Ännu en väska till Tindra

Nu har jag vaknat till liv här hemma. Eller jag har varit vaken ett tag, har tittat på filmen Dirty Dancing 2 som gick på tv för en liten stund sedan. Den är bra men absolut inte bättre än ettan.

Ska jobba natten idag igen
, skulle egentligen varit ledig idag och jobbat natten i morgon men det blev att jag bytte dag med min arbetskamrat. Börjar 20:30 ikväll och slutar klockan 8:00 i morgon bitti.

Men nu över till något lite mer roligare
:) Igår innan jag började jobba så var jag förbi djurbutiken här i stan. Och självklart (som alltid) hittade jag något till Tindra. Hon har fått ytterligare en väska^^ en lite mer sportigare väska den här gången. Och varför jag köpte den var för att dom just igår hade ett kanon pris på den. Den kostade 549kr men som medlem fick jag den för bara 298kr :) Och självklart så tyckte jag även att väskan var fin, annars hade jag inte köpt den.

När jag kom hem så blev Tindra helt till sig när hon såg väskan
haha, hon älskar verkligen alla väskor^^ Och hon riktigt flög in i den och där låg hon ett bra tag. Väskan är väldigt lätt och håller samtidigt sin passform när man väl bär den och Tindra är i, vilket jag gillar. Den har ventilationshål på alla fyra sidor. Den är öppningsbar på båda kortsidorna men också på ena långsidan (framsidan). Bottenplattan i väskan är stabil och täckt med ett får liknande tyg. Så med andra ord kan jag inte ge annat än tummen upp för denna. Och Tindra ger definitivt tassen upp^^

Här kommer ett gäng bilder på väskan och Tindra!




Ser ni Tindra på bilden ovan?^^





Mobilbloggar. är påväg hem från jobbet nu....

img_1363 (MMS)

Mobilbloggar. är påväg hem från jobbet nu. Det är jätte fint väder idag. Tråkigt att jag måste hem och sova nu, men men. Jag får njuta av solen i eftermiddag/kväll istället innan det är dags att sticka till jobbet igen för ännu en jobb natt. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag vaknat senare idag!



Hög Mysfaktor!

Idag ska jag jobba dubbelpass, kvällen + natten. Bör jag klockan 17:00 idag och slutar klockan 8:00 i morgon bittit. Men innan jag sticker till jobbet så ska jag göra lite ärenden i stan sen måste jag också förbi sjukhuset och ta lite prover.

Men nu vill jag visa er en av grejerna
som låg i mitt paket som jag hämtade ut häromdagen. Har bestämt att visa grejerna lite då och då istället för allt på en gång, blir mycket mer spännande då :) Hoppas ni alla får en härlig dag så hörs vi i morgon!

Mysfaktor = Ljuslykta :)



Nu är ni äntligen mina :)

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Idag har det verkligen varit en helt fantastiskt fin dag. När jag var på jobbet förut i eftermiddags och satt ute, hade vi hela 33 grader i solen :) Gott men väldigt varmt.

Men nu över till något helt annat
och detta nedan är vad jag pysslat med igår och idag. Var iväg till Ikea igår och det fick bli två tv-bänkar. Precis dom som jag ville ha, men jag hade inte tänkt mig att dom skulle va så långa hehe^^ men det blev helt ok ändå. Men vilket helvete rent ut sagt jag hade med att skruva ihop dom då haha. Som tur va så kom min mammas man Teddy hem till mig och hjälpte mig. Här nedan får ni en liten titt på dom. Ska fota dom bättre en annan dag, kanske framifrån.



I morgon ska jag jobba dubbelpass
(kvällen + natten). Men innan jag ger mig av till jobbet i morgon så ska jag visa er lite grejer eller kanske en grej i taget, jag får se hur jag gör :) Har nämligen varit och hämtat ut ett paket som legat och väntat på mig i flera dagar.


Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet. Hann inte blogga något innan jag stack till jobbet för jag höll då på att städa hemma och fixa med lite saker. Slutar 22:00 ikväll så vi hörs då. Hoppas ni alla har en fin dag!



Mobilbloggar. Jag tror inte att jag kommer...

img_0161 (MMS)

Mobilbloggar. Jag tror inte att jag kommer uppdatera bloggen ikväll som jag sa förut. Som ni ser på bilden så har jag lite grejer att göra. Så vi hörs i morgon. Hoppas ni alla haft en bra dag, det har iallafall jag haft :)



Mobilbloggar. Jag har lite mycket att stå ...

Mobilbloggar. Jag har lite mycket att stå i idag så det bli ingen uppdatering för än ikväll. Hoppas ni alla har en fin dag!



Priest

Kom precis hem från jobbet. Möttes av en tekopp på vardagsrumsbordet^^ älskling hade gjort iordning det. Han vet att jag alltid dricker en kopp te eller två på kvällen när jag kommer hem från jobbet :) Så nu ska jag dricka mitt te och sedan ska jag lägga mig i sängen och titta på en ny film som kommit. Filmen heter Priest och den verkar vara rätt så bra enligt trailen tycker jag.

Här är trailen till filmen


 

Edit: Vill bara tillägga att jag tyckte att denna filmen var bra!



Hanky Dory

Idag har jag fixat lite här hemma. Och strax tänkte jag ta en promenad med Tindra innan jag sticker iväg till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Igår när jag kom hem så bloggade jag inte något och det var för att jag va så jäkla trött. Jag la mig i sängen så fort jag kom hem från jobbet och somnade med en gång.

