Gravidfotografering

 
Den här fina magen tillhör min underbara vän. Igår förevigade vi hennes mage och det blev många fina bilder Jag har fotat hennes mage från starten (varje vecka) och nu är hon i vecka 33. Det är verkligen helt fantastiskt att få följa med henne på ett litet hörn genom denna resa :)
 


♡ Ny design ♡

Det var inte igår.. Ni kanske undrar lite vart jag tagit vägen men jag har inte slutat blogga trots att det verkar så. Jag har bara valt att ta en liten pause (igen) från bloggandet. Man tappar liksom lite inspiration ibland, iallafall jag! Och då tycker jag att det är bättre och ta en pause från bloggen än och försöka tvinga fram ett inlägg som bara är/blir sådär halvdant bara för att.
 
Och som ni kanske ser så har jag även en ny design här på bloggen (tyryck F5 om ni inte ser den). Och jag vill som vanligt tacka fina Nicole <-- för att hon alltid hjälper mig med mina designer  du är helt enkelt bäst! Förhoppningsvis kan kanske den nya designen hjälpa mig lite på traven att börja uppdatera här lite smått igen, de är ju alltid kul med ny design och jag gillar den jätte mycket!
 
 
Bilderna är klickbara! Vill ni följa mig på Instagram där jag uppdaterar varje dag så heter jag @stylebyjouline <-- Ni kan också komma direkt till min Instagram genom att klicka på min Instagram knapp här till höger i min meny!
 
Tänkte att jag skulle laddat upp lite andra bilder här nu men det fick bli lite bilder från min Instagram då jag tyvärr lyckats slarva bort min kamerasladd. Har letat som en galning här hemma efter den men jag finner den inte någonstans :( Dyker den inte upp nu i veckan så får jag väl gå och köpa mig en ny!
 
(edit: jag hitta sladden strax efter att jag hade publicerat detta inlägg^^)


RSS 2.0