Hemma efter en lite jobbig dag

Jag är hemma i min lägenhet, har varit hemma sedan 15:00 tiden typ. Det blev inte att jag gick tillbaka till mitt arbete och jobbade idag. Jag var såpass dålig så dom sa att hem och vila är det bästa. Nu känner jag mig bättre men min kropp är fortfarande lite omtöcknad, känner mig lite svag, trött. Det tar många timmar innan min kropp återställer sig helt, men tills i morgon då jag vaknar hoppas jag att det är ok.

Jag ska här förklara lite kort bara vad som hände mig idag:
Jag blev väldigt hög i mitt blodsocker. Hade ett glukos värde på över 34,3, (normalt är 4,5 - 7,4) och det som händer i kroppen vid så högt socker i blodet är att det bildas ketoner (syraförgiftning) i kroppen så ni kan ju tänka er hur dåligt man mår.

Min älskling är påväg hem till mig nu
och jag/vi ska bara ta det lugnt idag (jag måste vila). Så uppdateringen här i bloggen blir dålig idag tyvärr. Men jag hoppas att ni alla får en fin kväll :)


Mobilbloggar. Hopp då ligger man på sjukhu...

img_6540 (MMS)

Mobilbloggar. Hopp då ligger man på sjukhus. Jobbar själv på sjukhuset idag som jag ligger på he he. Inte så vanligt att man själv blir patient. Det är min diabetes som inte är så bra just nu, därför ligger jag här. Men jag hoppas att jag snart blir bättre och kan gå tillbaka och jobba.



Hemma

Nu är jag och min älskling hemma hos mig. Påvägen hem från min mamma åkte vi till McDonald's och köpte lite mat. Nu ska vi äta och sedan ska vi bara mysa framför teven innan det är dags för sängen för mig. Börjar jobba klockan 6:30 i morgon bitti. Så vi hörs inte för än i morgon när jag kommer hem från jobbet.



Nu är jag hemma hos min mamma och myser me...

img_0376 (MMS)

Nu är jag hemma hos min mamma och myser med min fina Tilda :) det är Tilda som är på bilden ovan. Gud va hon blev glad när hon fick se mig och Tindra :) vi ska strax åka hem till mig men jag vill inte, jag vill bara stanna med min mamma och Tilda. Men jag jobbar tidigt i morgon bitti så jag måste hem. Hörs när jag kommer hem.



Tindra myser

Min vän Rebecca åkte för en stund sedan till sin nya lägenhet och själv sitter jag just nu i min soffa och dricker te. Tindra ligger på pallen här och myser, hon gillar verkligen att ligga där. Varför? jo för att elementet bakom pallen värmer så gott :) Och Tindra ÄLSKAR verkligen värme^^



Om en stund kommer min älskling och hämtar upp mig och Tindra
, vi ska åka hem till min mamma med lite saker som jag ej behöver ha här i min lägenhet. Ska bli sååå roligt att få träffa min underbara Tilda, har verkligen saknat henne så otroligt mycket.

Till vänster här nedan har ni min vovve Tilda och till höger är Tindra.



Måndag - Idag flyttar min vän in i sin lägenhet :)

Idag trodde jag att jag skulle vakna upp ensam men när jag vaknade så låg min vän Rebecca fortfarande jämte mig. Rebecca skulle va på möte klockan 08:00 i morse men hon försov sig^^ hon försover sig aldrig men så blev det idag. Hon fick lite smått panik och bara slängde på sig kläderna och sedan ut genom dörren. Om en stund ska hon komma hem till mig och vi ska då ta en fika innan hon åker till sin nya lägenhet idag.

Jag och Rebecca hade det jätte mysigt igår kväll hos mig. Här nedan
sitter Rebecca och myser i min soffa :)



Hemma

Nu är jag och min vän Rebecca hemma i min lägenhet igen. Rebecca ville inte åka ifrån sin lägenhet och jag förstår henne men hennes säng kommer inte för än i morgon. Så inatt får hon sova hos mig. Jag har precis gjort iordning lite te och knäckemacka, nu ska jag och min vän bara sitta och prata om hennes lägenhet tills vi blir sömniga. Jag har nämligen fått äran att hjälpa henne att inreda hennes lägenhet och det ska bli sååå kuuul :) Godnatt på er!



Jag befinner mig just nu i min väns nya lä...

img_9482 (MMS)

Jag befinner mig just nu i min väns nya lägenhet :) hon fick nycklarna redan ikväll och vi va bara tvungna att åka dit och titta. Den är jätte fin :) det är min vän Rebecca som är på bilden ovan, hon är så jäkla glad och jag förstår henne, det är alltid något speciellt med ens första lägenhet. Jag är så glad för hennes skull :)



1:a Advent

Idag är det ju första advent men tyvärr så har jag ingen adventsljusstake :( Tänkte att jag skulle köpt det idag men glömde det. Så jag fick helt enkelt ta det jag hade hemma och göra en egen... 4 små stiarinljus på rad blev ju helt ok haha, eller?^^ (måste införskaffa mig en adventsljusstake)



Mitt vardagsrum - Shit va jag trivs

Mitt vardagsrum är så himla mysigt nu, jag vill liksom inte lämna detta rummet^^ Har tänt ljus och lampor och satt upp det som jag köpte idag. Ser ni att jag fått upp gardiner vid balkongdörren nu :) hade ju inga i fredags då jag la upp bilder. Sen köpte jag den lilla vita mattan som ligger vid balkongdörren och även zinkhuset som står på bordet, blev verkligen jätte nöjd med den :)




Här kommer två närbilder på zinkhuset.



Så vad tycker ni nu då? är det fint och mysigt i mitt vardagsrum?
Jag trivs som fisken i vattnet :)


Detta köpte jag idag :)

Nu har jag fått upp det som jag köpte idag :) Jag blev helt klart nöjd. Köpte inte så mycket idag utan det som fick följa med hem var mest behövliga saker, bland annat ljus. Och här nedan va vad jag köpte idag. Det fattas 3 saker på bilden, glömde fota dom men ni ska strax få se lite bilder.



Nu är jag hemma och det blev allt lite sak...

img_6235 (MMS)

Nu är jag hemma och det blev allt lite saker som jag fick köpt :) utöver Ikea så åkte vi också en sväng till Rusta och Jysk. Nu ska jag packa upp mina saker, och bilder kommer upp senare på vad jag köpt :)



Jag fick ta mig en liten  powernap här på ...

img_8383 (MMS)

Jag fick ta mig en liten  powernap här på Ikea efter maten ha ha, jag tror vi hittat en säng till Rebecca :) den va super skön.



Just nu sitter vi på Ikeas resturang och s...

img_2729 (MMS)

Just nu sitter vi på Ikeas resturang och ska äta mat. Jag köpte fläskfilé och pommes med bearnaisesås. Och till efterrätt köpte jag cheesecake med jordgubbar :) gott gott!



Jag är nu påväg till IKEA, vi befinner oss...

img_6840 (MMS)

Jag är nu påväg till IKEA, vi befinner oss på motorvägen. Jag tror inte jag ska köpa så mycket men lite ljus står i alla fall på inköpslistan. Men det blir säkert något mer, det blir det typ alltid ha ha. Mobilbloggar senare.



