Älskling är påväg hit :)

Har tittat på Fuskbyggarna på tv4, asså det är så jäkla hemskt att folk råkar ut för dessa. Kom precis in från en snabbis med vovvarna. Älskling ringde nyss och sa att han väldigt gärna ville komma hem till mig i kväll och det får han så mer än gärna :) Vi ska titta på film och bara mysa resten av kvällen.




Mmm...



Just nu tittar jag på halv åtta hos mig och mumsar på en god donuts
och sen blir det Drömmen om Italen :)


Dagens Outfit

I dag är det skit väder hos mig :( det har verkligen spöregnat hela dagen, men just nu är det uppehåll. Men det blev att ta på sig regnjackan i dag.

Jag vet att bilderna är lite dåliga men bättre en bild en ingen alls^^

Ska införskaffa mig en bättre kamera. Kanske ska
önska mig en när jag fyller år nu i maj :)



Körde på marinblått/vitt
och jeans i dag.





Hemma

Nu är jag hemkommen från jobbet, eller ja jag har varit hemma i en timme typ. Jag va riktigt trött på jobbet i dag men det gav med sig efter ett tag. Men nu när jag är hemma så känner jag att jag börjar bli trött igen^^ Har precis ätit lite mat och sitter just nu och tittar på Förkväll.

Om en liten stund kommer det upp en dagens outfit.


Onsdag



Själv känner jag mig precis som den lille gröna här ovan haha^^


Jag är sjukt trött i dag
. Kunde inte somna i går kväll, låg och vred mig i sängen jag vet inte hur länge, klockan va väl fyra någonting. När jag väl somnat så vakna jag vid halv sju tiden i morse av att jag drömde en mardröm, vaknade helt kallsvettig. Det va väldigt längesedan som jag drömde en hemsk dröm, usch jobbigt när man vaknar helt svettig, rädd och inte fattar nått typ^^ - Hände det på riktigt eller va det bara en dröm? Nej det va bara en dröm^^ Sköööönt. Somnade om igen och gick sedan upp vid tio.

Nu har jag precis slängt i mig lite mat
och ska nu göra iordning mig lite för jag ska strax åka till jobbet. Jag känner mig faktiskt lite dålig i dag, har lite ont i halsen och känner mig lite febrig :( Älskling sa i går att jag va väldigt varm och undrade i fall jag kanske börjar bli sjuk. Och det kanske jag är påväg att bli? men jag hoppas inte det.

Hörs när jag är hemma igen.


Mina Naglar

Nu har jag gjort en ny design till mina naglar. Jag använde dom nya nagellacken som jag fick av älskling och jäklar va bra dom är. Men det va lite svårt att måla alla dom tunna stäcken. Jag valde att göra rutor på tipparna för att jag än inte är van vid att måla med dom lacken än. Jag behöver öva lite mer och då är det en bra början att göra en massa raka sträck innan man ger sig in på att göra en lite mer svårare design.

Bilden gör inte färgen rättvis, den blåa färgen är mer mörkblå i verkligheten.
Under rutorna så har jag målat en helt vanlig vit fransk manikyr.



Jag tog en bild lite längre ifrån och dom ser bättre ut
på längre håll än nära^^




Jag blev helt klart nöjd med dom för att för första gången målat med dom
lacken. Och jag kan verkligen rekomendera att köpa det Nail Art
paketet som jag använder om man nu gillar att måla
sina naglar.

Paketet kan beställas HÄR.


Tänkte måla naglarna

Sitter i min soffa och inväntar American Idol som börjar om ca 20 minuter på tv4. Jag har tagit fram alla mina nya nagellack som jag fick av älskling och jag är är sååå sugen på att testa dom. Men just nu står det verkligen helt stilla i mitt huvud.

Vad ska jag göra för design på naglarna?




Just nu

Jag är så sjukt trött nu att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst^^ Men jag ska försöka och inte göra det, men frågan är hur?! Tittar just nu Äntligen Hemma men jag kanske ska ge mig upp ur soffan och städa lite här hemma så jag kan hålla mig vaken. Klockan 22:40 på tv4 kommer ju American Idol också och det vill jag inte missa. Så jag får verkligen inte somna här i soffan nu?

Nä... städning va det ja^^


Nisse

I dag har faktisk min lille kisse katt Nisse varit hos veterinären. Han har blivit steriliserad i dag och märkt i örat. Så nu kan han inte springa efter några tjejer längre för bollarna är borta^^ Nisse är som sagt ute katt men just nu så får han vara i min tvättstuga i ett par dagar tills såret har läkt.

Nisse för en liten stund sedan




Hemma + mina fina vovvar

Nu är jag hemma igen, har hämtat Tilda hos mamma och hon blev sååå glad när jag och Tindra kom. Tog lite bilder på mina fina tjejer när vi va hemma hos mamma förut.



Tindra ville inte riktigt va med på detta kortet nedan^^




Jag glömde av att hastigheten på mitt internet är neddraget
. Så det tog över 20 minuter att ladda upp dessa tre bilder. Så jäkla tråkigt och såhär kommer det vara i en månad framöver :( Hemma hos älskling så kopplade jag upp mig på deras nät och allt gick hur fort som helst. Tog väl typ 10 sekunder att ladda upp en bild.

Jag får väl försöka va extra mycket hos älskling denna månaden så jag kan få laddat upp
lite bilder^^ För det är ju ganska så tråkigt med inlägg som bara innehåller
en massa text.

Men klart jag kan ju ladda upp bilder
men det är bara sååå trååååkigt och jobbigt att behöva
vänta typ 10 minuter på att ladda upp en bild.


Tisdag

Jag har inte hunnit skriva något i bloggen för än nu. Har haft fullt upp. Och det började redan i går kväll. Efter att jag publicerat videoklippet på min lilla bustjej så kom min älskling kompis flickvän C och med sig hade hon sin hund. Kommer inte ihåg va det är för ras men hon är i alla fall mycket, mycket större än min lilla Tindra. Jag hade ingen aning om att hon skulle komma med sin hund så man kan väl säga att det blev lite kaos hos älskling i går kväll^^ Min Tindra gillade absolut inte att hennes hund kom^^ Tindra skällde och morrade typ non stop. Så jag hade fullt upp med att försöka få dom två att bli vänner. Men det gick väl sådär med det^^

Men det va väldigt kul att träffa hennes hund
för sist jag såg hennes hund så va den valp. Synd att jag inte tog någon bild. Men i alla fall efter att det lugnat sig lite med hundarna så knackade det på dörren hos älskling. In kommer älskling kompis och hans flickvän tror jag. Han ska i alla fall bo hos älskling ett tag. Så det blev som sagt mycket folk hemma hos älskling i går + två hundar som inte gick så jätte bra ihop^^

I dag har jag och älskling flängt runt och gjort lite ärenden men nu är jag hemma hos mig igen, Sitter just nu i min soffa och tittar på Scrubs men jag ska strax ta en promenad bort till min mamma och hämta Tilda.


The Baseballs

Jag bara älskar dessa tre killar, dom sjunger så jäkla härligt. Ni bara måste lyssna på denna låten som dom sjunger. Och ni kommer säkerligen känna igen låten :)



Videoklipp - Tindra

Här kommer videoklippet på min lilla bustjej. Filmade henne efter att vi varit på promenad. Och jag som trodde att hon skulle bli lite trött efter en timmes promenad men icke sa nicke^^

 

Min älskling åkte precis iväg för att hämta PIZZA, mums va gott det ska bli :)



Hemma

Nu är jag hemma från en lång promenad med min kusin. Det va jätte härligt fast väldigt, väldigt kallt. Mina fingrar är kalla som isbitar, kan knappt skriva på tangenterna för fingrarna är så stela^^ Men det va riktigt mysigt att få träffa min underbara kusin en stund :)

Nu ska jag ge mig ut i köket
och göra en kopp te och förhoppningsvis så tinar jag väl upp lite efter en kopp. Jo förresten när jag kom tillbaka efter promenaden så hade killarna här hemma bytt ut soffan i vardagsrummet. Väldigt fint blev det faktiskt. Soffan som stod där förut va en beige skinn soffa.



Om en liten stund kommer det upp ett litet videoklipp på
en väldigt busig tjej^^


Möta upp kusinen strax :)

Nu har jag suttit en bra stund och pluggat. Har skrivit hela 5  A-4 papper men lite till ska jag skriva, sen ska jag bara plugga på allt då jag snart har prov på detta. Tänkte ta en pause nu, ringde min kusin förut och frågade i fall hon ville ta en liten promenad och det ville hon så jag ska strax möta upp henne.

Men först ska jag släng i mig något att äta för jag
är siiit hungrig.



Det känns ändå som om jag skrivit lite för mycket med tanke på att allt ska sedan in i min lilla hjärna haha, tror faktiskt inte att jag kan komma ihåg så mycket som 5 A-4 papper. Men men det återstår ju att se på provet^^


Nu måste jag plugga^^

Killarna i huset har vaknat och dom har nu åkt iväg för lite ärenden. Själv är jag och Tindra kvar i huset och jag tänkte plugga nu, har inte gjort det än^^ men nu ska jag verkligen börja haha. Jag är så fruktansvärt trög startad^^ men när jag väl kommit igång så brukar det rulla på väldigt bra :)

Lillskruttan har hittat en ny favorit plats, nämligen på en soffkudde
som råkat hamna på golvet.



Måndag

Åhh herre gud va jag är trött i dag va. Tittade på 8 avsnitt på första säsongen av Ghost Whisperer i går och jag började titta vid ett på natten, så ni kan ju tänka er hur länge jag va vaken^^

Sitter just nu men en ansiktsmask
men jag tror nog att jag ska ta och tvätta av mig den nu för mitt ansikte är väldigt stelt, kan knappt öppna munnen^^ och jag har haft den betydligt mycket längre än vad man ska ha, men det kanske inte spelar någon roll?

Efter att jag tvättat av mig masken så tänkte jag att jag skulle sätta mig och plugga
lite smått innan alla här i älsklings hus vaknar till liv, dom sover än HAHA, men det är faktiskt fullt förståeligt då dom satt i en tunering i natt och jag har ingen aning om när dom la sig men jag vet att min älskling kom till säng när det va ljust ute i alla fall^^


Nu blir det Ghost Whisperer

Jag och min lilla bus tjej har placerat oss i älskling sovrum. Älskling och hans vän sitter i ett annat rum och spelar poker. Jag tittar just nu på första avsnittet på säsong ett av Ghost Whisperer. Den serien är bara SÅÅÅ BRAAA! Skulle egentligen ha pluggat lite i kväll men jag orkar verkligen inte, titta igenom boken lite snabbt och strök under några viktiga ord men mer än så blev det inte. Men i morgon så har jag lovat mig själv att jag ska sätta mig och plugga minst en timme.

Tindra i älskling säng



Jag skojar inte nu... men ca 3 minuter in i första avsnittet av
Ghost Whisperer så rann mina tårar, haha^^




Sen middag & MMA Gala

Jag har precis gjort iordning lite köttfärssås och spagetti, mums, är skit hungrig. Ska sätta mig och äta nu och titta på en MMA Gala. Galan gick i natt nån gång vid 4-5 tiden och det är ju inte alltid man orkar hålla sig vaken tills dess, så älskling ladda hem den istället.

Är sjukt sugen på att fixa en ny design till mina naglar nu nu nu, speciellt när jag fått det underbara Nail Art paketet av älskling^^ Men mitt pekfinger är som sagt fortfarande skadat, men jag får se hur jag gör. Kanske blir det en design i kväll eller i morgon ändå :) Har ett prov i skolan snart så jag måste börja plugga till det också så jag funderar på om jag ska sätta mig en stund nu i kväll och plugga lite.

Min maaaaat^^



Ett paket till mig :)

När jag kom hem till älskling i dag så hade han ett paket till mig :) Jag blev jätte glad och samtidigt väldigt överraskad och tänkte men vad kan han ha köpt till mig?! Förra veckan så vann min älskling två rätt stora poker turneringar och han sa då att han skulle köpa en fin sak till mig som han viste att jag ville ha^^ Och Jag blev SÅÅÅ GLAAAD för paketet!

Här är paketet :)






8 st nagellack, stenar, glitter och ett verktyg (pensel)

Jag skrev för ett tag sedan här i bloggen att jag väldigt gärna ville ha detta Nail Art paket
och tydligen så hade älskling sett detta^^

Nail Art paketet finns att beställa hem HÄR.

TACK ÄLSKLING


Hemma hos älskling

Nu är jag hemma hos älskling, har väl varit här i lite över en timme typ. Efter att älskling hämtat mig hemma så åkte vi och handlade lite mat sen när vi kom hem till älskling så kom älsklings kompis + två till med en stor lastbil, där i fanns möbler, mat, kläder etc. Jag skrev ju i går att det skulle flytta in en kompis i älskling hus och i dag kom han med sista lasset. Älskling hjälpte till att bära in massa tunga möbler. Själv smet jag undan och hoppade in i duschen haha, inte för att jag inte ville hjälpa till, utan jag va nämligen precis påväg in i duschen när dom kom. När jag hade duschat färdigt så va dom klara med allt^^

Såhär ser jag ut i dag



HELLO KITTY^^



Ska åka strax

Det blev inte så mycket städande här hemma hehe, fastna vid datorn^^ Älskling är nu påväg hem till mig för att hämta upp mig och Tindra. Så nu måste jag packa ner lite saker som jag ska ha med mig hem till honom.

Så vi hörs lite senare.


Söndag - Har ni dragit fram klockan en timme?

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan i dag? eller kanske gjorde ni som mig och drog fram den i natt? Just nu sitter jag och äter frukost/lunch^^ vakna vid ett tiden i dag fast egentligen så är den tolv för mig^^ Sitter och tittar på Arn på teven just nu, det har ju blivit en serie av den fast jag kommer inte följa den då jag redan sett filmen.

Tänkte att jag skulle ta och städa färdigt här hemma, gjorde aldrig det verken i går eller i förgår eller när det nu va som jag började städa^^ minnet är bra kort ibland asså HAHA. Lite senare bär det av hem till älskling.

Hörs om en stund!


Natt På Museet 2

Funderar på om jag ska ta och krypa ner i sängen och kolla på en film nu faktiskt. Pratade med älskling förut i kväll och det blev inte av att jag åkte hem till honom eller att han kom till mig. Han satt i en stor tunering i kväll så vi sa att det är bättre om vi ses i morgon. Så i morgon bär det av hem till älskling :) och jag vet en liten tjej som kommer bänka sig framför några avsnitt av Ghost Whisperer :)

Eftersom jag såg Natt På Museet i kväll på teven så passar det ju bra att se Natt På Museet 2, såg tvåan för inte så längesedan men men, vill ändå se den igen nu när jag precis sett ettan.



Söta halsband

Har kikat runt lite på nätet nu i pauserna av filmen Natt På Museet
och jag har hittat några jätte söta halsband :)

Detta söta Fly Necklece halsband nedan
kostar 199kr




Och dessa tre söta halsbanden kostar
endast 149kr

Ni hittar dessa halsbanden och många många fler
fina halsband HÄR.


Earth Our är nu slut

Så nu har det gått över en timme och Earth Our är nu slut. Hade ni släckt allt i en timme? Jag tyckte att Earth Our kom precis lägligt med tanke på min huvudvärk^^ Jag hade släckt ner allt, tv, dator och självklart alla lampor. La mig sedan i soffan med mina underbara hundar och där låg vi alla tre i en hel timme och bara myste^^ min huvudvärk har faktiskt släppt lite så det känns riktigt bra.

Jag måste säga att mina grannar är riktigt duktiga på att släcka sina lampor också
^^ alla runt omkring mig där jag bor hade släckt och man såg bara lite lite ljus från deras fönster, vilket va ljusen som dom hade tänt.

När jag slog på teven igen så gick Natt På Museet på tv4, sitter just nu och tittar på den samtidigt som jag mumsar i mig lite chokladbollar och te :)



20:30 inleds Earth Our



Klockan 20:30 inleds Earth Our för Klimatet
. Själv så tänker jag släcka ner i en timme.
Har redan börjat tända lite ljus här hemma. Här nedan är mina ljus i hallen.



Just nu

Tittar på Simpsons just nu och äter äpple. Har fått en väldans huvudvärk så jag ska nog ta mig en tablett och lägga mig och vila en stund och hoppas på att huvudvärken går över.



Tänkte att jag skulle göra en ny design till mina naglar
. Zebra designen har jag haft rätt länge nu, tror det är snart två veckor. Brukar ju oftast eller försöker göra en ny design till naglarna varje vecka. Men just nu så har jag skadat mitt pekfinger rätt rejält så jag ska nog vänta ett tag till innan jag målar om dom. Men det känns som om jag inte kan vänta mycke läng till hi,hi^^


Söta Skärp

Har hittat ett gäng jätte söta skärp med rosett på (älskar rosetter) Dessa kostar
endas 79kr st och skulle kunna piffa upp vilken outfit
som helst.





