127 Hours

Nu ska jag och min älskling titta på filmen 127 Hours. Det är en sann berättelse och jag har länge sett fram emot denna filmen. Tyvärr kunde jag inte lägga upp trailen här på bloggen då det inte funka men klicka här så kommer ni till trailen.



Mobilbloggar. Min älskling kom precis och ...

img_5494 (MMS)

Mobilbloggar. Min älskling kom precis och hämtade upp mig och Tindra. Tindra kör bilen som ni kan se på bilden ovan HA,HA. Hon sitter ofta i min älsklings knä när han kör. Vi ska till Statoil en snabbis bara och köpa mjölk.



Nya Skor

Nu tänkte jag visa er ett par skor jag jag köpte igår när vi var och shoppade. Dom är i svart mocka och känns väldigt sköna men det återstår att se den dagen jag bestämmer mig för att gå i dom lite längre än i butiken som jag än så länge bara gjort. Jag har nämligen lite problem med att gå i höga skor/klackar en längre tid men förhoppningsvis så ger övning färdighet :)



Hemma efter visningen

Nu är jag hemma igen. Har verkligen haft fullt upp idag. Va ju som sagt och tittade på en lägenhet idag, en 1:a. Jätte fin men den va enligt mig alldeles för liten och dessutom så var den på markplan och hade väldigt mycket insyn så det blev ett nej för mig. Men nästa vecka på måndag ska jag på en till visning, fast på en 2:a. Hoppas den faller mig i smaken lite mer :)

Tänkte visa er två bilder från lägenheten som jag tittade på idag
. Som jag skrev så är den väldigt fin (nyrenoverad) men alldeles för liten för mig.



Nu ska jag göra mig en kopp te
sen ska jag ta och ringa min älskling och se vad han har för sig. Funderar på om jag ska fota något av det som jag köpte igår och lägga upp här på bloggen och visa er. Hmm, ja så får det bli. Kika in här om en stund så ska ni få se något fint :)


Mobilbloggar. Jag sitter just nu på ett ga...

img_6761 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu på ett gatukök och äter. Klockan 18:00 ska jag på visning på en lägenhet. Hörs lite senare!



Måndag - Fullt upp idag

Idag har jag rätt mycket att göra (som jag skrev igår). Ska på bank möte och sen ha möte med en annan person och sen utbildning på jobbet och tillsist ska jag på visning på en lägenhet.

Jag slänger upp en bild
på lite av det som jag shoppade igår när jag va i stan med mina vänner. Det blev ett gäng basics tröjor (långärmade). Otroligt sköna och vissa var på rea så det vart rena kapet :)



Hörs senare idag via mobilen. Hoppas ni alla får en fin måndag!


Hemma efter en mysig dag på stan

Nu är jag hemma och fyy så gott det var att komma hem. Är så trött i mina fötter för vi har gått så mycket. Vi har haft en jätte mysig och rolig dag idag. Och det blev en del grejer som fick följa med hem. Jag orkar inte visa vad jag köpt just nu för jag är verkligen såå himla trött. Måste städa lite här hemma också men det får bli lite senare. Nu tänkte jag göra mig en kopp te sen ska jag lägga mig på soffan och titta på tv. Blir tidigt isäng för mig idag faktiskt.

Imorgon ska jag till banken på möte
och sen ska jag ha ett annat möte med en annan person och sen ska jag på utbildning på jobbet och till sist ska jag på visning på en lägenhet. Så i morgon har jag med andra ord rätt mycket att göra. Men jag ska visa er lite av det jag köpt i morgon :)



Det är en glad Jouline som mobilbloggar :)...

img_0019 (MMS)

Det är en glad Jouline som mobilbloggar :) har hittat massa fina grejer! Nu ska vi till Rusta en snabbis. Hörs sen när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Det blev att vi åkte lite se...

img_0533 (MMS)

Mobilbloggar. Det blev att vi åkte lite senare än planerat men nu är vi påväg till Nordstan i Göteborg :) hörs lite senare via mobilen!



Söndag - Shopping

Idag ska jag och två vänner till mig åka in till Nordstan i Göteborg och shoppa. Ska bli jätte mysigt :) Hoppas jag hittar något fint. Vi sätter oss säkert på något mysigt café och fikar också. Nu ska jag kila ut med Tindra på en promenad innan dom kommer och hämtar upp mig. Om jag kommer ihåg så mobilbloggar jag när jag är där.



Hemma - Trött liten tjej

Kom precis hem från jobbet. Och idag när jag kom hem så möttes jag inte av någon glad liten tjej utan henne hittade jag sovandes i soffan bland filtarna^^ Tog kameran snabbt och fotade henne och man ser verkligen hur trött hon är. Ska se om jag kan få med mig henne ut nu på en promenad. Ska också möta upp min älskling. Ikväll ska vi bara mysa och titta på film hade vi tänkt. Imorgon är jag ledig och då ska jag och två vänner till mig ha en liten shopping dag hade tänkt. Ska bli riktigt roligt :)



Lördag - Jobba

Idag är det jobb som gäller igen. Börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Jag sitter just nu i soffan och tittar på tv och dricker lite te. Ska strax ställa mig vid spisen och göra lite mat som jag ska ha med mig till jobbet. I morse när klockan ringde vid 09:00 så va jag så jäkla trött, är fortfarande lite seg men ska hoppa in i duschen sen så förhoppningsvis piggnar jag till lite. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

Min frukost i morse som bestod av en fralla och en skål med jordgubbskräm




Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. ...

img_6302 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. Min älskling sitter vid min dator och spelar poker just nu som ni kan se på bilden ovan, därför Mobilbloggar jag. Jag tänkte nu ta mig en kopp te sen ska jag titta lite på tv innan det är dax för sängen. Godnatt på er alla!



Fredag - jobba men först långpromenad

Idag har jag gjort lite ärenden istan, kom hem för en stund sedan. Idag ska jag jobba kvällen, 15:00 - 22:00. Nu tänkte jag ta en lång promenad med Tindra innan jag sticker till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

Tindra i morse
, hon ligger alltid under täcket med mig^^



Myspys i soffan

Min lilla prinsessa har precis myst ner sig bland filtarna här i soffan och nu sover hon så gott här. Själv sitter jag och tittar på American Idol på tv11. Jag måste säga att den kanalen är ju skit bra :) iallafall enligt mig. Många bra program och filmer som går där. Blant annat så går Djävulen Bär Prada ikväll klockan: 21:55 och den hade jag tänkt att titta på :)



Min shopping idag

Det blev som sagt lite shopping idag för både mig och min mamma. Jag fick dessa tre linnena av min mamma idag. Tack snälla mamma :)



Plus att jag fick dessa jeansen av mamma :)



Sen köpte jag dessa chinos liknande byxsorna
. Dom är väldigt tunna så just nu är det lite för kallt för att ha dom tror jag, men till våren blir dom perfekta. Jag gillar dom verkligen :)



Hemma - liten väska/necessär

Idag har jag varit lite nedstämd, det är därför jag bloggar så sent som nu. Men det är inget som jag vill gå in på. Jag kom hem för ca 3 timmar sedan. Jag har haft en super mysig dag med min underbara mamma iallafall, det måste vi göra om snart igen mamma :) Vi tog en lunch på ett mysigt café, fisk & skaldjurssoppa beställde vi in till oss båda och den soppan va sååå jäääkla god. Sen blev det att vi kikade i lite butiker och jag hittade allt lite grejer.

Ska strax visa er vad jag köpt/fått
. Men först vill jag visa er denna söta lilla väskan/necessären. Min mamma fick den idag när hon köpte en grej men så gav hon den till mig och jag blev jätte glad :)



Mobilbloggar. Har precis ätit en otroligt ...

img_3680 (MMS)

Mobilbloggar. Har precis ätit en otroligt god fisk och skaldjurssoppa med min mamma. Nu ska vi kika i lite butiker. Hörs sen när jag kommer hem.



Möte på banken idag

Idag klockan 11:00 ska jag befinna mig på banken för ett möte. Sen efter det så ska jag luncha med min mamma. Vi ska sätta oss på ett mysigt ställe och bara ha en riktig mor och dotter dag, ska bli mysigt :) Om jag kommer ihåg så mobilbloggar jag senare idag. Nu ska jag kila ut med Tindra på en promenad innan jag ska möta upp min mamma.



