Colour Jeans




Gina Tricot´s Serena jeans är enligt mig dom mest bekväma jeansen, självklart har jag andra märken där ifrån också men som sagt, just dessa är så himla behagliga att bära. Är riktigt sugen på ett par i färg men hmm.. frågan är vilken?

Idag ska jag och min sambo faktiskt gå ut
och festa lite med några vänner. Var evigheter sedan jag var ute^^ Ser verkligen fram emot ikväll. Men det blir inte så mycket alkohol för min del för jag ska jobba i morgon kväll. Nu ska jag hoppa in i duschen här sedan ner till stan en snabbis och sen ska vi även köra hem Tindra till min mamma som ska passa henne över natten.


Taco kväll & film mys!

Ikväll har jag och sambon haft taco kväll och myst framför en film som heter We bought a zoo, byggd på en sann historia och jag är riktigt svag för sådana filmer^^ Filmen var enligt mig väldigt bra så den kan jag rekommendera! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, i morgon väntar en rolig dag eller kväll kanske jag ska säga :) Natti natti!




Här har ni trailen till filmen!




Cream Skor!

Nu ska ni allt få se mina toksöta skor som jag köpte hos fina Lindha i hennes underbara butik. Skorna är från märket Cream, ett av mina favorit märken! och dom är så himla sköna att gå i, känns som om jag går i tofflor nästan, helt underbara! Åhh.. dom är så fiiiinaaa :)





Skor med virkad textil



Åhh.. vad säger ni, söta eller söta?
^^ Jag har båda dessa ballerina skorna och jag ångrar inte en sekund att jag köpte dessa. De är ju nästan ett måste att äga ett par så söta skor, skämt åsido.. men enligt mig är dom iallafall toksöta samt väldigt bekväma att gå i.

Jag har vanligtvis storlek 36 på mina skor
men i dessa skorna fick jag gå upp en storlek, dvs 37. Så gå hellre upp en storlek om ni nu är sugna på dom! Klicka här och du får dessutom hela 40% rabatt på en valfri vara. Erbjudandet gäller till och med 1/4-2012 samt vid nybeställning om minst 200 kr efter avdragen rabatt. Toppen ju! själv tänker jag absolut använda detta erbjudandet :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag ska jag jobba kvällen
, 15:00 - 22:00. Ska ju visa er mina nya skor som jag köpte igår med jag är så elak att ni får vänta ända tills ikväll då jag kommer hem^^ Hoppas ni alla får en jätte fin dag!



Min shopping idag!


Ser ni vad detta är?! Jag kan avslöja att det är ett par skor men ni får inte se hela skorna för än i morgon. Dom är enormt söta och jag fullkomligt älskar dom och dom kommer bli så perfekta nu i vår :)

Nu ska jag koka lite te här
och sedan sätta mig i soffan och mysa med Tindra
och koppla av framför tv:n en stund.


Hemma en snabbis bara

Kom hem här för en stund sedan, har varit iväg och gjort lite ärenden idag och strax ska jag iväg igen. Ska träffa Lindha och hennes toksöta hund Heavie. Vi ska ta en promenad i parken med våra små pälsbollar :) Inte alls lika fint väder som det var igår.. det blåser idag och är grått och mulet. Tindra gillar inte när det blåser så det blir nog en kort promenad om hon får bestämma^^

Tog en snabb bild på hur jag ser ut idag
. Koftan är från Cream, underklänningen likaså samt sjalen. Strumporna är från Lindex.

(dags att tvätta spegeln kanske.. den är lite dammig)



En lite närmare titt på min sjal som jag fullkomligt älskar




I´m losing it..

Neeeej.. vet ni vad som hänt, jag har streamat för mycket på min dator nu ikväll/natt (dvs jag har tittat på för många avsnitt av min favorit serie Vampire Diaries på nätet^^) vilket gjort att 3 dragit ner min hastighet på mitt internet. ÅHHH.. JAG BLIR GALEN! Det tar 100 år att komma in på en sida och det tar 150 år att få fram/se en bild, ibland kan jag inte ens se vissa bilder på bloggar då min dator just nu är sååå seeeg. Att ens försöka se något klipp på youtube är bara meningslöst då det tar 500 år att ladda ett klipp på ca 2min.

