Mario Party

Min vän Rebecca kom hem till mig för ca en timme sedan. Vi ska nu ha spel kväll, vi ska spela Mario Party :) Ett jätte roligt spel. Kommer nog inte blogga något mer ikväll för ikväll vill jag bara umgås med min fina vän.

HAHA, tog detta kortet nedan precis på min tv, det är det spelat som vi ska spela.
Jätte barnsliga är vi verkligen^^



Bara busat & lekt med Tindra idag

Åhh jag somnade på soffan här en stund, riktigt gott va det. Har inte alls gjort något speciellt idag. Bara varit hemma med min lilla tjej och busat, lekt och gått på promenad. Jag har ju jobbat nio dagar i sträck nu så det har varit riktigt gott att va ledig idag och inte göra nått, är ledig i morgon med :) Men nu tänkte jag slänga in en maskin tvätt här sen ska jag kika in i min frys och se vad jag kan göra för mat, min mage börjar bli väldigt hungrig.

Här nedan har ni min lilla tjej Tindra. På första kortet kan man riktigt se att hon är på bus humör^^



Ögonskuggor

88 Palette är en praktisk svart box med 88 skuggor i olika nyanser med mycket bra pigment och hållbarhet. Använd till vardags eller till fest, det finns en nyans för alla tillfällen. Alla skuggor kan också appliceras blöta för att få ett starkare pigment som håller längre. Boxen är lätt att förvara och ta med dig på resan vilket gör att du alltid kan variera dig och inte behöver släpa på en mängd av små ögonskuggsburkar.

Den första bilden här nedan
till vänster är skimmriga ögonskuggor och den till höger är matta ögonskuggor. Och priset för dessa underbara boxar är endast 199 kr st. Klicka på respektive bild för att komma till ögonskuggorna.



Torsdag

Jag och min vän Rebecca gick upp vid halv tio tiden idag. Hon va gullig och gick ut med Tindra på en liten promenad medans jag gjorde frukost till oss. Idag blev det havregrynsgröt med sylt och en knäckemacka med kaviar och ägg på och ett glas juice.

rebecca gick precis från mig nu. Hon ska iväg och titta på en lägenhet idag som hon antagligen kommer att få. Jag är jätte glad för hennes skull :) Efter hon varit och tittat på lägenheten så ska hon åka till ullared. Sen kommer hon hem till mig ikväll igen. Vi skulle ju ha spel kväll i går kväll men det blev inte så. Vi satt och pratade allt för länge^^ men det va jätte mysigt. Så vi sa det att vi tar spel kvällen ikväll :)

Min frukost, (Rebecca åt såklart detsamma)



Mina Naglar

Jag har nu gjort en nageldesign på mig. Jag målade först ett ljust vitt skimmrigt nagellack sedan gjorde jag en vanlig vit fransk manikyr. Därefter målade jag rött på ca halva nageln och sedan målade jag på rött glitter på det röda. Målade också ett litet hjärta på varje nagel och så avslutade jag med svarta rhinestones. Bilden blev inte så bra då det är mörkt ute nu och när jag skulle fota så hjälpte det inte att jag höll handen under en lampa. Har en väldigt bra kamera men har inte lärt mig kamera än. Men man kan säkerligen ta mycket bättre bilder. Jag brukar fota mina nageldesigner på dagen för bilden blir så mycket bättre då men nu fotade jag dom och det blev som det blev.



Nu har dom åkt

Nu har min vän Angelica och min kusin gått hem. Jag sitter just nu i min soffa och tittar på idol. Lite senare så kommer min vän Rebecca hem till mig. Vi ska ha spel kväll ikväll :) Vi är båda lediga från jobb imorgon så det blir nog att vi sitter uppe ganska länge, hon ska även sova hos mig inatt :)


Vill ha

Har suttit och kikat på lite kläder nu på nätet och hittade dessa två tröjorna nedan. Är väldigt sugen på att klicka hem dom faktiskt. Klicka på respektive bild för att se tröjan lite bättre.



Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Min vän Angelica och hennes son Theo kom precis hem till mig och även min kusin och hennes dotter kom nu också :) Vi ska ta en fika, sedan får vi se vad vi hittar på. Jag behöver fixa mina naglar idag känner jag, så kanske blir det en nageldesign lite senare :)

Här nedan har ni min underbara vän
Angelica. Hon sitter på mitt
golv med sin fina son Theo.



Onsdag

Somnade som vanligt alldeles för sent igår^^ Sitter just nu i min soffa och tittar på Seven Heaven på kanal 5 och äter frukost. Klockan 12:00 börjar jag jobba, ska inte jobba så många timmar idag så jag är hemma runt 17:00 tiden. Här nedan får ni en bild på min goda frukost som jag sitter och äter precis nu :)



Hoppas ni alla får en fin onsdag
så hörs vi när jag kommer hem och då blir det att sätta sig vid datorn och blogga. Har ju bloggat så dåligt dom senaste dagarna pga att jag jobbat så mycket men imorgon är jag ledig och det ska bli så himla gott.


Bilder från kulturnatten

Nu har jag kollat igenom bilderna från kulturnatten som jag va på den 24/9. Och jag tänkte visa er lite bilder därifrån som jag tog. Det va en väldigt rolig och mysig dag och jag är glad att jag fick dela den dagen med min arbetskamrat, brukarn som jag jobbar hos och hans fru.

Som jag skrivit tidigare så har kulturnatten som mål att samla en stads kulturliv, skapa nya mötesplatser och bidra till en mer levande innerstad. Under en kväll samverkar kulturutövare och arrangörer genom att bjuda in till en folkfest - ett viktigt uttryck för kulturens kraft.

På detta kortet nedan så stod dom och sjöng på balkongen. Dom berättade även historier och hade lite teaterspel.



En bit bort var det musik och folkdans
. Jätte kul att se. Man fick även lite senare gå upp och dansa med dom om man ville, jag tänkte göra det med backa ur i sista sekund^^



Sedan träffade vi på Carl Jan Granqvist
. En underbar människa. Han stod på scen och pratade lite om sin familj och berättade intressanta historier och visade massa bilder. Han pratade också om mat och hur man upplever/uppfattar olika smaker och han drog även många roliga skämt.



Här nedan har vi självaste Carl Jan Granqvist
som va snäll och ställde upp på lite bilder :) Jag skulle tagit en bild på honom och mig men tänkte inte på det för en lite senare och då var det för sent för han skulle då upp på scen och prata och efteråt va det så mycket folk som samlades runt han och ville prata och ta kort att jag inte orkade vänta på min tur. Men men jag fick ju i alla fall några kort på han och brukarn som jag jobbar hos och det blev jag glad för :)






Harry Potter And The Deathly Hallows

Nu i november så har den näst sista Harry Potter filmen biopremiär. Och jag längtar sååå :) Tittade precis på trailen till filmen och den verkar ju vara riktigt bra. Gillar ni Harry Potter filmerna?

Här är trailen

 



Hemma

Kom hem från jobbet för ca en timme sedan. Det har varit en bra kväll på jobbet :) Har haft lite ont i huvudet bara men det beror nog på att jag jobbat så mycket nu och inte fått den sömn som jag behöver. Jag är ju som sagt en riktig nattuggla och kommer oftast inte till ro för än vid 2-3 tiden på natten om inte senare och sedan ska man upp tidigt och jobba, så det blir som sagt inte så många timmars sömn då. och jobbar jag kvällen så får jag oftast inte sova ut ändå för jag har en hund som ska ut på morgonen och efter morgon promenaden försöker jag alltid att lägga mig och sova en stund men jag somnar för det mesta inte ändå, jätte konstig men men nog om detta^^

Har precis ätit lite knäckebröd med ägg och kaviar på
och druckigt en kopp te, jätte gott. Imorgon så jobbar jag fast jag ska inte vara på jobbet för än klockan 12:00 och ska bara jobba några timmar så de är gott.

Mina knäckebröd med ägg som jag åt alldeles nyss



Tisdag

Åhh så trött jag va i morse när jag skulle gå och hämta Tindra utanför mig^^ (mamma hade ju henne över natten). Nu ska jag göra lite lunch till mig sen ska jag göra iordning mig för att sedan åka till jobbet klockan 14:00 , jobbar till 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin tisdag!


Soppa & massa annat gottit

Nu har jag och Rebecca ätit lite gott här. Vi är så mätta att det gör ont i magen på oss. Imorgon så jobbar jag kvällen så det ska bli skönt att få sova ut. Fast jag ska ioförsig hämta Tindra i morgon bitti utanför mig. Min mamma har haft henne över natten igen. Och mamma ska lämna henne i morgon vid 07:30. Men det är ju bara att krypa ner i sängen igen sedan och somna om :) Nu ska jag krypa ner i sängen. Natti Natti!