Mobilbloggar. Har Mobilbloggat hela dagen ...

img_6367 (MMS)

Mobilbloggar. Har Mobilbloggat hela dagen idag men det har fått bli så. Har inte orkat sätta på min dator idag. Min vän Rebecca åkte hem för en stund sedan och jag funderar på om jag ska krypa ner i sängen strax. Tindra har redan gjort det som ni kan se på bilden ovan :)



Mobilbloggar. Det blev att jag stannade kv...

img_8900 (MMS)

Mobilbloggar. Det blev att jag stannade kvar på jobbet idag efter personalmötet men nu är jag hemma och jag har precis diskat som ni kan se på bilden ovan. Min vän Rebecca ska komma hem till mig lite senare ikväll och fram tills hon kommer så ska jag göra lite fint här hemma, så vi hörs lite senare ikväll.



Mobilbloggar. Jag sitter just nu i soffan ...

img_4269 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu i soffan och dricker en kopp te. Tindra ligger jämte mig som ni kan se på bilden ovan. Klockan 14:00 ska jag befinna mig på jobbet för personalmöte, tror det håller på till 16:00. Sen när jag kommer hem så ska jag städa och lite senare ikväll kommer min vän Rebecca hem till mig :) hörs senare!



Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet o...

img_3462 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet och möttes av min älskling och en (som vanligt) hyper glad liten Tindra :) orkar inte blogga något ikväll utan ikväll ska jag bara umgås med mina två älsklingar. Tindra vill just nu att jag ska busa med henne och det är precis vad jag tänker göra, sen blir det film. Godnatt på er alla!



Tisdag - När ska jag få lite tur i mitt liv?

Idag står det jobb på schemat igen. Börjar jobba klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Det blir lite tråkig men också dålig uppdatering när jag jobbar men jag hoppas ni förstår. Jag har ju även annat att tänka på just nu också. Och jag menar förstås det här med att jag inte vet vart jag ska ta vägen om ca 2 månader. Att bli av med lägenheten som jag bor i just nu va verkligen det värsta som kunde hända just nu. Jag anade inte det minsta att detta skulle ske men nu har det skett, och jag känner bara - när ska jag få ha lite tur? När ska jag få mitt eget hem och veta att ingen kan ta ifrån mig det? När ska jag få känna den fantastiska känslan att detta är mitt hem, bara mitt hem! Jag har aldrig känt det (förutom när jag va liten och bodde hemma då). Jag har haft så många lägenheter och flyttat runt så mycket och jag orkar verkligen inte flytta mer. Jag vill ha en fast pungt i mitt liv och den fasta pungten börjar när jag väl har ett hem som bara är mitt och ingen annans.

När ska jag få lite tur i mitt liv?



Mobilbloggar. Orkar inte sätta på datorn d...

img_5481 (MMS)

Mobilbloggar. Orkar inte sätta på datorn därför mobilbloggar jag. Kom precis hem från jobbet. Det blev att jag stannade lite längre idag. Möttes iallafall av en super glad liten tjej när jag kom hem (som vanligt) och jag fick tusen pussar :) nu ska jag ta en sista kvälls promenad med Tindra sen blir det sängen. Godnatt på er alla!



Måndag - jobba

Idag steg jag upp lite i tio. Kunde inte somna igår utan satt och tänkte på en massa saker igår kväll. Det slutade med att jag tittade på filmen Ailens - återkomsten som började så sent som 00:10. Men jag såg inte klart på hela filmen utan somnade strax efter halva filmen hade gått.

Idag står det som sagt jobb på schemat
. Börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Ska göra lite lunch till mig här nu sen ska jag ta en lång promenad med Tindra innan jag sticker iväg till jobbet. Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


Min kväll



Har fått lite ont i huvudet nu
, vet inte om det kan bero på att jag kanske tänkt för mycket idag^^... nä men så är det nog inte men jag har i alla fall haft mycket att tänka på idag. Bland annat vart jag ska ta vägen, jag kan helt ärligt inte sluta tänka på att jag snart måste flytta och den stora frågan är då VART? Ska ta mig en tablett nu och sen lägga mig på soffan. Hoppas ni alla får en fin kväll, detta blir mitt sista inägg för idag så jag säger godnatt till er nu. Imorgon står jobb på schemat, 15:00-22:00.


Söndag

Idag vaknade jag vid 09:00 tiden. Gick upp och gjorde frukost till mig och min älskling sedan åt vi frukosten i sängen :) Mys! Sen blev det en promenad med Tindra och när vi kom hem igen så kröp vi ner i sängen igen och tittade på tv. Min älskling åkte precis hem och just nu sitter jag i soffan med en kopp te. Idag är en dag som jag känner att jag bara vill vara hemma och inte göra nått typ. Jag har så mycket tankar som far omkring i mitt huvud just nu så vi får se hur mycket bloggande det blir idag.


Mobilbloggar. Tindra ligger just nu mellan...

img_9213 (MMS)

Mobilbloggar. Tindra ligger just nu mellan mig och min älskling här i soffan och myser. Vi tittar just nu på Batman Begins på kanal 5.



Hemma - Möttes av en väldigt busig tjej

Jag kom ganska nyligen hem från jobbet, fick jobba över idag pga av en liten händelse. Möttes i alla fall av en väldigt glad och busig liten tjej när jag kom hem. Min älskling har varit hemma hos mig hela dagen och han hade precis börjat busa lite med henne då jag kom hem, och så fort jag klev innanför dörren kom Tindra springades med sin rosa lilla boll i munnen och ville att jag skulle kasta den^^ Nu ligger hon här i soffan med sin boll jämte mig och vill att jag ska busa med henne ännu mer. Så jag får väl göra det^^ Sen hade jag tänkt att ta mig en liten powernap faktiskt. Sov inte så där jätte bra inatt så jag är väldigt trött nu.

Tindra just nu
, lägg märke till den söta lilla tungan som sticker ut^^ Tycker det är jätte kul när jag väl lyckas fånga hennes tunga på bild, för jag kan säga att det är inte ofta jag gör det för hon är så snabb med den^^



Hemma - Vad i helsike ska jag ta vägen?

Så nu är jag hemma, fick sluta lite tidigare idag men det är tack vare för att jag ska jobba i morgon bitti. Det va en som va sjuk på jobbet så jag sa då att jag kunde hoppa in och jobba. Det kändes riktigt bra att vara tillbaka på jobbet igen efter att ha varit sjuk så länge. Men jag är som sagt fortfarande inte helt frisk, har lite hosta kvar och näsan rinner lite. Men på en skala från 1-10 om hur frisk jag känner mig så blir det nog en 9:a.

Men nu över till något helt annat...
Den dåliga nyheten som jag fick idag och det är lika bra att jag går rakt på sak. Jag kommer inte få ha kvar min lägenhet som jag bor i just nu :( Jag hyr bara denna i andra hand. Har inte bott så jätte länge i denna lägenheten. Flyttade in i juli 2010 så det är drygt 7 månader bara. Tanken va att jag skulle få hyra lägenheten längre men så kommer det ej att bli nu och det är jätte tråkigt för nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Den sista mars måste jag vara ute ur lägenheten.

Jag mår helt enkelt inte så bra just nu
och lär så inte göra för än jag hittat mig en lägenhet och helst vill jag ha en lägenhet som bara är MIN, MIN, MIN. En lägenhet som ingen kan ta ifrån mig. Jag är självklart väldigt ledsen och tänker verkligen hela tiden på vad i helsika jag ska ta vägen... Så ni får ha lite överseende med om det skulle vara lite dåligt med uppdatering här i bloggen ett tag framöver.



Nu måste jag lägga mig
, börjar jobba klockan 08:00 i morgon bitti och slutar 15:00. Så vi hörs inte för än i morgon eftermiddag då jag kommer hem. Godnatt på er alla!


Fredag - dålig nyhet :(

Idag så har jag fått reda på en väldigt dålig nyhet. Jag blev lite ledsen i morse då den dåliga nyheten kom men jag måste rycka upp mig nu för klockan 15:00 ska jag befinna mig på jobbet. Slutar klockan 22:00 idag så vi hörs när jag kommer hem ikväll och då ska jag tala om vad det är som har hänt. Hoppas ni alla får en fin dag!