Hemma

Kom hem från jobbet för en stund sedan och har nu sjunkigt ner i min soffa med en kopp te. Har tänt lite ljus så det är riktigt mysigt hos mig :) Min vän Rebecca kommer strax hem till mig, hon ska sova hos mig inatt för imorgon så ska jag följa med henne till IKEA och hjälpa henne att välja ut en säng. Hon flyttar in i sin nya lägenhet om bara några dagar :) Och det bli andra gången för mig som jag åker till IKEA denna veckan, inte mig emot^^



Lördag - Pole Dancing

Idag ska jag jobba kvällen börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Och jag måste berätta för er om går kvällen då jag och min vän va på pole dancing uppvisning. När vi kom dit så bjöds det på champange och vi fick sedan minga lite. Jag träffade en gammal vän som jag inte sett på ja vad kan det vara... ca 10 år sedan eller nått. Hon va en av tjejerna som skulle uppträda i pole dancing. Och det va så pinsamt när jag träffade henne för hon kramade om mig och sa:

Hon - Hej Jouline åhh va roligt att se dig, hur är det?
Jag - Heej jo det är bra (jag tittar lite konstigt på henne^^)
Hon - Känner du inte igen mig?
Jag - Asså nä jag gör verkligen inte det... förlåt (skäms)
Hon - Men vi har ju växt upp tillsammans och bott grannar!
Jag - Jaså jaha, nä men asså förlåt mig men jag kommer inte ihåg dig (skäms ännu mer)

Sen sa hon sitt namn
och då trilla polletten ner för mig. Jag blev chockad av att jag inte kom ihåg henne, men hon hade verkligen förändrats väldigt mycket men OJ så roligt det va att träffa henne :)

Sen började showen...
tordde jag^^ Nä då tog tjejerna från pole dancingen upp lite olika tjejer från publiken och jag tänkte - Nej hoppas dom inte väljer mig^^ Men självklart valde min gamla vän mig. Aja tänkte jag nån gång ska la va den första som jag dansar runt en stång HAHA^^ Hon lärde mig massor och jäklar vilken träningvärk jag har idag, fy asså vad ont jag har. Men det va så jäkla roligt. Efter att jag fått snurra lite på stången så va det dags för deras uppvisning och det va jätte kul att se, alla tjejerna va så duktiga :) Försökte ta lite bilder med min mobil men det va så mörkt där inne och jag har ingen blixt på min mobil så bilderna blev som ni kanske förstår, inge bra. Men igår kväll va verkligen en kväll jag aldrig kommer att glömma :)



Nu måste jag kila ut på en promenad med Tindra
, hörs ikväll när jag kommer hem.
Hoppas ni alla får en fin lördag!


Nytt till hemmet :)

Jag va ju som sagt på IKEA idag med min älskling och köpte lite saker och jag blev verkligen jätte nöjd med precis allt. Köpte inte så mycket men det gjorde verkligen mycket för min lilla lägenhet, den blev liksom jätte mysig nu men jag har fortfarande lite mer saker som jag vill köpa för att få det precis som jag vill ha det. Men det kommer, man kan inte köpa allt på en gång.

Tog tyvärr inga före bilder, glömde det. Men ni får istället se hur det blev
när jag va klar med allt.



Här nedan ser ni mitt fönster. Ljusstakarna åkte som sagt upp idag med :) Och sen lite fina små (gren) lampor i blomman. Köpte också dom två ljsulyktorna som står på mitt vardagsrumsbord.



Här nedan ser ni då
(typ) hela mitt vardagsrum. Lite kalt på väggarna, jag vet men tavlor kommer. Det ska även upp gardiner vid balkongdörren men jag köpte bara dom gardinerna som ni ser på ena fönstret idag för att se om dom passade, och det gjorde ju dom. (men jag har lite andra planer för dom gardinerna som hänger uppe just nu, ni ska få se det senare) Kuddarna och filten i soffan köpte jag också idag, likaså mattan under bordet.



Och här har ni min spegel som jag köpte idag
. Tindra kom visst med på bilden också såg jag nu^^
Blev verkligen jätte glad för spegeln, nu slipper jag ställa mig på toalettstolen
på toa och försöka spegla mig HAHA.



Nu har jag gjort det lite fint här hemma m...

img_0455 (MMS)

Nu har jag gjort det lite fint här hemma med det som jag köpte på Ikea. Har även satt upp mina adventsstakar som ni kan se på bilden :) ni ska få se lite bilder på hur allt blev senare ikväll. jag ska strax möta upp min vän Rebecca. Vi ska gå och titta på pole dancing ikväll, tror det kommer bli jätte kul :) hörs sen när jag kommer hem, kanske mobilbloggar senare.



Nu är jag hemma och jag hittade allt lite ...

img_7034 (MMS)

Nu är jag hemma och jag hittade allt lite saker på IKEA :) tre påsar fulla med saker, en matta och en spegel fick följa med hem. Nu ska jag städa och fixa lite här hemma.



Jag och min älskling befinner oss just nu ...

img_8231 (MMS)

Jag och min älskling befinner oss just nu på Sibylla. Efter att vi ätit så åker vi till IKEA :) hoppas jag hittar något fint där!



Mobilbloggar. Jag har försökt få igång mit...

Mobilbloggar. Jag har försökt få igång mitt internet sedan jag kom hem från jobbet men det går bara inte. Jag fattar inte vad det är för fel. Nu är klockan i alla fall mycket och jag tänkte nu lägga mig. I morgon blir en rolig dag få imorgon ska jag och min älskling åka till IKEA :) hörs i morgon och då hoppas jag verkligen att mitt internet funkar. Godnatt på er alla!



Torsdag - Stressad

Åhh jag känner mig super stressad just nu. Börjar jobba klockan 14:00 på sjukhuset och jag ska gå dit på grund av att det är så mycket snö ute så kan jag inte cykla. Måsta slänga mig i duschen nu och sen göra iordning mig lite snabbt. Så vi hörs ikväll strax efter 22:00 tiden. Hoppas ni alla får en fin dag!


Till Tindra

Jag har nu gjort en beställning till Tindra hos Poshpooches. Dom har verkligen helt underbara grejer till både små och stora hundar. Jag beställde en Hurtta jacka och två blink halsband. Detta känner jag är ett måste nu i vinter för Tindra.

Hurtta-värmetäcket är ett effektivt sätt att hålla hunden varm. Plagget skyddar hundens viktigaste muskelgrupper samt det särskilt känsliga området kring magen. Täcket går mycket snabbt att klä på och av.

Täcket har en fuskpälskantad krage, det är fodrat med mjuk och värmande flecce och knäpps smidigt med reglerbart snabbfäste på ryggen.

Materialet är både vind och vattenavvisande.

Denna färgen (Brun) blev det till Tindra. En svart ska beställas i januari :)



Och ett sådant här halsband som blinkar
. Som jag har letat efter ett halsband till små hundar som blinkar men har ej funnit något... förens idag och jag blev så himla glad. Parfekt nu på vintern då det är så mörkt ute, men klart även annars också då det är mörkt. Färgen som blinkar vitt fanns tyvärr inte kvar men det blev ett som blinkar grönt och ett som blinkar rött. Åhh vad jag längtar tills dom trillar ned i brevlådan :)


The Chamber

Jag tittar just nu på en film som heter The Chamber (Dödscellen) på tv8 och den verkar himla bra faktiskt. Det är en Amerikansk thriller från 1996. Och den handlar om: Ku Klux Klan-medlemmen Sam Cayhall har suttit i dödscell i över 20 år, dömd för mord på två judiska pojkar. När endast fyra veckor återstår till avrättningen tar den unge oerfarne advokaten Adam Hall på sig uppgiften att få Sam benådad. Och för Adam är uppgiften större än att rädda en dödsdömd fånge - Sam är nämligen hans farfar. Så vet ni inte vad ni ska titta på så tycker jag att ni ska titta på den. Den började klockan 21:00.