Hemma

Nu är jag och Rebecca hemma hos mig igen efter att ha varit i simhallen. Och det va så jäkla gott asså. Vi hoppade i bassängen klockan 19:00 och började simma bort mot alla roliga leksaker som va i bassängen och precis när vi nästan va framme ropar dom ut i högtalarna att: Nu stänger vi "lek bassängen" och nu mellan 19:00 och 21:00 är det bara motionssimning. Vi ba VAA... NEEEJ^^

Men så började vi simma
och så ser vi att personalen i simhallen börjar placera ut en massa massa ljus runt hela bassängen och sedan tände dom ljusen, satte på lugnande musik och släckte ner i hela simhallen. Och det va så himla mysigt, helt sjukt mysigt och vi verkligen njöt av att bara simma runt där. Efter att vi hade simmat så badade vi i bubbelpoolen sen tog vi en glass och sedan gick och ångbastade, skit gott :) Vi ska försöka att göra detta en gång i veckan nu. Nu ska jag ställa mig vid spisen och göra sparrisspoppa till oss, gott gott!


Mot simhallen

Har vilat en liten stund. Och nu tänkte jag och min vän Rebecca åka till simhallen och simma, bada bubbelpool och basta. Ska bli riktigt gott. Vet inte när jag kommer hem men vi hörs senare ikväll.



Hemma

Har precis kommit hem från jobbet, är rätt trött nu så jag tänkte lägga mig på soffan och vila en stund. Lite senare kommer min vän Rebecca hem till mig. Vi funderar på att åka till simhallen ikväll och simma lite och kanske bada i bubbelpoolen och basta :) hade varit himla gott men får se om jag orkar. Behöver göra ett röj här hemma också känner jag. Det ligger kläder lite överallt^^ men först en lite powernap.


Söndag

Idag vaknade jag av att jag hade lite ont i huvudet. Hoppas att det går över tills jag ska jobba bara. Igår kväll så hade jag och min älskling en jätte mysig kväll. Vi tittade på film och åt lite godis :) Älskling åkte vid nio tiden i morse, han skulle spela golf med sin bror. Själv tog jag en riktig sovmorgon idag. Tindra har varit hos min mamma över natten men hon kommer hit om en stund. Herre gud va jag har saknat henne, hon sover nästan aldrig borta från mig och det kändes jätte konstigt att sova i sängen utan henne^^ Och när jag gjorde smörgåsar i går kväll så ropade jag på Tindra för att hon skulle få en bit skinka men så kom jag på att hon inte va här haha^^ tänk att man kan sakna sin hund så himla mycket.

Min fina lilla Tindra



Ska åka till jobbet klockan 14:00, slutar klockan 22:00 ikväll, så det blir dåligt med uppdatering tyvärr. Sen när jag kommer hem ikväll så måste jag lägga mig med en gång, ska upp 04:30 i morgon för klockan 06:00 ska jag vara på jobbet, jobbar till 16:00 på måndag så jag kommer alltså inte att blogga för än i morgon eftermiddag/kväll. Hoppas ni alla får en fin söndag!


Hemma efter en lång dag på jobbet

Kom hem från jobbet för ca en timme sedan, det har varit en lång dag men himla mysig och rolig :) Min älskling hämtade upp mig på jobbet när jag hade slutat. Har inte träffat honom på nästan en vecka, så nu ikväll vill jag bara umgås med honom. Vi tittar just nu på Transformers på tv4. Sen blir det nog att titta på en film till :) Tänkte att jag skulle lagt upp någon bild från går dagen då jag va på kulturnatten men jag har faktiskt inte kollat på bilderna än. Men det kommer komma upp när jag får tid över för att titta och fixa till dom lite. Dåligt med uppdatering idag också men så kommer det att vara några dagar nu på grund av att jag jobbar så mycket. Nu ska jag fortsätta mysa med min älskling.


Mobilbloggar. Hann inte Blogga något för...

Mobilbloggar. Hann inte Blogga något förut idag. Är på jobbet nu. Jobbar till klockan 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin lördag :)



Hemma efter en mycket rolig dag :)

Kom hem för en stund sedan från jobbet. Idag va en väldigt rolig arbetsdag. Jag har ju två jobb, jobbar på sjukhus och som personlig assistent. Idag jobbade jag som personlig assistent och ikväll va vi på något som heter kulturnatten.

Kulturnatten har som mål att samla en stads kulturliv, skapa nya mötesplatser och bidra till en mer levande innerstad. Under en kväll samverkar kulturutövare och arrangörer genom att bjuda in till en folkfest - ett viktigt uttryck för kulturens kraft.

Det var dans och sång i hela innerstaden och det va jätte kul att se
. Träffade också på en och annan kändis, bland annat Carl Jan Granqvist :) Tog några kort på honom men har inte kollat hur dom blev än men ska göra det i morgon så då kanske ni kan få se ett kort. Jag tog inget kort på Carl Jan och mig men jag tog däremot kort på Carl Jan och brukan som jag jobbar hos. Men jag tänker absolut inte lägga upp det kortet här, men kanske kan jag fixa till kortet så ni i alla fall får se Carl Jan^^

Här har ni Carl Jan, en underbar och härlig människa!



Nu måste jag lägga mig
, är jätte trött. Börjar jobba klockan 12:00 i morgon och jobbar till 22:00, så det blir en lång dag imorgon. Natti Natti på er!


Tindra & Papi

Jag tänkte visa lite mer bilder från dagen då den fräcka, charmiga och söta kinesiska nakenhunden Papi kom och hälsade på mig och Tindra. Som jag berättat förut så va Tindra lite skeptisk mot Papi i början men dom fatta tycke för varandra ganska så snabbt. Papi var en underbar liten hund och en hund som jag formodligen aldrig kommer få träffa igen tråkigt nog :( Min vän Rebecca passade den hunden i onsdags i några timmar den 22/9-10 för att matten till Papi skulle iväg och sedan samma dag så skulle Papi till en ny ägare på grund av att hans mattes son blivit allergisk mot honom :( Han va så himla söt och snäll och bara tanken på att han skulle få en ny matte/husse fick mig nästan tårögd och de va nästan så att jag ringde upp hans matte och sa att jag ville behålla honom^^ För hos mig visste jag att han skulle få det bra, han får det säkert bra hos den andra ägaren också men som sagt det kan man ju aldrig veta. Men men nu är det som det är, han va i alla fall en väldigt fin liten kille.

Här ligger Papi ihopkurad hos min vän Rebecca




Min lilla Tindra och Papi





Jag kommer aldrig glömma dig Papi :)



Om en liten stund kommer min kusin hem till mig
. Vi ska ta en fika sedan så ska jag ner till stan och göra några ärenden innan jag börjar jobba klockan 15:00. Kanske mobilbloggar sen men om inte så hörs vi när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni alla får en fin fredag!


Fredag

Godmorgon! Har varit vaken sedan 07:00 i morse. Men känner just nu att tröttheten börjar komma lite. Funderar på om jag ska lägga mig en timme eller två nu, men jag får se. Ska jobba idag fast jag börjar inte för än klockan 15:00. Behöver göra lite ärenden i stan idag. Ska också träffa min kusin idag innan jobbet och ta en fika med henne.

Min frukost i morse. Havregrynsgröt med sylt :)



Hemma

Kom hem från jobbet strax efter 22:00 tiden nu ikväll. Har suttit i telefon med min underbara mamma ett bra tag och pratat om allt möjligt. Tänkte att jag skulle bloggat lite nu när jag kom hem men är alldeles för trött för det nu. Ska hoppa in i duschen nu sen blir det att krypa ner i sängen. Natti Natti på er!

Slänger upp en gammal bild på Tindra
för att fylla ut inlägget lite.
Bilden är från i sommras.



Jobba idag

Jag har precis kommit innanför dörren här. Jag och min vän Rebecca har varit på statoil och pumpat våra cyklar. Om en liten stund ska jag cykla bort till jobbet. Jobbar till 22:00 ikväll så det kommer bli dåligt med uppdatering här i bloggen idag. Men hoppas ni alla får en fin torsdag så hörs vi när jag kommer hem.


