Svar på tal + en nyhet!

Jag har varit vaken ett tag men har inte orkat sätta mig vid dator för än nu. Har inte tänkt att sitta här så mycket ikväll heller då jag och älskling ska ha lite myskväll nu :) Vi ska titta på film och äta lite gott. Men jag tänkte svara på en sak och också avslöja en liten grej för er!


Det är några som frågat om jag skulle kunna skriva en recension om Proactiv Solution som jag nyligen börjat använda. Och svaret på den frågan är självklart kan jag göra det. Men jag kan inte säga när det blir då det kan ta veckor eller till och med månader innan man får ett bra resultat. Men som sagt, jag ska absolut skriva lite om Proavtiv när jag börjat se resultat.

OCH NU TILL NÅGOT VÄLDIGT ROLIGT, IALLAFALL ENLIGT MIG!





Hemma - Sista fraktfria dagen

Slutade klockan 8:00 i morse. Var hemma vid ca tio idag. Är rätt trött nu så ska lägga mig och sova. Men tänkte först svara på lite kommentarer som jag fått. Hörs senare idag när jag vaknat. Och just det ja, mitt internet funkade nu idag när jag kom hem, gissa om jag vart glad. Vart skit rädd att mitt internet inte skulle fungera idag då det vägrade att starta igår men nu funkar det som sagt alldeles utmärkt.

Tänkte påminna
om att det är sista fraktfria dagen hos Nelly idag. Själv hade jag tänkt att klicka mig in där lite senare ikväll och passa på att utnytja deras erbjudande :) Gör det ni också! Funderar på klänningen nedan, tyckte den var jätte söt men frågan är om man ska ha vit eller korall färgad?



Mobilbloggar. Jag är påväg till jobbet nu,...

img_5434 (MMS)

Mobilbloggar. Jag är påväg till jobbet nu, ska jobba natten idag igen. Sitter just nu i bilen, Tindra ligger och myser i mitt knä :)  Skulle bloggat förut då jag var hemma men fick inte igång mitt internet :( förstår inte vad som hänt. Men hoppas det funkar i morgon så jag kan blogga. Har säkerligen fått en del kommentarer också som jag ska svara på. Ha en fin kväll allihopa så hörs vi i morgon!



Mobilbloggar. Jag gick av mitt pass kl: 8:...

img_1730 (MMS)

Mobilbloggar. Jag gick av mitt pass kl: 8:00 men det är svårt att lämna sin arbetsplats när man har en så fantastisk fin utsikt :) men jag ska strax åka hem och lägga mig och sova. Jobbar natten även inatt. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi senare idag!



Fredag

Igår kväll var jag hemma strax efter 00:00 på natten och jag orkade inte sätta mig vid dator och blogga då. Fick dessutom sjukt ont i min mage när jag var påväg hem igår. Har ingen aning om vad det kunnat vara men kanske hade jag ätit något dåligt? Nu idag gör det iallafall inte ont så det är skönt. Idag ska jag jobba dubbelpass. Börjar 15:00 och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Ska ta bussen som går vid 14:00 så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig och gå ut med Tindra. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi i morgon! Kanske mobilbloggar jag senare idag om jag kommer ihåg :)

Slänger upp en gammal bild på mitt lilla hjärta för att fylla ut inlägget lite :)




Mobilbloggar. Jag har nog världens bästa j...

img_9151 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har nog världens bästa jobb :) har precis tagit mig ett dopp i en uppvärmd saltvatten pool och just nu sitter jag och äter nybakad paj med vaniljsås! Kan inte bli mycket bättre :)



Proactiv Solution

Idag är det jobb som gäller för mig. Börjar 15:00 men eftersom jag just nu jobbar längre bort än vad jag brukar (då min brukare är på semester) så måste jag ta bussen redan vid 14:00 tiden. Slutar klockan 23:00 ikväll och är väl hemma vid ca 00:00 typ. I morgon fredag jobbar jag dessutom dubbelpass, kvällen + natten och sedan natten på lördagen. Så dessa sista dagarna nu i veckan blir lite tuffa. Det tråkiga är att behöva åka buss så långt men men, jag får hålla ut i ca två veckor till.

Och appropå något helt annat
så har jag faktiskt tänkt att prova Proactiv Solution. Dom flesta vet väl vad Proactiv är för något? Ni har säkerligen sett det på tv. Om inte så kan ni klicka här för att läsa om det. Varför jag provar detta är för att på den senaste tiden har jag jobbat så mycket och kännt mig lite stressad + att jag sovit rätt dåligt och det har resulterat i att jag fått några små finnar. Jag trivs inte alls med det då jag annars brukar ha väldigt fin hy så nu jädrans hoppas jag att Proactiv fungerar på mig.



Ester Eleonora Sjalar

Jag tror jag är kär^^ Nu har dom underbara Ester Eleonora sjalarna kommit :) Den mörkbruna fick jag av min älskling och den creme färgade klickade jag hem själv. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva om dessa sjalarna mer än att jag älskar dom! Dom är så jäkla fina och behagliga att bära.

Här kommer en gäng bilder på sjalarna!




Hemma - min shopping!

Kom hem vid 17:00 tiden från stan och har fram tills nu suttit vid min dator. Asså min jäkla dator. Nästan 4 timmar har jag suttit med den. Något har ju hänt för den har då aldrig varit såhär seg som idag. Jag har rensat datorn från en massa skit och jag har uppdaterat diverse saker på datorn, men icke vill den bli som den var :( Jag fattar inte vad som är fel? Nu hade jag verkligen behövt min bror men han bor tyvärr i Schwiz, så det blir lite svårt för honom att komma hit^^ Jag får väl försöka ringa en dator kunnig vän eller så får jag väl leva såhär med datorn tills min kära bror flyttar hem till Sverige igen (han flyttar hit i Oktober har jag för mig).

Aja nu över till något roligare...
Min shopping idag!
Blev inte så mycket shopping men lite blev det allt och jag är super nöjd.



