Min sötnos

Har lekt lite med min nya kamera (Nikon D5000) Den tar helt otroliga bilder. Men jag har mycket mycket kvar att lära. Jag vill bli riktigt duktig på att fota :)

Denna bilden tog jag för en liten stund sedan
på min lilla sötnos Tindra.



Dokumentär & American Idol

Klockan 22:40 på tv4 så kommer det en dokumentär som heter Fånge Hos Psykopaten och den ska jag titta på.

Det är en Brittisk dokumentär från 2007. Den 19 maj 1977 förändrades Colleen Stans liv för alltid när hon bestämde sig för att lifta. Hon blev upplockad av Cameron och hans fru Janice och deras baby och Colleen trodde hon var trygg. Men vid ett stopp vid några grottor blev Colleen knivhotad av Cameron, han satte på henne handbojor, ögonbindel och band fast henne. Han höll Colleen fånge i sin källare, och i 7 års tid var hon hans slav.

Efter dokumentären så kommer American Idol :)


Fick ett till paket av mamma idag :)

Min mamma kom över till mig för en liten stund sedan och med sig hade hon ett litet paket. Jag blev jätte förvånad då jag redan fått en massa paket av mamma igår, men hon sa att hon hade ett till. Mamma hade hoppats på att paketet skulle komma i fredags så jag kunde öppna detta paketet igår men paketet kom idag.

Jag blev så glad när jag såg va det va för något
:) En namnskylt med mitt namn och en undersköterska brosch. Hon valde en brosch med ett rosa kors i mitten då hon tyckte att det va mera jag :) och jag kan inte annat än att hålla med henne^^ TACK MIN UNDERBARA MAMMA!



Jag kan knappt fatta att jag är klar med min utbildning men nu när jag har broschen
så förstår jag att jag verkligen är klar, och jag är SÅ GLAD :)


Yellow Dress

Här är klänningen som fick följa med hem idag :) En gul liten spetsklänning. Kommer bli jätte fin i sommar till en brunbränd kropp.



Mina presenter del 1

Äntligen har jag fått laddat upp alla bilder, det tog sin lilla tid^^ Men här är lite av det jag fick igår :) Jag är så himla glad och tacksam för det jag fått. Jag väntar även ett par paket till men får inte dom för än i slutet på denna veckan. Här är det jag fått hittills.

Donna Karans parfym Delicious. Älskar den!
(Ny design på äpplet)



2-par Jätte snygga leggings, ett par med dragkedja vid vaden och ett
par med veck vid knäna. Och så ett vitt baslinne.




Fick lite nagellack och andra behövliga saker till
mina naglar/nageldesigner :)




Och så fick jag en Nikon D5000 och jag
är SÅÅÅ JÄKLA GLAD för den :)





Jag fick också vackra blommor. Bland annat denna vackra bukett från
min underbara bror och hans familj :)




Glömde fota min egen tårta haha^^ men jag fotade tårtan som jag gav
min mamma på mors dag. Min tårta va ljusrosa :)




Dagens Outfit

Slänger upp en dagens outfit då det va ett tag sedan.
Körde på blommigt och svart idag :)



Men shit va det tog lång tid att ladda upp denna bilden. Det tog över 15 min, så det kommer ju ta tid att ladda upp alla dom bilderna som jag vill lägga upp från min födelsedag. Men jag får nog försöka korta ner antal bilder faktiskt. Jäkla skit att 3 skulle dra ner min hastighet just nu :(


Varit i stan

Har precis kommit hem från stan, hann inte skriva i förmiddags då jag fick lite brådis. Kom på nu att jag kunde ju faktiskt mobilblogga och skriva att jag va i stan men glömde det också^^ Va i alla fall och träffa min vän Angelica och hennes lilla Teo :) vi fikade eller tog en lunch rättare sagt, vi åt varsin cesarsallad, super gott va det. Sen gick vi runt lite i stan och jag hittade en super söt klänning som fick följa med hem :) Nu tänkte jag fota lite av mina presenter som jag fick i går på min födelsedag, men jag har en känsla av att det kommer ta tid att ladda upp bilderna då 3 dragit ner min hastighet :(


Avslutade min födelsedag med filmen: The Collector

Jag har haft en helt fantastisk födelsedag. Har ätit gott och fått jätte fina presenter, och tack för alla gratulationer :) Har inte kunnat skriva något i bloggen för än nu då jag haft fullt upp hela dagen. Men jag kommer att lägga upp bilder här i bloggen i morgon på vad jag fått för fint :)

Jag och älskling såg precis en grym film. The Collector heter filmen. Den va väldigt läskig, rå och hemsk. Satt som på nålar från början till slut och höll för både öron och ögon vissa stunder.



Filmens handling:


HAN BRYTER SIG IN I DERAS HUS, MEN NÅGOT

VÄRRE ÄR REDAN DÄR...

 

I ett desperat försök att betala en skuld hans fru dragit på sig till en lokal lånehaj, bestämmer sig

den före detta fängelsekunden Arkin (Josh Stewart) för att råna sin rike arbetsgivares landsställe

som just nu står tomt. Men ett snabbt inbrott förvandlas till en veritabel mardröm då det visar sig

att det finns ytterligare en inkräktare i huset. Han håller hela familjen fången i källaren och i hans

plan ingår definitivt inte att skona familjen. När tiden börjar rinna ut blir Arkin en motvillig hjälte i

en labyrint av dödlig uppfinningsrikedom, då han försöker rädda familjen han kom för att råna från.


BAKOM DENNA SKRÄCKFYLLDA HISTORIA STÅR

MANUSFÖRFATTARNA TILL SAW-FILMERNA 1, 2 OCH 3

 

Här är trailen till filmen

 

 




Min Födelsedag & Mors Dag!



Blev väckt med frukost på sängen av min älskling i morse. Han kom in med en bricka med tända ljus, te och smörgås och så lite paket :) Om en liten stund så ska jag och älskling åka hem till hans mamma. Där ska vi fira min födelsedag men vi ska också fira hans mamma, det är ju Mors Dag i dag också :) Efter vi varit där så ska vi hem till min mamma och fira henne och så lilla mig igen.



Små Underbara Deodoranter



Dessa små deodoranter
är tillverkade med naturliga och ekologiska ingredienser. Ej testad på djur. Dom är små och lätta att bära med sig i väskan eller till och med fickan, så små och checka är dom :) Dom finns i många olika dofter. Själv ska jag nog klicka hem en sådan!

Klicka på bilden ovan för att komma till deodoranterna.
Scrolla sedan ner en bit för att se alla.


Ingen film

Jag och älskling skulle egentligen tittat på en film nu men han vet inte om han orkar hålla ögonen öppna länge till^^ så det får bli film i morgon istället. Men jag kommer i alla fall sitta uppe ett tag till. Fick ett sms för en liten stund sedan av en vän där det stod grattis, klockan är ju över tolv så jag fyller ju år nu :) Blev väldigt glad över det smset då jag inte träffat henne på väldigt länge och hon kom ihåg min födelsedag :) Passade på att gratta henne också då det är hennes namnsdag också!


Mina Naglar

Det blev en nageldesign ikväll. Jag va så sugen på att göra en ny. Det blev bruna tippar och en vit ros på varje nagel. Helt ok blev dom. Man ser inte rosorna så jätte bra kanske men det är tack vare min kamera, den är inte så jätte bra. Men i morgon då jag fyller år så hoppas jag att ett av paketen kanske inehåller en kamera, gärna en Nikon D5000 som jag velat ha så länge :) Då jäklar skulle ni få se på bra bilder^^




Lillskruttan



Har precis badat min lilla bustjej. Nu luktar hon juvligt gott. Hon springer runt här i huset som ett litet yrväder just nu^^ hon är skit glad efter att hon har badat, ni skulle se henne haha. Får ta och filma henne någon gång.


Kavaj i kort modell



Riktigt söt kavaj i kort kadetmodell med ståkrage. Metallknappar och dekorativa
band med paljetter fram och i ärmslut. Ni hittar kavajen
om ni klickar här.


Tindra

Nu har jag och min lilla bustjej varit ute på gräsmattan och lekt en stund. Vi tog med oss en av hennes favoritleksaker ut. Jag kastade och hon hämtade :) Nu är hon helt slut och ligger här i soffan och sover som en stock^^

Tog dessa två korten när vi va ute!




MIN FINA LILLA TJEJ!


Myskväll ikväll

Nu har jag tagit mig ett gott bad, låg inte där så länge men en liten stund blev det allt. Ikväll skulle jag egentligen gått ut. Det är en riktigt grym fest ikväll nere vid havet hos mig med en av Göteborgs bästa DJ. Men jag hoppar detta ikväll faktiskt. Fyller ju år i morgon och jag vill inte må dåligt på min födelsedag om man säger så^^

Min älskling kommer hit lite senare ikväll
. Vi bestämde att vi skulle ha en myskväll istället med film och godis så det ser jag fram emot :) Nu ska jag kila ut och busa lite med Tindra på gräsmattan innan solen går ner.


NYX Make-up & Nagellack






Jag vill verkligen ha allt detta ovan. Det skulle allt sitta fint i min sminkväska och min nagellackssamling. Färgerna på nagellacken är helt fantastiska. Ni hittar allt smink och nagellack
från NYX om ni klickar här.

Nu ska jag hoppa in i duschen eller ska jag kanska lägga mig i ett
gottit bad istället.. hmm, ja jag får se hur jag gör :)


Middag

Har precis gjort iordning lite mat här hemma. Det fick bli något snabbt och lätt då jag är skiiit hungrig, så det blev korv och makaroner. Nu ska jag sätta mig i soffan och äta detta och titta lite på teven.



Åhh... jag vill ha



Ni hittar dom super duper snygga
conversen HÄR.


