♥ Mitt lilla hjärta ♥

Jag sitter just nu i soffan och tittar på Big Brother. Tänkte att jag skulle fortsätta att packa upp lite saker nu ikväll men jag orkar verkligen inte. Att ha städat den gamla lägenheten idag tog verkligen musten ur mig. Efter Big Brother blir det sängen för mig, känner mig otroligt trött.

Mitt lilla hjärta
ligger här i soffan jämte mig och myser i filten



Mina Naglar - blått glittrigt & blommor

Igår kväll så gjorde jag en ny nageldesign. Min rosa design som jag hade innan blev så skadad under flytten till den nya lägenheten så jag kände att jag bara va tvungen att göra en ny. Och den nya nageldesignen blev blå, glittrig och med blommor och vita dots. Min inspiration till denna designen fick jag från min dagkräm (NIVEA^^)

Min tumme som ni kan se nedan ser lite konstig ut
men det är bara för att den håller på att växa ut. Jag blev rätt nöjd med denna designen, älskar dom blåa glitter tipparna :) Dom glittrar betydligt mycket mer i verkligheten.



Jag kanske ska säga att denna desigen går bra att göra på korta naglar också
. Det enda ni gör då är att ni flyttar ner själva designen (som är på min tippar) till hela nageln. Ni kanske förstår bättre om jag skriver att ni målar alltså hela nageln och sedan blomman och dotsen precis som på bilden :) Hoppas ni förstår^^


Mobilbloggar. Nu har jag städat klart i mi...

img_8559 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag städat klart i min gamla lägenhet. Det tog sin lilla tid, närmare bestämt ca 7 timmar. På bilden ovan ser ni en fin bukett med röda tulpaner, dom är till han som jag fick hyra lägenheten av. Som ett litet tack :) hörs lite senare och då kommer det upp en nageldesign :)



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu i m...

img_4609 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu i min gamla lägenhet. Håller på att städa här och ta dom sista grejerna. Hörs senare när jag kommit hem och då ska ni få se min nya nageldesign :)



Nu blir det mys i soffan

Nu orkar jag inte packa upp mer idag, får fortsätta i morgon. Har precis satt mig i soffan med en kopp te och tänt lite ljus här. Idag sover jag själv i lägenheten för första gången, lite läskigt måste jag säga^^ jag känner mig inte riktigt hemma här än. Men om några dagar så kommer min älskling hit och då behöver jag inte sova själv längre. Han ska nämligen flytta hit :)



Min pappa har varit och hälsat på mig idag
, han kom hem till mig vid 12:00 idag och han tyckte att min nya lägenhet vart jätte fin :) vi åkte sedan och handlade mat och som jag skrev förut, jag handlade sjukt mycket mat^^ men det känns riktigt bra för nu är kyl och frys fullproppad med god mat :)

Och förresten vet ni va jag lyckades med att göra förut då...
jo jag råkade tappa min dator i golvet, det var inte från någon jätte höjd men den klarade sig fint. Men däremot så bröt jag nästan min dongel/internetet som sitter vid sidan av min dator, den är helt av nästan och jag tänkte då att, nä fan nu kommer jag inte ha något internet men joda den funkar utmärkt. Men jag får nog ändå fixa en ny ändå för den är helt sne och jag är rädd att den ska gå av när som helst.

Strax börjar Big Brother på tv11
, ska ni titta? det ska jag :)


Mobilbloggar. Ursäkta för den dåliga uppda...

Mobilbloggar. Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Men jag håller på här i min nya lägenhet och packa upp och fixa. Och det är en hel del att packa upp. Har inte ens satt på min dator idag än, därför Mobilbloggar jag. Men jag ska försöka blogga lite senare ikväll. Nu ska jag återgå till mina lådor och fortsätta att packa upp.



Mobilbloggar. Jag har precis kommit hem fr...

img_4649 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har precis kommit hem från Ica maxi. Jag har handlat så mycket mat att det nästan är sjukt ha ha. Nu ska jag plocka upp all mat sen blir det nog att jag lägger mig på soffan en stund.



Mobilbloggar. Jag har nu fått ordning på s...

img_5817 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har nu fått ordning på sofforna och bordet i vardagsrummet. Har tänt lite ljus och satt på musik. Det känns riktigt bra att gå runt här själv i lägenheten och plocka upp och fixa lite saker samtidigt som jag sjunger med till musiken som strömmar ut ur högtalarna :) Jag är så himla glad! Men nu ska jag ta en liten paus och ta en promenad med Tindra. Senare ikväll kommer min vän Rebecca hem till mig och ska sova här, hon ska även hjälpa mig och packa upp lite :)



Mobilbloggar. Nu är jag och Tindra i den n...

img_8923 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag och Tindra i den nya lägenheten. Vi blev precis klara med flytten. Och det blir att jag sover här inatt :) yeeeey! Känns dock lite konstigt måste jag säga för jag är här själv nu men det känns nog lite bättre om ett tag, jag har typ inte fattat att jag ska bo här ha ha. Nu ska jag slänga i mig en pizza sen börja packa upp lite här.



Lördag den 26/2-2011 - Flyttdagen :)

Idag är det en stor dag för mig, för idag ska jag flytta in i min nya lägenhet. Och det bästa med allt är att lägenheten nu är min. Ingen kan be mig flytta där ifårn för än jag själv bestämmer att jag vill det och det känns så jävla bra. Jag har ju haft (som jag skrivit förut) så många lägenheter och alla har dom varit i andra hand eller att det varit någon annans lägenhet fast jag bott där. Men nu äntligen ska jag få mitt eget :)

Runt 10:00 tiden kommer min familj
+ min älskling och några vänner hem till mig och ska hjälpa mig att flytta allt. Så idag vilket ni kanske förstår kommer det inte bli mycket bloggande. Jag kommer antagligen flytta större delen av dagen men kanske mobilbloggar jag om jag kommer ihåg. Om inte så hörs vi senare ikväll då jag fått upp min dator.

Nu ska jag hoppa in i duschen
och ta mig en sista dusch i denna lägenheten som jag är i just nu,
sen bär det av till den nya Wiiiiiiiiii :)

Behöver jag ens säga hur glad jag är idag^^



Jag kan inte fatta att jag ska flytta^^

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen men som dom flesta vet så är jag mitt uppe i en flytt. I morgon är, vad jag kallar den DEN STORA DAGEN! Det är i morgon som vi ska flytta alla möbler till den nya lägenheten och som jag skrivit förut så hoppas jag på att jag med ska flytta in i morgon.