Yeey, äntligen lampor

Jag har en runda som jag går med Tindra och går då alltid förbi ån nedanför mig. Men den senaste tiden har jag inte velat gå där för att det är så mörkt, det är verkligen helt kolsvart nästan men så idag har dom satt up lampor längs ån så nu kan jag och Tindra äntligen gå där igen :) Fast jag tycker nog att dom borde satt upp några fler lampor men jag ska va glad för att det i alla fall är nått ljus nu.

Tog precis detta korten nedan från min balkong



Hemma

kom precis hem från att ha varit på personalmöte och varit och handlat. Nu är i alla fall min kyl full med mat, frysen blev la sådär full^^ Nu hade jag tänkt att lägga mig på soffan och titta lite på teven. Senare ikväll kommer min vän Rebecca hem till mig och vi ska då baka chokladbollar.


Inatt hände detta^^

Det blev inte att jag och min vän Rebecca gjorde några chokladbollar igår kväll för vi hade inget smör. Men vi tänkte göra chokladbollar idag isället. Men jag måste berätta, inatt så blev både jag och min vän svin hungriga och så vi ställde oss vid spisen och lagade mat mitt inatten^^ Men va sjukt gott det är att äta mitt på natten då haha. Det är precis som om det smakar godare då... konstigt.

Våran mat som vi åt inatt. Smörgåsar som vi stekte i stekpannan med smör och sedan ägg och pyttipanna. Sen har vi min fina vän i min morgonrock^^



Nu måste jag kila ut med Tindra en sväng innan jag sticker iväg på personalmötet.


Onsdag - Möte

Idag vaknade jag av att grannen ringde på dörren. Han ville bara tala om för mig att det skulle komma en kille och kika på värmen i lägenheten vid 10:00 tiden. Det är såhär att det är svin kallt i min lägenhet och idag när han mätte graderna i min lägenhet så va det bara 13 garder hos mig. HEEELT SJUKT om ni frågar mig. Han kollade också listerna runt mina fönster och balkongdörr och konstaterade att dom behövs bytas ut. Likaså fläkten i köket ska fixas då det blåser in kall luft från den.

Klockan 14:00 idag ska jag infinna mig på jobbet
. För då ska vi ha personalmöte. Och efter det måste jag handla mat. Min kyl och frys är typ tom^^


Gott Gott Gott

Strax blir det Desperate Housewives på kanal 5 och jag har förberett med kladdkaka och grädde och en kopp te :) Lite senare ikväll kommer min vän Rebecca hem till mig, hon ska sova hos mig inatt och vi hade tänkt att baka chokladbollar :)



Just A Dream

Åhh denna låten är så himla bra. Jag har visat många klipp på killen Sam Tsui här i bloggen förut. Han är verkligen en helt fantastisk sångare. Och tjejen i videon, Christina Grimmie är lika fantastisk hon :)



Brr va kallt det är

Är jätte frusen just nu så jag tänkte faktiskt ta en riktigt lång, varm och härlig dusch nu. Och med mig in i badrummet följer detta nedan.

Shampoot och balsamet är skit bra, det är verkligen peeling för hår och hårbotten och det doftar pepparmint :) (har tävlat ut dessa här i bloggen en gång och vinnaren blev super nöjd). Body scruben, och jag skojar inte nu... man blir verkligen super len av den, älskar den! och den doftar persika. Duschkrämen och body buttern Moringa som dom heter luktar så jäkla gott, jag lovar att ni inte blir besvikna om ni köper dom. Och till sist har vi silkesdropparna från biotherm, håret blir så himla mjukt och lent och doftar för jäkla gott :)



Hemklickat - Lite inredningssaker

Idag har jag faktiskt kikat på lite inredningssaker på nätet och jag har hittat lite som jag tror kommer bli jätte fint här hemma. Just nu så tycker inte jag att det är så fint hemma hos mig, jag vill ha det mer mysigt och det hoppas jag att jag ska få nu när jag klickat hem lite saker. Men jag skulle också behöva göra ett besök på IKEA för där vet jag också lite saker som jag skulle behöva, bland annat nya kuddar till sängen och ett överkast. Jag köpte lite fler saker än vad jag visar er här nere men om jag blir nöjd med dom sakerna som jag klickat hem så ska jag självklart visa er det sen när jag fått upp allt :)



Allt detta ovan kan ni hitta om ni klickar här.


Middag

Jag har precis gjort lite middag här hemma och nu tänkte jag sätta mig vid teven och äta detta. Det blev kyckling och potatisgratäng med purjolök i, gott gott!



Tisdag

Idag är jag ledig och just nu är min vän Rebecca hemma hos mig. Hon börjar jobba klockan 16:00 och fram tills dess ska vi umgås. Vi har precis gjort lite te här hemma och jag har dukat fram pepparkakorna som jag köpte häromdagen :)


Fick besök

Jag somnade allt gott i soffan förut och strax efter 19:00 tiden kom min vän Rebecca och ringde på min dörr. Vi har fikat och druckigt te och pratat massor, hon är fortfarande här. Vi tänkte nu titta på Svenska Hollywoodfruar på tv3 play då vi missade det ikväll på teven. Efter det blir det sängen för mig för idag är jag verkligen jätte trött.

En bild på min vän Rebecca som togs för några veckor sedan av mig.
Har visat denna förut.



Hemma - utbildning idag

Kom precis hem från jobbet, hade glömt av att vi hade utbildning idag efter jobbet så det blev att jag kom hem lite senare idag. Är jätte trött just nu så jag tänkte lägga mig på soffan och titta lite på tv, förmodligen somnar jag väl en stund^^

slänger upp en gammal bild på min soffa, den ska jag lägga mig i nu.



Hemma - en mycket trevlig kväll

Nu är jag hemma hos mig igen. Har haft en jätte trevlig och mysig kväll med god mat och film. Vi tittade som sagt på Becks nya film Levande Begravd och den va rätt bra faktiskt. Sen va vi ju på Jysk innan och där hittade vi ett jätte fint överkast till Rebeccas säng + ett påslakanset som va jätte fint :) Sen åkte vi också till Ö&B och där köpte jag pepparkakor och lite godis :) Nu ska jag mysa ner mig i min säng och sätta på en film och äta pepparkakor^^ Jobbar dagen i morgon så vi hörs strax efter 16:00 tiden imorgon. Godnatt på er!


Är hemma hos en vän just nu. Min vän Rebec...

img_3353 (MMS)

Är hemma hos en vän just nu. Min vän Rebecca är också här. Vi ska äta lite mat här och sen ska vi titta på becks nya film levande begravd :) Mobilbloggar lite senare.



Mot Jysk

Nu ska jag åka iväg en sväng till Jysk. Jag ska försöka hjälpa min vän Rebecca att hitta en överkast till hennes säng. Hon flyttar in i sin nya fina lägenhet den 1/12 nu och det ska bli så roligt :) Kanske mobilbloggar sen när jag är där.



Söndag - Tindra har inte mått bra

Idag har jag städat här hemma + att jag har tagit hand om Tindra. Hon har inte mått så bra, vet inte vad det är men hon har spytt flera gånger nu i förmiddags. Men nu verkar hon må lite bättre och hon har inte spytt på ca 3 timmar nu.