Lördag

Idag skiner solen och det är jätte varmt och gott. Jag håller på att städa här hemma men det är inte så kul när det är så fint väder ute. Jag tar en pause varje kvart typ för att gå ut i solen HAHA, Tindra tycker jag är jätte konstig som springer ut och in hela tiden. Tur att man inte bor i ett höghus på högsta våningen^^

Nä nu måste jag fortsätta och städa. Men jag lovar er att det kommer bli
lite roligare uppdatering här i bloggen sedan :)


Nu blir det sängen

Nä om man kanske skulle ta och krypa ner i sängen nu. Är inte så jätte trött faktiskt så det får allt bli att slå på en film i sovrummet. Jag älskar att titta på film innan jag somnar. Det spelar ingen roll hur trött jag än är. Det är så gott att somna till en film^^ Brukar ni också titta på film/tv innan ni somnar?


Converse & Ed Hardy Väskor



Själv tyckte jag om Converse väskorna bäst, speciellt dom vita och blåa :)
Ni hittar alla väskorna ovan och mycket mer väskor om ni klickar här


Gillar du Hello Kitty?



Jag gillar Hello Kitty^^ Dom är både söta, fina och luktar gott. H&M har fått in en hel del nya saker med Hello Kitty, bland annat detta ovan. Och allt ligger under 50-lappen :)

Klicka här för att komma till alla Hello Kitty sakerna!


Jäkla internet...

Mitt internet har inte funkat sedan jag publicerade inlägget nedan (Talang). Jag är så sjuuukt trött på att mitt internet ska koppla ner sig typ 20 gånger om dagen. Nått är det ju som inte stämmer. Men nog om det nu och hoppas att det ska funka resten av kvällen.

Jag va ute på en långpromenad
för en stund sedan med Tindra, riktigt skönt va det. Nu är vi hemma igen och vi båda sitter just nu i soffan under en filt och myser. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, min huvudvärk har gått över så jag kanske ska ta och städa lite. Det går inget bra på teven ikväll eller i alla fall inte på dom kanalerna som jag har så jag hoppas som sagt att mitt internet vill funka så jag har något att sysselsätta mig med. Kanske blir det lite rolig uppdatering här i bloggen.


Talang

Om en liten stund kommer Talang och jag sitter redan bänkad framför teven. Lite synd att Talang krockar med The Legend Of The Seeker på tv6 :( men jag får ta och titta på reprisen i morgon istället. Min huvudvärk har försvunnit lite men jag har fortfarande lite ont så jag ska nog ta en till tablett.



Bara jag & Tindra ikväll

För ungefär en timme sedan fick jag världens huvudvärk :( Jag som tänkte städa här hemma, men det kan jag inte nu för det gör så ont i huvudet. Får hoppas på att huvudvärken går över snart så jag kan sätta igång med städandet. Men jag kan ju alltid städa lite ikväll eller imorgon.

Skulle egentligen åkt hem till min älskling ikväll
då vi tänkte fira en vän som fyllt år men eftersom jag har sådan huvudvärk så kommer jag att stanna hemma ikväll. Så det blir bara jag och min lilla mystjej som får försöka hitta på något kul.



Fredag

Sitter i soffan och dricker te och tittar på Jims Värld just nu. Idag är det molnigt hos mig och det blåser ute. Tindra gillar absolut inte när det blåser, hon lägger sig ner på marken och vill helst inte röra sig ur fläcken^^ Lite senare idag ska jag städa här hemma, fyller ju år på söndag så då vill jag ha det fint här hemma :) Men just nu vill jag bara ligga i soffan och slappa ett tag till.


Jag & Tindra

Sitter och tittar lite på teven men funderar på om jag ska lägga mig i sängen och slå på en film istället. Är lite hungrig så jag kanske ska gå och göra mig en smörgås först. Tänkte bjuda på två bilder som jag tog för en liten stund sedan. Jag och Tindra hade precis busat lite i hallen. Det va ett tag sedan som jag va med på bild här i bloggen. Ingen bra bild blev det heller, jag är lite trött och jag ser att min spegel är väldigt smutsig^^ Lillskruttan ligger i knät också, ser ni det? Jag hoppas verkligen att jag får en system kamera nu när jag fyller år på söndag. Bilderna skulle bli så mycket bättre då, och dessutom så vill jag väldigt gärna lära mig och fota :)





Hemma

Nu är jag hemma igen. Glömde kameran hemma, så jäkla synd va för det hade nog blivit en hel del roliga kort annars, men men. Vi åkte först och åt Thaimat, jätte gott va det, mins inte sist jag åt det^^ Jag åt vegetariska vårrullar med wokade grönsaker, cashewnötter och ris. Efter maten så gick vi bort till ett ställe där dom spelade musik "Open Scen" som det så fint hette. Det va en kille som va SÅÅÅ SJUUUKT GRYYYM asså. Han spelade piano och sjöng sina egenskrivna låtar. Otroligt duktig va han, tror jag hade gåshud näst intill hela tiden då han sjöng^^ Tydligen så kommer han att ge ut en skiva nu i juni men jag kommer inte ihåg vad han hette haha^^

Efter spelningen så gick vi och tittade på en dansuppvisning
. Det var många olika danser och det var båda barn och ungdomar som dansade. Jätte duktiga va dom. Fick sådana minnen då jag såg dom uppträda. Har ju själv dansat och uppträtt i många många år.

Nu ska jag lägga mig på soffan, nej först ska jag gå och göra en kopp te sen ska jag
lägga mig på soffan och titta på halv åtta hos mig.


Grattis Jenny!



Torsdag

Idag ska jag åka in till stan med min kusin. Hon kommer hit vid halv fyra tiden typ och hämtar upp mig. Vi ska in till stan och äta lite Thaimat sen ska vi gå och titta på en uppvisning. Jag vet inte riktigt vad det är för uppvisning men hon sa något om att det skulle vara några som dansar och även spelar musik, så det blir nog bli kul :)


Min lilla mystjej

Kom precis in från en liten promenad med Tindra. Så fort vi kom innanför dörren så hoppade hon upp i soffan och kröp in i filten^^ Det va faktiskt lite kallt ute nu så hon vet precis vad hon ska göra för att få upp värmen igen :)





Just nu

Sitter och tittar på American Idol just nu. Vill ni veta en rolig grej^^... för en stund sedan så satt jag i soffan och det gick inget bra på teven så jag sa till mig själv - Jag ska nog ta och plugga lite... Men så slog det mig... JAG ÄR JU KLAR MED ALLT MITT PLUGGANDE, HAHA^^ Jag har nog inte fått in det i skallen än att jag verkligen är klar med min utbildning. Jag har ju pluggat så länge så pluggandet har liksom blivit en ren rutin varje dag, men den rutinen får jag allt se till att bli av med^^


Tittat på valpar idag :)

Nu är jag äntligen hemma. Det funkade att mibilblogga förut, va kul^^ va lite rädd att det inte skulle komma fram, men det gjorde det allt. Jag och min kusin har ju som sagt varit och tittat på en massa underbara valpar idag. Vi va i Lerum eller strax utanför Lerum rättare sagt, det ligger en bit från Göteborg. Men vilken tid det tog innan vi hittade till stället som vi skulle till då^^ vi körde fel jag vet inte hur många gånger och vi frågade säkert tio personer efter vägen men ändå körde vi fel. Men till slut så kom vi fram.

Det va så många hundar där va
, herre gud^^ 8 st valpar eller va det 10 st haha, dom va över allt verkligen. Sen va det mamman och pappan till valparna och även en till hund. Valparna var av två raser, doberman och en ras till men har glömt namnet på den rasen.

Här är några av valparna. Va ju bara tvungen att fota dom här^^
Så söta är dom när dom ligger så ihopkurade.



Här nedan är valpen som min kusin fastnade för
. Det är en tjej och hon va minst i kullen
och hette Mini. Det va inte lätt att fånga henne på bild så bilden blev som den blev.
Kolla in den goa tjocka magen åhh^^



Det blev inte att vi kom hem med någon valp idag
. Jag sa till min kusin att tänka på saken lite mer först. För det är inte bara att skaffa en hund. Det är viktigt att man noga tänker igenom vad det innebär att ha hund osv. Så hon sa att hon skulle tänka på det tills på måndag.


MobilBloggar för första gången :) är p...

MobilBloggar för första gången :) är på jobbet just nu. Min kusin hämtar upp mig här alldeles strax. Vi ska sedan åka hem till mig och hämta Tindra sen ska vi åka och titta på hund valpar :) ska bli jätte kul! Det är inte jag som ska köpa hund utan det är min kusin som är sugen på att skaffa en. Hörs när jag är hemma igen och kanske kommer vi hem med en liten valp :)



Onsdag

Filmen Kick Ass som jag och älskling såg igår va riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen att se den filmen, sjukt grym va den. I dag ska jag jobba men innan jag åker till jobbet så ska jag åka förbi sjukhuset och ta lite blodprover. Skulle gjort det förra veckan om jag inte mins fel^^ men jag hoppade det då, så nu måste jag dit i dag... USCH HATAR NÅLAR :(

Efter besöket på sjukhuset så åker jag till jobbet och efter jobbet så ska jag möta upp min kusin, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag tror att vi åker hem till mig och tar en fika, ska bli riktigt mysigt :) har inte träffat henne på nästan två veckor nu.

Hoppas ni alla får en fin onsdag!


Kick Ass

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och titta på den nya filmen Kick Ass

Här har ni trailen till filmen



Mina Naglar

Jag gjorde om nageldesignen^^ Jag tog bort en blomma och målade dit små dots istället (se inlägget under för att se hur dom såg ut förut). Nu tycker jag att det ser mycket bättre ut. Bilden är som sagt inte så bra men man ser ju i alla fall^^ Kan ju alltid hoppas på att jag får en ny kamera nu när jag fyller år på söndag :)



Mina Naglar

Nu är den nya nageldesignen på plats. MEN... jag blev inte nöjd med den. Fast den ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Färgen på på tipparna är neon korall typ, inte röd,orange som dom ser ut att vara på bilden. Gjorde sedan vita blommor och avslutade med gröna rhinestones.



