Tack Rutstore!

Idag var jag och hämtade ut ett paket och jag vill först och främst tacka Rutstore så hemskt mycket för dom fina kläderna som jag fick av er samt ert fina mail! Jag har ännu inte testat kläderna men jag hoppas att dom ska passa mig. En bättre bild på kläderna kommer att komma upp :)

För er som är intresserade
av hur jeansen ser ut kan kika på dom --> HÄR och tröjan --> HÄR.
TACK ännu en gång Rutstore Ni gjorde verkligen min dag!



Choklad & mys!



Sambon är hos några vänner ikväll och kikar på fotboll
men jag är helt övertygad om att jag kommer ha en riktigt mysig kväll ändå! Choklad, te och min lilla sötnöt till hund ska nu mysa ner oss i sängen och kika på tv:n :) Ikväll är det ju premiär för Top Model Sverige och det vill jag inte missa!

Hämtade förresten ut ett paket idag
som jag fått av ett företag,
ska visa er senare vad det var :)



Laxbakelse



Nu till lunch blev det laxbakelse och räksmörgås
, fy så gott det var! Räksmörgåsen åt jag upp så fort att jag inte hann fota den^^ Men en bild på laxbakelsen hann jag allt ta innan jag gav mig på den.


Måndag

Idag är det måndag och jobb står på schemat för mig, 15:00 - 22:00. Ska kila ut med Tindra här nu och sedan måste jag cykla till stan en snabbis innan jobbet och göra ett snabbt ärende. Hoppas ni alla får en fin måndag och en bra start på er vecka!

Lilla jag idag!
Är lite små trött måste jag erkänna, somnade alldeles för sent inatt^^



Städat garderoben!

Klockan är snart 00:00 och jag blev precis klar med min garderob, eller aa.. klar är jag inte på långa vägar (garderoben ska renoveras) men jag har iallafall rensat bort lite kläder + att jag vikt och hängt upp alla mina kläder, det tog några timmar hehe. Men nu kan man gå i min walkin closet, vilket man inte kunde förut^^

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng och sätta på en film!




Cream Basia Cardigan 62004


Cream Cream Cream.. ja säger då det..
Hur underbar är inte denna koftan!
Finns att köpa
--> HÄR <--

Är ni lika intresserade
av märket Cream som mig så kan jag rekommendera
att ni tar och kikar i --> denna <-- katalogen!


Lördag

Kvällen igår var fantastisk :) Min kusin och hennes sambo anade ingenting om att vi skulle komma och överraska dom med tacos, film och spel kväll. Dom blev helt chockade när vi kom och så otroligt glada över det! Kvällen blev väldigt lång, jag och älskling var inte hemma för än efter 03:00 inatt^^

Ikväll har jag och älskling bestämt
att vi ska ha myskväll hemma bara han och jag. Vi ska äta gott och titta på film och spela PS3 :)


Att överraska med detta är ju aldrig fel :)

Planerna som jag och älskling hade för kvällen kommer bli av, yeey! Vi ska nämligen överraska min kusin och hennes sambo med en tacos, spel och film kväll hemma hos dom :) Dom vet inte om att vi ska komma men vi vet att dom bara ska vara hemma ikväll. Åhh.. det kommer bli så kul!

Vi ska strax packa in oss i bilen här
och sedan väntar en mysig och rolig kväll. Hoppas ni alla får en fin och mysig fredag kväll vad ni än ska göra :)



Fredag

Idag har jag lite ärenden som ska fixas. Men innan jag sticker iväg ska jag duscha och ta en sväng med dammsugaren här hemma. Jag och sambon har smidit lite planer på vad vi skulle kunna göra ikväll, hoppas det blir av för det hade varit mysigt. Meeen.. skulle det inte bli av så blir det myskväll här hemma istället :) Hörs senare!



Arg & Besviken

Nu har jag vaknat till liv här hemma, men jag känner mig ändå väldigt trött.. (kan bero på att jag precis smällde i mig en pizza, hej matkåma^^) Var ju hos läkaren i morse kl: 10:00 men hon var tydligen "sjuk" enligt dom andra sköterskorna. Jag blev/är så fruktansvärt arg och besviken.. för detta är andra gången som jag kommer till sjukhuset och min läkare inte är där. Dom kunde väl ha ringt och sagt detta för sjutton! Här har jag jobbat natten inatt, gick av 8:00 i morse och jag kämpade verkligen för att hålla mig vaken för att träffa min läkare kl: 10:00.. och så är hon inte där.. igen. Min läkare har varit "sjuk" sedan i slutet av november förra året (2011) så jaa.. man tycker ju att dom där uppe borde vetat om min läkare fortfarande är "sjuk" och då ringt och sagt detta. Nää usch, jag börjar tappa förtroendet för dom på mitt sjukhus helt alltså. Nu är det ingen ide att jag skriver mer om detta för jag känner att det börjar spåra ur här annars^^