Tindra - helt slut idag^^

Min fina lilla tjej ligger just nu i sängen och myser. Hon är verkligen helt slut idag^^ och de beror nog på att hon lekt och busat så mycket med min vän Angelica och hennes son Theo. Det va knappt att jag fick ut henne på en promenad ganska nyligen för att hon va så trött.

Jag sa till henne som jag alltid gör
- Tindra ska vi gå ut. Hon reagerade typ inte ens utan bara tittade på mig med en blick som sa allt - Ser du inte hur gott jag ligger här i sängen, jag tänker då inte flytta på mig^^



Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light

Den andra grejen som låg i paketet var Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Det är den senaste primer-innovationen från Smashbox och passar perfekt för den med fet eller känslig hy och som också har lätt att få akne. Själv har jag väldigt lätt att bli glansig i T-zonen efter ett tag men med denna så blir jag inte det och det är helt fantastiskt :) I love it! Denna oljefria primer är till 60% vattenbaserad och fräschar upp samtidigt som oljeabsorberande ingredienser ger en mjuk, matt finish hela dagen.

Finns att köpa HÄR.



Laura Biagiotti Body Cream

Här är en av grejerna som låg i paketet som jag hämtade ut igår. Laura från Laura Biagiotti, en riktig favvo body cream hos mig.

Den har en uppfriskande blommig doft
. Och den erbjuder en blandning av söta och lyxiga gröna noter och frukter tillsammans med nyplockade blommor. Doftar väldigt vattning och fräscht enligt mig.

Finns bland annat att köpa HÄR.



Kika in om en liten stund igen så ska ni får se
vad som var nummer 2 i paketet :)


Min underbara väns son Theo

Så nu har jag fått i mig lite mat här. Har precis placerat min rumpa i soffan och laptoppen knät. Ska vila maten en liten stund innan jag ska ta en promenad med Tindra.

Det har i alla fall varit en väldigt mysig dag idag
. Min vän Angelica och hennes son Theo va ju som sagt hos mig idag och det va jätte kul att se dom för det va ett tag sedan som vi sågs. Theo har blivit så stor att han går nu :) jag blev helt till mig när han började gå runt här hemma och han spran till och med en gång^^ Tiden går så himla fort och han är nu redan 1 år och ca 1 månad.

Här nedan har vi den söta killen



Här är Theo när han tog en liten powernap i min säng
, Tindra passade på och ta en liten powernap tillsammans med Theo också.



Mobilbloggar. Har precis varit på Hemköp m...

img_4978 (MMS)

Mobilbloggar. Har precis varit på Hemköp med Angelica och handlat lite mat. Ska säga hej då till henne snart och bege mig hem och göra lite mat, min mage är väldigt hungrig. Hörs lite senare!



Mobilbloggar. Min vän Angelica och hennes ...

img_6151 (MMS)

Mobilbloggar. Min vän Angelica och hennes son Theo är hos mig just  nu :) så jag kommer blogga senare idag när dom gått hem. Och då ska jag bland annat visa er vad som låg i mitt paket som jag hämtade ut igår :)



Hemma - Tindra visar sitt fina ben^^

Nu är jag hemma igen. Har som sagt varit och gjort lite ärenden och hämtat ut ett paket till mig. Tindra tyckte det va väldigt roligt att åka bil idag^^ hon satt nämligen i min älsklings knä och med tassarna på ratten när han körde haha. Ska visa er vad som låg i paketet som jag hämtade ut men inte ikväll, utan jag gör det i morgon. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och titta lite på tv, kanske slår på mitt Wii och spelar lite.

Slänger upp en bild på Tindra som jag tog alldeles nyss
. Hon ligger på pallen här hemma ikväll igen och tuggar på sitt, ja va ska man säga^^ på det som är kvar av det fyrkantiga/kubliknande benet.



Mobilbloggar. Nu står jag och Tindra redo ...

img_2050 (MMS)

Mobilbloggar. Nu står jag och Tindra redo vid dörren för att strax gå ut och möta upp min älskling. Vi ska åka iväg och göra lite ärenden. Bland annat hämta ut ett paket till mig :)



Hello Kitty påslakan

Så nu har jag fått bytt mina lakan i sängen och dragit på mitt nya påslakan som jag fått av min mamma. Visst är det gulligt^^ mamma tyckte att det va såå mig när hon såg detta så hon va bara tvungen att köpa det till mig, och jag blev givetvis jätte glad för det :)



Nu ska jag fortsätta dammsuga här hemma
. Sen blir det att ta hand om disken i köket. Det kommer nog ta lite tid att städa här hemma idag men vi hörs senare och förhoppningsvis har jag blivit klar med allt då.


Onsdag

Idag vaknade jag tidigt, närmare bestämt 07:30. Gick upp och åt frukost och sedan tog jag en promenad med Tindra. När jag kom hem igen så la jag mig på soffan, och va tror ni hände... jo jag slocknade^^ vaknade strax innan 12:00 och gjorde sedan lite lunch som bestod av en fralla med lite gott pålägg och en kopp te. Gick ut med Tindra sen igen och gick då en lång promenad, riktigt gott va det :) Sen när jag kom hem så ringde jag min vän Angelica som jag inte pratat med på några dagar och vi pratade väldigt länge, brukar bli så^^

Här är min lunch som jag åt idag



Nu tänkte jag strax börja städa här hemma
. Ska bara titta klart på Extreme Home Makeover på tv3. Jag behöver dammsuga, damma, diska, tvätta golven, byta lakan i sängen och tvätta kläder. Hoppas jag hinner med allt detta idag.

Om ni kikar in här lite senare
så ska ni få se mina nya
söta påslakan som jag fått av min mamma :)


Gott till filmen

I pausen av filmen passade jag på att göra en blåbärssmoothie och några digestivekex med ost på :) Nu ska jag placera min rumpa i soffan igen och titta på filmen.



Ghost Rider tonight

Klockan 21:00 på tv6 kommer filmen Ghost Rider och den hade jag tänkt att titta på. Va ett bra tag sedan som jag såg den faktiskt så det ska bli kul att se den ikväll. Ska ge mig ut i köket strax och se om jag hittar något gott i skåpen som jag kan ha till filmen :)



Min sötnos

Det är lite dålig uppdatering här idag men saken är den att jag har verkligen ingenting att skriva om. Och sen har jag inte gjort något speciellt idag heller mer än att varit på promenad med Tindra, tittat på tv och plockat iordning lite här hemma. Sen är jag ju inte helt frisk heller. Hostan sitter i än och lika så rinner näsan fortfarande.

Jag tog precis denna bilden på min fina lilla tjej
. Hon ligger på pallen här hemma
och myser. Tänkte snart ta en liten promenad med henne.



Tisdag

För en stund sedan åt jag lite frukost här och den bestod av mammas goda smörgåsar. Jag fick nämligen med mig några stycken när jag åkte från mamma igår, fick även med mig lite middagsmat också :) Nu hade jag tänkt att titta lite på tv, känner mig lite hostig idag och näsan rinner fortfarande men som jag sagt tidigare så känner jag verkligen att jag är på bättringsväg.



Mobilbloggar. Nu är jag hemma i min lägenh...

img_9724 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma i min lägenhet igen. Känns bra men jag måste erkänna att jag saknar min mamma :) det va så himla gott att va hemma hos mamma och jag blev verkligen ompysslad till tusen nu när jag varit sjuk. Är fortfarande inte frisk men  det är verkligen på bättringsvägen :) nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling och en kopp te.



Åker nog hem idag

Min mamma står just nu i köket och gör hemmagjorda kötbullar, mums va gott det ska bli att få sätta tänderna i dom sedan^^ Känner mig rätt trött idag och lite hängig men utöver det så känner jag mig helt ok. Har lite hosta kvar och näsan är lite rinnig. Funderar på om jag ska ta och åka hem till min lägenhet idag faktiskt. Har varit här hos min mamma i 5 dagar nu och blivit ompysslad men nu känner jag att jag nog ska klara mig själv igen. Har inte träffat min älskling på några dagar heller så ska nog ta och ringa honom och höra om han kanske vill komma hem till mig ikväll.

