Idag är ingen vanlig dag utan..


MIN FÖDELSEDAG!!! Jag kan inte riktigt förstå att jag fyller år idag^^ vart tog detta året vägen liksom? Känns som om det inte alls var längesedan som jag fyllde år ju haha, och jag blir hela 26 år idag! Ska ha en riktig toppen dag idag och det hoppas jag att ni får med ♡


Idag åker det..


Som sagt.. idag åker mitt hår ut :( men det ska in nytt på torsdag igen så det blir ju bara idag och i morgon som jag blir utan det och det ska väl gå bra! Lite tråkigt känns det att vara utan mitt hår just i morgon för då fyller jag nämligen år :)Varning för lång text^^ men ni som orkar läsa allt, Tack så mycket


Som många av er märkt så har jag hållt mig borta från bloggen i lite över en vecka nu
. Men jag har kännt att jag verkligen behövt det, vi har ju alla ett privat liv också som ska hinnas med och jag kan ibland känna att jag lägger ner lite för mycket tid på bloggen eller dator över huvud taget. Visst att jag inte uppdaterar 10 gg om dagen utan snarare 2-4 inlägg om dagen och då kan man ju tycka att man har ganska mycket tid över för annat och att det går ju fort att bara göra ett inlägg men nej.. så är det inte för mig.

När jag gör ett inlägg vill jag alltid ha med en bild
och bara att lägga upp en bild för mig kan ta tid.. för den ska redigeras.. ljuset och skärpan mm ska fixas i PS och när jag fixar en bild så tar det lite tid för mig innan jag är nöjd med den haha. Kanske vill jag ha en text i bilden, någon liten symbol eller en ram osv osv. När bilden väl är klar så går det självklart snabbt att skriva ett inlägg men sedan ska jag gå igenom alla kommentarer jag får och det tar tid. Jag kan ge ett exempel - En dag när jag skulle publicera ett inlägg så tog jag faktiskt tiden på hur lång tid det ungefär tog för mig att göra ett inlägg, dvs ta en bild/bilder, lägga in dom på datorn, fixa den/dom bilderna i PS skriva inlägget samt svara på ca 35-40 kommentarer och det tog mig nästan 3 timmar hehe. Jag må kanske vara jävligt seg haha.. men men sån är jag och så lång tid tog det för mig. Jag är inte den som bara svarar snabbt på en kommentar utan jag tar mig tid att läsa inläggen hos er som kommenterar också och det tar ju också tid att läsa.

Jag talar bara för mig själv nu!
Men jag vill att ni ska veta att för mig att blogga och dessutom jobba nästan 100 % som jag gör tar ibland mycket energi ur en. Som jag nämde här ovan förut så har vi ju alla ett privat liv också. För att ge ett till exempel - Jag jobbar bara kvällar och nätter just nu (mest kvällar). Jobbar jag kvällen börjar jag alltid 15:00 och slutar 22:00 (kan ibland hända att jag går in tidigare eller får stanna kvar) men iallafall.. jag brukar stiga upp runt 8 på morgonen och gå ut med Tindra, sen går jag oftast och lägger mig igen (om jag inte träffar en vän) och går sedan upp runt 12 tiden. Och runt den tiden där brukar jag oftast uppdatera mitt första inlägg för dagen och svara på kommentarer osv.. och sedan är det dags för mig att cykla till jobbet. När jag kommer hem vid ca 22:30 på kvällen så brukar jag också uppdatera bloggen men ibland är man riktigt trött och det är precis vad jag varit den senaste tiden. Jag har jobbat mycket det senaste och har helt enkelt inte orkat sätta mig vid datorn och uppdatera bloggen då.

När jag jobbar nätter börjar jag alltid
20:30 och slutar 8:00 (kan hända även här att jag ibland går in tidigare och slutar senare) men då kan man ju kanske tycka att jag har hela dagen på mig att uppdatera bloggen där innan jag börjar 20:30 på kvällen men nej det har jag inte, för jag sover större delen av dagen då eftersom att jag jobbar vaken natt. Sen kommer sambon hem och det ska lagas middag osv. Hänger ni med lite på hur jag menar här? Känns lite som om jag försvarar mig själv här nu men ni vet ju inte allt om mig (bara en liten liten del) men bara för att förklara lite för er hur en dag för mig kan se ut. Jag känner att tiden inte räcker till ibland och tyvärr så drabbas bloggen då :( Jag har vänner, familj och en sambo som jag också gärna vill hinna umgås med. Och när jag väl är ledig en dag så kan jag känna att jag bara vill vara med mina vänner, min sambo eller min familj så nu har jag faktiskt bestämt att jag ibland måste få ta mig tid till att släppa bloggen lite. Det har inget och göra med att jag kommer sluta att blogga, Nej! utan jag vill inte känna som jag ibland gör att jag "måste" uppdatera bloggen, för jag känner helt ärligt så ibland. Och det för mig känns inge bra, jag vill känna att jag kan uppdatera bloggen när jag vill och känner för det.