Finns att köpa HÄR.
(Scrolla ner lite på sidan för att se alla skärpen)


Middag

Nu ska jag äta resterna från igår som jag och älskling lagade. Kyckling, ris och currysås,
gott, gott, gott^^

Snart kommer också The Legend Of The Seeker på tv6, har börjat följa den serien lite lätt sådär
och den är faktiskt riktigt bra, eller i alla fall helt ok. Spänning, trollkarlar och mycket magi,
sånt gillar jag^^



Lösögonfransar

Shiiit va lång tid det tog att ladda upp dessa fyra bilder, tror det tog en kvart typ. 3 har ju som sagt dragit ner min hastighet på grund av att jag överskridit begränsningen så allt tar verkligen jätte lång tid att ladda upp.

Tänkte visa er två väldigt fina lösögonfransar och vad för lim som
jag tycker är bäst att fästa dom med.


Dessa lösägonfransar heter
Girls With Attitude.



Här nedan är Girls With Attitude (Glitter Girl) Bättre bild
finns att se
HÄR.



Här nedan är Girls With Attitude (Glam Lash) Bättre bild
finns att se
HÄR.



Här nedan är limmet DUO som jag använder när jag ska fästa dom.
Detta är ett transparent lim och är helt otroligt bra.
Du kan läsa mer om limmet
HÄR.



Lördag

I dag har jag och älskling tittat på flera avsnitt av Rob Dyrdek´s Fantasy Factory på MTV´s sida. Den är faktiskt väldigt rolig. Älskling va tvungen att åka hem nu för att han skulle hjälpa en vän att flytta. Hans vän ska nämligen flytta in i hans hus ett tag, så nu är dom tre stycken som bor i huset^^

Älskling kommer kanske hit lite senare och hämtar mig och så ska vi åka hem till honom och ha film/poker kväll men det är inte säkert, kanske kommer han hit istället och så ser vi på film här, vi får se vad som händer, allt hänger på hur lång tid det tar med att flytta in hans kompis saker.

Filmen Law Abiding Citizen som vi såg i går va riktigt bra så har ni inte sett den så borde ni göra det.

I dag när jag kopplade upp mig på nätet så kom det upp ett förnster från 3 och dom skrev att jag
hade överskridit min begränsning för surfing på nätet. Kommer inte ihåg precis vad det stod
men det har hänt mig en gång innan och detta betyder att mitt internet nu
kommer att vara väldigt segt i en hel månad. Jag har laddat ner
rätt många filmer så det är därför dom drar ner
min hastighet, jätte tråkigt verkligen för
allt går sååå seeeegt :(


Law Abiding Citizen

Nu ska jag och älskling titta på en film som heter Law Abilding Citizen. Den ska tydligen vara väldigt bra enligt folk runt omkring oss. Och film freaks som vi är^^ så måste vi ju självklart se den :)

Här är trailen



Grattis Mattias & Cecilia

Jag trodde att Claudia skulle kamma hem priset men jag hade fel, det blev Mattias. Men lika så dom är värda den röda glasskon :) jag kände att för mig spelade det ingen roll vem som vann av Claudia och Mattias för båda har dansat lika bra tycker jag :)



Mycket god mat

Jag och älskling har myst framför Let´s Dance med väldigt god mat :) Kyckling, ris och currysås, jätte gott va det, så nu är vi mätta och belåtna^^



Let´s Dance & en kyckling i ugnen

Nu har älskling kommit hit eller ja han kom för en timme sedan typ. Vi sitter just nu i soffan och tittar på Let´s Dance Finalen :) Vi håller också på att göra mat, lite dumt att göra maten nu såhär under programet^^ Men så mycket spring till köket blir det inte för vi har en kyckling i ugnen som ska stå där i ca 50 minuter och gotta sig.

Hörs lite senare!


Just nu

Åh jag blev riktigt trött nu, känns som om jag kan somna när som helst^^ Men det ska jag inte försöka att göra. Jag tänkte att jag skulle städa här hemma. Tänkte ju städat häromdagen men då gick ju strömmen här hemma och lika så hade jag inget vatten heller. Tilda fäller som bara den fortfarande så det ligger just nu hår högt som lågt här hemma^^

Pratade med älskling för en stund sedan och han kommer hit lite senare i kväll
:) Vi ska titta på finalen av Let´s Dance tillsammans, spännande de ska bli och se vem som kammar hem glasskon. Jag tror att det kommer vara väldigt jämt i kväll mellan Claudia och Mattias men jag tror faktiskt att Claudia tar hem priset :)


Fredag

I förmiddags vid elva tiden ringde min underbara mamma och frågade i fall jag ville komma över på en fika och det ville jag mer än gärna. Vi har druckigt te och ätit lite goa kakor. Vi har också varit ute på en lång promenad med mina hundar. Solen skiner inte jätte mycket i dag men den tittar allt fram lite då och då.

Nu är jag hemma hos mig igen
, sitter just nu i soffan med datorn i knät och inväntar Ghost Whisperer som börjar om en liten stund på tv4. Jag tänkte att jag skulle klicka hem den första säsongen av Ghost Whisperer men så häromdagen så sa min älskling kompis att han kan ladda hem alla säsonger i jätte bra kvalite till mig och självklart blev jag jätte glad :) Han ska också bränna ut dom på DVD till mig^^

Men för er som kanske inte kan ladda hem Ghost Whisperer och älskar den serien lika mycket som mig^^ så finns den att köpa
HÄR.



Säsong 1 och 2 säljer dom ut för bara 199kr st (ord. pris 499kr), snacka om kanon priser^^
Det är även 25% rabatt på säsong 3.


Jag & mitt lilla busfrö

Va inne och kollade mailen nyss och jag hade fått ett mail från min pappa där han hade skickat över lite bilder som han tog på mig och Tindra då vi va och hälsade på han för ett tag sedan. Här är en bild som pappa tog på mig och mitt lilla busfrö^^



Åhh mitt hår va så fint där :) Jag har bokat tid hos min frisör nu i april
så jag får se vad det blir för frisyr denna gången.


Snygga Blazers

Har kikat runt på nätet ganska så mycket i dag och hittat en massa fint men jag är just nu
ute efter en snygg blazer. Här har jag hittat två stycken snygga blaizers
men jag vet inte vilken som är snyggast eller ska man
kanske köpa en hel svart i stället? Hmm svårt...




Dessa två hittade jag HÄR.


Sockar med färg & mönster

Jag vet inte vad ni tycker om sockar med mycket färg och olika mönster på? men jag tycker i alla fall om sådana sockar^^ Jag tycker dom är jätte söta. Har här nedan hittat ett gäng sockar med härliga färger och mönster.

Och dom kostar bara 39 kr st. Klicka här om du vill se fler modeller
eller kanske klicka hem ett par eller två^^




Love Converse



Söta Linda Blom har anordnat en tävling i samarbete med Junkyjard där man kan vinna ett par valfria converse i vilken färg och modell du vill. Detta vill du inte missa om du nu gillar convers förstås! Jag fullkomligt älsklar converse och skulle väldigt gärna vilja ha ett par Svart All Star Light Hi med tunn sula. Kanske har jag turen på min sida och kammar hem dom, vem vet? är det inte jag så är det kanske du så va med och tävla nu vetja :)


Ett äpple om dagen...

Att äpplen är nyttiga har man vetat länge. "An apple a day keeps the doctor away" är ett gammalt engelskt talesätt. Och i Sverige på 1950-talet löd en hurtig uppmaning så här:
"Tänderna borsta var morgon och kväll - ät gärna ett äpple men ej karamell"




Så ett äpple fick det bli, fast jag va allt lite sugen på något annat^^ typ nån choklad bit haha. Jag äter absolut inte ett äpple eller ens en annan frukt om dagen som det sägs att man borde göra, men jag äter ca 3-4 frukter i veckan och det är ju bättre än inget :)


Sugen på något gott... men vad?

Sitter och tittar på Departed på tv6 just nu, en Amerikans thriller med bland annat Leonardo DiCaprio, Matt Damon och Jack Nicholson i rollerna. Är så himla sugen på något men jag vet inte riktigt vad, hmm ska nog ge mig ut i mitt kök och se om jag kan hitta något gott :)

Tänkte ringa min älskling strax och se i fall han vill komma hem till mig i dag, jag vet att han skulle sitta i en tunering nu i kväll men åker han ur den så kanske han kan komma hit, inte för att jag vill att han ska åka ur tuneringen för det är faktiskt en stor summa pengar han kammar hem om han vinner men jag är nämligen sugen på att se lite film och jag vet att älskling har ett par filmer på sin dator som jag gärna vill se :)


Sockersöta underkläder





Klicka på respektive bild för att se lite mer av trosorna,
eller varför inte klicka hem någon :)
Dom kostar bara 99 kr st.


Klänningar från VILA

Super söta klänningar från VILA för ynka 159 kr st
Finns HÄR. (Scrolla ner lite på deras sidan
för att komma till dom)



Tips - Lip Gloss

Tänkte ge ett tips på två lip gloss som förstorar läpparna och som verkligen funkar. Denna nedan har jag hemma just nu. Och den är kanon :)

Beskrivning:

Too Faced Lip Injection Extreme är ett läppförstorande serum som ger ett långvarigt resultat tack vare fyra av de mest bevisade metoderna för läpp plumping. Detta serum ökar volymen och bibehåller ökningen med kontinuerlig användning. Det sticker lite i läpparna ska ni veta men stickningarna försvinner lite så småning om. Denna finns att köpa HÄR.


Här nedan är en annan lip gloss som förstorar läpparna. Aquolina Pink Sugar Sweet Volumizing. Denna va den första jag provade och det som skiljer dessa två är att denna nedan inte är transparant som den ovan. Och lika så med detta lip gloss så sticker det lite i läpparna.

Beskrivning:
Detta gloss smakar lika härligt som det doftar. Det är rosa, lite glittrigt och helt underbart. Det gör dina läppar naturligt plutiga. Den är berikad med extrakt från Capsicum Frutescens (Chilipeppar) för en omedelbar effekt. Applicera som den är för fylliga, förföriska läppar med den underbara Pink Sugar-doften eller ovanpå läppfärg för att framhäva läpparna lite extra. Denna finns att köpa HÄR.





Just nu

Har precis tittat klart på Förkväll på tv4. I dag va det en massa söta hundar på besök i deras studio. Dom hade födelsedags kalas för en hund som fyllde två år tror hunden hette Ella, och dom hade då lyxat till det med ett kalas för hunden Ella och hennes andra hundvänner^^ Dom åt tårta som va gjord på kyckling, skinka, ost, korv, blodpudding och massa annat gottit som hundar gillar. Ella fick också paket^^ Många kan tycka att det är onödigt att fira sina djurs födelsedagar men jag tycker att det är lite gulligt faktiskt. Själv firar jag mina tjejers födelsedagar :)

Nu ska jag äta en sen middag här hemma
och det blir ärtsoppa och två knäckebröd med ost på.
Fick nämligen med mig lite ärtsoppa hem sista jag va hos mamma och åt det.



Min Namnsdag!



I dag är det Marie bebådelsedag
(våffeldagen). Och det är min namnsdag. Jag heter Jouline men mitt namn är rätt så ovanligt och finns ej med i almanackan. Men jag heter Marie i andra namn så då kan man ju faktiskt säga att det är min namnsdag :)

När jag va liten så va jag så ledsen
för att jag inte hade en namnsdag som alla andra hade. Men då sa min mamma att jag heter Marie i andra namn så då kan vi göra Marie bebådelsedag till din namnsdag^^ och jag blev jätte glad. Men ju större jag blev ju mindre brydde jag mig om min namnsdag och i dag firar vi den typ inte. Men Eftersom att Marie bebådelsedag inträffar på våffeldagen så brukar vi i alla fall äta våfflor. Men i dag blir det inga våfflor, orkar inte åka och köpe det nu men till helgen eller nästa vecka så ska jag försöka komma ihåg att göra det för det är ju så himla gott :)



TINDRA & TILDA

I dag är det faktiskt första dagen som det verkligen är, va ska man säga inte varmt men inte kallt heller men väldigt behagligt ute, nu är våren verkligen påväg och det känns underbart. Vinterjackan åker snart in i garderoben för gott eller i alla fall tills vintern kommer tillbaka^^

Efter att jag och mammi varit i blombutiken så satte vi oss ute en stund, vädret är som sagt underbart i dag. Solen tittar fram och vinden står näst intill stilla. Släppte ut mina två ögonstenar så dom fick springa och leka av sig lite och det var väldigt uppskattat :) Korten nedan togs för en liten stund sedan.

TINDRA



TILDA



TINDRA & TILDA



Hemma

Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg i den nya blomsterbutiken som öppnade i dag. Det va verkligen jätte fint och mysigt där, det va blommor högt och lågt^^ Och eftersom att det snart är påsk så hade dom självklart mycket påsk saker så som påskliljor, kycklingar, ris och fjädrar mm. Det roliga va att det fanns rätt mycket som jag ville ha men ändå köpte jag inget haha. Men min mammi köpte allt några rosa pelargoner, jätte fina :)



Torsdag

Har precis ätit lite frukost/lunch, lite sent jag vet^^ men jag hade så svårt att somna i går, klockan va väl närmare fyra i natt hehe, så därför vaknade jag rätt sent. Satt och tittade på massa olika klipp i går/natt på spöken som folk trodde dom hade fångat på film. Såg även en dokumentärfilm också som handlade om världen läskigaste och mest "hemsökta" ställen. Jag hade faktiskt lite svårt för att somna i går efter att jag hade sett på detta haha. Såhär stod det på en av filmerna - OBS: VARNING: Titta ej på denna filmen före läggdags. Men självklart va jag tvungen att titta på den när det stod så, det kanske va något jätte häftigt på filmen tänkte jag haha. Men jag ska nog inte titta på en massa spökliknande filmer innan jag ska lägga mig. Utan jag får ta och titta på dom på dagen i sådana fall^^



Nu ska jag åka och kolla in en ny blomsteraffär här i närheten
som precis har öppnat, Kanske hittar man något fint!


The World's Scariest Ghosts

Har försökt få igång mitt internet sedan 22:00 tiden, det har inte alls velat funka. Men nu har jag fått igång det. Jag är så jäkla trött på att mitt internet bara kopplas ner helt plötsligt och sedan inte vilja koppla upp sig. Men nog om det och över till något mycket mer intressant^^ jag tänkte visa er en väldigt läskig sak om ni frågar mig.

Denna videon nedan såg jag för några dagar sedan
, hade tänkt lägga upp den här i bloggen då men glömde av det. Men kom och tänka på den nu bara sådär så jag letade upp videon igen för att nu visa er.

Det är alltså The World's Scariest Ghosts som fångats på film. En så kallad Poltergeist. Men vad är då en Poltergeist? Jo... det ska jag tala om för er..

Poltergeistfenomen eller knack-andar som de också kallas är ett fenomen som ger sig till känna genom fysiska störningar. Det kan vara dörrar som slår igen, möbler som förflyttas genom rummet utan påvisbar orsak, ljudet av jämmer, klagan eller knarrande steg. Ja, det kan yttra sig på många olika sätt. Ordet poltergeist är tyskt och betyder "buller-ande", vilket trodde vara ett passande namn. Till skillnad mot egentliga spöken och gengångare verkar det som om alla, som befinner sig vid rätt plats vid rätt tidpunkt, kan uppleva fenomenet.

Det är känt att poltergeiststörningar kan följa vissa personer. En del forskare tror till och med att de framkallas omedvetet av vederbörande. Poltergeistfenomenet skiljer sig från andra former av spökeri i detta, och åtskilliga andra avseenden. Enligt folktron är spöken och gengångare andar efter döda personer, medan poltergeist är ett slags demon som aldrig varit iklädd mänsklig gestalt. Spökerier i andra former förföljer heller inte personer såsom poltergeist, utan är snarare knutna till vissa platser.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro men jag vill tro att det är sant för jag tror faktiskt på att det finns något övernaturligt. Dom kan bara inte ha fejkat detta för har dom det jag då är dom fan sjukt grymma på det. Kolla in klippet själv.

Vad tror du? är det sant eller är det fejkat?

TROR DU PÅ SPÖKEN?



START Crisp´n CRUNCH Frosty Fruit

Härom dagen då jag va och handlade i matbutiken så stötte jag på något nytt i hyllorna^^ Jag har ibland svårt för att inte köpa något som ser ut som detta paket haha^^



START Crisp´n CRUNCH Frosty Fruit är en ny sort som kommit och den va verkligen jätte god.
Crisp´n Crunch är gjord av en extra krispig och rostad musli med inbakade luftiga puffar och frasiga cornflakes. Frosty Fruit innehåller 42 procent fullkornshavre och är rik på kostfiber.



Den får sin goda smak av äkta vanilj, saftiga pumpakärnor, söta bananbitar, syrliga tranbär och en gnutta honung.

Nu ska jag titta på Fuskbyggarna på tv4 :)
Hörs sen!


Mina tjejer

Mina två ögonstenar är också lika trötta som mig i dag^^ Tog detta kortet nedan för en stund sedan. Dom ligger här i soffan och snarkar ikapp^^ Men jag ska snart väcka liv i dom för
jag tänkte ta en liten promenix.



