Mobilbloggar. Vårt internet fungerar inte ...

img_9480 (MMS)

Mobilbloggar. Vårt internet fungerar inte här hemma :( detta är nu andra dagen. Så nu vet ni varför jag ej uppdaterade något igår. Klockan 15:00 börjar jag jobba och jag slutar 22:00 ikväll, jag håller tummarna att vårt internet fungerar ikväll när jag kommer hem. Nu ska jag ta en härlig promenad i solen med Snuffsan som just nu ligger på soffkanten och myser här hemma :) Hoppas ni alla får en fin dag!



Lär känna mina hundar

Kom hem från stan för en stund sedan. Har varit med bästis hela dagen, där av att jag ej uppdaterat för än nu. Vi har fikat, shoppat, lunchat och shoppat lite till och fikat lite till^^ Mys hela dagen lång med andra ord :) Nu ska jag dricka lite te och svara på alla era kommentarer!

Jag tänkte att ni skulle få lära känna mina hundar lite
. Vad dom kan, gillar och inte gillar. Ja ni fattar. Kanske inget jätte roligt inlägg för er som inte är intresserade av hundar men för er som har hundar kanske det kunde vara roligt att läsa?!

Vi börjar med min älskade Tilda ♡




♡ Namn: Tilda
♡ Ras: Rottweiler (har stamtavla)
♡ Kön: Tik
♡ Ålder: Blir 10 år den 3/4-2012
♡ Vikt: 45 kg
♡ Teckning: Black and Tan
♡ Smeknamn: Det har alltid varit - Mattes tös!

Tildas egenskaper:

♡ Älskar att använda huvudet (träna), hon är otroligt jävla smart och duktig att det ibland är skrämmande^^
♡ Utbildad diabeteshund då jag har diabetes. Har räddat mitt liv några gånger ♡
♡ Är väldigt vaktig av sig, hon vaktar sin flock till 100%
♡ Ogillar folk med luva över huvudet^^
♡ Har svårt för män då hennes förra ägare ej var så snäll.
♡ Älskar ben som är vita, fråga mig inte varför, hon bara gör det^^
♡ När man träffar Tilda första gången går hon igenom dig från topp till tå.
♡ Har man väl börjat klappa henne så vill hon inte att man slutar.
♡ Älskar cornflakes och korv.
♡ Spyr om hon dricker för kallt vatten.
♡ Är rädd för dammsugaren.
♡ Ogillar folk som druckigt alkohol och är högljuda.
♡ Har en tendens till att skälla ibland då vi åker bil.
♡ Älskar att mysa och gosa och ligger gärna i sängen om hon får.
♡ Kan ibland få för sig att skälla/morra på månen eller solen^^
♡ Säger man "Gotta" blir hon tok glad för då vet hon att hon ska få godis!
♡ Går bra ihop med nästan alla hundar, om ingen moppsar upp sig för mycket mot henne. Det är aldrig Tilda som startar "bråket" om något sådant skulle uppstå.

Några trix som Tilda kan: många av dom går inte att beskriva men ska nämna några och försöka förklara: sitt, ligg, höger tass, vänster tass, rulla runt, stanna/vänta, backa, gå fot, skall, puss, sök, gapa, nysa på beställning, gå runt dvs gå runt mig och alltid sätta sig på min vänster sida, krypa, hämta spruta/druvsocker eller en person om jag skulle må dåligt i min diabetes, kan gå slalom mellan mina ben då jag går, kan sitt ligg stå upp och vänta genom att bara titta på mina händer utan att jag säger något, vi har vårt egna lilla teckenspråk^^ Kan kasta upp en godis själv i luften då man lägger den på nosen och sedan fånga den i munnen. Hon kan prata haha, hon pratar på ett visst sätt då man säger prata. Kan spela död, när jag ber henne sitta och går en bit ifrån och sedan säger PANG så lägger hon sig snabbt på sidan och spelar död tills jag säger att hon får resa sig upp^^ Hon kan väldigt mycket mer än detta jag skrivit men det är alldeles för svårt att förklara i ord. Hon är så duktig och ibland känns det nästan som om hon vore mänsklig då hon är så jäkla smart.

