Mobilbloggar. Jag är nu hemma hos mig igen...

img_1912 (MMS)

Mobilbloggar. Jag är nu hemma hos mig igen. Min mamma följde med mig hem och har hjälpt mig att få lite jul fint här hemma, är ju sjuk så jag är väldigt tacksam för all hjälp :) just nu sitter vi vid mitt köksbord och myser med te och pratar!



Mobilbloggar. Jag och min goa mamma sitter...

img_9126 (MMS)

Mobilbloggar. Jag och min goa mamma sitter just nu och myser med glögg samtidigt som vi tittar på Spider-man som går på tv:n just nu :) idag fick jag mina första riktiga jul känslor och jag vet att det är tack vare glöggen + att vi även tänt det första adventsljuset, klockan är ju över tolv nu och det är första advent :)



Mobilbloggar. Hej på er, hoppas ni alla må...

img_4897 (MMS)

Mobilbloggar. Hej på er, hoppas ni alla mår bra denna lördag? Själv mår jag inte bra, febern börjar stiga på mig här igen :( på förmiddagen känns det alltid lite bättre men kvällen är nog ändå värst. Mina två hjärtan Tilda & Tindra ligger just nu här i trappan så fint hos min mamma och väntar på att deras mat ska bli klar. Mormor, (dvs min mamma) står just nu i köket och skär ner lite extra god mat i deras skålar idag :) Mina hundar får alltid lite extra gott i maten på helgerna^^ Hoppas ni alla får en fin lördag kväll!



Mobilbloggar. Brasan är tänd, idol på tv:n...

img_2692 (MMS)

Mobilbloggar. Brasan är tänd, idol på tv:n och strax kommer min mamma in med tacos här, kan inte bli bättre :) jag har fortfarande feber och känner mig krasslig men det känns bra att vara hemma hos mamma i helgen och låta henne ta hand om mig lite. Åhh.. Nu kom min älskade Tilda här och la huvudet i knät på mig :) jisses vad jag saknat min stora ögonsten! Min andra ögonsten Tindra är också här hos mig :) Hoppas ni alla har en fin fredag kväll!



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_6261 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på sjukhuset. Igår gick jag hem från jobbet då jag hade feber. Ska åka hem till min mamma över helgen så hon får ta hand om mig lite, hon ville det :) vårt internet + kanalerna har kommit tillbaka förresten, Yeeey! Men jag kommer inte att ta med mig datorn till min mamma i helgen men jag kommer uppdatera bloggen via mobilen. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi senare idag!



Mobilbloggar. Igår kväll när jag kom hem f...

img_8009 (MMS)

Mobilbloggar. Igår kväll när jag kom hem från jobbet satte jag på tv:n och så gick det kanske 5 min, sen dör tv:n.. Eller ja, kanalen. Kollar dom andra kanalerna och inte funkar dom heller. Tänker att - hoppas inte det är com hem igen. Slår på datorn och japp.. Internet funkar inte heller. F***N! Så idag var det en arg Jouline som ringde com hem. Vi hade ju problem med com hem för var är det.. En vecka sedan. Dom ska iallafall försöka fixa det idag. Det ända jag tänkte var - vadå försöka, jag betalar ju för detta och då ska det funka. Aja.. Nog om det nu, hoppas verkligen att dom löser det. Om en stund ska jag till jobbet, börjar 15:00 och slutar 22:30 ikväll. Hoppas ni alla får en fin torsdag! (fick bli en kass bild på Tindra som jag tog precis^^)



Varm choklad med grädde!

Idag klev jag upp klockan 8:00 och började städa här hemma, nu fem timmar senare är jag fortfarande inte klar hihi^^ Nä men idag har jag tagit städningen väldigt långsamt. Har även kikat lite på tv och myst med Tindra. Just nu sitter jag vid köksbordet och dricker varm choklad med grädde i, mums vad gott det är! Ska strax hoppa in i duschen och sedan klockan 15:00 är det jobb som gäller, slutar 22:30 ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag!



Nu blir det sängen

Nä.. nu blir det att krypa ner i sängen och kika lite på tv:n tills jag ska sova. I morgon väntar jobb fast det är inte för än klockan 15:00. Men jag tänkte stiga upp ganska tidigt i morgon och städa lite här hemma innan jobbet. Ska även ner till källaren och rota fram mina adventsljusstakar hade jag tänkt. Godnatt på er!



Djurplågeri

Igår kväll när jag kom hem från jobbet tittade jag på Animal Planet och det ångrar jag kan jag tala om. Mitt hjärta gör så jävla ont när jag ser hur människor behandlar sina husdjur, dom ska fan inte ha djur.