En ny plånbok
:) behövde verkligen en ny med en massa kort fack då jag tydligen samlat på mig en hel del den senaste tiden^^ Gick förut runt med en del kort löst i väskan då dom ej fick plats i min plånbok. Så ja, detta var en bra investering. Plånboken ser kanske väldigt tråkig ut men jag gillar den och den är i äkta skinn och super mjuk :)



En osminkad och trött Jouline i den nya creme färgade cardiganen som också fick följa med hem idag. Jätte mysig! Tog en större storlek än vad jag brukar då jag gillade att den satt lite lösare.



Monilbloggar. Är ute och går med Tindra ju...

img_2891 (MMS)

Monilbloggar. Är ute och går med Tindra just nu. Ska kila ner till stan en stund och möta upp en vän. Hörs sen när jag kommit hem. Och då ska jag visa er lite shopping!



Fondvägg & Tapet/Wallies till dörr



Jag har ännu inte bestämt
vad för fondvägg jag vill ha i vardagsrummet än. Jag gillar verkligen den stora vita rosen men jag föll också pladask för den med pelarna. Det tråkiga var att just den tapeten med pelarna inte gick att få till hela min vägg utan bara en bit (alltså så som på bilden bara) konstigt tycker jag. Men men jag har ju även tittat på lite andra tapeter i några butiker här i stan och hittat några fina. Så vi får se hur och vad det blir. Har inte tänkt att tapetsera inom den närmaste månaden iallafall.

Denna fondväggen har vi nu
. Visst jag tycker den är fin och det gör även mina vänner och min familj men jag gillar inte riktigt att den är så mörk, jag vill ha det ljusare.



Och titta vad jag hittade här då
. Tyckte det var riktigt fräckt att man kan tapetsera sina dörrar. Kanske ska jag göra det här hemma också?! Fast det får jag nog inte eftersom jag bor i hyresrätt :( Hade tyckt att det hade varit jätte fint med en sådan dörr :)



Bildregn av mina nya knoppar till min Tv-bänk + Byrå!

Detta kallar jag verkligen snabb leverans. Beställde nya knoppar till min tv-bänk och byrå i förrgår och idag kom det efterlängtade paketet :) Och jag kan inte säga annat än att jag är så himla nöjd med dom nya rosknopparna. Nu glömde jag att fota hur tv-bänken och byrån såg ut innan jag bytte knopparna, men jag hittade en gammal bild där man ser lite hur dom såg ut innan.

Här är tv-bänken med dom nya knopparna




Och här är byrån med dom nya knopparna



För er som inte visste så står även min byrå i vardagsrummet




Här ser ni vilka knoppar jag hade innan
jag bytte till dom cremefärgade rosknopparna.
Dom förra knopparna var näst intill svarta.



Middag - Leta nya tapeter till fondväggen

Jag har precis avnjutit en härligt god middag som bestod av lax och en mumsig sallad :) Nu tänkte jag kika runt lite på nätet efter lite tapeter, är lite sugen på att göra om våran fondvägg som vi har i vardagsrummet.



Romantiska lyktor!

Ohh inatt var jag uppe länge^^ Förstår inte riktigt vad som hänt men det blir väl så ibland när man bara jobbar kvällar och nätter. Ja va så trött när klockan närmade sig två, ändå höll jag mig uppe ett bra tag till... varför liksom? haha. Det var väl kanske för att jag visste att jag var ledig idag och inte skulle göra något speciellt. Skulle behöva till Apoteket och hämta ut min medicin men jag vet inte om jag orkar det idag, får se. Är sjukt trött och slö idag.

Men nu över till något annat
. Inatt när jag var uppe så länge kikade jag runt lite på nätet och jisses vad man hittar grejer. Tyvärr räcker inte pengarna till allt som man vill ha men det fick iallafall bli dom här två här nedan :) Har redan en sådan här brun stor kron lykta på mitt köksbord, men när jag såg dom creme/vita kunde jag inte låta bli att klicka hem dom. Älskar ju färgen vit och creme! Kanske målar jag om den bruna jag har i köket i samma färg :)



Hemma - Tindra som valp

Kom precis hem från jobbet här. Jisses vad sent jag kommer va hemma nu då jag jobbar till 23:00 + att jag nu också jobbar längre bort än vad jag brukar. Aja, det är ju bara i två veckor och jag jobbar ju dessutom inte varje dag. Är ledig tisdag och onsdag nu, ska bli gott.

Slänger upp en gammal bild
på mitt lilla hjärta Tindra då hon var en liten valp :) Hon är så söt så^^ Tiden går så jäkla fort från att dom är valpar till att dom blir fullvuxna. Saknar verkligen den tiden då hon var valp :) Men vem vet kanske skaffar jag mig en till!



Måndag - En tyst minut för Norge

Idag är det Måndag och det står jobb på mitt schema. Jag ska från och med idag och två veckor frammåt jobba på ett annat ställe. Det är fortfarande samma brukare som jag jobbar hos men han är just nu på en liten semester, så istället för att cykla till jobbet som jag annars alltid gör kommer jag nu att behöva ta bussen i ca 40 minuter. Och det resulterar i att jag måste åka tidigare till jobbet i två veckor nu. Jag kommer även att sluta en timme senare än vanligt. Slutar annars 22:00 men kommer nu att sluta 23:00. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en toppen dag!

Idag klockan 12:00
höll jag en tyst minut för dom drabbade i Norge, samt deras familj och vänner. Det som hände i fredags den 22/7-11 i Oslo och Utøya är så fruktansvärt hemskt att jag inte finner några ord. Jag är dessutom halv Norsk och har släktingar i Norge, men vad jag vet så är dom ok.



Man kan ju alltid drömma!

Nu tänkte jag lägga mig i ett härligt bad och läsa lite. Sen tänkte jag krypa ner i soffan jämte älskling och kanske titta på en film, om det nu går någon bra film på tv ikväll. Annars så få vi väl ta en film från dator :)

Detta är visserligen inte mitt badrum men man kan ju allltid drömma!




