Tips - Lip Gloss

Tänkte ge ett tips på två lip gloss som förstorar läpparna och som verkligen funkar. Denna nedan har jag hemma just nu. Och den är kanon :)

Beskrivning:

Too Faced Lip Injection Extreme är ett läppförstorande serum som ger ett långvarigt resultat tack vare fyra av de mest bevisade metoderna för läpp plumping. Detta serum ökar volymen och bibehåller ökningen med kontinuerlig användning. Det sticker lite i läpparna ska ni veta men stickningarna försvinner lite så småning om. Denna finns att köpa HÄR.


Här nedan är en annan lip gloss som förstorar läpparna. Aquolina Pink Sugar Sweet Volumizing. Denna va den första jag provade och det som skiljer dessa två är att denna nedan inte är transparant som den ovan. Och lika så med detta lip gloss så sticker det lite i läpparna.

Beskrivning:
Detta gloss smakar lika härligt som det doftar. Det är rosa, lite glittrigt och helt underbart. Det gör dina läppar naturligt plutiga. Den är berikad med extrakt från Capsicum Frutescens (Chilipeppar) för en omedelbar effekt. Applicera som den är för fylliga, förföriska läppar med den underbara Pink Sugar-doften eller ovanpå läppfärg för att framhäva läpparna lite extra. Denna finns att köpa HÄR.





Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0