Kolla in denna hunden här nedan hur mager han är
, det finns nästan inget kvar av hunden. Bara skinn och ben. Hunden vägde bara 20 kg när han kom till veterinären, han borde minst väga det dubbla. Alltså helt ärligt.. jag förstår inte vad människan tänker med ibland.. inte är det då huvudet iallafall. Skaffar man en hund för att sedan göra såhär? Skaffar man en hund för att sedan svälta den? Skaffar man en hund för att sedan se den dö långsamt och plågsamt, NEJ, NEJ och åter NEJ. När jag ser hundar (alla djur) fara illa vill jag bara avliva dessa människor, eller kanske borde man sätta dom i bur så dom får känna på sin egen läxa. Kan ingen införa en sådan lag?! hehe, nä men allvarligt.. Det gjorde så ont i mitt matte hjärta att jag tog tag i min lilla Tindra och kramade henne hårt och talade om hur mycket jag älskar henne^^



Men hunden klarade sig på håret kan jag säga
, den hade även hjärtmask men veterinären lyckades få bort den och nu är han frisk, rund och go :)

Här nedan har ni en osminkad mig med mina fina och älskade hundar Tindra & Tilda.





Har ni några speciella namn på era husdjur?

Jag måste bara fråga alla er som har husdjur. Kallar ni era djur bara för det namnet ni döpt hon/han/dom till? För här hemma kallar vi inte Tindra för Tindra hehe, eller ja.. jag säger väl Tindra för det mesta men det händer att jag kallar henne för Snuttan^^

Men min sambo däremot har 3 st namn
och dom är Tindrus, Snurran och Tösmös HAHA^^ Oftast är det Snurran och Tösmös. Alltså jag kan typ inte sluta skratta åt detta och min sambo fattar inte vad han fått namnen ifrån^^ och likaså han skrattar åt detta ibland.

Jag ska ge er några exempel här på hur det kan låta när min sambo pratar/ropar på Tindra.


På morgonen -
Godmorgon Snurran eller hallååå Snurran, är du vaken.

När han kommer hem från jobbet -
Tösmös vad är du någon stans.

När han ska ge henne något godis -
Tindrus, kom ska du få något gott.

När han myser med henne i famnen -
Min lilla lilla Tösmös, du är så himla goo! säger han alltid.

Enda gången han kallar henne för Tindra
är när vi tex: är ute och har henne lös och hon inte kommer på inkallning, då ropar han Tindra och då kommer hon med en gång^^

Nu ska jag strax cykla ner till stan och göra ett ärende innan jag börjar jobba, börjar 14:00 idag och slutar 22:30. Ohh.. just det, varför jag inte bloggade något igår var för att jag helt enkelt inte orkade eller ville kanske man också kan säga. Igår hade jag och min älskling en heldag tillsammans bara han och jag och vi stängde till och med av telefonerna. Ibland behöver man sådana dagar :) Hoppas ni alla får en fin dag!


Nachos med ost & krydda + Cawboys & Aliens

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan, har jobbat 15:00 till 22:30 ikväll. Hann inte blogga något förut idag innan jobbet då jag hade lite andra saker att fixa.

Och vet ni vad..
igår när vi skulle sätta på filmen Drive så säger min sambo - Älskling jag har nog kanske hittat en ännu bättre film, jaha sa jag vad heter den filmen då. Source Code, vi tittade på trailen och enligt mig så verkade Source Code mycket bättre än Drive så det blev alltså att vi tittade på Source Cod igår kväll istället. Såg bland kommentarerna att några undra om filmen Drive var bra men jag kan som sagt inte säga något om den.

Men filmen Source Code var bra enligt mig, kolla in trailen här!


 

Detta här nedan hade min älskling gjort igår när jag kom hem från jobbet och det blir även sånt här ikväll igen :) Skit gott verkligen och så lätt att göra. Ni tar bara nachos, lägger nån ostskiva (ex: hushållsost) på, krydda om ni vill med valfri krydda och sedan in i ugnen (200 grader) någon minut tills osten smällt, klart! Om man vill kan man också ha på salsasås, det har jag :)

 


Nu ska jag och älskling kika på en ny film som kommit och som heter Cowboyt & Aliens.

Verkar skit bra enligt trailen, kolla in den!

 

 



Drive

Kom hem från jobbet för en stund sedan och när jag kom hem hade älskling dukat upp med choklad och nachos med ost på som han hade gjort i ugnen, skit gott :) Nu ska vi strax sätta på en film som heter Drive och den verkar vara bra faktiskt, fast det är nog ändå mer en film som faller min älskling i smaken än mig, men vem vet^^ Kolla in trailen här.



