Detta kallar jag roligt godis^^

Min älskling åkte iväg för att köpa lite gott till filmen som vi ska se. Han frågar mig om jag vill ha något speciellt. - Köp något roligt godis sa jag. Och hem kommer han med.. Ja en hel påse med en massa roligt godis haha. Det är allt från choklad ciggaretter till små burkar där innehållet smakar precis som coca cola, fanta eller sprite och en massa härliga klubbor som smattrar i munnen då man doppar dom i påsens innehåll. Han är så himla söt min älskling^^ Jag kände mig nästan som ett barn på julafton haha.



Mysig middag med älskling

Jag och älskling har precis avnjutit en jätte god middag tillsammans. Det blev rödspättafilé med potatis och remouladsås och så sallad men det kom ej med på bild. Sjukt gott och så lätt att göra! Nu ska jag lägga mig i sängen och koppla av lite, är så himla mätt. Lite senare blir det nog film :)



Imse vimspe spindel..

Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö när jag skulle duscha förut idag haha, nä men så farligt var det väl inte.. men nästan^^ Denna äckliga, fula, idiotiska spindeln fick allt mitt hjärta att slå några slag snabbare.. och den var inte liten heller, ca 5 gånger 5 cm med benen och jävlar va snabb den va då. Precis när jag hade fotat den (använde blixten) herre jävlar va den fick fart och sprang runt, runt, runt i badkaret. Och herre jävlar va rädd jag blev då haha.. japp jag skrek^^ men tillslut döda jag den.


Mobilbloggar. Varför jag inte bloggat någo...

Mobilbloggar. Varför jag inte bloggat något idag är för att jag har haft lite saker att göra. Resten av kvällen ska jag umgås med min älskling. Men kanske slänger jag in ett inlägg senare ikväll. Hoppas ni alla haft en bra dag och får en fin kväll :)



Vampire Diaries

Kom precis hem från jobbet här. Var helt genom blöt när jag kom hem, det regnar rätt mycket hos mig just nu. Riktigt slängde av mig kläderna när jag kom innanför dörren^^ Nu sitter jag i sängen och hade tänkt att sätta på Vampire Diaries på datorn. Har precis börjar titta på första säsongen och jag tycker att den är lika bra nu som den var första gången när jag såg den :)



Mobilbloggar. Jag har lite saker som jag m...

img_6161 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har lite saker som jag måste fixa innan jobbet idag. Har redan varit iväg och fixat en grej. Kom precis hem här, och nu ska jag gå ut med Tindra som ivrigt väntar här^^ börjar jobba kl: 15:00 och slutar 22:00, så vi får höras ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en härlig dag!



Pirates of the Caribbean

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan, fick sluta lite tidigare idag :) Nu ska jag krypa ner i sängen hade jag tänkt och titta på film. Det blir den nya Pirates of the Caribbean (4:an). Har någon av er redan sett den kanske?



Nya tröjor

Ohh.. jisses så trött jag är idag^^ Kvällen igår skulle ju spenderas hemma men så blev det utgång med min fina vän Rebecca och några andra tjejer istället. Rebecca flyttar till Lappland på tisdag och ska stanna där i minst ett år. Kommer sakna henne så sjukt mycket. Men jag är samtidigt glad för hennes skull att hon gör detta.

Klockan 15:00 är det jobb som gäller för mig
, slutar som vanligt 22:00. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite.

Slänger upp en bild på mina nya tröjor
. Funderar på om jag ska ha den vita idag faktiskt och så jeans till det. Hoppas ni alla får en lugn och fin söndag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!



Mobilbloggar. Jag skulle bara va hemma ikv...

img_7586 (MMS)

Mobilbloggar. Jag skulle bara va hemma ikväll men så blev det ju inte^^ Min vän Rebecca ringde och fråga om jag ville hänga på ut ikväll. Sa först nej då jag kände mig så trött men hon ska nämligen flytta på tisdag.. Till LAPPLAND! Så då kände ja att jag ville ha en rolig kväll med henne innan hon flyttar :) hoppas ni alla får en fin lördag kväll!



Innehållet i paket nr:1

Jag har haft det super kul och mysigt hos min mamma. Kvällen igår var riktigt bra :) god mat, gott sällskap och härlig musik från live bandet som vi lyssna på. Idag är jag väldigt seg och trött och resten av kvällen kommer att spenderas i sängen framför tv:n.

Men nu över till det som jag lova visa er
. Mitt paket som trilla ned i min brevlåda innehöll Vampire Diaries säsong 1, Ghost Whisperer säsong 1 och en dubbel dvd med två filmer :) Jag köpte dessa HÄR <-- klicka. Och fick ett kanon pris så jag är riktigt nöjd och riktigt glad :) Fick även ett till paket men får visa vad det var en annan dag!



Mobilbloggar. Jag har nu kommit hem till m...

img_6756 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har nu kommit hem till mig. Ligger just nu i sängen men Tindra och tittar på tv. Min älskling har datorn för tillfället så därför bloggar jag från mobilen. Men vi hörs lite senare ikväll och då ska jag visa er lite saker som trillat ned i min brevlåda :)



Mobilbloggar. Nu har jag kommit hem till m...

img_4568 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag kommit hem till min mamma. Sitter just nu och myser med mina fina tjejer! Har saknat Tilda så mycket (min stora vovve) :)



Hem till mamma idag

Idag ska jag åka hem till min mamma. Ska även sova där inatt. Mamma ska bjuda på mig på middag, kräftor blir det :) och sen ska vi även ner till baren vid havet hos henne och lyssna på live musik ikväll. Det är sista helgen för just den baren sen stänger dom för denna sommaren.

Slänger upp en bild på min virkade tunika
. Beställde denna för ett bra tag sedan, men så råkade posten tappa bort mitt paket men häromdagen hittade dom det och så fick jag den :)



Jag kommer inte ta med mig datorn till min mamma
men jag har ju min mobil så jag kommer mobilblogga. Hoppas ni alla får en härlig start på helgen!


