Dumma internet

Åhh jag blir så trött på mitt internet. Det vill ju bara inte funka som det ska, jag har asså problem med mitt internet ca 3-4 gånger om dagen, ibland mer. Men oftast så är det bara  att starta om datorn så funkar det men nu ikväll har varit en sådan kväll då det bara inte vill funka.

Jag har i alla fall tittat på filmen 50 first dates nu ikväll tillsammans med min älskling. Den filmen är verkligen så himla mysig och jag fäller alltid en liten tår till den filmen^^



Min vän Rebecca kom hem till mig för en stund sedan
. Vi har suttit och pratat och druckigt te. Hon ska sova hos mig inatt, jag är ledig i morgon och lika så hon. Fast jag ska ioförsig bort till jobbet på möte vid 13:45 men det håller inte på så länge. Nu ska vi titta på lite tv.


Korv stroganoff

Nu är maten äntligen klar. Jag och älskling är super hungriga. Det ska bli riktig gott att äta korv stroganoff för det va ett tag sedan som jag åt det, och jag älskar det :)



Lagar mat

Min älskling kom precis hem till mig. Jag hade tänkt att ställa mig vid spisen och göra mat men det är ju så tråkigt att göra mat till sig själv men nu när älskling är här så gör vi maten tillsammans :) Det blir korv stroganoff, mmm så gott det ska bli.


Hemma - Nya skor

Nu är jag hemma. Har som sagt varit på stan och shoppat lite med min vän Angelica. Vi mötte senare upp min vän Camilla och tog en fika med henne. Jag fick i alla fall med mig ett par skor hem och jag är super nöjd med dom. Dom är otroligt sköna och självklart är dom rosa^^



Köpte även en rosa vattenfalska som jag ska ha när jag tränar
. Som ni ser så är det rosa bandet på den och en viss procent gick till bröstcancerfonden när jag köpte denna, det gillar jag :)



Jag har ju rosa bandet på naglarna men imorgon så är ju "den rosa månaden slut" Så jag ska nog kanske göra en ny nageldesign ikväll om jag orkar. Men nu ska jag göra lite mat och titta på tv.


Mobilbloggar. Det blev inte länge som jag ...

foto0512 (MMS)

Mobilbloggar. Det blev inte länge som jag fick ligga på soffan. Min vän angelica ringde och frågade om jag ville följa med till stan och kolla lite. Har köpt en sak som jag blev väldigt nöjd med. Ska visa er sen när jag kommer hem.



Hemma - Assassin's Creed igår kväll

Nu är jag hemma hos mig. Hade en super mysig kväll igår med min älskling. När vi kom hem till han så satte vi oss i soffan och slog på PS3 och spelade assassin's creed 2. Jag och älskling började spela Assasin's Creed för ca 2 år sedan då det första kom ut och det är verkligen ett grymt bra spel, älskar det :) Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och titta på tv.



Förresten har ni dragit tillbaka klockan idag/inatt?
Om inte, Glöm inte det!


Mobilbloggar. Nu har vi sett klart Saw i 3...

foto0511 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har vi sett klart Saw i 3D på bio. Den va enligt mig läskig, blundade många gånger ha ha. En av mina vänner som va med höll för öronen näst intill hela filmen. Nu är jag och min älskling på statoil, älskling är inne och köper dricka medans jag och Tindra sitter i bilen. Det är Tindra som ni ser på bilden ovan, hon tittar efter papi hi,hi. Vi ska sedan åka hem till min älskling, jag ska sova där inatt men vi hörs i morgon när jag kommer hem.



SAW 3D

Idag skulle jag egentligen klätt ut mig och gått på en halloweenfest men jag hoppade det. Istället så ska jag, min älskling och två vänner till oss gå på bio och se den nya SAW filmen i 3D. Jag vill egentligen inte gå och se den på bio för jag tror att jag kommer bli för rädd haha^^ men samtidigt så vill jag ju gärna se den och så kommer det också att bli. Klockan 21:45 ikväll börjar bion och antagligen kommer jag skita ner mig av rädsla HAHA, nä men det ska nog gå bra. Nu ska jag göra iordning mig sen ska jag möta upp min älskling. Hörs senare ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin lördag kväll!

Här har ni trailen till SAW 3D



Lördag

Har precis kommit hem från jobbet. Det har varit en bra dag men GUD SÅ TRÖTT JAG VARIT. La mig alldeles för sent inatt. Min vän Rebecca sov hos mig och självklart så låg vi och prata nästan hela natten^^ Asså mina ögon va så röda i morse att jag inte trodde det va sant. Men nu är mina ögon ok haha. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag så vi hörs lite senare.


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Min älskling är här också, han hämtade mig från jobbet nu ikväll och vi åkte direkt till McDonald och köpte mat. Nu ska jag mysa lite med min älskling innan han åker hem. Imorgon så jobbar jag tidigt så jag måste lägga mig ganska snart. Så vi hörs inte för än jag kommer hem i morgon eftermiddag. Godnatt på er alla!



Mot jobbet

Min kusin har varit här hos mig en stund. Vi har fikat och pratat och så har vi kikat på lite kläder på nätet. Nu måste jag rusa iväg till jobbet börjar klockan 15:00. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


Fredag

Godmorgon! Idag klev jag upp ur sängen vid 08:30. Har fram tills nu ätit frukost och städat lite här hemma. Men jag är inte klar med städningen. Jag ska strax dra fram dammsugaren och sen blir det att ta hand om berget av disk^^ Vid 12:00 tiden så kommer nog min kusin hem till mig, va ett tag sedan som vi sågs så en fika och lite prat kommer bli mysigt.

Slänger in en bild jag visat förut
bara för att fylla ut inlägget. Inlägget blir ju ganska så tråkigt utan bild. Här nedan är i alla fall min kusin.



Hemma

Nu är jag hemma igen. Har varit och fikat med min killkompis. Det blev en kopp te och en jätte god kaka. Nu ska jag mysa ner mig i min soffa här hemma och titta på teven sen blir det sängen för mig. Jobbar i morgon, fast jag börjar inte för än klockan 15:00 så det är gott, men jag ska ändå försöka att lägga mig ganska tidigt ikväll.


Hemma - Prinsesstårta

Nu är jag hemma efter att ha varit på mitt jobb och sagt hej då till alla mina goa arbetskamrater. För en månad sedan så sa jag upp mig från det jobbet och idag va sista dagen. Det bjöds på tårta, prinsesstårta och det va såklart super gott :)

Bordet va uppdukat och tårtorna framme när jag kom.



Den fina prinsesstårtan!



Nu ska jag kila ner till stan. Ska möta upp en vän och ta en fika.
Så vi hörs senare.


Torsdag - Idag slutar jag

Idag jobbar jag sista dagen på min mammas mans jobb. Jag har bestämt mig för att sluta där. Känner att jag har väldigt bråttom just nu då jag ska vara där 12:30 och jag måste få i mig lite mat nu för jag är skit hungrig + att jag måste hinna gå ut med Tindra. Men vi hörs när jag kommer hem.


Hemma - Elvis^^

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Ikväll har det varit fullt upp på jobbet, så nu är jag trött, fast ändå inte så trött, för jag orkade i alla fall fula mig lite framför kameran HAHA^^ Min vän Rebecca har varit hos mig ikväll och passat Tindra medans jag jobbade och nu när jag kom hem så hade hon tagit med sig en himla rolig grej^^ nämligen en Elvis mask. Rebecca ska på en halloweenfest nu till helgen och ska då klä ut sig till Elvis.

