Happy New Year To All Of You!



Nu hinner inte jag blogga mer idag. Jag ska göra lite ärenden i stan, behöver inhandla lite saker till ikväll. Sen ska jag hem och fixa mig inför kvällen. Vi (jag & min älskling) ska hem till två vänner till oss och fira nyår idag. Min kusin och hennes kille kommer också, så vi blir alltså sex st. Det blir tre rätters middag hemma hos våra vänner sen vid tolv slaget går vi ut och skjuter upp några raketer :) Hoppas ni alla får en fantastisk nyår och gott nytt år på er alla!


Läsarfråga - Mina Nageldesigner

Jag fick en läsarfråga av en. Varför jag svarar här i bloggen är för att hon ej hade lämnat någon blogg eller mailadress. Såhär skrev hon:

Anonym:
Hade du kunnat filma någon gång när du gör en nageldesing? hade varit roligt att se hur du gör
för dina designer på naglarna är så fina :D

Svar:
Hej! va kul att du gillar mina nageldesigner :) Ja jag har länge funderat på om jag kanske skulle filma hur jag gör mina nageldesigner någon gång men jag måste lista ut hur jag filmar med min kamera^^ Min system kamera som jag har är fortfarande rätt ny för mig och jag vet inte än hur man filmar med den än, men det bästa vore ju om jag tog mig tid att lära mig hur man filmar med den :) Har även en liten kompaktkamera och den har jag filmat med många gånger förut men har dock inget stativ till den (vilket jag har till min system kamera) och man måste nästan ha stativ så man kan filma i rätt vinkel. Men som sagt jag ska försöka lära mig filma med min system kamera och då ska jag lägga upp en video på hur jag gör mina nageldesigner :) Men tills den videon kommer så får du stå ut med min bilder sålänge :)



Pizza :) sen Wii!

Jag beställde precis hem en Hawaii PIZZA :) shit va hungrig jag är^^ Efter jag ätit så blir det att sätta på Wii och spela lite. Min älskling kommer hem till mig strax också så det blir väl att vi spelar tillsammans :) Känner att min hals börjar göra ondare och ondare nu också :( Vi hörs nog inte mer ikväll, så med detta inlägget säger jag godnatt till er alla!



Johannas Naglar

Jag blev precis klar med en nageldesign på min arbetskamrat Johanna. Hon blev jätte nöjd, kul! Tanken va att vi skulle gjort raketer på naglarna nu när det är nyår men hon blev så kär i mina blommor som jag test målat innan på ett papper, så det fick helt enkelt bli dom (det är många som fastnar för mina blommor^^). Det blev svarta naglar med vita blommor på och så en silvrig rhinestones i varje blomma och tre små dots.



Mobilbloggar. Håller på att fixa min arbet...

img_0959 (MMS)

Mobilbloggar. Håller på att fixa min arbetskamrats naglar. Bilder kommer senare ikväll :)



Mobilbloggar. Idag vaknade jag upp och had...

img_1753 (MMS)

Mobilbloggar. Idag vaknade jag upp och hade sååå ont i halsen :( men nu känns den lite bättre. Det är alltid värst på morgonen tycker jag och sen på kvällen. Jag har inte orkat sätta på min dator än så därför Mobilbloggar jag. Jag sitter just nu i soffan med Tindra i knät och tittar på tv. Vid 17:00 tiden kommer min arbetskamrat hem till mig. Jag ska fixa hennes naglar. Och det lär ju bli någon nyårs design :) kul!



Beroendeframkallande^^

Jag sitter just nu i min soffa och beundrar den fina teven som jag fått låna av min älskling, den är jätte fin :) Jag är så glad så glad. Sitter också spelar på mitt nya Nintendo Wii som jag fått av min älskling också. Just nu spelar jag ett spel som heter Epic Mickey, jätte roligt och det är fruktansvärt beroendeframkallande måste jag säga^^ och jag undrar just vart tiden tog vägen liksom^^ klockan va enligt mig 17:00 nyss, men det visade sig ha gått några timmar haha.

Här är min nya tv
. Man ser kanske inte så bra med jag kan fota den i dagsljuset en annan dag.
Det är spelet Epic Mickey som är på teven.



Och här är spelet
. Spelet är både spännande,roligt och svårt på samma gång :)
Såhär står det på spelet:
Släpp loss penslens krafter i ett episkt äventyr för att rädda en bortglömd värld.



Jag vaknade ju som sagt sjuk idag också
:( hade jätte ont i halsen i morse och hela min kropp kändes jätte konstig, men nu känns det lte lite bättre, men jag vet att jag kommer ha lika ont i morgon om inte värre så jag ringde och sjukanmälde mig till jobbet förut idag. Skulle jobbat dagen i morgon nämligen. Jag har druckigt en massa massa te här hemma idag i hopp om att halsen ska kännas bättre. Och lite hjälper det nog tycker jag, i alla fall över stunden då man dricker. Vet inte om jag orkar sitta mer vid datorn idag, kanske mobilbloggar senare istället.


Mobilbloggar. Jag orkade inte blogga något...

img_3004 (MMS)

Mobilbloggar. Jag orkade inte blogga något i går kväll när jag kom hem från jobbet, jag va så himla trött. Sen satte jag och min älskling upp teven och kopplade in mitt Wii så det tog lite tid också. Idag vaknade jag upp och mådde skit, med andra ord sjuk :( fy asså va jobbigt. Orkar inte sätta på datorn så därför mobilbloggar jag. Kortet ovan tog jag nyss, det är Tindra som ligger på min älsklings mage/arm he, he. Nu ska jag krypa ner till dom i soffan och titta på tv.



Tisdag - jobba - TV :)

Idag vaknade jag rätt så tidigt. Har fram tills nu städat här hemma och just nu sitter jag med en kopp te i min soffa och tittar på teven. Idag är det jobb som gäller, jobbar 15:00 - 22:00. Sen ikväll när jag slutat så kommer min älskling och hämtar upp mig och när vi kommer hem till mig så ska vi bära upp hans tv till mig. Saken är såhär att min älskling tittar inte speciellt mycket på sin tv som han har i sitt sovrum (han tittar annars ibland i vardagsrummet) så han tyckte att jag kunde få ta den teven då och jag blev verkligen jätte glad :) Min tv som jag har nu är en 32 tum och min älskling tv är 42 tum har jag för mig + att hans tv har bättre bild kvalite än min.


Nu blir det sängen

Oj va klockan sprang iväg^^ Jag fastnade här vid datorn. Har kikat in lite REA på nätet och oj va jag hittat grejer. Men jag är för trött för att klicka hem något nu känner jag, så kanske bli det att jag klickar hem något i morgon.

Nu ska jag och mitt lilla hjärta lägga oss, Godnatt!




Idag fick jag en... och en... plus 3...

Idag va en väldigt rolig dag och den började med att jag blev upphämtad av min mamma och hennes man vid 13:00 tiden. Vi skulle sedan åka någonstans, vart det visste jag ej för det skulle bli en överraskning :) Vi åkte och vi åkte och jag tyckte det kändes jätte lång bort men det va inte så lång bort^^ Vi stannar sedan vid Elgiganten, vi kliver ur bilden och mamma säger att hennes man ska bara in och köpa en sladd men att vi kan följa med honom. Visst tänkte jag men när kommer min överraskning då^^

Och den kom när vi väl kom in på Elgiganten
. Jag fick en CD-Spelare som jag velat ha ett tag och jag blev så himla glad. Jag vågade inte önska mig den i julklapp för att den va så dyr och tänkte att jag skulle spara ihop till den själv. Men det visade ju sig att jag fick den ändå + lite till :) Den har fantastiskt ljud och den har ipod, iphone och USB-enhet så jag kan lätt koppla upp min iphone på den. Och så självklart tar den cd skivor och har radio :) Fick också tre cd skivor och en liten liten rosa mp3-spelare :)

Här kommer lite bilder på allt. Detta vykort fick jag på julafton :)



Och här är då min julklapp :)



Och här är min lilla lilla rosa mp3-spelare :) Den är ungefär lika stor som två kronor jämte varandra.



