Kvällens outfit



Tänkte bara visa hur jag ser ut i kväll. Jag och mina vänner ska strax gå ut.
Min kusin följer också med så det ska bli riktigt kul :)
Hoppas ni alla får en fin valborg.


Valborgsmässoafton

I dag är det valborgsmässoafton och jag och mina vänner har planerat att gå ut :) Hade önskat att det kunde sluta regna bara. Jag ska strax sätta igång med och städa här hemma för det behövs om man säger så^^ Mina vänner kommer nämligen hem till mig först innan vi går ut. Nä nu måste jag sätta igång med städningen.


Helt off

Jag har verkligen varit helt off i dag. Jag är trött och seg och orkar inte göra något typ^^ Tänkte ringt min kusin och höra om hon ville komma över på en fika men jag orkade inte. Har tagit mig ett gottit bad istället, somnade nästan i badet^^ Nu sitter jag i soffan och inväntar Vampire Diaries, det är visserligen en halvtimme kvar tills det börjar men så länge tittar jag på simpsons :) Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inget att skriva om.


Lite trött^^

Det blev en lång film i går hehe. Tittade på sagan om konungens återkomst. Så ja jag är allt lite trött i dag^^ I dag är det torsdag och jag har inget planerat. Ska nog ringa min kusin och höra va hon gör. Kanske är hon sugen på en fika :) Det är inget fint väder hos mig i dag, solen är bakom en massa gråa och tråkiga moln, regnat har det gjort också men nu har det slutat så hoppas inte det kommer mer regn.

Nä nu ska jag titta på Jims Värld på tv6.


Har suttit på skype

Har suttit och pratat med min kära pappa på skype. Han skaffade det i dag och vi har suttit och pratat väldigt länge^^ jätte kul tycker jag då vi ses så sällan. Så nu kan vi prata via videosamtal :) Ska kila ut med min lilla skrutt nu tänkte jag och sen blir det en god kopp svartvinbärste framför en film :)


En nybadad liten tjej

Jag bestämde mig för att ge den lilla ett bad, det va ett tag sedan. Och nu när jag tänker efter så behöver faktiskt Tilda ett bad hon med. Men just nu är hon hos min mammi så hon får bada en annan dag.

Tindra är super glad efter att hon har badat. Hon springer runt som ett litet yrväder här hemma just nu^^ Strax börjar Drömmen om Italien och efter det Fuskbyggarna och det ska jag titta på. Så vi hörs lite senare.

Tindra för en liten stund sedan :)



Tack snälla mammi :)


Detta va vad jag fick i natt ut av min mammi. En Schweizisk plånbok i äkta skinn. Hon kunde inte vänta och ge mig presenten i dag utan hon va så ivrig och ville ge mig presenten i natt^^
(läs: halv två på natten haha)

Jag blev jätte glad för plånboken
. Tack så jätte mycket mammi. Och för er som kanske inte visste
så är Schweiz flagga röd med ett vitt kors i mitten.



Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet. Fick också handlat lite mat påvägen hem. I dag blir det grillad kyckling med potatissallad till middag, mums :) Tänkte fota den lilla presenten som jag fick av min mammi och visa er. Men först måste jag kila ut med en liten kissnödig hund.


Godmorgon

Hoppas ni alla sovit gott? det har i alla fall jag gjort, jag har sovit som en stock inatt^^ och jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde i morse, usch så trött jag va, eller va och va jag är det nu med^^ Va upp rätt sent i natt då jag satt och titta på sagan om de två tornen så det är inte så konstigt att jag är trött i dag.

Nu ska jag få i mig lite frukost
sen ska jag ut med lilla Tindra och när jag kommer tillbaka från promenaden så blir det hoppa in i duschen. Och sen bär det av till jobbet.

När jag kommer hem från jobbet så ska jag visa er en fin liten present som jag fick av min mamma i går kväll eller inatt menar jag. Nu ska ni får höra något roligt. Mamma ringde nämligen mig vid nästan halv två tiden i natt och frågade om inte vi kunde träffas HAHA, - Ja sa jag, så vi möttes på halva vägen^^ hon är bra rolig min mamma. Hon ville så gärna ge mig presenten som hon hade köpt i Schweiz och hon kunde inte vänta tills i dag^^ Men som sagt ni får se den när jag kommer hem :)

Hoppas ni alla får en jätte fin onsdag :)


Nu blir det film

Har precis tittat på American Idol. Nu tänkte jag sätta på en film. I morgon är det jobb som står på schemat och jag ska också träffa mammi i morgon för första gången på nästan en vecka :)

Slänger upp en bild på min lilla Tindra för att fylla ut inlägget lite.
Bilden togs förut i kväll, hon hade myst ner sig i min tröja^^




10 Steg Till Lyckan

1. Uttryck tacksamhet
Tacksamhet är ett motgift mot negativa känslor, avundsjuka, girighet, fientlighet, oro och irritation. Den minskar jämförelsebehovet, stärker självkänslan, ökar stresståligheten och gör att man kan njuta av det goda i livet.
Så här gör du: Välj en tidpunkt varje dag då du skriver eller tänker på 3-5 saker du är tacksam för.

2. Tänk positivt
Om man vågar tro på en ljus framtid är oddsen större att det kommer hända fler bra saker och färre dåliga. Om man är övertygad om att man kan förverkliga den så anstränger man sig mer för att nå dit.
Så här gör du: Aktivera optimistmusklerna i 20-30 minuter per dag genom att i lugn och ro fundera över hur ditt liv ska se ut om fem, tio år. Se framför dig när allt är precis som du önskar. Skriv ner vad du ser.

3. Sluta grubbla
Man blir bara ledsnare av negativa, självanklagande tankar och tankemönster eller av att jämföra sig med andra.
Så här gör du: Gör något helt annat, det kan räcka med att gå ut och gå. Du kan även tänka eller säga "Sluta!" eller "Nej!" när grubblet kommer. Skriva eller prata av sig hjälper också.

4. Gör snälla saker
Man blir lycklig och mer positiv av att vara snäll. Goda gärningar lindrar skuldkänslor, stärker självuppfattning och ger många positiva följdverkningar. Man blir omtyckt av andra.
Så här gör du: Öppna ditt sinne för alla tillfällen till snällhet, de finns överallt. Det kan handla om både att ge och att få.

5. Vårda dina relationer
Sociala band är livsviktiga för lycka och välbefinnande.
Så här gör du: Ta dig tid, tala med familj och vänner. Var lojal och uppmuntrande. Kramas, visa uppskattning och tillgivenhet. Försök öka antalet positiva känsloyttringar.

6. Lär dig härda ut
Att göra upp handlingsstrategier när man möter motgångar är ett bra sätt att fösöka lösa problem.
Så här gör du: Gör upp en handlingsplan för en sak i taget. Be om råd, prata med någon som kan hjälpa dig konkret med situationen.

7. Lär dig förlåta
Bitterhet och hat skadar en själv mer än den man hatar. De som kan förlåta är lyckligare och kan lättare gå vidare i livet.
Så här gör du: Skriv ett förlåtelsebrev, utan att skicka det, där du förlåter den som gjort dig illa. Beskriv i detalj hur du blev sårad eller kränkt. Tala om hur du skulle ha velat bli behandlad. Avsluta med att du förlåter.

8. Sträva efter flow
Flow är när man går helt upp i något, totalt engagerad i nuet, omedveten om sig själv. Det gör att man känner engagemang och kan njuta av det man gör, stärker självkänslan och gör livet rikt och intensivt.
Så här gör du: Var helt inriktad på det du gör, styr din uppmärksamhet till uppgiften, låt inte tankarna irra. Ta kontroll över din uppmärksamhet. Fortsätt lära dig nya saker.

9. Njut av livet
Vanan att njuta av det lilla i vardagen ger intensiva och återkommande lyckokänslor.
Så här gör du: Lägg märke till och njut av små glädjeämnen, frukosten, ett avslutat projekt, en varm dusch. Res i tanken, minns positiva händelser, återuppliva lyckliga stunder, fira goda nyheter, ströva efter medveten närvaro, var öppen för skönhet och sinnlig njutning, var nostalgisk, skapa ett glädjealbum.

10. Sätt upp nya mål
Målmedvetenhet är en viktig lyckofaktor. Själva processen att arbeta mot ett mål är viktigare än att faktiskt uppnå målet. Det ger en känsla av mening och struktur i vardagen och stärker självkänsla.
Så här gör du: Vilka mål är viktigast för dig just nu? Välj ut mål som känns äkta och meningsfulla, det avgör om du verkligen vill uppfylla dem. Bryt ner målet till delmål. Ta ett steg i taget.


Snart landar mamma

Nu har äntligen hemma börjat på tv4 och jag sitter självklart bänkad framför det programmet. Älskar inrednings program :) Just nu så sitter även min mamma på ett plan påväg hem till Sverige. Hon har varit hos min bror som bor i Schweiz. Jag tror hon landar här i Sverige vid 22:00 tiden i kväll.



3 Snygga klänningar

Asså det är riktigt farligt att klicka sig in hos Nelly^^ Dom har fått in så mycket snyggt nu det senaste. Åhh det finns så mycket jag vill ha där men tyvärr så räcker inte pengarna till denna månaden :(

Jag skulle vilja ha alla tre klänningarna
. Men om jag bara fick välja en så skulle
det bli den i mitten. Så snygg :)



Klicka på respektive bild för att se klänningen lite bättre
eller varför inte klicka hem någon, för dom är
ju heeelt underbara :)


Middag

Har precis gjort iordning min middag. Det blev korv med bröd i dag igen^^ jag stod och kikade in i frysen och såg både en god fläskfile och lax liggandes där men så plötsligt började magen skrika efter mat och jag kände att det skulle ta allt för lång tid att tillaga en fläskfile eller lax så det fick bli korv med bröd. Nu ska jag mumsa i mig min korv och titta på teven.


Så blir nya Twilight filmen

För ett tag sedan så la jag upp trailen till den nya Twilight filmen Eclipse. Och viste inte riktigt vad jag skulle tycka om trailen då och den kändes faktiskt lite sådär. Men när jag såg detta klippet (en ny trailer) hos Aftonbladet så blev jag genast lite gladare :) Denna trailen visar en betydligt mycket mer mörkare och actionfylld sida av filmen. Tror filmen kan bli riktigt bra. Hoppas jag i alla fall för jag ser verkligen fram emot den :) Gör ni?



Två superkampanjer



Jag är riktigt sugen på att testa detta torrshampoo
. För ibland så kan jag känna att jag får lite oljig hårbotten. Mitt hår har en viss tendens till att bli lite fett, så kanske kan denna göra under för mig
men också kanske för många andra som har samma problem som mig.
Klicka på bilden för att komma till produkten.



Osis session extreme hold hairspray är mitt favorit spray, jag älskar verkligen detta sprayet. Och dessutom så luktar det heeelt underbart gott och det håller verkligen frisyren på plats. En 300 ml Osis
hairspray plus en liten 100 ml för ynka 139 kr (rek. pris 279 kr) det kan ju inte
bli bättre :) Klicka på bilden för att komma till sprayet.



2 väskor från Friis & Company

Häromdagen så gick min väska sönder :( min älskade svarta fina, snygga, söta väska från Friis & Company. Men så hittade jag två andra väskor här hemma som också är från Friis & Company. Jag har helt glömt av att jag hade dessa väskor^^

Här kommer lite bilder
på mina två bortglömda väskor som faktiskt är riktigt snygga :)
Den första väskan här är cremefärgad och brun med guldiga detaljer.





Den andra väskan är svart med guldiga detaljer. Båda väskorna ser
likadana ut invändigt.






Bustier & Bodys

Dessa två bystier är verkligen super söta och snygga. Och lika så dom två bodysarna under.
Alla fyra kommer HÄR ifrån.



Tisdag

I dag är det molnigt hos mig och det blåser lite. Så i dag blir det inte att vara ute så mycket. Tindra gillar absolut inte när det blåser, så fort det kommer en vindpust så lägger hon sig ner och hon vill helst inte rör sig ur fläcken. Just nu sitter jag och tittar på Jims Värld men jag ska strax ta och betala lite räkningar, åhh jag vill inte men jag måste, det kommer bli tight denna månaden.


Mina Naglar

Här har ni den nya designen. Det blev ljusrosa tippar och vita blommor och en rosa rhinestone i mitten av blomman och så avslutade jag med tre små vita dots.



Vad tycker ni, blev dom fina?


Ny nageldesign på G

Har tittat på Spårlöst och ska nu börja på min nageldesign. Jag tänkte göra en design med rosa och vitt och kanske lite rhinestones. Så vi får se vad jag kan få ihop för något. Men jag känner för att göra en söt design, så hoppas att det blir bra :)

Min älskling ringde mig ganska nyligen och frågade i fall han kunde komma hem till mig och det får han så mer än gärna :) så det blir väl en film i kväll kan jag tänka mig. Men självklart så ska ni få se resultatet av nageldesignen innan det blir film.


Vad ska jag göra för mat?

Min kusin har åkt hem. Det va himla mysigt att hon kom över på en fika :) Jag blev plötsligt jätte hungrig nu. Jag vet inte riktigt vad för mat jag ska göra. Känner att jag hade behövt åka och handla lite mat och fylla upp kyl och frys med en massa gott. Men inte i dag, det får bli i veckan. Jag ska i alla fall ge mig ut i köket nu och rota igenom frysen i hopp om att hitta något gott :)

Jag funderar på att göra om min nageldesign
i kväll men jag får se om jag orkar. Blev inte nöjd med den designen som jag gjorde igår.