Slänger upp en bild som jag glömt att visa
. Kortet togs då jag skulle åka hem till min mamma dvs för 5 dagar sedan (från min balkong). Det va jätte dimmigt ute och det snöade och va kallt.



Mobilbloggar. Tindra fick ett ben eller rä...

img_8467 (MMS)

Mobilbloggar. Tindra fick ett ben eller rättare sagt ett litet skoben att tugga på av min mamma när vi kom hem till henne första dagen. Hon har tuggat flitigt på denna morgon och kväll. Kortet ovan tog jag i morse när jag gick upp, hon ligger i sin lilla korg och tuggar på sin älskade sko.



SLUTA STIRRA PÅ HENNE FREDRIK


Ikväll klockan 20:00 på tv4 är det premiär för den otroligt roliga serien Solsidan. Som jag har längtat efter den. Har ni set reklamen på tv som gått? asså jag viker mig verkligen av skratt när hon skriker - SLUTA STIRRA PÅ HENNE FREDRIK, haha.

Här nedan är ett lite längre klipp ur Solsidan där man får se
när Fredrik skaffar barnflicka.



Min middag

Jag har precis ätit lite mat här och den bestod av kyckling, potatis, mammas underbara hemmagjorda sås, kokta morötter och ärtor och svartvinbärsgele. Nu är jag så mätt så mätt och tänkte nu lägga mig i sängen och vila en stund.



Inget slår mammas....

Min mamma gör verkligen världens godaste smörgåsar, dom är så goda att jaa, man måste nästan smaka på dom för att förstå hur goda dom verkligen är. I så många år har jag haft likadant bröd, likadant pålägg, likadant smör, likadana grönsaker osv osv hemma men mina smörgåsar smakar lik förbannat inte lika gott som mammas haha. Varför är det så? jag fattar inte^^ Har min mamma magiska fingrar? hmm, det måste nog vara så^^

För visst är det ändå sant det jag säger
att det spelar ingen roll om man har samma bröd och pålägg hemma som tex: kompisen har, det smakar ändå godare hemma hos kompisen.


Fick frukost på sängen av min mamma i morse och det va
dessa tre smörgåsarna som hon kom med :)


Min kväll igår

Igår kväll hade jag, min mamma, hennes man Teddy och hundarna en jätte mysig kväll. Efter att jag och mamma hade druckigt lite te vid köksbordet så frågade mamma mig om jag va sugen på lite ostbricka, och självklart va jag det :) speciellt nu när jag fått tillbaka lukten och smaken lite, den har ju tyvärr varit borta på mig i ett par dagar. Men i alla fall så ställde mamma sig och förberedde lite ost och kex och sedan kom hon upp med detta till vardagsrummet. Sen satt vi bara och myste i soffan framför brasan som Teddy hade tänt upp, hundarna låg på golvet så fint. Och just det ja, jag fick två goda smörgåsar också :) Helt underbart gott och mysigt va det!



Mobilbloggar. Jag sitter just nu vid min m...

img_7339 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu vid min mammas köksbord och dricker te tillsammans med henne. Mamma har tänt lite ljus så det är riktigt mysigt här :)



Mobilbloggar. Tindra ligger just nu i mitt...

img_8398 (MMS)

Mobilbloggar. Tindra ligger just nu i mitt knä här som ni kan se på bilden ovan. Jag måste säga att jag för första gången på länge känner att jag är på bättringsvägen. Men jag känner att jag än inte riktigt har orken till att blogga, så jag kommer antagligen mobilblogga ett tag till. Min mammas man Teddy börjar bli sjuk nu också, tror nog att det är jag som smittat honom :( han hostar och han fryser samtidigt som han svettas, så han har förmodligen fått feber också... Stackarn. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och där ska jag stå minst en timme ha ha. Hoppas jag känner mig lite bättre efter det.



Läsarfråga - kort nageldesig

Jag har fått en fråga av en (Anonym) och varför jag svarar här i bloggen är för att hon inte lämnat någon blogg eller mail adress. Såhär skrev hon:

Anonym:
Kan du göra någon nageldesign nu när du har korta naglar? mina naglar blir aldrig långa under vintern så vet aldrig hur ja ska måla dom då mina naglar är nästan lika korta som din nagel på tummen va.


Svar:
Hej! Jag kan absolut göra en kort nageldesign på mina naglar. Varför jag inte gjort det innan förstår jag inte riktigt^^ ja menar alla har ju faktiskt inte långa naglar. Många av mina nageldesigner som jag gjort kan man faktiskt göra på korta naglar också. Men det kanske inte är så lätt att förstå då jag ej skrivit att - Denna nageldesignen funkar lika bra på korta som långa naglar!

Men nu är det ju såhär
att det är bara min tumnagel som är så jätte kort, dom andra är rätt långa och skulle jag då göra en nageldesign och sedan visa upp den så skulle jag tycka att det såg lite dumt ut med en så jätte kort nagel. Jag vill att alla naglar ska vara lika långa då jag målar. Så jag funderar på hur jag ska göra. Kanske ska jag bara måla min tumnagel och visa dig en bild, men det är ju lite tråkigt. Eller så filar jag ner mina naglar lite och målar alla naglarna och så får tumnageln helt enkelt se lite skum ut^^ Men innan jag kan måla en nageldesign så måste jag först och främst bli frisk. Men jag lovar dig att en kort nageldesign ska bli min nästa design som jag gör och lägger upp här, så håll utkik! :)




Mobilbloggar. Jag har verkligen världens b...

img_4553 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har verkligen världens bästa mamma, hon kom precis  med två jätte goda smörgåsar och efter jag ätit upp dom så skulle jag tydligen få lite glass också :) kan man ha det bättre?!... Nej jag tror inte det :) Min feber har gått ner men jag har fortfarande jätte ont i kroppen och hostar och snyter mig som bara den.



5 dagar med Sally Hansen Natural Nail Growth Revitalizer

I onsdags skulle jag visat resultatet av Sally Hansen Natural Nail Growth Revitalizer som jag använt i 5 dagar på mina naglar. Men jag orkade inte göra ett inlägg då pga att jag va så dålig då. Men nu har jag i alla fall tagit mig tid till att göra detta inlägg. Detta lacket Sally Hansen ska alltså ge starka, långa och sunda naglar på bara 5 dagar. Och såhär gick det för mig.

Mina tumnaglar hade helt gått av
och jag penslade på med Sally Hansen morgon/kväll men det hände inte direkt något med min nagel.



Sen råkade min pekfingernagel gå av också
, men den gick inte av lika långt ner som tummarna och då tänkte jag att Sally Hansen kanske funkar bättre om man har en lite längre nagel och inte så kort. Och jag tycker allt att min nagel vuxit en bit.




Såhär ser flaskan ut




Nu är jag helt slut efter att ha gjort detta inlägget
. Min feber har gått upp igen så nu måste jag ta en tablett och sen lägga mig i sängen. Vet inte om jag kommer blogga något mer idag men jag kanske mobilbloggar senare.


Fredag

Sjuklingen här... Jag  har nu lyckats pallra mig upp ur sängen och satt på min dator. Sov rätt dåligt inatt, vaknade vid 04:30 av att jag frös och hade ont i kroppen. Givetvis hade febern stigit och jag hade då 38,9. Idag har jag haft så jäkla ont i min mage, känns som om magen är helt tom och att den typ skriker efter mat men det roliga är att jag inte är hungrig. Men nog om detta nu.

Jag tänkte visa lite bilder från igår
då min mammas man Teddy va hos mig på morgonen. Han kom vid 09:00 tiden med frukost och med sig hade han nybakta frallor, lite gott pålägg och oboy. Det tråkiga va att jag hade varken någon smak eller lukt :( Men jag fick i alla fall i mig frukosten ändå.



Efter frukosten så kikade vi lite på Nyhetsmorgon och sen kom
Tindra upp i soffan och ville mysa lite under filten.



Sen fick hon lite kel av Teddy också och det gick hem må ni tro^^



Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min mamm...

img_6428 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min mamma. Ligger just nu i sängen och jag har mina fina hundar här :) Tindra ligger i mitt knä på täcket   som ni kan se på bilden ovan och Tilda ligger nedanför mig på sin madrass, man ser henne  i högra hörnet på bilden men det syns inte så jätte bra. Nu kom min mamma med te här :) hörs i morgon.



