Tomat - Gräslök - Citronmeliss

Har suttit ute en liten stund på min balkong, riktigt härligt men nu har solen gått ner hos mig och jag förflyttade mig då in till soffan i vardagsrummet. Här nedan kommer två bilder på en av mina presenter som jag fick igår :) Tre stora vita krukor och i dom är: Tomater, Gräslök och Citronmeliss.

Ställde fram mina krukor i solen förut
och Tindra var inte sen med att joina dom i solen^^



Sen gick solen som sagt ner och då ställde jag tillbaka krukorna på sin rätta plats. Testade att ställa ut min vita fina lyckta också och den passar ju riktigt bra där :)



Nu ska jag göra lite mat sen blir det att slappa i soffan resten av kvällen, kanske slår på en film lite senare ikväll. I morgon väntar jobb för mig och jag ska då jobba dubbelpass (kvällen + natten).


Lite bilder från igår

Igår var det ju som sagt min födelsedag och det var en jätte mysig och rolig dag. Mina nära och kära kom och det blev självklart tårta och så bjöd jag på mina hemmagjorda havre flarn, vilket visade sig vara väldigt populära^^ Efter allt gott så blev det lite presenter öppning, ska visa er vad jag fått men min kameras batteri tog slut igår då jag skulle fota presenterna och sen glömde jag av att ladda batteriet igår kväll så kameran ligger på laddning just nu. Men jag fick iallafall över några bilder på datorn innan batteriet tog slut och här nedan ser ni dom.

Mina havre flarn som är så sjukt goda
- receptet på dom hittar ni HÄR.



En skål med lite godis och nötter, den tog slut rätt snabbt^^



Tindra trivdes som fisken i vattnet igår, hon fick så mycket kel och kli av alla :)



Och så här har vi min rosa prinsesstårta :) Det var mycket mycket god!



Nu ska jag kila ut i det fina vädret igen. Det är strålande sol idag och jag vill inte sitta inne. När jag väl kommer hem så ska jag sätta mig på balkongen och mysa av min kvällssol. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi senare!


En fantastisk födelsedag!


Nu har min familj åkt hem
och nu hade jag tänkt att jag skulle fortsätta min underbara födelsedag tillsammans med min älskling. Vi ska äta lite gott och sen blir det nog att vi tittar på en mysig film. Tack alla för era gratulationer! Och tack till mina underbara vänner som ringt och sjungt för mig idag, ni är så söta :)


Hurra Hurra Hurra!


Idag blev jag väckt klockan 8:00
av min fina vän Veronica, hon ringde och sjöng för mig i morse :) Hon är så himla söt! Jag har precis gjort mig klar här nu, ska bara kleta på lite maskara sen är jag redo för min födelsedag. Min familj kommer hem till mig idag och det blir tårta men också hembakta kakor. Ska nämligen strax ställa mig och baka havreflarn, gott gott! Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi senare idag!


The Way Back

Nu ska jag och älskling titta på en film som heter The Way Back. Det är en ganska så ny film och den är baserad på en sann berättelse. Av det jag sett på tarilen så verkar den vara bra.

Här är trailen till filmen

 

Efter filmen blir det sängen och i morgon är en stor dag, för i morgon väntar nämligen min födelsedag :) Godnatt på er alla!



Äntligen klar

Nu äntligen är jag klar här hemma. Jag har städat i minsta lilla vrå här hemma ska jag ta och tala om och det känns nu helt underbart när det är rent och fint :) Så nu kan jag med gott samvete ta hem min familj i morgon då jag fyller år :)

Idag är det ju mors dag också
. Har ni grattat eran mamma? Det har jag gjort, hon fick också ett litet paket och ett fint kort. Nu ska jag slänga mig på soffan och titta på tv.



Mobilbloggar. Idag ska jag ägna större del...

img_9938 (MMS)

Mobilbloggar. Idag ska jag ägna större delen av dagen till att städa. I morgon är det min födelsedag och min familj kommer då hit. Jag kommer nog inte uppdatera bloggen något för än senare ikväll så ni vet. (på bilden, Tindra just nu i soffan)



Mobilbloggar. Jag kom precis hem från jobb...

img_4828 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom precis hem från jobbet. Det verkligen spö regnade när jag skulle cykla hem, så ni kan ju gissa om jag vart blöt ha ha. Busar just nu med Tindra i sängen men ska strax ställa mig och diska och sen ska jag nog lägga mig i ett härligt bad :) kanske hörs vi lite senare, beror på hur trött jag är.



Lördag - jobba - väskhängare

Idag är jag sjukt trött asså, varför vet jag inte^^ Klev upp strax efter 8:00 idag och gick ut med Tindra, efter det gick jag och la mig igen och gick upp vid 12:30 tiden. Nu ska jag göra lite mat som jag ska ha med mig till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll.

Jag har förresten fått en väskhängare
hemskickat till mig från B&F och jag tackar så mycket för den :) Den är liten och söt och kommer nu självklart få hänga med i min väska. Här nedan följer lite bilder på den jag fick.



Hemma - WELLA professionals shampoo & balsam

Kom precis hem från jobbet, det blev att jag stannade kvar lite längre idag. Nu hade jag tänkt att jag skulle betala lite räkningar. Känns inte så bra måste jag erkänna då vi har extremt mycket räkningar denna månaden. Efter att jag har betalat räkningarna så ska jag och älskling prata lite om måndagen den 30/5. Jag fyller nämligen år då :)

Men nu tänkte jag visa er
shampoot och balsamet som fick följa med hem från frisören idag. Det är en ganska så ny serie som Wella gjort och jag måste säga att jag gillar den skarpt :) Dom ger volym i tunt/fint hår (vilket jag har) Doftar helt underbart gör dom också. Dom två små flaskorna är också shampoo och balsam. Borsten är också ny och en av mina favvo borstar.



Jag är så nöjd så nöjd :)

Nu är jag hemma igen och jag är så himla nöjd över håret :) Min frisör Patricia är så sjukt duktig! Nu ska jag äta lite hade jag tänkt sen ta en lång promenad med Tindra innan jag sticker till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem. Och då ska jag visa er mitt nya shampoo och balsam som jag fastnat för och som jag tycker är skit bra :)

Här kommer lite bilder på mitt hår som jag lovade att visa er!




Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu hos...

img_9580 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu hos min frisör. Vi har satt i nästan hälften av håret nu. Hörs senare när jag kommit hem. Och då ska jag visa er före och efter bilder på håret :)



Hemma - i morgon sätter jag in mitt hår :)

Kom ganska så nyligen hem från jobbet. Sitter just nu i soffan och dricker en kopp te. Ska lägga mig tidigt idag för imorgon klockan 9:00 ska jag befinna mig hos frisören och sätta in mitt hår :) Så jag kommer inte blogga något i morgon bitti men jag ska försöka mobilblogga när jag är hos frisören. Det tar ca 3 timmar att sätta in allt hår.

Slänger upp en gammal bild på mig
för att fylla ut inlägget lite. Det är en gammal modell bild på mig som jag gjort om till en "målad tavla" i PS. (kort hår jag hade där^^ + att det var väldigt ljust)



Vill mina läsare kanske ha en väskhängare?



Torsdag - jobba

Idag står det jobb på schemat, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Igår kväll innan jag gick och la mig gjorde jag en inpackning i mitt hår igen, ska ju sätta in mitt nya hår i morgon klockan 9:00. Så jag hoppas att mitt hår nu har fått lite näring dessa två dagar som jag gjort inpackning. Gjorde även ett fotbad med scrub och mina fötter blev bebis lena :) Nu ska jag äta lite lunch här hemma innan jag sticker till jobbet. Det blir färskpotatis, sill, ägg och gräddfil med gräslök :)



Läsarfråga



Hemma - Min egengjorda blomdekoration

Kom precis innanför dörren här hemma. Ska slänga mig i soffan strax och titta på tv men innan jag gör det så lovade jag ju och visa er min lilla blomdekoration som jag gjorde i förmiddags.

Så här har ni den
. Den är inte jätte stor som ni ser men den är lång och fin tycker jag :)



Onsdag - jobba - ännu en ljusdekoration!

Idag har jag gjort ännu en liten dekoration av ljus. Ni har sett den förut HÄR men jag har bytt ut ljusen och piffat till den med lite mer blad. Köpte ljusen + de rosa hjärtat när jag var i stan igår. Har även gjort en liten blomdekoration men den tänkte jag visa er ikväll. För om en stund ska jag kila iväg till jobbet. Börjar klockan 14:00 idag och slutar 22:00, så vi hörs ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag!



Hur ser mitt hår ut nu när jag tagit ut mina extensions



En bild på mig då jag precis hade satt i mina extensions
(2010) Åhh jag längtar redan tills jag har i mitt hår igen :)



En liten ljusdekoration

Nu har jag fått i mig lite mat, ska strax sätta i min hårinpackning. Men innan jag gör det så vill jag visa er min fina ljusdekoration som jag precis gjort. Själva ljushållaren köpte jag idag + ljuset. Sanden, bladen och dom små pärlorna + rosen som är lindad runt ljushållaren hade jag redan hemma.

Och med lite fantasi blev det såhär!




Nu - hårinpackning som sagt
, sen blir det slappa i soffan framför filmen Chronicles of Riddick som börjar 21:00 på tv6.


Hemma - Ny hårinpackning!

Jag kom ganska så nyligen innan för dörren här hemma. Trodde inte jag skulle vara borta såhär länge, men så blev det. Va ju först hos frisören idag klockan 11:30, vid 13:00 tiden vart allt hår ute. Gick sedan och kikade i lite butiker i stan och självklart fick det följa med lite pysselgrejer hem, ljus bland annat, ska visa er sedan.

När jag väl kom utanför mig så ser jag en person
ca 50 meter bort som verkar väldigt bekant och bekant var hon allt för det var min mamma^^ Hon brukar alltid ringa mig innan hon kommer hem till mig men idag ville hon överraska mig, och vilken tur att jag precis kom hem då :) Vi gick upp till mig och tog en snabb fika sen bar det av till, Jysk, Plantagen och sedan Ica Maxi. Och nu är jag som sagt hemma igen.

Ska äta lite mat nu
sen ska jag nog göra en efterlängtad inpackning i håret. Köpte denna inpackning hos min frisör förut och jag tänker köra inpackning idag + i morgon sen på fredag är det ju dax att sätta in nytt hår igen :)



Idag åker håret ut

Idag ska jag till frisören och ta ut mitt löshår, 11:30 ska jag befinna mig där. Som jag skrev igår så kommer det både kännas bra och tråkigt på samma gång. Bra för att det ska bli skönt att göra en inpackning sen idag (vilket jag inte kunnat göra på flera månader) och tråkigt för att jag inte har kvar mitt långa hår. Men på fredag åker det in igen så det blir bara två dagar utan det.

Hej då mitt fina fina hår^^



Det börjar arta sig

Nu börjar jag få lite ordning i min garderob. Men jag är långt ifrån klar. Just nu ligger det kläder över hela golvet i hallen + en bit in i köket^^ Jag håller just nu på med att hänga upp en del av kläderna på galgar. Sen ska jag ge mig på att vika resten och lägga upp på hyllorna. Men jag blir säkerligen inte klar nu ikväll utan jag får fortsätta i morgon också. Men det var skönt att höra bland kommentarerna att jag inte är ensam om att ha en sådan garderob^^ Men jag ska banne mig försöka ha det snyggt i den nu, det underlättar så sjukt mycket.




Klockan 22:00 hade jag tänkt att titta på Big Brother
och sen ska jag nog titta på en film tillsammans med min älskling. I morgon ska jag till frisören, det ska bli både kul och tråkigt på samma gång. Ska ta ut mitt löshår, vilket kommer kännas skönt men samtidigt inte för jag kommer sakna mitt långa hår. Fast på fredag sätter jag in nytt hår igen :) så det blir ju bara 2 dagar som jag får klara mig utan det.


Städning av garderob

Min vän Rebecca åkte hem för en stund sedan. Nu tänkte jag göra lite mat sen ska jag fixa i min garderob. Jag lovar att ni får en smärre chock när ni ser denna bilden här nedan^^ Jag skäms faktiskt lite för att visa bilden haha. Men o andra sidan så tror jag inte att jag är ensam om att ha en garderob som har sett/ser ut såhär.... eller?^^



Jag har en känsla av att detta kommer ta lååång tid...