Yeeey!!

Fick precis ett mail av min lärare och hon hade rättat mitt sista prov för min utbildning. Jag fick VG och jag är super glad :) Äntligen är jag klar med alla proven. Nu har jag bara några inlämningsuppgifter kvar i den sista kursen sen är jag klaaar :) Känns helt underbart att vara såhär nära slutet av min utbildning.

Min kusin ringde precis också och hon är påväg hem till mig nu.
Vi ska ta en fika :)


Visste du detta om teet?

För någon vecka sedan så köpte jag ett nytt te. En med skogsbärssmak och en med svartavinbärssmak och när jag öppnade tepåsen så fanns det små texter där det stod lite fakta om teet.
Det tyckte jag va lite kul :)



Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten





  • Visste du att: Det sägs att te har funnits i 4700 år.
  • Visste du att: Te är världens mest vanliga dryck efter vatten.
  • Visste du att: Teet kom till Europa år 1610.
  • Visste du att: Tebusken är ingen buske, utan ett träd.


Måndag

Sitter och tittar på Jims Värld just nu, älskar den serien. I dag är det lite molningt hos mig fast ändå väldigt varmt ute, det känns lite som om det är åska på gång för det är lite kvavt ute. Va hemma hos min mammas man förut i förmiddags och hälsade på honom och min stora tös Tilda. Dom satt ute och Tilda hade fått ett gottit ben att tugga på. Hon trivs väldigt bra hemma hos min mamma och hennes man. I morgon kväll så kommer min mamma hem från min bror, hoppas inte flygplanen är inställda bara. Nu ska jag gå och göra mig en kopp te.


Mina Naglar

Det blev att jag målade över den silvriga blomman med rött istället. Känner att jag fortfarande inte är nöjd med designen men den blev i alla fall lite bättre, blomman syns i alla fall nu^^ (se inlägget nedan för att se den silvriga blomman)

Bilden gör inte den röda färgen rättvis
. Designen ser också mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Känner att det blev lite kaka på kaka med nageldesignen i kväll men vi får hoppas att jag har en bättre dag nästa gång jag gör en nageldesign. (Får skylla på huvudvärken ikväll)



Det ser ut som om det fattas en rhinestone på mitten fingret (på de vita) men det
gör det inte. Det är blixten på kameran som gjort att det blivit så.


Mina Naglar

Nu är den nya nageldesignen på plats. Meeen jag blev inte nöjd med den. Jag gjorde vita tippar sen lite skimmer/glitter över naglarna och sen gjorde jag en halv blomma eller va man ska säga i silver och så avslutade jag med en massa silvriga rhinestones. Jag tog typ 50 bilder på naglarna och ingen bild blev bra. Denna designen vill bara inte fastna på bild helt enkelt.

Men här är resultatet. Kanske målar jag över en ny färg på
blomman så den syns bättre.



Huvudvärk - ny nageldesign

Jag har verkligen fått världens huvudvärk. Usch va jobbigt det är. Ändå har jag tagit flera tabletter i dag men ingen av dom har hjälpt :(

Fast än att jag har så ont i huvudet
så tänkte jag faktiskt göra en ny design till mina naglar i kväll. Jag vet inte än va jag ska måla men jag är lite sugen på att hitta på något med vitt, silver och lite glitter och kanske lite rhinstones. Vi får se vad jag kan få ihop för något.


Kanske börjar jag bli sjuk :(

Jag har varit ute hela eftermiddagen i dag. Kom väl hem vid fem tiden gjorde lite mat och sen somnade jag i soffan och vaknade nu. I kväll ska jag inte göra något speciellt, kanske går det nån bra film på teven, om inte så sätter jag nog på en film på datorn.

Känner mig ovanligt trött i dag asså
, tror faktiskt att jag kanske börjar bli sjuk. Har haft huvudvärk hela helgen och gått och snytit mig non stop nästan. Jag ska gå och ta en huvudvärks tablett till nu för jag känner att jag börjar få ont igen.


Söndag

I dag skiner solen hos mig och det är helt underbart :) Jag har varit ute med Tindra men kom in nu en snabbis för att hämta lite hundgodis. Jag vill inte sitta inne när det är så fint väder ute. Så vi hörs lite senare.


Tittar på skräckis alldeles själv

Sitter och tittar på en skräck film alldeles själv. Hur ska detta gå hehe, jag kommer ju inte kunna somna sedan haha. Nä men det ska nog gå bra. I kväll har jag inte gjort något speciellt. Har pratat lite med min mamma på skype. Sen har jag tittat på lite på tv. Tänkte gjort en ny design till naglarna i kväll men min fantasi va inte på topp. Men kanske blir det en i morgon istället. Nu ska jag fortsätta och titta på skräck filmen.

 

Har tänt min nya ljushållare också och det doftar verkligen

heeelt underbart här hemma.

 

 



Min shopping i dag

Något som jag blev väldigt glad för i dag va denna ljushållaren som jag köpte. (Heter det så, ljushållare?) Skit samma^^ jag har länge velat ha en sådan då min andra som jag har här hemma gått sönder och det har bara inte blivit av att jag köpt en ny men idag så hittade jag en :) Den är inte lika fin som min gamla va men den duger.



Jag köpte också till sådana som man smälter i glasskålen.
Vet inte vad dom heter...



Köpte dofterna jordgubb och melon. Dom doftar så gott att jag
vill äta upp dom^^



Det blev också lite shopping till mina naglar. En remover, en pensel
och två nagellack



Här är en bättre bild på nagellacken fast bilden gör verkligen inte färgerna
rättvisa. Det första lacket är typ korallfärg fast väldigt lysande
och den blåa är väldigt mörk blå.



Hemma

Nu är jag hemma från stan. Har haft en mycket trevlig dag tillsammans med min kusin. Vi har fikat och så har vi shoppat lite saker. Jag köpte inte alls mycket men lite blev det allt :) Jag ska strax visa vad jag köpt för något men först måste jag kila ut med en liten kissnödig hund.


Lördag

Jäkla skiiit internet, va trött jag blir. Det är nu fjärde gången som jag får skriva om detta inlägget. Mitt internet kopplar ner mig hela tiden. Nu orkar jag inte skriva om allt igen så det får bli ett kort inlägg.


Jag är fruktansvärt trött i dag. Jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde i morse. Min kusin skulle kommit klockan halv tolv och hämtat upp mig men lika så hon va trött i dag så vi bestämde att hon skulle komma hit vid halv ett tiden istället. Nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis så piggnar jag väl till lite. Vi ska som sagt åka in till stan i dag igen. Och jag ska kika efter lite fler nagellack, hoppas jag hittar några fina :)


Jag har ingen aning om varför all texten är rosa där uppe, jag har försökt få bort det men

det går inte. Det känns som om hela datorn är fuckt up.


Hörs när jag är hemma igen


 



Sjuuukt dålig film

Filmen Babysitter Wanted va inte bra. Så funderar ni på att hyra den så tycker jag att ni borde tänka om. Jag och älskling satt och skrattade åt filmen då den verkligen hade sååå sjuuukt dålig handling.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för jag är jätte trött. I morgon så bär det av till stan igen. Min kusin åker med mig in till stan i morgon också så det kommer att bli kul :)


Babysitter Wanted

Det blev allt en skräckis. Baby sitter Wanted heter filmen. Men av det jag såg på trailen så verkar den inte vara så bra faktiskt. Men vi får se.



Tindra är helt slut^^

 

Har precis kommit in efter en lång promenad med lillskruttan. Hon är helt slut, har aldrig sett henne såhär trött. Så fort vi kom innanför dörren så sprang hon till soffan och myste ner sig under filten^^ (se bild ovan) Jag tror faktiskt att hon frös när vi va ute för det blåser väldigt mycket hos mig just nu.

 

Min älskling är påväg hem till mig nu också. Han skulle hyra en film på vägen hit och om jag känner han rätt så blir det nog en skräckis. Nu ska jag gå och göra mig en smörgås och en kopp te för min mage började kurra lite nu.



Min shopping i dag

Nu har jag städat klart här hemma. Det blev väl inte direkt något jätte röj men jag fick i alla fall diskat och plockat upp lite saker som låg lite överallt på golvet^^ Nu tänkte jag visa vad jag köpte i dag när jag va i stan. Det blev inte mycket med jag är jätte glad för det jag hittade :)

4st nagellack och ett läppglans



Ett rosa och ett blått nagellack från H&M



Ett vitt skimmer och ett rosa skimmer nagellack från KICKS.
Och det söta läppglanset är från H&M



Här är linnet som jag fick av min underbara kusin. Bilden gör inte färgen rättvis
men den är militärgrön och har en liten ficka på vänster bröst.



Hemma

Nu är jag hemma. Det blev allt ett par timmar i stan. Jag har haft en väldigt trevlig och rolig dag tillsammans med mina vänner och min kusin. Jag köpte allt lite saker i dag, fick också ett jätte fint linne av min kusin som tack för att jag passade hennes dotter. Men jag får visa allt lite senare för nu hade jag tänkt att städa lite här hemma för det ser ut som f*n hehe^^


In till stan

Nu har jag gjort iordning mig lite och strax kommer min kusin och hämtar upp mig. Vi ska som jag skrev förut in till stan. Min kusin ska på möte och medans hon är där så ska jag passa hennes dotter. Jag ska också möta upp mina två vänner Angelica och Camilla i stan. Jag ska se om jag hittar lite nagellack i dag också. Jag vill gärna hitta lite fina sommarfärger, så hoppas jag hittar någon fin färg :)

Hörs när jag är hemma igen



Shrek 4

Snart kommer den fjärde och sista Shrek filmen ut. Och här är den nya trailen.
Älskar slutet på trailen^^



Fredag

Godmorgon! I dag va jag uppe tidigt. Redan klockan halv åtta i morse så satt jag och åt frukost. Jag vet inte va det va med mig i morse men jag vaknade jätte pigg när klockan va sju. Älskling åkte iväg till jobbet vid åtta tiden och jag har legat i soffan sedan dess och tittat på tv.

I dag ska jag in till stan med min kusin och hennes dotter. Min kusin ska på möte så jag ska passa hennes dotter under tiden. Jag ska också träffa min vän Angelica och hennes lilla bebis. Jag tror att detta kommer bli en riktigt mysig dag i dag :) Men det är några timmar kvar tills jag ska åka. Nu ska jag kila ut med Tindra.


Natti Natti

Måste berätta något som jag tyckte va lite kul^^ Precis när jag skulle ringa min älskling förut så knackade det på dörren. Jag går mot dörren med luren i örat och precis när älskling svara i telefonen så sa jag vänta lite det knackar på min dörr och så när jag öppnar så står älskling utanför haha. Han ville överaska mig i dag så han kom utan förvarning^^

Vi har tittat på MMA nu i kväll, en kampsport som både jag och älskling gillar. Jag har fått lite ont i huvudet nu så jag ska ta mig en tablett och sedan så ska jag och älskling krypa ner i sängen och titta på en film.

Natti Natti


Jag vill inte vänta en hel vecka till

Åhh vad Vampire diaries är spännande. Jag vill se ett avsnitt till nu nu nu^^ Men jag får snällt vänta tills nästa vecka. Men vänta lite nu jag kan ju faktiskt be min älsklings kompis att ladda hem alla avsnitten till mig :) Hmm ja så får det nog bli för jag vill verkligen inte vänta en hel vecka tills nästa avsnitt. Ska nog åka hem till min älskling i helgen och se om jag kan få laddat hem dom :)

Nu ska jag ringa min älskling och höra hur det går för han, han är nämligen på golfbanan och spelar. Ska också fråga honom om han vill komma hem till mig i kväll och kanske se på en film eller två :)


"Avatar 2" dyker ner i havet



James Cameron om uppgöljarna till 3D-succén. Tidernas största filmsuccé tar en ny vändning. Ner i havet. Det avslöjar regissören James Cameron. Inför släppet passar regissören James Cameron på att fresta fansen med smakprov på hur fortsättningen till 3D-succén kommer att se ut.

 

James Cameron

 

"SKAPA NYA MILJÖER"

Och det verkar som om Jake, Naytiri och de andra får ta på sig badkläderna till de två uppföljarna. – Jag fokuserar delvis på att skapa nya miljöer och en annan inramning på Pandora. Och jag kommer att fokusera på havet, som kommer att bli lika rikt, varierande, galet och fantasifullt. Men jag säger inte att vi inte kommer att få se något vi redan sett. Vi kommer att se mer av det med, säger James Cameron i en intervju med Los Angeles Times.

 

Förutom att utforska haven avslöjar regissören att äventyren också kommer lämna den påhittade planeten Pandora för att fortsätta ut i rymden. – Inte nödvändigtvis i den andra filmen, men mer i den tredje. Avatar kommer ut på dvd i dag torsdag – i USA. Vi svenskar får vänta till onsdag 28 april.

 

Och jag vet en tjej som definitivt kommer att köpa DVD filmen Avatar... JAAAG^^ Det här låter ju riktigt spännande med havet och rymden. Ja jag har i alla fall höga förväntningar på nästa film. Och jag hoppas att den kommer bli riktigt grym :)



Bara jag & Tindra nu

Jag va precis hemma hos min mammas man och lämnade min stora vovve Tilda hos honom. Han ska få ha Tilda hos sig medans min mamma är i Schweiz och hälsar på min bror. Han känner sig nog inte lika ensam om han har Tilda hos sig :) Och dessutom så får jag också lite avlastning vilket är väldigt skönt.