NEEEJ... Min feber har gått upp till 40 gr...

NEEEJ... Min feber har gått upp till 40 grader igen :( fan va dåligt jag mår rent ut sagt, va hände liksom? Har så jäkla ont i hela kroppen. Nu tar jag mitt pick och pack och drar hem till min mamma. Vill inte ligga här i min lägenhet själv och må så dåligt. Tar med mig min dator men jag får se när jag är kapabel till att blogga.



Mobilbloggar. Ligger just nu i soffan med ...

img_8247 (MMS)

Mobilbloggar. Ligger just nu i soffan med Tindra. Jag har inte sovit så mycket inatt, har hostat, nyst och snytit mig som bara den. Men jag klev ändå upp vid 8:30 idag och vid 9:00 tiden kom min mammas man Teddy med frukost :) han åkte strax efter 11:00 tiden och sedan dess har jag bara legat i soffan. Orkar inte sätta på min dator än men vi hörs senare idag, nu ska jag vila för jag är jätte trött.



Min fina lilla Tindra - (kan inte sluta nysa)

Efter att min mamma hade åkt förut så gick musten verkligen ur mig, därför har jag inte bloggat något. Jag har bara legat på soffan och tagit det lugnt och tittat på tv. Något som är fruktansvärt frustrerande är att jag typ nyser hela tiden + att näsan rinner non stop, har aldrig varit med om detta förut. Jag skojar inte nu, asså jag har typ sår runt mina näsborrar för att jag snytit mig så mycket haha. Fattar inte farför jag skrattar för det gör verkligen as ont...

Min fina lilla Tindra ligger här i soffan med mig och myser
. Hon har lagt sig till rätta under filten och somnar vilken sekund som helst^^ Tog detta kortet precis på henne och jag tycker att bilden blev riktigt mysig :)



Om en stund ska jag hoppa isäng och försöka sova
. Får väl se hur mycket sömn jag får inatt men jag hoppas i alla fall på några timmars sömn. Imorgon vid 09:00 tiden kommer min mammas man "Teddy" hem till mig, vi ska äta frukost tillsammans och det ska bli så gott och mysigt :)


Korvgryta

Jag har precis ätit lite makaroner och mammas goda korvgryta som hon har gjort här hemma hos mig. Nu tänkte jag att jag skulle umgås lite med min underbara mamma innan hon ska åka hem.



Mobilbloggar. Min mamma kom hem till mig f...

img_2462 (MMS)

Mobilbloggar. Min mamma kom hem till mig för en stund sedan och just nu står hon i mitt kök och ska göra någon god korvgryta :) min feber har stigit och jag mår inte så bra just nu. Men har precis tagit en tablett så hoppas febern går ner snart. Min älskling va tvungen att åka hem förut och jag tror inte han kommer ikväll, så det blir bara jag och Tindra ikväll.



Onsdag

Jag har inte sovit sådär jätte bra inatt. Det började redan igår kväll, jag mådde så jäkla illa och ville typ bara spy hela tiden och det ända jag tänkte på va - snälla säg inte att jag blivit magsjuk. Men det hade jag inte, vilket jag är otroligt glad över. Jag tror helt ärligt att det va dom starka tabletterna som läkarn skrev ut till mig igår + att jag hade ätit dåligt. Jag fick inte i mig så mycket mat igår och att sedan ta tabletter på tom mage är inge bra. Så detta resulterade i att jag hade sååå himla ont i magen igår kväll och inatt att jag knappt kunde sova. Har fortfarande lite ont i magen men det är betydligt mycket bättre.

Slänger upp en bild på Tindra för att göra inlägget lite roligare
. Inte så kul att läsa om hur illa jag mått kanske hehe. Men här har ni i alla fall en riktig sötnos. Kortet togs i går under kvällen, hon hade precis busat med sin kanin som ni kan se skymta lite i bakgrunden.



Mobilbloggar. Asså nu är jag fruktansvärt ...

Mobilbloggar. Asså nu är jag fruktansvärt trött på blogg.se, jag publicerade ett inlägg klockan 22:00 men det har inte kommit upp. Nu får dom faktiskt ta och fixa detta och det verkar som om det bara är på kvällen som inläggen är så sega på att komma upp, för på dagen är allt som det ska. Nu måste jag lägga mig, mår inte alls bra nu, Godnatt! Ser nu att inlägget kommit upp här under. Men det tog sin lilla tid innan det visade sig i bloggen... 13 minuter.



Luftfräschare

Jag vill tipsa er alla om Air Wick Aqua Mist (luftfräschare). Man spreyar några gånger i det rum man vill ska dofta lite frächare och jag säger bara ett ord...WOW, vilken fantastiskt lukt. Man kan också använda sprayen på olika tyger så som tex: soffa, sängkläder mm. Denna ljusblåa flaska nedan heter Morning Mist och den doftar väldigt vattnigt och fräscht. Jag tror det finns en grön flaska också men jag vet inte hur den doftar. Flaskan ska finnas hos dom flesta matbutikerna vad jag vet.

Men jag vill dock varna personer som lider av överkänslighet för parfymer då produkten innehåller delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Men annars är det fritt fram att spreya hur man vill :)



Mobilbloggar. Jag sitter just nu i soffan ...

img_6335 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu i soffan och försöker få i mig lite te. Tindra ligger i mitt knä som ni kan se på bilden ovan. Mår inte alls bra men min feber har sjunkit från 40,1 till 38,5 så det känns bra att den är påväg ner i alla fall. Min mamma och min älskling kom hem till mig i eftermiddags, mamma kom med lite mat :) så himla gulligt av henne och min älskling kom för att ta hand om mig och hjälpa mig med Tindra. Har inte orken idag att gå ut med henne så jag är så tacksam för att han kom :) Min älskling lånar just nu min dator men när han är klar med sitt pluggande så tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg och tipsa er alla om en liten grej, så kika in här lite senare :)



Mobilbloggar. Jag ligger här hemma i över ...

Mobilbloggar. Jag ligger här hemma i över 40 grader feber. Helt sjukt för jag mådde ändå rätt ok i går. Har typ inte kunnat sova inatt pga att jag frusit och haft så jäkla ont i kroppen så jag är svin trött nu. Min mammas man "Teddy" kom hem till mig i morse och fick köra mig till sjukhuset. Jag fick utskrivet tabletter och hoppas nu att dom ska hjälpa. Fick också ett läkarintyg. Fy fan rent ut sagt vad dåligt jag mår nu. Orkar som sagt inte blogga nu men ikväll ska jag försöka göra ett inlägg eller två. Nu ska jag bädda ner mig och försöka sova.



Min lilla skrutt^^

Lillskruttan har placerat sig i soffan och det ska jag med göra nu. Har ioförsig suttit här hela tiden men va tvungen att gå upp och göra en kopp te och när jag kom tillbaka in i vardagsrummet så hade Tindra lagt sig så gott där så jag va tvungen att ta ett kort :) Har spelat lite Epic Mickey på mitt wii men pausade lite nu för att klockan 20:00 på tv3 hade jag tänkt att titta på Top Model. Efter det blir det lite mer Wii och sen sängen för mig, är rätt trött idag och dessutom har jag ett långt jobb pass imorgon så jag vill vara utvilad.



Mozzarella Pizza

Nu tänkte jag slänga i mig en Grandiosa Mozzarella Pizza, mums! Orkar inte ställa mig vid spisen idag heller^^ Igår hade ju jag tänkt att jag skulle spela lite Wii men det blev faktiskt inte av pga att det gick alldeles för bra program på teven. Så jag satt alltså helt enkelt och glodde på tv igår kväll bara. Men nu efter att jag ätit upp min pizza så ska jag nog spela lite :)



Hemma - påslakan & Hörlurar

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och handlat mat med min mamma. Nu är min frys ganska så full med mat + mitt te "förråd" är påfyllt och det känns riktigt bra :) Vi va på Ica Maxi och handlade och när vi gick förbi hyllorna med en massa påslakan så stannade jag upp, jag fastnade nämligen för ett Hello Kitty påslakan och min underbara mamma va så snäll och sa att jag kunde få dom av henne, hon tyckte också att dom va jäte fina och att det verkligen va mig^^

Ska visa er bild på hur påslakanet ser ut när jag byter lakan i sängen




Sen skulle mamma in på Elgiganten
för att köpa en cd skiva men tyvärr så va den slut. Och när vi ändå va där så passade jag på att köpa ett par nya orginal hörlurar till min Iphone. 349 kr kostade dom, trodde faktiskt inte att dom skulle va så dyra.