Hemma + outfit

Hemma från jobbet nu och jäklar va gott. Asså i dag är jag verkligen skiiit trött, jag gick runt och gäspa hela tiden på jobbet i dag och hade jag satt mig ner så hade jag nog somnat på stört^^ Så i dag tog jag faktiskt ingen rast på jobbet för jag va så rädd att jag skulle somna HAHA.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på Förkväll på tv4 men det känns som om jag kommer somna snart^^ tror faktiskt att jag ska vila en liten liten stund.

Innan jag hoppade i myskläderna så fotade jag vad jag hade på mig i dag.
Vänster bild: outfit under dagen, Höger bild: outfit nu.



Godmorgon

Vaknade inte i morse klockan 09:00 då klockan ringde, tror jag snoozade typ 10 gånger eller nått^^ Usch va trött jag är i dag. Sitter just nu och äter frukost. Och jag äter nog världens godaste yoghurt just nu. Yoggi vanilj heter den och det är en sån där Mini Meal med lite flingor i locket ni vet. Flingorna smakar som start och vet ni vad mer det är i då? Jo vit choklad :) jäklar va god den är. Har ni inte smakat på den så tycker jag att ni borde göra det. Jag vet i alla fall en tjej som ska införskaffa sig några stycken^^



Såhär ser förpackningen ut, fast jag hade visst tagit av locket på den och det är
i locket som själva flingorna ligger. Men ni fattar ;)



Nu ska jag åka hem till mig och lämna lilla Tindra hemma sedan måste jag
skynda mig till jobbet, hörs när jag är hemma igen :)

Hoppas ni alla får en fin Onsdag :)


X-Box Live

Älskling sitter just nu och spelar X-Box Live, alltså på nätet mot andra personer. Just nu spelar han något MMA spel. Och han ligger riktigt bra till^^ jag brukar titta på när älskling spelar ibland för jag tycker det är lite kul^^





Tror inte det blir någon film i kväll
eller i natt menar jag hehe, för klockan är ju över två nu^^
Mina ögon är väldigt trötta och jag ska upp vid nio tiden i morgon för klockan tolv
så ska jag befinna mig på jobbet.

Natti Natti


Vita möbler - love it

Ett ljust och lantligt vardagsrum är en dröm för många. Ett lantligt vardagsrum har en vit grundfärg med dominerande accentfärg. Det kan vara allt från beige, blått, rött och rosa. Skapa stilen med färska romantiska blommor och mysiga plädar.

Jag har alltid älskat färgen vitt. I alla mina lägenheter/hus som jag bott i så har grundfärgen på mina möbler nästan alltid varit vit. Jag har just nu två vita soffor ett vitt soffbord, två vita tv bänkar och en jätte stor vit hallbyrå. Min sängstomme är inte vit på min säng men tanken va att jag skulle måla den vit men det har bara inte blivit av men jag kommer antagligen måla den vit om jag inte säljer den.

Jag kommer alltid älska det där lantliga, moderna vita möblerna. Och förmodligen så kommer jag alltid att ha färgen vit på mina möbler som en grundfärg. Här nedan är några bilder där man kan få mycket inspiration ifrån.








Älskar toan hos älskling^^

Om det är något jag älsklar med älskling hus så är det toaletten^^ Den är så himla fin och fräsch. Badkaret är helt fantastiskt, det har en liten trappa upp. Jag duschade för första gången i dag hemma hos älskling och jag kan ju säga som såhär att det va ingen tio minutare som hemma^^

Jag satte Tindra på trappan^^



Själva munstycket på duschen är jätte stort och man kan ställa in den på
hur man vill att vattnet ska rinna. Helt fantastiskt.



Tog även en outfit bild på mig också^^ såhär ser jag ut i dag.
Myskläder i marinblått och vitt.



Poker

Nu är American Idol slut. Gick in i min älsklings kompis sovrum och där hittade jag älskling och hans vän som satt och spelade poker. Min älskling vann en tunering i dag med väldigt mycket pengar i :) han vann även en tunering i går som också va mycket pengar i. Han är väldigt duktig på poker mitt lilla hjärta^^

Detta koret tog jag nyss, det är min älskling som ni ser på kortet.
Han skulle behöva klippa sig ser jag nu^^ får nog
ta och klippa honom någon dag snart.



Tänk & kamma hem den här godingen



Jag är med och tävlar hos söta Linda Blom om att vinna
denna guldiga plattång. Är den inte fin så säg^^

Ja jag skulle då bli överlycklig om jag vann denna.
Va med du också :)


Inväntar American Idol

Om en liten stund börjar American Idol, närmare bestämt 22:40 på tv4. Och jag sitter redan bänkad i soffan. Älskling och hans vän kom precis innanför dörren med lite mat också. Dom hade köpt en smörgås med rödbetssallad och köttbullar på och en yoghurt till mig :)

Här sitter jag just nu
och mumsar i mig den goa köttbulle smörgåsen^^




Strömmen har nu kommit tillbaka hos mig
:) men jag sover hos älskling i natt. Ska jobba i morgon fast inte för än vid tolv så efter American Idol blir det nog en film också :)


Vill ha






Har kikat runt lite på nätet och hittat en massa fint som jag skulle vilja ha. Bland annat det ovan.
Ni hittar alla kläderna HÄR.

Älskling och hans vän drog iväg och handlade lite mat nu
. Jag orkade inte åka med. Förhoppningsvis så köper han något gott. Är verkligen skit hungrig nu, har inte ätit sedan jag va hemma hos mamma i dag och det va vid ett tiden.


Hemma hos älskling

Är hemma hos min älskling just nu. Jag kunde bara inte sitta i mitt hus och inte göra något när strömmen gick. Behövde ju även hoppa in i duschen som jag hade tänkt då jag va hemma men det kunde jag ju inte eftersom jag inte hade något vatten heller. Så jag ringde älskling och frågade i fall jag kunde komma hem till honom och det kunde jag :)

Kom precis ut från duschen här hos älskling
, sitter just nu och tittar på Äntligen hemma på tv4. Vi ska åka iväg och köpa lite mat lite senare, älskling hade inte så mycket mat hemma nämligen. Vet inte om jag ska sova här i natt eller inte men eftersom strömmen inte kommit tillbaka hemma hos mig än så ser det så ut.

Tindra för en liten stund sedan
, hon ville följa med mig in på toan när
jag duschade så det fick hon också^^ Hon är väldigt "mammig"
just nu. Hon är inte så van att vara i detta huset än.



Nu har jag inget vatten heller..

Asså detta är ju sjukt. Nu har jag inget vatten här hemma heller HAHA. Jag skulle precis ställa mig och diska men inte kom det något vatten ur kranen. Gick in på toan och där va det lika dant. Så nu kan jag verken dammsuga, diska eller ens damma^^ Åh herre gud säger jag bara.

Pratade precis med min mammas man
och han sa att strömmen har gått hos 500 hushåll
här omkring. Tydligen så är det någon kabel som gått av men dom håller på att fixa det nu men dom sa att det kan ta allt ifrån en timme till flera dagar, FLERA DAGAR, det här är ju sjukt. Tänk all min mat i min kyl och frys.

Jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva sitta här i huset utan ström och utan vatten länge asså. Jag kan ju inte ens gå på toaletten ju för det går ju inte att spola HAHA.

Ska nog stänga av dator nu också så jag kan spara på det lilla batterit jag har kvar på den.
Men vi hörs när strömmen är tillbaka och jag hoppas att det är snart.



Strömmen gick :(

Strömmen gick nyss hos mig, tur att det är ljust ute i alla fall, för sist strömmen gick så va det på kvällen och hela området där jag bor var verkligen helt kolsvart man såg inte en meter framför sig^^ jag har inte en aning om när strömmen kommer komma igång igen, förra gången så tog det flera timmar men jag hoppas inte det kommer vara så länge. Åhh va jobbigt va ska jag nu göra då haha, mitt batteri på datorn dör snart också :( kanske ska jag ta och städa lite här hemma för det behövs verkligen.

Neeeej men jag kan ju inte dammsuga ju, strömmen har ju gått HAHA^^ jaja jag får väl nöja mig med att diska och plocka undan lite saker, damma behövs också.

JÄKLA SKIIIT, snälla ström kom tillbaka^^


Favorit serien

Nu ska jag titta på Ghost Whisperer på tv4, älskar den serien :) Va inne och kollade min mail för en liten stund sedan och jag hade fått mail av min lärare, hon hade rättat mitt prov som jag gjorde i går och jag fick VG på det :) jätte glad är jag. Fick också reda på att jag kommer att få VG i hela sjukvårdskursen och det är jag också riktigt glad över. Nu har jag bara en kurs kvar sen är jag klar med skolan :) i alla fall för nu, man vet aldrig om jag vill läsa vidare någon gång.

Slänger upp en bild på Tindra och Tilda för att fylla ut inlägget lite. Tog kortet för
en liten stund sedan. Dom sitter båda två och tittar ut genom fönstret^^



Hemkommen från mamma

Kom precis hem från mamma. Hon ringde och undrade i fall jag ville komma hem till henne och äta lite lunch förut, och det ville jag, fast för mig blev det frukost/lunch, vaknade strax efter tolv i dag och begav mig hem till mamma vid halv ett tiden. Mamma hade gjort ärtsoppa och den va jätte god :)

Min älskade Tilda
blev såå himla glad när jag och Tindra kom^^ Tilda har nu varit hos min mamma i en vecka typ. Men i dag så ville jag allt ha hem henne, har saknat henne så mycket.

(Många gillar inte ärtsoppa, men det gör jag^^ jag äter faktiskt det mesta)




Jag, Tilda och Tindra hemma hos mamma för en stund sedan.



Jag somna^^

Jag somna på soffan en stund^^ vakna upp för en liten stund sedan och kände mig som en jäkla zombie haha. Gick direkt in på toan och tvättande av mig sminket med min nya neutrogena 2 in 1 wash/mask och smörjde sedan in ansiktet med VICHY normaderm, kändes väldigt uppfriskande så nu är jag allt lite piggare.

Bild i repris


Det tåls att sägas igen - Dessa två ovan är helt fantastiska, jag gillar speciellt VCHY normaderm krämen,
huden blir så himla mjuk och len och lukat underbart. En kräm jag verkligen rekommenderar!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg med mammi och handlat lite mat. Vi blev så sugna på pizza i dag också så det fick det bli^^ vi delade på en kebabpizza, riktigt gott va det. Nu är jag så himla mätt att jag inte tänker röra mig på ett bra tag haha, ligger just nu i soffan med datorn i knät, knappt ja orkar skriva haha ne så illa är det inte^^

Min nagel gick förresten av i dag :( och det va inte lite heller. Mina naglar har aldrig gått av såhär mycket. Brukar annars bara vara lite på kanten av nageln men nu gick hela av. Funderar på om jag ska åka och köpa lösnaglar nån dag och sätta på en lösnagel för det ser verkligen fruktansvärt dumt och fult ut^^ Kommer nog ta ett tag tills den växer till sig :(



Hemma

Nu är jag hemma, provet gick verkligen jätte bra och det känns så skönt att vara klar med sjukvårdskursen. Nu väntar jag bara spänt på vad jag ska få för betyg i denna kursen :) Efter provet så åkte jag hem en snabbis till min älskling och efter att jag hade varit där så åkte jag till min faster och min kusin som inte bor så långt där ifrån. Vi fikade och pratade om allt möjligt, jätte mysigt va det :)

Nu sitter jag i min soffa med min mammi
, hon kom över på en kopp te och lite fika^^ Vi tänkte strax ta en promenad med hundarna sedan ska vi åka och handla lite mat.



Just nu

Min mammi va precis här och förhörde mig på det som jag ska ha prov på i morgon. Gick helt ok faktiskt så nu hoppas jag att jag ska klara provet.  Provet jag ska göra är om akuta buksjukdomar i kroppen och det flesta buksjukdomar har samma symtom så jag är lite rädd för att jag kommer blanda ihop vissa saker/symtom, men förhoppningsvis inte.

Ligger just nu i sängen med datorn i knät och funderar på vilken film jag ska se på. Jag tittar nästan alltid på film innan jag ska lägga mig^^

NATTI NATTI


Pluggar som bara den

Jätte dålig uppdatering i dag men det får tyvärr bli så jag måste verkligen plugga, har ju provet klockan halv nio i morgon bitti. Känns ju lite sådär att plugga stenhårt till ett prov dagen innan man ska ha det hehe. Men jag hoppas att det ska gå bra ändå, huvudsaken är ju att jag blir godkänd.

slänger upp en bild på min lilla bus tjej och mig
för att fylla ut inlägget lite^^



Hörs sen!


Söndag

Har haft lite problem med internetet i dag igen. Så fort jag kopplar upp mig så kopplas jag ner igen. Får se hur länge jag kan hålla mig uppkopplad men jag hoppas inte att det ska strula mer.

I dag är en väldigt tråkig dag
, för i dag måste jag verkligen plugga. Har prov i morgon bitti 08:30. Jag är väldigt orolig att jag inte ska klara provet i morgon på grund av att jag inte pluggat på det som jag självklart borde ha gjort. Vist har jag läst lite men inget har liksom fastnat i huvudet. Åhh jag blir så arg på mig själv att jag inte pluggat ordentligt till detta provet. Det är sista provet för sjukvårdskursen och det skulle verkligen kännas skit om jag inte klarade det. Jag måste verkligen plugga stenhårt i dag.


Just nu

Sitter och tittar på Jurassic Park just nu. Inväntar också min älskling, han skulle köra en vän till en fest och sedan ska han hämta honom i natt vid tre tiden typ. Tycker lite synd om älskling då han inte riktigt kände för att göra detta, men ibland får man allt ställa upp för sina vänner :) Så i kväll lär ju jag sitta uppe med älskling till klockan tre i natt^^

Slänger in en bild för att fylla ut inlägget lite
. Min lilltjej ligger här i soffan hos mig
och myser. Min stora tjej Tilda är fortfarande kvar hos min mammi.
Men jag börjar sakna henne riktigt mycket nu så snart
ska jag hämta hem henne :)



Film i kväll

I kväll så kommer två filmer som jag tror jag ska se på. Jurassic Park kommer klockan 22:15 på tv4 och när den slutar så börjar filmen Hotet från underjorden klockan 00:45 på tv6. Det var jätte länge sedan som jag såg dessa filmer. Speciellt Hotet från underjorden. Kommer ihåg när jag va liten och såg den, jag tyckte alltid att den va så himla läskig^^ Och Juressic Park är ju lite av en klassiker och det är alltså ettan som kommer i kväll. Funderar på om jag ska ladda hem 2:an och 3:an faktiskt för det va ju som sagt ett bra tag sedan som jag såg alla Juressic Park filmerna.



Men sen går ju faktiskt Den gröna milen i dag också på tv6 klockan 21:00 och den är ju faktiskt väldigt bra. Vet att den är lite sorglig och jag brukar alltid fälla några tårar till den filmen. Men det va inte så länge sedan som jag såg den så i kväll hoppar jag faktiskt den filmen.



Älskar verkligen Michael Clarke Duncan som spelar en av huvudrollerna i den gröna milen.
Han är så jäkla stor men så himla godhjärtad i denna filmen. Och det är han som alltid
får mig och säkert många fler att fälla några tårar. Han berör
en verkligen ända in i själen.



Min älskling är inte den som gråter till filmer men han berättade för mig att Den gröna milen
är den enda filmen som han fällt några tårar till^^


Detta köpte jag igår


VICHY Normaderm och Neutrogena Wash/Mask 2 -in- 1. Jag föll totalt för VICHY Normaderm häromdagen då jag testade den för första gången så jag var bara tvungen att köpa den. Den va rätt dyr för att vara så liten, trodde flaskan skulle vara större faktiskt. Jag har skrivit lite om vad den krämen gör och vad den är bra för och vad jag tyckte om den HÄR.

Här nedan är en lite större bild på flaskan
och här ser man också
hur liten den är. Den finns att köpa på apoteket
för ca 175 kr.



Här nedan är den andra wash/masken från neutrogena
i lite större bild format.
Denna wash/masken har jag aldrig testat men jag har däremot testat många andra produkter ur den serien och varit rätt nöjd med dom. Har hört att denna ska vara jätte bra så därför köpte jag den för att testa. Och jag testade den för första gången i går kväll. Jag valde att göra en 5-minuters mask och man kände verkligen hur ren huden blev efteråt, jag är jätte nöjd med den :)



Visibly Clear 2-in-1 Wash/Mask
är en unik produkt som gör att du kan rengöra din hud på två olika sätt. Användas både som en uppfräschande daglig tvättkräm för att motverka oren hy och som en 5-minuters djuprengörande veckomask. Finns att köpa på apoteket för ca 65 kr.


Jäkla internet

Jag blir sååå jäkla trött på mitt internet. Det har inte funkat på hela dan. Jag och älskling gick upp runt elva tiden i dag och åt frukost sen la vi oss i soffan och tittade på Pretty Woman, den är så mysig den filmen, en riktig klassiker :) Efter filmen så skulle älskling gå in på min dator för att kolla en sak och han säger att internetet funkar inte. Det första jag tänkte då va - Nej men han vet bara inte hur man får igång det hehe^^ Men inte ens jag fick igång internetet. Jag blir så jäkla trött på 3 ibland asså. Men nu har jag fått igång det igen så nu hoppas jag att det ska funka.

