Snart hänger du kanske på min vägg :)



BESKRIVNING:

Luta dig tillbaka och låt LED 6-serien ta dig till en ny dimension. Smart TV öppnar upp en helt ny dimension av hemmaunderhållning där vår inbyggda Smart Hub låter dig interagera med TV:n. Allting du vill göra – från att surfa, visa bilder och film – är enklare är någonsin och dessutom roligare. LED 6-seriens knivskarpa och verklighetstrogna 3D-bildkvalitet låter dig njuta av film, spel och annan media på helt nya villkor. TV:n har en snygg vit ram och ett stilrent silverfärgat stativ med fyra ben.

 

Smart TV kan allt om filmer, program och appar


Ta steget in i interaktiv hemmaunderhållning med Samsung LED 6000: s Smart Hub. Det är det enklaste sättet att få ut mer av din TV. Nu kan du använda internet fullt ut genom TV: n med nya funktioner som Search All, Your Video och Web Browser. Funktionerna hjälper dig att hitta TV-relaterat innehåll och information online samtidigt som du kan dela med dig av filmer, foton och musik. Och med de nästan oändliga möjligheterna som Samsung TV Apps och Social TV erbjuder är LED 6000 klar att göra all din underhållning och kommunikation roligare.

Upptäck en ny dimension av TV

Upptäck en ny dimension av TV

3D-hemmabio är inte komplett utan Samsungs 3D LED-TV Med ledande 3D-bildteknik levererar Samsung 3D LED-TV en oförglömlig bildupplevelse. Komplettera 3D-underhållningen med en 3D Blu-ray-spelare, aktiva 3D-glasögon, filmer och spel.


Den ultimata mediahubben i TV:n


Den ultimata mediahubben i TV:n

Tack vare mängder med anslutningsmöjligheter kan du sköta all digital underhållning från ett och samma ställe. AllShare ansluter din TV trådlöst till alla kompatibla digitala apparater så att du får tillgång till lagrad musik, filmer och foton. AllShare PC-programvara finns även att ladda ned vilket garanterar att innehållet på din PC kan genomsökas, strömmas och spelas upp på din TV. Med HDMI-ingångarna (High Definition Multimedia Interface) kan du direktansluta upp till fyra enheter, vilket öppnar upp för mer innehåll att visa och dela med sig av. För en mer bioliknande tittarupplevelse justerar Cinema Black automatiskt letterbox-ljuseffekten. Och för ytterligare användarvänlighet sammanför Anynet alla funktioner på dina separata fjärrkontroller i en och samma fjärrkontroll.

Det finns väldigt mycket mer att läsa om tv:n
men det blir kanske lite tråkig läsning för er?! Men jag är iallafall riktigt sugen på denna tv:n. Som jag skrev för nån dag sedan så satt min älskling och spelade poker, och jag hoppades då på att han skulle vinna lite pengar så vi kanske kunde köpa oss en tv till sovrummet. Och ja, han vann lite pengar också :) Nu ska jag hoppa isäng och sova, har ju jobbat natten inatt. Hörs senare idag!


Kommentarer
Postat av: tilda

sv: tack för din röst, resultatet med den nya designen kommer upp ikväll! :)

2011-08-08 @ 10:36:09
URL: http://tildasnaglar.blogg.se/
Postat av: Marie

Ohh sicken snygg teve minsann. Den kommer göra sig finfint hemma hos er =D. ja det är superskönt att det är klart nu så man har ett fungerande hem igen =D. Taack för alla rara ord hos mig



Hoppas att du får en fortsatt bra dag, Bellman är piggare nu med, det ser ut att ha vänt =D

kramar

2011-08-08 @ 13:30:45
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: tilda

Vinnaren av när ni fick rösta om färger på naglar är nu utlottad :D kika in och se om du vann :D

2011-08-08 @ 18:27:56
URL: http://tildasnaglar.blogg.se/
Postat av: Eva

Det lät som en riktigt bra tv =) skulle med vilja ha en Led 3d tv men dom är så dyra. får spara ett bra tag innan jag har råd att köpa mig en =)

2011-08-08 @ 23:36:49



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0