TACK!! min underbara mamma och Teddy (min mammas man, kallar han alltså för Teddy)
jag blev super duper glad :)


Hemma

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Har varit ute med Tindra på en promenad och just nu sitter jag i soffan och dricker en kopp te. Idag åkte ju jag iväg med min mamma och hennes man. Det va nämligen så att jag skulle få en överraskning idag och det kan man lugnt säga att jag fick^^ Ska visa er vad jag fått alldeles strax.





Måndag - jobba

Idag står jobb på schemat, börjar 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Men innan jobbet så ska jag, min mamma och hennes man åka till stan och göra en sak :) Nu ska jag göra iordning mig lite sen ta ut Tindra på en promenad innan dom kommer och hämtar upp mig. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.


Mys!

Nu tänkte jag mysa ner mig i min soffa med pepparkakor och glögg och titta på tv. Klockan 21:00 på kanal 5 kommer Robin Hood och den hade jag tänkt att se :) Fick den underbart goda glöggen av min mamma i julklapp och jag är helt förälskad i den. Inte nog med att den är god, den heter Tindra också^^ och det heter ju min hund och sen är den utan socker också vilket passar mig då jag har diabetes. Så med andra ord den perfekta glöggen för mig :)



Mina Julklappar

Jag blev så nöjd med mina julklappar. I år hade jag faktiskt inte önskat mig något speciellt mer än ett Nintendo Wii och det fick jag också, ett rött sådant, men jag kanske ska byta det till ett vitt. sen fick jag lite annat med. Glömde fota några mer av mina julklappar kom jag på nu men ni kan få se dom en annan dag.

Här kommer i alla fall lite bilder.
(den rosa bollen fick Tindra i julklapp, hon älskar den^^)



Söndag - precis hemkommen

Jag har precis kommit hem från jobbet, det va en bra dag men jag vart trött idag igen på jobbet. Kunde bara inte sluta gäspa idag^^ det har verkligen varit tuft att jobba så mycket som jag gjort nu det senaste, det känns verkligen i kroppen. Nu tänkte jag lägga mig och vila, senare ikväll ska jag försöka (om jag orkar) ta kort på det som jag fick i julklapp och visa er.


Min Jul

Igår va min julafton helt fantastisk. Vi åt så himla god mat (mammas mat, den bästa). Min bror och hans familj va där och det va jätte roligt att se dom, min bror bor ju annars i Schweiz så det blir inte att man träffas lika ofta längre. Innan alla julmat så öppnades julklappar med dom små barnen. Sen blev det som sagt mat och efter det så spelade vi julklappsspelet för första gången :) jätte roligt va det. Jag fick jätte fina klappar, ska visa er vad jag fick men det får bli i morgon för nu ska jag lägga mig, jobbar tidigt i morgon bitti så vi hörs när jag kommer hem från jobbet imorgon.

Här kommer lite bilder
. Tog inte så mycket bilder igår, vi hade så roligt och mysigt
att jag glömde av att fota^^



Hemma - trött

Nu är ja hemma. Det har varit en bra dag på jobbet men jag har varit väldigt trött idag, är det nu med. Fick bara sova ca 3 timmar inatt så nu hade jag tänkt att lägga mig och sova en stund. Så vi hörs senare ikväll.


Mobilbloggar. Nu är jag och Tindra hemma e...

img_2217 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag och Tindra hemma efter en helt fantastisk julafton tillsammans med min underbara familj. Jag måste hoppa i säng med en gång nu, Tindra ligger redan under täcket (se bild). ska upp kl 05:00, börjar jobba 06:30. Fy va trött jag lär vara i morgon, nä usch asså. Men det är bara att bita ihop. Hoppas ni alla haft en lika underbar julafton som jag haft, Godnatt på er så hörs vi i morgon när jag kommit hem från jobbet.



Mobilbloggar. Åhh nu har jag verkligen fåt...

img_9456 (MMS)

Mobilbloggar. Åhh nu har jag verkligen fått julkänsla :) är på jobbet och vi myser med glögg, pepparkakor, choklad, marsipan gris och lyssnar på julmusik :) God Jul!



God Jul Önsakar Jouline & Tindra

Idag är det julafton och det känns lite konstigt att det är julafton idag faktiskt, i alla fall för mig. Men det kan nog bero på att jag jobbar idag och även i morgon + några dagar till. Förra året va jag ledig under jul och nyår och jag kommer ihåg att jag hade en helt annan julkänsla förra året. I år, idag rättre sagt så fattar jag knappt att det är julafton. Men jag kommer nog känna den härliga julkänslan senare idag när jag kommer hem till min mamma för där är hela familjen samlad och vi ska äta god julmat, öppna paket och bara umgås :) Hoppas ni alla får en underbar julafton!

Såhär ser Tindra ut i år :) samma dress som förra året.



Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Shit va jag...

img_4496 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma. Shit va jag känner mig stressad nu Ska slå in alla mina julklappar och sen ska jag skriva julrim på nästan alla paket och sen ska jag slänga mig i duschen och till sist blir det sängen för mig. Jobbar i morgon 9:00 - 15:00. Tror inte det blir något mer inlägg i bloggen idag tyvärr men jag bloggar i morgon innan jag sticker till jobbet.



Mobilbloggar. Nu är jag och min älskling o...

img_9138 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag och min älskling och handlar dom sista julklapparna. Hörs sen när jag kommer hem.



Hemma - ingen nageldesign på ett tag

Nu är jag hemma, filmen va jätte bra tycker jag :) Tusan vad jag längtar till den sista (del2) filmen nu. Och apropå någonting helt annat så tänkte jag berätta för er varför jag inte gjort någon nageldesign på ett tag. Jag har för mig att jag sagt detta förut men jag säger det igen. Jag jobbar på sjukhus och där är det inte tillåtet att ha målade naglar. Så nu vet ni varför jag inte gjort någon design på länge, och jag har jobbat där mycket den senaste tiden. Jätte tråkigt tycker jag för jag är verkligen sugen på att göra en. Hade tänkt göra en jul design och sedan en nyårs design men tyvärr blir det som sagt ingen pga att jag jobbar. Och jag känner inte heller för att göra en design bara för att jag skulle vara ledig i 2-3 dagar från sjukhuset och sedan ta bort den, vill ju att den sitter ett tag om ni förstår vad jag menar.

Här är en riktigt fin jul design gjorda på naglar

Har lagt upp denna bilden förut här i bloggen.



Nu blir det bums i säng för mig
. Ska upp klockan 05:00, börjar jobba 06:30 och slutar 16:00 i morgon. Efter jobbet så ska jag och min älskling åka och shoppa dom sista julklapparna hehe, lite sent ute i år men men. Det lär ju va skit mycket folk dagen innan julafton så jag vet inte när jag kommer hem i morgon men jag mobilbloggar. Godnatt på er alla!


Harry Potter And The Deathly Hallows

Klockan 19:00 nu ikväll ska jag och min älskling gå på bio och titta på Harry Potter and the deathly hollows. Det ska bli jätte kul att äntligen få se den näst sista filmen, jag har verkligen längtat såå mycket :)

Här är trailen till filmen



Mobilbloggar. Nu ska det öppnas julklappar :)

img_0299 (MMS)

Mobilbloggar. Nu ska det öppnas julklappar :)



Tips på hur man kan slå in ett paket

Förra julen tipsade jag om hur man kunde slå in ett paket väldigt fint. Tänkte att jag lägger upp videon nu i år igen. Jag låter lite konstig i videon men jag va nämligen sjuk (förkyld) då jag spelade in den.  Men hoppas ni gillar den och kanske kommer mitt tips till er komma till användning :)



Onsdag - Minijulafton

Idag ska jag hem till min vän Rebecca och ha en liten minijulafton med henne. Min älskling följer också med och vi ska om ca en timmar åka hem till henne. Men fram tills dess ska jag och älskling åka och köpa lite inslagningspapper till våra julklappar. och lite senare ikväll blir det bio :)



Fick precis ett sms av min vän Rebecca. Oc...

img_5190 (MMS)

Fick precis ett sms av min vän Rebecca. Och hon skickade en bild på mina julklappar som jag ska få av henne :) åhhh jag blir ju minst sagt sugen på att öppna dom nu nu nu :) men jag ska få öppna dom i morgon. Vi ska nämligen ha våran lilla mini julafton då :)



Hemma - Ingen Tindra...