Mobilbloggar. Jag sitter just nu på golvet...

img_4256 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu på golvet här hemma med Tindra i knät som ni kan se. Håller på att göra iordning mig lite, kl: 15:00 börjar jag jobba, slutar 22:30 ikväll. Hinner verken blogga eller svara på era kommentarer nu men ska göra det ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en mysig fredag!



Har klickat hem en underbart söt tunika!



Ni hittar denna fina tunikan om ni klickar här. Finns i färgerna Beige, grå och svart. Den gråa var riktigt fin faktiskt men tillslut blev det denna ovan!



Julgardiner + lite annat smått & gott

Idag har jag klickat hem julgardiner + lite annat till den kommande julen. Jag hoppas verkligen att det ska passa här hemma. Längtar tills paketet kommer! Sakerna här nedan hittar ni
HÄR, HÄR och HÄR.



Ester Elenora winter 2011

Usch vad trött jag är idag.. Jag känner mig verkligen hängig, känslan av att känna att jag är påväg att bli sjuk har kommit tillbaka men jag hoppas inte jag blir det nu. Kom hem strax efter 8:00 i morse från att ha jobbat natten och jag somnade nästan med en gång och sov ända fram till 16:00. Inatt ska jag jobba igen, börjar 20:30 och slutar 8:00 i morgon bitti.

I morse när jag cyklade hem från jobbet
använde jag min nya fina mössa + vantar från Ester Elenora för första gången i år. Ohh.. jisses vad jag gillar dom! Har ni fortfarande kanske inte hittat den rätta mössan + vantarna för i år så kan jag rekommendera dessa söta, för visst är dom söta :) Finns att köpra HÄR!



Jag gillar verkligen att tumvantarna har ett snöre
mellan varandra så man kan trä vantarna genom ärmarna på jackan (precis som med barns vantar ni vet). Då vet man vart man har sina vantar och man tappar dom inte :)



Nu funkar internet + kanalerna :)

Jag lever.. haha. Vårt internet och kanalerna kom tillbaka igår kväll, jissa om jag vart glad :) Men jag jobbade igår kväll och när jag kom hem var jag så trött så trött att jag inte orkade slå på datorn och blogga. Idag skulle jag egentligen varit ledig men jag hoppar in natten idag då en blivit sjuk. Börjar 20:30 ikväll och slutar 8:00 i morgon bitti.

Nu ska jag åka och handla lite mat med min älskling och sedan blir det att cykla till jobbet. Hinner inte svara på alla kommentarer nu men jag ska göra det i morgon, hoppas ni alla får en fin kväll!

Ohh.. förresten
, min vän Angelica tackar för alla era fina gratulationer
till hennes son som hon födde den 11/11-11 :)


Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte...

img_2828 (MMS)

Mobilbloggar. Om ni undrar varför jag inte blogga något igår så är det för att vårt internet har dött här hemma :( vi skaffade comhem för ett tag sedan och utöver internet skaffade vi även en massa kanaler. Inte ens kanalerna funkar :( jag hoppas på att det ska fixa sig i morgon för jag klättrar typ på väggarna här hemma utan internet och mina kanaler^^ sjukt hur beroende man är egentligen. Jag busar just nu med Tindra här hemma, om en stund ska jag cykla till jobbet, börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla mår bra och att ni får en lugn och go söndag!



White Christmas - Kanske blir det bebis idag :)



Från dessa bilder hämtar jag inspiration till den kommande julen
. Jag vill ha en white christmas i år med lite inslag av rött. Hur underbar är inte sängen ovan? Kanske ska man hänga julstrumporna så i år :)

Idag är det ju förresten den 11/11-11
, och enligt många kommer detta bli en lycko dag. Och jaa.. kanske blir de det för idag ringde min fina vän Angelica mig och sa - NU ÄR DET DAGS! Jag näst intill skrek av lycka^^ Så just nu ligger hon på BB och väntar sin andra son. Vi båda sa de att det hade ju varit lite häftigt om han kom den 11/11-11, så nu håller vi tummarna för att han gör det. Jag går som på nålar här hemma just nu och tittar på min telefon stup i kvarten ifall hon messat mig att det är klart.