Rio

Jag har ganska så nyligen tittat klart på en film som heter Rio. Super söt och rätt rolig film faktiskt. Nu ska jag möta upp min vän Rebecca och sen ska vi hem till mig och ta en fika :)

Kolla in trailen till Rio här!



Läsarfråga - hundväska

Godmorgon! Jag har precis kommit in från en härlig promenad med Tindra. Idag skiner solen hos mig och jag och Tindra tog en lite längre promenad idag. Just nu väntar jag på att en hantverkare ska komma hem till mig. Jag ska nämligen få upp en tvättställning på toaletten, ni vet en sådan som man hänger kläder/handdukar på. Han ska komma vid 10:00 så han borde vara här ganska snart.

Tänkte svara på en läsarfråga som jag fick
. Varför jag svarar här i bloggen är för att hon/han inte lämnat någon blogg eller mail adress. Såhär skrev hon/han:

Anonym:

Var är den väskan till hunden köpt?


Svar:

Hej! Hundväskan är köpt i en djurbutik, kommer inte ihåg vad butiken hette då det var över ett år sedan som jag köpte väskan. Men det finns säkert liknande väskor på nätet eller så kolla i en djurbutik nära dig :)


Hemma - The Rite

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Tänkte nu mysa ner mig i soffan med min älskling och titta på en film. Det är en ny film som kommit med Anthony Hopking och den heter The Rite och är en skräck liknande film. Av det jag sett på trailen så verkar den vara spännande och Anthony Hopking är ju en sån sjukt grym skådespelare.

Kolla in trailen här



Söndag - jobba - nya lampor i hallen!

Igår efter att jag och älskling varit på Ikea så började jag må lite dåligt. Jag vet inte var det va men jag fick en känsla av att det var Mc Donalds maten som vi åt påvägen hem igår. Jag fick magknip och mådde typ lite illa. Magknipen höll i sig rätt sent in på kvällen men nu idag mår jag bättre.

Tänkte iallafall visa er den nya lampan som hänger i våran hall
. Eller den och den, vi har faktiskt två stycken sådana här lampor i hallen. Jag är jätte nöjd med dom och tycker att dom är super fina och ger ett fint sken :)

Såhär ser lamporna ut när dom är tända.



Och såhär ser dom ut när dom släckta.



Det var inte helt lätta att sätta ihop
och få upp dessa lamporna måste jag säga. Varje liten kristallkula har jag fått trä i en tråd/vajer och sätta upp själv. Det tog ca 30 minuter att få ihop en lampa.

Nu ska jag göra iordning mig
och lite senare bär det av till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.


Mobilbloggar. Ska äta lite nudlar nu. Känn...

img_9063 (MMS)

Mobilbloggar. Ska äta lite nudlar nu. Känner mig inte riktigt bra därför har jag inte bloggat något sedan jag kom hem från Ikea. Får se när jag orkar sätta mig vid datorn.



Mobilbloggar. Har precis varit på Ikea och...

img_7135 (MMS)

Mobilbloggar. Har precis varit på Ikea och handlat lite glödlampor + lite annat. Nu ska jag och älskling äta Mc Donalds hade vi tänkt och sen åker vi hem och då hoppas jag verkligen att jag köpt rätt glödlampor till mina lampor hemma.



Mobilbloggar. Jag håller på att sätta ihop...

img_3068 (MMS)

Mobilbloggar. Jag håller på att sätta ihop och sätta upp två lampor här hemma, därför har jag inte bloggat något. Kom hem från jobbet strax efter 22:00 ikväll och har precis nu fått upp en av lamporna. Nu ska jag bara sätta ihop den andra och sedan sätta upp den också. Dom är inte helt lätta att sätta upp, jag är helt genom svett nu ha ha.



Ljusdekoration - krona

Igår innan jag började jobba så gjorde jag lite ärenden i stan. Det var inte menngen att jag skulle köpa något men jag kunde inte låta bli när jag såg denna fina kronan. Tanken är att jag ska ha lite större ljus i den men tills jag köpt det så får det vara små stearinljus i den. Kanske piffar jag till den med något mer också, jag får se :)

Men såhär ser alltså min egengjorda ljusdekoration ut i kronan!




Nu ska jag göra iordning mig
sen väntar det jobb. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet ca h...

img_5247 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet ca halv elva nu ikväll. Min älskling lånar min dator, där av att jag inte bloggat något. Han lånar fortfarande min dator så då tänkte jag att jag mobilbloggar istället. Sitter just nu i soffan och dricker te och tittar på tv. Ska lägga mig om en stund. I morgon ska jag visa er en jätte fin sak som fick följa med hem idag :)



Torsdag - jobba

Ledsen att jag inte bloggade något igår kväll när jag kom hem från jobbet, men jag var så himla trött. Jag gick nästan och la mig med en gång då jag kom hem. Idag ska jag jobba kvällen igen, börjar 15:00 och slutar 22:00. Men innan jobbet så ska jag sticka ner på stan en snabbis då jag behöver göra lite ärenden.

Sitter just nu vid köksbordet och bloggar
och dricker en kopp te.



Onsdag - jobba

Inatt har jag varit vaken rätt länge^^ men jag visste att det skulle bli så eftersom jag inte kunde somna igår när jag kom hem från att ha jobbat natten. Somnade väl vid typ tre tiden och sov till ca 20:30 igår kväll. Så jag kan väl säga som såhär att det började bli ljust ute innan jag somnade inatt^^ Trött är bara förnamnet idag haha. Men jag ska hoppa in i duschen nu och förhoppningsvis piggnar jag till.

Idag står det jobb på schemat också
. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Så hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem! Tindra busar just nu runt i sängen med sin tiger.



Min middag!

Jag vet en tjej som antagligen kommer va vaken rätt mycket inatt^^ Tanken va bara att jag skulle lägga mig och sova kanske 3 timmar meeen så blev det inte, vaknade 20:30, bra gjort Jouline. Har precis gjort lite middag, en väldigt sen middag. Lax, ris och citronsås blev det. Nu ska jag äta detta sedan titta på tv.



Kan inte sova - Söt klänning!

Gaahh! Varför kan jag inte somna??? Jag bli galen^^ har ju jobbat natten inatt. Jag vet att jag brukar ha lite svårt för att somna med en gång då jag kommer hem (efter att ha jobbat natten) men såhär lång tid har det då aldrig tagit. Klockan är ju liksom ett nu. Kan inte nån slå nått hårt i huvudet på mig så jag slocknar HAHA, skämt o sido^^ Nä men jag ska nog sätta på en film och förhoppningsvis somnar jag till den.