Här kommer några underbaringar från Hanky Dory. Lite dyra är dom men så fiiina :)
Finns att köpa här.





Lördag - Tindra är överlycklig^^

Idag är det jobb som står på schemat igen, 15:00 - 22:00. Har precis kommit ur från duschen och ska nu göra iordning mig lite. Och apropå något helt annat så har Tindra nu fått tillbaka sin älsklings tiger och sina leksaker. Tindra har ju varit skendräktig och då trott att hon har valpar, där av att hon inte fått ha några leksaker. Men igår kväll gav jag tillbaka hennes leksaker och jisses så glad hon blev^^ Hon lekte och busade runt med dom och sedan samlade hon två av sina leksaker i soffan och kröp ihop riktigt ordentligt med dom haha. Hon har allt saknat dom och speciellt sin tiger.

Vill bara tillägga att för några dagar sedan
fick ju Tindra en ny leksak (en gris) och den fick hon faktiskt leka lite med. Och det var där som jag märkte att hennes skendräktighet hade avtagit.





Mina Naglar - Orange Glitter & Blommor

Kom hem från jobbet lite i elva nu ikväll. Tittar just nu på en av mina favorit filmer, nämligen Bodyguard som går på tv just nu :) Men nu tänkte jag skriva lite om min nageldesign. Jag gjorde ju en nageldesign i dag innan jag skulle till jobbet och den blev helt ok. Testade mitt nya orangea nagellack och färgen är riktigt fin. Det blev iallafall orangea tippar som ni ser och sedan lite glitter över det och en blomma med en gul rhinestone i och så avslutade jag med tre små dots.

Jag vill också tala om att jag i fortsättningen
(om jag kommer ihåg vill säga^^) kommer sätta mitt namn någonstans i bilden som jag publicerar här i bloggen. Ni ser här nedan på dessa tre bilder att det står Style By Jouline lite suddigt någonstans. Varför jag gör detta är för att det finns människor som snor bilder. Och det är så fruktansvärt tråkigt. Varför sno en av mina nageldesigner och säga att man gjort dom själv när man inte har det. Men nu vet ni iallafall. Men detta kanske inte ens hjälper vad vet jag?!



Fredag - Midsommar!

Idag är det midsommar och egentligen skulle jag firat denna dag med mina vänner men det blev jobb istället. Men jag är inte ledsen för det för jag trivs gott på mitt jobb och kommer fira midsommar med dom :) Har gjort en nageldesign idag men hinner tyvärr inte visa den nu för jag ska strax cykla till jobbet. Men jag ska självklart visa er den ikväll när jag kommer hem.


Bild där jag använder stjärnfilter

Oj va klockan sprang iväg. Nu är det nog dax att släcka lampan och krypa till kojs. I morgon väntar ännu en jobb dag för mig. Fick en läsarfårga där en fråga om jag kunde fota med mitt nya stjärnfilter som jag köpt, och visst kan jag det. Här nedan är en bild på min lampa i vardagsrummet. Jag har förresten inte ens visat er min lampa kom jag på^^ får ta och fota den ordentligt snart så ni får se hur den ser ut :) Men såhär kan det iallafall se ut när man fotar med ett stjärnfilter.



Hemma - Sockersöta plagg

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan. Har fram tills nu suttit och kikat lite på nätet och jag har hittat två riktigt sockersöta plagg. Åhh va det kliar i fingrarna nu, skulle verkligen vilja ha dessa.
Ni hittar dom här!



Torsdag - En liten sak har hållt mig vaken inatt

Idag känner jag mig trött. Har inte alls sovit bra inatt och detta kan jag tacka Tindra för^^ Jag vet inte vad det var med henne inatt men hon har skällt och morrat näst intill hela natten haha. Jag tror det kan bero på att vi sov med öppet fönster inatt och att Tindra hörde en massa ljud utanför. Att jag inte kom på detta inatt asså^^ då kunde jag ju stängt fönstret. Jaja nu vet jag detta till nästa gång iallafall.

Nu ska jag kila ut på en promenad med Tindra
sen blir det att cykla till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Jobbar denna tiden hela helgen som kommer nu. Och apropå något helt annat så har det kommit ett paket till mig, får se när jag får tid att hämta ut det :)

Tog denna bilden på Tindra igår
med min nya närbildslins. Varför bilden blev så suddig var för att hon rörde på sig i samma sekund som jag klickade på den silvriga knappen på kameran^^ Men den blev rätt häftigt tycker jag :)



Börjar känna mig lite trött

Jag och älskling har fortfarande inte kommit på vad för film vi vill titta på. Vi båda vill helst se en film som vi inte sett förut men just nu verkar ingen film direkt lockande, iallafall enligt mig. Så jag funderar på om jag ska sätta på en film som jag redan sett och krypa ner i sängen och somna till den.

Här kommer två bilder på min lilla ljuslykta
som jag fick av min mamma. Lovade ju att visa er hur den såg ut när den var tänd.



Mysig middag

Jag och älskling har precis avnjutit en sen men väldigt god middag. Nu är vi så mätta att vi båda två ligger raklånga här i soffan och orkar knappt röra på oss^^ Vi funderar på om vi ska se en film men vi vet ej vilken. Vi får fundera ett tag till. Våran middag bestod iallafall av färskpotatis, kyckling, majs och café de paris sås.



Yeey! det har kommit en...