Så med andra ord
så blir denna natten troligtvis den sista natten i denna lägenheten som jag bor i just nu. Känns helt sjukt. Jag kan än inte fatta att jag verkligen ska flytta, men jag kommer nog fatta det i morgon :) Jag hoppas ni vill hänga med mig i min flytt och se hur det kommer bli i den nya lägenheten. Det är mycket som ska fixas i den nya lägenheten så som att det måste målas överallt sen ska det köpas nya möbler, mattor, kanske gardiner och andra fina inredningssaker mm, och ni ska självklart få se hur det blir :) Nu måste jag sätta mig på golvet iegn och fortsätta packa.

Jag har slängt ihop lite bilder här under
som jag får mycket inspiration ifrån. Det är mycket vitt
och fina detaljer och lantligt inredning som faller mig i smaken :)



Mobilbloggar. Har precis gjort makaroner o...

img_5348 (MMS)

Mobilbloggar. Har precis gjort makaroner och köttfärssås. Min älskling ringde mig för en stund sedan och sa att han inte mådde så bra :( han tror han har feber. Så frågan är hur det blir med flytten i morgon. Dom andra som ska hjälpa till mår inte heller så bra :( själv vaknade jag upp idag och hade ont i halsen men jag hoppas inte att jag vaknar sjuk i morgon. Nu ska jag äta och sen blir det att fortsätta att packa.



Mobilbloggar. Nu har jag och min älskling ...

img_1446 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag och min älskling flyttat en massa lådor till den nya lägenheten. Kom precis hem till min gamla lägenhet och jag ligger just nu i sängen och leker med Tindra. Tror jag ska ta mig en liten powernap strax för jag är jätte trött. Lite senare ska jag packa ner dom sista saker i flyttkartongerna.



Fredag - dagen innan den stora flytten

Idag vaknade jag och min vän Rebecca upp på riktigt bra humör :) Vi gjorde frukost och sedan satt vi och köta lite och drack te innan han var tvungen att gå till jobbet. Nu hade jag tänkt att jag skulle packa, vi fick packat lite igår kväll eller inatt kanske jag ska säga^^ men det är fortfarande en hel del kvar att packa. Det blev med andra ord mer prat än packande igår/inatt.

Min älskling kommer hem till mig om en stund
, han ska hjälpa mig att packa sen ska vi åka bort till den nya lägenheten med allt. I morgon är "den stora flytten" det är då vi ska flytta alla möbler (och förhoppningsvis flyttar jag in då med). Jag vill gärna hinna med och flytta så mycket lådor som möjligt idag för det blir då lättare imorgon och vi behöver då bara tänka på att flytta möblerna. Nä nu måste jag sätta igång här. Hörs senare under dagen via mobilen.


<3 Love You <3

Jag är helt slut av allt packande nu så jag ringde min fina vän Rebecca för en stund sedan och hörde med henne vad hon gjorde. Och det slutade med att vi kom fram till att hon skulle komma hem till mig nu och hjälpa mig att packa :) Det lär ju säkert bli en hel del prat mer än packande kanske haha^^ men va gör det, hon är ju ändå så gullig och snäll och ställer upp och vill hjälpa mig och det är jag så tacksam för :)

Här nedan är ett foto
av min fina vän Rebecca som jag fotat.
(tror jag tog detta i september 2010)



Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för ett ...

img_3739 (MMS)

Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, har precis varit ute med Tindra på en promenad. Just nu sitter jag i soffan och myser med Tindra. Man ser henne typ inte på bilden ovan men det är hennes huvud som jag klappar. Ska strax sätta igång och packa ner saker i flyttlådorna men först en kopp te :)



Torsdag - jobba - häcken full

Idag står det jobb på schemat. Jobbar inte så länge idag, börjar 15:00 och slutar 20:30. Hela förmiddagen idag har jag packat ner saker i mina flyttlådor och än är jag inte klar, jag säger som jag sa igår HUR KAN JAG HA SÅ MYCKET GREJER^^

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen
men eftersom jag ska flytta nu till helgen så har jag mycket att ordna och fixa. Jag ska packa ner allt i lägenheten som jag bor i nu, sen ska den städas och sen ska jag hämta grejer hos min mamma (även packa ner saker där ifrån) och sen ska allt till den nya lägenheten och packas upp. Så men andra ord kommer jag ha häcken full hela helgen. Jag kommer nog ha rätt mycket att göra ett tag framöver med då det även ska målas och fixas i den nya lägenheten men jag tar en sak i taget. Först ska allt flyttas in i lägenheten, sen får jag se när jag ska börja måla osv.

Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Mitt älskade lilla hjärta



Tänk att detta kortet på Tindra känns som om det va i går nästan för mig
. Hon var så liten och söt, det är ju hon såklart nu också men det är allt något speciellt när dom är valpar. Och jag kommer ihåg hur rädd jag/vi var att hon skulle skada sig eller att vi skulle trampa på henne^^ hon sprang alltid runt mig och min älsklings fötter när hon va valp. Vart tog tiden vägen? snart (i mars) fyller hon hela 3 år. Jag tänkte att jag nu skulle kika runt lite på nätet och se om jag hittar något fint till hennes 3-års dag.


Så snygga!



Klar med första flytten av lådor till nya lägenheten :)

Jag är verkligen helt slut, och det va inte så jätte mycket som vi flyttade^^ jag och min älskling flyttade ca 20 flyttlådor och några påsar. Men anledningen till att jag är helt slut idag är nog för att jag är så trött. Har jobbat mycket och sen somnade jag sent inatt och gick upp tidigt.

Men en sak som jag inte fattar är...
HUR KAN JAG HA SÅ MYCKET GREJER^^ jag förstår ärligt talat inte haha. Hur har jag lyckats samla på mig så mycket. Det blir definitivt en rensning i den nya lägenheten sedan.