Måndag - Något är fel på min....

Idag har inte jag gjort så mycket, bara varit hemma och fixat lite. Har diskat och dammat lite. Imorgon blir min första jobb dag denna veckan, det blir ett ganska så långt pass, 12:00 - 22:00. Jag känner mig fortfarande inte riktigt frisk men jag känner att jag måste gå och jobba nu.



Sen har jag upptäckt något fel på min Iphone
, jag vet inte va det kan vara men jag måste nog gå och lämna in den. När någon ringer till mig så tar det inte lång tid för än den andra i telefonen inte kan höra mig, jag har länge trott att det vart täckningen men jag har haft full täckning då jag pratat och lika så den jag pratat med. Bilden i telefonen stannar ibland efter att jag lagt på, asså bilden har alltså frusit fast men försvinner efter ett tag. Sen kan jag inte koppla upp min Iphone på min nya cd-spelare som jag fått. Killen i butiken (då jag fick cd-spelaren) sa att det måste vara nått bugg i min telefon eller nått, dom hade aldrig stött på någon med det problemet innan. Jäkla skit att man ska behöva lämna in telefonen då jag ganska nyligen köpte den.

Nu ska jag kila ut med Tindra
, sen kommer min mamma och hämtar upp mig, vi ska åka och handla lite mat och jag behöver köpa nytt te. Har druckigt så mycket te nu när jag varit sjuk att det nästan är slut^^


Legally Blond 2

Klockan 21:00 på tv4+ kommer Legally Blond 2 och den hade jag tänkt att titta på. Efter den filmen så blir det nog att jag slår på mitt Wii och spelar Epic Mickey, jag har just nu kommit till en väldigt spännande värld och ska strax möta kapten krok... japp jag talar givetvis om Peter Pan och piraterna, det är deras värld jag är i just nu :)



P.S Vad är det för fel på blogg.se egentligen? det går huuur seeegt som helst att publicera inläggen, har varit så hela dagen men detta inlägget tar banne mig priset. 20:29 publicerade jag detta inlägget enligt mitt Arkiv och inlägget kommer upp 40 minuter senare... sjukt. Det står här på bloggen att jag publicerade inlägget 20:36, förstår inte varför det står en annan tid i bloggen då Arkivet säger annat. Men inlägget kom i alla fall upp strax efter 21:10. Något är ju fel på blogg.se



Nu är det bara jag & Tindra

Nu har min älskling åkt hem till sig och själv sitter jag just nu i min soffa och tittar på tv. Tog detta kortet precis och jag kan inte sluta att förundras av det vackra och mysiga zinkhuset som står på mitt vardagsrumsbord. Det är inte bara fint att se på utan ger också en mysig belysning och stämning. Nu är det rätt ljust hos mig pga att jag har tänt lite lampor men ni som sett bilder på zinkhuset förut vet jag menar och för er som inte sett bilder kan klicka här och se :)



Mina Iphone lurar


Igår kväll hittade jag en liten tjej, (dvs Tindra) som låg och tuggade på mina Iphone lurar. Min ena hörlur som ni kan se ovan på bilden va det som pajade. Tindra har aldrig tagit något av mig förut och sedan bitit sönder det. Men men, något fick henne i alla fall att ta dom^^ det blir att köpa nya någon dag och förhoppningsvis blir det nu i veckan som kommer.


Söndag

Igår kväll satt jag och spelade Epic Mickey på mitt Wii, asså jag är helt fast i detta spelet^^ Men i alla fall, Epic Mickey har börjat bli svårare och svårare så igår kväll va jag tvungen att ta till internet som hjälp. Jag fattade inte va jag skulle göra, vart jag skulle hitta olika saker osv osv. Jag hittade en grym sida med Epic Mickey hints/tips och det är jag glad över, för när jag väl såg/läste om hur man skulle göra för att hitta/klara vissa saker så hade jag då aldrig kommit på de själv.

Jag har visat spelat här i bloggen förut
men jag slänger upp samma bild igen så ni vet vilket spel jag menar. Det är verkligen roligt detta spelet, jag kan inte riktigt sätta ord på spelet men gillar man äventyrsspel, massa olika uppdrag och är en Disney älskare så tycker jag absolut att man ska köpa detta spelet och testa. Det är ganska lätt i början men oj va svårare det blir sedan.



Super Mario Bros - Wii

Igår varvade jag och min älskling Super Mario Bros, jätte roligt men samtidigt tråkigt för man vill inte att det ska ta slut^^ Man kan ju alltid hoppas på att dom gör ett till spel :)

Men jag vill i alla fall tipsa om detta spelet till alla er som har Wii, det är fantastiskt roligt och man kan spela upp till 4-spelare. Lite lär ni känna igen från spelet om ni haft Super Nintendo någon gång och spelat detta. Men det är en rad nya banor som verkligen ger Mario och hans vänner något att sätta tänderna i :)



Va tvungen att ta en bild då vi varvade det^^



Devil

Igår tittade jag och min älskling på filmen DEVIL, vet att jag visat trailer här i bloggen förut och jag måste säga att filmen va rätt bra faktiskt. Den handlar om en grupp människor som fastnar i en hiss och det tar inte lång tid innan någon förstår att det är djävulen som finns mitt ibland dom. Spännande, spännande. Har ni inte sett den så gör det.

Här är trailen




Strax blir det film

Min älskling har nu pluggat klart, eller i alla fall för en stund. Vi ska strax titta på en film som kommer på tv3 19:30, Prinsen & jag 2 heter den. Har för mig att jag sett den men jag är inte säker, men det ska i alla fall bli kul att se den ikväll :)

Slänger upp två söta bilder som jag tog på Tindra för en stund sedan



Lördag

Det har varit dålig uppdatering här i bloggen idag men min älskling har fått låna min dator på grund av att han va tvungen att plugga, han pluggar ioförsig fortfarande men jag fick låna datorn nu en snabbis och göra ett litet inlägg här. Jag vet inte hur länge till han behöver plugga men så fort han är färdig så ska jag sätta mig vid datorn.


Nu - Wii

Jag och älskling har precis satt på mitt Wii och laddat upp med popcorn, chips och coca cola light :) Nu blir det spela resten av kvällen så med detta inlägget säger jag godnatt till er alla.



Finn 1 fel^^

HAHAHA, asså jag dör av skratt här hemma just nu^^

FINN 1 FEL I BILDEN



Allt började med
att jag ropade på Tindra men hon kom aldrig. Nedan kan ni läsa
konversationen mellan mig och min älskling.

Jag - Vet du vart Tindra är älskling?
Älskling - Ja
Jag - Ok, vart är hon då för hon kommer inte när jag ropar
Älskling - Hon är i mina byxor
Jag - VA... du skämtar
Älskling - Nej, hon är i mina byxor
Jag - Asgarvar och tar fram kameran^^

Jag hade varit på toaletten och när jag kommer ut där ifrån ropar jag på Tindra för att jag tänkte ta en promenad med henne. Älskling hade då (under tiden jag va på toaletten) tagit Tindra och stoppat henne i byxorna. Missförstå mig inte fel nu men Tindra älskar verkligen att ligga under filtar, täcken... ja you name it. Och hade då inga problem att ligga i Papis byxor^^ När min älskling väl lyfte på byxorna och jag ropar på henne, nä då vill hon inte gå ut där ifrån HAHA. Antar att det va varmt och gott där^^


En mycket god middag

Jag och min älskling har precis avnjutit en väldigt god middag. Det blev kina mat. Friterad kyckling, ris och sötsursås till mig (som vanligt) och älskling åt nått med kyckling och en massa grönsaker i strak sås. Till efterrätt blev det friterade bananer med chokladglass och vaniljglass :) Farligt gott säger jag bara!