Jag tittade till min tomatplanta för en liten stund sedan och ser ni vad jag ser!



Ja en liten lite tomat har kommit
:) Tog fram min nya lins till kameran och fotade en närbild och jisses så bra det blev. Jag är verkligen hel nöjd med linsen!



Mammas rabarberkräm

Jag har precis smakat på min mammas egengjorda rabarberkräm. Och det vart såå goood :) Min mamma kan verkligen göra kräm. Och pricken över i:t blev grädden till krämen. Mmm säger jag bara, så gott! Tack mamma för att du kom förbi med lite kräm till mig :)



Liten ljuslykta + lins & filter

Jag har glömt att visa denna söta lilla lykta som jag fick av min mamma för ett par dagar sedan. Den är så himla söt tycker jag och det blir ett jätte fint sken på kvällen när man har den tänd. Får visa er hur den ser ut på kvällen nån dag, kanske redan ikväll :)



I morse så trillade det även ner ett litet paket i min brevlåda
och det var min lins och mitt filter till min kamera som trilla ned :) jag har redan testat dom och jag älskar dom. Närbildslinsen är super och jag kan nu fota föremål väldigt väldigt nära och bilderna blir fantastiska. Sen har vi stjärnfiltret, lika bra det men de filtret kommer göra sig bäst till julen då man vill fota granen med alla ljus i. Men självklart kommer jag använda det nu också.



Onsdag - Ledig

Idag har min mamma varit på besök hemma hos mig. Hon hade även med sig sin egengjorda rabarberkräm :) har inte smakat den än men jag är säker på att den är super god! Idag är jag också ledig från jobbet men sedan jobbar jag resten av veckan, jag jobbar alltså hela midsommar. Kan tyckas tråkigt men inte enligt mig, jag trivs så gott på mitt jobb och det är ju bra med pengar också och än har jag inte fått ordning här hemma. Det fattas fortfarande lite möbler och lite andra grejer. Men det jag hade tänkt att köpa nu när lönen kommer är en tv-bänk eller två tv-bänkar rättare sagt. Men jag är inte säker på att pengarna räcker till, vi får se. Annars får det bli nästa månad. Men jag är ganska så trött nu på att ha teven på golvet här hemma^^

Denna tv-bänk ska jag ha!



♥ Mitt älskade älskade hjärta ♥

Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Det har varit en bra kväll på jobbet och jag var till och med och hälsade på min mamma idag när jag jobbade :) Jag jobbar ju som personlig assistent (min mamma och jag jobbar på samma ställe) och idag ville brukan som jag jobbar hos åka hem till min mamma och överraska henne, (min mamma har semester nu) så det gjorde vi. Och det var väldigt trevligt och min mamma blev så glad :)

Fick också träffa mitt andra hjärta Tilda
(asså min andra hund), hon bor ju hos min mamma nu. Och det var jätte kul men samtidigt lite hjärtskärande att se henne för hon är inte så bra, eller jag vill inte säga att hon är dålig så, för det är hon inte. Hon mår bra men hon är så gammal nu (över 9år). Och det var några veckor sedan som jag såg henne och idag när jag ropade på henne så kom hon inte springandes till mig som hon brukar göra utan hon gick långsamt och hon till och med haltade lite men svansen gick som bara den. Hon hade precis varit på en promenad när jag/vi kom så där av att hon haltade. Hon har lite problem med sina höfter. Sen har hon tyvärr fått cancer så jag vet faktiskt inte hur länge hon kommer leva till, men jag hoppas hon finns kvar nästa sommar. Usch... det är så hemskt att prata om detta så nu slutar jag för nu känner jag hur tårarna börjar komma på mig.

Jag älskar dig så mycket att det gör ont



Tisdag - jobba - filter/lins

Idag ska jag jobba kvällen, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00. Har precis ätit lite lunch och just nu sitter jag i soffan och tittar på Ellen på kanal 5. Igår kväll klickade jag förresten hem en lins och ett filter till min kamera. Ska bli spännande att testa dom, så just nu längtar jag tills dom trillar ned i min brevlåda :) Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!



Inredningsdetaljer



Längtar verkligen tills paketet kommer :)


Mitt lilla ♥

Mitt älskade lilla hjärta ligger just nu här i soffan och myser med sin nya leksak. Hon var lite rädd för denna grisen i början då den knorrade farligt läskigt enligt Tindra^^ Men nu så, nu springer hon runt med grisen och leker och myser med honom.



Kamerastativ

Nu har jag vaknat till liv här hemma, eller jag har varit vaken ett bra tag nu. Har ätit middag, duschat, fotat lite, varit på promenad med Tindra. Och just nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv samtidigt som jag sitter här och skriver.

Tänkte att jag skulle visa er en present
som jag fick av min pappa när han var hos mig igår. Jag fick ett KAMERASTATIV! gissa om jag vart glad :) Äntligen har jag fått ett grymt stativ och jag har redan testat det och jag kan inte säga annat än att jag älskar det. Nu kan jag också använda min självutlösare till kameran vilket jag längtat efter!

Här nedan följer lite bilder på stativet
. Jag har skrivit ut hur högt stativet är i centimeter på respektive bild.



Själva halsen här är som ni ser
20 cm och den kan man höja och sänka som man vill. Här nedan på bilden är den så långt upp som det går.



Och här är halsen helt nere
. Det går att vri stativet rakt ner och rakt upp och man kan också lägga den åt sidan och ta lodräta bilder.