Romantisk kofta från Ester Elenora

Nu blir det sängen för min del, ska inte lägga mig riktigt än men jag hade tänkt att kika lite på tv:n innan jag somnar. Slänger upp en till tröja som fick följa med hem från stan. Denna koftan kommer från Ester Elenora och är så jäkla söt och så himla go att ha på sig. Den var inte billig men jag är så sjukt nöjd med den :) fastna inte på denna bilden heller^^



Jag har internet :)

Yeeey!!! jag har äntligen ett fungerande internet :) Älskling kom hem för en stund sedan och med sig hade han ett internet som han fick idag då han skulle teckna något på sitt företag :) Så han fick alltså en dongel med sig hem och nu kan jag låna detta tills jag fixat mitt eget :) jippiiii^^

Men nu över till något annat
. Idag har jag varit på en arbetsintervju. Och ja.. dom tyckte om mig och ville gärna ha mig som extra personal. Varför jag sökt ett till jobb är för att jag om några veckor börjar på mitt fasta schema och där har jag tyvärr inte 100%, utan kanske ca 80% så dom resterande 20% hade jag tänkt att jobba lite extra på ett annat ställe så jag kommer upp i 100% :)

Har även shoppat lite idag
:) Det var inte alls meningen att jag skulle köpa något utan jag skulle bara in i 1 butik för att kolla deras erbjudanden på dukar.. men ja, ni kan ju räkna ut resten själva^^ ut kommer jag med 4st shopping påsar HAHA. Här är 1 av tröjorna som fick följa med mig hem idag, älskar ryggen på den :) fastna heller inte på bild idag som ni ser^^



Mobilbloggar. Kom hem från stan för lite ö...

img_5409 (MMS)

Mobilbloggar. Kom hem från stan för lite över 1 timma sedan. Har försökt få igång mitt internet men tror ni jag lyckas.. Hehe, NEJ. Jäkla skit asså.. Jag kunde ju tagit med mitt internet till stan idag och fixat det på 3 butiken, men dum som jag är så glömde jag det. Åhh jag blir galen här^^ nu förstår jag verkligen hur beroende jag är av min dator. Men jag ger inte upp^^, ska försöka få igång det lite senare Nu blir det pizza :)



Mobilbloggar. Har haft fullt upp idag, där...

img_4895 (MMS)

Mobilbloggar. Har haft fullt upp idag, där av inget bloggande. Sitter och fikar med min kusin nu, har även shoppat lite idag :) hörs senare!



Mobilbloggar. Åhh jag blir galen på mitt i...

img_3190 (MMS)

Mobilbloggar. Åhh jag blir galen på mitt internet. Jag får inte igång det. Har försökt i över en halvtimme nu. Kom iallafall hem från jobbet strax efter tio nu ikväll. Sitter i sängen med min dator och mitt cp till internet. Ska försöka få igång det om en stund, men just nu känner jag att jag måste lägga datorn åt sidan innan den flyger ut genom fönstret här ha ha, nä men så illa får vi väl inte hoppas på att det kommer sluta^^



F*n va ont det gör..

Aj aj aj.. jag har skit ont i magen :( och jag tror jag vet varför. Jag gjorde en kopp te till mig och upptäckte att mjölken var slut (har alltid mjölk i mitt te) Så jag tog grädde i istället. Tet smakade väldigt gräddigt som ni säkert förstår, inte så gott men jag drack det ändå^^ och nu har jag ap ont i magen, känns som om jag ska spy hela tiden typ :( Hoppas det går över snart för klockan 15:00 ska jag infinna mig på jobbet. Slutar som vanligt 22:00 ikväll. Nu tänkte jag lägga mig i fosterställning i sängen och tycka synd om mig själv.

Och förresten.. appropå fosterställning^^ min bror ska vilken dag som helst nu ha en liten bebis (tredje barnet) :) Jisses så jag längtar. Här är en gamal bild på mig och deras bebis I.


Vad hände här liksom^^

Ohh.. jisses vet ni vad^^ Jag och älskling slockna i soffan efter maten vid 16:00 tiden och har sovit fram tills nu nästan hehe. 5 timmar har vi sovit ungefär^^ Det kommer nog inte blir så lätt att somna ikväll.

Tog en bild på mina två fina hjärtan i soffan
, älskling kommer väl bli galen nu när jag lagt upp en sån här bild på honom hi,hi. Nä då.. han finner sig i det mesta. Men jag tyckte dom var så söta när dom låg och sov där :)

Nu ska jag och älskling titta på film här
:) det går ju så sjukt mycket filmer på tv nu när vi har så många kanaler. Me like!



Mina 3 hundar

Japp ni läste rätt.. 3 hundar :) Igår kväll när jag kom hem från jobbet funkade inte mitt internet, där av att jag inte bloggade något. Jag satt skit länge vid datorn igår kväll och bland annat försökte få igång mitt internet.. men det vägrade som sagt att gå igång. La ner det och gjorde istället en liten video om mina 3 fina hundar :)




Hjärtskärande

Jag sitter och tittar på Animal Planet och just nu går ett program där dom räddar hundar från gatorna, vanvård, slagsmål etc, etc. Mitt hjärta går snart av asså, jag kan typ inte titta på programmet. Det är det värsta jag sett.. hur kan människor ens med att behandla sina djur såhär. Usch jag blir så ledsen. Jag skulle vilja behandla dom människorna som missköter sina djur precis så som dom själva behandlar sina djur. Jävla idioter rent ut sagt. Men jag är otroligt glad för att det finns människor som hjälper till och räddar dessa djuren, även alla veterinärerna som gör allt för att rädda dom :)



Nu ska jag göra iordning mig
och sedan klockan 15:00 är det dags för jobb. Slutar som vanligt klockan 22:00, så vi hörs ikväll när jag kommit hem. Ha en toppen dag allesamman!


Ja tack!

Hösten närmar sig med storm steg, jag vill inte att sommaren ska vara över men jag kan ändå samtidigt längta till hösten också. Har suttit och kikat i lite höst tidningar och funnit underbara kläder :) Och när jag väl kikade på höstkläderna så kunde jag inte låta bli att tänka på att det är vinter snart haha^^ Brr.. nä så ska vi inte tänka nu men jag kunde heller inte låta bli att kika på lite skor och jackor till vintern. vill iallafall visa er vad för skor och jacka jag skulle vilja ha nu i höst/vinter.







Vad säger ni.. tror ni jag kan hålla mig varm i dessa skor + jacka? Det tror jag nog allt att jag gör. Nu gäller det bara att spara lite pengar då det kommer kosta en hel del.


Nu funkar internetet

Yeeey! jag har fått igång mitt internet, för nu iallafall. Jag vet som sagt att det glappar och jag måste ner till 3 butiken och fixa ett nytt. Men hoppas det funkar nu ikväll för jag hade behövt göra lite grejer på datorn nämligen.

Ligger fortfarande i sängen^^
jag har inte legat här hela dagen, utan jag har självklart varit både uppe och ute och promenerat idag men jag har spenderat större delen av dagen i sovrummet, än i våra andra rum^^ och kommer så göra hela kvällen :) Sovrummet är just nu den bästa platsen i våran lägenhet tycker jag och likaså tycker älskling. Och ja vi vet båda att det är pga att vi har fått upp den nya tv:n där + alla kanaler vi fått också :)

Jag och älskling har ganska så nyligen tittat på lite bilder på datorn
. Det var från den tiden då vi var i Frankrike sommaren 2007. Mitt hjärta ska snart åka utomlands, han ska på en golfresa. Lycko honom säger jag bara, han kommer få det toppen tror jag :)

Här kommer två bilder från när vi var i Frankrike
. Trots att vi var på semester slapp vi inte undan träningen^^



Och här har vi mig slappandes i en solstol på en V.I.P. strand :)



Mobilbloggar. Jag vaknade för en stund sed...

img_7230 (MMS)