Vi var iallafall färdiga med all flytt av lådor strax efter fyra idag
. Och när jag kom hem så la jag mig på soffan och somnade med en gång^^ vaknade vid ca 17:30 och strax efter det kom min vän Rebecca upp till mig på en kopp te och vi satt och köta lite. Nu har hon gått hem och jag sitter just nu i soffan och tittar på teven. Den stora flytten sker på lördag, det är då vi flyttar alla möbler mm, längtar verkligen men jag längtar inte till och bära haha^^


Mobilbloggar. Håller på för fullt och flyt...

img_9223 (MMS)

Mobilbloggar. Håller på för fullt och flytta massa lådor till den nya lägenheten. Vet inte riktigt när jag blir klar men vi hörs senare.



Nu har jag fått nycklarna till den nya läg...

img_0418 (MMS)

Nu har jag fått nycklarna till den nya lägenheten :) Yeeeeeey!



Mobilbloggar. Åh herre gud va det är jobbi...

img_0788 (MMS)

Mobilbloggar. Åh herre gud va det är jobbigt att packa. Jag är helt slut. Det ser ut som fan rent ut sagt hos mig just nu, ni kan ju se en liten del på bilden ovan. Flyttlådor, påsar och svarta säckar överallt står det här. Har precis gjort två smörgåsar (står på en av flyttlådorna på bilden) ska smälla i mig dom nu sen blir det att packa lite till men inte så länge för jag ska upp kl: 8:00 i morgon, eller idag rättare sagt he, he. Kl: 10:00 ska jag hämta nycklarna till den nya lägenheten :) Åhh va jag längtar!!



Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet stra...

img_2114 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet strax efter 22:00 och fram tills nu har jag packat ner lite saker i flyttlådorna. Ska ta en paus nu och göra mig en kopp te, sen blir det att fortsätta att packa.



Tisdag - Packat - jobba

Idag har jag haft fullt upp med att packa ner lite saker i mina flyttlådor. Får nyckeln till den nya lägenheten i morgon så jag hade tänkt att flytta lite lådor redan i morgon. Men nu måste jag göra iordning mig, klockan 15:00 är det jobb som gäller. Slutar klockan 22:00 ikväll så vi hörs ikväll när jag kommit hem. Hoppas ni alla får en fin dag!



Rosa Glitter Naglar

Jag hade inget för mig här hemma så jag tog fram min låda med nagellack och började måla lite. Denna gången ville jag testa mina nya nagellack som jag köpte för ett tag sedan och själva designen blev väl sådär, lite tråkig eller vad man ska säga. Men shit va snyggt det rosa glitter nagellacket är, jag är helt kär i det^^

Tanken va att jag inte skulle lägga upp dessa bilder
då jag bara ville testa nagellacken men äsch tänkte jag, så jag slängde på några små vita dots och så blev det såhär. Man ser inte dom vita dotsen så jätte bra på första bilden men det är pga glitterlacket som jag har under. Det glittrar nått kopiöst :) Bilden är lite mörk, fösökte ljusa upp bilden i PS men det blev inte så bra, den rosa färgen försvann nästan då.



DENNA DESIGNEN ÄR EN KORT NAGELDESIGN!
Varför jag skriver detta är för att jag lovade en läsare att göra en nageldesign som passar på korta naglar. Här nedan ser ni min tumme bättre, min nagel som ni kan se är väldigt kort. Men fler korta designer kommer att komma upp :)





Salad Chef


Enligt deras sida kan alla göra fantastiska sallader med Salad Chef, och så mycket mer på nolltid. Mixade sallader, fruktsallader, potatissallader, pastasallader - vilken sallad som helst på bara några sekunder. Strimla dina salladshuvuden på en sekund, hacka potatis snabbt och enkelt och dela kycklingbröstet på nolltid! Men det är inte allt. Med Salad Chef kan du göra fantastiska soppor och grytor, spektakulära tilltugg, otroliga goda förrätter och mycket mer.

 

Salad Chef är också en höghastighetscentrifug för din sallad. Skölj och blöt din sallad i den smidiga innerkorgen, placera den i behållaren, sätta på spinninglocket och snurra. Salad Chef använder sig av en centrifugerande höghastighetsteknologi, som spinner din mat torr på bara några sekunder.

 

Jag måste säga att jag är lite sugen på att köpa denna faktiskt. Jag tror helt ärligt att det skulle bli roligare att laga mat plus att det går fortare. Så en Salad Chef får nog införskaffas i den nya lägenheten sedan :)

 

HÄR KOMMER ETT LITET KLIPP MED SALAD CHEF!

 



Sängstomme & nattduksbord?

Jag har länge velat ha en VIT sängstomme till min säng, ja så länge som ca 8 år tillbaka faktiskt^^ varför jag inte köpt någon vet jag inte riktigt men jag tror nog att jag inte hittat den rätta. Men nu har jag funderat bra länge på denna sängstommen här nedan och kanske får det bli en sådan här framöver. Vad tror ni? va den fin?


21/2 - Älsklings dag!

Idag är det min älskling dag, GRATTIS HJÄRTAT! När jag slutade jobbet i morse så cyklade jag förbi bageriet Majgården och hämtade upp en jätte god tårta till min älskling :) Väl hemma väntade jag på min älskling som var påväg från min mamma, han hämtade nämligen upp Tindra där i morse då mamma hade henne inatt då jag jobbade. Tack så mycket mamma för att du passade henne! Sen kom älskling hit och jag hade då dukat upp med tårta, te och lagt fram hans paket. Han tyckte att det blev en väldigt bra födelsedag och likaså tyckte jag :)

Här kommer lite bilder på tårtan och när vi fikade i morse




<3 Jag och min älskling <3





Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet o...

img_2422 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet och bageriet. Har köpt en tårta till min älskling då han fyller år idag. Han är påväg hem till mig nu så det blir tårta till frukost :) sen måste jag lägga mig några timmar (har ju jobbat inatt) så vi hörs senare idag.



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet. Slutar kl: 8:00 på morgonen. Nu hade jag tänkt att titta på Big Brother, missade det förut. När jag slutar kl: 8:00 så ska jag åka och köpa tårta, min älskling ska få den då det är hans födelsedag :) GRATTIS ÄLSKLING! Klockan är ju över tolv nu :)



Mobilbloggar. Nu har jag slagit in min äls...

img_5859 (MMS)

Mobilbloggar. Nu har jag slagit in min älsklings paket :) varför jag Mobilbloggar är för att jag inte orkat slå på min dator än sedan jag kom hem från stan he, he, kom hem strax efter fem. Ska göra lite mat nu sen kl: 20:30 är det dax för jobb, jobbar ju natten idag. Min mamma och hennes man Teddy va precis här hos mig. Dom lämnade lite flyttkartonger till mig så efter maten blir det nog att jag ska packa lite. Kanske Mobilbloggar jag senare ikväll då jag kommit till jobbet.



