JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD



Jag fick precis det glädjande samtalet om att jag har fått en lägenhet i stan, jag är så jävla glad just nu :) Lägenheten ligger mitt i stan så jag kommer ha nära till precis allt, matbutiken, jobbet, mina vänner, krogen ja allt :) Det är en etta men jag kommer ju inte bo där hela tiden (vill ha en större lägenhet, helst en tvåa), och tanken är att jag ska köpa mig en lägenhet senare. Men just nu så duger ettan alldeles utmärkt. Jag har tillträde till lägenheten i början av juli så det är lite drygt en månad kvar tills jag flyttar.

Huset som jag bor i just nu är jätte fint och jag kommer verkligen sakna det, har jätte stor tomt som hundarna kan springa på, sen bor jag väldigt nära min mamma också. Men det jag inte velat berätta här i bloggen är att jag inte längre kan bo i detta huset då hyresvärden har andra planer för mitt hus. För ca två månader sedan fick jag reda på att jag va tvungen att flytta ut den sista maj. Men jag hade ju då ingen stans att ta vägen så hyresvärden sa att jag kunde bo här ett litet tag till bara. Jag har sökt och sökt efter lägenheter men inte fått något men så idag fick jag en och jag skiter i hur den ettan ser ut om den så är jätte jätte liten eller väldigt gammal. Jag måste ju ha någon stans att bo. Självklart så fick jag bo hos min älskling om jag nu inte hade fått denna lägenheten som jag fick idag men det hade blivit jobbig då han bor ännu längre ut på landet och jag har inget körkort så jag hade verkligen blivit låst där ute hos honom. Bussarna går inte så ofta hemma hos min älskling heller. Men nu har jag fått en lägenhet så nu kan jag släppa min oro och den stora klumpen i magen som jag haft väldigt länge nu.

Det tråkiga med att flytta in till stan nu är att jag inte kommer att ta med mig min stora hund Tilda. Jag vet inte om ni som läser min blogg märkt att Tilda inte varit med i bloggen på ett tag? Det beror på att hon har varit hos min mamma. Jag bestämde mig för ca en månad sedan att låta Tilda bo hos min mamma så att han skulle vänja sig vid mammas hus, för jag visste ju att jag va tvungen att flytta ganska så snart och jag ville inte ta med mig Tilda in till stan om jag nu fick en lägenhet. För det första så är hon 8 år nu och hon trivs bättre här på landet än i stan, så min mamma kommer alltså att ta över Tilda. Och min mamma tar mer än gärna hand om min ögonsten :) Så det kommer bara bli jag och min lilla Tindra som flyttar.


Kommentarer
Postat av: Malin

grattis vad skönt att du fick lägenheten!

kram

2010-06-09 @ 19:59:02
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: Malin

Den har vart jätte mysig :)

Jag har nu sett filmen och jag tyckte den var bra! :D

Han heter egentligen Niklas, men har kallat han för nikki i hur många år som helst :P okej, vad kul!

kram

2010-06-09 @ 20:00:47
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: Malin

Japp :)

Det tycker jag du ska!

Jag förstår det :) Jätte kul för dig,

kram kram

2010-06-09 @ 20:27:00
URL: http://chickity.blogg.se/
Postat av: Camilla

sv: tack :)

2010-06-09 @ 20:43:12
URL: http://camiillan.blogg.se/
Postat av: Evalotta

Grattis till lägenheten!:)



Sv: Jag har haft kort hår förut,så jag vet ju att jag trivs i det...annars hade jag nog inte vågat:P Mitt hår är tyvärr utom all räddning! Finns inget hopp:D hahaaa nä men jag får verkligen ingen ordning på det...

2010-06-09 @ 20:59:12
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Erica!<3

Tck så mkt!

Jag vill köpa det linnet men jag har inga pengar;)

<3

2010-06-09 @ 21:00:30
URL: http://ericaboman.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Grattis till lägenheten!!



sv: Ja, det ser jättefint ut men jag har inte testat det än. Blir snyggt till sommaren och då man blivit lite brunare :) Härlig färgklick!

2010-06-09 @ 21:11:46
URL: http://www.isabellees.blogspot.com/
Postat av: Olivia

sv: Ja, precis, den och tre vita väggar :) Hoppas det blir bra :)

Fin blogg föresten!

2010-06-09 @ 21:23:48
URL: http://letthedreambegin.blogg.se/
Postat av: Emelie - Crazynails

Sv: visst var det en härligt färg! :) Perfekt till nu i sommarn.



Grattis :D

2010-06-09 @ 21:41:32
URL: http://crazynails.blogg.se/
Postat av: nath

VIlken härlig blogg du har =)

2010-06-09 @ 21:54:03
URL: http://onlynattan.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Tack så mycket! :)

Haft en bra dag?

2010-06-09 @ 22:03:04
URL: http://ericsons.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0