Det var inte i går!

Hej på er alla raringar! Jag lever^^ och nej jag har inte slutat blogga, bara haft ett väldigt långt uppehåll. Har inte bloggat på ca fyra månader men ändå ser jag nu att ni allt varit aktiva här inne på bloggen och det värmer ska ni veta :) Och nu ska jag sakta men säkert börja uppdatera bloggen igen!
 
Så.. vad har hänt och vad har jag gjort dessa fyra månader som jag inte bloggat på! Jo.. jag har varit i Grekland igen, denna gången åkte jag tillsammans med en vän och vi hade två helt underbara veckor i värmen. Väl hemkommen från grekland så bestämde jag och sambon för att göra om lite här hemma, så det har köpts lite nytt samt renoverats lite och vi är såå nöjda med resultatet men än är vi inte klara med vårt hem (blir man någonsin det förresten?^^).
 
Detta kortet här nedan var typ det enda kortet som togs med min kamera då jag och min vän var i Grekland i två veckor HAHA^^ fråga mig inte varför men det blev bara så, min vän däremot har fler bilder där ifårn men än har jag inte fått dom då jag helt glömt av att fråga henne om dom faktiskt^^
 
 
 
Min lilla hund Tindra samt min stora hund Tilda mår toppen :) Just nu i skrivandess stund springer Tindra fram och tillbaka här på mattan och leker med sin leksaks tiger^^ sa ja.. det är full fart på henne här hemma!
 
(Fotat med min Iphone)
 
Jag har också fått nytt schema på jobbet, jobbade ju bara kvällar och nätter förut (mest kvällar) men nu jobbar jag även dagar, fast bara 1 dag i veckan. Men den dagen duger alldeles utmärkt för mig! Har även fått fler nätter och likaså det känns bra.
 
Vad har mer hänt då.. hmm.. kommer inte på nått mer såhär på rak arm^^ Jo.. jag har fått en ny Iphone, en Iphone 5, vit och jag är jätte nöjd med den! hmm.. vad mer... Jo, min dator har velat krascha inte en utan till och med två gånger vilket varit himla surt och jag har då tvingats vara utan dator i ca två veckor! Förutom det så har jag umgåtts mycket med mina vänner då jag väl inte jobbat. Har också fått en ny fin vän, vi har väl varit vänner ett tag nu men vi har umgåtts mer nu det senaste så där av att jag nu känner att jag kan kalla henne min vän :) Lindha heter hon och HÄR <-- klicka! hittar ni hennes blogg samt HÄR <-- klicka! hittar ni hennes underbara webbshop Fröken Inez! Där hon säljer galet snygga kläder, smycken och accessoarer från kända märken :)
 
Här nedan har ni mig och fina Lindha. Detta kortet togs strax efter att jag kom hem från Grekland (där av att jag är så brun). Denna kvällen var iallafall jag och hjälpte Lindha i hennes Fröken Inez monter. Vi jobbade tillsammans under en kväll på ett ställe där vi sålde allt ifrån kläder, smycken och andra fina accessoarer från Lindhas underbara butik - Fröken Inez! Det vart tok roligt och mysigt! En kväll jag sent kommer att glömma :)
 
 
Just nu kommer jag inte på något mer att skriva men jag vill att ni ska veta hur tacksam jag är för att ni fortfarande kikar in här hos mig :) Har massvis med kommentarer, men kommer nog tyvärr inte orka att svara på alla utan jag godkänner bara alla och är det så att ni undrat över något men inte fått svar, skriv gärna en kommentar till mig igen. Hörs snart igen och kram till er alla så länge :)


Kommentarer
Postat av: Marie

Ohh så underbart med rader från dig, man saknar din blogg. Men samtidigt är det skönt att vara ifrån den också, jag tog ju paus typ 3- 4månader en gång och det var skönt, sen startade jag en lösenskyddad så det vart mjukstart.

Kul att du och Lindha blivit så bra vänner och hennes webbshop är ju underbar. Skratt men toka hur kommer det sig att du inte fotade mera, haha. Men faktiskt sådär kan det bli ibland =D

Fina bilder som alltid och här knallar det på
kraaam

2012-11-08 @ 11:18:37
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Tommy

Äntligen .. Som vi väntat på en uppdatering :)

Skönt att höra att allt är bra med dig och hundarna!
Har saknat dina uppdateringar!