Här har ni mig som Elvis^^



Onsdag

Idag är det jobb som gäller, börjar klockan 14:00 och slutar 22:00 ikväll. Känner att jag har lite bråttom just nu då klockan snart är halv två. Hoppas ni alla får en bra onsdag så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


Min mysdress + mössa vantar & halsduk

Ni får ursäkta för den dåliga kvaliteten på bilderna. Jag har ändrat lite på ljuset på bilderna i PS men tyckte inte att det blev så bra. Jag har en jätte bra systemkamera men är inte så duktig på den än. Jag gillar mer att fota i dagsljus än när det är mörkt. Men det blev som det blev. Sen att jag är super trött på bilderna kan ni väl bortse ifrån^^ klockan är ju snart 00:00.



På kortet här nedan blev färgen bättre.



Och här nedan har ni setet med halsduk mössa och vantar
. Dom är också hallonröda med efter att jag hade mixtrat lite med ljuset så vet jag inte riktigt vad det blev för färg haha^^ Men jag la ju upp ett kort förut lite längre ner här i bloggen, där är färgen bättre.



Sexiga underkläder till fri frakt + vinn Bingos bok!



Du kan också vinna Bingos bok: En flickfotografs bekännelser.
Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen på facebook!




Älskar den hallonröda färgen

Det är verkligen skit jobbigt att inte ha någon helkroppsspegel här hemma. Varje dag så ställer jag mig på toaletten och försöker spegla mig i min badrumsspegel HAHA^^ Hade ju en helkroppsspegel i mitt hus som jag hade förut men den får inte plats här i min lilla etta. Men jag måste verkligen införskaffa mig någon spegel för såhär kan jag inte hålla på, ställa mig på toalettstolen^^ Nä en spegel måste bara införskaffas.

Tog precis detta kortet nedan i min badrumsspege
l
. Här får ni i alla fall se min mössa och halsduk som jag köpte idag. Vantarna kunde jag inte ta på mig för då kunde jag ju inte ta kort^^ Älskar verkligen den hallonröda färgen.



Men jag ska som sagt be min vän Rebecca
sen när hon kommer hit att ta kort på mig. Så lite senare ikväll, kanske runt 23:00 så kommer det komma upp lite bilder på mig. Så kika in då :)


Hemma

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på stan med mina vänner Angelica och Camilla. Det blev fika/lunch, en ganska lång sådan^^ vi satt i lite över två timmar. Mobilbloggade då men det kom tydligen inte fram ser jag nu :( aja... Sen kom min kusin förbi också när vi satt och åt, hon ville så gärna se mitt hår och hon tyckte att det blev jätte fint :)

Efter vi hade ätit så blev det en sväng in på H&M
, jag hittade en super mysig mysdress som jag köpte och ett set med mössa, halsduk och vantar som också fick följa med hem. Ska visa er det men det är inte så lätt att fota sig själv och jag har tyvärr ingen helkroppsspegel heller. Men min vän Rebecca kommer hem till mig ikväll så då ska jag be henne ta kort :)

Detta här nedan glömde jag att visa er igår
. Jag köpte det hos frisören då jag fixade mitt hår.
En borste och ett spray som är skit bra. Kan verkligen rekommendera det.



Tisdag

Min dator har krånglat hela förmiddagen eller mitt internet rättare sagt. Jag fattar inte vad det är för fel ibland asså. Men nu funkar det i alla fall. Inatt så sov jag inte särskilt bra. Mitt löshår som jag satte in igår gjorde så jäkla ont. Känndes typ som om jag hade tusen nålar som stack in i mitt huvud^^ och såhär kommer det att vara ett par dagar.

Nu ska jag i alla fall gå ner på stan
. Ska möta upp min vän Angelica och Camilla och ta en fika med dom. Sen får vi se vad som händer. Kanske går vi en sväng i några butiker också :) Mobilbloggar senare, hoppas ni alla får en fin tisdag!


Kladdkaka

Min söta vän Rebecca kom hem till mig för bara en liten stund sedan och med sig hade hon något underbart gott, nämligen kladdkaka :) Hennes vän hade bakat den och då va hon så gullig och tog med sig en bit hem till mig. Just nu sitter vi i min soffa och tittar på Lite Sällskap på kanal 5 och mumsar på den goda kladdkakan.



Nellys Höstrea

Nu har Nelly startat sin hemliga höstrea och jag har fått den hemliga koden till rean och tänker dela med mig av den till er. Klicka här för att komma till deras rea sida. Dom har massor med fina saker till kanon priser.



Pizza

Jag orkade inte ställa mig vid spisen och laga mat, min mage gjorde så ont och den skrek verkligen efter mat^^ så jag ringde och beställde hem pizza :) Det blev den gamla vanliga vegetariska pizzan, så jäkla god. Nu ska jag sätta mig och mumsa i mig den och titta på tv.



Åhh så fint det blev!

Nu är jag hemma efter att ha varit hos frisören och satt in mitt löshår. Jag blev så himla nöjd :) Tusen tack till dig Patricia! Hon höll på i hela 3 ½ timme med mitt hår. Här kommer lite bilder som jag lovat er.



Måndag - Idag sätter jag in mitt löshår :)

Åhhh idag klockan 14:00 ska jag vara hos frisören och sätta in mitt löshår, jag längtar sååå tills jag väl har det insatt :) Min frisör Patricia som ska sätta in håret på mig är så himla duktig. Och nu menar jag inte bara på att sätta in löshår utan hon är grym på att klippa och färga också.

Här nedan har ni Patricia. Det är alltså hon som står och håller priset.



Självklart ska ni få se före och efter bilder på mitt hår
sen när jag kommer hem!


Nu är dom Super Duper Lena!



Jag och min vän Rebecca har gjort fotbad och peelat fötterna
. Vi gjorde det samtidigt som vi tittade på Beck filmen. Nu är våra fötter super duper lena och doftar persika :) Det va verkligen helt underbart gott!


Varm choklad & Beck

Min vän Rebecca kom hit för en liten stund sedan. Nu ska vi mysa ner oss i min soffa med varm choklad med grädde i och titta på Beck som börjar nu klockan 21:00 på tv4.



Despicable Me

Åhh jag vill verkligen se denna filmen. Den heter Despicable Me och verkar vara så himla skön och rolig^^ Måste bara ladda hem denna filmen. Kolla in trailen här nedan. Älskar den lilla tjejen med svart hår som säger - Hes so fluffy im ganna die... IT´S SO FLUFFY haha^^ Ja som sagt kolla in trailen.



Längtar tills imorgon :)

Jag somnade på soffan en liten stund och gud så gott det va :) Jag behövde verkligen detta. Känner att jag inte sovit så bra den sista tiden pga att jag jobbat så mycket. Men nog om det nu^^ Imorgon så blir det i alla fall en väldigt rolig dag, för imorgon så ska jag till frösören och få mitt löshår insatt igen :) Jag har längtat ihjäl mig efter det^^

Här är en bild på mig sist jag hade löshår
. Utan mitt löshår så känner jag mig typ inte hel^^ Ens hår betyder verkligen så himla mycket. Och jag försöker spara ut mitt eget hår men det vill liksom inte växa, skit jobbigt. Och då känns det som om löshår är enda utvägen till långt hår. Nu har jag hållit på med löshår ganska många år och jag måste erkänna att det är beroendeframkallande.