Just nu ligger jag här i min säng och kikar lite på tv
. Funderar på om jag ska ladda ner en film eller två och kika på ikväll men först ska jag svara på era kommentarer :)



Jag lever i dessa koftor^^



Så sant som det är skrivet
, jag lever i dessa underbara cream koftor^^ Och idag har jag på mig denna underbara blå koftan! Nu är det faktiskt så att jag jobbar natten idag, 20:30 - 8:00. Så jag ska strax cykla till jobbet här, Tindra ska få följa med inatt, mys! Sen vid 10:00 i morgon ska jag till läkaren för årskontroll. Hoppas mina värden i kroppen är bra, alltid lika orolig..

Hoppas ni alla får en fin kväll så hörs vi i morgon!


Detta inlägg är tillägnat min fina vän Marie

För ett tag sedan gjorde min fina vän Marie ett väldigt fint blomarrangemang, se --> här. Jag föll totalt för det och villa göra ett likadant. Men mitt letande efter dom fina rosorna gav inget resultat alls, som jag letade alltså. MEN.. vad tror ni inte underbara Marie gör då, jo hon ställer upp och köper dessa fina rosor till mig hos sig där hon bor och skickar dom sedan till mig.

Hon la alla rosorna i en söt liten korg som hon inte längre hade användning för.



Ohh.. ser ni hjärtat, klart ni gör! De underbara fina tyghjärtat skickade hon med som en liten överraskning, hur söt får man vara. Jag dog lite när jag såg det fina hjärtat TACK FINA DU!

Korgen kom väl till användning hos mig kan jag tala om
! Min lilla snutta Tindra har nämligen paxat den som sin bädd nu hihi. Hur sött var inte det^^ Jag skickade över en bild till Marie på Tindra och söt som hon redan är så gör hon ett helt inlägg om min lilla snutta i sin blogg.
Det inlägget kan ni se och läsa --> här <--

Just nu ligger Tindra i sin nya bädd och sussar så gott, hon älskar verkligen den korgen^^


Jag längtar tills jag får sätta händerna i dessa rosorna
och pyssla med dom. Jag måste bara först hitta en kruka/låda att ha/sätta dom i. Jag kan verkligen inte tacka dig nog Marie för att du ställde upp och köpte/skickade dessa rosorna till mig. Tänk vilka fina människor det finns där ute. Och det är precis vad du är Marie! en väldigt fin människa och jag är så glad över att ha funnit en vän som dig


Mysig poncho


Denna mysiga ponchon kommer från Rutstore och verkar ju vara hur mysig som helst. Finns även i färgerna vit och benvit typ. Och priset då, håll i er nu.. 159 kr. Jag tyckte iallafall att det var billigt :)


I´m back - Tindra är bättre!

Nu är jag tillbaka efter två bloggfria dagar. Tindra mår nu bättre efter olyckan som inträffade i fredags den 20/1-2012 och jag känner en stor lättnad över detta. Har haft kontakt med veterinären dagligen och Tindra både äter/dricker och går näst intill normalt nu, hon haltar fortfarande lite men några dagar till så är hon nog helt på fötterna igen.

Jag har jobbat dessa två dagar som jag inte bloggat på
, men självklart så har min lilla snutta fått vara med mig på jobbet :) och det har gått jätte bra (som alltid). Nu idag är jag ledig och det känns så skönt, ska inte göra nått speciellt idag utan bara vara hemma och slappa.




Jag vill tacka alla mina fina läsare
för era rara och omtänksamma ord som ni gett mig i inlägget under. Tänk vilka fina människor ni är! Det värmer otroligt ska ni veta


En olycka har inträffat



Mitt älskade lilla hjärta blev igår kväll (20/1-2012) vid 22:00 tiden
påkörd av en cyklist som kom i full fart. Åh fy vad hemskt det var.. Tindra skrek och skrek och skrek och jag trodde helt ärligt att nu dör hon, har aldrig hört henne skrika så och mitt hjärta slog verkligen dubbla slag och så hårt att jag trodde det skulle hoppa ut ur bröstet på mig. Hon flög över 20 meter från mig och sedan en meter upp i luften och in i ett träd.

Under alla omständigheter
(hon hade fan änglavakt alltså för hon skulle lika väl kunnat dött av detta) så ligger hon nu här tätt tätt intill mig och mår ok Vänster bakben är lite skadat och höger framben är väldigt skadat + vänster sida av hela nosen och tandkött är skadat och hon är väldigt öm i hela kroppen :( Jag är lite skärrad och fortfarande chockad över detta just nu så uppdateringen här på bloggen kommer vara lite låg ett tag. Tindra kräver all min uppmärksamhet just nu och jag vill heller inget annat än att bara vara med henne, hoppas ni förstår.