Åhh.. nää nu vill jag att vårt riktiga snabba internet som vi har hos comhem ska börja fungera. Det har hänt något med vårt internet hos comhem vilket gjort att jag och sambon har tvingats dela på en 3 dongel i ca.. vad är det nu.. 2 veckor tror jag. Bättre än inget, självklart. Men nu.. ja nu är det riktigt trist alltså när 3 drog ner min hastighet förj*vla mycket..

Om någon vill veta så tog det ca 10 min att ladda upp denna bilden här ovan.. kul! ska bli spännande och se hur lång tid det kommer ta och ladda upp en egen fotad bild i morgon då jag ska blogga.


Soldyrkan


Tindra är verkligen en riktig soldyrkare. Minsta lilla solfläck som lyser in vill hon gärna ligga på^^ Just nu ligger hon här i soffan och myser. Själv ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite, om ca en timme ska jag och sambon åka hem till hans mamma för middag och myskväll :)


Måndag

Idag är det måndag och jobb står på schemat för mig, 15:00 - 22:00. Igår bloggade jag inte något och det var för att jag var så himla trött, dagen igår var bra men blev bara så fel^^ Igår kom jag hem vid 8:30 på morgonen efter att ha jobbat hela natten, tror ni jag går och lägger mig.. neeej. Jag och sambon bestämde oss för att åka till hans mamma och överraska henne med nybakta vofflor (det var ju våffeldagen igår). Var inte hemma för än 14:00 och då var jag som en zombie alltså, la mig och sov och vaknade strax efter 19:00 på kvällen. Fortfarande skit trött, åt middag och sedan gick jag och la mig igen. Så nu vet ni varför jag inte bloggade igår.

Idag har jag på mig en väldigt söt kofta
från Odd Molly med söta detaljer :) Hjärtat här nedan sitter på ryggen och rosetten knyts fram. Nu ska jag äta lite lunch, hoppas ni alla får en bra start på er vecka.




Jobba inatt igen

Idag har jag sovit länge och det har varit såå gott. Gick av natten klockan 8:00 i morse och det är verkligen så himla gott att komma hem och lägga sig och sova i sin säng efter att ha jobbat hela natten. Jag somnar så gott samt sover så gott :)

Inatt ska jag jobba igen
, börjar 20:30 ikväll och går av som vanligt 8:00 i morgon bitti. Ska äta lite middag här strax med min älskling och sedan mysa lite med honom innan det är dags att cykla till jobbet. Hoppas ni alla får en riktigt mysig lördag kväll!



Boots By koah

Måste bara visa er mina kängor från märket - By KOAH, så snygga och så sköna! Dessa skorna köpte jag för länge sedan och det var då tänkt att jag skulle ha dom nu till våren och jag plockade fram dom för bara några dagar sedan, och nu tycker jag allt att det är vår :) Igår var första dagen jag använde dom ute!




Idag ska jag jobba natten, börjar redan klockan 18:00 ikväll (annars 20:30) och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Ska göra iordning mig lite här nu och sedan ta en härlig promenad med Tindra i solen. Funderar på om jag ska cykla förbi Ica innan jobbet och köpa mig något gott tills inatt.. jo det får nog bli så, är väldigt sugen på lite naturgodis och kanske en chokladbit eller två :)

Hoppas ni alla får en bra start på er helg och ha nu en riktigt mysig fredag
Kram från mig!


Virkad väska

Här har ni några bilder på min nya fina, söta, underbara virkade väska :) Jag är helt kär i den! och den kommer att användas flitigt i sommar! Att den sedan kommer från mitt favoritmärke Cream gör att jag tycker extra mycket om den^^ Jag köpte denna hos söta Lindha tillsammans med skorna som jag visade igår, klicka här <-- för att se dom om du inte orkar scrolla ned^^





När man har en liten hund

Jag skulle precis sätta mig i soffan här hemma med en kopp te och kvälls macka, och tur var väl det att jag inte satte mig i soffan och lutade mig bakåt..