Och medans jag sover
så kan ni ju kika lite på min klänning. Har haft den rätt länge men glömt av att visa er den. Super söt verkligen och jag älskar ryggen på den :)



Hemma - Ny tunika

Godmorgon! kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Det har varit en bra natt. Strax tänkte jag göra lite frukost sen ska jag sova men först tänkte jag svara på en läsarfråga. Fick en fråga vad det var för tunika som fick följa med mig hem dagen då jag var iväg med jobbet och gjorde en liten utflykt (HÄR). Och här nedan är tunikan som fick följa med mig hem :)



En lite närmare titt på detaljerna



Våran himmelsäng + överkast!

Jag lovade ju att visa er våran säng idag + det nya överkastet och kuddar. Och här nedan är lite bilder. Det var inte så lätt att få med allt i vårt sovrum då sängen är så stor och sovrumet rätt litet^^ Så jag fick ta flera bilder i lite olika vinklar för att få med allt.



En lite närmare titt på vårt nya överkast! jag älskar det :)



Så såhär ser det alltså ut i vårt sovrum just nu. Men det fattas lite saker så som gardiner, taklampa och lite andra små grejer som ska upp. Men som jag skrev igår så kommer det komma så småning om och mer bilder på vårt sovrum kommer också att dyka upp då :)

Nu ska jag hoppa in i duschen
sen göra lite mat och sedan ta en lång promenad med Tindra. Jobbar natten idag och jag börjar redan klockan 18:00 ikväll (börjar annars 20:30) men blev inringd tidigare. Slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Men kanske mobilbloggar jag sen. Hoppas ni alla får en fin dag/kväll :)


Hemma - trött

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan. Just nu håller jag på att göra lite te till mig och min älskling. Och efter tet blir det sängen, känner mig himla trött ikväll faktiskt. Vi sätter kanske på en film men jag lär nog somna till den.

Tindra har redan bäddat ner sig i sängen



I morgon ska jag nog försöka visa er vårt nya överkast
+ kuddar och det betyder att ni också kommer få se våran nya himmelsäng :) Jag känner att jag inte kan/orkar vänta mera nu med att visa er vårt sovrum. Det är absolut inte klart än, det finns inga gardiner, ingen taklampa och det fattas även en massa anadra grejer men dom kommer så småning om så ni lär få se vårt sovrum mer än bara en gång :)


Överkast till sängen!

Idag väckte Tindra mig klockan 8:00, jag va så jäkla trött men det var bara att pallra sig upp och gå ut. Åt sedan frukost och gick sedan och la mig igen. Vaknade vid 12:00 igen och har precis ätit lite lunch. Nu hade jag tänkt att jag skulle mysa lite med min älskling innan jag ska cykla till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll.

Här nedan får ni en liten tjuv titt på vårat nya överkast
:) Det är jätte fint! Bilder på det kommer att komma upp + lite kuddar.



Det här var det sjukaste

Asså detta är ju helt sjukt... iallafall enligt mig. Tjejen på videon/bilden här nedan är bara 8 år och hennes mamma sprutar in botox i hennes ansikte för att hon ska bli finare. Mamman till dottern säger att - Hon har inte frågat efter botox men jag vet att hon är missnöjd med sina skrattrynkor. Hennes mamma gör allt för att dottern ska vinna skönhetstävlingar. Det sjuka är när man tittar på klippet nedan och hon som intervjuar dottern frågar - varför gör du detta? då svarar dottern jag vet inte och mamman säger i sin tur - Men gör du inte detta för att du ser rynkor? Jo just det säger dottern och ler och säger sedan att det är inte fint med rynkor på unga flickor... Mamman har ju (ursäkta uttrycket) hjärntvättat sin dotter.



 

Någon kommenterade detta på aftonbladet och jag tyckte att det var bra skrivet och håller med till fullo.

 

Såhär skrev en:

 

Det är inte konstigt att hon är "missnöjd" med sina skrattrynkor när morsan säger det till henne. Barn har inga mallar över hur man ska se ut, det är vi vuxna som tillverkar och applicerat dessa på barnen.

En annan skrev:

Botox är ett nervgift som kan vara livsfarligt om det hanteras fel. Mamman injicerar alltså själv utan läkarhjälp gift in i sin dotters ansikte. Det kallar jag klockren barnmisshandel.

Det fanns betydligt många mer kommentarer likt dessa ovan.


Ljuslykta

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Det spöregnade när jag skulle cykla hem, men min älskling va så gullig att han hämte både mig och min cykel på jobbet :)

Här nedan har ni förresten min fina vita ljuslykta
som jag lovade att visa er. Jag fullkomligt älskar den. Lyktan ger ett sådant fantastiskt sken på kvällen.



Jag satte Tindra jämte lyktan så ni skulle förstå hur stor den är^^




Såhär ser den ut på kvällen när den är tänd :)



Nytt nagellack - China glaze

Jag köpte ett nytt nagellack för några dagar sedan och har glömt av att visa er det men här nedan är det. Jag målade precis mina naglar med det och jag måste säga att jag gillar det verkligen. Kommer nog använda det mycket i sommar.



Nagellacket har en mattande effekt och ser ut såhär (har målat på två lager).



Och såhär ser det ut med överlack (top coat) på. Ingen jätte skillnad kanske men det är mer skillnad i verkligheten tycker jag. Så nu kan jag välja om jag vill ha en matt look eller blank look, och jag gillar det :) Jag kan också säga att färgen är mörkare i verkligheten.



Nagellacket hittar ni om ni klickar här.


Frukost på sängen!

Idag när klockan ringde så va jag bara så jäkla trött, jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen, jag kände att jag skulle kunna sova hela dagen^^ Men jag blev allt lite piggare när min älskling kom in med frukost på sängen till mig :) Och brickan som jag köpte igår kom ju väl till användning :)



Idag står det jobb på schemat
. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Och när jag kommer hem ikväll så ska jag visa er en jätte fin sak :) En liten ledtråd: fint sken!