Mobilbloggar. Jag vaknade för en stund sedan. Ligger fortfarande kvar i sängen. Tittar just nu på tv och det är så mysigt att ligga i sängen nu när vi har tv i sovrummet :) gick ju av natten i morse och det var en rätt jobbig natt för mig, har nämligen gjort mig illa i ryggen :( men jag hoppas det går över snart. Har ännu inte fixat något internet men jag ska testa mitt internet lite senare. Jag vet ju att det är glapp i mitt men nu när jag inte använt det på en dag så kanske det funkar en liten stund iallafall. Nu ska jag mysa med Tindra här i sängen :)



Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt inte...

img_3863 (MMS)

Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt internet :( det började redan i går kväll då jag kom hem från jobbet och tänkte blogga. Jag ska jobba dubbelpass idag, kvällen + natten, börjar 15:00 idag och slutar 8:00 i morgon bitti. Jag ska försöka låna någons internet så jag kan uppdatera som vanligt men så länge får jag mobilblogga. Ha en toppen dag allesamman! Nu ska jag gå ut med Tindra som väntar ivrigt här :)



Mobilbloggar. Jag är ute på en liten utfly...

img_1131 (MMS)

Mobilbloggar. Jag är ute på en liten utflykt med mitt jobb just nu. Och vi stannade på en glassbar nu precis och kolla vilken glass jag köpt! ser den inte fruktansvärd god ut så säg :)



Älskar den nya tv:n

Gårkvällen spenderades i sovrummet, i sängen framför den nya tv:n :) Åhh det känns så sjukt bra, trots att jag valde en svart tv istället för vit. Det kan nog va bra att bryta av det vita lite som jag har med något svart. Vi har just nu sjukt många kanaler, över 200^^ När vi köpte tv:n så valde vi att testa på fler kanaler (med andra ord alla kanaler) Vi får testa det gratis två månader nu och sedan får vi själva välja ut vilka kanaler som vi vill fortsätta att ha. Känns jätte bra!

Om en stund ska jag cykla till jobbet
. Mina 3 lediga dagar jag haft nu har gått oerhört snabbt tycker jag. Det regnar hos mig idag också så det blir att sätta på sig regnkläderna. Börjar klockan 15:00 och slutar 22:00. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem, hoppas ni alla får en toppen dag!

Här spenderade jag min kväll igår
. Sladdarna hänger hej vilt just nu under tv:n men vi ska sätta en list där snart. Måste bara komma på först hur många sladdar vi vill ha in i tv:n. Vi funderar på att koppla in mitt Wii där också kanske, men vi får se :)



Påväg hem till mig!



Denna sjukt snygga väska är nu påväg hem till mig, behöver jag ens säga att jag längtar :) Jag älskar formen på väskan och dom guldiga detaljerna! Sen gillar jag att det är axelband till väskan också.



Vi har förresten fått upp den nya LED tv:n i vårt sovrum nu
:) Det var lite problem att få upp den först då vi råkade göra sönder en av skruvarna^^ Men det löste vi ganska snabbt, va bara att åka och köpa en ny :) Men just nu har vi ett litet problem till haha, strömsladden räckte inte till väggtuttaget, det fattas 10 cm haha, åhh så irriterande. Men mitt hjärta är iväg och ska fixa en så vi får testat våran nya tv idag :)

Har även träffat min fina vän Carleen idag
:) hon, hennes son och hennes kille har varit hemma hos mig. Va jätte mysigt, hennes son är så himla söt - Jouliiiine kan du visa mig hur man gör med denna? Jouliiiine va är detta för något? Jouliiiine va ska du göra med den? haha, han är lite över 3 år. Goare unge får man leta efter :)


Hårsmycke fjädrar

Igår hade jag fjädrar i håret :) Man ser inte fjädrarna så jätte bra, det är alltså mer fjädrar än vad man ser på bilden. Sen ska ni inte bry er om att man ser fästet, jag ville bara visa er hur fästet ser ut. Nu ska jag och älskling + en vän till honom sätta upp våran fin fina tv i sovrummet. Hoppas det blir bra och inte snett haha^^ Lite senare ikväll kommer en vän hem till mig :)



Ni har väl inte missat?



Just nu har Nelly fri frakt då du handlar för minst 500 kr
. Alltid gott att slippa frakten på 39 kr tycker jag. Så in och kika med er vettja och se om ni kankse hittar någon mysig höst kofta :) Hösten är påväg vare sig vi vill eller ej. Men jag tycker det är ganska mysigt med hösten, Klicka här!


Vi har blivit med LED Tv

YEEEEY! Vi har blivit med LED Tv :) Jag är så glad så glad! Men det blev ingen vit tv som jag ville ha utan det blev en svart. Jag kände såhär när vi väl stod och tittade på alla tv aparater idag, att vi kan göra annat för dom pengarna som egentligen skulle gått till den vita tv:n (vi sparade ca 5000 kr på att ta den svarta). Dessutom så köpte vi även till lite saker till den svarta tv:n så som kablar, list mm så det blev en extra tusenlapp. Men jag är verkligen nöjd med den svarta tv:n och jag är glad att vi har pengar över till annat :)

Imorgon kommer den förhoppningsvis upp i vårt sovrum!




Mobilbloggar. Jag och älskling är och titt...

img_3165 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och älskling är och tittar på tv just nu :) hoppas vi hittar någon!



Större läppar?

Ingen har väl gått miste om Lip Volume? Jag har testat 2 sådana innan bara för skoj skull. Inte för att jag har små läppar utan bara för att se själva effekten av det. Jag är nöjd med mina läppar så som dom ser ut men visst är det lite roligt när dom blir lite lite större^^ Denna lip volume nedan finner ni hos Style By Tyra och det kostar bara, håll i er nu..^^ 35 kr. Andra jag testat har kostat runt 100 lappen. Detta var bra men jisses så det sticker i läpparna^^ men det försvinner efter ett tag och sedan känns läpparna typ varma. Det klibbar inte som andra sådana här lip volume kan göra utan läpparna känns väldigt mjuka och det gillar jag :)



Här har ni iallafall före och efter bilder
på mina läppar med just denna lip volume ovan. Jag borde kanske väntat en stund innan jag fotade efter bilden.. för nu är mina läppar allt lite större tycker jag. Men jag ger tummen upp för denna!



Edit: Fick en läsarfråga så tänkte att jag slänger in den här då det har med denna produkten att göra.


Angelika:

hur länge håller dom sej så stora?
eller blir dom till vanlig storlek när man tvättar bort det?
och en till fråga gör det ont när det sticks? haha blev nyfiken nu

Svar:

Dom håller sig stora i kanske ca en halvtimme/timme. Man får dra på lite då och då under dagen om man vill att dom ska hålla sig stora. Men det är ju som ett läppsyl och läpparna blir verkligen mjuka av det :)

Jag tycker inte det gör ont när det sticks så i läpparna, lite obehagligt kanske men det går över som sagt. Känns lite som om läpparna domnat lite, du vet som när foten somnat tex. Ungefär samma känsla på läpparna blir det fast det känns mer varmt.