Ser ni vad som ligger bakom kuddarna^^




Mitt lilla lilla hjärta
, hon är så bra på att gömma sig va. Samma sak gäller det och akta sig när man ska lägga sig i sängen. Tindra ligger oftast under täcket så man får alltid känna vart hon ligger någonstans haha.



Mattes älskade lilla hjärta


Cream stövlar

Ni anar inte hur länge jag suktat efter dessa skorna här nedan. Sååå snygga! Jag såg dom på en modell i vintras och tror ni inte söta Lindha tar in dessa i sin underbara butik, JOOO!!! Hon hade lagt undan ett par till mig och idag blev dom mina, åhhhh jag är så glad så glad :)

Stövlarna kommer från ett av mina favorit märken - Cream!






Köpte även en annan sak men den får ni se senare
. Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lite mat till mig och sambon, det blir lasagne ikväll :)


Ledig idag

Idag är jag ledig och jag håller just nu på att städa här hemma. Lite senare idag ska jag och mitt lilla hjärta Tindra besöka fina Lindha och hennes toksöta hund Heavie i hennes butik! Någon viska i mitt öra att det blir lite shopping idag :)



Här nedan har ni Lindhas lilla hund Heavie. Hon är så söööt Heavie och så liten att mitt matte hjärta smälte och slog dubbla slag när jag träffa henne första gången^^

Hinner inte svara på alla kommentarer nu men ska kika in hos er alla senare idag när jag kommit hem och så. Hoppas ni alla får en fin dag!


Trend 4 You

Jag måste bara tipsa er om Trend4you, en helt underbar webbshop med jätte fina saker. Dom har allt ifrån köks grejer till badrum och fina inredning detaljer etc etc. Klicka här <-- för att komma dit!

Några godsaker från webbshoppen







Idag ska jag jobba kvällen
, 15:00-22:00. Ska äta lite lunch här nu samtidigt som jag tänkte läsa lite bloggar och sedan blir det att göra iordning sig och ta en promenad med lill snuttan innan det är dags att cykla till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag!


Myskväll



Jisses så gott det var med en liten powernap förut idag
, när jag hade vaknat tappade jag upp ett bad och la mig där en stund, lika underbart var det! Nu ska jag och min älskling mysa ner oss i soffan här hemma med varsin kopp te och spela PS3 resten av kvällen :)


Jag har fyndat!


Alltså när en klänning bara kostar 48 kr
och dessutom är toksöt så måste man ju bara klicka hem den haha eller! Jag köpte den HÄR <-- klicka. Löjligt mycket billigare än tröjan jag visade i inlägget här under förut^^

Nu blir det lunch här som består av skaldjurssoppa
! och sedan tänkte jag banne mig ta en liten powernap, så gott att kunna göra det då man är ledig :)


Lovely Oversize Tröja


Hur underbar är inte denna tröjan från ChillNorway! Gillar färgerna samt att den är oversize och dom små detaljerna på tröjan ska vi inte ens tala om^^ Detaljer på ett plagg kan göra så mycket enligt mig, love it! För 1999kr kan den bli din HÄR.


En kopp te


Väntar just nu på att mitt te vatten ska bli klart
, sedan ska jag krypa ner i sängen med min kopp och kika på en film innan jag somnar. Godnatt på er alla!


Mina Fina

Ni är säkerligen många som undrat var jag varit hela helgen och det ska jag tala om för er. Jag har varit sjuk.. väldigt sjuk men nu är jag på bättringsvägen och känner mig näst intill bra igen :) Helgen har tillbringats med min goa mamma som tagit hand om mig så väl och likaså mina fina hundar har tagit hand om sin matte och pussat och myst nått enormt med mig. Tänk att vissa hundar känner så väl när inte matte/husse mår bra.