Bokat tid hos frisören


Idag ringde jag min frisör Patricia och vi har nu bokat tid för att ta ut mitt löshår, färga håret och sätta in nytt hår. Ta ut det och färga det gör vi samma dag och sätta in det nya håret gör vi en annan dag. Detta kommer jag att göra i början av december och jag längtar ihjäl mig^^ varför.. Jo för det första så ska det bli skönt att få ut det gamla håret och få sätta in nytt men det jag längtar mest till är att färga håret. Jag har inte färgat mitt hår sedan i början av 2007, så det är alltså ca 5 år sedan jag färgade det, så det ska bli jätte kul :)

Jag vet att min bakgrund på bloggen har försvunnit
:( vet inte vad som är fel eller hur det lyckats bli såhär, men bakgrunden på min blogg ska alltså inte vara vit. Eller är det någon som ser min bakgrund? säg gärna till är ni snälla. Jag jobbar på det och hoppas det ska fixa sig snart.


Fick en läsarfråga av en tjej, varför jag svarar här är för att hon inte lämnat någon blogg/mail adress. Såhär skrev hon:

Sara: Åh jag älskar löshår, vilken metod ska du använda?

Svar: Hej Sara! Ja jag älskar löshår jag med :) Jag använder keratinvax när jag sätter i löshår och jag gillar verkligen den metoden, kan inte yttra mig om någon annan metod då jag bara testat keratinvax men som sagt I like it alot! Ni som undrar hur det ser ut kan klicka här för att se hur det går till.


Skynda.. gäller bara till 15:00 idag



Nu är jag lite sen med att publicera detta erbjudande
för er men ni har ca en timme på er att få 50% rabatt hos ellos på utvalda jackor. Själv tyckte jag att denna jackan här ovan var riktigt fin, finns även i svart :)

Nu ska jag kila ut med Tindra
på en promenad och sedan bär det av till jobbet. Börjar 15:00 och slutar 22:30, hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!

Edit: Jag vet att Gäller stavas med två L, jag skrev lite för fort bara^^


Gerbera ugnsformar

Underbara Gerbera ugnsformar eller vad säger ni? Formarna kommer i många olika storlekar och framförallt färger, men själv är jag intresserad av dom vita. Gillar dom rosa också så i framtiden kanske det blir några sådana med. Men först blir det att införskaffa några vita. Gerbera kostar en del, dessa här nedan ligger runt 500 styck. Kanske något att önska sig i julklapp.. hmm, ja jag får se :)

Idag ska jag jobba, börjar 15.00 och slutar 22.00 ikväll. Känner mig trött i kroppen idag men det ska nog gå bra att jobba ändå. Hoppas ni alla får en fin onsdag!


Tävling hos Blingit.se



Alltså.. Klicka här för att komma till Blingit.se och välj ut dina favoritsmycken! Lägg ut lite bilder i din blogg och skriv några rader. Länka sedan ditt inlägg och du har nu chansen att vinna den skit snygga väskan från Lilly of Sweden :) Tävlingen avslutas den 30/11-2011.

Här nedan kommer mina favorit smycken
. Och som dom flesta kanske vet så ligger smyckena Pearls for Girls mig väldigt varmt om hjärtat. Så Blingit.. vänta er några beställningar från mig^^



Här nedan är några fantastiskt fina smycken från
VÅGA. Detta märket upptäckte jag för ca 3 månader sedan och jag älskar verkligen deras smycken! Att Blingit.se hade detta märket gjorde mig såå glaaad :)



SNÖ of Sweden
har jag gillat i många år, speciellt deras halsband. Jag kommer ihåg mitt första halsband från SNÖ som jag köpte för ca 6 år sedan, knall rosa och såå fint. Kan visa er det en dag om ni vill :)



Och sen har vi OXXO smycken
. Love love love säger jag bara! Inte nog med att dom har sjukt fina smycken till tjejer, dom har även till killar också :) Min sambo har ett armband!



Blingit.se säljer alltså smycken till både killar och tjejer och förutom deras egna fantastiska produkter som ni hittar om ni klickar här säljer dom också ett hav av andra fina och kända märken. Så in och kika på deras sida, jag kan lova att ni faller för nått smycke :)


Sockerkaka kan allt pigga upp en lite

Usch vad jag känner mig konstig och seg i kroppen, där av att jag inte bloggade något igår. Fast idag känns det lite lite bättre men inte mycket. Fattar inte vad det är. Jag känner att jag är påväg att bli sjuk fast ändå blir jag inte det, det vill liksom inte slå ut på mig. Jobbade dessutom igår kväll och det gick bra fast jag gick hem tidigare från jobbet då jag inte kände mig ok. Idag är jag ledig och har sovit till och från hela dagen, har varit sjukt trött idag. Men en sockerkaka orkade jag allt baka förut :) Vill ni ha receptet på denna så hittar ni det om ni klickar här. Denna gången hoppade jag apelsinsaften.