Tänkte att jag skulle visa er vad det va jag köpte i går. Men först måste jag fota det bara,
så om en liten stund kommer det komma upp lite bilder :)


Hemma

Nu är vi hemma från bion eller ja vi har varit hemma en stund. Missade lite på Let´s dance men hann se några danser i alla fall. Alice i underlandet va helt ok, helt klart sevärd men inte den bästa filmen jag sett om man säger så. Jag gillade att filmen va i 3D också, det gjorde filmen snäppet bättre.

Måste berätta en rolig grej som hände förut under Let´s dance hehe. När jag och älskling kom hem till mig så va vi båda hungriga så älskling började göra lite mat i köket. Själv satte jag mig i soffan och slog på Let´s dance, Claudia skulle precis börja sin andra dans och jag säger högt för mig själv - Åhh är det den dansen som dom ska dansa, varpå älskling hörde detta och absolut inte ville missa heller så han kommer helt plötsligt inspringandes i vardagsummet med stekpannan i handen HAHA. Han ville inte missa dansen och han ville heller inte bränna falukorven sa han så han va ju tvungen att ta med sig stekpannan då HAHA.

Va ju självklart tvungen att fota detta^^



När vi ändå va i stan och skulle gå på bio så passade jag på att köpa två saker.
Visar va det är lite senare eller i morgon. Älskling och jag ska strax sätta på en film nämligen.


Nu åker vi & ser Alice i underlandet

Nu har min älskling kommit hit och vi ska nu åka iväg till bion. Jag har rätt höga förhoppningar på Alice i underlandet då jag bara hört positiva saker om den och dessutom så ska vi se den i 3D vilket ska bli väldigt kul :) Den senaste filmen jag såg i 3D va Avatar och effekterna var riktigt coola så nu hoppas jag på att Alice i underlandet är lika cool^^



Såhär ser jag ut i dag. Det inte så kallt ute i dag så jag tänkte
inviga skinnjackan.





Hörs när jag är hemma igen!


Fredag

I dag är det fredag och jag ska äntligen se Alice i underlandet :) yeeey!! HAHA, jag har typ gått runt här hela dagen och tänkt nu är det bara 7 timmar kvar tills jag får se den, nu är det bara 5 timmar kvar tills jag får se den och nu är det ca 4 tummar kvar tills jag ska se den^^

Sitter i min soffa just nu och äter lite soppa, ska strax hoppa ur mina myskläder och hoppa in i duschen. Sen ska jag ta en lite extra lång promenad med Tindra så hon blir trött. Hörs innan jag sticker iväg till bion.


Just nu

Sitter och små tittar lite på Troja som går på tv6 samtidigt som jag pluggar. Jag kan ju säga som såhär att mitt pluggande inte går något vidare bra hehe. Egentligen borde jag stänga av teven, men gör jag det så tycker jag att det är alldeles för tyst och sätter jag på någon musik så kommer jag väl bara sjunga med i låtarna HAHA. Jag kan verkligen inte koncentrera mig just nu hur jag än gör. Det är faktiskt lite jobbigt att jag inte kan sätta mig i lugn och ro och plugga, utan tv och utan musik. Undra varför det är så ibland?



Här sitter jag just nu och läser och läser men inget
verkar ju fastna i mitt huvud^^


Mmm soppa

Har precis gjort iordning lite soppa och två ost smörgåsar. Jag gjorde så mycket soppa att det även blir över tills imorgon. Himla bra! Kollar också på Simpsons just nu sen är det Vampire diaries klockan 20:00 som gäller.

Här sitter jag just nu och äter.




Lite update från lilltjejen

Min lilla tös ligger ihopkurad i filten här hemma. Vi har varit ute rätt mycket i dag och busat. Hon fick ju även träffa Tilda förut då jag va hemma hos mamma och hon blev verkligen överlycklig^^ hon sprang runt, runt och runt Tilda och pep och hade sig haha. Nu är hon rätt trött och det märks när hon är trött för då kryper hon in under en filt och sover.

Tindra just nu^^



Alice i underlandet

Pratade precis med min älskling och vi bestämde att vi i morgon ska gå och se Alice i underlandet (3D) på bio. Jag har verkligen längtat efter att få se den filmen men alla bio salonger har haft fullbokat hela tiden, men i morgon fanns det allt några platser kvar :)





Åhh det ska bli så kul att se den, hoppas den är bra nu bara
men det tror jag att den är, har bara hört
positiva saker om filmen.


Nu ska jag plugga

Sitter och tittar på en av mina favorit serier, nämligen Ghost Whisperer, det är snart slut så jag tänkte att jag skulle ta tag i mitt pluggande strax. Har laddat upp med lite goa dammsugare^^



Torsdag

I dag vaknade jag rätt sent. Klockan va lite över tolv när jag gick upp. Har varit och hälsat på min mamma en stund, hon har fortfarande kvar Tilda hos sig och hon tycker att det är så mysigt när hon är där så jag lät Tilda va kvar^^ Får se när jag hämtar hem henne. Det är faktiskt rätt gott med lite avlastning fast jag saknar henne jätte mycket.

I går så pluggande jag en liten liten stund, det va inte mycket om man säger så, så nu måste jag verkligen plugga lite längre än 20 min^^

Efter att jag hade pluggat den lilla lilla stunden i går så satte jag på en film. Jag tittade på 17 again, den är väldigt bra om ni frågar mig. Mycket humor och himla mysig :) Här nedan är trailen för er som kanske inte sett den.



Kanske skulle man plugga lite nu då

Sitter och små tittar lite på filmen Freedomland som går på tv6 just nu. Men jag tänkte att jag skulle börja plugga lite nu. Tog förresten en liten nap efter Simpsons och vaknade strax innan Fuskbyggarna började på tv4 klockan 21:00. Jag är fortfarande jätte trött och skulle kunna somna med en gång om jag lägger mig i sängen. Men jag ska försöka hålla mig vaken en liten stund till för jag behöver som sagt plugga.

Så vi hörs kanske lite senare, beror på hur trött jag är.


Donuts - Mums!

Det blev inget vilande för mig som jag hade tänkt. Va tvungen att svara på lite mail och det tog sin lilla tid. Kanske tar jag mig en liten nap senare. Har tänt lite ljus här hemma och tagit fram lite donuts. Handlade dom på vägen hem från jobbet i dag, dom är farligt goda^^ Så nu tänkte jag mumsa i mig dom och titta på Simpsons.

Men jag får inte glömma av att plugga också för det måste jag verkligen.
Fast jag tror jag tar och pluggar senare i kväll.



Hemma

Nu är ja hemma från jobbet och guuuuud så skönt. Jag vet inte vad det är med mig i dag men jag är sjukt trött. Min energi är totalt borta. Jag ska nog lägga mig och vila en stund. Lite senare i kväll så ska jag plugga till mitt prov som jag ska göra på måndag.

Jag sitter just nu i min soffa med laptopen i knät och
Tindra hängandes över ena knät^^



Dagens Outfit

Nu sticker jag iväg till jobbet. Såhär ser jag ut i dag. Hoppas ni alla får
en fin onsdag :) Hörs när jag är hemma igen!



Onsdag

Åhh jag ville verkligen inte gå upp ur sängen i dag. Det va så gott att ligga under det varma goa täcket. Men i dag är det onsdag och jag ska strax åka iväg och jobba ett par timmar. När jag kommer hem så blir det att sätta sig och plugga. Det blev ju inget direkt pluggande i går så i dag måste jag verkligen plugga. Ska nog stänga av teven och datorn och sätta mig i köket med min bok, i alla fall minst under en timmes tid.

Nu ska jag göra iordning mig lite sen gå ut med Tindra en sväng.
Slänger upp en dagens outfit innan jag sticker också.


Tips - Jag testar VICHY NORMADERM




VICHY NORMADERM
Vårdande och fuktgivande dagcreme
Rengör och lugnar huden. Minskar utvecklingen av bakterier och orenheter, exfolierar döda hudceller. Skapar balans i talgproduktionen. Mattgörande effekt i upp till 6 timmar.
Till oren eller fet hud (tilltäppta eller stora porer, pormaskar, röda och blanka partier eller ojämn hud

VERKAN
Orenheter minskas och porerna blir mindre framträdande. Huden blir jämnare och får ett matt resultat.

ANVÄNDNING
Används dagligen morgon och/eller kväll på rengjord hud. Används tillsammans med övriga produkter ur Normadermserien för bästa effekt.

AKTIVA INGREDIENSER
Med dubbel verkan som både rengör och lugnar huden. Zincadone+ rengör hudytan och ger den ett matt och jämnt resultat. Intrapore-teknologi verkar lugnande. Gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga ner porens kärna för att minska orenheter.

KONSISTENS
Lätt creme som snabbt tränger in i huden utan att kännas kladdig. Oljefri.

PARFYM
Milt parfymerad.

PRIS
Flaska med pump 50 ml. *Rekommenderat pris. Apoteket prissätter fritt.

JAG TYCKER TILL OM VICHY

Jag tyckte att den va helt fantastisk, och då är detta första gången jag testar den. Den är absolut inte kladdig utan väldigt lätt och känns bra på huden. När jag smörjde in ansiktet med krämen kände jag typ ett lugn i ansiktet och man känner sig absolut inte torr efteråt, inte heller fet utan helt perfekt :) Huden blev otroligt mjuk och len och det har nu gått över en timme sedan jag applicerade krämen i ansiktet och huden känns fortfarande mjuk och len. Och jag känner mig väldigt fräsch i ansiktet.

Något som jag också gillar med produkten är att den har en mattande effekt vilket gör den perfekt att använda innan man lägger på sin fondation. Jag har en viss tendens att bli rätt glansig efter ett tag (speciellt i t-zonen). Men med VICHI normaderm så har jag en mattande effekt i upp till 6 timmar :)

Den luktar väldigt uppfriskande, lite svårt att säga exakt vad den luktar men lite vattningt, gurka otroligt fräscht i alla fall. Jag ska absolut gå till apoteket nån dag och köpa lite olika produkter ur VICHI serien för jag tror detta kan bli en absolut favorit hos mig :)

HÄR NEDAN ÄR BARA NÅGRA AV VICHI´S PRODUKTER




Mys i soffan

Jag kom upp ur badet precis lägligt till American Idol. Nu sitter jag här i min soffa och myser med en kopp te och lite tända ljus. Min huvudvärk har gott över vilket är otroligt skönt. Jag tog aldrig en tablett utan jag tog en alvedon brus tablett som läggs i vatten i stället då dom verkar mycket fortare än en tablett. Och den funkade ju super bra.

Testade förresten en ny kräm i dag också
, och jäklar va bra den va. Man blev heeeelt sjukt baby len i ansiktet^^ Ska kolla upp lite fakta om den på nätet och återkomma med ett litet inlägg om
produkten/produkterna lite senare.



Lite musik & ett bad kanske hjälper

Min huvudvärk vill inte ge sig så nu ska jag ta mig en tablett och lägga mig i ett varmt gott bad en stund som jag precis har tappat upp. Ska nog sätta på lite lugn och avslappnande musik också. Hoppas detta hjälper mot min huvudvärk.

Jag ska i alla fall se till att ha badat klart till 22:40 för
då kommer American Idol på tv4.

Mina Healing SPA produkter ska användas
i dag igen :)



Just nu

Ligger just nu i soffan och tittar på House som går på tv4. Har fått väldigt ont i huvudet. Har inte tagit någon tablett än men jag kanske borde göra det. Den senaste tiden tycker jag att jag har haft ont i huvudet ganska mycket. Jag har det minst en gång i veckan typ. Undra varför? kanske är jag lite stressad eller så tänker jag kanske för mycket^^ Det är som sagt rätt mycket i skolan nu så det kan ju vara det som ger mig huvudvärk?

Va inne och kikade på lite lägenheter i dag igen och jag har nog fastnat för en tvåa i stan :) väldigt väldigt fin är den. Jag ska ta ett litet snack med min mamma sen ska jag nog ta kontakt med banken, kanske blir lägenheten min, kanske inte. Skulle det vara så att jag köper denna lägenheten så har jag inte tillgång till den för än i slutet av detta året. Varför det dröjer så länge är för att dom just nu håller på att bygga alla lägenheter och det tar ju ett tag att bygga ett hus med 6 våningar och 89 lägenheter i.

Åhh jag vill ha en lägenhet nu nu nu^^


Tindra 2 år

Min lilla tös Tindra fyllde faktiskt år för några dagar sedan och jag hade helt glömt av det^^
Men det har varit så mycket med skolan på sistone nu så det blir väl lätt att man
glömmer av vissa saker då.


Här nedan är Tindra ca 9 veckor gammal :)




Och här nedan är hon i dag :) Tiden går så himla fort
tycker jag.




Tips - Har du problemhy?



Behandla inte huden med starkare preparat än vad som behövs.

Tänk på att ha tålamod. Det kan ta 4-6 veckor innan du märker någon förbättring. Märker du ingen skillnad efter 6-8 veckor – rådfråga en hudvårdsspecialist eller en hudläkare.

Behandla acne
Undvik att klämma på finnarna. Det är lätt att infektionen sprids och besvären förvärras. Om du trots allt klämmer på finnarna ska du vara noga med att rengöra huden efteråt för att undvika infektioner.
Acne behandlas i tre steg; rengöring, behandling och återfuktning.

Rengöring
Tvätta huden noga morgon och kväll, men inte oftare. Använd ansiktsrengöring anpassad för fet hy eller blandhy. Ansiktstvätten torkar inte ut huden som tvål gör, vilket kan påskynda produktionen av sebum (hudens fett). Ansiktstvätt innehåller fuktbindare och rengör på ett milt sätt acnehyn.

Undvik att använda scrubkräm på områden som utvecklat acne. Det kan förvärra tillståndet. Däremot är scrubkräm bra att använda för att förebygga acnen. Scrubkräm speciellt anpassad för acnehy bekämpar acnebakterier. Använd den 1-2 gånger per vecka.

En djuprengörande ansiktsmask hjälper också till att rengöra huden och förebygga acne. Använd den 1-2 gånger per vecka i ca 10 minuter. Används på rengjord hud och sköljs av med vatten.

Efter tvätten kan du använda ansiktsvatten (tonic), som du stryker på med en bomullsrondell. Det tar bort rester av rengöringsmedel, desinficerar huden och gör att porerna dras samman. När porerna sluts hejdas utsöndringen av sebum och minskar riskerna för acne och pormaskar.

Behandling
Använd en acnegel eller acnelösning på områden som utvecklat acne och där du märker att en finne är på gång. Ta en droppe på fingret och "dutta" där det behövs.

Acnegel innehåller vanligtvis salicylsyra och alkohol som luckrar upp porernas öppningar och torkar ut dem. Ett annat verksamt ämne är bensoylperoxid (BPO). Det stoppar tillväxten av bakterier nere i talgkörteln, samtidigt som fettproppen luckras upp. Undvik att ha preparat med bensoylperoxid i ansiktet om du solar, även i solarium. BPO kan även ge fläckar på textilier, så var försiktig med att få det på kläder, sängkläder och handdukar.

Återfuktning
Huden blir lätt uttorkad, röd och irriterad vid acnebehandling. Blir huden torr sänder det signaler till talgkörtlarna att öka produktionen av sebum, vilket gör att huden blir fet. Det är därför viktigt att återfukta huden med en oljefri fuktighetskräm som gör huden mjuk utan att täppa till porerna. Undvik parfymerade produkter!

Vissa acneprodukter innehåller ingredienser som kan göra huden känslig mot solen (t ex AHA-syror och BPO, benzoylperoxid). Var extra noga med att använda solskydd när du vistas i solen.

Har du finnar eller ärr från acne som du vill dölja kan du använda ett färgat täckstift, en så kallad concealer. Men tänk på att detta kan förvärra acnen. Välj ett täckstift som inte täpper igen porerna utan låter huden andas. Använder du concealer – var extra noga med rengöringen morgon och kväll.
källa


Tisdag

I går kväll efter att jag kommit in med Tindra efter en promenad så la jag mig i sängen med min bok, block och penna för att plugga. Men så fort jag öppnade boken så blev jag jätte trött och jag somnade faktiskt med boken i handen haha. Så det blev inte direkt något pluggande för mig i går. Hann väl låsa några rader innan jag slockna^^

Jag har inte pluggat något i dag heller
då jag fick för mig att jag skulle städa huset efter frukosten i förmiddags. Jag har diskat, dammsugit och slängt in en maskin tvätt. Nu ska jag ta mig något att äta igen för jag är jätte hungrig, sen ska jag placera min rumpa i soffan en stund och åtminstone läsa igenom kapitlet som jag ska ha prov på innan jag får för mig att städa mer eller titta på tv haha, jag gör alltid allting annat än det jag borde göra, vilket är plugga.