Fransk lantlig bricka

Jag och min älskling kom hem för en liten stund sedan. Vi har varit och handlat lite mat, eller lite och lite det blev mer än vad vi hade tänkt oss (som vanligt^^). Men det fick iallafall följa med en super söt bricka hem, med fransk lantlig stil. Gillar den jätte mycket!



Nya söta (lantliga) burkar till köket!

Igår innan jobbet så köpte jag två helt underbart söta burkar till köket. Och här nedan är dom. Te burken är ju bara så mig då jag älskar te och dricker det varje dag. Kak burken är lika söt den och där i kommer mina nybakta kakor att få ligga :) Mer av dessa lantliga burkar kommer antagligen få flytta hem till mig inom en snar framtid :)



Fredag den 13:e

Idag klev jag upp halv 9 och gick ut med Tindra, åt sedan frukost och sedan gick jag och la mig igen och sov till ett^^ så himla gott. Åt lunch för en liten stund sedan och strax ska jag möta upp min mamma en snabbis. Sen ska jag fota dom söta sakerna som fick följa med hem igår och visa er :)

Idag är det ju också fredag den 13:e
. Otursdagen som många kallar den. Men idag är det faktiskt min morfars födelsedag så jag ser inte detta som en otursdag. Min morfar lever inte längre men han finns i mitt hjärta och mina tankar hela tiden.



Omtag med toffsar!

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan och har precis placerat mig i soffan med en kopp te. Är ledig i morgon, vilket jag inte visste för än jag skulle cykla hem från jobbet nu ikväll. Va helt säker på att jag skulle jobba i morgon. Så i morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det ska tydligen regna hela dagen/kvällen i morgon hos mig så det blir väl att hålla sig hemma.

Här nedan har ni förresten mina nya omtag
med toffsar till våran himmelsäng :) behöver jag ens säga att jag älskar dom^^ Dom är verkligen så himla fina och jag är så jäkla nöjd med dom. Bilder på våran säng kommer att komma upp men jag har än inte fått iordning helt i vårt sovrum så ni får vänta ett litet tag till.



Nu ska jag kika lite på teven
och i morgon tänkte jag att jag skulle visa er lite söta saker som jag faktiskt var och shoppade idag innan jag började jobbet :)


Mobilbloggar. Är på jobbet nu och min arbe...

img_0803 (MMS)

Mobilbloggar. Är på jobbet nu och min arbetskamrat är här och hälsar på med sin bebis :) kan man va sötare!



Jäkla skiiit..

Åhhh.. jag blir så trött på mig själv ibland asså. Råkade radera några kommentarer, ca 7-8 st. Fan^^ vet att någon hade ställt en fråga men kommer inte ihåg vad det stod nu. Du som ställde en fråga till mig (och nu inte kommer få svar på den) får gärna ställa den igen, om du vill :) Nu ska jag ta en lång promenad med Tindra sen blir det att cykla till jobbet. Börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Mobilbloggar. Nu är "fönsterkillarna" här....

img_9800 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är "fönsterkillarna" här. Dom har precis börjat med fönstret i vårt vardagsrum. Det ska bli skönt när allt är klart och vi kommer då slippa att behöva ha det ner rullat som vi haft det nu en tid. Fönstret va så fukt skadat att man nästan inte såg ut.



Torsdag - jobba - nya fönster

Jag sitter just nu i soffan och äter frukost. Idag står jobb på schemat men innan jobbet så ska det komma hit två "fönsterkillar". Vårat fönster i vardagsrummet och ett av fönstrena i köket har fått kondens, det har alltså blivit fukt mellan rutorna och det går ej att ta bort utan man måste byta ut hela fönstret/glasen. Klockan 12:00 ska dom komma och det lär väl ta en timme eller två för dom att fixa detta. Sen klockan 15:00 är det som sagt dax för jobb. Slutar som vanligt 22:00 ikväll.

 

Såhär kan det se ut när det blivit kondens (fukt) i fönstret.

 



Mina nya tekoppar

Jag lovade ju att visa er vad som mer fick följa med hem från gårdagens shopping. Och här nedan har ni mina underbara tekoppar. Jag älskar dom :) Ni kunde faktiskt se en av kopparna (lite suddigt) i inlägget lite längre ner då jag visade min egengjorda ljusdekoration.



Bildregn från min dag!

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Har haft en helt otroligt rolig och skön dag idag. Jag, mina arbetskamrater och brukaren som jag jobbar hos har varit och gjort en riktigt mysig våraktivitet idag :) Och det bjöds på mat, fika, fotbad och en liten kurs i vad naturens gåvor kan göra för ens kropp :)

Vi började med lunch och den var sååå god!



Här satt vi ned och åt den underbart goda lunchen!



Vi åt i en gammal ladugård
där dom haft hästar och grisar förr i tiden. Dom hade renoverat det jätte fint och stilen där var väldigt lantlig :) me like!



Min lunch, gott, gott!



Lite bilder inne och utanför själva ladugården, så himla fint!



Här nedan ser ni min egna fot och hand skrubb som vi fick göra :) Receptet på den ligger bredvid.



Vi fick också välja ett ord som vi ville vara idag
och sedan limma på det på burken med skrubben. Jag valde att vara änglalik idag :) Det fanns också ord så som trygg, rolig, sprallig, intelligent osv.



Efter att vi gjort klart fot och hand skrubben
så var det dax för fotbad. Här nedan har ni mina fötter. Mina fötter blev baby mjuka, helt fantastiskt var det!



Efter fotbadet var det dax för fika
. Det bjöds då på ost och kex och kladdkaka, mums!



Sen gick vi och kika i deras butik som dom hade där
och jag måste säga att jag dog lite när jag klev in där^^ jag ville typ ha allt där innne :) Men kläderna var rätt dyra, låg mellan 600 och 1700 kr för en topp/tunika etc. Men en tunika fick allt följa med mig hem :)



Dom hade inte bara kläder
utan även en massa andra fina (lantliga) och söta saker. Jag kommer definitivt att åka dit igen.



Onsdag - jobba - utflykt med jobbet :)

Jag kom innanför dörren för en stund sedan, va ute med Tindra. Nu sitter jag i soffan och dricker en kopp te. Ska strax gå och göra iordning mig lite och sen klockan 12:00 blir det att cykla till jobbet.