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Fick sluta en kvart tidigare idag :) När jag väl kom hem och skulle öppna min dörr så gick det inte. Jag fattade först inte varför, men nyckeln ville bara inte in. Sen slog det mig, jag hade fått med mig nycklarna från jobbet hehe^^ självklart hade jag mina egna nycklar i fickan också. Ringde dom på jobbet och sa vad jag råkat få med mig hem och dom skrattade gott av att jag hade försökt få upp min dörr med deras nyckel i ca 1 minut innan jag fattade att det vart deras nyckel^^

När jag väl kom in så möttes jag då inte av någon glad liten hund
, nähä ingen Tindra. Jätte konstigt tyckte jag då hon alltid kommer fram med en svans som går som en propeller och man får tusen pussar. Men inte idag utan idag hittade jag Tindra i sängen tuggandes på ett ben^^ Jag tror detta är typ 3-4 gången (så länge hon levt och hon är snart 3 år) som hon inte kommit fram till dörren då man kommer hem. Men tydligen så va det en ben tuggar dag idag för henne^^ Men jag måste säga att jag blev lite rädd först och trodde det hänt henne något då det va så tyst när jag kom hem.

Min fina lilla Tindra



Tisdag - jobba

Idag har jag gjort lite ärenden istan. Nu är jag hemma igen men jag ska strax kila iväg till jobbet. Jobbar kvällen idag 15:00 - 22:00. Sen i morgon är jag ledig (min enda lediga dag denna veckan). Och jag ska antagligen försöka hitta på något roligt att göra, bland annat så ska jag ge min vän Rebecca sina julklappar :) Nu ska jag gå ut med Tindra på en långpromenad sen bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.


Hemma - Matat änder

Nu har jag kommit hem från jobbet. Det har varit en bra kväll. Och vet ni vad jag gjorde påvägen hem från jobbet då^^ Jo, jag hade tagit med mig lite bröd till jobbet idag och tanken va att jag skulle mata änderna påvägen hem nu ikväll och det gjorde jag :) När jag kom hem så gick jag ut med Tindra och då passade jag på att ta med mig lite mera bröd och mata resten av änderna, fast längre ner längs ån som går utanför mig. Fast jag kände mig lite dum först för dom sov nämligen^^ fast dom vart nog jätte glada för att få lite mat tror jag :) Nu tänkte jag göra lite te och några smörgåsar sedan ska jag titta lite på tv innan jag hoppar isäng.



Måndag - jobba

Åhh fy så trött jag är idag^^ Jag skulle ju lägga mig efter filmen igår men tror ni jag gjorde det... NEJ hehe. Vet inte vad som hände med mig för jag va ju rätt trött i slutet av filmen, men så bara vände det^^ Nu ska jag titta på Ellen DeGeneres Show på kanal 5 och äta upp min lunch. Det är mycket jobb denna veckan och första jobbpasset börjar idag. Jobbar kvällen idag, börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll.

Tänkte visa er dom sista sakerna som jag köpte till mig i Ullared
. Jag är mycket nöjd med dom. Köpte ju mer saker men de är julklappar så dom kan jag inte visa här.



Hoppas ni alla får en fin måndag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Fjärde Advent

Idag är det ju fjärde advent och jag höll nästan på att glömma det^^ Men jag har nu tänt alla fyra ljusen här hemma. Jag tycker att december gått så himla fort, jag menar det känns som om det typ va i förrgår som vi trädde in i december och nu nästa fredag så är det julafton, helt sjukt fort har det gått. Hoppas ni alla haft en fin fjärde advent, nu ska jag fortsätta att titta på filmen sen ska jag sova.



Glass

Jag har precis gjort iordning en glass till mig. Blev så himla sugen på glass förut idag att jag bara va tvungen att åka och köpa lite olika glassar + rån :) Just nu sitter jag i soffan och äter glassen och tittar på filmen The Day After Tomorrow på tv4. Sen blir det nog sängen för min del, är ganska trött.

En salig blandning eller vad säger ni^^



JO förresten filmen Splice som jag tittade på igår och som jag hade en känsla av att den skulle va bra visade sig vara raka motsatsen, alltså inge bra enligt mig. Den va ok och verkade spännande i början men sen tyckte jag inte alls om den, sjukt konstig va den med.


Star Nature Parfymer

När jag va i Ullared så hittade jag dessa två parfymer nedan och dom doftar helt gudomligt gott. Den rosa doftar tuggummi/Bubble Gum^^ och den lila doftar söta frukter^^ fast jag tycker ändå inte att den direkt doftar frukter utan något annat jätte gott men det är svårt att sätta ord på doften. Jätte gott doftar den i alla fall, tror den lila doftar godare än den rosa faktiskt (man ser att jag använt den lila flaskan mest). Dom kostade i alla fall bara 29 kr har jag för mig och blir perfekta att använda då jag inte vill ta mina dyra parfymer.

Här är parfymerna utan blixt




Och här med blixt



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

img_8441 (MMS)

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på Ica Maxi, har handlat lite mat och lite annat gottit som jag blev sugen på :)



Tindra sjuk?

Idag vaknade jag av att Tindra spydde i min säng, inte så nice. Vaknade först av att jag hörde att hon spydde sedan vaknade jag till lite mer då jag råkade lägga låret i en av hennes spyor hehe. Helt plötsligt hör jag henne spy igen och då är hon under soffan. Så hon hade alltså spytt en gång på lakanet och en gång på påslakanet och en gång under soffan. Undra va det kan vara som fick henne att spy bara sådär? För er som är äckelmagade LÄS INTE VIDARE NU! Det va liksom ingen mat som kom upp, eller i alla fall inte det som kom i sängen. Under soffan hade det, va det såg ut som kommit upp en liten liten potatis bit. Men jag undra va hon kan ha fått den ifrån då jag inte gett henne något sådant. Sen va resten i ren slem/spott liknande bara. Hon kanske fått i sig något då vi varit ute? Men nu verkar hon må lite bättre i alla fall. Hon riktigt skakade förut då hon hade spytt och man såg på henne att hon inte alls mådde bra :(

Min fina lilla Tindra!




Splice

Nu ska jag och min älskling titta på en film som heter Splice. Jag har en känsla av att jag kommer tycka om den faktiskt. Av att ha sett trailen så påminner den lite om Alien typ. Men hoppas den är bra.

Här är trailen till filmen

 



Hemma

Kom precis hem från jobbet. Möttes av en väldigt glad liten hund, som alltid :) Möttes också av min älskling, han har varit hemma hos mig nu ikväll och passat Tindra medans jag jobbade. Vi ska strax titta på en film, lägger upp trailen till filmen om en stund. Nu ska jag göra en kopp te till mig och älskling och så ska vi prata lite julklappar :)


Shampoo & Conditioner

Jag köpte lite nytt shampoo och balsam när jag va i Ullared. Bobby's Extreme Repair produkter. Har aldrig testat dom men det ska bli kul och se om dom är så bra som alla säger :)
Har ni testat dom? och vad tyckte ni i sådana fall?



Nu ska jag ta en långpromenad med Tindra
sen bär det av till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


Lördag - Jobba

Igår kväll tittade jag på filmen Gladiatorn som gick på tv3, det är en av mina favvo filmer faktiskt :) Och som vanligt och alltid så föll jag en tår. Lite konstigt det där, för trots att man sett den så många gånger och vet precis vad som ska hända så blir man ändå lika rörd/ledsen varje gång^^



Idag jobbar jag kvällen
, börjar klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Tänkte slänga mig i duschen nu och sen äta lite lunch och till sist blir det att ta en långpromenad med Tindra.


Mina nya Iphone skal

Här kommer lite bilder på mina nya Iphone skal. Jag är jätte nöjd med dom alla :) Det värsta nu är att jag typ byter skal varje dag för jag kan inte bestämma mig för ett HAHA^^



Vilken tycker ni är finast? Det svarta skalet till vänster och det rosa till höger är gummiskal.





Mina nya Strump/tofflor

Igår när jag va och shoppade julklappar med min mamma och min vän så fick jag ett par jätte mysiga strumpor/tofflor av min mamma. Dom är sååå gosiga och varma och jätte söta :)

Min spegel är lite smutsig om ni undrar vad det är för fläckar i själva bilden^^



Varför jag skrev strumpor/tofflor
är för att dom har en ganska tjock sula under
precis som tofflor oftast har.



