och hämtar mig och Tindra, vi ska till golfbanan och spela lite sen blir det nog en fika också :)

Här är tre bilder som jag tog idag på mina ögonstenar :)

TINDRA



TINDRA & TILDA




TILDA



Måndag

Sitter i soffan och tittar på tv men det går inte något bra alls på teven just nu. Funderar på om jag ska ta och promenera bort till min mamma och hälsa på henne och min älskade Tilda en stund. Min Nikon är precis färdigladdad också så den åker allt med, hoppas jag kan ta några fina bilder på Tilda och Tindra :) Fick precis ett sms av min älskling nu han undrar om jag vill följa med och spela golf lite senare och ta en fika, tror nog att jag gör det faktiskt :) Men nu ska jag hem till mamma och Tilda en stund.

Hörs lite senare och förhoppningsvis med lite
bilder på hundarna :)


Min Lägenhet

Har suttit och målat min lägenhet i både Paint och PS. Men jag tror faktiskt att jag glömt måla dit två eller tre garderober, hmm jag har för mig att det var några mer och så glömde jag måla dit en tvättmaskin på toan^^ Men men skit samma, såhär ser min lilla etta ut i alla fall. Jag har tillgång till lägenheten den 4 juli. Åhh va jag längtar :)

 

 

FB = Fransk balkong

F = Fönster

KF = Kyl och Frys

DH = Diskho

S = Spis

G = Garderob



Muffins

Här är muffinsen som jag och min kusin bakade igår. Vi gjorde chokladmuffins men tre ut av dom blev rosa då vi hällde i lite karamellfärg^^ Det syns inte att dom är så rosa men inuti blev dom jätte rosa och det är dom som har strössel på sig som har karamellfärg i sig. Supergoda blev dom :) Ska faktiskt gå och ta mig en nu för jag blev allt lite sugen. Håller på att måla min lägenhet också så ni får strax se hur den ser ut.



Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Är riktigt trött nu så det ska bli skönt att lägga sig på soffan och titta på filmen Hairspray på tv4. Va ju som sagt och tittade på min lägenhet i stan idag och den va verkligen jätte mysig. Liten men det är ju bara en etta men den kommer duga alldeles utmärkt till mig just nu. Jag kommer att göra det jätte mysigt och fint där :) Tänkte försöka rita upp lägenheten i PS men jag vet inte om jag kommer lyckas så bra^^ så vi får se om det dyker upp en ritning på lägenheten lite senare.

Handlade lite mat på vägen hem också
och fick med mig lite kamben och potatissallad hem.
Mycket gott ska det bli att mumsa i sig detta nu :)



Hemma

Nu är jag hemma hos mig igen. Älsklingen släppte precis av mig här. Jag ska nu hoppa in i duschen sen ska jag göra iordning mig lite snabbt för klockan halv fem ska jag åka in till stan och titta på min lägenhet :) Åhh det ska bli så kuuul. Ska ta och mäta lite av mina möbler här hemma också så jag vet på ett ungefär vad jag kommer att få plats med i min lilla etta. Hörs när jag är hemma igen.


Hemma hos älsklingen

Befinner mig just nu hemma hos min älskling. Vi ska strax titta på film här. Under dagen idag så kom ju min kusin hem till mig och vi bakade muffins som blev super goda, tror jag tog kort på dom, kan lägga upp bild imorgon. Har varit väldigt seg idag och inte känt mig så bra, känner mig fortfarande inte bra men i morgon hoppas jag på att jag ska må bättre. Ska ju åka och titta på min lägenhet i morgon ockå så det ska bli kul :)



Lördag

Idag har jag inte gjort något, har bara varit hemma och slappat. Känner mig inte så bra, har ont i kroppen och känner mig hur seg som helst. Men jag tänkte ta en tablett nu och så får jag hoppas på att jag mår lite bättre sedan. Min kusin är påväg hem till mig nu, vi ska ta en fika och köta lite om vad vi ska göra ikväll. Vi tänkte nämligen gå ner till baren vid havet här hos mig ikväll och fira att jag fått en lägenhet :) Min älskling och några vänner kommer också komma hem till mig senare ikväll. Det blir nog inte så mycket bloggande idag. Tänkte städa lite nu och sen ska jag lägga mig i ett gottit bad.


Helt överkörd^^

Det har verkligen varit dålig uppdatering idag. Men jag har ju som sagt jobbat natten i går och sovit till och från hela dagen idag. Min kropp och mitt huvud mår verkligen skit, usch asså jag känner mig helt överkörd haha^^ Jag tänkte nu kika in på tv6 play och titta på Vampire Diaries, missade ju det i torsdags pga att jag jobbade. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon.


Mitt internet har inte funkat

Mitt internet har inte funkat idag, men nu funkar det. Det har ioförsig inte gjort så mycket då jag inte mått så bra idag. Jobbade ju natten i går så nästan hela dagen idag har gått åt till att sova. Har väldigt ont i huvudet och känner mig frusen, känns nästan som om jag är påväg att bli sjuk, men hoppas inte det. Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på tv och vila mitt huvud.


Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från att ha jobbat natten. Och jag höll mig allt vaken hela natten utan problem. Och jag hade verkligen sååå roligt. Det roliga med att jobba natten i natt va att den ena sjuksköterskan som jag gick bredvid med va den sjuksköterskan som tog hand om mig för 10 år sedan då jag insjuknade i diabetes. Och det va så himla kul att träffa henne och lika så hon tyckte det va otroligt roligt att träffa mig. Vi satt och pratade gamla minnen och hon berättade hela historien om när jag insjuknade i diabetes för dom andra sjuksköterskorna som vi också jobbade med. Jag har inte så jätte klara minnen av den tiden då jag insjuknade pga att jag va så himla dålig men hon som jag jobbade med inatt kom mycket väl ihåg mig, så jag tyckte det va jätte intressant att lyssna på vad hon hade att säga om mig.

Slutade klockan 07:00 i morse
och skulle egentligen väntat på stationen i två timmar på min buss men när jag kom till stationen så gick det en buss 07:15 fast den gick inte hela vägen hem till mig men min mamma va så gullig att hon åkte och hämtade mig vid den busshållplatsen. Så jag är så glad att jag inte behövde vänta på stationen i två timmar.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, är jätte trött nu så vi hörs
någon gång senare idag. Hoppas ni alla får en fin dag.


Nu sticker jag till jobbet

Nu åker jag in och jobbar natten. Åhh herre gud hur ska jag klara av att hålla mig vaken ända till klockan 08:00 i morgon bitti. Önska mig lycka till^^ Hoppas ni alla får en fin torsdag kväll.


Hugo Woman



Jag älskar verkligen denna parfymen. Den luktar så otroligt gott. Den beskrivs som
en doft av vattenlilja, äpple och persika med toner av frisk havsluft.

269 kr för 40ml HÄR
309 kr för 75ml HÄR
419 kr för 125ml HÄR


Kilklacksandaler

Riktigt snygga kilklacksandaler i fem härliga färger. Detaljer med nitar och paljetter.
Endast 349 kr HÄR.



Fina linnen

Superfina linnen!! Den röd/vit randiga finns även i grått, klicka här för att komma till linnet. Och de vita cupcake linnet finns även i rosa, klicka här för att komma till linnet.



Torsdag

Jag lyckades faktiskt hålla mig vaken lite till igår. Skrev sista inlägget vid 04:00 men så när jag gick ut med Tindra så blev jag lite piggare så jag höll mig vaken ända till 06:30 i morse. Jag vaknade för ca en timma sedan och sitter just nu i soffan och dricker te. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig vaken nu när jag ska jobba i natt. Det kommer nog bli tufft men jag får väl hälla i mig en massa kaffe^^


Trött... ja det är bara förnamnet

Åh herre gud jag fattar inte att jag lyckats hålla mig vaken ända tills nu. Gick ju upp klockan 08:00 på onsdag morgon och jag har inte sovit något, jag har alltså varit vaken i 20 timmar nu, Tröttheten kom för många timmar sedan men jag har lyckats hålla mig vaken genom att titta på Teen CribsMtv. Men nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen^^ så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Men först en snabbis ut med lillskruttan. Jag hoppas att jag kommer få sova många timmar nu eftersom att jag ska jobba torsdag natt.


Har inte sovit något

Jag har inte kunnat sova något^^ Tror att det helt klart beror på att jag är så jäkla glad över lägenheten :) Tänkte ju ställt klockan på 02:00 nu inatt och sedan titta på film fram till morgonen men så blev det ju ej. Klockan är ju som sagt snart två och jag har inte sovit en blund. Har pratat i telefon i två timmar nu med min mami, vi har pratat mycket om lägenheten och hur bra detta verkligen kommer bli för mig. Allt kommer verkligen bli så mycket bättre och lättare.

Jag ska redan nu på söndag åka och titta på lägenheten och behöver jag säga att jag längtar^^ Åhh det ska bli sååå kuuul :) Jag vet att det lägenhetshuset som jag ska flytta in i är rätt gammalt så jag har inga höga förväntningar på lägenheten. Tror säkert att det kommer se gammalt ut, typ gamla köksluckor, dörrar osv. Men va gör det , jag kommer att göra min lilla etta hur mysig som helst :)


Telefonen har gått varm här hemma

Jag va ju bara tvungen att berätta nyheten till alla mina vänner. Kan knappt fatta att jag äntligen ska få flytta in till stan igen, Åhh jag är så glad :) Nu tänkte jag faktiskt försöka lägga mig och sova en stund. Ska ju jobba natten i morgon så jag ska försöka vända på dygnet i natt. Ska ställa klockan på 02:00 i natt och gå upp och titta på film och försöka hålla mig vaken så länge jag bara kan.

Kanske blir det lite kul bloggande inatt. Måste ju sysselsätta mig med något. Nä nu ska jag kila ut med Tindra en snabbis sen ska jag försöka sova några timmar.


JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD



Jag fick precis det glädjande samtalet om att jag har fått en lägenhet i stan, jag är så jävla glad just nu :) Lägenheten ligger mitt i stan så jag kommer ha nära till precis allt, matbutiken, jobbet, mina vänner, krogen ja allt :) Det är en etta men jag kommer ju inte bo där hela tiden (vill ha en större lägenhet, helst en tvåa), och tanken är att jag ska köpa mig en lägenhet senare. Men just nu så duger ettan alldeles utmärkt. Jag har tillträde till lägenheten i början av juli så det är lite drygt en månad kvar tills jag flyttar.

Huset som jag bor i just nu är jätte fint och jag kommer verkligen sakna det, har jätte stor tomt som hundarna kan springa på, sen bor jag väldigt nära min mamma också. Men det jag inte velat berätta här i bloggen är att jag inte längre kan bo i detta huset då hyresvärden har andra planer för mitt hus. För ca två månader sedan fick jag reda på att jag va tvungen att flytta ut den sista maj. Men jag hade ju då ingen stans att ta vägen så hyresvärden sa att jag kunde bo här ett litet tag till bara. Jag har sökt och sökt efter lägenheter men inte fått något men så idag fick jag en och jag skiter i hur den ettan ser ut om den så är jätte jätte liten eller väldigt gammal. Jag måste ju ha någon stans att bo. Självklart så fick jag bo hos min älskling om jag nu inte hade fått denna lägenheten som jag fick idag men det hade blivit jobbig då han bor ännu längre ut på landet och jag har inget körkort så jag hade verkligen blivit låst där ute hos honom. Bussarna går inte så ofta hemma hos min älskling heller. Men nu har jag fått en lägenhet så nu kan jag släppa min oro och den stora klumpen i magen som jag haft väldigt länge nu.

Det tråkiga med att flytta in till stan nu är att jag inte kommer att ta med mig min stora hund Tilda. Jag vet inte om ni som läser min blogg märkt att Tilda inte varit med i bloggen på ett tag? Det beror på att hon har varit hos min mamma. Jag bestämde mig för ca en månad sedan att låta Tilda bo hos min mamma så att han skulle vänja sig vid mammas hus, för jag visste ju att jag va tvungen att flytta ganska så snart och jag ville inte ta med mig Tilda in till stan om jag nu fick en lägenhet. För det första så är hon 8 år nu och hon trivs bättre här på landet än i stan, så min mamma kommer alltså att ta över Tilda. Och min mamma tar mer än gärna hand om min ögonsten :) Så det kommer bara bli jag och min lilla Tindra som flyttar.


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Sitter i soffan och funderar på hur jag ska kunna vända på dygnet. Ska ju jobba natten imorgon på ett sjukhus. Det bästa vore ju om jag kunde somna nu och typ sova till tio ikväll eller nått men det skulle nog inte gå eftersom jag inte är trött nu^^ Åhh jag kommer ju inte kunna hålla mig vaken hela natten i morgon haha och det värsta är att bussen som jag ska ta hem på fredag morgon (slutar kl: 07:00) går inte för än klockan nio, så jag ska alltså sitta på stationen i hela två timmar och vänta på bussen, kommer ju somna på en bänk eller nått haha. Nä men det ska nog gå bra jag får bara ge mig fan på att hålla mig vaken.

Men jag är riktigt glad för att jag nu fått in foten på sjukhuset
, visserligen så gick jag som elev på det sjukhuset förra året så personalen vet redan vem jag är och jag fick väldigt mycket beröm för mitt arbete då, så när jag ringde dom förra veckan så blev dom glada :) Men jag vet inte hur mycket jag kommer att få jobba, utan jag kommer att hoppa in så mycket som jag bara kan då andra blivit sjuka. Helst så vill jag jobba natten just nu men jag får se vad som händer. Jag är glad för det jag får :)

 



Onsdag

Idag är det onsadag och det betyder jobb för mig. Det regnar hos mig idag, Buuhuu :( Har precis kommit ur från duschen och ska nu göra iordning mig lite lätt. Jag måste bara säga att jag har sovit riktigt gott inatt och jag ville verkligen inte kliva upp och lämna den goa varma sängen i morse. Till och med Tindra ville inte lämna sängen i morse haha. Jag brukar aldrig få ropa på henne när vi ska gå ut, för när jag väl kliver upp ur sängen på morgonen så vet hon vad som gäller och det är ut med en gång, men som sagt inte i morse^^ Fick förresten ett glädjande samtal i morse också. Dom ringde från sjukhuset och ville att jag skulle komma in och testa på natten hos dom, så i morgon ska jag jobba natten :) Detta är ingen fast tjänst som jag sökt utan bara som extra personal för natten. Berättar mer om det lite senare.

Nä nu måste jag
kleta på lite mascara och solpuder och sedan hoppa i mina kläder.
Om jag kommer ihåg så mobilbloggar jag lite senare.


Mina Naglar

Nu har jag gjort en ny nageldesign. Jag ville testa mina nya dotting tools verktyg så det blev som ni ser en massa dots (prickar). Gjorde även en vanlig vit fransk manikyr.

För första gången fotade jag nu mina naglar med min nya kamera (Nikon D5000) men oj måste jag säga... hehe, jag tog säkert 100 bilder och nästan ingen blev bra typ^^ Jag måste verkligen läsa igenom manualen. Den tar jätte fina kort på långt håll men så fort jag ska ta kort nära så blir det liksom inte bra. Men, men här är dom två bilderna som blev bäst.