20:e knut

20:e knut var det förra fredagen och då ska ju julen ut. Många hadde säkerligen plockat bort julen innan dess men här har vi faktiskt haft kvar julen ända tills idag haha, japp jag älskar julen^^ så 20:e knut kan man säga att det är för oss idag. Det var allt på tiden att den åkte bort nu!

Senare idag kommer älsklings föräldrar hit på middag
och det ska bli jätte mysigt. Vi kommer äta och dricka gott och spela sällskapsspel som vi alltid gör! Så idag kommer jag ha fullt upp då en trerätters middag ska lagas och även lite andra saker som ska fixas.

Har test dukat bordet men vet inte om jag ska ha det såhär, vi får se :)



Min juldesign här på bloggen ska även bort.
Jag kommer inte att göra en ny design utan jag kommer bara byta tillbaka till min gamla fast med några små ändringar. När designen dyker upp vet jag inte men räkna med om några dagar.


Torsdag - jobba

Idag står jobb på schemat (15:00 - 22:30). Ska slänga i mig lite lunch här hemma nu och sedan ta en promenad med Tindra innan det är dags att cykla till jobbet. Älskling gick tillbaka till sitt jobb idag men kom hem här för ett tag sedan förkyldare än innan, stackarn. En hel toalettrulle tog slut på mindre än en timme här för att han snöt sig så mycket^^ Hoppas han känner sig bättre i morgon eftersom vi ska ha middag här hemma.

Detta har jag på mig idag, koftan är från underbara Cream!




Idag har det varit full rulle



Åhh herre jisses.. inte har jag kunnat uppdatera bloggen idag heller för än nu. Men det blir lätt så ibland. Har varit ledig nu i två dagar och ibland vill jag passa på att göra lite saker då jag är ledig och då blir det att bloggen hamnar lite åt sidan.

Idag har jag iallafall rensat skafferiet
, kylen och frysen, tvättat och städat lite.. ska städa lite mer om en stund då jag inte hann bli klar med allt förut idag. Har varit och inhandlat ingredienser till en trerätters middag som vi ska ha på fredag, träffat bästis för en (lång^^) fika och även gjort lite andra ärenden. Och jag kom ganska precis innanför dörren här hemma.

Har tänt lite ljus och satt på lite musik
, nu ska det dammsugas, tvättas golv och dammas. Älskling är hos en vän ikväll och kikar på fottboll så det är bara jag och Tindra hemma ikväll.


Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte...

img_9346 (MMS)

Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte uppdaterat idag så är det för att jag har myst med mitt lilla kusin barn hela dagen :) Min fina kusin fick ju en liten flicka för några dagar sedan och nu har dom äntligen kommit hem från sjukhuset. I skrivandets stund ligger den lilla bebisen här i min famn och sussar så gott :) nu kom min kusin med lite fika här så nu får jag återgå. Hoppas ni alla har en fin kväll!



Mys!



Kom hem från jobbet för en liten stund sedan
och nu blir det att krypa ner i sängen med en kopp te och några goda kakor, mys! Väntar bara på att mitt te vatten ska bli klart. Ikväll är jag riktigt mys sugen så jag funderar på om jag ska sätta på en sån där riktigt bra snyft film, kärlek drama film.. jo så får det bli!



Små hjärtan



Nu till lunch blev det små hjärt pannkakor här hemma
, gott gott! Det blev rätt många så jag tar även med mig några till jobbet idag :) Jobbar 14:00 - 22:30 ikväll. Hoppas ni alla får en härlig måndag och en bra start på er vecka!

Hinner inte svara på alla era kommentarer nu men jag gör det ikväll när jag kommer hem!


Sockerkaka & en sjukling



Muuuuums.. sockerkaka! Min älskling ligger sjuk här hemma och jag bakade för en stund sedan en sockerkaka och då mådde han genast lite bättre^^ Tänk att man kan må lite bättre av något så gott som hembakat.

Jag hade inte tänkt att sitta så mycket vid datorn ikväll
, för ikväll vill jag bara umgås och ta hand om min älskling här hemma. Vi ska ladda ner en film eller två och bara ta det lugnt resten av kvällen.


Sötnosarna!

Idag klev jag upp tidigt och sedan gick jag och la mig igen och sov fram tills nu typ. Ska jobba natten idag (20:30 - 8:00) så där av att jag gjorde så. Igår kväll skulle jag och älskling åkt till ett par vänner men det blev att vi stannade hemma, min huvudvärk gav inte med sig så vi tog det bara lugnt och kikade på film.

 

Tindra har varit helt slut de senaste två dagarna, varför? Jo för bästis har varit hos mig och med sig har hon haft sin lilla hund Aaila. Tindra och Aaila har lekt och sprungit av sig en hel del ute så det är inte så konstigt att hon är helt slut idag^^

 

Sötnosarna!