Hoppas alla ni mår bra och att ni haft en fin helg
?
Nu ska jag ta och svara på lite kommentarer sedan ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa lite bloggar som jag missat nu i helgen. Sen ska jag väl se till att få min egen blogg i rullning igen också :)



Kamomillte för onda magen

Kom hem från jobbet för en stund sedan, det har varit en bra kväll på jobbet men jag har faktiskt haft lite ont i magen måste jag säga. Sitter just nu i sängen och dricker kamomillte och hoppas det ska kännas bättre snart.. Känner mig hungrig också fast ändå inte, jobbigt läge haha^^



Idag är jag glad för vet ni vad..



Har precis kommit ut från duschen här
och nu ska jag ta och kleta på lite smink. Det är fint väder hos mig idag, solen lyser och himlen är klarblå :) kan inte bli bättre! Om ca en timme ska jag cykla till jobbet, jobbar mellan 15:00 - 22:00 idag. Tindra följer såklart med som hon nu gjort den senaste tiden då sambon inte varit hemma. Hoppas ni alla får en fin dag!

Ohh.. förresten vet ni vaaaad
, vem tror ni fick ordning på tv kanalerna igår kväll/natt då! JO JAAAG! hihi jag är så glad, och där satt jag i telefon igår i flera timmar och dom kunde inte fixa det.. in your face säger jag bara, jag är gryyym! haha, nä.. men skämt åsido, killen som ska komma hit och fixa tv:n ska ändå få komma hit för kanalerna är inte på sin rätta plats och jag vågar inte röra något nu så det ska han allt få ordna.


RosenSlinga

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen här. Jag skrev ju i inlägget här under att det har varit mycket bilder på min säng nu men varför inte visa en till HAHA. Nä.. men det jag vill visa er är min lilla rosenslinga som ligger längs huvudgavlen. Jag satte upp den där idag men tanken är inte att jag ska ha den där utan den ska vara i vardagsrummet sedan, men sålänge får den ligga där. Och det blev allt lite mer myskänsla i sovrummet måste jag säga :) Godnatt på er alla!




Vart tog dagen vägen?

Helt ärligt.. vart tog min ledig dag vägen. Det enda jag gjort idag är att jag har handlat mat och suttit i telefon med Comhem för att fixa mina kanaler på tv:n, men inte kunde dom fixa det :( Nu ska det komma hit en kille nästa vecka.. ja ni läste rätt, NÄSTA VECKA! Hallå eller.. jag vill ju få min tv fixad nu. Strunt samma, ska inte tråka ut er med mina tv promlem här hemma haha^^

Sitter i köket just nu och dricker Red Bull
och funderar på vad jag ska göra. Kanske ska jag dra igång mitt Wii och spela lite.. men först ska jag svara på lite kommentarer.




Ohh.. förresten
, ni har ju varit många som frågat om min sänghimmel ett bra tag nu och som jag skrivit tidigare så har den tyvärr utgått från deras sortiment. Men hör här! Halens kontaktade faktiskt mig idag, och såhär skrev dom:

Halens:

Hej och så kul att höra att du fått många kommentarer kring vår fina sänghimmel. Jag tar med mig detta till inköp så får vi se vad de kan göra :-)

Trevlig tisdag önskar anna från Halens

Det var väl en rolig nyhet
:) Så alla ni som är intresserade av en likadan sänghimmel som min, håll nu utkik på Halens, kanske dyker den upp där och det får vi väl hoppas på! Nu har det varit många bilder på min säng här det senaste men jag måste ju lägga upp en bild igen^^ Fler bilder på sängen hittar ni HÄR <--



Problem med Comhem

Inte nog med att vi inte haft internet på två veckor, (använder 3`s dongel just för tillfället) nu har även flera av våra kanaler försvunnit.. jag fattar inte och jag är så fruktansvärt trött på att sitta i telefon i timmar (för det är vad jag gjort) och inget hjälper. Våra kanaler försvann i söndags (3, 5, 7, 8, 9, 10 och tv11 är borta) och jag ringde dom igår + idag men inte kan dom få ordning på det :( Dom som jag pratat med som jobbar på comhem har varit väldigt tillmötesgående och snälla men dom borde ju kunna ordna felet eller hitta felet tycker ju man.