Min nya långklänning

Jag va ju som sagt och köpte mig en långklänning idag och jag tycker så himla mycket om den. Kanske blir det min nyårsklänning :) Den är lite lite lång för mig så jag behöver nog sy upp den en aning, men ska fråga min mamma om hon kan hjälpa mig för hon är grym på att sy :)



Polkagrisar :)

Jag sitter just nu i min soffa och tittar på Mtv och mumsar på lite polkagrisar som jag köpte idag när jag var i stan. Skiiit goooda :) Dom röd/vita har den gamla hederliga polkagrissmaken och dom andra enfärgade smakar lite olika frukter. Sen ligger det lite små apelsin och citron klyftor i skålen också, lika så dom skit goda.



Hemma - Kinamat

Nu är jag hemma igen. Jag köpte den fina längklänningen och jag är jätte nöjd med den :) Ska visa bild på den lite senare. Nu ska jag äta kina mat, friterad kyckling, ris och sötsursås (like always) köpte det påvägen hem, mums va gott det ska bli.



Fredag - Köpa långklänning :)

Idag vaknade jag av att det ringde på min dörr. Det va en kille som skulle titta på min balkongdörr. Och han kom fram till att hela dörren behövdes bytas ut, så snart har jag en ny fin balkongdörr. Fast jag vet inte om dom kommer byta den nu i vinter men jag hoppas det i alla fall.

Jag hade tänkt att kila ner till stan en snabbis idag
för att köpa långklänningen som jag faktiskt la undan igår. Det fanns bara 1 kvar och den va i min storlek så jag bara måste köpa den^^ Jag har alltid velat ha en långklänning och den va ju så himla fin :)


Mina nya lampor

Mina nya pyramidlampor. eller säger man så, pyramidlampa?? Aja skit samma^^ Jag är i alla fall jätte nöjd med dom. Har ju ingen gran i min lägenhet i år så dessa blev ju parfekta, (asså istället för gran). Kan man ha dessa året runt eller är det en typisk julbelysning liksom? Jag är i alla fall helt förälskad i dom :)

Här har ni lamporna utan blixt




Och här är dom med blixt




Julklappar till...

Det blev allt lite julklappar idag och jag blev riktigt nöjd med dom alla. Här nedan är 4 st paket som är till min fina vän Rebecca. Min mamma är även med på ett av paketen till henne :) Jag tror eller rättare sagt vet att hon kommer bli jätte glad för dom.

Varför jag lägger upp en bild på min väns paket här i bloggen
är för att reta henne lite^^
För jag vet att hon läser min blogg.



Sugen på att öppna dom nu när du ser dom Rebecca?^^


Tindras nya Hurtta jacka & halsband

Nu är jag hemma igen. Jag gick en väldigt lång promenad med Tindra, fy så kallt det va men nu är vi inne i värmen igen och jag sitter just nu i soffan och dricker te.

Idag så fick jag ett efterlängtat paket
och i paketet fanns Tindras bruna Hurtta jacka och två blinkhalsband :) Jag blev så himla nöjd med allt och liksa så tror jag Tindra blev :)

Här har ni Tindra i hennes Hurtta jacka
, bilderna är tagna med blixt för att ni ska kunna se alla reflexer på jackan och jag måste säga att hon lyser upp bra ute :)



Och här är hennes två blinkhalsband
. Det översta blinkar grönt och det nedersta blinkar rött.



Mobilbloggar. Är ute med Tindra nu. Hon ha...

img_7501 (MMS)

Mobilbloggar. Är ute med Tindra nu. Hon har på sig sin nya jacka och halsband som hon fick idag :) hon är jätte fin. Ska visa er bilder sen när jag kommer hem.



Jag provar just nu en långklänning. Ni får...

img_8673 (MMS)

Jag provar just nu en långklänning. Ni får ursäkta för bilden på mig, är jätte trött. Vet inte om jag ska köpa den, men jag har alltid velat ha en långklänning :)



Nu kom efterrätten in :) chokladmuffins me...

img_9456 (MMS)

Nu kom efterrätten in :) chokladmuffins med vit choklad på, skit gooood! Efter vi ätit upp så blir det mer julklapps letande.



Mobilbloggar. Just nu sitter jag, min mamm...

img_8437 (MMS)

Mobilbloggar. Just nu sitter jag, min mamma, min vän och hennes son och äter lunch. Vi tänkte fikat men vi va så hungriga efter all julklapps letande.



Torsdag - Ner till stan

Idag är jag lite trött, somnade rätt sent igår. Satt nämligen och skrev upp dom julklapparna som jag har kvar att köpa till min familj. Och nu gäller det bara att hitta dom sakerna som jag "sett i mitt huvud" om ni förstår vad jag menar haha^^

Jag ska nu kila ut med Tindra
sedan ska jag möta upp min mamma i stan och även min vän Angelica. Vi ska fika och så ska vi kika på julklappar. Mobilbloggar nog senare :)


Hemma - Tindras presenter

Nu har jag packat upp alla saker som jag köpte i Ullared. Jag blev riktigt nöjd med allt jag köpte :) Tänkte att jag skulle visa er vad jag köpt men jag kommer att lägga upp bilder dag för dag här i bloggen. Sen kan jag inte visa allt jag köpt för några av sakerna är nämligen julklappar men ni ska som sagt få se det jag köpte till mig.

Jag tänkte börja visa er vad jag köpte till Tindra
. Hon fick ett litet hus och jag tycker det är jätte fint :) det är egentligen ett hus till en katt men det funkar lika bra till min lilla Tindra. Matchar min inredning i hemmet också :)



Tindra riktigt flög in
i huset när jag visade henne det^^



Och här nedan har ni Tindras
fina halsband med diamanter på som jag köpte till henne :) Det är inte så lätt att fota halsbandet på henne men ni ser ju i alla fall lite hur det ser ut.



Mobilbloggar. Nu är jag strax hemma. Bjude...

img_4993 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag strax hemma. Bjuder på en bild som min vän tog på mig på burger king innan vi åkte från Ullared . Visst va jag fin i min krona ;)



Mobilbloggar. Det blev allt lite grejer :)...

img_2652 (MMS)

Mobilbloggar. Det blev allt lite grejer :) står just nu i kön här på Ullared. Hörs sen när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Nu är vi framme i Ullared :)

img_8070 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är vi framme i Ullared :)



Mobilbloggar. Nu är vi påväg till Ullared....

img_3137 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är vi påväg till Ullared. Vi är väl där om ca 1 timme. Bilden ovan är lite mörk men den är tagen från baksätet på bilen där jag sitter. Ska försöka mobilblogga från Ullared sedan men allt hänger på hur täckningen är där.



Onsdag - Ullared

Igår kväll hade jag en supermysig kväll med min älskling. Vi skulle tittat på film men vi va så trötta att vi inte orkade. Idag ska jag åka en snabbis till Ullared med mina två vänner. Och förhoppningsvis så hittar jag dom julklapparna som jag vill köpa. Vi ska försöka komma iväg vid 16:00 tiden och jag är väl hemma runt 22:00 tiden skulle jag tro. Ska bli jätte roligt! Kanske mobilbloggar när jag är där nere men kan inte lova, täckningen i Ullared brukar vara rätt kass. Men annars så hörs vi när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin dag!



Klar

Nu har jag städat klart här hemma. Nu väntar jag bara på att min maskin tvätt ska bli klar så jag kan hänga upp den och sedan slänga in nästa tvätt. Just nu sitter jag och tittar på Vänner på kanal5 och äter pasta med oxkött, svamp, grönsaker och gräddsås, mums va gott det är :) Min älskling kommer strax hem till mig och vi tänkte titta på Operation Skönhet ikväll på kanal5 som börjar klockan 20:00. Sen blir det nog en film :)

Min mat

 



Vaknat - Städa

Nu har jag vaknat till liv här. Eller nja kanske inte riktigt, är fortfarande trött men jag känner att det inte är någon ide att sova mer för då somnar jag väl inte ikväll. Somnade strax efter 12:00 så jag har bara sovit ca 3 timmar, men men. Min fläkt i köket är i alla fall fixad nu, otroligt skönt! Nu slipper jag den fruktansvärda kylan som drog in där förut och gjorde mitt kök så kallt.