Min lilla skrutt Tindra har krupigt upp i min famn här i soffan
och vi är nu redo för Vampire diaries :)




Mätt & belåten

Nu har jag fått i mig tre korvar och ligger just nu i soffan och vilar maten lite. Om en halvtimme så kommer ett program som jag har längtat efter i en hel vecka^^ nämligen Vampire diaries.
Den serien är himla bra tycker jag :)



Provet gick.....

Nu är jag hemma. Och provet gick rätt bra tror jag. Jag svara på alla frågor utom en men jag hoppas inte att den lilla frågan ska ställa till det allt för mycket för mig^^ Det känns i alla fall som att jag kommer få godkänt och det är ju huvudsaken men får jag högre betyg så är ju det bara ett plus :) Jag skrev väldigt utförligt på alla frågor och jag skrev mer än vad jag egentligen hade behövt så jag kan ju alltid hoppas på ett VG :) Men som sagt jag är lite rädd för den frågan som jag inte svarade på, den kanske drar ner mitt betyg? Men men godkänd måste jag bli annars blir jag nog väldigt arg och ledsen^^

Nu ska jag få i mig lite mat i magen
för min mage skriker just nu efter mat.
Det får nog bli korv med bröd, snabbt, lätt och gott :)


Läsarfråga

Sitter och pluggar lite men jag känner att det mesta sitter nu faktiskt så jag tänkte ta mig tid att skriva lite här i bloggen och även svara på en läsarfråga. Min mamma ringde förut och sa att flygplatsen hade öppnat igen och att hon va bokad med ett nytt plan till Schweitz klockan 17:00. Jag kom precis hem från mamma, har hjälpt henne att packa. Så nu är min mamma alltså påväg till flygplatsen. Och jag hoppas att resan ner går jätte bra. Kommer sakna dig mamma^^ Men vi ses ju snart igen :)

NU TILL LÄSARFRÅGAN

Sus:

Jättefina naglar du har och vad snyggt du designar dem! Har hittat massa inspiration här :) Är det dina egna naglar? Ser ut som äkta men förstår inte hur du kan få dem så långa isåfall!
Vad är ditt knep? Jag är sjukt avis! :)

Svar:
Hej Sus! Varför jag svarar på din fråga i bloggen är för att jag inte kommer in på min mail just nu, så hoppas du ser detta :) Tack så hemskt mycket för att du tycker att jag designar mina naglar snyggt, det värmer :) och jätte kul att jag kunde inspirera dig :) Och ja det är mina egna naglar. Men vad är då mitt knep för att få såhär långa naglar!! Om du klickar här så kan du läsa om tips som jag har skrivit om hur du kan få långa naglar och behålla dom långa. Det har funkat för mig så hoppas det kan hjälpa dig :) Är det något annat du undrara över så är det bara att fråga.


Torsdag - provdagen

Godmorgon!! I dag är det den stora dagen, nämligen provdagen. Och jag är så jäkla nervös^^ visst är jag alltid lite nervös inför prov (det är väl alla?) men detta provet är faktiskt ett speciellt och framförallt att avgörande prov för mig. Det är nämligen det sista provet för min utbildning.

Jag är så nervös och rädd
att jag inte ska klara detta provet att jag har gått och tänkt på provet konstant hela tiden dom senaste dagarna. Som i går t.ex. när jag skulle lägga mig. Jag rabllade upp en massa medicinska ord ända in till sömns asså och så fort jag vaknade i morse så ställde jag mig själv en massa frågor som jag förmodar kommer komma på provet i dag^^ Så man kan lugnt säga att jag gått och tänkt på provet non stop. Även fast jag inte velat tänka på det för en stund så har jag ändå inte kunnat låta bli^^

Just nu sitter jag i min soffa och äter frukost
samtidigt som jag skriver lite här i bloggen. Mina plugg papper ligger vid sidan av datorn och jag ska strax sätta mig och plugga. Provet är inte för än klockan 17:00 i dag men jag tror ändå inte att jag skriver något mer i bloggen för än jag kommer hem igen. Jag behöver dom här sista timmarna som är kvar till att koncentrera mig på pluggandet. Så vi hörs när jag är hemma igen. Förresten, min mamma kom inte iväg med flyget i morse. Dom hade ställt in planet på grund av att det kommit in ett stort åskmoln.

Hoppas ni alla får en jätte fin torsdag och
ÖNSKA MIG LYCKA TILL :)


Nu bli det in på tv4 play

Åh guuud va jag har pluggat nu i kväll. Visserligen så somnade jag i soffan vid åtta tiden och vaknade strax efter halv tio. Men pluggandet har gått riktigt bra och det mesta sitter nu faktiskt. Min mamma va här hos mig för en stund sedan, hon förhörde mig en sista gång, i morgon ska ska hon nämligen flyga ner till min bror i Schweiz. Men man vet ju aldrig om flygen är inställda eller ej men det återstår att se i morgon.

Jag missade Drömmen om Italien och Fuskbyggarna i kväll då jag somna så jag tänkte titta på dom avsnitten nu på tv4 play. Efter det så ska jag gå igenom mina plugg papper en gång till och sen ska jag sova. I morgon är det stora provet, fast jag ska inte göra provet för än klockan 17:00 så jag har ju hela dagen på mig i morgon att plugga också vilket känns väldigt bra.

Godnatt på er


Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. Eller ja jag har varit hemma i lite över en timme typ. Riktigt skönt va det att komma hem, har varit så trött i dag... undra varför hehe, satt ju uppe väldigt sent i natt igen^^ Har precis varit hemma hos min mammas man, han har förhört mig lite på det som jag skrev ner i natt. Och det gick väl sådär men jag kan betydligt mycket mer nu i dag än vad jag kunde i går. Och jag är jätte tacksam för att mammas man ville ställa upp och förhöra mig i dag, så tusen tack för det :)

Nu ska jag få i mig lite mat i magen
och sen ska jag lägga mig på soffan och vila en stund. Sen är det plugga som gäller hela kvällen. Jag har fortfarande lite kvar som jag behöver kunna. Åhh guud hur ska detta gå, jag får inte plats med mer i huvudet haha^^


Godmorgon

Hoppas ni sovit gott? Det har jag gjort, fast jag hade nog velat sova lite längre^^ I dag är det onsdag vilket betyder jobb för mig. Jag sitter just nu och äter frukost och efter den så ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig lite lätt.

Åhh jag vill verkligen inte gå in och duscha HAHA
, det där lät ju kanske lite sjukt men det är mitt hår som jag inte vill tvätta. Jag har ju som sagt löshår och har haft i det väldigt länge nu och för varje gång jag tvättar mitt hår nu så blir det bara värre och värre. Skulle ju tagit ut mitt löshår i måndags men min frisör va fast i utlandet på grund av vulkanutbrottet ni vet. Men i går kom hon hem och jag bokade in en ny tid fast det blir inte för än den 14 maj. MEEEN håret måste ju tvättas så jag har inget val.

Mitt hår kommer ju att se ut såhär
efter att jag fönat det^^



När jag kommer hem från jobbet
så är det plugga som gäller för mig. Har ju det stora provet i morgon som jag bara måste klara. Men vi hörs när jag är hemma igen. Hoppas ni alla får en jätte fin onsdag :)


Mina Naglar

Det blev allt en ny design till mina naglar i dag. Och en väldigt enkel sådan också. Jag målade svarta tippar och sedan blev det en massa vita små prickar. Jag vet inte om ni ser detta men jag har faktiskt klippt ner mina naglar en bra bit. Kände att dom va lite lite långa. Jag råkade också klippa av kanten på nageln på ringfingret :( Men det syns knappt på bilden. Men men den växer ju ut igen.

Här ser ni resultatet




Och här är resultatet från långt håll



Så vad tycker ni, blev dom fina?


Tisdag

Sitter just nu i min soffa och tittar lite på tv, har precis slängt i mig lite lunch. Jag ska strax ge mig hem till min mamma. Hon ska hjälpa mig lite med mitt pluggande. Satt upp rätt länge i natt och skrev ner en massa viktiga saker som jag behöver kunna, så jag tänkte att mamma skulle få förhöra mig lite på det.

Ska som sagt också försöka få tid
till att göra en ny design till naglarna i dag också.
Den designen som jag har nu är fortfarande jätte fin men jag är sugen på att
göra en ny. Har inte bestämt vilka färger det blir än men vi får se.

Nu har jag två vovvar som står och skäller lite på mig här,
så nu måste jag kila ut med dom.


Pluggar & tittar lite på tv

Jag sitter och småtittar lite på American Idol samtidigt som jag försöker plugga. Och det går väl sådär. Jag önska att det jag precis läst bara fastnar i huvudet direkt, men tyvärr så funkar det ju inte så. Men lite har allt fastnat men mycket mycket mer ska in i min skalle^^

Jag tänkte som sagt göra en ny design
till mina naglar i kväll men jag väntar tills i morgon istället. Känner att jag behöver ägna all min tid till pluggandet i kväll men som sagt i morgon så ska jag försöka ta mig tid att göra en ny design :)

Och jag vet att det varit tråkig och dålig uppdatering
i dag men som jag skrev förut i ett tidigare inlägg så har jag ett stort prov på torsdag och jag måste verkligen klara det provet så bloggen får ligga lite lågt ett tag. I alla fall fram till torsdagen.


Med ett knapptryck kan du byta utsikt :)

Det här tyckte jag va riktigt coolt. Tänk att kunna byta sin egen utsikt genom fönstret. Det låter kanske omöjligt men det är faktiskt möjligt, med hjälp av en konstruktion som kallas Winscape. Utsikten är självklart fake och kommer från två stycken HD-skärmar.

 

Men vist ser det verkligt ut?

Älskar den utsikten som ser ut som om man vore under vatten.

Den skulle jag vilja ha^^



Precis hemkommen

I dag har jag varit hemma hos min mamma hela dagen därför har jag ej skrivit något i bloggen för än nu. Kom precis hem. Vi har suttit ute näst intill hela dagen och det har varit jätte härligt.

Fick ett samtal av min lärare förut också
och tydligen så ska jag göra mitt prov nu på torsdag den 22/4, det va jag inte med på, trodde ju att jag skulle göra provet nästa torsdag den 29/4, men det hade blivigt något fel med min bokning så nu blir det att jag får göra det på torsdag. Nu måste jag plugga som bara den så jag verkligen klarar provet på torsdag. Så bloggen hamnar kanske lite åt sidan ett par dagar nu. Det jag menar är att jag inte kommer uppdatera lika ofta som jag brukar.

Jag funderar på om jag ska göra en ny
design till naglarna i kväll
men jag får se hur mycket tid jag får över. Men gör jag en
så lägger jag självklart upp resultatet :)


En film kanske man skulle se

Älskling har gått och lagt sig i sängen, han ska jobba tidigt i morgon bitti. Själv skulle jag ju till min frisör i morgon och ta ut löshåret men tyvärr så blir det inte så. Ska boka om tiden på tisdag då min frisör kommit hem från utlandet. Jag borde egentligen gå och lägga mig jag med men hur lätt är det då man inte är trött. Får nog bli en film känner jag :) såg ju sagan om ringen här om dagen så det passar ju bra att kanske slå på sagan om de två tornen i kväll :)


Guuud så gott det va med kinamat

Nu har jag och älskling fått i oss våran efterlängtade kinamat. Åh guuud sååå gott de va. Fast just nu känns det som om jag ska spy haha, åt alldeles för snabbt och har nog aldrig varit såhär mätt^^ Verken jag eller älskling kommer resa på oss från soffan på ett bra tag^^

Jag åt friterad kyckling med ris och sötsur sås. Älskling åt nån
kyckling med champinjoner, babuskott mm och ris.



Nu ska min älskling låna min dator en stund för han ska spela
poker. Så jag skriver lite senare.


Tindra som valp

Jag har suttit och kikat igenom lite gamla bilder på Tindra som valp. Åh gud va jag blev valp sjuk när jag tittade på bilderna. Vill ha en liten liten Tindra till^^ Tiden går verkligen så himla fort, så alla ni som har en liten valp där hemma njut av var enda liten sekund :)

Här är några bilder på Tindra i hennes rosa tröja
och hennes rosa snuttefilt

(hon är 3 månader här)


Älskling ringde mig nyss, han är påväg hem till mig nu. Vi ska åka och köpa kina mat om en liten stund.
Det ska bli sååå gott. Det är över ett år sedan som jag åt kina mat
så det är gärna dax nu^^


Onödig men rolig fakta

Här kommer lite onödig fakta men som är ganska så kul att veta^^

2-3 st har jag nämnt tidigare i ett annat inlägg.

 

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

11. En snigel kan sova i tre år.
12. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
13. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
14. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
15. Alla isbjörnar är vänsterhänta.

16. En struts öga är större än dess hjärna.
17. Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
18. Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor - tills den dör av svält.
19. En krokodil kan inte sticka ut tungan.
20. Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

21. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
22. Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
23. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
24. Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
25. Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.

26. Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.
27. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
28. En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv.
29. Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.
30. Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.

31. Det vanligaste namnet i Sverige är Maria Johansson
32. Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.
33. Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.
34. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
35. Greklands nationalsång har 158 verser. Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.