Hemma

Nu är jag hemma i min lägenhet. Jag har haft det jätte mysigt hos min älskling. När jag kom hem till han igår kväll så åt vi pizza sen tittade vi på film och efter den så klippte jag min älskling, han blev jätte fin :) Efter klippningen så blev det faktiskt en film till. Nu tänkte jag lägga mig i soffan här och titta lite på tv. Ikväll så kommer min vän Rebecca hem till mig, vi ska titta på Beck ikväll klockan 21:00 :)


Hem till älsklingen

Nu är jag hemma efter en mysig dag tillsammans med min älskling. Men dagen slutar ju inte än och mer mys blir det :) Jag ska åka hem till min älskling ikväll och sova hos honom. Det va jätte längesedan som jag sov där så nu är det allt på tiden. Jag ska strax hoppa in i duschen sen gör iordning mig lite lätt. Kommer inte ta med mig min dator dit ikväll för ikväll vill jag bara va med mitt hjärta. Vi ska titta på film och äta lite godis :) Hoppas ni alla får en fin lördag kväll så hörs vi i morgon när jag kommer hem. Jo förresten, fick hem en jätte fin tröja idag, ska visa er den någon dag i veckan som kommer :)

Här nedan är en bild på mig och min älskling som jag lekt lite med i PS
. Bilden va meningen att det skulle likna en "målad" tavla typ fast jag vet inte riktigt om den gör det^^ Men om man förstorar upp den så ser den faktiskt bättre ut. Bilden är i alla fall ca 3 år gammal.



Mobilbloggar. Nu sitter jag och min älskli...

foto0502 (MMS)

Mobilbloggar. Nu sitter jag och min älskling på en Resturang som heter chang Kang och äter kina mat :) gott gott gott! Självklart så blev det Friterad kyckling, ris och sötsur sås för min del.



Mobilbloggar. Nu är vi påväg hem från golf...

foto0501 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är vi påväg hem från golfbanan. Det blev alldeles för kallt och det regnade som bara den. Tindra somnade just nu i sin väska här i bilen (se bild) hon älskar att åka bil :) nu ska vi i alla fall hem till mig och lämna av Tindra sen ska vi gå ut och äta en bit mat på någon Resturang :)



Mobilbloggar. När vi kom fram till golfban...

foto0499 (MMS)

Mobilbloggar. När vi kom fram till golfbanan så började de spöregna :( nu är delar av Driving rangen full med vatten som ni kan se på bilden ovan. Men de hindrar inte oss från att spela :) tur att vi står under tak och slår, annars hade jag inte velat spela golf idag. Har typ inget batteri kvar på min telefon nu tyvärr så jag vet inte om jag kan Mobilblogga senare, men hoppas den håller.



Mobilbloggar. Godmorgon! Jag gick upp vid ...

foto0498 (MMS)

Mobilbloggar. Godmorgon! Jag gick upp vid 8:00 Tiden idag och gjorde frukost till mig och min älskling. Han kom hem till mig igår kväll och vi hade lite mys kväll med film och godis :) därför Bloggade jag inte något igår kväll. Just nu sitter vi i bilen och är påväg till golfbanan. (Det är Tindra som är på bilden ovan) Blir nog borta större delen av dagen men jag ska försöka komma ihåg att Mobilblogga. Hoppas ni alla får en fin dag!



Mina Naglar

Denna negldesignen blev väldigt enkel. Jag gjorde den igår kväll. Min fantasi var inte riktigt på topp, satt länge och funderade på vad jag skulle göra och så slog det mig. Det är ju rosa månaden. Och vad passade då bättre än rosa band på naglarna :)



Hemma - lång dag

Oj vilken lång dag det varit. Kom precis hem och är riktigt trött nu. Har jobbat på två jobb idag men det har ändå varit en bra dag fast än att den varit lång. Nu ska jag göra en kopp te sen ska jag mysa ner mig i min soffa. Tog förresten denna bilden nedan i morse innan jag stack iväg till jobbet. Himlen har varit rätt mörk idag och det har blåst och haglat. I förrgår så haglade och snöade det faktiskt hos mig för första gången i år. Det var verkligen helt vitt överallt men dum som jag va så tog jag ingen bild... aja.



Om en stund kommer det upp ett inlägg med en ny nageldesign som jag gjort
Så kika in här lite senare :)


Hemma - Jäklar vad här blåser

Nu är jag hemma från jobbet, gott :) Det har varit en bra dag på jobbet men när jag skulle cykla hem så blev det mindre bra. Herre gud säger jag bara... va det blåser ikväll, helt sjukt asså. Jag har aldrig varit med om att det blåst såhär mycket, i alla fall inte va jag minns. Asså jag stod stilla med min cykel, jag kom inte ens en meter vissa stunder, helt sjukt ju. Och så cyklade jag under ett jätte stort träd och vad händer inte då... JO det ramlar ner en jätte gren precis bakom mig, att inte jag sket ner mig HAHA^^ Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Tindra och en kopp te sen blir det sängen för mig, jobbar tidigt i morgon bitti. Så vi hörs nog inte för än i morgon eftermiddag/kväll när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

foto0398 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på mitt jobb. Sjukhuskläderna är på (se bild) och nu är det dax att börja jobba. Slutar kl 22:00 ikväll så vi hörs då. Hoppas ni alla får en fin torsdag!



Torsdag

Idag är jag trött, va uppe lite för länge igår (eller natt kanske jag ska säga). Idag jobbar jag kvällen på sjukhuset, börjar klockan 14:00 och slutar 22:00 ikväll. Fram tills jag börjar jobba så hade jag tänkt att bara ta det lugnt här hemma. Min vän Rebecca är fortfarande här. Hon väkte mig i morse med frukost, jag har ju gjort frukost på sängen till henne 2 gåner nu så hon kände väl att det va dax att ge tillbaka^^ så himla gulligt av henne :)



Nu blir det film

Nu är jag och Rebecca hemma hos mig igen. Vi har varit och tränat lite. Det blev lite mag och ben träning och så sprang vi på bandet. Nu ska vi mysa ner oss i min soffa med en kopp te och titta på film. Det blir filmen UP. Rebecca har inte sett den, så den fick bli :)

Här är trailen



Min fina vän & Tindra

Min fina vän Rebecca sitter just nu och myser med Tindra här i soffan. Tindra gillar verkligen henne :) Jag och Rebecca funderar på om vi ska träna idag igen. Jag har bara lite lite träningsvärk i ryggen idag så det ska nog inte vara några problem att gymma. Men jag tänker i alla fall vila ryggen idag, men det blir nog lite mag/armar och ben träning + springa på bandet.



Min vän Rebecca

Jag tog lite kort på min vän Rebecca förut idag och här nedan får ni se ett av korten. Hon blev jätte nöjd med dom och lika så jag. Jag tycker att Rebecca är så naturligt vacker. Hon har inget smink på sig på denna bilden utan hon är såhär fin :) Och hon är inte bara fin på utsidan utan hon är verkligen en fantastikt fin vän. Hon är alltid omtänksam och snäll och ställer alltid upp för en och vi har alltid så himla roligt tillsammans :)

TACK FÖR ATT DU FINNS VÄNNEN!