Nu blir det soffmys

Nu är hemma igen efter att ha varit på hemköp och handlat mat. Min vän Rebecca står just nu i mitt kök och gör havregrynsgröt, gott, gott. Sen blir det mys framför teven. Slänger upp en bild på den charmiga lilla killen Papi som va och hälsade på mig och Tindra idag. Hur go som helst va han :)



Hemma

Nu är jag hemma. Har sån fruktansvärt träningsvärk i min rygg idag. Träningen igår satte verkligen sina spår. Om en liten stund ska jag promenera bort till hemköp och köpa lite mat. Sen blir det att slappa framför teven hela kvällen med Rebecca, kanske spelar vi lite tv-spel eller så tittar vi på film :)


Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Ska bara jo...

foto0465 (MMS)

Mobilbloggar. Är på jobbet nu. Ska bara jobba några timmar idag, är hemma vid sex tiden så vi hörs då.



Papi

I morse vid nio tiden så fick jag och Tindra besök av en väldigt charmig liten kille. Han heter Papi och är en kinesisk nakenhund. Tindra va lite skeptisk mot han i början men nu går det jätte bra. Det är min vän Rebecca som passar honom några timmar idag.

Här nedan ser ni charmtrollet. Ska ta lite mer kort sen så det kommer komma upp fler.
Nu ska vi dricka lite kaffe här :)



Träningskläder

Tänkte visa er vad jag köpte mer än en almanacka idag. Och det fick bli ett par nya träningskläder. Har inte köpt några skor än för det hittade jag inga som jag ville ha men jag ska leta lite mer nästa gång jag är och shoppar. Här får ni i alla fall se min nya sport BH och mina träningbyxor.




Hemma efter ett härligt pass på gymmet

Nu är jag och min vän Rebecca hemma hos mig igen. Va ju på afrodans idag och det va verkligen skit roligt, MEN va jobbigt det va^^ jag va helt slut. Fast det är kanske inte så konstigt när jag inte tränat så hårt på länge. Mina ben gjorde så ont efteråt att jag trodde jag skulle dö typ haha. Vi stretchade och vilade en stund efter afrodansen innan det var dax att ge sig ut i gymmet och träna lite. Sprang på bandet i ca 20 minuter sen blev det även lite träning för armar, rygg och mage. Det va verkligen riktigt gott att träna idag och jag känner verkligen vilken energi jag fick av detta. Jag hoppas verkligen att jag och Rebecca klarar av att hålla detta med träningen nu.


Vi har precis tittat på idol och ätit lite frukt. Vi skar ner annanas, banan, äpple och avokado. Super gott va det och vi känner oss riktigt nyttiga nu^^ Förutom att vi nu ska börja träna så ska vi även försöka äta nyttigare, hoppas vi klarar det :)



Ny Almanacka

Hemma en snabbis bara. Tänkte visa er min nya fina almanacka som jag köpte idag. Jag behövde en almanacka att ha i väskan men har inte hittat någon bra men så idag gjorde jag det :) Och självklart så är den rosa^^ Om en liten stund ska jag och min vän Rebecca till stadium för att köpa träningskläder.

Såhär ser den ut på framsidan
. Materialet på almanackan
är i mjukt skinn.



Baksidan på almanackan.



Såhär ser det ut när man öppnar den.



Den har stora och bra sidor att skriva på vilket jag gillar, för då
får jag verkligen plats med allt och till och med lite till^^



Jag är verkligen nöjd med denna almanackan. Den kostade 129 kr
och finns att köpa hos Bokia.



Afrodans idag

Idag ska jag och Rebecca ner på stan för att leta efter träningskläder. Vi har bestämt att vi ska börja träna. Får se hur länge det håller haha, men jag hoppas det håller. Efter vi varit på stan så ska vi ta vårat första pass afrodans, kommer bli skit kul tror jag^^ Mobilbloggar kanske under dagen om det går, gick ju inte att skicka igår men hoppas det går idag. Hoppas ni alla får en fin Tisdag!



Ikväll blir det myskväll med Rebecka

Jag har försökt att mobilblogga under dagen men det har inte gått att skicka. Jag är i alla fall hemma nu. Har inte varit hos min vän Angelica idag. Precis när jag skulle gå hem till Angelica så kom min vän Rebecka hem till mig. Jag har varit med Rebecka hela dagen och kommer så vara tills i morgon, hon ska nämligen sova hos mig inatt. Bloggen kommer hamna åt sidan nu ikväll för ikväll vill jag bara umgås med henne. Hoppas ni alla får en fin måndag kväll så hörs vi i morgon.

Min fina vän Rebecka



Måndag

Igår efter att jag tittat på ensam mamma söker så satte jag på en film. Efter filmen så ringde min fina mamma och vi satt och pratade i över en timme^^ Det är så mysigt att prata med min mamma, hon är en av mina bästa vänner :)

Om en liten stund ska jag promenera bort till min vän Angelica
, vi ska fika lite hemma hos henne, sen får vi se va vi hittar på. Det spöregnar just nu så det blir att hoppa i regnkläderna. Jag vet inte hur länge jag kommer stanna hos henne men jag kommer mobilblogga under dagen. Hoppas ni alla får en fin måndag!


Mums va gott


Sitter i min soffa och myser med detta goda ovan och tittar på ensam mamma söker på tv3 :) Jag tror det är 5:e gången som jag fyllt på med grädde i chokladen nu haha, så himla gott^^


Aj mitt knä :(

Nu är jag och Tindra hemma igen efter en riktigt god promenad. Men så god kanske den inte va, har nämligen väldigt ont i mitt vänstra knä. Har redan problem med mitt högra knä så detta va inte alls kul att jag nu fått ont i andra knät också, svin ont gör det verkligen, kan knappt böja på knät :( Jag hoppas det försvinner över natten. Ska ta en tablett nu och hoppas på att värken går över lite i alla fall.

Ska titta på ensam mamma söker på tv3 klockan 20:00 men innan det börjar så ska jag göra iordning några goda smörgåsar och en kopp varm choklad med grädde :)


Mobilbloggar. Är ute med Tindra och promen...

foto0462 (MMS)

Mobilbloggar. Är ute med Tindra och promenerar. Vi har promenerat i lite över en timme nu, riktigt gott. Nu är vi påväg hem, vi går genom en park som ni kan se på bilden. Ingen jätte bra bild kanske men det är en väldigt fin Fontän här i mitten av parken, vet inte om ni kan se den riktigt?



Varm choklad med grädde

Nu är jag hemma från att ha varit och jobbat några timmar. Påvägen hem blev jag otroligt sugen på varm choklad med grädde så det fick bli en snabbis in i matbutiken och köpa det. Just nu sitter jag i min soffa och gottar mig med denna koppen nedan. Varm choklad och en massa vispgrädde i,
fy va gott det är :)



Söndag

Igår tittade jag och älskling på Toy Story 3 och den va helt ok, rätt så rolig men ljudet på filmen va inte så bra vilket kanske förstörde filmen lite. Men det är sånt man får räkna med när man laddar ner filmer. Det stod att både ljud och bild skulle va jätte bra men som sagt det va det ej.

Idag ska jag åka och jobba några timmar på min mammas mans jobb
. Min mamma ska följa med mig dit och hjälpa mig lite :) sen blir det nog att jag åker hem. Min mamma vill egentligen att jag följer med och hälsar på min mormor men eftersom jag inte är riktigt frisk än så tycker jag inte att det är någon bra ide. Vill inte han hon ska bli sjuk. Men vi hörs när jag är hemma igen, hoppas ni alla får en fin söndag!


Toy Story 3

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och titta på Toy Story 3^^ Hoppas den bra, min kusin såg den på bio i 3D för ett tag sedan och sa att den va rätt rolig. Jag hade gärna velat se den i 3D jag med men jag får nöja mig med den "vanliga" filmen utan specialeffekter.



Har haft en mysig dag med min vän

Nu har min vän Angelica gått hem. Vi har haft det jätte mysigt. Ätit pizza och tittat på film och skrattat massor :) Våra hundar har fått leka av sig med varandra så nu är Tindra jätte trött. Fixade också Angelicas naglar, tog bort den gamla nageldesignen och målade nytt men jag hann bara måla en vanlig vit fransk manikyr, hon va tvungen att gå hem till sin kille och hennes son som ligger sjuka där hemma :( Tog heller ingen bild på hennes naglar, tyckte inte att det va någon större ide då jag inte målat något speciellt på dom. Tvättat har jag också gjort här hemma, så nu hänger det tvätt högt och lågt i hela min lägenhet^^ Min älskling kom precis nu också, vi ska titta på film och mysa :)



Angelica är här

Min vän Angelica är här hos mig med sin vovve Aaila :) Hon har varit här ett bra tag. Vi sitter och tittar på den roliga komedi filmen Meet The Spartans på kanal 5 just nu, så himla rolig^^ Vi tänkte beställa upp pizza strax och sen kanske det blir lite nagel fixande :)


Lördag

Igår hade jag och min älskling en jätte mysig kväll. Vi tittade på två gamla Kevin Costner filmer som va jätte mysiga, kommer inte ihåg va dom hette. Och sedan blev det även lite tv-spels spelande :) Vi la oss rätt sent så idag är jag trött. Kanske blir det tv-spels kväll ikväll igen, får se vad som händer. Pratade precis med min kusin och hon funderar på att komma bort till mig lite senare på en fika.