Som jag berättade igår kväll
så ska jag på en liten utflykt med jobbet idag, vi ska på en "spa kurs" och lära oss hur vi kan använda naturens gåvor. Ska bli både roligt och mysigt :)

Slänger upp två bilder på min fina lill tjej
. Bilderna togs igår kväll. Tindra älskar verkligen att ligga under filtar, täcken ja you name it, finns det ingen filt eller täcke så kryper hon gärna in i under min tröja^^



Min egengjorda ljusdekoration :)

Sådär, nu är jag klar med mitt pysslande för idag. Jag blev riktigt nöjd och mer liknande denna här nedan kommer jag att göra. Jag älskar verkligen att göra sånt här och det roliga är att man med stolthet kan säga att - Jag har gjort denna helt själv :) Och i morgon kväll kommer det komma upp bilder på en annan grej som fick följa med hem idag :)

Vad tycker ni, blev det fint?




I morgon blir jag borta nästan hela dagen
. Ska befinna mig på jobbet 12:30 och slutar 22:00 på kvällen. Men jag kanske mobilbloggar nått under dagen. Det jag ska göra i morgon (förutom att jobba) är att jag ska på en, ja va ska man kalla det..."spa kurs" Jag, mina arbetskamrater och brukaren som jag jobbar hos ska få lära oss hur man använder naturens gåvor :) Mer än så vet jag inte, men jag hoppas på att vi får göra något med våra händer/fötter kanske. Typ som ett fotbad hade ju inte varit helt fel :) Nu ska jag titta lite på tv innan jag ska nana kudden.


Hemma - Min shopping idag!

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan med min vän Angelica. Vi hade det jätte mysigt, vi åt god middag och gick runt och pratade och det blev även lite shopping också :) Här nedan får ni en liten titt på allt som jag köpte idag. Nu tänkte jag att jag skulle fixa, sätta upp och pilla lite med det jag köpte. Resultatet får ni kanske se senare ikväll :)



Mobilbloggar. Orkade inte vara hemma mer s...

img_6986 (MMS)

Mobilbloggar. Orkade inte vara hemma mer så jag ringde min vän Angelica och mötte upp henne. Nu ska vi äta en god middag och min består av skaldjurs soppa :) hörs sen när jag kommit hem och då ska jag visa er vad jag köpt :)



Tisdag - ledig!

Idag är det tisdag och jag är ledig idag igen :) Men i morgon väntar det jobb och jag ska befinna mig på jobbet redan 12:30 i morgon för imorgon så ska jag, brukarn jag jobbar hos och mina arbetskamrater göra en mysig liten tripp till ett ställe där vi ska få äta lunch och sedan ska vi få en kurs i naturens gåvor :) spännande, spännande!

Igår tänkte jag att jag skulle satt upp mina gardinstänger
men jag kom på att det är ju betongväggar så då behövs det en borrmaskin. Trodde jag....^^ (jag kommer till det) Så jag ringde min mammas man Teddy igår och frågade om han kunde komma hit idag och hjälpa mig att sätta upp gardinstängerna, javisst sa han och klockan 12:00 idag knackade det på dörren här. Han hade med sig en jätte väska med en massa borr och maskiner. Vi började måla upp var gardinstängerna skulle sitta och när Teddy väl skulle borra så råkade han knacka lite på väggen och utbrast -

Teddy - MEN JOULINE, du är la rolig.
Jag - Vadå, vad är det nu?
Teddy - Det är ju inte betongvägg.
Jag - VA, du skämtar...
Teddy - Nej!
Jag - Jo du skämtar
Teddy - Nej! det är bara att skruva i skruvarna i väggen.
Jag - Men åhh..

Det är alltså bara att skruva i skruvarna rätt i väggen haha^^ Jag känner mig verkligen dum asså. Nu fick Teddy åka ända hit i onödan, fast på ett sätt inte för det va kul att träffa honom och lika så tyckte han om mig :) Teddy åkte här ifrån för en stund sedan då han bara var här en snabbis på sin lunch rast från sitt jobb. Så nu hade jag tänkt att jag skulle ta och SKRUVA i skruvarna i väggen :)



Läsarfråga - skendräktig

Jag fick en läsarfråga angående skendräktighet hos hundar och varför jag svarar här i bloggen är för att hon/han inte lämnat någon blogg eller mail adress. Såhär skrev hon/han:

Anonym:

kan hunden bli skendräktig om den inte löpt precis innan det beteendet hände? min hund beter sej exakt som du skrivit (HÄR) och har hållit på så i 1 vecka och ja blir galen snart. hon har blivit så derpimerad och bär med sin nalle överallt.. och bäddar ner den i sängen och vill knappt äta. eller tror du det är något annat som hänt hunden? för hon har bara löpt 1 gång i sitt liv och minns ej när det va då det va välidgt mnånga månader sen. och en fråga till hur länge måste man vänta innan hon kan få tillbaka leksaken?

Svar:

Hej! Din hund är definitivt skendräktig nu så det är inget fel på din hund. Det du ska göra är att ta bort hennes nalle. För låter du henne ha nallen så tror hon bara att det är hennes valp och hennes skendräktighet blir då bara värre. Skendräktigheten kan också hålla i sig längre om hon har sin nalle. Sen att hon verkar deprimerad är också helt normalt, mina hundar kan bli lite nedstämda då dom är skendräktiga. Men det du kan göra är att öka motionen på din hund, det brukar trötta ut dom och få dom på andra tankar.