Nu är det så att jag hade tänkt att ta och städa här hemma
. Har inte gjort det på några dagar pga att jag inte hunnit för att jag jobbat och varit hos min mamma och hälsat på. Och det behövs kan jag tala om, dammråttorna flyger här^^ Lite senare ikväll kommer min älskling hem till mig också, vi ska ha myskväll ikväll :)


Mobilbloggar. Nu är han som ska fixa min f...

img_0814 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är han som ska fixa min fläkt här, det gick allt fort för honom att komma :) Han ringde mig precis när jag hade publicerat inlägget under. Hoppas detta går fort nu bara för jag är så himla trött.



Hemma

Jag kom hem från jobbat för en liten stund sedan. Det har varit en bra natt på jobbet men jag har varit rätt trött. Nu sitter jag i min soffa och väntar på att fläktgubben ska komma. Min fläkt i köket drar in kallluft och så ska det ju inte vara. Med andra ord så är det mycket kallt hos mig. Sen när han fixat fläkten så ska jag lägga mig och sova.


Mobilbloggar. Är som sagt på jobbet nu och...

img_6807 (MMS)

Mobilbloggar. Är som sagt på jobbet nu och har precis gjort iordning en kopp te, gott! Ska titta på  pensionärsjävlar nu på kanal 5.



Strax bär det av till jobbet

Nu har jag vaknat men jag skulle allt kunna sova ett par timmar till känner jag^^ Det gick i alla fall bra med mitt element, röret är bytt och nu ska det alltså inte kunna läcka vilket känns väldigt skönt. Min mamma va precis här och hämtade Tindra, hon ska ha henne inatt då jag jobbar. Slutar klockan 08:00 i morgon bitti och när jag kommer hem så ska jag vänta på att fläktgubbarna kommer och fixar min fläkt i köket, segt. Hoppas verkligen inte att dom är lika sena som rörläggarna var idag. Nu ska jag göra iordning mig lite, tror nog att jag ska ha lite glitter i håret faktiskt för det är ju lucia idag :) sen ska jag promenera bort till mitt jobb. Hoppas ni alla får en fin kväll, kanske mobilbloggar senare ikväll.


Mobilbloggar. Precis när jag hade somnat k...

img_0483 (MMS)

Mobilbloggar. Precis när jag hade somnat kom rörläggarna, dom hade fått förhinder i morse. Aja nu ska elementet äntligen fixas :) på bilden ovan har ni alltså rörläggarna, ha ha va tvungen att ta ett kort på dom. Sen ska jag sova när dom är klara, hörs senare idag.



Dom kommer nog inte

Jag tror faktiskt inte att rörläggarn kommer idag, varför JO för att jag upptäckte precis att dom inte har stängt av värmen i mitt element och det måste vara kallt för att dom ska kunna kapa av röret (man vill ju inte ha kokande vatten över sig) så antagligen har dom ju glömt av att dom ska komma till mig idag, dåligt... Aja. Det är bara för mig att gå och lägga mig nu då.

Fick också precis ett telefonsamtal från jobbet
och jag ska jobba natten inatt igen + kvällen i morgon. Så när jag kommer hem i morgon blir det att lägga sig eller ja just det ja, i morgon kommer dom och ska fixa min fläkt i köket hehe^^ aja men jag får lägga mig efter det och sen klockan 15:00 ska jag befinna mig på jobbet igen.


Hemma - trött - snart kommer rörläggarn

Jag kom hem vid 08:00 från jobbet. Rörläggarn skulle vara här strax efter 08:00 men han/dom har ej kommit än, men dom kommer väl snart hoppas jag för jag är skit trött. Jobbade ju kvällen igår + natten inatt, allt som allt 17 timmar så jag är helt slut, måste verkligen sova. Men jag har i alla fall nu flyttat undan det som behövs för att rörläggarn ska kunna byta ut röret till mitt element. Dom ska kapa av röret precis ovanför parketten och va han sa sist han va här så kommer det spruta ut vatten ur röret. Jag hoppas verkligen inte att det är mycket.

Här har jag tagit ett kort på mitt element + röret som ska bytas ut.
Varför dom byter det är för att det kan börja läcka när som helst.



Mobilbloggar. Idag är det Lucia och jag si...

img_5665 (MMS)

Mobilbloggar. Idag är det Lucia och jag sitter just nu och tittar på Lucia och dom andra när dom sjunger live på SVT2. Jätte fint :) det är också en liten stjärngosses dag idag, nämligen min vän Angelicas son Theos födelsedag :) GRATTIS THEO!



Mobilbloggar. Just nu sitter jag och drick...

img_5623 (MMS)

Mobilbloggar. Just nu sitter jag och dricker lite glögg, hemmagjord dessutom :) supergott!



Mobilbloggar. Är på jobbet nu och det är j...

img_7908 (MMS)

Mobilbloggar. Är på jobbet nu och det är ju tredje advent idag! så jag tände adventsljusstaken här på jobbet :) mys!



Mobilbloggar. Nu är jag påväg till jobbet....

img_6164 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag påväg till jobbet. Slutar som sagt 8:00 i morgon bitti. Kanske Mobilbloggar senare ikväll. Hoppas ni alla får en fin söndag! Och förresten filmen Legend Of The Guardians va faktiskt bra :)



Söndag

Godmorgon! Idag steg jag upp strax innan 10:00 och när jag kom in i köket så hade mammas man dukat fram en supergod frukost :) Nu tänkte jag titta på en film som heter Legend Of The Guardians, jag hoppas att den är bra. Sen vid 14:00 tiden åker jag hem till mig och lämnar av min dator och sedan bär det av till jobbet. Börjar klockan 15:00 idag och slutar 08:00 imorgon måndag. Jag skulle egentligen slutat 22:00 ikväll men jag ska jobba natten också så det blir allt som allt 17 timmar. så det blir inte så mycket bloggande idag/kväll eller i morgon förmiddag när jag kommer hem. För när jag kommer hem strax efter 08:00 i morgon bitti så väntar rörläggarn på mig, dom ska då fixa mitt element. Dom ska kapa av ett rör som är dåligt och byta ut det, hoppas inte det blir allt för mycket vatten i min lägenhet^^ och sen efter det så måste jag sova en stund.

Här är trailen till filmen jag nu ska se



En helt underbar kväll

Jag har haft en helt underbar dag/kväll hemma hos min mamma, det kunde inte blivigt bättre :) Först blev det tacos sen slappade vi lite framför teven och efter det bastade vi och till sist blev det ostbricka. Men nu är klockan mycket och det är dax för mig att hoppa isäng.

Här är min mammas bastu
, bilden är lite mörk men dom har även en badtunna som ni kan se
skymta lite till vänster av bilden. Det va helt underbart att basta ikväll :)



Och här nedan har vi ostbrickan som vi åt
. Min mamma och hennes man drack vin,
själv drack jag lite cider :)



Mobilbloggar. Nu ska vi basta :) hörs sen!

img_4967 (MMS)

Mobilbloggar. Nu ska vi basta :) hörs sen!



Just nu

Just nu sitter jag, min mamma och hennes man i soffan och tittar på så mycket bättre på tv4. Vi har också tänt en brasa och det är så himla mysigt, varm och gott här :)

Min mammas mysiga fönster, älskar den stors stjärnan :)



Brasan som värmer gott.



Tacokväll hos mamma

Nu har vi ätit tacos och vi är så mätta att vi knappt orkar röra på oss^^ Just nu sitter vi i soffan och vilar maten lite, ska nog slå på teven strax och kanske titta på något. Lite senare ikväll ska vi basta :)

Här kommer en bildbomb av min taco kväll.



Här nedan är min mammas fina bröllopsglas. Mamma och hennes man drack ur dom ikväll :)
Dom är så himla fina tycker jag.




Tindra fick även lite tacos i sin mat likaså fick Tilda.



Här nedan har vi min fina Tilda.



Och här får Tindra och Tilda något gott av min mamma.



Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min mamm...

img_6266 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hemma hos min mamma :) Tilda blev så himla glad när jag och Tindra kom :) det är Tilda som är till höger på bilden och Tindra till vänster. Nu ska jag hjälpa min mamma med tacosen här men vi hörs senare.