Har även varit tvungen att ringa Samsung
(då vi har en sådan tv) och fått hjälp med kanalsökning, natvärks id, mm. Själv är jag inte så teckninsk när det kommer till sådant så jag behöver alltså någon som säger till mig precis hur jag ska göra och vilken knapp på kontrollen jag ska trycka på haha.

Nu måste jag ringa tillbaka till dom
, för kanalerna har lik förbannat inte kommit tillbaka. Dom sa att jag skulle vänta 30 min och sedan skulle kanalerna komma.. viiiiisst! Åhh så trött jag blir..



Glass sugen!



Kom precis hem från jobbet här
och jisses så gott det var. Vill ni veta varför^^ Jo för att jag har haft sådant glass sug under kvällen på jobbet att det inte är sant! Och väl hemma väntade en liten Ben & Jerry´s på mig, tack och lov :) Nu ska jag mysa ner mig i sängen med denna och kika in lite bloggar!


Läsarfråga




Annelie:

Sååååå fint det var allting.
Jag undrar var du köpt påslakanet o sänghimmeln med tyget?

Tack för en helt underbar blogg :)
kram <3



Hej Annelie!

Tack så hemskt mycket för din fina kommentar, det värmde otroligt ska du veta :) Dom rosa påslakanen kan du hitta om du klickar --> HÄR <-- billiga, fina och sköna att sova i om du frågar mig! Och min sänghimmel köpte jag på Halens, tyvärr så finns den inte kvar då den utgått ur deras sortiment. Jag har haft många personer som frågat vart jag köpt den och det är lika tråkigt varje gång att tala om att den inte finns mer :(

Tyget som du undrar över är ett par vanliga vita gardiner. Dock passade dom inte från första början så jag fick sy till dom. Hoppas du känner att du fick bra svart på dina frågor!

Nu måste jag skynda mig här, ska på ett möte innan jobbet idag. Jobbar mellan 15:00 - 22:00 ikväll, hoppas ni alla får en bra start på er vecka så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Godnatt



Nu tänkte jag krypa ner i sängen här
, men lär nog inte somna än på ett tag. Var trött för en stund sedan men nu.. ja nu är jag pigg, vad hände där liksom^^ Hade hoppats på att somna innan 00:00 idag men, men. Ska sätta på en film här nu så godnatt på er alla!


Bebismys




Idag har det varit massa bebismys hos mig
, denna lilla tjejen här ovan är mitt kära kusinbarn och var idag och hälsade på mig. Hon är 2 månader idag och är så himla go och underbar :)

Nu ska jag göra mig en kopp te
, tända lite ljus och sedan ska jag sätta mig
och svara på alla era kommentarer!


Nybäddat med Rosor



Har tagit mig en liten lur här på eftrmiddagen
, ska jobba natten inatt så det var behövligt. Börjar 20:30 ikväll och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Har precis bäddat sängen och tänkte att nu när den väl är så fint bäddad så får jag allt visa er lite bilder haha, nä.. skämt åsido, jag brukar faktiskt bädda sängen, så duktig är jag :) Nu ska jag äta lite mat och sedan göra i ordning mig innan det är dags att jobba.

Om ni undrar
så kommer mitt fina ros överkast och ros kuddfodralen HÄR <-- ifrån. Och kuddarna med texten - Home is where the heart is hittar ni --> HÄR.


Störtskön katt^^

HAHA alltså ni måste kolla in detta klippet, jisses så jag skratta när jag såg detta klippet på Rebeccas blogg. Katten säger verkligen NO NO NO, precis som om den inte vill^^



Marabou Black Saltlakrits

Nu är jag hemma och tänkte börja mitt fredagsmys! Det blir film och så har jag laddat upp med Marabou Black Saltlakrits, fyy vad jag älskar den chokladen alltså. Har ni smakat den? om inte så göööör det innan den tas bort, det är nämligen en limited edition! Men förhoppningsvis tycker svenska folket om den och då hoppas jag att den är här för att stanna :)



Edit: Jag köper alltid dom stora chokladkakorna när det kommer till Marabou Black Saltlakrits. För vad jag hört så ska den mindre chokladkakan inte smaka så mycket lakrits..