2012-11-08 @ 11:39:27
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Marie

Bytte tema på min blogg häromdagen, vad tycker du =D
kramar

2012-11-08 @ 11:42:22
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Marie

Fast jag anser inte min julig, eller gör du det. Haha nov är ju sådan mån att man ej vet om det är vinter eller höst så då fick vintetemat komma fram, skratt

Men jultemat får man nog vänta lite med, skratt

2012-11-08 @ 11:52:59
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Martina - Caily

Så roligt att höra av dig. Jag har kollat in på din blogg ibland. Jo, det är bra här men mycket att göra. Jag håller på att ta över Annorlunda där jag jobbar och kör Caily på sidan. Jag kommer att ta över butiken 1 feb nästa så fram tills dess kommer det vara mycket att fixa med men jätteroligt. Kram på dig!

2012-11-08 @ 12:11:25
URL: http://caily.se/blogg/
Postat av: Annika

Åh heej tjejen! Kul att du är tillbaka, en glad överraskning! Trodde faktiskt något kanske hade hänt dig/er efter så lång tid. Vet du vad du har faktiskt varit fgånvarande sedan juli så det är bra mycket mer än 2 månader! ;-)
Allt är bra med mitt och de mina. Det har hänt en del sedan somras min svärmor gick bort nyligen så det har varit tungt och är det än och länge till, men vårt liv måste ju gå vidare. Just nu letar vi hus och ska faktiskt på visning i eftermiddag!!! När du får tid så bläddra gärna bakåt i bloggen där ser du foton bl.a. Från vår resa i Turkiet i augusti mm. Stor kram

2012-11-08 @ 12:35:51
URL: http://www.lyckligmamman.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God eftermiddag söta..Så mysigt att du har varit i värmen några gånger..Fina bilder som vanligen på söta dig.Ha en fin eftermiddag..kram kram

2012-11-08 @ 12:47:41
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: Marie

Ja det jultemat är ju superfiiint så det ska du absolut lägga ut igen sedan, samt gör det i slutet av nov eller ngt så du hinner få ha det fina temat framme en stund också =D

kramr

2012-11-08 @ 12:58:57
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Tommy

Sv: Det var så lite så .. kom från hjärtat!

Här är det bara fint, lite problem med migrän, men varit migrän fri ett par dagar nu!

Med Chanel och Prada är det fint, löpperioden har börjat, så Chanel är i fullgång och löper, Prada är lika galen som alltid och ska väl snart löpa hon med!

Får föresten inneboende inom de närmsta månaderna, min lilla syster flyttar ner och har med hennes rottis :)

2012-11-08 @ 13:15:13
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag undrade om något hade hänt eller något.. Då vi skrev fram och tillbaka och sen kom inget och även inget nytt inlägg.. Skönt o höra att allt är bra med dig..

2012-11-08 @ 13:59:50
URL: http://ilivingthedream.blogspot.com
Postat av: Tommy

Sv: Ja det ska bli riktigt kul att syrran och hennes rottis flyttar ner till storstan :)

Vet inte hur det kommer gå mellan våra och hennes hundar, dom har aldrig träffats. Men går nog bra:)

2012-11-08 @ 14:05:15
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Tommy

Sv: absolut .. Det tar nog lite tid i början att dom ska vänja sig, men sen tror jag det kommer fungera bra!

2012-11-08 @ 14:17:31
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Tommy

Sv: Helt riktigt:)

2012-11-08 @ 14:21:43
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Anna

Sv: Oj, det var länge sedan! Jag började fundera vart du tagit vägen :)

Vad härligt med en utlandsresa! Ibland kan det vara bra att ta en paus från blogg och allt, men tycker det är riktigt kul att du är tillbaka!

Kram!

2012-11-08 @ 14:32:40
URL: http://annaanilsson.blogspot.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

men hej! åh vilket sammanträffande, jag kom o tänka på dig senast igår o tänkte just på det att det var jättelngesedan du bloggade nu, också ser jag idag att du lagt ut ett inlägg. Va kul! :)

Kramar

2012-11-08 @ 14:33:18
URL: http://www.jenniesays.blogg.se
Postat av: Emma

Oh vad glad jag blir att du är tillbaka vännen! Har saknat dig SÅ mycket härinne! Tusen tack för din fina kommentar och tusan var brun och snygg du är på bilden!