Ny nageldesign på G

Blir galen på mitt internet, de kopplar ner mig hela tiden men jag hoppas att det ska funka nu. Har precis pratat med min älskling och han kommer hit lite senare. Blir nog film kväll i kväll :) Just nu tittar jag på Äntligen Hemma på tv4 men jag tänkte börja lite smått på en ny nageldesign. Jag har ingen aning om vad jag ska göra för något eller vilken/vilka färger jag ska använda. Men det lutar åt lite blommor på naglarna^^

Kika in här lite senare så får du se
resultatet av den nya nageldesignen

 



Soldyrkaren nr: 1

Tindra ligger just nu på en av soffkuddarna här i soffan och flämtar som bara den^^ Hon är jätte varm men vill inte flytta sig då hon älskar att ligga i solen. Hon är en riktig soldyrkare.



Läppbalsam - Miniglass

En pytteliten glassburk med lock, som du öppnar för att ta del av 4 gram Bubble gum-, Cookies n´ cream-, Chocolate fudge brownie-, Tutti frutti-, Mint choc chip-, eller Strawberrydoftande läppglans som ryms där i. Supersöt och perfekt att ha i väskan eller i jackfickan då den knappt tar någon plats.

Och priset för dessa söta miniglass läppbalsam är... håll i er nu^^
endast 19 kr st. Klicka på bilden nedan för att
komma till dom



NU ÄR JAG ÄNTLIGEN KLAR!



Jag fick för en liten stund sedan ett mail av min lärare där hon skrev att jag nu är klar med min
utbildning! Hon gav mig VG på min sista inlämningsuppgift :)


Tisdag

Sitter i soffa och tittar på teven men ska strax kila ut igen. Idag lyser solen och det är helt underbart gott. Har gått in på min mail vet inte hur många gånger idag (även i går också) väntar ju på att få svar/betyg på min sista inlämningsuppgift, men än så länge så har jag inte fått något svar :( Men jag hoppads att jag får den rättat i dag.

Idag funderar jag på att göra en ny nageldesign
. Den designen jag gjorde för några dagar sedan har skavts av lite då jag varit i vatten rätt mycket dom senaste dagarna, vilket inte är bra, så dom är lite fula just nu så därför funderar jag på att göra en ny.


Skit snygg väska


Jag är med och tävlar hos söta Moonzanna om att vinna något valfritt från Chique. Om jag vann så skulle jag vilja ha denna svarta väskan nedan.



Min väska gick ju sönder som jag berättade för ett tag sedan, så jag skulle bli överlycklig om jag blev den lycklige vinnaren :) Hoppas, hoppas jag har turen på min sida.


Lancomes läppglans & mycket mer




Jag fullkomligt älskar Lancomes läppglans och just nu kostar dom endast 139-149 kr st. Normalt pris är 215 kr st. Dom finns i många olika färger och smaker. Här nedan är dom färgerna som finns just nu.


Klicka här för att komma till
läppglansen


Leggings

Sex stycken underbart snygga leggings. Dom får mer än gärna flytta in i min garderob :)
Alla ligger dom under 250 kr.




Klicka här för att komma
till leggingsen.


Just nu

Sitter och tittar på American Idol just nu. Har mått lite dåligt ikväll, har suttit och tänkt på en massa saker som snart kommer att hända och som jag inte vill ska hända. Jag har inte velat skriva om vad det är som håller på att hända, men jag kommer att skriva om det när jag känner mig redo för det. Jag vet inte riktigt själv hur allt kommer att bli, det är lite snurrigt just nu och många tankar som far runt i huvudet på mig. Men som sagt, när jag känner mig redo för att skriva om det så gör jag det.

Slänger upp en gammal bild på min ena ögonsten
Tindra för att fylla ut inlägget lite.



Jätte fina klockor


Jag är med och tävlar hos söta Linda om att vinna en av dessa klockorna ovan. Jag föll för den guldiga klockan och hoppas att jag har turen på min sida och kammar hem den :)

Tävlingen avslutas den 30/5 vilket är på min födelsedag så det hade ju varit himla kul att vinna en fin
klocka på min födelsedag :)

Klicka på bilden för att komma till Lindas tävling


Frakt Fritt



Nu bjuder Nelly på frakten hela maj månad ut.
Så passa på och klicka hem lite sommar kläder :) Klicka på bilden för att komma till shoppen.


Videoklipp - Tilda & Tindra

Här kommer videoklippet som jag filmade förut när jag va hemma hos min mamma. Det tog allt en bra stund att ladda upp klippet tack vare att tre dragit ner min internet hastighet.

Mina två ögonstenar
Tilda & Tindra



Precis hemkommen

Jag somnade på soffan vid elva tiden i förmiddags och vaknade strax innan ett. Riktigt skönt va det att få lite sömn då jag bara sovit tre timmar i natt. Vid halv två någontig så begav jag mig hem till min mamma. Vi satt ute i solen och pratade och hundarna fick springa på gräsmattan som vanligt. Nu är jag hemma hos mig igen. Ska försöka ladda upp ett videoklipp men eftersom min internet hastighet är neddragen så vet jag inte hur detta ska gå eller hur lång tid det kommer ta. Men jag har en känsla av att det kommer ta lååång tid.

Här kommer två bilder på min stora hund Tilda. Korten togs för en liten stund sedan
då jag va hemma hos min mamma.




<3 Min fina stora tös <3


Randiga Skönheter


Klicka här för att se fler randiga skönheter eller varför inte
klicka hem någon av dessa ovan :)


Väskor

B&F har fått in en massa nya och fina saker. Bland annat dessa väskor nedan. Hur söta/fina är dom inte? Jag är ute efter en ny väska då min gått sönder men jag måste säga att det är faktiskt lite svårt att hitta den perfekta väskan.




Väskan jag vill ha ska vara:

Jag vill nog att den ska vara svart, ganska stor och rymlig så jag får plats med all min skit^^ gärna axelbandsrem i fall man skulle tröttna på att bära väskan i handtagen. Jag gillar skinn, så det får den gärna var i och jag gillar när det är lite snygga detaljer på också.


Måndag

Godmorgon! I dag vaknade jag vid sex tiden i morse och var hur pigg som helst. Varför vet jag inte, la mig strax innan tre i natt så jag har bara fått tre timmars sömn. Väckte min älskling vid sju tiden, vi låg och pratade en stund i sängen innan han skulle åka till jobbet. Nu har han åkt och jag sitter just nu i soffan och tittar på Rivstart på tv6 och äter frukost.

Te och smörgås med leverpastej och smörgåsgruka
består min frukost av.



Cara Collection

Kolla in dessa fina flätade armbanden i siden. Dom finns i många olika färger och skulle göra vilken handled som helst snygg :) Tänk så snyggt att bära 2-3 st eller varför inte 4 st olika färger på handleden.




Ni hittar armbanden om ni klickar här.

Köper du ett armband så går dessutom 10 kr till Diabetesfonden. Me Like! Varför...
Jo för jag har själv diabetes.


Äntligen klar :)

I dag har det verkligen varit dålig uppdatering här i bloggen men jag har suttit och pluggat näst intill hela kvällen. Jag blev precis klar med mitt sista arbete och det känns SÅ JÄVLA SKÖNT :) Nu hoppas jag bara att jag ska få godkänt på det också, men det tror jag nog att jag får. Min älskling är också här och vi tänkte slå på en film nu.


Söndag

I dag har jag varit ute i solen. Har lekt med Tindra på gräsmattan och övat på lite små trix :) Men nu blev det så varmt ute att vi gick in. Jag tänkte att jag skulle städa lite här hemma nu.

Mitt internet är huuur segt som helst i dag
, det tar typ en minut att komma in på en sida och när jag väl kommit in så ska den tänka och ladda hela sidan vilket tar ännu längre tid, skit jobbigt.

I dag är det förresten precis en vecka kvar tills jag fyller år :)


Huvudvärk

Åhh... jag har fått huvudvärk nu igen. Hatar det verkligen. Har haft ont i huvudet rätt mycket nu det senaste men det är väl för att jag har så mycket att tänka på. Jag ska nu ge mig ut i köket och ta en tablett, sen ska jag lägga mig på soffan en liten stund innan jag sätter igång med mitt pluggande. Jag gillar att plugga på natten^^


Mitt lördagsgodis

Sitter och tittar på filmen 27 Dresses och mumsar på mitt lördagsgodis som består av en yoggi vanilj. Asså den är sååå jäkla goood, speciellt muslin och som också består av vit choklad. Jag önskar verkligen att dom kunde göra denna muslin med vit choklad i ett stort paket, ja ni vet som ett vanligt flingpaket. Många säger att denna muslin är lik starten, men nja till viss del kanske, men den lilla delen som följer med i locket till denna yoggin är mycket mycket godare.



Nu blir det lite tv tittande

Nu har jag pluggat en stund och det har gått riktigt bra, jag känner att jag blir nog klar med arbetet tills på måndag :) Nu ska jag ta en pause från pluggandet och titta på Sommarkrysset på tv4 och efter det programmet så kommer filmen 27 Dresses och den vill jag gärna se.

Min lilltjej ligger här i soffan och är helt slut^^ Vi har ju som sagt varit ute större delen av dagen i dag och det har dessutom varit otroligt varm idag vilket resulterar i att hon är helt slut.



