Tävling - Vinn detta underbara armband!

 
I samarbete med underbara ♡ Fröken Inez ♡ så tävlar jag ut detta underbara armbandet från Baglady! Jag äger själv flera av dessa armbanden och dom är bara såå läckra!
 
Reglerna är enkla och det enda ni behöver göra är och skriva en liten kommentar om att ni vill vara med :) Glöm inte er mailadress bara! Ni som har en blogg/facebook får gärna tipsa om tävlingen om ni vill, men det är inget måste.
 
Tävlingen avslutas den 10/3-2013. Vinnaren kontaktas via mail!
LYCKA TILL!

 
KOMMENTARER SOM INTE HAR MED TÄVLINGEN ATT GÖRA,
HÄNVISAS TILL INLÄGGET UNDER!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stort grattis säger vi till Wiilow som vann detta läckra armbandet!
Grattiiiiis! :)


3 veckor..

 
Hej på er allihopa! Jag lever och jag mår bra! Idag är det 3 veckor sedan min älskade Tilda gick bort och saknaden efter henne kommer aldrig att försvinna men jag tror på att tiden läker "alla" sår, kanske inte alla.. men nog blir det bättre med tiden.
 
Dagarna flyter på här hemma och jag försöker tänka positivt :) jobbar på som vanligt, eller ja.. den senaste veckan har jag inte jobbat något alls då jag olyckligtvis åkte på magsjuka på alla hjärtans dag, fy tusan så dåligt jag mådde men nu är jag bättre och det känns bra!
 
Min sambo är fortfarande bortrest i underbara Thailand men det är inte många dagar kvar tills han äntligen kommer hem ♡ Har fått lite nytt i garderoben också som jag gärna vill visa er så håll utkik här i bloggen efter bilder framöver :)
 
Det har dessutom hänt lite nytt på inredningsfronten här hemma! Ni som följer mig på Instagram vet redan vad jag pratar om :) Men ni andra får antingen kika in på Instagram - stylebyjouline heter jag där! eller vänta tills bilder dyker upp här i bloggen^^ Jag kan också tala om att jag är väldigt flitig med att uppdaterna min Instagram med bilder och text flera gånger dagligen. Ni får dessutom se fler glimtar av min vardag på instagram än vad som visas här i bloggen.
 
Ohh förresten.. de dyker upp en tävling här snart :) så håll utkik! en liten ledtråd..
runt, färgstarkt och bara såå läckert. klura ut de ni! hihi ^^
 
♡ TACK ALLA NI SOM VARIT SÅ RARA OCH LÄMNAT EN SÖT OMTANKE I INLÄGGET UNDER ♡
♡ DET VÄRMER I HJÄRTAT MITT ♡


RSS 2.0