36. Jättebläckfisken har världens största ögon.
37. En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.
38. Guinesse Rekord-bok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.
39. Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.
40. I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

41. Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.
42. En sköldpaddas sköld består bland annat av djurets revben, och det betyder att sköldpaddan har revbenen sittande utanpå kroppen.
43. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.
44. En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

45. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

46. Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
47. Internet består till 61% av porr.
48. Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa.
49. Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
50. Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

 



Söndag

I dag är det strålande sol hos mig. Det är så jäkla skönt för solen har verkligen varit framme varje dag nu denna veckan :) Älskling och jag har suttit ute i solen en stund men han ska strax åka iväg på ett jobb. Vi funderar på om vi ska köpa kina mat i dag, är så himla sugen på friterad kyckling, ris och sötsur sås :) Men det beror på hur lång tid älskling jobb tar. Men jag hoppas inte att det tar allt för lång tid :)

Nu ska jag hämta två kalla coca color till mig och älskling sen ska vi sätta oss ute i solen
en stund till innan han ska åka till jobbet.



Oj va klockan sprang iväg^^



Lillsnuttan har somnat så gott på min tröja här i soffan^^
(se bild ovan) och i andra soffan ligger min älskling och sover. Filmen Horsemen som vi såg förut va rätt så bra, helt klart sevärd. Den är lite lik Saw filmerna faktiskt. Men det va ingen thriller/skräckis som jag skrev i inlägget innan utan det va bara en thriller film. Nu ska jag väcka min älskling lite lätt och så ska vi gå och lägga oss i sängen. Det blev en väldigt sen kväll i kväll^^


Nu blir det thriller/skräck

Nu ska jag och älskling titta på film. Det blir en thriller/skräck film och den heter Horsemen. Och den ska tydligen vara väldigt bra. Älskling hade köpt med sig den goda yoghurten som jag ville ha men han köpte även lite polly också :)



Här är trailen till filmen som vi ska se





Jäkla skiiit internet

Mitt internet har krånglat här hemma. Ena stunden så kan jag koppla upp mig och andra stunden inte. Kan jag koppla upp mig så kopplas jag ner efter ca 5 minuter, Skit jobbigt. Jag sitter just nu och tittar på jakten på Julia på tv1. Himla bra program det där. Har inte följt det men ska försöka börja göra det.

Min älskling är påväg hem till mig nu också, han har precis avslutat en runda golf. Han ringde och fråga i fall han skulle köpa med sig något gott och jag sa med en gång min favorit yoghurt med vit choklad^^ Trodde ni jag skulle säga godis va? haha. Han blev faktiskt lite chockad själv när jag se det^^ Men den yoghurten är som godis för mig och det är ju faktiskt choklad i :)


Love The Dresses

OJ OJ OJ vilka snygga klänningar eller va säger ni?
Älskar ryggarna på dom :)





Klicka på respektive klänning för att se
klänningen lite bättre.


Enkla & söta klänningar

Klänningar i mycket vid, A-linjeformad modell. Rynkeffekter runt halskanten. Dekorsömmar fram och bak. Ett skärp i midjan så skulle klänningen bli jätte söt :)



Klänningarna finns att
köpa HÄR.


EXEMPEL PÅ SKÄRP!


Skärpen hittar
ni HÄR.


Strandhanddukar

H&M har fått in några underbara strandhanddukar
och dom kostar bara 79.50 st.



Dessa två nedan föll jag för :)



Klicka här för att se dom andra
handdukarna


Lördag

I dag känner jag mig verkligen pigg och utvilad :) Har varit ute en sväng i förmiddags, solen lyser hos mig i dag igen och jag försöker njuta av varje sekund. Har suttit och svarat på lite kommentarer här i bloggen och nu tänkte jag ge mig ut i köket för att göra lite lunch till mig.

I dag så jobbar min älskling, han fick hoppa in och jobba extra i dag men i kväll så kommer han hit och då har han lovat att hjälpa mig med ett arbete. Och lite senare i kväll blir det säkert en film eller två :)


Nu blir det film

Nu är jag hemkommen från en liten kort natt promenad med hundarna. Tur att jag tog med mig ficklampan för jag hade annars inte sett en meter framför mig typ^^ helt kolsvart hos mig nu. Har precis gjort iordning en kopp te och ska nu sätta på en film. Det blir sagan om ringen, såg filmen för inte så längesedan men jag vill se den nu igen^^

Hade egentligen tänkt göra en ny design
till mina naglar i kväll men jag väntar nog ett par dagar till.
Tycker väldigt mycket om den designen jag har nu.



Det finns så mycket man vill ha


(gammal bild)

Har suttit och kikat runt på lite olika sidor
och hittat en massa saker som jag skulle vilja ha. Allt ifrån kläder till möbler. Det är synd att man inte är miljonär, men vem vet kanske blir jag det någon dag^^ Hade vart något :) Nu ska jag ta en sväng med Tilda och Tindra och när jag kommer tillbaka så blir det nog att slå på en film. Funderar på att se någon gammal goding.


Påslakan

Jag sitter just nu och kikar runt lite på nätet. Är ute efter lite nya påslakan till sängen. Har hittat några underbara påslakan men frågan är vilket man ska välja. Har plockat ut två favoriter som jag hittat HÄR.




Vilket tycker du är finast?




Talang och sen middag

Nu har Talang börjat och jag sitter självklart i soffan och tittar på det. Har också gjort lite mat. Det fick bli makaroner och köttbullar, snabbt och lätt då jag va skiiit hungrig.

Lägg märke till mitt fina fina konstverk
jag gjort också haha^^



Fick ett smtal från min frisörs chef angående mitt hår

Pratade med min älskling för en stund sedan och han kan tyvärr inte komma hem till mig i kväll och hjälpa mig med mitt arbete. Han hade lite ärenden att utföra i kväll och i morgon så ska han hoppa in och jobba extra. Men förmodligen så kommer han till mig i morgon istället och då hoppas jag att jag kan få lite hjälp.

Min frisörs chef ringde mig också för ett tag sedan. Jag har bokat tid på måndag för att ta ut mitt löshår men kanske så måste jag ändra den tiden för att min frisör som ska ta ut det befinner sig just nu utomlands och kan ej komma hem på grund av att det är flystopp. Ni vet vulkanen på Island som fått ett utbrått och orsakat ett stort askmoln i större delen av norra Europa

Men det gör inget
om jag skulle få boka om tiden, jag får ju ha kvar håret längre då hi,hi. Visserligen så måste jag verkligen ta ut det så snart som möjligt för det har börjat trassla till sig ordentligt.

Jag kommer typ inte visa mig ute
sen när håret är ute HAHA, Jag hatar verkligen att ha kort och tunt hår. Men så snart som jag bara kan så åker det in nytt löshår igen^^



Fredag

I dag är jag fruktansvärt seg och det är tack vare att jag satt uppe alldeles för länge i natt. Men jag är som sagt en riktig nattuggla^^ Har varit hemma hos min mamma i dag igen, vi satt ute och i solen och pratade lite och drack te medans hundarna fick springa på gräset som vanligt. Tänkte tagit lite bilder men jag glömde kameran hemma:(

Tindra snuttan mår bättre i dag
, eller hon mår bra nu rättare sagt. Ingen spya i natt så det va skönt och hon sprang som sagt som vanligt och lekte ute i dag. Har precis mailat min lärare och provet som jag skulle göra nu på måndag den 19 blir uppskjutet ända till den 29/4 och den 30/4 så sätts mitt betyg i den kursen så det gäller verkligen att jag klarar provet nu annars sätter hon IG på mig och det vill jag inte.


Prova på kit med make-up i fickformat


Prova på kit Couleurs Nature


Minimascara, Svart 2,5 ml
Läppglans med volymeffekt, Jordgubbe 2,5 ml
3 miniögonskuggor: Ljus rosa: Rosa azalea och Rosa kamelia

Detta kitet kostar
ynka 25 kr och jag måste ju säga
att man blir ju himla sugen på att
klicka hem ett sådant :)

Finns att köpa HÄR.


The Holy Mud Company



The Holy Mud Company
hjälper till att göra världen till en bättre plats, ett ansikte i taget! För flera år sedan så började de sälja en autentisk, helt naturlig lermask från Döda Havet och valde att kalla sig The Holy Mud Company. Sen dess så har de introducerat fyra nya utsökta masker. Nu finns det en ansiktsmask för varje hudproblem. Det är deras övertygelse att när du känner dig nöjd med din hy så visar du ditt bästa ansikte utåt och det är anledningen till varför de fortsätter att utveckla dessa masker.

Och om jag ska vara ärlig så tycker jag att dom verkar skit bra, jag har faktiskt hört väldigt mycket gott om dessa dessutom. Så jag ska absolut klicka hem en eller två av dessa masker och testa.
Dom finns att läsa om och köpa HÄR.




Klänningen som många vill ha

Klänningen har nu kommit in i två nya färger, beige och svart och den rosa finns fortfarande kvar :) Jag tycker att klänningarna är jätte snygga och skulle vilja ha dom allihop!! Så skynda er nu att klicka hem någon innan den tar slut i just din storlek. För jag har en känsla av att dom kommer att gå åt som smör denna gången också^^

Klicka på respektive bild för att se
klänningen lite bättre.




Natt bloggning

Min mamma har varit här hos mig en stund i kväll. Hon ville prata lite med sin son (min bror) på skype. Och det blev ett ganska så långt samtal men väldigt roligt. Det är verkligen mysigt att prata med dom lite då och då via videosamtal :) Mamma gick hem för en stund sedan och kvar sitter jag i soffan och kikar runt lite på nätet.

Så är du en nattmänniska som mig så blir det
nog lite bloggande nu i natt
här i bloggen^^

Kanske uppskattas det av någon?


Lillsnuttan mår inte bra :(

Min lilla Tindra mår inte så bra :( hon har spytt flera gånger nu i kväll. Vet inte va det kan vara men kanske har hon fått i sig något när vi va ute i dag. Men nu verkar det ha lugnat sig lite, hoppas att hon inte spyr mer. Kommer ihåg sist då hon spydde fast då höll det på i nästan två dagar och då va jag nästan vaken i två dygn. Kunde inte sova på natten på grund av att hon spydde hela tiden och hon spydde även i sängen nån gång så jag fick byta lakan mitt i natten^^ Hoppas inte att det blir så i natt.

Förutom att jag har pysslat om Tindra
så gott jag kunnat så har jag också pratat med min bror på skype. Han och hans fina tjej och barn kommer som sagt hit i juni och jag längtar såååå mycket :)

Har försökt att plugga lite mellan varven
då Tindra inte spytt, men det har väl gått sådär med det. Började på ett arbete men fastna vid en fråga så jag kommer ingen vart med det^^ Ska höra med min älskling om han kanske kan komma hit i morgon och hjälpa mig.

Tindra ligger just nu i sitt rosa lilla hus




Hundratals heta titlar till otroligt pris



Missa inte tillfället att fynda klassiker, rysare, action-, drama och komedifilmer. CDON ger dig nu möjligheten att köpa upp till sex stycken DVD för endast 49,50 kr/st.

Klicka här och kom direkt
till kampanjen

Jag vet en tjej som ska in och kika och kanske
klicka hem några filmer :)



Skön katt^^

Ni måste bara titta på detta klippet HAHA,
aldrig har jag sett en katt göra såhär^^




Jäkla skiiit

Neeej, fick precis ett mail från min lärare där hon skrev att det tyvärr va fullbokat på måndag, så jag kan inte göra mitt prov då :( Nu måste jag alltså skjuta upp det en hel vecka om inte längre, Jäkla skit. Den sista april så måste jag ha klarat provet för första maj så sätts mitt betyg i den kursen.

Men istället för att plugga till provet nu
så tänkte jag börja på mina sista
inlämningsuppgifter i en annan kurs istället.

ÅHHH va det är tråkigt att plugga ibland asså^^
men snart är jag klar och det ska bli
SÅÅÅ SKÖÖÖÖNT :)


Precis hemkommen

I dag har jag varit hemma hos min mamma hela förmiddagen och eftermiddagen. Vi har ätit/fikat ute i solen i dag och mina hundar fick självklart följa med. Jag busade lite med Tilda (min stora hund) på gräsmattan och det tyckte hon om men lite senare så fick hon ont i höften så hon har haltat lite i dag. Tror vi busade lite för hårt. Hon brukar få lite ont i höften när hon sprungit eller busat lite för mycket. Men det blir ju lätt så när man börjar bli till åren. Jag ska strax sätta mig hos henne och ge henne lite massage, det brukar alltid bli lite bättre då :)

Förresten så gick jag bort till mamma i mina pyjamasbyxor^^
När mamma ringde i morse och fråga i fall jag ville komma över så gick jag direkt upp ur sängen, tog på mig en tröja, koppla hundarna och sen så gick jag. När jag väl va där så kom jag på att jag hade pyjamasbyxorna på mig haha. Jag va nog inte riktigt klar i huvudet i morse^^

Här kommer lite bilder som jag tog i dag.




Jag och Tilda



Jag Tilda och Tindra




Tindra i mammas knä och Tilda




Sen hoppa Tindra upp i mitt knä




Och solade sig lite^^



Efter att jag masserat Tildas höft lite så måste jag sätta mig och plugga. Det blev
verkligen ingen lyckad plugg dag i går så i dag måste jag plugga.


Onödigt vetande men...

GANSKA SKOJ ATT VETA


* Medelhastigheten för en mans utlösning är 44 km/ h.

* En råttas tänder växer ca 15 cm på ett år.

* I en säng kan det finnas upp till 2 miljoner kvalster.

* Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.

* Det är inte bara tigrarnas päls som är randiga, utan även deras hud.

* Kameler har tre ögonlock som skyddar varandra från sand som blåser mot dem.

* Fåglar har alltid kalla fötter.

* En snigel kan sova i tre år.