Onsdag

Idag skulle jag egentligen jobbat på min mammas mans jobb men jag bestämde mig för att ta jobbet på fredag efter mitt assistent jobb istället. Så gott att bara kunna vara ledig en hel dag, så därför gjorde jag så. Idag har jag väl inte gjort så mycket. Har handlat lite mat hit hem och köpt tvättmedel/sköljmedel. Sen har jag varit på promenad med min fina lilla tjej Tindra. Det blåser rätt mycket idag och det gillar hon inte^^

Min vän Rebecca sov hos mig inatt
och imorse gick jag upp vid 08:00 tiden och gjorde frukost till oss. Efter frukosten så satte jag mig i soffan och blev helt plötsligt super trött. Självklart somnade jag och min vän Rebecca var inte sen med att ta kort på mig^^ Hon tyckte det såg så mysigt ut när jag satt upp och sov och Tindra liggandes på min mage under min t-shirt.

HAHA, Här har ni mig och min lilla vovve sovandes ihop imorse^^



Nu är jag trött^^

ÅHHHH herre gud va trött jag är nu efter att ha varit på gymmet i lite över en timme. Sprang på bandet i 40 min, tränade magen och ryggen 20 min och låren/benen 20 min. Jag hoppas inte att jag kommer ha allt för ont i morgon^^ men jag har en känsla av att jag kommer ha träningsvärk i min rygg. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig i sängen och titta på film :)


Mot Gymmet

Efter att ha tittat på I form med Anna Anka så blev vi himla peppade till att gå till gymmet faktiskt^^ Och det är precis vad vi tänkte göra nu. Träningskläderna är på och nu är det minst en timme på gymmet som gäller :)



Mysig & god middag tillsammans med min vän

Jag och min vän Rebecca åt för ett tag sedan en himla mysig middag tillsammans här hos mig. Efter maten så blev det en lång promenad på en timme. Vi kom hem strax innan 20:00 tiden. Just nu sitter vi och tittar på I form med Anna Anka på tv3. Tycker att det programmet verkar skit bra, gillar verkligen Anna Anka :)

Här får ni två bilder
på våran mat som vi åt förut.



Kycklingbröst på spett, ris med lite smörsås, jordnötssås och avokado.
SÅ JÄKLA GOTT :)



Läsarfråga

Jag fick en fråga om vichy Normaderm som jag testat.

Varför jag svarar här i bloggen är för att hon inte lämnat någon mail/blogg adress.

Lisas fråga -
jag tänkte oxå köpa vichy normaderm, jag har lite finnar och min hy är väldigt röd. minskar man rodnaden om man använder den produkten??? vill verkligen inte ha en sån rodnad i ansiktet. vad fick du för resultat.


Haj Lisa!
Vichy normaderm tyckte jag hade mer mattande effekt på mig än vad den minskade rodnad, fast lite minskade den nog kanske. Men sen ska jag vara ärlig och säga att vissa dagar har jag faktiskt glömt av att smörja in mig med den^^ Vichy Normaderm ska ju användas tillsammans med övriga produkter ur Normadermserien dag/kväll för bästa effekt. Och det har inte jag gjort, utan jag har bara använt Vichy Normaderm. Men huden blir underbart mjuk och det känns väldigt fräscht i ansiktet efter man smörjt in sig och lukten tycker jag är underbar :) Men jag tycker du ska testa att köpa den + dom andra produketerna ur serien för jag har hört att dom ska va bra. Prata med dom på apoteket och fråga vilka produkter ur Vichy serien du skulle behöva använda för just din hy.



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Det har varit en bra dag på jobbet fast jag har varit lite trött. Min vän Rebecca är hemma hos mig just nu, vi ska ta en fika sen får vi se vad vi hittar på. Det är väldigt grått, kallt och lite regningt hos mig idag så kanske tittar vi på en film sen. Hoppas ni alla haft en fin tisdag!


Nu blir det sängen

Jag har inte orkat blogga något ikväll. Har umgåtts med min vän Rebecca och så har jag städat och gjort fint här hemma. Nu tänkte jag faktiskt ta och krypa ner i sängen. Jobbar tidigt i morgon så vi hörs i morgon eftermiddag/kväll när jag kommer hem. Godnatt på er!


Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan. Fy satan vilket väder jag har hos mig idag. Det blåser som bara den och regnar. Det va inge vidare att vistas utomhus fast än att jag hade bra med kläder på mig. Nu ska jag ta tag i min lilla lägenhet hade jag tänkt. Måste dammsuga upp alla dammråttor^^ diska och plocka iordning här.



Ner på stan

Nu ska jag och min vän Rebecca gå ner på stan. Vi känner att vi behöver komma ut lite fast det är typ storm hos mig + att det börjar regna lite nu ser jag. Men men vad är det man brukar säga, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.



Måndag

Jag vaknade av att min vän Rebecca ringde på min dörr klockan 07:00 i morse^^ Det är verkligen sjuka tider som hon vill umgås på om ni frågar mig HAHA. Nä men nu va det så att hon hade sovit hos en vän inatt och ville inte gå hem till sig så därför kom hon hem till mig. Men jag sa till henne att jag måste få sova några timmar till innan jag är en fungerande människa^^ Så vi gick och la oss. Gick upp vid tio tiden och gjorde frukost, det fick bli smörgås och varm choklad med grädde i :) Just nu så sitter vi i min soffa och tittar på top model 7 på tv3.



Överraskningen va...

Åhh min älskling är så himla söt. Överraskningen va KINAMAT :) Det va ett bra tag sedan som jag åt det så jag blev verkligen jätte glad. Och han visste precis vad jag ville ha för något och det va självklart friterad kyckling med ris och sötsur sås :)



Till sig själv köpte han
kyckling med bambuskott och massa annat gottit i och ris.



Nu är vi båda jätte mätta
och tänkte nu mysa ner oss i soffan här och titta på en UFC gala som älskling hade med sig. Hoppas att det är en bra gala. Efter det blir det sängen för mig.


Myskväll med mina 2 hjärtan

Om en liten stund så kommer min älskling hem till mig. Vi ska ha myskväll framför teven hade vi tänkt. Blir ingen sen kväll för mig idag. Är rätt trött då jag inte sovit något idag efter att ha jobbat natten inatt. Älskling ringde mig nyss och sa att han kommer med en liten överraskning :) Hmm... undra va det kan vara för något. Men det återstår att se om en stund.

Mina två hjärtan, älskling & Tindra



Hemklickat

Inatt när jag jobbade så kikade jag in hos Nelly för att se om dom hade något fint och det hade dom minst sagt. Denna tröjan här nedan föll jag pladask för. Så himla snygg och nu är den påväg hem till mig :) Hoppas den passar nu bara. Men det tror jag nog att den gör.

Klicka på bilden
för att komma till tröjan.
Den finns i svart också.



Halsduk, mössa & vantar

Nu är jag hemma igen och är mätt och belåten, nästan lite för mätt^^ Pizzan som var bakad i stenugn va sååå jäkla god. Det är verkligen skillnad på vanlig pizza och stenugnsbakad pizza. Innan vi åt så va ju jag och min vän Rebecca på stan och leta mössa, vantar och halsduk och vet ni vad... Jag hittade ett helt set som jag blev kär i och självklart fick det följa med hem. Rebecca blev lika kär hon så hon va tvungen att köpa det med.

Här är jag i min mysiga halsduk, gosiga mössa och underbara tumvantar.



Här är min vän Rebecca.



Och här är vi båda tillsammans i våra mysiga halsdukar, mössor och tumvantar :)



Mobilbloggar. Sitter med några vänner på e...

foto0495 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter med några vänner på en nyöppnad pizza Resturang här i stan och äter stenugns bakad pizza :) så underbart gott!