Min lilla självutlösare
som jag tog fram och använde för första gången igår :) Lovet it!



Jag fick också en väska till mitt stativ
, väskan är 47 cm lång och 10 cm bred. Så det kommer bli lätt att bära med sig stativet vart jag än ska nu, (stativet väger allt som allt 1000g).



Här nedan ser ni även min kamera väska
till min Nikon D5000 + väskan till mitt stativ igen.





Mobilbloggar. Godmorgon! Jag kom precis he...

img_9592 (MMS)

Mobilbloggar. Godmorgon! Jag kom precis hem från jobbet. Det har varit en bra jobb natt. Just nu är jag ute med Tindra. När jag kommer hem från våran promenad blir det att sätta på en film i sängen och förmodligen sommar jag väl till den. Hörs senare idag när jag vaknat till liv.



Mobilbloggar. Jag har precis gjort lite fi...

img_1886 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har precis gjort lite fint här hemma och dukat upp med lite fika. Min pappa kommer hit alldeles strax. Sen ska jag jobba natten idag. Är egentligen ledig men min arbetskamrat har fått förhinder så jag ställer upp och jobbar hennes natt idag. Tindra sitter just nu på soffkanten här och tittar efter min pappa . Jag har sagt till henne att han ska komma och hon är helt ivrig just nu ha ha, så sött är det :)



Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. ...

img_9188 (MMS)

Mobilbloggar. Kom precis hem från jobbet. Min älskling lånar min dator eller rättare sagt mitt internet idag igen. Han tittar på golf (live) det är tydligen en av världens största golf tuneringar som går nu i helgen. Så därför mobilbloggar jag. Själv hade jag tänkt att jag skulle sätta på en maskin tvätt och sedan diska. Blir nog en film lite senare också. I morgon kommer min pappa och hälsar på mig, ska bli jätte kul :) hoppas ni alla har en fin lördag kväll!



Lördag - jobba

Åh jag förstår inte men jag känner mig så sjukt trött hela tiden nu. Antagligen beror det väl på för att jag jobbar så mycket nu. Har känt ett tag att jag typ börjar bli sjuk, ni vet när man har en sån där sjukdomskänsla i kroppen. Men jag har proppat i mig en massa vitaminer i ett par dagar nu så förhoppningsvis slår inget ut.

Idag ska jag jobba igen
, börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Mycket tråkig uppdatering här i bloggen nu men som jag skrev så är jag just nu väldigt trött. Nu ska jag kila ut med Tindra sen kommer min älskling hem från golfen. Och idag har jag sådan lyx att jag blir körd till jobbet, det regnar hos mig och älskling tyckte jag såg så trött ut idag så han erbjöd sig att köra och hämta mig idag :)

Slänger upp en härlig bild på Tindra
. Har ni någonsin sett en längre tunga på en sådan liten hund haha. Jag har för mig att jag har en annan bild på henne då tungan till och med är ännu länge^^



Mobilbloggar. Jag kom hem för en liten stu...

img_3717 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom hem för en liten stund sedan. Företaget som jag jobbar för hade gjort en väldigt trevlig "sommar fest" och maten där var sjukt god. Det fanns massa mat men jag tog lax, potatis och kall romsås. Till efterrätt blev det rulltårta, jordgubbar och grädde. Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv och känner mig otroligt trött. Tindra ligger på mitt knä och har somnat (se bild). Det blir nog tidigt isäng ikväll.



Mobilbloggar. Det har blivit mycket mobilb...

Mobilbloggar. Det har blivit mycket mobilbloggning nu. Idag skulle jag egentligen varit ledig men jag ska hoppa in och jobba en stund idag, sen vid 15:00 tiden ska jag, mina arbetskamrater och brukan som jag jobbar hos åka på en liten sommar fest eller va man ska kalla det. Det är företaget som jag jobbar för som anordnat en träff med mat och underhållning :) vet inte när jag kommer hem men det blir nån gång ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag!



Mobilbloggar. Jag kom ganska så nyligen he...

img_7454 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom ganska så nyligen hem. Har varit hos min älsklings mamma och firat hennes födelsedag :) väldigt trevligt och mysigt var det. Tänkte att jag skulle blogga nu men min älskling lånar min dator just nu, han tittar på golf (live). På bilden så ser ni förresten Tindras nya leksak :) en gris! Jag kunde inte låta bli att köpa den för den knorra så gulligt ha ha. Det roliga är att Tindra är lite rädd för den, men det verkar sakta men säkert ge med sig :)



Mobilbloggar. Godmorgon! Kom hem från jobb...

img_3967 (MMS)

Mobilbloggar. Godmorgon! Kom hem från jobbet för en stund sedan. Är just nu ute med Tindra i det fina vädret. När jag kommer tillbaka blir det att lägga sig med en gång. Senare idag ska jag hem till min älsklings mamma och fira hennes födelsedag :)



Ska strax till jobbet

Jag tog mig ett långt bad, och det var så gott att bara ligga där. Testade min nya body scrub som jag fick när jag fyllde år och den var super :) Har precis nu smällt i mig en bit pizza, känner att det blivit lite mycket skräpmat den senaste tiden haha, får se till att ändra på det. Skulle åkt och storhandlat mat idag men älskling var tvungen att jobba över så det får bli att vi gör det i morgon istället. Strax ska jag cykla till jobbet för att jobba natten. Börjar 20:30 och slutar klickan 8:00 i morgon bitti. Hoppas ni alla får en fin kväll så hörs vi i morgon!