* 200 barn föds varje minut, världen över.

* Hästar kan inte kräkas.

* Sköldpaddor kan andas genom rumpan.

* Om en bläckfisk är tillräckligt hungrig så kan den äta upp sina egna armar.

* Känguruer är laktos- intoleranta.

* En mygga har 47 st tänder.

* En katt har 32 muskler, i varje öra.



Lillskruttan har snot min plats^^

Mitt internet har krånglat igen, det är så sjukt störande att det ska hålla på såhär nästan varje dag, men men nu funkar det igen. Det har inte blivit något pluggande för mig hehe, jag fastna vid teven^^ tittade på drömmen om Italien och sedan Fuskbyggarna. Men nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga en stund. Har bestämt att jag ska göra provet på måndag morgon så nu har jag 4 dagar på mig att plugga in allt och jag hoppas att det ska räcka med dessa dagarna.

Har precis varit i köket och gjort en kopp te och när jag kommer in i vardagsrummet igen
så möts jag av denna lilla tjejen som hade placerat sig
så fint i soffan där jag satt^^



Dagens Outfit

Såhär ser jag ut i dag. Och självklart åkte skinnjackan på
då det är så fint väder i dag :)





Hemma

Nu är jag hemma och guuud så gott. Möttes av två hyper glada hundar^^ Så jag släppte ut dom på gräsmattan utanför mig så dom fick springa av sig en stund. Ska strax gå ut igen för jag vill sitta i solen en stund innan den försvinner för i dag. När solen gått ner så är det plugga, plugga, plugga som gäller för mig.

Tänkte slänga upp en dagens outfit
om en liten stund också.


Onsdag

I dag är det jobb och plugga som står på schemat för mig. Jag ska strax åka iväg till jobbet och när jag kommer hem så måste jag plugga. Jag har fortfarande inte bestämt vilken dag jag ska göra mitt prov men jag funderar på om jag ska göra det på måndag nästa vecka. Känner att jag behöver få detta provet gjort snart så jag kan börja på mina sista inlämningsuppgifter.

Nu måste jag kila ut med hundarna. Hörs när jag är
hemma igen. Hoppas ni alla får en fin
onsdag :)



Mina Naglar

Jag har gjort en ny design till mina naglar. Och jag blev väldigt nöjd med dessa. Jag valde att göra en vanlig vit fransk manikyr och sedan målade jag en blå blomma och några små dots bredvid och så avslutade jag med en rhinstone i blomman. Mycket enkelt att göra. Jag kommer definitivt att göra om denna designen någon gång fast med en annan färg :)

Här ser ni resultatet





Vad tycker ni, blev dom fina?


Nagellacken som jag använde till denna
designen finns att köpa HÄR
.


Mmm...

Nu är mina pannkakor klara och det ska bli så gott. Många tycker att jag är lite konstig som bara har socker på mina pannkakor men det är så jag gillar dom. Ibland kan jag ha lite sylt på men det är väldigt sällan.

Vad har ni på/till era pannkakor?
glass, sylt, socker, sirap, bär, nutella, kesella etc.




Pannkakor

Sitter i soffan och tittar lite på Förkväll samtidigt som jag försöker plugga lite... går väl sådär med pluggandet hehe^^ Jag ska strax ställa mig och göra lite pannkakor :) blev så himla sugen på det så det får det allt bli. Lite senare så funderar jag på i fall jag ska göra en ny design till mina naglar. Ska bara försöka komma på något fint att göra/måla på dom.


Min ena ögonsten - Tilda

Tog lite bilder på min stora tös Tilda förut i dag när vi va ute. Och jag fick allt några fina bilder
på henne, hon har sån himla fin hållning ibland. och här nedan ser ni några
av korten som jag tog.




Underbara Inredningsdetaljer



Tisdag

Jag har spenderat större delen av dagen ute i dag, det är så fint väder. Och hundarna älskar det. Men nu så ska jag banne mig sätta mig och plugga. Jag tror att anledningen till att jag tycker att det är så tråkigt att plugga till detta provet är för att det helt ärligt är ett tråkigt ämne. Det liksom intesserar inte mig så mycket och det resulterar oftast i att min inlärning blir ganska så låg^^ Meeen tråkigt nog så måste jag ju försöka få in det i min hjärna.

Här sitter jag just nu och pluggar



Vilka ska man välja?



Nu - Spårlöst

Har suttit i PS och gjort lite bilder på min brors underbara barn. Jag saknar dom sååå mycket, vist att jag följer dom i deras blogg och att vi pratar på skype men jag vill liksom kunna krama om dom. Men snart så får jag det, dom kommer nämligen hit i juni och det ska bli så roligt.

Mitt pluggande går verkligen inte bra
. Jag kan typ inte koncentrera mig och jag kommer oftast alltid på något annat att göra när jag väl ska plugga^^ varför är det så för? Jag ska i alla fall titta på Spårlöst som börjar strax på tv4 och efter det så ska jag försöka plugga igen.


Videoklipp på Tindra

Filmade lillskruttan för en stund sedan och hon är verkligen på bushumör i dag. Inte nog med att hon busat hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen ute med Tildas leksak, hon leker non stop med Tildas leksak inne också^^

 

Hon är verkligen hel galen i denna leksaken^^

 



Bustjejen Nr: 1





Tindra har busat runt på gräsmattan med Tildas leksak. Själv har jag suttit i solen och pluggat lite. Min mamma kommer över till mig om en liten stund så jag tänkte ta fram lite fika nu och sätta på lite te till oss.


Måndag

I dag är det strålande sol hos mig. Va ute men hundarna i förmiddags så dom fick springa och leka av sig lite. Nu ska jag plugga fast jag vill verkligen inte, vill hellre va ute nu när det är så fint väder. Fast jag skulle ju kunna ta men mig mina böcker ut faktiskt :)

Är rätt så trött i dag
då jag va uppe (som vanligt) allt för länge i natt^^ Älskling somnade strax innan tolv och själv satt man uppe till tre halv fyra hehe. Nä nu måste jag plugga.


Mys med älsklingen



Älskling och jag sitter och myser
med var sin kopp te framför en MMA gala. Det är inga bra fighter just nu så jag passar på att plugga lite. Men strax ska Baby J fightas och det är den fighten som jag verkligen ser fram emot.


Ansiktsmask



Har precis haft på mig denna ansiktsmask
och den är verkligen toppen. Man kan även använda
den som vanlig tvättkräm men jag gör hellre en mask på 5 minuter. Det känns som om
ansiktet blir renare då^^

Nu ska jag sätta mig och plugga tills älskling kommer hit.


Mätt & belåten

Nu har jag smällt i mig min middag. Jätte gott va det men den kunde varit godare, eller godare och godare det va jätte gott som sagt men saken va den att jag älskar verkligen mjölk, dricker alltid mjölk till middagen men i dag så hade jag ingen mjölk hemma :( så det fick bli vatten till maten istället, vilket va ett liten minus. Ska ringa älskling och be han köpa med sig lite mjölk sedan.
För mjölk är ett måste i mitt kylskåp :)





Jag ska ta en promenad med hundarna nu
sen ska jag hoppa in i duschen och efter det så ska jag plugga. Jag tror jag ska göra ett prov nästa vecka men jag är inte säker, det beror på hur mycket som fastnat i huvudet på mig^^


Mat på G

Nu har jag lagt ner städningen för i dag, orkar inte mer. Har tvättat golven precis och slängt in en till maskin tvätt. Det va faktiskt inte så farligt när jag råkat tvätta ciggen i tvättmaskinen förut haha, för dom låg ju ändå i paketet så ingen tobak hade åkt ur.

Håller just nu på att laga mat
. Det blir lax, ris och sås, mums va gott, är skit hungrig. Efter maten så ska jag hoppa in i duschen för jag blev helt genomsvett av att städa i dag^^ och lite senare så kommer älskling hit, vi ska titta på film och mysa :) Fast jag skulle faktiskt behöva plugga i dag, så jag får någ sätta mig en stund och plugga efter att jag duschat.



TIPS - För långa naglar

Nerbitna naglar är ofta skadade och sköra och då behöver de keratin och kalcium för att byggas upp. Fråga en nagelterapeut vilka produkter som passar just dina – blivande fina – naglar. Jobba med naglarna en gång om dagen i början,med olja, nailbutter eller serum. Se upp med att pilla under nageln för huden under nageln förstörs lätt och det försvårar utväxtprocessen. Ju längre och stabilare naglar du får desto mindre smuts tar sig ner under nageln. OCH HA TÅLAMOD! En nagel växer i genomsnitt fem millimeter per månad.

 

 

TIPS FÖR LÅNGA NAGLAR

  • Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.
  • Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.
  • Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.
  • Eftersom nagelbanden är nagelns fäste och grund är det viktigt att ta hand om dem. Det finns speciell nagelbandsolja som man kan köpa. Den gör det lättare att peta ned nagelbanden så att de inte lossnar (vilket även påverkar nageln). Det finns även speciella nagelbandspinnar som man kan använda för att peta ner nagelbanden.
  • Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.
  • Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.
  • Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.

LYCKA TILL!

Följ min blogg med bloglovin


NEEEJ vet ni vad jag lyckats göra HAHA...

Jag håller som sagt på att städa för fullt här hemma. Har diskat och dammsugit och plockat iordning lite saker men det är fortfarande mycket kvar att göra. Och vet ni vad jag har gjort då... Jo jag slängde in en tvätt i tvättmaskinen för en stund sedan och så skulle jag ta en pause nu, tänkte sätta mig utanför mig i solen en stund och ta en kall cola och en cigg. Men så hittar jag inte ciggen och kom på att jag la dom i min tröja som jag hade på mig innan, springer runt som en galning och letar efter tröjan och undrar va fan ja kan ha lagt den - OCH SÅ SLOG DET MIG! NEEEEJ ja slängde in tröjan i tvättmaskinen HAHA. Så just nu så tvättar jag mina cigg^^ Mina kläder kommer ju se ut som fan haha, jag får tvätta kläderna en gång till och hoppas på att all tobak tvättas bort.

Lite senare när jag har städat klart så tänkte jag ge tips på hur
man kan få långa fina naglar :)


Söndag - städdag

I dag är jag trött, kan det bero på att jag satt uppe alldeles för länge i natt? Ja jag tror nog det^^ Blev ju klar med min nageldesign strax efter två i natt och efter det så la jag mig i sängen men jag kunde bara inte somna, så jag satte på en film. Somna visserligen till filmen och sist jag tittade på klockan i natt så va den över tre någonting.

Steg upp vid tio tiden i dag
och fram tills nu har jag städat lite här hemma. Men jag har mycket kvar att städa, tänkte göra en storstädning i dag faktiskt och det behövs verkligen. Om ni såg hur det såg ut hemma hos mig nu så skulle ni få en chock haha, nä så farligt är det väl inte, men nästan^^ Det ligger kläder, smink, nagellack överallt här hemma, det står disk lite var och stans och vi ska inte ensa tala om hund hår^^ Så jag har en del att göra i dag om man säger så.

Jag i dag^^
(gammal bild)






Mina Naglar

Det blev allt en ny design till mina naglar i kväll. Och denna gången målade jag ca en tredjedel av nageln svart och resten med silvrigt glitter. På nageln blev det sedan en vit blomma och vita små löv och så avslutade jag med lite silvriga rhinestones. Blev helt klart nöjd med dessa, de måste jag bara va då det tog en och en halv timme att göra dessa^^

Här ser ni resultatet från långt håll



Och här ser ni resultatet på nära håll



Man ser inte dom silvriga stenarna så mycket men jag har placerat dom i mitten
där det svarta och glittriga nagellacket möts.

Dom glittrar som bara den i verkligheten, jätte fint :) synd att ni inte kunde se det.
Och dom ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild. Fast hade jag haft
bättre kamera så kanske dom hade sett bättre ut.


Mums va gott^^



Nu börjar filmen och mitt tilltugg till filmen blir
CHOKLADBOLLAR :)


Djävulen Bär Prada

I kväll klockan 21:25 på tv4 så kommer Djävulen bär Prada. Jag tycker att den filmen är bra och tänker se den i kväll. Det va inte så längesedan som jag såg denna filmen. Kommer ihåg att jag publicerade ett inlägg om denna filmen nån gång i början då jag började blogga och det va första gången som jag såg den då, så i kväll blir det alltså andra gången. Har ni inte sett den så tycker jag att ni borde se den i kväll. För den är verkligen bra :)





Jag är riktigt sugen på att göra en ny design till mina naglar igen^^ så kanske gör jag en efter filmen. Beror lite på om jag orkar och om jag har någon fantasi :)


Bikini



Hittade denna söta och snygga bikinin hos H&M
, vist va den fin? Skulle vilja klicka hem den faktiskt men jag har redan sååå många bikinisar, men en till skulle väl inte skada^^


Internetet krånglar igen :(

När jag klev upp ur badet och satte mig vid datorn så funkar inte internetet igen. Har försökt få igång det ett tag nu och nu verkar det funka igen. Jätte konstigt tycker jag att detta är, för vissa dagar eller oftast så funkar det hur bra som helst men ibland så går det bara inte att koppla upp sig.