<3 Min lilla trötta ögonsten <3



Hemma

Har precis kommit hem från att ha varit och hälsat på min mamma. Det har verkligen varit härligt väder i dag, har varit ute större delen av dagen. Tilda min stora hund är ju hemma hos min mamma och har så varit ett tag nu. Det va mysigt att få träffa min stora tjej, hon blev så glad när jag kom idag :)

Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och plugga
, har ju bara ett arbete kvar att göra nu så jag ska försöka få färdigt det tills på måndag. Det är ett väldigt stort arbete och mycket som jag ska ta reda på och många A-4 papper som ska skrivas. Men jag håller tummarna för att jag inte ska fastna allt för mycket och att det ska gå bra.

Hörs lite senare!


Lördag

Det är helt sjukt att jag gick upp när klockan va halv nio i morse, för jag la mig nämligen väldigt sent igår. Klockan va väl fyra någonting när jag släckte lampan i natt^^ Jag känner att tröttheten börjar komma nu. Min älskling jobbar i dag och det va hans klocka som fick liv i mig i morse. Han själv sov som en stock och jag fick putta på han jag vet inte hur länge^^ Tillslut så va ju jag helt klar vaken.

Just nu sitter jag i min goa soffa och tittar på Nyhetsmorgon och dricker te. Va ute på en promenad för en liten stund sedan och vädret är helt underbart, sol och klarblå himmel :) Me like!


En god sallad & Talang

Sitter och tittar på The Legend Of The Seeker just nu. Men kom precis på att Talang går på tv4 så det blir att slå över. Min älskling har precis kommit hit också och han överraskade mig med en god kyckling sallad :) Till sig själv köpte han pizza. Jag sa ju för ett tag sedan att det blivit en hel del pizza för mig och att jag skulle ändra lite på det och det hade tydligen min älskling snappat upp eftersom han kom med en salld nu :) Så tack älskling!



Love Coca Cola Light



Tre har tydligen dragit ner min hastighet
på mitt internet vilket är väldigt störande. Det tar ca 10 minuter att ladda upp en bild. Jag fattar inte heller varför dom dragit ner min hastighet då jag inte har laddat hem något. Sjukt konstigt :S


Mina Naglar

Jag fick allt till en nageldesign fast än att min ena nagel är påväg att gå av. Det är pekfinger nageln som är påväg av men hoppas den håller i sig ett tag till. Det blev i alla fall svarta tippar med babyrosa blommor, svarta små dots och så avslutade jag med en svart rheinestone i mitten av blomman.



Jag gillar verkligen att måla blommor på mina naglar :)



Spöregn & Strålande Sol

Sitter i min soffa just nu och kikar runt lite på nätet. Är ute efter en present till min mamma som jag kan ge till henne på mors dag. Men det är svårt att hitta något. Va ute för en stund sedan med Tindra, vi satte oss i solen på min trappa en stund, det va jätte härligt men så helt plötsligt började det spöregna, då gick vi in. Det känns så konstigt när det är strålande sol och så spöregn samtidigt.

Funderar på att göra en ny nageldesign idag
. Men min ena nagel har nästan gått av. Har försökt rädda den med överlack men jag tror inte nageln håller så länge till :(


Ni glömmer väl inte bort MORS DAG?



Jag har hittat allt hos Bluebox. Dom har massor med
fina och bra saker :)

Boken som heter KÄRA MAMMA (högst upp till vänster) den köpte jag till min mamma förra året och den va väldigt uppskattad kan jag säga. Jag satte in lite bilder på mamma och mig och skrev om fina minnen. Jag kan verkligen rekommendera den boken.

Men frågan är vad man ska köpa
till sin underbara mamma i år? Dessutom så inträffade mors dag på min födelsedag också^^ lite kul :)


Palmolive Nutra-Fruit Granatäpple

När jag och mamma va och handlade förut så stannade jag till vid "duchkräm hyllan" Va ute efter en ny god duschkräm och fann så en sådan också :) Det blev Palmolives nya Nutra-Fruit Granatäpple. Den luktar väldigt gott så jag ser fram emot en dusch sedan :)

 

Men jag är väldigt sugen på att testa Palmolives gröna flaska också. Med doft av kiwi,

den luktade himla gott den med. Här nedan är Palmolives nya duschkrämer.



Fredag

I dag har jag och min mamma varit iväg och handlat lite mat. Det va nämligen lite tomt i min kyl och frys. Men nu är det fyllt med massa goda saker :) Har också varit hemma hos min mamma idag. Vi satt ute i solen och fika och pratade, jätte mysigt :) Hundarna sprang som vanligt på gräsmattan men idag är det så varmt ute att dom mest låg i skuggan. Det sjuka är att det åskar i dag igen. Jag tror aldrig jag varit med om detta förut, alltså att det åskar så mycket när det är så fint väder. Det är lixom inga svarta moln på himlen men man hör åskan otroligt mycket. Och det är inte speciellt kvavt ute som det brukar va när det är åska påväg.

Har också ringt och sökt lite jobb idag
men det blev inget :( man va tvungen att ha körkort och det har tyvärr inte jag. Hande jag haft det så hade jag fått en fast tjänst med en gång sa hon som jag pratade med, så detta va väldigt tråkigt. Men sökandet går vidare. Har hittat ett annat jobb som jag tänker söka.

Har också fått svar på mina inlämningsuppgifter idag och jag fick G på ett och VG på dom två andra. Är jätte glad. Så nu har jag bara ett arbete kvar att göra sen är jag klar med min utbildning :)


En riktigt sjuk skräckfilm

Det har kommit en sjuk skräckfilm enligt många, filmen har tydligen fått många människor att må illa/dåligt. The Human Centipede heter filmen. Den handlar om en sjuk kirurg som vill operera/sätta ihop människor så dom bildar en "tusenfoting"

Här har ni trailen till filmen

 

Kvaliteten på filmen säger mig att den inte är bra.

Det känns lite som en B film faktisk.



Jäklar...

Det åskar och blixtrar som bara den hos mig just nu så jag vet inte om jag vågar ha igång datorn länge till. FAN jag hade verkligen behövt plugga nu vid datorn ikväll men mitt batteri på min laptop är inte jätte bra. Känner att jag borde stänga av teven också och stänga av vissa kontakter. Varför skulle det åska just i dag för?

Jag tänkte tända lite ljus här hemma nu och mysa ner mig i soffan
med en god kopp te och smörgås :)



Klippa min honey bunny

Min honey bunny är påväg hem till mig just nu. Jag har lovat att klippa honom ikväll. Hade jag heeelt glömt av^^ Men nu ska han äntligen bli fin i håret, hans hår växer verkligen som ogräs, helt sjukt. Själv växer mitt eget hår typ ingenting. Hade mer än gärna bytt hår med min älskling faktiskt.

Här nedan har ni min älskling med en rosa blomma i munnen^^




Neeej - åska

Jag hörde precis ett jäkla mullrande utanför mig och det visar sig att det är oväder påväg. Satte på radion och regnet och åskan är inte långt ifrån mig. Jag vet inte hur det kommer bli med bloggandet ikväll då strömmen gått nästan varje gång det åskat här ute hos mig, men jag hoppas inte att strömmen går.

Jag bor vid havet och när det åskar här ute så är det riktigt läskigt. Och dessutom så är jag väldigt rädd för åska. Ljudet av åskan får mig att känna obehag, och sen är jag väldigt rädd att blixten ska slå ner i mitt hus. Några bekanta till mig fick blixten nedslaget i sitt hus och hela deras hus brann upp :(



Middag + sällskap vid matbordet^^

Jag har precis fått i mig lite middag nu. Jag gjorde egna pannbiffar och så blev det stuvad potatis med morötter och så lite lingon till det, super gott blev det :)



Min lilla bustjej hoppade upp på stolen mitt emot mig, jag tyckte det va så gulligt och va ju bara tvungen att fota henne^^ Hon får inte sitta där när jag äter, hon får inte ens vara i köket men i dag smet hon in i köket utan att jag la märke till henne. Sedan fick hon självklart gå ner från stolen.



Torsdag

I förmiddags vid halv elva tiden ringde min mamma och frågade i fall jag ville komma hem till henne och fika ute i solen och det ville jag mer än gärna. Väl hemma hos mamma så blev hundarna väldigt glada över att se varandra :) Så dumt att jag glömde kameran hemma, men men.

Nu är jag hemma hos mig igen
. Har precis kollat min mail om jag fått nogot svar av min lärare angående mina arbeten men det hade jag ej fått. Men jag hoppas att hon rättat något av mina arbeten tills lite senare. OJ nu blöder jag tydligen näsblod, får springa och hämta papper...

Hörs senare!


Just nu

Jag har inte orkat plugga något än idag. Har fått väldigt ont i huvudet men jag hoppas att det går över snart. Tittar just nu på Rush Hour 2 på tv6. Min lilltjej ligger tillsammans med mig här i soffan och myser :) Tilda min stora hund är hemma hos min mamma.

Tindra och jag i soffan just nu




Klänningar

Jag har hittat 4 st ur söta klänningar. Och priset för klänningarna är... håll i er nu^^
99kr styck. Jag vill ha allihopa. Tänk vilken härlig strandklänning :)




Klänningarna hittar ni om ni klickar här


Hemma

Har precis kommit in från en promenad med Tindra. Det gick rätt bra att jobba idag, får tacka det fina vädret :) Det är verkligen sjukt fint väder i dag. Det är 25-26 grader varm, helt underbart :) Om en liten stund ska jag sätta mig och plugga men nu tänkte jag ge mig ut i köket och göra mig en kopp te sen ska jag sätta mig ute i solen en stund.

Tindra för en liten stund sedan när vi va ute!



Onsdag

Jag blev färdig med mitt arbete i går, yeeey :) Hoppas nu att jag får ett bra betyg på det bara. Väntar faktiskt betyg på hela tre arbeten nu och det är sååå spännande. I dag är det som sagt onsdag och på onsdagar brukar jag jobba och jag ska strax åka iväg till jobbet. Men jag känner verkligen inte för att åka till jobbet idag, jag vet inte riktigt varför men det har väl att göra med alla jobbiga tankar som far runt i huvudet på mig. Jag vet inte riktigt när jag ska tala om vad det är som händer ganska så snart. Men ni kommer som sagt få reda på det snart.