Den här veckan som jag inte uppdaterat på
har jag bara umgåts med min familj, mina vänner och min underbara sambo :) Och hör och häpna.. Jag har knappt suttit vid datorn och det har kännts väldigt bra. Har inte ens rört min kamera för den delen heller, vilket är otroligt ovanligt. Men som sagt.. det har varit skönt!

Det gör mig oerhört glad att ni som följer mig
och även ni som inte följer mig men ändå läser min blogg är så fina och rara med alla era kommentarer :) (Alla kommenterar ju tyvärr inte, så är det ju men jag ser ju på statistiken att ni är många som är här inne) Men att se statistiken på bloggen samt få respons av er och läsa era söta kommentarer är ju faktiskt det som gör att jag fortfarande vill blogga! Ni är helt underbara Och jag ska nu börja uppdatera bloggen lite lätt igen :) Men det ska vara när jag vill och känner för det. Det kan vara allt från 1 inlägg på en dag till 4-6 stycken eller inget alls. Hoppas ni förstår och ändå vill stanna kvar och läsa min blogg. Vet att jag har en hel del kommentarer att läsa igenom och svara på, ska göra detta men jag får ta dom lite pö om pö.

Kram till er alla


Mobilbloggar. Kass uppdatering.. Jag vet! ...

img_2024 (MMS)

Mobilbloggar. Kass uppdatering.. Jag vet! Men jag har ingen inspiration att blogga om något just nu tyvärr. Är dessutom väldigt trött för tillfället och känner att jag inte gör något än och jobbar. Jag antar att jag är inne i en period där jag helt enkelt är trött nu, hoppas ni förstår. Men jag får snart tillbaka inspirationen igen :) idag jobbar jag natten, hoppas ni alla får en fin och mysig helg vad ni än ska göra. Kram på er!Sämsta dagen på länge..Inatt har jag inte sovit bra :(
vet inte vad som gjort att jag inte kunnat sova men jag kunde bara inte. Har vaknat flera gånger inatt och det har tagit tid innan jag kunnat somna om. Och i morse vid 7:30, tror ni inte att nån jävel med motorsåg ska ställa sig utanför vårt sovrumsfönster och såga av grenar på träden och buskarna.. JO DA! Han höll på i ca två timmar sedan slutade han, trodde jag.. han hade bara en liten fikarast och sedan var motorsågen igång igen. Helt jävla ärligt så ville jag bara ***** honom^^ vet inte om jag vågar skriva det haha men ni fattar.

Hua mig så trött jag är :(
Just nu häller jag i mig kaffe här hemma i hopp om att piggna till innan jag ska till jobbet, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Hoppas ni alla får en fin dag!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLÖM INTE RÖSTA!
på fina Linda så hon och hennes son kan komma med bloggbussen. Man kan rösta varje dag HÄR <-- där av att jag lägger ut en länk i mina inlägg tills röstningen är avslutad!
TACK! snälla ni som röstar på henne :)


Söt klänning


Denna söta klänningen hänger just nu i min garderob och bara väntar på att få bli använd. Men det får bli sommar först innan jag slänger på mig den :) Köpte den på H&M!

RÖSTA på Linda och hennes son så dom kommer med bloggbussen.
Krävs bara ett klicka HÄR
<-- Tack snälla ni som gör det!


Cream knästrumpor
Dessa vita knästrumporna är verkligen såå söta
och passar bra ihop med Creams underbara klänningar, tunikor och koftor men också snyggt är det när den virkade kanten sticker upp en bit ur skorna som exempelivs HÄR <--

Om en stund kommer min kära mamma och hämtar upp mig
, vi ska göra en liten grej hon och jag och sen åker jag direkt till jobbet. Jobbar 15:00 - 22:00 idag. Hoppas ni alla får en fin måndag och bra start på er vecka!