Rosknopp

När jag dammade av min tv-bänk och min byrå som jag har i vardagsrummet så kom jag och tänka på hur "fula" eller smaklösa mina knoppar är som sitter på^^ Så nu har jag beställt hem nya knoppar så jag får en tv-bänk och en byrå som är lite mer personlig, för visst blir det lite mer personligt! Och det blev creme färgade rosknoppar. Nu längtar jag tills dom kommer :)



Söndag

Idag har jag suttit i telefon i ett par timmar, ja ni läste rätt... ett par timmar^^ Min vän Angelica och jag kan verkligen sitta hur länge som helst i telefon haha. Nu tänkte jag göra ett litet röj här hemma, eller litet och litet hehe ett stort röj kanske jag borde säga. Det ska dammsugas, diskas, moppas golv, dammas och så behöver jag köra några tvättar kläder också.



Hemma från bion - svar på läsarfrågor

Kom hem från bion för en stund sedan och den var riktigt bra. Vi såg sista Harry Potter filmen The Deathly Hallows 2. Det är ju sagt att detta är sista Harry Potter filmen men man kan ju alltid hoppas på att den kommer en till^^ Nu tänkte jag svara på två läsarfrågor och sen tänkte jag göra mig en kopp te och krypa ner i soffan med en filt och titta lite på tv innan det är dags att krypa ner i sängen.


Angelica:

Så fina bilder du tar! Du är verkligen duktig på att fota. En fråga bara, vad fotar du med för kamera?

Svar:

Hej Angelica! Tack så jätte mycket. Min kamera som jag fotar med heter Nikon D5000. En väldigt bra kamera. Men jag kan tyvärr inte ens hälften om kameran än typ, ändå har jag haft den ett tag nu^^ men det kommer väl så småningom :) En bra kamera tycker jag iallafall att det är. Och jag har läst om proffsfotografer som fotat med just denna kameran och sagt mycket gott om den och fått till fantastiska bilder.



Anonym:

Har frågat dej innan om en hundfråga och fick hjälp av dit svar så har en till fråga hehe hoppas det e okej :)
Min hund slutade löpa 1-2 dagar sen, hur länge måste man vänta innan man kan ta henne till hundrastplatser så hon kan leka med andra hundar? Förra gången hon löpte så tog ja dit henne kanske någon dag efter det slutade men fick gå därifrån direkt då alla hanar jagade henne. Så vet du hur länge ungefär man måste vänta?

Svar:

Hej! Du får ställa så många frågor du vill, jag är bara glad om jag kan hjälpa till :)

Jag har för mig att jag svarat på en liknande fråga förut men hittar det inte just nu här i bloggen. Det kan iallafall variera rätt mycket mellan olika tikar, hur länge de löper och hur de beteer sig. Nu kanske jag förklarar onödigt mycket här^^ eftersom din tik redan löpt klart men jag vill gärna skriva det så andra får ett helhetsintryck angående löpning hos tikar.

Den dagen man ser första bloddroppen
brukar man räkna som första dagen på löpet. Vissa tikar löper "tyst", dvs utan blod, och det kan då vara lite krångligare att bedöma löpstart, höglöp mm.

När höglöpet börjar
och hur långt det varar varierar mycket, men de flesta tikar brukar börja gå in i höglöp efter ca 8-10 dagar, men som sagt det kan variera: tex: en hund som löper i ca 21 dagar kan börja sitt höglöp dom senaste 3 dagarna (alltså dag 18-19). En del tikar är mottagliga för hanar under väldigt kort tid, kanske bara en dag, medan andra mer eller mindre är mottagliga under hela löpet. Det händer också att tikar rymmer för att hitta en lämplig hane, kanske inte alltid den man själv hade tänkt sig. Så det är viktigt att du håller koll på henne. Oftast så är höglöpet över på dag 17-18, men man ska ändå vara försiktig med att låta tiken träffa hanar eftersom det har hänt att tikar betäckts och blivit dräktiga så sent som 20:e dagen eller till och med senare.

Generellt brukar man räkna
att löpet är över efter ca tre veckor, dvs löpet pågår i 21 dagar. Men som sagt, hur länge det faktiskt löper kan vara olika från tik till tik.
Och efter höglöpet kommer också efterlöpet. Tiken kan då inte bli dräktig (alltså med valpar) men hon luktar fortfarande gott för hanar och dom kan då ändå vilja para sig.

Sen vet inte jag hur länge din hund löpt nu
. Har du själv räknat om löpet varat i ca tre veckor? Höglöpet brukar vara i ca 1 vecka. Men som sagt det kan variera från tik till tik. Men om vi nu säger att din hund löpt ca 21 dagar och hon inte blött på 1-2 dagar som du säger så bör du vänta med att gå till hundrastplatser i minst en vecka till (om inte lite till för att vara på den säkra sidan) Du lär märka om din hund skulle vara parningsvillig om en hane är i närheten. Hon viker då svansen åt sidan och sätter ut bakdelen. Så håll koll på henne!




Mobilbloggar. Åskan försvann och det blir ...

img_2210 (MMS)

Mobilbloggar. Åskan försvann så det blev allt en bio ikväll :) Sista Harry Potter filmen fick det bli! Hörs senare ikväll när jag kommit hem. Nu ska jag köpa mig en stooor popcorn!



Det som var så fint idag

Vi får väl se om det blir någon bio ikväll. Det har dragit in ett fruktansvärt åskväder och vi vill inte lämna Tindra ensam hemma själv då det åskar så mycket. Det känns verkligen i hela huset här nu idag när det åskar. Sitter just nu i soffan och det känns som om jag skulle ha en baslåda under soffan haha^^ men det har jag inte. Hoppas det slutar snart för jag ogillar verkligen åska :(


(Obs: Jag har fotat bilden från våran balkong men den är omgjord i ps)


Väskor från Lilly Of Sweden

Jag har helt glömt av att visa er två av mina väskor från Lilly Of Sweden, en svart och en cognac brun. Jag fullkomligt älskar dom. Dom är helt parfekta, inte för stora och inte heller för små. Man får plats med det man vill (iallafall jag) och jag tycker att väskorna är stilrena och snygga.

Här kommer lite bilder på dom!