Hoppas ni alla får en fin onsdag!


Alvin & The Chipmunks 2

Min älskling är så jäkla söt va :) han är absolut inte ett stort fan av tecknade filmer som jag är men ändå så går han och hyr tecknade filmer för att han vet att jag gillar dom och han sitter gärna med och tittar på hela filmer tillsammans med mig fast än att han gärna hade velat se en thriller eller något annat.

Ikväll hade min underbara älskling hyrt med sig Alvin och gänget 2.




Tror jag är klar nu :)

Nu har jag suttit med mitt arbete ett bra tag och jag tror att jag är färdig. Min älskling är påväg hem till mig nu och jag ska be honom läsa igenom det och se om det låter bra, gör det det så skickar jag in det i morgon. Ikväll så ska jag också skriva ett nytt CV då jag behöver det. Är som sagt snart klar med min utbildning och det är dax att söka jobb. Min älskling har lovat att hjälpa mig med det och jag tror att det kommer bli riktigt bra :)

Nu ska jag kila ut med Tindra, hörs lite senare.


Tisdag

I dag är det sol hos mig och jag har varit hemma hos min mamma. Vi har suttit ute i solen och hundarna har fått springa på gräsmattan. Nu är jag hemma hos mig igen och sitter just nu i soffan och tittar på Jims Värld men jag ska strax börja plugga. Jag vill så gärna bli klar med ett arbete i dag och jag hoppas sååå att jag ska bli det också. Men det är svårt, mycket svårt :( Och inte nog med att arbetet är svårt så har jag även en massa annat att tänka på vilket är väldigt jobbigt för mig.


Just nu

Just nu sitter jag i min soffa och tittar på American Idol på tv4. Har försökt att plugga lite men som jag skrivit förut så går det inge vidare. Har liksom fastnat men jag hoppas kunna ta mig ur det snart. Vet inte om jag ska plugga något mer ikväll, jag får se. Men natt människa som jag är så kanske det blir lite plugg efter American Idol ändå^^

Måste bara visa er min lilla Tindra
. Jag tog precis dessa korten och hon ligger alltså ihopkurad i min kofta i soffan^^ Är hon inte för söt. Hon älskar att ligga under filtar, täcken och mina kläder^^




Nu blir det Svenska Hollywoodfruar

Min älskling och hans vän va precis här hos mig. Dom hade med sig pizza och det va super gott. Jag har faktiskt ätit rätt mycket pizza den senaste tiden så det får det allt bli lite ändring på^^ Måste börja äta lite mer nyttigare mat.

Om en liten stund ska jag plugga men innan jag gör det så ska jag titta på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar på tv3 play. Har ju inte den kanalen så det är verkligen toppen att man kan titta på lite program på webben då :)


Måndag

Jag har inte kunnat få igång mitt internet på hela dagen. Skit jobbigt då jag behövt använda mig av nätet då jag sitter och pluggar. Men nu fick jag igång det så hoppas det funkar nu.

Jag har varit hemma hos min mamma en stund i dag
. Vi satt ute och pratade lite och drack te och hundarna fick springa på gräsmattan. Nu är jag som sagt hemma hos mig igen och jag har precis gjort iordning en smörgås och te till mig. Ska sätta mig i soffan nu och kika in hos tv3 play och se om det finns något kul att se på.



Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit så mycket i bloggen idag för jag har haft annat för mig. Jag har som jag skrev för ett tag sedan rätt mycket att stå i nu så bloggen kommer hamna lite åt sidan ett tag tills jag har fått ordning på det mesta. Men jag kommer i alla fall försöka uppdatera minst 2-3 gånger per dag.

Just nu sitter jag och försöker plugga men det går verkligen inte bra. Har så mycket andra tankar som går runt i mitt huvud så det är svårt att koncentrera sig och prestera bra. Men jag hoppas att allt ska ordna sig snart.


Glominerals mineralmake-up

Glominerals avancerade formula kombinerar ingredienser med farmaceutisk renhetsgrad, naturliga mineraler och stärkande antioxidanter. Resultatet är kliniskt ren make-up som täcker, vårdar och behandlar din hud. Glominerals kan användas även av dem med extremt känslig hud och problemhud, även för att täcka acne och öppna sår, utan att skapa irritation. Produkterna är anti-inflammatoriska och skyddar mot UVA och UVB-strålning.

Glominerals är känt för att vara marknadens mest innovativa mineralmake-upmärke och har bland annat lanserat flytande eyeliners, flytande foundations och krämögonskuggor - allt baserat på naturliga mineraler med en färgpalett bestående av moderna färgtoner. Glominerals säkrar totalt skydd mot yttre påfrestningar, är rik på antioxidanter, C-, A-, K-, E-vitaminer och mineraler – mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment.

Jag har hörst så mycket gott
om Glominerals att jag bara måste testa det snart.
Ni finner Glominerals produkter hos accessoara.se





Söndag

Ligger i soffan just nu och tittar på teven. Har precis tittat på en Brittisk dokumentär från 2009. Dom visade några av Storbritanniens mest pinsamma husdjur och deras ägare. Det va allt från stora till små djur, från katter till ormar med genanta vanor. Det va rätt kul att se faktiskt.

Om en liten stund
så tänkte jag att jag skulle plugga lite. Kanske blir jag klar med ett arbete ikväll och det vore ju toppen om jag skulle bli det :)


Hemma

Nu är jag hemma igen. Det blev rätt sent^^ Men jag hade väldigt trevligt där. Min kusins kompis va också där och det va himla roligt att träffa honom för det va väldigt längesedan som vi sågs. Han bor nämligen i Norge men va nu på besök hos min kusin.

Vi åt som sagt hemmagjord pizza
. Det blev tre olika pizzor, en hawaii en africana och en med lite allt möjligt på, bland annat oliver, bacon, köttfärs och mozzarella. Super goda blev dom, min kusin är en höjdare på att göra pizzor :) Efter maten så satt vi och prata en stund och sedan så fick jag hjälp med ett arbete, och det är jag väldigt tacksam för, hade inte klarat det annars så TUSEN TACK min underbara kusin!

Glömde ju min kamera hemma också
:( Men här kommer i alla fall
en bild på min lilla Tindra som jag tog precis.



Nu ska jag krypa ner i sängen och sova
Natti Natti


Hemma hos kusinen

Jag befinner mig just nu hemma hos min kusin. Han ringde och fråga om jag vill komma över och eftersom att jag inte hade något för mig så åkte jag hem till honom. Just nu håller vi på och laga pizza :) mums va gott det ska bli. Den första pizzan är nu i ugnen och vi ska strax börja göra den andra pizzan.

Jag glömde min kamera hemma också... jäkla skiiit, men men.




The chicken is ready

Nu är kycklingen äntligen klar. Det blev lite mer än en timma i ugnen. Nu är jag vrål hungrig och ska sätta mig och njuta ordentligt av maten :)



Efter maten ska jag sätta mig och plugga.


Laga mat

Jag håller just nu på att laga lite mat här hemma. Är skit hungrig så jag vet inte hur detta ska gå när kycklingen ska vara inne i ugnen i en timme, min mage kommer ju typ dö^^ Till kycklingen blir det potatis, morötter och sås.



Nä jag får nog ta en liten smörgås nu faktiskt.


Lördag

I dag ska jag försöka plugga men jag ska också fortsätta med städningen här hemma. Filmen Dorian Gray som vi såg i går va inte så bra enligt mig. Jag hade hoppats på att det skulle hända lite mer men det gjorde det ej.

Nu ska jag kila ut med hundarna i piss regnet
sen blir det plugg.


Nu blir det film

Nu ska jag och älskling titta på en film som jag hoppas ska va bra. Det heter Dorian Gray och här nedan har ni trailen till filmen.




För er som fortfarande sitter uppe nu och kanske ska va uppe en stund till och vill se en bra film så kommer faktiskt Mannen som kunde tala med hästar på tv4 klockan: 00:45.

För er som inte sett den så borde ni verkligen se den, för det är
en helt underbar film :) (enligt mig)

Här nedan är trailen till mannen som kunde tala med hästar. Kvaliteten på videon är verkligen skit
men jag hittade ingen bättre tyvärr.




Nu - Talang

Nu har min älskling kommit hit och vi ska nu titta på Talang. Har precis gjort iordning lite goa smörgåsar till mig också då jag va lite hungrig :) Lite senare så blir det film, lägger upp trailen till filmen som vi ska se sedan.



Nu blir det soffan

Nu har jag städat och röjt här hemma men jag är långt ifrån klar. Men just nu så orkar jag inte mer utan får fortsätta i morgon. Nu är jag trött och tänkte lägga mig i soffan och glo på teven. Egentligen borde jag plugga men jag orkar inte det nu heller. Rätt dumt att jag valde städningen framför pluggandet men nu blev det som det blev. Min älskling kommer hit om en liten stund också så ikväll blir det mys framför en film :) Jag får se hur mycket uppdatering det blir här i bloggen nu framöver. Har rätt mycket att stå i nu så bloggen kommer kanske hamna lite åt sidan tyvärr.


Fredag - nu är mitt löshår ute

Jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde i morse. Jag va sååå jäkla trött asså. Nu är jag i alla fall hemma från frisören och allt mitt löshår är nu borta. Tråkigt men på ett sätt så känns det otroligt skönt för jag har längtat såå mycket efter att få göra en rejäl inpackning i håret :) Men visst kommer jag sakna håret enormt mycket. Men jag ska vänta ett par månader innan jag sätter in nytt igen.

Nu tänkte jag ta och städa här hemma och jag har en känsla av att det kommer ta tid^^ Tänkte göra en ordentlig röjning. Så vi hörs senare.