När min stora hund Tilda är skendräktig
så tror hon att hennes ben (alltså ben som man tuggar på) är hennes valpar^^ så där tar jag bort alla hennes ben. När du väl tar bort din hunds nalle så ha koll så att hon inte får för sig att ta något annat som sin/sina valpar, men det lär du märka. När min lilla hund Tindra är skendräktig så tror hon att sin leksaks tiger är hennes valp (det du läste och kommenterade HÄR) så den tar jag alltid bort då jag märker att hon börjar bädda ner sig med tiger eller springer runt och piper/gnyr med tigern i munnen, (om du klickar HÄR så kan du se ett videoklipp med min hund Tindra då hon är skendräktig). Jag brukar ge tillbaka hennes tiger efter ca 2 veckor. Och leker hon normalt med tiger då och sedan kan lämna tigern utan att pipa och sova utan tigern så är allt ok och jag låter henne då få ha sin tiger. Men får du misstankar eller ser att din hund fortfarande är skendräktig så tar du bort nallen igen. Hon mår bättre utan sin nalle kan jag lova fast än att det kanske inte ser så ut ibland. Din hund kanske kommer pipa efter sin nalle då du tar bort den men försök avleda henne med någon lek då eller gör lite tricks med henne och beröm henne sedan med lite godis eller varför inte bara mysa med henne :)

Och din hund kan som du skrivit
äta lite sämre också men så länge hon iallafall får i sig något under dagen så är det ingen fara. Tilda min stora hund äter som hon ska då hon är skendräktig men min lilla hund Tindra äter dock sämre. Men jag brukar ge henne lite extra gott i hennes mat då, typ som köttbullar eller skinka eller så kan du skrapa i lite rester från din egen middag i din hunds mat. Sen hur länge din hund kommer va skendräktig det vet inte jag för det är så olika från hund till hund. Hoppas du är nöjd med svaren och att detta hjälper dig och är det något annat du undrar över så är det bara att fråga igen :)



<3 Mina två hjärtan <3


Snart klar

Nu är jag nästan klar här hemma. Har fått slängt alla kartonger och berget av disk är nu borta, skönt! Nu tänkte jag att jag skulle äta något, min mage kurrar som bara den. Sen blir det slappa i soffan framför teven. Ska också svara på en läsarfråga som jag fått.


Soldyrkan

Jag kom precis in från en härlig promenad med Tindra ute i solen. Men Tindra har då inte fått nog av solen, hon gick raka vägen ut på balkongen och la sig på filten för att sola^^

Min lilla söta soldyrkare!



Jag funderar på om jag ska göra ett röj här hemma
. Tro mig det behövs. Har ju fått hem en hel del möbler nu och nästan alla kartoner (som möblerna låg i) står fortfarande kvar här hemma, vadå lat... jag nä haha^^ sen har jag även ett berg av disk också som jag behöver ta tag i. Så vi hörs lite senare så får vi se hur långt jag kommit, förhoppningsvis så är två glas diskade och en kartong slängd haha, känner mig otroligt lat idag asså^^


Läsarfråga - Bloglovin'

Jag har fått en fråga, eller fråga och fråga jag tänkte iallafall ta upp det här i bloggen för jag undrar om kanske andra har haft samma problem.


Emma:

Måste säga att jag verkligen uppskattar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Svar:

Hej! och va kul att du gillar min blogg :) Vad jag vet så har ingen haft problem med att prenumerera på den. Men kanske gör du något fel eftersom att det inte funkar för dig. Är du medlem på bloglovin'? om inte så bli det. Sök sedan på min blogg stylebyjouline, tryck dig in där och tryck sedan på "knappen" följ bloggen. Svårare än så ska det inte vara :)



Måndag - ledig!

Idag är jag ledig, jätte gott :) har inte planerat in något speciellt idag utan jag ska nog försöka fixa lite här hemma. Kanske ska jag försöka få upp mina gardinstänger. Va iallafall precis och mötte upp DHL, dom levererade våra nya sitsar till våra stolar. Dom jag fick sist hade spruckigt tråkigt nog men nu är alla hela och fina :)



Läste att det tydligen är/har varit lite fel på blogg.se
, vad felet beror på har jag ingen aning om men man har iallafall inte kunnat publicera några inlägg. Ser nu att ett av inläggen som jag publicerade igår ännu inte kommit upp idag vid denna tiden (11:10) Kanske kommer det eller inte?


Hemma - strålade sol idag!

Mitt inlägg som jag skrev förut idag har ju inte kommit upp här i bloggen, jäkla skit. Aja... inget och göra åt nu men det är jätte tråkigt när sådant här händer. Idag har det iallafall varit jätte fint väder och jag har varit ute större delen av dagen idag. Klockan 15:00 idag så började jag jobba, slutade 22:00 nu ikväll. Är ganska trött nu så tänkte lägga mig i sängen och titta på film. Godnatt på er alla!


Mobilbloggar. Sitter och värmer mig vid br...

img_3439 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och värmer mig vid brasan ute på altanen hos min vän, jätte mysigt :) vi ska strax åka hem till mig och sen blir det nog utgång skulle jag tro. Hoppas ni alla har en fin lördag!



Mobilbloggar. Nu ska vi strax äta här, det...

img_5613 (MMS)

Mobilbloggar. Nu ska vi strax äta här, det blir grillat :) befinner mig hemma hos min vän och min kusin. Mys!!



Mibilbloggar. Sitter på ett fik nu och fik...

img_4237 (MMS)

Mibilbloggar. Sitter på ett fik nu och fikar i solen och bara har det gott! Ska åka hem om en stund och lite senare blir det nog att åka till min kusin för middag :)



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu i e...

img_3123 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu i ett köpcentrum och på bilden kan ni se ett par som gifter sig precis nu :) lite häftigt att gifta sig i ett köpcentrum måste jag säga. Och hennes klänning var så himla fin! Nu ska jag fortsätta shoppa!



Hemma - BULLAR!

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Har precis gjort iordning bullar och mjölk :) gott, gott! Ska titta på Big Brother nu och efter det blir det nog film med min älskling :)



Jag har förresten tänkt på en sak
och har kommit fram till att jag nog kommer vänta med att visa er min inredning/möbler mm här hemma tills jag fått iordning allt ordentligt. Ja menar det är ju inte så kul tex att se min nya säng när jag inte ens fått upp allt eller iordning allt som jag vill i vårat sovrum. Jag tycker helt enkelt att det blir roligare att visa er massa bilder när allt är klart eller iallafall då jag känner mig nöjd med något ut av rummen. Och förhoppningsvis så tar det inte så lång tid innan ni får se bilder. Bilder på vårat kök, vardagsrum och hall mm kommer ni också att få se så småning om :)


Mobilbloggar. Idag har jag hängt upp 8 st ...

img_2184 (MMS)

Mobilbloggar. Idag har jag hängt upp 8 st gardin längder på min himmelsäng :) det tog sin lilla tid. Gardinerna passade nämligen inte först så jag fick sprätta upp dom och sy till dom lite men nu så, nu passar dom och jag blev riktigt nöjd :) Målat naglarna har jag också gjort som ni kan se på bilden. Det fick bli guldigt glitter på naglarna idag. Har tänkt och göra en nageldesign men tre av mina naglar har gått av :( så där av att jag inte gjort någon speciell design på dom. Min pekfinger nagel som ni kan se på bilden är lite kortare än dom andra (det var en av dom som gick av) men den är påväg att växa till sig. Nu ska jag gå ut med Tindra sen cykla till jobbet. Börjar 15:00 och slutar som vanligt 22:00. Hörs ikväll när jag kommit hem. Ha en fin dag allihopa!