 



Grymt snygg Poncho



Bästis har precis gått hem
. Vi har haft det jätte mysigt (som alltid). Vi har fikat och kikat på en massa snygga kläder på nätet och drömt oss bort om att ha en garderob med just våra favorit kläder^^ Åhh.. vad jag just nu vill vinna en massa massa pengar!

Jag fastna för denna grymt snygga ponchon
och den får mer än gärna flytta in i min garderob :) Tänkte ta och städa lite här hemma nu. Lite senare ikväll kanske jag och älskling ska åka hem till ett par vänner, men vi får se om vi orkar, eller om jag orkar kanske jag ska säga. Har fått lite huvudvärk nämligen och vill den inte ge med sig så stannar vi/jag hemma ikväll.



Mattes lilla hjärta





Mitt lilla älsklings hjärta ligger just nu här i sängen, solen skiner utanför fönstret och bästis är på lekplatsen nedanför mig med sina barn. Ska joina dom om en liten stund hade jag tänkt :)

Får väl se hur mycket städning jag hinner med
av hemmet idag.. bästis har tydligen en tendens att dyka upp två dagar irad hos mig^^ Älskar när bästis bara dyker upp sådär utan att tala om det först!


Ännu ett av mina favorit klädmärken!









Även ChillNorwey kommer med ett gäng ursöta toppar och tunikor nu till våren. Behöver jag ens säga att jag är helt kär! Snälla flytta in i min garderob nuuuu hihi^^

Nu ska jag krypa ner i sängen
och kika på tv:n tills jag somnar. I morgon blir det att ta tag i städningen här hemma eftersom jag inte fick gjort det idag då jag fick besök av bästis.


Nybäddat







Såhär ser mina nya påslakan och örngott ut
som jag bäddat med i sängen. Man ser inte påslakanen direkt^^ pga alla kuddar jag har i sängen men det är iallafall volanger och vita små rosor broderade på påslakanen, precis som på örngottet här nedan.



Helt plötsligt hamnade det en bebis i min säng^^
Bästis kom över på fika :) Det blev en väldigt lång fika så städningen får vänta tills i morgon. Men renbäddat blev det iallafall idag!



Strax ska jag tvätta mitt hår och sedan hade jag tänkt att ta ett långt gottit bad. Men först tänkte jag svara på lite kommentarer. Senare ska jag ju även visa er ännu ett av mina favorit klädmärken där lite vårnyheter är påväg att trilla in!


Ett av mina favorit klädmärken









Jag dog lite när jag fick se de nya vårnyheterna från Cream^^
Vill ha allt! Nu idag hade jag tänkt att jag skulle städa här hemma (är ledig idag). Ska byta sängkläder, har fått nya sängkläder och vill så gärna testa dom! ska också tvätta och dammsuga här hemma.

Lite senare kanske ni får en bild
på min säng och dom nya påslakanen :) Ska också visa er ett till av mina favorit klädmärken, men det får bli senare. Även där är det vårnyheter som är påväg in!


En liten flicka har kommit till världen

Kom precis hem från jobbet här och ska strax göra mig en kopp te och gotta ner mig i sängen. Men innan jag gör det vill jag bara tala om att min underbara kusin fick en liten flicka nu ikväll Jag är så himla glad och jag kan verkligen inte sluta le^^ som jag har väntat på att den lille ska titta ut och nu äntligen är hon här :)

11/1-2012



Mer Gerbera



Dessa fick jag också i julklapp
av min underbara mamma En pasta/sallad/frukt skål och en vas eller vad man nu kan kalla det som man tex: kan ha träredskap i jämte spisen. Mina andra gerbera kan ni se om ni klickar --> HÄR <--



Ohh.. förresten vet ni vaaaad..
Min kusin är ju gravid och igår gick hennes vatten, men dom fick tyvärr åka hem igen och vänta på mer värkar. Så nu är det bara att vänta, jag går just nu och tittar på min telefon hela tiden. Har hon ringt.. har hon messat^^

Idag ska jag jobba, 15:00 - 22:30. Ska svara på lite kommentarer nu och sen ska jag göra i ordning mig. Hoppas ni alla får en fin dag så hör vi ikväll när jag kommer hem!


Shoppat lite :)

Nu är jag hemma igen! Det blev rätt många timmar i stan men det brukar bli så när jag och bästis umgås^^ Är ledig idag och det känns skönt, nu ska jag bara slappa framför tv:n/datorn resten av kvällen.



Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte...

img_8689 (MMS)

Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte uppdaterat så är det för att jag inte befinner mig hemma. Sitter just nu och fikar med bästis och hennes underbara barn. Hörs när jag är hemma!