Min fina lilla Tindra



Hemma - Ringde polisen

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Och vet ni vad som hände när jag cyklade hem då, jo ett par jävla killar (dom var ca 8st) i kring 20-25 års åldern om inte äldre, såg väldigt kriminella ut eller va man ska säga. Dom kastar i alla fall snöbollar eller isbollar på mig, för jävlar va hårda dom var. Precis när jag ska cykla över ett övergångsställe så kommer det en snöboll som sneddar mitt ansikte + flera andra snöbollar som träffar min cykel och jag höll då på att ramla med cyklen men klarade mig från att ramla precis framför en bil. Sen skulle jag cykla förbi dessa killar och jag kände en fruktansvärd rädsla i kroppen som bara steg och steg och när jag cyklar mot dom så börjar dom ställde sig på led över vägen där jag skulle cykla och då tänkte jag nu tar dom mig, men jag kom precis förbi dom. Asså jag va så jäkla rädd. Sen skrek dom fula ord efter mig och kastade mer snöbollar. Och när jag kom utanför mitt hem så ringde jag faktiskt polisen, kanske låter löjligt att jag ringde dom men asså man kastar inte snöbollar på någon och jag kunde lika väl ha ramlat eller till och med blivit påkörd av bilden som kom. Jag hoppas verkligen att polisen hittar dessa killarna för jag gav en ganska så bra beskrivning på dom. Nu ska jag mysa ner mig i soffan men min vän Rebecca som precis kom hem till mig.

 



Är på jobbet

Sitter på jobbet just nu vid datorn, ska strax börja jobba. Hade en mycket mysig kväll igår tillsammans med min älskling, kanske åker jag hem till honom ikväll med efter jag slutat. Jo just det filmen som vi såg igår heter A Christmas Carol och det va verkligen en dyster film, trodde att den skulle va bättre men jag hade nog för höga förväntningar på den. Men på något sätt så var den bra.

Här är trailen till filmen

 



Tindra har somnat gott i papis knä och nu ...

img_1830 (MMS)

Tindra har somnat gott i papis knä och nu tänkte vi titta på en film som min älskling hade laddat hem. Det är en film som jag tror att jag kommer gilla ganska mycket, hoppas jag i alla fall :) Lägger upp en trailer till filmen i morgon när jag kommer hem.



Ni i pausen av idol så blir det leverpaste...

img_5301 (MMS)

Ni i pausen av idol så blir det leverpastej smörgåsar med gurka på och te, Mmm va gott!



FY FAN VA JAY ÄR BRA! Jag hoppas helt ärli...

img_6330 (MMS)

FY FAN VA JAY ÄR BRA! Jag hoppas helt ärligt att han tar hem hela idol :)



Jag och älskling sitter just nu i soffan o...

img_7477 (MMS)

Jag och älskling sitter just nu i soffan och myser med chips och godis och tittar på idol :)



Har precis kommit hem till min älskling oc...

img_4729 (MMS)

Har precis kommit hem till min älskling och när jag kom in i köket så låg det ett paket på köksbordet. På paketet stod det till min fina älskling. Och jag blev så glad :) min älskling är så himla söt och han överraskar mig ofta med paket :) denna gången låg det 2 st bas tröjor från vila i paketet. Tack min underbara älskling <3



Befinner mig just nu på Coop. Har handlat ...

img_8309 (MMS)

Befinner mig just nu på Coop. Har handlat lite. Hörs senare när jag kommer hem till min älskling.



Hemma - Mys hos älsklingen :)

Kom precis hem från jobbat men jag ska inte stanna hemma så länge till. Min älskling kommer strax och hämtar upp mig och Tindra. Ska tillbringa kvällen/natten hos honom. Ska bli jätte mysigt då vi inte träffats på länge pga att vi som vanligat jobbat om varandra. Jag kommer inte att ta med mig datorn ikväll men jag mobilbloggar senare. Imorgon så jobbar jag även kvällen, börjar 15:00 och slutar 21:00. Hoppas ni alla får en fin fredag kväll :)


Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit på Sportlife och tränat, ätit sushi som jag absolut inte gillade, fikat och handlat mat. Och allt detta gjorde jag med min fina vän Angelica idag. Nu ska jag faktiskt hoppa isäng, kanske sätter jag på en film. Imorgon så jobbar jag dagen så vi hörs inte för än jag kommer hem strax efter 16:00 i morgon. Godnatt på er alla!


Nu spillde Angelica ut sitt kaffe på borde...

img_0588 (MMS)

Nu spillde Angelica ut sitt kaffe på bordet och golvet här, plus mina skor fick sig lite kaffe. Angelica är lite trött idag och det märks ha ha!



Just nu sitter jag och min vän Angelica på...

img_9244 (MMS)

Just nu sitter jag och min vän Angelica på ett café och äter kladdkaka och dricker te. Betydligt mycket godare än sushi.



Nu har ja ätit sushi och jag låter bilden ...

img_8662 (MMS)

Nu har ja ätit sushi och jag låter bilden tala för sig själv om vad jag tyckte om sushi ha ha



Sitter just nu på en sushi resturang och s...

img_4500 (MMS)

Sitter just nu på en sushi resturang och ska för första gången i mitt liv äta sushi, hjälp... tänk om det inte är gott ha ha



Torsdag - träna

Har precis varit med min vän Rebecca, hon kom hem till mig på en kaffe. Lite senare idag ska jag möta upp min vän Angelica och gå och träna med henne. Jag tror vi minst kommer att vara på gymmet 2 timmar idag.

Tindra ligger just nu i sängen och myser



Hemma efter en kvällsfika

Nu är jag hemma igen. Kul att det funka att blogga från min nya iphone, bilderna blev ju jätte bra, i alla fall om man jämför med min förra mobil. Det var verkligen jätte mysigt att fika tillsammans med Angelica och hennes son Theo ikväll :) Men oj så mätta vi blev, vi båda hade så ont i magen efteråt^^ och jag har fortfarande ont i magen haha. Nu tänkte jag faktiskt hoppa isäng och sätta på en film. Kommer förmodligen somna till filmen då jag redan känner mig trött så godnatt på er!


Maten va super god och nu tänkte vi hugga ...

img_1239 (MMS)

Maten va super god och nu tänkte vi hugga in på en morotskaka. Visst ser den god ut :)



Mobilbloggar. Sitter på ett jätte mysigt c...

img_5739 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter på ett jätte mysigt café med min vän Angelica. Jag ska precis börja äta min bakade potatis med kycklingröra :) gott gott!



Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit på utbildning på sjukhuset där jag jobbar. Men jag ska inte stanna hemma så länge till. Klockan 18:00 ska jag möta upp min vän Angelica och ta en fika med henne. Va ett tag sedan som vi sågs så det ska bli roligt :) Ska försöka mobilblogga sedan från min nya telefon, hoppas det funkar.


Onsdag - Utbildning

Idag ska jag på utbildning på sjukhuset där jag jobbar. Ska bli himla intressant tycker jag. Utbildningen börjar klockan 15:00 men jag har inte en aning om hur länge den håller på, men jag tror inte att den håller på sådär jätte länge i alla fall. Men innan klockan 15:00 så ska jag hinna med en fika med en vän så vi hörs senare när jag kommer hem.