Det va i alla fall jätte gott att ligga i badet en stund och läsa en bok. Läste ljudet av ditt hjärta (tredje twilight boken) vet inte hur länge jag hållt på att läsa den boken nu^^ men jag har för mig att jag började läsa den boken för typ 8 månader sedan, det brukar inte ta sån här lång tid för mig att läsa en bok men denna boken har jag liksom glömt av att läsa^^ Första boken läste jag på mindre än en vecka och andra boken läste jag ut på två dagar. Men jag får se till att läsa färdigt tredje boken nu så jag kan börja på den sista boken, för böckerna är verkligen spännande. Nu ska jag titta på Simpsons :)


Nu funkar det + bilder

Mitt internet verkar ju funka nu och jag hoppas också att det ska fortsätta att göra det. Tänkte slänga upp lite bilder på Tilda och Tindra som jag tog för en stund sedan när vi va ute. Inte dom bästa bilderna men bättre en bild än ingen bild alls^^ Nu ska jag tappa upp ett bad och lägga mig där och koppla av en stund, känner att min frustation över internet behöver försvinna haha. Ska nog ta med mig en bok ner i badet faktiskt, kan nog få mig att koppla av ännu mer :)

Tilda & Tindra





Jävla internet

Att inte min dator har flugit ut genom fönstret i dag^^ men det är ju inte datorns fel utan mitt jävla internet, sen lite över tolv i dag har jag försökt få igång mitt internet. Ibland funkar det och ibland inte, när det väl funkar och jag kommit in på bloggen och skrivit ett inlägg och ska publicera det så har internetet dött, precis så har det varit hela tiden, har tappat räkningen på hur många gången jag skrivit ett inlägg nu. Har fått starta om min dator femtielva gånger typ men inget hjälper.

Egentligen så har det inte gjort så mycket
att internetet inte har funkat, kanske lite då^^ men det har varit jätte fint väder i dag och mina vovvsingar har fått springa och leka av sig på min gräsmatta utanför mig. Själv har jag suttit i en baden-baden stol och bara njutit av den underbara solen :) Men har som sagt sprungit in lite då och då och försökt få igång mitt internet fast med utan ett bra resultat.


Fastna vid datorn^^

Det blev inget gottit bad för mig i kväll, jag fastnade vid datorn^^ har suttit på youtube och kollat en massa videoklipp. Så jag tar och badar i morgon bitti när jag vaknar istället för nu orkar jag inte tappa upp ett bad och dessutom så tittar jag just nu på filmen The Good Girl med Jennifer Aniston på tv6, tror inte jag sett den filmen faktiskt så jag ska nog titta på den.


Ännu ett videoklipp^^

Tror jag gått och blivit kär HAHA. Jag måste bara lägga upp ett till videoklipp på denna killen, han är ju bara så jäkla härlig^^ I förra inlägget som ja la upp så gjorde han en remix av MJ´s låtar och här i denna videon sjunger han en cover låt som heter Don´t Stop Believing.

I denna videon är det 5 personer med
men det är fortfarande han som är alla 5 personer ( Sam heter han förresten). Men i denna videon har han verkligen gjort det grymt för man skulle faktiskt kunna tro att det är 5 stycken tvillingar då han får det att se ut som det^^

Klolla in klippet så förstår ni vad jag menar^^




Ni måste bara se detta

Denna killen är sååå sjukt grym på att sjunga. Hans röst får vart enda hår att resa sig på mig ibland^^ I denna videon nedan så har han gjort en remix av michael jacksons låtar och nu ska ni få höra det roliga. Det är han som är alla 7 stycken personerna i videon, det är alltså inte 7 olika personer eller 7 tvillingar utan alla är en och samma person. Han har alltså med andra ord filmat sig själv flera gånger på scenen och sedan klippt ihop det till en egen musikvideo. Han använder inga instrument eller nått utan han sjunger och gör alla ljuden själv. Riktigt, riktigt coolt är det.

Kolla in klippet



På nyheterna

Denna yoghurten känner väl många igen? Jag har använt den i många av mina maträtter och mina dressingar. Denna yoghurten va precis nu på nyheterna och det va lite kul tycker jag för mannen på kortet som klär burken är nämligen inte turk utan han är grek och han kände sig väldigt kränkt av detta då yoghurten heter turkisk yoghurt.



En släkting till honom som tydligen bor här i Sverige
hade upptäckt bilden på honom på den turkiska yoghurten. Och vist kan man förstå lite att han känner sig kränkt då han inte är turk utan grek och han stämmer nu det företaget på mycket pengar som använder bilden på honom på yoghurten. Men lite konstigt tycker jag att det är då denna yoghurten funnits i ca 10 år nu och dom inte upptäckt detta för än nu. Men men, bättre sent än aldrig^^

Bilden som finns på den turkiska yoghurten
togs vid en festival någonstans och mannen (greken) hade ingen aning om att denna bilden togs och sedan användes som ansikte utåt för turkisk yoghurt. Företaget som trodde att dom hade köpt rättigheterna till denna bilden trodde alltså fel och det slutar nu med att dom blir stämda.

Vilken sjuk tanke jag fick nu^^
tänk om det typ finns en bild på mig på typ ett smörpaket i ett annat land eller nått haha, rätt sjuk tanke och rätt lliten chans att det skulle finnas men ändå, jag vet t.ex. en person nära mig som hittats på bild på ett ställe som hon inte hade en aning om utan det företaget hade alltså bara tagit hennes bild från internet utan att fråga.



Vems svarta katt?

F*N mitt internet krånglar igen. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag är så jäkla trött på mitt internet asså. Men i alla fall det jag ville komma till va att jag va ute med hundarna nu i pausen av talang och precis när jag öppnar min dörr så möts jag av en stor svart katt som va riktigt jobbig och han vägrade gå sin väg, och verken Tindra eller Tilda tyckte speciellt bra om den katten. Så jag stängde dörren och gick ut på framsidan istället (har ju 2 ingångar till mitt hus) men lik förbannat så springer katten runt mitt hus och möter upp oss på andra sidan. Det va nära att jag släppte Tilda på katten asså för den va verkligen hel galen med sina klor.

Men nu är katten borta, eller borta och borta han sitter vid min häck här utanför. Hoppas inte att han stannar länge haha nu låter det som om jag hatar katter med det gör jag inte, har ju själv en katt men den katten va väldigt jobbig och konstig. Och jag vill inte ha den katten utanför min dörr så fort jag ska ut med hundarna. För det första så kan den svarta katten skada min chihuahua Tindra och för det andra så kan min rottis Tilda skada katten, och jag vill verkligen inte att det ska hända någon olycka. Jag undrar vems katten är för jag har aldrig sett den här i området där jag bor.



Pizzzzzza!

Nu ska jag mumsa i mig en mozzarella pizza. Det blir min middag för i dag, lite sen middag men så blir det ibland. Om ca en halv timme börjar Talang på tv4 och det ska jag titta på och efter det kommer också Solsidan. Efter Solsidan så funderar jag på att lägga mig i ett gott bad och bara koppla av en stund. Kanske ska jag åka hem till älskling senare i kväll men jag få se hur det blir. Behöver egentligen plugga i dag och hemma hos älskling så lär det väl inte bli så mycket pluggande. Jag pluggar som bäst när jag är själv. Så jag får se hur jag gör sen.



Soldyrkaren Tindra

Som jag nämnde förut i dag så älsklar mina hundar solen. Fast än att dom har svart päls och blir väldigt varma fort så älskar dom ändå att ligga och sola sig^^ Speciellt Tindra, hon är verkligen en riktig soldyrkare^^ Solens sista strålar för i dag skiner just nu in genom mitt fönster och Tindra är inte sen med att lägga sig på den enda solfläcken som finns på golvet haha.



<3 MIN FINA LILLA SOLSTRÅLE <3


Nageldekorationer - Yeeey^^

Åhh va glad jag blev när jag hittade alla dessa. Jag har länge letat efter billiga Rhinstones Palletset men aldrig har jag hittat dom såhär billiga :) Kostar endast 69 kr st. Tror det får bli en beställning på några stycken här framöver faktiskt^^

Med Konad Rhinestones kan du dekorera dina mönster och skapa en 3-d känsla på dina naglar. Det finns inga hinder när det kommer till att göra din egen design unik. Du fäster stenarna på nageln med ett vanligt transparent lack.

Konad Rhinstones Palletset hittar ni
HÄR



Httade också några 3D stickers för ynka 39 kr st :)


Konad 3D Clay Stickers är små söta dekorationer för dina naglar. De föreställer allt från små fruktbitar till blommor. Perfekt för att pimpa din nagel lite extra. Dekorationerna fästs på nageln med hjälp av lim på baksidan.

Konad 3D Clay Stickers hittar ni HÄR



Mina Naglar

Det är lite svårt att hålla sig borta från mina nya nagellack^^ Jag är verkligen jätte glad för dessa lacken, och dom är helt fantastiska att måla med. Jag behöver och vill också lära mig att att måla med dessa, så jag förmodar att det kanske blir en hel del olika nageldesigner här i bloggen framöver^^ men hoppas ni gillar det?

Denna designen består av ljusråsa bas färg, vita, blåa och lila blommor
och sedan har jag gjort små svarta dots (prickar)


Här ser ni resultatet från långt håll



Och här ser ni resultatet på nära håll



Nagellacken som jag använde till denna designen
finns att köpa
HÄR

Det rosa bas lacket som jag använde finns att köpa
HÄR
Det är verkligen jätte fint. (Baby Rosa)


Ghost Whisperer

Jahaja då har man suttit och lipat till ännu ett avsnitt av Ghost Whisperer HAHA. Jag tror nog att jag har fällt tårar till varje avsnitt jag sett faktiskt^^ Den serien är ju sååå braaa :) Och Jennifer Love Hewitt som spelar Melinda i serien hon är ju bara så snygg, jag tycker att hon ser så himla perfekt ut. Hon fyller förresten år samma dag som min älskling, 21 februari^^



Vill du kolla i fall någon kändis fyller år på just din dag?
klicka HÄR lite kul att veta :)
Klicka på den månaden som du fyller år, i vänster spalten på deras sida.

I dag fyller faktiskt kändisen Kristen Stewart år.
Hon som spelar Bella i TWILIGHT filmen.


Nu ska jag göra en ny design till mina naglar, så kika in om en stund i fall
du vill se hur designen blev :)


Tjejernas eftermiddag i solen

Nu har jag hemma igen. Har varit hos mammi en stund. Vi satt ute och fikade i solen och det va sååå skööönt :) Tror faktiskt att graderna steg lite, hade 11 grader förut men nu va det kanske 14-15 grader men när jag satt i solen så kändes det verkligen som 20 grader typ, så varmt, gott och skönt va det :)

Tjejerna har fått springa och leka på mammas stora gräsmatta
. När dom blev trötta så la dom sig på gräset för att sola sig en stund^^ Båda mina vovvar älsklar verkligen solen och fast än att deras päls är svart vilket betyder att dom blir väldigt varma fort så gillar dom ändå att ligga i solen.

Låter bilderna tala för sig själva.







Converse Tävling



Jag är med och tävlar hos söta Mathilda om ett par converse skor. Man kan välja bland många härliga färger. Jag har länge velat ha ett par svart/vita converse med högt skaft. Så kanske har jag turen på min sida och kammar hem dessa godingar. Eller kanske är det DU? så va med du också :)


Fredag

I dag lovar jag er bättre uppdatering :) Jag är mycket piggare i dag och inte så trött som jag va i går. I dag har jag har varit ute med mina hundar hela förmiddagen. Det är jätte fint väder hos mig i dag, inte ett moln så lång mitt öga kan se i alla fall :) 11 grader varmt är det just nu men jag tror det kan bli lite varmare, hoppas det i alla fall. Jag är bara hemma en snabbis här för att äta lite lunch så jag tänkte passa på att skriva lite här då. Ska bege mig hem till min mammi om en stund för lite fika ute i solen. Ska försöka att inte glömma min kamera också.

När jag kommer tillbaka så blir det rolig
uppdatering här i bloggen :)


Läsarfråga

Madde:
Hej!
Jag har fått en likadan ljushållare som du har på ditt vardagsrumsbord. Min fråga är nu, var köper man dom olika brickorna till den? Fick inte riktigt rätt färger till den. Ha det så bra. Älskar din blogg. Kram

Svar:
Hej Madde! Jätte kul att du gillar min blogg :) Tråkigt att du inte fick rätt färg. Ljusmanchetterna finns att köpa hos Fröken Fräken. Klicka HÄR så kommer du till deras sida. När du väl kommit in på deras sida så scrollar du ner lite i deras vänster spalt, klicka där det står CULT Design och klicka sedan på Change så kommer du till alla ljusmanchetter :)


Nu blir det film

Har precis tittat på Vampire Diaries och jäklar va jobbigt det slutade då^^ Nu måsta man ju vänta en hel vecka innan man kan få se nästa avsnitt :( Kanske finns hela säsongen att ladda ner? får kolla upp det. Nu ska jag i alla fall titta på en komedi film som heter Supersugen som börjar nu på tv6, hoppas den är bra. Jag vet att det varit dålig och tråkig uppdatering i dag men jag har varit så himla trött i dag att jag inte orkat. Hoppas på bättre dag i morgon :)


Så seeeg i dag

Jag har varit hemma hos min mammi en stund i dag, hade med mig mina vovvsingar så dom fick springa av sig och leka lite också. Vi satt ute och pratade men så började det regna efter en stund så då begav jag mig hemåt. Nu är jag hemma och sitter i soffan och tittar på Förkväll på tv4, egentligen så borde jag plugga men jag orkar inte just nu hehe, det har jag typ sagt till mig själv varje dag i en vecka nu^^

I dag vet jag inte riktigt vad som händer
. Men jag har inget speciellt inplanerat mer än att kanske plugga lite. Älskling åkte hem förut då jag begav mig hem till mamma men kanske kommer han hit sen i kväll eller så kanske jag åker hem till honom, jag får se hur vi gör, kanske stannar jag bara hemma och degar i soffan^^ känner mig så fruktansvärt seg/trött i dag. Men just nu så är jag väldigt hungrig så jag ska nu ge mig ut i mitt kök och värma lite rester från i går.