Mobilbloggar. Jag och min vän Rebecca är o...

foto0494 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och min vän Rebecca är och tittar i lite butiker just nu. Vi letar efter mössa, vantar och halsduk. Där vi befinner oss har dom små söta stånd (se bild) där man kan köpa och smaka på Pumpor. Det är ju Halloween snart :)



Frukost på sängen till min vän

Nu har jag gett min vän Rebecca frukost på sängen. Hon blev först arg när jag väckte henne haha. Såhär lät det^^

Jag - Becken är du vaken
Hon - Mmm
Jag - Beckeeeen
Hon - Jaa
Jag - Becken vakna nu
Hon - JA MEN JAG ÄR VAKEN

Sen gick det en liten stund

Jag - Becken, du är ju inte alls vaken
Hon - MEN JO DET ÄR JAG, Vad är det varför väcker du mig för?
Jag - Men vänd dig om
Hon - Men jag är vaken, varför ska jag vända mig om?
Jag - Men vänd dig om och titta!
Hon - MEN ÅHHH, GUD VA DU ÄR GULLIG, FRUKOST PÅ SÄNGEN :)



Smörgås med kalkon, havregrynsgröt med linfrön, kanel och socker
och ett ägg blev det till frukost.



Söndag

Godmorgon! Nu är jag hemma från att ha jobbat natten. Satan va kallt det va när jag skulle cykla hem, 5 minus brrr... trodde nästan att jag skulle få frostskador^^ Tänkte att jag skulle lagt mig nu men jag har bestämt mig för att vara vaken istället, då kanske jag kan vända tillbaka dygnet. Jag hade inte direkt vaken natt inatt utan jag fick sova lite också, så jag borde klara av att hålla mig vaken idag.

Om en liten stund tänkte jag
göra en god frukost till min fina vän Rebecca som varit så snäll och sovit hos mig inatt och passat Tindra, tror hon skulle uppskatta en frukost på sängen faktiskt :)



Sista dagen som det är frakt fritt

Jag tog med mig min dator till jobbet. Det va riktigt gott att jag gjorde det så jag har något att göra. funderar på att kika in hos Nelly då det är sista dagen idag (den 17 okt) som dom har frakt fritt.

Klicka på bilden här nedan för att komma dit!



Mot jobbet

Nu sticker jag iväg till jobbet. Börjar 20:30 och slutar klockan 08:00 i morgon bitti. Funderar på om jag ska ta med mig min dator till jobbet, hmm... känns lite jobbigt att släpa med sig den på något sätt haha^^ men jag får se hur jag gör. Tar jag med mig datorn så hörs vi nog senare, annars hörs vi i morgon.

Tog denna bilden på mig precis, har på mig min nya mysiga kofta :)



Hemma

Nu är jag hemma igen. Det blev ingen halsduk, mössa eller vantar idag. När vi kom ner till stan så hade dom stängt. Vi glömde av att det va lördag idag och att dom då stänger tidigare än på vardagar. Men imorgon kanske det blir en sväng på stan, beror på hur trött jag är. Ska ju jobba natten idag och kommer hem vid ca 08:30 i morgon bitti och då kommer jag lägga mig och sova med en gång. Så vi får se hur det blir, om inte annat så tar vi stan på måndag. Jag måste verkligen införskaffa mig halsduk, mössa och vantar nu, det är ju svin kallt vissa dagar.


Lördag - jobba natt idag

Igår kväll så tittade jag och älskling på komedi filmen The Other Guys och den va himla rolig. Imorse vid 07:00 så åkte min älskling till jobbet, han är annars ledig på helger men va tvungen att  jobba extra nu i helgen. Vid 08:00 tiden så kom min vän Rebecca hem till mig. Hon hade jobbat natten och orkade inte gå hem till sig, så hon bestämde att komma hem till mig istället. Jag va trött som ett as när hon kom och sa till henne att - du får banne mig lägga dig och sova med mig^^ och det gjorde hon.

Idag är det jag som jobbar natten
, börjar klockan 20:30 och slutar klockan 08:00 i morgon bitti. Rebecca har lovat att sova hos mig inatt och passa Tindra medans jag jobbar. Så himla snällt av henne. Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra iordning mig lite. Jag och Rebecca ska gå lite på stan hade vi tänkt. Vi är båda ute efter halsduk, mössa och vantar så hoppas vi hittar några :)



The Other Guys

Jag och älskling har precis tittat klart på idol. Nu tänkte vi titta på film. Och det blir en komedi film som heter The Other Guys. Det är Will Ferrells nya film och va jag har hört så ska den va himla rolig.

Här är trailen till filmen

 

Och vårat tilltugg till filmen blir detta nedan. Cheese balls, godis & godis. Kan ni gissa vilken godis skål som är min?^^

 



How To Train Your Dragon

Igår hade jag en jätte mysig kväll tillsammans med min älskling. Vi tittade på filmen How To Train your Dragon. Och så åt vi pizza. Enligt mig så va filmen jätte bra och den va verkligen mysig vissa stunder samtidigt som den va rolig, spännande och lite sorgsen. En typiskt mig film faktiskt^^

Kolla in trailen här nedan

 

Om bara en liten stund så kommer min älskling hit :) Vi ska titta på idol som börjar strax och sen blir det kanske en film eller så blir det tv-spel, får se va det blir. En mysig kväll kommer det i alla fall att bli :)



Min shopping idag

Två fina bas tröjor. En grå och en creme färgad fick det bli. Jätte sköna verkligen och riktigt snygga enligt mig. Fanns såklart många färger att välja mellan men dessa två föll just mig i smaken... just nu i alla fall^^ blir kanske fler färger en annan dag.



Isadoras nagellack
fick också följa med hem idag. Gillar verkligen den "naturliga" färgen :)



Sen fick även en jätte mysig marinblå kofta följa med hem också
. Super snygg på, visar nog upp den i en dagens outfit snart, va ett bra tag sedan som jag la upp en outfit bild faktiskt, har liksom glömt av det. Men ska försöka bättra mig.



Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan med min kusin. Hon shoppa en massa saker men själv hittade jag inte så mycket. Hittade inga skor som jag ville ha på skopunkten men jag hittade däremot två fina bas tröjor inne på H&M och ett nagellack och sen hittade jag en jätte mysig kofta på Gina Tricot. Tänkte visa er det men först måste jag få i mig lite mat i magen, är svin hungrig.


Mobilbloggar. Jag och min kusin befinner o...

foto0493 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och min kusin befinner oss just nu på skopunkten. Får se om jag hittar några fina skor :) hörs lite senare!



Nej det blev inställt

Godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott inatt? för det har i alla fall jag gjort. Jag fick ett tråkigt sms för en stund sedan och det var från konsulten från Mary Kay. Hon va tyvärr tvungen att ställa in mitt party som jag skulle ha med henne idag klockan 11:00 pga förhinder, men det är sånt som händer. Men vi bokade in en ny tid och det blev den 26 oktober, så nu längtar jag tills dess :)

Så istället för Mary Kay Party idag
så blir det att umgås lite med min kusin. Vi tänkte gå på stan och titta i lite butiker och sen blir det nog en fika också. Vi hörs senare under dagen via mobilblogg.