Utmaning

Jag har fått en utmaning av söta Patricia men också fina Linda den går ut på att svara på elva frågor, sedan göra elva nya frågor och skicka till elva andra bloggare.

Men nu gör jag såhär istället
(tråkigt kan tyckas) men eftersom att jag svarar på båda deras frågor så tänker inte jag skicka 11 eller rättare sagt 22 frågor till 22 bloggare (för så många följer inte jag, inte än iallafall). Så jag tänker inte skicka vidare denna utmaningen till några bloggare, sen har dom flesta som jag tänkt skicka till redan fått denna utmaningen.

Såhär löd Patricias frågor till mig:


Vad gör du helst en lördag kväll? Antingen spenderar jag den med min älskling, vi äter god middag och sedan kryper upp i soffan och kikar på film eller spelar PS3/Wii. Eller med en vän/vänner, gärna en bit god mat där med och sedan en filmkväll och lite prat över en koppt te eller två :)

Om någon ska bjuda dig på 3 rättersmiddag och du får välja vad ni ska äta, vad blir det för mat då? Jag är verkligen svag för kinamat, men jag gillar nästan all mat så jag är inte svår när kommer till det :)

Var går din drömresa? Den var svår.. har många drömresemål men gärna ett varmt ställe!

Fem saker du inte kan leva utan? Datorn, mobilen, kameran, tv:n, Wii:et/PS3:t ^^ (om vi nu snakar prylar)

Vem står du närmast, din mamma eller pappa? Min mamma

Favoritplagg i din garderob? Den här frågan kan jag bara inte svara på haha, alldeles för svår^^

Bor du helst i staden eller på landet? Jag bor gärna i stan men det är också väldigt gott att komma från staden ibland och ut på landet.

Vad är du mest nöjd med på dig själv? Hmm.. mina ögon tror jag!

Vad är du minst nöjd med på dig själv? Mitt hååår, vill ha tjockare!

Ägnar du dig åt någon idrott? Nej inte längre

Berätta något du drömmer om riktigt mycket? Att vinna massa pengar haha, vem vill inte det liksom! Nä.. men en dröm är att bo i ett fint hus i framtiden, gärna ett som jag själv designat :) Ha familj och självklart hundar!


Såhär löd Lindas frågor till mig!

Vilket ämne har du bäst betyg i? Jag har bäst betyg (MVG) i många ämnen :)

Drömresmålet? Ohh.. finns så många så kan inte välja, men till ett varmt land

Vad är din största svaghet? Måste vara att jag är för snäll. Och det kan ibland utnyttjas av folk, men jag börjar lära mig att säga ifrån :)

Favorit låt/artist? Kan inte välja, har så många

Vad är din ursäkt om du kommer sent till ett viktigt möte? Jag brukar aldrig komma försent till mina viktiga möten faktiskt.

Vad hade du valt? Bli av med synen, hörseln eller båda benen? Hörslen

Favoritblomma ute/inneväxt? Liljekonvalj, Orkideér, tulpaner och rosor gillar jag, men har fler :)

Vad gör du när du känner dig utsatt/hotad? Det beror ju på vad jag är utsatt/hotad av, så den var svår att svara på faktiskt.

Vad skulle du INTE kunna jobba som? Avloppsrensare

Om du fick reda på att du var döende vad är det första du skulle göra? Vara med dom jag älskar och göra något roligt som vi alla kan ha ett fint minne av :)

Den sämsta filmen du vet? Åhh.. jag har sett en så sjukt dålig film (en skräckis) för några år sedan men jag kommer inte på vad den heter nu bara för det :( men lika bra var väl det för det är inget ni ska kika på ändå haha, helt ärligt så såg det ut som om dom hade filmat filmen med en mobilkamera och skådespelarna var så B att jag inte minns namnen på dom heller (inga kända för då hade jag kommit ihåg vad dom hette).


Rösta på Linda och hennes son så dom kommer med bloggbussen :)
krävs bara ett klick HÄR <--
Tack snälla ni som röstar


BebisbesökOm en stund blir det bebis mys hemma hos mig!
Min kusin och hennes söta flicka kommer på besök :) Det blir att plocka fram sockerkakan och koka lite te.

Rösta på Linda och hennes son så dom kommer med bloggbussen, krävs bara ett klick HÄR <--


Chronicle

Nu ska jag och älskling kika på filmen Chronicle, vi har länge velat se den och nu äntligen ska vi det! älskar sådana där filmer med övernaturliga krafter :) Hoppas nu bara att den är bra, kika in trailen här om du vill se vad den handlar om.