Läsarfråga

Fick en fråga av en (Anonym). Hon/han hade ej lämnat någon blogg/mail adress så därför svarar jag här i bloggen. Såhär skrev hon/han:

Anonym: Fin blogg och fina hundar! Jag undrar vad Tindra är för ras? :)

Svar: Hej och tack så jätte mycket :) Tindra är av rasen chihuahua och dvärgpinscher. Hon är 75% chihuahua och 25% dvärgpinscher. En underbar liten blandras med andra ord^^



Hemma

Kom precis hem från jobbet. Möttes av min vän Rebecca som satt i soffan med Tindra i knät. Dom hade haft en riktigt mys kväll ikväll, dom hade lekt, busat och varit på promenader :) Tack min fina vän för att du ställer upp så och passar Tindra åt mig :)

Tog detta kortet precis



Tisdag - jobba extra

Idag skulle jag egentligen varit ledig, men dom ringde från jobbet nu och undra i fall jag kunde jobba kvällen och det tackade jag ja till. Börjar 14:00 och slutar 22:00 ikväll så vi hörs som sagt inte för än ikväll.

Filmen Remember Me som jag och min vän tittade på igår va faktiskt bra. Det va en twist i filmen som jag aldrig hade kunnat förutse så det va riktigt grymt. Hoppas ni alla får en bra dag!


Hemma - Remember Me

Kom precis hem från jobbet. Och när jag kom hem så hade min fina vän Rebecca dukat fram två koppar varm choklad med grädde i och bullar, hon är så himla söt :) Nu ska vi titta på en film som hon hade hyrt. Remember Me heter filmen. Har hört att den ska va bra, så hoppas det.



Måndag

Idag ska jag jobba kvällen, börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Fram tills nu har jag umgåtts med min vän Rebecca, hon är hemma hos mig just nu och ska även stanna i min lägenhet ikväll då jag jobbar. Hon ska nämligen passa Tindra åt mig. Sen ikväll när jag kommer hem så ska vi titta på film. Hoppas ni alla får en bra måndag! Hörs när jag kommer hem.


Mystjejen nr:1

Jag har en riktigt mysig kväll ikväll tillsammans med min älskling. Vi sitter i soffan under en filt och tittar på tv. Runt omkring oss har jag tänt lite ljus, supermysigt :)

Min lilla mystjej
ligger i sängen under täcket och myser.
Visst ser det gott ut :)



Pasta

Jag och älskling kollar just nu på Top Model och äter en himla god pasta med oxfilé, grönsaker och gräddsås. Va lagade som sagt inte mat idag utan vi va så lata att vi beställde maten^^ Sen blir det att titta på Svenska Hollywoodfruar på tv3 :)



Hemma

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Är skit trött idag verkligen, tycker typ att jag är trött varje dag HAHA^^ men idag är jag verkligen trött. Höll på att försova mig imorse, jag vaknade verkligen inte av min klocka. Men som tur va så sov min vän Rebecca hos mig så hon väckte mig :)

Min älskling kom precis hem till mig
, vi ska strax göra lite mat eller beställa mat^^ sen ska jag bara mysa med honom ikväll, vi ska titta på Lyxfällan som börjar nu sen Top Model sen Svenska Hollywoodfruar och till sist ensam mamma söker :) en riktigt toppen tv kväll^^

Har ni förresten grattat eran pappa idag? Det är ju fars dag idag :)


World Diabetes Day




 

 



Hemma

Kom hem från jobbet precis, är jätte trött nu så jag ska strax hoppa isäng. Börjar jobba klockan 08:00 i morgon bitti (slutar 16:00). Jätte tråkigt att det blir så dåligt med uppdatering nu men det får tyvärr bli så, men snart kommer det dagar då jag är ledig och då blir uppdateringen mycket bättre :) Godnatt på er alla!

Slänger upp en gammal bild
på Tindra för att fylla ut inlägget lite.
Visst ser det gott ut när hon sover^^



Lördag

Igår kväll så fick jag oväntat besök, min älskling kom hem till mig och jag blev såklart super glad. Vi har inte setts på ett par dagar pga att jag/han jobbat om varandra. Min älskling är här hos mig nu och vi ska umgås tills jag börjar jobba klockan 15:00. Så det kommer bli dåligt med uppdatering idag eftersom jag jobbar kvällen. Och sen när jag kommer hem ikväll så måste jag lägga mig med en gång för att jag börjar tidigt på söndag morgon. Hoppas ni alla får en fin lördag!


Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Idag har det varit mycket att göra på jobbet så jag är lite trött, men det har varit roligt :) Sitter just nu i min soffa med två goa vaniljbullar och ett glas mjölk, gott gott! Tänkte titta lite på teven nu, sen blir det sängen. Jobbar i morgon också men börjar inte för än klockan 15:00 så det är gott.



Fredag

Fast än att jag la mig rätt tidigt igår så är jag ändå trött idag. Idag jobbar jag kvällen börjar 14:00 och slutar 22:00 ikväll. så det blir dåligt med uppdatering idag med tyvärr. Nu ska jag slänga i mig lite lunch sen ska jag ta en långpromenad med Tindra innan jag sticker iväg till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.


Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Ska ta en sista runda med Tindra nu, sen hade jag tänkt att krypa ner i sängen. Känner mig riktigt trött ikväll men jag tänkte ändå sätta på en film, men jag kommer antagligen somna till den.

Denna filmen här nedan hade jag tänkt att titta på



Jobba extra

Jag skulle egentligen varit ledig idag men dom ringde från jobbet och fråga om jag kunde jobba kvällen idag, och självklart ställer jag upp. Klockan 15:00 börjar jag och slutar klockan 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni alla får en fin Torsdag!


Kanelbullar & Vaniljbullar

Igår bakade ju jag och min vän Rebecca en massa bullar och dom blev supergoda som vanligt :) Vi va lite rädda att vi gjort något fel i början då degen inte jäste men den jäste som bara den sedan. Men sen fick vi ett litet problem, vi hade inte tillräckligt med bullformar^^ Men det löste vi ganska så snabbt. Vi ringde en kompis och ca 15 min senare kom han upp med det :) Han stannade även en stund för att smaka på våra bullar. Vi gjorde ca 80 bullar denna gången och det blev både kanelbullar och vaniljbullar.

Här nedan följer några bilder på själva bullbakandet,
men också när dom är färdiga.



Bullar på G

Jag och min vän Rebecca håller på att baka bullar för fullt här hemma hos mig. Och självklart (som alltid) va vi tvugna att ha lite mjölkrig^^ Det som känns lite jobbigt just nu är att degen typ inte jäser som den ska haha, undra va vi gjort för fel? Men hoppas verkligen att den börjar jäsa snart.

Här har ni mig^^



Och här är min vän Rebecca



Middag

Nu ska jag och min fina vän rebecca avnjuta en härligt middag tillsammans. Det blev sallad, stekt kyckling, fetaost och tomat. Vi stekte också lite svamp men svampen är ej med på bilderna.



Hemma - Lagar mat

Nu är jag och min vän Rebecca hemma hos mig igen. Vi har varit och tränat och så har vi handlat mat. Vi står just nu vid spisen och steker kyckling :) Lite senare ikväll blir det bullbak, dom 120 bullarna som vi gjorde på kanelbullens dag är redan slut^^



Underbar tröja från Mango

Åhh denna underbart gosiga tröja skulle jag gärna vilja ha. Hur mysig ser den inte ut att va :)
Klicka på bilden för att se tröjan bättre.



Onsdag

Mitt internet har krånglat, därför har jag ej kunnat blogga något. Fast jag kunde ju mobilbloggat kom jag på nu^^ men aja. Min vän Rebecca är här hos mig nu, vi ska träna idag har vi bestämt. Sen hade vi tänkt att laga en god middag hemma hos mig, mysigt :)


Känner mig nyttig, men...

