En liten uppdatering vore allt på sin plats!

 
 
Heeeej! Världens sämsta uppdaterare var det här va! Men så här ligger det till.. strax efter att jag hade publicerat tävlingen i inlägget under så bestämde min dator sig för att lägga av, fick inte på den utan den vart helt stendöd. Har ännu inte fått tilbaka min dator men jag hoppas på att få det snart, så nu vet ni.
 
Lägger upp lite bilder från min instagram som ni som inte följer mig också kan få se lite bilder (dom är klickbara). Stylebyjouline <-- heter jag på instagram om någon skulle vara sugen på att följa mig där. Jag uppdaterar som sagt mycket där (dagligen) och man får se otroligt mer bilder från min vardag än vad man gör här i min blogg, skriver även en liten text till näst intill varje bild också. Så himla smidigt med instagram! :)
 
Min fina sambo är förresten hemkommen från Thailand men han är för tillfället hos sin mamma då hon nu är bortrest i Karibien i 14 dagar och han är då hemma hos henne och passar hennes djur. Han har varit där i en vecka nu, så en vecka kvar tills han äntligen kommer hem :) Min älskade Tindra fyllde också 5 år den 5/3-13 och det firades med korv tårta^^ Jag själv jobbar på som vanligt, shoppar, myser och fikar/umgås med vänner/sambon på dagarna och helgerna!
 
Jag har fått otroligt många kommentarer från er samt mail och jag vill bara att ni ska veta att jag läser verkligen alla men det tar lite tid att svara och speciellt nu när jag inte har någon dator. Men till er som undrar när jag kommer göra ett inlägg om hur man designar sina appar på sin Iphone så som jag gjort HÄR <-- klicka! I nästa inlägg så ska jag försöka knåpa ihop, eller förklara kanske jag ska säga! om hur man går tillväga och gör sin telefon alldeles egen och unik :) kram sålänge!


RSS 2.0