Här har ni också nagellacket som jag använde mig utav.




Lite trötter

Har precis kommit in från en promenad med Tindra. Det började regna så vi gick fort hem. Nu har jag placerat mig i ena soffan och Tindra i andra med sin nya leksaks kanin, hon tycker att den är jätte rolig (se bild nedan). Jag tänkte faktiskt ta och vila en stund nu för jag är lite trötter. Lite senare så funderar jag på att göra en ny nageldesign.

Tindra & hennes nya leksakskanin,
som hänger runt henne^^




Volang Klänning i Aprikos

Här är klänningen som jag fick av min älskling igår. Den va inte puderrosa som jag skrev förut utan den är ljus aprikosfärgad. Den är verkligen jätte söt på. Kommer bli riktigt snyggt nu i sommar till en brunbränd kropp :)



Såhär ser den ut bak



Pink Dress

Jag kunde faktiskt inte låta bli att köpa klänningen när jag såg att det bara fanns en rosa kvar och just i min storlek också. Den va ju liksom bara ämnad för mig kände jag haha^^ Så den fick banne mig följa med mig hem :) Man ser inte färgen så bra på bilden men den är ljusrosa. Har klänningen i gult också,

Klicka här för att se den.

 



Hemma

Nu är jag hemma. Vi va inte allt för länge i stan idag. Vi tog en fika med bullar och kaffe sedan gick vi in i lite butiker snabbt bara. Hittade en klänning som jag köpte, det är en likadan klänning som jag köpte häromdagen fast denna va rosa :) Tänkte fota den alldeles strax och lägga upp den här så ni kan få se den. Men först så ska jag göra en god kopp te.

Jo... jag glömde nästan berätta en sak^^ I går när min älskling kom så hade han med sig ett litet paket till mig. Jag skulle fått den på min födelsedag men paketet va försenat, men så igår fick jag den och i paketet va det en jätte fin puderrosa klänning med volanger, åh jag blev så glad för den, ska fota den också så ni får se den med :)


Tisdag

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott, för det har jag gjort. Filmen Long Weekend (skräckisen) som vi såg igår va verkligen skit dålig, och då menar jag verkligen dålig. Så den rekomenderar jag absolut inte att ni ser.

Idag ska jag åka in till stan med min kusin
. Hon kommer hem till mig vid halv elva tiden och hämtar upp mig. Vi ska ta en fika och så blir det nog en sväng in på lite butiker. Ska också försöka hinna till mitt gamla jobb, ska ta och skriva upp mig i poolen där så jag kan hoppa in lite extra nu i sommar. Nä nu måste jag kila ut med Tindra, hoppas ni alla får en jätte fin tisdag, mobilbloggar kanske lite senare :)


Nu blir det mera film :)

ÅHH GUUUD VA FILMEN VA BRA :) Jag är ioförsig en riktig sucker för filmer med hundar i men denna slår verkligen alla. Och oj va tårarna rann^^ Har ni inte sett Hachiko: A Dog's Tale så bara måste ni se den. Den va grymt bra. Och att det är en sann historia gör att filmen är ännu bättre :)

Nu ska jag och älskling titta på en till film. Det blir en riktig film kväll ikväll. Filmen som vi ska se nu heter Long Weekend. Det är en skräckis.

Här är trailen till filmen



Nu blir det myskväll med älsklingen & en skit bra film :)

Jag tänkte att jag skulle gjort en ny nageldesign nu ikväll men min älskling kom precis hit och det är inte så kul för honom om jag ska sitta och måla naglarna, dessutom så vill jag bara mysa med honom ikväll. Så det får bli en ny nageldesign i morgon :)

Vi ska strax titta på en film som heter Hachiko: A Dog's Tale. Filmen är en sann historia och den ska vara väldigt bra vad jag har hört, Jag har läst mycket om denna hunden Hachiko och hans herre. Så jag blev väldigt glad när dom bestämde sig för att göra en film om denna fantastiska hunden och hans herre. Jag tror jag kommer fälla många många tårar till denna filmen ikväll^^ Bara av att titta på trailen får mig att bli tårögd.

Här är trailen till filmen

 

Hachiko, är som jag nämde ovan en sann historia. Enda skillnad i den amerikanska versionen är att den riktiga Hachiko var en Länk --> Akita-inu. Men hunden i Richard Gere filmen som jag ska se nu ikväll, är en Länk --> Shiba-inu. De liknar varandra (shiban är mindre) men är två olika raser. Hachiko betraktas i japan som en symbol för lojalitet och trohet till nära och kära.



Hachiko eller "Den Trogna Hunden Hachiko" är en berömd staty nära Shibuya train station i Tokyo. Den statyn hedrar hunden Hachiko, som väntade på tågstationen varje dag på sin herre. Och det gjorde han i hela 9 ÅR.