Mobilbloggar. Nu är jag hemma och har prec...

img_9845 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma och har precis öppnat paketen som jag hämtade ut för en stund sedan. Här får ni en liten titt på en av sakerna. Ser ni vad det är? Jag ska lägga upp bilder på allt sen nån dag när jag fått till/upp allt. Nu ska jag titta lite på tv sen hoppa isäng. Godnatt på er alla!



Mobilbloggar. Befinner mig just nu på Ica ...

img_9038 (MMS)

Mobilbloggar. Befinner mig just nu på Ica maxi. Fick sluta lite tidigare från jobbet idag och eftersom att jag fick det så passade jag på att hämta ut två paket som låg här och väntade på mig :) ska bli kul och öppna dom sen när jag kommer hem :)



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_7754 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet och jag ville bara säga att jag har det helt underbart just nu :) för första gången i mitt liv äter jag jordgubbar och ananas som man doppar i choklad :) jävlar rent ut sagt vad jag missat något, så fruktansvärt gott är det!



Torsdag - jobba

Idag är det jobba som står på schemat igen. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Jobbar samma tid i morgon men på lördag är jag ledig och då ska jag hämta ut ett litet paket som ligger och väntar på mig :)

Kom upp från badet för bara en liten stund sedan
. Det var så himla gott att bara ligga där och slappna av. Men jag låg nog lite för länge... ser nämligen ut som ett russun just nu^^ Nu tänkte jag ta en promenad med Tindra och sedan bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hör vi ikväll när jag kommer hem!

Slänger upp en video som jag hittade för ett tag sedan
. Hunden i videon får bebisen att sluta gråta med sitt ylande :) Jag tycker det är riktigt häftigt. Vissa hundar är så otroligt intelligenta.



Hemma

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Min huvudvärk som jag hade förut idag försvann när jag kom till jobbet förut idag men så strax innan jag slutade kom den tillbaka, inte så kul. Just nu sitter jag i sovrummet (i sängen) och bloggar. Älskling tittar på något program på teven ute i vardagsrummet. Ska nog gå och ta mig en tablett nu och hoppas på att huvudvärken ger med sig snart.



Mobilbloggar. Idag har jag inte orkat blog...

img_7045 (MMS)

Mobilbloggar. Idag har jag inte orkat blogga något, har lite huvudvärk men hoppas inte det blir värre för nu måste jag skynda mig och cykla till jobbet. Slutar som vanligt 22:00 ikväll så vi hörs då. (på bilden, Tindra just nu)



Mobilbloggar. Jag kom precis hem från jobb...

Mobilbloggar. Jag kom precis hem från jobbet, blev att jag stannade kvar en stund längre idag. Nu ska jag titta på ett program som jag följer sen blir det sängen. Godnatt på er!



Mobilbloggar. Jag är helt slut nu asså. I ...

img_9204 (MMS)

Mobilbloggar. Jag är helt slut nu asså. I förmiddags vid 11:00 tiden kom ett stort paket levererat till mig och jag har nu skruvat ihop allt helt själv :) Kan ni gissa vad det är? Visade en bild för några dagar sedan på vad det va! jag är iallafall jätte nöjd med själva designen, lite tråkigheter uppstod med det har jag åtgärdat nu. Bilder kommer att komma upp men inte just nu. För nu ska jag strax till jobbet. Börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag!



Mibilbloggar. Ursäkta för den dåliga uppda...

Mibilbloggar. Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag men jag har haft en massa saker att göra idag. Nu är jag så trött att jag bara vill slappa i soffan resten av kvällen. Och i morgon mellan 11:00 och 13:00 kommer det komma ett stort paket levererat till mig och jag är så himla spänd på att få hem det, jag längtar verkligen :)



Hemma - Hjälp beslutsångest!

Jag och älskling kom precis hem från en fantastiskt mysig och rolig kväll hemma hos hans föräldrar :) Det blev god mat, grillat lamm med ris, sallad och en egengjord kantarellsås som verkligen är to die for^^ Till efterrätt blev det en salig blandning av melon, blåbär, jordgubbar, kiwi och annanas. Sååå gott!

Nu tänkte jag kika runt lite på nätet
. Är nämligen ute efter gardiner till våran himmelsäng. Men frågan är vilka ska man ha? jag har sådan beslutsångest att det näst intill är löjligt haha. Skit svårt tycker jag verkligen att det är. Gardinerna som ska upp i sovrumsfönstret är vita och beiga så gardinerna till sängen måste ju gå hand i hand med dom som ska upp i fönstret. Jag funderar på att kanske köpa bara vita gardiner till sängen och kanske spets men jag vet inte... åhh jag blir galen vad svårt det är.

Här är iallafall våran säng
, har ni några tips på några fina gardiner eller hur man skulle kunna ha det då man har himmelsäng är ni mer än välkomna att dela med er. Alla tips jag kan få är jag tacksam för :)



Mobilbloggar. Vaknade för ca en timme seda...

img_5477 (MMS)

Mobilbloggar. Vaknade för ca en timme sedan. Det tog lite tid innan jag somnade förut idag när jag kom hem från jobbet, somnade väl runt 11 tiden. Nu har jag gjort mig iordning lite och strax ska jag och älskling åka hem till hans föräldrar på middag :) ska bli jätte mysigt! Och en fågel viskade i mitt öra att det skulle bli grillat :) ska bli så jäkla gott! och förresten så blir detta min första grill middag i år :)



Mobilbloggar. Godmorgon! Kom hem från jobb...

Mobilbloggar. Godmorgon! Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Har precis lagt mig i sängen och ska försöka sova ett par timmar nu. Men vi får se hur det går med det, brukar ju ha väldigt svårt för att somna med en gång då jag kommer hem från att ha jobbat natten. Och det gör inte saken lättare att somna när det är sol ute. Men vi hörs senare idag!



RSS 2.0