Torsdag

I dag vaknade jag och älskling av en skällande liten hund^^ Tindra stod och skällde på något i fönstret men vi fattade inte varför hon skällde, men tillslut så gick jag upp för att titta och det visade sig att hon stod och skällde på ett snöre typ haha. Utanför mitt vardagsrumsfönster så har jag en markis och på sidan av markisen hänger det ett långt stort snöre, det hade lossnat och stod och slog mot fönstret. Men nu är snöret fastknutet så nu ska hon inte behöva skälla mer^^

Just nu sitter jag och tittar på Livräddarna på Bondi Beach, riktigt bra program det där. Dom räddar människor från att drunkna och människor som blivit brända av farliga blåsmaneter och dom tar också brottslingar som går runt och fotar tjejer som ligger i toppless på stranden och mycket mycket mer. Jag ska nog börja titta på detta programmet faktiskt.


Älsklings nageldesign^^

Älskling hade glömt sitt trådlösa internet hemma hos sig i dag och han ville verkligen se ett MMA avsnitt, så han fick låna min dator för att titta på det. Men då tyckte jag efter en stund att det va tråkigt och jag ville då hitta på något kul, så jag tog fram alla mina nya nagellack som jag fick av älskling och började måla hans naglar HAHA^^ Jag behöver ju ändå öva på att måla med dessa nagellacken så jag tyckte att detta va en jätte bra ide^^

Men det roliga va nog älskling blick som han gav mig efter att
jag målat hans naglar HAHA.


Här nedan har ni resultatet av mina små verk^^

BLOMMOR



SVAN MED HJÄRTAN




FISK



SEGELBÅT MED FÅGLAR



KÖRSBÄR



Och här nedan ser ni alla mina små verk
tillsammans :)




Nagellacken som jag målade med
finns att köpa HÄR.


En mycket god middag

Nu har jag och älskling ätit en god middag. Det blev fläskfile, potatis bollar/klyftor och gräddsås. Jätte gott blev det. Vi slängde i oss maten då vi va så hungriga, och nu ligger vi här i soffan och har ont i magen båda två^^ Tittar just nu på drömmen om Italien och det ska bli så spännande och se vem det blir som får lämna.

Jag har typ drängt mina potatis bollar/klyftor i sås haha^^
men det är ju sååå gott med gräddsås :)



Efter drömmen om Italien kommer fuskbyggarna
som jag och älskling ska se på :)


Spelat golf i dag :)

Nu är jag äntligen hemma, älskling kom bort till mitt jobb förut och frågade i fall jag ville följa med och spela lite golf i dag, och det ville jag gärna då vädret har varit helt underbart i dag. Tror vi hade nästan 15 grader varmt i dag. Men innan vi åkte till golfbanan så åkte vi och köpte lite mat och sedan bar det hem till mig för att lämna maten och hämta min ena hund Tindra.

Nu ska jag och älskling ställa oss och laga lite mat, våra magar skriker
just nu efter mat. Vi är sååå jäkla hungriga.

Här är lite bilder på mig, älskling och Tindra vid golfbanan
i dag







Onsdag

Godmorgon! I dag steg jag upp vid tiotiden, känner mig rätt så utvilad i dag faktiskt då jag la mig rätt tidigt i går. Tidigt för att vara mig i alla fall^^ klockan va strax efter nio då jag kröp ner i sängen. Satte på en film men somnade till den. Har varit ute med hundarna nu precis och ska strax sätta mig och äta frukost. Väntar bara på att mina smörgåsar ska bli färdiga i brödrosten. Efter frikosten ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra iordning mig lite för sedan ska jag åka iväg till jobbet.


Update från lilltjejen




Tindra har riktigt kurrat ihop sig här i soffan och sover så sött^^ Tilda mina stora vovve
är hemma hos mammi, hon har varit där sedan i går. Men i morgon så
ska jag hämta hem min stora tös :)


Middag, Plugga, Tv^^

Har precis gjort iordning kantarellsoppa, blev så himla sugen på det, så det fick det bli :) Nu ska jag sätta mig och äta detta. Sedan ska jag plugga lite, i alla fall fram tills klockan halv åtta för då börjar programmet halv åtta hos mig och efter det kommer Äntligen Hemma och tillsist Dr. House :)



Mina Naglar

Nu har mina naglar fått en ny design. Det blev rosa naglar med vita rosetter på. Rätt så gulliga faktiskt men på nära håll ser dom väl kanske inte så jätte bra ut^^ Men det är faktiskt väldigt svårt att få det och se perfekt ut men självklart kan dom ju se bättre ut, bara lite övning som gäller :)

Här ser ni resultatet



Jag har som sagt fått nya nagellack med smala penslar och det är dom
jag använt nu för att måla alla rosetterna.

Nagellacken finns att köpa HÄR


Ny design till naglarna

Jag tänkte att jag nu skulle göra en ny design till mina naglar. Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra men jag är sugen på någon rosa/vit design i alla fall så jag får se vad jag kan få ihop för något :)



Resultatet får ni se om en liten stund :)


Couples Retreat

Denna filmen såg jag och älskling i går kväll. Den va verkligen jätte bra och skit rolig, jag skratta så tårarna rann ibland^^ Har ni inte sett filmen så borde ni verkligen se den.

 



Hemma hos mig igen

Nu är jag hemma hos mig igen. Älskling skulle åka och spela golf men jag ville inte följa med för det regnar lite ute och det är kallt. Vill inte stå på en golfbana i regn och frysa så jag bestämde mig för att åka hem istället. Behöver plugga lite till mitt prov känner jag. Fast jag orkar verkligen inte och vill verkligen inte^^ skulle egentligen gjort provet denna veckan men jag tar det nästa vecka tror jag.

Har letat som en galning efter nål och tråd här hemma
. Tindras Tiger (leksak) har gått sönder, hela huvudet åker snart av^^ så jag måste sy fast det. Men jag hittar tyvärr ingen nål och tråd.
Får fråga mamma efter det i morgon, för hon är inte hemma idag.



Tindra vill verkligen ha sin Tiger nu nu nu^^
hon står just nu och gnäller och piper efter Tiger.


Tisdag

Jag är verkligen skiiiit trött i dag, jag och älskling tittade alldeles för länge på film i går kväll eller i natt kanske jag ska säga^^ Vi vaknade i dag vid halv elva tiden typ av att älskling kompis (som också bor här) kommer inspringandes, han slänger sedan på sterion på rätt hög volym i rummet intill oss^^ Verken jag eller min älskling kunde ju sova vidare till det ljudet^^ Älskling sa till han att sänka men det gjorde han inte, tror han ville jävlas lite kanske^^ men men nu är jag uppe i alla fall och sitter i soffan som en zombie.

Har förresten fastnat för ett nytt te
, sååå jääääkla goooottt är det^^ Twinings Cocos te.
jag måste bara köpa detta.



Glass i bägare :)

När jag hittade dessa söta små glass kulor (som egentligen är till för barn) så tänkte jag - åh små söta bollar till Tindra^^ Hade varit parfekt till henne ju :)

Fem stora, mjuka kulor i olika färger.
Kul leksak till påhittiga lekar!


Det är just nu kampanjpris på dessa
och dom finns att köpa
HÄR


Jouline byxor^^

Jag har hittat ett par byxor som heter Jolin och det tyckte jag va lite kul för jag heter ju precis det^^ Mitt namn stavas bara lite annorlunda, jag stavar det Jouline fast det uttalas Jolin.

Byxorna ser väldigt mysiga ut
och samtidigt väldigt fräcka, speciellt till ett par klackar :)
Ni hittar Jolin byxorna HÄR.



Jag hade väldigt gärna klickat hem dessa men tyvärr
så fanns dom inte i min storlek :(


Och så går man och...^^

Va ute med Tindra för en stund sedan och vet ni vad som hände ute då hehe. Jag ramlade^^ Jag tänkte att jag skulle tagit med mig ficklampan ut då det är väldigt mörkt här på natten. Det finns inte många gatlampor som lyser upp vägarna här. Men jag glömde lampan och det slutade ju inte så bra haha. Jag tror jag trampa snett eller nått och så ramla jag i ett dike typ som va fullt med vatten, lera och jag vet inte vad, jävligt illa luktade det också haha.

Så det blev att hoppa in i duschen
. Men nu luktar jag gott igen. Och vilken tur att jag tog med mig extra kläder till älskling då^^ Passade på att fota min outfit också och såhär ser jag ut i kväll. Svarta leggings och ett linne. Enkelt och skönt :)



Om en liten stund så kommer American Idol på tv4 och det ska
jag titta på. Men det börjar inte för än 23:10 så jag
ska nog ge mig ut i köket och göra mig
något att äta först.



Hemma hos älskling

Jag befinner mig just nu hemma hos älskling. Efter att jag tittat på Guldfeber med Erik & Mackan så kom älskling och hämta mig och Tindra. Påvägen hem till älskling så stannade vi vid statoil och köpte med oss lite gott. Jag köpte bland annat min favorit yoghurt med vit choklad i :)

Jag och Tindra har placerat oss i ena hörnet av soffan
( min favorit plats^^)
Tittar lite på tv just nu men jag funderar på att slå på ett avsnitt av
Ghost Whisperer.



Det är riktigt skönt att ha snabbt internet igen
. Koppla upp mig på älskling här hemma
så nu går det jätte snabbt att ladda upp bilder och klicka sig in
på diverse sidor :)

Tänkte att jag skulle målat en ny design till mina naglar
men jag glömde
alla nagellacken hemma :( men det får bli en design
i morgon när jag kommer hem istället :)


Franska Rivieran - Cannes i kvällens program

Jag gillar verkligen programet Guldfeber med Erik & Mackan. Och i kväll så befinner dom sig på Franska Riveieran och besöker en väldigt framgångsrik kvinna. Men det jag ville komma till va att Frankrike är ett av mina favorit ställen. Speciellt Cannes, det är där alla bra shoppinfställen finns och även alla kändisar om man nu skulle vilja träffa på någon^^ Jag trivdes som fisken i vattnet när jag va där.

På detta hotellet nedan
brukar kändisarna bo när dom väl är på besök i Cannes. Men vist kan även icke kändisar bo där också men då gäller det att man har penagr. Det biligaste hotelrummet kostar ca 10 tusen kr för en natt. Dom visade även detta hotellet nu i kvällens program av Guldfeber med Erik & Mackan. Den framgångsrika kvinnan som är med i kvällens program brukar åka dit för att koppla av ibland.

(Bilden har jag tagit)



Här nedan är lilla jag^^



Och här nedan är jag och älskling. Det är på denna trappa alla kändisar brukar gå
när det är filmfestival i Cannes.




Åhh va jag saknar Franska rivieran


Äggsmörgåsar - mums^^

Jag blev så sugen på äggsmörgås så jag kokade faktiskt lite ägg och gjorde mig två äggsmörgåsar precis. Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och mumsa i mig dessa och titta på Guldfeber med Erik & Mackan som går just nu på tv6.



Gillar ni äggsmörgåsar eller ägg över huvud taget?


En himla mysig dag :)

Nu har min kusin åkt hem. Vi har haft det himla mysigt i ett par timmar här hemma hos mig. Vi har fikat massa gott, pratat om allt möjligt och kikat på lite kläder som vi skulle vilja ha nu till sommaren. Hennes dotter va med hemma hos mig också. Hon satt och tittade på Tingeling på min dator medans vi satt och prata men sedan så upptäckte hon att jag hade kläder till min lilla vovva Tindra, och hon ville självklart klä på henne en tröja då^^



Här nedan sitter dom och myser framför tingeling filmen.
Tindra tyckte det va sååå mysigt att få ligga
i hennes knä, speciellt när hon fick
smaka lite på hennes kaka^^




Nu ska jag ringa min älskling strax, jag funderar på att åka hem till honom nämligen.
Vill gärna se lite avsnitt av Ghost Whisperer men också mysa med älskling.


Fika med min underbara kusin :)

I dag har jag städat här hemma, städat som bara den^^ Min kusin ringde i förmiddags och undrade i fall hon kunde komma över på en fika vid 15:00 tiden och självklart ville jag det :) Men det såg nästan ut som kom och hjälp mig att dö här hemma^^ så jag satte igång och städa men en gång vi lagt på haha. Nu är det fint här hemma och jag ska nu hoppa in i duschen en snabbis och sedan göra iordning mig lite lätt innan hon kommer.

Hörs senare


Nu blir det film

Har presis tittat på bingolotto, synd att jag inte hade köpt mig en lott i dag, hade varit kul att spela faktiskt. Men men jag får köpa mig en lott en annan helg och spela^^ Nu ska jag titta på den galna professorn 2 som börjar nu strax på tv6. Såg ettan i går kväll så då vill jag ju självklart se tvåan i kväll också :) va länge sedan som jag såg dom filmerna faktiskt och dom är ju himla roliga^^



Min underbara vän

Min underbara vän och hennes underbara son.
Är inte kortet helt underbart så säg.