Mobilbloggar. Sitter och äter med min kusi...

img_5772 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och äter med min kusin just nu. Efter vi ätit blir det present letande till min älskling :)



Söndag - fixa present

Idag ska jag jobba men det är inte för än i kväll, jobbar natten idag 20:30 - 8:00 i morgon bitti. Idag har jag lite saker som jag måste fixa. Bland annat så måste jag till stan och köpa present till min älskling som fyller år i morgon :) Jag brukar alltid ha fixat hans present ganska många dagar innan han fyller år men i år blev det dagen innan hans födelsedag^^ Har haft så mycket att göra angående flytten och sen har jag jobbat mycket så det har inte funnits tid.

Så nu tänkte jag hoppa in i duschen
sen göra iordning mig lite och sedan bege mig ner mot stan och förhoppningsvis hitta något fint till min älskling :) Ska se om någon av mina vänner är lediga idag och kanske kan följa med mig, det blir ju roligare och dessutom så kan jag få lite tips :)



Hemma - Tindra har varit med på mitt jobb ikväll :)

Kom precis hem från jobbet, det blev att jag stannade lite längre på jobbet ikväll. Just nu sitter jag i soffan och tittar på QX Gaygalan. Men jag tänkte resa mig upp nu och gå till köket och göra mig en kopp te. Tindra har förresten varit med på mitt jobb idag, det va jätte mysigt, just nu ligger hon här på mattan eller ja... min kofta och tuggar på sitt ben.



Lördag - jobba - en vecka kvar tills jag flyttar :)

Idag står jobb på schemat igen. Börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Idag är det förresten exakt en vecka kvar tills jag flyttar in alla mina möbler i den nya lägenheten och förmodligen så flyttar väl jag in då med :) Jag har packat lite flyttlådor och dom står just nu hos min mamma (får ju inte plats med allt här i min lilla etta) men jag har inte hunnit packa ner något här i ettan än men jag tror nog att det är dax att göra det^^ Antagligen så kommer jag få nycklarna till den nya lägenheten redan på onsdag nästa vecka och kanske kan jag redan då börja flytta in lite små saker och lådor.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gör iordning mig lite
och sen blir det lång promenad med Tindra innan jobbet. Tror inte att jag hinner uppdatera något mer innan jag sticker till jobbet men kanske mobilbloggar jag om jag kommer ihåg. Om inte annat så hörs vi ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag!

Slänger upp en gammal bild på Tindra
för att inlägget ska bli lite roligare :)
Visst är hon söt^^ det ser så himla mysigt ut!



Mobilbloggar. Jag ligger just nu i soffan ...

img_7717 (MMS)

Mobilbloggar. Jag ligger just nu i soffan och tittar på en film som går på tv.  Tindra ligger jämte mig här som ni kan se på bilden ovan. Har ganska nyligen tittat på Vampire Diaries, och som jag har längtat efter det :) nu har det äntligen börjat gå varje vecka igen. Min älskling lånar just nu min dator därför mobilbloggar jag. Men jag tror inte jag kommer sitta vid datorn något mer ikväll. Är ganska trött så vi hörs i morgon, Godnatt på er alla!



Läsarfråga

Fick en fråga angående Tindras tröja och varför jag svarar här i bloggen är för att hon/han inte lämnat någon blogg eller mail adress. Såhär skrev hon/han.


Anonym:
Var är den tröjan/jackan på hunden köpt?:) jätte fin

Svar:
Hej! Javisst är den tröjan fin, jag gillar den jätte mycket :) Tröjan finns att köpa HÄR. Den shoppen är en av mina favvo ställen när det kommer till att köpa något till Tindra, dom har mycket bra och fina grejer där :)



Bättre bild på tröjan!



Fredag - dagens outfit

Nu har jag typ vaknat till liv här hemma. Har ju jobbat natten inatt, slutade kl: 8:00 i morse men så när jag kom hem så kunde jag inte sova. Satte på en film och sen satte jag på en till film^^ och klockan va väl ca 12:30 då jag somnade. Vaknade för ett tag sedan med världens huvudvärk, har tagit en tablett och lite har släppt men det gör fortfarande ont.

Väntar just nu på att min älskling ska komma hit med lite mat
, han åkte till Ica för att inhandla ingredienser till spagetti och köttfärsås. Åt det häromdagen men är så fruktansvärt sugen på det igen^^ Nu hade jag tänkt att plocka iordning lite här hemma, mina kläder ligger lite överallt här och jag fattar inte vem det är som är på mina kläder och slänger dom överallt HAHA^^

Slänger upp 2 gamla bilder
. Men detta är vad jag har på mig idag. Självklart har jag inte mössa, vantar och halsduk inne men jag har haft på mig det idag när jag varit ute med Tindra och då jag cykla till och från jobbet.



Asså jag ser ju fruktansvärt sur ut på denna sista bilden eller kanske till och med lite ledsen haha, men det var jag iallafall inte när bilden togs. Och va sjutton är mina ögonbryn typ??? haha^^


Torsdag - jobba natt - bredvidgång

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har väldigt mycket att göra nu. Jag flyttar ju snart sen jobbar jag rätt mycket också. Ni får tyvärr stå ut med att uppdateringen kommer vara lite låg nu ett tag framöver men så fort jag börjar få ordning på allt så kommer det bli bättre.

Idag ska jag jobba natten
, börjar 16:45 och slutar kl: 08:00 i morgon bitti. Ganska konstig tid att jobba natten men så är tiden och saken är såhär att jag har sökt ett nytt jobb, va på arbetsintervju för några dagar sedan och idag ska jag gå bredvid på natten (som personlig assistent). Varför jag sökt ett till jobb är för att jag vill kunna komma upp i 100%. Just nu jobbar jag typ mellan 70 och 80%, ibland mer men ibland mindre. Så därför har jag sökt ett till jobb så jag ska kunna komma upp i 100%. Och som det ser ut just nu så kommer jag bara att jobba kvällar och nätter. Det är lite struligt och få ihop alla dagar på schemat just nu så allt passar men jag hoppas att jag ska få ordning på alla dagarna snart.