Nytt till Tindra

Jag hittade lite saker till Tindra i stan idag. Och jag är väldigt glad över dom sakerna och likaså är Tindra. Vi åkte till en stor djurbutik, kommer inte ihåg vad den butiken hette men dom hade verkligen allt till alla möjliga djur. Det va väldigt kul att gå och kika där inne :)

Tindra fick en ny leksak
, en jätte lång och super mjuk kanin. Den är lika tunn som en filt.
Och den tyckte hon allt om kan jag lova^^





Hon fick också en ny regnjacka. Det blev en svart med reflex tassavtryck på båda
sidorna. Satt jätte bra på henne, så jag är väldigt nöjd :)





Sen fick hon också en massa goa ben, grisknorr och beef sticks. Hon älskar
verkligen beef sticksen. Dom är en stor favorit hos Tindra :)




Hemma

Nu är jag hemma från stan. Det blev inte att jag mobilblogga något, hade fullt upp med att titta på en massa saker^^ Det blev heller ingen fika med min kusin, vi bestämde att vi skulle ta en fika i morgon istället för idag kände jag att jag bara ville umgås med min mamma. Och vi hade det jätte mysigt :) jag kom allt hem med lite, fast det va mer saker till Tindra. Till mig själv så köpte jag bara en nagellack borttagning utan aceton, undra om den är bra? har aldrig provat denna förut.



Efter att vi hade varit i stan så åkte vi hem, fast ändå inte hem utan vi åkte ner till resturangen vid havet som ligger väldigt nära mig och där åt vi varsin kebabpasta med champinjoner och massa annat gottit i. Nu har jag landat i soffan här hemma och tänkte nu ladda upp resten av bilderna på det som jag köpte till Tindra.


Måndag

Nu ska jag och mamma åka in till stan. Vi ska åka till RUSTA butiken och sen blir det nog en sväng in på CHILLI dom har ju så sjuuukt snygga möbler och inredning grejer där. Jag älskar verkligen den butiken. Ska också möta upp min kusin i stan och ta en fika med henne. Mobilbloggar lite senare :) Hoppas ni alla får en fin måndag.

Såhär ser jag ut idag, svart/vit.




Nu blir det sängen för mig & Tindra

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sätta på en film. I morgon vid 10:00 så har jag lovat min mamma att följa med henne till stan. Efter det så ska jag möta upp min kusin, vi ska gå och ta en fika någonstans på ett mysigt café.

Tänkte att jag skulle gjort en ny
nageldesign nu när jag fått så fina nagellack och verktyg
men jag orkade inte det ikväll men det blir nog en i morgon :)

Slänger upp två bilder på Tindra för att fylla ut inlägget lite. Tog korten för bara en liten stund sedan. Hon ligger på mitt knä här i soffan.




Lampor tunna som visakort

Här är lamporna som jag fick av min pappa idag. Dom är rätt coola faktiskt. Man kan ha dom i väskan, i jackan, i plånboken eller någon annan stans, kanske på nattduksbordet som en liten nattlampa. Dom är lika små som ett vanligt visakort, legg etc. (se bild nedan där jag jämför med mitt hemmakvälls kort) När man fäller upp den "frostade lampan" i mitten av kortet så börjar den lysa med en gång. Jag kommer definitivt att ha en i min plånbok... man vet aldrig när man skulle vara i behov av en lampa^^




Mina presenter del 2

I dag så kom min pappa på besök och med sig hade han en försenad födelsedagspresent till mig. Paketet va stort och i paketet så låg det en massa paket. Jag blev helt till mig och verkligen slet upp alla paketen haha^^ Jag blev också väldigt förvånad att min pappa hade köpt allt detta till mig, jag har liksom lite svårt att tänka mig min pappa köpa en massa nagel saker^^ men han visa då mig att jag hade helt fel.

Pappa visste om att jag började göra nageldesigner för ett tag sedan så han hade gått in på nätet och läst på lite om naglar och allt vad som behövs för att kunna göra fina naglar. Sedan så köpte han allt detta nedan till mig :) Pappa visste såklart inte allt och inte direkt vad som behövdes för verktyg, lack osv. så han sa att han köpte alla nagellacksfärger som fanns och alla verktyg, glitter, rhinestones etc. haha. Fick även en massa coola små lampor som man lätt kan ha med sig i väskan eller plånboken. Visar dom lite senare.

<3 TACK SÅ JÄTTE MYCKET PAPPA <3












Färdigstädat - nu promenix

Nu har jag städat klart här hemma. Och jag tänkte strax fota mina presenter som jag fick av min pappa idag :) Men först så ska jag kila ut med Tindra på en liten promenix. Just nu ligger hon på en av soffkuddarna och sover/solar, visst ser det gott ut^^



Dagens Outfit

Såhär ser jag ut idag. Kortet tog jag förut då jag och pappa skulle åka iväg till min faster och min kusin. Linne, jeans, låga converse och skinnjacka. Snyggt och enkelt.



Ser ni lillskruttan i väskan?
Hon fick också följa med :) och självklart
så tog vi den nya fina väskan, hon älskar den.