Nu börjar I Form Med Anna Anka och jag sitter bänkad framför teven med lite goda apelsinklyftor :) Känner mig riktigt nyttig, fast jag vet ju att mina chokladbollar som jag gjorde igår finns i kylen och dom kan jag nog inte låta bli lite senare ikväll haha^^



Inget vettigt alls

Jag har verkligen inte gjort något vettigt alls idag. Har bara varit hemma och myst med min lilla Tindra. Men det är faktiskt riktigt gott att ha dagar som man bara inte gör något på. Klockan 20:00 ikväll på tv3 kommer I Form Med Annan Anka och det hade jag tänkt att titta på. Man blir faktiskt lite peppad av att se på det programmet :) Och jag måste ju bara säga att Anna har verkligen en fantastisk kropp enligt mig.






Tigi Bed Head

Jag fullkomligt älskar Tigi Bed Head serien. Deras shampoo/balsman, inpackningar, spray mm håller verkligen det dom lovar. Håret blir fantastiskt och deras produkter doftar underbart.



Tisdag - snö

Det snöar hos mig idag. Det snöade hos mig för första gången för någon vecka sedan men snön låg bara på marken någon timme då. Men idag har snön legat många timmar, och det är riktig kramsnö. Jag och min vän Rebecca hade tänkt att träna idag men hon har fått förhinder, så vi tränar nog imorgon istället. Det är riktigt kallt ute idag så jag kommer hålla mig inne större delen av dagen faktiskt. Mysa ner mig i soffan och titta på tv/film :)

Tog detta kortet precis
. Och ja jag har en kyrkogård utanför mig. Men det är faktiskt rätt mysigt. Jag ser ofta folk gå till sina nära och kära här och jag tycker det är så fint. Och när det va alla helgons dag så var varenda gravplats tänt med ljus. Synd att jag inte tog ett kort då för det va verkligen jätte fint.



Hon blev helt till sig^^

Min vän Rebecca kom hem till mig för en stund sedan och jag överraskade henne med te och mina nygjorda chokladbollar. Hon blev helt till sig^^ och tyckte dom va skit goda. Nu ska jag fortsätta umgås med min fina vän.



Recept på chokladbollar



Jag har gjort...

Vet ni vad jag har gjort. Jag blev så himla sugen på en sak när jag satt i soffan förut och drack mitt te att jag bara va tvungen att åka cykla bort till Hemköp och köpa ingredienserna till..... CHOKLADBOLLAR :) Jag har precis gjort klart dom och dom blev sååå godaaa!

Jag tänkte överraska min vän Rebecca
som kommer hem till mig lite senare ikväll. Ska nog koka te och ställa fram chokladbollarna strax innan hon kommer :) Hoppas nu bara att hon inte läser min blogg ikväll^^ för då blir det ju ingen överraskning.

Receptet på mina chokladbollar kommer strax upp


Brrr va kallt

Har precis kommit in från en promenad med Tindra. Mina fötter är så frusna nu va, har typ ingen känsel i tårna^^ Nu skulle jag verkligen vilja ha ett par sådana här gosiga tofflor nedan att stoppa i mikron och sedan köra ner mina fossingar i och bara njuta :) Klicka här för att komma till tofflorna.



Tindra älskar värme
, så kanske skulle man köpa den här söta sovande lilla nallen nedan till henne nu när det är så kallt ute. Tror att hon helt klart skulle uppskattat den. Hade en vete kudde förut och den älskade hon att kura ihop sig hos^^ Klicka här för att komma till nallen.



Slapp dag

Idag är en riktig slappar dag för mig. Jag sitter just nu i min soffa och tittar på tv och äter godis. Jag är verkligen orkeslös idag^^ men jag har det bra här :) Tindra ligger i mitt knä och det är så mysigt så. Senare ikväll kommer min vän Rebecca hem till mig igen, hon ska sova hos mig inatt. Imorgon har vi bestämt att vi ska träna och det ska bli riktigt gott.



Måndag - vart på banken

Idag är jag lite smått trött faktiskt. Har sovit dåligt inatt, har vaknat flera gånger av att jag drömt en massa konstiga saker. Jag kom hem för en liten stund sedan, har varit på banken och skaffat ett VISA kort. Så nu hoppas jag att kortet kommer innan fredag.

Min vän Rebecca är här hos mig
, vi ligger båda i min soffa som två zombies^^ Ska sätta på lite te till oss nu hade jag tänkt. Lite senare idag ska jag kanske träffa min älskling :)

Tog detta kortet precis. Det är min vän Rebecca och så min fina lilla tjej Tindra.



Mina naglar - Guldglittrigt

Jag har gjort en ny nageldesign nu ikväll. Det fick bli en väldigt enkel sådan, nämligen glitter tippar i guld. Jag är helt klart nöjd med dom och kommer definitivt att göra om denna designen. Så himla enkelt och snyggt :) Under glittret har jag faktiskt målat en vit frans manikyr men det syns ju inte, men jag ville ha en grundfärg i botten.

Här har ni naglarna utan blixt



Och här har ni naglarna med blixt



Dom glittrar otroligt mycket i verkligheten!



Till min iphone

Nu har jag vilat en liten stund och min huvudvärk har släppt, kanske inte helt men typ. Just nu sitter jag i min soffa och dricker en kopp kamomillte, gott. Klockan 20:00 hade jag tänkt att titta på ensam mamma söker men jag vill också se EMA's (Europe Music Awards 2010) på MTV som börjar klockan 20:00, hmm det blir svårt det där... men klart, ensam mamma söker kan jag ju titta på på webben. Ja, då va det klart :)

Tänkte visa er min nya strumpa som jag införskaffat till min iphone. Visst är den söt^^




Hemma - Mitt huvud

Kom precis hem från jobbet. Den senaste halvtimmen innan jag slutade började mitt huvud gör ont. Ja tänkte att det går väl över snart men nej då, det gjorde det inte. Nu har jag skit ont och tänkte nu ta en tablett och sedan lägga mig i sängen och sova en stund och hoppas på att huvudvärken försvinner.





Mobilbloggar. Godmorgon! Igår kväll hade j...

Mobilbloggar. Godmorgon! Igår kväll hade jag en super mysig kväll tillsammans med mina vänner, så därför blev det ingen uppdatering. Strax ska jag cykla till jobbet, slutar 16:00 så vi hörs när jag kommer hem då. Hoppas ni alla får en fin söndag!



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Har haft en jätte bra dag på jobbet. Det började med att jag och mina två arbetskamrater åt frukost tilsammans med brukarn. Jätte mysigt va det. Det blev goda knäckemackor med ägg, majonäs och räkor på och så te till det. Sen hade vi bara en riktig mys dag idag, definitivt en dag som jag aldrig kommer glömma :)



Nu ska jag kila ner till Hemköp
och handla lite te och kanske något annat gottit. Ikväll kommer mina två vänner Rebecca och Veronica hem till mig, vi ska ha en mysig tjej kväll med fotbad, inpackning och film :)


Mobilbloggar. Godmorgon! Idag är jag uppe ...

Mobilbloggar. Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen :) ska åka till jobbet nu, börjar kl 08:00 men ska vara på jobbet lite tidigare idag. Slutar 16:00 Så vi hörs när jag kommer hem då. Hoppas ni alla får en fin lördag!