Snygga Shorts!




För ett tag sedan köpte jag dessa shortsen
, har helt glömt av att visa er dessa, men nu så :) Behöver jag ens säga att jag längtar tills jag får bära dom! Jag vill ha sommar nuuu^^ fast våren har ju inte ens kommit än så jag får snällt vänta några månader till. För ett tag sedan var solen hos mig och lyste i några dagar och det var verkligen vårtecken, men häromdagen kom det snö :( men nu har den nästan smällt bort så nu får vi hoppas att våren verkligen är påväg!

Idag ska jag jobba kvällen igen
, 15:00 - 22:00. Min ljumske måste jag allt säga är lite lite bättre idag :) men självklart gör den ont. Ska ta mig en till tablett här nu innan jag cyklar till jobbet. Hoppas ni alla får en fin fredag så hörs vi ikväll när jag kommit hem!


Värken har inte gått över..



Helt ärligt.. jag trodde jag skulle avlida på jobbet idag
, så jävla ont har jag haft i min ljumske och har så än, fast ytterst lite bättre är det nog nu, men jävligt lite i så fall :( Men vilken smärta.. jag säger då det, och jag har förmodligen sträckt mig nått ordentligt. För igår kväll när jag skulle ställa in min cykel så råkade jag slinta till med vänster benet, men inte så att det gjorde ont. Men däremot vaknade jag ju idag av världens smärta och det måste varit det. Kändes fan som att vakna från en operation utan smärtlindring eller nått.

Har ätit både värktabletter och smort in ljumsken
med sån där voltaren gel hela dagen men det har banne mig inte hjälpt något. Kan ju alltid hoppas på att det är lite bättre i morgon då jag ska jobba, men jag vet att detta lär ju sitta i några dagar tyvärr :(


Sjuuukt jävla ont i ljumsken



Idag åkte en av mina älskade Cream Mildred koftor på
. Jag fullkomligt älskar dom för dom är så otroligt sockersöta! Idag när jag vaknade så hade jag så sjuuukt ont i min vänstra ljumske. Och jag har ingen aning om vad jag gjort men det känns som om jag skulle ha sträckt mig där. Det gör så sjukt ont fortfarande, kan knappt gå alltså. Så det ska inte bli så roligt att cykla till jobbet sen, eller får jag gå kanske. Måste nog gå lite tidigare till jobbet idag så jag hinner fram i tid. Börjar iallafall 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Kan man ta värktabletter mot detta, hjälper det tro?


Jag som liten


Här har ni mig som liten, jag är lite över 3 år på detta kortet 3 ½ tror jag! Satt och kikade på gamla bilder för några dagar sedan och tänkte då att varför inte visa er en bild :) Jag minns detta så väl när kortet togs. Fotografen klurade på hur jag skulle ha mina ben och då sa jag - kanske såhär, med en nätt liten röst. Jätte fint sa han och sedan tittade jag på mamma och skratta.. jag var så nöjd så nöjd för att jag själv kom på hur jag skulle ha benen^^ och jag kommer så väl ihåg dom där vita knästrumporna, jag älskade dom som liten! Rätt sjukt att man har ett minne som går så många år tillbaka :)

Har ni några minnen från när ni var bara några år?


5 saker ni inte visste om mig!

Fick en utmaning av fina Marie att jag ska skriva om F E M saker som ni inte visste om mig. Utmana sedan FEM andra att anta denna utmaning, skriv sedan till den som du fått umaningen av.


Jag har inget körkort.. men känner verkligen att jag måste skaffa det. Det är så jobbigt att vara beroende av andra, för så känner jag verkligen då jag väl ska någon speciell stans.