Lördag - Blommor

Idag är det lördag och jag är ledig, så himla gott. Jag och älskling funderar på om vi ska gå på en bio ikväll. Men frågan är vilken bio vi ska se?! Jag vill antingen se sista Harry Potter: And The Deathly Hallows part 2 eller Transformers: Dark Of The Moon.

Tänkte slänga upp några mer bilder
som jag fotade för några dagar sedan då jag var på en liten utflykt med jobbet. Jag har en tendens att fastna för blommor.





Jobbat + vinkat av en vän idag

Idag har jag jobbat sedan klockan 12:00. Har även sagt hej då till en vän som åker bort ett tag nu, han kommer inte hem för än i mitten av december :( känns jätte tråkigt att han ska vara borta så länge men men, det är bara att bita ihop. Just nu är min kusin och hälsar på mig och vi ska ha en liten mys kväll så vi hörs i morgon och då lovar jag bättre uppdatering :)

Slänger upp en bild på mig och Tindra i en mysig solnedgång!




Hemma - Svar på läsarfråga!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Sitter just nu i soffan och dricker en kopp te. Ska lägga mig om en liten stund men tänkte först sitta en stund vid datorn. Funderar på att leka lite med några bilder i PS :)


Varför jag svarar här i bloggen är för att hon inte lämnat någon blogg eller mail adress.


Anonym:

Vet jag tjattat om att spela in dina nageldesigner hehe , men hade du kunnat (om du vill) fota stegvis hur du gör dina blommor? Tycker dom e super finnaaaa :))

Svar:

Hej! Och tack så jätte mycket, kul att du gillar mina blommor som jag gör på naglarna :) jag vet att det är mer än du som frågat när jag ska göra detta men jag kan tyvärr inte ge ett bra svar på när jag ska göra det. Just nu så har två av mina naglar gått av :( och en tredje är påväg och det är tyvärr min tummnagel och den tar längst tid på sig att växa till sig. Men så fort alla naglarna växt till sig så ska jag försöka att antingen fota stegvis hur jag gör eller filma det. Men jag vet fortfarande inte hur man filmar med min kamera än, känns som om jag skrivit detta typ 10 gånger nu haha^^ men jag får se till att få tummen ur röva och kolla upp detta nu :) Håll ut!^^ Inom en snar framtid kommer jag visa er!


Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet. Skulle gjort ett inlägg innan jag åkte men fick inte igång mitt Internet :( Hoppas det funkar ikväll när jag kommer hem. Ha en fin dag allihopa!



Idag gick jag verkligen in för att fota!

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Idag har vi varit på en liten utflykt och det var super mysigt och roligt. Jag tog självklart med mig min kamera och fick allt till några bra bilder.

Här nedan har ni två smakprov på bilderna jag fota
. Jag gick verkligen in för att fota idag och tycker själv att bilderna blev jätte fina :) Som ni ser så har jag även ändrat texten så att man nu ser vem som fotat bilden. Förut så skrev jag bara min bloggs adress men nu står även mitt namn med. Vet inte om jag kommer komma ihåg att göra såhär på exakt alla bilder som jag lägger upp här hädanefter men det lär ni märka.



Onsdag

Idag börjar jag jobba redan klockan 12:00 men jag slutar som vanligt 22:00. Min älskling gick ut med Tindra halv 7 i morse och jag hade satt klockan på 9:00, men tror ni jag gick upp^^ Nä... jag hörde inte ens att klockan ringde kl: 9:00 men jag vakna däremot av mig själv nu 10:15 hehe, vilken tur att jag vakna av mig själv då. Tänk om jag inte hade gjort det, nä men nu ska jag inte tänka sååå haha. Ska slänga mig i duschen nu och hoppas på att jag piggnar till för jag är verkligen dö trött idag^^ Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommit hem!

Slänger bara in denna bilden som jag tog för ett par dagar sedan för att fylla ut inlägget lite!




Jag och mitt lilla hjärta i sängen!


Bilder från Lotta på Liseberg

Igår kväll va ju jag som sagt och titta på Lotta på Liseberg och det var så himla roligt. Vi åt så god mat och hade trevligt sällskap och bra underhållning. Här kommer lite bilder som jag tog under kvällen. Ger en liten förklaring ovanför varje bild.

Här har vi mig när vi anlände till Liseberg!



Maten som vi åt. Jisses va mat det fanns men jag åt mestadels kall mat och det var detta här nedan.



En bild på scenen innan Lotta på Liseberg började!



Brolle sjöng bland annat och det var sååå bra :)



Mycket folk var det



Sen blev det att vi spelade lite
och jag ville självklart spela på choklad hjulet! Älskar choklad :)



OHHH JAG VANN! STJÄRNVINSTEN!!!



Tisdag

Kvällen igår på Liseberg va toppen. God mat, gott sällskap och bra underhållning :) Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder men det får bli senare. Jobbar även idag, 15:00 till 22:00. Det har även inträffat en liten grej idag som jag måste ta itu med med så där av det tråkiga inlägget här nu. Hoppas ni alla får en fin dag!


Mobilbloggar. Nu sitter vi på en resturang...

img_9021 (MMS)

Mobilbloggar. Nu sitter vi på en resturang här på Liseberg, jag dricker lite vin, mycket gott :) Strax börjar Lotta på Liseberg!



Ikväll blir det Lotta på Liseberg!

Japp ni läste rätt :) Ikväll ska jag och mitt jobb åka på Lotta på Liseberg. Ska bli jätte kul, vi ska först äta på en resturang där och sedan ska vi titta på underhållningen. Jag ska börja göra i ordning mig nu, blir upphämtad om en liten stund. Blir nog att vi åker någon åkattraktion också :) Men frågan är om man vågar sig upp i tex Balder^^ jag har blivit så mesig ju äldre jag blivit haha, varför blir man det för?^^



Sjukaste kvällen någonsin^^

Asså min kväll har varit helt sjuk^^ När jag kom hem från jobbet, (fick sluta lite tidigare idag) så gick jag en långpromenad med Tindra och då kommer det en tjej gåendes emot mig med en hund. Hon vänder sig om med sin hund och ber den sitta fint, jag och Tindra går förbi och jag råkar liksom snegla över axeln och får då syn på tjejens ansikte och det visar sig att det är min gamla vän. Nämen Ansofie skriker jag och nämen Jouline skriker hon, och ja vi skrek verkligen ut våra namn haha.