Nu ska jag åka iväg till cykelbutiken
och köpa mig ett lås till min cykel innan jag börjar jobba. Det var ju någon som försökt sno min cykel för några dagar sedan och just nu har jag inget fungerande lås så det måste fixas. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi i morgon nån gång under eftermiddagen då jag vaknat. Kanske mobilbloggar jag något.


Mobilbloggar. Kom ganska nyligen hem från ...

img_4289 (MMS)

Mobilbloggar. Kom ganska nyligen hem från jobbet. Är ute med Tindra just nu. Min älskling har parkerat sig framför min dator och tittar på en fotbollsmatch live, så därför mobilbloggar jag. Vet inte hur länge han blir sittandes där men vi får höras i morgon, har lite grejer som jag ska fixa ikväll inför flytten. Godnatt på er!



Mobilbloggar. Står just nu vid spisen och ...

img_1065 (MMS)

Mobilbloggar. Står just nu vid spisen och gör pasta som jag ska ha med mig till jobbet. Börjar kl: 15:00 och slutar kl: 22:00 ikväll. Har inte hunnit blogga något idag pga att jag haft ganska mycket att göra. Flyttar ju snart och det är några saker som behövs fixas innan flytten. Men hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!



Min middag & efterrätt idag

Idag blev det sen middag, åt middag vid 20:00 tiden. Min älskling hade gjort spagetti och köttfärsås, vilket vart super gott och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde :) Vi åt också kladdkaka igår på alla hjärtans dag men jag glömde fota den då men här kommer en bild den.



Mycket grädde ska det vara^^



Alla hjärtans dag present av mamma :)

Igår kväll när jag kom till jobbet för att jobba natten så väntade en liten alla hjärtans dag present på mig :) Den var från min fina mamma (jag och min mamma jobbar ju på samma jobb). Och hon hade inte bara gett mig en alla hjärtans dag present utan även alla andra arbetskamrater hade fått varsin också :)

Och det vi alla fick var varsin super söt mugg och ett fint kort




Tack min underbara mamma
. Du är så himla omtänksam om allt och alla människor. Omtänksammare människa än dig får man leta bra länge efter. Muggen kommer bli en av mina favvo muggar att dricka te ur :)


Underbar morgonrock

Igår på alla hjärtans dag så fick jag en super mysig och fin morgonrock av min älskling. Morgonrocken är i mjukt velour tyg och har små volanger på ärmarnas slut och runt kragen. Nertill på morgonrocken är det lite veckat eller vad man nu säger^^ ja ni ser ju själva.



Min middag igår på alla hjärtans dag!

Åhh så jobbigt det blir när man jobbat natten^^ hela dagen har verkligen gått typ men jag gillar ändå att jobba natt, trivs verkligen otroligt bra. Kom ju hem vid ca halv 9 i morse och la mig på soffan och däckade nästan med en gång. Vaknade strax efter 13:00, gjorde lite lunch och strax efter 15:00 somnade jag igen och vaknade nu vid 18:00.

Här nedan tänkte jag iallafall visa er
den underbart goda middagen som jag åt i går på alla hjärtans dag. Min älskling hade verkligen lagt ner både själ och hjärta i maten för det vart såå otroligt gott :)

Pasta och egengjort köttgryta med sallad.



Den röda lilla asken som ligger på bordet ovan
är en chokladask med hjärtan som jag fick. Fick också en annan fin sak av min älskling, tar kanske ett kort på den lite senare och lägger upp här :)





Mobilbloggar. Godmorgon! Nu är jag påväg h...

img_1648 (MMS)

Mobilbloggar. Godmorgon! Nu är jag påväg hem från jobbet. Har som sagt jobbat natten. Ska hem och sova nu så vi hörs senare idag.



Mobilbloggar. Min älskling står just nu i ...

img_9765 (MMS)

Mobilbloggar. Min älskling står just nu i köket och gör en romantisk middag :) jag smet precis in i köket och tog denna bilden ovan. Det ska bli riktigt gott att få smaka på allt sen när det är klart. Jag vet inte än vad för mat han lagar men det är ju något med kött iallafall :)



Alla Hjärtans Dag - En oändlig lycka!



Ikväll ska jag jobba natten
. Börjar klockan 20:30 och slutar klockan 08:00 i morgon bitti. Hoppas ni alla får en mysig och underbar alla hjärtans dag! Mobilbloggar senare idag.


Mobilbloggar. Jag ligger just nu i sängen ...

img_2378 (MMS)

Mobilbloggar. Jag ligger just nu i sängen och tittar  på den nya tecknade filmen Tangled (Trassel) på datorn. Hörs senare!



Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Orkar inte ...

img_4622 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Orkar inte sätta på min dator idag heller, är verkligen jätte trött. På bilden ovan visas bordet som vi satt och åt  vid för en stund sedan, det är så himla mysigt att äta där och så fint med alla dom tända ljusen. Nu ska jag hoppa isäng innan jag däckar Godnatt!



Mobilbloggar. Idag har jag inte bloggat nå...

Mobilbloggar. Idag har jag inte bloggat något och det beror på att jag haft/har fullt upp. Först jobbade jag idag, slutade strax efter 15:00 idag och klockan 16:00 befann jag mig på en arbetsintervju och just nu är jag påväg hem till min älsklings mamma på middag. Kommer nog bli där hela kvällen men vi kanske hörs via mobilen senare ikväll, annars hörs vi när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos mig igen...

img_2554 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos mig igen. Sitter just nu i soffan och dricker varm choklad med grädde :) mums! Orkar inte sätta på min dator så därför mobilbloggar jag. Ska lägga mig strax då jag jobbar tidigt i morgon bitti. Men vi hörs i morgon. Godnatt!



Mobilbloggar. Sitter just nu i Rebeccas sä...

img_0879 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter just nu i Rebeccas säng och väntar på att hon ska komma ut från duschen så jag kan gå in och kissa he,he. Min älskling kommer snart hit och hämtar upp mig och Tindra. Ser ni Tindra förresten på bilden ovan? Jag såg inte först att hon kom med på bilden ha ha.



Mobilbloggar. Just nu sitter jag och äter ...

img_1529 (MMS)

Mobilbloggar. Just nu sitter jag och äter en helt fantastisk middag hos Rebecca. Lax, ris, kall citron & dillsås och sallad :) Rebecca är verkligen en mästerkock på att laga mat!