Nu ska jag städa min lägenhet
. Har ju varit sjuk ett tag nu så har inte haft orken att städa, är fortfarande sjuk men känner mig ändå lite bättre nu och det behövs verkligen dammsugas, diskas och plockas iordning här.


Bara va med Älskling

Jag har verkligen varit off idag så därför har det varit så tråkig uppdatering. Va ute och promenera i lite över en timme förut med Tindra, det va riktigt gott. Har precis tittat på idol. Om en liten stund kommer min älskling hit, jag har bestämt att vi ska ha en riktigt mysig kväll ikväll, det har vi ju alltid men ikväll vill jag bara ägna mig åt honom och inte bloggen. Vi tittar kanske på en film eller två eller så blir det kanske tv-spels kväll och en massa godis. Mys blir det i alla fall :) Hoppas ni alla får en fin fredag kväll!

Jag & min fina honey



Utelåst

Vid 16:00 tiden bestämde jag mig för att gå och handla lite mat på hemköp. Och när jag kom tillbaka så märker jag att nycklarna inte ligger i min väska, får lite smått panik och börjar leta igenom alla fickor på jackan och i väskan men inga nycklar fann jag. Jag hade alltså glömt nycklarna hemma.

Tog upp min telefon för att ringa min älskling
då jag vet att han har extranycklarna hem till mig men så slog det mig. Min älskling tappade sin mobil igår, så inte kunde jag få tag i honom. Ringde runt till hans vänner i hopp om att någon skulle vara med honom och så tillslut fick jag tag i han och han kom då in för att lämna nycklarna :) Nu ca 2 timmar senare är jag hemma igen. Tänk vilken panik man kan få när man låst ute sig. För jag fick verkligen PANIK^^


Fredag

Idag vaknade jag av att jag hade ont i halsen... igen. Det här är den skummaste förkylning jag haft. Ena dagen mår jag bra och andra dagen inte, jätte konstigt. Har inte gjort något speciellt idag, har mest druckigt en massa te för halsen.

Min älskling har sovit hos mig inatt
. Han kom igår strax efter idol. Vi tittade på teven sen va vi så trötta att vi gick och la oss. Älskling åkte till jobbet vid 07:00 tiden i morse, jag följde med han till bilen då jag ändå skulle ut med Tindra. När jag kom hem igen så kröp jag ner i sängen igen, åhh gud så gott det va^^ Jag hade behövt handla mat idag, det är lite tomt i min kyl och frys. Men jag får se om jag orkar, känner mig som sagt inte så bra idag.


Mina naglar + Min kusins

Idag har jag gjort en nageldesign på mig och en på min kusin. På mig själv valde jag att göra en vanlig vit fransk manikyr och sedan en massa rosa rhinestones på. Väldigt enkel design men så snyggt :)



Min kusin gillar inte när det är för mycket på naglarna utan vill bara ha något liten nån stans. Och hon är väldigt förtjust i mina blommor som jag gör så det fick bli blommor denna gången också. Målade ljusbrunt skimmrigt nagellack på hela nageln sen en vinröd blomma på tummarna och ringfingrarna och så avslutade jag med en silvrig rhinestone mitt i blomman. Hon blev super nöjd :)


Nu blir det stan - sen blir det nageldesign :)



Torsdag

Idag hade jag bestämt att jag skulle jobba, men jag tar det i helgen istället. När jag vaknade idag så mådde jag inte så bra, det här är nog den sjukaste förkylningen jag någonsin haft asså. Har varit sjuk i över en och en halv vecka nu och för nån dag sedan så kände jag att jag verkligen va på bättringsväg men så vaknade jag idag av att jag hade ont i halsen igen :( Så därför tar jag jobbet till helgen istället. Det är så bra det jobbet som jag har på min mammas mans jobb för jag får bestämma vilken dag/tid jag vill jobba bara det blir en gång i veckan :) Men snart så är detta jobbet ett minne blått. Ska nämligen sluta där nu i oktober. Nu ska jag hoppa in i en varm go dusch, hoppas jag piggnar till lite sedan.


Nu blir det sängen

Jag har myst i soffan med en kopp te och tittat på skånefruar på kanal 5. Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen. Är rätt så trött men jag sätter nog på en film. Mitt lilla hjärta har redan krupit under täcket som ni kan se på bilden nedan.



Hemma

Jag kom precis innanför dörren här. Vid halv två tiden idag så åkte jag med min kusin för att hämta hennes dotter i skolan, sen åkte vi hem till henne. Jobbade förresten inte idag utan jag bestämde för att ta jobbet i morgon istället. Har mobilbloggat under dagen men det gick inte att skicka till bloggen, jätte tråkigt. Tanken va att jag inte skulle ha stannat där så länge men det blev ända till nu. Men vi hade det jätte mysigt. Vi åt gott och sedan myste vi i soffan med te och satt och pratade, somnade till en stund i soffan gjorde vi också, gott va det^^ Nu ska jag titta på idol.


Onsdag

Godmorgon! Idag vaknade jag av att min kusin ringde på dörren 08:30. Hon hade lämnat sin dotter i skolan och ville inte åka hem så hon åkte till mig istället. Nu sitter vi här i min soffa och pratar och dricker te, mysigt :) Lite senare idag ska jag åka och jobba några timmar på min mammas mans jobb, min fina mamma kommer att åka med mig för att hjälpa mig eftersom jag fortfarande inte är frisk från min förkylning. Nu tänkte jag och min kusin kika på lite kläder på nätet :)


Nu har min kusin åkt

Nu har min kusin åkt hem. Vi har fikat, druckigt te och skrattat nått så kopiöst^^ Min kusin är så himla go och vi har alltid kul när vi umgås :) Det gick förresten bra på sjukhuset eller bra och bra, fick reda på att jag hade en rejäl infektion i mina lungor så därför fick jag inhalera lite medecin för lungorna förut. Fick också en penicillinkur och ett läkarintyg. Nu kom min älskling precis hem till mig, vi ska mysa och titta på teven nu.

Har visat denna bilden förut
men den är värd att visas igen.
Det är min fina kusin :)



Mobilbloggar. Yeey! Jag vann rullstolsrace...

foto0449 (MMS)

Mobilbloggar. Yeey! Jag vann rullstolsracet över min kusin ha ha. De är jag som är på bilden ovan. Nu ska vi åka hem till mig och fika :)



Mobilbloggar. Nu är jag klar på sjukhuset....

foto0447 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag klar på sjukhuset. Jag och min kusin hade lite tråkigt påvägen ut så vi hade rullstolsrace i korridoren här ha ha. De är min kusin som ni ser på bilden. Nu ska vi köra ett race till ha ha.



Mobilbloggar. Befinner mig på sjukhuset nu...

foto0444 (MMS)

Mobilbloggar. Befinner mig på sjukhuset nu som ni kanske kan se på bilden. Jag har fått andas in lite medicin som vidgar mina lungor. De är medicinen som jag andas in på bilen. Läkaren sa att man kunde bli yr och skakig i kroppen efteråt och de kan ja lugnt säga att man blir ha ha.



Mot Sjukhuset



Nu är jag hemma

Kom precis hem till en hyper glad liten vovve^^ Det är alltid lika kul att komma hem när man möts av en massa pussar :) Har som sagt varit på personalmöte idag, gick jätte bra. Efter mötet så åkte jag upp till akuten för jag känner att min förkylning inte vill ge med sig, behöver penicilin och dessutom så behöver jag också ett läkarintyg. Men när jag kom dit så va det "som vanligt" jätte lång väntetid så jag åkte hem för att vänta istället. Ska åka dit igen vid 19:00 tiden. Nu ska jag ta det lite lugnt och titta på tv och invänta min kusin. Hon ska följa med mig till sjukhuset sedan.


Beige eller Rosa?