Sen har vi älskade lilla Tindra ♡



♡ Namn: Tindra
♡ Ras: 75% Chihuahua 25% Dvärgpinscher
♡ Kön: Tik
♡ Ålder: Blir 4 år om några dagar (5/3-2012)
♡ Vikt: ca 2 kg
♡ Teckning: Black and Tan (melerad) och vit på bröstet
♡ Smeknamn: Tindrus, Tösmös, Snurran och så har vi Snuffsan som tillkommit det senaste^^

Tindras egenskaper:

♡ Älskar att använda huvudet (träna).
♡ Otroligt glad liten hund och har mycket energi.
♡ Älskar att ligga innanför tröjor och mysa.
♡ Sätter på sin leksaks tiger nästan dagligen haha.
♡ Väldigt blyg/rädd för andra hundar som hon inte känner, liksaså människor.
♡ Skäller alltid då det ringer/knackar på dörren.
♡ Hatar dammsugare, sopborstar och golvmoppar haha, anfaller och biter gärna i dom.
♡ Har en tendens till att alltid riva upp sängen/överkastet då jag bäddat för hon vill ligga under täcket^^
♡ Blir tok glad när man säger - Ska vi gå ut eller - Nu kommer mormor (dvs min mamma).
♡ Älskar leverpastej och då menar jag ÄLSKAR! och så korv givetvis.
♡ Ogillar då man höjer rösten, då går hon under sängen.
♡ Älskar att åka bil, men ogillar att bli lämnad i den.
♡ Tycker om att springa efter bollar och bita i pipleksaker.
♡ Står inte och äter sin mat i skålen utan tar ca 3-5 torrfoder bitar i munnen och går sedan in och lägger maten på golvet i ett annat rum eller det rummet vi är i och äter, sedan springer hon tillbaka till skålen för att hämta mer. Fram och tillbaka, fram och tillbaka^^ och så gör hon tills hon är mätt haha.


Några trix som Tindra kan: sitt, ligg, stå, dansa, kryp, puss, höger tass, vänster tass, skall, backa, vänta/stanna, snurra runt, sök. Sen kan hon några andra små trix med godisar men det är svårt att förklara i ord.

♡♡♡ Obeskrivlig kärlek ♡♡♡


Söndagsmys!

Nu ska jag och sambon mysa ner oss i sängen med popcorn och kika på tv:n, klockan 21:00 ska vi kika på BB och efter det blir det film :) Slänger upp två arkiv bilder, en på vår underbara säng och en på vår älskade lilla Tindra ♡





♡ ♡ ♡


Underbara Odd Molly





Odd Molly är för mig ett märke med fantastiska kläder
, dock väldigt dyra! Men det är också lite kul att ha något som ingen annan har eftersom kläderna bara görs i ett visst antal exemplar.
Ni hittar några av Odd Mollys kläderna HÄR <--


Lacoste Pour Femme

Hittade denna parfymen - Lacoste Pour Femme när jag rensade i min garderob för ett tag sedan, vet att jag fick den när jag fyllde år förra året, men iallafall.. den är snart slut och en ny skall införskaffas för jisses så gott den doftar enligt mig, en ny favvo parfym helt klart!



Fina överkast & 50% rabatt!

Idag har jag varit riktigt trött. Älskling och jag gick inte och la oss för än väldigt sent inatt^^ vi fastnade framför Wii:et och ja.. timmarna bara flög iväg. Det värsta var att min mamma kom och ringde på dörren bara några timmar efter att vi somnat, men nu känner jag mig piggare och vi ska strax påbörja vårt lördagsmys här hemma :)

Har förresten kikat på lite överkast på nätet
och jag tyckte att dessa två här nedan var väldigt fina, dock lite dyra men med 50% så är det ju inte så dyra längre :)



Köper du 3 varor HÄR ifrån så får du 50% på en valfri vara. Erbjudandet gäller till den 4/3-2012, så passa på nu! det ska jag göra :) Ni hittar överkasten genom att klicka på respektive bild!



Bättre bild på kängorna

Nu har jag vaknat till liv här hemma men jag känner mig väääldigt seg och det beror på att jag inte mår så bra, är lite smått förkyld :( Men hoppas jag känner mig bättre i morgon.

Förut idag slog det mig
att jag lovade ju att visa er bättre bilder på kängorna som jag köpte för ett tag sedan och här har ni alltså mina fina kängor. Dom är helt underbara och såå sköna att gå i. Jag köpte skorna HÄR och skulle ni vilja ha ett par likadana så rekommenderar jag att ni går upp en storlek då dom är lite små i storleken.