Lika kul varje gång :)

Jag har precis gett Tindra en tom toalettrulle med lite hundgodis i. Hon är helt till sig över denna rullen asså^^ Hon biter vänder och vrir på den men inget kommer ur den. Hon lägger huvudet lite på sne och undrar va detta är, samma visa är det varje gång. Men tillslut så trillar det ur en godis och hon blir så glad och svansen bara går^^ Lika kul varje gång :)



Too Faced - Eye Shadow Primer

Jag har ganska länge använt Too Faced Anti Crease Eye Shadow Primer och jag älskar den. Jag klarar mig typ inte utan den^^ för så bra är den och den gör verkligen så att ögonskuggan sitter hela dagen/kvällen.

Hur lägger man då denna underbara primer... jo såhär:

* Du applicerar primern med ditt finger över rena, torra ögonlock,

du kan lägga den hela vägen upp till ögonbrynet.

* En liten mängd räcker långt - produkten läggs som ett osynligt lager.
* Vänta ca 30 sekunder innan du lägger på din ögonskugga.


Too Faced Primer finns att köpa HÄR



Fredag

Kvällen igår slutade med att jag och min älskling slog på mitt Wii och spelade, timmarna bara försvann och klockan va strax efter halv 2 då vi stängde av det och gick och la oss. Idag när jag klev upp så sken solen ute, jag satte på tindra kopplet och gick sedan en härlig promenad i snön med en sol som värmade så gott i ansiktet. Riktigt härligt va det!

Jag är fortfarande sjuk
,  min näsa rinner antingen hela tiden eller så är den helt täppt... knepigt, plus att kroppen gör fortfarande ont, känns som om jag har träningsvärk typ. Hostar gör jag också, men tur så har jag inte ont i halsen längre. När ska denna jobbiga förkylning ge med sig egentligen?

Tog denna bilden från min balkong i morse



Man tager vad man haver

Min lilla bustjej är helt upp i varv här hemma. Inte så konstigt kanske då hon inte fått så långa promenader nu då jag är sjuk, utan det har bara blivit korta promenader. Och då gäller det att hitta på något skojigt för henne här hemma så hon kan få ut sin energi. Och efter som att jag minst gör slut på en toaletrulle varje dag (pga att jag snyter mig så) så blir det ju en hel del tomma rullar, och varför inte ge en till Tindra då som hon kan leka och busa med^^ Perfekt! Ibland lägger jag i lite hudgodis i rullarna och så viker jag ner kanterna på båda sidorna lite.  Då får hon använda hjärnan lite också och försöka få ut inehållet :)



Om ni undrar va den stora gråa grejen är för något i bilden nedan så är det mitt oljeelement. Jag har det för att hålla värmen i min lägenhet. Det blir nämligen alldeles för kallt här om jag inte har på det.






Sally Hansen

Nu ikväll hade jag tänkt att börja använda Sally Hansen Natural Nail Growth Revitalizer. Tydligen så ska man få långa starka och sunda naglar på bara 5 dagar... hmm ja, låter lite för bra för att vara sant men det återstår att se. Jag har ju redan långa naglar men mina tumnaglar har gått av så därför tänkte jag testa denna på dom och se om den verkligen funkar. Jag återkommer med resultatet!



Varma koppen

Jag har precis gjort iordning en varma koppen (sparris) till mig. Om en liten stund kommer min älskling hem till mig. Vi ska bara slappa i min soffa och titta på teven ikväll, kanske blir det att vi slår på mitt Wii och spelar lite.



Känner mig lite bättre :)

Nu har jag tagit mig en lång, varm och härlig dusch. Känner mig otroligt mycket bättre nu fast klart frisk är jag ju inte än, men däremot så har jag inte ont i halsen idag och det är jag glad över. Så nu är det bara förkylningen och det onda i kroppen som ska försvinna.

Jag fastnar inte i färg när jag är sjuk haha
, nä men de klart jag gör men jag såg inte lika sjuk
ut i svart/vitt så det fick bli det^^ Har just nu en anisktsmask på mig som ni kan se.



Mobilbloggar. Jag har inte haft orken till...

img_0020 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har inte haft orken till att sitta vid datorn idag. Sen har även min vän Rebecca varit hos mig en stund. Just nu sitter jag på mitt golv och leker lite med Tindra men jag tänkte ta en lång och härlig dusch nu, förhoppningsvis känner jag mig lite bättre efter de och då ska jag slå på datorn och försöka blogga lite :)



"Bara en hund" finns det människor som säger



"Bara en hund" finns det människor som säger. Att säga "bara" om en varelse som kommit mig så nära, om en svans som går som en propeller av glädje över att höra min röst, om en nos som förtroligt sticks i min hand, om två ögon som rymmer världar av tillit och tillgivenhet.


En kall nos. Ett par fuktiga ögon. En varm blick. En tass som lyfts och ett huvud som läggs på sned. Öron som försöker uppfatta och förstå...Det är min hund (mitt allt), det är inte "bara" en hund.

 



Potatisgratäng & revben

Vilken tur att jag köpte lite extra mat igår när jag va och handlade för jag hade verkligen inte orkat ställa mig vid spisen idag och laga något. Igår åt jag kyckling och kamben med potatissallad och idag blir det honungsmarinerade revbensspjäll med potatisgratäng :) Mums va gott! Har inte sådär jätte mycket lukt eller smak tyvärr pga förkylningen men lite känner jag allt och det är jag glad över. För tänk så tråkigt att inte känna smaken eller lukten efter något så gott som detta^^



Onsdag - fortfarande sjuk

Igår kväll mådde jag verkligen inte bra, där av att jag inte bloggade något. Jag tror att på grund av att jag åkte till sjukhuset och fick sitta där i lite över 2 timmar sen till Ica och handla mat och tillsist in på Siba en snabbis tog verkligen musten ur min kropp. Jag låg bara på soffan hela kvällen igår tills min älskling bärde mig till sängen och stoppade om mig.

När jag vaknade idag så mådde jag verkligen inte bra heller
. Jag hade så ont i halsen att jag knappt kunde prata. Men jag har nu gurglat min hals ett antal gånger idag + druckit varm mjölk med honung i och först nu känner jag att jag kan svälja och prata.

Tog detta kortet för en stund sedan från min balkong
och det är så mycket snö hos mig. Det började snöa rätt så mycket igår kväll och inatt kom massor, sen avtog det lite nu under dagen men nu börjar det snöa igen.



Wii kontroll & Nunchuk kontroll

Jag har ganska nyligen provat att gurgla mig med den där Andolex som jag fick utskriven av läkaren och jag måste säga att den bedövade mer mina läppar än min hals :( Jätte tråkigt att den inte funkade, för min hals går så ont. Men jag ska testa att gurgla nån gång till ikväll så kanske det hjälper lite?!

Idag när vi va på Ica för att köpa lite mat
så passade jag också på att springa in på Siba och köpa en Wii kontroll och en Nunchuk kontroll till mitt Wii. Så nu har jag två kontroller till mitt Wii och det känns riktigt bra. Tydligen så fick jag med något spel när jag köpte Wii kontrollen också (Wii Play) det är en massa olika spel så det va lite kul att man fick med det :)



Hoppas detta hjälper mot min hals

Nu tänkte jag att jag skulle gurgla min mun/hals med Andolex som jag fick utskriven av läkaren som jag va hos idag. Andolex bedövar en del av halsen vilket ska bli väldigt skönt då jag har en sådan brännande känsla i halsen hela tiden (känns typ som om jag har bränt halsen eller nått). Läkarn sa att jag dock skulle vara försiktigt med att svälja detta då det kan bedöva övre magmunnen och risken finns då att om jag äter något så kan maten åka ner i lungan, och det vill man ju inte hehe. Jag måste säga att flaskan eller rättare sagt den gröna sörjan ser lite läskig ut men hoppas den hjälper mot min onda hals.



Hemma - Mat

Nu är jag hemma igen. Vi (jag och mina två vänner) har varit på sjukhuset och tagit lite prover. Jag fick lite medicin för min onda hals. Påvägen hem stannade vi på Ica för att köpa lite mat. Det blev kyckling, kamben och potatissallad. Underbart gott, nu är vi så mätta att vi knappt orkar röra på oss. Ikväll blir det som sagt en väldigt lugn kväll, mår inte alls bra så jag kommer bara ligga på min soffa och slappa.