Home Sweet Home

Jag tänkte visa er en denna super söta Home Sweet Home skylt som jag ska renovera lite :) Jag har haft denna ett bra tag bara det att jag glömt av att visa den. Självklart ska denna målas i vitt. När jag beställde denna så fanns där ingen i vit kvar men jag ville så gärna ha den då jag gillar formen på bokstäverna och tänkte då att - va fan, jag kan ju måla den i vit. Än har jag inte gjort det som ni kan se men jag hoppas på att göra det snart :)



Nu ska jag fortsätta och städa här hemma
. Blev ju aldrig klar med min städning igår^^ Håller just nu på i hallen här hemma men ska väl snart röra mig in mot vardagsrummet och få det fint och rent :)


Bild från översvämningen

Jag lovade ju att visa er en bild på översvämningen som drabbade min kusins lägenhet då det regnade så mycket häromdagen. Här har ni en bild, bilden är tagen med Iphonen och detta är alltså i köket hos honom. Vettennivån mätte hela 60 cm i lägenheten, helt sjukt. Åhh jag tycker så synd om honom :(



Jag blir ju aldrig klar^^

Det är ju ett helt företag och städa när jag väl sätter igång och vill ha gjort det noggrant^^ Herre jisses säger jag bara, jag kommer ju inte bli klar med städningen idag. Har precis blivit klar med badrummet. Jag har tvättat väggarna, bakom badkaret, tvättmaskinen, toaletten mm. Slängt en massa halv tomma shampoo flaskor som stått där i veckor, varför sparar man på sånt för haha? Nu är jag iallafall klar med badrummet och det är skinande rent från golv till tak, ska ge mig på sovrummet nu tänkte jag. Byta sänkläder och damma ska det göras där inne. Tråkig uppdatering.. men roligare än såhär har jag tyvärr inte haft det idag^^

Slänger upp en bild på mitt lilla charmtroll för att fylla ut inlägget lite :)




Mitt köksbord + nya löparen

Jag har haft problem med mitt internet idag. Så fort jag fått igång det så går det ca 2 min så dör det sedan. Men nu har jag förhoppningsvis fått ordning på det en stund iallafall. Måste ner till tre butiken och byta min dongel då jag vet att det är glapp i den.

Men nu över till något betydligt mycket roligare. Jag har ju faktiskt aldrig visat er mitt köksbord som jag köpte för ca 2 månader sedan. Eller jo jag har väl visat det lite kanske då jag lagt upp bilder på lite olika ljusdekorationer men nu får ni se hela mitt köksbord ordentligt + den nya långa smala löparen jag köpte häromdagen :)

Jag har fotat i lite olika vinklar så ni även får en bra bild på mina stolar också!




Ohh.. vet ni vad jag kom på^^
Jag har ju inte heller visat er mina nya stolsöverdrag. Dom är otroligt söta tycker jag och passar mina stolar ypperligt :)



Ni anar inte vad jag stör mig på
att det är brunt trä runt mina fönster.. eller jo det kanske ni anar^^ Jag vill så gärna ha det i vitt men tyvärr så bor vi i hyresrätt och då är det inte tillåtet att måla runt fönstrena, så jäkla synd :(



En lite bättre bild på löparen. Och som ni ser så har jag inte strukit den, mitt strykjärn har tyvärr gått sönder men jag hoppas kunna köpa mig ett nytt inom en snar framtid. Tror det blir riktigt snyggt att ha en vit duk över hela bordet också och sedan denna smala långa löparen ovanpå :) Men just nu har jag det såhär!



Idag är jag ledig, är faktiskt ledig i hela tre dagar nu :) Gott ska det bli! Nu hade jag tänkt att jag skulle göra ett röj här hemma. Tindra har börjat fälla så jag måste dammsuga. Inte för att hon fäller så mycket men det syns på filtar, soffan, sängkläderna och mina kläder. Så det ska ruskas filtar, dammsugas i soffan, tvättas kläder och bytas sängkläder idag. Ska även gå igenom alla mina saker i badrummet och slänga vissa saker, jag har så sjukt mycket grejer där inne.. jag fattar inte haha^^


Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet o...

img_8354 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet och möttes av det här! kan man bli gladare :) älskling har gjort pannkakor och han har till och med gjort ett hjärta på min pannkaka :) sötnosen! Jag undra just varför han ringde till mig på jobbet och fråga exakt vilken tid jag skulle vara hemma hi, hi.. Nu förstod jag varför :)



Mina ljusdekorationer

Idag har jag gjort iordning mina ljusdekorationer. Jag är nöjd med den stora kronan men den lilla blev väl sådär.. lite tråkig kanske? Bladen/kvistarna runt räckte bara till den stora. Men det hade nog varit fint om jag gjorde likadant på den lilla kronan. Så jag får väl ge mig ut på jakt efter mer sådana blad/kvistar.



Idag ska jag jobba igen, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Och appropå något helt annat så är min kusin med i tidningen idag! Han och hans tjej bor i en lägenhet (bostadsrätt) på bottenplan och när det regnade så mycket igår blev hela deras lägenhet översvämmad :( Min kusin sa att parketten låg och flöt. Mycket av deras möbler mm är förstörda men som tur va sa han att det mesta av hans elektroniska saker hade klarat sig då dom var lite högre upp än vattnet. Usch jag tycker så synd om dom. Dom kan nu inte bo i sin lägenhet på ca 3 månader tack vare detta :( Ska kolla om mitt jobb har tidningen så ska jag ta kort på det och visa er.

Hoppas ni alla får en härlig måndag och en fin start på veckan!


Trots omständigheterna kom jag allt hem

Nu är jag äntligen hemma :) Det var lite svårt att komma hem faktiskt pga allt vatten som hade svämmat över lite här och där på vägen. Som tur var fick jag lånat ett par stövlar från jobbet, cyklade till jobbet idag i mina ballerina skor och dom ville jag gärna inte cykla hem i^^ Hadde dessutom Tindra med mig till jobbet idag igen men hon satt i cykelkorgen så hon slapp ju gå i vattnet, eller simma rättare sagt haha. Vattnet var ju så högt att Tindra inte ens kunde gå^^ När jag väl cyklade på vissa ställen så gick tramperna i vattnet he, he helt sjukt mycket vatten var det. Har nog aldrig varit med om sähär mycket vatten i min stad.

Slänger upp en gammal bild på mig
som jag gjort om i PS till en "tavla" (tror jag visat denna förut men är inte säker) det ska iallafall föreställa en tavla men vet inte riktigt om det gör det.. men lite kanske?



Mobilbloggar. JAG ÄR FAST PÅ JOBBET! Det h...

img_7529 (MMS)

Mobilbloggar. JAG ÄR FAST PÅ JOBBET! Det har vräkt ner här hos mig och större delarna av staden har blivit översvämmad. Där jag står nu på bilden är det grundast ha ha, helt sjukt är det. Hur i helsike ska jag komma hem ikväll. Jag kan inte gå längre än på bilden då vattnet går över stövlarna och då är ändå stövlarna höga. Hoppas vattnet försvinner lite så jag kan komma hem sen vid 22:00 tiden..