Äntligen klar - Mary Kay imorgon

Jag blev klar med min storstädning för en stund sedan. Jäklar va jag städat idag^^ Nu är det så fint och mysigt här :) Om en liten stund ska jag möta upp min älskling utanför mig. Vi ska ta en mysig promenad med Tindra sen blir det mys med film och godis i soffan. Har inte träffat min älskling på ett par dagar nu pga att jag/han jobbat så mycket så ikväll ska jag bara umgås med mitt hjärta, så bloggen hamnar tyvärr åt sidan ikväll. Men hoppas ni alla får en fin torsdag kväll!

Jo förresten har helt glömt av att tala om att
imorgon klockan 11:00 så ska jag ha ett Mary Kay party igen. Det blir mitt femte party nu med den konsulten^^ Imorgon så kommer partyt handla om nyheter som kommit in :) Det blir bara jag och min fina kusin, mina andra vänner jobbade tyvärr men vi kommer ha det mysigt ändå.



Mary Kay Cosmetics Shine Images



Torsdag - Idag åker mamma

Idag är det storstädning som gäller här hemma. Tänkte alldeles strax börja. Behöver diska, dammsuga, damma, tvätta golven, tvätta kläder och plocka iordning här hemma. Usch vilken tråkig eftermiddag jag har framför mig^^ men det måste ju göras. Sen ikväll så kommer min älskling hem till mig, vi ska ha en riktigt mysig kväll ikväll och titta på film och äta gott :)

Idag flyger min mamma ner till min fina bror i Schweiz
. Planet går 17:05 och jag hoppas verkligen att flygresan går bra. Är alltid så orolig när min mamma ska flyga.



Tinkerbell

Nu ska jag och Rebecca titta på Tingeling. Hon har inte sett den och vill väldigt gärna se den. Vet att jag kanske är jätte barnslig som tittar på "barn filmer" men jag kan inte hjälp det, jag älskar dom^^



Hemma

Kom precis hem från jobbet. Min vän Rebecca är också här nu och vi tänkte titta lite på tv, dricka te och prata :) Imorgon är jag ledig, är faktiskt ledig på fredag också. Så himla gott att va ledig två dagar i rad nu. Men jag har ändå lite saker som jag måste göra. Bland annat att fixa till lite här hemma. Har jobbat så mycket nu det senaste att jag inte orkat ta tag i mitt hem, så imorgon står storstädning på schemat. Nä nu ska jag vara lite social med min vän, hörs lite senare.

Min fina vän Rebecca och min fina lilla tjej Tindra



Onsdag

Godmorgon! Gick upp klockan 09:00 idag, gick ut med lillskruttan sedan blev det frukost och just nu sitter jag och tittar på teven och dricker te. Klockan 12:00 börjar jag jobba idag, jobbar till 22:00 ikväll så det blir en lång dag.

Tog denna bilden nedan för en liten stund sedan från min balkong
. Visst är det härligt med alla dessa vackra färger på träden. Lite längre ner längs ån som går nedanför mig så finns det träd som nästan är helt röda men jag kunde tyvärr inte fota dom då jag har ett stort höghus (på höger sida av bilden) som skymmer dom träden. Så det fick bli en bild på dom orange/gröna träden.



Nu ska jag hoppa in i duschen
och sedan göra iordning mig lite. Sen bär det av till jobbet.
Hoppas ni alla får en fin onsdag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.


Just nu

Just nu sitter jag och min vän Rebecca och äter smörgåsar, fil & flingor och tittar på Paradise Hotel. Efter det så blir det nog sängen för mig, är rätt trött. Imorgon blir en lång jobb dag, jobbar mellan 12:00 - 22:00.

Detta sitter vi och mumsar på just nu :)



Hemma

Nu är jag hemma. Har varit i stan och fikat med en kompis. Va också hos frisören och bokade en tid för att sätta in mitt löshår, äntligen ska det in :) Sedan gick jag förbi sportlife och köpte mig ett gymkort (på 1år) dyrt va det men sååå värt det för nu jäklar ska jag träna.



Nu ska jag göra mig en kopp te
sen ska jag titta på Desperate Housewives på kanal5 som börjar strax. Lite senare ikväll så kommer min vän Rebecca hem till mig, hon har färgat håret idag så det ska bli kul och se hur det blev :)


Mobilbloggar. Sitter och fikar med en komp...

foto0492 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och fikar med en kompis just nu. Försökte Blogga förut innan jag gick men mitt internet Cpa sig. Har varit hos Frisören och bokat en tid och så har jag köpt ett gymkort :) hörs sen när jag kommer hem.



Tisdag

Idag är jag ledig, så jäkla gott. Ska tvätta lite här hemma nu och bara ta det lugnt. Ska möta upp en kompis och ta en fika lite senare. sen ska jag också förbi Sportlife och köpa gymkort idag :) Ska bli så gott att äntligen komma igång med gymmandet. Sen blir det kanske en sväng förbi min frisör, ska inte klippa mig idag men vill gärna boka in en tid :)



FRAKTFRITT

Ni har väl inte missat att Nelly har fraktfritt mellan den 11-17 oktober? Det har i alla fall inte jag gjort. Ska nog kika in där imorgon och lägga en beställning om jag hittar något fint :)

Klicka på bilden nedan för att komma dit



Hemma

Kom precis hem från jobbet. Har haft en bra kväll men jag har varit lite trött. Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla gott. Ska göra lite ärenden i stan och så ska jag tvätta imorgon. Hela min tvättkorg är översvämmad^^ Mötte upp min vän Rebecca på hemvägen från jobbet nu också, så hon är här just nu. Vi ska ta en kopp te och prata lite :)


Måndag

Idag har jag verkligen varit helt slut, så därför har jag inte bloggat något. Har ändå inte gjort något speciellt idag heller. Bara varit hemma och gått promenad med Tindra. Klockan 15:00 börjar jag jobba, jobbar till 22:00 ikväll så vi hörs ikväll när jag kommer hem ikväll. Jätte tråkigt att det är så dålig/tråkig uppdatering nu men jag har jobbat så mycket den sista tiden att det inte funnits tid eller ork till att blogga. Men det kommer snart dagar då jag är ledig och då ska jag blogga mer :) Hoppas ni alla får en fin måndag!


Hemma - Trött som f*n

Kom precis hem från jobbet. Är så himla trött att jag bara måste lägga mig med en gång. Så vi hörs i morgon. Hoppas ni alla haft en bra söndag :) Godnatt på er!


Söndag

Jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen i morse, fy asså va trött jag var. Men jag gick i alla fall min vanliga promenad med Tindra sedan när jag kom hem så vart det sängen igen. Är fortfarande trött men jag måste piggna till snart för klockan 14:00 börjar jag jobba. Jobbar till 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en lugn söndag, för det hade verkligen jag velat ha idag.

Jag idag...


Hemma efter en fullspäckad dag

Kom precis innanför dörren här. Glömde tyvärr av att mobilblogga förut. Men jag har haft en jätte bra dag. Först åkte jag ju till Lorensbergsteatern i Göteborg och tittade på Claes Erikssons föreställning, Jätte roligt.

Här har ni självaste Claes Eriksson



Efter föreställningen åkte jag direkt på middag hos min älsklings mamma
. Till förrätt blev det en liten "toast macka" men lax och massa annat gottit på och till varmrätt blev det lammkött, entrecote, ris, kantarellsås och sallad. Och till efterrätt blev det det super god paj med smak av citron och vaniljsås till det. Hade tyvärr inte med mig kameran till min älsklings mamma men dom hade dukat upp jätte fint och tänt en massa ljus och det va så himla mysigt. Efter maten blev det även lite sällskapsspel.