Mina Naglar

Det blev allt en nageldesign nu i kväll. Och det blev baby rosa tippar med baby rosa trollsländor på plus lite små silvriga stenar. Klippte förresten ner mina naglar i dag också, dom brukar annars vara dubbelt så långa.

Bilden är verkligen skit men jag försökte verkligen att få en bra bild men det gick bara inte.
Tog ca 30-40 bilder och denna bilden nedan blev bäst. Jag hoppas jag får
en ny kamera när jag fyller år :)



Vad tycker ni, blev dom söta?


I morgon åker det ut...



I morgon klockan 09:00 ska jag infinna mig hos min frisör och då åker mitt älskade löshår ut :( Jag kommer sakna det som faaan. Men så fort jag har pengar så åker det in nytt hår igen :) Efter att jag varit hos frisören så blir det att besöka sjukhuset. Jag ska ta lite prover, usch jag vill verkligen inte det, hatar nålar men jag måste tyvärr. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Förmodligen så åker jag väl hem då jag måste plugga.


kanske en ny nageldesign

Om en liten stund, närmare bestämt klockan 20:00 så skulle Vampire Diaries gått på tv6. Men tack vare att det är ishockey VM så går det inte ikväll :( JÄKLA ISHOCKEY. Jag tycker väldigt mycket om den serien. Till en början så gjorde jag faktiskt inte det men nu är jag helt fast och följer varje avsnitt slaviskt^^ Hoppas dom lägger upp klippet på tv6 play så man kan se det där.



Jag tänkte att jag skulle göra en ny nageldesign ikväll men jag får se hur jag gör. Saken är den att min ena nagel är påväg att gå av helt och det är ju inte så fint att lägga upp en bild där jag har en kort nagel^^ jag har inga lösnaglar att sätta på heller så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Förhoppningsvis så kanske jag kan rädda nageln.


3 Svarta skönheter

Är dom inte helt underbart snygga så säg!
Jag vill ha alla tre. Finns att
köpa HÄR.



Morfar



I dag skulle vi firat min morfar på hans födelsedag men tyvärr finns han inte
längre kvar bland oss. Min morfar betydde så mycket för mig.



LÄNGTAN EFTER DIG

I mitt hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.


Torsdag

Sitter och försöker plugga lite. Det går rätt bra just nu, så hoppas det fortsätter så :) Jag är strax färdig med ett arbete så jag ska se till att få in det den närmaste timmen. Sen ska jag börja på ett nytt arbete.

I dag regnar det hos mig också så det passar ju bra att sitta inne och plugga faktiskt. Det hade varit lite jobbigt att behöva plugga om det va fint väder ute. Nä nu måste jag fortsätta med mitt pluggande. Jo förresten filmen som jag och älskling såg i går - The Last Templar va rätt bra faktiskt. Trailen sög typ^^ men filmen är helt klart sevärd :)

Hörs lite senare


The Last Templar

Nu är jag klar med mitt arbete... tror jag^^ saken är den att jag vet inte om jag ska vara nöjd eller ej så jag tänker be min älskling läsa igenom det jag skrivit. Han kommer hit alldeles strax och ikväll så ska vi se en väldigt lång film. Den är rätt ny och heter The Last Templar, På svenska heter den Den Siste Tempel Riddaren. Den är 2 timmar och 45 minuter lång hehe. Och av det jag såg på trailen så verkade den sådär, men jag hoppas verkligen att den ska vara bra.

Här har ni trailen

 

Ursäkta för den dåliga uppdateringen i dag. Men jag är just nu i slutet av min utbildning och

måste verkligen lägga ner hela mig själ och tid i mina sista arbeten.



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Och min dag blev faktiskt lite bättre då jag kom till jobbet. Jag har sådana goa arbetskamrater som fick upp mitt humör :) Handlade även lite mat påvägen hem, NEEEJ nu kom jag på vad jag glömde köpa. Fryspåsar va det jag behövde... jäkla skit då^^ jaja jag löser väl det på något sätt.

Nu ska jag värma lite pizza, den är från igår. Min älskling va så gullig och överraskade mig med en pizza igår :) Sen blir det att plugga plugga plugga. Ska försöka få in ett arbete i dag.


Onsdag - I'm having a bad day

I dag är det onsdag igen vilket betyder jobb för mig. Jag tycker att veckorna går så fort. Det kändes som om de va i förrgår som jag jobbade^^ Jag ska nu slänga i mig lite frukost sen ska jag bege mig ut på en promenad med hundarna. Och sedan bär det av till jobbet.

Känner mig väldigt hängig i dag vet inte varför men ibland så har jag sådana dagar som jag känner att typ ingenting känns bra. Och i dag är en sådan dag. Nu menar jag inte att allt känns skit utan typ jag har inga kläderna att ha på mig, vilket jag självklart har men dom är inte fina och sitter inte bra just idag. Sminket blir inge bra det heller, min "hängighet" eller va man ska säga lyser rakt igenom. Håret ska vi inte ens tala om, ser ut som ett skatbo^^ osv, osv, a ni fattar. Jag har helt enkelt en dålig dag idag. Men jag hoppas att ni andra har en bra dag och får en fin dag. Förhoppningsvis så blir min dag kanske bättre :) Hörs när jag är hemma igen.




Mitt arbete är nästan klart :)

Jag har spenderat min kväll tillsammans med min älskling. Han har varit så gullig och hjälpt mig med ett arbete och jag är sååå tacksam för det, så tusen tack älskling :) Jag har fortfarande lite kvar att skriva med det får jag göra i morgon för nu är jag väldigt trött och tänkte krypa ner i sängen.

Natti Natti


TVÅL: Rouge


Dessa rena mineralrouger ger en underbar färg på kinderna. Tack vare att produkten är fri från talk, färgämnen och konserveringsmedel så är den säker att använda även på de mest känsliga hudtyper.

Finns i dessa underbara färger och du
hittar rougerna HÄR.




Just nu

Kom hem för en stund sedan från min mamma. Jag tog med mig hundarna hem till henne förut och dom blev så glada när dom fick se henne :) Nu är vi som sagt hemma igen och jag ligger just nu i soffan och tittar på Förkväll på tv4. Tänkte ringa min älskling strax och höra med honom om han kan komma hem till mig ikväll och hjälpa mig med mitt arbete, hoppas han kan det :)


Jean Paul Gaultier

Jag fullkomligt älskar denna parfymen Jean Paul Gaultier Classique och har så gjort i många många år. Den har liksom blivit Joulines doft som mina vänner säger^^

Doften beskrivs såhär:
En doft som lockar och utlovar glädje och njutning... djärv, rosa ros som väcker dina sinnen. Föreställ dig att din omgivning skulle kunna sluta sina ögon och enbart känna igen dig på din doft. Precis som jag skrev ovan så har denna parfymen blivit min doft. Och mina vänner kan näst intill lukta sig till mig ute på krogen eller på stan haha^^ Den dinns att köpa HÄR.



Men nu har det kommit en ny (limited edition) doft. Jean Paul Gaultier summer Fragrance. Jag undrar hur denna luktar. Nästa gång jag är i stan så hoppas jag att KICKS eller Åhléns har fått in den så jag kan få lukta på den.

Doften beskrivs såhär:

En sommar doft med citrus, ros, jasmin, vanilj och mysknoter.
Och flaskan ser ut såhär. Och ni hittar den HÄR.



Tidig middag

Har precist lagat lite mat här hemma. Det blev kött, ris och gräddsås.  Skulle egentligen lagat maten lite senare men jag blev så hungrig så idag fick det bli en tidig middag.

Tindra fick äran att slicka rent kastrullen med gräddsås,
det tyckte hon allt om^^



Tisdag

I dag skiner solen hos mig igen. Och självklart har jag varit ute med hundarna som vanligt. Jag ska strax kila ut igen, fast då blir det bara jag och Tindra. Tilda min stora hund har fått lite ont i sin höft, och haltar för tillfället så hon får stanna inne och vila.



Nu blir det sängen

Min älskling kunde inte komma hem till mig ikväll, jätte tråkigt men så är det ibland, han har mycket att stå i just nu. Han har ganska nyligen öppnat ett företag och det är mycket jobb med det. Men förhoppningsvis så kommer han hem till mig i morgon kväll. Jag är ganska trött nu så jag tänkte ta med mig datorn och hundarna och lägga mig i sängen och titta på en film.

 

Just nu ligger mina tjejer och gottar sig i

varsin soffa här hemma.

 



Just nu

Jag är verkligen seg i dag. Har inte gjort något speciellt i dag mer än att jag varit ute i det fina väderet med mina hundar. Min älskling är just nu på golfbanan men kommer hit lite senare ikväll. Han sa att han skulle försöka hjälpa mig med mitt arbete. Så kanske blir jag klar med det ikväll, kan ju alltid hoppas :)

Just nu sitter jag i min soffa och dricker lite te. Om ca en halv timme kommer Talang på tv4 och det ska jag titta på. Det har varit lite dålig uppdatering här i bloggen dom senaste dagarna men jag har inte haft något att skriva om. Sen så måste jag lägga mycket av min tid på mitt pluggande också.



Måndag

I dag skiner solen hos mig, yeeey. Jag kom precis in från en långpromenad med hundarna. Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lite mat. Efter maten så ska jag försöka plugga lite, men jag får se hur jag gör. Har nämligen fastnat igen och behöver hjälp :( Kanske ska jag ringa min älskling och höra med honom om han skulle vilja hjälpa mig ikväll. Hoppas han vill det :)

 

TILDA & TINDRA

 



Bara jag & hundarna ikväll

Min älskling skulle egentligen kommit hem till mig nu ikväll men han mådde inte så bra. Han hade ont i halsen och va jätte förkyld. Det va nog inte så bra att han gick ut i går tror jag, för han sa till mig i går att han kände sig lite dålig. Så det blir bara jag och hundarna i kväll. Tittar just nu på Wallander: blodsband på tv4. Efter filmen så blir det nog att slå på en film i sängen.

