Lyckan är total :) Edit: Lyckan varade bara en stund :(

 
Hej på er allihopa! Hoppas ni mår bra? Jag mår jätte bra! Solen har varit framme hos mig i några dagar nu och det har verkligen varit underbart. Jag jobbar och står i annars :) umgås med mina vänner och min sambo, ikväll blir det grillning och mys på balkongen och lite senare blir det film :)
 
I morgon ska jag upp tidigt, för kl: 07:30 kommer nämligen en målare hit och ska måla våra fönster. Våra fönster är just nu bruna men i morgon blir dom vitaaa :) Lyckan är tolat i mig just nu! för som jag bokstavligen hatar våra bruna fönster. Tänk att man kan bli så glad av att bara få sina fönster målade haha^^ Kram på er!
 
Jag vet att jag har en hel del kommentarer som jag inte svarat på men jag ska svara på dom, men får ta dom lite pö om pö. Hoppas ni är ok med detta!
 
--------------------------------------------------------------------------------
Edit: kl: 10:30,  5/7-12

Där sprack min totala lycka
:( Här har jag gått och trott att dom äntligen ska måla våra fönster vita, men så jäkla fel jag hade va. När målaren kom i morse förklarade han att dom bara skulle kompletterings måla våra fönster. Dom målande nämligen för ett tag sedan utsidan av våra fönster vita och jaa.. nu skulle dom då alltså BARA kompletterings måla runt om våra fönster så kanterna blev finare. Så vi kommer alltså INTE att få våra fönster målade vita på insidan. Jag får helt enkelt lära mig och leva med våra fula bruna fönster tills vi flyttar här ifrån!
 
Nu ska jag dra för gardinerna så jag slipper se våra fula fönster hehe, nä.. men jag ska faktiskt gå och lägga mig och sova ett par timmar för jag ska nämligen jobba natten inatt! Tror inte jag kommer somna än på ett tag då jag just nu är så besviken, men men jag somnar nog tillslut. Hoppas ni alla får en fin dag! Kram
 


RSS 2.0