Jag har dansat i 17 år! Jazz, Balett, StreetDance och Salsa. Men var tyvärr tvungen att sluta då jag fick problem med mina fötter (dansade för mycket) :( idag mår mina fötter rätt bra så vem vet, kanske tar jag upp dansen igen :)

Jag är sjukt rädd för djupt vatten och speciellt om det är sådär mörkt och grumligt^^ och det har banne mig kommit dom senaste åren. Hade inga problem att simma i djup vatten förr men nu.. ja nu går jag inte längre ut än vad mina fötter kan nå botten hihi. Sen är jag dessutom sjukt rädd för fiskar haha, så nu vet ni det också^^

Jag är 161 cm lång, eller kort kanske jag ska säga^^

Jag har alltid målade naglar, har jag inte det så känner jag mig typ naken^^

Jag utmanar: Marika, Fröken M, Jennie, Linda, Patricia



Idag ska jag jobba 15:00 - 22:00. Tindra följer med till jobbet :) eftersom jag är själv hemma i två veckor nu då sambon är hos sin mamma så vill jag gärna inte lämna henne ensam hemma så många timmar. Är verkligen såå tacksam för att jag kan ta med mig henne till jobbet :)


En väldigt mysig kväll har det varit



Nu är jag hemma igen efter en jätte mysig kväll med älskling
. Vi tittade på en jätte bra film som vi hyrde, ja hör och häpna.. vi hyrde filmen, vi som alltid laddar hem alla filmer. Det var iallafall jätte mysigt att HYRA en film tyckte vi^^ Trespass hette filmen och var både bra och spännande från början till slut, så se den!

Har tänt lite ljus här hemma för mig själv
och tänkte nu vika lite kläder som hängt på tork. Sen blir det att krypa ner i sängen och titta på en film, saknar min älskling redan trots att det bara var en liten stund sedan som vi sågs^^ Men nu ses vi inte på några dagar då jag jobbar kväll flera dagar irad.


Mys med älskling ikväll!



Ikväll har jag en dejt med min underbara sambo
:) Mysdressen är på och strax kommer älskling och hämtar upp mig och sedan bär det av hem till hans mamma för att titta på film och mysa. Han är bor ju just nu hos sin mamma och passar hennes hund då hon är bortrest, så jag och sambon kommer inte sova med varandra på hela två veckor. Och idag när jag är ledig så vill vi passa på att umgås. Hörs senare ikväll när jag kommer hem!


Detaljer



Romantiskt, vitt, lantligt, shabby chic stil är verkligen jag!
Jag försöker få mitt hem i just den stilen men det tar sin tid. Allt kan inte köpas på en vecka tyvärr. Men nog kan man få det riktigt mysigt med bara några få detaljer. Detta jag visar här ovan hittade jag --> HÄR <-- och jag har 3 av dessa saker som jag visar här. Den lilla lyktan, kronorna och kudden med rosorna :) får ta och bädda med kuddarna så ni får se hur det ser ut i sängen!


Tindras Prinsess Säng







Denna fina prinsess säng fick Tindra idag på sin 4-årsdag
:) Det finns ingen dyna till den än men tänkte sy en själv. Jag har specialbeställt dennna av en vän till mig som håller på med smide, han har alltså gjort denna sängen helt själv från grunden fast jag har bestämt hur den ska se ut och hur stor den ska vara! Och jag tycker verkligen att den är tokfin och Tindra verkar trivas bra i den :) Nu ska jag bara lista ut vart i lägenheten den ska stå, hmm..


Stora (lilla) tjejen idag!

Idag är ingen vanlig dag för det är Tindras födelsedag!!!
HURRA, HURRA HURRA!!!




Helt galet vad tiden går fort
, Tindra är 4 år idag och det känns som om det vore drygt ett år sedan hon var en liten valpis^^ Har gjort ett litet video klipp till er om ni vill se?! Om ni kikar så bry er inte om datumen och tiden som står på bilderna i början, dom stämmer inte. Så himla synd att det var så på den kameran som jag hade för några år sedan men men. Hoppas ni ska tycka det var lite kul att se i allafall.. :)

 

Tindra fick falukorv till frukost idag och vart självklart tokglad för det^^ Hon har också fått ett gottit ben och så har hon fått en annan ganska stor grej men den tänker jag inte visa nu utan ni får se den ikväll :) Ska jobba idag, börjar 15:00 och slutar 22:00. Hoppas ni alla får en bra start på er vecka!