Hemma

Fick sluta lite tidigare idag från jobbet, gott! När jag väl kom hem hade älskling diskat och gjort fint i köket :) Sånt uppskattas alltid! Gjorde mig precis en kopp te och tänkte nu sätta mig här vid datorn en stund och svara på lite kommentarer.



Förresten.. idag kom första snön hos mig :) Men den stannade inte
längre än några timmar, för sedan kom regnet.



Dagens!

Idag känner jag mig såå trött, jag fattar inte vad som hänt med mig men på senaste tiden har jag helt ärligt kännt mig så himla trött i kroppen. Bara tanken av att jag ska cykla till jobbet sen idag får mig och bli trött haha. Börjar 15:00 idag och slutar 22:30 ikväll.

Slänger upp en gammal bild på mig
. Men denna söta tunikan har jag på mig idag, självklart inget svart linne under! Utan när jag tog detta kortet så valde jag mellan en svart tunika eller denna vita så jag orkade inte byta linne då jag fotade bilden.



Hoppas ni alla får en bra start på er vecka!


Hemma från dopet!

Nu är jag hemma från dopet och det var helt underbart! Inte nog med att det var fint jag blev dessutom gudmor till min brors dotter och det var en riktigt stor ära för mig. Jag har nog aldrig varit så nervös, glad och stolt på samma gång som när jag bar fram och höll henne^^ Hon var så snäll och inte ett ljud gav hon ifrån sig under hela dopet, underbara ängel!

Här bjuder jag på lite bilder från dopet
. Kyrkan var otroligt fin och charmig.







En riktigt stolt gudmor!



Min brors andra flicka sjöng i kyrkan
och det var så himla fint och hon var så söt att jag dog lite när hon började sjunga^^ Fasters underbaring!



Detta kortet gav jag på dopet. Det har en 3D effekt och jag har gjort det från grunden helt själv, det var väldigt uppskattat :) Inuti gömmer sig en fin liten dikt som jag skrivit!



Avslutar med ännu en bild på mig och den lilla ängeln!



Mobilbloggar. Åhhhhh.. Alltså detta händer...

img_5171 (MMS)

Mobilbloggar. Åhhhhh.. Alltså detta händer ju bara inte.. Jag får inte över mina bilder från kameran till datorn pga att mina USB portar tydligen slutat att fungera. Åhh vad arg jag blir. Har suttit med datorn i 20 min nu och får det inte att funka :( det jag skulle säga var iallafall att jag ska på dop idag :) min bror döper sin lilla flicka och jag har fått äran att vara gudmor till detta lilla underverk :) hörs senare när jag är hemma igen och hoppas då att jag kan få fixat datorn.



Dolphin Tale

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta på den nya filmen Dolphin Tail som kommit. Det är en sann histora om en pojke som hittar en delfin skadad på en strand. Varför den heter Dolphin Tail förstår ni nog om ni tittar på trailen. Det häfta med filmen enligt mig är att det är just den delfinen som hittades skadad som är med i filmen och sen självklart att den är sann, älskar sanna historier som gjorts till film :)

 

I morgon väntar en stor dag för mig, längtar! Talar om vad det är jag ska göra i ett inlägg i morgon :) Hoppas ni alla har en fin lördag kväll!



How Cute!

Här har man sovit och fy så gott det varit. Kom hem från jobbet vid 8:30 i morse och det var verkligen en tuff natt på jobbet tack vare att jag inte hade sovit något innan på dagen. Jag vet inte hur många koppar kaffe jag druckit för att hålla mig vaken inatt, tappade räkningen efter 7^^

Tänkte bara tipsa
om att Rutstore just nu har rea hos sig (20% på hela sortimentet) och man kan verkligen göra riktiga kap där. Själv hittade jag dessa två söta klänningar/tunikor för 159 kr. Jag hade mer än gärna klickat hem dom men just nu känner jag att det inte finns pengar till det :(



Gerbera form + skålar



Ser ni vad jag fått.. åhh jag är så himla glaaad! Fick dessa tre i julklapp av min underbara mammi Jag älskar verkligen Gerberas formar & skålar. Och det bästa med dom är att de finns i alla möjliga färger/former, stora som små. Det är bara att välja och vraka^^



Idag står även jobb på schemat
. Skulle jobbat 15:00 - 22:30 idag men fick förfrågan om att jobba natten då en var sjuk. Så jag börjar inte för än klockan 18:00 ikväll, (slutar 8:00 i morgon bitti).

Om en stund kommer min vän hem till mig på fika
. Skulle egentligen gått och lagt mig några timmar nu men har inte träffat henne på länge. Vette sjutton hur jag ska klara av att hålla mig vaken hela natten på jobbet, men det får väl bli att häva i sig en massa kaffe och bara hoppas på att man kan hålla sig vaken^^




Underbara sängkläder - Filmdags!