Tack för hjälpen - långklänning!

Idag känner jag mig otroligt trött och mina ben typ värker från gårdagen då vi promenerade så mycket. TACK! för alla hjälp om vilken tv jag ska välja :) Men jag kan ju säga som såhär att typ hälften tycker den svart tv:n medans resten tycker den vita tv:n och ni har bra resoneringar om varför jag bör välja den svarta eller den vita. Känner fortfarande rätt mycket beslutsångest kan jag tala om^^ Men vi får se vilken det blir!

Idag är det jobb som gäller igen
, 15:00 - 22:00. Hinner inte uppdatera mer nu innan jag ska cykla till jobbet, men vi hörs ikväll när jag kommer hem :) Hoppas ni alla får en lugn och fin söndag!

För att inlägget inte ska vara så tråkig
t
tänkte ja att jag slänger upp ännu en långklänning! Denna har använts ett par gången nu i sommar och jag tycker den är så fin :) Klänningen är köpt HÄR i fall någon undrar.



Hjälp - Beslutsångest

Kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigare idag :) Har haft en toppen dag i Göteborg och lika så hade Tindra. Nu är hon helt slut mitt lilla hjärta. Hon har gått mycket idag, hon ligger här i soffan jämte mig just nu och sover så gott :) Men nu över till något annat!



Jag vill väldigt gärna ha en vit tv...
MEN den vita tv:n är alltid lite dyrare än dom svarta. För några dagar sedan skrev jag om en vit tv HÄR som jag väldigt gärna vill ha i sovrummet. Det var en 40 tum vit 3D, LED tv och kostar 11 tusen. Tittade sedan även på en svart, LED tv och den kostade 7 tusen och var dessutom 2 tum större (42 tum). Visserligen hade inte den svarta tv:n allt som den vita hade tex: 3D, men förstår ni grejen. Man betalar ändå rätt mycket (tror jag) just för att tv:n är vit... eller tror inte ni det? Jag vet allvarligt inte vad jag ska göra^^ Min älsklaing har sagt att jag får välja tv och det spelar ingen roll vilken det blir men han har däremot påpekat och sagt såhär - Tänkt att den svarta är både störra och billigare. He,he va fan.. det här hjälpte ju inte mig precis.. fick bara ännu mera beslutsångest ju^^

Så vilken ska jag välja
, en svart eller en vit? Ja menar jag älskar ju vitt, men på en tv.. spelar det någon roll vilken färg en tv har egentligen. Men jag lovar.. köper jag mig en svart så kommer jag nog tänka - Ja skulle ha köpt den vita haha^^ Ska jag köpa den som jag vill eller ska jag köpa en annan bara för att den är billigare och lite större?


Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_6406 (MMS)

Mibilbloggar. Jag befinner mig just nu på ett café i Göteborg. Tindra fick följa med till jobbet idag också som ni kan se på bilden, hon har det så bra här i sin väska :)



Dagens outfit



Det var inte igår jag la upp en outfit bild^^
Men såhär ser jag alltså ut idag. Ska kila ut med Tindra på en promenad nu och sedan ska jag fixa en grej här hemma innan det är dags att cykla till jobbet. Som jag skrev förut så jobbar jag 15:00 - 22:00 idag. Hoppas ni alla får en fin lördag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Otroligt sköna Byxor

Idag står det jobb på schemat. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Ska hoppa in i duschen nu och göra en inpackning. Brukar göra inpackning i mitt hår ca 2gg i veckan. Glömde förresten att visa mina byxor som jag köpte igår också. Otroligt sköna att ha på sig, Serena heter byxorna och finns att köpa på Gina Tricot.



Min shopping idag!

Nu har jag städat klart här hemma. Och tänkte nu sätta mig i soffan och koppla av. Min älskling är hos några vänner ikväll. Skulle egentligen hängt med men jag orkade inte. Så ikväll blir det fredagsmys med bara Tindra :) Men nu över till det jag handlade idag. Jag är väldigt nöjd med det som fick följa med hem kan jag säga :)

En jätte fin dubbelring i silver!



Ett armband i guld och läder och så jätte söta örhängen! Köpte dom bara för stjärnorna och hjärtanen^^ men visst dom andra var ju söta/fina också. Men jag tror nog att jag kommer ge bort några :)



Den första högst upp på bilden är en kökshandduk
. Den i mitten, en jätte lång smal löpare och den sista är också en löpare, fast lite kortare. Alla från samma märke! Kommer visa bilder på dom mer här framöver :)



Lite små grejer till mina ljusdekorationer
som jag tänkte göra. Det kommer självklart komma upp
lite bilder på dom också sedan då dom är klara :)






Hemma

Nu är jag hemma, jag har haft en jätte mysig dag på stan idag med min vän Carleen och hennes söta son. Jag fick också shoppat lite :) Ska visa er senare ikväll men nu tänkte jag städa här hemma. Har ett litet berg av diska som ska tas om hand om och sedan blir det även att jag tar en sväng med både dammsugare och mopp, damma hade jag också behövt. Hörs senare!



Ner till stan



Vill ha..


Åhh vad jag vill ha denna söta kappan
. Men tyvärr finns den inte i min storlek :( Men jag vill iallafall tipsa om den. Kanske tycker någon av er att den är fin, hoppas bara den finns i just din storlek i sådana fall :) Ni hittar kappan HÄR.


Mys med mitt hjärta

Strax blir det mys med älskling här hemma, vi ska mysa ner oss i soffan och titta på film och äta glass hade vi tänkt :) Mums! Men innan vi kryper ner i soffan så blir det en liten promenad med Tindra.

Slänger upp en gammal bild på mig och mitt hjärta
. Bilden är tagen år 2007
då vi var i Saint Tropez i Frankrike ❤ Saknar det stället!



Fin långklänning



För några veckor sedan köpte jag denna långklänning HÄR. Har bara använt den 1 gång nu i sommar, men än är inte sommaren slut :) Jag gillar färgerna på den och tycker den är otroligt söt och lite romantisk!



Våran underbara säng

Jag har nu vaknat här hemma. Har inte sovit så bra, har sovit till och från. Fattar inte riktigt varför jag inte kunnat sova. Men jag hade faktiskt lite huvudvärk när jag väl la mig. Men det har liksom aldrig påverkat mig innan utan det har bara varit skönt att lägga sig och sova då. Kanske är jag stressad eller nått? För då kan det ju bli att man sover dåligt. Men jag känner mig inte stressad.. hmm konstigt detta alltså. Eller kan det ha varit för att jag somnade på soffan och inte i min underbart goda säng tro^^ Nu ska jag koka lite te och ringa en vän!



Virkat is the shit!



Har kikat runt lite på nätet nu
och hittat en massa fina saker... som alltid^^ Men nu måste jag verkligen sova, har ju jobbat inatt. Hörs senare idag när jag vaknat!