Nu är jag så trött att jag tänkte hoppa isäng
. Imorgon jobbar jag kvällen, ska bli gott med lite sovmorgon faktiskt. Hoppas ni alla haft en fin lördag :) Godnatt på er!


Lördag - Lorensbergsteatern idag :)

Idag gick jag och älskling upp vid halv tio och åt frukost. Sedan tittade vi på teven och åt bullar och drack mjölk. Det är ju sååå gott med bullar och mjölk :) Nu har min älskling åkt till golfbanan. Själv ska jag slänga mig i duschen nu för klockan 14:30 ska jag befinna mig på jobbet. Ska inte jobba idag men jag, mina arbetskamrater, brukarn med familj ska åka in till Göteborg idag och se en rolig föreställning på Lorensbergsteatern. Kommer nog bli jätte roligt :) Sen när jag kommer hem ikväll så ska jag hem till min älsklings mamma på middag. Så det kommer bli dåligt med uppdatering idag. Men hoppas ni alla får en fin lördag så hörs vi när jag kommer hem ikväll. Kanske mobilbloggar jag senare när jag är hos min älsklings mamma... om jag kommer ihåg.

Jo förresten skräckfilmen Terror On Elm Street som jag och älskling tittade på igår va bra. Och jag kan säga som såhär att jag hade lite svårt för att somna igår faktiskt^^ Så har ni inte sett den, gör det!

Bullarna som jag och älskling mumsade på förut idag.
Vaniljbullar och kanelbullar



Tog detta kortet ovan
på Tindra nu precis innan min älskling skulle åka.
Tindra har verkligen saknat sin papi^^


Hemma + Terror On Elm Street

Kom precis hem från jobbet. Möttes av min fina älskling och min fina lilla tjej Tindra som satt i soffan när jag kom hem :)  Nu ska jag och min älskling titta på film och det blir skräckisen Terror On Elm street.

Här har ni trailen



Mot jobbet

Nu sticker jag till jobbet. Min mamma står nedanför mig och väntar. Slutar klockan 23:00 ikväll så vi hörs då. Hoppas ni alla får en fin fredag.


Nya Skor



Som ni kan se på bilderna
så kan man ha skorna på två olika sätt. Antingen uppvikta eller nedvikta. Jag kommer att ha dom uppvikta då jag tycker att det ser/är snyggast. Skorna är verkligen super sköna att gå i och varma. 399 kr gick dom på. Och jag fick dessa skorna av min underbara mamma :) TACK mamma! Min mamma köpte förresten ett par likadana till sig med^^ hon tyckte också att dom va fina och riktigt, riktigt sköna :)


Fredag - sååå avundsjuk

Åhh idag är jag trött. Ville verkligen inte kliva upp ur sängen i morse men jag va så illa tvungen. Hade en liten tjej skällandes som ville ut och kissa. Just nu sitter jag i min soffa och tittar på teven. Klockan 15:00 börjar jag jobba, ska jobba med min mamma idag med :)

Min vän rebecca kommer hit om en liten stund
, hon ska låna en bikini av mig för hon ska nämligen åka iväg på SPA idag och jag är SÅÅÅ AVUNSJUK på henne. Hon ska sova på SPA hotellet en natt och ska få en massa olika behandlingar så som massage, bodyscrub, ansiktsvård, ljusterapi, skönare fötter mm. Och så självklart har hon också tillgång till pool, bubbelpool, bastu, ångbastu mm. Själv ska jag mysa med min älskling ikväll. Skulle ju åkt hem till honom igår efter jobbet men det blev inte så för han skulle upp och jobba tidigt.



Strax ska jag visa er mina nya skor :)


Min fina Tilda!



Hemma

Kom precis hem från jobbet. Det har varit en bra kväll på jobbet, jobbade för första gången med min mamma och det va roligt. Jag och min mamma är som bästa vänner så att vi jobbar ihop är inga problem :) Nu ska jag ta mig en kopp te och sedan sjunka ner i soffan. Förresten, skorna som jag köpte idag kommer jag visa er imorgon :)


Mobilbloggar. Är på stan och shoppar med m...

foto0491 (MMS)

Mobilbloggar. Är på stan och shoppar med mamma nu och jag har hittat ett par jätte fina men framförallt bekväma skor. Ni kan se en liten bit av skon på bilden ovan. Men ni ska självklart få en bättre bild på skorna :)



Onsdag

Nu ska jag strax gå ner och möta upp min mamma. Vi ska gå på stan idag och shoppa lite. Mamma ville gärna att jag skulle följa med och hjälpa henne att hitta lite fina kläder och det gör jag så gärna. Klockan 15:00 börjar jag och min mamma jobba, vi ska jobba med varandra ikväll och det ska bli roligt. Jobbar även med min mamma i morgon kväll också :) Slutar klockan 23:00 ikväll och när jag kommer hem så kommer min älskling och hämtar upp mig. Ska sova hos honom inatt, kommer bli jätte mysigt :) Nä nu måste jag gå, hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll.


Äntligen funkar det

Mitt internet har krånglat och först nu kan jag blogga sedan förra inlägget. Men det måste varit något fel på blogg.se också för jag kunde inte gå in på några bloggar från blogg.se och jag kunde heller inte publicera något på min blogg. Sen kopplades mitt internet ner till och från och tillslut fungerade det inte alls.

Mobilbloggade från min mobil
då det inte gick att blogga men jag ser nu att det inte kommit fram, aja jag har i alla fall inte gjort något speciellt ikväll. Tittat på tv, varit ute med Tindra och så har jag lagat mat. Fiskbullar med hummersås och potatis fick det bli. Nu tänkte jag krypa ner i sängen. Imorgon väntar shopping med mamma och sedan jobb mellan 15:00 - 23:00. Godnatt på er!



Mishka den talande & sjungande hunden :)

Den här hunden är verkligen helt otrolig. Hon heter Mishka och är av rasen siberian husky. Hon kan både prata och sjunga och det ska ni få se här i dessa två klippen nedan. Jag har visat ett annat klipp på denna hunden förut här i bloggen där hon säger I Love You. Men denna gången kan hon prata mer och till och med sjunga^^ Man hör klart inte allt som hon säger men lyssnar man noga så hör man att hon verkligen kan tala :)

På första videon här nedan så pratar Mishka

 

På denna videon sjunger Mishka

 



Tacokväll

Igår hade jag och min vän Rebecca en jätte mysig tacokväll. Har inte ätit tacos på länge så det va verkligen underbart gott. Vi blev så mätta att vi knappt kunde röra på oss sedan för att vi hade så ont i magen, när vi väl skulle gå någonstans så va vi tvugna att huka oss för att magen gjorde så ont haha. Här nedan kommer lite bilder.




Mysigt och gott va det som sagt
. Och vi sa att detta måste vi göra lite oftare. Nu tänkte jag lägga mig på soffan och vila en stund, är verkligen jätte trött.


Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Är verkligen helt slut i kroppen. Imorgon så jobbar jag kvällen så det ska bli gott att få sova ut lite. Nu tänkte jag ladda över mina bilder från min kamera till datorn. Tänkte visa er min och Rebeccas tacokväll som vi hade igår.


TACOOOS!

Nu tänkte jag och min vär Rebecca göra TACOS! Gud va gott det ska bli :) Sen efter det blir det faktiskt sängen för mig. Är så jäkla trött och har faktiskt lite ont i huvudet också. Har jobbat så mycket det senaste nu och inte fått den sömn jag behöver men ikväll ska jag banne mig isäng tidigt.