Tindras present av Papi

Jag tror eller rättare sagt vet att jag blev gladare för Tindras present än vad hon blev^^ Tindra fick ett underlägg till sina matskålar av min älskling idag. Och jag kan inte säga annat än att orden på passar in på henne. Saken är den att när Tindra ibland får lite rester av middagen (vilket händer ganska sällan) så kan hon morra lite när hon får så god mat haha^^ annars morrar hon aldrig. Och ni ska veta att fast än att hon morrar lite när hon får så god mat så skulle hon aldrig bitas om jag skulle ta ifrån henne maten. Så fort jag närmar mig henne och matskålen så blir hon tyst.



Visst blev det fint?
Jag är super glad för den, tack min fina älskling!


Chili Cheez Doodles + present :)

Min älskling kom hem till mig strax innan idol började. Vi har precis tittat på det och jag måste säga att kärlekstemat ikvällen va fantastiskt, man riktigt kände från idolerna att dom gav allt när dom sjöng och verkligen menade det. Min favorit är Jay :)

Tindra fick en liten present av Papi
(min älskling) idag :) Vet inte om hon gillar den precis men jag gör det i alla fall. Ni ska få se vad det är lite senare. Nu är det dax för mer fredagsmys!



Skendräktig

Min lilla skruttjej har gått och blivit skendräktig. Hon ligger för sig själv, gärna med sin Tiger (leksak) och sover. Hon är lite tröttare än vanligt och "suckar" typ ibland^^ och även ett och annat pip ljud kan komma från henne.

Här nedan ligger hon i sängen och tvättar Tiger^^
Kortet tog jag för en stund sedan




För er som inte vet vad skendräktighet är så ska jag förklara det här nedan


Skendräktighet är ett fenomen som är unikt för hunddjur
. Många som haft en tik i familjen känner/vet vad det handlar om.

En till två månader efter att hon slutat löpa beter sig tiken nästan som om hon fått valpar. Ibland får hon även fysiska symptom som svullnande juver och till och med värkarbete.


Alla tikar blir skendräktiga. Det är en naturlig mekanism hos hunddjuren, men hur kraftiga symptomen blir varierar väldigt mellan olika individer.

 

 

Somliga får så pass lindriga symptom att ägaren knappt märker det, medan andra tikar kan få både kraftiga fysiska symptom och även bli ordentligt nedstämda.


KOMMER FRÅN VARGARNA


Många hundar springer och hämtar udda sockor
och barnens mjukisdjur som substitut för valpar. Och detta är ett helt naturligt beteende för alla hunddjur.


I en vargflock är det enbart alfahonan som får valpar, och om något skulle hända henne vore det en katastrof för valparna och flocken. Därför är alla de andra tikarna skendräktiga och liksom redo att rycka in som extramammor.


Som tamdjur har hunden ingen nytta av sin skendräktighet, och om symptomen blir kraftiga kan det bli problem. Vissa hundar blir djupt nedstämda, nästan deprimerade och även fysiska problem med ömmande juver kan uppstå. Ibland kan tiken även få juverinflammation som följd.


Det kan ju verka elakt att ta ifrån en skendräktig tik sina "låtsasvalpar" i mitt fall dvs Tindras leksaks Tiger. Men om man låter henne hållas förvärrar det bara problemen. Så det jag ska göra nu är att ta bort Tiger från henne.



FAKTA

Skendräktigheten infaller
sex till tolv veckor efter att tiken slutat löpa, ungefär då hon skulle ha fått valpar om hon varit dräktig.


En tik löper 1-4 gånger per år. Vanligast är att de löper två gånger per år.


Tikar som löper ofta och får svåra problem med nedstämdhet kan man behöva kastrera.


Lindrigare symptom kan behandlas med ökad motion och mindre foder. Det finns även läkemedel som botar såväl fysiska som psykiska symptom.


Hemma

Jag kom hem för bara en liten stund sedan. Stannade kvar på jobbet lite längre idag och efter jobbet så cyklade jag bort till 3-butiken (där jag köpte min iphone) och lämnade in mitt abonnemangsavtal och så köpte jag en skydds film eller vad det nu heter. Man sätter i alla fall en genomskinlig plast film på hela telefonens skärm och den skyddar sedan telefonen mot repor mm.

Just nu
dricker jag varm choklad med grädde i och äter en jätte god donuts :)



Mobilbloggar. Godmorgon! Jag är påväg till...

Mobilbloggar. Godmorgon! Jag är påväg till jobbet just nu, börjar 8:00 och slutar 16:00 idag så vi hörs efter jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag!



Min Iphone



Nu har jag öppnat asken och tagit fram min Iphone
. Det känns riktigt bra :) Ska ringa min bror strax så han kan hjälpa mig och förklara lite hur man gör osv. När jag köpte min Iphone i 3-butiken så fick jag ett rosa skal av kille som jobbar där, hur gulligt och snällt va inte det :) så nu kan jag byta om jag skulle tröttna på det svarta.

Bilden här nedan är lite dålig
, man ser inte riktigt hur rosa skalet är med det är verkligen rosa.
Ska försöka ta en bättre bild i dagsljus någon dag.



Hemma - Min nya telefon :)

Nu är jag hemma igen. Har som sagt varit och hämtat ut min iphone och så va jag på Ica och köpte lite mjölk, frallor och pålägg. Sitter just nu i min soffa och äter en jätte god fralla som jag precis gjort iordning. Skinka, ost och gurka fick det bli. Nu ska jag öppna asken där min iphone ligger i, åhhh så spännande :) jag känner mig som ett barn på julafton^^





Hämta min iphone

Strax kommer min älskling och hämtar upp mig. Vi ska åka och hämta ut min iphone YEEEY! Jag längtar verkligen tills jag har den i min hand :) Men som jag skrivit förut så lär det ta sin lilla tid innan jag lär mig allt om den.



Ghd Midnight Collection



Ni hittar ghd Midnight Collection om ni klickar här. Där kan ni läsa om produkten
och även beställa hem den.


Torsdag

Jag och min vän Rebecca var uppe väldigt sent inatt, så idag är vi trötta. Men vi hade det himla mysigt inatt, Vi turades om att läsa högt för varandra ur en bok som visade sig vara himla bra :) Men fast än att jag är trött idag så kändes det himla gott att vakna upp till en städad lägenhet imorse. Inget berg av disk i köket^^ och inga kläder som ligger överallt^^ utan allt är rent och fräscht.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på sjukhuset på tv8
, älskar program som har med sjukhus att göra, så himla bra och intressant är det. Och jag tycker man lär sig något nytt varje gång. Jag jobbar ju själv på sjukhus och jag älskar det :)



Mys med min vän

Jag och min vän Rebecca sitter just nu i min soffa och myser med varsin kopp te och mumsar på goda knäckemackor med ost och tomat på :) Hon ska sova hos mig inatt och vi tänkte strax gå och lägga oss och titta på film.



Mina Naglar - Graffiti

Nu är min graffiti nageldesign färdig. Tänkte valt rosa färg under det vita med eftersom jag hade en rosa nageldesign innan så fick det bli blått nu istället. Tyckte det blev rätt så coolt. Kommer definitivt prova med lite olika färger :) Jag har inte målat på något överlack här nedan så därför ser dom lite matta ut.



NailTwist



NailTwist är ett måste i alla badrumsskåp
. Shit va bra det är! Det tar verkligen bort nagellacket hur lätt som helst. Det är bara att stoppa ner ditt finger i burken och sedan snurra lite fram och tillbaka och WIPS! så är allt nagellack borta :) Och som ett + i kanten så doftar naglarna super gott efteråt, typ godis/hallon :)

Den är otroligt billig
, bara 49kr och ni hittar den om ni klickar här.