Tindra står i ett stort val här^^ Ska hon välja den Beiga overallen eller ska hon välja den Rosa overallen? ja det är frågan. Den rosa overallen är nog mer mig än Tindra^^ det är ju ändå min favvo färg. Den beiga overallen matchar Tindra mer om man tänker på hennes päls. Hmm... ja det är svårt, vilken tycker ni?

Här är en lite bättre bild på overallerna



Overallerna finns att köpa hos underbara poshPooches!
Klicka här för att komma dit.


Tisdag

Idag ska jag på personalmöte på mitt ena jobb. Ska bli kul då detta är mitt första personalmöte med detta jobbet, det finns fortfarande människor som jag inte träffat men som jag kommer träffa idag :) Ska vara där 14:30 och det håller väl på 2-3 timmar kanske. Har legat i soffan hela morgonen och tittat på tv men nu tänkte jag hoppa in i duschen sen ska jag gå en långpromenad med Tindra.

Jo förretsen innan jag går sen så kommer det komma upp ett inlägg där jag
skulle behöva eran hjälp, eller ska jag säga Tindra^^


Mitt lilla hjärta

Nu tänkte jag och mitt lilla hjärta krypa ner i sängen och titta på film. Känner att min förkylning verkligen är på bättringsväg nu, det är faktiskt först idag som jag känner mig bra. Så hoppas nu att det är ännu bättre i morgon :)



Angelicas Naglar

Idag målade jag min bästa väns naglar. Hon ville ha rosa tippar med glitter på, glittret syns inte så bra på bilden, men det glittrar ordentligt om dom kan jag tala om^^ Nagellacket som hon har på hela nageln är lite rosa skimmrigt, syns inte heller så bra på bilden men lite ser ni kanske. Sen avslutade jag med tre små vita dots. Hon blev jätte nöjd med designen och hon kommer absolut låta mig måla hennes naglar fler gånger :) Kul!



En dag med mina vänner & deras fina barn

Nu har mina vänner åkt hem. Vi har haft en jätte mysig dag tillsammans :) Pratat, ätit gott, tittat på film och jag har målat naglarna på Angelica. Ni ska få se dom om en liten stund men först ska jag kila ut med Tindra på en promenad. Här nedan är några bilder som jag tog idag.

Här är Angelicas son Theo



Här nedan (från vänster) är Linnea (Camillas dotter) Theo, Tindra (min vovve) och Camilla



Linnea och Theo i min säng



Linnea myser med Tindra



Aaila (Angelicas vovve & Tindras Bästa vän^^)





Målar min väns naglar

Jag håller just nu på att måla min vän Angelicas naglar. Min vän Camilla och hennes dotter är också här. Och så självklart är Angelicas son Theo här med :) Ni får se resultatet av Angelicas naglar sen när dom är klara.



Mannagrynsgröt

Åh gud va jag är trött idag, la mig alldeles för sent igår. Gick i alla fall upp vid 10:00 och gjorde gröt, managrynsgröt, älskar den gröten. Gick ut med Tindra sedan och när jag kom tillbaka la jag mig på soffan satte på teven och somnade^^ vaknade för en stund sedan då min vän Angelica ringde. Hon ska komma hem till mig lite senare idag, ska fixa hennes naglar :)

 



Min fina lilla vovve

Jag fick ett ryck här hemma nu och började städa mitt i natten haha^^ Har fixat lite i mina garderober och plockat undan lite. Bytte lakan i sängen gjorde jag precis och min lilla bustjej va inte sen med att krypa under täcket sedan^^ Men innan hon gjorde det så tog jag denna fina bilden nedan, för visst va den fin? Kanske får bli en canvastavla av denna bilden :)



Clean Fresh Laundry



Cotton Vantage är en smart ny teknologi, baserad på bomullsfrön, bomullsextrakt och bomullsproteiner. Den anpassar sig själv för att antingen återfukta huden eller motverka för mycket fukt/olja.

Jag själv älskar verkligen den underbara doften av nytvättat och kommer antagligen här framöver då jag har lite mer pengar att klicka hem några produkter :) Klicka på bilden för att komma till alla produkterna.


Myskväll med mig själv, fast jag har ju Tindra :)

Sitter i soffan och myser med Tindra, dricker te och tittar på filmen Mamma Mia på tv3. Min älskling skulle egentligen kommit till mig ikväll men våran killkompis hade bråkat med sin tjej :( så min älskling kommer att tillbringa kvällen med honom. Min älskling va precis här och överlämnade lite mjölk och toalettpapper till mig, han är så söt min älskling va. Jag har snytit mig så mycket idag att toalettpappret tog slut^^

Slänger upp två bilder
på min fina lilla tjej. Tog dessa bilder i morse.
Min älskling gav Tindra ett jätte gottit ben.



Proactiv Solution



Jag har väldigt stor lust att klicka hem ett paket
. Jag har inte direkt någon finnig hy, utan har mer plitor som kan dyka upp men självklart så får jag finnar och speciellt vid hakan dyker dom jävlarna alltid upp^^ Har hört så bra om just Proactiv Solution och det verkar ju nästan för bra för att vara sant. Men jag ska nog faktiskt ge de en chans. På deras hemsida har dom massor med olika produkter så som: Proactiv smink, Proactiv fet hy, Proactiv kroppsvård mm. In och kika vettja!

Här kan ni se en video
om kändisar som
använder just Proactiv Solution.



Rabattkod!



Tävla om ett paket namnnappar!



Jag är med och tävlar hos Classy om att vinna ett paket namnnappar. Om jag vinner så kommer min underbara vän Angelica få dessa napparna till hennes son Theo.

Tävlingen avslutas idag 12/9-10
så vill du också kanske vinna ett paket namnnappar till din son/dotter, väns barn etc. gå in och tävla nu med en gång. Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Underbara Handkrämer



Den här bedårande bakelsen
innehåller mjukgörande handkräm med härlig doft. Supersöt att ha stående synligt på hyllan och en kul detalj i badrummet!

Bakelsen är ca 5 cm i diameter och rymmer 18 g handkräm med kokosdoft.
Denna bakelse + många andra goda dofter finns att köpa HÄR.

TIPS! När innehållet i bakelsen är slut är det bara att diska ur den och fylla på med din egen kräm. Perfekt när du ska ut och resa och vill skippa onödigt stora förpackningar :)


Söndag

Gud va seg jag är idag. Är trött och har lite ont i huvudet. Igår så spelade min älskling en poker tunering och han spelade ända till tre inatt. Jag va så trött när klockan va lite över ett att jag gick och la mig. Idag har jag och älskling inte gjort något speciellt alls. Min förkylning verkar inte vilja ge med sig, hostar som bara den gör jag och lika så älskling. Och näsan bara rinner. Båda jag och älskling har gjort slut på varsin toarulle nu idag HAHA, jäklar va vi får snyta oss^^ Nu ska min älskling åka iväg och göra lite ärenden, själv så ska jag ligga kvar i soffan och titta på tv.


Mobilbloggar. Jag och älskling har precis ...

foto0441 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och älskling har precis beställt hem pizza (se bild) Mums va gott de ska bli. Min älskling sitter fortfarande i en Poker Tunering så jag vet inte när jag kommer kunna Blogga från min dator. Men nu måste jag äta min pizza innan den kallnar.



Nu har min älskling kommit

Min älskling kom för en liten stund sedan. Det han skulle göra gick visst väldigt fort. Just nu så tittar vi på Family guy men strax så ska min älskling låna min dator. Han har nämligen signat upp sig på en poker tunering.

Tindra blev så himla glad när Papi kom tillbaka.
Hon flög upp i famnen på han^^



Myst hela dagen

Jag och älskling har verkligen myst hela dagen idag :) Vi har ätit en massa pannkakor och glass och så har vi myst och lekt med Tindra, varit på en mysig promenad och tittat på film. Ja vi har verkligen haft en riktig fin och mysig dag :) Min älskling åkte hem för en liten stund sedan men kanske kommer han hit lite senare ikväll, får se vad som händer. Han va tvungen att göra en sak och förhoppningsvis så tar det inte hela kvällen.

Jo förresten filmen The bounty Hunter va rätt rolig, fick mig allt några goa skratt.
Och den va också väldigt mysig :)



Erbjudande kod



The Bounty Hunter

Jag och älskling ska strax titta på komedi filmen The Bounty Hunter som älskling hade hyrt igår :) Det är Jennifer Aniston och Gerard Butlers nya film. Hoppas den är bra och rolig, känner verkligen för lite skratt idag :)

 

Efter filmen så kommer jag lägga upp en erbjudande kod till en viss webshop :) Parfekt nu när hösten börjar närma sig och man vill köpa på sig lite goa koftor, halsdukar, jackor mm. SÅ HÅLL UTKIK!