 

Föresten.. kan ni vara så snälla och söta och RÖSTA på Linda och hennes son så dom kommer med bloggbussen. Det enda ni behöver göra är att RÖSTA HÄR <-- klicka! Bara ETT KLICK, sen är det klart.

♡ Tack alla ni som gör det ♡Besatt - jo tack..
Igår bakada jag sockerkaka
(igen^^). Jag och sambon är inne i en sockerkaka period. Vi är verkligen besatt av det haha. Men det är ju sååå gott, håller ni inte med :)

Nu ska jag åka till gofbanan
och sen bär det av till sambons föräldrar för middag och sällskapsspel. När vi kommer hem ikväll så ska jag och sambon kika på en film som vi länge velat se :)

♡ Kram på er alla ♡


Får det lov att vara en kopp choklad!

Har precis avnjutit en kopp varm choklad med grädde, men jag tror det får bli en till^^


Otroligt söt virkad väst

Ännu en virkad väst ur min garderob
. Denna skönheten har jag haft i över ett halvår och den är riktigt söt, speciellt över linnen gör den sig väldigt fin :) Var lite svårt att fånga färgen på bild men den är typ natur beige/creme vit. Ni kommer få sen den på mig en dag.

Sen måste jag bara säga Tack
till underbara Marie <-- klicka! Hon har skrivit så rart om mig och gjort min blogg till en av hennes veckans fina bloggtips. Hur go får man vara egentligen, tack ännu en gång min fina vän


Jag är med i tidningen

Har helt glömt av att visa er detta som var tänkt att jag skulle gjort förra veckan. Men iallafall.. jag sitter på jobbet och dricker kaffe och läser tidningen då jag helt plötsligt ser en tjej eller rättare sagt två som jag känner mycket väl igen. Varpå jag näst intill skriker - VAA.. MEN DET ÄR JU JAG, jag och min vän! Men hallå vad gör jag med i tidningen, varför har ingen sagt detta och så skrattar jag^^ Men när jag tänker efter lite så var det ju faktiskt en kille som fotade mig och min vän på kvällen efter att jag gått som modell på en modevisning. Men inte sa han något om att detta skulle hamna i tidningen haha. HÄR <-- och HÄR <-- klicka! Kan ni se bilder från modevisningen.

Min vän har inte rosa hår haha, hon är blond men antar att en av spotlightsen lyser på henne eller nått
Torsdag

 

Har precis varit ute i regnet med den lilla, det var inte kul kan jag säga^^ Usch.. jag vill att solen ska komma fram igen. Igår kväll när jag kom hem från jobbet låg det en sjukling i sängen, min sambo :( Idag mår han värre stackarn. Ska jobba kvällen idag igen, 15:00 - 22:00. Ha nu en fin torsdag allihopa!By TiMo

Den här söta toppen har jag haft i ca 1 år
och den kommer från märket By TiMo. By TiMo är ett norskt märke som ligger mig varmt om hjärtat när vi snackar klädmärken/kläder. Dyra ja.. men så otroligt fina, romantiska och bra kvatité, och detaljerna.. behöver jag ens säga hur söta detaljerna är. Detlajer på ett plagg kan enligt mig göra hela plagget!

Idag är det faktiskt en trött Jouline som skriver!
somnade tidigt igår, innan 23:00 och det är tidigt för mig som annars är en liten nattuggla^^ Men ändå är jag trött trots att jag sovit många många timmar inatt. Ska dessutom jobba idag, 15:00 - 22:00. Men det kommer gå bra :) Ha nu en fin dag allesamman!


Fler bilder från modevisningen

Nu har jag fått tag på lite fler bilder från modevisningen där jag gick som modell för butiken Fröken Inez som fina Lindha äger! Mina bilder från modevisningen hittar ni HÄR <-- klicka!

Vit virkad väst

Denna fina västen fick flytta in i min garderob för några vecka sedan
. Köpte den inne på H&M och det var kärlek vid första ögonkastet kan jag tala om^^ Tokfin!

Idag ska jag fika med en vän som jag inte sett på bra länge
och det ska bli väldigt kul. Timmarna lär väl flyga iväg för vi har en del to catch up sedan sist vi sågs :) Hoppas ni får en fin dag allesammans!