Ansofie var min bästa vän när jag var liten
och vi har gjort så mycket ihop. Men efter högstadiet skildes vi tyvärr åt då vi skulle gå på olika skolor. Vi har inte setts på 10 år men ändå känndes det som om det var igår typ :) Vi prata gamla minnen och vad som hänt under dom här 10 åren som vi inte setts. Och det roliga är att vi bor inte så långt ifrån varandra men ändå har vi liksom aldrig mötts^^

Vi skildes åt och efter bara några meter
stöter jag på en annan gammal vän som jag växt upp med. Nämen Micke skriker jag och nämen Jouline skriker han HAHA. Micke och jag har inte setts på ca 12 år och det var så skoj att se honom. Vi pratade också en bra stund innan vi skilldes åt. Och det visade sig att han också inte bor så långt ifrån mig, ändå har vi inte setts haha. Jag tycker att det är så sjukt att vi inte setts när vi ändå bor så nära.

Det här var verkligen den sjukaste kvällen jag varit med om^^
Ja menar hur stor är chansen att man stöter på två gamla vänner man inte sett på 10-12 år på samma dag haha, så jäkla roligt :)



Nail Rock Warps

Idag står jobb på schemat igen. Börjar 15:00 och slutar 22:00. Det regnar hos mig idag så det blir att slänga på sig regnkläderna. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

Ohh jisses vad sugen jag blev på att testa detta på mina naglar
:) Nail Rocks Wraps är utformade för att hålla upp till 7 dagar på naglarna och 8 veckor på tårna. Varje paket innehåller 24 wraps i olika storlekar samt instruktioner.

Klickan här för att läsa mer om dessa coola Nail Rocks Warps eller kolla in fler häftiga mönster eller varför inte klicka hem ett par och testa, jag ska absolut göra det :)



Hundvakt

Tänkte att jag egentligen skulle sovit ut länge idag eftersom jag jobbat kvällen igår + natten som va men det blev att jag steg upp redan vid 15:00 tiden idag. Min kusin kom hem till mig och vi har suttit på min balkong och pratat och fikat lite i kvällssolen, mysigt :) För en liten stund sedan åkte min kusin men kvar blev hennes hund Aaila, vi ska vara hundvakt ikväll åt henne. Ska bli mysigt! Nu ska jag myspysa med hundarna här sen blir det nog att jag och älskling tittar på en film :) Hoppas ni alla har en fin lördag kväll!



Här har ni fina Aaila, hon är 9 månader.



Och så mitt lilla hjärta Tindra!



Lördag

Godmorgon på er och godnatt till mig! Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Tänkte bloggat igår kväll/natt från jobbet då jag jobbade men det blev tyvärr ingen tid för det. Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt lilla hjärta och sova sova sova, ska bli så jäkla gott. Jag lyckades nämligen hålla mig vaken hela dubbelpasset, brukar annars sova 2-3 timmar på natten då jag gör dubbelpass men inte inatt, så ni kan ju gissa om jag är trött nu.



Mobilbloggar. Nu är jag på jobbet. Det reg...

img_3869 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag på jobbet. Det regnar som fan hos mig idag. Hann inte blogga något förut idag. Men kanske kan jag blogga nått senare ikväll, beror på om jag får tid. Jobbar kvällen + natten idag.



Hemma

Nu är jag och mitt lilla hjärta hemma hos oss igen :) När jag åkte till jobbet idag så ville min mamma gärna ha kvar Tindra hos sig och det fick hon så gärna. Min mamma kom sedan och hämtade mig på jobbet ikväll och körde hem mig. Tindra är helt slut nu^^ hon har verkligen sten däckat här i soffan haha. Nu ska jag koppla av lite framför teven. I morgon väntar ett långt dubbelpass, kvällen + natten.



Mobilbloggar. Lite glass piggar allt upp n...

img_8273 (MMS)

Mobilbloggar. Lite glass piggar allt upp när man är lite trött :) Mums!



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_6535 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet. Är sjukt trött idag. Blev rätt sent igår. Slutar klockan 22:00 så vi hörs ikväll när jag kommit hem!



Mobilbloggar. Nu sitter jag, min mamma och...

img_0966 (MMS)

Mobilbloggar. Nu sitter jag, min mamma och mina vänner på en bar vid havet och lyssnar på ett live band :) sjukt mycket folk och bandet är skit bra. Härligt!!



Mobilbloggar. Nu blir det god mat hemma ho...

img_2655 (MMS)

Mobilbloggar. Nu blir det god mat hemma hos mammi! Och sen ner till baren vid havet för att lyssna på lite live musik :)



Hem till mammi

Nu ska jag och mitt lilla hjärta åka hem till min mammi. Dom bjuder på go mat och senare ikväll ska vi gå ner till en bar och lyssna på lite musik :) Blir att jag sover där inatt och sen i morgon åker jag direkt från mamma till jobbet. Jag kommer tyvärr inte ta med mig datorn men jag kommer mobilblogga. Hoppas ni alla får en fin dag/kväll!



Mobilbloggar. Jag kom hem för en liten stu...

img_5574 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom hem för en liten stund sedan. Har varit hemma hos min mamma och hälsat på. Ska även hem till min mamma i morgon och sova hos henne :) Just nu sitter jag i soffan och myser med tindra och tittar på en film på tv, men lär somna snart känner jag för jag är sjukt trött. Så vi hörs i morgon, godnatt på er alla!



Mobilbloggar. Sitter och äter thaimat just...

img_3567 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och äter thaimat just nu med en vän. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs senare när jag kommer hem!



Godmorgon! Kom hem från jobbet för en lite...

img_5586 (MMS)

Godmorgon! Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Det har varit ett långt men bra jobb pass. Ligger just nu i soffan och tittar på tv men lär nog somna snart för jag är sjukt trött. Hörs senare idag!