Man kan ha kängorna på två olika sätt
, antingen såhär med nedvikt skaft.



eller såhär med uppvikt skaft
. Det går självklart att snöra/knyta hela vägen upp.
Bara jag som inte orkade göra det då jag skulle fota^^





Nya armband

För ett litet tag sedan köpte jag två nya armband när jag var i stan. Jag var ute efter något armband i skinn och det fick gärna vara brunt/ljusbrunt och kanske något guld på, och ja.. jag tycker allt att jag lyckades hitta något i just den stilen, är jätte nöjd över dessa :)





Ikväll eller inatt menar jag
, så ska jag jobba igen. Börjar 20:30 ikväll och slutar som vanligt 8:00 i morgon bitti. Vaknade här för ca en timme sedan och mådde väl inte sådär jätte bra. känner att jag är påväg och bli förkyld, har lite ont i halsen och min näsa rinner lite :( Men jag ska försöka biti ihop inatt för sedan är jag ledig i hela 5 dagar irad (kors i taket^^) ska bli så himla gott!


Mina alla hjärtans dag presenter

Nu äntligen ska jag visa er vad det var jag fick på alla hjärtans dag. Förutom blommor, choklad och gulliga kort så fick jag ett par tok gossiga tofflor av min älskling ♡ som man kan värma i mikron. Jag blev så himla glad över dessa för jag klagar alltid på att jag har så kalla fötter hihi^^ men nu är det problemet löst :) Och min älskling är väl glad att slippa mina kalla tossor som jag alltid kör under hans täcke på kvällen när vi ska lägga oss haha. Jag använder dessa tofflor dagligen nu och dom är sååå underbara!



Av min älskade mamma ♡  fick jag en jätte fin lykta i form av ett hjärta att hänga i fönstret. Åhh.. den är så fin och den lyser så vackert på kvällen. jag är sååå glad över den!







Idag ska jag jobba natten
och jag börjar redan klockan 18:00 ikväll (annars 20:30) och jag slutar kl: 8:00 i morgon bitti. Nu ropar min älskling här att mitt te är klart hihi, hoppas ni alla får en fin kväll!


Älsklings födelsedag

Jag må han leva, jag må han leva.. sjöng jag i morse för min älskling då jag gick in i sovrummet med frukost, paket och tända ljus på en bricka Gick av mitt arbetspass klockan 8:00 i morse och då var jag förbi konditoriet här i stan och köpte färska smörgåsar med räkor och vad passar väl bättre än en semla efter frukosten! det är ju fettisdagen idag också :)





Röda fina tulpaner fick han också!



Strax ska jag hoppa in i duschen här
och sedan göra i ordning mig. För sedan bär det nämligen av hem till älskling föräldrar för att fira honom där med god mat och tårta.


Mobilbloggar. Har inte hunnit blogga något...

Mobilbloggar. Har inte hunnit blogga något idag pga att jag jobbar dubbel pass idag, kvällen + natten. Började 15:00 idag och slutar 8:00 i morgon bitti. Tänkte att jag skulle visat er två fina och mysiga saker jag fick på alla hjärtans dag :) men jag får visa er det i morgon om jag får tid över. Min underbara sambo fyller nämligen år i morgon och självklart ska det firas! Men inte för än på kvällen eftersom jag behöver sova på dagen då jag jobbar inatt. så vi får se när jag uppdaterar i morgon. Hoppas ni alla har en fin måndags kväll!



Dålig uppdatering

Igår kväll var det ju tänkt att jag skulle bloggat efter vi vart på musikalen (som för övrigt var jätte bra) men så ringde bästis och jag åkte då hem till henne och var inte hemma för än sent igår. Ohh förresten.. i fredags bloggade jag inte alls och det berodde på att jag var med en vän hela dagen. Har ju varit ledig i 3 dagar nu och då vill jag gärna hitta på lite saker och umgås med mina vänner och familj så bloggen hamnar tyvärr lite åt sidan då. Har ju jobbat jätte mycket nu det senaste och det har varit så himla gott att vara ledig i 3 dagar, önska det var längre^^

Men idag är det dags för jobb 15:00 - 22:00
. Vet att jag har en del kommentarer att svara på och en och annan läsarfråga om jag inte minns fel. Ska svara på allt ikväll men hinner inte nu, ska gör i ordning mig och sedan ta en promenad med Tindra innan jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag.