Rebecca på besök

Idag vaknade jag och mådde värre än värst asså. Fy va sjuk jag blivit. Min vän Rebecca kom hem till mig igår kväll, hon är också sjuk så vi tänkte att vi kunde lika väl va sjuka tillsammans än att vara sjuka ensamma. Inatt sov jag inte alls bra. Va vaken ena stunden och sov den andra och så höll det på hela natten. När klockan väl slog 09:00 i morse så gick jag upp och gjorde frukost till mig och Rebecca, det tråkiga va att inte någon av oss kunde känna smaken på det vi åt^^ men men, vi vet i alla fall om att vi fått i oss en redig frukost. Om en stund ska vi åka till sjukhuset. Jag behöver en ordentlig antibiotikakur och lika så Rebecca + att Rebecca ska ta ut en bomullstuss i sitt öra^^ Hon rensade öronen med en tops men så råkade den lilla bomullstussen fastna i örat på henne och nu får hon inte ut den haha.



Mår så himla dåligt

Åhhh jag mår verkligen skit. Min hals gör så ont och min näsa den bara rinner. Ont i huvudet och hela kroppen har jag också :( Det blir tyvärr inte så mycket uppdatering här i bloggen idag för jag har verkligen inte orken. Det tog mig typ en kvart att skriva detta inlägget^^ Allt tar verkligen tid idag, det går liksom långsamt. Min älskling skulle egentligen kommit hem till mig idag men han har en massa pappersarbete att fixa med sitt företag så jag och Tindra blir ensamma ikväll igen. Fast det är nog lika bra, jag är verkligen inte en rolig människa att umgås med just nu. Ligger bara på min soffa och tittar på teven och knaprar verktabletter och dricket te med jämna mellanrum och tycker synd om mig själv^^

Slänger upp en bild på Tindra för att fylla ut inlägget lite
. Det är ju så tråkigt med inlägg utan bild/bilder eller vad säger ni? Kortet togs i går innan älskling åkte hem. Tindra ligger och myser i Papis knä :)



Mobilbloggar. Asså va hände liksom? Jag va...

img_3179 (MMS)

Mobilbloggar. Asså va hände liksom? Jag vaknade vid lite i åtta och hade så jävla ont i halsen. Jag hade ju ont i halsen för några dagar sedan men det slog väl aldrig ut ordentligt. Nu har jag så ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Skulle jobbat extra ikväll också men fick ringa och sjukanmäla mig. Just nu sitter jag i min soffa och dricker en kopp varm mjölk med honung i, det lenar halsen lite faktiskt.



Svar på Tal

Jag tänkte göra ett litet svar på tal här i bloggen. Det är såhär att tjejen som skrivit till mig har inte längre någon blogg och lämnade ej någon mail adress så därför svarar jag henne här.


Camilla:

Hej! :)
Hoppas allt är bra med dig! Jag måste säga att jag ÄLSKAR din blogg, känns som jag fastnat för den. Du tar foto på vad du äter och jag gillar de, alltid lite mys på de bilderna, haha. Dessutom har vi likadant bord, och att du ibland också är ensam hemma, precis som jag är i min lägenhet nu. Får dock inte ha min hund här så saknar Nellie. Vi jobbar nog inom samma jobb, har iallafall samma jobb tider. Jag har fått kvällstjänsten och jobbar oftast från 16 - 22. Båda har diabetes. Blir alltid glad när du skriver och lägger upp bilder på vad du äter. Vet inte varför men blir de. Båda har också diabetes typ 1. Och just det, båda två har Wii, så ge gärna tips på spel som du gjorde i ett inlägg innan :) Kram!

Hej Camilla!


Allt är bara bra med mig :) Va roligt att du gillar min blogg och mina bilder som jag lägger upp, det värmer :) Åh visst är det vardagsrumsbordet så himla fint, älskar det :) Förstår att du saknar din hund, jag vet inte vad jag skulle gjort utan min lilla Tindra. Jag jobbar på sjukhus och som personlig assistent, och ja vi har nästan samma tider. Ja vi har ju båda typ 1 diabetes också :) ok så du har också ett Wii, visst är det roligt :) Ja jag ska försöka att tipsa om lite spel till Nintendo Wii, det spelet Epic Mickey som jag tipsade om i ett inlägg innan är verkligen roligt, iallafall enligt mig. Jag ska inom en snar framtid köpa lite mer spel så håll utkik här i bloggen :) Kram!


Ostbricka & Smoothie

Jag har precis gjort i ordning en liten ostbricka och en blåbärssmoothie till mig. Ikväll blir det myskväll med Tindra bara :) Just nu tittar jag på Shear Genius på kanal 5 men jag tänkte strax kika in på tv3 play och titta på Svenska Hollywoodfruar.



Resten av min julklappar

Nu är jag hemma igen. Det blev en hel del mat faktiskt men nu är kylen full med god mat så det känns riktigt bra :) Här nedan är dom sista julklapparna  som jag fick. Jag blev jätte glad för dom.

En palett med 120 ögonskuggor, ett 18 delar borstset och en liten brow & eyeliner borste.



En liten närmare titt på alla ögonskuggor
. Har inte testat någon än men det ska bli så kul att testa och leka lite med alla färger någon dag :)



Det rosa 18 delar borstsetet. Helt fantastiska penslar :)



Och såhär ser det ut när man stängt den.



Mobilbloggar. Är på Coop och handlar lite ...

img_1417 (MMS)

Mobilbloggar. Är på Coop och handlar lite mat och lite gott till ikväll :) hörs sen när jag kommer hem och då ska jag visa er resten av mina julklappar. Har glömt av att visa dom.



Söndag

Jag har precis tittat på en film som heter Beaches, en Amerikans drama film. Jätte vacker film och oj va tårarna rann i slutet av filmen^^ Nu hade jag tänkt att sätta på mitt Wii och spela lite. Lite senare idag skulle jag behöva åka och handla lite mat, min kyl börjar nämligen bli tom, likaså Tindras mat är nästan slut också.



Mys med älskling!

Jag och min älskling sitter just nu i min soffa och mumsar på Noblesse Apelsin och dricker te. Min mammas man (teddy) va här för en stund sedan. Jag hjälpte honom att ta bort lite stygn (Han har tagit bort två leverfläckar). Och istället för att åka till sjukhuset och sitta och vänta på att få komma in och ta bort dom så gjorde jag det istället. Nu ska jag fortsätta att mysa med min älskling här. Vi tittar just nu på Polisskolan som går på kanal 5 men jag funderar på om vi ska spela lite Wii snart :)



Bildbomb på mitt Nyår

Jag har är nedan lagt upp en massa bilder från mitt nyår igår. Jag hade verkligen en helt fantastisk nyår. God mat med fina vänner, sällskapsspel och en hel del skratt blev det :)

Här satt vi alla ned och åt.



Min vän Elenore (värdinnan) hade verkligen tänkt på allt igår och hon hade gjort så fina dekorationer på bordet :)



Och här kommer den fantastiskt goda förrätten. Parmaskinka i form av en ros och fruktsallad med lite balsamvinäger. Gott gott gott!



Varmrätten bestod av hasselbackspotatis med oxfilé i hemmagjort rödvinsås och så sallad till det. Fruktansvärt gott :)




Sen blev det efterrätt och den bestod av vaniljglass med inlagda persikor i sirap och vitt vin och så toppat med lite riven mörk choklad. Farligt god va den^^



Här kommer lite bilder på mig och min kusin



Jag och min fina älskling :)



Tindra va såklart också med :) Här är hon i Papis famn.



När klockan började närma sig 00:00 så var det dax att gå ut. Champagnen och glasen skulle såklart med :)



Klockan slog 00:00 och vi öppnade champagnen och skålade för det nya året :)



Fina värdinnan Elenore igår. Det va alltså hemma hos henne som vi va :)



Försökte fota raketerna men hade fel inställning på kameran så dom blev sådär^^



Efter att vi had firat tolv slaget så begav vi oss alla hem till Elenore igen för att där festa fidare :)



RSS 2.0