Odd Molly Mysdress

Godmorgon! Kom precis hem från jobbet. Blev att jag stannade kvar lite längre på jobbet idag, men det har iallafall varit en bra natt. Nu ska jag försöka sova ett par timmar. Vet inte riktigt om jag kommer somna med en gång nu men det återstår att se.

Är förresten ute efter en ny mysdress
som jag kan ha hemma och mysa i eller ha dom dagarna då jag bara helt enkelt inte orkar/vill eller kan klä mig i något fint. För visst har vi alla sådana dagar då vi inte orkar/vill eller inte hittar något att ha på sig. Då är en mysdress parfekt tycker jag! :) Har hittat en från Odd Molly, tyckte den var riktigt fin. Fast klart, den kostar ju en del, så det får bli att spara lite pengar om jag vill ha denna mysdress i min garderob.

Klicka på bilden för att komma till mysdressen!




Jobba natten idag

Har precis kommit ut från duschen här. Ska strax kila ut med Tindra på en liten promenad. Det har börjat regna som bara den hos mig nu också + att det är typ storm ute, inte så kul. Så det blir att ta på sig regnkläderna när jag ska cykla till jobbet. Ska jobba natten inatt, börjar 20:30 och slutar 8:00 i morgon bitti.

Bilden är tagen för några dagar sedan
, men såhär ser jag iallafall ut idag.
Jag är alltid slappt klädd när jag ska jobba natten :)



Mina nya fina lyktor

Idag har jag sovit väldigt länge. Var uppe rätt sent inatt, men det var pga att jag ska jobba natten inatt. Har även suttit i telefon och pratat med en vän. Vi ska ses på fredag hade vi tänkt och då blir det kanske lite shopping också :)

Och jag har helt glömt av att visa er
mina nya fina ljuslyktor. Här är dom! Jag är jätte nöjd med dom men självklart ska dom fixas iordning. Det ska läggas dit sand och lite annat fint, kanske trär jag en eller två gröna kvistar på själva kronan :)



Tindras nya favvo leksak^^

Och så har Tindra nu fått en ny favorit leksak... en golfboll^^ Eller hon har rättare sagt haft den som favvo leksak ett bra tag nu. Allt började för någon månad sedan då jag och Tindra va med älskling på golfbanan. Älskling stod på rangen och slog ut lite golfbollar. Jag säger till Tindra - Vad är golfbollen, hämta golfbollen och vips så sprang hon iväg i rusande fart och hämtade den^^ Älskling tyckte det var jätte kul och sa att hon kunde bli hans personliga golfbolls hämtare haha. Och sedan dess så har alltså Tindra fastnat för just golfbollar. Och golfbollen passa ypperligt i hennes mun må jag säga, kanske lite lite stor med det går och hon tycker verkligen att det är sååå roligt med golfbollar :)


Jag har förresten varit iväg på middag hemma hos min älskling föräldrar nu ikväll, där av att jag inte bloggat något. Dom bjöd på grillad antrecote, potatis, sallad och egengjord kantarellsås. Kantarellerna hade dom plockat själva och såsen var verkligen to die for^^ Efter maten blev det efterrätt som bestod av en massa frukt och sedan blev det även att vi spelade ett spel, en jätte mysig kväll har jag haft :)


Tadaaa!

Den nya bloggdesignen är uppe :) Vad tycker ni? Kan ni inte se den så klicka på F5. Jag gillar den jätte mycket men hade allt lite svårt att bryta gamla mönster från min förra design i början när designen skapades^^ Jag känner att jag varit en riktig velemaja med min design denna gången men jag är så himla nöjd med den. Och tusen tack till dig Nicole för att du hjälpte mig :) Jag valde att göra min design lite mer ljus och romantiskt och jag tycker verkligen att designen blev lyckad! Yeeey.. jag är så glad :)

Såhär såg min gamla design ut!



Godmorgon! Idag kommer den nya ********

Kom hem från jobbet för ca en halv timme sedan. Det har varit en bra jobba natt men nu är jag så tött efter gårdagen och natten som varit att jag tror jag somnar sittandes här i soffan snart^^ Ville bara tala om att MIN NYA DESIGN ÄR KLAR! och den kommer att komma upp här om några timmar. Jag ska nu gå och lägga mig och när jag vaknat så kommer även jag att få se den nya designen på plats.
Åhh vad jag längtar :)

Och här är min nya design. Jag valde att censurera bilden lite..
Ni får allt vänta ett litet tag till innan ni får se den^^



Till er som undrar så mår Tindra bra idag
. Hon måste fått i sig något dåligt, där av att hennes mage bubblade så igår + att hon spydde. Hon äter, dricker, leker precis som vanligt nu igen, skönt.. :) Och vilken tur att jag slapp åka till veterinären med henne.


Tindra har inte mått bra idag :(



Mitt lilla älskade hjärta har inte mått så bra idag
:( Det började strax efter 11:00 tiden i förmiddags. Jag hade tänkt att lägga mig och sova då eftersom att jag har jobbat natten inatt och ska även jobba inatt igen. Men iallafall, jag hade lagt mig på soffan och Tindra lika så. Helt plötsligt börjar Tindras mage låta som bara den, asså den lät verkligen jätte högt. Jag väntade en stund men hennes mage höll fortfarande på att låta och ha sig. Det jag tänkte då var att antingen har hon kanske gaser i magen eller så är hon kanske hungrig, fast det borde hon inte varit då hon redan hade ätit i morse. Gick ut i köket för att kolla hennes vatten skål om hon hade drukigt som som hon ska, och det hade hon gjort.

Ropar sedan på henne från köket
, men hon kom aldrig. Ropar igen.. får inget svar. Går ut i vardagsrummet och ser att hon ligger på vardagsrumms mattan och skakar lite, hon såg ut som om hon hade jätte ont. Jag lyfte upp henne i min famn och då gnyr hon och då visste jag med en gång att hon hade ont men frågan var vart. Jag tänkte att det måste varit magen då den låtit så mycket men visste inte vad jag skulle göra. Gick ut i köket med henne och tog fram lite korv för att testa hennes aptit och den var som den skulle, bra... ett litet tag iallafall, hon la sig sedan på köks golvet och skakade och ville inte ta korven mer. Och där blev jag rädd kan jag säga. Ringde min mamma och som tur va var hon i närheten och åkte fortast möjligt hem till mig. När min mamma väl kom så var Tindra näst intill som vanligt. Glad och hon skällade av lycka att "mormor" hade kommit^^ Mamma kände lite på Tindra men fick absolut inte röra hennes mage, då hukade Tindra sig och backade. Vi tog sedan en promenad och väl ute börjar Tindra spy. Så ja, nått är det ju med hennes mage men jag vet tyvärr inte än vad det är. Men hon mår iallalfall bättre nu tycker jag. Hennes mage har slutat låta så mycket och hon har ätit, druckigt, kissat och bajsat som hon ska. Så förhoppningsvis var/är det inget allvarligt. Men det var fruktansvärt och se sitt lilla hjärta ligga så på golvet och gny och skaka asså, usch..