Söndag

Idag vaknade jag och älskling vid tio. Vi gick upp och gjorde frukost tillsammans sedan åt vi frukosten i sängen och tittade på en film. Efter filmen så kom min pappa på besök, han hade med sig en försenad födelsedagspresent till mig och jag blev SÅ GLAD för det paketet och samtidigt väldigt förvånad att min pappa hade köpt just detta till mig. Jag ska visa er lite senare i kväll vad det va jag fick :) Efter paket öppnandet så åkte min älskling hem och jag och pappa åkte bort till min faster och min kusin, men faster va inte hemma och min kusin skulle precis åka iväg så det blev bara en snabbis där. Jag och pappa bestämde oss då för att åka hem till mig igen och dricka lite kaffe och äta en bit tårta, mycket gott va det. Nu har min pappa åkt hem och jag tänkte nu städa här hemma.

Jo förresten... filmen som vi såg igår The Wolfman va inte så bra enligt mig, trodde att det skulle vara bättre faktiskt. Enligt trailen så tycker jag att den verkade bra men den va en besvikelse.


The Wolfman

Min älskling kom hem till mig för en stund sedan. Vi har precis kommit in från en härlig kvällspromenad med Tindra. Nu ska vi titta på The Wolfman. Hoppas den är bra :)



Varit och ätit en bit mat med kusinen

Precis hemkommen, min kusin kom bort till mig i eftermiddags. Vi satt ute i solen hos mig och pratade och tog en kaffe, jätte gott. Sen bestämde vi oss för att åka ner till resturangen som ligger vid vattnet här hos mig och äta en bit mat. Nu har min kusin åkt hem och jag har precis landat i soffan. Ska ringa min älskling och höra om han vill komma hit ikväll och titta på en film.


Pink Brush Set

Åh va jag blev förälskad i dessa^^ Ett snyggt set med 18 makeup-borstar. Det kliar i fingrarna nu kan jag lova så det får nog bli att klicka hem dom underbara borstarna sedan :) Borstarna är tillverkade av gethår och levereras i den ljusrosa, snygga och slitstarka väskan i läderimitation.
Ni hittar borstarna om ni klickar här.



Hemma

Nu är jag hemma hos mig igen. Jag hade en väldigt trevlig och rolig kväll igår tillsammans med min älskling min kusin och mina andra vänner :) Det blev rätt sent igår så idag är jag trött. Jag sitter just nu och tittar på reprisen av Talang, missa ju det igår.

Lite senare så tänkte jag ta och städa här hemma. Jag fattar inte hur jag kan stöka ner så på så kort tid^^ för det va ju inte så länge sedan som jag städade hehe.


Mobilbloggar. Är hemma hos min älskling ...

Mobilbloggar. Är hemma hos min älskling nu, vi är ett gäng här som sitter och dricker lite. Tog inte med mig min dator hit men är hemma vid ett tiden i morgon Så vi hörs då. Hoppas ni alla får en fin fredag kväll :)



Hemma

Nu är jag hemma. Och shit vad jag är trött, fick ju typ tre timmars sömn i natt bara. Jag har i alla fall haft en väldigt rolig och mysig dag idag :) När jag kom hem till Angelica i morse så va även min vän Camilla där. Det va jätte kul att hon ville va med oss idag. Vi gjorde ju som sagt pannkakor till frukost och lite senare så begav vi oss ner till stan. Och det va jätte mycket folk i stan, kom på att alla tar ju studenten idag så det åkte lastbilar efter lastbilar med hög musik och en massa glada människor på flaket som skrek: För vi har tagit studenten osv.

Vi satte oss vid ett mysigt café och fikade
. Hundarna va ju också med idag, men jag tror inte Tindra uppskattade dom där tutorna på lastbilarna som åkte förbi och tutade lite titt som tätt. Hon blev lite rädd för dom. Efter fikat så gick jag bort till min mammas jobb och sedan åkte jag, Tindra och mamma hem.

Jag ska inte va hemma så länge till
för ikväll så ska jag hem till min älskling, ska sova hos han inatt. Älskling ska ha lite folk hemma ikväll, min kusin ska även komma bort lite senare ikväll, så det kommer nog bli roligt :) Nu måste jag slänga i mig lite mat här hemma, sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan älskling kommer och hämtar upp mig.

Här är en lite rolig bild jag tog på Tindra och Aaila förut hemma hos Angelica.
Dom två älskar att ha dragkamp^^




Mobilbloggar, befinner mig just nu hemma h...

Mobilbloggar, befinner mig just nu hemma hos angelica, vi har precis ätit pannkakor och dom blev så jäkla goda, angelica är bäst på att göra pannkakor :) nu ska vi bege oss ner till stan. Vi ska förbi min skola och hämta ut mina betyg sen sätter vi oss nog på ett mysigt café :)



Fredag

Jag är super trött idag, kunde verkligen inte somna igår. Klockan va över två innan jag somnade. Har i alla fall fått i mig lite frukost nu och gjort iordning mig lite. Så nu är jag och Tindra redo för en heldag med min vän Angelica, hennes vovve Aaila och hennes son Teo :) Mobilbloggar lite senare idag.


Imorgon blir det en rolig dag!