Har förresten köpt nya skor, ett par kängor :) Bättre bild på skorna kommer!




Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_1502 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på Göteborgs opera. Ska se en musikal som heter West Side Story :) ska bli så himla roligt! Nu börjar det här, hörs sen när jag kommer hem ikväll!



Läsarfråga - vad jag jobbar som!

Jag har fått en läsarfråga och varför jag svarar här i bloggen är för att hon ej lämnat någon blogg/mail adress. Fast samtidigt kan jag tycka att det nog är ganska bra att jag tar upp denna frågan för jag får ofta just denna frågan vad jag jobbar som.



Olivia:

vad jobbar du med eftersom du verkar ha så knasiga arbetstider?^^

Svar:


Hej Olivia! Jag jobbar som personlig assistent. Mina arbetstider kanske kan tyckas knasiga^^ men inte enligt mig. Jag jobbar just nu bara kvällar och nätter då jag själv valt detta. När jag jobbar kvällen börjar jag alltid 15:00 och slutar 22:00 och när jag jobbar natten börjar jag alltid 20:30 och slutar 8:00 nästa morgon. Men självklart kan jag ju bli inringd lite tidigare någon dag eller att dom ber mig stanna kvar en stund, och det händer samt att det ibland händer att jag jobbar dubbla pass, dvs kvällen + natten. Så nu vet ni hur det ligger till med mina tider och vad jag jobbar som :)


Heldag med bästis


Idag är jag leeeediiig! Orkade inte blogga något igår för jag var så himla trött efter att ha jobbat natten, så nu vet ni. Ska strax kila hem till bästis då vi ska ha en heldag tillsammans, vi ska fika, gå på stan och sedan avslutar vi dagen hemma hos henne :) Tindra följer med så hon får leka av sig med bästis hund Aaila. Hoppas ni alla får en fin dag!



Ska svara på era kommentarer ikväll
när jag kommer hem, hinner inte svara på alla nu. Har även en läsarfråga som jag tänkte svara på då också :)


Alla hjärtans dag



Min dag idag har varit helt underbart mysig. Älskling och jag har bara myst hela dagen hade gärna stannat hemma och myst med min sambo resten av kvällen också men tyvärr så måste jag jobba. Skulle egentligen bara jobbat natten idag men börjar redan klockan 17:00 då en av mina arbetskamrater blivit sjuk.

Jag hoppas att ni alla har en fin alla hjärtans dag!
Nu ska jag fortsätta mysa lite till med min älskling. Slutar klockan 8:00 i morgon bitti så vi hörs i morgon när jag vaknat.

Massor med kramar till alla mina läsare


Recept på min AnanasPaj!

Det var en del som fråga efter receptet på min ananaspaj som jag gjorde och här kommer receptet på en helt fantastiskt god paj och som dessutom är jätte lätt att göra :)







Mobilbloggar. Hinner inte blogga nu. Ska k...

img_4544 (MMS)

Mobilbloggar. Hinner inte blogga nu. Ska kila ut med den lille här ovan och sedan ska jag till läkaren för en rutin kontroll och sen ska jag till jobbet. Slutar 22:00 ikväll så vi hörs då, hoppas ni alla får en fin dag!



R.I.P Whitney Houston


Whitney Houston har inatt lämnat oss. Jag fick reda på det i morse av min arbetskamrat innan jag skulle gå hem från jobbet vid 8:00 tiden. Hon blev bara 48 år gammal (1963 - 2012). Många av Whitneys låtar har en plats i mitt hjärta och kommer så också alltid ha då jag har många minnen relaterade till just hennes låtar. En speciell låt för mig är: I Will Always Love You! Och filmen Bodyguard kommer alltid vara en av dom bästa filmerna enligt mig!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen här och sedan vid 18:00 tiden ska jag och älskling åka hem till hans föräldrar på söndags middag :) Hoppas ni alla får en fin kväll!