Mobilbloggar. Befinner mig just nu hemma h...

img_7636 (MMS)

Mobilbloggar. Befinner mig just nu hemma hos min vän Rebecca. Hon ska bjuda mig på middag idag :) Tindra är också med som ni kan se på bilden ovan. Vet inte när jag åker hem men det blir nog ikväll nån gång. Men jag kommer mobilblogga under dagen/kvällen.



Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet, ...

img_8317 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigare idag. Kortet ovan tog min älskling på mig och Tindra precis. Och vet ni vad, när jag skulle cykla hem från jobbet förut så är det någon jävel som försökt sno min cykel. Låset va typ kapat och så hade dom/den personen förstört hela låset där man sätter in nyckeln. Så jag fick allt promenera hem idag. Asså den eller dom personerna som gjorde detta har ju fan inget liv. Aja, nu ska jag lägga mig, börjar tidigt i morgon bitti. Godnatt på er alla, hörs i morgon!



Fredag - jobba

Idag ska jag jobba igen, 15:00 - 22:00. Och när jag kommer hem så blir det sängen med en gång för att jag börjar tidigt i morgon lördag. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det lång promenad med Tindra innan jobbet. Hoppas ni alla får en fin fredag!

Slänger upp en gammal bild på Tilda
, jag saknar henne så himla mycket. Men jag vet att hon har det bra hos min mamma. Jag måste snart åka och hälsa på mitt ena hjärta :)



Nya Armband :)

Idag fick jag två fina armband av min älskling. Allt började för några dagar sedan när jag satt och kikade runt lite på nätet, och jag hittade då dessa armbanden. Frågade då min älskling va han tyckte om dom. Och han vet att varje gång jag frågan honom om vad han tycker om saker och ting så vet han att jag oftast vill ha det^^ så det han gjorde sedan (då jag tydligen hade lagt mig) va att han klickade hem dom till mig :) Så himla gullig är han!



Hemma - Vispat grädde förhand^^

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Min älskling och Tindra kom och mötte upp mig när jag var påväg hem från jobbet och vi gick sedan en promenad. När vi kom hem så hade älskling gjort kladdkaka, gissa om jag vart glad :) Däremot hade han inte vispat någon grädde pga att han inte hittade elvispen. Men saken är den att min elvisp är sönder och jag har inte hunnit köpa någon ny än så jag skämtade med honom och sa att - du kan väl vispa den förhand^^ Ok, visst sa han. Ca 15 min senare så hade vi en perfekt vispad grädde :) Det ni, det är inte dåligt! Jag behöver nog inte köpa någon elvisp, har ju redan en levande haha^^



Kika in här i bloggen om en stund
så ska jag visa er en sak som
jag fick av min älskling idag. Jag vart jätte glad :)


Torsdag - jobba - Mina nya kuddar!

Jag vet inte vad det är med mig men detta är tredje natten som jag inte sovit bra. Jag fattar inte vad det är asså. Aja... klockan 15:00 är det dax för jobb iallafall, slutar 22:00 ikväll. Så vi hörs ikväll när jag kommer hem.

Men innan jag sticker till jobbet
vill jag bara visa er mina nya kuddar som jag köpte igår. Jag fullkomligt älskar dom. Dom är så fina och dom kommer göra sig fint i soffan sen när jag flyttat :) Ni ska självklart få se bilder på kuddarna i soffan sedan när jag väl flyttat in.



Hemma - Bröt min andra pekfingernagel idag :(

Kom precis hem från jobbet. Är så jäkla trött nu och huvudvärk har jag också. Ska ta mig en tablett nu sen ska jag lägga mig i sängen och titta på tv tills jag somnar. Tänkte att jag skulle visa er kuddarna som jag köpte idag men jag orkar inte det nu, så ni får se dom i morgon istället.

Bröt förresten min andra pekfingernagel idag
:( jäklar va arg jag blir asså, jag fattar inte vad det är med mina naglar nu för tiden. Dom sa va så hårda och bra förut, nu är dom verkligen jätte dåliga. Aja nu är det som det är, men är så grymt sugen på att göra en nageldesign så jag funderar på att sätta på en lösnagel^^ men jag får se. Jag vill ju helst ha mina egna naglar.

Slänger upp en mysig låt som jag
"typ lyssnat sönder nu" under en veckas tid^^
Ne Yo - One In A Million



Mobilbloggar. Här ovan får ni en liten tju...

img_7836 (MMS)

Mobilbloggar. Här ovan får ni en liten tjuvkik på kuddarna som jag köpte precis. Visar er kanske bild på hela kuddarna sen ikväll när jag kommer hem. Klockan 15:00 ska jag befinna mig på jobbet, slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag!



Onsdag - jobba men först ett besök på Hemtex

Idag står jobb på schemat igen. Jobbar varje dag ända fram till tisdag morgon. Jag har inte sovit så jätte bra inatt, vet inte varför. Men jag har vaknat lite titt som tätt, så jag är lite trött idag. Nu tänkte jag kila ner till stan en stund. Ska in på Hemtex butiken och kanske köpa 4st kuddar. Såg nämligen ett par jätte söta kuddar inne på Hemtex i förrgår när jag var istan och jag har liksom inte kunnat släppa dom riktigt^^ så jag tänkte att det är väl kanske lika bra att jag köper dom :) Mobilbloggar kanske senare.





Hemma - Ny topp & Ny väst



Kom hem från jobbet vid ca 22:30
. Har fram tills nu pratat med min mamma på skype. Imorgon så flyger hon ner till min bror i Schweiz och ska stanna där till på måndag den 14/2. Jag är alltid lika orolig för mamma när hon ska flyga men det kommer gå bra :) Tog denna bilden ovan när jag kom hem. Toppen och den underbara stickade västen köpte jag igår när jag va i stan. Kanske inte den bästa bilden^^ men ni får se en bättre bild på västen en annan dag. Nu ska jag göra en kopp te sen ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling :)


Mobilbloggar. Har varit i stan och gjort l...

img_0936 (MMS)

Mobilbloggar. Har varit i stan och gjort lite ärenden, kom precis hem. Ligger just nu i sängen och myser med Tindra. Ska strax iväg till jobbet, börjar kl: 15:00 och slutar 22:00 ikväll så vi hörs ikväll när jag kommer hem.