Slänger upp en bild på mina fina vovvar!




onsdag - jobba natt

Idag har jag sovit länge i våran underbart goa säng, ska jobba natten inatt så det var ett måste att sova länge idag. Har precis tittat på Spårlöst på tv4 och det är så fantastiskt det programmet. Varje gång jag tittat på det så har jag fällt tårar av glädje då dom hittat sina biologiska föräldrar/syskon :)

Nu funderar jag på
om jag ska ta mig ett bad eller en dusch. Det återstår att se när jag kommer in i badrummet, men ett bad vore gott faktiskt. Ska ringa min älskling sen och höra med honom om vi ska åka och handla lite mat sen. Kylen och frysen börjar bli lite tom här hemma. Och förresten, filmen som jag tittade på igår (Just go with it) var jätte bra och rolig, så har ni inte sett den så måste ni bara göra det :)

Våran goa säng!



Just go with it

Kom hem från jobbet precis. Är rätt trött ikväll så ska nu lägga mig i sängen och titta på en film som heter Just go with it. Det är en ganska så ny film med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Denna filmen verkar vara skit rolig enligt trailen så hoppas verkligen att den är bra nu :)

Kolla in trailen här




Mobilbloggar. Har haft min mamma hemma hos...

Mobilbloggar. Har haft min mamma hemma hos mig i ett par timmar. Därför har jag inte bloggat något. Vi har ätit god lunch och just nu sitter vi på min balkong och myser :) Ska strax till jobbet. Börjar 15:00 och slutar 22:00, så vi hörs ikväll när jag kommer hem!



Hemma - Fina Bikinisar

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Tänkte att jag skulle äta lite glass nu och sen ska jag titta på en film i sängen innan det är dax att sova. I morgon väntar ännu en jobb kväll.

Men innan jag hämtar min glass
så vill jag visa er några snygga bikinisar. Jag vill ha dom alla^^ men så lär det inte bli men jag har iallafall klickat hem en... än så länge :)

Ni hittar alla bikinisarna om ni klickar här.




Måndag - jobba

Idag är det jobb som står på schemat, börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Känner mig lite seg idag, sov inte så bra inatt då det var så sjukt varmt. Nu ska jag ringa en vän sen ska jag ta en promenad med Tindra innan jag ska cykla till jobbet.

Slänger upp en gammal bild på Tindra för att fylla ut inlägget



<3 Mitt lilla hjärta <3


Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet för ...

Mobilbloggar. Jag kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan. Min älskling lånar just nu min dator, så därför mobilbloggar jag. Han ska nog låna datorn ett tag till så jag funderar på att sätta på en film och lägga mig efter den. Så jag säger godnatt till er alla nu så hörs vi i morgon!



Mina naglar

För några dagar sedan testade jag en ny grjej på mina naglar. Det var inte lätt att göra det men jag ska göra det fler gånger och förhoppningsvis bli bättre på det. Men här nedan kan ni se när jag för första gången testade naglellack med vatten. Alla naglar blir olika men visst ser det ganska så häftigt ut? Snyggare kan dom som sagt bli bara man lär sig :)



Idag ska jag jobba, börjar 15:00 och slutar 22:00. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Kan hundar somna sittandes? Svaret är JA det kan dom^^

Jag har verkligen varit helt slut idag asså och lika så har Tindra^^ Tindra har varit hos min mamma inatt och förut idag vid 17:00 tiden kom mamma förbi mig och lämnade av henne. Tindra har haft det väldigt bra hos min mamma och så har hon fått träffa mitt andra hjärta Tilda också, så dom har lekt och gått mysiga promenader :) Mamma sa till mig förut idag att Tindra har hållt igång nästan hela tiden då hon varit hos mamma så hon kan vara rätt trött...

Och ja trött är nog bara förnamnet
. Kolla in den här bilden på Tindra... Asså jag dör av skratt typ när jag bara ser bilden. Hon somnade sittandes på kudden såhär i soffan HAHAHA! Så kan hundar somna sittandes? Svaret är JA det kan dom^^



Lite bilder från igår då jag & några vänner firade min 25 års dag!

Igår så firade jag och några vänner till mig min 25 års dag. Vi skulle egentligen åkt till Liseberg och ätit middag där men det blev inte så, utan det blev middag hemma hos mig istället och det var väldigt mysigt, gott och trevligt :) Efter middagen och lite drinkar blev det att vi gick ut och dansade. Tog tyvärr inte så mycket bilder men här nedan kommer iallafall några.



Här nedan ser ni två av presenterna som jag fick av mina vänner
. Fick några fler grejer men glömde fota dom andra och just nu orkar jag inte fota dom. Känner mig fortfarande inte ok efter kvällen igår/inatt haha.



Nu ringer pizzan på dörren här, mums va gott det ska bli!


Mobilbloggar. Orkar inte blogga just nu, d...

Mobilbloggar. Orkar inte blogga just nu, där av att jag mobilbloggar. Jag och mina vänner hade jätte kul i går kväll hemma hos mig och det slutade med att vi gick ut och dansade sen. Idag mår jag som jag förtjänar, med andra ord inte så bra he, he. Får se när jag orkar uppdatera bloggen. Nu ska jag lägga mig på soffan och vila.