Mys i sängen med film & fruktsallad!





Jag har precis gjort mig klar för att dyka ner i sängen
, pyjamasen och mys tofflorna är på! Nu ska jag sätta på en film och äta resterna från fruktsalladen som jag gjorde igår. Natti natti på er!


Hemma från skogen



Jag och älskling har haft det så himla mysigt
och roligt i skogen idag :) Kom hem här för en stund sedan och ska strax göra lite middag till mig. Men först tänkte jag visa er lite bilder från dagen!



Varm choklad i skogen är ett måste enligt mig
, så himla gott och jag tycker allt att chokladen till och med smakar godare i skogen än hemma^^ Undra varför det är så?!



Här har ni min sambos mammas hund
som var med oss i skogen idag, Leia heter hon och är super duktig på att spåra men också busa^^ Det blev lite träning, spårning och en massa bus :)











Vitrinskåp - Beslutsångest



Jag vill gärna ha vintinskåp här hemma
, har kikat på några och gillade dessa här ovan men frågan är vilken? Det är verkligen skit svårt. Har suttit i PS och klippt och klistrat och försökt få fram hur det skulle kunna se ut men det är fortfarande svårt. Vilken tycker ni är finast?

Nu ska jag strax åka iväg till skogen med min sambo
och spåra med hans mammas hund. Har gjort i ordning varm choklad i en termos och lite gott fika, så nu väntar jag bara på att älskling ska ringa. Hörs senare när jag kommit hem!


Ensam hemma i två veckor

Yeeey äntligen har jag internet!!! Har köpt mig en dongel, MEN det verkar inte funka så där jätte bra tycker jag då jag ofta förlorar nätet. Förstår inte varför men helt plötsligt är jag inte uppkopplad och för att kunna koppla upp mig igen måste jag starta om datorn vilket är otroligt jobbigt att behöva göra varje gång. Men men.. vi får ju vårt riktiga snabba internet nästa vecka så det är bara att hålla ut några dagar till.

Ikväll har jag vinkat av min älskling..
eller vinkat av och vinkat av, han ska bo hemma hos sin mamma i två veckor då hans mamma ska resa utomlands. Varför han måste vara där är för att han passar sin mammas hund. Så nu ska jag sova ensam i hela två veckor och det känns sjukt konstigt och faktiskt lite läskigt^^ Men jag ska nog klara av detta.. eller haha

Sitter just nu i köket här hemma
och väntar på att mitt te vatten ska bli klart. Ska kika in och läsa lite bloggar hade jag tänkt och sedan ska jag nog sätta på en film och mysa ner mig i sängen med Tindra ♡



Mobilbloggar. AAAHHHHHHH!!!.. Jag får pani...

img_9071 (MMS)

Mobilbloggar. AAAHHHHHHH!!!.. Jag får panik här hemma nu alltså.. Fick precis reda på att vi inte kommer få internet för än på måndag nästa vecka :( älskling ska försöka låna en dongel av någon vän så vi förhoppningsvis kan få internet i helgen. Uppdaterar mer senare då jag vet mer. Nu ska jag fortsätta busa med Tindra och sedan ska jag städa här hemma!



Mobilbloggar. Vi har ännu inte fått fixat ...

img_8074 (MMS)

Mobilbloggar. Vi har ännu inte fått fixat vårt internet :( så där av att jag mobilbloggar. Vi hoppas på att vårt internet ska vara fixat tills ikväll men om inte så iallafall tills i morgon. Jag befinner mig just nu på jobbet (jobbar kvällen idag). Har precis gjort chokladbollar som ni kan se på bilden, mums! Nu ska jag slänga i mig några bollar här och fortsätta jobba :) Hoppas ni alla har en fin dag!



RSS 2.0