The Resident

Nu ska jag och min älskling titta på en film här. Vi ska se en thriller/skräckis, The Resident heter den och av att ha sett trailen så verkar den rätt bra och väldigt spännande. Checka in trailen här nedan. Sen blir det sängen för mig så jag säger godnatt till er alla nu.



Min shopping idag

Idag har jag haft en väldigt bra dag. Det började med att jag skrev på kontraktet för min lägenhet och det kändes så himla bra. Inflyttningen blir den 1 Mars och jag längtar sååå :) Efter jag hade skrivit på kontraktet så mötte jag upp min vän Angelica och vi gick och fikade, sedan blev det lite shopping.

Och det som fick följa med hem är detta här nedan
. 3 nagellack från Depend, ett rosa ett grönt och ett ljusrosa (det ser typ vitt ut det nagellacket till höger på bilden men det är alltså ljusrosa)



Sen fick även 2 st nagellack från O.P.I följa med hem också
. Kunde verkligen inte motstå dom^^ De blå glitterlacket är ju bara heeelt underbart sen det rosa är jätte fint (ser nästan lila ut men det är rosa) Men den är inte så mörk som på bilden utan mer ljusare rosa.

Gissa om jag är sugen på att göra en nageldesign nu
^^ Men tyvärr så får det vänta ett tag till. Råkade bryta av min pekfingernagel igen så jag väntar just nu på att den ska växa till sig.



Här nedan är en Mini Refillable Spray
. Det är alltså en liten påfyllningsbar sprayflaska (för parfymer). Dess patenterade lättpåfyllda system tillåter att du fyller den på bara några sekunder med en enkel upprepande pumprörelse. Flaskan är endast 8 cm och ryms i alla typer av fickor och väskor och den fylls på direkt från nästan vilken parfymflaska som helst med ett avtagbart sprayhuvud. Jag har bara en sak att säga om den och det är: I love it! Finns att köpa HÄR (i guld eller silver). 



Sen köpte jag en underbar rouge
. Den är verkligen jätte fin. Jag har varit ute efter en lite ljusare rosa rouge än den jag har och idag hittade jag en som kommer förbli min favorit :) Tjejen i butiken (makeupartisten) va så gullig och erbjöd sig att lägga på rougen på mig så jag fick se hur den såg ut på och den vart super fin.



Mobilbloggar. Kom precis innanför dörren h...

img_3222 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis innanför dörren här hemma, jag är helt slut. Nu ska jag göra en kopp te och sedan ska jag sätta mig i soffan och ta det lugnt ett tag innan jag slår på min dator och bloggar. Ska visa er lite av det som fick följa med hem idag :)



Mobilbloggar. Är fortfarande i stan med mi...

img_4282 (MMS)

Mobilbloggar. Är fortfarande i stan med min vän Angelica. Ska köpa mig en liten cupcake nu hade jag tänkt, men frågan är... vilken ska jag välja he, he. Im in heaven! :)



Mobilbloggar. Nu är kontraktet för lägenhe...

img_9418 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är kontraktet för lägenheten påskrivet och det känns så jävla bra :) Jag sitter just nu och fikar på Espresso House med min vän Angelica. Vi ska sedan kika i lite butiker, hörs sen när jag kommer hem!



Idag skriver jag under :)



Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. ...

img_0175 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. Möttes av min älskling som redan va hemma hos mig. Står just nu och väntar på att te vattnet ska bli klart. Min älskling lånar just nu min dator där av att jag mobilbloggar nu. Men vi kanske hörs lite senare, om inte så hörs vi i morgon.



Söndag - jobba

Ursäkta för den dåliga uppdateringen igår men igår va det min lediga dag på hela veckan och min älskling va hos mig så jag ville gärna umgås med honom. Idag blir det tyvärr dålig uppdatering igen för idag ska jag jobbba. Börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll men vi hörs ikväll när jag kommit hem. Hoppas ni alla får en fin söndag!

Slänger upp en gammal bild på Tindra för att fylla ut inlägget lite
. Hon är så söt på denna bilden. Hon ser nästan ut som en liten kängruunge när hon ligger där och sover^^



Jag tror jag hittat min tv-bänk :)

Jag har suttit och kikat runt lite på IKEA på nätet nu och jag tror nog att jag hittat vilken tv-bänk som jag vill ha i min lägenhet sen när jag flyttar. Jag tror att det kommer bli super fint, men frågan är om man kanske ska köpa 2 st och ställa jämte varandra?...hmm.

Såhär ser tv-bänken ut

Denna byrån här nedan har jag redan och jag hade tänkt att ha den i vardagsrummet sedan också. Och det blir ju perfekt att ha både tv-bänk och byrå av samma modell. Märket heter Hemnes och kommer alltså från IKEA.


Lördag - fixat min Iphone nu :)

Idag fick jag äntligen tummen ur röva och uppdatera min Iphone. Det roliga är att jag letat efter kabeln som man kopplar till datorn men det är ju samma kabel som man laddar telefonen med haha^^ Aja... nu funkar min Iphone som den ska igen och jag kan nu även koppla min Iphone till min cd-spelare och lyssna på musik där. Det funkade ju inte förut pga att jag inte uppdaterat den och när jag va på Elgiganten och köpte cd-spelaren sa killen i butiken att det måste vara något bugg i min Iphone eftersom jag inte kunde koppla upp den på cd-spelaren. Men nu så, nu funkar allt som det ska igen :)


Hemma - ont i magen

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Möttes av min älskling och en väldigt glad Tindra :) vi gick på en promenad precis när jag kommit hem från jobbet och just nu sitter jag i min soffa och är såå trött, ont i magen har jag också. Och det beror nog på att jag idag blev bjuden på middag på jobbet + att jag bakade en annanas paj till efterrätt. Jag åt så mycket så jag fick ont i magen^^ Nu ska jag lägga mig på soffan här och titta på tv tillsammans med min älskling. Förmodligen lär jag väl somna så jag säger godnatt till er alla nu så hörs vi i morgon.

Slänger upp en mysig låt
såhär på fredag kvällen :)
Killen heter Sam Tsui och har varit en stor favorit hos mig ett bra tag nu.