Jisses vad jag varit på shoppinghumör idag^^
Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och titta på den nya filmen Real steel med Hugh Jackman som huvudroll :)


En rolig utmaning

Jag har blivit utmanad av fina Marie att svara på dessa tio frågor som följer här nedan. Mycket rolig men också lite svår/klurig måste jag säga, jag fick allt tänka till.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?


För tio år sedan (2001) var jag 15 år och hade moppe som jag så gärna körde runt med överallt. Kommer ihåg att jag och två vänner till mig alltid körde runt på just min moped, ja hör och häpna.. vi satt alla tre på min^^ Förstår egentligen inte varför då min var mindre än deras haha fast ja.. min gick ju fortare så det var väl därför antar jag^^ Jag var också singel kommer jag ihåg och jag fick dessutom Tilda då också (min rottis) :)

 


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?


För ett år sedan.. (2011) vad gjorde jag då, hmm. Ja jag gjorde ju massor men jag kan nämna lite här. Jag bodde i en liten etta, fast en väldigt mysig sådan. En av mina bästa vänner bodde med mig ett tag (Rebecca, hon som överraskade mig i morse läs & klicka här för er som missa det inlägget). Jag blev även av med min etta och vart väldigt nere för det, men så helt plötsligt ringde det i min telefon och jag hade då fått mig en ny lägenhet :) (den jag bor i nu). Jag såg filmen 127 Timmar för första gången och tyckte den var såå bra! Jag jobbade på samma ställe som jag gör idag, personlig assistent men jag jobbade även på sjukhus också. Jag köpte mig en Iphone och jag fick även ett Wii av älskling som jag satt och spela på non stop typ^^ (fast det gör jag väl än idag haha men inte så illa som för ett år sedan).



3) FEM SNACKS DU GILLAR:


Pistagenötter

Chashunötter

Turkiskpeppar

choklad

popcorn


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:


The River med Bruce Springsteen

Jolene med Dolly Parton

I will always love you med Whitney Houston

Butterfly fly away med Miley Cyrus

Jag ljuger så bra med Linda Bengtzing

 

(kan många mer texter men dessa poppa upp i huvudet först)

 

 

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:

 

Köpa ett jätte jätte fint hus här i Sverige + utomlands

Ge bort pengar till min familj + Diabetesfonden

Starta eget företag eller flera

resa

Köpa ett eget privat plan^^


(och självklart en massa mer saker)

 

 

6) FEM DÅLIGA VANOR:


Mina vänner säger alltid att jag är så långsam och jaa.. jag får nog hålla med dom om det för det är alltid mig som dom får vänta på^^ jag tar sån jädrans tid på mig då jag ska göra iordning mig, kan byta kläder jag vet inte hur många gånger och måste bara måste bara hela tiden haha. Visst kan jag vara klar/göra iordning mig snabbt nån gång men det händer inte ofta^^

 

Jag snurrar och drar av mitt hår haha, detta lät ju bra.. not. Nä men jag älskar att sitta och snurra med mitt finger runt en hårslinga och sedan när jag fastnat med fingret haha låter ju sjukt detta men då drar jag av några hårstrån, tur man har löshår^^

 

Jag lägger mig oftast för sent på kvällen. Spelar ingen roll om jag så ska upp tidigt, jag somnar banne mig inte för än 2-3 på natten ändå, ibland senare^^ Kan bero lite på att jag bara jobbar kvällar/nätter just nu också. Men självklart finns det dagar då jag kan somna tidigt men det sker rätt sällan.

 

Jag har en tendens till att alltid lägga mina kläder överallt här hemma^^ över stolar, sängen, soffan och till och med golvet ibland. Och det värsta är att jag låter kläderna hänga/ligga kvar i flera dagar ibland haha.

 

Jag har också en tendens till att använda flera koppar på en och samma dag. Jag dricker oftast te/kaffe hemma och kan inte använda samma mugg igen, eller kan kan jag ju men när jag väl drickit upp så ställer jag den i diskhon och sedan när jag blir sugen på mer te/kaffe så tar jag en ny kopp för att den första koppen jag hade har torkat keffe/te i sig haha.



7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:


Vara med familj, vänner och mina hundar

Fota

Nörda mig i Photo Shop

Shoppa

Blogga

 


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

 

Den här tyckte jag var skit svår..

 

En t-shirt med neon färger

Ett stort halsband med massa stora fjädrar

Herr jeans

En skinnkappa som går ända ner till fötterna

En klänning med jätte stora puffiga armar



9) FEM FAVORITLEKSAKER:


Datorn

Kameran

Iphonen

Wii / PS3

Kan man säga tv:n?  jag säger tv:n^^

 

10) NÅGRA PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

 

Jag har sett att många gjort just denna utmaningen så jag vet inte riktigt vem jag ska ge den till. Kanske har dom jag tänkt ge den till redan fått den eller så vill dom kanske inte göra den så jag gör så att jag utmanar alla som vill :) Ni får gärna länka er utmaning till mig om ni känner för det, jag tycker det är väldigt kul att läsa!