Mobilbloggar. Står vid spisen och gör pann...

foto0440 (MMS)

Mobilbloggar. Står vid spisen och gör pannkakor. . . Igen ha ha. Älskling vaknade upp sjuk idag. Så jag tänkte att de kunde va snällt att göra hans favorit pannkakor då :) han sken upp som en sol när han såg va jag gjorde i köket nu :)



Koftor & Toppar

Åhh jag råkade fatsna vid datorn, vi som skulle titta på film ju^^ Min älskling är rätt trött nu och lika så jag så det blir att krypa ner i sängen strax. Filmen som älskling hade hyrt får vi titta på i morgon istället. Har suttit och kikat på kläder och hittat jätte gosiga koftor och fina bas toppar.

Klicka på respektive bild
för att se koftan/toppen lite bättre. Koftorna kostar bara 259 kr
och topparna 249 kr. Rena kapet ju :)




Pannkakor

Nu har jag och älskling gjort pannkakor (mini pannkakor). Eller det va väl snarare jag som fick stå vid spisen, älskling brände bara pannkakorna^^ Nu ska vi mumsa i oss dessa sen blir det film.

Visst ser dom goda ut :)



Tindra älskar dom gröna tandborstarna

Min älskling kom hem till mig strax innan idol började. Just nu tittar vi på Pirates Of The Caribbean - svarta pärlans förbannelse på tv4. Tindra ligger i sängen och gottar sig med en liten godis bit som hon fått av mig. Det är en liten tandborste som gör att hundarna får god tandhygien. Tinda älskar dom^^



Älskling och jag är jätte sugna på pannkakor
så om en liten stund tänkte vi ställa oss vid spisen och göra några :) Vet inte om vi tittar klart på hela Pirates Of The Caribbean, älskling har nämligen hyrt en film, men vi får se hur vi gör.


Mina Naglar + Min kusins & Mitt kusin barns naglar

Här nedan ser ni min kusins nageldesign som jag gjorde på henne idag. Hon ville ha en väldigt enkel/diskret design och det fick hon. Hon blev jätte nöjd med den. Det blev ljust brunt lite skimmrigt på naglarna och sedan målade jag vita blommor på tummarna och ringfingrarna och så avslutade jag med 3 små dots och en silvrig rhinestone i mitten av blommorna. Målade till och med hennes tånaglar i samma färg och så en likadan blomma som på fingrarna på stortårna :)

Bilden blev lite dålig, fotade med blixt så därför ser man inte blommorna så jätte bra.
Men ni ser blomman bättre på hennes tumnagel nere i vänstra hörnet.



Här nedan ser ni min nageldesign :)



Och mitt kusin barn tyckte att jag hade så fina naglar och ville då ha likadana^^ Fast hon har inte så långa naglar som mig så det fick bli att måla hela hennes naglar i regnbågens färger och så självklart fick hon glitter på också. Hon blev så glad och nöjd :)







Nu är jag klar

Nu har jag gjort tre nageldesigner. Min kusin och hennes dotter blev lite sena förut så jag satte mig och gjorde en nageldesign på mig. När dom väl kommit så tyckte mitt kusin barn att mina naglar va så fina att hon ville ha likadana^^ och det fick hon nästan :) Efter att jag va klar med hennes naglar så ville min kusin att jag skulle måla hennes också, och det gjorde jag. Ni ska strax få se alla våra naglar :)

Detta fina hjärtat fick jag av mitt kusin barn som tack för att jag målade hennes
naglar^^ Hon hade gjort hjärtat i skolan idag :)



Idag ska mitt kusinbarn få fina naglar

Min kusin och hennes dotter är påväg hem till mig nu. Hennes dotter ville ha fina naglar och självklart ställer jag upp och målar dom :) Tänkte faktiskt göra mina naglar nu men eftersom att dom är påväg hit nu så väntar jag med att göra en nageldesign på mig själv.



Fredag

Idag är det tråkigt väder hos mig. Molnigt, grått och det regnar lite. Min förkylning har inte direkt blivit bättre förutom att det gör inte lika ont i halsen längre. Men jag vaknade däremot upp med världens rethosta i morse, jag hostar typ hela tiden, skit jobbigt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag
. Har ingen ork till att åka iväg någonstans och tycker heller inte att jag borde åka någonstans. Jag behöver va hemma och bli frisk från min förkylning. Så jag får se va jag hittar på idag. Kanske gör jag en nageldesign om jag orkar :) Just nu ligger jag i soffan och tittar på Ellen DeGeneres Show.


Jag har tappat mitt guldhjärta

När jag va 12 år gammal så va jag hos tandläkarn och limmade fast ett litet guldhjärta på min tand. Nu ikväll 12 år senare så tappade jag det :( Tänk att det suttit så länge som 12 ÅR. Jag och älskling satt och titta på filmen Frozen som förresten va helt ok, inte jätte bra men inte dålig heller + att den va lite läskig och ledsam. Men i alla fall, vi tittade på filmen och så helt plötsligt sitter jag med ett finger i munnen, antagligen för att jag va lite nervös för vad som skulle hända i filmen^^ och så råkade min nagel stöta emot min tand med mitt guldhjärta på och det lossnar :( Nu ser min tand förjävlig ut haha. Limmet är kvar på tanden och man ser ett avtryck av ett hjärta men det ser som sagt inte snyggt ut^^ Vet inte när jag kan få bokat en tid hos tandläkarn och fixat detta, men under tiden så får jag se till att inte le haha.



Frozen

Min älskling kom hem till mig strax efter 21:00 tiden nu ikväll. Vi har myst framför teven och ätit pizza :) Nu tänkte vi sätta på en film som heter Frozen. Älskling hade laddat hem den nu ikväll, och av det jag sett på trailen så verkar den ju faktiskt bra och rätt läskig, men det återstår att se.



Tindras nya väska

Innan jag åkte till jobbet idag så åkte jag och mamma till djur butiken för att köpa hundmat, och väl där inne så hittade jag en jätte söt och fin väska till Tindra. Jag kunde bara inte låta bli att köpa den^^ och Tindra älskar den verkligen.



Nu är dom äntligen på plats

Sådär, då va mina korgar äntligen på plats i hyllan, som jag har väntat på att få hem dessa korgar :) Ser definitivt bättre ut nu än när man såg mina kläder ihop vikta i hyllan och lite annan skit som låg där^^ Nu ligger kläderna och mina andra saker i korgarna istället. Klicka här om ni vill se korgarna lite bättre.



En lite närmare titt på en av korgarna



Nu ska jag kila ut med Tindra, sen blir det att bänka sig framför idol klockan 20:00 på tv4.
Efter idol ska jag visa er vad jag köpte till Tindra idag :)


Hemma

Nu är jag hemma. Har precis slängt i mig lite mat och är nu redo för att fixa lite här hemma. Vet inte om ni såg va det va på bilden i inlägget under men det va i alla fall mina korgar som jag hade beställt för ett tag sedan som hade kommit in i butiken :)

Jag tänkte nu börja plocka ner alla kläder
och saker som finns i min hylla och placera korgarna där sedan. Självklart ska ni få se hur det blev när jag är klar. Sen ska jag också visa er en sak som jag köpte till min älskade lilla Tindra :)


Mobilbloggar. Nu har jag jobbat färdigt fö...

foto0439 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag jobbat färdigt för idag. Ska strax åka hem men jag måste förbi ica och handla lite. Innan jag stack till jobbet idag så åkte jag och mamma och shoppa lite. Och jag är jätte glad för de som jag köpte och fick ut av min mamma :) ni ser lite av min shopping på bilden ovan, men ni ska få se vad det är senare :)



Torsdag

Idag ska jag faktiskt åka till jobbet och jobba några timmar. Jag jobbar inte på sjukhuset idag utan idag jobbar jag på min mammas mans jobb. Och där gör det inget att jag åker dit sjuk, låter konstigt kanske haha, men jag städar där en gång i veckan och det känns så dumt att sjukanmäla sig när det bara är några timmar + att det inte direkt är något ansträngade jobb. Men eftersom att jag är sjuk så kommer ändå min underbara mamma att åka dit med mig idag och hjälpa mig, hon är så himla snäll min mamma :) Nu ska jag ta en lång promenad med Tindra sen åker jag till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag är hemma igen.

Jo förresten Robin Hood filmen med Russell Crowe som jag och älskling
tittade på igår va jätte bra, så har ni inte sett den, gör det!