 



Nu tänkte jag plugga lite

Nu ska jag ta en sista sväng med lilla Tindra sen ska jag lägga mig i sängen med min sjukvårdsbok, block och penna och skriva ner lite viktiga rader som jag sedan måste plugga på. Jag mailade min lärare för en liten stund sedan och sa att jag ville göra mitt sista prov för sjukvårdskursen på måndag. Så denna veckan är det plugga, plugga, plugga som gäller.



Mitt under programet kommer....^^

Min mammi kom över till mig mitt under spårlöst HAHA, hennes tv hade tydligen bara lagt av hos henne och hon ville absolut inte missa det programet^^ Så hon bestämde sig för att promenera över till mig^^ Nu har mammi gått hem och jag tänkte nu slå upp min stora sjukvårds bok och stryka under några viktiga ord som jag måste plugga på men jag ska också titta på American Idol som börjar strax.

Lite tilltugg när man pluggar är aldrig fel^^



Tindra saknar nog Tilda

Min lilla tös Tindra sitter just nu på en av soffkuddarna här hemma och tittar ut genom fönrstret. Kanske väntar hon på att Tilda ska komma gående utanför?^^ Tilda är nämligen fortfarande kvar hemma hos min mammi, får se när jag hämtar hem henne igen, kanske i morgon eller i övermorgon.



Tomat & fetaost

Jag blev ju som sagt lite hungrig då jag satt och tittade på halv åtta hos mig. Fast ingen direkt mat kan man väl inte kalla detta som jag gjorde iordning^^ Men väldigt gott är det :) Små söta tomater och små fetaost tärningar med lite krydda på!



Nu ska jag titta på Familjen Annorlunda.
Hörs lite senare!


Just nu

Sitter och tittar på halv åtta hos mig just nu. Blev faktiskt lite hungrig nu när jag ser dom sitta där och äta^^ ska nog ge mig ut i köket och göra något gott. Efter halv åtta hos mig kommer Familjen Annorlunda och efter de kommer Spårlöst och lite senare, närmare bestämt 22:40 kommer American Idol. Många bra tv program att titta på på måndagar hi,hi^^ Fast denna måndagen är det faktiskt sista programet av Familjen Annorlunda :( kommer sakna det faktiskt, det är så himla mysigt det programet.


Fynda



Nagelset Rio professional nail art - Yeeeeey :)


Jag tror jag gått och blivit förälskad igen^^ Jag har letat och letat efter dessa lacken ovan, enda stället jag hittat dom på va på sidor från USA. Men nu har jag hittat dom här i Sverige^^ Hela paketat med 8st lack, mallar och glitterstenar kostar 499 kr och finns att köpa HÄR.

Är du som mig och älskar fräcka designer eller kanske vill du börja och göra olika designer till dina eller kanske dina vänners naglarna?! Då är detta paketet perfekt till dig :)

Dessutom vid nybeställning om minst 200 kr på dyraste varan av kläder, smink, accessoarer, hemtextil mm så får du hela 40% rabatt


klicka här och få 40% rabatt på valfri vara också :)
Gäller t.o.m 21/3-2010



Hemma efter en underbar dag :)

Nu är jag hemma igen. Det blev ingen sväng i några butiker men däremot så åkte jag hem till min vän Angelica och hälsade på. Väl där så träffa jag också min andra vän Camilla och hennes dotter och så fick jag självklart klämma och gosa lite med Angelicas lilla bebis :) han är snart 3 månader, tiden går så himla fort va^^ Det var jätta mysigt att va där en stund, vi satt på balkongen och solade, snackade lite skit och drack te :)

Jag har varit så himla dålig med att träffa mina vänner på sistone då jag haft så mycket med skolan, vilket jag ioförsig fortfarande har men sina vänner får man liksom inte glömma av. Så jag ska försöka ta mig i kragen och åka in till stan lite oftare :)

Nu ska jag kika på lite lägenheter på nätet, är nämligen sugen på att
kanske köpa en. Vill verkligen bo i stan igen!


Måndag

I dag vaknade jag och älskling vid tio, vi gick upp och gjorde frukost och sedan la vi oss i soffan och tittade på tv. Har förresten fått svar angående mitt prov och jag fick VG på det :) jag är verkligen skiiiit glad, jag trodde typ inte att jag skulle klara det men jag hade heeeelt fel^^ Nu i kväll ska jag börja plugga till mitt nästa prov.

Om en liten stund ska jag åka in till stan med mammi, hon ska bland annat göra ett nytt pass i dag. Jo just det filmen G.I. Joe som vi såg i går va faktiskt bra eller i alla fall helt ok. Så har ni inte sett den så tycker jag att ni borde göra det, för den är helt klart sevärd.

Nä nu måste jag åka här strax så vi hörs när jag kommer hem igen.


Min & Älsklings konversation^^

Jag måste bara visa er en sak^^ Jag tillåter inte att mina hundar sitter och tigger när jag äter något. Sitter jag och äter i köket får dom ligga utanför köket, äter jag i vardagsrummet så får dom ligga i hallen. Men när min älskling är här och äter så ser det ut såhär ibland^^




Min och älsklings konversation:


Jag - älskling du får be Tindra lägga sig i hallen.

Älskling - Men det gör väl inget.

Jag - Jo, du vet att jag inte låter hundarna tigga.

Älskling - Jo jag vet men Tindra är ju så liten.

Jag - Men vad har det med saken att göra. Tilda låter du ju också tigga och hon är 15 gg större.

Älskling - Jo, ja, mmm men det kanske jag gör hehe, men dom är ju så söta. Och då kan
jag inte bara be dom gå härifrån.

Mina hundar är väldigt lydiga och ber jag dom att gå och lägga sig då jag/vi äter så gör dom det. Men idag gjorde jag faktiskt ett undantag^^ Jag vet att det inte kommer förändra deras lydnad då detta endast händer någon enstaka gång. Nä nu ska vi sätta på filmen :)


G.I. Joe - The rise of Cobra

Jag hittade filmen G.I. Joe på älsklings dator så den filmen ska vi se nu. Jag och älskling började titta på den för några veckor sedan med jag tror vi båda somna precis i början av filmen typ^^ och jag tror inte att det va för att filmen inte va bra utan bara att vi var allmänt trötta då. Har hört att den ska vara väldigt bra nämligen, men det återstår att se.



Mums va gott^^

Jag och älskling har gjort iordning varma koppen (sparris) och ost smörgåsar. Nu ska vi titta på two and a half men sen blir det nog att vi slår på en film :) Ska kolla igenom älsklings dator och se i fall jag hittar någon film som vi kan se på. Han brukar alltid ha en massa bra och nya filmer :)





Kolla mina naglar, dom matchar muggen^^


Tindra älskar filtar^^

Min lilla tös ligger just nu och sover här i soffan, hon har kurat ihop sig ordentlig i filten^^ Min stora tös Tilda lämnade jag hemma hos min mammi förut efter att jag varit på promenad med hundarna. Mammi blir alltid lika glad då hon får ha Tilda hos sig :)



Nu ska jag och älskling göra något att äta.


Mina naglar

Här är mina naglar som jag gjorde i går. Det blev alltså zebra naglar^^ har aldrig gjort det förut så jag blev lite sugen på att testa. Dom blev helt ok men jäklar va jobbigt det va att måla dom svarta sträcken. Men som sagt övning ger färdighet och det är inte sista gången jag kommer måla denna designen. Nästa gång blir dom kanske snäppet snyggare :)



Snart kommer det upp lite bilder :)

Har precis pratat med min älskling och han kommer hit om en liten stund. Med sig har han MIN SLADD TILL KAMERAN så jag äntligen kan ladda över lite bilder till datorn :) Jag ska ju bland annat lägga upp min nya design som jag gjort på mina naglar :)

Nu ska jag ta en liten sväng med hundarna sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis
Hörs lite senare!


Parfym


Jag tror nog att det var flaskan jag föll för^^ för vist är den vacker :) men frågan är om den luktar gott.

Såhär beskrivs den:


Lolita Lempicka EdP är en förtrollande och spännande Lolita Lempicka parfym som är varm, mjuk och sensuell. Parfymen inleder med toppnoter av viol och iris. Denna Lolita Lempicka parfym övergår sedan i hjärtnoter av anisfrö och tonkaböna. Avslutningsvis avrundas Lolita Lempicka EdP i basnoter av vanilj och mysk. Detta är en feminin Lolita Lempicka parfym som passar alla kvinnor och kan användas både dag- och kvällstid.

Vanilj tycker jag om så den kan ju faktiskt lukta rätt gott.

Finns att köpa HÄR.


Till dina naglar



TVÅL Nail Butter är tillverkat av 100% rent sheasmör. Sheasmör är underbart mjukgörande och har används sedan urminnes tider i Afrika för att läka torr och sprucken hud. Massera in nagelbanden flera gånger om dagen.

Varför ska jag använda Nail Butter?
Sheasmöret håller dina nagelband mjuka och massagen stimulerar näringstillförsel till dina naglar. Starka friska naglar, och mjuka nagelband blir resultatet.

Finns i många härliga dofter och kostar endast 99 kr
Klicka här för att komma till
alla Nail Butter!


Hårmasker från TVÅL

1.2.
3.4.

Dessa hårmasker är berikad med citrus och silke och ser till att ditt hår blir glansigt, studsigt och silkeslent. Applicera i handdukstorrt hår, låt verka i fem minuter och skölj sedan ur. Du kan också applicera en liten mängd över torrt hår och/eller topparna och låta vara kvar för att motverka frissighet och kluvna toppar.

Hårmaskerna jag lagt upp här är:

1. Rasberry
2. Pineapple
3. Cucumber Melon
4. Blueberry

Tänk va gott håret kommer lukta :)

Ni hittar dessa och många fler dofter
om ni klickar här.


Söndag

Jag har inte kunnat koppla upp mig på internet för än nu. Jag hatar när det blir såhär :( Men nu funkar det och jag hoppas att det ska fortsätta och göra det. Jag har inte gjort så mycket i dag, va uppe rätt sent i natt^^ lyckades hålla mig vaken och såg filmen The fog i natt.  Min älskling ska komma hit senare i dag och lämna min kamera sladd så jag kan visa er lite bilder igen^^ så tråkigt med en massa inlägg med bara en massa text hela tiden.

Nu ska jag nog ta en titt på ett kapitel i min bok som jag ska ha prov på snart. Fast egentligen så är det kanske inte någon bra ide då jag inte vet i fall jag kommer klara provet jag gjorde i torsdags. Är det så att jag inte klarade det provet så måste jag göra om det och har jag då börjat plugga på ett nytt prov så är ju risken att jag blandar ihop allt. Hmm ja jag vet inte riktigt hur jag ska göra men jag kan ju i alla fall ta en snabb titt på vad det är jag behöver plugga på.


Mycket film i kväll^^

Har precis tittat klart på Bruce den allsmäktige. Det var väldigt längesedan som jag såg den filmen och den är faktiskt bra. Jag har både fällt några tårar och skrattat till filmen i kväll^^ Nu kommer en film som heter Snabbare än döden, det är en Amerikans västern film, jag tror jag har sett den filmen men eftersom jag inte har något speciellt för mig så ska jag nog titta på den. Och efter den så kommer Godzilla också, fast den tror jag inte att jag ska titta på då jag såg den för några veckor sedan.

En annan film som jag är lite sugen på är The fog, skräckfilmen som gjordes 2005, den va det väldigt längesedan som jag såg, kommer inte ihåg om den va bra eller dålig men det återstår ju att se om jag kan hålla mig vaken tills 02:40 så att säga^^ Nu ska jag i alla fall göra mig en kopp te och sedan placera min rumpan i soffan igen^^


Melodifestivalen 2010

Jag tycker faktiskt att det va väldigt många bra bidrag i Melodifestivalen i år. Jag satt här i soffan med mina hundar och sa för mig själv^^ ja men den va ju bra, den ska jag nog rösta på och så kom nästa låt, men den va ju nästan bättre... eller? och så kom nästa men denna va ju också jätta bra HAHA, såhär sa jag typ efter varje låt som va^^ Och det blev tillslut Anna Bergendahl som tog hem det och jag tyckte att hon va jätte bra, en av mina favoriter :) hon har en helt fantastisk röst.

Tyckte det var välsigt kul när melodifestivalen gjorde Sverige VS Norge och klockrenast va ju när Alexander Rybak kom ut och sjöng sin underbara låt Fairytale. Jag blir så himla glad när jag hör den låten :)

Pratade med min älskling för en liten stund sedan och han kan tyvärr inte komma till mig ikväll då han signat upp sig till en poker tunering i kväll och dom brukar oftast hålla på väldigt länge. Så tyvärr så kommer jag inte kunna få min kamera sladd i dag och kan ej ladda upp några bilder, men i morgon så har han lovat att komma hit med den och då ska ni få se mina ny designade naglar bland annat :)



Just nu

Snart börjar Melodifestivalen och jag sitter redan bänkad framför teven med lite godis och ett glas fanta :) Min älskling har inte varit här än med min kamera sladd så tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder i detta inlägget heller. Jag kommer antagligen inte att åka hem till min älskling i kväll, kanske kommer han hit istället. Han är just nu med en kompis och dom skulle kanske spela lite poker i kväll så vi får se hur det blir. Sen är väl han inte så jätte förtjust i Melodifestivalen heller^^

Men jag har ju mina underbara tjejer här hemma som jag får mysa med :)
Och dom har nog inget emot Melodifestivalen^^


Rosett kudde - Ja tack :)

Åhh kolla in den här jätte söta kudden. Den skulle passa perfekt
i min säng eller varför inte min soffa :) och
dessutom är den rosa också^^
Finns här för 129 kr.



Pretty In Pink

H&M har fått in jätte söta läppglans. Åh va jag vill ha dessa^^
Dom är både mjukgörande och skimrar lite :)
Vist är dom söta! kostar endast 19:50 st.


Klicka HÄR och kom direkt till dom :)


Jäkla Skiiiiit... min sladd :(

Jag har vänt upp och ner på mitt hem för att jag inte hittar sladden till min kamera så jag kan föra över bilder till datorn. Så ringer min älskling och säger - Älskling jag har en liten svart sladd här och den är inte min, kan det vara din sladd?... Jag - Mmm. Så älskling har lyckats få med sig den hem till sig. Så tyvärr så kan jag inte lägga upp lite bilder som jag hade tänkt.

Har gjort en ny design till mina naglar och jag blev rätt nöjd med dom faktiskt men jag får visa er designen senare. Jag vet inte än om jag ska hem till älskling i kväll men älskling ska i alla fall komma hit med min kamera sladd, det måste han^^ men han kommer som sagt och lämnar den senare i kväll.


Lördag

I går såg jag och älskling på Sommaren med Göran, han tyckte den va sådär, han trodde den skulle va mycket roligare men några saker i filmen tyckte han allt va väldigt roliga^^ Vi vakna vid halv tio i dag, gick upp och åt frukost och sedan la vi oss i sängen igen och slog på Bröllopsfotografen, fast vi båda somnade till den^^ vaknade sedan upp lite över tolv.

Min älskling åkte precis här ifrån, han skulle till golfbanan och titta hur gräsmattan såg ut där, han är så sugen på att  börja spela golf igen. Hans klubbor och golfbag har stått framme i hans vardagsrum väldigt länge nu och bara väntar på att få komma ut och få svinga en boll^^

I kväll så kommer ju Melodifestivalen och den ska jag titta på. Jag vet inte om jag ska se den här hemma hos mig eller om jag åker hem till min älskling, jag får se. Nu ska jag in på tv6 play och titta på senaste avsnittet av vampire diaries då jag missade det sist.


Lilltösen Tindra




Min lilla tös ligger just nu och myser med min älskling
, hon ger ifrån sig dom mest konstiga ljud ibland när hon myser asså haha. Nån gång kanske jag kan fånga dom små ljuden på film och visa er :)

Nu ska jag och älskling sätta på Sommaren med Göran eller Bröllopsfotografen, min älskling har inte sett någon av dom filmerna än så han ville gärna se dom. Kanske ser vi/han båda två i kväll, själv är jag rätt trött så jag kommer nog somna^^



Mmm Paradis :)



Köpte en Paradis låda på Ica Maxi i går
då dom sålde ut dom för endast 29 kr st. Dom kostar väl annars typ det dubbla eller nått? Fanns även Aladin men jag tycker att Paradis är godast. Nu ska jag och älskling mumsa i oss några och titta på Solsidan :)


Uppkommen ur badet

Har precis kommit upp från ett gott bad. Kände att jag ville lägga mig där en stund och bara koppla av. Fast jag tror jag låg där lite för länge, ser ut som ett russin just nu HAHA. Skrubbade hela kroppen med mina Healing SPA produkter som är helt fantastiska, kroppen blir baby mjuk och luktar underbart :)

Här nedan är mina produkter som jag använde i dag.