Mobilbloggar. Jag har haft eller har rätta...

img_3530 (MMS)

Mobilbloggar. Jag har haft eller har rättare sagt fullt upp här hemma. Mina vänner kommer snart hit på middag. Jag är strax klar med dukningen här och sen ska jag bara sminka mig lite. Kommer inte uppdatera något mer idag, men vi hörs i morgon. Hoppas ni alla får en fin dag!



Hemma

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det har varit en bra kväll på jobbet och nu tänkte jag att jag skulle ta och städa här hemma, det är väl inte jätte mycket som ska städas men lite får jag allt plocka undan tills i morgon. För i morgon så ska ju jag och några av mina vänner fira att jag fyllt 25, ska bli jätte kul :) Och förut så skrev ju jag att vi skulle skippa Liseberg i morgon pga vädret (ska ju regna i morgon) och gå ut och äta middag på en resturang istället men det blir middag hemma hos mig. I morgon vid 12:00 tiden kommer min kusin hem till mig och vi ska då åka och handla lite mat och annat gott.

Slänger upp en bild från min Iphone
som togs för ett par månader sedan. Det är jag och Tindra hemma hos min vän Rebecca! Ingen jätte bra bild men Tindra är söt iallafall :) Det är också faktiskt första gången idag som jag tankar över bilder från min Iphone till datorn haha. Har inte tänkt på att göra det förut och nu för bara en liten stund sedan så skulle jag uppdatera Iphonen och då passade jag på att föra över alla bilder till datorn :) Hittade många roliga bilder och videos på min Iphone måste jag säga^^



Torsdag - jobba

Jag kom hem för en stund sedan, har varit på systemet och köpt lite cider tills i morgon då jag och några av mina vänner ska fira att jag fyllt 25. Vi hade tänkt att tillbringa förmiddagen och eftermiddagen på Liseberg men nu när jag var inne och skulle kolla vädret så ska det tydligen regna :( så jag vet inte om det blir något Liseberg, kanske går vi bara ut och äter middag i stan istället och sedan går vi ut en sväng.

Just nu sitter jag i soffan
men jag hade tänkt att vila en liten stund nu. Börjar jobba klockan 15:00 idag. Min vän Veronica är också här hos mig nu men hon har precis somnat på andra soffan^^ Hon har jobbat sedan 5:00 i morse så jag förstår att hon är trött. Och varför jag är trött är för att jag sovit dåligt inatt igen. Det har varit så sjukt varmt och kvavt i hela lägenheten. Hörs senare ikväll när jag kommit hem, slutar som vanligt 22:00.

Sist jag var på Liseberg var det snö!




Min vän Veronicas naglar!

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film. Men innan jag gör det så vill jag visa er min vän Veronicas naglar. Det blev vit fransk manikyr på naglarna och sedan ville hon ha en svart blomma och det fick hon.

Här ser ni resultatet!



Min shopping idag + en gåva av min vän :)

Nu äntligen kan jag blogga. Jag har haft problem med min kamera, det har inte gått att föra över bilderna som jag fotat idag till datorn. Har aldrig stött på detta problemet förut men tillslut så fick jag till det, men det tog allt en bra stund.

Idag har jag varit ledig från jobbet
och varit med min vän Veronica. Vi tog först en fika i stan och sen blev det lite shopping och efter det åkte vi hem till mig och jag fixade hennes naglar. Ska visa er bilderna på hennes naglar sen, dom blev jätte fina :)

Men nu ska jag visa er vad som fick följa med mig hem idag
. Det blev två par skor och en långklänning, köpte även lite nagellack men dom glömde jag fota men det var iallafall i färgerna: Vit, Orange och ljus Lila.



Sen fick jag även en hel låda med bröd
av min vän Veronica, gissa om jag vart glad :) Hon jobbar nämligen med att leverera bröd till olika butiker och idag blev det över lite bröd och då frågade hon om jag ville ha det :)



Mobilbloggar. Jag kom hem från stan för en...

img_0204 (MMS)

Mobilbloggar. Jag kom hem från stan för en liten stund sedan. Ska visa er vad jag köpt senare ikväll. Nu ska jag fixa min väns naglar :) (på bilden, Tindra just nu)



Mobilbloggar. Jag sitter just nu på min ba...

img_0098 (MMS)

Mobilbloggar. Jag sitter just nu på min balkong med Tindra i knät Väntar på att min vän ska komma hem till mig och vi hade sedan tänkt att gå ner till stan och ta en fika. Hörs senare när jag kommit hem!



Unknown

Jag kom hem från jobbet strax efter 22:00 ikväll. Har fram tills nu tvättat kläder, diskat och dammsugit. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film som heter Unknown, det är en ganska så ny film och verkar vara rätt bra.

Här har ni trailen till filmen




Så trött - åska inatt

Idag är jag tröttare än tröttast. Har inte fått så mycket sömn inatt heller. För det första så var det sjuuukt varmt i sovrummet och för den andra så åskade det och regna som bara den hos mig inatt. Jag har helt ärligt aldrig sett så mycket blixtrar på himlen som jag såg i natt. Dom var gigantiska och lös verkligen upp hela himlen. Nu ska jag kila ut med Tindra på en promenad sedan bär det av till jobbet. Börjar som vanligt 15:00 och slutar 22:00 ikväll.

Slänger upp en gammal bild
på mig och min fina kusin för att fylla ut inlägget lite. På fredag ska vi träffas och fira att jag fyllt 25, längtar!