Min goa mamma kom hem till mig vid nio tiden nu ikväll, vi har suttit och pratat lite, jätte mysigt. Nu har mamma gått hem och det är nu dax för mig att krypa ner i sängen och försöka somna, men det kommer inte bli lätt, är inte ett dugg trött. I morgon klockan 07:30 så åker jag nämligen in till stan för att träffa min vän Angelica. Jag vet att det är tidigt^^ men saken är den att min mamma jobbar tidigt i morgon så jag tänkte då åka med henne in till stan och passa på att träffa min vän lite, och sedan åker jag hem med min mamma när hon slutar. Så imorgon blir det en heldag med min goa Angelica, det kommer bli jätte roligt och mysigt.

Tindra ska få följa med denna gången också och det blir nog roligt för henne att få träffa Angelicas lilla vovve Aaila igen, det va ett tag sedan som dom sågs. Om ni klickar HÄR så kan ni se lite bilder på Tindra och min vän Angelicas vovve Aaila.


Tindras nya väska

Idag så fick Tindra en ny väska. Jag har länge letat efter en väska som inte är så tung (har en men den väger så mycket) och påvägen hem idag så stannade jag och mamma på en djurbutik och jag fann då denna snygga väskan :)

Tindra hoppade i väskan med en gång och hon älskar den verkligen^^ När jag köpte väskan så fick jag även tre små gröna tandborst ben och ett lite större vanligt ben av hon som jobbade i djurbutiken, så himla snällt av henne :) Och Tindra va inte sen med att tugga i sig en tandborste^^ (Se bild nedan)




Här är benen som hon fick, den ena tandborsten har hon som sagt
tuggat upp.



The Vampire Diaries

Klockan 20:00 på tv6 så är det dax för The Vampire Diaries, yeeey, som jag har längtat^^ Jag funderade ju på att ladda hem alla avsnitten men då kände jag att då har jag ju inte något att längta till varje vecka så jag skippar nog att ladda hem dom faktiskt.



Äntligen klart

Nu är min middag klar och jag är sååå jäkla hungrig. Det blev i alla fall hemmagjord potatismos och så falukorv med en massa gottit på som varit i ugnen en stund.



Hemma

Nu är jag hemma, fast jag har varit hemma en stund. Allt gick jätte bra på sjukhuset och min läkare sa att alla mina prover såg jätte bra ut :) Nu ska jag inte ta mer prover för än nästa år. Så det är skönt :)

Håller just nu på att laga lite mat här hemma
, det är strax klart, inväntar potatisen bara. Tindra har fått en liten present av mig idag, och hon blev jätte glad^^ ska visa er lite senare vad det är hon har fått.


In till sjukhuset idag

Idag ska jag till sjukhuset och träffa min läkare. Tog ju lite olika blodprover förra veckan så det ska bli spännande och få reda på provsvaren och se hur min lilla kropp mår. Jag är alltid lika nervös när jag ska göra detta, me jag hoppas verkligen att provsvaren är bra. Jag ska inte vara där för än 15:45 så innan dess tänkte jag ta och städa här hemma. Tänkte ju städat i går men jag orkade inte.

Pratade med älskling i morse också, han mådde mycket bättre idag. Han sa att han inte har åkt på någon magsjuka utan han spydde bara en gång i går kväll och det va för att han åt lite för stark mat tror han. Så han har helt enkelt en vanlig förkylning. Men jag vill absolut inte bli smittad så vi får se om han kommer hit i kväll eller inte, och gör han det så blir det inga pussar.


Tips - torkar dina naglar åt dig!

Jag vill tipsa om två små sötingar som torkar dina naglar åt dig. Och det är BlåsAnkan och BlåsApan. Själv har jag båda två men jag gillar BlåsAnkan bäst då den kan torka alla naglar samtidigt. Och den är verkligen super :)

Jag köpte min BlåsAnka HÄR men just nu så är den slut, men kanske kommer den in igen.

BlåsApan köpte jag HÄR, den är dessutom billigare än Ankan.

Såhär ser min BlåsAnka ut



Och såhär ser BlåsApan ut



Dagens Outfit

Slänger upp en dagens outfit nu^^ skulle egentligen fotat i morse med då hann jag inte, tänkte sedan fota när jag kom hem från jobbet/stan men glömde. Men så kom jag på det nu, så här har ni dagens outfit!




Hemlig Goodibag!

Jag är med och tävlar hos söta Linda om en goodiebag. Goodiebagens innehåll är som ni ser lite hemligt men Linda skriver att den innehåller lite smått och gott till hår, hud och naglar. Spännande, spännande! Jag skulle bli otroligt glad om det va jag som kammade hem detta fina priset. Hoppas jag har turen på min sida :) Klicka på bilden och va med du också.



Vinnarlåten av Eurovision Song Contest 2010

Vad tycker ni om vinnarlåten? Jag tycker låten är rätt bra faktiskt,
den är liksom härlig och go på något sätt :)



Goa Smörgåsar

Blev lite hungrig nu så jag gjorde iordning lite smörgåsar i pausen av filmen.
Det blev skink smörgåsar med gurka på.



Drömkåken

Klockan 20:00 ikväll på tv4 så kommer en gammal goding, nämligen Drömkåken med Göran (Björn Skifs) Den tänker jag allt titta på. Min älskling skulle egentligen kommit hit ikväll men han ringde nyss och sa att han va jätte dålig och det hördes verkligen på han, han lät inte alls bra, han va super förkyld och hade jätte ont i halsen och så hade han spytt också :( usch och fy, hoppas inte han har gått och blivit magsjuk. jag hoppas verkligen att han blir bättre snart så han kan komma hit för jag saknar honom såå.