Och såhär ser jag ut nu (gammal bild). Det är så jäkla skönt att slänga på sig ett par
nytvättade myskläder efter att man skrubbat hela kroppen
ordentligt^^ man känner sig såå ren :)



Just nu sitter jag och tittar på simpsons på tv6 men ska strax slå över till tv4. Let´s Dance kommer ju i kväll och efter det så kommer ju också Solsidan som jag ska titta på. Inväntar också min honey, han kommer nog vilken sekund som helst. Så i kväll blir det fredags mys med älskling och hundarna :)


Eclipce

Kollade precis på Eclipse trailer för första gången, vet inte riktigt va jag ska tycka om den. Håller just nu på att läsa boken, fast jag har inte läst den på länge nu, är i mitten av boken. Jag vill inte ha förhöga förhoppningar på filmen då jag blev lite lite besviken på New Moon. Men jag hoppas att filmen är bra när den kommer.



Just nu

Nu ska jag äta lite kyckling och potatissallad (det som blev över från igår) och titta på teven. Tänkte ringa min honey sedan och höra med honom vad han ska hitta på för något i dag. Har han inte något speciellt för sig så kanske han kommer hit eller kanske åker jag hem till honom. Får se vad som händer.



Fler Erbjudanden :)

Beauty Planet har många fantastiska saker till bra priser. Allt ifrån Hudvård, Smink, Hårvård, Parfym till Presenttips och Skönhetstips. Just nu erbjuder dom ett set med borstar om du köper 3 produkter från Lily Lolo.

Klicka på bilden nedan för att se alla fantastiska
Lily Lolo produkter.






Har du aldrig handlat hos Beauty Planet förut
så har dom ett
fantastiskt erbjudande till dig. Klicka på bilden nedan bara.



Dessutom beställer du för över 600 kr så bjuder dom
på frakten!


Erbjudande

MISSA INTE ERBJUDANDET PÅ HALENS!



Klicka på bilden för att komma dit


Söta klänningar



Supersöta klänningar för bara 249 kr st. Gillar sailor klänningen i mitten och den gula skulle ju
vara jätte söt nu till sommaren :)

Klänningarna finns här!


Fantastiska ögonskuggor!

Jag är sugen på att klicka hem lite nya ögonskuggor. Visserligen så har jag redan många men det skadar ju inte att testa lite nytt och lite andra färger :) Dessa nedan kostar endast 39 kr och finns i mängder av olika färger, matta eller glittriga.




Ni hittar alla ögonskuggor HÄR


Skrutten ligger & solar sig^^



Min lilla skrutt tjej ligger just nu på fotpallen här hemma och solar sig^^ Hon älskar verkligen solen och värmen som den ger ifrån sig :) Hon kan ligga och sola sig i timmar^^


Hemkommen från mammi

Har precis kommit hem från min mammi. Hon ringde mig förut i förmiddags och undrade i fall jag ville komma över en stund, och det ville jag :) Hon hade gjort kålsoppa med frikadeller i som jag fick smaka på, hur god som helst va den. Fick även med mig lite hem :)

Förresten i onsdags så trodde ju jag att jag hade stukat min tumme men det hade jag nog inte för när jag skrev provet i går så gjorde det inte så ont som jag trodde att det skulle göra. Jag tänkte väl inte så på att jag hade ont i tummen då jag väl skrev för jag va så stressad^^ vet inte varför jag är så stressad under prov men jag bara är det. Men jag har fortfarande lite ont i tummen men den är inte blå eller nått.

Nu ska jag kolla min mail och se i fall jag kanske har fått något svar av min lärare angående provet jag gjorde i går. Jag tror inte att hon har rättat det än men det skadar ju inte att kolla :) Är jätte nyfiken på om jag klarade det eller inte. Det kommer ju kännas skit om jag inte klarade det och får göra om det :( men har hon inte rättat det i dag så får jag nog reda på det på måndag.


Mina Ögonstenar




Mina två ögonstenar är jätte trötta. Tilda ligger på sin madrass i sovrummet och snarkar^^ och lilla Tindra ligger i soffan och sover med tassen om sin nos^^ så sött :) och jag har ont i huvudet så jag tänkte krypa ner i sängen nu. Funderar på att slå på en gammal film och somna till den.
Natti Natti på er!









Ett ganska så roligt klipp^^

Har precis suttit och pratat med min bror och hans tjej på skype via videosamtal i en timme typ :) Min huvudvärk har inte gått över än :( har tagit en tablett men den verkar ju inte funka. Tänkte ju att jag skulle visa er vad jag hade köpt till min brors dotter men jag väntar lite med det eftersom att min bror och hans tjej kikar in i min blogg lite då och då så vill jag inte avslöja vad det är jag köpt till deras dotter^^ Men så fort dom fått paketet så ska jag visa vad det va :)

Min bror visade mig ett ganska roligt klipp på youtube förut hehe. Så för att fylla ut in lägget lite så lägger jag upp videoklippet här.



Aj... huvudvärk :(

Sitter och tittar på- Här med förklarar jag er Chuck and Larry på tv6 innan dess tittade jag på Familjen Jackson på tv4. Har fått en väldans huvudvärk :( så jag ska nog ta mig en tablett och lägga mig på soffan en stund. Ska nog ta och ringa ett videosamtal till min bror nere i Schweiz också, va några dagar sedan som vi pratades vid. Köpte förresten en liten present till hans dotter A förut i dag som jag tänkte skicka ner till henne, tror hon kommer bli jätte glad :) Kan visa er vad det är lite senare.


Hemma

Nu är jag hemma igen. Provet gick väl sådär hehe, jag svara fel på några frågor nu när jag tänker efter, men men jag hoppas att det ska gå bra ändå. Får nog reda på prov svaret på måndag skulle jag tro.

Efter att jag hade gjort provet så åkte jag och mammi till Ica Maxi och handlade lite mat. Jag va så sjunkt hungrig inne på Ica att jag slängde i saker i vagnen som jag inte borde gjort haha, typ godis, kakor osv men det blir lätt så när man är hungrig och går i en mat butik. Nu ska jag äta grillad kyckling och potatissallad, mums va gott det ska bli är sååå sjuuukt hungrig. Hörs sen!



Nu åker jag

Nu ska jag åka in till skolan och göra provet. Önska mig lycka till, jag hoppas
verkligen att jag ska klara det fast än att jag inte pluggat
så mycket till det. Hörs när jag kommer hem.


Torsdag - provdagen

Sitter och pluggar till mitt prov om hjärt- och kärlsjukdomar. Klockan 17:00 ska jag befinna mig på skolan och göra provet. Åh jag är såå himla nervös. Min mammi va här för en stund sedan och förhörde mig, hon tyckte att jag kunde det mesta bra men enligt mig så borde jag kunna lite mer^^ Jag ska ta en liten pause från pluggandet nu, tänkte ta en liten promenad med hundarna. När jag kommer tillbaka så ska jag återgå till mitt pluggande igen. Jag måste verkligen klara detta provet.


Oj..

Oj oj oj va klockan sprang iväg^^ snart halv två. Men nu har jag pluggat klart eller klart och klart ska jag väl inte säga, ska ju plugga mera i morgon också men pluggat klart för i kväll/natt^^ i alla fall. Min älskling har varit så snäll och förhört mig flera gånger :) Älskling ligger just nu och sover och själv ligger jag och kikar runt lite på nätet, kollar in lite kläder, smink och bra att ha produkter osv. Har hittat mycket fina saker som jag skulle vilja ha :)

Nä nu ska jag stänga av dator och sova för mina
ögon börjar bli väldigt trötta, Natti Natti



Nu måste jag plugga

Har precis fått i mig lite mat och ska nu börja plugga tänkte jag. Har ju prov i morgon fast inte för än klockan 17:00 så jag har förmiddagen och eftermiddagen att plugga också. Men som sagt så har jag inte pluggat så mycket till detta provet och jag har bara mig själv att skylla om jag inte skulle klara det.

Så resten av kvällen kommer att gå åt till att plugga men också lite tv tittande, vill ju inte missa Drömmen om Italien och Fuskbyggarna på tv4 :) Min honey är påväg hit nu också, han har lovat att han ska förhöra mig i kväll tills det sitter som berget^^ Så i dag blir det väldigt dålig uppdatering här i bloggen men så får det bli, skolan är viktigast. Men vi hörs lite senare i kväll :)


Min stackars lilla tumme :(

Nu har jag kommit hem från jobbet, åh jäklar va sönt det va. Va ju upp väldigt sent i natt då jag satt och plugga. Tror förresten att jag har stukat min tumme eller nått hehe, jag råka smälla in handen i en dörr på jobbet, asså jag slog ju inte i dörren med mening utan jag skulle gå ut från ett rum och då öppnades dörren av en arbetskamrat så jag liksom slog i handen, (han öppnade dörren lite för fort och hårt) Det låter lite konstigt kanske och svårt för ett att förstå men jävlar va ont det gjorde och nu gör det ännu ondare :( den är inte blå eller nått...än hehe, hoppas inte den blir det heller.

Ska ju ha prov i morgon också och det kommer inte bli lätt att skriva med en stukad tumme (om den nu är det?) Segt att jag skulle slå i min högerhand då jag är högerhänt :( Jag gör ju allt med högerhanden ju haha zappar på tv kontrollen med höger hand, tar glaset/koppen med höger hand, svarar i telefon med höger hand, tar ut saker ur kylskåpet med höger hand, torkar mig med höger hand osv... HAHA. Man tänker ju aldrig på vilken hand man tar saker och ting med annars men nu när det väl gör ont så tänker man på det hela tiden^^


Onsdag

Gick upp vid nio i morse och gick ut med hundarna, tänkte då att jag har god tid på mig så jag la mig på soffan och slog på teven. Vad tror ni händer hehe, Jo jag somnar^^ och vakna för en liten stund sedan. Jag ska snabbt göra iordning mig lite och sen åker jag till jobbet, börjar klockan ett så jag känner mig hur stressad som helst. Hörs när jag kommer hem.


Nu ska det pluggas

Sitter och småtittar lite på House som går på tv4 just nu men jag ska strax ta en runda med hundarna och sen ska jag plugga. Jag måste verkligen kunna allt om hjärt- och kärlsjukdomar och just nu så kan jag inte ens hälften så om det så ska ta mig hela natten att plugga in det så får det helt enkelt ta det. Jag ska ioförsig jobba i morgon så hela natten kan jag väl inte va uppe men halva kanske^^ Så med detta inlägget säger jag godnatt för nu måste jag koncentrera mig på pluggandet.


Just nu


Lägger upp en bild på mina fina tjejer för att fylla ut inlägget lite :)

Åhh jag orkar verkligen inte plugga mera nu, men jag måste. Min mammi kom hit i eftermiddags och förhörde mig lite, gick väl sådär.. mycket mycket mer måste jag allt plugga in. Är lite orolig för att jag inte ska klara provet faktiskt :( men men, gör jag jag inte det så är det ju bara att göra om det. Fast så ska jag inte tänka nu, utan jag ska ju tänka att jag ska klara det :)

Nu har halv åtta hos mig börjat som jag ska titta på och efter
det kommer Bygglov. Hörs lite senare.


Love Jeff Dunham^^

Nu ska jag se till att plugga stenhårt ett tag här hemma så vi hörs lite senare i dag. Sålänge om ni nu är här inne och läser min blogg så kan ni ju alltid titta på dom extremt roliga klippen nedan som jag lagt upp :)

Han heter Jeff Dunham och är buktalare, ni känner säkert igen han och om inte så lär ni i alla fall få ett
par riktigt goa skratt :)

Här nedan är han med Peanut.

 

 

 

 

 

Här nedan är han med Achmed the dead terrorist. Honnom känner ni

förmodligen igen, man kunde förr ha Achmed på telefonen

där han säger - silence i kill you. Det är alltså

Jeff Dunham som ligger bakom

hans röst :)

 

 

Det finns många fler klipp med Jeff Dunham på youtube. Han gör även rösterna till

Walter, Bubba J, Melvin the superhero, Sweet Daddy D och

José jalapeno on a stick.

 

LOVE JEFF DUNHAM^^



Promenad i solen

Nu har vi kommit in efter en liten kort promenad i solen :) Nu känner man verkligen att våren är påväg. Snön börjar smälta och solen tittar fram allt oftare.

Korten nedan togs för en lite stund sedan då vi va
ute och gick.



Tisdag

I dag skiner solen och några plus grader är det allt på vissa ställen. Min termometer står på noll gradit men den är i skuggan just nu. I solen måste det allt vara några få plus grader. Jag va ute länge i förmiddags med hundarna, jag satt en bra stund på min trappa också och solade ansiktet^^ himla gott va det. Jag ska strax ta en liten sväng till med hundarna men först ska jag göra något snabbt att äta.

Jag har också pluggat i dag och nu känner jag att saker och ting börjar fastna i huvudet på mig men jag har fortfarande mycket kvar som ska pluggas in.


B****** H**** C********

Nu har jag bestämt mig för vilken film jag ska titta på sen efter att jag pluggat. Och det blir Beverly Hills Chihuahua :) Det var väldigt länge sedan som jag såg den filmen och den är ju himla mysig tycker jag.

 

Kanske vill min lilla chihuahua för en gång skull

titta på film med mig hi,hi^^

 



Strax blir det sängen

Nu ska jag ta en liten kort promenad med hundarna. När jag kommer tillbaka så ska jag krypa ner i min säng och plugga en liten stund. Sen tänkte jag sätta på en film. Har inte laddat hem några mer nya filmer så det får bli en film som jag redan sett men jag vet inte vilken än.

Min goa säng :)



Muffins :)

Jag vet inte vad det är med mig i dag men jag är verkligen sugen på något hela tiden haha^^ undra vad det kan bero på? Jag är inte den personen som ofta småäter eller äter kakor, godis eller andra söta saker men i dag har jag verkligen haft ett sug efter något hela tiden^^

Förut va jag i frysen och rotade fram lite glass^^ och nu var jag där igen
och tog fram citronmuffins^^



Tindra & Tilda

En liten update av tjejerna här hemma. Tilda ligger i sovrummet på sin madrass
och lilla Tindra ligger i soffan och sover^^




<3 Mina fina fina tjejer <3


Nu ska det pluggas

Nu är spårlöst slut och lika så denna gången kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Det är så fantastiskt när dom hittar sina anhöriga :) Nu ska jag torka tårarna^^ och sätta igång och plugga fram tills American Idol börjar klockan 22:40 på tv4. Jag har väl allt som allt pluggat i ca 30 minuter bara i dag^^ slarv maja är vad jag är. Jag måste skärpa mig för på torsdag ska jag ju göra provet och jag måste verkligen klara det.

Hörs lite senare!


Glass i stora lass^^

Jag blev så fruktansvärt sugen på något i kväll och leta igenom hela skafferiet i hopp om att hitta något gott^^ men det gjorde jag ej. Men så kom jag på att jag hade glass i frysen :)

Jag åt hela 3 glassar. En med stössel, en med choklad stjärnor och en med
små smartis på :)



Fast glassarna va inte stora, utan väldigt små, så man får lätt i sig några stycken^^
Väldigt goda är dom :)



Nu kommer Spårlöst på tv4 som jag ska titta på.
Hörs sen!


Såå mätt..

Åhh shit va jag är mätt nu. Va så hungrig att jag slängde i mig maten. Jag åt falukorv och makaroner och oftast när jag är vrål hungrig så har jag en viss tendens att göra allt för mycket mat^^ det blev mat över så det räcker tills i morgon, det blev också över till mina tjejer vilket var väldigt uppskattat, korv är det bästa dom vet. Nu ska jag väl strax börja plugga här men först får jag nog vila min lilla mage en stund.

I kväll så kommer ju några av mina favorit program också :) Nämligen: Halv åtta hos mig, Familjen Annorlunda och Spårlöst. Får se till att plugga fram tills dom börjar.


Jag som liten^^

Det har inte blivit så mycket pluggande i alla fall hehe^^ min mammi kom över till mig för en stund sedan och vi har fikat lite och gått igenom lite gamla bilder tillsammans :) Det är så mysigt att titta på gamla foton då man va liten. Det kommer upp så många härliga minnen :)

Här nedan är två kort på mig som togs när jag va 3 år gammal^^




Robert Gustavsson som Tony Irving

Om det är något jag älskar så är det att skratta, det är riktigt härligt och roligt att få en sån där riktig skrattattack där man knappt kan sluta skratta och ibland går skrattattackerna till och med lite över styr. Och min skrattattack gick över styr då jag för första gången såg på detta klippet nedan. Jag skratta så mycket att tårarna rann non stop HAHA. Och jag bara måste lägga upp klippet här i bloggen^^

Det är Robert Gustavsson som härmar Tony Irving i klippet
. Asså det tar inte lång tid för mig att börja skratta när Robert eller Tony börjar prata. Varje fredag när jag tittar på Let´s Dance så bara älskar jag när Tony ska prata, det är hans härliga "Svengelska" som får mig att skratta^^ jag bara älskar honom haha.

Och Robert Gustavsson har ju alltid varit rolig med sina ljud, härmningar, grimascher osv. Älskar och se filmer eller klipp med honom i^^ Han kan verkligen få mig att skratta :)




Till dina läppar


Mjuka upp dina läppar med dessa färgglada, väldoftande läppbalsam i fyra olika dofter: chocolate, wild berry, cherry och strawberry!
Finns att köpa HÄR.