Fortfarande inte ok

Jag ligger just nu i sängen och känner mig ungefär som jag gjorde igår om inte lite lite värre. Halsen känns typ tjock och kroppen den gör ont, trött är jag också. Känner inte för att sitta här vid datorn när jag är såhär seg och inte känner mig helt ok så jag tänkte krypa ner under täcket och dricka mitt te och titta på tv resten av kvällen. I morgon kväll väntar det dessutom jobb igen så jag måste vara utvilad.

Slänger upp en gammal bild
på mitt lilla hjärta i älskling famn. Hon ligger just nu här i sängen jämte mig och sussar så gott. Hoppas ni alla har en fin söndag kväll!



Känner mig inte bra idag

Idag känner jag mig inte på topp. Min älskling ligger här hemma och har migrän och känner sig krasslig. Själv känner jag att jag börjar bli sjuk :( det känns i halsen och näsan på mig och jag har ont i kroppen.

Men jag ska ända jobba idag, ska jobba natten idag och skulle börjat 20:30 ikväll men dom ringde in mig tidigare då det var kris, så jag börjar 18:00 ikväll och slutar 8:00 i morgon bitti. Nästan hela dagen idag har jag legat i sängen och sovit till och från, älskling väckte mig med frukost på sängen i morse vid 9:00 tiden (trots sin migrän) hur söt får man inte vara då^^

Såhär ser jag ut idag (gammal bild)
. Nu ska jag mysa lite med mitt hjärta innan jag cyklar till jobbet. Hoppas ni alla får en fin lördag kväll!



Gojs & varm choklad

Jag har precis ätit lite lunch här hemma, varm choklad med grädde och smörgåsar med skinka och gojs som jag kallar det^^ (skagenröra med räkor är det). Om en stund ska jag cykla till jobbet, börjar 15:00 och slutar 22:30. Hoppas ni alla får en fin fredag!



Vår himmelsäng + nytt överkast!

Ledsen att jag inte bloggade igår när jag kom hem från jobbet men jag var så himla trött. Idag har jag gjort lite andra saker som gjort att jag inte hunnit blogga något för än nu. Men nu är jag färdig och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. En vän till mig kommer hit lite senare så funderar på om jag ska ställa mig och baka :)

Men nu över till mitt sovrum
. Jag köpte ju ett nytt överkast och i tisdags var jag och hämtade ut paketet. Jag är skit nöjd med överkastet och det är såå fiiint :)

Här kommer lite bilder! Bilderna är lite mörka men det är för det dåliga ljuset, det är väldigt tråkigt och grått väder hos mig idag.



Här har ni en lite närmare titt på det quiltade överkastet
. Det är mjukt, tunnt och lätt att bädda med. Love love love it! Är ni intresserade av att köpa ett likadant? så hittar ni överkastet om ni klickar här, överkastet heter Tindra och finns i flera olika storlekar. Jag har 260 x 260 cm på mitt.



Och så avslutar jag med en bild på fönstret i sovrummet! Vill ni se mitt andra fina överkast så kan ni klicka här för att se det.



Mobilbloggar. Är ute och promenerar med Ti...

img_9939 (MMS)

Mobilbloggar. Är ute och promenerar med Tindra just nu. Hinner inte blogga innan jag sticker till jobbet då jag ska göra en grej, men vi hörs ikväll när jag kommer hem. Slutar 22:30, hoppas ni alla får en fin dag!



Idag blev köket klart - Mys i sängen

Hela dagen idag har jag haft fullt upp. För det första så blev vårt kök klart vid 12:00 tiden idag och jag är så himla glad nu :) Men det är fortfarande lite saker som ska fixas i köket, fast det är sådant som jag själv ska köpa.. så en tripp till Ikea hoppas jag på snart!

Har varit och hämtat ut ett paket idag också
och jag blev superglad för innehållet, ska visa er nu i veckan vad det var. Just nu sitter jag i sängen med datorn och dricker julmust och äter pepparkakor. Köpte min första julmust igår, likaså pepparkakorna och jisses så gott det var :) Har verkligen längtat efter julmust och pepparkakor!

Här sitter jag just nu och myser med julmust och pepparkakor!




"Höstig" tavla på mig



Slänger upp en "höstig" tavla på mig
, har visat denna förut men just nu har jag inte fotat något så då fick det bli en gammal bild. Jag kom hem från jobbet strax efter halv elva ikväll och har fram tills nu städat och fixat i köket. FÖR VET NI VAAAD! i morgon blir vårt kök äntligen klart :) Klockan 09:00 kommer dom och ska fixa lådorna i köket + sätta upp en ny lucka på ett av skåpen, ohh.. just det ja, vi får inte glömma bänkskivorna. Åhh vad jag längtar tills köket är helt färdigt!


RSS 2.0