Fredag - jobba

Idag steg jag upp vid halv 9, gjorde frukost och sedan klockan 9 ringde jag för att tacka JA till lägenheten som jag va och tittade på häromdagen. På måndag klockan 13:15 ska jag skriva på första hands kontraktet till lägenheten :) Åhhh det känns så himla bra. Nu ska jag göra iordning mig lite sen klockan 15:00 är det dags för jobb. Slutar 22:00 ikväll så vi hörs ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag!


Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för en s...

img_4721 (MMS)

Mobilbloggar. Kom hem från jobbet för en stund sedan. Just nu är jag ute och går med Tindra som ni kan se på bilden ovan. Är svin trött så ska lägga mig ganska snart, så vi hörs i morgon. Godnatt på er alla!



Love My Shoes

NYA SKOR! Jag älskar verkligen dessa skorna, dom är såå fina. Jag visade ju ett par nästan likadana fast svarta häromdagen men jag tycker att dessa beiga är snäppet finare. Dom är också lite högre än dom svarta. Och dom kommer bli riktigt fina nu till våren.



Nu ska jag ut på en långpromenad med Tindra
sen bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Torsdag - jobba

Herre jösses va jag är seg idag. Jag va uppe alldeles för länge inatt. Vaknade vid halv 9 i morse och gick upp och gick ut med Tindra. När jag kom in igen så kröp jag ner i sängen igen, fy så gott det var. Gick upp nu för en stund sedan men jag hade gärna velat stanna i sängen ett tag till. Jag vet inte vad det är med mig idag med jag går runt och gäspar hela tiden, det måste väl vara för att jag sovit för lite?



Idag är det jobb som gäller
, börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt sen tänkte jag visa er ett par skor som jag köpte häromdagen, skit snygg!
Så kika in här om en stund.


Min "första" EGNA lägenhet!

Jag kan nästan inte fatta att detta är sant. Jag har äntligen fått mig en lägenhet som bara är min, min, min. Ingen kan nu ta den ifrån mig förens jag bestämmer mig för att säga upp den. Jag har haft så många lägenheter och alla har dom varit i andra hand och jag har varit så jäkla trött på att flytta runt hela tiden, men nu äntligen har jag för första gången fått en lägenhet i första hand och det känns helt sjukt jävla bra. Och det känns faktiskt otroligt skönt att ha fått en hyresrätt då jag känner att det blir billigast. Tanken va ju att jag skulle ta mig ett lån och köpa mig en lägenhet men som sagt, det hade blivigt rätt dyrt. Men nu kan jag bo i min underbara 2:a till hyresrätt och fortsätta att spara pengar till en bostadsrätt senare i livet :)

Jag försökte rita upp lägenheten men det blev sådär^^
Lägenheten är inte så avlång som på bilden utan lite mer fyrkantig. Ganska så stor va den, ca 70 kvm. Och det ska bli sååå skööönt att få ett sovrum igen. Har ju bott i en 1:a ett tag nu och då haft mitt sovrum i vardagsrummet.



Här kommer en förklaring om vad bokstäverna står för:


* S = Städskåp
* K = Kyl
* F = Frys
* D = Diskho
* T = Toalett
* H = Handfat


Hemma - Transformers

Jag kom hem från jobbet för en stund sedan, har varit ute med Tindra och det va inte roligt kan jag ta och tala om. Det regnar nämligen hos mig så både jag och Tindra blev jätte böta^^ Nu sitter jag i alla fall i min soffa under en filt och dricker te och tittar på Transformers på tv11, mys!



Mobilbloggar. Jag har precis varit och kol...

img_9838 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har precis varit och kollat på lägenheten som jag fått :) det va snabba ryck detta måste jag säga. Först ringer dom från bostadsförmedling och säger att dom har en lägenhet till mig och redan samma dag får jag åka och titta på den :) och självklart vill jag ha lägenheten så jag förmodar nu att inflyttningen sker den 1/3. ÅHH JAG ÄR SÅ GLAD :) Nu ska jag kila iväg till jobbet, börjar klockan 15:00 så vi hörs ikväll när jag kommer hem!



JAG HAR FÅTT EN ********

Jag fick precis ett samtal från bostadsförmedlingen och..... JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET :)
Asså jag tror inte det är sant, faaan va glad jag är just nu.


Onsdag - jobba men först fika med en vän

Idag står jobb på schemat igen, börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Men innan jobbet så ska jag umgås lite med min vän Rebecca. Hon kommer hem till mig om en liten stund och vi hade tänkt att fika hemma hos mig. Hittade några vaniljbullar i frysen igår så dom blir perfekta :)

Slänger upp en gammal bild
för att fylla ut inlägget lite.
Det är jag och min fina vän Rebecca.



Hemma - Te

Idag slutade jag 20:30, va hemma vid kvart i nio. Har varit ute med Tindra på en liten kvällspromenad och just nu sitter jag i min soffa och dricker te och kollar på Den hemlige miljonären på kanal 5. Blacurrant te fick det bli ikväll. Har fastnat för jordgubbste den senaste tiden men det tog slut idag så då fick jag helt enkelt ta det jag hade, men blackcurrant är gott det med :)



Mobilbloggar. Jag ligger just nu i soffan ...

img_0144 (MMS)

Mobilbloggar. Jag ligger just nu i soffan och Tindra ligger på min höft typ he,he. Mys! Tyvärr så måste jag resa mig upp nu och göra iordning mig lite för klockan 15:00 ska jag befinna mig på jobbet. Hörs sen ikväll när jag kommer hem.



Hemma - fram & tillbaka^^

Nu är jag hemma igen. Det gick faktiskt bättre än förväntat på bostadsförmedlingen. Jag står just nu som nr:2 i kön på en lägenhet. Men som sagt, nr:2 och det betyder ju att den som är först måste tacka nej till lägenheten för att jag ska kunna få den. Och jag tror inte den som är först tackar nej till lägenheten om jag ska va ärlig. Men jag kan ju alltid hoppas :)

Jag sitter just nu och tittar på när Tindra springer
fram och tillbaka till sin matskål här^^ konstigt det där att hon tar en en full mun med mat, springer sedan till mattan här i vardagsrummet och lägger maten där och sedan äter hon dom. Så gör hon hela tiden haha. Hon kan alltså inte stå stilla vid sin skål och äta^^



Mobilbloggar. Sitter just nu på bostadsför...

img_1413 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter just nu på bostadsförmedlingen i väntrummet och väntar på att få komma in. Hörs sen när jag kommer hem!



RSS 2.0