Lördag - Hem till mamma ikväll :)

Asså jag får bokstavligt talat cp ryck på mitt internet haha^^ Jag har inte fått igång det för än nu. Steg upp vid 09:00 i morse och hade tänkt blogga lite men nä då, det gick ju inte. Aja, nu ska jag i alla fall gör mig iordning för om en stund sticker jag hem till min mamma. Ska sova hos henne inatt :) vi ska mysa med tacos och så ska vi basta ikväll och vovvarna Tilda och Tindra kommer bli så glada över att se varandra. Och inatt ska dom båda två få sova hos sin matte (dvs mig), Åhh så mysigt :) Jag tar med mig datorn till min mamma så jag bloggar där ifrån senare idag.

Slänger upp en söt bild på min fina lilla prinsessa Tindra.
Kortet togs igår ikväll i min säng.





Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt inte...

img_7073 (MMS)

Mobilbloggar. Jag får inte igång mitt internet, helt sjukt är det. Jag fattar inte va det är för fel. Men men, det har i alla fall varit en bra kväll på jobbet. Tittade också på idol finalen ikväll och JAY VANN! Yeeeey :) just nu sitter jag och min älskling i soffan hos mig och äter bullar/lussebullar och snöbollar :) gott, gott! Vi ska strax lägga oss så med detta inlägget säger jag Godnatt. I morgon blir en mysig dag för då ska jag hem till min mamma och mysa :)



Sovit som en prinsessa

Inatt sov jag som en prinsessa. Och det va nog bara för att jag igår satte upp min himmelsäng och det blev så fint och mysigt :) Satte upp mina gardiner på himmelsängen som va i mitt vardagsfönster, det va alltså det som va planen för gardinerna som hängde i vardagsrummet som jag ville hålla lite hemligt för er förut^^ Satte även upp mina andra nya gardiner i vardagsrummet men jag behöver köpa omtag till dom men kanske får ni se en bild på dom i kväll i alla fall.

Men här är i alla fall min söta himmelsäng^^



Har även köpt nya påslakan och jag blev jätte nöjd med dom :)
Här ligger Tindra och myser på sängen!



Nu ska jag gå ut med Tindra
sen ska jag åka iväg till jobbet. Börjar jobba kl: 15:00 och slutar 22:00 ikväll så vi hörs sen ikväll när jag kommer hem. Hoppas ni alla får en fin fredag!


Nu - Vampire Diaries

Min vän Angelica gick precis hem nu, hon skulle egentligen stannat längre men hennes son Theo vaknade och ville sedan inte sova, fast än att han egentligen ville sova^^ Men det är ju så att ligger man inte i sin egen säng så sover man ju faktiskt inte lika gott och dessutom så va han förkyld och han har också tänder som är påväg upp vilket gjorde det hela lite värre att få han att somna igen. Så det blev att dom fick gå hem och ta lite koksalt i näsan på lilla Theo och sedan tror jag nog att han kommer somna jätte gott i sin egen säng för vi har verkligen lekt mycket idag :)

Nu ska jag klicka mig in på tv6 play
och kika på Vampire Diaries :) Jag säger bara 4 ord, Love That Tv Series!^^ Och efter det ska jag nog kanske försöka hänga upp mina nya gardiner, men det beror lite på hur trött jag är. Jag känner mig faktiskt lite trött redan nu. Jobbade ju också natten inatt och jag har inte sovit något idag än.



Nu har han somnat

Min vän är fortfarande kvar hos mig, hennes kille ska på julfest ikväll så han kommer hem ganska sent så Angelica blir kvar hos mig ikväll :) Tänkte ju att jag skulle hängt upp gardiner och fixat lite annat nu ikväll i min lägenhet men jag får se om jag gör det. Angelicas son Theo har precis somnat i min säng nämligen och vi vill inte bröta med massa grejer då. Så det blir väl att bilder kommer upp i morgon istället.



Besök

Nu har dom varit och tittat på mitt element och på måndag nästa vecka kommer dom och fixar det. Min vän Angelica och hennes son Theo är här hos mig nu och fikar. Hennes hund Aaila är också med här och det tyckte Tindra va roligt :) Lite senare idag så kommer det att hända lite grejer hemma hos mig. jag ska nämligen sätta upp mina nya gardiner och sen ska även en annan sak upp på väggen men ni ska få se allt senare ikväll när allt är klart. Nu måste jag återgå och vara lite social med min vän.



Min väns underbara son Theo





Nya gardin kappa i köket

Igår när min mamma va hos mig och fikade så hjälpte hon mig att sätta upp min nya gardin kappa i köket. Tanken är att jag även ska ha en lång gardin på vänster sida med omtag också men jag har inte köpt någon sådan garin än. Jag ville bara testa med denna kappan som hänger uppe nu men jag tycker att den blev lite för kort då fönstret är väldigt avlångt så därför blir det nog fint med en lång gardin på ena sidan också :)

Men här är i alla fall två bilder på kappan



Som ni kanske ser så har jag inte strukigt gardin kappan än
då jag bara skulle testa och se hur det såg ut. Men den ska som sagt strykas :)


Hemma - Ont i tassarna

Nu är jag och Tindra hemma. Det va lite jobbigt att gå hem idag från jobbet på grund av att dom hade saltat i det området där jag jobbar och Tindra fick väldigt ont i sina tassar av saltet :( men tur va så hade jag väskan med mig till henne så jag kunde ta upp henne i den. Och nu när vi kom hem så tvättade jag av hennes tassar i lite ljummet vatten och nu är allt bra igen :)

Tog denna bilden då vi kom hem vid 09:00. Visst är hon söt i sin tröja :)
Den har jag sytt till henne!



Jag hade tänkt att lägga mig nu och sova eftersom jag jobbat natten inatt
men jag fick precis ett telefonsamtal av rörläggarn och han kommer om en timme. Röret till mitt element är nämligen i väldigt dåligt skick och det kan läcka när som helst så det måste fixas. Så jag får helt enkelt vänta med att sova. Men jag är glad att elementet äntligen ska fixas för då slipper jag va orolig för att det kanske nån dag ska vara en swimming pool när jag kommer hem haha^^


Nu är jag och Tindra påväg hem från mitt j...

img_8257 (MMS)

Nu är jag och Tindra påväg hem från mitt jobb. Min mamma jobbade dagen idag och hon hade Tindra inatt så hon tog med sig henne idag på morgonen när vi byttes av :)



Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på ...

Mobilbloggar. Jag befinner mig just nu på jobbet. Dom ringde förut då jag va påväg hem från min vän vid 19:30 tiden och frågade om jag kunde jobba natten, och självklart ställer jag upp på de då jag ändå va ledig. Men vi hörs i morgon bitti när jag kommer hem. Godnatt på er alla!



Mobilbloggar. Nu är jag hos min vän Rebecc...

img_5617 (MMS)

Mobilbloggar. Nu är jag hos min vän Rebecca och nu är soffan på plats :) hon blev jätte glad. Vi ska ta en fika nu hos henne så vi hörs sen när jag kommer hem.



Mobilbloggar. Just nu befinner jag mig i m...

img_5704 (MMS)

Mobilbloggar. Just nu befinner jag mig i min mammas ladugård och mina fina vovvar är med, Tilda och Tindra :) det är alltså vi tre som är på kortet ovan. Åhh va jag saknat Tilda Asså :)



Mobilbloggar. Är nu hemma hos min mamma. M...

img_8024 (MMS)

Mobilbloggar. Är nu hemma hos min mamma. Möttes av min lilla katt Nisse när jag kom :) fast han är inte så liten längre. Det är Nisse som är på kortet ovan :) om en stund kommer min älskling och då ska vi åka med en soffa till min vän som hon ska få.



Fika med mamma :)

Min mamma är på besök hos mig nu och vi sitter just nu och fikar :) Vi ska strax åka här ifrån och hem till min mamma. Ska hämta en soffa som står hos henne och sedan ska jag och min älskling åka hem till min vän Rebecca och lämna av soffan, hon ska nämligen få den soffan.



Kanske mobilbloggar senare,
annars så hörs vi när jag kommer hem senare.