En supersöt förpackning med 2 små läppbalsam formade som smarriga chokladpraliner! (Det är alltså inte choklad i asken!) Förpackningen innehåller två läppglans i två smaker: Vanilla Fancy och Passion Fruit.
Finns att köpa HÄR.


Måndag

I natt va jag uppe väldigt länge, klockan va över fyra när jag la mig^^ Tittade ju på Percy Jackson i går och den va helt ok, inte jätte bra med inte jätte dålig heller, men klart sevärd. Hoppas att tvåan som kommer är bättre. Över till någonting helt annat, min bror och hans fru skaffade i går kväll en blogg nere i Schweiz :) fast den är privat så det är alltså bara familjen och vänner som kan följa den. Jag tycker att det ska bli kul att få följa dom i bloggen också. Vi pratar annars via videosamtal på Skype men inte varje dag. Så det ska bli kul att följa dom i bloggen och dom ska försöka att uppdatera bloggen minst en gång om dagen med bilder och text.

Nu ska jag plugga här hemma. Jag känner att motivationen har kommit tillbaka lite. Men jag känner mig också lite dum då jag inte pluggat så mycket i vecken som varit. Har ju provet på torsdag, och själv behöver jag mer än bara tre dagar på mig att plugga in allt om hjärt- och kärlsjukdomar. Det är så otroligt mycket som jag ska kunna om hjärtat och alla dess sjukdomar som kan inträffa, plus att jag ska kunna alla dom medicinska namnen på Latinska hehe. Nä det är väl bara att sätta igång. Hörs lite senare!


Nu blir det film

Jag har pluggat lite i dag men inte alls mycket, men jag känner att det liksom inte är någon ide att plugga då jag inte har motivationen till det, det funkar helt enkelt inte, inte för mig i alla fall. Så i morgon får jag hoppas på att motivationen finns där.

Nu ska jag krypa ner i min säng och titta på en film som jag längtat efter :) hoppas den är bra. Filmen jag ska se heter: Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief.



En lista om mig

Jag har aldrig gjort en sån här lista förut men tänkte att det kunde va kul att gör en. Det finns ju många många listor att välja mellan men jag valde denna.

 

Namn: Jouline

Piercingar: 5st

Tatueringar: Nej

Längd: 161 cm

Skostorlek: 36

Hårfärg: Brunt

Fräknar: Nej

Motto: Man lever bara en gång!

 

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja

Tycker du att du är attraktiv? Ja

Dricker du? Ja

Röker du? Ja

Vilket schampo använder du? Just nu TRESemmé

Vilken parfym använder du? Jean Paul Gaultier Classique och Donna Karan Be Delicious

Vad är du rädd för? Hajar^^

Gillar du att tvätta? Nej

Gillar du berg- och dalbanor? Ja

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg

Filmen du köpte? Kommer inte ihåg det heller^^

Låten du hörde: Face Down (acoustic) med gruppen: The Red Jumpsuit Apparatus

Låten du laddade ner? Låten som står ovan

Personen du ringde? Min älskling

Personen som ringde dig? Min mamma

TV-program du såg? two and a half men

Person du tänkte på? Min vän Angelica :)

 

 

Favorit...

Låt: Hmm.. svårt  har många just nu^^

Sak att göra: shoppa, designa naglar

Sport: MMA (Mixed Martial Arts)

Dryck: Te

Kläder: Just nu.. leggings och en söt tunika eller jeans och en snygg t-shirt

Film: Avatar

Bil: BMW

Serie: Ghost Whisperer men har några favoriter till


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Ja

Träffat någon från internet IRL? Nej

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? 1 men det kan va någon mer

Tjejer du kysst? Vet ej

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 5

Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet ej men några gånger är det allt

 

Senaste...

Boken du läste? Ljudet av ditt hjärta (tredje Twilight boken)

Personen du fick e-mail av? Min lärare

Personen du fick brev av? Min kära bror

Personen du fick sms av? Min älskling

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Förr förra helgen

Saken du köpte? Mat, haha^^

 

 


Vad har du gjort idag? Myst med älskling och pluggat

Var det kul? Mysa med älskling va kul men inte plugga

Brukar du svära mycket? Nja, händer gör det ju

När stiger du upp på morgonen? Olika

Vad har du på dig? Just nu, svarta leggings, vit tunika och en beige stickad kofta

Vad ska du göra ikväll? Plugga och titta på film

Vad är du allergisk mot? Inget

Var har du ont? Ingen stans

Använder du hårspray Ja

Kan du stå på händer? Ja

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen^^

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? japp

Vad dansar du till? Det mesta om det inte är hårdrock

Stockholm är... ? Vet jag inte, har aldrig varit där

Göteborg är... ? Himla mysigt på sommaren

Kan du sjunga? Ja

Spaghetti eller makaroner? Båda

Land du vill besöka? Oj det är många, men bland annat Thailand, Australien och USA

 



Till dina fossingar och händer :)

Var lite klyftig och fila till de små fossingarna på ett litet roligare och annorlunda vis! Med en apelsinklyfta, limeklyfta eller en äppleklyfta närmare bestämt! Jag tycker dom är jätte söta och ska nog klicka hem lite filar :)



Här nedan är några söta nagelfilar. Gillar apelsin filen^^ den går att dela i 8 klyftor där var och en av dom alltså är en nagelfil :) Ganska så klyftig va^^ Dom andra nagelfilarna är dom gamla hederliga men jag gillar dom söta motiven av cupcakes och glassar på :)



Ni hittar alla filarna HÄR.


Mina Naglar

I dag så har det varit strålande sol hos mig och det fick mig och längta till sommaren så mycket att jag målade mina naglar i somriga färger. Det blev gula tippar och med gröna, oranga och gula blommor på och så lite glitter på det :) Synd att man inte ser glittret så mycket på bilden bara för i verkligeheten så glittrar dom jätte mycket :)



Dom blev kanske inte så jätte fina då jag bara gjorde dessa på ca 5 minuter. Jag slarvade lite
i dag^^ men men, om några dagar så gör jag antagligen en ny design!


Just nu

Sitter här i min soffa och tittar lite på teven samtidigt som jag kollar runt lite på nätet och har min lilla Tindra i knät^^ Jag ska strax börja plugga till mitt prov men min motivation är verkligen helt borta. Jag känner inte alls för att plugga men jag måste och det är nog det värsta att jag måste plugga men samtidigt så är motivationen helt borta. Ingenting fastnar ju i huvudet på mig haha, det går in i ena örat och ut i andra^^ Åhh va det är tråkigt att plugga. Nä nu ska jag gå och göra mig en kopp svartavinbärs te.

Här ligger min lilla snutta och
myser just nu^^




Doftljus

Dessa söta doftljusen vill man ju nästan bara äta upp^^ dom är fruktansvärt söta och ger ifrån sig en ljuvlig doft av hallonshockladbakelse och vanlig bakelse. Tänk att känna denna underbara doft av bakelse när man kommer hem till någon :) det är något som jag skulle gilla i alla fall^^



Kankse ska man ta och klicka hem några.
Dom finns att köpa HÄR.


Dekor till laptopp

Jag har länge velat köpa en klisterdikor till min laptopp men min nya laptopp som jag har nu är inte blank eller va man ska säga utan den är matt, (hoppas ni förstår?) Men frågan är om man inte kan sätta på en klisterdikor ändå?

Här nedan är några dekorer som jag tycker är fina.
Men det finns många många mer att välja mellan
om ni klickar HÄR.




Armband

B&F har verkligen fått in snygga armband. Dom har iförsig alltid haft snygga armband men nu har det allt kommit in lite nytt. Jag fastna för dessa tre nedan. Svart och guld, så himla snyggt.




Boondock Saints 2

Boondock Saints 2 heter filmen som vi såg på i fredags. Jag kom ju inte på vad den hette då vi skulle titta på den i fredags så därför la jag inte upp någon trailer som jag annars brukar göra då jag tittar på film.

Jag såg ettan för några månader sedan och filmerna är riktigt bra enligt mig. Nu längtar jag otroligt mycket tills trean kommer :)

Här är trailen till Boondock Saints 2

 


 

Nu ska jag äta resterna från igår och titta på tv.

Hörs sen!



Tjejerna

Min tjejer låg och myste tillsammans i hallen i går kväll då jag och älskling tittade på film efter att vi hade ätit. Vi tittade på Avatar igen^^ älskling hade fått tag i en ännu bättre kvalite än vad vi hade sist då vi tittade på filmen. Så nu har jag alltså tittat på Avatar 3 gånger^^ första gången på bio i 3D och två gånger hemma.





Våran middag i går

Älskling kom hem till mig i går vid åtta tiden på kvällen. Vi bestämde oss då för att göra lite go mat. Vi gjorde kött och ris med gräddsås och sallad. Fast salladen glömde jag lägga upp på tallrikarna. Maten blev jätte god och det blev även lite mat över så jag kan ha det till middag i dag :)

Vi dukade fint i vardagsrummet och tände lite ljus
. Dom mörka bilderna är
utan blixt och dom ljusa med blixt.




Himla mysigt va det :)


Söndag

Mitt internet funkade inte i går :( Jag kunde inte koppla upp mig på hela kvällen. Det funkar inte riktigt nu heller. Jag kopplas ner nästan hela tiden, jätte störande. Det måste vara nått fel på tre. Jag hade flera bilder som jag tänkt lägga upp i går men jag får lägga upp dom bilderna nu istället. Om jag fortfarande kan hålla mig uppkopplad vill säga.

I morse så väckte jag älskling med frukost på sängen
och det var väldigt uppskattat :) vi låg kvar i sängen länge och pratade om allt möjligt, bland annat va min älskling hade drömt i natt^^ han kan ha dom mest sjuka drömmarna men samtidigt väldigt roliga och konstiga men det är väldigt kul att lyssna på^^

Min älskling har nu åkt hem då han behöver plugga i dag och lika så jag behöver det, har ju ett prov på torsdag. Det är föresten strålande sol hos mig i dag och jag har varit ute på en lång promenad med hundarna. Det var riktigt härligt, speciellt när solen värmer så gott :)

 



Hot Make Up

Åhh, blev ju himla sugen på att klicka hem dessa också^^
dom skulle ju göra sig fantastiskt fina runt ögonen.


HOT MAKE UP MIXING GLITTER

Denna product används i två steg där första steget är att applicera vätska för att sedan fästa glitter på denna linje. Vätskan gör också att glittret blir mer intensivt. Glittret består av små metallglitterpartiklar som är godkända för att användas runt ögonområdet. Används i första hans som glitterögonskugga men kan även användas för kroppsdekoration, på naglarna och i håret. Glitterpartiklarna reflekterar ljus i olika viklar och ger fantastiska färger. Användning runt ögonen: Stryk på ett lager med vätska på ögonlocket, ta sedan glitterdelen och häll ut en liten del av glittret i handen och använd sedan fingret för att fästa glittret på ögonlocket. Användning på naglar: Lägg på ett baslack, strö på glitter och applivera sist ett överlack ovanpå. Användning för håret: Blanda glittret i gele eller strö lite glitter över håret och spraya sedan för att det ska sitta kvar.

 

Ni hittar dom och många fler färger om ni klickar här



Make Up Store


MAKE UP STORE PEELING MASK

Peeling Mask är en exklusiv peeling med en krämig och len formula. Peeling Mask är berikad med Solrosolja som verkar mjukgörande och E-vitmain som återfuktar samt återställer hudens pH-balans. När du peelar din hy tar du effektivt bort orenheter och döda hudceller. Massera varsamt in peeling med cirkelrörelser på fuktad hy. Glöm inte halsen. Rengör sedan med en fuktad Cleansing Towel. Använd 1-3 gånger i veckan. Passar alla hudtyper. Peela ditt ansikte före du applicerar en ansiktsmask för ökad effekt av ansiktsmasken. 150 ml

MAKE UP STORE MUD MASK

Är en klassik, oparfymerad lermask som är berikad med aprikosolja och Aloe Vera. Aloe Vera stimulerar och återskapar hudceller samtidigt som den har lugnande och läkande egenskaper. Aprikosoljan ger din hy rikligt med fukt. Masken rengör din hy från orenheter och avlägsnar döda hudceller. Applicera på rengjord och fuktad hy. Peela även din hy med Peeling Mask före du använder Mud Mask för en mer effektivare behandling. Låt masken sitta i 10-15 minuter. Rengör sedan med en fuktad Cleansing Towel. Används 1-3 gånger i veckan. Passar alla hudtyper. 150 ml

 

Jag är riktigt sugen på att klicka hem dess och testa dom.

Finns att köpa HÄR



TILDA

När jag va hemma hos min älskling i natt så saknade jag min stora tös Tilda. Ibland så får jag bara en enorm saknad efter henne. När jag åker i väg och är tvungen att ta med mig en hund så blir det alltid att jag tar med mig min minsta hund Tindra på grund av att det är lättast. Sen så är Tilda snart 8 år gammal och hon har lite problem med sina höfter så jag tycker det är bäst att hon får va hemma då. Och det är alltid min mammi som passar henne när jag är iväg. Men som sagt jag saknar henne sååå otroligt mycket när jag är borta från henne.

 

 



Renbäddat

Nu har jag bäddat rent i min säng med tingeling och dom andra älvorna.
Vist är dom söta?^^ Jag fullkomligt älskar påslakan med söta
motiv på, undra om jag någonsin
kommer växa ifrån det^^







Nu ska jag strax ringa min älskling och höra med honom om han kan köpa med sig något gott till mig. Är sugen på något men vet inte riktigt vad. Han får överaska mig med något,
det brukar alltid bli bra då :)

Egentligen så skulle ju min älskling ha inflyttningsfets i dag men det blev inställt
. Så i kväll blir det myskväll istället :) och på ett sett va det bra att det blev inställt eftersom att jag inte kunde komma^^ jag hade inte någon som kunde passa mina hundar.


Städar

Jag håller just nu på att städa här hemma. Har städat vardagsrummet, sovrummet, toan och hallen, nu har jag bara köket kvar. Känns lite lite onödigt att städa nu då Tilda fäller som bara den, men men, jag har dammsugit hela huset tre gånger nu och varje gång jag gått över golven med dammsugan är det lika mycket hår som jag får dammsuga upp haha^^ men nu lägger jag ner, och det är absolut ingen ide att tvätta golven.

Ska slänga in lite lakan i tvättmaskinen och byta dom jag har i sängen nu sen ska jag ta en liten promenad med hundarna.


Hemma hos mig igen

Nu är jag hemma i mitt hus igen :) Det var mysigt att sova hos min honey för en gång skull^^ vi är ju annars alltid hemma hos mig. Fast lite konstigt va det allt att sova där då allt påminde om min bror och hans familj, men jag vänjer mig säkert med tiden.

I går kollade jag, honey hans kompis och hans flickvän på nån kinesisk film, kommer inte ihåg va den hette med den va lite hemsk tycker jag då det var mycket blod i, lite för mycket blod hehe men jag såg allt klart på hela^^. Efter den filmen så tittade jag och min honey på en film som jag velat se länge men just nu kommer jag inte på vad den heter^^ det var i alla fall tvåan, åhh va jobbigt att jag inte kommer på vad den heter då haha. Jaja jag får fråga honey sedan när han kommer så kan jag lägga upp trailen till den sen för den är verkligen jätte bra :)

Nu knackar det på min dörr här, det är min mammi som kommer med Tilda. Hon passade henne i natt då jag sov hos honey. Hörs sen!


Nu blir det film

Nu ska jag och honey titta på film så med detta inlägget säger jag godnatt. Lägger upp en låt för att fylla ut inlägget lite. Hittade denna låten för nån dag sedan och jag tycker den är väldigt bra :) Gruppen som gör låten heter The Red Jumpsuit Apparatus och låten
heter Face Down.



Just nu

Guuud va Mattias och Claudia va bra i dag asså, skit duktiga verkligen. Dom andra va också bra men som sagt Mattias och Claudia ve helt klart bäst enligt mig. Nu har honey gjort iordning lite go mat här så vi ska äta det nu medans vi tittar på Solsidan.

Har försökt plugga lite i pauserna men det har inte gått så bra, det fastnar liksom inte i mitt huvud haha. Men efter Solsidan så ska jag försöka plugga lite mer.


Hemma hos honey

Nu är jag hemma i min brors hus, eller rättare sagt min honeys hus är det just nu för tillfället :) Känns väldigt väldigt konstigt att vara här måste jag säga. Men jag vänjer mig nog med tiden^^ Om en timme så kommer Let´s Dance och det ska jag titta på och efter det kommer Solsidan som är så himla roligt :)

Men just nu så ska jag plugga för det behöver jag verkligen göra så vi hörs lite senare.


Lika eller inte? - vad tycker du?

Det är inte syskon vi ser men vissa av våra stora stjärnor är riktigt lika varandra!
Här är några kändisar som är lika som bär.



Gemma Ward och Amanda Seyfried



Zooey Deschanel och Katy Perry



Drea de Matteo och Portia de Rossi





VILKA TYCKER DU ÄR MEST LIKA?

Själv så tycker jag
Zooey Deschanel och Katy Perry.
Jag har många gånger tagit fel
på dom två, dom är ju
såå sjukt lika.