Jag ska strax cykla till jobbet
. Börjar 20:30 och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Det kommer inte bli lätt för mig att vara vaken inatt kan jag säga. Jag har inte sovit en blund sedan jag kom hem i morse. Vill inte ens tänka på hur många timmar jag varit vaken nu.. Vill egentligen inte lämna Tindra heller då jag är rädd att hon ska få ont igen men min älskling ska ta väl hand om henne och det känns tryggt :)



Jag har pratat lite idag med tjejen
som hjälper mig med min design och jag är en riktigt vele maja när det kommer till min design asså^^ Men nu så har jag bestämt mig... tror jag haha, nä men det har jag. Så förhoppningsvis kommer den nya designen upp i morgon :) Ha en toppen kväll allesammans så hörs vi i morgon när jag kommit hem!



Läsarfråga - Hur jag sminkar mig till vardags

Jag har fått en läsarfråga eller två, tre frågor^^ och tänkte ta och svara på dom här i bloggen då det var hennes önskan. Såhär skrev hon:


Tilda:

ville bara säga igen att jag ääälskar din blogg. Bara några funderingar :)
*Hur kan du ha så perfekt hy? hur gör du?
*Hur sminkar du dig till vardags?
vore kul om man kunde få detta i ett inlägg :) <3
kram

Svar:

Hej Tilda! Tack så jätte mycket för din fina kommentar om min blogg, det värmer vill jag lova :) Och jag måste bara säga att jag gillar verkligen ditt namn :) Min stora vovve heter Tilda och jag tycker att det är så himla fint!

Men nu över till din fråga om min hy
. Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med dig om att jag har en sådan perfekt hy, iallafall inte just nu. Jag hade bra hy för ett tag sedan men så började jag få lite små plitor/finnar och jag tror att det har och göra med att jag jobbat rätt mycket nu det senaste och känt mig lite stressad + att jag sovit lite dåligt. Men iallafall, just nu så har jag faktiskt börjat testa Proactiv <-- klicka (har gått på det sedan 1/8 -11). Har inte märkt någon jätte skillnad än men lite bättre ser det nog ut, jag är på god väg att få tillbaka min fina hy :) Jag använder Proactiv varje morgon och kväll. Men innan jag började med Proactiv och då jag hade fin hy (alltså för några månader sedan) så använde jag mig ut av Niveas serie <-- klicka. Och den tycker jag är super bra enligt mig, har använt Nivea i flera år. Jag är också noga med att tvätta av mig mitt smink varje kväll innan jag lägger mig. Men visst kan det hända att jag glömmer eller inte orkar^^ men som sagt, det är sällan.

Och hur jag sminkar mig till vardags
- Jag använder mig utav i.d. bareMinerales, alltså mineralpuder. Sedan målar jag bara i mina ögonbryn lite och böjer mina fransar och så var det klart! Det är allt jag gör när jag sminkar mig till vardags. Kan hända att jag kletar på mascara men oftast använder jag bara mascara när jag ska gå ut. Det är bra att låta fransarna vila lite från mascaran. Så som jag ser ut på bilden nedan är hur jag sminkar mig till vardags. Hoppas du känner att du fick bra svar på dina frågor :) Kram!



Lite info om sminket jag använder:
BareMinerals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd (SPF 15) som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation. De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser.


Snart hänger du kanske på min vägg :)



BESKRIVNING:

Luta dig tillbaka och låt LED 6-serien ta dig till en ny dimension. Smart TV öppnar upp en helt ny dimension av hemmaunderhållning där vår inbyggda Smart Hub låter dig interagera med TV:n. Allting du vill göra – från att surfa, visa bilder och film – är enklare är någonsin och dessutom roligare. LED 6-seriens knivskarpa och verklighetstrogna 3D-bildkvalitet låter dig njuta av film, spel och annan media på helt nya villkor. TV:n har en snygg vit ram och ett stilrent silverfärgat stativ med fyra ben.

 

Smart TV kan allt om filmer, program och appar


Ta steget in i interaktiv hemmaunderhållning med Samsung LED 6000: s Smart Hub. Det är det enklaste sättet att få ut mer av din TV. Nu kan du använda internet fullt ut genom TV: n med nya funktioner som Search All, Your Video och Web Browser. Funktionerna hjälper dig att hitta TV-relaterat innehåll och information online samtidigt som du kan dela med dig av filmer, foton och musik. Och med de nästan oändliga möjligheterna som Samsung TV Apps och Social TV erbjuder är LED 6000 klar att göra all din underhållning och kommunikation roligare.

Upptäck en ny dimension av TV

Upptäck en ny dimension av TV

3D-hemmabio är inte komplett utan Samsungs 3D LED-TV Med ledande 3D-bildteknik levererar Samsung 3D LED-TV en oförglömlig bildupplevelse. Komplettera 3D-underhållningen med en 3D Blu-ray-spelare, aktiva 3D-glasögon, filmer och spel.


Den ultimata mediahubben i TV:n


Den ultimata mediahubben i TV:n

Tack vare mängder med anslutningsmöjligheter kan du sköta all digital underhållning från ett och samma ställe. AllShare ansluter din TV trådlöst till alla kompatibla digitala apparater så att du får tillgång till lagrad musik, filmer och foton. AllShare PC-programvara finns även att ladda ned vilket garanterar att innehållet på din PC kan genomsökas, strömmas och spelas upp på din TV. Med HDMI-ingångarna (High Definition Multimedia Interface) kan du direktansluta upp till fyra enheter, vilket öppnar upp för mer innehåll att visa och dela med sig av. För en mer bioliknande tittarupplevelse justerar Cinema Black automatiskt letterbox-ljuseffekten. Och för ytterligare användarvänlighet sammanför Anynet alla funktioner på dina separata fjärrkontroller i en och samma fjärrkontroll.

Det finns väldigt mycket mer att läsa om tv:n
men det blir kanske lite tråkig läsning för er?! Men jag är iallafall riktigt sugen på denna tv:n. Som jag skrev för nån dag sedan så satt min älskling och spelade poker, och jag hoppades då på att han skulle vinna lite pengar så vi kanske kunde köpa oss en tv till sovrummet. Och ja, han vann lite pengar också :) Nu ska jag hoppa isäng och sova, har ju jobbat natten inatt. Hörs senare idag!


Angående min design...

Nu har jag vaknat här hemma. Blev inte att jag sov så jätte länge men förhoppningsvis räcker det med den sömnen. Ska ju jobba natt (vaken natt) idag, börjar 20:30 nu ikväll och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan ska jag mysa lite med mina hjärtan här hemma innan det är dags att cykla till jobbet. Hoppas ni alla får en fin kväll!



Min sista kväll igår på det fantastiska "semester" stället!