Jag blir helt varm i kroppen när jag ser detta kortet.
En mamma och hennes lilla skatt. Det strålar
verkligen värme, lycka och en
enorm kärlek om dom :)


Påskmiddag igen :)

Har precis kommit hem från mamma. Har ätit ännu en påskmiddag i dag, mycket gott va det :) Nu är jag mätt och belåten. Ska lägga mig på soffan och vila maten nu tänkte jag. Det har föresten börjat regna hos mig nu, jätte tråkigt, himlen är mörk mörk grå och det blåser mycket. Så i kväll blir det nog en massa film för min del. Men det är faktiskt väldigt mysigt att sitta inne med lite tända ljus och höra regnet smattra mot fönstrerna^^



Mysiga byxor

Jag har fastnat lite för dessa lösa byxorna från Serious Sally, speciellt dom sand färgade. Tycker dom ser himla mysiga ut. Finns att köpa HÄR för bara 249kr



Varit & hjälpt min mammi en stund

Har precis kommit in från att ha hjälpt min mammi i hennes trädgård. Vi har klippt och sågat av en jäkla massa grenar på hennes äpple och plommon träd sen så har vi rensat upp lite löv och annan skit som låg lite var och stans på gräsmattan. Mina fingrar är som isbitar nu^^ fryser som attans gör jag så en kopp te skulle nog tina upp mig lite^^

Älskling har åkt hem nu, han skulle åka och spela lite golf med sin bror som är här på besök nu över påsk. Jag skulle egentligen ha åkt hem till älskling i dag men jag känner för att vara hemma faktiskt. Ska nog hem till mamma lite senare och äta middag också kanske. Men åker nog hem till älskling i morgon istället.


Godmorgon

Har ni sovit gott i natt? Det har jag, somna rätt sent, klockan va väl tre någonting innan jag släckte lampan^^ Trodde jag skulle få lite sovmorgon i dag då jag la mig så sent men nej då, vet inte vad det va med mig i morse men jag vaknade helt klar pigg när klockan va nio. Gick upp och åt frukost själv, (ville inte väcka älskling så tidigt med frukost, vi brukar annars äta det tillsammans) Gick sedan ut med hundarna och det va knappt att jag fick med dom ut i dag haha, dom va jätte trötta verkligen^^

Tindra låg i sängen hos älskling och typ vägrade lämna det varma goa täcket när jag väl ropade på henne. Och Tilda låg på sin madrass och gav ifrån sig en massa konstiga ljud, typ som - Låt mig va jag vill sova^^ Men till slut fick jag upp dom och nu är vi tillbaka hemma igen. Hundarna sprang genast in i sovrummet och la sig igen. Själv tänkte jag nu göra lite frukost till älskling sen ska jag nog fråga älskling i fall han vill se en film nu såhär på morgonen :)


Hemma från en mycket mysig kväll

Nu är jag hemma igen från att ha ätit en super god påskmiddag men min familj. Vi hade jätte trevligt och det blev en hel del skratt. Jag är riktigt mätt just nu, orkade knappt gå hem haha. Men nu är det ryggläge i soffan som gäller i kväll, i alla fall för några timmar^^ Möte upp min älskling på vägen hem från mammi också så han är här nu. Vi sitter och tittar på den galna professorn på tv6 just nu.




Min mammi lagar världens godaste jansson och gör nog dom godaste hemgjorda köttbullarna^^
Allt va verkligen super gott. Tack mamma för den goda maten
och det trevliga sällskapet :)


Påskmiddag :)

Tittar just nu på Harry Potter som går på tv6 men jag ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag göra iordning mig lite, ska nämligen hem till mamma på påskmiddag :) Det ska bli så mysigt och väldigt väldigt gott med lite påsk mat^^ Lite senare så kommer nog älskling hem till mig också. Hörs när jag är hemma igen.



Nya Klipp med The Annoying Orange :)

Det har kommit ett gäng nya videoklipp med The Annoying Orange. Och jag kan inte säga annat än att jag älskar dom^^ Det första klippet här nedan har jag nog visat tidigare här i bloggen tror jag men det klippet är så himla roligt så det är värt att läggas upp igen^^

 

Detta klippet här nedan är nytt.

 

 

 

Detta klippet är också nytt.

 

 



Rensat

Kom precis in från att ha rensat landet utanför mig från allt ogräs. Eller rabatten kanske det heter^^ Jäklar va trött jag blev haha, helt slut är jag. Men nu är det fint där i alla fall och nu behöver den bara lite fina blommor så blir det ännu finare :) Men jag får ta en dag men mamma och åka och handla lite fina blommor.

Det är strålande sol hos mig i dag
(12+) och jag försöker va ute så mycket som möjligt så hundarna får springa av sig och leka ordentligt, och det har dom fått göra nu. Vi har kastat boll och busat massor :) Nu ligger dom här helt utslagna och trötta. Själv ska jag bege mig ut i köket nu och hämta en coca cola innan jag törstar ihjäl^^


En överraskning på min trappa :)

Jag har två ingångar till mitt hus. En på framsidan och en på baksidan. Jag brukar för det mesta gå ut med hundarna genom bakdörren men nu när jag gick ut så gick jag ut genom dörren på framsidan.

Och där möts jag av två krukor men påskliljor i^^
Min mammi har varit i farten :) hon måste varit här någon dag och hämtat mina stackars krukor som stått ute hela vintern med vissna blommor i^^ Och så har hon planterat påskliljor i dom och sedan lämnat dom här på min trappa utan att säga något, utan ha velat att jag skulle upptäcka dom själv^^ Hur gulligt är inte det då?

TACK MIN UNDERBARA MAMMA
<3 ÄLSKAR DIG <3




Glömde skriva^^

Vet ni va jag gjort, eller rättare sagt inte gjort HAHA, jag logga in här på bloggen vid ett tiden men jag har inte skrivit något för än nu... halv tre^^ När jag väl loggat in här så gick jag in på min mail också, satt där en stund och läste och svarade på mail. Gled sedan in på någon hemsida som jag också sedan fastna hos haha, himla rolig sida jag va inne på. Mina tårar rann av skratt ibland, kommer inte ihåg vad den hette nu men om jag kommer ihåg lite senare så kanske jag nämner det här i bloggen. Nu måste jag kila ut med två kissnödiga hundar.

Hörs sen!


Nail Art Designs

Åhh jag är så sjukt sugen på att göra en ny design till mina naglar, det kliar riktigt i fingrarna^^ Men jag vet inte vad jag ska göra för något. Har fått lite inspiration av dessa bilder nedan men jag är ju knappast så duktig som dom som gjort dessa nail arten och sen har jag ju inte dom verktygen som behövs för att göra vissa designer heller.










OM JAG VILL HA ALLA DESSA STRIPER PEN NEDAN... JA
DET ÄR BARA FÖRNAMNET^^




When I Look At You

Miley Cyrus är en underbar sångerska och jag gillar hennes låtar väldigt mycket. Hon har en sån vacker röst som får vartenda hår att resa sig på mig i bland^^

Här är hennes nya låt som också är soundtrack till hennes nya film


Himla vacker låt - When I Look At You



Just nu



Sitter i soffan och myser framför teven med mina hundar
och mumsar på Malaco snören :) Tittade precis på Solsidan och f*n va jag älskar den serien haha dom är så jäkla härliga. Funderar på om jag ska sätta på en film nu för det går inget bra på teven. Eller jo Pirates Of The Caribbean går ju på 5:an och Tro, hopp och kärlek har precis börjart nu på tv3. MEEEN dom kanalerna har tyvärr inte jag :( jag har bara 1, 2, 4 och 6 och nån mer konstig kanal men som jag aldrig tittar på. Så tråkigt att jag inte har fler kanaler, jag saknar verkligen och ha fler kanaler. Förut när jag hade lägenhet i stan så hade jag dom flesta kanalerna men nu när jag bor i hus så får jag nöja mig med bara några få kanaler.


Till er..



Påsk Fest

Mina vänner ringde nyss och sa att dom skulle ha en liten "påsk fest" i dag och undrade i fall jag ville komma. Och det ville jag verkligen men tyvärr så har jag ingen som kan passa mina hundar i kväll :( Festen är en bra bit ifrån stan och tanken va att vi alla senare i kväll skulle gå ut. Och jag kan inte lämna mina hundar hemma alltför länge. Och jag tar inte heller med mina hundar till en fest och sedan lämnar dom där för att gå ut och festa. Dom har inte varit i det huset som festen är i och det är helt absurt enligt mig att ta med mina ögonstenar för att sedan lämna dom i ett hus några timmar som dom aldrig varit i, Nä det gör jag bara inte.

Så det blir för lilla mig att stanna hemma ikväll
. Känner mig ändå inte riktigt ok då jag tror att jag börjar bli sjuk så en utgång hade kanske bara förvärrat det hela, HAHA nu försöker jag se allt negativt med "påsk festen" bara för att jag inte kan gå^^ Men men så är det när man har hund/hundar man kan inte alltid göra allt.


Sjukt roligt videoklipp^^

Den här killen ska intervjua två personer i direktsänd tv, helt plötsligt får han ett skrattanfall som inte går att hejda. Det va min pappa som visade mig detta klippet för länge sedan och när jag väl såg det för första gången så låg jag nästan ner på golvet av skratt^^

Hemskt är det ju att han skrattar åt personerna men
man kan inte låta bli att skratta^^ i alla fall inte jag.


Programledarn fick självklart sparken efter detta. Han fick också som straff
att aldrig någonsin mer hålla på med tv igen.




Jäkla internet :(

Nu har jag äntligen fått igång mitt internet. Jag fattar inte varför jag inte kan koppla upp mig ibland och när jag väl kopplat upp mig så kopplas jag ner hela tiden. Jaja jag hoppas att det ska funka nu för ett tag i alla fall^^

Just nu sitter jag och tittar på The Legend Of The Seeker på tv6. Har följt den serien lite lätt sådär och den är faktiskt helt ok. Jag kan inte säga att det är en jätte bra serie då jag inte följt den helt men jag gillar när det finns magi, trollkarlar och andra övernaturliga ting i en serie^^

I dag vet jag inte riktigt vad som händer
. Jag har faktiskt inte planerat att göra något speciellt nu i påsk. Min älskling kanske kommer hit sen eller så åker kanske jag till honom, jag får se. Min huvudvärk lyckades jag sova borta förut men jag känner mig fortfarande inte riktigt ok.


Godmorgon

Nu är detta tredje gången jag fått skriva om detta inlägget. Blir så jäkla trött på mitt internet som aldrig vill funka ordentligt. Jag kopplas ner hela tiden. Kom innanför dörren för ca 20 minuter sedan, va ute och promenera med mina hundar. Men det blev en ganska kort morgon promenad i dag bara för att i morse då jag vakna så hade min huvudvärk kommit tillbaka :( tog en tablett precis när jag vaknade men den verkar ju inte ha funkat för jag har fortfarande lika ont.

Funderar på om jag ska ta en Alvedon brustablett i stället, dom funkar nog bättre på mig. Sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova och hoppas på att jag sedan ska vakna utan någon värk.


En riktig bus dag i dag^^

Min huvudvärk har släppt lite så det är skönt. Har busat med mina två ögonstenar i dag och varit på långpromenad och nu är dom så trötta så^^ Tilda ligger i hallen och är påväg att somna vilken sekund som helst^^ och Tindra ligger i soffan på en kudde och har redan somnat^^

Denna bilden nedan tog jag förut i dag. Jag såg inte att jag fick med Tindra på bilden också för än nu, hon tittar ut genom sitt lilla hus^^ Bilden är lite dålig kvalite då jag hade
fel inställning på kameran.



Korten här nedan tog jag nyligen på mina fina tjejer :)




Ett halvår sedan jag startade min blogg^^

I dag är det faktiskt ett halvår sedan som jag började blogga :) Jag startade min blogg den första oktober fast klockan va över tolv på natten den kvällen kommer jag ihåg så det blev ju den andra oktober, fast för mig va det ändå den första oktober^^

Jag tycker att det är riktigt kul
att få skriva av sig här i bloggen, ge tips, råd och inspirera andra men det är också väldigt kul att kunna se tillbaka på allt man gjort. Men det finns mycket som jag inte nämner här i bloggen som jag vill ha privat. Jag vet inte hur ni ser mig som person ni som följer mig eller ni som kikar in men jag hoppas att jag inte ska framstå som en tråkig människa för det är jag verkligen inte :) jag är en mycket glad tjej och försöker se positivt på allt :)



Är det något som ni undrar över
så är det bara att fråga!


1 April

Har ni dragit något april skämt i dag? eller har ni kanske råkat ut för ett själva?^^ Jag har inte sprungit på något april skämt än och inte heller gett något, kanske gör det senare om jag kommer på något roligt^^ I går tittade jag och älskling på film, vi såg Terminator Salvation, jag såg den för inte så länge sedan men älskling ville gärna se den så då fick det bli den :)

I dag har jag inte gjort något speciellt. Tittade förresten på en skönhetstävling på teven förut, Mini Miss UK hette den och det var barn i åldrarna 7 - 13 år som var med och tävlade. Tyckte det va lite hemskt att se dom små 7 åringarna hade mer smink på sig än vad jag själv har^^ vist det är ju en tävling och självklart så gör man sig lite extra fin men asså att dom genomgick olika behandlingar i flera månader innan tävlingen som skulle göra dom vackra tyckte jag va lite väl mycket. Och ibland kändes det mer som att mamman till barnen ville detta mer än barnen själva.

Älskling har nu åkt, han skulle till golfbanan för att spela lite. Själv ska jag nu ta mig en tablett för jag har fått ont i huvudet, ska sedan lägga mig på soffan och titta på Ghost Whisperer som börjar strax.


RSS 2.0