Onsdag - Trött

Idag vaknade jag tidigt (runt 07:00) först ut av att min nacke gjorde jätte ont. Gick upp och gjorde lite te, gick sedan ut med min lilla prinsessa och sedan kröp jag ner i sängen igen och precis när jag somnat runt 09:00 ringer ett viktigt samtal så jag blir sittandes i telefon ett bra tag. När vi väl lagt på så känner jag mig inte så trött så jag sätter på teven. Tillslut börjar jag känna att tröttheten börjar komma igen, somnar och vaknar ca 20 min senare av att telefonen ringer igen. Det visar sig att det också va ett viktigt samtal och jag blir sittandes i telefonen igen. Efer det telefonsamtalet så la jag mig i soffan och tittade på teven och tillslut så somnade jag, vaknade runt 12:00 och just nu sitter jag och äter två goda korv smörgåsar med gurka på :) Känner mig fortfarande trött så kanske blir det att jag vilar en stund sen, har inte sovit så bra inatt heller (pga av min nacke).



Nu är vi klara med bakandet

Nu är vi äntligen klara med vårat bull och boll bak, det tog sin lilla tid^^ Vi började vid 19:00 tiden och blev klara ca 00:00. Allt vi gjorde blev verkligen supergott. Nu ska jag sätta mig i soffan med en lussebulle och te och efter det blir det sängen för mig.

Här nedan följer en massa bilder på alla våra verk som vi bakat ikväll




Här nedan är vaniljbullar




Här nedan har vi snöbollar. Första gången jag bakar dessa
och dom blev supergoda :)




Och här nedan har vi kanelbullar




Och till slut har vi lussebullarna



Visst ser det gott ut :)
Kanske borde jag och Rebecca öppna ett bageri
/café eller nått^^




Nu är det dax för bak

Nu har vi (jag & Rebecca) varit och inhandlat alla ingredienser till alla våra bullar och bollar som vi ska göra. Det drog ut lite på tiden förut, vi tog nämligen en fika och det råkade bli en lång sådan^^ Men som sagt nu är det dax för bak :)



Detta ska vi göra ikväll

* Kanelbullar
* Vaniljbullar
* Lussebullar
* Snöbollar


Min nya fårfäll - Me like - Tindra too^^

Medans jag väntar på att min vän Rebecca ska komma så har jag dammsugit och dammat lite här hemma. Har också lagt min nya fårfäll på min fotpall, tyckte det blev kanon bra :) Och lika så Tindra tror jag gillar det också. En av hennes favvo platser här hemma är nämligen på fotpallen vid elementet då det ger så god värme, och med den mysiga fårfällen på så gillar hon nog platsen ännu mera nu^^



Bak dag idag

Pratade precis med min vän Rebecca och hon kommer hem till mig lite senare idag. Vi hade tänkt att gå och handla lite ingredienser för idag har vi bestämt att vi ska ha en riktigt bak dag :)

På schemat står:
* Kanelbullar
* Vaniljbullar
* Snöbollar
* Lussebullar

Självklart får ni se bilder när allt är klart!

Min lilla sötnos ligger just nu och myser på kudden här i soffan
. Och jag vet att hon kommer bli riktigt glad sen när Rebecca kommer. Hon och Tindra har nämligen något speciellt ihop^^ Tindra älskar verkligen Rebecca :)



Ni har väl inte missat



Passa på nu att shoppa/fynda och handla julklappar till honom/henne/mamma/pappa etc.
nu när det är fraktfritt. Det ska i alla fall jag göra :)


Tisdag - Fixat mina fönster

Klockan 08:00 i morse ringde det på min dörr och jag trodde först inte att det va sant. Men så ringde det ytterligare en gång och då fattade jag att det verkligen va någon som ringde på min dörr. Jag slänger på mig morgonrocken och öppnar dörren i all hastighet (som en zombie va jag^^) väl där står det två killar och dom kom för att fråga i fall dom kunde komma tillbaka om en timme för att fixa mina fönster (det drar nämligen in kall luft från dom) och självklart fick dom komma tillbaka.

När jag stängde dörren och tittade på klockan så fick jag lite smått panik^^
Hade nämligen ett berg av disk i köket,  men det var bara att ställa sig där och diska och efter det plocka iordning lite i lägenheten (men gud så gott att dom inte kom in med en gång, utan att jag fick en timme på mig att fixa iordning) och precis när jag va klar ringde dom på dörren igen... bra tajmat :) Så nu är mina fönster + balkongdörr tätade och det känns otroligt bra för det har verkligen varit kallt hos mig.



Jag har förresten fortfarande nackspärr idag
:( har inte sovit så bra inatt. Vaknat lite titt som tätt av att jag hade ont i nacken. Nu ska jag ta en till tablett sen ska jag lägga mig på värmekudden i soffan.


Värmekudde + Aloe Vera Lotion

Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig på denna underbart goa värmekudde nedan. Fick låna hem den av min brukares fru där jag jobbar :) Så himla snällt av henne. Hoppas verkligen att jag vaknar upp och inte har så ont i nacken i morgon. Ska även smörja in min nacke med lite aloe vera lotion som jag fick av min mamma idag också.

Det är bara att stoppa in kontakten i vägguttaget
, sedan styr man värmen i kudden med en liten dosa, dvs den som ligger på kudden. Hur bra som helst och jätte jätte skön :)




Godnatt på er alla!


Hemma - jag vann

Kom precis hem från jobbet. Har haft en jätte bra och mysig kväll förutom att min nacka har gjort jävligt ont. Va ju som sagt på julfest ikväll tillsammans med brukarna som jag jobbar hos och dom övriga assistenterna + en massa andra folk. Det bjöds på jätte god mat och det va live musik hela kvällen. Vi gjorde också några "lekar", och så hade alla som va där fått varsin lott i början av kvällen och i slutet av kvällen så drogs 5 lott nummer och självklart tror man inte att man ska vinna (för vi va ca 100 personer) men va tror ni dom ropar upp... jo MITT NR :) jag fatta inte först att jag hade vunnit så hör jag dom säga i mikrofonen - Nähä ingen som har nr: 72, aja då drar vi väl en ny lott. NEEJ skrek ja, jag har nummer 72^^ och så fick jag gå upp på scenen och hämta ett paket och i det paketet låg denna julskiva här nedan med alla julklassiker :)



Neeeeej min nacke :(

Idag vaknade jag väldigt tidigt och det berodde inte på att jag ville gå upp tidigt utan för att jag hade ont i nacken. Jag vaknade alltså med nackspärr i morse och faaan så ont det gör. Jag kan faktiskt här och nu tala om att jag ofta har nackspärr, vet inte varför jag får det så ofta men det började redan som liten på mig. Jag var 4-5 år första gången jag hade nackspärr och sedan dess brukar jag få det ca 1-2 gånger om året. Men nu på den senaste tiden så har jag inte haft nackspärr på ca 3 år.


Jag kan inte vri mitt huvud åt höger
eller ens titta ner med huvudet men åt vänster går lite bättre, asså fan va jobbigt och så ska jag jobba idag också och jag vill verkligen inte ringa och sjukanmäla mig för idag jobbar jag som personlig assistent och vi ska nämligen på en julfest med alla i personalen och jag har verkligen sett fram emot detta. Så nä jag ska banne mig gå och jobba idag, hur sne jag än är i nacken HAHA^^ Börjar jobba klockan 15:00 och slutar 22:00 ikväll. Men nu ska jag börja gör iordning mig sen måste jag ner till stan för att göra några ärenden innan jag börjar jobba, hade helst velat skippa det men jag måste. Hoppas ni alla får en fin måndag så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


Hemma - 2:a advent

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det har varit en bra kväll på jobbet men otroligt mycket att göra, hade ingen rast pga att jag inte hann sen fick jag också jobba över en halvtimme, men men det är sånt som händer. Nu har jag precis satt mig i soffan med en god blåbärssmoothie. Nu ska jag kika lite på teven och dricka upp min smoothie innan det är dax för mig att hoppa isäng.



Idag är det ju till och med 2:a advent, shit va fort det går. Och jag har ännu inte köpt någon adventsljusstake som jag kan ha på bordet och tända ett ljus för varje vecka. Aja jag får väl skippa det i år för jag känner att det inte är någon idé att köpa någon nu.


Mobilbloggar. Jag har inte hunnit skriva n...

Mobilbloggar. Jag har inte hunnit skriva något i bloggen idag pga att jag haft lite ärenden nu på förmiddagen. Nu är jag påväg till jobbet, börjar kl 14:00 och slutar 22:00 ikväll så vi hörs när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni alla får en fin söndag!