Kortet här nedan
tog min vän Rebecca på Tindra för bara en liten stund sedan.
Så himla fin och gullig bild på henne :)



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Det blev en lång dag idag. Skulle egentligen slutat klockan 15:00 men jag fick jobba över till 18:00. Nu ska jag och min vär Rebecca ta en kopp kaffe och prata lite. Så vi hörs lite senare. Hoppas ni alla haft en bra tisdag :)


Mary Kay Party - SPA & Parfym

I söndags så hade jag ett SPA & Parfym Party hemma hos mig och det va verkligen jätte roligt och mysigt. Det va jag, min kusin, min vän Angelica och min vän Rebecca. Vi skulle egentligen varit några till men dom kunde tyvärr inte komma.

Vi började med fotbad. Sedan fick vi skrubba och pila fötterna. Sen fick vi raka benen och prova på olika dusch krämer, bodylotion, bodyscrubb, body spray, rakskum/rakgel mm och dom doftade ljuvligt. Sen fick vi också testa och lukta på parfymer.

Här nedan ser ni några av produkterna som konsulten från Mary Kay hade med sig.




Här nedan från vänster är: Jag, Angelica, Rebecca och min kusin.



Lite blandade bilder på oss under själva behandlingen.



Här nedan har ni mig
. Jag fastnade lite för dom produkterna som jag håller i handen. Doftade väldigt fräscht, lite vattnigt och lite gurka om jag inte minns helt fel.



Det blir faktiskt ett till Mary Kay Party hos mig, det blir då mitt fjärde party^^ Och nästa gång ska konsulten ta med sig en massa nyheter och nagellack :) Ska blir super kul, längtar! Och den 27 november ska jag, min kusin och min vän Rebecca åka ner till Borås och gå på Mary Kays "julöppethus" Vi fick nämligen en lott var och har nu chansen att vinna ett helt badkar fullt med Mary Kays podukter till ett värde av flera tusen kronor :) Dessutom så har dom också bra med rabatt och en massa olika erbjudanden där så det ser jag verkligen fram emot :)

Nu måste jag hoppa i säng. Ska jobba tidigt i morgon, slutar 17:00
så vi hörs när jag kommer hem. Godnatt på er alla!


Nu är bullarna klara

Nu äntligen så är alla bullarna klara. Herre gud va vi hållt på här hemma. Vi började baka strax efter 18:00 tiden och är nu 5 timmar senare klara. Det blev hela 120 bullar. Hela min frys är nu full med bara bullar HAHA^^ Här kommer lite bilder som vi tog under tiden vi bakade.



Lite mjölkrig fick det allt bli också, så typiskt mig och Rebecca^^ Här nedan såg man ändå ok ut
men ni skulle sett sen HAHA och det va inte bara jag och Rebecca som va helt ner mjölade utan
även hela mitt kök^^



Min vän Rebecca



Och här nedan har ni dom underbart goda kanelbullarna
. Vi gjorde även vaniljbullar också och lika så dom blev supergoda. Och det luktar så jäkla gott här, önska ni kunde känna den ljuvliga doften :)



Hemma + Kanelbullar

Nu är jag hemma från jobbet. Har haft en jätte bra dag på jobbet. Hade även handledarmöte på jobbet idag också och det va intressant.  Påvägen hem från jobbet så mötte jag upp min vän Rebecca. Vi gick sedan till Hemköp för att inhandla ingredienser till kanelbullar. Det är ju faktiskt kanelbullens dag idag :) Vi funderar på att göra några vaniljbullar också. Gud så gott det ska bli när dom är färdiga :)



Efter att vi bakat bullarna så kommer det självklart komma upp lite bilder :) Men det kommer också komma upp bilder från mitt SPA & Parfym Party som jag hade igår.


Hemma

Kom precis hem från jobbet. Har haft en bra dag på jobbet men är väldigt trött nu, Jobbar tidigt i morgon så det blir sängen för mig nu, va egentligen ledig imorgon (måndag) men hoppade in extra då en va sjuk. Kommer inte blogga något i morgon bitti men när jag kommer hem från jobbet så ska ni få se en massa bilder från mitt SPA & Parfym party :) Jo förresten filmen The Last Airbender va enligt mig väldigt bra, typiskt en mig film. Det kommer komma ut tre st till, YEEEY. Godnatt på er!

Slänger upp en bild för att fylla ut inlägget.
Det är Tindra när hon va liten.
Visst va hon söt^^



Mobilbloggar. Nu har jag gjort lite fint h...

foto0488 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag gjort lite fint här hemma, tänt lite doft ljus och gjort det mysigt. strax kommer konsulten från mary kay. Ska ju ha ett spa och parfym party idag :) mina vänner kommer strax också. Kl 15:00 börjar jag jobba så vi hörs när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag!



The Last Airbender

Nu ska jag och min älskling titta på en film som heter The Last Airbender. Jag har verkligen sett fram emot denna filmen så hoppas att den är bra :) Här nedan har ni trailen.



Hemma

Nu är jag hemma från jobbet, eller ja jag har varit hemma en stund. Nu tänkte jag städa här hemma för imorgon så ska jag nämligen ha mitt tredje Mary Kay Party :) fast denna gången blir det SPA & Parfym, ska bli jätte roligt. Min älskling kommer också hem till mig strax. Vi har inte setts på ett par dagar på grund av att jag jobbat och vise versa. Så nu ikväll ska jag bara mysa med mitt hjärta :) Blir antagligen inte något bloggande ikväll men kanske så klämmer jag in ett inlägg.

Slänger in en bild
på mitt lilla hjärta Tindra för att fylla ut inlägget lite. Tog bilden igår kväll.
Visst ser hon ut att sova gott^^



Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Hann inte B...

Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Hann inte Blogga i morse men vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag!



Grattis Bloggen!



Idag för ett år sedan skapade jag denna bloggen
. Det va den 1 oktober och jag kommer ihåg att min underbara bror hjälpte mig att skapa bloggen, visste ju ingenting om bloggar då typ^^ Och jag ångrar inte en sekund att jag började blogga. Det är så himla roligt att kunna se tillbaka på bilder, vad man gjort, när man gjort saker och ting osv osv. Jag skrev ioförsig mitt första inlägg strax efter tolv på natten den 1 oktober så det blir ju den 2 oktober men det va ju ändå den 1 oktober som jag skapade den.

SÅ GRATTIS TILL MIN BLOGG!


Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Möttes av e...

foto0484 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Möttes av en väldigt glad liten tjej när jag kom hem :) hon ligger just nu i mitt knä här. Jag kommer inte in på Blogg.se, de är därför jag Mobilbloggar. Vet inte vad felet är. Men hoppas jag kommer in sen. Om inte så får jag väl Mobilblogga.



Mobilbloggar. De blev allt en fika idag än...

foto0474 (MMS)

Mobilbloggar. De blev allt en fika idag ändå. Sitter just nu på ett mysigt café med en kompis och dricker te och äter Tryffel :) hörs lite senare när jag kommer hem.



Fredag

Igår hade jag en jätte mysig kväll med min vän Rebecca. Vi spelade tv-spel (mario party) jätte roligt. Jag vann^^ Idag ska jag kanske fika med en kompis men jag vet inte riktigt om jag orkar eller hinner. Har nämligen tänkt att ha tvätt dag idag. Har massa kläder som behöver tvättas. Nu ska jag ta mig en kopp te och titta lite på tv.


RSS 2.0