 



Älskar den!



En glad överraskning

Klockan 08:45 ringer min telefon, trött som jag var missar jag första samtalet men bara några sekunder efter ringer det igen. Jag tittar på min telefon och det är bästis som ringer och inte vilken bästis som helst utan min underbara vän Rebecca. Hon bor just nu i Norrland, ca 125 mil ifrån mig (förstår inte varför hon bestämde sig för att flytta dit alltså, så långt från mig^^). Men iallafall..

När jag svarar säger hon att jag ska gå och öppna min dörr
. Jag förstår ingenting och svarar tillbaka - men jag ligger ju i sängen. Men öppna din dörr nu.. och så slog det mig - Skämtar du med mig nu.. står du utanför min dörr utan och tala om att du ens varit påväg till mig? Men Jouline jag tala ju precis om att jag står utanför din dörr.

Jag rusar upp
, öppnar dörren och slänger mig i hennes famn. Vilken överraskning alltså. Hon brukar alltid tala om för mig när hon är påväg ner till mig från sitt Norrland, men denna gången gjorde hon inte det då hon ville överraska mig. Och nog blev det en överraskning, en väldigt bra sådan :)

Underbara vän!


Don´t be afraid of the dark

Faan alltså helt ärligt.. jag sket ju nästan ner mig när jag tittade på denna trailen till filmen som vi nu ska se HAHA^^ Don´t be afraid of the dark heter filmen och är en helt ny thriller/skräck som kommit.

En sak är säker.. och det är att lampan kommer vara tänd nu när vi ska se på den^^


 

EDIT: Jag har nu sett filmen och den är helt klart sevärd. Jag tyckte att den var bra!



Tips - Vill du ha fylligare bryn?





Jag vill tipsa er om denna Brow Booster. Jag har tipsat om denna förut, fast då hade jag ej testat den. Men nu har jag det och den funkar verkligen. Det funkade inte riktigt på det sättet som jag först ville, men låt mig föklara. Jag blev mycket nöjd ändå :)

Jag köpte denna då jag först trodde
att den skulle göra så att det började växa bryn där jag inte hade något. Jag har knappt några bryn vid sidan av mina ögonbryn, får alltid fylla i där annars och lär så fortsätta att göra.

Meeen hör här..
den gjorde så att mina bryn blev tätare eller vad man ska säga, det växte alltså ut bryn där jag redan har bryn men dom blev/är så mycket finare nu. Fylligare kanske man kan säga och så mycket jämnare. Jag har inte använt denna morgon och kväll som det stod att man skulle göra men nog funkade den ändå :)

Så vill du ha tätare bryn
så kan jag verkligen rekommendera denna, för den funkar!
Jag köpte min --> HÄR <-- om ni undrar!


Shabby Chic väggklocka



Denna väggklocka fick jag i julklapp
, jag tycker den är jätte söt :) Och tanken är att den ska hänga i vårt kök, men jag vet ännu inte riktigt vart jag ska sätta den.



Idag har jag gjort lite tråkiga vardagssysslor
. Och med det menar jag - tvättat kläder och sängkläder, dammsugat, dammat och diskat och så har vi varit och handlat mat. Tänk att hela dagen kan gå så himla fort när man göra sådana här tråkiga vardagssysslor.

Nu äntligen kan jag sätta mig i soffan
och ta det lugnt här framför datorn. Senare ikväll ska jag och älskling titta på en ny film som kommit, den verkar jätte bra! Ska lägga upp trailen till den senare. Gillar ni thriller/skräck så kommer ni garanterat att gilla denna filmen!.. tror jag^^


Vackert armband



Detta fina armbandet fick jag i julklapp
av min underbara mamma Det är precis sådär romantiskt, vackert, sött och stilrent på samma gång, precis min stil och precis så som jag gillar det :)



Min tävling är nu avslutad
och ni hittar vinnaren --> HÄR Grattis ännu en gång till dig! Nu ska jag kila ut i köket och värma lite mer bullar, här väl ätit sisådär 7-8 st nu men det är ju såå gott^^


Till kroppen!



Detta kit fick jag i julklapp! Body butter, duschkräm, handkräm, tvål och ett läppglans. Dom doftar jätte gott! Än så länge har jag bara använt läppglanset och handkrämen. Doften är väldigt svår att sätta ord på men på står det att det är en doft av choklad/praliner, vit choklad skulle jag vilja säga och en ganska söt sådan. Jag gillar verkligen läppglanset som ger ett fint lite beige/guldigt shimmer på läpparna och handkrämen som gör mina händer mjuka och lena. Hoppas nu att dom andra är lika bra men det tror jag nog :)


Visdomständer - varför har vi dom för?