Tindras nya present av "grannen"

Häromdagen så ringde min mamma till mig och sa att Tindra hade fått ett litet paket och idag fick jag paketet och i det låg en superfin och söt liten jacka :) "Min granne" där jag bodde förut innan jag flyttade in till stan hade varit hos en vän och jackan var visst för liten för hennes hund så då tänkte min fina "granne" på Tindra. Och hur snällt va inte det då :) TACK TACK TACK!

Här nedan har ni jackan och ett fint litet kort som jag fick



Såhär stod det:



Och här har ni Tindra i sin nya fina jacka :)




Hemma - Den skrattande kon

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det har varit en bra kväll på jobbet :) Har precis gjort iordning lite knäckebröd med en supergod ost på. Jag talar givetvis om den skrattande kon :) Har inte ätit denna osten på jag vet inte hur länge. Vill tacka min underbara arbetskamrat Suzanne som köpte denna plus en massa massa annat till mig :)



Nu ska jag ringa min älskling
och höra med honom om han vill komma hem till mig ikväll. Sen ska jag också fota Tindra... hon har nämligen fått en sak och den saken ska jag strax visa er :)


Lördag - jobba

Idag har jag och min älskling bara tagit det lungt och myst framför teven hela förmiddagen. Filmen The Town som vi tittade på igår va jätte bra, jag tyckte verkligen om den så har ni inte sett den, gör det. Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av till jobbet. Börjar jobba klockan 14:00 idag och slutar 22:00 ikväll. Hoppas ni alla får en fin lördag! så hörs vi när jag kommer hem ikväll.


The Town

Nu ska jag och älskling titta på en ny film som kommit med Ben Affleck. Den heter The Town och verkar faktiskt väldigt bra. Tror nog min älskling kommer gilla denna filmen för detta är en typsikt han film.

Här är trailen till filmen



I mitt paket låg...

I mitt paket som jag hämtade ut idag låg bland annat mina gardiner och påslakan :) Jag vet inte riktigt om jag ska sätta upp garninerna nu, har ju precis satt upp nya gardiner men dom som hänger uppe just nu har jag faktiskt lite andra planer för så förmodligen så blir det väl att jag sätter upp dom nya gardninerna i veckan som kommer. Ni ska självklart få se vad jag har för planer med dom gardinerna men när ni får se det vet jag inte än, men förhoppningsvis ganska så snart :)

Här har ni alla sakerna som låg i paketet
. Kortet här nedan är taget med blixt.



Och detta kortet utan bixt.



Hemma - Vilket stort paket :)

Nu är jag hemma igen, min älskling är också här och vi ska precis äta kinamat. Som vanligt blev det friterad kyckling med ris och sötsur sås, ingen kan få mig att välja något annat på just den resturangen som vi köper ifrån^^



Hämtade ju även ut ett paket också
och det var som jag trodde... från ellos :) Paketet är jätte stort och jag längtar tills jag får slita upp det. Ni ska självklart få se vad som ligger i paketet :)



Pakeeet!



Min & älsklings kväll på Heaven 23

Igår så firade jag och min älskling 4 år tillsammans och det ville vi fira med en middag på en av Göteborgs finaste resturanger. Resturangen heter Heaven23 och ligger i Hotel Gothia Towers (högst upp på 23 våningen) Det va så himla fint och vackert där uppe att jag inte ville lämna det^^ Och maten va så jäkla god och jag rekommenderar verkligen alla att besöka Heaven 23 om ni är i Göteborg, för det är verkligen en upplevelse :)

Här kommer en bildbomb på våran kväll igår.



Mitt emot Gothia Towers ligger Liseberg som är som finast nu vid juletid med alla dess lampor.



Här nedan är två bilder inne i själva Hotel Gothia Towers, otroligt fint!



Heaven 23's logo, innan vi gick in i hissen och åkte upp till 23 våningen.



Här nedan kommer två bilder på den fantastiska utsikten som vi satt och åt vid :)



Min älskling kikar i menyn



Vi började med lite bröd och olika smörer. Brödet va skit gott och lika så dom 3 olika smörerna.



Efter det fick vi en liten soppa i en underbart söt liten burk^^



Sen kom själva huvudrätten in och den bestod av lammytterfilé, potatis och en massa annat gottit
som jag ej kommer ihåg vad det hette^^ Men detta va bland det godaste jag ätit :)



Och till sist kom efterrätten som bestod av portvinsglass, mörk chokladmousse, cocos skum och något mer
som jag inte heller kommer ihåg^^ Gott men otroligt mättande var det, speciellt chokladmoussen.



Innan vi åkte hem så gick vi till andra sidan av heaven23 och kikade på utsikten från den sidan och där såg vi bland annat hela Liseberg, det var så himla fint :)



Sista bilden jag tog innan vi åkte hem var på hela Hotel Gothia Towers.
Högst upp där ligger alltså Heaven23 :)



Hemma - helt fantastiskt

Nu är jag och min älskling hemma igen. Vi har verkligen haft det helt fantastiskt mysigt ikväll på Haven 23. Underbar mat, mycket prat och skratt blev det. Definitivt en oförglömlig dag :) Nu tänkte vi krypa ner i sängen och titta på film. Bilder kommer upp imorgon. Godnatt på er!


2 december 2010 = 4 år

Idag den 2 december så har jag och min älskling varit tillsammans i 4 år :) och detta ska vi självklart fira med något speciellt. Vi ska äta middag på en av Göteborgs finaste resturanger, Haven 23. Resturangen ligger på 23 våningen, där av namnet Haven 23. Maten, vad jag hört ska bara helt fantastisk och lika så utsikten så detta ska bli jätte kul. Hörs sent ikväll när jag kommer hem.



Sen fyller även min brors dotter A hela 4 år idag också :)




Torsdag

Idag vaknade jag och älskling ganska så tidigt. Vi gick upp och åt frukost men sedan så gick vi faktiskt och la oss i sängen igen och tittade på film :) Och filmen Despicable Me som vi tittade på igår va enligt mig väldigt bra, så har ni inte sett den, gör det! Idag är faktiskt en väldigt speciell dag, ska berätta vad det är i nästa inlägg.

Leverpastej smörgåsar med gurka blev det till frukost i morse



Despicable Me

Nu ska jag och älskling mysa ner oss i sängen och titta på Despicable Me (Dumma Mig). Jag har länge velat se denna filmen och av att ha sett trailen så verkar den ju jätte rolig så hoppas nu att den är det också :)

Här är trailen



Min kväll igår

Jag kom hem strax efter 22:00 tiden ikväll, blev upphämtad av min älskling på jobbet och när vi kom hem till mig så fick jag ett ryck och började fixa iordning i mina garderober^^ Så nu är det fint där och det känns skönt.

Igår kväll så bloggade ju jag inte något
på grund av att jag inte mådde så bra sen orkade jag faktiskt inte heller. Men jag och min älskling hade i alla fall en väldigt mysig kväll :) Vi gjorde mat tillsammans, det blev kyckling med sallad, gurka, tomat och fetaost. Sen gjorde vi också varsin bläbärs smoothie och dom blev så jäkla goda :)

Lagade denna maten här nedan
med min vän Rebecca för inte så längesedan. Men jag ville göra den med min älskling också så han fick smaka hur gott det var, och han gillade det :)



Våra underbart goda smoothie's



Efter maten så tittade vi också på SHREK 4 :) och den va både bra och rolig.
Här har ni trailen till filmen.



1:a December

Idag träder vi in i december månad och vi närmar oss julafton med stormsteg tycker jag, det går så himla fort. Jag har bara hunnit köpa 2 st julklappar än så länge så jag har allt ett par st kvar att inhandla. Men nog om julklappar, blir lite stressad av att bara tänka på det^^ Kockan 15:00 idag börjar jag jobba, hade helt glömt av att jag jobbade idag faktiskt men det är väl tur att man kollar i sin kalender. Slutar klockan 22:00 ikväll så vi hörs efter det. Hoppas ni alla får en fin onsdag!

Här nedan har ni förresten min söta Hello Kitty Julkalender :)
Första luckan är nu öppnad och oj så god chokladen va^^



RSS 2.0