Slänger upp en bild på mig och älskling
för att fylla ut inlägget lite.
Bliden togs sommaren 07 då vi va i Frankrike.



Jag saknar verkligen de stället. Det va så mysigt och härligt där.


Detta önskar jag mig när jag fyller år!



Söndag

Nu är jag hemma hos mig igen. Älskling släppte precis av mig här hemma. Jag hade en väldigt rolig kväll tillsammans med mina vänner och min kusin i går. Vi va först hemma hos mig en liten stund, mina vänner kom hem till mig vid fyra tiden i går eftermiddags, när klockan va åtta så åkte vi hem till min älskling som hade grillfest, fast det blev ingen grillfest då det regnade så men vi hade lika kul för det :)

När klockan va tolv typ så åkte vi in till stan. Och det va jätte mycket folk ute, man kunde knappt gå någonstans inne på krogen men lite senare så blev det lite mindre folk så det va skönt. Vid tre tiden i natt tog vi taxi hem till min älskling. Jag va så trött när jag kom hem till min älskling så jag gick och la mig med en gång. Men jag känner mig verkligen inte utvilad så jag ska faktiskt lägga mig och vila en stund nu.


Lördag

Filmen som jag och älskling såg igår (All About Steve) va sådär. Det va inte så rolig som jag trodde att den skulle vara men samtidigt så va den ändå underhållande och man skratta faktiskt lite. I dag ska jag och mina vänner + min kusin hem till min älskling på grillfest. Jag undrar hur detta ska gå eftersom att det regnar och kommer så göra hela dagen och kvällen enligt SMHI. Så vi får väl se hur det blir med grillningen^^ Men jag tror att vi kommer få det riktigt roligt ändå fast än om vi inte grillar. Och lite senare i kväll så blir det utgång :)

Jag tänkte ta och städa lite här hemma strax för om ca tre timmar kommer mina vänner hit. Men innan jag städar så tänkte jag lägga mig i ett gottit bad.


All About Steve

Nu ska jag och älskling titta på film. Vi ska se All About Steve, en komedi film så hoppas den är rolig för jag känner verkligen för att skratta lite nu i kväll^^



Mina Naglar

I dag blev det en design som jag gjort förr fast med svarta blommor och silvriga rhinestones. Jag orkade inte komma på något nytt nu i kväll för jag känner mig lite seg och trött. Men jag gillar verkligen denna enkla designen och kommer absolut göra om den igen fast med andra färger.

Här ser ni resultatet



Så enkelt och så snyggt, eller va säger ni?


Videoklipp - Tilda & Tindra

Här kommer videoklippet som jag filmade för en liten stund sedan. Tilda och Tindra har fått var sitt ben. Jag tycker att kvaliteten på videon är väldigt kass, jag vet att jag inte har en jätte bra videokamera men innan jag lägger upp videon på youtube så ser den liksom ok ut men så fort klippet är uppe på youtube så blir kvaliteten smäre, undra varför det är så?

 

Nu ska fortsätta och plugga så vi hörs lite senare och

förhoppningsvis med en ny nageldesign :)



Äntligen har jag hittat några svar

Jag har suttit och läst igenom lite papper som jag skrivit ut angående mitt arbete i skolan. Jag har för en gång skull hittat några svar på några av frågorna och det känns bra... det går framåt :) hoppas bara jag inte fastnar igen.

Jag kommer inte att åka hem till min älskling i kväll för jag känner att jag måste verkligen plugga. Men han kommer att komma hem till mig i kväll istället. Jag ska också försöka få ihop en nageldesign men jag vet inte riktigt när jag ska göra det, men förmodligen så blir det lite senare i kväll.

Jag har inte gjort så mycket i dag förutom att plugga
. Men jag filmade mina tjejer för en stund sedan så jag tänkte slänga upp det videoklippet om en liten stund.


Fredag

I går kväll strax innan Gladiatorn började så kom min kusin förbi mig. Han messade mig och sa att han va på en cykeltur nära mig och fråga i fall han kunde komma förbi och självklart kunde han det. Det va både mysigt och roligt att han kom över, va ett tag sedan som jag såg honom :)

Efter att han hade åkt så tittade jag klart på Gladiatorn själv
men jag tyckte att det blev lite tråkigt att titta på den själv så jag ringde (videosamtal) till Camilla och Angelica på skype. Dom tittade också på Gladiatorn, det va väldigt kul faktiskt då det kunde va tyst i typ 5-10 minuter haha, hela grejen va ju bara att ha någon där så jag inte kände mig lika ensam HAHA^^ och det funkade skit bra!

I dag ska jag kanske hem till min älskling och titta på film
, jag vet inte än hur jag ska göra för jag hade lovat mig själv att verkligen plugga i dag. Och åker jag hem till min älskling så brukar det inte bli att jag pluggar^^ Men jag får se, ska ju göra en ny nageldesign också och jag känner inte för att dra med alla nagellack etc till honom heller. Hmm kanske ska jag göra en nageldesign nu istället...


Gladiator

I kväll klockan 21:00 på tv6 kommer Gladiatorn. En av mina favorit filmer. Och fast än att jag sett filmen många gånger så tänker jag ändå se den nu i kväll :)



Jag tänkte ju att jag skulle göra en ny design till naglarna i kväll men jag tror inte riktigt att jag orkar. Vill så gärna se denna filmen plus att jag är lite trött också. Men i morgon så blir det en, det kan jag lova :)


Videoklipp - Tilda & Tindra

Här är videoklippet som jag filmade ute förut i dag. Jag vet inte ens varför jag filmade detta men men^^ För mig är det kul att ha lite videoklipp på mina små hjärtat och kanske tycker ni som kikar in här i bloggen att det är lite kul att se mina hundar?^^

 

Strax börjar Vampire Diaries på tv6 :)



Min fina stora tös

Tänkte visa lite bilder som jag tog i dag när jag va ute. I dag blev det mest bilder på Tilda. Det va längesedan som jag la upp några bilder på henne. Men hon är just nu väldigt mycket hos mina mamma så därför blir det inte så mycket bilder på henne.



Tindra fick komma med på ett litet hörn i alla fall.
Mellan Tildas bakben^^






Jag filmade även Tilda och Tindra
förut när jag va ute i dag. Det är ingen speciellt rolig film
och jag vet inte riktigt varför jag filmade haha^^ Men jag kanske slänger upp
den sen här i bloggen.


Tindra i går kväll

I går kväll när jag hade lagt mig så kom Tindra inspringandes i sovrummet och gnydde och hade sig. Jag sa åt henne att hoppa upp i sängen och det gjorde hon men hon fortsatte att gny. Kom då på att hon alltid sover med sin tiger (leksak) och sa då till henne att hämta honom. Det gjorde hon och hon la sig i sängen tillsammans med honom. Men efter bara några sekunder gnydde hon igen. Så det va alltså inte tiger hon gnydde efter som jag trodde.

Hon hoppade ner från sängen och sprang till hallen
, gnydde lite till och kom sedan tillbaka in i sovrummet och gnydde ännu mer. Hon sprang fram och tillbaka mellan hallen och sovrummet och tillslut fatta jag att det va något hon ville. Jag följde med henne till hallen, där har hon sitt rosa lilla hus och i huset hade hon alltså "sina valpar" (Hon är skendräktig just nu för er som inte visste) Vilket betyder att hon tror att hon har valpar.

Tindra ville alltså sova i sängen samtidigt som hon ville va hos "sina valpar" i huset i hallen, så det va därför hon gnydde så och sprang fram och tillbaka. Så jag tog upp hennes hus för första gången i sängen och då blev hon sååå nöjd och inget mer pipande blev det^^

Här kommer lite kort på Tindra som jag
tog i går kväll i sängen.







Torsdag

I dag är det fint väder hos mig, solen tittar fram och den värmer så gott :) Och självklart har jag varit ute större delen av dagen tillsammans men mina hundar. Dom har lekat och sprungit av sig och legat och solat sig. Jag ska strax gå ut igen. Va bara inne en snabbis nu för att hämta lite god dricka och lite hund godis samt skriva lite snabbt här i bloggen. Jag glömmer så lätt bloggen när det är fint väder ute. Men vem vill sitta inne och skriva i sin blogg när det är fint väder ute? tror inte någon vill det faktiskt.

Nä nu vill hundarna ut här igen
, dom står och gnyr och skäller
på matte^^ Hoppas ni alla också haft en fin torsdag
och att solen lyst på er med :)

Lite senare då jag kommer hem så ska jag visa er lite bilder på hur en liten
tjej dvs Tindra ville ha det i natt^^


Nä nu orkar jag inte mer

Jag har verkligen försökt att plugga nu i kväll MEN det går verkligen inte. Jag fattar inte frågan men försöker och letar efter svar på nätet men hittar inget svar. Åhh jag blir galen snart haha^^ Jag tänker ge upp pluggandet för i kväll och tänker försöka plugga mer i morgon.

Just nu så går American Idol på teven och i kväll ska dom välja ut dom 12 finalisterna som ska få sjunga på den stora scenen. Det ska bli kul och se vilka som får gå vidare. Efter American Idol så blir det sängen.

I morgon så ska jag försöka få tid över till att fixa
en ny nageldesign också.

 



Drömmen om Italien blev sann för...

Drömmen blev sann för Theo & Diana och jag blev så glad^^
Det va dom som jag verkligen ville skulle vinna :)



Nu ska jag titta på fuskbyggarna.
Hörs lite senare.