Mini Ben & Jerry´s

Jag kom ganska så nyligen hem från jobbet. Blev att jag stannade lite längre på jobbet idag, sen var jag också förbi statoil på hemvägen. Och vet ni vad jag fick syn på där... Jo, små mini Ben & Jerry´s :) jag har aldrig sett dom förut och jag kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet haha^^ Nu ska jag mysa ner mig i soffan med denna goda glass och titta lite på tv.

Min Mini Ben & Jerry´s Cookie Dough, en av mina favoriter!




SVAR till en läsare som undra vad denna Mini Ben & Jerry´s kostade:


Jag köpte denna på Statoil
och fick då ge 28 kr för den (ganska dyrt) men kanske finns dom i matbutik? jag har inte kollat där än men man tycker att dom borde finnas där, och gör dom det så är dom förmodligen lite billigare där :)


Måndag - jobba kväll

Inatt har jag inte sovit så bra. Jag har vaknat minst 20 gånger pga att det har varit så sjukt varmt i vårt sovrum, ändå har vi sovit med öppet fönster. Ska slänga mig i duschen strax så jag piggnar till, känner mig väldigt seg och trött. Idag är det otroligt fint väder hos mig, det är just nu 28 grader på min balkong, så efter duschen blir det att sätta sig där ute en stund innan det är dax att cykla till jobbet. Börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll.

Tindra är otroligt seg idag också
och det beror på att det är så varmt. Hon ligger just nu i soffan här hemma och myser i filten :)



Underbar kväll

Jag kom precis in från att ha suttit på balkongen en stund och myst med en kopp te och två underbart goda beskvier. Det är så fruktansvärt gott att ha kvällssol. Och när jag väl är ledig från jobb på kvällarna så passar jag gärna på att sitta där och mysa :)



Just nu sitter jag i soffan
och väntar på att min älskling ska komma hem med PIZZA :) jäklar va gott det ska bli, är sjukt hungrig. Vi ska också titta på Big Brother finalen som börjar klockan 21:00 på tv11 och efter det blir det kanske att vi sätter på en film eller så spelar vi lite Wii :) Hoppas ni alla får en fin kväll!


Fina Klänningar

Nu tänkte jag visa er några fler presenter som jag fick när jag fyllde år. Och enligt rubriken här ovan så vet ni redan vad det är, nämligen klänningar! Jag älskar verkligen klänningar och fick hela 5 st då jag fyllde år. Och alla är dom så fina så :)

Klänningarna kanske inte ser så fina ut
då jag fotat dom hängandes på galge men ni lär säkerligen få se klänningarna på mig nån gång i sommar :)



Här nedan kan ni se en bild på mig
då jag bär samma modell som klänningarna ovan (Vit & Turkos) fast med blommigt mönster.



Och här nedan ser ni mina två
enarmade klänningar som jag fick.
Såå fina, gillar verkligen den med blommor :)



Nybakta frallor

Nu har jag vaknat till liv här. Kom hem från jobbet vid ca 8:15 i morse. Tänkte att jag skulle bloggat något då men jag va så himla trött att jag la mig i sängen med en gång och somna på stört. Blev sedan väckt av min älskling strax efter 13:00 tiden och han ber mig då komma och titta på balkongen. Jag fattar ingenting men kliver upp och när jag väl kommer ut på balkongen så har han gjort goda frallor till mig och han :) han är så himla söt min älskling! Han hade varit iväg med Tindra till ett bageri här i stan medan jag sov och köpt nybakta frallor och coca cola. Det var helt underbart att sitta där ute :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta en sväng
med dammsugaren här hemma och sedan diska. Älskling åkte precis iväg till golfbanan så det bara jag och Tindra hemma nu. Tänkte visa er lite mer presenter sen som jag fick när jag fyllde år. En liten ledtråd: Man har det på sig^^ haha den va ju rätt svår måste jag säga, för det finns ju mycket man kan ha på sig.

Tre bilder som jag fota då vi satt på balkongen för en stund sedan!




Solat på balkongen - jobba natt

Jag har suttit ute på balkongen en stund och solat, helt underbart väder har det varit idag eller är rättare sagt, än har inte solen gått ner men jag gick ganska så nyligen in för att strax så ska jag cykla till jobbet. Jobbar natten idag med, börjar 20:30 och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Hoppas ni alla får en fin kväll så hörs vi i morgon!

Mitt lilla hjärta har legat platt fall på balkongen med mig idag^^
Hon är ju soldyrkan Nr: 1 som jag kallar henne.



Lördag

Godmorgon! Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Det har varit en bra natt på jobbet. Jag tänkte att jag skulle bloggat igår innan jag cyklade till jobbet för att jobba natten men så glömde jag det. Nu hade jag tänkt att sätta mig på balkongen tillsammans med min älskling och äta frukost. Tror nog att det kommer ta ett bra tag innan jag somnar idag för det är så jäkla fint väder idag.

Slänger upp en bild som jag fotat
på en av dom tio rosorna som jag fick av min älskling :) I bakgrunden gömmer sig brudslöjor!