Robin Hood

YEEEY älskling hade med sig hela Robin Hood filmen nu ikväll och alldeles strax ska vi mysa ner oss i soffan och titta på den. Men först ska jag kila ut i köket och se om jag hittar något gottit att äta till filmen :)

Här är trailen till filmen



FAN FAN FAN

NEEEEEJ fan fan fan. Vet ni vad jag har gjort. När jag va klar med min nageldesign så skulle jag tvätta mina penslar som jag använt i aceton. Jag sitter i soffan och vad händer... JO jag tappar skålen med aceton och mina penslar i över min vita tröja. Får panik och springer in i badrummet och slänger min tröja i handfatet och börjar gensat tvätta den. Men tyvärr så fick jag inte bort nagellacket från tröjan helt :( Men sen en annan grej som jag inte tänkte på var att jag va ju precis färdig med min nageldesign och va tror ni hände med den när jag stod i vatten med händerna ca 20 minuter och skrubba min tröja... JO helt förstörd den med :( fan asså va trött jag blir. Så det blir nog ingen nageldesign i morgon som jag kommer visa, inte vad jag känner nu i alla fall, för nu är jag arg och besviken. Har ändå suttit och kämpat med den nageldesignen ett bra tag med rinnande näsa och en hals och kropp som gör ont som bara den. Aja nu har jag nog fått ur mig min ilska här i bloggen så det räcker haha^^


Strax klar

Jag är alldeles strax klar med min nageldesign. Det blev en väldigt enkel nageldesign men jag blev rätt nöjd med den. Stark färg och glitter mer säger jag inte^^ för jag funderar nämligen på att visa er nageldesignen i morgon istället för nu börjar det mörkna ute och bilden blir alltid bättre i dagsljus. Nu ska jag titta på Idol sen kommer älskling hit och förhoppningsvis så har han med sig hela Robin Hood filmen idag :)


Ny nageldesign eller inte, ja det är frågan

Jag vet att det va längesedan som jag la upp en ny nageldesign men jag tänkte berätta lite kort varför jag inte gjort det. Jag jobbar på sjukhus och där är det inte tillåtet att ha målade naglar. Hade jag haft det så skulle de faktiskt kunna sluta så illa att jag blir av med jobbet, det är verkligen så illa att ha målade naglar när man jobbar inom vården. Så nu vet ni varför jag inte lagt upp/gjort någon nageldesign.

Men nu när jag är sjuk
så tänkte jag att jag kanske skulle göra en. Men frågan är om jag orkar. Är verkligen helt slut i kroppen och min näsa rinner som bara den, och det skulle nog bli lite svårt att snyta sig när man sitter och målar naglarna^^ Sen har jag ingen aning om vad jag skulle vilja göra på naglarna, så jag tänkte att jag kanske skulle kika runt lite på nätet efter lite inspiration och så får vi se om jag får ihop någon nageldesign idag. Dessutom så har 3 av mina naglar gått av också så jag får se vad jag kan göra åt dom.


Onsdag

I morse när jag vaknade så mådde jag skit dåligt. Jag trodde verkligen att jag va på bättringsväg med min förkylning men icke sa nicke. Jag fattar inte hur det bara kan vända så, från att ha känt att det blir bätte och så vaknar man nästa dag och det är tillbaka på ruta 1 igen. Nä usch, nu ska jag ta mig en alvedon till sen ska jag sätta mig i soffan med en filt om mig och en varm kopp te och titta på Extreme Home Makeover.



Ingen Robin Hood här inte

Min älskling kom hem till mig strax efter att Idol hade börjat. Och han hade med sig en film som både han och jag sett fram emot att se så jäkla länge. Nämligen den nya Robin Hood filmen med Russell Crowe. Vi tänkte precis sätta på den här nu men så visade det sig att älskling inte fått med sig hela filmen på USB minnet :( så det blir ingen Robin Hood idag. Men han sa att han skulle ta med sig HELA filmen i morgon :)



Ni missar väl inte...



Tack mamma :)

Min underbara mamma kom hem till mig strax efter 15:00 tiden förut och med sig hade hon en kasse med mat. Hon hade varit på Ica och handlat lite goa saker till mig :) Bland annat så köpte hon denna middagsmaten nedan som jag precis har ätit. Hon är så himla go min mamma, hon vet att jag är sjuk nu så därför åkte hon och handlade lite saker till mig :) Tack min underbart fina mamma!



Cardigans från märket Classified

Snygga cardigans i marinblått/vitt och marinblått från märket CLASSIFIED. Dom får jätte gärna flytta in i min garderob. Fastna verkligen för den randiga marinblå/vita cardiganen :)



Klicka på respektive bild för att se
cardiganen lite bättre.


Mobilbloggar. Ligger i sängen och tittar p...

foto0429 (MMS)

Mobilbloggar. Ligger i sängen och tittar på rent hus på tv4 (se bild) Gick upp tidigt i morse och åt frukost med min älskling innan han åkte till jobbet, sen följde jag och Tindra honom ut och vi gick sedan våran morgon runda. När vi kom hem igen så kröp vi båda ner i sängen igen, himla gott va de :) Min förkylning har inte blivit bättre :( min näsa är helt igen korkad samtidigt som den bara rinner och min hals ska vi inte ens tala om. . . Ont som fan gör den. Får se när jag orkar Pallra mig upp ur sängen och sätta mig vid datorn.



Nu blir det sängen

Nu är det dax för mig att hoppa i säng, känner att ögonen börjar bli väldigt tunga. Tindra har redan lagt sig för längesedan. Hon kröp till sängs när älskling gick och la sig och det va för ca 2 tim sedan. Jag råkade väcka Tindra med blixten på kameran för en liten stund sedan då jag tog detta kortet nedan
(dumma matte^^) men hon somna illa kvickt om igen.



Posh Pooches!



GLASS

Min älskling är så himla go. Han tog med sig 4 glassar till mig nu ikväll. Han säger att glass kan vara bra när man har ont i halsen. Och det har han helt rätt i. Och det är inte vilka glassar som helst heller, utan det är sockerfria glassar. Och det passar mig alldeles utmärkt eftersom att jag har diabetes. Nu kan jag äta dessa glassar utan att vara orolig för att mitt blodsocker ska stiga :)



Lite sällskap med Filip & Fredrik

Min älskling kom hem till mig strax efter 21:00. Vi har precis ätit korv med bröd, riktigt gott va det. Har inte ätit så mycket idag då jag inte haft någon aptit men så när älskling sa att han skulle göra korv med bröd så kurrade det allt till i magen. Nu ska vi fortsätta att titta på Lite sällskap på kanal 5 med Filip & Fredrik, skit roligt program^^



Våra hot dogs



Biggest Loser Sverige

Åhh äntligen funkar mitt internet. Efter att jag tittat på Home On The Range så skulle jag gå in på datorn men mitt internet vägrade att gå igång. Skit konstigt för jag bor mitt i stan nu och borde inte ha problem med täckningen. Men men nog om det nu, nu funkar det och hoppas att det så fortsätter att göra. Just nu tittar jag på första avsnittet av Biggest Loser Sverige på tv4.



Home On The Range

Nu tänkte jag titta på filmen Home On The Range. En tecknad film men en väldigt rolig film^^ Förutom säsong 1 av True Blood så hade min älskling även tagit med sig ett gäng filmer till mig igår och det blev jag väldigt glad över. Finns inget bättre än att ligga i sängen/soffan när man är sjuk och titta på filmer :)



Ellen DeGeneres

Sitter i soffan och myser med Tindra och tittar på Ellen DeGeneres Show just nu, Love this show :)
Hon är ju helt underbar Ellen och kan verkligen få en att skratta^^



Måndag

Godmorgon! Har varit vaken ett bra tag. Har inte sovit så bra inatt, har knappt kunnat andas på grund av min förkylning. Så när klockan va  halv åtta i morse så tänkte jag att det är lika bra att gå upp. Behövde ändå ringa några samtal, bland annat till mina jobb och sjukanmäla mig.

Filmen Iron Man 2 som jag och min älskling tittade på igår va jätte bra. Och det kommer ju förmodligen komma en trea :) Nu tänkte jag mysa ner mig under en filt i soffan och titta på tv.


Iron Man 2

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i soffan och titta på filmen Iron Man 2. Har verkligen sett fram emot denna filmen. Tyckte att ettan va bra så hoppas att tvåan också är det :)



True Blood

Min älskling är påväg hem till mig nu. Han har med sig några avsnitt av första säsongen True Blood till mig. Han tänkte att nu när jag är sjuk så kunde jag börja titta på den för han tror att jag kommer och gilla den. Han är så söt min älskling, han tänker alltid på mig :) Men det blir inga avsnitt nu ikväll, för ikväll ska jag och älskling titta på en film.