Igår kväll hade jag det så himla mysigt och roligt. Det var sista kvällen för mig och min brukare på det underbara semesterstället som vi varit på i två veckor nu. Jag och en annan assistent bestämde att vi skulle ha en avslutningsmiddag för oss alla som varit på stället och det blev verkligen lyckat. Vi satte ihop ett långbord, grillade, skrattade, sjöng och hade det hur trevligt som helst. När jag väl skulle gå på kvällen så fick jag lite separationsångest^^ jag ville verkligen inte lämna detta stället och alla dom fantastiska människorna som jag träffat och lärt känna. Men sånt är livet och förhoppningsvis ses vi igen :)

Här kommer lite bilder från gårkvällen!














Efter att jag lämnat detta stället i går kväll vid 23:00 tiden
åkte jag hem till min mamma. Eller jag åkte inte direkt hem till min mamma utan jag mötte upp min mamma vid havet hos henne och där vart det live musik. Väldigt trevligt var det och jag var inte hemma hos mig för vid fyra tiden i morse^^

Nu hade jag tänkt att lägga mig och sova lite
. Ska jobba natten inatt, börjar klockan 20:30 och slutar 8:00 i morgon bitti. Vet att det varit dåligt med uppdatering nu det senaste men jag har (som jag skrivit förr) jobbat väldigt mycket nu.


Mobilbloggar. Jag befinner mig på jobbet j...

img_5108 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig på jobbet just nu. Det är sista kvällen för min brukare och mig här idag, i morgon åker vi hem. Vi har precis dukat ett långbord här och vi är ca 20 st som ska mysa till det ordentligt här ikväll nu :) hoppas ni alla får en fin kväll, för det ska jag ha!



Hemma - Mys i soffan

Fick sluta lite tidigare idag så är hemma redan nu :) Sitter just nu i soffan med Tindra i min famn. Hittade en snarliknande bild på datorn hur det ser ut på ett ungefär just nu^^ Älskling sitter jämte mig och spelar poker och det går väldigt bra för honom så vem vet, kanske blir det en tv till sovrummet :) Hoppas, hoppas, hoppas^^



Mobilbloggar. Jag är på jobbet, hann inte ...

Mobilbloggar. Jag är på jobbet, hann inte blogga något innan jag stack idag. Va på jobbet redan klockan 12:00 idag. Men vi hörs senare ikväll när jag kommer hem.



Torsdag - jobba

Idag står jobb på schemat igen. Jobbar hela veckan som är kvar faktiskt. Inte mig emot då jag trivs som fisken i vattnet :) Som jag skrivit förut så är min brukare på ett litet semesterställe och det är helt underbart där. Jag fattar knappt själv att jag jobbar då det känns som om jag själv skulle ha semester^^ Vi badar i en uppvärmd salvatten pool och vi äter gott, solar, har en fantastiskt fin utsikt över havet och gör verkligen alltid roliga saker och har så kul tillsammans :) Nu ska jag strax kila iväg till bussen och så fort jag kommer fram till jobbet blir det att ta ett dopp i poolen :)

En bild jag fotade igår
på stället som vi befinner oss på just nu.
Poolen och den fantastiska utsikten :)



Mobilbloggar. Jag hann inte blogga förut i...

img_0170 (MMS)

Mobilbloggar. Jag hann inte blogga förut idag innan jag åkte till jobbet. Min kusin fyller år idag också så vi har firat henne :) jag befinner mig som sagt på jobbet nu, har precis tagit mig ett kvälls dopp i poolen :) slutar kl: 23:00 ikväll, är väl hemma strax efter tolv. Får se om jag orkar blogga något då, annars hörs vi i morgon!



Yeeey vet ni vad :)

Nu är jag klar med städningen här hemma. Det tog ett tag men jag är väldigt noggrann när jag städar och nu är det rent från golv till tak :) Nu ska jag sätta mig i soffan och varva ner framför teven innan det är dags att hoppa isäng. I morgon väntar jobb.

Och vet ni vad. jag upptäckte idag att en av mina tomater har äntligen fått färg :) Yeeey^^ fattar inte riktigt hur man kan bli så glad av det haha men jag blev verkligen det. Jag har väntat så länge på att en tomat ska få färg och nu så, nu börjar det hända grejer :) Nu ska bara dom andra tomaterna mogna till!



Öhh vadå stammis?^^

HAHA jag måste bara berätta en grej. Mitt upp i städandet här hemma så blev jag hungrig och orkade inte ställa mig och laga mat så jag beställde hemkörning pizza. Det ringer på dörren, jag öppnar och det första "pizza killen" säger är:

Pizzan - Men det är ju du
Jag - Öhh.. japp det är jag..
Pizzan - Men jag vet vem du är
Jag - står som ett frågetecken och säger jaha ok
Pizzan - Bodde inte du där borta förut på ********** gatan
Jag - Jo det stämmer
Pizzan - Ok så ni har flyttat nu
Jag - japp det har vi

Betalar min pizza och stänger sedan dörren och tänker - Öhh vadå stammis på deras pizza eller vad HAHA^^ Nä men så är det faktiskt inte. Visst jag köper pizza någon gång men inte så ofta. Han måste bara ha kommit ihåg just mig. Jag kommer inte ihåg honom iallafall^^ Men kul va det haha :)



Nu ska jag äta min pizza och sedan sätta igång med städningen igen. Hörs senare!

OCH JUST DET JA
! Du som fråga en fråga angående min design, jag har svarat på den i kommentarsfältet där du skrev frågan.


Tisdag 2 Augusti

Idag har jag haft fullt upp igen^^ Men det gäller ju att ta tillvara på dagarna som man är ledig. Det har dessutom varit fint väder idag och då vill jag gärna inte sitta inne. Ska strax åka iväg till Ö&B och köpa mig en hink och en mopp, min har gått sönder. Sen ska jag hem och städa hela lägenheten.

Har förresten idag också fått två efterlängtade brev
:) Det är från min vän som just nu inte befinner sig hemma, utan har rest iväg och ska vara borta ett bra tag. Det var väldigt kul att få dessa breven och höra hur han har det. Men det tråkiga var att han sa att han skulle komma hem igen i mitten av december typ men han har nu bestämt sig för att komma hem i slutet av januari eller i början av februari :( Men men va ska man göra^^ han har det bra iallafall och det är huvudsaken :)



Träffat en gammal vän idag :)

Idag har jag varit på stan större delen av dagen, där av att jag inte bloggat. Kom hem för en liten stund sedan. Har träffat en gammal vän (Carleen heter hon) och det var super kul att träffa henne. Har inte umgåtts med henne på ca 4½ år. Vi fikade och så blev det lite shopping också :) Hoppas vi håller kontakten nu, men det tror jag nog att vi gör, hon är en sådan vän som jag riktigt klickar med eller vad man ska säga. Och fast än att vi inte setts på så många år så kändes det så naturligt, som om vi aldrig varit från skilda typ :)  Här nedan är det som fick följa med mig hem idag!

Ögonskuggor från Make Up Store, Nagellack och ett armband.



Bandeau bh/toppar



Och ett brunt skärp. Lite långt är det men kunde inte låta bli att köpa det då det var så fint^^



RSS 2.0