En av mina visdomständer bestämde sig inatt för att göra ont, min ena visdomstand har nämligen inte kommit upp helt på mig så där av det onda. Jag har helt ärligt knappt sovit inatt och när jag vaknade i morse så fick jag knappt upp munnen och jag kunde knappt prata för det var så svullet och gjorde ont. Att jag fick i mig en smurgås i morse var ett under hehe fast det tog nästan en hel timme att få i sig den^^

Tabletterna verkar inte funka alls på mig
, har tagit några under natten + morgonen med ingen hjälper fast lite lite bättre känner jag mig allt i tanden/munnen just nu men jag tror det beror på att jag nu varit uppe ett tag och försiktigt försökt att röra på munnen lite. Har bett min älskling att åka förbi apoteket sedan och köpa några andra tabletter, hoppas dom hjälper så jag kan äta en ordentlig middag senare. Nu till lunch blir det soppa!


OHH FÖRRESTEN.. idag avslutar jag tävlingen om lyktan, tänkte att jag avslutar den ikväll klockan 20:00 så är du inte med så har du fortfarande chansen. Tävlingen finner du --> HÄR


Bilder från min jul - äntligen!

Äntligen säger jag bara, äntligen äntligen äntligen har jag fått min kära lilla dator tillbaka. Och nu ska jag äntligen få visa er lite bilder från min jul och även vad jag fått i julklapp (fast dom bilderna dyker upp i morgon). Äntligen kan jag också få sitta i PS och nörda mig med mina bilder haha äntligen äntligen äntligen :) mycket äntligen det blev här^^ men jag är sååå glaaad!

Min jul firades iallafall hos min underbara bror
och hans fru + barn. Så himla mysigt,
trevligt, roligt och gott var det :)



Paketen lades under granen
och tillslut blev det så mycket paket att granen knappt syntes^^ oj vad vi skrattade. Och vi som hade bestämt att inte köpa så många paket i år hehe. På kortet här syns bara en liten liten bråkdel kan jag tala om^^



Barnen väntade spänt på att tomten
skulle komma och sprang fort ut på balkongen då någon tycktes ha skymtat något på vägen nedanför oss.. vad kunde det vara?



Och joda.. visst var det tomten, barnen blev helt till sig - TITTA TITTA TOMTEEEEN skriker dom. Men frågan var.. skulle han till oss?



Ja men visst skulle han det! HEEEJ TOMTEEEN säger barnen och tomten - HO, HO, HO finns det några snälla barn här! JAAAAA skriker barnen^^



Väl inne delades alla julklappar ut av tomten!



En väldigt fin och glad tomte har vi om jag får säga det själv :)



Barnen kramade sedan om tomten
och tackade för alla fina julklappar. Barnen frågade tomtet om han kommer nästa år igen och som svar fick barnen - HO, HO, HO om ni lovar att vara snälla barn så lovar jag er att vi ses nästa år igen. JAA VI LOVAR, vi ska vara jätte jätte snälla säger barnen :)



Tyvärr tog jag inga kort på vår underbart goda julmat i år
, jag glömde fota det helt alltså. Och varför det inte finns några kort på mig är för det första: Jag är bakom kameran och för det andra: dom korten som finns på mig är tillsammans med min familj/släkt och dom vill inte vara med här på bloggen och det är förstårligt, så nu vet ni det.

Nu ska jag kila ut i köket och göra en kopp te, sen ska jag svara på en massa kommentarer!


Mobilbloggar. Ser ni vad jag håller i :) j...

img_7793 (MMS)

Mobilbloggar. Ser ni vad jag håller i :) jag har äntligen fått hem min dator och jisses vad jag saknat den. Nu får jag hålla tummarna att skärmen inte går sönder igen. Det är faktiskt 3:e gången jag byter skärmen på datorn på ett år.. Sjukt! Fast denna gången tog det lite längre tid att få tillbaka datorn men det var pga att jag hade lite annat som skulle fixas på den också. En ny dator skulle jag så gärna vilja ha men just nu finns inte pengar till det. Nu ska jag göra iordning mig sen bär det av till jobbet, slutar 22:30 ikväll. NI GLÖMMER VÄL INTE MIN TÄVLING! I morgon avslutas den så är du inte med skynda dig och va det^^ scrolla bara ner några inlägg här på min blogg så hittar ni TÄVLINGEN :)



Gott nytt år på er alla! Hoppas ni haft en...

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni haft en bra nyår :) jag har ännu inte fått tillbaka min dator, får den på måndag. Nu ska jag återgå till mina vänner, det ser ut att bli en sen natt^^ kram!



RSS 2.0