Tänk va roligt man kan ha med en toalettrulle^^

Eftersom att jag inte mår bra och inte har orken att leka med Tindra nu när jag är sjuk så är det bra att ha några tomma toalettrullar hemma. Jag slängde ut två rullar på golvet för en stund sedan och hon springer just nu upp och ner i sängen och biter och leker med dom. Hon kan springa runt med toalettrullar i timmar, hon tycker verkligen att dom är skit roliga haha^^



Bunkrat upp



Påvägen hem från jobbet förut idag så gick jag förbi Hemköp och köpte Alvedon, nässpray och strepsils halstabletter. Tycker att det är skit bra att mataffärer och bensinstationer får sälja receptfria läkemedel och dessutom så är det faktiskt lite billigare än apoteket Medstop här hos mig :)


Vill ha



Jag måste åka till IKEA snart
för jag behöver köpa en stor helkroppsspegel, nya kuddar till sängen, kanske en filt eller två, nya snygga soffkuddar behöver jag också och påslakan är något som jag verkligen älskar och kan aldrig ha för mycket utav enligt mig^^ Sen behöver jag också köpa lite doftljus och på IKEA är dom ju verkligen billiga och bra :)


Vegetariska vårrullar

Jag va så trött efter jag hade lagat mat och ätit förut att jag somnade på soffan. Vaknade för en liten stund sedan. Jag fick i alla fall i mig lite vegitariska vårrullar och ris förut. Hade inte direkt någon aptit men det va himla gott, ju mer jag åt desto godare blev det^^



Söndag

Har precis kommit hem från jobbet. Jag gick och jobbade i morse ändå fast än att jag va sjuk men jag gick hem nu för att jag kände att jag inte klarade av att jobba mer. Har ont i hela kroppen, halsen gör ont och näsan den bara rinner. Nu ska jag ställa mig vid spisen och göra lite mat, måste försöka få i mig lite fast än att jag inte direkt har någon hunger.


Åhhh...

FYY FAAAN, va jag mår dåligt. Har legat i soffan och sovit till och från och bara känt att det blir värre och värre. Min hals gör så jävla ont, näsan den rinner och jag fryser som jag vet inte vad. Har ingen termometer här hemma men jag har definitivt feber. Jag fattar inte hur jag ska klara av att jobba i morgon men jag måste i alla fall gå dit och så får jag väl gå hem efter några timmar om jag känner att jag inte klarar av att jobba. Godnatt på er!


Lördag - sjuk

Har precis kommit hem från jobbet. Va så jäkla trött i morse att jag inte orkade skriva något inlägg här. Dessutom så börjar jag bli sjuk :( har haft världens huvudvärk idag på jobbet och så känner jag att min hals gör ont. Skulle varit ledig i morgon men jag hoppade in extra, vet inte om jag gjorde rätt i att ta passet imorgon för jag har en känsla av att jag inte kommer må så bra imorgon när jag vaknar. Jobbar även mån, tis, ons, nästa vecka också så jag kanske borde tackat nej och varit hemma och kurerat mig, men jag får försöka bita ihop.

Nu ska jag lägga mig på soffan
, mår inte alls bra. Känner att huvudvärken är påväg tillbaka och min hals börjar göra mer och mer ont :( Jag kan säga redan nu att det inte kommer bli så mycket uppdatering idag på grund av att jag inte mår bra.



Hemma

Nu är jag hemma. Har haft en bra kväll på jobbet men är väldigt trött nu. Jobbar tidigt i morgon så jag ska strax lägga mig. Men först ska jag äta upp mina smörgåsrån med ost och avokado med kräftstjärtsallad på :) Jo förresten filmen Man On Fire som jag och älskling tittade på i går va jätte bra :)



Mobilbloggar. Har varit med min kusin hela...

Mobilbloggar. Har varit med min kusin hela förmiddagen. Vi har haft de jätte mysigt. Nu är jag påväg till jobbet, slutar kl 23:00 ikväll så idag blir det dåligt med uppdatering. Men vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag :)



Man On Fire

Nu ska jag och älskling titta på filmen Man On Fire. Det är en gammal film men jag har inte sett denna och min älskling säger att den är jätte bra, så jag litar på honom :)



Strax blir det myskväll

Gud så gott det va att få vila en liten stund, kände verkligen att jag behövde det. Strax så kommer min älsklig hit. Vi ska mysa och titta på film ikväll. Har inte en aning om vad det blir för film men jag hoppas att det är en bra. Nu tänkte jag göra det lite mysigt här hemma. Tända lite ljus och plocka fram lite gott :)



Trött...



Mary Kay Party - Smink

Nu har jag haft mitt andra Mary Kay party hos mig och denna gången va det med smink. Jag och min vän Rebecka fick testa en massa smink och sedan blev vi sminkade av tjejen som höll i partyt. Hon gav oss också mycket bra tips på hur man lägger en ögonskugga, rouge, eyeliner etc. Här nedan ser ni några bilder som jag tog. Hon hade betydligt mycket mer smink med sig men jag va helt uppe i sminket att jag glömde av att fota^^



Här nedan ser ni min sminkning
. Tog bara ett kort på mig och det blev som det blev, nämligen inte så bra^^ ser ju typ arg ut haha. Jag blev faktiskt inte så nöjd med min sminkning. Kände att detta liksom inte alls va mig. Tyckte att hon valde lite fel ögonskuggor till mig. Jätte fina färger men jag gillade inte att det va så mycket skimmer i. Och pudret kändes inte så bra men rougen va rätt ok. Men däremot så gillade jag mascaran och ögonbryns färgen som hon valde ut till mig :)



Här nedan är min vän Rebecka
. Man ser inte så mycket av hennes smink men hon blev nöjd med sin sminkning och tyckte att ögonskuggorna, pudret och rougen passade bra och kändes bra, jag tyckte att hon blev jätte fin :)



Jag har planerat in ett tredje Mary Kay party
med tjejen som va hos mig idag. Nämligen SPA och PARFYM party :) Kommer bli jätte kul och mysigt. Kommer ta en massa bilder då.



Mobilbloggar. Sitter och äter Avokado och ...

foto0428 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och äter Avokado och väntar på att hon från mary kay ska komma :)



Mary Kay imorgon

Imorgon så kommer en tjej från Mary Kay hem till mig. Hade ju ett Mary Kay party hos mig för ett tag sedan och då hade hon med sig en massa hudvårdsprodukter, men i morgon så kommer hon med smink. Hon ska även sminka mig och min vän och lära oss lite bra knep, kommer bli jätte roligt :)



Till vardagsrummet?



Ja det är frågan. Ska jag ha panelgardiner eller ska jag ha gardiner med omtag? Hmm.. Jag vet i alla fall att jag vill ha vita och/eller beiga/sand färgade gardiner i mitt vardagsrum. Men det finns ju mängder med olika gardiner att välja mellan. Vad tycker ni är snyggast?


Till mitt kök?



Jag är väldigt sugen på att köpa detta ovan till mitt kök
. Fast barbordet hade jag målat om till vitt. Jag har ett väldigt litet och smalt kök och ett vanligt köksbord med 4 stolar hade definitivt inte fått plats. Men detta ovan skulle faktiskt kunna funka.


Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min äl...

Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min älskling. Vi ska strax åka hem till mig så vi hörs när jag kommer hem. Och då ska jag uppdatera med lite roligare inlägg :)



Mobilbloggar. Min kusins dotter har länge ...

foto0427 (MMS)

Mobilbloggar. Min kusins dotter har länge varit fascinerad av min killes Tatueringar och hon tyckte att vi också skulle Tatuera oss, så då gjorde vi det :) på bilden ovan kan ni se min lilla kanin Tatuering :) ha ha, hon är för söt mitt lilla kusin barn, nu säger hon att vi är jätte fräcka :)



Mobilbloggar. Just nu så sitter jag och mi...

foto0425 (MMS)

Mobilbloggar. Just nu så sitter jag och min kusin på hennes trappa och dricker kaffe. Vi har precis ätit pannkakor :) lite senare så funderar jag på att promenera bort till min älskling och säga hej, han bor väldigt nära min kusin.



Mobilbloggar. Nu sitter jag och min kusin ...

foto0424 (MMS)

Mobilbloggar. Nu sitter jag och min kusin i bilen påväg hem till henne. Tindra är också med som ni kan se på bilden ovan. När vi kommer fram så ska vi göra lite mat, sen får vi se vad vi hittar på.



RSS 2.0