Jobba natten inatt



Igår kväll när jag kom hem från jobbet hade min älskling tänt en massa ljus och ställt fram en massa godaker på vardagsrumsbordet. - Nu blir det mys och film älskling ropar han precis när jag stiger innanför dörren :) Åhh alltså han är så söööt min sambo. Så nu vet ni anledningen till att jag inte bloggade något igår kväll.

Idag har jag sovit större delen av dagen
, ska jobba natten inatt, börjar 20:30 ikväll och slutar 8:00 i morgon bitti. Har dragit på mig mina myskläder som jag ska ha på jobbet inatt (se bild) älskar att jobba i myklädder då jag jobbar nätter. Nu ska jag göra mig en kopp te och sedan ta det lugnt innan det är dags att cykla till jobbet.

Grattis till min underbara bror som fyller år idag, älskar dig


Fredag - jobba

Idag är det ännu en jobb kväll som gäller för mig, 15:00-22:00. Känner mig lite trött idag (läs: väldigt trött hehe) då jag somnade sent igår pga att älskling hade över några vänner igår kväll och dom gick hem väldigt sent inatt.

Slänger upp en arkiv bild på mig och min söta ear cuff
. Har använt denna rätt ofta det senaste då jag tycker det är så fint när ear cuffen sticker fram i håret då man har det hängandes :)



AnanasPaj



Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan
. Tänkte mysa ner mig i sängen nu med lite ananaspaj och en kopp te :) Igår kväll gjorde jag dennna ananaspajen och den blev så jäkla god, helt sjukt vad god den blev! Det finns bara en liten bit kvar nu, älskling har över några vänner ikväll och dom sitter just nu i vardagsrummet och mumsar på pajen så det är bäst att jag kilar ut till köket nu och tar mig en bit innan den tar slut helt^^


Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_9657 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet, började lite tidigare idag. Där av att jag inte uppdaterat något. Slutar 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommit hem då. Hoppas ni alla får en fin dag!



Billiga och fina koftor




Jag hade inte haft något emot att ha några av dessa koftor hängandes i min garderob :) Och priset ska vi inte ens tala om, me like! Ni hittar koftorna --> HÄR <-- och --> HÄR <-- Dom finns även i andra färger!


In Time

Vaknade för någon timme sedan här. Det var en bra och lugn natt på jobbet inatt. Har precis ätit lite middag, grönsakssoppa :) Nu tänkte jag sätta mig och spela lite PS3 med min älskling men först vill jag visa er en trailer på en sjukt grym film som vi såg för några dagar sedan, In Time heter den och Justin Timberlake är en av huvudrollerna. Har ni inte sett den så bara måste ni göra det, så jävla bra!



Jobba inatt



Koftan jag har på mig idag kommer från Ester Elenora!


Idag gick jag upp tidigt
, redan klockan 06:30 satt jag vid köksbordet och åt frukost. Tog det sedan lugnt och kikade på tv:n och tittade på film. Gick sedan och la mig vid 11:00 och sov till ca 17:00.

Ska jobba natten inatt
så där av att min dag sett ut som den gjort. Jag brukar göra såhär när jag ska jobba natten. Börjar 20:30 ikväll och slutar 8:00 i morgon bitti. Ska äta lite middag här strax och sedan umgås med min älskling innan det är dags att cykla till jobbet. Hoppas ni alla får en fin tisdag kväll!


Försöker tina upp



Brr.. vad kallt det är ute. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och jag sitter just nu med en kopp varm choklad med grädde och försöker tina upp. I morgon skulle jag varit ledig men jag tog ännu ett extrapass^^ ska jobba natten i morgon men det känns jätte bra, älskar att jobba nätter då jag är en riktig nattuggla. Nu ska jag krypa under täcket i sängen och kika på tv:n och svara på lite kommentarer!


En kopp te sen sooova



Kom hem från jobbet vid 22:30 tiden nu ikväll
, det har varit en jätte bra kväll på jobbet, känner att jag fått upp min energi nu när jag jobbar så mycket och det känns toppen :) fast klart jag är ju trött när jag väl kommer hem och bloggen blir tyvärr lite lidande nu när jag jobbar. Jag jobbar inte alltid såhär mycket som jag gör just nu utan det är för att jag tagit en massa extra pass då jag känner att jag vill ha mer pengar. I morgon väntar ännu en jobb kväll, nu ska jag dricka min kopp te här sen lägga mig sooova och det ska bli så himla gott :)


Sov gott & dröm sött önskar Tindra!





