Hemma - Ringde polisen

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Och vet ni vad som hände när jag cyklade hem då, jo ett par jävla killar (dom var ca 8st) i kring 20-25 års åldern om inte äldre, såg väldigt kriminella ut eller va man ska säga. Dom kastar i alla fall snöbollar eller isbollar på mig, för jävlar va hårda dom var. Precis när jag ska cykla över ett övergångsställe så kommer det en snöboll som sneddar mitt ansikte + flera andra snöbollar som träffar min cykel och jag höll då på att ramla med cyklen men klarade mig från att ramla precis framför en bil. Sen skulle jag cykla förbi dessa killar och jag kände en fruktansvärd rädsla i kroppen som bara steg och steg och när jag cyklar mot dom så börjar dom ställde sig på led över vägen där jag skulle cykla och då tänkte jag nu tar dom mig, men jag kom precis förbi dom. Asså jag va så jäkla rädd. Sen skrek dom fula ord efter mig och kastade mer snöbollar. Och när jag kom utanför mitt hem så ringde jag faktiskt polisen, kanske låter löjligt att jag ringde dom men asså man kastar inte snöbollar på någon och jag kunde lika väl ha ramlat eller till och med blivit påkörd av bilden som kom. Jag hoppas verkligen att polisen hittar dessa killarna för jag gav en ganska så bra beskrivning på dom. Nu ska jag mysa ner mig i soffan men min vän Rebecca som precis kom hem till mig.

 



Kommentarer
Postat av: By Linnea Isabelle

Idioter det finns :[

2010-11-20 @ 22:12:07
URL: http://vindpusten.blogg.se/
Postat av: Jessica Schön

Usch, låter läskigt! :S



Tack så mycket! Jadå, sitter och pluggar anatomi så det hade kunnat vara bättre, men det funkar :D Hoppas du har en bra kväll efter incidenten!

2010-11-20 @ 22:30:26
URL: http://salongjessica.blogg.se/
Postat av: Jessica Schön

Förstår det, usch jag hatar sånt där! :(



Ja precis, ska ha prov i Fysiska träningsmetoder till veckan. Och så läser jag Basmedicin också å där har vi fått ett par hundra sidor som vi ska plugga på, yaay! Haha :) Åh, men då kan ju du det här! :D



Jag utbildar mig till Hälsoterapeut men mycket anatomi kommer in i bilden pga kurser som kroppsmassage och träningslära osv! Lite för mycket, kan jag tycka :D



Kram!

2010-11-21 @ 00:05:31
URL: http://salongjessica.blogg.se/
Postat av: Jennie

Usch, fy faan va läsigt! Asså blir så grymt irriterad på såna där människor! Fan, egentligen va dåligt DE måste må, om de inte har nåt bättre för sej än att lägga sin energi på att förstöra och få andra människor att må skit! Tragiskt och tråkigt att det finns såna!



Hoppas att du mår lite bättre nu i alla fall och att du får en skön söndag! Kramar!

2010-11-21 @ 09:17:43
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Kajsa - En Feskardotter i mode

Usch!

Att det finns sånna typer är hemskt!

Hoppas du klarade dig oskadd! :)

Ha en goo söndag =)

2010-11-21 @ 11:36:36
URL: http://kajsafashionmagazine.blogg.se/
Postat av: Sabine

fyfan vilka jävla idioter det finns!

vad gjorde polisen då?

2010-11-21 @ 12:35:24
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

Hej, vilken fin blogg du har! :)

Hoppas din måndag har varit super!

2010-11-22 @ 15:57:59
URL: http://feliciahaldens.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0