Student Naglar

Jag skulle egentligen inte målat några student naglar nu men så fick jag en läsarfråga av en tjej. Och tänkte då att, varför inte göra en nageldesign som hon kanske kan få lite inspiration från. Såhär löd hennes fråga:

Anonym:

Hade du någon gång kunnat göra någon nageldesign som passat till student? ska ta nu nästa fredag, och vill måla naglarna men vet inte vad jag ska måla hih. du verkar ha bra fantasi och målar superfint :D

Svar:

Hej! och tack så jätte mycket :) Va kul att du tar studenten snart, grattis! klart jag kan måla en nageldesign som passar till studenten. Här nedan har jag målat va jag tycker passar till studenten men man behöver inte måla precis så som jag gjort utan det är även fint med bara vit fransk manikyr och kanske lite glitter i. Jag tycker att det mesta passar till studenten faktiskt men vill man göra nått lite extra med sina naglar och som verkligen "skriker" studenten^^ så kan man ju göra denna designen som jag gjort här nedan :) Hoppas du fick lite inspiration nu!



Vill bara tillägga
att jag inte målat något överlack (topcoat) på naglarna. Glömde det, så där av att dom inte är så glansiga och fina som dom brukar vara.



Ser ni förresten att det ska likna en studentmössa på naglarna?





Kopplar av på balkongen - jobba natten idag

Idag har jag sovit länge, klev upp vid 13:00 tiden. Men jag ska ju jobba natten idag så det var behövligt. Har fram tills nu varit ute i det fina vädret. Det är nog den varmaste dagen i år, så sjukt skönt och varmt är det :) Jag tänkte nu sätta mig på balkongen med en kall cola och bara koppla av. Solen har precis börjat titta fram på våran balkong och Tindra hittade en liten solfläck jämte tomatplantan så där har hon placerat sig nu.



Jag funderar på om jag kanske ska göra en nageldesign på mig
. Var länge sedan som jag gjorde en faktiskt. Men det får nog bli en enkel design. Känner inte att jag har orken idag att sitta och pilla med det för mycket.


Kelsjuk

Jag och älskling tittade på Big Brother för en liten stund sedan och jäklar va roligt det var^^ I detta avsnittet fick Peter, Simon och Martin uppleva gamla uppdrag i huset och shit va vi satt och skratta här hemma haha. Nu hade jag och älskling tänkt att prova det nya spelet RIO som jag fick när jag fyllde år till mitt Wii. Hoppas det är roligt :)

Tindra har förresten gått och blivit fruktansvärt kelsjuk här hemma
. Hon vill antingen vara i min famn eller i älsklings famn. Och så fort vi släpper ner henne så börjar hon typ gny och pipa^^ Tror nog att hon kanske börjar bli skendräktig.

Bjuder på tre bilder på Tindra som jag tog förut idag
. Älskling gick runt och bar på henne här hemma och hon verkade minst sagt trivas :)



Mer död än levande^^

Då har man fått i sig lite kina mat. Eller lite och lite jag känner mig mer död än levande just nu haha så mätt är jag^^ Kom precis ut från duschen, trodde knappt att jag skulle klara av att duscha när jag är så mätt men det gick. Nu tänkte jag njuta av kvällssolen på balkongen innan den går ner. Hörs lite snare!

Jag åt lite mer än dubbla detta här nedan haha^^
Friterad kyckling, ris och sötsur sås blev det!



Vaknat - mer presenter

Nu har jag vaknat till liv här hemma. Fast jag känner mig rätt seg i huvudet måste jag säga, men det går nog över snart. Min älskling kommer strax hem med lite kina mat :) ska bli riktigt gott! Va längesedan som jag åt det. Men nu tänkte jag visa er några fler presenter. Mer bilder kommer att komma upp, men inte idag. Jag drar ut lite på det^^ blir mer spännande så ;)

En underbart söt orange klänning!



En av mina absoluta favorit parfymer!



Spelet RIO till mitt WII :)



Och en otroligt söt och vacker bukett :)





La Praline

Godmorgon! Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Det gick alldeles utmärkt att jobba kvällen igår + natten inatt. Men nu är jag väldigt trött och ska lägga mig och sova. Men innan jag gör det så vill jag visa er en liten sak. Igår kväll när jag var på jobbet så fick jag en liten födelsedagspresent av familjen som jag är assistent hos. Jag fick en liten låda med underbart söta choklad praliner i :) Gissa om jag vart glad! Jag älskar praliner och dessa pralinerna här nedan är av den finaste choklad och det ska bli så spännande att smaka på dom. Smakerna är: Vanilj-karamell, Jordgubb, Chilli-apelsin och körsbär :)



Konstrotting utemöbler

Idag ska jag jobba dubbelpass på jobbet, kvällen + natten. Det kommer bli tufft men jag ska nog klara det. Tindra ska få vara hos min mamma (mormor^^) inatt. Mamma sa att det var så längesedan som hon passade henne och hon saknar henne så mycket så hon frågade om det var ok om hon fick ha henne inatt och självklart får hon det :) Då får hon träffa Tilda också och då blir hon glad, lika så Tilda kommer bli glad över att se Tindra :)

Nu tänkte jag visa er min andra present
som jag fick när jag fyllde år. Jag fick ett sett konstrotting utemöbler till min balkong och jag är så nöjd med modellen. Hade gärna velat ha en soffa och fåtöljer men eftersom att jag har en ganska liten balkong så får inte det plats men det fick detta settet och jag älskar det :) Dessutom kan man stapla dessa stolarna på varandra vilket jag gillar.

Här är dom med svarta dynor.



Och här med vita dynor.



Hoppas ni alla får en fin dag. Nu ska jag göra iordning mig lite sen cykla till jobbet. Börjar klockan 15:00 och slutar klockan 8:00 i morgon bitti. Så vi hörs i morgon!


RSS 2.0