Nu ska jag städa

Jag har inte städat här hemma än, jag fastnade vid teven haha, men nu har jag slängt in en maskin tvätt och tänkte nu börja städa. Får se hur mycket jag hinner städa innan honey kommer och hämtar mig. Jag ska sova hos honey i natt vilket ska bli väldigt kul, lite konstigt kommer det nog att kännas då det är min brors hus och han flyttade där ifrån för bara några dagar sedan^^

Nä nu får jag allt sätta igång med städandet. Innan jag åker till honey så ska jag hem till mammi och lämna Tilda också. Jag ska bara ha med mig min minsta vovve Tindra.


Fredag

Jag som tänkte att jag skulle gå upp i rimlig tid i dag, så blev det ju inte^^ hade ställt klockan på 09:00 men gick inte upp för än 12:00 hehe, fram tills nu har jag ätit frukost och varit ute med hundarna. Får se hur mycket jag hinner få gjort här hemma i dag innan min honey kommer och hämtar mig, han kommer runt halv fem tiden ungefär. Men nu ska jag i alla fall slänga in en maskin tvätt sen ska jag börja städa.


Nanny Mcphee

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en gammal film som jag tycker är väldigt mysig.
Nanny Mcphee heter den och ni kan se trailen här nedan.

 

I morgon så ska jag försöka gå upp i rimlig tid. Tänkte att jag skulle städa lite och tvätta lite kläder plus att jag behöver plugga också innan klockan 16:30. Min honey kommer nämligen och hämtar mig då för jag ska hem till honom och spendera fredags kvällen tillsammans med honom :)



Just nu

Har precis gjort iordning te och två knäckebröd med korv på. Nu ska jag titta klart på filmen the bourne ultimatum som går på tv6 sen blir det sängen fast sova ska jag inte göra utan jag ska titta på film. Tycker om att titta på film innan jag ska sova :) Fast jag ska nog plugga lite till också innan jag sätter på en film.

Här sitter jag just nu och äter knäckebröd och dricker te^^



En bild på mig

Slänger upp en gammal bild på mig i svart/vitt. Jag har länge funderat på att förstora upp
denna bilden. Att kanske göra en canvastavla då jag tycker dom är
välfigt fina, men det får bli lite längre framöver.




Min TV dog

Min tv dog förut^^ jag satt och tittade på teven och så helt plötsligt dör den bara, ingenting funkade. Jag kunde inte byta kanal eller ens stänga av min boxer, jätte knepigt. Men det var nog lika bra att teven dog för jag behövde verkligen plugga så nu under en timmes tid har jag suttit och skrivit ner några viktiga rader som jag nu ska plugga in i mitt lilla huvud och hoppas på att det ska stanna där också^^

Teven funkar nu igen och det går en bra film på sexan ( the bourne ultimatum ) vilket är lite störande då jag måste plugga. He,he jag är expert på att göra andra saker än att plugga^^ Varför?, Jo för att det är så fruktansvärt långtråkigt att plugga, finns det något tråkigare? klart det finns hehe men det är i alla fall en av det långtråkigaste sakerna jag vet.


Har fått svar..

Nu har jag tittat klart på filmerna X-Men 2 och 3. Har också fått svar från min lärare angående min kurs och det va ju inget positiv mail jag fick tillbaka. Hon vill alltså att jag ska göra om flera arbeten som jag redan fått godkänt i och det är ju sjukt. Jag är ju godkänd i dom. Plus att hon vill att jag ska göra ett prov som jag också redan gjort och klarat av. Jag blir faktiskt jäkligt sur för såhär ska det inte va eller gå till. Har i alla fall mailat henne tillbaka och sagt vad jag känner och att jag tycker detta är orättvist.

Jag har så fruktansvärt svårt att sluta tänka på detta
att jag inte klarar av att plugga till mitt prov som jag snart ska ha och det är viktigt för mig att jag klarar detta provet men just nu känns det som att jag inte kommer klara det. Men jag måste självklart försöka, jag ska nu sätta mig och försöka plugga lite så vi hörs lite senare.


torsdag

Detta är tredje gången jag får skriva om detta inlägg då mitt internet dör hela tiden och jag får starta om datorn. Åh va trött jag blir på min dator...


Vakna upp med världens huvudvärk i morse, gick upp vid elva och tog en tablett och sedan la jag mig i sängen igen men huvudvärken har inte gått över det minsta. Har sovit skit dåligt i natt då jag drömt massa sjuka drömmar som handlar om skolan. Jag tror helt klart att jag fick huvudvärk och inte kunde sova i natt på grund av det som min lärare skrev till mig i går.

Jag har inte fått något svar av henne heller
. Det skulle inte alls förvåna mig om jag ska få gå och känna så som jag gör just nu (irriterande,arg) över hela helgen. Jag har ett prov som jag måste plugga till men jag kan fan inte slappna av, jag kan inte bara koppla bort det som min lärare vill att jag ska göra. Jag kan slappna av då hon mailat mig och säger ok Jouline du behöver bara göra dom två inlämningsuppgifterna som vi sa från början att du skulle göra och som även står i din studieplan, då kan jag känna mig lugn.

Nu ska jag i alla fall göra något att äta sen ska jag ta en till tablett
och be till gud om han nu finns att låta min huvudvärk försvinna. Sen ska jag titta på en film. Tänkte titta på X-Men 2, såg ju ettan i går så jag laddande hem tvåan och även trean i natt :)

Hörs sen!

 



Nu blir det film

Nu ska jag krypa ner i sängen, har gjort iordning lite te och några goa lax smörgåsar :) Filmen jag ska se
är X-Men. Det va jätte länge sedan som jag tittade på X-Men så det ska bli kul att se filmen :)
Jag ska se till att ladda ner resten av filmerna också.



Mitt sovrum

Har precis tittat på Fuskbyggarna som hade premiär i dag på tv4 nu i kväll. Så jäkla hemskt när man ser människor drabbas av dessa personerna, usch :(

Egentligen borde jag pluggat nu i kväll till mitt prov men jag är fortfarande arg över det som min lärare vill att jag ska göra i min andra kurs, vilket har resulterat i att jag inte klarar av att plugga just nu för det enda jag tänker på är vad min lärare vill att jag ska göra, åhh nu blir jag bara mer irriterad så nu tänker jag inte skriva mer om det.


Nu tänkte jag krypa ner i sängen men jag ska inte sova än, jag tänkte titta på film.
Vad det blir för film får ni se om en liten stund. Sålänge kan ni ju
titta på bilderna nedan^^ mitt mysiga sovrum :)

Min mysiga säng & så lilla Tindra^^



Såhär ser det ut i mitt sovrum när det är släckt och alla
dom underbara ljusen är tända^^





Har ljus i min öppna spis^^ Det är så otroligt mysigt att ha en
öppen spis i sovrummet :) Älskar den!




Hörs om en liten liten stund :)


Fan va arg jag blir..

Åhhh jag är så fruktansvärt arg nu. Har suttit och mailat min lärare angående en kurs som jag ska göra snart. Vissa arbeten i kursen har jag redan gjort men min lärare verkar inte fatta det. Denna "skolan" som jag läser på nu heter Komvux jag distans läser alltså där. Förut när det fanns en skola på komvux så gick jag precis som i vanliga skola, mån till fre 8:00 till 16:00 typ, nu blir detta lite krångligt och invecklat men i alla fall så hoppade jag av skolan då men så nu har jag tagit upp mina studierna igen. Men under den tiden jag gick på skolan så gjorde jag samma arbeten som min lärare kräver att jag ska göra igen och det tycker jag är fel och det är fortfarande samma lärare som jag har nu som jag hade då. Jag har till och med en studieplan på vad jag har kvar och göra i just denna kursen jag snart ska läsa.

Åhhh va trött jag blir, jag har i alla fall mailat min lärare och jag hoppas att hon svarar mig i morgon och säger att jag inte behöver göra alla dessa arbeten som hon tycker plus ett prov. Jag har nämligen redan gjort alla proven i denna kursen men hon tycker att jag ska göra ytterligare ett till och det går jag bara inte med på, varför ska jag få ett extra prov medans dom andra som läser inte får det. Detta låter kanske väldigt konstigt hos er men jag har bara gjort historien kort. Självklart så bestämmer min lärare vad jag ska göra men jag gör inte samma arbete igen så är det bara.

Faaan asså detta förstörde verkligen min kväll :(
ÅHHHH..


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet och guuuud så skönt^^ sitter just nu i soffan och äter en smörgås och dricker te, tittar också på förkväll på tv4. På vägen hem så handlade jag lite mat på Ica Maxi, behövde lite bröd och mjölk hem men också hund mat till min lilla hund Tindra.

Åv vet ni vad som hände inne på Ica Maxi då, hehe när jag stod vid kassan och skulle lägga upp Tindras hundmat så går påsen sönder haha, hundmat över allt^^ jätte pinsamt, men det va lugnt sa dom det är sånt som kan hända och jag fick en ny påse :) men som sagt pinsamt va det^^ Hörs lite senare!


Onsdag

I natt har jag verkligen inte fått många timmars sömn. Jag vet inte vad det va med mig i går men jag kunde bara inte somna. Tittade ju på Bröllopsfotografen och det va rätt bra faktiskt, en sevärd film i alla fall. Efter den så slog jag på X-men Origins Wolverine. och efter den filmen så stängde jag av datorn men jag kunde bara inte somna. Jag låg och vred och vände mig hela tiden fram tills klockan va över fem i morse. Gick upp klockan nio i dag då klockan ringde, skiiit trött verkligen. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag göra iordning mig lite lätt för att sedan åka till jobbet. Detta kommer bli en lång dag. Har även lite ärenden som också ska uträttas i dag. Åh Just nu vill jag bara krypa ner i sängen och sova.

Hörs när jag kommer hem!


Bröllopsfotografen

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och titta på Bröllopsfotografen. Laddade hem den i natt nämligen så det ska bli kul att se den, hoppas den är rolig :) men först ska jag ta en liten promenad med hundarna innan jag sätter på filmen.



House

Nu har jag ätit lite goa smörgåsar och druckigt en varma koppen. Har också hängt upp en jäkla massa tvätt så just nu står det tvättställningar med kläder på över allt här, man kan knappt gå här hemma^^ Nu ska jag titta färdigt på House som går på tv4, gillar den serien fast än att man blir väldigt irriterad på hur House behandlar sina patienter ibland.

Pratade med min honey förut och han och hans kompis har nu kommit iordning i huset. Dom ska ha en inflyttningsfest på lördag men tyvärr så kan inte jag komma då :( min mammi och hennes man ska åka iväg och övernatta på ett härligt hotell så jag har ingen som kan passa mina hundar :( tråkigt men så är det. Detta är nackdelen med att ha hund. Man kan inte bara åka iväg utan att man har någon som kan passa hundarna. Man blir väldigt låst när man har hund/hundar.


Just nu

Nu har jag kommit igång med mitt städande. Har tagit hand om mitt berg av disk och även slängt in en maskin tvätt. Nu tänkte jag sätta mig och betala lite räkningar :( lika tråkigt varje månad men ett måste. Sen ska jag fortsätta plocka lite här hemma, det ligger lite saker här och där som ska ställas iordning på sin rätta plats. Blev lite hungrig nu också så jag får nog gå och göra något att äta först.


Så himla seg i dag

Jag har verkligen inte gjort mycket i dag. Därför har jag ej skrivit något här i bloggen för jag helt enkelt inte haft något att skriva om. Har tittat lite på tv samtidigt som jag har små städat lite här hemma. Men jag känner att jag inte direkt kommer någon vart med mitt små städande så jag får nog se till att ta lite större tag nu^^ Har ett berg av disk som jag måste ta hand om och det tänkte jag göra nu så vi hörs lite senare.


Tisdag

I dag är det strålande sol hos mig och jag har varit ute med hundarna ett bra tag. I dag behöver jag städa här hemma men jag behöver också börja plugga till mitt prov som jag ska ha nästa vecka på torsdag. Just nu tittar jag på en av mina favorit serier Ghost Whisperer och hundarna ligger helt utslagna på golvet här hemma^^ dom har verkligen fått springa och leka av sig i dag :)


Nu blir det film

Nu ska jag ta en sväng med hundarna sedan ska jag krypa ner i sängen och titta på filmen Sommaren med Göran. Jag hittade ingen äventyrsfilm som jag ville se så det fick bli denna filmen. Hoppas den är lika rolig som dom flesta säger :)


 

Tindra älskar verkligen att ligga i min morgonrock när jag har på mig den.

Såhär kan det se ut^^ Och jag kan ju säga som såhär att hon

är verkligen inte sugen på att gå ut nu i kalla snön

och lämna sin mysiga varma plats^^

 

 

Natti Natti



Just nu

Sitter och tittar på American Idol just nu, hade helt glömt av att det programmet kom idag. Pratade med min honey för en stund sedan och han håller fortfarande på att flytta in i min brors hus, dom har hållt på hela dagen och dom är fortfarande inte klara på långa vägar sa han^^

Efter American Idol funderar jag på att titta på filmen Sommar med Göran men jag får se. Laddade ner den i går och folk säger ju att den ska va himla rolig. Men jag är faktiskt lite sugen på att se en äventyrsfilm men frågan är vilken bara. Dom jag har här hemma har jag ju redan sett. hmm ja jag får fundera en stund till på vad jag ska se på för film sedan.


En trudelutt

Jag har hittat min kamera :) letade som en galning efter den igår och även i dag men så låg den i en påse som jag hade haft med mig till mammi i lördags då jag va där på middag.

Vet ni vad jag gjorde för en stund sedan
, ja ni ser väl på bilderna. Jag spelade lite på mitt underbara piano^^ har inte rört mitt piano på flera månader och jag kände att det allt va på tiden att borsta bort dammet från pianot och spela en trudelutt^^ Trodde först när jag satte mig vid pianot att jag inte skulle komma ihåg några låtar men det gjorde jag allt :) jag anntar att det sitter liksom i en typ oavsett om man inte spelat på ett bra tag :)



Nu ska jag titta på familjen annorlunda och sedan spårlöst :)
Hörs sen!



Just nu

Usch jag är verkligen trött i dag. Har inte gjort något i dag utan jag har bara legat i min soffa och tittat på teven typ. Just nu tittar jag på Förkväll på tv4. Funderar på vad jag ska göra för mat i dag, är lite för trött för att ställa mig vid spisen och laga mat så det lutar åt en färdigrätt i frysen^^

Efter förkväll så ska jag nog ta och se klart på Terminator Salvation och efter filmen så ska jag invänta Familjen annorlunda och efter det Spårlöst. Det är väldigt dålig uppdatering av bloggen i dag men jag är så trött och jag har verkligen ingenting att skriva om. Men vi hörs lite senare.


Måndag

Åh gud så trött jag är i dag, va uppe sent i natt igen^^ tittade ju på Terminator 3 och efter den så tittade jag även på Terminator Salvation, alltså fyran. Fast jag såg inte hela filmen bara halva, när klockan va närmare halv fyra så stängde jag av för jag va så trött.

Min mammi va här för en stund sedan, hon ville prata med min brors tjej och barnen via videosamtal. Och det tyckte hon va kul^^ jag ska installera Skype på hennes dator också lite senare framöver, men just nu så får hon komma hit och låna min dator.

Och vet ni vad jag är så himla glad i dag. Varför.. Jo för jag gick in på mina mail förut och såg att jag hade fått ett mail från min lärare och att hon hade rättat mitt prov, gick genast in för att titta vad för betyg jag hade fått och medans jag gick in så tänkte jag, jag måste ju i alla fall fått godkänt men det fick jag inte utan jag fick MVG på provet :) jag blev så chockad va och så jäkla glad. Jag trodde absolut inte att jag skulle få MVG för jag tyckte själv att jag inte skrev på den nivån men tydligen så gjorde jag det haha, skit glad är jag i alla fall. Skulle egentligen göra ett prov denna veckan också men jag tar det nesta vecka på torsdag den 11/3, detta provet jag ska plugga till nu är större än det jag gjorde förra veckan så jag behöver verkligen några dagar på mig att plugga in allt.

Nu ska jag ut på en promenad med vovvarna, det snöar ute just nu så det blir ingen lång promenad utan bara en kortis. När jag kommer tillbaka så ska jag ringa min honey och höra med honom hur det går med hans flytt, min kille och hans vän flyttar i dag in i min brors hus som dom ska hyra ett bra tag nu framöver.

Hörs sen!


Mera film^^

Nu har jag äntligen tittat klart på Terminator 2, det tog sin lilla tid^^ men min bror ringde mig förut mitt i filmen på skype från Schweiz så jag fick pausa filmen, vi satt och pratade i nästan två timmar. Det va verkligen kul att prata med dom genom videosamtalet, det kändes som om dom va här :) låter kanske väldigt konstigt men eftersom att jag ser dom via camen i datorn så kändes det väldigt bra :) och vi har lovat varandra att vi ska ha videosamtal flera gånger i veckan nu när dom flyttat dit ner.

Nattmänniska som jag är så tänkte jag nu titta på Terminator 3^^



RSS 2.0