Miljoners kramar från en bloggvän som saknat dig!

2012-11-08 @ 14:47:56
URL: http://www.emmawelin.blogg.se
Postat av: Hanna W | BF 2013 ♥

Ja men precis, den får vänta ett tag till helt enkelt :}

2012-11-08 @ 15:35:12
URL: http://mammawild.blogg.se
Postat av: Marie

Hehe ja det är massor av lära sig med nya, men tycker att det är väldigt effektivt och bra gillar det nya bloggsättet och nu krånglar det ju inte längre (ta i trä), det finns ju den möjligheten att då du skrivit till mig så kan jag svara på den, det ser du där det står svara, då kommer mitt svar under svar till mig sedan =D

Ohh så rart och så fint det vart med hjärtat där på vitrinskåpet, hehe. Har du gjort några arrangamang med blommorna än??

Stor kram till min bloggvän/vän som jag saknat så =D
kramar

2012-11-08 @ 16:09:34
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Lindha

Härligt att du är igång igen Jouline! :)
Tack för dina fina ord, jag är också glad över min nya fina vän som dessutom äger världens sötaste Tindra som blivit kompis med min lilla odåga... ;)

Stor kram på dig!

2012-11-08 @ 16:51:22
URL: http://www.frokeninez.se
Postat av: Lucy Ewelyn ♥

Så skönt med en uppdatering från dig och att du mår bra. Har haft dig lite i tankarna. Hoppas på fler uppdateringar snart :)

2012-11-08 @ 19:19:09
URL: http://lucy-ewelyn.se
Postat av: Sandra

Som jag har saknat dina blogginlägg:). Välkommen tillbaka. Du verkar verkligen ha haft fullt upp under dessa månader. Hoppas du mår bra och att du är jätte nöjd med resor, renovering och de nya jobb tiderna:)

2012-11-08 @ 20:15:28
URL: http://www.saaka.blogg.se
Postat av: Fia

Va kul att du är tillbaka :)

2012-11-08 @ 20:28:59
URL: http://Www.fiasfight.blogg.se
Postat av: Rebecka

Vkommen tillbaka Jouline! Du har verkligen varit saknad här i blogg världen =) ser fram emot dina uppdateringar. Kram från en sann läsare till din blogg.

2012-11-08 @ 21:00:28
Postat av: Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Åh tack detsamma fina du!
Jag vill också tacka för att du alltid stöttar mig med fina ord och kommentarer! Det känns så mycket lättare med allt då så tack ännu en gång!

Det känns otroligt skönt att jag nu fått ett datum till operationen. Nu har jag något att se fram emot och jag hoppas att allt kommer gå lika bra som sist :)

Många kramar!

2012-11-09 @ 17:09:07
URL: http://julhaz.blogg.se
Postat av: Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Vilka härliga bilder, och oj så brun du var! :) Ser underbart ut!

2012-11-09 @ 17:09:42
URL: http://julhaz.blogg.se
Postat av: Anonym

får vi se lite av resultatet på renoveringen i lägenheten? :) kul du bloggar igen :D

Svar: Självklart ska ni få se lite av resultatet av renoveringen här hemma, det har redan dykt upp lite bilder :) glad jag blir att du tycker det är kul att jag bloggar igen :)
Jouline

2012-11-10 @ 11:25:00
Postat av: Fatima

Vilket bra inlägg spännande att få läsa lite om dig !
Som svar på ditt inlägg så säger jag
Du kommer nog skaffa en till minst hihi

2012-11-10 @ 15:24:28
URL: http://fatimaforsberg.se/
Postat av: Michelle

Kul att du är tillbaka och att ni mår bra !! :)

Svar: Vad roligt att du tycker det :)
Style By Jouline

2012-11-11 @ 12:39:24
URL: http://www.michellebeit.blogg.se
Postat av: Sasha

Åh vad underbart att se dig uppdatera igen :-) och skönt att det bara var ett långt uppehåll, så det inte hänt något allvarligt menar jag :-)
Kramar!

Svar: Men hej Sasha! Tack :) Hur är allt med dig? Jag mår som sagt jätte bra! Kram kram!
Style By Jouline

2012-11-17 @ 09:25:51



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback
RSS 2.0