Hemma

Nu är jag äntligen hemma, jag blev borta lite längre än väntat. Efter jobbet så hämta min kusin upp mig och vi åkte och käkade lite mat, sen satt vi ute i solen på ett café och tog en kaffe och pratade lite. Det har varit en himla mysig dag idag :) Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan med en kopp te. Lite senare så tänkte jag försöka ta och städa här hemma.


Onsdag - en väldigt sjuk dag^^

I morse så hade jag en så sjuk dröm. Den va så invecklad så det blir nog lite svårt att förklara den här men i alla fall det sjuka va att när jag väl vaknade så va jag bomb säker på att jag inte skulle jobba idag^^ Jag gick upp som vanligt, gjorde frukost, gick ut med Tindra och sen satte jag mig i soffan och tänkte va ska man hitta på idag då- Jo jag kanske ska ringa min kusin och höra med henne om hon vill hitta på något. Och så ringde jag henne, vi pratade en stund sedan säger min kusin:

kusin- Men ska inte du jobba idag?
Jag- Nä vadå jobba, nä jag ska inte jobba idag.
Kusin- Men är det inte på onsdagar som du jobbar?
Jag- Jo men det är ju inte onsdag idag.
Jag- Men vänta lite nu... shit vilken dag är det egentligen?
Kusin- Det är onsdag idag Jouline!
Jag- Men oj, ja men då ska ju jag jobba ju^^
Jag- Är du säker på att det är onsdag idag?
Kusin- Ja jag är säker.

Helt sjukt detta ju HAHA^^ Har aldrig varit med om detta förut. Jag visste alltså inte vilken dag det va idag... skrämmande ju^^ Och sen att jag va så säker på att jag inte skulle jobba idag då HAHA. Va tvungen att ringa min mamma och fråga henne också, om det verkligen va onsdag idag^^ Nu måste jag hoppa in i duschen snabbt som f*n^^ sen måste jag åka till jobbet. Hörs när jag är hemma igen.


Mina Naglar

Ikväll gjorde jag en ny nageldesign. Det blev en väldigt enkel sådan. Jag hade först tänkt att bara måla mina naglar i mörkblått och låta dom va, men det va svårt^^ Så jag målade ett sträck i mitten med en ljusare blå färg och sedan satte jag dit kornblåa och ljusblåa rhinestones.



Nu fotade jag med min gamla kamera. kom på det nu när jag höll på att ladda upp bilden haha.
Jag har nog inte riktigt förstått att jag fått en systemkamera^^


Aj min mage

Jag hittade allt något gott här hemma. Kom på att min älskling köpte med sig en stor Marabou sist han va här men vi glömde av att äta den då. Så ni kan ju tänka er att jag blev glad när jag hittade denna :) MEN... jag åt nog lite för mycket av det goda^^ Har så ont i magen nu va. Just nu vill jag aldrig mer äta choklad HAHA.



Sugen på något gott

Nu har Äntligen Hemma börjat på tv4 och självklart sitter jag och tittar på det. De är så mysigt det programmet. Va ju hemma hos min mamma förut men det blev inte att jag staplade någon mera ved men jag kanske ska göra det imorgon istället, fast jag får se om jag hinner, ska ju jobba i morgon också.

Jag är så fruktansvärt
sugen på något gott, men jag hittar inget gottit här hemma :(
Får nog leta en stund till... något gott måste jag ju hitta.


Scarfs!



Klicka på bilden ovan för att komma till alla scarfsen.

Jag blev fullkommligt förälskad i dom randiga scarfarna högst upp. Speciellt den
blå/offwhite scarfen, och dom kostar bara 99 kr :)


Pretty Polly

Märket Pretty Polly har precis kommit ut med ett gäng färgglada tights.
Och priset är ynka 99 kr. Tänk så snyggt i sommar :)




Ni hittar dessa tightsen och många
fler färger HÄR.


Söta klänningar

3 supersöta klänningar. Den första klänningen (från vänster) kostar 499kr den vita i mitten endast 249 kr och den rosa prickiga 549 kr



Klänningarna hittar ni HÄR.


Just nu

Ligger just nu i min goa soffa och tittar på Förkväll på tv4. Har fått i mig lite korv och makaroner också, så nu är jag mätt och belåten. Jag ska inte ligga här i soffan så länge till då jag vill ut i det fina vädret. Det är strålande sol i dag så jag tänkte ta med mig Tindra och bege mig hem till min mamma strax. Ska stapla lite mera ved.


Tisdag - stapla ved

Idag har jag varit hemma hos min mamma och staplat ved, jag är helt slut nu^^ och det är hur mycket ved som helts kvar, så jag ska hem till mamma lite senare igen och stapla lite till. Det är rätt bra träning, lär väl ha träningsvärk i morgon haha^^ Nu ska jag ge mig ut i köket och göra lite mat, är vrål hungrig.



RSS 2.0