EDIT: Senare idag tänkte jag visa er lite fler bilder från modevisningen som jag gick!
:)


Light Yellow


Hade tänkt att måla om mina naglar nu ikväll! Och efter att ha rotat bland alla mina "miljoner" nagellack så föll jag för detta ljus gula lacket :)

Lite uppdatering om mina naglar kanske vore på tiden
nu också när vi ändå snackar nagellack. Mina naglar har nu under en tid varit i väldigt dåligt skick, där av att jag inte gjort några nageldesigner. Mina tumnaglar går av stup i kvarten.. alltså jag förstår inte. Idag gick min ena tumnagel (som precis vuxit till sig) av. Blir så jäkla trött.. för jag är verkligen sååå sugen på att göra en design på mina naglar.


Svarta & Vita virkade shortsDessa shortsen är inte nya
, men heller inte gamla. Dom kommer från H&M och är enligt mig väldigt söta och sköna att strosa omkring i :) Är väldigt nöjd med dessa och dom kommer användas flitigt i sommar!

I morgon måndag är det jobb som gäller för mig
, 15:00 - 22:00. Innan jobbet så ska jag göra en grej så kommer inte uppdatera för än jag kommer hem på kvällen. Hoppas ni alla får en bra start på er vecka!


Grillat är godast!I fredags grillade jag och sambon
:) Han hade köpt med sig fläskkarre hem efter jobbet, vi la det i marinad och sedan på engångsgrillen. Trodde först inte att det skulle gå och grilla det på en engångsgrill men det funkade alldeles utmärkt! Köttet blev galet gott :) Men en ny el-grill ska införskaffas till balkongen till sommaren.Misslyckad BakningIkväll har jag bakat sockerkaka till mig
, min sambo och hans vänner som är här på beök ikväll. MEN.. jag misslyckades med sockerkakan :( detta är första gången som jag misslyckas med en sockerkaka, helt sjukt.. men men.. nån gång ska ju vara den första.. right!?

Låt inte bilden lura er
^^ den ser fin ut här men då skulle ni sett resten haha, helt Ihopsjunken. Inte helt men ja ni fattar. Killarna tyckte iallafall att det var den godaste sockerkakan dom någonsin smakat. Men jag tror dom sa så bara för att dom såg hur besviken jag var^^Bilder från modevisningen

Det blev tyvärr inte alls många bilder från modevisningen förra lördagen. Eller jo.. bilder blev det ju MEN.. min kamera var inställd på fel inställning vilket gjorde att näst intill alla bilder blev suddiga :( Min fina vän som fotade är inte alls van att fota med en systemkamera och visste inte hur eller vad hon skulle trycka på för knapp då hon såg att bilderna blev lite suddiga efter att hon tagit en bild. Men jag klandrar henne inte för det är inte lätt då man inte kan kameran.

Men vi alla hade verkligen super kul
, jag hade super kul! Lite stressigt då vi skulle byta kläder^^ jag var rädd att jag inte skulle hinna byta innan det var dags för mig att gå ut igen och det var banne mig nästan så att jag inte hann haha. Andra gången jag skulle ut på catwalken så skulle jag byta skor och det slog mig i sista sekund att - shit jag har inte bytt skor.. jag måste byta skor! Jag slängde av mig dom första skorna jag gick i och snabbt som attan på med dom andra och sedan var det bara att ge sig ut igen. Och där kan jag säga er att mitt hjärta gick liiiite lite snabbare än vanligt^^ Tyckte det var jätte roligt att få gå som modell för den underbara butiken Fröken Inez som fina Lindha äger. Absolut ett minne för livet, och vem vet.. det kanske inte var sista gången jag gick som modell, detta var bland det roligaste jag gjort :)

Några få bilder från modevisningen som inte blev så suddiga
. Ska se om jag kan få tag på fler bilder. Min mamma fotade lite med sin kamera också.Mobilbloggar. Jag vet att uppdateringen va...

img_2716 (MMS)

Mobilbloggar. Jag vet att uppdateringen varit lite kass nu men jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Har umgåtts med min familj och mina vänner nu under valborg samt att jag även jobbat. Idag jobbar jag natten, börjar 18:00 ikväll och slutar 8:00 i morgon bitti Just nu ligger jag i sängen och myser med Tindra, ska strax äta lite mat här. Vill också tala om att jag förmodligen inte kommer uppdatera bloggen i morgon, går av mitt nattpass kl 8:00 och när jag kommer hem så blir det att sova. Jobbar natten i morgon också nämligen och börjar samma tid som idag. Ha nu en fin onsdag kväll allihopa :)RSS 2.0