Nu ska jag fila mina naglar och sedan blir det en ny nageldesign, så kika in här
lite senare om ni vill se något fräckt :)


Den har kommit :)

Jag fick ett sms förut idag, och jag blev väldigt glad :) Det va nämligen min iphone som hade kommit. Men jag har inte hämtat ut den idag, men ska kanske göra det imorgon.

Jag beställde en svart iphone
. Ville egentligen ha en vit men den görs tyvärr inte längre. Sedan så sa killen i 3-butiken att den svarta passar bättre till alla skalen som finns att köpa till den. Säg nu att jag hade köpt en vit och ville byta de vita skalet på baksidan till kanske rosa, ja då hade det blivit rosa baksida, vit på ovansidan och svart på framsidan. Det är ju snyggare om den är helt svart och har en annan färg på baksidan. Så det va nog bra att jag beställde en svart :)



Jag har en känsla av att det kommer ta tid för mig att lära mig denna telefonen^^ Men det får helt enkelt ta den tiden det tar, jag har ju kvar min gamla telefon i fall jag skulle få lite smått panik och typ inte fattar hur jag skickar iväg ett sms HAHA.


Flätade Klockor



Jag tyckte att dessa klockor vart riktigt söta
:) Klicka på bilden ovan för att komma till
kockorna. Aldora har mycket annat fin också till bra priser!


Mys Tindra

Min fina lilla tjej Tindra ligger just nu i sängen och myser, hon fick ett litet ben av mig nyss och det tyckte hon väldigt mycket om :)



Klar :)

Så nu är jag äntligen klar med städningen här hemma. Har dammsugit, dammat, tvättat golven, diskat, bytt sängkläder tvättat kläder/påslakan och plockat iordning. Nu luktar det riktigt gott här hemma och det känns fräscht, så himla gott. Om en stund kommer min vän Rebecca hem till mig, vi ska ha en mysig tjejkväll. Dricka te och titta på film och bara prata en massa :)

Just nu sitter jag i min soffa och dricker te



Onsdag

Jag har precis fått i mig lite lunch här, och den bestod av rostade smörgåsar med ost, korv och tomat på. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund sen ska jag städa här hemma. Jag fattar inte hur jag lyckas få det att se ut som ett bombnedslag på bara några dagar haha^^

Filmen Piranha som jag tittade på igår va sådär faktiskt. Jag vet inte riktigt va jag ska säga om filmen men vissa stunder så va den bra och andra stunder inte. Jag skrattade mer än va jag blev rädd. Det är rätt mycket blod i filmen och det slutade med att jag tyckte att det blev för mycket, vilket resulterade i att filmen blev dålig. Men detta är vad jag tycker. Jag tycker absolut att ni ska se den och skapa en egen uppfattning om filmen.



Piranha & chokladpudding

Min älskling kom hem till mig för ett tag sedan och vi har precis gjort mumsig chokladpudding. Nu tänkte vi mysa ner oss i soffan och titta på en helt ny film som just nu går på bio. Den heter Piranha och handlar om köttätande pirayor.

Kolla in trailen här nedan

 

Jag äter chokladpudding ur mina vinglas, känns som om det smakar godare då^^

 



Body Lotion & Body Scrub från TVÅL

Jag vill tipsa er om denna body lotion och body scruben här nedan. Dom luktar så jäkla gott och gör verkligen under för kroppen.



Skin Smoothie (body lotion) är tjock, krämig och har en mycket lyxig känsla. Den är tillverkad av vispat sheasmör samt kokosolja och gör din hud mjuk och full av lyster utan att den känns fet. Ni hittar den HÄR.

Whipped Sugar (body scrub) är en underbar kroppspeeling med socker som gör din hud otroligt mjuk och len. Du får dessutom en otroligt god doft som håller i sig under dagen. Ni hittar den HÄR.


Biotherm + ELLE Tidning!

När jag köpte parfymerna (i inlägget nedan) så fick jag med lite prover på Biotherm och så fick jag en ELLE tidning. Gissa om jag blev glad :)  På den senaste tiden så har jag verkligen börjat gilla Biotherm, så att få lite prover på dom vart jag som sagt super glad för. Och dom doftar sååå ljuvligt gott!



Om en stund kommer det komma upp ett inlägg
där jag vill tipsa er om en
fruktansvärt god body lotion och body scrub :) Det vill ni inte missa!


Mina nya parfymer

Idag va jag på KICKS och köpte två parfymer. Det var sista dagen idag som dom hade 20% rabatt på alla deras parfymer, så självklart va jag tvungen att passa på :) Jag visste redan vilken parfym jag ville ha då jag haft den doften sedan jag var 13 år, så den har liksom blivit min doft.

Och det är denna parfymen här nedan
. Sean Paul Gaultier Classique.

Ni hittar denna parfymen om ni klickar här.




Sen köpte jag även denna parfymen här nedan
. Vera Wang Princess. Jag har aldrig haft denna doften förut men har varit himla sugen på att köpa den och så blev det idag. Flaskan är ju underbart söt och jag gillar doften :)

Ni hittar Vera Wang Princess om ni klickar här.




Hemma - Mycket nöjd & glad

Nu är jag hemma igen. Har som sagt varit på KICKS och handlat parfym och jag blev himla nöjd och glad :) Ni ska självklart få se va det blev lite senare. Och så ska jag visa er en jätte god body lotion och body scrub som jag använder. Men jag måste först ladda mitt batteri i kamera, batteriet dog precis när jag skulle fota min mat här^^ sitter nämligen just nu och äter korv stroganoff som blev över från häromdagen.


Kicks, here i come

Mitt internet cpa sig igår kväll, skit irriterande, tänkte nämligen visa er en underbart god body lotion och body scrub men jag får visa er dom idag istället :) Men just nu hinner jag inte visa dom för nu ska jag strax åka iväg. Idag ska jag till KICKS och försöka inhandla en eller två parfymer, det är sista dagen idag som dom har 20% rabatt på alla parfymer och eftersom min parfym tog slut för någon dag sedan så passar ju detta jätte bra.



Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma. Efter att jag hade varit på möte på jobbet (som slutade 16:00) så mötte jag upp min vän Angelica. Vi tog en fika och sedan kikade vi i lite butiker. Och idag fick en iphone följa med hem till mig :) eller följa med och följa med, jag fick inte med mig iphonen hem pga att dom inte hade någon på lager men den kommer att skickas hem till mig om några dagar. Men jag har i alla fall idag skaffat mig en iphone och det känns riktigt bra.

Jag har just nu en samsung (touch) men den har börjat bli jätte konstig. Ibland kan jag inte ringa på den och ibland kan jag inte svara när någon ringer till mig. Och när jag ska skriva sms så måste jag trycka jätte hårt på vissa bokstäver, och det är skit jobbigt. Men med min iphone så hoppas jag inte att jag kommer få sådana problem.



Måndag

Idag steg jag upp vid 09:00 tiden och gjorde frukost. Det fick bli smörgåsar med creme fraiche och sylt på. Så fruktansvärt gott. Klockan 13:45 ska jag befinna mig på jobbet, vi ska ha möte. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen sen göra iordning mig lite. Efter mötet så blir det en sväng på stan, igår la jag nämligen undan två saker och idag tänkte jag kanske köpa dom. Hoppas ni alla får en fin måndag, hörs senare idag!



RSS 2.0