Idag har jag varit lite trött då jag sov lite dåligt natten som var
. Har jobbat ikväll och i morgon väntar ännu en jobb kväll för min del. Ska krypa ner i sängen här nu jämte min älskling och min lilla sötnos som redan lagt sig tillrätta under täcket som ni kan se på bilderna mattes lilla hjärta!


Energy Armor Armband


Åhhhhh vad jag skulle vilja vinna ett sådant här armband alltså
. Jag har hört att dessa verkligen ska förbättra mycket hos en, som sagt klicka er in hos Marika för att läsa mer om armbanden och tävlingen. Helt galet vad jag skulle vilja ha ett sådant armband. Hoppas hoppas hoppas jag har turen på min sida för dessa armbanden är inte billiga. Tävlingen avslutas den 12/2-2012!


Läsarfråga - Vilka verktyg jag använder till mina nageldesigner

Jag har fått en läsarfråga och varför jag svarar här i bloggen är för att hon som ställde frågan ej lämnat någon blogg/mail adress. Såhär löd hennes fråga:

Hanna: Hejsan! Jag undrar vilket märke du använder med glittret, vart du köpt det och även var du köpt dina dotting tools :) Undrar även om du har andra bra användbara nageldesigns verktyg? :)



Hej Hanna! Till denna nageldesignen har jag använt dessa nagellack som jag visar här. Glitternagellacket är Mist Stockholm och kommer --> HÄR <-- ifrån. Och när jag ändå var i farten och fotade glitternagellacket så tänkte ja att jag kunde lika väl fota det andra nagellacket också :) Wet n Wild', färgen heter Club Havana i fall du undrar. Båda är köpta från samma ställe.



När det gäller mina verktyg
så har jag rätt många och dom består mest av (förutom mina dotting tools) penslar. Här nedan visar jag dom penslarna som jag använder mest, har två till men hittade inte dom just nu tyvärr :( Men en pensel är iallafall jätte stor och platt och den använder jag när jag ska tillsätta löst glitter på naglarna och den andra penseln är supertunn till väldigt fina linjer.

Mina dotting tools fick jag av min pappa
och dom hade han köpt i Japan om jag inte minns fel, eller var det Kina, hmm jaa.. något av dom länderna är dom iallafall ifrån. Jag vet att det kan vara rätt svårt att få tag på dessa verktyg då jag hade det, speciellt i dom olika storlekarna som jag har. Oftast när man hittar en dotting tool i Sverige så har dom bara 1-2 storlekar.

Men--> HÄR <-- och --> HÄR <-- och --> HÄR <-- kan du hitta några dotting tools, tyvärr bara i 1-2 storlekar, men hoppas jag kunde hjälpa dig lite iallafall. Är det något annat du undrar över så tveka inte att fråga :)






Fullt upp idag



Idag har jag haft fullt upp, där av att jag inte uppdaterat för än nu. Jobbade också mellan 15:00 och 22:00 idag och just nu ligger jag i sängen och äter naturgodis och kikar på tv:n. I morgon väntar ännu en arbetsdag, mycket jobb nu men det känns bra :)


Cream Mildred Cardigan 61815



Idag väntar ännu en jobba dag för mig, 15:00 - 22:00. Ska hoppa in i duschen här strax och sedan blir det att ta en promenad med Tindra innan jag sätter mig på cykeln och cyklar till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag!


Underbarat goda smörgåsar



Kom hem från jobbet för en stund sedan
och har precis gjort i ordning lite goda smörgåsar. Vid sidan om har jag lagt vindruvor, plommontomater och fetaost, mums säger jag bara! Nu ska jag krypa under filten i soffan och äta detta samtidigt som jag ska titta på en film :)



Mycket jobb nu

Idag skiner solen hos mig, gud så gott! Från och med idag och ända fram till måndag nästa vecka är det jobb som gäller för mig. Jobbar alltså 6 dagar irad nu och sen ledig 1 dag och sedan jobbar jag 6 dagar irad igen. Så nu blir det mycket jobb för min del. Ska strax cykla till jobbet här, jobbar inget jätte långt pass idag, slutar 20:30 ikväll så vi hörs när jag kommer hem då :)

Över mina axlar idag hänger
denna underbara Ester Elenora sjal!



RSS 2.0