Bilder på mig & mitt lilla hjärta

Idag ska jag jobba kvällen + natten. Skulle egentligen bara jobbat kvällen men min arbetskamrat fick förhinder så jag tog hennes natt. Nu ska jag kila ut med Tindra sen cykla till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag!

Jag och Tindra myste lite i sängen igår!



Nya sängkläder!

Nu är jag klar med städningen här hemma. Sitter just nu i soffan och dricker en kopp te. Väntar på att min vän Rebecca ska komma hem till mig, vi ska ha myskväll :)

Tänkte visa er mina nya sängkläder
(i härligt mjukt bomull). Vita men rosa rosor på :) Tycker om dom jätte mycket. Ska bli härligt att krypa ner i sängen ikväll! För visst är det lite extra mysigt att krypa ner i sängen när man har nya fina sängkläder :)



HOT Makeup

Jag är sjukt seg idag, har precis kommit ur från duschen och nu tänkte jag äta lite. Sen får jag se vad jag ska hitta på. Känner inte för att göra nått idag, har rätt mycket jobb i veckan som kommer så det blir antagligen att bara ta det lugnt idag. Hade behövt städa här hemma också så kanske ska jag göra det.

Tänkte visa er två jätte fina nagellack
, riktigt sommriga och dom kostar bara 35kr st. Är ni sugna på dessa eller kanske en annan färg så hittar ni nagellacken om ni klickar här.



Hemma - Haft så jäkla skoj

Jag kom hem för en liten stund sedan. Sitter just nu på min balkong och dricker en kall cola i solen :) Har haft det helt underbart hos min mamma. Kvällen igår vart verkligen toppen. Tyvärr glömde jag min kamera hemma :( Men vi åt först gravad grillad lax och potatissallad och sedan blev det en fruktansvärt god tårta, all mat var hemmagjord, min mamma och henns man Teddy är bäst på att laga mat :) Sedan gick vi ner till en bar som spelade liva musik. Det slutade med att vi åkte med bandets turnebuss och hela bussen var full med folk och alla åkte hem till min mamma för efterfest HAHA, helt sjukt var det men så jäkla mysigt och skoj. Vi satt sedan hos min mamma och grillade och en av killarna i bandet spela gitarr och vi alla sjöng. Så jäkla synd att jag glömde min kamera asså, men men. Jag är iallafall helt slut idag och ska bara ta det lugnt, får se om jag orkar blogga något mer ikväll.



Tindra på balkongen för en liten stund sedan



Mobilbloggar. Sitter vid havet hos min mam...

img_9965 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter vid havet hos min mamma och äter en underbart god pasta. Åker hem senare idag så vi hörs när jag kommit hem. Hoppas ni alla får en fin dag!



Fredag - hem till mammi

Idag ska jag och två av mina vänner (Johanna & Frida) åka hem till min mamma. Vi ska äta och dricka lite gott hemma hos henne och lite senare ikväll ska vi ner till en bar där det är live musik. Ska bli jätte roligt. Klockan 14:00 kommer mina vänner och hämtar upp mig och Tindra men innan vi åker hem till min mamma blir det förbi systemet en snabbis. Jag tänker inte ta med mig min dator men jag har ju min mobil så jag ska försöka mobilblogga lite istället.



Läsarfråga - Min nageldesign

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Sitter just nu i soffan här och äter bullar och dricker mjölk :) riktigt gott! Tänkte svara på en läsarfråga angående dessa naglarna som jag gjort här nedan på bilden. Såhär löd frågan:

Linda:

Jätte läckert!
Skulle du kunna berätta hur man gör ?
Jätte bra blogg :)



Svar:

Hej! Och tack så jätte mycket Linda
, kul att du gillar min blogg :) Det jag gjort på naglarna här ovan kallas water marbling. Man droppar nagellack i rumstempererat vatten. Sedan drar man med sitt verktyg, i mitt fall min dotting tool men det funkar lika bra med något annat spetsigt. Och man kan då få fram jätte fina mönster :) Sedan doppar man ner sin nagel i vattnet och mönstret fastnar då på din nagel. Glöm inte att tejpa runt din nagel, det underlättar. Själv hade jag ingen tejp hemma så jag fick då färg över alla fingrar och det ver inte lätt att få bort det^^

Du förstår nog bättre om du kollar in denna videon. Det är inte så lätt som det ser ut, iallafall enligt mig. Men jag ska absolut testa detta igen och förhoppningsvis få det bra.




Tävla om virkade shorts



Jag är en av dom som inte
fick tag på dom ursöta virkade shortsen på H&M, men skulle så gärna vilja ha dom. Nu finns det en söt tjej vid namn Van som tävlar ut 3st av dessa short. Så är du också en av dom som inte heller lyckats få tag på shortsen, men vill ha dom? Nu har du chansen att tävla om dom!
Tävlingen avslutas 15/7-11


Torsdag - jobba - resultatet av TanCan

Idag står jobb på scemat. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Sen är jag ledig hela helgen :) Jag och mina vänner (Johanna & Frida) ska åka hem till min mamma över helgen. Min mamma har bjudigt hem lite folk till sig på fredag så vi ska äta lite gott och dricka lite gott där.

Men nu över till resultatet av TanCan
(Self-taning). Man ser inte så mycket skillnad på bilden men jag är brunare i verkligheten. Så vad tycker jag om TanCan self-taning då... Jo det är en helt ok produkt om man vill ha lite mer färg. Nackdelen är väl att man blir väldigt brun om tårna, som ni kan se på bilden nedan^^ och nej jag får inte bort det hehe, har skrubbat som bara den men det går bara inte få bort det. En liten del på mina händer och fingrar ser likadana ut som mina tår. Sen var det väl inte så kul att sitta med denna färgen på kroppen i 4-6 timmar innan jag kunde duscha av mig den. Men annars så tycker jag att produkten är bra om man vill ha en snabb solbränna. Och produkten luktar inte, ni vet när det kan lukta bus (brun utan sol) när man sprayat/smörjt in sig med det. Och det är ett plus. Ok om man luktar riktigt intensivt på sig kan man känna en liten liten svag doft men annars tycker inte jag att det luktar något.