Godiiis


När jag va och handlade förut så kunde jag bara inte låta bli att köpa lite godis^^ Jag äter väldigt sällan godis men i dag va jag sååå sugen :) Nu ska jag titta på halv åtta hos mig och efter det så kommer sista avsnittet av Drömmen om Italien, spännande och se vem som kammar hem sin dröm :) Och sen kommer ju också fuskbyggarna, himla bra tv kväll^^


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Fick också handlat lite mat påvägen hem så det va skönt. Nu är skafferit, kyl och frys fyllt med go mat :) Sitter och tittar på förkväll just nu men jag ska strax göra lite mat. Sen ska jag sätta mig och försöka plugga lite. Jag har verkligen kört fast i ett arbete men jag måste försöka ändå.


Onsdag

I dag är det onsdag vilket betyder jobb för mig. Jag är sjuuukt trött i dag då jag somna väldigt sent i går. Satt och pratade med min pappa på skype väldigt länge. Han försökte hjälpa mig med ett arbete som snart ska vara inne. Lite hjälp fick jag men jag behöver mer hjälp, så vi ska höras på fredag igen och se om han kan hjälpa mig lite mer.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra iordning mig lite lätt och sedan bär det av till jobbet. Ska nog handla lite mat påvägen hem också för brödet och pålägget är snart slut. Hoppas ni alla får en fin onsdag. Hörs när jag är hemma igen.


Ont i knät

Jag har tittat på halv åtta hos mig och nu har äntligen hemma börjat :) Har även ätit lite rester från i går (lax, ris & sås) Har försökt att plugga lite också men det går inge vidare asså hehe^^ Jag ska nog ringa min pappa lite senare och fråga honom om han kan hjälpa mig lite.

Har förresten otroligt ont i mitt högra knä
, kan knappt gå på det :( Har haft problem med det knät sedan jag va mindre men det har liksom aldrig varit något jätte stort problem förens nu på senare tid. Jag började få ont i knät i lördags och det har bara blivit värre och värre för varje dag som gått. Inga tabletter hjälper så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det enda som möjligtvis känns bra för knät är när jag har ett bandage virat runt knät. Så jag får väl helt enkelt fortsätta med att ha bandaget på och hoppas på att värken går över snart.

Här har ni mitt skadade knä. Det är inget bandage jag har på just nu utan ett stabiliserande knästöd. Jag varierar lite på grund av att knästödet som jag har just nu sitter lite för hårt efter ett tag och gör då ont så då är det skönt att kunna byta till ett bandage.



Tisdag

I dag har inte jag gjort så mycket. Vädret är inte lika fint som det va i går. Det är grått på hela himlen i dag och det blåser :( så jag har varit inne större delen av dagen i dag och kommer så vara^^ Sitter just nu i min soffa och tittar på Jims Värld på tv6.

Jag funderar på om jag ska plugga i dag
. Eller funderar och funderar det är väl inget att fundera på utan bara att göra^^ Jag har några arbeten som ska in denna månaden så jag måste nog lägga på ett kol nu. Men det jobbiga är att jag behöver hjälp och det finns ingen som kan hjälpa mig hehe, hur tar man sig ur denna situationen då?^^ Men jag hoppas att det ska lösa sig för mig ändå.


Jag är med och tävlar


Jag kikade in hos Simone och fick syn på en väldigt rolig tävling. Man kan alltså vinna två lyxiga goodiebags från Nelly hos henne fyllda med makeup, smycken, läsning, mode, dagboks/anteckningsmaterial och något gott att stoppa i munnen :)

Jag skulle så himla gärna vilja vinna dessa två "godispåsarna"
. Och om jag vann dom så skulle jag självklart behålla en själv (det skulle bli en tidig födelsedags present då jag snart fyller år) men den andra skulle jag ge bort till min underbara mamma som tack för att hon alltid ställer upp för mig i vått och tort. Och jag är säker på att min mamma skulle bli sååå glaaad om hon fick en goodiebag fylld med godsaker från Nelly då hon älskar den nätbutiken^^

HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag har turen på min sida!

Men har jag inte det så kanske det är just du som vinner
så tveka inte att vara med du också. Klicka
på bilden ovan för att komma
till Simones tävling!

Tävlingen avslutas onsdag 5-maj


Tip Top

Min älskling kom hem till mig vid åtta tiden i kväll och han överraskade mig med en glass :) närmare bestämt en Tip Top. Jag har inte ätit en Tip Top på jag vet inte hur länge, så det va väldigt gott :) Just nu sitter jag och älskling och tittar på American Idol. Efter det så blir det sängen, jag är riktigt trött och älskling ska jobba tidigt i morgon.



Videoklipp - Tindra

Här är videoklippet som jag filmade förut i dag när jag va ute. Tindra hade hittat en go
fläck på gräsmattan som hon ville rulla sig i^^

 

Nu ska jag titta på Bonde söker fru och sen

blir det Spårlöst :)



Sen middag

Nu är min middag klar. Det blev en sen middag i dag men en väldigt god sådan. Det blir nämligen Lax, ris & citron & dillsås. Jag fullkomligt älskar lax. Och dessutom så är lax en väldigt nyttig fisk som jag äter mycket utav. Lax är en fet fisk som innehåller mycket nyttigt fett, fleromättade fettsyror. Detta fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.



Vilket väder det varit i dag :)

Hela dagen i dag har jag varit ute med mina hundar. Var också hemma hos min mamma en stund :) Det har varit riktigt härligt väder i dag. Jag hade endast på mig ett par mysbyxor och en T-shirt ute. Solen är fortfarande framme men kände att det började bli lite kyligt nu så jag gick in. Är dessutom väldigt hungrig också så jag håller just nu på att laga lite mat.

Tindra hittade en fläck på gräsmattan som hon tyckte
va himla mysig att rulla sig i^^




Filmade även lillskruttan när hon rullade sig^^ Funderar på om jag ska lägga upp
klippet här i bloggen om en liten stund :)


Måndag

Det är strålande sol hos mig i dag igen så jag har varit ute med mina hundar hela dagen. Kom bara in nu en snabbis för att hämta lite dricka och skriva några rader här i bloggen. Jag ska nu bege mig hem till min mamma på en fika så vi hörs senare.


Tindra - skendräktig

Min lilla Tindra har blivit skendräktig (hon tror alltså att hon har valpar) Hon bäddar i filtarna i soffan, i täckena i sängen och i sitt lilla hus. Hon har tagit några av mina strumpor som sina "valpar"^^ men mest bär hon runt på sin älskling tiger (leksak) och gnyr.

Filmade Tindra för en stund sedan och såhär kan det
alltså låta när hundar är skendräktiga.



Mina Naglar

Jag blev väl inte jätte nöjd med denna nageldesignen men den får duga. Gör nog en ny design om några dagar. Jag tror att jag kanske ska hålla mig till att måla blommor haha, känns som om det är det enda som jag är bra på eller i alla fall oftast blir nöjd med enligt mig själv^^ Men men, på denna designen så gjorde jag vita tippar sedan målade jag vita små rutor och så avslutade jag med lite silvriga små dots.

Här ser ni resultatet




Nageln på mitt pekfinger är påväg att gå av helt
:( jag vet inte vad jag gjort men jag får se hur lände den orkar hålla sig kvar, jag försökte laga den så gott jag kunde^^ En bit av ringfinger nageln är också av :(

 



Humorgalan & Pizza

Har precis värmt en mozzarella pizza i ugnen och ska nu mumsa i mig denna framför Humorgalan - för varenda unge som börjar nu klockan 20:00 på tv4. Har fått lite ont i huvudet också, tog en tablett förut men den verkar ju inte funka så jag ska nog ta en till nu. Hoppas huvudvärken går över snart.



Jag funderar på om jag ska göra en ny nageldesign ikväll. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för något. Men förhoppningsvis så kommer jag på något fint :)
Resultatet får ni självklart se lite senare.


Ge mig :)




Jag har önskat mig denna kameran när jag fyller år och jag
hoppas sååå att jag ska få den :)


Söndag

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. I går efter att jag publicerat inlägget där jag grattade Charlotte så somnade jag på soffan sen kom älskling och hämtade mig och vi åkte sedan hem till hans mamma för middag. Middagen var super god och efter maten blev det kort spel :) Min älsklings mamma kammade hem första platsen och jag andra och älskling tredje. Det blev rätt sent hos hans mamma, vi åkte från henne lite i elva i går kväll. Påvägen hem hyrde vi en film (en fight film) riktigt bra va den, kommer inte ihåg va den heter men men. Så när vi kom hem så tittade vi alltså på den.

I dag har det varit super fint väder hos mig
så jag har spenderat större delen av dagen ute. Och Tindra mår bra, skrev ju i går att hon pep hela tiden och att jag trodde att hon hade ont någon stans. Men saken är den att hon har blivit skendräktig. Hundar brukar bli det efter att dom har löpt och jag hade glömt av att hon löpte för några veckor sedan. Så det är inget fel på henne förutom att hon nu tror att hon har valpar^^ Hon har tagit några av mina strumpor och lagt i sitt lilla hus, hon tror att dom är hennes valpar haha, så söt är hon^^

 



Idag är ingen vanlig dag för det är Charlottes födelsedag


I dag fyller min brors tjej år :) Hoppas du får en
underbar dag. Många kramar till dig.


Lördag

Jag hade en väldigt rolig och trevlig kväll i går tillsammans med mina vänner och min kusin :) Va hemma vid halv fyra tiden i natt. Vi vaknade strax efter halv elva i dag, gick upp och åt en god frukost och satt och prata lite. Nu har mina vänner åkt hem och jag sitter just nu i soffan och dricker te.

I dag ska jag antagligen hem till min älsklings mamma på middag men jag vet inte än hur jag ska göra. Tindra mår inte riktigt bra. Jag vet inte vad det är med henne men hon går runt och piper hela tiden som om hon hade ont någon stans. Går det inte över om nån timme så får jag åka till veterinären med henne. Men jag hoppas att det går över.


RSS 2.0