Jag har provat på några sådana här self-taning produke
t
och jag måste säga att denna var helt klart den bästa enligt mig. Självklart kan det kanske finnas bättre, men jag har som sagt inte provat alla. Men denna ger en brun fin färg inte orange som man kan bli av många andra. Ni hittar primern jag använde HÄR och ni hittar min self-taning HÄR.



Jag började smörja in mig med en primer
, flaskan till vänster. Lät den torka in ordentligt och sedan ställde jag mig i badkaret och sprayade på TanCan - Bronze, flaskan till höger. Och just det ja, kanske ska tala om att stå inte i något rum och gör detta utan håll dig till duschen/badkaret. Fast än att jag stod i badkaret så fick näst intill hela badrummet en liten stänk av brun färg^^



Tävla om en Ester Elenora Sjal



Jag är med och tävlar hos Happy Days om en underbar Ester Elenora Sjal i sammarbete med Creativelounge. Om jag vann skulle jag vilja ha sjalen som är på bilden ovan. För visst är den vacker :) Va med och tävla här ni också!


Ni har väl inte missat den stora rean hos Nelly?



Loréal Volume Million Lashes

Jag sitter just nu i soffan på en brun filt. Har ju sprayat mig med tancan (self-tanning) och jag kan ju säga som såhär att jag hoppas verkligen att det blir bra sen när jag duschat av mig allt för just nu ser det ut som fan på vissa ställen på kroppen haha. Nä men så illa är det väl inte men lite fläckigt är det just nu iallafall. Åhh längtar tills jag får duscha av mig allt för usch va klibbigt det är att sitta med detta.

Mycket tips idag här i bloggen
, men hoppa ni gillar det?! Nu tänkte jag tipsa om en mascara som jag använder just nu. Fick denna av min älsklings mamma och jag blev väldigt glad då jag gärna velat testa den. Och den är riktigt bra. Den kommer åt överallt på fransarna och ger verkligen volym :)

Är ni sugna att testa den själv så hittar ni den HÄR för ett väldigt bra pris.




TanCan

Jag har precis kommit upp från ett härligt bad. Har skrubbat hela kroppen, rakat benen och smörjt in mig. Och jag måste bara tipsa om denna underbara handske här nedan. Den skrubbar bort döda hudceller och möjliggör att celler förnyas samtidigt som kroppen bygger upp en frisk hy. Jag älskar den, min kropp är len som en bebis rumpa just nu^^ Ni hittar handsken om ni klickar här.



Och nu hade jag tänkt att prova dessa flaskor här nedan
. Den första flaskan till vänster är en primer, en aloe vera-gelé som snabbt går in i huden och är även en bra förberedande grund innan Self-Tanning. Då får Self-Tanning produkten optimalt fäste vilket ger dig ett hållbart, naturligt och jämnt resultat. Ni hittar primern om ni klickar här. Och ni hittar TanCan Bronze om ni klickar här.



Återkommer med resultat!


En ovälkommen gäst i min säng - Cool Water Woman - Grattis mamma!

Det är svårt att vara inne när det är så fint väder ute. Har precis kommit in från att ha varit ute och njutit av solen. Inatt sov jag skit dåligt, varför? Jo jag vaknade klockan 4:00 inatt av att något kröp på mig. Från armen upp på min hals, jag rycker till och riktigt drämmer till mig själv med andra handen och tänkte va fan var det. Trodde först att det var mitt hår som typ åkte ner och smekte min arm/hals. Tog en slinga av mitt hår och testade^^ men nä, det kändes inte alls så. Reser mig upp i sängen, tänder lampan och tittar på min kudde och vad får jag inte se... Jo en spindel. Åhh den var så äcklig va haha, jag hatar spindlar. Jag tog en tidning, tittade lite på spindeln. Den låg på rygg, helt stel var den, rörde inte en fena, med andra ord död. Jag skjuter under tidningen och vad tror ni inte händer... Jo den jävlen rusar fan iväg... under mitt täcke. Så den var inte minsa död utan han spela bara död haha^^ sjukt. Lyfter iallafall på täcket och får syn på spindeln, drämmer till han ordentligt och ja sen var han ju sten död. Men tror ni jag kunde sova sedan, absolut inte. Nä jag trodde ju att det fanns flera spindlar i min säng och jag låg riktigt och kände efter om det var något som kröp på mig^^ tog mig flera timmar innan jag somnade igen haha.

Men nu över till något annat
. Denna parfymen här nedan känner nog dom flesta igen skulle jag tro?! Cool Water. Jag hade denna under en period då jag var ca 15 år tror jag. Har inte använt den sedan dess men så hittade jag en liten flaska igår när jag rotade i mina lådor. Och vilka nostalgiska minnen jag fick när jag kände doften av denna parfym. Den luktar ju faktiskt väldigt gott och jag funderar på att börja använda den lite igen faktiskt :)

Om ni är sugna på att köpa flaskan så hitta jag en billig 15ml HÄR för endast 99kr
:)





Min första egna film :)

Jag har precis gjort klart en liten film och jag är riktigt stolt över mig själv haha^^ Min fösta film som jag gjort! Men jag har fortfarande mycket kvar att lära. Men jag tänkte iallafall dela med mig av denna lilla filmen som jag gjort. Och jag måste bara säga också att jag kan ibland ha väldigt lätt för tårar, speciellt de som ligger mig varmt om hjärtat och när jag tittade på filmen som jag gjort så föll en liten tår^^ Inte för att jag hade gjort själva filmen utan för att jag har sådana fina underbara fantastiska hundar och dom betyder verkligen ALLT för mig, så nu fick ni veta det också haha.

Filmen handlar alltså om mina underbara älskade hundar!



Windows movie Maker

Jag håller just nu på att lära mig Windows Movie Maker. En läsare tipsade mig om det och tack så jätte mycket till dig som tipsade mig :) Har några gamla klipp på mina hundar och har nu testat att klippa och klistra med både musik, text och bild. Och jag har nu gjort en liten film om mina hundar men jag känner att jag måste öva mer, mycket mer^^ När jag väl var klar med filmen så skulle jag göra en ny och då kom jag inte ihåg hur jag gjorde allt haha^^ Så ja jag behöver utforska Windows Movie Maker bra mycket mer än bara några timmar.

Och sen måste jag också lära mig
att filma med min systemkamera så jag kan lägga upp en film på hur jag gör en nageldesign. För det var ju det som många ville se :) Nu ska jag återgå till mitt skapande av film, hörs senare!



Nytt kameraband till min lilla pärla :)

Kom hem för en stund sedan. Efter att jag och mammi hade varit på sjukhuset så åkte vi och hälsade på min mormor en stund, jätte mysigt! Mina provresultat var iallafall bra, lite dåligt med natrium i blodet (kroppen) bara men det ordnar jag till genom att salta maten lite mer bara :)

Men nu tänkte jag visa er mitt nya fina
kameraband som trilla ned i brevlådan idag och som kommer HÄR ifrån. Tjejen som gör dessa kamerband heter Madeleine och är otroligt duktig! Och jag är jätte nöjd med kamerabandet. Och min kamera är så fin nu så! Mitt kameraband heter Mimosa. Såg nu när jag kikade in hos Madeleine att det kommit lite nya kameraband, jisses vad sugen jag blev på kamerabandet som heter Meadow nu då :)

Här kommer lite bilder på mitt kameraband



Måndag - Till läkaren

Idag ska jag träffa min läkare. Jag ska få reda på provsvaren som jag var och tog för ett par dagar sedan. Hoppas dom är bra. Ska möta upp min mammi om en stund och sedan åker vi upp till sjukhuset tillsammans. Sen ska jag hem igen och bara ta det lugnt. Jobbar bara en dag denna veckan och det är på torsdag, ovanligt. Men det ska bli riktigt gott, behöver va lite ledig också. Hörs senare!



Hemma - filmen 13

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan. Sitter just nu i soffan och dricker en kall cola. Det är så sjukt varmt och kvavt hos mig. Har varit det i två dagar nu och jag har verkligen trott att det ska åska men icke.

Jag vill iallafall visa er en trailer här
och det är till filmen 13 som jag och min älskling hyrde och såg igår kväll. Sjuk film men riktigt bra. Jag var på helspänn flera gånger^^ Har ni inte sett den så tycker jag att ni borde göra det. Filmen föll iallafall mig i smaken sen om det gör det hos er, det vet inte jag.



Söndag - jobba - svar på tal

Idag står jobb på schemat, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Har precis ätit lite lunch här hemma och den bestod av en väldigt god gulaschsoppa :) Nu ska jag hoppa in i duschen, hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!



Det är några av er läsare som undrat
om jag någon gång kan filma när jag gör mina nageldesigner. Och nu har jag fått ännu en fråga om detta. Och svaret på det blir - Jag hade gärna gjort det om jag bara visste hur^^ Jag har en bra systemkamera och vet att den kan filma men jag själv vet ännu inte hur man filmar med den. Och sen vet jag inte hur man gör när man ska sätta ihop en film. Asså jag har allt i huvudet hur jag vill att filmen ska se ut. Men jag kan inget om hur man klipper, snabbspolar, tillsätter musik osv, eller ens vilket program man ska använda för att göra filmerna. Men jag kan ju kanske bara filma och så får det bli som det blir. Men först måste jag lära mig hur man filmar med min kamera. Så håll ut alla ni som vill se hur jag gör mina nageldesigner, inom en snar framtid kommer jag att visa er :)


Myskväll

Jag och älskling var iväg till Hemmakväll förut och hyrde en film och köpte lite godis. Nu hade vi tänkt att mysa ner oss i soffan och titta på filmen. Hoppas ni alla har en fin lördag kväll vart ni än är någonstans!

Såhär såg det ut igår kväll när vi titta på filmen Hulken.




Blev kanske lite "för mycket" när jag satte på stjärnfiltret på kameran och fota första bilden? Men bilden nedan blev fin tycker jag :)



Min nageldesign - rosa hjärtan & blommor!

Jisses vad jag målat naglarna idag^^ tror jag testade att göra hela 6 st designer i alla möjliga färger. Men tillslut fick det bli en sne vit fransk manikyr med rosa hjärtan, rosa blomma och en lila rhinestone. Det är första gången som jag testat denna designen på mina naglar och den blev helt ok. Skulle bara haft en bättre pensel då jag målade hjärtanen kände jag.



Lördag - ledig

Idag steg jag upp vid halv nio tiden. Åt frukost, gick ut med Tindra men sedan blev jag så trött att jag gick och la mig igen. Har precis suttit och målat lite olika nageldesigner på mig, har testat lite nya grejer men ingen av dom blev riktigt bra så där av att ni inte får någon bild. Men jag ska lite senare försöka måla något fint och förhoppningsvis blir det bra så ni kan få en bild på naglarna :)

Min frukost i morse, denna sylten som jag har på smörgåsarna är jätte god!




Pizza & film

Har precis kommit upp från ett härligt bad och nu blir det pizza och film. Ska titta på Hulken som kommer klockan 22:00 på tv6. Ska kanske måla mina naglar också men jag får se om jag orkar. Gör jag inte det ikväll så får det bli i morgon.



AXA Red Berries

Jag har precis dammsugit här hemma, ska strax ställa mig och diska lite. Sen funderar jag på om jag ska lägga mig i ett härligt bad :) Jag tänkte visa er en himla god sak men framförallt smart grej och det är AXA's havregröt. Jag åt denna i morse när jag kom hem från jobbet. Och den är jätte god enligt mig. Det enda du gör är att du fyller nästan halva burken med varmt vatten, rör om och sedan är det klart :) snabbt och enkelt och hur bra som helst att ha hemma eller ta med till jobbet. Jag betala 15kr för denna på Ica.



Mobilbloggar. Godmorgon! Inte lika fint vä...

img_7516 (MMS)

Mobilbloggar. Godmorgon! Inte lika fint väder idag som det var igår. Är påväg hem från jobbet nu. Ska lägga mig i sängen så fort jag kommer hem, sätter kanske på en film och sommar till den. Hörs senare idag när jag vaknat. Hoppas ni alla får en fin dag!



RSS 2.0